. 1. A szerz6d~'~a A Megrendel6 jelen szerz6dessel megbfzza a HSZV-t az alabbi letesftmeny surnara torteno. hos:zolgaltatassal:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download ". 1. A szerz6d~'~a. 1.1. A Megrendel6 jelen szerz6dessel megbfzza a HSZV-t az alabbi letesftmeny surnara torteno. hos:zolgaltatassal:"

Átírás

1 Hszlgaltatasi szerzdes C thee Energetikai Uzemeltet Kft. H-9021 Gyr Aradi Vertanuk utja 18. L em. 5. kepviseli:... Czipf Csngr figyvez"etoes Smdy Csaba' Mfillkf ve~t6 (a tvabbiakban:,,hszlgaltat6" vagy tovideifp;~1~vi'~~'" esa Szmbathely Megyel Jgu Yars Onkrmanyzata. ' Szmbathely, Kssuth Lajs u kepviseli:. Dr. Ipkvich Gyrgy plgarmester (a tvabbiakban:,,megrendel"). kozottalulirtt nap n es helyen az atabbi feltetelek meuett:,.) \/f', '1,:' u ;.'1 i):',. 1. A szerz6d~'~a 1.1. A Megrendel6 jelen szerz6dessel megbfzza a HSZV-t az alabbi letesftmeny surnara torten. hs:zlgaltatassal:.-.. \ HszlgAltatasra (lasd az S. pntt) a szerzodes alapjan egesz evben sr ken1l, ezen behil fiites a fiit6si szeznban, melegvfzsz61galtatas pedig eg6sz ~vben trtenik A fii~i s.zeznt felek k~s megegyezessel a mindenkri 'ev kt6ber IS...es a rakvetkez6ev Aprilis 15. kozotti id6szakban hatarzzak fneg. Az I.I.-ban megadg,tt intezm6ny vezetje irasbeli keres6re a fiit6si 'szeznt61 elt6r.6en el- es ut6fiit6sre is1ehet6seget biztsft a HSZV. A melegvizszlgaltatast ahszv eg6sz evben flyamatsan vegzi A HSZV':nek'il fiitest ugy ked szlgaltatnia, hgy a fiit6si szeznban (illetve az igenyelt el- es ut6fiit6si szeznban) az emberi tart6zkdas c6ljaraszlgal6 futtt helyis6gek bels6 h6mersejdete munkanapkn napnta: m kztt Atlagsan.+20 c legyen, (helyisegenkent az MSZ ,.2:1981 szabvanyban el6frt h6mersekletek.legyenek). A tisztalkdas c6ljara szlgal6 melegvizet a HSZV-nek ugy ked szlgaltatni. hogy'8 melegviztar16bl kilep6 vfz h6m~rs~k1ete + 40 C legyen. ' 1.4. Fenti hmerseldetek biztsftasa csak megfelel h6teljesitmenyii fiittestek es helyesen meretezett cs6keresztmetszetek mellett biztsfthat6k. Amennyiben a kius h6merseklet -15 C ala sollyed, HSZV a' fiitend6 helyisegek hszigetelesenek es 8 berendez6s~k teljesftmenyenek figy~lembevetetevel a legptimalisabb fiitest garantalja, kuions tekintettel a bels6 h6mersekletekre Az 1.1. pntban meghatarztt 16tesftmenr fiittt sszes legkbm6tere m3. Ajelen

2 hszaihmsi szerzdes csak a fent megallapittt ruttt Iegkbmeterekre ervenyes Az 1.1. pntban megjeloit Ietesitmenyek g3.ztiizelesii es egyeb kazanhazi berendezeseinek suiiimsat es beepiteset kteles a HSZV sajat kltsegen elvegezni Valarilennyi, a 2.3. pntban megjellt munkalatt a HSZV kteles nvember 05-ig (ev, h6nap, nap) elvegezni, amennyiben ajelen szerzdes ig alarrasra keriil. A hasznalati melegviz-szlgaltatas maximum 10 napig sziinetelhet 2.3. Valamennyi beruhazas, kivaitkepp az alabb felsrlt berendezesek plgcitjgi es gazdasagi szempntb61 HSZV tulajdnat kepezik: - Fepuleti kazanhaz Buderus, Hval vagy Viessmann gazkazank (280 kw hteljesitmennyel), idjarasfiigg szabalyzass'al es erzekelkkel - 1 db 300 L-es, hasznalati melegviztari6 Szivattyilk, elur6, biztnsagi es szabalyz6 szerelvenyek - Knyvtart eliat6 rutesi mvvezetek kivalmsa a tmaterembl kiepitesre keriil mvvezetekkel - Biztnsagi berendezesek- biztnsagi szelepek - VizIagyit6 berendezes - Szennyfg6 - GciztUzeIesre alkalmas.fiistelvezet rendszer - Kazanhazi villams szereles - Termsztatikus radiatrszelepek beepitese visszater csavarzattal 2.4. AHSZV tulajdnat!ceper berendezesek es csvezetekek illetekessegi, felelssegi es iizemeltetesi hatcirai a kvetkezk: 1 A h5termel5 berenrlezest ellat6 ujnnan kiepitett fldgazvezetek 2 Kazan p6tvizellar vezetek: A kazant61 szamittt els eizar6szereiveny kaun felli pereme. 3 Fustgazelvezetes: Uj kemeny eseten fiistgazvezetek a kemeny fels peremeig 4 Villamsvezetekek: A ffibiztsitekk kaun felli peremeig 5 Elremen fiitesi vezetek: A kazanrl szamittt els5 elzar6szerelveny kazan fel5li peremc 6 VissZater fiitesi vezef6k: A kazimt61 sumittt els eizar6szerelveny kazan felli pareme 7 Melegviz: A melegviztari6t61 sz!mitqtt els5 elzeir6szerelveny mrl6 feloli pereme 2.5. HSZV kteles a hkzpnt (2.3. pnt szerinti) kialakimsahz sziikseges terveket es tervdkumenmci6kat sajat kltsegen beszerezni, valamint a szukseges hat6sagi engedelyeket beszerezni.

3 2.6. HSZV vallalja, hgy a szerzdes idtartama alatt a 2.4. pntban megadtt hatarkig az ujnnan beepitett berendezesreszek uzemeltetesi, karbantartasies javimsi munkait elvegzi es a Megrendel altai dijmentesen rendelkezesre bcsattt energiahrdz6kat a tulajdnaban lev (2.3.pntban felsrlt) berendezesekkel henergiava alakitja. HSZV jgsult az iizembe helyezesi, uzemeltetesi, karbantartasi es javimsi munkalatkat sajat kltsegen harmadik szemellyel elvegeztetni HSZV kteles a felmerul javimsi munkakat a bejelentestl sumittt 24 ran belul megkezdeni, flyamatsan vegezni es a krulmenyek altai lehetve tett legrvidebb idn belul befejezni. Vis majr eseten a HSZV felelssege megsziinik. Vis majmak sumit minden lyan belathatatlan vagy elkerulhetetlen esemeny, amely reszben vagy egeszben lehetetlenne teszi a szerzdesi ktelezettsegek teljesiteset HSZV a Megrendel tulajdnat kepez hszlgaltat6 vezetekeken es hlead6 berendezeseken hasznala.tijgt szerez A Megrendel 30 naps fizetesi kesedelme eseten a HSZV jgsult a szlgaltamst krlatzni lyan m6dn, hgy a jelen szerzdes 1.3. pntjaban meghatcirztt hmersekleteket 35 %-kal cskkenti Megrendel kteles HSZV-t a sziikseges hat6sagi engedelyek beszerzese snin tcimgatn~ es minden tle telhett annak erdekeben megtenni, hgy a sziikseges engedelyek kiadasra keruljenek Megrendel a hszlgaltat6 vezetekekre es hlead6 berendezesekre vnatkz6an a HSZV reszere hasznalatijgt biztsit. A Megrendel vallalja, hgy az epiiletbels (szekunder) fiitesi rendszeret iizemeltetesre alkalmas allaptban tartja. A' bels (szekunder) ffitesi rendszer esetleges iizernzavarainak elharimsa, a felmerul kltsegek megteritese a Megrendel ktelezettsege Megrendel HSZV es/vagy HSZV altai megbfztt valamely harmadik vallalat uzemeltet; karbantart6- es szervizszemelyzete sumcira mindenkr biztsitja a berendezesek elerhetseget A Megrendel kteles a HSZV tulajdnaban lev berendezesek miikdesehez (iizemelteseht.'z)sziikseges energiahrdz6kat (villams Aram,vfz, gaz)sajat kltsegen biztsitani, es az ebbl sumiaz6 kltsegeket nem jgsult a HSZV reszere tvabb szamlazni A MegrendeIO ktelezettseget vallal arm, hgy a szerzdes idtartama alattmashnnan. henergiat nem szerez be, es nem epit sajat kltsegen hszlgaltatcisra alkalmas berendezest A Megrendel a kazanhazat kuln iniss berleti szerzdes alapjan bcsatja a HSZV rendelkezesere.

