J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 38. üléséről, amelynek megtartására június 16-án került sor 9:00 órai kezdettel a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében. A jelenlevők megállapításakor az ülés elején a 29 képviselőből 26 képviselő volt jelen. Fajka Valéria, Bradić Miladin és Sóti Ferenc képviselők nem voltak jelen. A képviselőkön kívül az ülésen részt vett Ceglédi Rudolf, Zenta község polgármestere, Borbély Ferenc, Zenta község alpolgármestere, Pásztor Mária, a Zentai Községi Közigazgatási Hivatal vezetője, Sarnyai Rózsa Edit, a Zentai Községi Közigazgatási Hivatal vezetőjének helyettese, Szél Antal, az informatikai alosztályról, Kormányos Katona Gyöngyi, a Községi Tanács művelődés, oktatás és tájékoztatás területével megbízott tagja, Varga Viktor, a Községi Tanács gazdasági fejlesztése, mezőgazdaság és környezetvédelem területével megbízott tagja, Nagy Zoltán, a Községi Tanács kommunális tevékenységek, a helyi közösségek és Zenta községben a nagy értékű kommunális beruházások területével megbízott tagja, Kosiczky András, a Községi Tanács Zenta községben a turizmussal, sporttal és ifjúság területével megbízott tagja, Bóbán József, Zenta község polgármesterének tanácsadója, Nikolić Vladimir, a község polgármesterének tanácsadója, Mészáros Károly, a község polgármesterének tanácsadója, Körmöci Károly, a Zentai Községi Képviselő-testület titkára, Herédi Krisztián, az informatikai alosztályról, Hevér Éva, a Községi Tanács Zenta községnek az egészségügy és szociális politika területével megbízott tagja, Pap Erika, tolmács, a médiumok képviselői és Márki Andrea, jegyzőkönyvvezető. Az ülést Širková Anikó, a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya hívta össze és vezette. A határozatképesség megállapítását követően a Községi Képviselő-testület elnök asszonya jegyzőkönyv-hitelesítőknek javasolta Varga Lászlót és Vukanić Mirjanát. Ezt a javaslatot a képviselők egyhangúlag elfogadták és a jegyzőkönyv-hitelesítők meg lettek választva. Eredmény Voks: Szavazás % Összesen % Igen Nem Tartózkodó Szavaztak Nem szavaztak Hiányzók Összesen Ezt követően a képviselő-testület áttért a Zentai Községi Képviselő-testület 37. rendes ülése jegyzőkönyvének megvitatására.

2 A 37. rendes ülés jegyzőkönyvét 26 IGEN szavazattal egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület. Eredmény Voks: Szavazás % Összesen % Igen Nem Tartózkodó Szavaztak Nem szavaztak Hiányzók Összesen A képviselő-testület áttért a napirend megállapítására. Magának az ülésnek a kezdete előtt, összhangban az ügyrend rendelkezéseivel, Rácz Szabó László képviselő javaslatot nyújtott be a napirend kiegészítésére sürgősségi eljárásban, ami a más etnikumú személyek kényszerbeköltöztetésének problémájára vonatkozik a mi vidékünkön, beleértve Zenta községet is. Rácz Szabó László megkezdi a sürgősségi eljárás indoklását. A Községi Képviselő-testület elnök asszonya emlékeztet, hogy az ügyrend szerint nem nyitnak vitát a javaslatról, így ezt szavazásra bocsátja. Eredmény Voks: Szavazás % Összesen % Igen Nem Tartózkodó Szavaztak Nem szavaztak Hiányzók Összesen A Községi Képviselő-testület elnök asszonya bejelenti, hogy van még egy javaslata sürgősségi eljárásban a napirendre való tűzésre, amely Zenta község Községi Tanácsától érkezett. Hevér Éva, a Községi Tanács Zenta község egészségüggyel és szociális politikával megbízott tagja megkezdi a javaslat indoklását, amely így hangzik: Határozatjavaslat a Zentai Gyógyszertár igazgatójának a felmentéséről. Javasolja, hogy ezt a tárgyat, ha elfogadják, sorolják be a jelen ülés napirendjének 6. pontja alatt. Megállapítjuk, hogy a javaslatot egyhangúlag elfogadták.

3 Eredmény Voks: Szavazás % Összesen % Igen Nem Tartózkodó Szavaztak Nem szavaztak Hiányzók Összesen A Községi Képviselő-testület elnök asszonya javasolja, hogy a napirendben a 6-7. pontokat, a 8-9. pontokat, a pontokat és a pontokat ugyanazon procedúrában vitassák meg, mivel azok tematikailag összefüggenek, és a szavazást folytassák le külön, minden pontra. A képviselő-testület a javaslatot egyhangúlag elfogadta. Eredmény Voks: Szavazás % Összesen % Igen Nem Tartózkodó Szavaztak Nem szavaztak Hiányzók Összesen A képviselő-testület áttér a napirend egészének az elfogadására. Megállapítást nyert, hogy a napirend szótöbbséggel el lett fogadva, 25 IGEN szavazattal és 1 NEM szavazattal. Eredmény Voks: Szavazás % Összesen % Igen Nem Tartózkodó Szavaztak Nem szavaztak Hiányzók Összesen A megállapított n a p i r e n d: 1. A Zenta község évi költségvetése zárszámadásának elfogadásáról szóló rendeletjavaslat megvitatása, 2. A Zenta község és a romániai Székelykeresztúr város helyi önkormányzata közötti testvérvárosi kapcsolat együttműködés létesítéséről szóló rendeletjavaslat megvitatása, 3. Az állami tulajdonban, illetve Zenta község köztulajdonában levő üzlethelyiségek és garázsok bérbeadásának feltételeiről és eljárásáról szóló rendelet módosításáról és kiegészítéséről szóló rendeletjavaslat megvitatása,

4 4. A rendkívüli helyzetek községi törzskarának megalakításáról szóló rendelet módosításáról és kiegészítéséről szóló rendeletjavaslat megvitatása, 5. Zenta Község Idegenforgalmi Szervezete évi munkajelentésének és pénzügyi üzletvitelének elfogadásáról szóló végzésjavaslat megvitatása, 6. A Zentai Gyógyszertár igazgatójának felmentéséről szóló határozatjavaslat megvitatása, 7. A Zentai Gyógyszertár igazgatójának kinevezéséről szóló határozatjavaslat megvitatása, 8. A Zentai Gimnázium iskolaszéktagjának felmentéséről szóló határozatjavaslat megvitatása, 9. A Zentai Gimnázium iskolaszéktagjának kinevezéséről szóló határozatjavaslat megvitatása, 10. A zentai Közgazdasági-kereskedelmi Iskola iskolaszéktagjának felmentéséről szóló határozatjavaslat megvitatása, 11. A zentai Közgazdasági-kereskedelmi Iskola iskolaszéktagjának kinevezéséről szóló határozatjavaslat megvitatása, 12. A zentai Stevan Sremac Általános Iskola iskolaszéktagjának felmentéséről szóló határozatjavaslat megvitatása, 13. A zentai Stevan Sremac Általános Iskola iskolaszéktagjának kinevezéséről szóló határozatjavaslat megvitatása. A pontok szerinti munkára való áttérés előtt a Községi Képviselő-testület elnök asszonya szót ad Rácz Szabó Lászlónak az ügyrenddel kapcsolatban. A képviselő előterjesztését követően, a Községi Képviselő-testület elnök asszonya szavazásra bocsátja: hogy megsértették-e az ügyrendet, azzal, hogy nem tették napirendre a javaslatot, amelyet a képviselő az előző ülésen adott, amely a Zentai Községi Képviselő-testület ügyrendjének módosítására és kiegészítésére vonatkozott. Megállapítást nyert 1 IGEN, 21 NEM és 4 TARTÓZKODÓ szavazattal nem történt ügyrendsértés Rácz Szabó László állításai szerint. Eredmény Voks: Szavazás % Összesen % Igen Nem Tartózkodó Szavaztak Nem szavaztak Hiányzók Összesen A képviselő-testület áttér a pontok szerinti munkára: 1. pont Szám: 402-3/2015-I A Zenta község évi költségvetése zárszámadásának elfogadásáról szóló rendeletjavaslat megvitatása Bevezető előterjesztést Földi Márta, a pénzügyi és gazdasági osztály vezetője adott.

