J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V A Zentai Községi Képviselő-testület 13. üléséről, amelynek megtartására május 30- án került sor, órától óráig a Zentai Községi Képviselő-testület nagytermében. A jelenlevők számának megállapításakor az ülésen 29 képviselőből 28 képviselő volt jelen. Ivana Ćirković képviselő asszony nem vett részt az ülésen. A képviselők mellett az ülésen részt vett Ceglédi Rudolf, a község polgármestere, Borbély Ferenc, a község alpolgármestere, Varga Viktor, Nagy Zoltán, Kormányos Katona Gyöngyi, Dragana Radonjić, a Községi Tanács tagjai, Pásztor Mária, a Községi Közigazgatási Hivatal vezetője, Körmöci Károly, a Községi Képviselő-testület titkára, Mészáros Károly, Bóbán József, Zenta község polgármesterének a tanácsadói, Tuza Valéria, a Községi Közigazgatási Hivatal építésügyi osztályának vezetője, Földi Márta, a Községi Közigazgatási Hivatal gazdasági és pénzügyi osztályának vezetője, Lengyel Ilona, a költségvetés-felügyeleti szolgálat főnöknője-költségvetési ellenőr, Kopasz Ildikó, a zentai Snežana - Hófehérke Óvoda igazgatónője, Patus Ervin, a Községi Közigazgatási Hivatal szakmunkatársa, Nikolić Angéla, a Községi Közigazgatási Hivatal szakmunkatársa, Vukosavljev Ivan, a Сенћанско мађарско камерно позориште Zentai Magyar Kamaraszínház igazgatója, Laskovity Kornél, Zenta Község Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója, Bollók Eperjesi Éva, a Thurzó Lajos Művelődési-oktatási Központ megbízott igazgatója, Kecskés Basch Ágnes, községi vagyonjogi ügyész, Kecskés Dezső, a zentai Szociális Védelmi Központ igazgatója, Pék Zoltán, a Szerb Köztársaság Népképviselőházának népképviselője, Sándor József, a Szerb Köztársaság Népképviselőházának népképviselője, Báló Lívia, a képviselőtestületi teendők munkatársa, Sóti Melinda, okl. jogász jegyzőkönyvvezető és a médiumok képviselői. Az ülést Širková Anikó, a Községi Képviselő-testület elnök asszonya hívta össze és vezette. A határozatképesség megállapítását követően a Községi Képviselő-testület elnök asszonya javasolta Döme Anikót és Zsíros-Jankelić Anikót jegyzőkönyv-hitelesítőknek. Ezt a javaslatot a képviselők egyhangúlag elfogadták és megválasztották a jegyzőkönyv-hitelesítőket. Ezután áttértek a Zentai Községi Képviselő-testület 10., 11. és 12. ülésén felvett jegyzőkönyvek megvitatására. A képviselők egyhangúlag, megjegyzés nélkül elfogadták a Zentai Községi Képviselő-testület 10., 11. és 12. ülésén felvett jegyzőkönyveket. Ezután Širková Anikó, a Községi Képviselő-testület elnök asszonya javasolta az 1. napirendi pont alatt a Zenta község területén az adókulcs mértékének megállapításáról szóló rendeletjavaslatnak a napirendről való levételét. Ezt a javaslatot a képviselők egyhangúlag elfogadták.

2 Mivel a napirend 12. és 13., 15. és 16, 18. és 19, és 20. és 21. pontjai tematikailag kötődnek, a Községi Képviselő-testület elnök asszonya javasolta, hogy ezen pontok kapcsán folytassanak közös vitát, és szavazzanak róluk külön. Ezt a javaslatot a képviselők egyhangúlag elfogadták. Ezután áttértek a napirend egészének megállapítására. A Zentai Községi Képviselőtestület képviselői egyhangúlag megállapították az alábbi N A P I R E N D E T: 1. A kommunális tevékenységről szóló rendelet módosítására és kiegészítésére vonatkozó rendeletjavaslat megvitatása, 2. A zentai Snežana-Hófehérke Óvodában a gyermekek benntartózkodási költségeit illető ártámogatási jogosultság érvényesítésének feltételeiről és módjáról szóló rendelet módosítására és kiegészítésére vonatkozó rendeletjavaslat megvitatása, 3. A Kosztolányi Dezső Színház megalapításáról szóló megállapodás érvényessége megszűnéséről szóló rendelet módosítására és kiegészítésére vonatkozó rendeletjavaslat megvitatása, 4. Zenta község területének géntechnológiával módosított szervezetek gyártásától, termesztésétől és forgalmától, illetve géntechnológiával módosított szervezetekből előállított termékektől mentes területté nyilvánítására vonatkozó nyilatkozatjavaslat megvitatása, 5. A évben az elvégzett költségvetési ellenőrzésekről szóló éves jelentés elfogadására vonatkozó végzésjavaslat megvitatása, 6. A Zentai Községi Közigazgatási Hivatal évi munkajelentésére vonatkozó határozatjavaslat megvitatása, 7. Zenta Község Idegenforgalmi Szervezete évi üzletviteli programjának jóváhagyására vonatkozó végzésjavaslat megvitatása, 8. A zentai Сенћанско Мађарско камерно позориште -Zentai Magyar Kamaraszínház évi éves munka- és üzletviteli jelentésének elfogadására vonatkozó végzésjavaslat megvitatása, 9. A zentai Сенћанско Мађарско камерно позориште -Zentai Magyar Kamaraszínház évi munkaprogramjának és pénzügyi tervének a jóváhagyására vonatkozó végzésjavaslat megvitatása, 10. A zentai Сенћанско Мађарско камерно позориште -Zentai Magyar Kamaraszínház Alapszabályának jóváhagyására vonatkozó végzésjavaslat megvitatása, 11. A zentai Thurzó Lajos Művelődési-oktatási Központ évi munkájáról és üzletviteléről szóló jelentés elfogadására vonatkozó végzésjavaslat megvitatása, 12. A zentai Szociális Védelmi Központ évi munkájáról szóló jelentés elfogadására vonatkozó végzésjavaslat magvitatása, 13. A zentai Szociális Védelmi Központ évi pénzügyi jelentésének elfogadására vonatkozó végzésjavaslat megvitatása. 14. A Zenta község területén egészségügyi intézményen kívül elhalálozottak halála időpontjának és okának szakavatott megállapítására és a haláleset igazolásának kiadására a Zentai egészségházban foglalkoztatott orvosdoktorok meghatározásáról szóló határozat kiegészítésére vonatkozó határozatjavaslat megvitatása,

3 15. A zentai Történelmi Levéltár igazgatója tisztsége megszűnésének megállapítására vonatkozó határozatjavaslat megvitatása, 16. A zentai Történelmi Levéltár igazgatójának kinevezésére vonatkozó határozatjavaslat megvitatása, 17. A Zentai Községi Vagyonjogi Ügyész tisztségbe helyezésére vonatkozó határozatjavaslat megvitatása, 18. A zentai Thurzó Lajos Művelődési-oktatási Központ igazgatóbizottsága elnökének és tagjainak felmentésére vonatkozó határozatjavaslat megvitatása, 19. A zentai Thurzó Lajos Művelődési-oktatási Központ igazgatóbizottsága elnökének és tagjainak kinevezésére vonatkozó határozatjavaslat megvitatása, 20. A zentai Thurzó Lajos Művelődési-oktatási Központ felügyelő bizottsága elnökének és tagjának felmentésére vonatkozó határozatjavaslat megvitatása, 21. A zentai Thurzó Lajos Művelődési-oktatási Központ felügyelő bizottsága elnökének és tagjának kinevezésére vonatkozó határozatjavaslat megvitatása, 1. pont Jgysz /2013 A kommunális tevékenységről szóló rendelet módosítására és kiegészítésére vonatkozó rendeletjavaslat megvitatása Bevezető előterjesztést e napirendi pont kapcsán Nagy Zoltán, a Községi Tanács tagja adott. Előterjesztésében röviden rámutatott a kommunális tevékenységekről szóló rendelet módosításáról és kiegészítéséről szóló rendelet elfogadásának szükségességére. A vitában részt vett Popović Predrag, Rácz Szabó László, Borbély Ferenc, Vatai Zsuzsanna, Tolmácsi Géza, Ceglédi Rudolf, Huszár Zsolt, Nagy Zoltán és Varga Pertič Márta. Ezt követően a Zentai Községi Képviselő-testület képviselői egyhangúlag meghozták az alábbi R e n d e l e t e t a kommunális tevékenységről szóló rendelet módosításáról kiegészítéséről. A rendelet szövege e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. és 2. pont Jgysz /2013 A zentai Snežana-Hófehérke Óvodában a gyermekek benntartózkodási költségeit illető ártámogatási jogosultság érvényesítésének feltételeiről és módjáról szóló rendelet módosítására és kiegészítésére vonatkozó rendeletjavaslat megvitatása Bevezető előterjesztést e napirendi pont kapcsán Kormányos Katona Gyöngyi, a Községi Tanács tagja adott. A vitában részt vett Kálmán Zsuzsanna, Zsíros-Jankelić Anikó, Rácz Szabó László, Rác Szabó Márta, Varga Pertič Márta, Ceglédi Rudolf és Širková Anikó.

4 Ezt követően a Községi Képviselő-testület képviselői egyhangúlag meghozták az alábbi R e n d e l e t e t a zentai Snežana-Hófehérke Óvodában a gyermekek benntartózkodási költségeit illető ártámogatási jogosultság érvényesítésének feltételeiről és módjáról szóló rendelet módosításáról és kiegészítéséről. A rendelet szövege e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. 3. pont Jgysz /2013 A Kosztolányi Dezső Színház megalapításáról szóló megállapodás érvényessége megszűnéséről szóló rendelet módosítására és kiegészítésére vonatkozó rendeletjavaslat megvitatása Bevezető előterjesztést Kormányos Katona Gyöngyi, a Községi Tanács tagja adott, és Zenta Község Képviselő-testületének a képviselői vita nélkül, egyhangúlag meghozták az alábbi R e n d e l e t e t a Kosztolányi Dezső Színház megalapításáról szóló megállapodás érvényessége megszűnéséről szóló rendelet módosításáról és kiegészítéséről. A rendelet szövege e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. 4. pont Jgysz /2013 Zenta község területének géntechnológiával módosított szervezetek gyártásától, termesztésétől és forgalmától, illetve géntechnológiával módosított szervezetekből előállított termékektől mentes területté nyilvánítására vonatkozó nyilatkozatjavaslat megvitatása Bevezető előterjesztést e napirendi pont kapcsán Mészáros Károly, a község polgármesterének tanácsadója adott. A javasolt nyilatkozat kapcsán keletkezett vitában részt vett Popović Predrag, Rácz Szabó László, Varga László, Kálmán Zsuzsanna és Ceglédi Rudolf. Ezt követően a Zentai Községi Képviselő-testület képviselői meghozták az alábbi N y i l a t k o z a t o t Zenta község területének géntechnológiával módosított szervezetek gyártásától, termesztésétől és forgalmától, illetve géntechnológiával módosított szervezetekből előállított termékektől mentes területté nyilvánításáról. A nyilatkozat szövege e jegyzőkönyv alkotó részét képezi.

