SzaIlitasi Szerzodes

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SzaIlitasi Szerzodes"

Átírás

1 SzaIlitasi Szerzodes amely letrejott masreszrol, egyreszrol Balassagyarmat Varos Onkormanyzata Szekhely: 2660 Balassagyarrnat, Rak6czi fejedelem tit 12. Ad6szam: Torzsszam: Bankszamlaszam: Tel.: Fax.: Kepviseli: Medvacz Lajos polgarmester, mint Megrendelo, tovabbiakban: Megrende16 AQUIS Informatika Zrt. Szekhely: 1033 Budapest, Vorosvari tit Cegjegyzekszam: Ad6szam: Szamlaszam: Telefon: 1/ Fax: 1/ Kepviseli: Takacs Imre vezerigazgat6 mint szallit6, tovabbiakban: Szallit6 kozott az alabbi feltetelekkel: 1. A szerz6des targya, mennyisege Megrendelo megrendeli, Szallit6 pedig elvallalja a Megrendelo altai kiadott ajanlatkeresi dokumentaci6ban talalhat6 muszaki specifikaci6nak megfelelo, jelen szerzodes 1. szamti mellekleteben meghatarozott informatikai eszkozok (tovabbiakban egyiitt: eszkozok) szallitasat, a Balassagyarmat Onkormanyzatanak fenntartasaban levo iskolak informatikai infrastrukttirajanak fejlesztese program kereteben. 2. A szerz6des erteke 2.1. Az 1. pontban meghatarozott eszkozok egysegarat jelen szerzodes 1. szamti melleklete tartalmazza A szerzodes erteke: o Az eszkozok szallitasa eseteben: Ft FtMA, azaz negyvennegymilli6-hatszaztizenegyezer forint + tizenegymilli6-egyszazotvenkettoezer-hetszazotven forint M A o Az oktatasi tevekenyseg eseteben: Ft + 0 % MA, azaz haromszazhtiszezer Ft + 0 % AFA o osszesen: Ft, azaz otvenhatmilli6-nyolcvanharomezerhetszazotven forint A 2.2, illetve 2.1 pont szerinti arak tartalmazzak mindazokst a koltsegeket es raforditasokat, amelyek a szerzodes teljesiteseig (5.5 pont) felmeriilnek. Az arnak tartalmaznia kell kiilonosen az alabbiakat:

2 o a helyszinre szallitas kiiltseget; o az iizembe helyezes es a betanitas kiiltseget; o az iizembe helyezeshez sziikseges segedanyagok, eszkiiziik, kiitoelemek, a meglevo szamit6gepes hal6zathoz tiirteno illesztes, stb. koltseget. 3. A teljesites hatiirideje 3.1. A teljesites hatarideje: a szerzodes letrejiittet61 szamitott 30. nap Szallit6 legalabb a szallitas tervezett idopontjat megelozoen 3 nappal korabban kiiteles a Megrendelo szerzodeses kerdesekben eljarni jogosult kepviselojet a szallitas tervezett idopontjar61 tajekozatni. Az ertesitesi kiitelezettseg elmulasztasa eseten Megrende16 a leszallitott eszkozok tenyleges atvetelet a leszallitast koveto hatodik napon kezdi meg. A szallitas es az atvetel koziitti id6ben az eszkiizok orzeser61 a Szallit6 kiiltsegere es vesze- Iyere Megrendelo gondoskodik. 4. A teljesites helye: 4.1. Kiss Arpad Mtalanos Iskola 2660 Balassagyarmat, Bajcsy Zs. ut Kiss Arpad Mtalanos Iskola D6zsa Gyiirgy Tagiskola 2660 Balassagyarmat, D6zsa Gy. ut Kiss Arpad Mtalanos Iskola SzabO L6rinc Tagiskola 2660 Balassagyarmat, Majus 1. ut Balassi Balint Gimnazium 2660 Balassagyarmat, Deak Ferenc ut 17. Az egyes eszkoziik szallitasi helye - a pontokban rogzitett felosztason beiil - az e szerzodes 1. szamu mellekleteben foglaltak szerint tiirtenik. 5. Teljesites m6dja 5.1. Valamennyi eszkiizhiiz mellekelni kell eszkiiziinkent a jogszabalyokban meghatarozott dokumentumokat (pi. sziikseg eseten magyar nyelvli hasznalati utasitast, garancia jegyet, megfelelosegi tanusitvanyt, tartozek listat) Az eszkiizok atvetele atadas-atveteli eljaras kereteben tortenik. Az atadas-atveteli eljaras soran keriil sor az eszkozok mennyisegi es minosegi atvetelere A mennyisegi atvetel soran a Megrende16 kepviseloje ellenorzi, hogy a leszallitott eszkiiziik darabszama megegyezik-e a jelen szerzodes 1. szamu mellekleteben meghatarozottakkal, valamint, hogy a leszallitott eszkozokhoz a Szallit6 mellekelte-e az 5.1 pont szerinti dokumentumokat. A minosegi atvetel soran a Megrendelo kepvise16je ellenorzi, hogy a leszallitott eszkiiz rendeltetesszerii hasznalatra alkalmas-e. A Megrendelo kepviseloje az atvetelt megtagadhatja, ha a leszallitott eszkoziik darabszam szerint nem felelnek meg a jelen szerzodes 1. szamu mellekleteben meghatarozottaknak, vagy ha az 5.1 pontban meghatarozott dokumentumok valamelyike hianyzik, vagy ha a leszallitott eszkoz rendeltetesszerii hasznalatra nem alkalmas. Megrendelo hibas teljesitest nem fogad el Amennyiben a Megrendelo az atvetelt megtagadja, az atadas-atveteli jegyzokonyvben rogziteni kell az atvetel megtagadasanak az indokat, valamint a Szallit6 ezzel kapcsolatos eszreveteleit A szerzodes akkor tekintheto teljesitettnek a Szallit6 oldalan, ha az atadas-atveteli eljaras, majd azt kiivetoen az iizembe helyezes es az oktatas (betanitas) sikeresen lezarult. Ezt kovetoen Megrendelo reszerol teljesites igazolas keriil kiallitasra.