5 Vita folyik, amelyben részt vesznek a képviselők Rácz Szabó László, Popović Predrag, miközben kérdéseket tesznek fel az anyag előterjesztőjének. Ezt követően az osztályvezető kapott szót, aki válaszolt a feltett kérdésekre. A további vitában részt vett Kormányos Katona Gyöngyi, Rác Szabó Márta, Varga Pertić Márta, Zsíros Jankelić Anikó, és Rácz Szabó László a vitájában két kérdést intézett Földi Mártához, aki, miután szót kapott válaszolt a feltett kérdésekre. Ezt követően a község polgármestere kapott szót, aki röviden megadta Zenta község évi költségvetése zárszámadásának az elemzését és javasolta annak elfogadását. Mivel a jelenlevők közül senki más nem kért szót, a képviselő-testület áttért e napirendi pont szerinti szavazásra. Megállapítjuk, hogy Zenta község költségvetésének a zárszámadásáról szóló rendelet szótöbbséggel el lett FOGADVA, 1 NEM szavazattal, és 25 IGEN szavazattal, így Zenta Község Képviselő-testülete meghozta az alábbi r e n d e l e t e t a Zenta község évi költségvetése zárszámadásának elfogadásáról, amelynek szövege alkotó része a jelen jegyzőkönyvnek. Eredmény Voks: Szavazás % Összesen % Igen Nem Tartózkodó Szavaztak Nem szavaztak Hiányzók Összesen pont Szám: 010-1/2015-I A Zenta község és a romániai Székelykeresztúr város helyi önkormányzata közötti testvérvárosi kapcsolat együttműködés létesítéséről szóló rendeletjavaslat megvitatása A bevezető előterjesztést Borbély Ferenc, a község alpolgármestere adta meg. E napirendi pont kapcsán vitázott Rácz Szabó László, Popović Predrag, Kormányos Katona Gyöngyi és Širková Anikó. A Zentai Községi Képviselő-testület szótöbbséggel 25 IGEN és 1 TARTÓZKODÓ szavazattal meghozta az alábbi r e n d e l e t e t a Zenta község és a romániai Székelykeresztúr város helyi önkormányzata közötti testvérvárosi kapcsolat együttműködés létesítéséről.

6 Eredmény Voks: Szavazás % Összesen % Igen Nem Tartózkodó Szavaztak Nem szavaztak Hiányzók Összesen pont Szám: /2015-I Az állami tulajdonban, illetve Zenta község köztulajdonában levő üzlethelyiségek és garázsok bérbeadásának feltételeiről és eljárásáról szóló rendelet módosításáról és kiegészítéséről szóló rendeletjavaslat megvitatása Bevezető előterjesztést Simonyi Zoltán a Községi Közigazgatási Hivatal szakmunkatársa adott. Vita folyik, amelyben részt vesz Rácz Szabó László, Širková Anikó, Rácz Szabó László. Az ülés további vezetését átveszi a Községi Képviselő-testület elnökhelyettese, aki egyben le is zárta a vitát, és a javaslatot szavazásra bocsátotta. Időközben a képviselők Lőrinc Csongor és Urbán Zsuzsanna elhagyták az ülést. Zenta Község Képviselő-testülete szótöbbséggel, 19 IGEN, 1 NEM és 4 TARTÓZKODÓ szavazattal meghozta az alábbi r e n d e l e t e t az állami tulajdonban, illetve Zenta község köztulajdonában levő üzlethelyiségek és garázsok bérbeadásának feltételeiről és eljárásáról szóló rendelet módosításáról és kiegészítéséről. A rendelet szövege e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. Eredmény Voks: Szavazás % Összesen % Igen Nem Tartózkodó Szavaztak Nem szavaztak Hiányzók Összesen pont Szám: 217-6/2015-I A rendkívüli helyzetek községi törzskarának megalakításáról szóló rendelet módosításáról és kiegészítéséről szóló rendeletjavaslat megvitatása

7 Bevezető előterjesztést Borbély Ferenc, a község alpolgármestere adott. Időközben Kriska Nándor elhagyta az ülést. Mivel a jelenlevők közül senki sem kért szót, a képviselő-testület áttér az e tárgyban való szavazásra. Zenta Község Képviselő-testülete egyhangúlag meghozta az alábbi r e n d e l e t e t a rendkívüli helyzetek községi törzskarának megalakításáról szóló rendelet módosításáról és kiegészítéséről. A rendelet szövege e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. Eredmény Voks: Szavazás % Összesen % Igen Nem Tartózkodó Szavaztak Nem szavaztak Hiányzók Összesen pont Szám: 332-5/2015-I Zenta Község Idegenforgalmi Szervezete évi munkajelentésének és pénzügyi üzletvitelének elfogadásáról szóló végzésjavaslat megvitatása A bevezető előterjesztést Laskovity Kornél, Zenta Község Idegenforgalmi Szervezetének az igazgatója adta meg. A vitában részt vett Rácz Szabó László és Raffai László. Időközben az ülésre visszatért Kriska Nándor, és Perpauer Attila elhagyta az ülést. Zenta Község Képviselő-testülete egyhangúlag meghozta az alábbi v é g z é s t Zenta Község Idegenforgalmi Szervezete évi munkajelentésének és pénzügyi üzletvitelének elfogadásáról. Az előző bekezdés szerinti jelentés e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. Eredmény Voks: Szavazás % Összesen % Igen Nem Tartózkodó Szavaztak Nem szavaztak Hiányzók Összesen

8 A Zentai Községi Képviselő-testület előző döntése szerint a 6. és 7. pontokat ugyanazon procedúrában vitatják meg, míg a szavazás külön történik. A felsorolt pontokhoz a bevezető előterjesztést Hevér Éva, a Községi Tanács Zenta község egészségügyi és szociális politikai területével megbízott tagja adja. E napirendek szerint Zsíros Jankelić Anikó és Rácz Szabó László vitázott. Időközben Perpauer Attila visszatért az ülésre. A képviselő-testület áttér a pontok szerinti szavazásra. 6. pont Szám: /2015-I A Zentai Gyógyszertár igazgatójának felmentéséről szóló határozatjavaslat megvitatása A Zentai Községi Képviselő-testület egyhangúlag meghozta az alábbi h a t á r o z a t o t a Zentai Gyógyszertár igazgatójának felmentéséről. Az előző bekezdés szerinti határozat szövege e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. Eredmény Voks: Szavazás % Összesen % Igen Nem Tartózkodó Szavaztak Nem szavaztak Hiányzók Összesen pont Szám: /2015-I A Zentai Gyógyszertár igazgatójának kinevezéséről szóló határozatjavaslat megvitatása A Zentai Községi Képviselő-testület egyhangúlag meghozta az alábbi h a t á r o z a t o t a Zentai Gyógyszertár igazgatójának kinevezéséről. Az előző bekezdés szerinti határozat szövege e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. Eredmény Voks: Szavazás % Összesen % Igen Nem Tartózkodó Szavaztak Nem szavaztak Hiányzók Összesen

9 A Zentai Községi Képviselő-testület előzetes döntése szerint a 8. és 9. pontokat ugyanazon procedúrában vitatják meg, a szavazás külön történik. Mivel az anyag meg lett küldve, szükségtelennek tekintendő ezen pontok szerint bevezető adása. Vitára a képviselők, illetve a jelenlevők közül senki sem kért szót. A képviselő-testület áttér a pontok szerinti szavazásra 8. pont Szám: /2015-I A Zentai Gimnázium iskolaszéktagjának felmentéséről szóló határozatjavaslat megvitatása A Zentai Községi Képviselő-testület egyhangúlag meghozta az alábbi h a t á r o z a t o t a Zentai Gimnázium iskolaszéktagjának felmentéséről. Az előző bekezdés szerinti határozat szövege e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. Eredmény Voks: Szavazás % Összesen % Igen Nem Tartózkodó Szavaztak Nem szavaztak Hiányzók Összesen pont Szám: /2015-I A Zentai Gimnázium iskolaszéktagjának kinevezéséről szóló határozatjavaslat megvitatása A Zentai Községi Képviselő-testület egyhangúlag meghozta az alábbi h a t á r o z a t o t a Zentai Gimnázium iskolaszéktagjának kinevezéséről. Az előző bekezdés szerinti határozat szövege e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. Eredmény Voks: Szavazás % Összesen % Igen Nem Tartózkodó Szavaztak Nem szavaztak Hiányzók Összesen

10 A Zentai Községi Képviselő-testület előzetes döntése szerint a 10. és 11. pontokat ugyanazon procedúrában vitatják meg, a szavazás külön történik. Mivel az anyag meg lett küldve, szükségtelennek tekintendő ezen pontok szerint bevezető adása. Vitára a képviselők, illetve a jelenlevők közül senki sem kért szót. A képviselő-testület áttért a pontok szerinti szavazásra 10. pont Szám: /2015-I A zentai Közgazdasági-kereskedelmi Iskola iskolaszéktagjának felmentéséről szóló határozatjavaslat megvitatása A Zentai Községi Képviselő-testület egyhangúlag meghozta az alábbi h a t á r o z a t o t a zentai Közgazdasági-kereskedelmi Iskola iskolaszéktagjának felmentéséről. Az előző bekezdés szerinti határozat e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. Eredmény Voks: Szavazás % Összesen % Igen Nem Tartózkodó Szavaztak Nem szavaztak Hiányzók Összesen pont Szám: /2015-I A zentai Közgazdasági-kereskedelmi Iskola iskolaszéktagjának kinevezéséről szóló határozatjavaslat megvitatása A Zentai Községi Képviselő-testület egyhangúlag meghozta az alábbi h a t á r o z a t o t a zentai Közgazdasági-kereskedelmi Iskola iskolaszéktagjának kinevezéséről. Az előző bekezdés szerinti határozat e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. Eredmény Voks: Szavazás % Összesen % Igen Nem Tartózkodó Szavaztak Nem szavaztak Hiányzók Összesen