5 5. pont Jgysz /2013 A évben az elvégzett költségvetési ellenőrzésekről szóló éves jelentés elfogadására vonatkozó végzésjavaslat megvitatása Bevezető előterjesztést Lengyel Ilona, a költségvetés-felügyeleti szolgálat főnöknője költségvetési ellenőr adott. E napirendi pont kapcsán Varga Pertič Márta módosító javaslatot nyújtott be a évben a Zenta község költségvetés-felügyeleti szolgálata által elvégzett költségvetési ellenőrzésekről szóló éves jelentés elfogadására vonatkozó végzésjavaslatra (a módosító javaslat szövege e jegyzőkönyv alkotó részét képezi). Zsíros-Jankelić Anikó javasolta, hogy a belgrádi Állami Könyvvizsgáló Intézménynek a évben a Zenta község költségvetés-felügyeleti szolgálata által elvégzett költségvetési ellenőrzésekről szóló éves jelentés elfogadására vonatkozó végzésjavaslat mellett küldjék meg az összes jegyzőkönyvet és a költségvetési felügyelő szakmai véleményét a törvényesség és a szükséges intézkedések foganatosításának ellenőrzéséről. A vitában részt vett Rác Szabó Márta, Popović Predrag, Lengyel Ilona, Varga Pertič Márta, Rácz Szabó László, Zsíros-Jankelić Anikó, Tolmácsi Géza, Lőrinc Csongor, Kálmán Zsuzsanna, Nagy Zoltán, Borbély Ferenc, Barsi Márta, Bradić Miladin, Bera László, Báló Eleonóra, Širková Anikó, Kormányos Katona Gyöngyi, Vatai Zsuzsanna, Perpauer Attila és Ceglédi Rudolf. Ezt követően a KKT áttért a Zsíros-Jankelić Anikó és Rácz Szabó László javaslatáról való szavazásra. A képviselők nem fogadták el a javaslatot, miszerint a belgrádi Állami Könyvvizsgáló Intézménynek a évben a Zenta község költségvetés-felügyeleti szolgálata által elvégzett költségvetési ellenőrzésekről szóló éves jelentés elfogadására vonatkozó végzésjavaslat mellett küldjék meg az összes jegyzőkönyvet és a költségvetési felügyelő szakmai véleményét a törvényesség és a szükséges intézkedések foganatosításának ellenőrzéséről. (10 igen, 17 nem). A képviselők elfogadták a Szerbia Egyesült Régiói javaslatát, azaz, hogy a évben a Zenta község költségvetés-felügyeleti szolgálata által elvégzett költségvetési ellenőrzésekről szóló éves jelentés elfogadására vonatkozó végzésjavaslatot, együtt Zenta község költségvetési felügyelőjének a VK/2012-es számú, án kelt, és a /2012-es számú, én kelt jegyzőkönyveivel és a szakmai véleménnyel Zenta község költségvetésének a 2012 januártól júniusig terjedő időszakra vonatkozó megvalósulásáról, amelynek száma 24/2012, kelt én küldjék meg a belgrádi Állami Könyvvizsgálói Intézetnek a törvényesség ellenőrzése és a szükséges intézkedések foganatosítása céljából (17 igen, 7 nem és 3 tartózkodó). A módosító javaslat szövege a végzés és a jelen jegyzőkönyv alkotó részét képezi. Ezt követően a Zentai Községi Képviselő-testület képviselői egyhangúlag meghozták az alábbi V é g z é s t a évben Zenta község költségvetés-felügyeleti szolgálata által elvégzett költségvetési ellenőrzésekről szóló éves jelentés elfogadásáról.

6 A módosító javaslat a jelen végzés és jegyzőkönyv alkotó részét képezi. A fenti végzés meghozatalát követően a Községi Képviselő-testület elnök asszonya 15 perces szünetet rendelt el. A Községi Képviselő-testület órakor folytatta munkáját. 6. pont Jgysz /2013 A Zentai Községi Közigazgatási Hivatal évi munkajelentésére vonatkozó határozatjavaslat megvitatása Bevezető előterjesztést e napirendi pont kapcsán Pásztor Mária, a Zentai Községi Közigazgatási Hivatal vezetője adott. A javasolt határozat kapcsán a vitában részt vett Širková Anikó, Varga László, Rác Szabó Márta és Varga Pertič Márta. Ezt követően a képviselők egyhangúlag meghozták az alábbi H a t á r o z a t o t a Zentai Községi Közigazgatási Hivatal évi munkajelentésének elfogadásáról. A határozat szövege e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. A Községi Képviselő-testület elnök asszonya kérte a Községi Közigazgatási Hivatal vezetőjétől, hogy készítse elő jelentését a Községi Közigazgatási Hivatal technológiai fölöslegeiről és az új dolgozókról. 7. pont Jgysz /2013 Zenta Község Idegenforgalmi Szervezete évi üzletviteli programjának jóváhagyására vonatkozó végzésjavaslat megvitatása Bevezető előterjesztést e napirendi pont kapcsán Laskovity Kornél, Zenta Község Idegenforgalmi Szervezetének az igazgatója adott. E napirendi pont kapcsán a vitában részt vett Rác Szabó Márta, Raffai László, Varga Pertič Márta, Rácz Szabó László, Laskovity Kornél, Zsíros-Jankelić Anikó és Bera László. Ezt követően a Zentai Községi Képviselő-testület képviselői egyhangúlag meghozták az alábbi V é g z é s t Zenta Község Idegenforgalmi Szervezete évi üzletviteli programjának jóváhagyásáról. A végzés szövege e jegyzőkönyv alkotó részét képezi.

7 8. pont Jgysz /2013 A zentai Сенћанско Мађарско камерно позориште -Zentai Magyar Kamaraszínház évi éves munka- és üzletviteli jelentésének elfogadására vonatkozó végzésjavaslat megvitatása Bevezető előterjesztést e napirendi pont kapcsán Vukosavljev Ivan, a színház igazgatója adott. Lőrinc Csongor előterjesztését követően Zenta Község Képviselő-testületének a képviselői egyhangúlag meghozták az alábbi V é g z é s t a zentai Сенћанско Мађарско камерно позориште -Zentai Magyar Kamaraszínház évi éves munka- és üzletviteli jelentésének elfogadásáról. A jelentés e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. 9. pont Jgysz /2013 A zentai Сенћанско Мађарско камерно позориште -Zentai Magyar Kamaraszínház évi munkaprogramjának és pénzügyi tervének a jóváhagyására vonatkozó végzésjavaslat megvitatása Bevezető előterjesztést e napirendi pont kapcsán Vukosavljev Ivan, a színház igazgatója adott. E napirendi pont kapcsán a vitában részt vett Popović Predrag, Kormányos Katona Gyöngyi, Rácz Szabó László és Rác Szabó Márta. Ezt követően a Zentai Községi Képviselő-testület képviselői egyhangúlag meghozták az alábbi V é g z é s t a zentai Сенћанско Мађарско камерно позориште -Zentai Magyar Kamaraszínház évi munkaprogramjának és pénzügyi tervének a jóváhagyásáról. A munkaprogram a pénzügyi tervvel e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. 10. pont Jgysz /2013 A zentai Сенћанско Мађарско камерно позориште -Zentai Magyar Kamaraszínház Alapszabályának jóváhagyására vonatkozó végzésjavaslat megvitatása Bevezető előterjesztést e napirendi pont kapcsán Kormányos Katona Gyöngyi, a Községi Tanács tagja adott. E napirendi pont kapcsán a vitában részt vett Popović Predrag, Kormányos Katona Gyöngyi, Rácz Szabó László és Rác Szabó Márta.

8 Ezt követően Zenta Község Képviselő-testületének a képviselői szótöbbséggel (26 igen, 1 tartózkodó) meghozták az alábbi V é g z é s t a zentai Сенћанско Мађарско камерно позориште -Zentai Magyar Kamaraszínház Alapszabályának jóváhagyásáról. Az alapszabály szövege e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. 11. pont Jgysz /2013 A zentai Thurzó Lajos Művelődési-oktatási Központ évi munkájáról és üzletviteléről szóló jelentés elfogadására vonatkozó végzésjavaslat megvitatása E napirendi pont kapcsán a bevezető előterjesztést Eperjesi Bollók Éva, a zentai Thurzó Lajos Művelődési-oktatási Központ megbízott igazgatója adott. Perpauer Attila előterjesztését követően a képviselők egyhangúlag meghozták az alábbi V é g z é s t a zentai Thurzó Lajos Művelődési-oktatási Központ évi munkájáról és üzletviteléről szóló jelentés elfogadásáról. A jelentés szövege e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. 12. pont Jgysz /2013 A zentai Szociális Védelmi Központ évi munkájáról szóló jelentés elfogadására vonatkozó végzésjavaslat magvitatása A 12. és 13. napirendi pontok kapcsán a bevezető előterjesztést Radonjić Dragana, a Községi Tanács tagja adta. Lőrinc Csongor előterjesztését követően a Zentai Községi Képviselő-testület képviselői egyhangúlag meghozták az alábbi V é g z é s t a zentai Szociális Védelmi Központ évi munkájáról szóló jelentés elfogadásáról. A jelentés szövege e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. 13. pont Jgysz /2013 A zentai Szociális Védelmi Központ évi pénzügyi jelentésének elfogadására vonatkozó végzésjavaslat megvitatása

9 E napirendi pont kapcsán Zenta Község Képviselő-testületének a képviselői egyhangúlag meghozták az alábbi V é g z é s t a zentai Szociális Védelmi Központ évi pénzügyi jelentésének elfogadásáról. A pénzügyi jelentés szövege e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. 14. pont Jgysz /2013 A Zenta község területén egészségügyi intézményen kívül elhalálozottak halála időpontjának és okának szakavatott megállapítására és a haláleset igazolásának kiadására a Zentai egészségházban foglalkoztatott orvosdoktorok meghatározásáról szóló határozat kiegészítésére vonatkozó határozatjavaslat megvitatása A Zentai Községi Képviselő-testület képviselői egyhangúlag meghozták az alábbi H a t á r o z a t o t a Zenta község területén egészségügyi intézményen kívül elhalálozottak halála időpontjának és okának szakavatott megállapítására és a haláleset igazolásának kiadására a Zentai egészségházban foglalkoztatott orvosdoktorok meghatározásáról szóló határozat kiegészítéséről. A határozat szövege e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. 15. pont Jgysz /2013 A zentai Történelmi Levéltár igazgatója tisztsége megszűnésének megállapítására vonatkozó határozatjavaslat megvitatása A 15. és 16. napirendi pontokkal kapcsolatban a bevezető előterjesztést Kormányos Katona Gyöngyi, a Községi Tanács tagja adta. Ezt követően Zenta Község Képviselő-testületének a képviselői egyhangúlag meghozták az alábbi H a t á r o z a t o t a zentai Történelmi Levéltár igazgatója tisztsége megszűnésének megállapításáról. A határozat szövege e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. 16. pont Jgysz /2013 A zentai Történelmi Levéltár igazgatójának kinevezésére vonatkozó határozatjavaslat megvitatása E napirendi pont kapcsán a Zentai Községi Képviselő-testület képviselői egyhangúlag meghozták az alábbi

