ELSŐ RÉSZ évi költségvetése

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ELSŐ RÉSZ évi költségvetése"

Átírás

1 5/2005. (I. 25.) Budapest Kőbányai Önkrmányzati rendeet az Önkrmányzat évi kötségvetésérő Budapest Kőbányai Önkrmányzat Képviseő-testüete az Áamháztartásró szóó - többször módsíttt évi xxxvm. törvény 65. {) bekezdésében meghatárztt jgkörében ejárva, évi kötségvetésérő a következő rendeetet aktja. ELSŐ RÉSZ Budapest Kőbányai Önkrmányzat évi kötségvetése. () A Képviseő-testüet a heyi önkrmányzatkró szóó évi LXV. törvény 10. d) pntjában meghatárztt jgkörében ejárva az Önkrmányzat évi kötségvetését a következők szerint áapítja meg: A kötségvetési bevéteek összege e Ft A kötségvetési kiadásk összege e Ft A kötségvetési többet e Ft (2) Az () bekezdésben jezett kötségvetési többet a finanszírzási hiány fedezetéü szgá. (3) A bevétei főösszeg jgcím szerinti összegeit az. szám ú meéket áapítja meg. (4) A közpnti frráskat a 2. számú meéket mutatja be. (5) A kiadási főösszegjgcím szerinti összegeit a 4. számú meéket áapítja meg. 2. {) Az önáóan gazdákdó kötségvetési intézmények bevéteeit a 3. számú meéket szerinti összegekke hagyja jóvá. (2) Az önáóan gazdákdó kötségvetési intézmények működési kiadásait jgcímenként az 5. szám ú meéket szerinti összegekke hagyja jóvá. (3) Az 5. számú meéketbenjóváhagytt szeméyijuttatás eőirányzatk tartamazzák: a) a közakamaztti kör garantát bértába aapján számíttt bérfejesztésének összegét, ameynek fedezetét - az áami nrmatívák emekedésén tú - a szeptember -jei hatáya erendet 5%-s étszámcsökkentés és egyéb bértömeg megtakarítás biztsítja. b) a köztisztviseői ietményaap emeésébő eredő bérfejesztés fedezetének biztsítása érdekében ápriis -jei hatáya 5%-s étszámcsökkentést ke a köztisztviseői körben végrehajtani.

2 2 3. () A Pgármesteri Hivata működési kiadásait kiemeit feadatnként és jgcímenként a 6. számú meéket szerinti összegekke hagyja jóvá. (2) A szeméyi ösztönzésre, érdeketségi jutaiékra frdítható jutam számításának részetes szabáyait a 21. számú meéket határzza meg. 4. A GAMESZ gazdákdási körébe tartzó részben önáóan gazdákdó intézmények bevéteeit és kiadásait a 7. számú meéket szerint hagyja jóvá. 5. () A heyi kisebbségi önkrmányzatk kötségvetését önkrmányzatnként és főbb jgcímenként a 8. számú meéketben mutatja be. (2) Kisebbségi kuturáis prgramkra tvábbi e Ft keretösszeget áapít meg, amey fesztásáró a Kisebbségi, Emberi Jgi és Civi Szervezetek Bizttsága átruháztt jgkörében dönt. A keretösszeg fesztásig cétartaékként kezeendő. 6. A akóházkeze és, akásgazdákdás és vagyngazdákdás működési bevéteeit és kiadásait a 9. szám ú meéket szerint határzza meg. 7. () A társadami és szciápitikaijuttatáskat a 10. számú meéket szerint hagyja jóvá. (2) A működési céú pénzeszköz átadáskat a. számú meéket szerint határzza meg. 8. A fehamzási kiadáskat feadatnként és cénként-3 éves gördüő tervezéssei - a 12. számú meéket szerint hagyja jóvá. 9. A fehamzási céú pénzeszközátadáskat a 13. számú meéket szerint határzza meg. O. () Az év közben jeentkező feadatk többetigényének fedezetére, az eseteges bevétei kiesések pótására képzett működési céú átaáns tartaék e Ft, és a fehamzási céú átaáns tartaék e Ft rendekezési jgkör szerinti bntását a 14. számú meéketben határzza meg. (2) Az átaáns tartaék keretek terhére - átruháztt jgkörben - eköteezettségek a kötségvetési évben kizáróag nvember 30-ig váahatók. (3) A tárgyévet követő év( ek)et terheő fyamats köteezettséget csak a Képviseő-testüet - csak yan mértékben, amey a köteezettségváaás időpntjában ismert fetéteek meett az esedékesség időpntjában a működés veszéyeztetése nékü finanszírzható - rendkívüi esetben váahat.. () A működési és fehamzási céú cétartaékkat feadatnként és cénként a 15. számú meéket részetezi. (2) A cétartaékk föötti rendekezési jgkör a Képviseő-testüetet ieti meg. 12. A működési és fehamzási bevéteeket és kiadáskat jgcímenként, méregszerűen a 16. számú meéket mutatja be. 13. Az Önkrmányzat több éves kihatássa járó feadatainak aakuását méregszerűen a 17. számú meéket részetezi. 14. Az Önkrmányzat évi jóváhagytt kötségvetésének eőirányzat-fehasznáási ütemezését a 18. számú meéket szerint fgadja e. 15. Az önáóan - és részben önáóan gazdákdó kötségvetési szervek címeket aktnak. Az önkrmányzat címrendjét a rendeet 19. számú meékete határzza meg.

3 3 MÁSODIK RÉSZ Budapest Kőbányai Önkrmányzat évi kötségvetése végrehajtásának átaáns szabáyai 16. () Az önáóan gazdákdó intézményeknek és a Pgármesteri Hivatanak a kötségvetési aapkmánykat a rendeet tábázatai szerint jóváhagytt eőirányzatk figyeembevéteéve ke összeáítani. (2) A GAMESZ- mint önáóan gazdákdó intézmény- kötségvetése együttesen fgaja magába a saját, vaamint a hzzárendet részben önáóan gazdákdó kötségvetési szervek és egyéb feadatk eőirányzatait (3) A Képviseö-testüet fehatamazza az önáóan és részben önáóan gazdákdó kötségvetési intézményeket és Pgármesteri Hivatat a kötségvetésben eőírt bevéteek beszedésére és a jóváhagytt kiadásk tejesítésére. (4) A kötségvetési szerv a kötségvetésben meghatárztt kiemeit eőirányzat-csprtktó e kötségvetési rendeetben fgatak szerint térhet e. (5) Az önkrmányzati kötségvetési intézmény a) tervezett bevéteeinek emaradása nem vnja autmatikusan maga után a kötségvetési támgatás növekedését. A kiadási eöirányzatk, amennyiben a tervezett bevéteek nem fynak be, nem tejesíthetök, b) kötségvetési támgatás eőirányzata csak aaptevékenységre és ezze összefiiggö egyéb kiadáskra hasznáható fe. (6) A évre tervezett fehamzási feadatk indításának ütemezése a fehamzási céú bevéteek - a müködési frráshiány időaránys összegét meghaadó - tejesítésének figyeembevéteéve történhet. (7) A cétartaékként tervezett fehamzási feadatk indításának fetétee a bevéteek között eőirányztt páyázatk és hitekéremek eredményes ebíráása. (8) A tervévet követő kötségvetési években a beruházási és fehamzási feadatk tervezése csak müszakiag megfeeöen eőkészített, engedéyezési dkumentáció vaamint testüeti, ietve bizttsági határzatk aapján áíthatók be a kötségvetésbe. 17. () A kötségvetési szerv feadatainak eátását szgáó eőirányzatkat terheő köteezettségváaás, ietve követeések eőírása a kötségvetési szerv vezetőjének hatáskörébe tartzik. a) A köteezettségváaás eenjegyzés után és csak írásban történhet. A köteezettségváaás nyivántartás kiaakítása, szabáyzása a kötségvetési szerv vezetőjének a feadata. Az önkrmányzat Pgármesteri Hivataa esetében a köteezettségváaás nyivántartási rendjét a pgármesternek utasításban ke szabáyzni. b) A köteezettségváaásnak eőirányzat fehasznáási terven ke aapunia. c) Köteezettségváaás eőtt meg ke győződni arró, hgy a jóváhagytt kötségvetés fe nem hasznát és e nem kötött kiadási eőirányzata - figyeemme a saját bevéte tejesüési ütemére-biztsítja-e a fedezetet.

4 4 (2) A köteezettségváaásbó keetkező 30. napn túi tartzásámány kezeését önkrmányzati bizts kirendeését a Képviseő-testüet 33/2004. (VI. 24.) sz. önkrmányzati rendeetében szabáyzta, amey jeen rendeet 20. sz. meékete. Behajthatatanná vát követeések eírásáhz kapcsódó jgkörök 18. () Adótartzásk behajthatatansága, ietve eévüése miatti törésérő az évi XX. tv. értemében a jegyző adóügyi feadat- és hatáskörében dönt. Az adótartzásk törésérő a jegyző december hónapban a testüetnek beszám. (2) Az áruszáításbó és szgátatásbó származó behajthatatan követeéseket, a behajthatatanságt a évi C. tv. (a Számviterő) 3. (4) bek. 10. pntja szerint ke megáapítani, és a 249/2000. (XII. 24.) Krm. rend. 5. (3) bek. aapján évente értékeni ke. (3) Abehajthatatanság tényét és mértékét minden esetben biznyatini ke: a) csődejárás, ietve feszámás esetén a feszámó áta adtt írásbei nyiatkzatta, b) végrehajtásra adtt követeés esetén a végrehajtó írásbei nyiatkzata annak eredményteenségérő, ietve ha a végrehajtás kötsége meghaadja a behajtható összeget, c) biznyatként fgadható e még a tértivevényes fizetési feszóítás - egaább. két esetben - kézbesítés néküi visszaküdése. 19. (I) A kötségvetési év srán esetegesen jeentkező ikviditási gndk fedására fyószámahite igénybevéteérő a Képviseő-testüet dönt. (2) A hitekéremek aáírására a Képviseő-testüet fehatamazása aapján a pgármester jgsut. 20. A kötségvetési év srán az átmenetieg szabad pénzeszközök befektetését a pénzintézetek páyáztatásáva, a egkedvezőbb ajánatk figyeembevéteéve - kizáróag áampapírkba- a Képviseő-testüet fehatamazása aapján a Gazdákdási és Kötségvetési Bizttságra ruházza át, a Képviseő-testüet utóags tájékztatása meett. 21. () A kötségvetési szervek szakmai aapfeadatuk keretében- szeemi tevékenység száma eenében - történő igénybevéteére szerződést küönösen az aábbi tevékenységi körökre köthetnek: a) iskarendszerü, vaamint az iskarendszeren kívüi neveési és ktatási szgátatás azza a fetétee, hgy neveési vagy ktatási intézményben az így tejesített ktatás egfejebb az éves munkaterv szerinti heti óraszám 10%-át érheti e, b) adó- és pénzügyi tanácsadás, auditáás, c) hatásvizsgáatk, áaptfemérés, gazdasági eemzések, d) kncepciók, stratégiák, prgramk és tervek kidgzása, e) szakmai (szakértői) tanácsadás, t) jgi képviseet és jgi tanácsadás. (2) Jgszabáyban, vagy a kötségvetési szerv szervezeti és müködési szabáyzatában meghatárztt vezetői feadat eátására szerződés nem köthető.