3 6. Csomagolas 6.1. Szallit6 k6teles az eszk6z6ket ilgy csomagolni, hogy azokat a szallftas soran semmi- Iyen karosodas, seriiles ne erje A szallftas soran keletkezett karokert SzaIlit6 vallalja a felelosseget. 7. Fizetesifeltetelek 7.1. MegrendelO az eszk6z6k ellenerteke az igazolt teljesitest Gelen szerzodes 5.5 pontja) k6vetoen kiallitott szamla alapjan keriil kifizetesre - atutalassal - a Szallft6 fentiekben megjel61t bankszamlaszamara az alabbiak szerint: Megrendelo el61eget nem fizet, reszszamla benyiljtasara nines m6d. Szallft6nak ket kiil6n szamlat kell benyiljtania az eszk6z6k szallftasar61, illetve az oktatasi tevekenysegr61. Az ellenertek kifizetese az igazolt szerzodesszeru teljesitest k6vetoen, a Kbt (3)-(7) bekezdese alapjan, a TIOP / %-OS tamogatasi konstrukci6ban t6rtenik. Az eszk6z6k es immaterialis javak k6zvetlen szallft6i kifizetessel, atutalassal, forintban (HUF) keriilnek kifizetesre. Az oktatas k61tsege ut6finanszirozassal, atutalassal, forintban (HUF) keriil kifizetesre. Az eszk6z6k szallftasara vonatkoz6 szamla megfizetese k6zvetleniil a Szallft6nak t6rtenik a k6zremuk6do szerv altai (ESZA Tarsadalmi Szolgaltat6 Nonprofit Kft.), a szervezet elszamolasi rendje szerint. A Kbt (6) bekezdese szerinti feltetelek esetere vonatkoz6 penzintezeti felhatalmaz6 nyilatkozatot a MegrendelO a szerz6desk6teskor a Szallft6 rendelkezesere bocsatja, mely a szerzodes 2. szamil melleklete. A MegrendelO a Kbt (3) bekezdes d. pontja szerinti ellenerteket a Kbt (3) bekezdes 1. pontjara tekintettel 45 napon beliil teljesit1. A Szallft6t megilleto hanyad ellenertekenek kifizetese - a Kbt (3) bekezdes alvallalkoz6kra vonatkoz6, teljes k6ru, hianymentes relevans dokumentumoknak a benyiljtasat k6- vetoen - halasztottan, 40 napon beliil t6rtenik a Kbt 305. (4) bekezdesere tekintettel szallit6i finanszirozassal. A kifizetes hataridejebe a Megrendelo reszere eloirt hianyp6tlas teljesitesenek idotartama nem szamit bele A szamla k6telezo melleklete az 5-4. pont szerinti atadas-atveteli jegyzok6nyv egy peldanya, mely nelkiil Megrendelo a szamlat nem fogadja el A szamla benyiljtasanak cime: 2660 Balassagyarmat, Rftk6ezi ilt MegrendelO kesedelmes szamlakiegyenlitese eseten Szallit6 a Ptk. szerinti kesedelmi kamat felszamitasara jogosult. 8. Kotberfizetesikotelezettseg: 8.1. A szerzodes nem teljesitese, kesedelmes teljesitese eseten a Szallft6 az alabbiak szerint meghatarozott k6tbert k6teles Megrendelonek megfizetni: Kesedelem eseten: Kesedelmi k6tber a kesedelembe esestol kezdodoen, melynek merteke a kesedelem targyat kepezo aruk nett6 ellenertekenek 0,5 %-a /nap, amely legfeljebb a szerzodeses nett6 ar 3 %-anak mertekeig terjedhet.

4 Meghiusulas eseten: a szerzodes - Szallit6nak felr6hat6 - meghiusulasa eseten Megrendelo a szerzodeses nett6 ertek 5%-at jogosult meghiusulasi kiitber cimen a Szallit6t61 kiivetelni. 9. J6tiillas 9.1. Szallit6 felelosseget vallal a leszallitott eszkiiziik I. osztalyil minosegeert, kifogastalan mukiideseert Aj6tallasi ido: o az interaktiv tablak vonatkozasaban 60 h6nap, o minden egyeb szallitand6 am eseten 36 h6nap. A Szallit6nak a j6tallasi ido alatt, j6tallas ala eso meghibasodas kijavitasakor biztositania kell a folyamatos, zavartalan iizemet, sziikseg eseten cserekesziilek rendelkezesre bocsatasaval. A Szallit6 kiiteles a hiba bejelentesetol szamitva a kiizbeszerzesi eljaras soran vallalt 0,5 6ra reagalasi idon beliil, munkanapokon ra kiiziitt a helyszinen megjelenni es a hibaelharitast megkezdeni. A hiba bejelentesere munkanapokon raig keriilhet sor. Amennyiben a hiba bejelenteset kiivetoen az adott napon 17 6raig a vallalt reagalasi ido nem elegendo a hibaelharitas megkezdesere, a reagalasi ido (hibabejelentestol szamitott megjelenesi ido) szamitasa a kiivetkezo munkanapon 8 6rat61 kezdodik. Amennyiben Szallit6 a nyertes ajanlataban vallalt reagalasi idot tullepve jelenik meg a helyszinen, Megrendelo jogosult a Szallit6 altai nyiljtott j61teljesitesi biztositekb61 - minden megkezdett 6ra tullepest kiivetoen - 6rankent nett forintot ervenyesiteni. Megrendelo a reagalasi ido illllepesebol eredo iisszeget minden naptari negyedev vegen jogosult a j6lteljesitesi biztositekb61 egy iisszegben ervenyesiteni a Szallit6 fele. 10. J6heljesttesibbttosttek Szallit6 kiiteles a teljesitese biztositekaul a nett6 szerzodeses ar 2%-anak megfelelo j61teljesitesi biztositekkal rendelkezni. Aj61teljesitesi biztositeknak rendelkezesre kell allnia a leszallitand6 eszkiiziik atadas - atvetelenek napjat61 (5.5. pont) legalabb 60 h6nap idotartamig Aj61teljesitesi biztositek a Kbt 53/A (6) bekezdes a) pontjara figyelemmel bankgarancia formaban keriil biztositasra. 11. A szerzodes felmondasa Jelen szerzodest rendes felmondassal nem lehet megsziintetni Szallit6 kifejezetten kijelenti, hogy tudomassal bir arr61, hogy Megrendelo az e szerzodes targyat kepezo eszkiizbeszerzest palyazati forrasb61 finanszirozza. A palyazati eloirasok szerint a teljesites legvegso hatarideje augusztus 31. napja. Szallit6 erre tekintettel kifejezetten tudomasul veszi, hogy augusztus 31. napja utan a Megrende16 teljesitest nem fogad el, tovabba, hogy reszteljesites sem megengedett. igy a Szallit6 kifejezetten kijelenti, hogy tudomasul veszi, hogy akar neki felr6hat6 okb61, akar mas kiilso kiiriilmenyre tekintettel, amennyiben a szerzodes teljesitese teljeskiiruen nem tiirtenik meg augusztus 31. napjaig, a Megrendelo jogosult a szerzodestol indokolas nelkiil elailni. s.alli>6"'bill ~dilffi M"""""". f.' ~mminem. lcirt""'" %gy,"'b kin'~ ~ ~