11 A Zentai Községi Képviselő-testület előzetes döntése szerint a 12. és 13. pontokat ugyanazon procedúrában vitatják meg, a szavazás külön történik. Mivel az anyag meg lett küldve, szükségtelennek tekintendő ezen pontok szerint bevezető adása. Vitára a képviselők, illetve a jelenlevők közül senki sem kért szót. A képviselő-testület áttér a pontok szerinti szavazásra. 12. pont Szám: /2015-I A zentai Stevan Sremac Általános Iskola iskolaszéktagjának felmentéséről szóló határozatjavaslat megvitatása A Zentai Községi Képviselő-testület egyhangúlag meghozta az alábbi h a t á r o z a t o t a zentai Stevan Sremac Általános Iskola iskolaszéktagjának felmentéséről. Az előző bekezdés szerinti határozat e jegyzőkönyv alkotó részét képezi Eredmény Voks: Szavazás % Összesen % Igen Nem Tartózkodó Szavaztak Nem szavaztak Hiányzók Összesen pont Szám: /2015-I A zentai Stevan Sremac Általános Iskola iskolaszéktagjának kinevezéséről szóló határozatjavaslat megvitatása A Zentai Községi Képviselő-testület egyhangúlag meghozta az alábbi h a t á r o z a t o t a zentai Stevan Sremac Általános Iskola iskolaszéktagjának kinevezéséről. Az előző bekezdés szerinti határozat e jegyzőkönyv alkotó részét képezi Eredmény Voks: Szavazás % Összesen % Igen Nem Tartózkodó Szavaztak Nem szavaztak Hiányzók Összesen

12 Mivel a napirend kimerült, a Községi Képviselő-testület elnök asszonya lehetőséget ad a képviselői kérdések feltételére. Rácz Szabó László a község polgármesteréhez intézi a kérdését: 1. Történtek-e családi utazások a testvérvárosokba? Mikor, és kik vettek ezeken részt? Volte hivatalos jóváhagyás ezekre az utazásokra a Községi Tanács részéről? 2. Mikor végzik el az akadálymentesítést a hídfeljárónál, mivel már áprilisban ígéretet tettek ezen munkálatok elvégzésére? 3. Mikor festik le, illetve tüntetik el a híd alatt lévő graffitiket? Popović Predrag 1. Miért szerelték szét a játékokat a Pingvin Óvodában az iskolai év hivatalos befejezése előtt? 2. Ki viseli a Pingvin Óvoda újjáépítésének költségeit? 3. Mikor szándékozik a Wind Vision, a kombinált villany-hőtelep projektum kiépítésének hordozója, mint a hőenergia szállítója Zenta város távfűtéséhez megkezdeni a munkálatokat, a forró vizes tápláló rákapcsolásán a disztribúciós-termoenergetikai hálózatra Zenta városában, és tekintettel az érvényes műszaki normatívákkal egybekötve a beton hőtágulásával és az ezt követő feszültségi állapotokkal az említett táplálók dilatációs szétosztóin, összhangban az újvidéki Műszaki Kar áram-folyamati és hőtechnikai intézetének szabványaival? Vukanić Mirjana 1. Miért kapcsolódik be a riasztó éjjelenként minden ok nélkül a Bambi Óvodában? A Községi Tanács egészségüggyel és szociális politikával megbízott tagjának: 2. Miért nem lehet igénybe venni a fogorvosi rendelő szolgáltatásait sürgős esetekben sem? Az ülés 12:20 órakor véget ért Jegyzőkönyvvezető: Márki Andrea Širková Anikó Zenta Község Képviselő-testületének az elnök asszonya Körmöci Károly Zenta Község Képviselő-testületének titkára Sztenográfiai feljegyzés alapján a jegyzőkönyvet készítette Barta Zsolt Jegyzőkönyv-hitelesítők: 1.. Varga László 2.. Vukanić Mirjana

13 Szerb Köztársaság Vajdaság Autonóm Tartomány Zenta község Zenta Község Képviselő-testülete Szám: 39/2015-I Kelt: július 10-én Z e n t a Zenta község statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 48. szakasza és a Zentai Községi Képviselő-testület ügyrendjének (Zenta Község Hivatalos Lapja, 12/2008, 30/2012 és 03/2015 szám) 75. szakasza alapján JÚLIUS 21-ÉRE Ö S S Z E H Í V O M A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 39. ÜLÉSÉT Az ülést a Zentai Községi Képviselő-testület nagytermében tartjuk 9,00 órai kezdettel. Zenta Község Képviselő-testülete június 16-án megtartott 38. rendes ülése jegyzőkönyvének elfogadása után előterjesztem az alábbi NAPIRENDI JAVASLATOT: 1. A Zenta község évi költségvetéséről szóló rendelet január június időszak közötti megvalósításáról szóló jelentéstervezet megvitatása, 2. A Zenta község évi foglalkoztatási akcióterve módosítási javaslatának megvitatása, 3. A Zenta község évi költségvetéséről szóló rendelet módosításáról és kiegészítéséről szóló rendeletjavaslat megvitatása, 4. A Zentai Elgas KV évi üzletviteléről szóló éves jelentés elfogadásáról szóló végzésjavaslat megvitatása, 5. A Zentai Kommunális-lakásgazdálkodási közvállalat évi üzletviteléről szóló éves jelentésről szóló végzésjavaslat megvitatása, 6. Az állami tulajdonban és a Zenta község köztulajdonában levő üzlethelyiségek és garázsok bérbeadása feltételeiről és eljárásáról szóló rendelet módosításáról és kiegészítéséről szóló rendelet megvitatása, 7. Zenta község köztulajdonában az ingatlanszerzés évi éves program megállapításáról szóló rendelet módosításáról és kiegészítéséről szóló rendelet megvitatása, 8. A közvetlen megállapodás alapján Zenta község köztulajdonába ingatlan szerzése eljárásának megindításáról szóló rendelet megvitatása, 9. A Zenta község köztulajdonába ingatlanszerzési eljárás megindításáról közvetlen megállapodás alapján csere útján szóló rendelet megvitatása, 10. A Zenta község Idegenforgalmi Szervezete igazgatóbizottsága tagjának felmentéséről szóló határozat megvitatás,a 11. A Zenta község Idegenforgalmi Szervezete igazgatóbizottsága tagjának kinevezéséről szóló határozat megvitatása, 12. A statútumügyi és normatív aktusok bizottsága tagjának a felmentéséről szóló határozat megvitatása, 13. A statútumügyi és normatív aktusok bizottsága tagjának a kinevezéséről szóló határozat megvitatása, 14. A zentai történelmi levéltár megbízott igazgatója tisztsége megszűnésének megállapításáról szóló határozat megvitatása, 15. A zentai történelmi levéltár igazgatójának a kinevezéséről szóló határozat megvitatása. Širková Anikó s.k., a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya

14 1 V É G Z É S T A ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ RENDELET JANUÁR JÚNIUS IDŐSZAK KÖZÖTTI MEGVALÓSÍTÁSÁRÓL SZÓLÓ JELENTÉS ELFOGADÁSÁRÓL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ évi I-VI Jövedelmek költségvetési megvalósítás terv I ADÓK A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2011., 101/2010., 101/2011., 93/2012., 62/2013., 63/2013. szám kiigazítás, 108/2013. és 142/2014. szám) 76. szakasza, a helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. szám) 32. szakasza és Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 46. szakaszának 2. bekezdése alapján Zenta Község Képviselő-testülete a 2015.július 21-én tartott ülésén meghozta az alábbi Csoport Közgazdasági osztályo zás Megvalósítás % (5:4) 711 JÖVEDELEM-, NYERESÉG- ÉS TŐKENYERESÉGADÓK Keresetadók Keresetadók Önálló tevékenységekből eredő bevételek utáni adó Önálló tevékenységekből eredő bevételek utáni adó Önálló tevékenységekből eredő bevételek utáni adóátalány Önálló tevékenységekből eredő bevételek utáni adóönadózás Vagyonból eredő bevételek utáni adó Ingatlanból eredő bevételek utáni adó Ingóságok bérbeadásából eredő bevételek utáni adó Mezőgazdaságból és erdészetből származó bevételek utáni adó Földadó Ingatlanból eredő bevételek utáni adó az adóhivatal hat alapján Személybiztosítási bevételek utáni adó Személybiztosítási bevételek utáni adó Helyi járulék Helyi járulék az alkalmazottak bére és a nyugdíjak szerint Más bevételek utáni adó Egyéb bevételek utáni adó Sportolók bevétele utáni adó KERESETALAPI ADÓ Keresetalapi adó A költségvetésből pénzelt alkalmazottak keresetalapi adója Egyéb alkalmazottak keresetalapi adója VAGYONADÓ Vagyonadó Természetes személyek vagyonadója Jogi személyek vagyonadója Vagyonadó a kiépítetlen földt. kivételével Örökösödési és ajándékozási adó Örökösödési és ajándékozási adó az adóhivatal hat. alapján Tőkeátutalás utáni adó Ingatlan feletti kizárólagos jogok átruházása utáni adó JAVAK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK UTÁNI ADÓK Kommunális illeték zenei programok rendezésére Страна 1 of 82