5 5 (3) A kötségvetési szerv szerződést abban az esetben köthet küső szeméye, szervezette, ha a) arra jgszabáyban, a kötségvetési rendeetben, ietve az SzMSz-ben meghatárztt szakmai aapfeadatai eátásáhz fetétenü szükség van és a feadat evégzése a kötségvetési szervné megfeeő szakképzettségü, ietve küöneges szakismerette, vagy gyakratta rendekező saját dgzó hiányában nem biztsítható, b) nincs eegendő kapacitása az adtt feadatra, c) az aaptevékenység részeként femerüő, a szerződés tárgyát képező szgátatás egyedi, időszaks vagy meghatárztt akamanként, időben rendszerteenü eátandó feadat. 22. () Aapítványk, társadami- és egyéb szervezetek támgatása kizáróag érvényes megáapdásk aapján és számadási köteezettség meett történhet. (2) Megáapdásban rögzíteni ke a támgatás céját, összegét, a fyósítás ütemezését, a számadási köteezettség módját és határidejét. (3) A támgatás fyósítása havi, de egfejebb negyedévenkénti ütemezéssei tejesíthető. (4) A támgatás megáapdás szerinti fehasznáását a kötségvetési intézmények és a Pgármesteri Hivata ágazatiag érintett irdái köteesek eenőrizni. (5) Számadási köteezettség emuasztása esetén a támgatást fe ke fiiggeszteni, ietve vissza ke fizetni. 23. Az Áht ának megfeeően az önkrmányzat kötségvetési, ietve zárszámadási rendeetében az aábbi méregkimutatáskat ke ekészíteni a következő adattartamma: () A vagynkimutatásta zárszámadás keretében az önkrmányzat tejes vagynáró önáóan gazdákdó intézményenként - befektetett eszközök, készetek, követeések, értékpapírk, pénzeszközök és egyéb pénzügyi eszámásk szerinti bntásban, ezer frintban ke ekészíteni. (2) a) A többéves kihatássa járó döntések eőirányzatainak számszerüsítését a kötségvetési rendeet keretében ke ekészíteni a 17. számú meéketben meghatárztt szerkezetben és adattartammal b) A zárszámadási rendeetben az adósságámány aakuásának bemutatásáva ke biztsítani a többéves eköteezettségek bemutatását a következő adattartamma (e Ft-ban): - hsszú ejáratú köteezettségek, - rövid ejáratú köteezettségek és a fizetési köteezettségeket a tárgyévet követő évek szerinti bntásban. (3) A közvetett támgatásk kimutatásáná a zárszámadási rendeetben ke bemutatni értékadatkka a gazdákdó szervezetek, vaamint magánszeméyek bntásban az adóköveteések srán: - métánysság címén eengedett, - métánysságbó átütemezett, - és métánysságbó részetfizetésse engedéyezett fizetési köteezettségeket Szövegesen indkini ke a magánszeméynek eengedett tőketartzás összegét és körüményeit.

6 6 A heyi kisebbségi önkrmányzatk évi kötségvetése végrehajtásának szabáyai 24. () A heyi önkrmányzat képviseő-testüete a heyi kisebbségi önkrmányzat jóváhagytt kötségvetésére vnatkzóan nem rendekezik jgsutságga. (2) A heyi önkrmányzat a heyi kisebbségi önkrmányzatk kötségvetési határzata törvényességéért, bevétei és kiadási eőirányzatainak megáapításáért és tejesítéséért, ietve egymás köteezettségváaásaiért és tartzásaiért feeősségge nem tartzik. (3) A heyi önkrmányzat kötségvetési rendeetébe beépüt heyi kisebbségi önkrmányzati eőirányzatk kizáróag a heyi kisebbségi önkrmányzatk határzatai aapján módsíthatók. (4) A (3) bekezdés aapján végrehajttt módsításk a heyi önkrmányzat kötségvetési rendeetének kiadási és bevétei eőirányzatain átvezetendők. (5) A heyi kisebbségi önkrmányzatk gazdákdása szervesen beépü a Pgármesteri Hivata gazdákdási körébe. A gazdákdás végrehajtására vnatkzó beső szabáyzásk, úgymint pénzkezeési-, számvitei-, etárzási - és seejtezési szabáyzatk ezért a heyi kisebbségi önkrmányzatk gazdákdására is vnatkznak. (6) A heyi kisebbségi önkrmányzat méregeit pénzfrgami szeméethen ke ekészíteni a következő adattartamma: - Önkrmányzati támgatásk - Közpnti áami támgatásk - Átvett pénzeszközök - Pénzmaradvány - Bevéteek összesen - Szeméyi juttatásk - Munkaadót terheő járuékk - Dgi kiadásk - Pénzeszköz átadásk - Kiadásk összesen. Kötségvetési eőirányzatk vátzása 25. () Az Országgyűés, a Krmány, a kötségvetési fejezet vagy eküönített áami pénzaap áta biztsíttt póteőirányzatró a pgármester a döntést követő srs képviseőtestüeti üésen kötees arró tájékztatást adni. (2) Ha év közben az Országgyűés eőirányzatt zár a heyi önkrmányzatkná, annak kihirdetését követően haadéktaanu a Képviseő-testüet eé ke terjesztenie a kötségvetési rendeet módsítását. (3) A pgármester kötees a Képviseő-testüet eé terjeszteni a kötségvetési rendeet módsítását: január. -június 30. közötti időszakra vnatkzóan a kötségvetés végrehajtásáró szóó fééves beszámóva egyidejűeg, júius. - szeptember 30. közötti időszakra vnatkzóan a hármnegyed éves beszámóva egyidejűeg, któber. - december 31. közötti időszakra, december 31-ei hatáya, egkésőbb a kötségvetési szervek számára a zárszámadásnak a feügyeeti szerv részére küön jgszabáyban meghatárztt idejéig.

7 7 (4) A pgármester kötségvetési rendeet-módsítási tervezetet kötees a Képviseö-testüet eé terjeszteni, ha év közben a körümények y módn vátznak meg, hgy ezek az Önkrmányzat kötségvetésének tejesítését jeentösen veszéyeztetik. 26. A Képviseö-testüet a pgármesternek - a jóváhagytt kötségvetésen beü - az aábbi esetekben biztsít eöirányzat-átcsprtsítási jgkört: () Önkrmányzati szinten kezet fehamzási eőirányzatknak a tényeges tejesítéssei azns összegű ebntása a bnyítássa megbíztt intézmények részére, a feadatra jóváhagytt összeg erejéig. (2) Küön döntést nem igényő közpnti páteőirányzatk ebntása - meghatárztt céa átvett pénzeszközök terhére történő eöirányzat-módsításk esetén - önáóan gazdákdó szervek részére. (3) A GAMESZ címén jóváhagytt működési céú kötségvetési támgatás ágazati szintü eőirányzatának betartásáva kiadási és bevétei eőirányzat-átcsprtsítása részben önáóan gazdákdó intézmények között, ha azk feadataiban jeentős vátzás következik be. (4) Az önáóan gazdákdó intézmények - beeértve a Pgármesteri Hivatat is - kötségvetésén beü, ki emet jgcímek közötti eőirányzat -átcsprtsítás. (5) Társadami és szciápitikai juttatásk tervezett eőirányzatán beü a fehasznáási jgcímek közötti átcsprtsítás. 27. () A Képviseö-testüet a Beruházási és Vársüzemetetési Bizttságra ruházza át az aábbi jgköröket a) a jóváhagytt fehamzási feadatk végrehajtását, ebnyítását végző szervezetek kijeöését, b) a társasházak feújításáhz biztsíttt vissza nem térítendő támgatásk és köcsönök daítéését, c) a beruházási feadatk között az azns cé megjeöéséve efgadtt keretösszegeken beü- a tervek és a kötségvetés, ietve árajánat ismeretében- a knkrét címekre történő kötség meghatárzása, d) a feújítási feadatk között közös néven jeöt keretösszegek knkrét címekre történő ebntása- a tervek és a kötségvetés, ietve árajánat ismeretében- keretösszegek meghatárzása. (2) Az () bekezdés c) és d) pntjaiban megnevezett feadatk knkrét címekre történő kötség meghatárzásáig, ietve az eőirányzatk ennek megfeeő átcsprtsításáig a feadatk nem indíthatók. Eőirányzat-módsítás önkrmányzati kötségvetési szervekné 28. () Az önkrmányzati intézmények és a Pgármesteri Hivata e rendeetbenjóváhagytt eőirányzatkn beü- beeértve a étszámkeretet is - köteesek gazdákdni. (2) Az önáóan gazdákdó kötségvetési szerv saját hatáskörben - a Pgármesteri Hivata egyidejű tájékztatása meett - a jóváhagytt bevétei és kiadási eőirányzatainak róösszegét a kiemeit eőirányzatkat és a megfeeő részeőirányzatkat feemeheti: a) a feüvizsgáat után eőterjesztett eőző évi pénzmaradvány összegéve a Képviseőtestüet jóváhagyását követően,