4 4 4. Dijtetelek es f"jzetesifeltetelek 4.1. HSZV az 1. pnt szerint szlgaltattt ht az alabbi dijteteleknek megfelelen szamlazza ki: A (fix) alapdij: ,- frint + mindenkr ervenyes AFNev. Ezen dij tartalmazza a 17/2001.{VIlI.3.) KM rendeletben tevenkent elirt a Iegszennyez anyagk kibcsatasanak hat6sagi labrat6riumban elvegzend mereseinek kltsegeit alkalmankenti ,- frint + AFA ertekig. A ,-frint +AFA erteket meghalad6 kltsegeket a Megrendel kiiln kteles megfizetni a HSZV-nek, annak felmen1leset kver 15 napn behil. " - -' -, 4.2. A 4.1. pnt szerinti dijtetelek ertekbiztsftasa az alabbiak szerint tortenik: Az alapdfjakat a Kzpnti Statisztikai IDvataI (KSH) altai hivatalsan kzzetett frint, inflaci6 mert6kehez igazftjak Az alapdfjnak az inflaci6s ratahz igazitllsa a mindenkriev nvember I-evel trtenik es a kvetkez evre ervenyes. A Kzpnti Statisztikai Hivatal (KSH) altai hivataisan kzzetett frint inflaci6 alatt a felek minden ev januar 3I-ig kzzetett eves fgyaszt6i arindexet ertik. Az alapdfjakat az elszamlasi ev elszllmlasi peri6dusai szamanak megfelelen azns nagysagil reszosszegekben szamillzzak lei. Egy elszllmjasi ev 12 eiszllmlasi peri6dusb61 all, amelyek a naptari h6napknak felelnek meg, 4.4. A 1bcalapdfjakat 1artalmaz6 els szamiat a HSZV nvember' 30. utaij.nvember h6ra vtiatk~ jgsult kiallitani HSZV 'a maradek ne1ldi1 szthat6 alapdfjakat havnta szamiazza lei Megrendel fele, megpedig amindenkri h6napt kvet h6nap 10. napjaig.; A fizetesi hatarid 30 nap. /y 4.6. Az alapdfjakat a HSZV-nek megszakfttt vagy krlatztt hszlgaltatas akkr, ha a h atvetelere nem kenil'sr, is meg kell fizetni., - eseten, valamint 4.7. Amennyiben a Megrendel a dfj, vagy a dfj egy reszenek fizetesevel kesedelembe esik, a Ptk szerinti kesedelmi kamatt tartzik it Szlgiltat6nak fizetni. (Amennyiben a Ptk. kesedelmi kamatra vnatkz6 elfrasai valtznak, ugy a felek azt alkalmazzak.), 30 naps fizetesi kesedelem eseten a HSZV - a 30 naps kesedelem ideje alatt megtett - harmszri hisbeli felsz6htast kvetenjgsult a hszlgaltatast felfiiggeszteni A Megrendel kteles a 4.1. pntban meghatarztt hszlgaltatllsi dfjata HSZV altai leiallfttt szamla alapjan, a HSZV az 'Eeste Bank Nyrt-nel vezetett szamu bankszamjajam hatllridre torten atutalassal megfizetni.

5 5.1. Ajelen szerzdes idtartama 12 eves 2 hnap, es alainisaval egyidejiileg Iep hatalyba. A hatarztt id leteltevel ~ nvember 1. napja utan - a szerzdes autmatikusan megsziinik 6.1. Rendes felmndas Ajelen szerzdest a szerzd felek nvember 1. napja eltt rendes felmndassal nem sziintethetik meg. A szerzdes a hatarztt id leteltevel autmatikusan megsziinik 6.2. Rendkfviili felmndas A szerzd felek a jelen szerzdest kizarlag a masik szerzd fel sulys szerzdesszegese eseten mndhatjak fel nvember 1 napja eltt. Rendldviili felmndas eseren a felmndasi id 90 nap, a felmndast megelzen a felmnd felnek inisbeli felszlitast kell kiildeni a masik szerzd felnek, melyben a szerzdesszeru teljesitesre megfelel hatarid kitiizesevel felhivja, mely hatarid nem lehet rvidebb 15 napnai. A szerzdes csak e hat!rid eredmenytelen eiteitet kveten mndhat fei. 6.2:2. A HSZV jgsult tvabba jelen szerzdest rendldviili felmndassal megsziintetni az alabbi esetekben: a) Amennyiben a Megrendel barmely esetben dijfizeresi ktelezettsegenek 3 hnapn wi nem tesz eleget, ugy a szlgaltat jgsult a szerzdest 90 naps felmndasi idvel felmndani. b) Ha hatsagi intezkedessel bezajjak a Ietesitmenyt, ami ellen HSZVgazdasagilag elfgadhar inrezkedes_ekkel nem tud fellepni. c) Ha a Megrendel Ienyeges szerzdeses rendelkezeseket szeg meg, es ez tartsnak minsiil, ha egy megfelel pthatarid kitiizesevel nem Iehetett segiteni a szerzdes szerinti teljesitest ill. fellepni a inulasztas ellen. d) Atnennyiben a Tulajdns a Ietesftmeny tulajdnjgat barmilyen jgcimen atruhitzza es az uj jgsult es a HVSZ kzttaz atruhazasrl szl kirat hat!lyba Iepesetl szamittt 60 napn beliil nem tudjak megktni a letesitmenyre vnatkz hszlgaltatasi szerzdest A megrendel jgsult a jelen szerzdest rendldviili felmndassal megsziintetni, amennyiben a HSZV a pnt szerinti hibas teljesitese egy fiitesi szeznban flyamatsan 15 napn wi fennall. Ribas a teljesites: ha a fiites az adtt epiiietre vnatkzan a jelen szerzdes 1.2.pntjaban rgzitett szlgaltatasi idszakban a fiites beindit!sa 24 ranal tbbet kesik, vagy a flyainats

6 szlgaltams 12 Manal hsszabb idre megszakad, ide nem ertve a karbantartas elvegzesehez sziikseges leallfmskat. Karterites Ribas teljesites eseten a HSZV a kvetkezk szerint szamittt karteritesi sszeget tartzik a Megrendelnek megfizetni,melynek alapja a pntban meghamrztt eves (fix) alapdij egy napra es AD(l-nap) resze: a, 24 6nit meghalad6 kesedelem eseten: 0,005 x AD(l-nap), b, 12 6nit meghalad6 kesedelem eseten: 0,002 x AD(l-nap), A karigeny ervenyesitese A HSZV kesedelmet es hibas teljesiteset a :Megrendel a kazaniizemi napl6 "megjegyzes" rvamban dkumenmlja a HSZV kepviseljenek ellenjegyzesevel. A felek a kazaniizemi napl6 alapjan a HSZV altai ftzetend kart6ritesi sszeget havnta kzsen szamitjak ki a mrgyh6t kvet h6nap 5. napjaig. Az egyeztetett kart6ritesi sszeg megfizetese a kvetkez6 havi szamlaban keriil ervenyesitesre. Mentesiiles a felelsseg a161:. A HSZV mentesiil a k8rt6ritesi felelsseg a161,ha biznyitja, hgy: a.l a hibas teljesitest a berendezesek elre nem lathat6 lyan hibaja kzta, amely nem all kzati sszefiiggesben karbantartasi hianyssaggal (a HSZV karbantartasi feladatainak mulaszmsavai), b.l a Megrendel vagy harmadik szemely hibajab61 tortent iizernzavar, c.l az iizernzavart a HSZV -n es MegrendelOn kiwi a116elharithatatlan kiils kriilmeny kzta,. d:fa berendezesek leallftasa a HSZV hibajan kiwli sziikseghelyzet, vagy sorgs hibaeiharftas miatt valt sziiksegesse A szerzdes megsziinese A szerzdes megsziinik abban az esetben, ha a) a hkzpnt letrehzasahz, ill. iizemeltetesehez sziikseges hat6sagi engedelyeket nem adjak meg, vagy i.tzkatvisszavnjak, b) lyan je11egiijgszabalyvaltzas kvetkezik be (kiilnsen az epitesi nrmak, ipariizes, kmyezetvedelem teriileten), melyek kvetkezt6ben a szerzdes gazdasagsan nem tarthat6 fenn es a Megrendel a kltsegnvekedesbl ad6d6 azzai aninys dijm6dsimst a jgszabaly hamlyba Iepeset kvet 30 napn beliil nem fgadja el, c) a szakharsagk ajelen szerzdes megktesekr - a hszlgaltat berendezesek letesitese, karbantartasa es iizemeltetesre vnatkz6 kalkulaci6ban - figyelembe nem vett, azkat jelentsen hatninysan beflyasl6, gazdasagilag elfgadhatatlan beruhazaskat imak el, d) a felek barmelyikenekjgut6d nelkiiii megsziinese, e) a felek barmelyike altai elharithatatlan kriilmenyek a11nak be, melyek kizarjak a h.atadasat, vagy atveteiet legalabb 30 naps idtartamra A szerzdes az e pntban meghamrztt esemenyek bekvetkezesetl szamittt 90 nap elteltevel sziinik meg. Amennyiben a szerzdes felmndasa fiit6si idszakra esik, a