10 H a t á r o z a t o t a zentai Történelmi Levéltár igazgatójának kinevezéséről. A határozat szövege e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. 17. pont Jgysz /2013 A Zentai Községi Vagyonjogi Ügyész tisztségbe helyezésére vonatkozó határozatjavaslat megvitatása Bevezető előterjesztést Ceglédi Rudolf, a község polgármestere adott. A vitában részt vett: Popović Predrag, Rácz Szabó László és Širková Anikó. Ezt követően a Zentai Községi Képviselő-testület képviselői egyhangúlag meghozták az alábbi H a t á r o z a t o t a Zentai Községi Vagyonjogi Ügyész tisztségbe helyezéséről. A határozat szövege e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. 18. pont Jgysz /2013 A zentai Thurzó Lajos Művelődési-oktatási Központ igazgatóbizottsága elnökének és tagjainak felmentésére vonatkozó határozatjavaslat megvitatása A Zentai Községi Képviselő-testület képviselői vita nélkül, egyhangúlag meghozták az alábbi H a t á r o z a t o t a zentai Thurzó Lajos Művelődési-oktatási Központ igazgatóbizottsága elnökének és tagjainak felmentéséről. A határozat szövege e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. 19. pont Jgysz /2013 A zentai Thurzó Lajos Művelődési-oktatási Központ igazgatóbizottsága elnökének és tagjainak kinevezésére vonatkozó határozatjavaslat megvitatása Zenta Község Képviselő-testülete képviselői vita nélkül, egyhangúlag meghozták az alábbi H a t á r o z a t o t a zentai Thurzó Lajos Művelődési-oktatási Központ igazgatóbizottsága elnökének és tagjainak kinevezéséről. A határozat szövege e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. 20. pont Jgysz /2013

11 A zentai Thurzó Lajos Művelődési-oktatási Központ felügyelő bizottsága elnökének és tagjának felmentésére vonatkozó határozatjavaslat megvitatása Zenta Község Képviselő-testülete képviselői vita nélkül, egyhangúlag meghozták az alábbi H a t á r o z a t o t a zentai Thurzó Lajos Művelődési-oktatási Központ felügyelő bizottsága elnökének és tagjának felmentéséről. A határozat szövege e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. 21. pont Jgysz /2013 A zentai Thurzó Lajos Művelődési-oktatási Központ felügyelő bizottsága elnökének és tagjának kinevezésére vonatkozó határozatjavaslat megvitatása Zenta Község Képviselő-testülete képviselői vita nélkül, egyhangúlag meghozták az alábbi H a t á r o z a t o t a zentai Thurzó Lajos Művelődési-oktatási Központ felügyelő bizottsága elnökének és tagjának kinevezéséről. A határozat szövege e jegyzőkönyv alkotó részét képezi. Mivel a napirend kimerült, a képviselők áttértek a képviselői kérdésekre. KÉPVISELŐI KÉRDÉSEK: Sóti Ferenc a következő kérdést tette fel: Melyek a lehetséges intézkedések a Tornyosi és a Gyevi útnál levő útkereszteződésben az út kibővítésével kapcsolatban? Bradić Miladin az alábbi kérdéseket tette fel: Létezik-e jegyzőkönyv a zentai, Dr. Zoran Đinđić sétány 19. sz. alatti üzlethelyiség létesítménye átadásával-átvételével kapcsolatban az előző bérlő és a község, mint bérbeadó között. Amennyiben van jegyzőkönyv, a zentai Szociáldemokrata Párt községi bizottsága kaphat-e egy példányt ebből a jegyzőkönyvből? Amennyiben kaphat, megkérném önöket, hogy a másolatot küldjék meg az én nevemre és címemre (Zenta, Szent Száva u. 3/12. sz.) Fennáll-e a Zentai Községi Közigazgatási Hivatal törvényes kötelezettsége, hogy a helyiségeket, amelyeket bérbe ad és kifogástalan állapotban ad ki a bérlőtől kifogástalan állapotban vegye vissza? A Községi Közigazgatási Hivatal illetékesei foganatosítani fognak-e intézkedéseket, hogy a szóban forgó helyiségeket kifogástalan állapotba hozzák a Szociáldemokrata Pártnak a helyiségekbe való beköltözése előtt? Ha nem, akkor miért nem? Rácz Szabó László az alábbi kérdéseket tette fel: Ki, és mely tervek, engedélyek szerint dolgozta ki a parkolók tervét?

12 Mely dátumig végezte a G4S Secure Solutions Kft. a mezőőrszolgálatot, és mely dátumtól kezdve van a Zentai KLKV-nek kizárólagos joga ezen szolgáltatások végzésében? Ki és milyen jogon végezte a szolgáltatást időközben? A hatásköri bizottság miért nem tartotta tiszteletben a pontozást a pályázat értékelésekor? Mikor ad a Községi Tanács választ a benyújtott fellebbezésre? Vatai Zsuzsanna feltette a kérdést: Mennyi eszköz lett a vendéglátói létesítményekben elköltve a 2010., és évek folyamán, azaz abban a periódusban, amelyet felölelt a költségvetési felügyelet az ellenőrzéssel; ki és mennyit költött és ki írta alá a számlákat? Mivel több képviselői kérdés nem volt, a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya órakor berekesztette az ülést. Jegyzőkönyvvezető: Sóti Melinda Širková Anikó a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya Körmöci Károly a Zentai Községi Képviselő-testület titkára Jegyzőkönyv-hitelesítők: 1. 2.

13 Szerb Köztársaság Vajdaság Autonóm Tartomány Zenta község Zenta Község Képviselő-testülete Szám: 14/2013-I Kelt: június 03. Z e n t a Zenta község statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 48. szakasza és a Zentai Községi Képviselő-testület ügyrendjének (Zenta Község Hivatalos Lapja, 12/2008. és 30/2012. szám) 75. szakasza alapján JÚNIUS 10-ÉRE Ö S S Z E H Í V O M A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 14. ÜLÉSÉT Az ülést a Zentai Községi Képviselő-testület nagytermében tartjuk 09,00 órai kezdettel. Zenta Község Képviselő-testülete 13., május 30-án megatartott ülése jegyzőkönyvének elfogadása után javaslom a következő NAPIRENDI JAVASLATOT: 1. Zenta község évi zárszámadása jóváhagyásáról szóló rendeletjavaslat megvitatása, 2. Zenta község területén a vagyonadó kulcsának mértékéről szóló rendeletjavaslat megvitatása, 3. Zenta község nemzetek közötti viszonyokkal foglalkozó tanácsának hatásköréről, összetételéről és munkamódjáról szóló rendeletjavaslat megvitatása, 4. A Zentai Kommunális-lakásgazdálkodási Közvállalat felügyelő bizottsága elnökének és tagjainak kinevezéséről szóló határozatjavaslat megvitatása, 5. A Zentai Kommunális-lakásgazdálkodási Közvállalat igazgatójának kinevezésére kiírt nyilvános pályázat lefolytatásáról szóló rendeletjavaslat megvitatása, 6. A Zentai Kommunális-lakásgazdálkodási Közvállalat igazgatójának kinevezésére vonatkozó nyilvános pályázat szövegjavaslatának megvitatása, 7. A Zentai Kommunális-lakásgazdálkodási Közvállalat igazgatójának kinevezésére illetékes bizottság megalapításáról szóló határozatjavaslat megvitatása, 8. A zentai Elgas Közvállalat felügyelő bizottsága elnökének és tagjainak kinevezéséről szóló határozatjavaslat megvitatása, 9. A zentai Elgas Közvállalat igazgatójának kinevezésére kiírt nyilvános pályázat lefolytatásáról szóló rendeletjavaslat megvitatása, 10. A zentai Elgas Közvállalat igazgatójának kinevezésére vonatkozó nyilvános pályázat szövegjavaslatának megvitatása, 11. A zentai Elgas Közvállalat igazgatójának kinevezésére illetékes bizottság megalapításáról szóló határozatjavaslat megvitatása,

14 12. A tag csatlakozásáról és a törzstőkének új betéttel való növeléséről szóló szerződés aláírására vonatkozó meghatalmazás adásáról szóló határozatjavaslat megvitatása, 13. A zentai Községi Vagyonjogi Ügyészség évi munkájáról szóló jelentés és a pénzügyi jelentés elfogadásáról szóló végzésjavaslat megvitatása, 14. A zentai Stevan Sremac Helyismereti Alapítvány évi munkajelentésének jóváhagyásáról szóló végzésjavaslat megvitatása, 15. A zentai Stevan Sremac Helyismereti Alapítvány évi munkaprogramjának és pénzügyi tervének jóváhagyásáról szóló végzésjavaslat megvitatása. Širková Anikó, s.k., a Zentai Községi Képviselő-testület elnöke

15 A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Lapja, 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011 és 93/2012) 32. szak., a helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hiv. Lapja, 129/07. sz.) 32. szakasza és Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. sz.) 46. szakasza alapján Zenta Község Képviselő-testülete a június 10-én tartott ülésén meghozta az alábbi RENDELETET ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ 1. szakasz A Zenta község évi költségvetésében realizált folyó bevételek és jövedelmek és végrehajtott kiadások és költségek (a továbbiakban: rendelet) dinárban kifejezve az alábbiak: I. Összesen realizált folyó bevételek és jövedelmek és átruházott eszközök ,93 I. Összesen realizált folyó költségek és kiadások ,08 III. Az összes jövedelem és bevétel, valamint az összes költség és kiadás különbözete ,85 2. szakasz A december 31-i állapotmérlegben (1. űrlap) ,00 dinár teljes aktíva és ,19 dinár teljes passzíva van megállapítva. 3. szakasz A január 1-jétől december 31-éig terjedő időszakban a bevételek és kiadások mérlegében az alábbiak kerültek megállapításra: 1. Összesen realizált bevétel ,58 дин. 2. Összesen végrehajtott kiadás ,69 дин. 3. Többletbevétel költségvetési szufficit ,89 дин. A folyó bevételek és a folyó kiadások szerkezete és az üzletviteli eredmények felosztása Kontószám 1 B E V É T E L E K Leírás 000 dinárban Összeg folyó év FOLYÓ BEVÉTELEK 668, ADÓK 436, JÖVEDELEM-, NYERESÉG- ÉS TŐKENYERESÉG-ADÓ 340, BÉRALAPADÓ VAGYONADÓ 60, JAVAK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK UTÁNI ADÓ 29, EGYÉB ADÓ 6, ADOMÁNYOK ÉS ÁTUTALÁSOK 121, KÜLFÖLDI ADOMÁNYOK NEMZETKÖZI SZERVEZETEK ADOMÁNYAI MÁS HATALMI SZINTEK ÁTUTALÁSAI 121, EGYÉB BEVÉTELEK 109, VAGYONBEVÉTELEK 75, JAVAK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK ÉRTÉKESÍTÉSÉBŐL SZÁRMAZÓ BEVÉTELEK 22, PÉNZBÍRSÁGOK ÉS ELVONT VAGYONI HASZON 2, TERMÉSZETES ÉS JOGI SZEMÉLYEK ÖNKÉNTES ÁTUTALÁSAI 4, VEGYES ÉS HATÁROZATLAN BEVÉTELEK 4, KÖLTSÉG-VISSZATÉRÍTÉSI MEMORANDUMTÉTELEK 805