5 nem elhet. Ennek a kiiriilmenynek a megletet Szallit6 kifejezetten elismeri, jelen szerzodest ennek ismereteben es veszelyere kiiti. 12. Szerzodes m6dositas: A felek csak akkor m6dosithatjak a szerzodesnek a felhivas, a dokumentaci6 feltetelei, illet61eg az ajanlat tartalma alapjan meghatarozott reszet, ha a szerzodeskiitest kiivetoen - a szerzodeskiiteskor elore nem lathat6 ok kiivetkezteben - beallott kiiriilmeny miatt a szerzodes valamelyik fel lenyeges jogos erdeket serti. (Kbt ) A szerzodesm6dositasnak irasban kell tiirtennie. 13. Kepviselet Szerzodo Felek a szerzodessel kapcsolatos kerdesekben allasfoglalasra kijeliilt kepviseloi: A MegrendelO reszerol szerzodeses kerdesekben: Nev: Medvacz Lajos polgarmester Cim: 2660 Balassagyarmat, Rak6czi fejedelem utja 12. Telefon: Fax: pmester@balassagyarmat.hu szakmaikerdesekben: Nev:: Magyaros Tamas Beruhazasi IrodavezetO Cim: 2660 Balassagyarmat, Rak6czi fejedelem utja 12. Telefon: Fax: magyaros@balassagyarmat.hu A Szallit6 reszerol: Nev: Komlosy Tibor projekt koordinator Cim: 1033 Budapest, Viiriisvari ut Telefon: 1/ Fax: 1/ tkomlosy@aquis.hu 14. Ziir6 rendelkezesek: A Felek kiiziitti jogviszony tartalmat a szerzodes rendelkezesei hatarozzak meg. Amennyiben a Felek kiiziitti vitas kerdesre a szerzodes nem tartalmaz rendelkezeseket, elsosorban a MegrendelO altai kiadott ajanlatkeresi dokumentaci6ban foglaltak, masodsorban a Szallito ajanlataban foglaltak az iranyad6ak A Felek kifejezik szandekukat arra vonatkozoan, hogy a szerzodes teljesitese soran felmeriilt vitaikat kiizvetlen targyalasok utjan oldjak meg. Amennyiben a vitas kerdesek rendezesere tett targyalasaik nem vezetnek eredmenyre, jogorvoslati kerelmiik elbiralasara a rendes birosagi f6rumokat valasztjak.

6 14.3. Felek - ertekhatart6l fiiggoen - kikiitik a Balassagyarmati Varosi, illetve a N6grad Megyei Bir6sag kizar6lagos illetekesseget Jelen szerzodesben nem szabalyozott kerdesek tekinteteben a Ptk. rendelkezeseit kell alkalmazni. Balassagyarmat, Melleklet: 1. szamu melleklet: Eszkiiziik tipusa, darabszama es egysegara 2. szamu melleklet: penzintezeti felhatalmaz6 nyilatkozat 3. szamu melleklet: biztositek a Szallit6 ajanlata szerint (a j6tallasi kiitelezettseg kezdetenek idopontjaban csatolja a Szallit6) ~1 Medvacz Lajos \ "~ Megrende16 "----"'. Takacs Imre Szallit6

7

8 FELHATALMAZO LEvEL Tisztelt OTP Bank Nyrt. (2660 Balassagyarmat, Rak6czi fejedelem lit 44/46.)! Balassagyarmat Varas Onkormanyzata neveben megbizzuk Onoket az alabbi, megjelolt fizetesi szamlank termre az alabb megnevezett jogosult altai benylijtott beszedesi megbizas teljesitesere a kovetkezokben foglalt feltetelekkel: Szamlatulajdonos megnevezese: Balassagyarmat Varos Onkormanyzata (266oBalassagyarmat, Rik6czi fejedelem lit 12.) Felhatalmazassal erintett penzforgalmi jelzoszama: Jogosult neve: Aquis Informatika Zrt. (1047 Budapest, Baross u. 74.) Jogosult fizetesi szamlajanak penzforgalmijelzoszama: A felhatalmazas idotartama: visszavonasig. A beszedesi megbizas ertekhatara: Ft. ' A beszedesi megbizas egy alkalommal nylijthat6 be, fedezethiany miatt sorba allitasra riincs'leheit6se'g:". 0 ' A felhatalmazas csak a Jogosult irasbeli hozzajarulasaval vonhat6 vissza. Balassagyarmat, \)11 JOL 1 "" 0TI' BANK Nyrt.

masreszrol, az a16bbifeltetelekkel:

masreszrol, az a16bbifeltetelekkel: Szallitasi Szerzodes amely letrej6tt masreszrol, egyreszn51 Balassagyarmat Varos Onkormanyzata Szekhely: 2660 Balassagyannat, Rak6czi fejedelem utia 12. Ad6szam: 15450346-2-12 Torzsszam: 450340 Bankszamlaszam:

Részletesebben

Szállítási szerződés

Szállítási szerződés Szállítási szerződés amely létrejött egyrészről Dr. Kenessey Albert Kórház-rendelőintézet (2660 Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út 125-127.) (továbbiakban: Megrendelő) (képviseletében eljár: Dr. Szabó