8 8 b) a kötségvetési rendeetben jóváhagytt bevétei eőirányzatkn feüi többetbevéte terhére: -a Képviseő-testüet átajóváhagytt páyázatkn enyert összegek erejéig, - megáapdásk aapján meghatárztt céra átvett működési és fehamzási céú pénzeszközök erejéig, -az intézményi egyéb sajáts működési bevéteek erejéig. (3) A kötségvetési szerv a jóváhagytt intézmény működési bevétei és az aaptevékenység eátásáva összefüggö egyéb bevétei eőirányzatain feüi többetbevéteét "önkrmányzati hatáskörű" eöirányzat-módsítás után hasznáhatja fe. (4) A (2) bekezdés szerinti módsításk esetén az eőirányzatt meghaadó többetbevétebő a szeméyi juttatás és munkaadói járuék eőirányzata egfejebb: a) a többetbevétee összefüggö feadat evégzéséhez szükséges dgi többetkötségek-az adtt bevétebő történő- tejesítése után a fennmaradó összeg erejéig, b) szerzödés esetén az abban meghatárztt összegge, a meghatárztt idöszakra emehető. (5) A szeméyijuttatásk eőirányzati közü: a) a rendszeres szeméyi juttatásk és a munkavégzéshez kapcsódó juttatásk eőirányzat maradványa hasznáható fe év közben, ietve a következő évben a pénzmaradvány jóváhagyását követően jutam ki fizetésére, b) nem hasznáható jutamazásra a tartósan üres áásheyekre jutó szeméyi juttatásk 4 hónapt meghaadó eőirányzata, kivéve a feadateátás viteét szgáó többetmunka eismerése, c) a nem rendszeres szeméyi juttatásk között tervezett jutam eőirányzatának mértéke a rendszeres szeméyi juttatásk eőirányzatának egfejebb 8%-a ehet, d) jutam kifizetés vaamennyi frrásbó az emített mértéken feü összesen a rendszeres szeméyi juttatási eőirányzat 10%-s mértékéig tejedhet E mértéken feü csak tejesítményhez kötött jutam fizethető. (6) A végrehajttt eőirányzat növeése tartós eköteezettségge és kötségvetési támgatásigénnye, sem a kötségvetési évben, sem a következő év(ek)ben nem járhat. (7) Az önáóan gazdákdó kötségvetési szerv saját hatáskörben a jóváhagytt kiemeit eőirányzatain beü a részeőirányzatktó - fehasznáói jgkörben - eöirányzat-módsítás nékü is etérhet, y módn, hgy a dgi kiadásk körében a részeőirányzatk közötti átcsprtsítás után maradjn eegendő fedezet az éves fizetési köteezettségekre. (8) A részben önáóan gazdákdó kötségvetési szerv saját hatáskörű eöirányzatmódsítását, a gazdasági feadatainak eátását végző önáóan gazdákdó (GAMESZ) kötségvetési szerv vezetőjéné kezdeményezheti. A részben önáóan gazdákdó intézmények részére efgadtt kiemeit jgcímeken beüi eőirányzat-átcsprtsításhz az intézmény vezetőjének egyetértése szükséges. (9) A részben önáóan gazdákdónkénti eőirányzatk között a Népjóéti Irda és a Közktatási és Közműveödési Irda srkn tervezett keretösszegek terhére történő eőirányzat módsítási jgkör a nevezett ágazati irdákat ieti meg.

9 9 29. Ezen önkrmányzati rendeet kihirdetése napján ép hatáyba. Egyidejűeg a Budapest Kőbányai Önkrmányzat évi átmeneti gazdákdásáró szóó, 1/2005. (1. 21.) számú önkrmányzati rendeette módsíttt 68/2004. (X. 17.) számú önkrmányzati rendeete hatáyát veszti. 1 Lr '' ; ~dó SándY k- Pgármester ; / 1\ f... ~ i ~ A kihirdetés napja: Budapest, február 25.

10 BudapestKőbányaiÖnknnányzat évi bevéteei Összesítő 1.sz.meéket e Ft-ban Megnevezés évi terv évi várható Intézmények müködési bevéteei Ejárási bevéteek (teepeng.) 15 OOO Gépjármű frg_ami engedéy bevétee 10 OOO Hatósági bevéteek - közterüeti bírság egyéb bírság Akamazttak térítési díja Béreti diiak- Mázsa téri piac Egyéb intézményi bevéteek - rekámbevéteek: - akóházkezeés 5 909! Pgármesteri Hivata - Rendezési tervek tvábbszámázása Rendezési tervek bnyítói díj kiszámiáztt közmü és energiaszgátatás I 236 -egyéb kártérítés Kamatbevéteek Kiszámiáztt termékek és szgátatásk AF A - Pgármesteri Hivata - szg t.e.ért akóházkezeés Vagynkezeő- szg t.e. ért Pgármesteri Hivata bevéteek összesen G AMESZ Pataky Múveödési Közpnt Szciáis F<>gakztató Kőbányai Egészségügyi Szgáat Bem József Ataáns Iska Szent Lászó Gimnázium Szervátiusz Jenő Ataáns Iska Intézmény működési bevéteei összesen Onkrmányzat sajáts müködési bevéteei Hevi adók - iparúzési adó építényadó teekadó adóbfrs~. póték iparúzési adóbírsá!!.. adópóték Atengedett közpnti adók - szemévi jövedeemadó - nrmatív SZJA- heyben maradó _gépjármüadó 310 OOO Egyéb sajáts fvó bevéte - közterüet-hasznáati díj 100 OOO terüetbéret- akóházkezeés Pgármesteri Hivata II OOO heyiség béretek - akóházkezeés Pgármesteri Hivata Vagynk. Rt.- BánY! u. 35. és akbérek kiszámiáztt díjak (távhő) - kiszámiáztt dijak (áram, ift, antenna) Önkrm. sajáts működési bev. összesen: Önkrmányzati nrmatrv áami hzzájáruás Vis Mair táme:atás (Hős. u gázrbbanás) Heyi önkrm.bérkiad.kieg.támg. Egyéb köz. támgatás - Kis. Önkrm szc. jutt. visszatér Pinceragram - cétámgatás kp-i frrás LQhegy ark besakadás - cétáme:atás Közpnti frrásk öszesen: évi vé!:.terv 7 OOO OOO 16 OOO OOO 24 OOO _( OOO 30 c ~ OOO _( IO OOO II OQ<J " IO OOO

11 f. ~.02.2J1508 Budapest Kőbányai Önkrmányzat évi bevéteei Összesítő Megnevezés évi terv évi várható Múködési céra átvett pénzeszköz - Főv. Önk. átvett (megszt.idegenfrg.adó) OEP feadatk finanszírzása Munkaügyi Közpnt közhasznú munka Pg. Hiv..(XVII.k.-tő átv.pe.) - egyéb átvett pe eőző évi egyéb visszatér Önáóan gazdáik. kör eőző évi egyéb visszatér Múködési céú_n_e. átvéte összesen Múködési bevéte mindösszesen Fehamzási és tőke jeee:ú bevéteek - Pgármesteri Hivata in28taneadás Szt.Lászó átjáró - prjekt -Idősek tthna~partman haszns. - Gere:ev u akópark (Raiff. Bank) 180 OOO - Önáóan gazdáik. kör Fehamzás összesen: OOO Önkrm.saiáts feham. és tőke je. bev. - bérakásk eide2enítése 120 OOO nem akás céi. szg. heviségek eidegenítése egyéb vagyni ért. jg privatizációs bevéteek Sajáts feh. bev. összesen: Fehamzási c. átvett pe. - Vársrehab támg Szt.Lászó pr.- einvert -páyáztt -Kzsvári u ak.ép.tám- (BM eny.) V ársrehab. enyert -Bihari u 8/c.- szc.rehab.tám.- Vársrehab. - egyéb átvett (küsö befekt.) - Vársrehab_pr.- egyéb- enyert (Vársrehab. - Föv.-tó Páyáztt - egyéb átvett Atvett pe.kfée pávázatkbó Uői út 118 át.isk. fú Födutak átépítésére Gnd. Köznntk 2ázkazán cseréie Kzsvári u -bntás akásótás (V ársrehab) Szent L. tér23-bntás és akáspóti.(vársreh.) Fehér-Gyógyszertár u -iezőámp. (fővárs) 26 63_ Feh.c. átvett összesen: Pénzüeyi befektetés -szt. és hzambev részv. értékesítések 250 OOO befektetési jegyek Pü.-i befekt.összesen: Hsszú ejáratú átadtt pe. visszatér. - munkátatói köcsön 15 OOO eső akáshz iutók támgatása_ hevi támgatás társasház-feúiftási köcsön adósságkezeés 788 Visszatérüések összesen: Fehamzási bev. mind6sszesen Pénzfgam néküi bevéte Eőző évi pénzmaradvány Kötsé!Vetési bevéteek összesen: Finanszírzás bevéteei Beruházási hiteek - Idősek tth. 203 OOO Kzsvári u- szc. bérak. 547 OOO Tagi köcsön visszatérüése Finanszírzás bevéteei összesen: 750 OOO BEVÉTELEK ÖSSZESEN: évi vé!.terv ~ OOO (] (] (J 10 00(] 214 4~ QO J.~ (] _Qi] 62 OOO 500(] 400(] IQOO 9200(] (] sz.meéket e ft-ban

12 2005. évi megszttt frrásk és áami hzzájáruásk aakuása összesítő 2.sz. meéket Ft-ban Áami nrmativ hzzájáruás Megnevezés Áami támgatás SZJA Feadatmutatókhz kötött hzzájáruás - közktatási feadatkhz szciáis és egészségigyi feadatk OOO nrmatív, kötött fehasznáásó támgatás Összesen: Áandó népességszámhz kötött hzzájáruás - akáshzjutás teepiésigazgatás, kmmunáis és sprtfeadatk teepiési sprtfeadatk IS körzeti igazgatási feadatk heyi közműveödési és közgyüjteményi feadatk pénzbeni és természetbeni szciáis és gyermekjóéti eátás szciáis és gyermekjóéti hzzájáruás csaádsegítő és gyermekjóéti kiegészítő hzzájáruás Összesen: Áami támgatás SZJA ] , ' Mindösszesen: ~ ~.2815:46

13 2005. évi megszttt frrásk és áami hzzájáruásk aakuása összesítő 2.sz. maéket Ft-ban Megnevezés Megszttt frrásk aakuása (deficit aránys) Megszttt nrmatív frrásk: Áami támgatás Áami nrmativ hzzájáruás SZJA idegenfrgami adó OOO - Odüöheyi feadatk OOO Nrmatív frrásk összesen: OOO Adókbó részesedés: - átengedett SZJA iparüzési adó OOO OOO Adókbó részesedés összesen: Megsztható frrásk összesen: Nrmativ áami hzzájáruás összesen: Közpnti frrás összesen: Áami támgatás OOO OOO OOO OOO SZJA OOO OOO ' ' Bázis idíszak közpnti frrásai összesen: Közpnti frrástöbbet bázisévhez visznyítva: ~ :46