15 Kommunális illeték zenei programok rendezésére Hirdetőtáblák használata utáni kommunális illeték Hirdetőtáblák használata utáni kommunális illeték Gépjárművek utáni adók, illetékek és térítmények Mot., közúti és kapcs. járművek tartása utáni komm. illeték Gépjárművek utáni éves térítmény Általános érdekű javak használata utáni térítmények Vízhasználati térítmény Környezetszennyezési térítmény СО2, NО2 és porszerű anyagok kibocsájtása, ill ártalmatlanított hulladék utáni térítmény Átengedett térítmények és tartózkodási illeték Tartózkodási illeték Külön környezetvédelemi és -fejlesztési térítmény Külön környezetvédelemi és -fejlesztési térítmény Komm. tev. ellátása utáni átengedett térítmények Községi kommunális illetékek Játékgépek tartása utáni kommunális illeték Községi utak és utcák használata utáni térítmény Vízvezeték, szennyvízcsatorna, valamint telefon- és elektromos vezetékek elhelyezése utáni térítmény 716 EGYÉB ADÓK Cégtábla utáni illeték Cégtábla üzlethelyiségen való elhelyezése utáni illeték ÖSSZESEN I II ADOMÁNYOK ÉS ÁTUTALÁSOK 732 ADOMÁNYOK NEMZETKÖZI SZERVEZETEKTŐL Folyó adományok nemzetközi szervezetektől a közs javára Folyó adom. nemzetközi szervezetektől a közs. szint javára EGYÉB HATALMI SZINTEK ÁTUTALÁSAI Egyéb hatalmi szintek folyó átutalásai a község javára III Folyó, rendeltetés szerinti átutalások, szűkebb értelemben, a köztársaságtól a községi szint javára A VAT folyó, rendeltetés szerinti átutalásai a község javára A VAT célhoz nem kötött átutalásai a község javára Egyéb hatalmi szintek tőkeátutalásai a község javára A VAT tőkeátutalásai a község javára EGYÉB BEVÉTELEK ÖSSZESEN II VAGYONBÓL SZÁRMAZÓ BEVÉTELEK A községi költségvetési eszközök utáni kamatok A községi költségvetés költségvetési eszközök utáni kamatokból származó bevételei Ásványi eredetű nyersanyagok használata utáni térítm Ásványi eredetű nyersanyagok utáni térítmény a VAT területén Erdők és mezőgazdasági földterület használata utáni térítmény Erdők és mezőgazdasági földterület használata utáni térítmény Terület- és telekhasználat utáni térítmény Telekhasználati térítmény Страна 2 of 82

16 1742 JAVAK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK ELADÁSA Javak és szolgáltatások eladásából vagy bérbeadásából származó bevételek a községi szint javára Javak és szolgáltatások eladásából származó bevételek a községi szint javára Állami tulajdonban levő, a község vagy a községi költségvetés közvetlen használói által használt ingatlanok bérbe-, illetve használatba adásából származó bevételek Községi tulajdonban levő, a község vagy a községi költségvetés közvetlen használói által használt ingatlanok bérbe-, illetve használatba adásából származó bevételek Illetékek a községi szint javára Községi közigazgatási illetékek Telekrendezési térítmény Községi szervek bevételei javak és szolgáltatások mellékes eladásából Községi szervek bevételei PÉNZBÍRSÁGOK ÉS ELKOBZOTT VAGYONI HASZON Közlekedési szabálysértési pénzbírságokból eredő bevételek Közlekedési szabálysértési pénzbírságokból eredő bevételek Szabálysértési pénzbírságokból eredő bevételek Szabálysértési eljárásban kiszabott pénzbírságokból eredő bevételek a községi szint javára Egyéb pénzbírságok, kötbérek, és elkobzott vagyoni haszonból származó bevételek a Köztársasági szint javára A községi képviselő-testület ügyirataival előirányozott szabálysértésekért szabálysértési eljárásban kiszabott pénzbírságokból eredő bevételek, valamint elkobzott vagyon TERMÉSZETES ÉS JOGI SZEMÉLYEK ÖNKÉNTES ÁTUTALÁSAI Természetes és jogi személyek önkéntes folyó átutalásai Természetes és jogi személyek önkéntes folyó átutalásai a község javára VEGYES ÉS MEGHATÁROZATLAN BEVÉTELEK Vegyes és meghatározatlan bevételek a közs. szint javára Természetes és jogi személyek önkéntes folyó átutalásai a község javára KÖLTSÉGREFUNDÁCIÓS MEMORANDUMTÉTELEK Költségrefundációs memorandumtételek Költségrefundációs memorandumtételek INGATLANOK ELADÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ BEVÉTELEK Ingatlanok eladásából származó bevételek a községi szint javára INGÓSÁGOK ELADÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ BEVÉTELEK Ingóságok eladásából származó bevételek a községi szint javára A KÖLTSÉGVETÉS FOLYÓ BEVÉTELEI ÉS JÖVEDELME ÖSSZESEN III Áthozott fel nem használt külön rendeltetésű eszközök 90,000, A KÖLTSÉGVETÉS RENDELKEZÉSÉRE ÁLLÓ ÖSSZES ESZKÖZ Страна 4 of 82

17 1Közg. osztályozás 416 A közgazdasági osztályozások összesítése a január 1-jétől június 30- áig terjedő időszakra Bevételek és jövedelmek fajtái Eszközök a költségvetésből A költségvetés megvalósítása A megvalósítás %-a A FOGLALKOZTATOTTAK KIADÁSAI 411 A foglalkoztatottak keresete, pótlékai és térít A munkáltatót terhelő szociális járulékok A foglalkoztatottak szociális juttatásai A foglalkoztatottak költségtérítései A foglalkoztatottak díjai és egyéb külön kiadások 417 Képviselői pótlék SZOLGÁLTATÁS- ÉS ÁRUHASZNÁLAT 421 Állandó kiadások Utazási költségek Szerződéses szolgáltatások Szakosított szolgáltatások Folyó javítások és karbantartás Anyag KAMATTÖRLESZTÉS 441 Hazai kamatok törlesztése SZUBVENCIÓK 451 Szubvenciók nem pénzügyi közvállalatoknak ADOMÁNYOK ÉS ÁTUTALÁSOK 463 Átutalások egyéb hatalmi szinteknek Egyéb adományok, dotációk és átutalások TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁS ÉS SZOCIÁLIS VÉDELEM 472 Szociális védelmi térítések a költségvetésből EGYÉB KIADÁSOK 481 Nem kormányzati szervezetek dotálása Adók, kötelező illetékek és bírságok Pénzbírságok bírósági végzések alapján TARTALÉKESZKÖZÖK 499 Tartalékeszközök ÁLLÓESZKÖZÖK 511 Épületek és építési létesítmények Gépek és felszerelés Egyéb ingatlanok és felszerelések Nem anyagi jellegű vagyon TERMÉSZETI VAGYON 543 Erdők és vizek Страна 4 of 82

18 ALAPTŐKETÖRLESZTÉS 611 Alaptőketörlesztés hazai hitelezőknek ÖSSZESEN Страна 5 of 82

19 1 A KIADÁSOK PROGRAM SZERINTI OSZTÁLYOZÁSA Kód Százalékos Programtevékenység / költségvetésből megvalósítás Eszközök a 2015 jan-jún Megnevezés Szerkezet % megvalósítás Program (10/9) Projektum program Helyi fejlesztés és területi tervezés % % Stratégiai, területi és várostervezés % % Zenta község közvagyonának összeírása és bejegyzése % % 1101-П П2 Zenta település általános szabályozási terve % 0.00% program Kommunális tevékenység % % Vízellátás % % Közhigiénia % % A zöldterületek rendezése és karbantartása % % Közvilágítás % % Egyéb kommunális szolgáltatások % % 0601-П1 A vízhálózat kiépítése Zentán a Fruškogorska, Pupin, Posta és Gróf Batthány Lajos utcákban % 0.00% 0601-П2 A В-1/II/11 kút kiépítése Zentán, a Dél kútmezőn % % 0601-П3 Digitális szakaszkapcsoló beszerzése a közvilágítás régi irányítórendszerének lecserélése érdekében 0601-П4 Szennyvízhálózat kiépítése Zentán a Molnár Péter, Filip Višnjić és Vasút utcákban % % % % 0601-П5 A bicikliút kiépítése 1. fázisának megvalósítása Zentán a Tornyosi úton % % program Helyi gazdaságfejlesztés % % A meglévő gazdaság támogatása % 0.00% Ösztönzés a vállalkozások fejlesztésére % % Szakmai gyakorlat, átképzés és közmunka 2015-ben % % 1501-П П2 Az Üzleti Inkubátor 1-es és 2-es csarnokának felújítása és adaptálása % 0.00% Страна 6 of 82