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. (székhely: 1117 Budapest, Fehérvári út 12.; cégjegyzékszám: 01-09-913332; adószám: 21814097-2-43, képviseli:

Részletesebben

vallalkozasiszerz6des

vallalkozasiszerz6des vallalkozasiszerz6des amely letrejott masreszr61, egyreszr61 Balassagyarmat Varos Onkormanyzata Szekhely: 2660 Balassagyannat, Rftk6czifejedelem uga 12. Adoszam: 15450346-2-12 Torzsszam: 450340 Bankszamlaszam:

Részletesebben

SZÁLLITÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLITÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLITÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Dr. Kenessey Albert Kórház-rendelőintézet (2660 Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út 125-127.) (továbbiakban: Megrendelő) (képviseletében eljár: Dr Szabó

Részletesebben

vallalkozasiszerzodes

vallalkozasiszerzodes vallalkozasiszerzodes amely letrejott egyreszr61 masreszr61, Balassagyarmat Varos Onkormanyzata Szekhely:2660 Balassagyarmat,Rak6czifejedelemutja 12. Ad6szam: 15450346-2-12 Torzsszam: 450340 Bankszamlaszam:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya:

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya: SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS TELESZKÓPOS RAKODÓGÉP BESZERZÉSE amely létrejött egyrészről: Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Székhelye: 7754 Bóly, Rákóczi Ferenc utca 3. Teljes jogú képviselője: Hárs József

Részletesebben

Szállítási szerződés

Szállítási szerződés Szállítási szerződés amely létrejött egyrészről: Név: Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala Székhely: 8184 Balatonfűzfő, Nike körút 1. Törzsszám: 430201 Adóigazgatási szám: 15430207-2-19

Részletesebben

vallalkozasiszerzodes

vallalkozasiszerzodes vallalkozasiszerzodes amely letrejott egyreszrol masreszrol, Balassagyarmat Varos Onkormanyzata Szekhely:2660 Balassagyarmat, Rak6czifejedelem utja 12. Ad6szam: 15450346-2-12 Torzsszam: 450340 Bankszamlaszam:

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Amely létrejött egyrészről ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Név Székhely Képviseli Adószám Cégjegyzékszám Bankszámlaszám Szolgáltató nevében eljáró

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS Iktatószám: 3/40-21/2010. amely létrejött egyrészről Balatonfűzfő Város Önkormányzat (székhely: 8184 Balatonfűzfő, Nike körút 1., adószám: 15430207-2-19), képviseli: Marton Béla polgármester,

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Polietilén hulladékgyűjtő zsák és zacskó 2015/S

Magyarország-Budapest: Polietilén hulladékgyűjtő zsák és zacskó 2015/S 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:39267-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Polietilén hulladékgyűjtő zsák és zacskó 2015/S 024-039267 Fővárosi Közterület-fenntartó

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S amely létrejött egyrészről az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatal 1033 Budapest, Fő tér 3., képviseli Bús Balázs polgármester, mint megrendelő (továbbiakban,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek a Novreczky Tanácsadó és Kereskedelmi Kft. (székhely: 7632 Pécs, Móra Ferenc u. 50. fsz 1., cg: 02-09-068815; adószám: 13075675-2-02),

Részletesebben

Tervezési szerződés minta - Nyomtatvany, bejelentes, szerződés minta - Építészmérnök tervező iroda

Tervezési szerződés minta - Nyomtatvany, bejelentes, szerződés minta - Építészmérnök tervező iroda TERVEZÉSI SZERZŐDÉS minta amely egyrészről név: Kft. székhely:. adószám:. Cg. sz.: mint megrendelő a továbbiakban: Megrendelő másrészről név: Kft. 1 / 5 székhely:. adószám:. Cg. sz.: mint vállalkozó, a

Részletesebben

Szállítási szerződés

Szállítási szerződés Szerződés száma:: Szállítási szerződés mely létrejött egyrészről: a továbbiakban Vevő, másrészről az UNIVILL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1147 Budapest, Fűrész u.25. Adószám: 10316007-242 Bankszáma:

Részletesebben

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése 30/38 7. sz. melléklet S ZÁLLÍTÁSI SZERZŐ DÉS ( MINTA) mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett: A MEGRENDELŐ ADATAI Megrendelő neve: Székhelye:

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 786-3/2018 Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere JAVASLAT TOP-6.9.1-15-ST1-2016-00001 azonosító számú projekthez tartozó Mozgáskorlátozottak Egymást Segítők Egyesülete kölcsönszerződésének

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről az Óbuda-Békásmegyeri Önkormányzat Polgármesteri

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről az Óbuda-Békásmegyeri Önkormányzat Polgármesteri SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Óbuda-Békásmegyeri Önkormányzat Polgármesteri Hivatal 1033. Budapest, Fő tér 3. adószáma: 15503004-2-41 statisztikai számjele: 15503004751101 számlavezető

Részletesebben

Vállalkozási Szerződés

Vállalkozási Szerződés Vállalkozási Szerződés Iktatószám: AK-06-150/23009. amely létrejött egyrészről az Állami Számvevőszék Székhelye: 1052 Budapest, Apáczai Csere J. u. 10. Törzskönyvi szám: 324766 Bankszámlaszám: Magyar Államkincstár

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZODES

SZÁLLÍTÁSI SZERZODES 11 r SZÁLLÍTÁSI SZERZODES amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1358 Budapest, Széchenyi rkp. 19.), mint megrendelő - továbbiakban : Megrendelő, másrészről az 1-COM Kft. (1044 Budapest,

Részletesebben

Kivitelezési szerződés

Kivitelezési szerződés Kivitelezési szerződés amely létrejött egyrészről: részben ERSTE BANK HUNGARY Zrt.által nyújtott kölcsönből, utófinanszírozással... (székhelye:...; cégjegyzékszáma:...,...; statisztikai azonosítója:...;

Részletesebben

3. A szerzodes 1. szamu mellekleteben foglalt 6vodai mozgasfejleszto eszkozok es 6vodai berendezesek szallftasa.

3. A szerzodes 1. szamu mellekleteben foglalt 6vodai mozgasfejleszto eszkozok es 6vodai berendezesek szallftasa. amely letrejott egyreszrol a Szombathely Megyei Jogu Varos Onkormanyzata (9700 Szombathely, Kossuth Lajos u.1-3. ), kepviseleteben eljar Dr. Ipkovich Gyorgy polgarmester, mint megrendelo (a tovabbiakban:

Részletesebben

A 2. számú mellékletben meghatározott készlet kialakítását követően a Megrendelő a felhasználásokat fajta, méret és darabszám szerint folyamatosan, ír

A 2. számú mellékletben meghatározott készlet kialakítását követően a Megrendelő a felhasználásokat fajta, méret és darabszám szerint folyamatosan, ír Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő), valamint a Premier G. Med Kft. (1026 Bp.