14 ~~ évi nrmativ áami hzzájáruás aakuása 2.sz.meéket Ft-ban FcdaWi Feadatmutat6 Nrmaf\'1 Áami hzdj6u6s Ám t6moiiiú SZJA Sd ma kód M-.m 11HI HIS HI HI4 ihis a.u.m. KGtGtt fehaszn,!as6 kgzpntattt e61r,nyu.tk K~úzt t'm'!.eues kzkt.fa.k e U. Pedaaóaus szakvizsri ú tvibbk6j>zés IS OOO S OOO OOO S OS OOO S OS OOO Pedagógus szackonyvv~6r6s IS 372 OOO S 372 OOO b. KOÚ!Iisk.Dedadek6sz0ésének IAm. a kétszintd érettséscihez t OOO Szakmai és infnn. fej. fead. óvdás gyennekek 1-4. évf. ~ ab évf évf ~ OOO b. inf. berend. krsz évf IS IS Peda~giai szakmai sz]gittat6s Min6séafejesztési feadatk t Pedaa6Riai szakszdat ss OOO t 020 OOO OOO OOO OOO Diékspmat kapcs fa. -k 1Amgat6sa t a.u.m. Kec. "m-eues kgzkt.ra.k e. összesen io IO Egyes szc. ra.-k ktec. "mt " önknnanvzatk 61ta s:r.ervezett kozcéú IámORatés t t Szci!is tvibbképús b szakvizsga OOO 5 ISI OOO S S OOO E nea IZOC. ra.-k k er. "m. összesen Beterüeti utak sziérd burkatta vaó kiéptése Kötött fethaszn"'d e61rbyzatk Gsszesen: ' ~

15 2005. évi nrmatfv áami hzzájáruás aakuása 2.sz.meéket Ft-ban Feadatmutat6 Nrmath a Áami hzzjjauia Áami t'mgatis SZJA Fcdadsi Száma M_..a k6d OCIS fis 004 ik IS IN IS 1KI4 this 3.sz.m. KIK. hmj,rujjs uvea kzkt. feadatkhz Át. Isk. napkozis fgak. n~kzis v. tanuószbai fosi.i OOO OOO OOO ab. iskatth.k 1-4. ~vfvamn Kneges heyzetben ~ ~ekek tmj!tésa ba.1. k6pess6a kibntekztató fek b.2. feeszt6 feúrk. kt tan6vet kv. ind bc. fe 'eszt6 fezark. kt 2004/2005.tan6vet mege. ind OOO ' cb.2. N~pp~i renszerú isk.kt k6t tanitési ~ven fvó ktaés OOO cb.3. Nvevi fek6szft6 Mvamn tanujók OOO OOO d. Kutunis e!y6b szab.id6s 6s eg6szs~gfejeszt6si feadatk OOO OOO OOO Hzzé"rués diéksrtta kacs feadatkhz &z.m.26. Étetts~gi ~~ szakmai vizsgék ebnyitba ÓvdAban iskaban survezett kútkeztet~s nrm. kedv.-re nem' dsuitak OOO b. SO% -s nrm.kedv. re jgsutak S 660 OOO OOO ac. 00% -s nrm.kedv. re iosi.sut óvdásk JI ba. Tanuók tankonyvefitésa étaiéns hzzé' árués OOO JS 024 OOO OOO JS 024 OOO bb.1. kier6szt6 hz:mérubj-4. ~vf.)_ OOO s bb.2. kiea6szit6 hzzé'rués vf.) OOO OOO bb.3. kieg6szt6 hzzéjrués (9-13. ~vf.) OOO OOO Be éró RVOrmemec. tanujók eátésa óvadéba át. iskába be áró RYermekek OOO 875 OOO 875 OOO OOO 125 OOO OOO 125 OOO OOO 175 OOO ab. gimnéziumba. szakk~~sk. szakisk.bejáró tan OOO OOO OOO iskai szakk~pús gyói!YI>edagógiai eiatás Pedagógiai szakmai fead.kacs. h'. minó~gfe. minós~2iránv b. pedag. szakm.szg.ig~nyb Keg6szh6 hzz'j'r összesen: Nrm. 6s kötött feh.á.t,mg. össz: (hp

16 ~( Fedgzisi k6d évi nrmativ áami hzzájáruás aakuása Feadc... tat6 Nrm tfva Áami hzzijiv ÁUm timraus SZJA Súma M_..., Kt sz.meékiet 3.sz.m. Feadatmuat6bz Idtitt hzánais Ft-ban Szc. ú eo. feadatk bt. Id6skníak naimii iné1'.1mnvi eiimú OOO BentitkAss ~~ im. ehcv. nvúi6 int. ciitás OOO !Gvermekck nakozbeni ctasa (BOica. eiatás OOO c. (ingyenes int. ~tkeztetts) Kzktats feadatk Szc- ú eo. ra-k sszesen: OOO ÓVd1i ncvcú aahzdiúuu OOO OOO OOO b. kietl h. int. szintt1 e100.6t.6tsz.aaian Iskai ktatás aahzzi'ar. -4 Mvamn OOO 204 OOO OOO OOO OOO OOO ebb61: IIIOPi rendszen1 kt b Mayamn 3 Oi OOO 212 OOO OOO OOO OOO OOO ebb61: naai rendszen1 kt ca Mvamn IRimn.\ OOO 262 OOO OOO OOO 258~ OOO cbb61: naai rendszen1 kt b. Iskai ktatás kier.hi Myamn bb Mvamn ISOOOO d. Iskai szakktz6s (szakmai e~cti\ OOO cbb61: nappai rendszerd kt Iskai szakktpz6s (szakmai gyakrati) OOO OOO OOO KO. ORd. keretében nwittt ciitás óriai eiimú óvdaban OOO OOO OOO ebb61: nappai rendszerd 359 KO. Rnd. keretében nvúittt eiatás aahzzi. óriai eitb óvdaban OOO IS 776 OOO S 776 OOO Évfyamn OOO OOO ebb61: naai rendszerd kt S-8. Mvamn OOO OOO OOO cbb61: naai rendszcn kt. 137 kica. hzziúuu b.1.. Óia etás: óvdaban OOO ab Évfvamn b Évfvamn b. iyójm)ed. et. koz6isk. szakisk. sztkk6z6 int OOO OOO OOO cbb61: nappai rendszen1 kt c. krai fe'eszt~s. Rndzú OOO 240 OOO OOO OOO Aafkú múv~szetktats zenemgveszeti An OS OOO OS OOO OOO OOO OOO SI 135 OOO b. képzó. és i gv. tincmgv. szn ~~ bbmqv. bn OOO OOO K6zkt. fa-k ssiesen: OOO OOO Ot388 OOO ~----~ -L---L

17 2005. évi nrmativ áami hzzájáruás aakuása 2.sz.meéket Ft-ban Fedgzi Feadatm tat6 Nrmadva Áami hzdjaai Anam tjmgatas SZJA Súma M.,...W kód OCN KI4 21KIS KI5 1MI4 1MI5 1HI4 21MI5 3. u. m. Ándó n6peas6púmhz kttt hzdj6ruh TeepOtési igazaabi 6I kmmunáis feadatk C Laktt koiterette kapcsats feadatk c - Krzeti igazptbi feadatk aaphzd jinas b km6nyirda mk6dés6hez s S.e gy6m- 6I 6p.Ogyi feadatkhz Pénzbei és term.beni szc. és gyermekjóéti etbk La kashz jutb C C Szciáis és gyermekjóéti aapszg. feadatk aapszptau i feadatai C b, étkeztet6s C. hazi sestts6811y1iiw Csaédsegt6 6I ayennekj616ti szg.kieg.tám C Szciáis és ayennegóéti aapszg. szervezetei nappai szciáis kezpnt c. szciiis szgátató kezpnt S 535 OOO d. ayennekjóéti kezpnt OOO Heyi kzmdve6cési és kzgydjtcményi feadatk e Teepiési sprtfeadatk IHS920C S SS Ándó nfp. ktt hzdj,r. Guzesen: L Ám! hwj,ruas mndsszesen: J 3 4_~ t-j

18 Budapest Kőbányai Önkrmányzat önáóan gazdákdó intézményei évi bevétei számai 3. sz. meéket eft-ban Megnevezés Int. saját bevéteek Kötségvetési támgatás Műk.céra átv.pénzeszköz évi évi évi évi évi évi Bevéteek összesen évi évi G AMESZ -OEP Pataky Műveődési Közpnt Szc. Fgak. -önkrm.feadat -közhasznú munka -közcéú fgi. Bem József Átaáns Iska Szent Lászó Gimnázium Szervátiusz Átaáns Iska Kőb. Eü.-i Szg. - önkrm. fa. -OEP OOO OOO : Mindösszesen ~

19 Budapest Kőbányai Önkrmányzat évi kiadásai Összesítő 4.sz. meéket eft-ban Megnevezés évi évi terv várható Fyó kiadásk V_!gyngZdákdás Lakóház müködtetés Lakásügíi feadatk Pgármesteri Hivata G AMESZ P~ Műveödési Közpnt Szciáis Fgakztató Bem József Ataáns Iska Szent Lászó Gimnázium Kőbányai Egészségügyi Szgáat Szervátiusz Jenő Ataáns Iska Intézmények összesen Társadami és szc.p. juttatásk saját rész - rendszeres pénzbeni juttatás eseti pénzbeni és természetbeni juttatás Összesen Múködési céú pénzeszköz átadás - Pgármesteri Hivata Önáó_gazdákdó i kör Mük. c. p.eszk. átad összesen: Eátttak iuttatásai -GAMESZ Bem J. At. Iska Szervatiusz J.At Szent Lászó Gimn Eátttak juttatásai összesen: Múködési kiadás összesen Fehamzási és t6ke jeegű kiadásk Beruházásk összesen Önáó gazdákdói kör Vársrehabiitációs feadatk Feújításk összesen Feham. és t6kejeil összesen évi áthúzódó tárgyévi évi kiadás összesen " :48