16 KÖLTSÉG-VISSZATÉRÍTÉSI MEMORANDUMTÉTELEK NEM PÉNZÜGYI VAGYON ELADÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ BEVÉTELEK 9 K I A D Á S O K FOLYÓ KIADÁSOK 574, A FOGLALKOZTATOTTAK KIADÁSAI 210, A FOGLALKOZTATOTTAK KERESETE ÉS PÓTLÉKA 167, A MUNKÁLTATÓT TERHELŐ SZOCIÁLIS JÁRULÉKOK 30, A FOGLALKOZTATOTTAK SZOCIÁLIS JUTTATÁSAI 4, A FOGLALKOZTATOTTAK TÉRÍTMÉNYEI 1, JUTALMAK ÉS EGYÉB KÜLÖNLEGES KIADÁSOK 5, KÉPVISELŐI PÓTLÉK 2, SZOLGÁLTATÁSOK ÉS ÁRUK IGÉNYBEVÉTELE 186, ÁLLANDÓ KÖLTSÉGEK 45, ÚTIKÖLTSÉGEK 2, SZERZŐDÉSES SZOLGÁLTATÁSOK 44, SZAKOSÍTOTT SZOLGÁLTATÁSOK 74, FOLYÓ JAVÍTÁSOK ÉS KARBANTARTÁS 8, ANYAG 10, KAMATTÖRLESZTÉS ÉS AZ ADÓSSÁGVÁLLALÁS JÁRULÉKOS KÖLTSÉGEI 9, BELFÖLDI KAMATTÖRLESZTÉS 9, SZUBVENCIÓK 9, SZUBVENCIÓK NONPROFIT VÁLLALATOKNAK ÉS SZERVEZETEKNEK 8, SZUBVENCIÓK MAGÁNVÁLLALATOKNAK DONÁCIÓK, DOTÁCIÓK ÉS ÁTUTALÁSOK 100, DOTÁCIÓK KÜLFÖLDI ÁLLAMOKNAK ÁTUTALÁSOK MÁS HATALMI SZINTEKNEK 32, EGYÉB DOTÁCIÓK ÉS ÁTUTALÁSOK 67, SZOCIÁLIS BIZTOSÍTÁS ÉS SZOCIÁLIS VÉDELEM 19, SZOCIÁLIS BIZTOSÍTÁSI TÉRÍTMÉNY A KÖLTSÉGVETÉSBŐL 19, EGYÉB KIADÁSOK 38, KORMÁNYON KÍVÜLI SZERVEZETEK DOTÁLÁSA 33, ADÓK, KÖTELEZŐ ILLETÉKEK, BÍRSÁGOK ÉS KÖTBÉREK 4, BÍRÓSÁGI VÉGZÉSEK SZERINTI PÉNZBÍRSÁGOK ÉS KÖTBÉREK SÉRÜLÉSEK MIATTI KÁRTÉRÍTÉSEK ÉS ÁLLAMI SZERV ÁLTL OKOZOT KÁROK MEGTÉRÍTÉSE KIADÁSOK NEM PÉNZBELI VAGYONRA 81,967 BEVÉTELTÖBBLET - KÖLTSÉGVETÉSI SZUFFICIT 11,987 A többletbevétel költségvetési szufficit korrigálása (1. sorszám 2. sorszám) 81,016 A korábbi évekből fel nem osztott többletbevételnek és -jövedelemnek a folyó évi költségekre és kiadásokra használt része Az amortizációs pénzeszközöknek a nem pénzbeli vagyon beszerzésére használt része A korábbi évekből áthozott és nem költött eszközöknek a folyó évi költségek és kiadások fedezésére használt része 81,016 Nem pénzbeli vagyon utáni, hitelből fizetett költségek és kiadások összege A privatizációs bevételeknek a folyó évi költségek és kiadások fedezésére használt része A nem pénzbeli vagyon eladásából származó folyó bevételeknek és jövedelmeknek 9,270 hiteltörlesztésre elköltött eszközei A nem pénzbeli vagyon eladásából származó folyó bevételekmnek és jövedelmeknek 12,051 pénzvagyon beszerzésére elköltött eszközei KORRIGÁLT TÖBBLETBEVÉTEL SZUFFICIT 71,682

17 4. szakasz A költségvetési szufficit (deficit), elsődleges szufficit (deficit) és a költségvetés teljes fiskális eredménye: Közgtazdasági Megvalósult osztáyozás Tervezett realizált 2 3 A.A KÖZSÉGI KÖLTSÉGVETÉS BEVÉTELEI ÉS KIADÁSAI I. ÖSSZES BEVÉTEL 729, ,628 FOLYÓ BEVÉTELEK 7 729, , Adóbevételek , , Jövedelem-, nyereség- és tőkenyereség-adó , , Javak és szolgáltatások utáni adó ,570 29, Egyéb adóbevételek ,203 67, Nem adóbevételek, ebben: 74 77,000 75,969 megfizettetett kamatok ,000 6,520 Terület és építési telek használata utáni ,000 69,449 térítmény 0 3. Előző évi költség-visszatérítési memorandumtételek 4. Tőkebevételek nem pénzbeli vagyon értékesítéséből 8 9 származó bevétel 5. Adományok , Átutalások , ,068 II. ÖSSZES KIADÁS 774, ,541 FOLYÓ KIADÁSOK 4 584, , A foglalkoztatottak utáni költségek , , Szolgáltatások és áruk igénybevétele , , Kamattörlesztés 44 10,184 9, Szubvenciók 45 9,450 9, Szociális védelmi kiadások 47 19,790 19, Egyéb kiadások ,023 38,517 FOLYÓ ÁTUTALÁSOK ,427 27,055 NAGY ÉRTÉKŰ KIADÁSOK 5 190,289 81,967 NAGY ÉRTÉKŰ ÁTUTALÁSOK ,926 5,889 III. KÖLTSÉGVETÉSI SZUFFICIT (KÖLTSÉGVETÉSI DEFICIT) (7+8)-(4+5) (I II.) -44,771 45,087 ELSŐDLEGES SZUFFICIT (DEFICIT) ( )- -43,587 48,093 (A BESZEDETT KAMATOKKAL CSÖKKENTETT (4-44+5) ÖSSZES BEVÉTEL MÍNUSZ A MEGFIZETTETETT KAMATOKKAL CSÖKKENTETT ÖSSZES KIADÁS) A TELJES FISKÁLIS EREDMÉNY (III + VI.) -44,771 45,087 B. A PÉNZVAGYON ÉRTÉKESÍTÉSÉN, ILLETVE BESZERZÉSÉN ÉS A MÁSOKNAK NYÚJTOTT HITELEKEN ALAPULÓ BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK IV. A PÉNZVAGYON ÉRTÉKESÍTÉSÉN ÉS A MÁSOKNAK ADOTT HITELEK TÖRLESZTÉSÉN ALAPULÓ 92 BEVÉTELEK V. A MÁSOKNAK ADOTT HITELEKEN ÉS A PÉNZVAGYON BESZERZÉSÉN ALAPULÓ KIADÁSOK 62 VI. A PÉNZVAGYON ÉRTÉKESÍTÉSÉN ÉS A HITELTÖRLESZTÉSEN ALAPULÓ BEVÉTELEK MÍNUSZ AZ ADOTT HITELEKEN ÉS A PÉNZVAGYON BESZERZÉSÉN ALAPULÓ KIADÁSOK (IV V.) C. ADÓSSÁGVÁLLALÁS ÉS AZ ADÓSSÁG TÖRLESZTÉSE VII. ADÓSSÁGVÁLLALÁSBÓL SZERZETT JÖVEDELMEK 91

18 1. Belföldi adósságvállalásból szerzett jövedelmek Adósságvállalás pénzügyi közintézményeknél és kereskedelmi bankoknál 1.2. Adósságvállalás egyéb hitelezőknél Külföldi adósságvállalásból szerzett jövedelmek 912 VIII. ALAPTŐKE-TÖRLESZTÉS 61 15,000 9, Alaptőke-törlesztés belföldi hitelezőknek ,000 9, Alaptőke-törlesztés belföldi pénzügyi közintézményeknek és kereskedelmi bankoknak 1.2. Alaptőke-törlesztés más hitelezőknek IX. ÁLLAPOTVÁLTOZÁS A SZÁMLÁN 612 (III+VI+VII-VIII) -59,771 35,817 X. NETTÓ FINANSZÍROZÁS (VI+VII-VIII-IX= - III) 44,771-45,087

19 A költségvetési szufficit (deficit), az elsődleges szufficit (deficit) és a költségvetés teljes fiskális eredménye az alábbiak szerint lett megállapítva (ezer dinárban): I. ÖSSZES BEVÉTEL (1+2+3) 633, Folyó bevételek 633,628 II. ÖSSZES KIADÁS (4+5+6) 588, Folyó kiadások 506, Kiadások nem pénzbeli vagyonra 81,967 III. KÖLTSÉGVETÉSI SZUFFICIT (I-II) 45,087 IV. ELSŐDLEGES SZUFFICIT (A BESZEDETT KAMATOKKAL CSÖKKENTETT ÖSSZES BEVÉTEL MÍNUSZ A MEGFIZETTETETT KAMATOKKAL CSÖKKENTETT ÖSSZES KIADÁS) 48,093 V. A TELJES FISKÁLIS EREDMÉNY 45,087 A költségvetési szufficit a folyó bevételek teljes összege és a folyó kiadások közötti különbözetként ,00 dinárban lett megállapítva. Az elsődleges szufficitnek, illetve költségvetési szufficitnek a nettó kamat (a beszedett kamat teljes összege és a fizetett kamatok teljes összege közötti különbözet) összegével kiigazított összege ,00 dinár. A teljes fiskális eredmény a másoknak adott hitelek törlesztésén és a pénzvagyon értékesítésén alapuló jövedelmek, illetve a másoknak nyújtott hiteleken és a pénzvagyon beszerzésén alapuló eszközkiáramlás közötti nettó különbözettel korrigált költségvetési szufficit, amely ,00 dinárban lett megállapítva. 5. szakasz A január 1. és december 31. közötti nagy értékű kiadásokról és finanszírozásról szóló jelentés (3. sz. űrlap) az összes finanszírozási forrást 0,00 dinárban, az összes kiadást pedig ,55 dinárban állapította meg. 6. szakasz A január 1. és december 31. közötti pénzfolyamatokról szóló jelentés (4. sz. űrlap) a teljes pénzbeáramlást ,58,00 dinárban, a teljes pénzkiáramlást ,08dinárban, a többlet pénzbeáramlást ,50 dinárban állapította meg. A pénzbeáramlások és pénzkiáramlások szerkezete: 000 dinárban Kontószám Leírás évi összeg Folyó PÉNZBEÁRAMLÁSOK 668, FOLYÓ BEVÉTELEK 668, ADÓK 436, ADOMÁNYOK ÉS ÁTUTALÁSOK 121, EGYÉB BEVÉTELEK 109, KÖLTSÉG-VISSZATÉRÍTÉSI MEMORANDUMTÉTELEK NEM PÉNZÜGYI VAGYON ELADÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ BEVÉTELEK 9 PÉNZKIÁRAMLÁSOK 665,510