Részletesebben

éven belüli kölcsön felvételéről

éven belüli kölcsön felvételéről E LŐTERJESZTÉS éven belüli kölcsön felvételéről Készült: Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 19-i rendkívüli ülésére. Előterjesztők: Stayer László polgármester Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

INTER-TRADE Kft. AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei

INTER-TRADE Kft. AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei AZ INTER-TRADE KFT Általános Szerződési Feltételei 1.. Általános szabályok Az INTER-TRADE KFT minden magyarországi értékesítésére jelen feltételek alkalmazandók, függetlenül az értékesítendő árutól, illetve

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK amely létrejött egyrészről Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat székhelye: 1082 Budapest, Baross u. 63-67. képviseli: dr. Kocsis Máté polgármester

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S Amely létrejött egyrészről a Kiskunlacháza Nagyközségi Önkormányzat Központi Konyha 2340 Kiskunlacháza, Rákóczi u. 12. szám alatti intézmény (képviselője Kovács Jánosné

Részletesebben

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban m

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban m Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő),valamint a JOHNSON & JOHNSON Kft. (2045

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI. SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI. SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI. SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1358 Budapest, Széchenyi rkp. 19.), mint megrendelő - továbbiakban : Megrendelő, masreszről a Rákóczi Üzletház Kft. (1084 Budapest,

Részletesebben

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést megtárgyalja: Pénzügyi

Részletesebben

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő), valamint az Univer-Coop Zrt. (6000 Kecskemét,

Részletesebben

SZERZŐDÉS. Bevezetés. 1. A szerződés tárgya

SZERZŐDÉS. Bevezetés. 1. A szerződés tárgya SZERZŐDÉS Amelyet egyik részről a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (székhelye: Budapest V. Garibaldi u. 2., adószám: 15311746-2-41), mint Vevő, másik részről a Le Cheque Déjeuner Kft. (székhelye: 1074

Részletesebben

Különböző átmérőjű PE csővezetékek beszerzése

Különböző átmérőjű PE csővezetékek beszerzése N Y Í R S É G V Í Z NYÍREGYHÁZA ÉS TÉRSÉGE VÍZ- ÉS CSATORNAMŰ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG Különböző átmérőjű PE csővezetékek beszerzése elnevezésű árubeszerzésre vonatkozó közbeszerzési eljárás

Részletesebben

SZÁLLITÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLITÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLITÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Dr. Kenessey Albert Kórház-rendelőintézet (2660 Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út 125-127.) (továbbiakban: Megrendelő) (képviseletében eljár: Dr. Szabó

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (kenyér, pékáru)

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (kenyér, pékáru) SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (kenyér, pékáru) E szerződés létrejött egyrészről a Vác Város Önkormányzat Bölcsődék és Fogyatékosok Intézménye (a továbbiakban: Megrendelő, cím: 2600 Vác, Kölcsey u. 4, adószám: 15566843-2-13,

Részletesebben

Előterjesztés. A Járási Hivatal építésével összefüggő kerítésépítésről és tereprendezésről

Előterjesztés. A Járási Hivatal építésével összefüggő kerítésépítésről és tereprendezésről Előterjesztés A Járási Hivatal építésével összefüggő kerítésépítésről és tereprendezésről 1. előterjesztés száma: 306 /2017 2. előterjesztést készítő személy neve: Fábián Róbert 3. előterjesztést készítésében

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. A Szegedi Vízmű Zrt. részére 33 %-os. nátrium-hidroxid. folyamatos beszállítására

AJÁNLATI FELHÍVÁS. A Szegedi Vízmű Zrt. részére 33 %-os. nátrium-hidroxid. folyamatos beszállítására AJÁNLATI FELHÍVÁS A Szegedi Vízmű Zrt. részére 33 %-os nátrium-hidroxid folyamatos beszállítására 1. Általános feltételek 1.1. Az ajánlatkérő az ajánlati határidő lejártáig a felhívást visszavonhatja,

Részletesebben

1. A szerződés tárgya A Szállító kötelezettséget vállal arra, hogy a szerződés 2. számú mellékletében meghatározott tisztítószereket, tisztítóeszközök

1. A szerződés tárgya A Szállító kötelezettséget vállal arra, hogy a szerződés 2. számú mellékletében meghatározott tisztítószereket, tisztítóeszközök SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1358 Budapest, Széchenyi rkp. 19.), mint megrendelő - továbbiakban : Megrendelő, másrészről a Rákóczi Üzletház Kft. (1084 Budapest,

Részletesebben

Vállalkozási szerződés keretében a Győri Evangélikus Egyházközség Öregtemplomában lévő Angster orgona eredeti állapotának helyreállítása

Vállalkozási szerződés keretében a Győri Evangélikus Egyházközség Öregtemplomában lévő Angster orgona eredeti állapotának helyreállítása Vállalkozási szerződés keretében a Győri Evangélikus Egyházközség Öregtemplomában lévő Angster orgona eredeti állapotának helyreállítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/81 Vállalkozási szerződés keretében

Részletesebben

Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal

Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu Telefon:23/565-610

Részletesebben

SZERZŐDÉS JOGCÍM ÁTVEZETÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE

SZERZŐDÉS JOGCÍM ÁTVEZETÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE SZERZŐDÉS JOGCÍM ÁTVEZETÉSI SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE a továbbiakban Szerződés, amely létrejött egyrészről az FGSZ Földgázszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhelye: 8600 Siófok, Tanácsház