20 Budapest Kőbányai Önkrmányzat évi kiadásai Összesítő 4.sz. meéket eft-ban Megnevezés évi évi terv varható Fehamzasi céú pénzeszköz átadás - Áamháztartásn beü Aamháztartásn kívü Fehamzási céú köcsön 130 OOO összesen: Fehamzási kiadásk összesen Át. tartaék rendek. jgkör szerint -működési fehamzás i összesen: Cétartaék -működési á.házt.cétartaék - fehamzási összesen: Kötségvetési kiadásk összesen: Finanszírzás kiadásai - Ertékpapír vásárás - Idősek Otthna- hite - tőketöresztés Lakóház feújítási hite töresztés Likvid hite töresztése I Munkabérhite Föv.visszafiz,rehabiitációs támgatás Köb.Gerge)y KHT - tagi köcsön Finanszírzás kiadásai összesen: Kiadás összesen évi athúzódó tárgyévi évi kiadás összesen OOO OOO OOO OOO OOO OOO :48

21 Budapest Kőbányai Önkrmányzat önáóan gazdákdó intézményei évi kiadási számai 5. sz. meéket eft-ban Intézmény megnevezése Létszám Kiadásk összesen Szeméyi juttatás Munkaadót terheő járuék évi évi évi évi évi évi Dgi kiadás Műk.c.pe.átadás eátttak juttatása évi évi évi évi GAMESZ- önkrm.fa. -OEP Pataky Müv. Közpnt Szc. Fgiaik -önkrm.fe. -közhasznú fgi. - közcéú fgi. Bem József Át. Iska Szent Lászó Gimnázium Szervatiusz J.Áit.Iska EU.i Szg. -önkrm. fa. -OEP Intézmény összesen Pgármesteri Hivata önkrmányzati képviseök Kisebbségi képviseök Mindösszesen td.ú/ /

22 6. sz. meéket eft-ban évi működési kiadásk Pgármesteri Hivata kiemeit feadatnként Cmrend Kiemett feadatk megnevezése Létszám MOködési kiadás ebbő: szem.juttatás munkaadói járuékk dgi kiadásk ntézm. saját bevéte Parkfenntartás Lapkiadás ÜdUitetés Munkah. vendég.!0050 Utfenntartás Lakóház m!ködt LakásOgyi fa Vagyngazdák Önk.igazg.tev Heyi kis.önk Országs népszav Pgári véd.fa Mázsa téri piac KözterUiet feiugy Egyéb te.!zemet Áateü. feadatk Rendsz.jutt.jár Egyéb.szc. tev TV müsrszg Közmüv. fa I ,, OOO Összesen: ~i,, 1349

23 GAMESZ gazdakdési körébe tartzó részben önáó Intézmények évf kötségvetése 7.sz. metket Cmrend /nttzmtny Utu~m Bánya u.32. át. iska 45,50 44, ÜIIOI u át. iska 39,50 40, Cserkesz u át. Iska 44,90 50, Gém u. át. Iska 117,00 102, Harma u. 88. át. iska 58,00 55, Harma u áiska 65,00 68, Hungária krt (BEM) 44,00 43, Kada u. 27. á. iska 46,50 50, Kada u. 27. óvda 16,00 16, Kápna ér. 4. á. iska 52,00 49, Keresziúri u á iska 56,50 57, Jászberényi u. 89.ta9inté 36,00 36, Kőbányai út (Szervitusz) 58,00 55, MÁV- teep át. iska 29, SzéChenyi. á. iska 60,50 115, Száva u.1-3. át. Iska Szt. Lászó tér 1. át. Iska 71,20 123, Szt. Lászó tér 34. át. Iska 56, Sibrik M át. Iska 65,50 MQk/Jdtst kiadis vt engedi- /yezett tv fv terv tervezert ebb6/: szeme/y# juttais munkaad6t terhe/ts járuékk pénzeszk/jz itadás eftttak juttatisa tiv/ 2005, evi évi evi évi (JV/ evi terv terv terv terv terv terv terv dgi kiadis Intézményi sajt fyó bevéretek MOk/Jdtst ce/i ptnzeszk/jz itvcite tv tv ev/ evi tv ev/ terv terv terv terv terv terv AL T.ISK. OSSZ.: 951,50 909, Újhegyi Tanuszda 29,00 27, Közpnti Mühey 6,75 6, FenOttek át.iska 12,50 13, Zeneiska 41,50 42, Neveési Tanácsadó 34,75 35, Ped. Szgátat6 6,50 6, OOO OOO OOO ~

24 ~ ~~ ~ - ~ GAMESZ gazdakdési könbe tartzó részben önaiió Intézmények évi kötségvetése 7.sz. maéket Lftnm Gépmadár u. 15. böcsoda 48,50 48, Mádi u böcsoda 24,50 28, Újhegy stny böcsoda 33,00 34, Újhegy stny böicsode 28,50 28, Szt. Lészó tér 2-4. böcsoda 38,00 37, Sagótarján u. 47. böcsoda 11,50 11, Vaspáya u. B-10. böcsoda 19,00 19, Zsivaj u böcsöde 28,50 28, Magódi u. 29. böcsoda 15,00 15,00 BfJLCS6DtK fjssz.: 244,60 244, Aszk u.1 3. óvda 23,50 23, Gépmadár u. 15. óvda 28,50 28, Ham u. 7. óvda 25,00 25, KObányai u. 38. óvda 18,00 18, Magódi u. 8. óvda 17,50 17, Mid u óvda 20,50 20, Mádi u óvda 34,50 34, Mádi u. 125 óvda 18,50 18, Újhegy stny óvda 31,00 31, Újhegy stny óvda 30,50 30, Kékviriig u. 5. óvda 24,50 24, Saigótarjáni u.47. óvda 17,00 17, Hirseveü u. 5. óvda 16,50 18, Vaspáya u. 8-1 O. óvda 18,00 18, Zágrábi u.13. óvda 18,00 18, Zsivaj u óvda 17,50 17, KObányai u. 30. óvda 22,50 22,50! t> 2005y1'ÍI:20 ÓVODAK ÓSSZ.: 381,60 382,01 ~ L MDkJdú kiadás C/m,.nd Intézmény ",.nged- /yezett ", Iiterv tetwzett ebbji: szem/y/ jii!yts munkaad6t terhe/j jruékk pénzeszktjz átadás eátttak juttatisa év/ év/ évi 2005 ", év/ évi ér terv terv terv terv terv terv terv OOO L L - ~ dg/ kads Intézmény/ saját fyó MIJkJdés c/r b véteek pénzeszköz tvte év/ év/ évi év/ év/ 2005 ", terv terv terv terv terv terv

CS6ClS. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere

CS6ClS. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere Budapest Fővárs X. kerüet Kőbányai Önkrmányzat Pgármestere Buda:;es1 kerü('t K6'bányai Önkrm;'m~ z

Részletesebben

A Rendelet 13. -a a következő (la) és (lb) bekezdésekkel egészül ki:

A Rendelet 13. -a a következő (la) és (lb) bekezdésekkel egészül ki: Budapest Fővárs X. kerüet Kőbányai Önkrmányzat Képviseő-testüetének 9/2016. (IV. 2) önkrmányzati rendeete a Budapest Fővárs X. kerüet Kőbányai Önkrmányzat 2016. évi kötségvetésérő szóó 3/2016. (II. 19.)

Részletesebben

Vagyonkimutatás. e ft. 3. számú melléklet 1/1

Vagyonkimutatás. e ft. 3. számú melléklet 1/1 3. számú meéket 1/1 Vakó Nagyközség Önkrmányzata Vagynkimutatás e ft TÁRGY ESZKÖZÖK 2013. immateriáis javak ingatank megnevezés egyéb gép berendezés járművek üzemetetésre átadtt eszközök Hamztt Nyitó Bruttó

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testülete

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testülete Budapest Fővárs X. kerüet Kőbányai Önkrmányzat Képviseő-testüete 16/2011. (.I. 1&) önkrmányzati rendeete az Önkrmányzat 2010. évi kötségvetési beszámójáró és zárszámadásáró Budapest Fővárs X. kerüet Kőbányai

Részletesebben

4Z. számú előterjesztés

4Z. számú előterjesztés Budapest Fővárs X. kerüet Kőbányai Önkrmányzat Pgármestere Eőterjesztés 4Z. számú eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a Budapest Fővárs X. kerüet Kőbányai Önkrmányzat kötségvetésérő, vaamint egyes

Részletesebben

12/2014. (IV. 18.) önkormányzati rendelete

12/2014. (IV. 18.) önkormányzati rendelete Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Képviselő-testületének 12/2014. (IV. 18.) önkrmányzati rendelete a Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat 2013. évi költségvetési beszámlójáról,

Részletesebben

-tts. számú előterjesztés

-tts. számú előterjesztés Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Plgármcstere -tts. számú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat 201 évi költségvetéséről

Részletesebben

A ~lj. . szám ú előterjesztés

A ~lj. . szám ú előterjesztés A ~j. szám ú eőterjesztés Budapest Fővárs X. kerüet Kőbányai Önkrmányzat Apgármestere Eőterjesztés a Gazdasági Bizttság részére a Martinvics tér (Gergey utca- Kápna utca közötti szakasz) útfeújítási kiviteezési

Részletesebben

2013. szeptember 27. XXIII. évfolyam 6. szám. I. Önkormányzati rendeletek 2. II. Közgyűlési határozatok 19. III. Tájékoztató 47.

2013. szeptember 27. XXIII. évfolyam 6. szám. I. Önkormányzati rendeletek 2. II. Közgyűlési határozatok 19. III. Tájékoztató 47. 2013. szeptember 27. XXIII. évfyam 6. szám HEVES ME GYE Onkrmányzatának Közönye I. Önkrmányzati rendeetek 2. II. Közgyűési határzatk 19. III. Tájékztató 47. I. Önkrmányzati rendeetek Heves Megyei Önkrmányzat

Részletesebben

jl}- IBÁLINTI c:_j.=_ul=iann==o=a,, ~~B=IR=Ó=====::=I=: ~~rn-~-0~ [!@]!PlKI Isl ol oj4jaj J!! z l o lll lll ]

jl}- IBÁLINTI c:_j.=_ul=iann==o=a,, ~~B=IR=Ó=====::=I=: ~~rn-~-0~ [!@]!PlKI Isl ol oj4jaj J!! z l o lll lll ] ~. A kettős könyvvitet vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámója és közhasznúsági meékete Törvényszék: )10 Egri Törvényszék Tárgyév: )z) z Beküdö adatai Eőtag Csaádi név Eső utónév Tvábbi utónevek

Részletesebben

!Co. számú előterjesztés

!Co. számú előterjesztés Budapest Fővárs X. kerüet Kőbányai Önkrmányzat Apgármestere Eőterjesztés!C. számú eőterjesztés a Kerüetfejesztési és Környezetvédemi Bizttság részére a Budapest X. kerüet, Bársnyvirág utcai játszótér közviágításának

Részletesebben

56/2001. (XII. 18.) sz. önkormányzati rendelete

56/2001. (XII. 18.) sz. önkormányzati rendelete BUDAPEST KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT 56/2001. (XII. 18.) sz. önkormányzati rendeete az önkormányzat 2001. évi kötségvetésérő szóó 32/2001. (VII.10.) sz. önkormányzati rendeette a 2112001. (IV.24.) sz. önkormányzati

Részletesebben

J_d"- Budapest Főváros X. Kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere. I. Tartalmi összefoglaló

J_d- Budapest Főváros X. Kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere. I. Tartalmi összefoglaló Budapest Fővárs X. Kerüet Kőbányai Önkrmányzat Pgármcstere Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a Fővársi Önkrmányzatt és a kerüeti önkrmányzatkat sztttan megiető bevéteek 2012. évi megsztásáró szóó

Részletesebben

4/2013. (II. 21.) önkormányzati rendelete

4/2013. (II. 21.) önkormányzati rendelete Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Képviselő-testületének 4/2013. (II. 21.) önkrmányzati rendelete a Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 4/2012.