20 FOLYÓ KIADÁSOK 574, A FOGLALKOZTATOTTAK KIADÁSAI 210, SZOLGÁLTATÁSOK ÉS ÁRUK IGÉNYBEVÉTELE 186, KAMATTÖRLESZTÉS ÉS AZ ADÓSSÁGVÁLLALÁS JÁRULÉKOS KÖLTSÉGEI 9, SZUBVENCIÓK 9, DONÁCIÓK, DOTÁCIÓK ÉS ÁTUTALÁSOK 100, TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI JOGOSULTSÁGOK 19, EGYÉB KIADÁSOK 38, NEM PÉNZBELI VAGYON KIADÁSAI 81, ÁLLÓESZKÖZÖK 80, TERMÉSZETES VAGYON 1, ALAPTŐKE-TÖRLESZTÉSI PÉNZVAGYON-BESZERZÉSI KÖLTSÉGEK 9, ALAPTŐKE-TÖRLESZTÉS 9,270 TÖBBLET PÉNZBEÁRAMLÁS 2,717 ÉV VÉGI KÉSZPÉNZEGYENLEG 71, szakasz A költségvetés január 1. és december 31. közötti végrehajtásáról szóló jelentés a teljes különbözetet ,50 dinárban állapítja meg a ,58 dinár összegű teljes bevétel és jövedelem és a ,08 dinár összegű teljes költség és kiadás között. Köztársaság VAT Község Donáció - Bevételek Kiadások Különbség

21 Члан 8. A községi költségvetés összesen tervezett és realizált folyó bevételei és jövedelmei ,88 dinár teljes összegben közgazdasági osztályozás szerint az alábbi összegekben kerültek megállapításra: 000 dinárban Csoport Közg. oszt. BEVÉTELEK TERV MEGVALÓSÍTÁS Мegvalósítás % I ADÓK II 711 JÖVEDELEM-, NYERESÉG- ÉS TŐKENYERESÉG-ADÓ 348, , % Jövedelem-, nyereség- és tőkenyereség-adó 348, , % 712 KERESETALAP ÉS MUNKAERŐ UTÁNI ADÓ % Keresetalap és munkaerő utáni adó % 713 VAGYONADÓ 67,200 60, % Időszakos ingatlanadó 45,000 39, % Hagyatéki, örökösödési és ajándékozási adó 2,200 2, % Pénzügyi és tőketranzakciók utáni adó 20,000 18, % Egyéb időszakos vagyonadó JAVAK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK UTÁNI ADÓ 35,570 29, % Egyes szolgáltatások utáni adó 2,250 1, % A javak használata és a javak haszn. engedélye utáni adó 33,320 27, % 716 EGYÉB ADÓK 8,000 6, % Cégtábla utáni kommunális illeték 8,000 6, % 730 ADOMÁNYOK ÉS ÁTUTALÁSOK 193, , % Folyó adományok külföldi államoktól 1, % Nemzetközi szervezetek folyó adományai 1, % Nemzetközi szervezetek nagy értékű adományai 1, % Más hatalmi szintek átutalásai 120, , % Más hatalmi szintek tőkeátutalásai 70,000 19, % EGYÉB BEVÉTELEK 741 VAGYONBEVÉTELEK 77,000 75, % A községi költségvetési eszközök utáni kamatok 9,000 6, % Ásványi nyersanyag használata utáni térítmény 1, % Termőföld bérbeadásából származó eszközök 35,000 39, % Terület- és telekhasználat utáni térítmény 32,000 28, % Folyó víz utáni térítmények jogi személyektől JAVAK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK ÉRTÉKESÍTÉSE 31,700 22, % Vagyon bérbeadásából eredő bevételek 25,000 18, % Közigazgatási illetékek 2,500 1, % Községi szervek bevételei javak mellékes eladásából 4,200 3, % 743 PÉNZBÍRSÁGOK ÉS ELVONT VAGYONI HASZON 6,100 2, % Közlekedési szabálysértések utáni pénzbírságokból származó bevétel 6,000 2, % Szabálysértési pénzbírságokból származó bevétel % 744 TERMÉSZETES ÉS JOGI SZEM. ÖNK. ÁTUTALÁSAI 6,000 4, % Természetes és jogi személyek folyó önkéntes átutalásai 6,000 4, % 745 VEGYES ÉS HATÁROZATLAN BEVÉTELEK 20,050 4, % Vegyes és határozatlan bevételek a községi szint javára 20,050 4, % 770 KÖLTSÉG-VISSZATÉRÍTÉSI MEMORANDUMTÉTELEK 1, % Költség-visszatérítési memorandumtételek 1, % Költség-visszatérítési memorandumtételek az előző évből

22 000 dinárban Csoport Közg. oszt. BEVÉTELEK TERV MEGVALÓSÍTÁS Мegvalósítás % 921 Belföldi részvény és más tőke eladásából szárm. jövedelem a község javára Belföldi részvény és más tőke eladásából szárm. jövedelem a község javára 9 Ö S S Z E S E N: 794, , % TERVEZETT ESZKÖZÖK ÖSSZESEN 794,486 MEGVALÓSÍTOTT ESZKÖZÖK ÖSSZESEN 668,227

23 9. szakasz A költségvetési kiadások alaprendeltetés szerinti összege: у 000 динара Közg évi Megvalós. oszt. Leírás költségv. Megvalós. % terv A FOGLALKOZTATOTTAK KÖLTSÉGEI 223, , % 4111 A foglalkoztatottak keresete, pótléka és térít. 173, , % 4121 Nyugdíj- és rokkantbiztosítási járulék 20,657 18, % 4122 Betegbiztosítási járulék 11,551 10, % 4123 Munkanélküliség utáni járulék 1,432 1, % 4141 Munkáról való távollét idejére fizetett térítmény az alap ter. 1, % 4143 Végkielégítések és segélyek 2,719 2, % 4144 Gyógykezelési támogatás a foglakozt. és szük. csal. tagj. 1, % 4151 A foglalkoztatottak költségtérítései 1,401 1, % 4161 A foglalkoztatottak díjai és más külön kiadások 7,001 5, % 4171 Képviselői pótlék 3,000 2, % 42 SZOLGÁLTATÁS ÉS ÁRU IGÉNYBEVÉTELE 244, , % 4211 Fizetésforgalmi költségek 3,261 3, % 4212 Energetikai szolgáltatás 31,437 26, % 4213 Kommunális szolgáltatás 1, % 4214 Kommunikációs szolgáltatás 5,301 4, % 4215 Biztosítási költségek 9,150 8, % 4216 Vagyon és felszerelés bérlése % 4219 Egyéb költségek 1,429 1, % 4221 Belföldi szolgálati utak költségei 2,098 1, % 4222 Külföldi szolgálati utak költségei % 4223 Ingázási költségek % 4229 Egyéb szállítási költségek % 4231 Adminisztratív szolgáltatások 8,456 6, % 4232 Komputerszolgáltatások 1,814 1, % 4233 A foglalkoztat. képzésének és továbbképzésének szolg % 4234 Tájékoztatási szolgáltatás 6,185 5, % 4235 Szakszolgáltatások 14,237 13, % 4236 Háztartási szolgáltatások % 4237 Reprezentáció 5,559 5, % 4239 Egyéb általános szolgáltatások 13,339 11, % 4241 Mezőgazdasági szolgáltatások 14,000 4, % 4242 Oktatási- művelődési- és sportszolgáltatások 3,534 3, % 4243 Egészségügyi szolgáltatások % 4244 Az autóutak karbantartásának szolgáltatásai 10,350 9, % 4245 Nemz. Parkok és természeti felületek karb. Szolgáltatása 14,500 14, % 4246 Környezetvédelmi, tudományos és földméréstani szolg. 15,255 8, % 4249 Szakosított szolgáltatások 55,490 34, % 4251 Épületek és építmények folyó javítása és karbantartása 7,346 6, % 4252 Felszerelés folyó javítása és karbantartása 3,353 2, % 4261 Adminisztrációs anyag 4,941 4, % 4263 A fogl. oktatásához és továbbképzéséhez szükséges anyag % 4264 Közlekedési anyag 2,831 2, % 4265 A környezet megóvásához és tudámnyhoz szüks. anyag 1, % 4266 Az oktatáshoz, művelődéshez és sporthoz szüks. anyag % 4268 A higiénia fenntartásához és vendéglátáshoz szüks. anyag 1, % 4269 Különleges rendeltetésű anyag 1,916 1, %

24 KAMATTÖRLESZTÉS ÉS AZ ADÓSSÁGV. JÁRULÉKOS KÖLTSÉGEI 10,184 9, % 4414 Kamattörlesztés belföldi kereskedelmi bankok számára 10,000 9, % 4419 Pénzügyi változások a pénzügyi lizingben % 45 SZUBVENCIÓK 9,450 9, % 4511 Szubvenciók nonprofit közvállalatoknak és szervezeteknek 8,800 8, % 4541 Folyó szubvenciók magánvállalatoknak ADOMÁNYOK, PÉNZB. TÁMOG. ÉS ÁTUT. 107, , % 4631 Folyó átutalások más hatalmi szinteknek 27,427 27, % 4632 Tőkeátutalások más hatalmi szinteknek 5,926 5, % 4651 Egyéb folyó pénzbeli támogatások és átutalások 73,906 67, % 47 TÁRS.BIZT. ÉS SZOCIÁLIS VÉDELEM 19,790 19, % 4723 Térítés a költségvetésből gyermekek és a család számára 5,000 4, % 4726 Térítés a költségvetésből haláleset esetén % Térítés a költségvetésből oktatásra, művelődésre, tudom és sportra 13,140 12, % 4729 Egyéb térítések a költségvetésből , % 48 EGYÉB KIADÁSOK 42,023 38, % 4819 Egyéb nonprofit intézményeknek nyújtott támogatások 36,046 33, % 4821 Egyéb adók 4,481 3, % 4822 Kötelező illetékek % 4831 Pénzbírságok és kötbérek bírósági végzés alapján % 4841 Kártérítés elemi csapás okozta sérülésért vagy kárért % 49 ADMINISZTRÁCIÓS ÁTUTALÁSOK 1, % 4991 Tartalékeszközök 1, % 51 ÁLLÓESZKÖZÖK 179,928 80, % 5111 Épületek és létesítmények vásárlása 6,428 1, Épületek és létesítmények kiépítése 78,278 31, % 5113 Épületetk és létesítmények nagy értékű karbantartása 54,590 24, % 5114 Projektum szerinti tervezés 20,098 15, % 5121 Közlekedésre vonatkozó felszerelés % 5122 Adminisztrációs felszerelés 3,556 3, % 5124 Környezetvédelmi felszerelés 8, % 5126 Oktatási-, tudományos-, művelődési- és sportfelszerelés 3, % 5128 Közbiztonsági felszerelés 2,103 1, % 5129 Termelési, motoros és ingatlan felszerelés 2, % 5151 Nem anyagi jellegű vagyon % 54 TERMÉSZETES VAGYON 10,360 1, % 5431 Erdők 10,360 1, % 61 ALAPTŐKE-TÖRLESZTÉS 15,000 9, % 6114 Alaptőke-törlesztés belföldi kereskedelmi bankok részére 15,000 9, % ÖSSZESEN: 863, , %