7 szerzodes a fiitesi szezn vegen sziinik meg A szerzdes megsziinesenekjgkvetkezmenyei A szerzdes megsziinese eseten a megsziinesig teljesitett szlgajtatask ellenermket a szerz5d felek a masik felnek megfizetni ktelesek, a masik felnek felr6hat6 megsziines eseten a serelmet szenved fel karanak: megteriteset igenyelheti sze--tzdes I. napja eltti megsziinese esemn a Hszlgaltat6 az altaia felszerelt hszlgaltat6 berendezeseket a Megrendel reszere vetelre felajanlhatja. Ha a szerzdes rendkiviili felmndasara a Megrendel szerzdesszegese miatt keriilt srt a HszlgaItat6. felhivasara a MegrendelO kteles a hszlgalta't6 berendezeseket megvasarlni nvember I-ig nvember l-ig nvember I-ig nvember I-ig 20 II. nvember I-ig 20i2. nvember I-ig nvember l-1g nvember I-ig nveinber I-ig nvember I-ig nvember I-ig kt6ber 31-ig nvember I-ig q t- Ft t- Ft t- Ft t- Ft t- Ft t- Ft. 8j~{)e.-()Ot- Ft t- Ft t- Ft ;- Ft t- Ft ,- Ft ,- Ft Ezek az sszegek nem tartaimazzak a mindenkri tojvmyes altalans frgalmi ad6t Ertekbiztsitasuk ugy torte~ hgy az 'sszegeket mindeh evben a Kzpnti Statisztikai ' Hivatal (KSH) altai hivatalsmt kzzetett frint inflaci6 mertekehez igazitjak. A Kzpnti Statisztikai Hivatal (KSH) altaihivatalsan kzzetett frint inflaci6 alatt a felek minden ev januar 31-ig kzzetett eves fgyaszt6i arindexet 6rtik Avetelacat a Megrende16 az ecre vnatkz6 szamla kiallitasat61 szamittt 30 napn beliil kteles kifizetni. Amennyiben a fenti ftzetesi hatarid6vel a Megrendel6 nem teljesit, a HSZV a tulajdnaban 16v6 berendezeseket sdjiltklts6gen leszerelheti es elviheti A berendezes Ietrehzasara a HSZV-nak minimum 8 het all rendelkezesere. A HSZV reszerl trten hszlgaltatas megkezdeseig idpntja: ev nvcmbcr h6n. 1 n.. a McgrcndeI6 a inegiev berendezest sajat s'. lj. es k61tseg r~ uzemelteti tvibb. Fetek- megallapdnak abban, hgy a regi 'berendezesr51 a:z ujra' val6 atiluast' a lehet lewvidebb id68iatt btiyhtjak Ie.

8 8.2. Amennyiben jelen szerzdes egyes rendelkezesei hamlyukat vesztik, ez nem erinti a tobbi rendelkezes ervenyesseget Esetleges jgvimik rendezesere felek a hataskrrel rendelkez helyileg _illetekes Szmbathelyi Varsi.bir6sag illerekesseget ktik ki A szerzd felek ktelezettseget vailalnak area, hgy a jelen szerzdes minden rendelkezese es minden lyan szellemi termek, valamint egyeb infrmaci6, amely a jelen szerzdes teljesitese sranjuttt a felek tudmasam, vagy amelyet a felek ajelen szerzdes teljesiresevel kapcslatban fejlesztettek ki, beleertve - egyebek kztt - minden szabadalmat, iizleti titkt, eljarast, knw-hw-t es egyeb infrrnaci6t, bizalmas infrmaci6kent kezelik, es azkr61 harrnadik szemely reszere semmifele felvilagsimst nem nyiljtanak. Ez al61 kivetelt kepeznek a szerzd felek tulajdnsai. g...p Szmbathely, szeptember. c~p~~ ' /- HSZV (COTHEC/.) COTH~C KFT Gy6r, Aradl vrt.u. 18/1. Tel' ~16' 9rJS26-805; Fax:~., AdszAm: ~~1'I" ~tsz.:

9 O (IX. 7.) Kgy. sz. hablrzat 1.1 A KzgyOles a Nagy Lajs Gimmlzium harmadik fel altali finanszfrzasban trfen tutesi!rendszer felujftasaval es a 12 eves ft,ltamidejo hszlgaltatasi szerzdes megkotesevelegyetert 2.1 Felhatalmazza a. plgarmestert a hszlgfdtatasi szerzdes, valamint.az. nkrmanyzat vagyngazdalkdasar61sz61629/2004. (VI. 30.) szamu nkrmanyzati rendelet 18. (1) bekezdes alapjan az iatezmeny kazanhazi es hkzpnti' helyisegeite ~ berleti szerzdes megk~esere 12 eves idtartam'ra~ '3.1 Felkeri a.plgarmestert es a jegyzt, hgy. gndskdjn a beruhazas ellentetelezesekent..a.havi trlesztreszlet kltsegvetesi.rendeletben trten betervezeserl 12 even;~sztl..j~~lels: Dr. IPkviCh~6rgy p~lgartnester ~). Dr. Kaczn-JarsklJans Jegyz "(Avegrehajtas elkeszfteseert: Lakezi Gabr, a Varsfejlesztesi es Ozemeltetesi Osztaly vezetje, Steger Gabr, a Kzgazdasagi Osztaly vezetje). Hatarid: 2.1 pnt aznnal. / '. 3.lpnt 2006 evi kltsegvetes 'm6dsltas, utana flyamats'

cr- ^1T <N»N 00 01 r-i O CN [~- <Ti w B _op 3 «rt 5+19+20) Egyeb szolgalti !-*. ^s^ Is6 szolgaltatasok j; -& a i I 1 u Hasznositashoz kapcsolodi

cr- ^1T <N»N 00 01 r-i O CN [~- <Ti w B _op 3 «rt 5+19+20) Egyeb szolgalti !-*. ^s^ Is6 szolgaltatasok j; -& a i I 1 u Hasznositashoz kapcsolodi _ ««- - ~; J= a TJ - g T M 2? c T rl r~ ~ & a - g rj ".' v c; ( " li, = C s ~" It ' " - - = H I r~ * J j N. ic s CN r

Részletesebben

ELOTERJESZTES a Sajoszentpeter, Kossuth u 39. sz. alatti onkormanyzati tulajdonu ingatlan berleti jogviszonyanak valtozasara

ELOTERJESZTES a Sajoszentpeter, Kossuth u 39. sz. alatti onkormanyzati tulajdonu ingatlan berleti jogviszonyanak valtozasara Eloterjeszto: Dr. Farag6 Peter polgarmester fo, Keszitette: J6nasne Pechy Orsolya osztalyvezeto ELOTERJESZTES a Sajoszentpeter, Kossuth u 39. sz. alatti onkormanyzati tulajdonu ingatlan berleti jogviszonyanak

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS MÉRNÖKI ÉS MŰSZAKI FELÜGYELETI MUNKÁK ELLÁTÁSÁRA, amely létrejött. Nagyatádi Regionális Szennyvíztársulás

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS MÉRNÖKI ÉS MŰSZAKI FELÜGYELETI MUNKÁK ELLÁTÁSÁRA, amely létrejött. Nagyatádi Regionális Szennyvíztársulás A SZERZŐDÉS SZÁMA: MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS NAGYATÁD ÉS KÖRNYÉKE CSATORNAHÁLÓZATÁNAK ÉS NAGYATÁD SZENNYVÍZTELEPÉNEK FEJLESZTÉSE ELNEVEZÉSŰ KEOP-1.2.0/09-11-2011-0038 AZONOSÍTÓSZÁMÚ PROJEKTTEL KAPCSOLATOS MÉRNÖKI

Részletesebben

Belföldi behajtás/2016.

Belföldi behajtás/2016. VÉGSŐ AJÁNLATTÉTEL FELHÍVÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM 1. Az ajánlatkérés célja: I. Fejezet KÖZBESZERZÉSI MŰSZAKI LEÍRÁS /Specifikáció/ Belföldi behajtás/2016. Nemzeti Útdíjfizetési Szlgáltató

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 2013. január 21-én (hétfő) 08.00 órára

M E G H Í V Ó. 2013. január 21-én (hétfő) 08.00 órára BALATONFENYVES KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉTŐL Balatnfenyves, Kölcsey u. 27. Tel: 85/560-158, Fax: 85/361-802 E-mail: plgarmester@balatnfenyves.hu M E G H Í V Ó a Balatnfenyves Község Önkrmányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Tudnivalók az új CSOK-ról 1

Tudnivalók az új CSOK-ról 1 2016.03.07. Tudnivalók az új CSOK-ról 1 Nehezen igazdik el a jgszabályk között? Segítünk! Tudjn meg mindent az új lakás építésére és új lakás vásárlására igényelhető új támgatásról és kamattámgattt hitelről!