Részletesebben

ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK. a Biatorbágy Város Önkormányzata gazdálkodási rendszerének évi ellenőrzéséről

ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK. a Biatorbágy Város Önkormányzata gazdálkodási rendszerének évi ellenőrzéséről ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK FŐVÁROSI ÉS PEST MEGYEI ELLENŐRZÉSI IRODA- BUDAPEST / - / SZAMVEVOI JELENTES a Biatrbágy Várs Önkrmányzata gazdákdási rendszerének 2008. évi eenőrzésérő 2008. júius 3. Önkrmányzati

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székheye: Az irányító szerv:.................. számje 3 0 8 9 5 5 1 0 5 1 2 0 0 5 0 0 8 5 4 2 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/acím szakágazat Önkormányzat/ kötségvetési szerv

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székheye: Az irányító szerv:.................. számje 3 0 8 7 3 5 1 0 5 1 2 0 0 5 0 0 8 5 4 2 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/acím szakágazat Önkormányzat/ kötségvetési szerv

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székheye: Az irányító szerv:.................. számje 7 2 0 2 3 4 1 0 5 1 1 4 0 7 0 0 8 4 2 4 2 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/acím szakágazat Önkormányzat/ kötségvetési szerv

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székheye: Az irányító szerv:.................. számje 3 0 3 7 1 8 1 0 5 1 1 7 1 4 0 0 7 2 1 9 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/acím szakágazat Önkormányzat/ kötségvetési szerv

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székheye: Az irányító szerv:.................. számje 5 2 0 2 8 7 1 2 5 1 0 1 0 0 2 0 8 6 9 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/acím szakágazat Önkormányzat/ kötségvetési szerv megnevezése,

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székheye: Az irányító szerv:.................. számje 4 9 2 5 2 2 1 2 5 1 0 1 9 1 0 0 8 7 3 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/acím szakágazat Önkormányzat/ kötségvetési szerv megnevezése,

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székheye: Az irányító szerv:.................. számje 7 9 3 2 1 4 1 2 5 1 0 1 0 0 1 1 9 3 2 9 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/acím szakágazat Önkormányzat/ kötségvetési szerv

Részletesebben

GJ9. számú előterjesztés

GJ9. számú előterjesztés Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Plgármcstere GJ9. számú előterjesztés Előterjeszt és a Képviselő-testület részére a Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat 2013. évi költségvetéséről

Részletesebben

BUDAPEST KÖBÁNY AI ÖNKORMÁNYZAT. 7/2003. (II. 20.) sz. önkormányzati rendelete. az Önkormányzat évi költségvetéséről ELSÖ RÉSZ

BUDAPEST KÖBÁNY AI ÖNKORMÁNYZAT. 7/2003. (II. 20.) sz. önkormányzati rendelete. az Önkormányzat évi költségvetéséről ELSÖ RÉSZ BUDAPEST KÖBÁNY AI ÖNKORMÁNYZAT 7/2003. (II. 20.) sz. önkormányzati rendeete az Önkormányzat 2003. évi kötségvetésérő Budapest Kőbányai Önkormányzat Képviseő-testüete az Áamháztartásró szóó - többször

Részletesebben

Az Államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény, valamint az Államháztartás működési

Az Államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény, valamint az Államháztartás működési Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Plgármestere :\. kerület Kúhányai i:i víselö-ll'stüiet ülése Tárgy: Javaslat a Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Képviselőtestületének.../20

Részletesebben

Budapest Főváros Önkormányzata. Pénzügyi Főpolgármester-helyettes. ikt. szám: FPH039/ elökészltö:

Budapest Főváros Önkormányzata. Pénzügyi Főpolgármester-helyettes. ikt. szám: FPH039/ elökészltö: BUDa Budapest Főváros Önkormányzata Pénzügyi Főpogármester-heyettes iiii Ii ~ 1111111111111111111111111~ 1111111111111111111 "1 000057212259" F. Kgy. 2014 FEBR 2 6. ikt. szám: FPH039/31-1912014 tárgy:.

Részletesebben

Összesítő riport. Riportoló intézmény: BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. Szűrési feltételek - 1 -

Összesítő riport. Riportoló intézmény: BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. Szűrési feltételek - 1 - Összesítő riport Riportoó intézmény: BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA Szűrés Szűrési fetéteek Érték - 1 - Tartaomjegyzék Szám Űrap megnevezés 01 K1-K8. Kötségvetési kiadások 02 B1-B7. Kötségvetési

Részletesebben

(/ri. számú előterjesztés

(/ri. számú előterjesztés (/ri. számú eőterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Jegyző je Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat áta fenntartott neveésioktatási

Részletesebben

ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZ ÉK JELENTÉS

ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZ ÉK JELENTÉS ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZ ÉK JELENTÉS az Ökpisz Aapítvány gazdákdása - Az Ökpisz Aapítvány 201 0-2012. évi gazdákdása törvényességének eenőrzésérő 14006 2014. január Áami Számvevőszék ktatószám: V-0351-054/2013.

Részletesebben

53 'f. szám ú előterjesztés

53 'f. szám ú előterjesztés Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Plgármcstere 53 'f. szám ú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat 2014. évi költségvetéséről

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS Fejezeti jeemző adatok Önkormányzati jeemző adatok A fejezet megnevezése, székheye: Az irányító szerv:...... fejezet cím/acím megye pénzügyi körzet teepüéstípus............ A fejezet megnevezése, székheye:

Részletesebben

Kérelmezök vállalják a helyiségrész teljes felújítását, amennyiben azt kedvezményes 4 OOO Ft/m2/év bérleti díj megállapításával vehetik igénybe.

Kérelmezök vállalják a helyiségrész teljes felújítását, amennyiben azt kedvezményes 4 OOO Ft/m2/év bérleti díj megállapításával vehetik igénybe. Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere y. ',. sz. napirendi pont Tárgy: Javasat a Budapest X. kerüet Újhegyi sétány 12. szám aatti heyiség egy részének bérbeadására Tisztet Gazdasági

Részletesebben

ME GYE HEVES. 2014. április 29. XXIV. évfolyam 2. szám. I. Személyi rész 2. ll. Önkormányzati rendeletek 3. III. Közgyűlési határozatok 42.

ME GYE HEVES. 2014. április 29. XXIV. évfolyam 2. szám. I. Személyi rész 2. ll. Önkormányzati rendeletek 3. III. Közgyűlési határozatok 42. 014. ápriis 9. XXIV. évfyam. szám HEVES ME GYE Onkrmányzatának Közönye I. Szeméyi rész.. Önkrmányzati rendeetek 3. III. Közgyűési határzatk 4. IV. Tájékztató 45. I. Szeméyi rész Heves Megye Közgyűése 8/014.

Részletesebben

Összesítő riport. Riportoló intézmény: NEMZETI KULTURÁLIS ALAP. Szűrési feltételek. Csoportosítási feltételek AHTT 267601 - 1 -

Összesítő riport. Riportoló intézmény: NEMZETI KULTURÁLIS ALAP. Szűrési feltételek. Csoportosítási feltételek AHTT 267601 - 1 - Összesítő riport Riportoó intézmény: NEMZETI KULTURÁLIS ALAP Szűrés Szűrési fetéteek Érték Csoportosítási fetéteek Csoportosítás AHTT 267601 Érték - 1 - Tartaomjegyzék Szám Űrap megnevezés 01 K1-K8. Kötségvetési

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS Fejezeti jeemző adatok Önkormányzati jeemző adatok A fejezet megnevezése, székheye: Az irányító szerv: 17 0500...... fejezet cím/acím megye pénzügyi körzet teepüéstípus............ A fejezet megnevezése,

Részletesebben

1'YJ. számú előterjesztés

1'YJ. számú előterjesztés Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Plgármcstere 1'YJ. számú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat 2011. évi költségvetéséről

Részletesebben

j_l. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat

j_l. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Jegyző je j. számú eőterjesztés Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Pogármesteri Hivata Áomás utca 26. szám aatti

Részletesebben

--" 35/2005. (VII. 8) Budapest Kőbányai Önkormányzati rendelet

-- 35/2005. (VII. 8) Budapest Kőbányai Önkormányzati rendelet 35/2005. (VII. 8) Budapest Kőbányai Önkrmányzati rendeet az Önkrmányzat 2005. évi kötségvetésérő szóó 5/2005. (II. 25.) számú önkrmányzati rendeet módsításáró. () Az aaprendeet. () bekezdésében jóváhagytt

Részletesebben

, r ~r,... Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere

, r ~r,... Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Pogármestere, r ~r,.... " Tárgy: Javasat a Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat..../20. (... ) szám ú önkormányzati rendeetének megakotására

Részletesebben

T AMOGATASI SZERZÓDÉS. "Eszaki Lipótváros megújítása" Azonosító szám : KM OP-5. 2.2/ A-13-2013-000 1 86"'.,..,. ..,

T AMOGATASI SZERZÓDÉS. Eszaki Lipótváros megújítása Azonosító szám : KM OP-5. 2.2/ A-13-2013-000 1 86'.,..,. .., .,.,..,,, T AMOGATASI SZERZÓDÉS, "Eszaki Lipótváros megújítása" Azonosító szám : KM OP-5. 2.2/ A-13-2013-000 1 Nemze Fejesdéo Og~Okdt -.u)siechonyifi'.,...u 86"'.,..,. - _, MAGYAR ORSZAG t~ EGU J U L A