20 program A turizmus fejlesztése % % A turizmusfejlesztés irányítása % % Idegenforgalmi bemutató % % 1502-П1 Tiszavirág fesztivál Zentán % % 1502-П2 I love Zenta fesztivál % 0.00% 1502-П3 Karácsonyi vásár % % program Mezőgazdaságfejlesztés % % A mezőgazdasági tevékenység feltételeinek előmozdítása % % A mezőgazdasági termelés ösztönzése % % Vidékfejlesztés % % 0101-П1 XIII. birkanyíró és birkapörköltfőző fesztivál % % 0101-П2 A kárpát-medencei aratók nemzetközi találkozója % 0.00% program Környezetvédelem % % A környezet és a természeti értékek védelmének % % irányítása A kommunális hulladék kezelése % % A környezeti elemek minőségének figyelemmel kísérése % % A természeti értékek védelme és a természetes % % tulajdonságokkal rendelkező területek előmozdítása 0401-П1 A Szabadkai Regionális Hulladéktároló kiépítése % % program Közúti infrastruktúra % % A közlekedési infrastruktúra igazgatása % % Utak karbantartása % % 0701-П1 Útépítés Tornyos településen % 0.00% 0701-П2 Videó megfigyelő rendszer az útkereszteződéseknél a közlekedés és a polgárok biztonságának javítása érdekében % % program Iskoláskor előtti nevelés % % Iskoláskor előtti intézmények működése % % 2001-П1 A vizesblokk kibővítése a Százszorszép épületben % 0.00% 2001-П2 Tetőcsere a Szivárvány épületben % 0.00% program Alapfokú oktatás % % Általános iskolák működése % % 2002-П1 "Opel kombi" lízingelt jármű % % 2002-П2 Pelletkazán beszerzése és beépítése a zentai Stevan Sremac Általános Iskola tornyosi Tömörkény István Kihelyezett Tagozatában % % Страна 7 of 82

21 П3 A vizesblokk helyreállítása a zentai November % 0.00% Kihelyezett Tagozatban 2002-П4 Videó megfigyelő rendszer bevezetése a zentai % % November 11. Kihelyezett Tagozatban 2002-П5 A tanárok szakmai továbbképzése % % 2002-П6 Közlekedési készlet az elsősöknek % 0.00% 2002-П7 Külföldi partnerség % % 2002-П8 Tudás-hatalom % % 2002-П9 Mesteriskola % % 2002-П10 A tető újjáépítése és helyreállítása az alapfokú zeneiskola % 0.00% épületén 2002-П11 Külföldi partnerség % % program Középfokú oktatás % % Középiskolák működése % % 2003-П1 "Kombi" lízingelt jármű % % 2003-П2 Nemzetközi verseny % % 2003-П3 A tanárok szakmai továbbképzése % 0.00% 2003-П4 Az iskola festése % 0.00% 2003-П5 Virtuális vállalat kiállítás köztársasági verseny % % 2003-П6 A tanárok szakmai továbbképzése % % 2003-П7 A tanárok szakmai továbbképzése % 0.00% 2003-П8 Külföldi partnerség % 0.00% 2003-П9 Külföldi partnerség % 0.00% program Szociális és gyermekvédelem % % Szociális támogatás % % A társadalmi-humanitárius szervezetek támogatása % % Tanácsadó-terápiás és társadalmi-oktatási szolgáltatások % % A Vöröskereszt tevékenysége % % Gyermekvédelem % % 0901-П1 A zentai nyugdíjas- és idősotthon létrehozása % 0.00% feltételeinek megteremtése program Elsődleges egészségvédelem % % Az elsődleges egészségvédelmi intézmények működése % % program A kultúra fejlesztése % % A helyi kulturális intézmények működése % % Страна 8 of 82

22 A kulturális és művészi alkotás ösztönzése % % 1201-П1 Táncpanoráma % 0.00% 1201-П2 Zenta község jeles ünnepei - Városnap % 0.00% 1201-П3 Szilveszterezés a téren % 0.00% 1201-П4 Pedagógusnap % 0.00% 1201-П5 Magyar folklór % % 1201-П6 Az előadások előkészítése és előadása % % 1201-П7 Irodalmi est % % 1201-П8 Sremac-napok % 0.00% 1201-П9 Az Alapítvány ünnepe % 0.00% 1201-П10 Éves folklór koncert % 0.00% 1201-П11 Mosolytenger % % 1201-П12 Fúvószenekar % % 1201-П13 A kultúrát szolgáló épületek javítása % % 1201-П14 A munkálatok első fázisának megvalósítása a Történelmi Levéltár és a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet elhelyezését szolgáló munkaterület biztosítása érdekében % 0.00% program Sport- és ifjúsági fejlesztés % % A helyi sportszervezetek, egyesületek és szövetségek % % támogatása Az iskoláskor előtti, iskolai és rekreációs sport, valamint % % a tömeges testnevelés támogatása A sport infrastruktúra karbantartása % % 1301-П1 Sportösztöndíjak % % 1301-П2 Az uszoda főprojektumának kidolgozása % % 1301-П3 A zentai Sportcsarnok tervezése és kiépítése % % program Helyi önkormányzat % % A helyi önkormányzatok és városi községek működése % % A helyi önkormányzatok és városi községek működése % % Közadósságkezelés % % Községi vagyonjogi ügyészség % % Tömegközlekedés % % Tájékoztatás % % Страна 9 of 82

23 A nemzeti kisebbségek programja % % Programtevékenység: Jogsegély % % Programtevékenység: Tartalékok % 0.00% 0602-П1 A szavazatszámláló konferenciarendszer bevezetése % % 0602-П2 Szerver beszerzése és adatbázis-migráció a helyi % 0.00% adóhatóság szükségleteire 0602-П3 Diákok utaztatása % % 0602-П4 Egyetemisták ösztöndíjazása % % 0602-П5 Ballagók parádéja % % 0602-П6 Zenta község épülete kupolájának helyreállítása % % 0602-П7 A Madách Imre utca 1. szám alatti épület folyó % 0.00% karbantartása 0602-П8 A helyi közösség napja % % 0602-П9 Utak és járdák építése % 0.00% 0602-П10 Kulturális rendezvények % % 0602-П11 Sportrendezvények % 0.00% PROGRAM SZERINTI KÖZKIADÁSOK ÖSSZESEN % % Страна 10 of 82

24 1 II. KÜLÖN RÉSZ Százalé-kos Eszközök a 2015 jan-jún Leírás megvalósítá költségvetésből megvalósítás s (9/8) KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET PROGRAM: HELYI ÖNKORMÁNYZAT A helyi önkormányzatok és városi községek működése 110 Végrehajtó és törvényhozó szervek, pénzügyi és fiskális ügyek és külügyek A foglalkoztatottak keresete, pótlékai és térítményei (fizetések) % Rész Fejezet Program szerinti osztályozás Funkció Pozíció Közgazdasági osztályozás A munkaadót terhelő szociális járulékok % A foglalkoztatottak költségtérítései % A foglalkoztatottak díjai és egyéb külön kiadások % Képviselői pótlék % Utazási költségek % Szerződéses szolgáltatások % Egyéb folyó dotációk a törvény alapján % Kormányon kívüli szervezetek dotálása % A 110. funkció finanszírozási forrásai: 01 Bevételek a költségvetésből % Funkció 110: % A programtevékenység finanszírozási forrásai : 01 Bevételek a költségvetésből % A programtevékenységre összesen : % Programtevékenység: Jogsegély 330 Bíróságok Szerződéses szolgáltatások % A 330. funkció finanszírozási forrásai: 01 Bevételek a költségvetésből % Funkció 330: % A programtevékenység finanszírozási forrásai : 01 Bevételek a költségvetésből % Страна 11 of 82

25 1 A programtevékenységre összesen : % 0602-П1 A szavazatszámláló konferenciarendszer bevezetése Végrehajtó és törvényhozó szervek, pénzügyi és fiskális ügyek és 110 külügyek Gépek és felszerelés % Egyéb ingatlan és felszerelés % Nem anyagi jellegű vagyon % A 110. funkció finanszírozási forrásai: 01 Bevételek a költségvetésből % 02 Átutalások azonos szintű használók között % Funkció 110: % A projektum finanszírozási forrásai 0602-П1: 01 Bevételek a költségvetésből % 02 Átutalások azonos szintű használók között % A projektumra összesen 0602-П1: % Az 1. fejezet finanszírozási forrásai: 01 Bevételek a költségvetésből % 02 Átutalások azonos szintű használók között % Az 1. fejezetre összesen: % Az 1. rész finanszírozási forrásai: 01 Bevételek a költségvetésből % 02 Átutalások azonos szintű használók között % Az 1. részre összesen: % 2 1 A KÖZSÉG POLGÁRMESTERE PROGRAM: HELYI ÖNKORMÁNYZAT A helyi önkormányzatok és városi községek működése 111 Végrehajtó és törvényhozó szervek A foglalkoztatottak keresete, pótlékai és térítményei (fizetések) % A munkaadót terhelő szociális járulékok % Szerződéses szolgáltatások % Egyéb folyó dotációk a törvény alapján % Страна 12 of 82