Részletesebben

Általános Szerződéses Feltételek

Általános Szerződéses Feltételek Általáns Szerződéses Feltételek 1. A szlgáltató adatai, elérhetősége 1. A szlgáltató neve: Match-Meeting Kft. A szlgáltató címe: 1037 Budapest, Bécsi út 85. A szlgáltató cégjegyzékszáma: 11-09-023512 2.

Részletesebben

Tudnivalók az új CSOK-ról 1

Tudnivalók az új CSOK-ról 1 2016.02.11. Tudnivalók az új CSOK-ról 1 Nehezen igazdik el a jgszabályk között? Segítünk! Tudjn meg mindent az új lakás építésére és új lakás vásárlására igényelhető új támgatásról és kamattámgattt hitelről!

Részletesebben

K6/B. sz. melléklet. Lehetséges hitelcélok: A kölcsönterméket felhasználási hitelcél megjelölése nélkül lehet igényelni.

K6/B. sz. melléklet. Lehetséges hitelcélok: A kölcsönterméket felhasználási hitelcél megjelölése nélkül lehet igényelni. Lehetséges hitelcélk: A kölcsönterméket felhasználási hitelcél megjelölése nélkül lehet igényelni. Az igényelhető hitel devizaneme: Frint A kölcsönügylet alanya lehet: Adós, Adóstárs Az Igénylő hitelezhetőségének

Részletesebben

NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM PÉNZ-, ÉS ÉRTÉKKEZELÉSI SZABÁLYZAT

NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM PÉNZ-, ÉS ÉRTÉKKEZELÉSI SZABÁLYZAT NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM PÉNZ-, ÉS ÉRTÉKKEZELÉSI SZABÁLYZAT SOPRON 2013 TARTALOMJEGYZÉK Általáns rendelkezések... 3 Készpénz kezelése, pénztárak működése... 4 Pénzkezelő helyek és pénzfrgalmának szabályzása...

Részletesebben

JEDE ITALAUTOMATÁK BÉRLETI SZERZ DÉSÉNEK LEGFONTOSABB ELEMEI. 1. A Szerz dés határozott id tartamra, 1, vagy 2 évre köt dik

JEDE ITALAUTOMATÁK BÉRLETI SZERZ DÉSÉNEK LEGFONTOSABB ELEMEI. 1. A Szerz dés határozott id tartamra, 1, vagy 2 évre köt dik JEDE ITALAUTOMATÁK BÉRLETI SZERZDÉSÉNEK LEGFONTOSABB ELEMEI 1. A Szerzdés határozott idtartamra, 1, vagy 2 évre kötdik 2. A gépek bérleti díja: a JM Xpress italautomatákra: havi 4.000,- Ft + ÁFA a JM 40-es

Részletesebben

ALAPSZABÁLY. Általános Rendelkezések

ALAPSZABÁLY. Általános Rendelkezések ALAPSZABÁLY Általáns Rendelkezések AZ EGYESÜLET NEVE: Pestszentimrei Nagycsaláds Egyesület AZ EGYESÜLET RÖVID NEVE: PNE. AZ EGYESÜLET SZÉKHELYE: Budapest XVIII. Kerület, Slymász u. 3 AZ EGYESÜLET LEVELEZÉSI

Részletesebben

10XONE Szoftver és szolgáltatási szerződés Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) 3.3. 10XONE V3.3 SZERZŐDÉS

10XONE Szoftver és szolgáltatási szerződés Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) 3.3. 10XONE V3.3 SZERZŐDÉS 10XONE Sftware and Services Agreement General Terms and Cnditins V3.3 Szftver és Szlgáltatási Szerződés Általáns Szerződési Feltételek V3.3 Jelen Szftver és Szlgáltatási szerződés (tvábbiakban Szerződés

Részletesebben

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS [KXXX/2016]

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS [KXXX/2016] KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS [KXXX/2016] http://szszszr.hu inf@szszszr.hu amely létrejött egyrészről, mint megrendelő: EGYEDI SZOFTVER TERMÉK HIBAVIZSGÁLAT ÉS HIBAJAVÍTÁS TÁMOGATÁSA SZOLGÁLTATÁSRA név: röv.:

Részletesebben

ECSEGFALVI ÓVODA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT

ECSEGFALVI ÓVODA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT ECSEGFALVI ÓVODA 5515 Ecsegfalva, Árpád utca 8. Telefn: 06-66/487-326 E-mail: vda@ecsegfalva.hu ECSEGFALVI ÓVODA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Készült: 2013. július 3. 1 1. ÁLTALÁNOS RÉSZ 1.1 Általáns

Részletesebben

Jelen módosításra az Alapító a 3. számú végzésre tekintettel az 1999. december 3 -án hozott közgyűlési határozata alapján került sor.

Jelen módosításra az Alapító a 3. számú végzésre tekintettel az 1999. december 3 -án hozott közgyűlési határozata alapján került sor. Készítette: dr. Trnyai Magdlna ügyvéd Amely a Magyar Bőrgyógyászk "Fekete Zltán" Alapítványa 1991. február 28-án létrehztt és 1998. május 29-én módsíttt egységes szerkezetű Alapító Okiratára vnatkzik,

Részletesebben

1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma; elektronikus levelezési címe

1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma; elektronikus levelezési címe és útfelújítás építési beruházás kivitelezői feladatainak ellátása AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS - módsításkkal egységes szerkezetben II.- - Huszártelep területi és társadalmi reintegrációja (ÉAOP-5.1.1/B-09-2f-2012-0002-Szciális

Részletesebben

Hegedűs Károly mb. jegyző Mozsár Ágnes főépítész

Hegedűs Károly mb. jegyző Mozsár Ágnes főépítész Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Alplgármestere Előterjesztés a Képviselő-testület részére a "K.\'IOP-5.1.1/A-09-2f-2011-0001" jelű, "A kőbányai Kis-Pngrác lakótelep szciális célú vársrehabilitáció

Részletesebben

vallalkozasiszerzodes

vallalkozasiszerzodes vallalkozasiszerzodes amely letrejott egyreszr61 masreszr61, Balassagyarmat Varos Onkormanyzata Szekhely:2660 Balassagyarmat,Rak6czifejedelemutja 12. Ad6szam: 15450346-2-12 Torzsszam: 450340 Bankszamlaszam:

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT

KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT SOPRON 2016 Hatálys: 2016. 03. 02.-től TARTALOMJEGYZÉK A KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT CÉLJA ÉS HATÁLYA... 3 A KÖZBESZERZÉS TÁRGYA... 3 A KÖZBESZERZÉSI

Részletesebben

Tervezési Szerződés ( módosított )

Tervezési Szerződés ( módosított ) előzmény: 2012.április 24., ICONext Kft. tervezői árajánlat (Asz.: V-2012-03/01-A) 2012.augusztus7. Árvízvédelmi mű megerősítésének kivitelezési időszakára árvízvédelmi terviconext Kft. sz.sz.: V-2012-03/01-Sz01

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárspatak Várs Plgármesterétıl 3950 Sárspatak, Kssuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarspatak@sarspatak.hu ELİTERJESZTÉS - a Képviselı-testületnek - az ÉMOP-3.1.2/D-09-2010-0009 aznsítószámú

Részletesebben

FELHÍVÁS. A felhívás címe: Felzárkóztató egészségügyi ápolói szakképzési programok. A felhívás kódszáma: EFOP-3.8.1-14

FELHÍVÁS. A felhívás címe: Felzárkóztató egészségügyi ápolói szakképzési programok. A felhívás kódszáma: EFOP-3.8.1-14 EFOP_3.8.1-14 FELHÍVÁS Az egészségügyi ellátórendszerben dlgzó, OKJ előtti szakképesítéssel rendelkezők számára az OKJ-s szakképesítés megszerzése támgatásának megvalósítására A felhívás címe: Felzárkóztató

Részletesebben

eversion Kft. Általános Szerződési Feltételek

eversion Kft. Általános Szerződési Feltételek eversin Kft. Általáns Szerződési Feltételek 1. A szlgáltatás tárgya, az Általáns Szerződési Feltételek tartalma Az eversin Kft. (8295 Taliándörögd, Tavasz utca 2., Adószám: 23079780-2-19, Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Turisztikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése c. konstrukciójához. Kódszám: DDOP-2.1.1/D-12, KDOP-2.1.1/D-12, NYDOP-2.1.1/F-12 DAOP-2.1.

Turisztikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése c. konstrukciójához. Kódszám: DDOP-2.1.1/D-12, KDOP-2.1.1/D-12, NYDOP-2.1.1/F-12 DAOP-2.1. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Dél-Alföldi Operatív Prgram Dél-Dunántúli Operatív Prgram Észak-Alföldi Operatív Prgram Észak-Magyarrszági Operatív Prgram Közép-Dunántúli Operatív Prgram Nyugat-Dunántúli Operatív

Részletesebben

A SZŐKE TISZA pusztulása és a jogi felelősség kérdése

A SZŐKE TISZA pusztulása és a jogi felelősség kérdése 3. számú melléklet A SZŐKE TISZA pusztulása és a jgi felelősség kérdése Furcsa mód épp a laikus civil közösség hivatkztt internetes közösségi ldalain kmmentelők részéről vetődött fel több alkalmmal is

Részletesebben

Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés

Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés Tanácsadás Pályázatírás Támgatás lehívása Utókövetés Prttípus, termék-, technlógia- és szlgáltatásfejlesztés Gazdaságfejlesztési és Innvációs Operatív Prgram KÓDSZÁM GINOP-2.1.7-15 A pályázati kiírás a

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS. között az alulírott helyen és időben az alábbi feltételekkel: A szerződés tárgya II. A teljesítés helye, ideje és módja

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS. között az alulírott helyen és időben az alábbi feltételekkel: A szerződés tárgya II. A teljesítés helye, ideje és módja SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Országs Onklógiai Intézet 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9. adószáma: 153-09769-2-43 fizetésiszámlaszáma: 10032000-01490538-00000000 képviseli: Prf. Dr. Kásler

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Az Ön csapata a TOP tisztaságért!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Társaság neve: cégjegyzékszáma: székhelye: Infrmációs közpnt: elektrnikus címe: hnlapja: UNI-MED Szeged Egészségügyi Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság 06-09-011070 (Szegedi Törvényszék Cégbírósága)

Részletesebben

MEGBÍZÁS! SZERZŐDÉS TERVEZÖI MŰVEZETÉSRE

MEGBÍZÁS! SZERZŐDÉS TERVEZÖI MŰVEZETÉSRE szerződésszám: 1-/2254/{ 20 14 MEGBÍZÁS! SZERZŐDÉS TERVEZÖI MŰVEZETÉSRE amely létrejött egyrészről a Budapest Fővárs XIV. Kerület Zugló Önkrmányzata Székhelye: 1145 Budapest, Pétervárad u. 2. Adószáma:

Részletesebben

3. A MAGÁNSZEMÉLYEK ÉS GAZDÁLKODÓ SZERVEZETEK TŰZVÉDELMI FELADATAI

3. A MAGÁNSZEMÉLYEK ÉS GAZDÁLKODÓ SZERVEZETEK TŰZVÉDELMI FELADATAI 3. A MAGÁNSZEMÉLYEK ÉS GAZDÁLKODÓ SZERVEZETEK TŰZVÉDELMI FELADATAI Segédanyag az OMKT Kft.- n flyó Tűzvédelmi előadó szakképzéshez. Budapest, 2011. nvember Szerkesztő: Duruc József 3.1. A magánszemélyek

Részletesebben

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt.

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt. 1 A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: Tesc - Wizzair prmóció (a tvábbiakban: Játék ). Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6. cégjegyzékszám:

Részletesebben

Felhívás. Csoportos tehetségsegítő tevékenységek megvalósítására. a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 azonosítószámú Tehetséghidak Program

Felhívás. Csoportos tehetségsegítő tevékenységek megvalósítására. a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 azonosítószámú Tehetséghidak Program Felhívás Csprts tehetségsegítő tevékenységek megvalósítására a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 aznsítószámú című kiemelt prjekt keretében A Tehetséghidak Prjektirda a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 aznsító számú 1

Részletesebben

IGÉNYBEJELENTŐ / EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS

IGÉNYBEJELENTŐ / EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS Kapcslási szám: Számla tulajdns kódja: IGÉNYBEJELENTŐ / EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS Helyhez kötött telefn szlgáltatás igénybevételére amely létrejött a SUPRA KTV Kft. ( székhely: 8000 Székesfehérvár, Trencsényi

Részletesebben

vallalkozasiszerzodes

vallalkozasiszerzodes vallalkozasiszerzodes mely letrejott egyreszr61 Balassagyarmat Varos Onkormanyzata Balassagyarmat, Rak6czi fejedelem lit 12., ad6szama:15450346-2 - 12 bankszamla szam: 11741017-15450346), mint Megbiz6

Részletesebben

MOBILKOMMUNIKÁCIÓS ÜZEMELTETŐI SZERZŐDÉS

MOBILKOMMUNIKÁCIÓS ÜZEMELTETŐI SZERZŐDÉS Access-Phne Kft. ELMŰ üzemeltetési szerződés MOBILKOMMUNIKÁCIÓS ÜZEMELTETŐI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről az Access-Phne Krlátlt Felelősségű Társaság (székhelye: 1074 Budapest Vörösmarty u. 9. fsz.3.,

Részletesebben

BEKESCSABA VAGYONKEZELO ZRT. IGAZGATOSAGA BEKESCSABA, lranyi U. 4-6.

BEKESCSABA VAGYONKEZELO ZRT. IGAZGATOSAGA BEKESCSABA, lranyi U. 4-6. BEKESCSABA VAGYONKEZELO ZRT. IGAZGATOSAGA BEKESCSABA, lranyi U. 4-6. Ikt.sz.: 6/2016. Velemenyezo: Penziigyi, Gazdasagi es Varosfejlesztesi Bizottsag NYILV ANOS ULES napirendje A donteshozatal minositett

Részletesebben

MEGBÍZÁS! SZERZŐDÉS TERVEZÖI MŰVEZETÉSRE

MEGBÍZÁS! SZERZŐDÉS TERVEZÖI MŰVEZETÉSRE szerződésszám: 1-/2279/U/20 14 MEGBÍZÁS! SZERZŐDÉS TERVEZÖI MŰVEZETÉSRE amely létrejött egyrészről a Budapest Fővárs XIV. Kerület Zugló Önkrmányzata Székhelye: 1145 Budapest, Pétervárad u. 2. Adószáma:

Részletesebben

HATÁLYOS: 2015. 03. 04-TŐL. CIB Vario Folyószámlahitelről szóló ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ

HATÁLYOS: 2015. 03. 04-TŐL. CIB Vario Folyószámlahitelről szóló ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ CIB Vari Flyószámlahitelről szóló ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ HATÁLYOS: 2015. 03. 04-TŐL Az alábbiakban figyelmébe ajánljuk a CIB Vari Flyószámlahitelt, melyet tárgyi fedezettel és/vagy tárgyi fedezet nélkül, a

Részletesebben

BUDAPEST FOV AROS X. KERULET KOBANYAI ONKORMANYZAT KEPVISELO-TESTULETENEK KERULETFEJLESZTESI ES KORNYEZETVEDELMI BIZOTTSAGA JEGYZOKONYV

BUDAPEST FOV AROS X. KERULET KOBANYAI ONKORMANYZAT KEPVISELO-TESTULETENEK KERULETFEJLESZTESI ES KORNYEZETVEDELMI BIZOTTSAGA JEGYZOKONYV BUDAPEST FOV AROS X. KERULET KOBANYAI ONKORMANYZAT KEPVISELO-TESTULETENEK KERULETFEJLESZTESI ES KORNYEZETVEDELMI BIZOTTSAGA JEGYZOKONYV Kesziilt a Keriiletfejlesztesi es Krnyezetvedelmi Bizttsag 2014.

Részletesebben

VENDÉGLŐS PINCÉR SZAKÁCS CUKRÁSZ SZAKMAI PROGRAMJA 2012.

VENDÉGLŐS PINCÉR SZAKÁCS CUKRÁSZ SZAKMAI PROGRAMJA 2012. Kereskedelmi és Vendéglátói Szakképző Iskla és Kllégium 9700 Szmbathely, Nagykar u. 1-3. Pf. 154. Számlaszám: Raiffeisen Bank Zrt. 12094507-01197635-00100009 Telefn: 94-312-375; 94-506-094 Telefax: 94-315-686

Részletesebben

Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése című (TOP-6.6.1-15 kódszámú) felhívás

Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése című (TOP-6.6.1-15 kódszámú) felhívás Módsult a Széchenyi 2020 keretében megjelent Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése című (TOP-6.6.1-15 kódszámú) felhívás Felhívjuk a támgatást igénylők figyelmét, hgy a felhívás módsulásai

Részletesebben

A KÖNYVKIADÁS KOLLÉGIUMÁNAK MEGHÍVÁSOS PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA. A Könyvkiadás Kollégiuma meghívásos pályázatot hirdet, amelyre meghívja a :

A KÖNYVKIADÁS KOLLÉGIUMÁNAK MEGHÍVÁSOS PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA. A Könyvkiadás Kollégiuma meghívásos pályázatot hirdet, amelyre meghívja a : A KÖNYVKIADÁS KOLLÉGIUMÁNAK MEGHÍVÁSOS PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA A Könyvkiadás Kllégiuma meghíváss pályázatt hirdet, amelyre meghívja a : Könyvtárellátó Kiemelkedően Közhasznú Nnprfit Kft.-t (tvábbiakban KELLÓ).