Részletesebben

j_')-. számú előterjesztés

j_')-. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere Eőterjesztés j_')-. számú eőterjesztés a Humánszogátatási Bizottság részére a kőbányai iskoák működését segítő aapítványok támogatásának eszámoásáró

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS Fejezeti jeemző adatok Önkormányzati jeemző adatok A fejezet megnevezése, székheye: Az irányító szerv: 02 0100...... fejezet cím/acím megye pénzügyi körzet teepüéstípus............ A fejezet megnevezése,

Részletesebben

--'-'--1 számú előterjesztés

--'-'--1 számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere 'Í, ( - --'-'--1_ _ számú eőterjesztés Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a "Kőbányai Komposztáási Program- 2015" enevezéső páyázat kiírásáró

Részletesebben

SZÁNTÓD KÖZSÉG SZABÁLYOZÁSI TERVE ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATA

SZÁNTÓD KÖZSÉG SZABÁLYOZÁSI TERVE ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATA ÁNÓD ÖZSÉG ABÁLYOZÁSI EVE ÉS HELYI ÉPÍÉSI ABÁLYZAA MEGBÍZÓ: ÁNÓD ÖZSÉG ÖNOMÁNYZAA 86 ÁNÓD, VAJDA J. U. 5. EVEZŐ: MISOLC, 007. MÁJUS HÓ IGAZOLJA, HOGY A MŰÉPÍÉ F. MINŐSÉGIÁNYÍÁSI ENDEE MEGFELEL AZ ISO 900:000

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2015. (II. 20.) önkormányzati rendelete

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2015. (II. 20.) önkormányzati rendelete Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Képviselő-testületének 4/2015. (II. 20.) önkrmányzati rendelete a Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat 2015. évi költségvetéséről Egységes szerkezet

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere. I. Tartalmi összefoglaló

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere. I. Tartalmi összefoglaló _,_J_ h')jci szamu e "t o erjesz t' es Budapest Főváros X kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a Kőbányai Keresztury Dezső Átaános Iskoa épüetrészének a Kebesberg

Részletesebben

61o. l. Tartalmi összefoglaló. Budapest Főváros X. kerület. . számú előterjesztés

61o. l. Tartalmi összefoglaló. Budapest Főváros X. kerület. . számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere 61o. számú eőterjesztés Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére egyes szociáis aapszogátatások megszervezésérő és forrás biztosításáró. Tartami

Részletesebben

737, számú előterjesztés

737, számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Pogármestere 737, számú eőterjesztés Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a közneveési feadatot eátó egyes önkormányzati fenntartású intézmények áami

Részletesebben

3/2016. (Il. 19.) önkormányzati rendelete

3/2016. (Il. 19.) önkormányzati rendelete Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Képviselő-testületének 3/2016. (I 19.) önkrmányzati rendelete a Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat 2016. évi költségvetéséről gységes szerkezet

Részletesebben

Tárgy: Javaslat a Budapest Főváros X. kerület. Az Államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény, valamint az Államháztartás működési

Tárgy: Javaslat a Budapest Főváros X. kerület. Az Államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény, valamint az Államháztartás működési Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Plgármestere Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmúnyzal Képviselő-testület ülése 2011 FEBR 1 7 Budapest,.... Tárgy: Javaslat a Budapest Fővárs X. kerület

Részletesebben

1 ;J tj1i te..., t~c.k (

1 ;J tj1i te..., t~c.k ( 1 ;J tj1i te..., t~c.k ( Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Alplgármestere Előterjesztés a Képviselő-testülete részére a Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat 2012. 1-111. havi várható

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere. I. Tartalmi összefoglaló

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere. I. Tartalmi összefoglaló Budapest Fővárs X. kerüet Kőbányai Önkrmányzat Apgármestere 'i ---számú eőterjesztés Eőterjesztés a Humánszgátatási Bizttság részére a Kőbányai Sprtegyesüetek és Sprtszervezetek Szövetsége 2014. évi támgatásának

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székheye: Az irányító szerv:.................. számje 3 5 0 2 5 1 1 2 5 1 0 5 9 1 0 0 8 4 1 1 0 5 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/acím szakágazat Önkormányzat/ kötségvetési szerv

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székheye: Az irányító szerv:.................. számje 3 2 5 2 7 9 1 0 5 1 3 0 0 1 0 0 8 4 1 3 1 8 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/acím szakágazat Önkormányzat/ kötségvetési szerv

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székheye: Az irányító szerv:.................. számje 3 8 1 1 0 5 1 1 7 0 5 0 0 8 4 1 3 1 3 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/acím szakágazat Önkormányzat/ kötségvetési szerv megnevezése,

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székheye: Az irányító szerv:.................. számje 7 8 9 2 8 0 1 0 5 1 1 0 0 8 0 0 8 4 1 1 0 4 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/acím szakágazat Önkormányzat/ kötségvetési szerv

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székheye: Az irányító szerv:.................. számje 7 8 9 2 7 9 1 0 5 1 1 0 0 8 0 0 8 4 1 1 0 4 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/acím szakágazat Önkormányzat/ kötségvetési szerv

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székheye: Az irányító szerv:.................. számje 7 3 5 2 6 5 1 2 5 4 1 2 9 1 0 0 8 4 1 1 0 5 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/acím szakágazat Önkormányzat/ kötségvetési szerv

Részletesebben

. szám ú előterjesztés. s-f '~ Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere. I. Tartalmi összefoglaló

. szám ú előterjesztés. s-f '~ Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere. I. Tartalmi összefoglaló Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Pogármcstere Eőterjeszt és a Képviseő-testüet részére a Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat és a Kebesberg Intézményfenntartó Központ között

Részletesebben

l. A rendelet 2. (l) bekezdésében jóváhagyott fő összegeket az Önkormányzat

l. A rendelet 2. (l) bekezdésében jóváhagyott fő összegeket az Önkormányzat Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat képviselő-testületének 5/2011. (11.18.) önkrmányzati rendelete az Önkrmányzat költségvetéséről szóló, a 23/2010. (XI.19.), a 21/2010. (X.22.), a 19/2010.

Részletesebben

5/2013. (II. 21.) önkormányzati rendelete

5/2013. (II. 21.) önkormányzati rendelete Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Képviselő-testületének 5/2013. (II. 21.) önkrmányzati rendelete a Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat költségvetéséről Budapest Fővárs X. kerület

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: szeptember 27-én, a Heves Megyei Közgyűlés üléséről

Jegyzőkönyv. Készült: szeptember 27-én, a Heves Megyei Közgyűlés üléséről Jegyzőkönyv Készüt: 2013. szeptember 27-én, a Heves Megyei Közgyűés üésérő Az üés heye: Megyeháza II. emeeti Barkóczy terme Eger, Kssuth Lajs utca 9. Jeen vtak: Byki András, Bssányi Lászó, Dudás Róbert,

Részletesebben

ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK JELENTES

ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK JELENTES ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK ; JELENTES az önkormányzatok pénzügyi gazdákodási heyzete értékeésének, és gazdákodása szabáyosságának - 2013. évben induó - eenőrzésérő Ujfeherto ' ' ' 14024 2014. január Áami Számvevőszék

Részletesebben

ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK JELENTÉS

ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK JELENTÉS ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK JELENTÉS az önkormányzatok pénzügyi gazdákodási heyzete értékeésének, és gazdákodása szabáyosságának - 2013. évben induó- eenőrzésérő Füzesabony 14023 2014. január Áami Számvevőszék

Részletesebben

PIR: Elemi költségvetés Alapvető Jogok Biztosának Hivatala Fejezet: 04/00 zaradek.cim01/00 Szakág: Szektor: 1051 Időszak: 2013.

PIR: Elemi költségvetés Alapvető Jogok Biztosának Hivatala Fejezet: 04/00 zaradek.cim01/00 Szakág: Szektor: 1051 Időszak: 2013. Tartaomjegyzék Szám Űrap megnevezés 02 Szeméyi juttatások, a munkaadókat terheő járuékok és szociáis hozzájáruási adó eőirányzata és tejesítése 03 Doogi kiadások eőirányzata és tejesítése 05 Feújítások,

Részletesebben

0f. számú előterjesztés

0f. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere,, ' 0f. számú eőterjesztés -- Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a Budapest X. kerüet, Újhegyi sétány 16. (hrsz: 42309/27) szám aatti

Részletesebben

1 Gf. szám ú előterjesztés

1 Gf. szám ú előterjesztés Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Plgármestere 1 Gf. szám ú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat költségvetési gazdálkdásának

Részletesebben

Készült: :43

Készült: :43 ő í í é ü ö í ó é ő í é ö á é ö É É Ú ü í í Ó é í á í á ú á ó Á á í ó é é ő ó á í É é Tartaomjegyzék Szám Űrap megnevezés 01 K1-K8. Kötségvetési kiadások 02 B1-B7. Kötségvetési bevéteek 08 Adatszogátatás

Részletesebben

Település: /PÉTERVÁSÁRA. Észak Hevesi 33 Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület 3250 Pétervására, Kcglcvich út 26. Keltezés: Adószám:

Település: /PÉTERVÁSÁRA. Észak Hevesi 33 Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület 3250 Pétervására, Kcglcvich út 26. Keltezés: Adószám: Törvényszék: /10 Egri Törvényszék Beküdö adatai Eőtag Csaádi név Eső utónév További utónevek Viset név: szantó )ISTVÁNNÉ Szüetési név:!biró )KATALIN Anyja neve: SzOietési ország neve: Szüetési teepoés

Részletesebben

működési bevétel támogatás támogatás értékű bevétel saját bevétel átvett pénzeszköz államháztartáson kívülről pénzügyi műveletek összesen:

működési bevétel támogatás támogatás értékű bevétel saját bevétel átvett pénzeszköz államháztartáson kívülről pénzügyi műveletek összesen: működési bevétel támogatás központi költségvetésből normatív állami hozzájárulás központosított előirányzatok normatív, kötött felhasználású támogatások felügyeleti szervtől kapott támogatás értékű bevétel

Részletesebben

működési bevétel támogatás támogatás értékű bevétel saját bevétel átvett pénzeszköz államháztartáson kívülről pénzügyi műveletek összesen:

működési bevétel támogatás támogatás értékű bevétel saját bevétel átvett pénzeszköz államháztartáson kívülről pénzügyi műveletek összesen: működési bevétel támogatás központi költségvetésből normatív állami hozzájárulás központosított előirányzatok normatív, kötött felhasználású támogatások felügyeleti szervtől kapott támogatás értékű bevétel

Részletesebben

ZIRCI ERZSÉBET KÓRHÁZ-RENDELŐINTÉZET 8420 Zirc József Attila utca 17-19

ZIRCI ERZSÉBET KÓRHÁZ-RENDELŐINTÉZET 8420 Zirc József Attila utca 17-19 20 1002 430993 1051 861000 8420 Zirc József Attia utca 17-19 Tartaomjegyzék Szám Űrap megnevezés 01 K1-K8. Kötségvetési kiadások 02 B1-B7. Kötségvetési bevéteek 08 Adatszogátatás a szeméyi juttatások és

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület

Budapest Főváros X. kerület Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Plgármestere t~f). számú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat költségvetéséről szóló.../2013.