26 Kormányon kívüli szervezetek dotálása % A 111. funkció finanszírozási forrásai: 01 Bevételek a költségvetésből % Funkció 111: % A programtevékenység finanszírozási forrásai : 01 Bevételek a költségvetésből % A programtevékenységre összesen : % Tájékoztatás 111 Végrehajtó és törvényhozó szervek Szerződéses szolgáltatások % A 111. funkció finanszírozási forrásai: 01 Bevételek a költségvetésből % Funkció 111: % A programtevékenység finanszírozási forrásai : 01 Bevételek a költségvetésből % A programtevékenységre összesen : % A 15. programra összesen: % Programtevékenység: Tartalékok 112 Pénzügyi és fiskális ügyek Állandó tartalék Folyó tartalék A 112. funkció finanszírozási forrásai: 01 Bevételek a költségvetésből Funkció 112: A programtevékenység finanszírozási forrásai : 01 Bevételek a költségvetésből A programtevékenységre összesen : Rendkívüli helyzet PROGRAM: HELYI ÖNKORMÁNYZAT A helyi önkormányzatok és városi községek működése 220 Polgári védelem Страна 13 of 82

27 Szerződéses szolgáltatások % Folyó javítások és karbantartás % Anyag % A 220. funkció finanszírozási forrásai: 01 Bevételek a költségvetésből % Funkció 220: % A programtevékenység finanszírozási forrásai : 01 Bevételek a költségvetésből % A programtevékenységre összesen : % A 15. program finanszírozási forrásai: 01 Bevételek a költségvetésből % A 15. programra összesen: % PROGRAM: HELYI ÖNKORMÁNYZAT A helyi önkormányzatok és városi községek működése 250 Máshova nem sorolt védelem Folyó javítások és karbantartás Anyag % Gépek és felszerelés A 250. funkció finanszírozási forrásai: 01 Bevételek a költségvetésből % Funkció 250: % A programtevékenység finanszírozási forrásai : 01 Bevételek a költségvetésből % A programtevékenységre összesen : % A 15. program finanszírozási forrásai: 01 Bevételek a költségvetésből % A 15. programra összesen: % Az 1. fejezet finanszírozási forrásai:: 01 Bevételek a költségvetésből % Az 1. fejezetre összesen: % Страна 14 of 82

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 17. SZÁM 2015. JÚLIUS 21. Z E N T A 114. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2011., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012., 62/2013., 63/2013. és 108/2013. szám) 43. szakasza, a helyi önkormányzatról szóló

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 6. SZÁM 2015. MÁRCIUS 30. Z E N T A 36. A helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. szám) 50. szakasza, Zenta község statútuma (Zenta

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 28. SZÁM 2015. NOVEMBER 27. Z E N T A 162. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. sz.) 46. szakaszának 7. pontja alapján Zenta Község Képviselő-testülete

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIX. ÉVFOLYAM 12. SZÁM 2014. JÚLIUS 24. Z E N T A 84. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM, 24. SZÁM 2016. SZEPTEMBER 29. Z E N T A 131. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM, 26. SZÁM 2016. NOVEMBER 17. Z E N T A 150. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 30. SZÁM 2015. DECEMBER 30. Z E N T A 178. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2013. július 12-én 9.00 és 12.25 óra között, a Városháza nagytermében megtartott 15. üléséről. A jelenlevők létszámának megállapításakor az ülésen

Részletesebben

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/29., 73/21., 11/21., 11/211. szám kiigazítás, 93/212., 62/213., 63/213. szám kiigazítás, 18/213., 142/214., 68/215. szám másik törvény,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIX. ÉVFOLYAM 18. SZÁM 2014. DECEMBER 30. Z E N T A 133. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás, 93/2012., 62/2013., 63/2013. szám kiigazítás, 108/2013., 142/2014., 68/2015.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2014. október 3-án 9,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselő-testület épületének nagytermében megtartott 30. üléséről. A jelenlevők létszámának

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LIII. ÉVFOLYAM 8. SZÁM 2018. JÚLIUS 17. Z E N T A 85. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 18. SZÁM 2013. OKTÓBER 31. Z E N T A A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hiv. Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012., 62/2013.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 12. SZÁM 2013. JÚLIUS 15. Z E N T A 127. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. és 93/2012. sz.) 43. szakasza, a

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM, 29. SZÁM 2016. DECEMBER 29. Z E N T A 204. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám

Részletesebben

VÉGZÉST ÁLTALÁNOS RÉSZ

VÉGZÉST ÁLTALÁNOS RÉSZ A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009. sz.) 76. szakasza és Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 1/2006.sz. - egységes szerkezetbe foglalt szöveg,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 18. üléséről, amelynek megtartására 2013. október 14-én került sor 9.00 órától 14.00 óráig a Községi Képviselő-testület épületének nagytermében.

Részletesebben

1. szakasz. 2. szakasz

1. szakasz. 2. szakasz rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás, 93/2012., 62/2013., 63/2013. szám kiigazítás, 108/2013., 142/2014., 68/2015. szám másik törvény,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVII. ÉVFOLYAM 28. SZÁM 2012. OKTÓBER 29. ZENTA 205. A helyi önkormányzatokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. szám) 50. szakasza, Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LII. ÉVFOLYAM, 25. SZÁM 217. NOVEMBER 29. Z E N T A 225. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/29., 73/21., 11/21., 11/211. szám kiigazítás,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LII. ÉVFOLYAM, 19. SZÁM 2017. SZEPTEMBER 27. Z E N T A 179. A helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/07., 83/2014. sz. más törv.) 32. szakasza

Részletesebben

R E N D E L E T E T A ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ. 1.

R E N D E L E T E T A ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ. 1. 199. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás, 93/2012., 62/2013., 63/2013. szám kiigazítás, 108/2013., 142/2014.,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG KÉPVISELŐ- TESTÜLETE

ZENTA KÖZSÉG KÉPVISELŐ- TESTÜLETE ZENTA KÖZSÉG KÉPVISELŐ- TESTÜLETE 6. ÜLÉS 2012. december 7. A szövegben való könnyebb eligazodáshoz használja az Adobe Reader Bookmark funkcióját mailto:sekretarso@zenta-senta.co.rs Zenta község statútumának

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LII. ÉVFOLYAM 26. SZÁM 2017. DECEMBER 28. Z E N T A 248. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám

Részletesebben

Az ülésen Balo Tatjana, a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya elnökölt.

Az ülésen Balo Tatjana, a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya elnökölt. J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2016. december 29-én 09,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében megtartott 14. üléséről. Az ülésen Balo

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 31. üléséről, amelynek megtartására 2014. november 18-án került sor 9:00 órai kezdettel a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVII. ÉVFOLYAM 32. SZÁM 2012. DECEMBER 7. ZENTA 263. A helyhatósági választásokról szóló törvény (a Szerb Köztársaság Hivatalos Közlönye, 129/2007., 34/2010. sz. az Alkotmánybíróság határozata és 54/2011.

Részletesebben

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ. 1. szakasz. 2.

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ. 1. szakasz. 2. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás, 93/2012., 62/2013., 63/2013. szám kiigazítás, 108/2013., 142/2014., 68/2015.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2015. december 30-án 9,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében megtartott 45. üléséről. A jelenlevők létszámának

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 43. üléséről, amelynek megtartására 2015. október 30-án került sor a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében. A jelenlevők számának

Részletesebben

Ö S S Z E H Í V O M A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2. ÜLÉSÉT JÚNIUS 22-ÉRE

Ö S S Z E H Í V O M A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2. ÜLÉSÉT JÚNIUS 22-ÉRE Szerb Köztársaság Vajdaság Autonóm Tartomány Zenta község Zentai Községi Képviselő-testület Szám: 2/2016-I Kelt: 2016. június 16-án Z e n t a Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 12/2008.,

Részletesebben

2014. MÁJUS 19-ÉRE Ö S S Z E H Í V O M A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 25. ÜLÉSÉT

2014. MÁJUS 19-ÉRE Ö S S Z E H Í V O M A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 25. ÜLÉSÉT Szerb Köztársaság Vajdaság Autonóm Tartomány Zenta község Zenta Község Képviselő-testülete Szám: 25/214-I Kelt: 214. május 8-án Z e n t a Zenta község statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/211.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM 2. SZÁM 2016. MÁRCIUS 1. Z E N T A 22. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. sz.) 78. szakaszának 2. pontja és a Zenta község költségvetéséből

Részletesebben

R E N D E L E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL

R E N D E L E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL R E N D E L E T ZENTA KÖZSÉG 2009. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL 2008. DECEMBER 29. Z E N T A A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 9/2002., 87/2002., 66/2005. és 85/2006. sz.) 25.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LII. ÉVFOLYAM, 8. SZÁM 2017. ÁPRILIS 25. Z E N T A 97. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. sz.) 78. szakaszának 2. pontja, Zenta község területén

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2015. március 30-án 9,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében megtartott 35. üléséről. A jelenlevők létszámának

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 4 Година XXXVII 31. мај 2005. г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 4 Година XXXVII 31. мај 2005. г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 4 Година XXXVII 31. мај 2005. г., Бачка Топола XXXVII. évfolyam 4. szám Topolya, 2005. május 31. Broј 4. 31.05.2005. СТРАНА 63. OLDAL

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 11 Година XXXV 24. новембар г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 11 Година XXXV 24. новембар г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА HIVATALOS LAPJA Број 11 Година XXXV 24. новембар 2003. г., Бачка Топола XXXV. évfolyam 11. szám Topolya, 2003. november 24. Broј 11. 24.11.2003. СТРАНА 150. OLDAL 2003.11.24.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LIV. ÉVFOLYAM 12. SZÁM 2019. JÚLIUS 19. Z E N T A 105. Az oktatási és nevelési rendszer alapjairól szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 88/2017., 27/2018. más törv., és

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM 11. SZÁM 2016. JÚLIUS 1. Z E N T A 73. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 46. szakaszának 33. pontja és a Zentai Községi Képviselő-testület

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 20. SZÁM 2013. NOVEMBER 13. Z E N T A 210. Az oktatási és nevelési rendszer alapjairól szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 72/2009. és 52/2011. sz.) 29. szakaszának 1., 2. 3., 4.