Részletesebben

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI . melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 8. Fax: 06 1 336 771, 06 1 336 777 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Szállítási szerződés. együttesen Szerződő Felek között az alulírott napon és helyen, az alábbi feltételek szerint:

Szállítási szerződés. együttesen Szerződő Felek között az alulírott napon és helyen, az alábbi feltételek szerint: Amely létrejött egyrészről Szállítási szerződés II. Rákóczi Ferenc Megyei Könyvtár (3530 Miskolc, Görgey Artúr u.11.) képviseletében: Venyigéné Makrányi Margit mint Megrendelő (a továbbiakban, mint Megrendelő)

Részletesebben

SZÁLLITÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLITÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLITÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Dr. Kenessey Albert Kórház-rendelőintézet (2660 Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem út 125-127.) (továbbiakban: Megrendelő) (képviseletében eljár: Dr. Szabó

Részletesebben

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS Cégnév/Név: [..] Székhely: [..] Adószám: [..] képviseli: [..] mint megrendelő, (a továbbiakban: "Megrendelő") másrészről: KZiTERRA Kft. Székhely: 2051

Részletesebben

1 db személyes használt személyszállító hajó beszerzése

1 db személyes használt személyszállító hajó beszerzése 1 db 80-120 személyes használt személyszállító hajó beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2017. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város. Javaslat kamatmentes kölcsön nyújtására a Salgótarjáni Acélárugyár Zrt.,,cs.a. munkavállalói részére

Salgótarján Megyei Jogú Város. Javaslat kamatmentes kölcsön nyújtására a Salgótarjáni Acélárugyár Zrt.,,cs.a. munkavállalói részére Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere Iktatószám: 9693/2014. Javaslat kamatmentes kölcsön nyújtására a Salgótarjáni Acélárugyár Zrt.,,cs.a. munkavállalói részére Tisztelt Közgyűlés! A Salgótarján

Részletesebben

Ajánlatkérőhöz az alábbi kérdések/észrevételek érkeztek:

Ajánlatkérőhöz az alábbi kérdések/észrevételek érkeztek: BKV Zrt. 61-es villamos vonal Ördög-árok menti 1.sz. és 2.sz. támfal átépítésének és Riadó utcai KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS NYÚJTÁSA (4. sz.) Ajánlatkérőhöz az alábbi kérdések/észrevételek érkeztek: 1.) Kérdés/észrevétel:

Részletesebben

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet (székhely: 1116 Budapest, Tomaj u. 4., aláírásra jogosult képviselője: Lehel László elnök-igazgató), továbbiakban mint

Részletesebben

vallalkozasiszerzodes

vallalkozasiszerzodes vallalkozasiszerzodes mely letrejott egyreszr61 Balassagyarmat Varos Onkormanyzata Balassagyarmat, Rak6czi fejedelem lit 12., ad6szama:15450346-2 - 12 bankszamla szam: 11741017-15450346), mint Megbiz6

Részletesebben

Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek I. Általános rendelkezések 1.1. Szilágyi Zita egyéni vállalkozó (székhely: 2000

Részletesebben

1 db személyes használt személyszállító hajó üzembe helyezéséhez szükséges feladatok elvégzése

1 db személyes használt személyszállító hajó üzembe helyezéséhez szükséges feladatok elvégzése 1 db 80-120 személyes használt személyszállító hajó üzembe helyezéséhez szükséges feladatok elvégzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2017. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1357 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3.) mint megrendelő (a továbbiakban, mint Megrendelő), másrészről a : KIPSZER Klíma Controll

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Adószám:.. Bankszámlaszáma: Képviselő: Mint megbízott (továbbiakban: Megbízott) között a mai napon az alábbi feltételekkel.

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Adószám:.. Bankszámlaszáma: Képviselő: Mint megbízott (továbbiakban: Megbízott) között a mai napon az alábbi feltételekkel. SZEGEDI RENDÉSZETI SZAKGIMNÁZIUM Cím: 6728. Szeged, Bajai út. 14., 6701. Szeged Pf. 495. Telefon: (62) 559-577, (30) 394 8958 Fax: (62) 559-579, BM tel.: 33/1397, Fax: 33/1162 E-mail:iskola@szrszg.hu Web:

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS a TIOP 2.1.2. Kistérségi járóbeteg-szakellátó központok kialakítása és fejlesztése tárgyú pályázatok keretein belül kombinált felvételi/átvizsgáló röntgen berendezés és hozzá kapcsolódó

Részletesebben

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák AJÁNLATKÉRÉS Bem utca páratlan oldali járda építési munkák Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a... (Megrendelő neve) székhely/lakhely:... cégjegyzéket vezető bíróság:... cégjegyzékszám:... adószám:... bankszámlaszám:... képviseli:..., mint Megrendelő

Részletesebben

SZALLITASI SZERZŐDÉS

SZALLITASI SZERZŐDÉS SZALLITASI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1358 Budapest, Széchenyi rkp. 19.), mint megrendelő - továbbiakban : Megrendelő, másrészről az 1-COM Kft. (1044 Budapest, Ezred

Részletesebben

amely letrejott egyreszrol

amely letrejott egyreszrol MEGBIZASI SZERZODES amely letrejott egyreszrol Ocsod Nagykozseg Onkormanyzata cime: 5451 Ocsod, Kossuth ter 1. kepviseli: Molnar Balint polgarmester PIR: 409931 adoszama: 15409931-2-16 bankszamlaszam:

Részletesebben

2. melléklet A HATÁROZOTT IDEJŰ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS. Amely létrejött, egyrészről

2. melléklet A HATÁROZOTT IDEJŰ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS. Amely létrejött, egyrészről 2. melléklet A HATÁROZOTT IDEJŰ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Amely létrejött, egyrészről ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt. Székhelye: 1055 Budapest, Honvéd utca 20/A Cégjegyzékszáma: Cg. 01-10-045985

Részletesebben

Fizetési feltételek Szállító Szállító Megrendelő A kapcsolattartók megnevezése:

Fizetési feltételek Szállító Szállító Megrendelő A kapcsolattartók megnevezése: 4./ Fizetési feltételek: A Szállító által adott árajánlat alapján a szerződő felek a melléklet szerinti árakban állapodnak meg. Az árak tartalmazzák a Szállító összes költségét és díját, a Bajai Szent