25 10. szakasz A község évi végrehajtott folyó költségei és kiadásai összesen a konszolidált éves pénzügyi jelentés szerint ,08 dinárt tesznek ki, és az alábbiakból állnak: a községi költségvetés folyó költségeiből és kiadásaiból ,08 dinár összegben, a költségvetési eszközhasználók póteszközökből végrehajtott folyó költségeiből és kiadásaiból ,00 dinár összegben. A jelen szakasz 1. bekezdése szerinti költségvetés-használók költségei és kiadásai teljes egészében póteszközökből vannak fedezve. 000 dinárban Költs.helyrend Fejezet Funkció Pozíció Közgazd. osztályozás évi költségve tés megvalós A költs.has ználók pótköltsé L e í r á s évi költségvet éskiigazítás ítás Megvaló sítás%.terve Megvalósí tás KÖZSÉGI KÖZIGAZGATÁSI HIVATAL 1.1. KKT, ELNÖK, ELNÖKHELYETTES, KÖZSÉGI TANÁCS 111 Végrehajtó és törvényhozó szervek A foglalkoztatottak keresete, pótlékai és térítm. 13,037 12, % Nyugdíj- és rokkantbiztosítási járulék 1,700 1, % Betegbiztosítási járulék % Munkanélküliség utáni járulék % A foglakoztatottak díjai és egyéb külön kiadások 3,700 3, % Képviselői pótlék 3,000 2, % Fizetésforgalmi és banki szolgáltatások költségei % Energetikai szolgáltatások 1,750 1, % Kommunális szolgáltatások % Kommunikációs szolgáltatások % Biztosítási költségek % Vagyon és felszerelés bérlése % Egyéb költségek % Belföldi szolgálati utak költségei % Külföldi szolgálati utak költségei % Adminisztratív szolgáltatások % Tájékoztatási szolgáltatások 5,569 5, % Szakszolgáltatások 5,560 5, % Háztartási és vendéglátási szolgáltatások Reprezentáció 5,220 5, % Egyéb általános szolgáltatások 3,726 3, % Oktatási-, művelődési és sportszolgáltatások % Egyéb szakosított szolgáltatások A felszerelés folyó javítása és karbantartása % Adminisztrációs anyag % Közlekedési anyag 1,930 1, % Környezetvédelmi és tudományos anyag Megvalósít ás % A higiénia fenntartását és vendéglátást szolgáló anyag % Különleges rendeltetésű anyag % Pénzügyi változások a pénzügyi lizingben % Egyéb nonprofit intézmények dotálása 2,000 1, % Egyéb adók 3,970 3, % Kötelező illetékek % 268 Kártérítések sérülésekért vagy az állami szerv által 4851 okozott kárért % Tartalékeszközök 01 Állandó tartalék 1, % 02 Folyó tartalék Közlekedési felszerelés % A 110 funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek 59,360 54, % A 110 funkció összesen: 59,360 54, % Máshová nem sorolt általános közszolgáltatások- Választások A foglalkoztatottak díjai és egyéb külön kiadások Belföldi szolgálati utak költségei Szakszolgáltatások Репрезентација

26 Adminisztrációs anyag Közlekedési anyag Átutalások más hatalmi szinteknek 3,783 3, %.01 A 160-as funkció finanszírozási forrásai Költségvetési bevételek % A 160-as funkció összesen % Az 1.1-es fejezet finanszírozási forrásai 0.1 Költségvetési bevételek 63,143 57, % AZ 1.1-ES FEJEZET ÖSSZESEN % 1.2. KÖLTSÉGVETÉS-FELÜGYELETI SZOLG. 130 Általános szolgáltatás A foglalkoztatottak keresete, pótlékai és térítm. 2,113 1, % Nyugdíj- és rokkantbiztosítási járulék % Betegbiztosítási járulék % Munkanélküliség utáni járulék % 20 Munkáról való távollét idejére fizetett térítmény az 4141 alap terhére % Végkielégítések és segélyek % 20 Egészségügyi támogatás a foglalkozt. vagy szűkebb 4144 családtagja számára vagy a fogl. más támogatása % A foglalkoztatottak költségtérítése % Fizetésforgalmi és banki szolgáltatások költségei % Kommunikációs szolgáltatások % Egyéb költségek % Belföldi szolgálati utak költségei % Adminisztrációs szolgáltatás % A foglalkoztatottak oktatásának és továbbképz. költs % Reprezentáció % Adminisztrációs anyag % A foglalk. oktatásának és továbbképz. anyaga % Különleges rendeltetésű anyag % Tőkeátutalások más hatalmi szinteknek % Adminisztrációs felszerelés % A 111 funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek 2,970 2, % A 111 funkció összesen: 2,970 2, % Az 1.2 funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek 2,970 2, % 1.2 fejezet összesen 2,970 2, % 1.3. KÖZSÉGI VAGYONJOGI ÜGYÉSZSÉG 330 Bíróságok A foglalkoztatottak keresete, pótlékai és térítm. 1,880 1, % Nyugdíj- és rokkantbiztosítási járulék % Betegbiztosítási járulék % Munkanélküliség utáni járulék % 30 Egészségügyi támogatás a foglalkozt. vagy szűkebb 4144 családtagja számára vagy a fogl. más támogatása % Fizetésforgalmi és banki szolgáltatások költségei % Energetikai szolgáltatások % Kommunális szolgáltatások % Belföldi szolgálati utak költségei % Komputerszolgáltatás % Egyéb általános szolgáltatások % Adminisztrációs anyag % A foglalk. oktatásának és továbbképz. anyaga % A higiénia fenntartását és vendéglátást szolgáló anyag % Adminisztrációs felszerelés % A 330. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek 2,603 2, % A 330 funkció összesen: 2,603 2, % Az 1.3. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek 2,603 2, % 1.3. fejezet összesen 2,603 2, % 1. RÉSZ ÖSSZESEN 68,716 62, %

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 9. SZÁM 2013. JÚNIUS 10. Z E N T A 104 A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Lapja, 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011 és 93/2012) 32. szak., a helyi önkormányzatról

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIX. ÉVFOLYAM 10. SZÁM 2014. JÚNIUS 19. Z E N T A 76. A költségvetési rendszerről szóló törény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2013. július 12-én 9.00 és 12.25 óra között, a Városháza nagytermében megtartott 15. üléséről. A jelenlevők létszámának megállapításakor az ülésen

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 4 Година XXXVII 31. мај 2005. г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 4 Година XXXVII 31. мај 2005. г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 4 Година XXXVII 31. мај 2005. г., Бачка Топола XXXVII. évfolyam 4. szám Topolya, 2005. május 31. Broј 4. 31.05.2005. СТРАНА 63. OLDAL

Részletesebben

RENDELETET ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ

RENDELETET ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012., 62/2013., 63/2013. szám - kiigazítás, 108/2013., 142/2014., 103/2015. és 99/2016.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2014. október 3-án 9,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselő-testület épületének nagytermében megtartott 30. üléséről. A jelenlevők létszámának

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 18. üléséről, amelynek megtartására 2013. október 14-én került sor 9.00 órától 14.00 óráig a Községi Képviselő-testület épületének nagytermében.

Részletesebben

2014. MÁJUS 19-ÉRE Ö S S Z E H Í V O M A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 25. ÜLÉSÉT

2014. MÁJUS 19-ÉRE Ö S S Z E H Í V O M A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 25. ÜLÉSÉT Szerb Köztársaság Vajdaság Autonóm Tartomány Zenta község Zenta Község Képviselő-testülete Szám: 25/214-I Kelt: 214. május 8-án Z e n t a Zenta község statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/211.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG KÉPVISELŐ- TESTÜLETE

ZENTA KÖZSÉG KÉPVISELŐ- TESTÜLETE ZENTA KÖZSÉG KÉPVISELŐ- TESTÜLETE 6. ÜLÉS 2012. december 7. A szövegben való könnyebb eligazodáshoz használja az Adobe Reader Bookmark funkcióját mailto:sekretarso@zenta-senta.co.rs Zenta község statútumának

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIV. ÉVFOLYAM 8. SZÁM 2009. JÚNIUS 10. Z E N T A 90. A helyi önkormányzatokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. sz.) 30. szakaszának 2. pontja, a költségvetési rendszerről szóló törvény

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 31. üléséről, amelynek megtartására 2014. november 18-án került sor 9:00 órai kezdettel a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIX. ÉVFOLYAM 18. SZÁM 2014. DECEMBER 30. Z E N T A 133. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIX. ÉVFOLYAM 12. SZÁM 2014. JÚLIUS 24. Z E N T A 84. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

2014. JÚNIUS 19-ÉRE Ö S S Z E H Í V O M A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 26. ÜLÉSÉT

2014. JÚNIUS 19-ÉRE Ö S S Z E H Í V O M A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 26. ÜLÉSÉT Szerb Köztársaság Vajdaság Autonóm Tartomány Zenta község Zenta Község Képviselő-testülete Szám: 26/2014-I Kelt: 2014. június 13-án Z e n t a Zenta község statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 18. SZÁM 2013. OKTÓBER 31. Z E N T A A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hiv. Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012., 62/2013.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 12. SZÁM 2013. JÚLIUS 15. Z E N T A 127. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. és 93/2012. sz.) 43. szakasza, a

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2015. december 30-án 9,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében megtartott 45. üléséről. A jelenlevők létszámának

Részletesebben

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás, 93/2012., 62/2013., 63/2013. szám kiigazítás, 108/2013., 142/2014., 68/2015.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVII. ÉVFOLYAM 28. SZÁM 2012. OKTÓBER 29. ZENTA 205. A helyi önkormányzatokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. szám) 50. szakasza, Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 38. üléséről, amelynek megtartására 2015. június 16-án került sor 9:00 órai kezdettel a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében.