Részletesebben

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. L. évfolyam 5. Szám Topolya, február 05.

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. L. évfolyam 5. Szám Topolya, február 05. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 5 Година L 05. фебруар 2018. г., Бачка Топола L. évfolyam 5. Szám, 2018. február 05. Број 5. 05.02.2018. СТРАНА 34. OLDAL 2018.02.05.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 40. üléséről, amelynek megtartására 2015. augusztus 27-én került sor 9,00 órai kezdettel a Zenta Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIV. ÉVFOLYAM 8. SZÁM 2009. JÚNIUS 10. Z E N T A 90. A helyi önkormányzatokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. sz.) 30. szakaszának 2. pontja, a költségvetési rendszerről szóló törvény

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2015. november 27-én 9,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében megtartott 44. üléséről. A jelenlevők létszámának

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 15. üléséről, amelynek megtartására 2017.02.24-én került sor 09:00 órai kezdettel a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2014. december 30-án 9,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselőtestület épületének nagytermében megtartott 32. üléséről. A jelenlevők létszámának

Részletesebben

ÁLTALÁNOS RÉSZ. Közgazdasági Bevételek Terv

ÁLTALÁNOS RÉSZ. Közgazdasági Bevételek Terv 164. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009. sz.) 43. szakasza, a helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye 129/07. sz.) 32. szakasza, valamint

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIX. ÉVFOLYAM 10. SZÁM 2014. JÚNIUS 19. Z E N T A 76. A költségvetési rendszerről szóló törény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

Összhangban Zenta község Községi Tanácsának a 03-13/2014-es számú, án kelt végzésével nyilvános betekintést hirdetünk ki:

Összhangban Zenta község Községi Tanácsának a 03-13/2014-es számú, án kelt végzésével nyilvános betekintést hirdetünk ki: Összhangban Zenta község Községi Tanácsának a 03-13/2014-es számú, 2014. 01. 23-án kelt végzésével nyilvános betekintést hirdetünk ki: H A T Á R O Z A T J A V A S L A T R A KIEGÉSZÍTÉSÉNEK ELFOGADÁSÁRÓL

Részletesebben

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLIX. évfolyam 10. Szám Topolya, június 01.

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLIX. évfolyam 10. Szám Topolya, június 01. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА HIVATALOS LAPJA Број 10 Година XLIX 01. јун 2017. г., Бачка Топола XLIX. évfolyam 10. Szám, 2017. június 01. Број 10. 01.06.2017. СТРАНА 664. OLDAL 2017.06.01. 10. szám

Részletesebben

RENDELETET ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ

RENDELETET ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012., 62/2013., 63/2013. szám - kiigazítás, 108/2013., 142/2014., 103/2015. és 99/2016.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V A Zentai Községi Képviselő-testület 13. üléséről, amelynek megtartására 2013. május 30- án került sor, 12.00 órától 19.35 óráig a Zentai Községi Képviselő-testület nagytermében. A

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LII. ÉVFOLYAM, 13. SZÁM 27. JÚLIUS 22. Z E N T A 142. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/20., 1/20., 1/21. szám kiigazítás,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 22. SZÁM 2015. SZEPTEMBER 18. Z E N T A 137. A mezőgazdasági földterületről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 62/06., 69/08. és 41/09. szám) 64. szakaszának

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 11 Година XXXVIII 21. децембар 2006. г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 11 Година XXXVIII 21. децембар 2006. г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 11 Година XXXVIII 21. децембар 2006. г., Бачка Топола XXXVIII. évfolyam 11. szám Topolya, 2006. december 21. Broј 11. 21.12.2006.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2015. július 21-én 9,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében megtartott 39. üléséről. A jelenlevők létszámának

Részletesebben

V É G Z É S T hozott CSÓKA KÖZSÉGBEN A SPORT FEJLESZTÉSÉRŐL SZÓLÓ PROGRAM KIDOLGOZÁSÁT VÉGZŐ BIZOTTSÁG MEGALAKITÁSÁRÓL

V É G Z É S T hozott CSÓKA KÖZSÉGBEN A SPORT FEJLESZTÉSÉRŐL SZÓLÓ PROGRAM KIDOLGOZÁSÁT VÉGZŐ BIZOTTSÁG MEGALAKITÁSÁRÓL 73. 12. szám 414. oldal 2015.11.04. A helyi önkormányzatról szóló törvény ( SZK 119/12-es és 83/2014-es számú Hivatalos Közlönye ) Csóka község Statútuma ( Csóka község 3/11-es számú Hivatalos Lapja Letisztázott

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. L. évfolyam 26. Szám Topolya, november 23.

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. L. évfolyam 26. Szám Topolya, november 23. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА HIVATALOS LAPJA Број 26 Година L 23. новембар 2018. г., Бачка Топола L. évfolyam 26. Szám, 2018. november 23. Број 26. 23.11.2018. СТРАНА 1068. OLDAL 2018.11.23. 26.

Részletesebben

2014. JÚNIUS 19-ÉRE Ö S S Z E H Í V O M A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 26. ÜLÉSÉT

2014. JÚNIUS 19-ÉRE Ö S S Z E H Í V O M A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 26. ÜLÉSÉT Szerb Köztársaság Vajdaság Autonóm Tartomány Zenta község Zenta Község Képviselő-testülete Szám: 26/2014-I Kelt: 2014. június 13-án Z e n t a Zenta község statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVI. ÉVFOLYAM 10. SZÁM Z E N T A 102. A helyi önkormányzatokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. szám) 32. szakasza 1. bekezdésének 6. pontja, valamint Zenta község statútuma (Zenta

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 10 - Година XLIV 20. дец 2012. г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 10 - Година XLIV 20. дец 2012. г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 10 - Година XLIV 20. дец 2012. г., Бачка Топола XLIV. évfolyam - 10. szám Topolya, 2012. december 20. Број 10. 20.12.2012. СТРАНА

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 8 Година XXXVII 4. октобар г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 8 Година XXXVII 4. октобар г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 8 Година XXXVII 4. октобар 2005. г., Бачка Топола XXXVII. évfolyam 8. szám Topolya, 2005. oktober 4. Broј 8. 04.10.2005. СТРАНА 113.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 19. üléséről, amelynek megtartására 2017. 05. 31-én került sor 9:00 órai kezdettel a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIV. ÉVFOLYAM 15. SZÁM 2009. NOVEMBER 17. Z E N T A 137. A helyhatósági választásokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. szám) 46. szakasza alapján Zenta Község Képviselő-testülete 2009.11.16-án

Részletesebben

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLVI. évfolyam 5. szám Topolya, 2014. február 28.

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLVI. évfolyam 5. szám Topolya, 2014. február 28. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 5 Година XLVI 28. фебруар 2014. г., Бачка Топола XLVI. évfolyam 5. szám Topolya, 2014. február 28. Број 5. 28.02.2014. СТРАНА 49.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V készült a Zentai Községi Képviselő-testület 19. üléséről, amelynek megtartására 2013. október 31-én került sor 9.00 órától 15.10 óráig a Községi Képviselő-testület épületének nagytermében.

Részletesebben

R E N D E L E T E T a 2014. évi magyarkanizsai községi költségvetés módosításáról és kiegészítéséről

R E N D E L E T E T a 2014. évi magyarkanizsai községi költségvetés módosításáról és kiegészítéséről Број: 17. 31.10.2014. СТРАНА 436. OLDAL 2014.10.31. 17. sz ám A költségvetési rendszerről szóló törvény 43. szakasza (Az SZK Hiv. Közlönye, 54/09., 73/10., 101/10., 101/11., 93/12., 62/13., 63/13. -- javítás

Részletesebben

Број 14. 31.12. 2008. СТРАНА 337. OLDAL 2008.12.31. 14. szám 206. A költségvetési rendszerrıl szóló törvény 25. szakasza (Az SZK Hiv. Közlönye, 9/02., 87/02., 61/05. 66/05., 101/05, 62/06, 63/06, és 85/06.

Részletesebben

A MAGYARKANIZSAI KÖZSÉGI KÖLTSÉGVETÉS A 2011-2013. IDİSZAKRA VONATKOZÓ K I V E T Í T É S É T

A MAGYARKANIZSAI KÖZSÉGI KÖLTSÉGVETÉS A 2011-2013. IDİSZAKRA VONATKOZÓ K I V E T Í T É S É T Број 8. 09.12.2010. СТРАНА 323. OLDAL 2010.12.09. 8. szám A költségvetési rendszerrıl szóló törvény 46. szakasza (Az SZK Hiv. Közlönye, 54/09. és 73/10. sz.), Маgyarkanizsa község alapszabályának 47. szakasza

Részletesebben

Az ülést Zenta Község Képviselő-testülete nagytermében 13,00 órai kezdettel tartjuk.