Részletesebben

A Magyar Telekom Nyrt. Hello Mol! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya

A Magyar Telekom Nyrt. Hello Mol! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya A Magyar Telekm Nyrt. Hell Ml! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ( Szabályzat ) vnatkzik a Magyar Telekm Nyrt. (Cg. 01-10-041928, 1013 Budapest, Krisztina

Részletesebben

Adja meg címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Adja meg  címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Adja meg e-mail címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Új email cím megadása esetén garantált ajándék 1000 Ft számlajóváírás, ezen felül részt vehet a srslásn, ahl Öné lehet egy iphne6 telefn!

Részletesebben

A magunk részéről szívből szorítunk azért, hogy az ellenőrzési gyakorlatban várt változások végre tényleg bekövetkezzenek.

A magunk részéről szívből szorítunk azért, hogy az ellenőrzési gyakorlatban várt változások végre tényleg bekövetkezzenek. TISZTELT ÜGYFELEINK, KEDVES BARÁTAINK! A 2016 évben hatálys adó-jgszabálykat bemutató Hírlevelünk beköszöntőjében mit is írhatnánk mást: Új év, új szabálykkal..., de Új kezdet is, új esélyekkel A Bergmann

Részletesebben

B E T ÉT E K H I R D E T M É N Y E

B E T ÉT E K H I R D E T M É N Y E B E T ÉT E K H I R D E T M É N Y E Természetes és nem természetes személyek részére A Hpt. 279.. 15. bekezdés értelmében tájékztatjuk Ügyfeleinket, hgy a Hirdetmény módsításának ka a betéti és látra szóló

Részletesebben

GJ l. számú előterjesztés

GJ l. számú előterjesztés Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Plgármcstere GJ l. számú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére az állami fenntartású köznevelési intézmények működtetési tapasztalatairól

Részletesebben

A KORMÁNYZATI ELLEN RZÉSI HIVATAL ELLEN RZÉSI TAPASZTALATAI

A KORMÁNYZATI ELLEN RZÉSI HIVATAL ELLEN RZÉSI TAPASZTALATAI A KORMÁNYZATI ELLEN RZÉSI HIVATAL ELLEN RZÉSI TAPASZTALATAI az Európai Területi Társulásk gazdálkdásának ellenőrzése srán Dr. Tari Beatrix fősztályvezető, Krmányzati Ellenőrzési Hivatal 2016. szeptember

Részletesebben

Önköltség-számítási számítási szabályzat

Önköltség-számítási számítási szabályzat Önköltség-számítási számítási szabályzat 2015 15. S z a b á l y z a t Oldal: 2/23. Besztás Név Készítette Ellenőrizte Jóváhagyta mb. Szenátus nevében: kancellár gazdasági igazgató rektr Papiné Szentgyörgyvölgyi

Részletesebben

A szabályzatban leírt akció a részvételi feltételeket augusztus 27-tıl szeptember 12-ig teljesítı résztvevıkre vonatkozik.

A szabályzatban leírt akció a részvételi feltételeket augusztus 27-tıl szeptember 12-ig teljesítı résztvevıkre vonatkozik. SPÓROLJON VELÜNK V. Prmóciós Szabályzat vállalati és egyéni vállalkzói ügyfelek részére A szabályzatban leírt akció a részvételi feltételeket 2010. augusztus 27-tıl szeptember 12-ig teljesítı résztvevıkre

Részletesebben

MKB 1X1 BERUHÁZÁSI HITEL IGÉNYLÉS

MKB 1X1 BERUHÁZÁSI HITEL IGÉNYLÉS I. Igényelt hitel főbb adatai MKB 1X1 BERUHÁZÁSI HITEL IGÉNYLÉS Hitelkérelem típusa Új igénylés Meglévő sz. szerződés módsítása Hitel célja ingatlan vásárlás új műszaki berendezés új gépvásárlás új üzemi

Részletesebben

VI/C Deviza alapú (forintban törlesztett) kivezetett, már nem igényelhető Fedezetlen Hitelekre vonatkozó Kondíciós Lista

VI/C Deviza alapú (forintban törlesztett) kivezetett, már nem igényelhető Fedezetlen Hitelekre vonatkozó Kondíciós Lista VI/C Deviza alapú (frintban törlesztett) kivezetett, már nem igényelhető Fedezetlen Hitelekre vnatkzó Kndíciós Lista Érvényben: 2017. április 1-től visszavnásig A jelen lakssági Kndíciós Lista elválaszthatatlan

Részletesebben

Vállalkozási Szerződés

Vállalkozási Szerződés Vállalkozási Szerződés mely létrejött egyrészről a Sifoki Krház Rendelőintézet (8600 Sifok, Semmelweis u. 1.) Képviseli: Dr. Inczeffy István - főigazgat Adszám: 15397029-2-14 Számlaszám: Magyar Államkincstár

Részletesebben

Megállapodás. Áporka Község Önkormányzata 2338 Áporka, Petőfi S. u. 32. nyilvántartási szám: ÁHT 734774. képviseli: dr. Kovács Tibor polgármester

Megállapodás. Áporka Község Önkormányzata 2338 Áporka, Petőfi S. u. 32. nyilvántartási szám: ÁHT 734774. képviseli: dr. Kovács Tibor polgármester Megállapdás a Dunavarsány, külterület 036/16 hrsz. alatti, valamint Taksny, külterület 099/40 és 0107 hrsz. alatti ingatlankn feltárt talajvízszennyezés kármentesítése, tényfeltárási záró dkumentáció és

Részletesebben

JELENTÉS. az önkormányzatok 1993. évi normatív állami hozzájárulás igénybevételének és elszámolásának ellenőrzési tapasztalatairól. 1994. július 212.

JELENTÉS. az önkormányzatok 1993. évi normatív állami hozzájárulás igénybevételének és elszámolásának ellenőrzési tapasztalatairól. 1994. július 212. JELENTÉS az önkrmányzatk 1993. évi nrmatív állami hzzájárulás igénybevételének és elszámlásának ellenőrzési tapasztalatairól 1994. július 212. Állami Számvevőszék V-1006-52/1994. Témaszám: 221 Jelentés

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség INFRASTUKTÚRA SZABÁLYZAT II.

Magyar Labdarúgó Szövetség INFRASTUKTÚRA SZABÁLYZAT II. Magyar Labdarúgó Szövetség INFRASTUKTÚRA SZABÁLYZAT II. LABDARÚGÓ LÉTESÍTMÉNYEK (PÁLYA) Jóváhagyta az MLSZ elnöksége 56/2009.(04.16.) számú határzatával I. fejezet Bevezetı rendelkezések 1. cím A szabályzat

Részletesebben

UniCredit Mobil alkalmazás Ügyféltájékoztató

UniCredit Mobil alkalmazás Ügyféltájékoztató UniCredit Mbil alkalmazás Ügyféltájékztató Az UniCredit Bank Hungary Zrt. UniCredit Mbil alkalmazásának segítségével amennyiben az kstelefnjának, vagy tabletjének van internetkapcslata a világ bármely

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. Budapest, 2012. MZV-18-S tipusú, gáztüzelésű, átfolyórendszerű, használati-vízmelegítőhöz

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. Budapest, 2012. MZV-18-S tipusú, gáztüzelésű, átfolyórendszerű, használati-vízmelegítőhöz KEZELÉSI ÚTMUTATÓ MZV-18-S tipusú, gáztüzelésű, átflyórendszerű, használati-vízmelegítőhöz VARA-FÉG Kft. 1139 Budapest, Fáy út 23. Tel.: (1) 262 7475, Fax: (1) 262 7471 Budapest, 2012 Tartalmjegyzék Üdvözöljük

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS &-3 ag/ 20/5 VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (1015 Budapest, Ostrm utca 23-25.; adószáma: 15775883-2- 41; MÁK pénzfrgalmi számlaszáma: 10032000-00300939-00000017,

Részletesebben

A szabályzatban leírt akció a részvételi feltételeket augusztus 27-tıl szeptember 12-ig teljesítı résztvevıkre vonatkozik.