Részletesebben

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/29., 73/21., 11/21., 11/211. szám kiigazítás, 93/212., 62/213., 63/213. szám kiigazítás, 18/213., 142/214., 68/215. szám másik törvény,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LIII. ÉVFOLYAM 8. SZÁM 2018. JÚLIUS 17. Z E N T A 85. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás,

Részletesebben

VÉGZÉST ÁLTALÁNOS RÉSZ

VÉGZÉST ÁLTALÁNOS RÉSZ A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009. sz.) 76. szakasza és Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 1/2006.sz. - egységes szerkezetbe foglalt szöveg,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2015. március 30-án 9,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében megtartott 35. üléséről. A jelenlevők létszámának

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVII. ÉVFOLYAM 32. SZÁM 2012. DECEMBER 7. ZENTA 263. A helyhatósági választásokról szóló törvény (a Szerb Köztársaság Hivatalos Közlönye, 129/2007., 34/2010. sz. az Alkotmánybíróság határozata és 54/2011.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM 11. SZÁM 2016. JÚLIUS 1. Z E N T A 73. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 46. szakaszának 33. pontja és a Zentai Községi Képviselő-testület

Részletesebben

Ö S S Z E H Í V O M A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2. ÜLÉSÉT JÚNIUS 22-ÉRE

Ö S S Z E H Í V O M A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2. ÜLÉSÉT JÚNIUS 22-ÉRE Szerb Köztársaság Vajdaság Autonóm Tartomány Zenta község Zentai Községi Képviselő-testület Szám: 2/2016-I Kelt: 2016. június 16-án Z e n t a Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 12/2008.,

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 11 Година XXXV 24. новембар г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 11 Година XXXV 24. новембар г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА HIVATALOS LAPJA Број 11 Година XXXV 24. новембар 2003. г., Бачка Топола XXXV. évfolyam 11. szám Topolya, 2003. november 24. Broј 11. 24.11.2003. СТРАНА 150. OLDAL 2003.11.24.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLV. ÉVFOLYAM 10. SZÁM 2010. JÚNIUS 15. Z E N T A 150. A helyhatósági választásokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. szám) 48. és 49. szakasza alapján Zenta Község Képviselő-testülete

Részletesebben

R E N D E L E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL

R E N D E L E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL R E N D E L E T ZENTA KÖZSÉG 2009. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL 2008. DECEMBER 29. Z E N T A A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 9/2002., 87/2002., 66/2005. és 85/2006. sz.) 25.

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. XXXXIII. Évfolyam 6. szám Topolya, 2011. június 16.

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. XXXXIII. Évfolyam 6. szám Topolya, 2011. június 16. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 6 Година XXXXIII 16. јун 2011. г., Бачка Топола XXXXIII. Évfolyam 6. szám Topolya, 2011. június 16. Број 6. 16.06.2011. СТРАНА 96.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2014. december 30-án 9,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselőtestület épületének nagytermében megtartott 32. üléséről. A jelenlevők létszámának

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 11 Година XXXVIII 21. децембар 2006. г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 11 Година XXXVIII 21. децембар 2006. г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 11 Година XXXVIII 21. децембар 2006. г., Бачка Топола XXXVIII. évfolyam 11. szám Topolya, 2006. december 21. Broј 11. 21.12.2006.

Részletesebben

Az ülésen Balo Tatjana, a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya elnökölt.

Az ülésen Balo Tatjana, a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya elnökölt. J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2016. december 29-én 09,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében megtartott 14. üléséről. Az ülésen Balo

Részletesebben

Број 6. 28.05.2015. СТРАНА 166. OLDAL 2015.05.28. 6. szám

Број 6. 28.05.2015. СТРАНА 166. OLDAL 2015.05.28. 6. szám Број 6. 28.05.2015. СТРАНА 166. OLDAL 2015.05.28. 6. szám 87. A helyi önkormányzatról szóló törvény 32. szakaszának 2. pontja (Szerb Köztársaság Hivatalos Lapja, 2007/129. szám), A költségvetési rendszerről

Részletesebben

Becslés 2012/ Terv 2012

Becslés 2012/ Terv 2012 2013. ÉVI ÜZLETVITELI TERV MÓDOSÍTÁS ÉS KIEGÉSZÍTÉSE I. А köztisztasági részleg munkaleírások részében (7. old.) kiegészül: А köztisztasági részleg hét szolgálatból áll: szemétkihordás és lerakés szolgálata

Részletesebben

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLVI. évfolyam 9. szám Topolya, 2014. június 26.

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLVI. évfolyam 9. szám Topolya, 2014. június 26. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 9 Година XLVI 26. јун 2014. г., Бачка Топола XLVI. évfolyam 9. szám Topolya, 2014. június 26. Број 9. 26.06.2014. СТРАНА 111. OLDAL

Részletesebben

R E N D E L E T E T a 2014. évi magyarkanizsai községi költségvetés módosításáról és kiegészítéséről

R E N D E L E T E T a 2014. évi magyarkanizsai községi költségvetés módosításáról és kiegészítéséről Број: 17. 31.10.2014. СТРАНА 436. OLDAL 2014.10.31. 17. sz ám A költségvetési rendszerről szóló törvény 43. szakasza (Az SZK Hiv. Közlönye, 54/09., 73/10., 101/10., 101/11., 93/12., 62/13., 63/13. -- javítás

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 5 Година XXXVIII 8. јун 2006. г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 5 Година XXXVIII 8. јун 2006. г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 5 Година XXXVIII 8. јун 2006. г., Бачка Топола XXXVIII. évfolyam 5. szám Topolya, 2006. június 8. Broј 5. 08.06.2006. СТРАНА 63. OLDAL

Részletesebben

Összhangban Zenta község Községi Tanácsának a 03-13/2014-es számú, án kelt végzésével nyilvános betekintést hirdetünk ki:

Összhangban Zenta község Községi Tanácsának a 03-13/2014-es számú, án kelt végzésével nyilvános betekintést hirdetünk ki: Összhangban Zenta község Községi Tanácsának a 03-13/2014-es számú, 2014. 01. 23-án kelt végzésével nyilvános betekintést hirdetünk ki: H A T Á R O Z A T J A V A S L A T R A KIEGÉSZÍTÉSÉNEK ELFOGADÁSÁRÓL

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM, 26. SZÁM 2016. NOVEMBER 17. Z E N T A 150. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM 2. SZÁM 2016. MÁRCIUS 1. Z E N T A 22. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. sz.) 78. szakaszának 2. pontja és a Zenta község költségvetéséből

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM, 29. SZÁM 2016. DECEMBER 29. Z E N T A 204. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám

Részletesebben

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012., 62/2013., 63/2013. és 108/2013. szám) 43. szakasza, a helyi önkormányzatról szóló

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 17. SZÁM 2015. JÚLIUS 21. Z E N T A 114. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2011., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 7 - Година XLIV 6. јул г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 7 - Година XLIV 6. јул г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 7 - Година XLIV 6. јул 2012. г., Бачка Топола XLIV. évfolyam - 7. szám Topolya, 2012. július 6. Број 7. 06.07.2012. СТРАНА 110. OLDAL

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 6. SZÁM 2015. MÁRCIUS 30. Z E N T A 36. A helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. szám) 50. szakasza, Zenta község statútuma (Zenta

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM, 24. SZÁM 2016. SZEPTEMBER 29. Z E N T A 131. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 43. üléséről, amelynek megtartására 2015. október 30-án került sor a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében. A jelenlevők számának

Részletesebben

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ. 1. szakasz. 2.

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ. 1. szakasz. 2. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás, 93/2012., 62/2013., 63/2013. szám kiigazítás, 108/2013., 142/2014., 68/2015.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 19. üléséről, amelynek megtartására 2017. 05. 31-én került sor 9:00 órai kezdettel a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében.

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 4 Година XXXIX 7. јун г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 4 Година XXXIX 7. јун г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 4 Година XXXIX 7. јун 2007. г., Бачка Топола XXXIX. évfolyam 4. szám Topolya, 2007. június 7. Broј 4. 07.06.2007. СТРАНА 25. OLDAL

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O T hozott ÓBECSE KÖZSÉG 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ

H A T Á R O Z A T O T hozott ÓBECSE KÖZSÉG 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ A költségvetés-rendszerről szóló törvény (SZK Hivatalos Közlönye, 54/9., 73/21., 11/21., 11/211. és 93/212. számok) 43. szakasza, A helyi önkormányzatról szóló törvény (SZK Hivatalos Közlönye, 129/7. szám)

Részletesebben

ÁLTALÁNOS RÉSZ. Közgazdasági Bevételek Terv

ÁLTALÁNOS RÉSZ. Közgazdasági Bevételek Terv 164. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009. sz.) 43. szakasza, a helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye 129/07. sz.) 32. szakasza, valamint

Részletesebben

V É G Z É S T hozott CSÓKA KÖZSÉGBEN A SPORT FEJLESZTÉSÉRŐL SZÓLÓ PROGRAM KIDOLGOZÁSÁT VÉGZŐ BIZOTTSÁG MEGALAKITÁSÁRÓL

V É G Z É S T hozott CSÓKA KÖZSÉGBEN A SPORT FEJLESZTÉSÉRŐL SZÓLÓ PROGRAM KIDOLGOZÁSÁT VÉGZŐ BIZOTTSÁG MEGALAKITÁSÁRÓL 73. 12. szám 414. oldal 2015.11.04. A helyi önkormányzatról szóló törvény ( SZK 119/12-es és 83/2014-es számú Hivatalos Közlönye ) Csóka község Statútuma ( Csóka község 3/11-es számú Hivatalos Lapja Letisztázott

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 30. SZÁM 2015. DECEMBER 30. Z E N T A 178. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVI. ÉVFOLYAM 10. SZÁM Z E N T A 102. A helyi önkormányzatokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. szám) 32. szakasza 1. bekezdésének 6. pontja, valamint Zenta község statútuma (Zenta

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 28. SZÁM 2015. NOVEMBER 27. Z E N T A 162. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. sz.) 46. szakaszának 7. pontja alapján Zenta Község Képviselő-testülete

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LII. ÉVFOLYAM 26. SZÁM 2017. DECEMBER 28. Z E N T A 248. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám

Részletesebben

SZABADKA VÁROS HIVATALOS LAPJA. 8. SZÁM XLV. ÉVFOLYAM KELT: június 04. ÁRA: 87,00 DIN.

SZABADKA VÁROS HIVATALOS LAPJA. 8. SZÁM XLV. ÉVFOLYAM KELT: június 04. ÁRA: 87,00 DIN. NYOMTATVÁNY SZABADKA VÁROS POSTAKÖLTSÉG MEGTÉRÍTVE A 24 SZABADKA POSTÁN HIVATALOS LAPJA 8. SZÁM XLV. ÉVFOLYAM KELT: 29. június 4. ÁRA: 87, DIN. A költségvetési rendszerről szóló törvény 6. szakasza (az

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2015. november 27-én 9,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében megtartott 44. üléséről. A jelenlevők létszámának

Részletesebben

R E N D E L E T E T A ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ. 1.