Az ülést Zenta Község Képviselő-testülete nagytermében 13,00 órai kezdettel tartjuk. Zenta község statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011) 48. szakasza, valamint a Zentai Községi Képviselő-testület ügyrendjének (Zenta Község Hivatalos Lapja, 12/2008. sz.) 76. szakasza alapján

Részletesebben

3. szám 34. oldal 2015.04.28

3. szám 34. oldal 2015.04.28 3. szám 34. oldal 2015.04.28 9. Az utakon levő közlekedési biztonságról szóló törvény ( SZK 41/09-es, 53/10-es és 101/11-es számú Hivatalos Közlönye ) 18. szakasza 2. bekezdésének 2. pontja, Csóka község

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 12 - Година XXXXIII 15. децембар 2011. г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 12 - Година XXXXIII 15. децембар 2011. г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 12 - Година XXXXIII 15. децембар 2011. г., Бачка Топола XXXXIII. évfolyam - 12. szám Topolya, 2011. december 15. Број 12. 15.12.2011.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIV. ÉVFOLYAM 14. SZÁM 2009. OKTÓBER 20. Z E N T A 126. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 9/2002., 87/2002., 66/2005. és 85/2006. sz.) 25. szakasza, a közbevételekről

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O T hozott ÓBECSE KÖZSÉG 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ

H A T Á R O Z A T O T hozott ÓBECSE KÖZSÉG 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ A költségvetés-rendszerről szóló törvény (SZK Hivatalos Közlönye, 54/9., 73/21., 11/21., 11/211. és 93/212. számok) 43. szakasza, A helyi önkormányzatról szóló törvény (SZK Hivatalos Közlönye, 129/7. szám)

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIV. ÉVFOLYAM 17. SZÁM 2009. DECEMBER 31. Z E N T A 154. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 9/2002., 87/2002., 66/2005. és 85/2006. sz.) 25. szakasza, a közbevételekről

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 7. SZÁM 2013. MÁJUS 8. Z E N T A 79. A közúti közlekedésben való szállításról szóló törvény (az SZK Hivatalos Lapja, 46/1995., 66/2001., 91/2005., 62/2006. és 31/2011. sz.) 7. és 36. szakaszának

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 19. SZÁM 2015. JÚLIUS 29. Z E N T A 131. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 78. szakaszának 1. pontja és a sportösztöndíjak odaítéléséről

Részletesebben

Az ülésen Balo Tatjana, a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya elnökölt.

Az ülésen Balo Tatjana, a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya elnökölt. J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2016. november 17-én 09,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében megtartott 11. üléséről. Az ülésen Balo

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. XLVII. évfolyam 19. szám Topolya, December 31.

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. XLVII. évfolyam 19. szám Topolya, December 31. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 19 Година XLVII 31. децембар 2015. г., Бачка Топола XLVI évfolyam 19. szám, 2015. December 31. Број 19. 31.12.2015. СТРАНА 597. OLDAL

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 3. SZÁM 2013. MÁRCIUS 5. Z E N T A 48. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. sz.) 78. szakaszának 1. pontja és a sportösztöndíjak odaítéléséről szóló szabályzat

Részletesebben

3. szám 26. oldal

3. szám 26. oldal 3. szám 26. oldal 2014.04.15. 11. CSÓKA KÖZSÉG SZOCIÁLIS MUNKAÜGYI KÖZPONTJA 2013-AS ÉVI MUNKAJELENTÉSÉNEK ELFOGADÁSÁRÓL ELFOGADJUK észrevétel nélkül, Csóka község Szociális Munkaügyi Központja 2013-as

Részletesebben

Az ülést a Zentai Községi Képviselő-testület Nagytermében tartjuk 08,00 órai kezdettel. NAPIRENDI JAVASLAT:

Az ülést a Zentai Községi Képviselő-testület Nagytermében tartjuk 08,00 órai kezdettel. NAPIRENDI JAVASLAT: Szerb Köztársaság Szám: 3/2016-I Kelt: 2016. július 15-én statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 48. szakasza és a Zentai Községi Képviselő-testület Ügyrendjének (Zenta Község Hivatalos

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. XXXVII. évfolyam 6. szám Topolya, 2005. július 28.

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. XXXVII. évfolyam 6. szám Topolya, 2005. július 28. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА HIVATALOS LAPJA Број 6 Година XXXVII 28. јул 2005. г., Бачка Топола XXXVII. évfolyam 6. szám 2005. július 28. Broј 6. 28.07.2005. СТРАНА 87. OLDAL 2005.07.28. 6. szám

Részletesebben

2016. JÚNIUS 10-RE ÖSSZEHÍVOM A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 1. ALAKULÓ ÜLÉSÉT

2016. JÚNIUS 10-RE ÖSSZEHÍVOM A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 1. ALAKULÓ ÜLÉSÉT Szerb Köztársaság Vajdaság Autonóm Tartomány Zenta község Zenta Község Képviselő-testülete Szám: 1/2016-I Kelt: 2016. május 9. Z e n t a Zenta község statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011.

Részletesebben

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás, 93/2012., 62/2013., 63/2013. szám kiigazítás, 108/2013., 142/2014., 68/2015.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJÁNAK

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJÁNAK re OLDAL DÁTUM KÉPVISELŐ-TESTÜLET AKTUSAI RENDELETEK 17 184 SZABÁLYZAT A ZENTA KÖZSÉG EGYETEMI HALLGATÓI ÖSZTÖNDÍJALAPJA ESZKÖZEINEK A FELOSZTÁSÁRÓL SZÓLÓ SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL 415

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIII. ÉVFOLYAM 16. SZÁM 2008. DECEMBER 29. Z E N T A 147. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 9/2002., 87/2002., 66/2005. és 85/2006. sz.) 25. szakasza, a közbevételekről

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. XXXXIII. Évfolyam 6. szám Topolya, 2011. június 16.

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. XXXXIII. Évfolyam 6. szám Topolya, 2011. június 16. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 6 Година XXXXIII 16. јун 2011. г., Бачка Топола XXXXIII. Évfolyam 6. szám Topolya, 2011. június 16. Број 6. 16.06.2011. СТРАНА 96.

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 1 Година XXXIX 25. јануар г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 1 Година XXXIX 25. јануар г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА HIVATALOS LAPJA Број 1 Година XXXIX 25. јануар 2007. г., Бачка Топола XXXIX. évfolyam 1. szám Topolya, 2007. január 25. Broј 1. 25.01.2007. СТРАНА 1. OLDAL 2007.01.25.

Részletesebben

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLVI. évfolyam 9. szám Topolya, 2014. június 26.

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLVI. évfolyam 9. szám Topolya, 2014. június 26. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 9 Година XLVI 26. јун 2014. г., Бачка Топола XLVI. évfolyam 9. szám Topolya, 2014. június 26. Број 9. 26.06.2014. СТРАНА 111. OLDAL

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM, 6. SZÁM 2016. ÁPRILIS 12. Z E N T A 60. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. sz.) 78. szakaszának 1. pontja és a falusi sport finanszírozásának

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T

T Á R G Y S O R O Z A T Roma Nemzetiségi Önkormányzat Tiszaszentmárton Képviselőtestületének 2016. 05.30. napján 16:00-tól megtartott ülésének: a.) jegyzőkönyve b.) tárgysorozata c.) határozatai 8-11/2016. T Á R G Y S O R O Z

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O T a sportösztöndíjak Zenta község évi költségvetéséből történő odaítélésére irányuló eljárás megindításáról

H A T Á R O Z A T O T a sportösztöndíjak Zenta község évi költségvetéséből történő odaítélésére irányuló eljárás megindításáról Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 78. szakaszának 1. pontja és a sportösztöndíjak odaítéléséről szóló szabályzat (Zenta Község Hivatalos Lapja, 12/2016. szám) 7. szakasza

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 13. SZÁM 2013. SZEPTEMBER 4. Z E N T A A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 5. SZÁM 2015. MÁRCIUS 17. Z E N T A Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 78. szakaszának 1. pontja és az iskolai sport finanszírozásának

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM, 27. SZÁM 2016. NOVEMBER 29. Z E N T A 185. A helyhatósági választásokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007., 34/2010. szám Ab határozat, és 54/2011.

Részletesebben

ÉVES PROGRAMOT. Topolya község költségvetési felügyelőségének évi munkájára vonatkozóan

ÉVES PROGRAMOT. Topolya község költségvetési felügyelőségének évi munkájára vonatkozóan Број 1. 08.01.2018. СТРАНА 9. OLDAL 2018.01.08. 1. szám 2. A költségvetési rendszerről szóló Törvény (Szerb Köztársaság Hivatalos Közlönye 2009/54, 2010/73, 2010/101, 2011/101, 2012/93, 2013/62, 2013/63,

Részletesebben