A szabályzatban leírt akció a részvételi feltételeket augusztus 27-tıl szeptember 12-ig teljesítı résztvevıkre vonatkozik. SPÓROLJON VELÜNK! V. Prmóciós Szabályzat lakssági ügyfelek részére A szabályzatban leírt akció a részvételi feltételeket 2010. augusztus 27-tıl szeptember 12-ig teljesítı résztvevıkre vnatkzik. A visszavnás

Részletesebben

MKB 1X1 SZABADFELHASZNÁLÁSÚ HITEL IGÉNYLÉS

MKB 1X1 SZABADFELHASZNÁLÁSÚ HITEL IGÉNYLÉS I. Igényelt hitel főbb adatai MKB 1X1 SZABADFELHASZNÁLÁSÚ HITEL IGÉNYLÉS Hitelkérelem típusa Új igénylés Meglévő sz. szerződés módsítása Hitel összege Hitel futamideje hónap 1 Rendelkezésre tartási idő

Részletesebben

Soproni Német Nemzetiségi Általános Iskola Deutsche Nationalitätenschule Ödenburg

Soproni Német Nemzetiségi Általános Iskola Deutsche Nationalitätenschule Ödenburg Sprni Német Nemzetiségi Általáns Iskla Deutsche Natinalitätenschule Ödenburg SOPRON Szervezetiés Működési Szabályzat SZMSZ 2009. 1. A SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT BEVEZETÉSE 1.1. Általáns rendelkezések,

Részletesebben

Építésügyi Fizetési Portál (EKOP-2.A.3-2013-2013-0003) Képzés 2.

Építésügyi Fizetési Portál (EKOP-2.A.3-2013-2013-0003) Képzés 2. Építésügyi Fizetési Prtál (EKOP-2.A.3-2013-2013-0003) Képzés 2. ÉTDR hatósági felhasználók képzése Készítette: Szbnya Margit 2014.10.25. ÉTDR hatósági felhasználók képzése... 1 1. Építésügyi Fizetési Prtál

Részletesebben

CIB Lakossági Folyószámla díjakhoz kapcsolódó kedvezmény Részvételi feltételek:

CIB Lakossági Folyószámla díjakhoz kapcsolódó kedvezmény Részvételi feltételek: SPÓROLJON VELÜNK IV. Prmóciós Szabályzat lakssági ügyfelek részére Érvényes: 2010. augusztus 9-tıl visszavnásig A CIB Bank Zrt. (székhely: 1027 Budapest, Medve u. 4.-14., cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041004)

Részletesebben

SzaIlitasi Szerzodes

SzaIlitasi Szerzodes SzaIlitasi Szerzodes amely letrejott masreszrol, egyreszrol Balassagyarmat Varos Onkormanyzata Szekhely: 2660 Balassagyarrnat, Rak6czi fejedelem tit 12. Ad6szam: 15450346-2-12 Torzsszam: 450340 Bankszamlaszam:

Részletesebben

Általános Üzleti Feltételek - Könyvelési szolgáltatás B-Top cégcsoport

Általános Üzleti Feltételek - Könyvelési szolgáltatás B-Top cégcsoport Általáns Üzleti Feltételek - Könyvelési szlgáltatás B-Tp cégcsprt A jelen Általáns Üzleti Feltételek a B-Tp cégcsprt által nyújttt könyvelési (könyvviteli, könyvvezetési) szlgáltatáskra vnatkznak, függetlenül

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről : az Országgyűlés Hivatala (1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. adószám : 15300014-2-41) a továbbiakban : Megrendelő másrészről : Mészárosné Hartai Krisztina

Részletesebben

Csoportos élet-, baleset- és betegségbiztosítás általános feltételei

Csoportos élet-, baleset- és betegségbiztosítás általános feltételei Csprts élet-, baleset- és betegségbiztsítás általáns feltételei Általáns rendelkezések 1. A jelen általáns feltételek a Grupama Biztsító Zártkörűen Működő Részvénytársaság (a tvábbiakban: biztsító) csprts

Részletesebben

TRX Sports Medicine keretszerződés

TRX Sports Medicine keretszerződés TRX SMSTC 2013. szeptember 1. 01. TRX Sprts Medicine keretszerződés (trainerek részére TRX SMSTC Sprts Medicine Suspensin Training Curse ) mely létrejött egyrészről R-med Orvsi Műszergyártó és Kereskedelmi

Részletesebben

m^ &A fiidl ( ..dyt.. Q&ís&k&ti fi e^^v <r- 20U JAN-0& ;UA.-C n 2AJ7/? OfOt 7^ JO(V Oj,öG. PO 005/06

m^ &A fiidl ( ..dyt.. Q&ís&k&ti fi e^^v <r- 20U JAN-0& ;UA.-C n 2AJ7/? OfOt 7^ JO(V Oj,öG. PO 005/06 PO 005/06 Ügyiratszám: 1-563/2014 Kötelezettségvállalást előkészítő sztály : Plgármesteri Kabinet A szerződés tárgya: Megbízási szerződés Nrvég Alap pályázatírásra Móra Ferenc Általáns Iskla pályázatára,

Részletesebben

~...';';;'... ~... ~.,... F.~..,,~... ~ _x A'7J!ll----t4--K--/7j:}-~!Jd.:SZA.BVl<l_IA>-fAJIP 'C hf;0--fcu=-i-of57u 1 ~..,,,,

~...';';;'... ~... ~.,... F.~..,,~... ~ _x A'7J!ll----t4--K--/7j:}-~!Jd.:SZA.BVl<l_IA>-fAJIP 'C hf;0--fcu=-i-of57u 1 ~..,,,, U gyiratszam: Ugyintezo:... ':i/-q./.l:'s.l 19.~-::?:..... '7:!.!f!;!. C$.~P.4P!.. ~a$.e::f/!ifi::l.... I r! 'llt K_ :c:> 1f NIQ~ 1509001 UIL _(p/ 'lwto 2010 0 KT 1 8. Kotelezettsegvallalast elokeszito:

Részletesebben

A közbeszerzési eljárás eredményeként megkötött szerződés (a továbbiakban: szerződés) tárgya

A közbeszerzési eljárás eredményeként megkötött szerződés (a továbbiakban: szerződés) tárgya FŐBB SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK A jelen szerződéstervezetet a felek a szerződéskötés során az ajánlatban megadott és a szerződéstervezetben üresen hagyott feltételekkel és adminisztratív elemekkel kiegészítik.

Részletesebben

DOKUMENTAclO. a Szekszard, Szechenyi u.38. sz. alatti, 1919/10 hrsz.-u ingatlanban levo ingatlanresz berleti felteteleirol

DOKUMENTAclO. a Szekszard, Szechenyi u.38. sz. alatti, 1919/10 hrsz.-u ingatlanban levo ingatlanresz berleti felteteleirol DOKUMENTAclO a Szekszard, Szechenyi u.38. sz. alatti, 1919/10 hrsz.-u ingatlanban levo ingatlanresz berleti felteteleirol A berlet alapjat kepez6 ingatlanresz a Szekszard, Szeehenyi u. 38. sz. alatti,

Részletesebben

CIB Vario Eseti Hitel termékről szóló ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ

CIB Vario Eseti Hitel termékről szóló ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ CIB Vari Eseti Hitel termékről szóló ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ HATÁLYOS: 2015. 03. 04-TŐL Az alábbiakban figyelmébe ajánljuk a CIB Vari Eseti Hitel terméket, melyet tárgyi fedezettel és/vagy tárgyi fedezet nélkül,

Részletesebben

1/5. Hirdetmény. Akciók kondíciói. 3/2010. Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010.02.23-tól A JÖVŐRE TERVEZVE!

1/5. Hirdetmény. Akciók kondíciói. 3/2010. Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010.02.23-tól A JÖVŐRE TERVEZVE! 1/5 Hirdetmény Akciók kndíciói 3/2010. Eszköz Frrás Bizttsági határzattal elfgadva, érvényes 2010.02.23-tól A JÖVŐRE TERVEZVE! 2/5 Fókusz Takarékszövetkezet Lakssági akciós betétek 1. Hárm hónaps, váltzó,

Részletesebben

I. Fejezet A RENDELET HATÁLYA

I. Fejezet A RENDELET HATÁLYA Felsőpakony Község Önkormányzatának 4/2009. (III.25.) számú rendelete az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek bérletéről (módosításokkal egységes szerkezetbe foglalva az 1/2011. (I.31)

Részletesebben

A HUNYADI MÁTYÁS ÁLTALÁNOS ISKOLA HÁZIRENDJE HATÁLYOS:2009. JÚLIUS ELSEJÉTŐL

A HUNYADI MÁTYÁS ÁLTALÁNOS ISKOLA HÁZIRENDJE HATÁLYOS:2009. JÚLIUS ELSEJÉTŐL Hunyadi Mátyás Általáns Iskla 9072 Nagyszentjáns, Árpád u. 11/a Telefn/fax: 96/544-040 E-mail: humaisk@vipmail.hu Hnlap: www.humaisk.hu OM: 03 06 01 A HUNYADI MÁTYÁS ÁLTALÁNOS ISKOLA HÁZIRENDJE HATÁLYOS:2009.