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Plgármestere / l_.j J. számú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat 2015. évi költségvetéséről

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! l Tisztelt Képviselő-testület! Az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 87..(1) bekezdése és az államháztartás szervezeti beszámlási és könyvvezetési kötelezettségének sajátsságairól szóló 249/2000.(XII.24.)

Részletesebben

ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK JELENTÉS

ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK JELENTÉS ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK JELENTÉS a Gyarapodó Magyarországért Aapítvány gazdákodása A Gyarapodó Magyarországért Aapítvány 2011-2012. évi gazdákodása törvényességének eenőrzésérő 14004 2014. január Áami Számvevőszék

Részletesebben

ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK JELENTÉS

ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK JELENTÉS ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK JELENTÉS a gazdasági kamarák közfeadatai eátására fordított kötségvetési támogatások fehasznáásának és a gyakorati képzést szervező gazdákodó szervezetekné a szakképzési hozzájáruás

Részletesebben

Összesítő riport. Riportoló intézmény: NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT. Szűrési feltételek - 1 -

Összesítő riport. Riportoló intézmény: NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT. Szűrési feltételek - 1 - Összesítő riport Riportoó intézmény: NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT Szűrés Szűrési fetéteek Érték - 1 - Tartaomjegyzék Szám Űrap megnevezés 01 K1-K8. Kötségvetési kiadások 02 B1-B7. Kötségvetési bevéteek 03

Részletesebben

"Yt t szám ú előterjesztés

Yt t szám ú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere "Yt t szám ú eőterjesztés Eőterjeszt és a Képviseő-testüet részére a Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat áta2015. évben efoytatott

Részletesebben

BUDAPESTFŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV

BUDAPESTFŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV BUDAPESTFŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV Készüt a Gazdasági Bizottság 2013. május 28-án a Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat

Részletesebben

Egységes szerkezet május 22.

Egységes szerkezet május 22. Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Képviselő-testületének 2/2014. (II. 20.) önkrmányzati rendelete. a Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat 2014. évi költségvetéséről gységes szerkezet

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere. I. Tartalmi összefoglaló

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere. I. Tartalmi összefoglaló Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere /{;o. számú eőterjesztés Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a Kőbányai Egyesített Böcsődék technikai étszámáró, és az Önkormányzat 2012.

Részletesebben

JELENTÉS. a Szolnoki Főiskola ellenőrzéséről - Az állami felsőoktatási intézmények gazdálkodásának, múködésének ellenőrzése ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK

JELENTÉS. a Szolnoki Főiskola ellenőrzéséről - Az állami felsőoktatási intézmények gazdálkodásának, múködésének ellenőrzése ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK JELENTÉS a Szonoki Főiskoa eenőrzésérő - Az áami fesőoktatási intézmények gazdákodásának, múködésének eenőrzése 14196 2014. júius Áami Számvevőszék Iktatószám: V-0337-1029/2014. Témaszám:

Részletesebben

Q~ számú előterjesztés

Q~ számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere Q~ számú eőterjesztés Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére A Rákosmenti Mezei Őrszogáat 2012. I. féévi Szakmai Beszámoójáró I. Tartami

Részletesebben

A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség. 2013. évi elemi költségvetési beszámoló SZÖVEGES INDOKLÁSA

A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség. 2013. évi elemi költségvetési beszámoló SZÖVEGES INDOKLÁSA A Kormányzati Informatikai Fejesztési Ügynökség 2013. évi eemi kötségvetési beszámoó SZÖVEGES INDOKLÁSA 2013. február Kormányzati Informatikai Fejesztési Ügynökség 2013. évi eemi kötségvetési beszámoó

Részletesebben

J10G. szám ú előterjesztés

J10G. szám ú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere J10G. szám ú eőterjesztés Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat fenntartásában évő közneveési

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székheye: Az irányító szerv:.................. számje 5 9 7 9 2 4 1 0 5 1 0 6 0 1 0 0 8 4 2 3 2 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/acím szakágazat Önkormányzat/ kötségvetési szerv

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székheye: Az irányító szerv:.................. számje 5 9 7 9 1 3 1 0 5 1 0 6 0 1 0 0 8 4 2 3 2 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/acím szakágazat Önkormányzat/ kötségvetési szerv

Részletesebben

I I I. ALFÖLDVíz. Az Alföldvíz Regionális víziközmű -szolgáltató zrt. beszerzéseinek szabályai módosításokkal egységes szerkezetben

I I I. ALFÖLDVíz. Az Alföldvíz Regionális víziközmű -szolgáltató zrt. beszerzéseinek szabályai módosításokkal egységes szerkezetben AFÖDVíz Regionáis Víziközmű-szogátató Zrt. Az Afödvíz Regionáis víziközmű -szogátató zrt. beszerzéseinek szabáyai módosításokka egységes szerkezetben Záradék A Hivata a jeen beszerzési szabáyzatot jóváhagyta.

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székheye: Az irányító szerv:.................. számje 3 2 5 7 8 5 1 0 5 1 1 2 1 4 0 0 8 4 1 2 1 6 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/acím szakágazat Önkormányzat/ kötségvetési szerv

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székheye: Az irányító szerv:.................. számje 5 1 1 0 1 6 1 2 5 1 0 1 0 0 1 1 8 4 1 1 1 6 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/acím szakágazat Önkormányzat/ kötségvetési szerv

Részletesebben

I I I I I 1 I I BÉRLETI - ÜZEMEL TETÉSI SZERZŐDÉS. A Füzesgyarmat-Szeghalom REGIONÁLIS VíZ/KÖZMŰ-RENDSZERRE. MÓDosíTÁSOKKAL EGYSÉGES SZERKEZETBEN

I I I I I 1 I I BÉRLETI - ÜZEMEL TETÉSI SZERZŐDÉS. A Füzesgyarmat-Szeghalom REGIONÁLIS VíZ/KÖZMŰ-RENDSZERRE. MÓDosíTÁSOKKAL EGYSÉGES SZERKEZETBEN 1 1 1 1 1 1 1 1 1, BÉRLET - ÜZEMEL TETÉS SZERZŐDÉS A Füzesgyarmat-Szeghaom REGONÁLS VíZ/KÖZMŰ-RENDSZERRE MÓDosíTÁSOKKAL EGYSÉGES SZERKEZETBEN BÉRLET - ÜZEMELTETÉS SZERZŐDÉS FÜZESGY ARMAT - SZEGHALOM REGONÁLJS

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere '(J[JÍ". szárnú eőterjesztés Budapest Fővárs X. kerüet Kőbányai Önkrmányzat Apgármestere Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a Kőbányai Trna Cub 2011. évi szakmai és pénzügyi tevékenységérő és a 2012.

Részletesebben

Város Polgármestere. Tárgy: 3632/1 hrsz-ú ingatlan belterületbe csatolása ELŐTERJESZTÉS

Város Polgármestere. Tárgy: 3632/1 hrsz-ú ingatlan belterületbe csatolása ELŐTERJESZTÉS Város Pogármestere 2051 Biatorbágy Baross Gábor utca 2a. Teefon: 06 23 310-174112 113 142 meék Fax: 06 23 310-135 E-mai: pogarmester@.biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ktatószám: É -3015-32012 Ügyintéző:Berényi

Részletesebben

Megállapodás. másrészt a Fonyód Város Önkormányzata (nevében eljár Miseta István polgármester), a továbbiakban Önkormányzat

Megállapodás. másrészt a Fonyód Város Önkormányzata (nevében eljár Miseta István polgármester), a továbbiakban Önkormányzat I i 3. sz. meéket -, - -, í Megáapodás amey étejött egyészt a Magya Köztásaság Gazdasági és Közekedési Minisztee (nevében ejá Székey Andás,a GKM autóbuszközekedését feeős főosztáyának vezetője), a továbbiakban

Részletesebben

A Rece-fi ce Óvoda az új székhelyén változatlanul négy csoporttal kezdi meg a 2015/2016. nevelési évet.

A Rece-fi ce Óvoda az új székhelyén változatlanul négy csoporttal kezdi meg a 2015/2016. nevelési évet. ')..nr; v,?ű szám ú eőterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere Eőterjesztés a Képviseőtestüet részére a Kőbányai Recefice Óvodában a technikai Iétszám egy főve történő

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székheye: Az irányító szerv:.................. számje 5 0 7 0 0 4 1 2 5 1 0 1 7 8 4 1 1 0 5 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/acím szakágazat Önkormányzat/ kötségvetési szerv megnevezése,

Részletesebben

Paks Város 2007. évi költségvetéséről szóló 3/2007.(III.12.) számú rendelet módósítása. A táblázatatok adatai ezer forintban szerepelnek.

Paks Város 2007. évi költségvetéséről szóló 3/2007.(III.12.) számú rendelet módósítása. A táblázatatok adatai ezer forintban szerepelnek. Tartalom A táblázatatok adatai ezer forintban szerepelnek. I II III IA IB II.Aa II.Ba II.b II.c II.d B1 B2 B3 B4 B5 B6 B7 B7-B8 B8 C1 Önkormányzati szintű pénzügyi mérleg Pénzügyi mérleg - Bevételek Pénzügyi

Részletesebben

Azonosító szám: KEOP-1.1.1/B/ Támogatási Szerződés 4. sz. módosítása. amely létrejött

Azonosító szám: KEOP-1.1.1/B/ Támogatási Szerződés 4. sz. módosítása. amely létrejött Aznsító szám: KEOP-1.1.1/B/10-11-2013-0002 amey étrejött Támgatási Szerződés 4. sz. módsítása egyrészrő a Nemzeti Fejesztési Minisztérium (1011 Budapest, Fő utca 44-50, képvisei a nemzeti fejesztési miniszter),

Részletesebben