R E N D E L E T E T A ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ. 1. 199. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás, 93/2012., 62/2013., 63/2013. szám kiigazítás, 108/2013., 142/2014.,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 7. SZÁM 2013. MÁJUS 8. Z E N T A 79. A közúti közlekedésben való szállításról szóló törvény (az SZK Hivatalos Lapja, 46/1995., 66/2001., 91/2005., 62/2006. és 31/2011. sz.) 7. és 36. szakaszának

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V készült a Zentai Községi Képviselő-testület 19. üléséről, amelynek megtartására 2013. október 31-én került sor 9.00 órától 15.10 óráig a Községi Képviselő-testület épületének nagytermében.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LII. ÉVFOLYAM, 25. SZÁM 217. NOVEMBER 29. Z E N T A 225. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/29., 73/21., 11/21., 11/211. szám kiigazítás,

Részletesebben

1. szakasz. 2. szakasz

1. szakasz. 2. szakasz rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás, 93/2012., 62/2013., 63/2013. szám kiigazítás, 108/2013., 142/2014., 68/2015. szám másik törvény,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 15. üléséről, amelynek megtartására 2017.02.24-én került sor 09:00 órai kezdettel a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENT KÖZSÉG HIVTLOS LPJ LI. ÉVFOLYM, 15. SZÁM 2016. JÚLIUS 25. Z E N T 94. költségveti rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012., 62/2013.,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LII. ÉVFOLYAM, 19. SZÁM 2017. SZEPTEMBER 27. Z E N T A 179. A helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/07., 83/2014. sz. más törv.) 32. szakasza

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 40. üléséről, amelynek megtartására 2015. augusztus 27-én került sor 9,00 órai kezdettel a Zenta Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIV. ÉVFOLYAM 15. SZÁM 2009. NOVEMBER 17. Z E N T A 137. A helyhatósági választásokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. szám) 46. szakasza alapján Zenta Község Képviselő-testülete 2009.11.16-án

Részletesebben

Број 14. 31.12. 2008. СТРАНА 337. OLDAL 2008.12.31. 14. szám 206. A költségvetési rendszerrıl szóló törvény 25. szakasza (Az SZK Hiv. Közlönye, 9/02., 87/02., 61/05. 66/05., 101/05, 62/06, 63/06, és 85/06.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LII. ÉVFOLYAM, 8. SZÁM 2017. ÁPRILIS 25. Z E N T A 97. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. sz.) 78. szakaszának 2. pontja, Zenta község területén

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 12 - Година XXXXIII 15. децембар 2011. г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 12 - Година XXXXIII 15. децембар 2011. г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 12 - Година XXXXIII 15. децембар 2011. г., Бачка Топола XXXXIII. évfolyam - 12. szám Topolya, 2011. december 15. Број 12. 15.12.2011.

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 5 Година XL 24. април 2008. г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 5 Година XL 24. април 2008. г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 5 Година XL 24. април 2008. г., Бачка Топола XL. évfolyam 5. szám Topolya, 2008. április 24. Broј 5. 24.04.2008. СТРАНА 27. OLDAL

Részletesebben

Budafok - Tétény Budapest XXII. kerületi Önkormányzatának évi tervezett bevételek I. féléves teljesítése

Budafok - Tétény Budapest XXII. kerületi Önkormányzatának évi tervezett bevételek I. féléves teljesítése 1. sz. melléklet az előterjesztéshez a Előirányzat (rovat) megnevezése Rovatszám módosított százalékában 1 2 3 4 5 6 7 1 Önkormányzat működési támogatása (a - f) B11 1 890 389 1 936 353 1 016 730 52,51%

Részletesebben

Szatymaz Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal és szakfeladatai 2007.évi bevételei és kiadásai Sorszám Megnevezés

Szatymaz Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal és szakfeladatai 2007.évi bevételei és kiadásai Sorszám Megnevezés Szatymaz Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal és szakfeladatai 2007.évi bevételei és kiadásai Sorszám Megnevezés Eredeti Módosított előirányzat ezer Ft ezer Ft 1. számú melléklet % 1 Személyi juttatások

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVII. ÉVFOLYAM 27. SZÁM 2012. OKTÓBER 17. ZENTA 203. A helyi önkormányzatokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. szám) 56. szakasza, az állami szervekben létesített munkaviszonyról szóló

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 5. SZÁM 2015. MÁRCIUS 17. Z E N T A Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 78. szakaszának 1. pontja és az iskolai sport finanszírozásának

Részletesebben

3. szám 34. oldal 2015.04.28

3. szám 34. oldal 2015.04.28 3. szám 34. oldal 2015.04.28 9. Az utakon levő közlekedési biztonságról szóló törvény ( SZK 41/09-es, 53/10-es és 101/11-es számú Hivatalos Közlönye ) 18. szakasza 2. bekezdésének 2. pontja, Csóka község

Részletesebben

A MAGYARKANIZSAI KÖZSÉGI KÖLTSÉGVETÉS A 2011-2013. IDİSZAKRA VONATKOZÓ K I V E T Í T É S É T

A MAGYARKANIZSAI KÖZSÉGI KÖLTSÉGVETÉS A 2011-2013. IDİSZAKRA VONATKOZÓ K I V E T Í T É S É T Број 8. 09.12.2010. СТРАНА 323. OLDAL 2010.12.09. 8. szám A költségvetési rendszerrıl szóló törvény 46. szakasza (Az SZK Hiv. Közlönye, 54/09. és 73/10. sz.), Маgyarkanizsa község alapszabályának 47. szakasza

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 22. SZÁM 2015. SZEPTEMBER 18. Z E N T A 137. A mezőgazdasági földterületről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 62/06., 69/08. és 41/09. szám) 64. szakaszának

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 10 - Година XLIV 20. дец 2012. г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 10 - Година XLIV 20. дец 2012. г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 10 - Година XLIV 20. дец 2012. г., Бачка Топола XLIV. évfolyam - 10. szám Topolya, 2012. december 20. Број 10. 20.12.2012. СТРАНА

Részletesebben

Budafok - Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzatának évi tervezett bevételei

Budafok - Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzatának évi tervezett bevételei Budafok - Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzatának 2019. évi tervezett bevételei 1. melléklet a./2019.(..) számú Sorszám Előirányzat (rovat) megnevezése Rovatszám előiárnyzat 1 2 3 4 5 6 1 Önkormányzat

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIV. ÉVFOLYAM 14. SZÁM 2009. OKTÓBER 20. Z E N T A 126. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 9/2002., 87/2002., 66/2005. és 85/2006. sz.) 25. szakasza, a közbevételekről

Részletesebben

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. L. évfolyam 14. Szám Topolya, június 27.

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. L. évfolyam 14. Szám Topolya, június 27. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 14 Година L 27. јун 2018. г., Бачка Топола L. évfolyam 14. Szám Topolya, 2018. június 27. Број 14. 27.06.2018. СТРАНА 594. OLDAL 2018.06.27.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIII. ÉVFOLYAM 16. SZÁM 2008. DECEMBER 29. Z E N T A 147. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 9/2002., 87/2002., 66/2005. és 85/2006. sz.) 25. szakasza, a közbevételekről

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O T hozott ÓBECSE KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ HATÁROZAT ELSŐ MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL I.

H A T Á R O Z A T O T hozott ÓBECSE KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ HATÁROZAT ELSŐ MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL I. A költségvetés-rendszerről szóló törvény (SZK Hivatalos Közlönye, 54/9., 73/21., 11/21., 11/211., 93/212., 62/213., 63/213. és 18/213. számok) 63. szakaszának 1. bekezdése, A helyi önkormányzatról szóló

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. XXXVII. évfolyam 6. szám Topolya, 2005. július 28.

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. XXXVII. évfolyam 6. szám Topolya, 2005. július 28. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА HIVATALOS LAPJA Број 6 Година XXXVII 28. јул 2005. г., Бачка Топола XXXVII. évfolyam 6. szám 2005. július 28. Broј 6. 28.07.2005. СТРАНА 87. OLDAL 2005.07.28. 6. szám

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 8 Година XXXVII 4. октобар г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 8 Година XXXVII 4. октобар г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 8 Година XXXVII 4. октобар 2005. г., Бачка Топола XXXVII. évfolyam 8. szám Topolya, 2005. oktober 4. Broј 8. 04.10.2005. СТРАНА 113.

Részletesebben

Az ülést Zenta Község Képviselő-testülete nagytermében 13,00 órai kezdettel tartjuk.

Az ülést Zenta Község Képviselő-testülete nagytermében 13,00 órai kezdettel tartjuk. Zenta község statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011) 48. szakasza, valamint a Zentai Községi Képviselő-testület ügyrendjének (Zenta Község Hivatalos Lapja, 12/2008. sz.) 76. szakasza alapján

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2015. július 21-én 9,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében megtartott 39. üléséről. A jelenlevők létszámának

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIV. ÉVFOLYAM 17. SZÁM 2009. DECEMBER 31. Z E N T A 154. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 9/2002., 87/2002., 66/2005. és 85/2006. sz.) 25. szakasza, a közbevételekről

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVII. ÉVFOLYAM 29. SZÁM 2012. NOVEMBER 10. ZENTA 259. A helyi önkormányzatokról szóló törvény (a Szerb Köztársaság Hivatalos Közlönye, 129/2007. sz.) 44. szakasza 1. bekezdésének 5. és 6. pontja, Zenta

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIX. ÉVFOLYAM 16. SZÁM 2014. DECEMBER 1. Z E N T A 130. A Zenta község mezőgazdaság-fejlesztési költségvetési pénzalapjának megalapításáról szóló rendelet (Zenta Község Hivatalos

Részletesebben

3. szám 26. oldal

3. szám 26. oldal 3. szám 26. oldal 2014.04.15. 11. CSÓKA KÖZSÉG SZOCIÁLIS MUNKAÜGYI KÖZPONTJA 2013-AS ÉVI MUNKAJELENTÉSÉNEK ELFOGADÁSÁRÓL ELFOGADJUK észrevétel nélkül, Csóka község Szociális Munkaügyi Központja 2013-as

Részletesebben

R E N D E L E T E T a 2014. évi magyarkanizsai községi költségvetésről

R E N D E L E T E T a 2014. évi magyarkanizsai községi költségvetésről Број: 22. 27.12.2013. СТРАНА 536. OLDAL 2013.12.27. 22. sz ám A költségvetési rendszerről szóló törvény 43. szakasza (Az SZK Hiv. Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011, 93/2012. 62/13 és 62/13.

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzat 2008. évi költségvetésének háromnegyed-éves mérlege. Bevételek

Bánk Község Önkormányzat 2008. évi költségvetésének háromnegyed-éves mérlege. Bevételek Bánk Község Önkormányzat 2008. évi költségvetésének háromnegyed-éves mérlege Bevételek 1000 Ft-ban I. Működési bevételek Igazgatási szolgáltatási díj bevétele 0 0 7 Szolgáltatások ellenértéke 19482 19482

Részletesebben

KÖZFELHÍVÁST KÖZMUNKAPROGRAM ÉVI MEGVALÓSÍTÁSÁNAK MEGSZERVEZÉSÉRE TOPOLYA KÖZSÉGBEN

KÖZFELHÍVÁST KÖZMUNKAPROGRAM ÉVI MEGVALÓSÍTÁSÁNAK MEGSZERVEZÉSÉRE TOPOLYA KÖZSÉGBEN SZERB KÖZTÁRSASÁG VAJDASÁG AUTONÓM TARTOMÁNY TOPOLYA KÖZSÉG KÖZSÉGI ELNÖK Szám: 10-9/2018-V Kelt: 2018. 11. 22. Topolya A helyi önkormányzatról szóló törvény 44. szakasza 1. bekezdésének 5. pontja (SzK

Részletesebben

Az ülést a Zentai Községi Képviselő-testület Nagytermében tartjuk 08,00 órai kezdettel. NAPIRENDI JAVASLAT:

Az ülést a Zentai Községi Képviselő-testület Nagytermében tartjuk 08,00 órai kezdettel. NAPIRENDI JAVASLAT: Szerb Köztársaság Szám: 3/2016-I Kelt: 2016. július 15-én statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 48. szakasza és a Zentai Községi Képviselő-testület Ügyrendjének (Zenta Község Hivatalos

Részletesebben