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 4/2002. (II.1.) számú. r e n d e l e t e

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 4/2002. (II.1.) számú. r e n d e l e t e NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 4/2002. (II.1.) számú r e n d e l e t e az iparsíttt technlógiával épült lakóépületek energiatakaréks felújításának támgatásáról Nyíregyháza Megyei Jgú Várs

Részletesebben

2014 Garabonciás Alapfokú Művészeti Iskola

2014 Garabonciás Alapfokú Művészeti Iskola 2014 Garabnciás Alapfkú Művészeti Iskla Szervezeti és Működési Szabályzata 1 A GARABONCIÁS MŰVÉSZETI ISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA TARTALOM A SZMSZ célja, tartalma 7 A szervezeti és működési

Részletesebben

vallalkozasiszerzodes

vallalkozasiszerzodes vallalkozasiszerzodes amely letrejott egyreszrol masreszrol, Balassagyarmat Varos Onkormanyzata Szekhely:2660 Balassagyarmat, Rak6czifejedelem utja 12. Ad6szam: 15450346-2-12 Torzsszam: 450340 Bankszamlaszam:

Részletesebben

VEZÉRIGAZGATÓI UTASÍTÁS

VEZÉRIGAZGATÓI UTASÍTÁS 197/2011. sz. i Szerencsejáték Zrt. Adatvédelmi, adatbiztnsági, valamint a érdekű adatigénylés teljesítési rendjére vnatkzó Szabályzatáról Szerencs^.K ö r ű e n ílíöi'"' M ű k ő i'» * -' 197/ 2011. sz.

Részletesebben

UniCredit Mobil alkalmazás Ügyféltájékoztató

UniCredit Mobil alkalmazás Ügyféltájékoztató UniCredit Mbil alkalmazás Ügyféltájékztató Az UniCredit Mbil alkalmazást bármely, arra alkalmas kstelefnnal vagy tablettel és azn elérhető internet kapcslattal rendelkező érdeklődő letöltheti. Aznsítás

Részletesebben

Közlemény. Módosított pont. dokumentum neve Pályázati útmutató és Pályázati felhívás. B1 Jogi forma (a szöveg kiegészítése)

Közlemény. Módosított pont. dokumentum neve Pályázati útmutató és Pályázati felhívás. B1 Jogi forma (a szöveg kiegészítése) Közlemény A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség felhívja a tisztelt pályázók figyelmét, hgy a TIOP-1.2.1/08/1 Agóra -multifunkcinális közösségi közpntk és területi közművelődési tanácsadó szlgálat infrastrukturális

Részletesebben

Írópályázat szabályzat

Írópályázat szabályzat Írópályázat szabályzat Jelen Pályázati szabályzat (a tvábbiakban: Szabályzat) vnatkzik a Sanma Budapest Zrt. (a tvábbiakban: Sanma) Nők Lapja Évszakk kiadványa által szervezett a Kiadjuk a könyvét! című

Részletesebben

M.8. számú melléklet A megbízási és a bizományosi szerződések tartalma

M.8. számú melléklet A megbízási és a bizományosi szerződések tartalma Egyetemes Szlgáltatói Üzletszabályzat M.8. számú melléklete M.8. számú melléklet A megbízási és a bizmánysi szerződések tartalma Egyetemes Szlgáltatói Üzletszabályzat M.8. számú melléklete 1 MEGBÍZÁSI

Részletesebben

SPÓROLJON VELÜNK III.

SPÓROLJON VELÜNK III. SPÓROLJON VELÜNK III. Prmóciós Szabályzat lakssági ügyfelek részére A szabályzatban leírt akció a 2010. június 1-tıl augusztus 8-ig a prmócióban részt vevı ügyfelekre vnatkzik. Az akció 2010. nvember 30-án

Részletesebben

2010.08.30. Forrás: APEH

2010.08.30. Forrás: APEH 2010.08.30. Frrás: APEH Tájékztató a társasági adóalanyk 2010. adóévi adókötelezettsége megállapításának új szabályairól Az egyes gazdasági és pénzügyi tárgyú törvények megalktásáról, illetve módsításáról

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat "Stf:l. számú előterjesztés Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Jegyző je Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Budapest X. kerület, Szent László tér 2-4. szám alatt lévő helyiségcsprt

Részletesebben

3.3 A Megrendelo k6teles haladektalanul ertesiteni a Szallit6t irasban a j6tallasi ido soran felmerlil6 barmilyen igenyr61.

3.3 A Megrendelo k6teles haladektalanul ertesiteni a Szallit6t irasban a j6tallasi ido soran felmerlil6 barmilyen igenyr61. 1 1111111\11IIln III V36596 IIcta~: Nemzeti Media- es Hirkozlesi Hatosag O~I\ szekhely: 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. adoszama: 15775883-2-41 eloiranyzat felhasznalasi keretszamla szama: 10032000-00294384-00000000

Részletesebben

ÁSZF (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek) Érvényes: 2015. 10. 30.

ÁSZF (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek) Érvényes: 2015. 10. 30. ÁSZF (Általáns Szerződési és Felhasználási Feltételek) Érvényes: 2015. 10. 30. Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen lvassa el az Általáns Szerződési

Részletesebben

Írópályázat szabályzat

Írópályázat szabályzat Írópályázat szabályzat Jelen Pályázati szabályzat (a tvábbiakban: Szabályzat) vnatkzik a Sanma Budapest Zrt. (a tvábbiakban: Sanma) Nők Lapja Évszakk kiadványa által szervezett a Kiadjuk a könyvét! című

Részletesebben

Ügyféltájékoztató a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. programjáról

Ügyféltájékoztató a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. programjáról Ügyféltájékztató a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. prgramjáról A Nemzeti Eszközkezelő Zrt. prgramjának lényege, hgy a hátraléks tartzással rendelkező, szciálisan rászrult Ügyfeleket a Magyar Állam (a Nemzeti

Részletesebben

ALKALMASSÁGI ÉS MEGFELELÉSI KÉRDŐÍV Jogi személyek és jogi személyiséggel nem rendelkező személyek részére A 2007.évi CXXXVIII.

ALKALMASSÁGI ÉS MEGFELELÉSI KÉRDŐÍV Jogi személyek és jogi személyiséggel nem rendelkező személyek részére A 2007.évi CXXXVIII. ALKALMASSÁGI ÉS MEGFELELÉSI KÉRDŐÍV Jgi személyek és jgi személyiséggel nem rendelkező személyek részére A 2007.évi CXXXVIII. törvény alapján 1 Jelen kérdőív a befektetési vállalkzáskról és az árutőzsdei

Részletesebben

SIMIX - Falszerkezeti habarcsok és építési ragasztók az ÜVEG-ÁSVÁNY KFT-tıl! www.uveg-asvany.hu

SIMIX - Falszerkezeti habarcsok és építési ragasztók az ÜVEG-ÁSVÁNY KFT-tıl! www.uveg-asvany.hu Az Üveg-Ásvány Kft. (a tvábbiakban: Szlgáltató) a http:// webldaln (a tvábbiakban: Hnlap) webáruházat üzemeltet, amelynek srán a Hnlapra látgatók és a Hnlapn regisztrálók (tvábbiakban: Felhasználók) adatait

Részletesebben

ALKALMASSÁGI ÉS MEGFELELÉSI KÉRDŐÍV Természetes személyek részére A 2007.évi CXXXVIII. törvény alapján

ALKALMASSÁGI ÉS MEGFELELÉSI KÉRDŐÍV Természetes személyek részére A 2007.évi CXXXVIII. törvény alapján ALKALMASSÁGI ÉS MEGFELELÉSI KÉRDŐÍV Természetes személyek részére A 2007.évi CXXXVIII. törvény alapján 1 Jelen kérdőív a befektetési vállalkzáskról és az árutőzsdei szlgáltatókról, valamint az általuk

Részletesebben

Komárom-Esztergom Megyei Integrált Szociális Intézmény. Glatz Gyula Idősek Klubja HÁZIREND

Komárom-Esztergom Megyei Integrált Szociális Intézmény. Glatz Gyula Idősek Klubja HÁZIREND Kmárm-Esztergm Megyei Integrált Szciális Intézmény Glatz Gyula Idősek Klubja HÁZIREND Megnevezés: Kmárm-Esztergm Megyei Integrált Szciális Intézmény Glatz Gyula Idősek Klubja Működési helye: 2509 Esztergm-Kertvárs,

Részletesebben

1/6. 1. A termék megnevezése Állami Otthonvédelmi program Gyűjtőszámlahitel. 2. A hitel célja:

1/6. 1. A termék megnevezése Állami Otthonvédelmi program Gyűjtőszámlahitel. 2. A hitel célja: 1. A termék megnevezése Állami Otthnvédelmi prgram Gyűjtőszámlahitel 2. A hitel célja: A Magyar Köztársaság területén lévő természetes személy részére nyújttt, Eger és Környéke Takarékszövetkezet nevére

Részletesebben

Kijárat ellenőrző rendszer

Kijárat ellenőrző rendszer Kijárat ellenőrző rendszer Felhasználói útmutató 1. ldal, összesen: 9 2016 Prcntrl Electrnics Ltd. Minden jg fenntartva. Az PrxerGate, PrxerPrt, IP Therm, IP Stecker, PrxerLck, PrxerStecker, RHS, HI-CALL,

Részletesebben