Részletesebben

Szállítási szerzodés. Megrendelo és Szállítóa továbbiakban együttesen, mint Felek között az alábbi feltételekkel:

Szállítási szerzodés. Megrendelo és Szállítóa továbbiakban együttesen, mint Felek között az alábbi feltételekkel: Szállítási szerzodés mely létrejött egyrészrol a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Székhely: 1015 Budapest, Ostrom utca 23-25 Adószám: 15775883-2-41 MÁKpénzforgalmi számla száma: 10032000-00300939-00000017

Részletesebben

Kötelezettségvállalást előkészítő: Zuglói Vagyonkezelő Zrt./Városüzenieltetési Divízió

Kötelezettségvállalást előkészítő: Zuglói Vagyonkezelő Zrt./Városüzenieltetési Divízió SC\QJ Ügyiratszám: 8232/2012 Ügyintéző: Vikker Aítiláué Kötelezettségvállalást előkészítő: Zuglói Vagyonkezelő Zrt./Városüzenieltetési Divízió A szerződés tárgya: Budapest, XIV. Kövér Lajos tér rekonstiaikciós

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. A BKV Zrt. irat- és dokumentumkezelő rendszerének komplett üzemeltetése Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. A BKV Zrt. irat- és dokumentumkezelő rendszerének komplett üzemeltetése Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. A BKV Zrt. irat- és dokumentumkezelő rendszerének komplett üzemeltetése Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-284/13 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. március Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS

Részletesebben

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban m

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban m Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő), valamint a Johnson & Johnson Kft. (2045

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (tej, tejtermék)

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (tej, tejtermék) SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (tej, tejtermék) E szerződés létrejött egyrészről a Vác Város Önkormányzat Bölcsődék és Fogyatékosok Intézménye (a továbbiakban: Megrendelő, cím: 2600 Vác, Kölcsey u. 4, adószám: 15566843-2-13,

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (tervezet)

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (tervezet) VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (tervezet) (építtető Cigándi Innovációs és Ifjúsági Sportegyesület Kiemelkedően Közhasznú Szervezet mint megrendelő és.. építőipari kivitelező gazdasági társaság mint vállalkozó

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (fagyasztott termékek)

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (fagyasztott termékek) SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (fagyasztott termékek) E szerződés létrejött egyrészről a Vác Város Önkormányzat Bölcsődék és Fogyatékosok Intézménye (a továbbiakban: Megrendelő, cím: 2600 Vác, Kölcsey u. 4, adószám:

Részletesebben

Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére

Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt V-455/14 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2015 Beszerzési Főosztály/Közbeszerzési Osztály/Minták versenyeztetési

Részletesebben

1. Az eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-306/ A beszerzés tárgya és mennyisége:

1. Az eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-306/ A beszerzés tárgya és mennyisége: AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Gazdasági Igazgatóság Beszerzési Főosztály Schifner Marianna mb. Főosztályvezető 1072 Budapest, Akácfa u. 15.

Részletesebben

Karbantartási és szervíz szerződés

Karbantartási és szervíz szerződés Karbantartási és szervíz szerződés A szerződő felek: Ezen szerződés létrejött egyrészről: Cégnév:. Cím: H-7624 Pécs, Zichy Gyula utca 13. Postacím: H-7624 Pécs, Zichy Gyula utca 13. Adószám: 14204537-2-02

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Óbudai Egészség Olimpia Szűrőnapok megszervezése

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Óbudai Egészség Olimpia Szűrőnapok megszervezése AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Óbudai Egészség Olimpia Szűrőnapok megszervezése TARTALOMJEGYZÉK I. ÚTMUTATÓ AZ AJÁNLATTEVŐKNEK 1. A dokumentációban előforduló kifejezések 2. A közbeszerzési eljárás lebonyolításának

Részletesebben

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztést készítette: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést megtárgyalja: Gazdasági Bizottság

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS Mely létrejött,továbbiakban Vevő és a PeTitan Informatika Kft.. 6726 Szeged, Fülemüle u. 28., továbbiakban Eladó között az alábbi feltételekkel: 1. Szerződés tárgya: Jelen szerződés

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS mely létrejött egyrészről a Heves Megyei Önkormányzat Markhot Ferenc Kórház- Rendelőintézete, mint ajánlatkérő (a továbbiakban, mint megrendelő), Eger, Széchenyi út 27-29., másrészről

Részletesebben

Háztartási és irodai berendezések Javítása. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-180/ 2012 AJÁNLATI FELHÍVÁS

Háztartási és irodai berendezések Javítása. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-180/ 2012 AJÁNLATI FELHÍVÁS Háztartási és irodai berendezések Javítása Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-180/ 2012 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2012. szeptember AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Ajánlatkérő neve:

Részletesebben

Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal

Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal közzétevő intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu

Részletesebben

Vallalkozasi Szerzodes

Vallalkozasi Szerzodes Az Ocsod Nagykozseg Onkormanyzata es a ROBTOP Kft. kozott 2009. aprilis 07-en letrejott, es 2009. november 17-en modositott Vallalkozasi szerzodes egyseges szerkezetbe foglalt 2. szamu modositasa Vallalkozasi

Részletesebben

1. számú mellékletében megnevezett Kézi műszerek a továbbiakban: áruk adásvétele A Szállító által szállítandó áruknak meg kell felelnie a 1. szá

1. számú mellékletében megnevezett Kézi műszerek a továbbiakban: áruk adásvétele A Szállító által szállítandó áruknak meg kell felelnie a 1. szá SZERZŐDÉS Az eljárás nyertese(i) az Ajánlati Dokumentáció III. fejezetében specifikált áruk leszállítását az alábbi szerződéses feltételek mellett vállalja: mely létrejött egyrészről a * Bács-Kiskun Megyei

Részletesebben

HATÁROZOTT IDEJŰ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS

HATÁROZOTT IDEJŰ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS 2. melléklet A HATÁROZOTT IDEJŰ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Amely létrejött, egyrészről ALTEO Energiakereskedő Zrt. Székhelye: 1131 Budapest, Babér u. 1-5. Cégjegyzékszáma: Cg. 01-10-047253 Adószáma:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZ E R Z Ő D É S

VÁLLALKOZÁSI SZ E R Z Ő D É S Amely létrejött egyrészről a Megrendelő, Megrendelő: Cégjegyzékszám: Bankszámlaszám Képviseli: a továbbiakban mint Megrendelő, másrészről Vállalkozó: Nyilvántartási szám: Statisztikai számjel: Bankszámlaszám:

Részletesebben

4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése

4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése 4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. VB-440/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve:

Részletesebben

Peronfigyelő monitorok beszerzése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-255/12. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2012.

Peronfigyelő monitorok beszerzése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-255/12. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2012. Peronfigyelő monitorok beszerzése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-255/12. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2012. augusztus AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás 1. Ajánlatkérő neve: Budapesti

Részletesebben

i. A szerződés tárgya 1.1) 1 darab Skoda Superb típusú gépkocsi megvásárlása az 1. sz. mellékletben meghatározott 1.2) 1 darab Skoda Superb típusú gép

i. A szerződés tárgya 1.1) 1 darab Skoda Superb típusú gépkocsi megvásárlása az 1. sz. mellékletben meghatározott 1.2) 1 darab Skoda Superb típusú gép ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS egyrészről : Országgyűlés Hivatala székhelye : 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3., adószáma : 15300014-2-41 mint Vevő (a továbbiakban : Vevő"), másrészről : Porsche Hungaria Kereskedelmi

Részletesebben

mint szallit6 - a tovabbiakban Szallit6 - kozott alulirott napon es helyen az aiabbi feltetelekkel.

mint szallit6 - a tovabbiakban Szallit6 - kozott alulirott napon es helyen az aiabbi feltetelekkel. szallitasi SZERZODES Amely Ietrejott egyreszr61: Nev: Kepviseli: Szekhely: Telefon: Telefax: Ad6szam: Szamlavezet6 Bankszamla bank: szama: Magyar Olimpiai Bizottsag Molnar Zoltan f6tithr 1146 Budapest,

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Szerződésszám: SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az székhely: nyilvántartási azonosító, cégjegyzékszám: adószám: bankszámlaszáma: képviseli: mint megrendelő (a továbbiakban Megrendelő),

Részletesebben

DN 500 PE csővezeték és csőidomok beszerzése

DN 500 PE csővezeték és csőidomok beszerzése N Y Í R S É G V Í Z NYÍREGYHÁZA ÉS TÉRSÉGE VÍZ- ÉS CSATORNAMŰ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG DN 500 PE csővezeték és csőidomok beszerzése elnevezésű árubeszerzésre vonatkozó közbeszerzési eljárás ajánlattételi

Részletesebben

Megbízott és Megbízó a Rendelet 9. szerint én egymással Közfeladatellátási Szerződést (továbbiakban Szerződés) kötöttek.

Megbízott és Megbízó a Rendelet 9. szerint én egymással Közfeladatellátási Szerződést (továbbiakban Szerződés) kötöttek. M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S a TOP-6.8.2-15-PC1-2016-00001 Pécs Paktum projekthez kapcsolódó kötelező nyilvánosság biztosítása feladatok ellátása tárgyában, utófinanszírozás keretében amely létrejött

Részletesebben

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF)

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) 1. Az ÁSZF alkalmazása 1.1. A Recobin Kft. szállításai és szolgáltatásai ha a

Részletesebben

BESZERZÉSI FELHÍVÁS- pályázatfigyelési és pályázatírói feladatok ellátására

BESZERZÉSI FELHÍVÁS- pályázatfigyelési és pályázatírói feladatok ellátására BESZERZÉSI FELHÍVÁS- pályázatfigyelési és pályázatírói feladatok ellátására A beszerzési felhívást Zsámbék Város Önkormányzata közzétevő intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-352/12.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-352/12. Libegő menetjegy, Nosztalgia jegy, Sikló kartonkártya tekercs és Termotranszver beléptető rendszer megszemélyesítő nyomtatójához festékszalag beszerzése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt..

Részletesebben

Hostessek biztosítása BKV Zrt. rendezvényeire Versenyeztetési eljárás

Hostessek biztosítása BKV Zrt. rendezvényeire Versenyeztetési eljárás Hostessek biztosítása BKV Zrt. rendezvényeire Versenyeztetési eljárás Eljárás száma:bkv Zrt. V-55/14 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. március AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési

Részletesebben

DOKUMNETÁCIÓ. Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény ÁLTAL

DOKUMNETÁCIÓ. Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény ÁLTAL DOKUMNETÁCIÓ A Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény ÁLTAL Utalványok beszerzése a Körösi Csoma Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény személyi

Részletesebben

Megbízási Szerződés (módosítás)

Megbízási Szerződés (módosítás) o A Megbízási Szerződés (módosítás) ''L Zuglói Közbiztonsági Non-profit Kft. (1145 Budapest, Laky Adolf u.26. adószám: 23084454-2-42 képviseli: Steiner Attila igazgató), továbbiakban; Megbízó, és az O-r-.,.-t'.

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Mentőszolgálat és orvosi ellátás biztosítása. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-285/11.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Mentőszolgálat és orvosi ellátás biztosítása. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-285/11. Mentőszolgálat és orvosi ellátás biztosítása versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2011. augusztus 1. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Ajánlatkérő neve: Budapesti

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Név: Kazincbarcika Város Önkormányzata Székhely: 3700. Kazincbarcika, Fő tér 4. Adószáma: 15350057-2-05 Bankszámlaszám: 11734152-15350057-00000000 Képviseletében:

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármestere 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/ Fax: 47/

Sárospatak Város Polgármestere 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/ Fax: 47/ Sárospatak Város Polgármestere 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu Javaslat -a Képviselő-testületnek- a Sárospatak újság nyomdai feladatainak

Részletesebben

BÉRLETI M E G Á L L A P O D Á S

BÉRLETI M E G Á L L A P O D Á S BÉRLETI M E G Á L L A P O D Á S amely létrejött egyfelől - képviselője: - székhely: - számlaszám: - adószám: - cégjegyzékszám: mint Bérlő, másfelől a M6 L.O.G Járműkereskedelmi és Szolgáltató Kft. - képviselője:.

Részletesebben