ÁLTALÁNOS RÉSZ. Közgazdasági Bevételek Terv

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÁLTALÁNOS RÉSZ. Közgazdasági Bevételek Terv"

Átírás

1 164. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009. sz.) 43. szakasza, a helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye 129/07. sz.) 32. szakasza, valamint Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 1/2006. sz. egységes szerkezetbe foglalt szöveg, 2/2007. és 11/2008. sz.) 11. szakasza 1. bekezdésének 3. pontja és 78. szakasza alapján Zenta Község Képviselő-testülete a november tartott ülésén meghozta az alábbi R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL ÁLTALÁNOS RÉSZ 1. szakasz Zenta község évi költségvetésének (a továbbiakban: költségvetés) a teljes ,00 dinár összegben állapítjuk meg. bevételét 2. szakasz A évi költségvetés az alábbiakból tevődik össze: 1. A költségvetés teljes bevétele ,00 dinár, 2. A használók más forrásokból származó bevétele ,00 dinár. 3. szakasz A költségvetés forrásonkénti bevételeit és jövedelmeit az alábbi összegekben tervezzük: Csoport osztályozás Közgazdasági Bevételek Terv AZ ÜZLETVITELI EREDMÉNY MEGÁLLAPÍTÁSA Bevétel- és jövedelemtöbblet vagy -hiány I ADÓK 711 JÖVEDELEM-, NYERESÉG- ÉS TŐKENYERESÉGADÓK Keresetadók Önálló tevékenységekből eredő bevételek utáni adó Vagyonból eredő bevételek utáni adó Személybiztosításból eredő bevételek utáni adó Hozzájárulás az önálló tevék. ellátó személyek bevétele után Egyéb bevételek utáni adó KERESET ALAP UTÁNI ADÓ Kereset alap utáni adó VAGYONADÓ Vagyonadó Örökösödési és ajándékozási adó Tőkeátutalás utáni adó JAVAK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK UTÁNI ADÓK Kommunális illeték zenei programok rendezésére Reklámpannók használata utáni kommunális illeték

2 Tűzvédelmi eszközök Gépjárművek utáni adók, illetékek és térítmények Általános érdekű javak használata utáni térítmények Átengedett térítmények és tartózkodási illetékek Községi térítmények Községi kommunális illetékek Községi utak használata utáni különtérítmény EGYÉB ADÓK Cégtábla utáni kommunális illetékek I. ÖSSZESEN II ADOMÁNYOK ÉS ÁTUTALÁSOK 731 ADOMÁNYOK KÜLFÖLDI ÁLLAMOKTÓL Folyó adományok külföldi államoktól a község számára III 732 ADOMÁNYOK NEMZETKÖZI SZERVEZETEKTŐL Folyó adományok nemzetközi szervezetektől a községi szint javára Tőkeadományok nemzetközi szervezetektől 733 EGYÉB HATALMI SZINTEK ÁTUTALÁSAI Egyéb hatalmi szintek folyó átutalásai a községi szint javára Egyéb hatalmi szintek tőkeátutalásai a községi szint javára II. ÖSSZESEN EGYÉB BEVÉTELEK 741 VAGYONI BEVÉTELEK A községi költségvetési eszközök utáni kamatok Az ásványi eredetű nyersanyag használata utáni térítmény Erdők és mezőgazdasági telkek használata utáni térítmény Terület- és telekhasználat utáni térítmény JAVAK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK ELADÁSA Javak és szolg. elad. vagy bérbead. szárm. bev. a közs. szint javára Illetékek a községi szint javára A községi szervek bevételei javak és szolgáltat. mellékes eladásából PÉNZBÍRSÁGOK ÉS ELKOBZOTT VAGYONI HASZON Közlekedési szabálysértési pénbirságokból eredő bevétel Szabálysértési pénzbírságokból eredő bevét. a községi szint javára TERMÉSZETES ÉS JOGI SZEMÉLYEKTŐL SZÁRMAZÓ ÖNKÉNTES ÁTUTALÁSOK Természetes és jogi személyektől származó folyó önkéntes átutal VEGYES ÉS HATÁROZATLAN BEVÉTELEK Vegyes és határozatlan bevételek a községi szint javára KÖLTSÉGREFUNDÁCIÓS MEMORANDUMTÉTELEK Költségrefundációs memorandumtételek HAZAI PÉNZÜGYI VAGYON ELADÁSÁBÓL EREDŐ JÖVEDELEM Belföldi részvények és egyéb tőke eladásából származó jövedelemek a községi szint javára III ÖSSZESEN: A KÖLTSÉGVETÉS FOLYÓ BEVÉTELEI A HASZNÁLÓK EGYÉB BEVÉTELFORRÁSAI ÖSSZESEN:

3 A költségvetési kiadások alaprendeltetések szerint az alábbi összegekben vannak megállapítva: Közgazd. Költsévet. A költségv.- osztá- Leírás terv használók Összesen lyozás 2010 terve A FOGLALKOZTATOTTAK KIADÁSAI 411 A foglalkoztatottak keresete és pótlékai A munkaadót terhelő szociális járulékok Természetbeni juttatások A foglalkoztatottak szociális juttatásai A foglalkoztatottak térítései SZOLGÁLTATÁS- ÉS ÁRUHASZNÁLAT 421 Állandó kiadások Ingázási költségek Szerződéses szolgáltatások Szakosított szolgáltatások Folyó javítások és karbantartás Anyag ÁLLÓESZKÖZ-HASZNÁLAT 431 Az állóeszközök használata KAMATTÖRLESZTÉS 441 Hazai kamatok törlesztése SZUBVENCIÓK 451 Szubvenció közérdekű, nem pénzügyi vállalat ADOMÁNYOK ÉS ÁTUTALÁSOK 463 Adományok és átutalások egyéb hat. szinteknek Adományok és átutalások egyéb hat. szinteknek SZOC. BIZTOSÍTÁSBÓL EREDŐ JOGOK 472 Szociális védelmi térítés EGYÉB KIADÁSOK 481 Kormányon kívüli szervezetek dotálása Adók, kötelező illetékek Elemi csapás okozta kár utáni térítmény ADMINISZTRATÍV KÖLTSÉGVETÉSI ÁTUTAL. 499 Tartalékeszközök ÁLLÓESZKÖZÖK 511 Épületek és építési létesítmények Gépek és felszerelés Nem anyagi jellegű vagyon ALAPTŐKETÖRLESZTÉS 611 Alaptőketörlesztés hazai hitelezőknek ÖSSZESEN:

4 KÜLÖN RÉSZ 5. szakasz A költségvetés ,00 dináros eszközeit, valamint a költségvetés közvetett és közvetlen használóinak póttevékenységből származó pótbevételeit ,00 dinár értékben, amelyek összesen ,00 dinárt tesznek ki, használók szerint az alábbiaknak megfelelően osztjuk fel: Rész Fejezet Funkció Pozíció Közgazdasági osztályozás L e í r á s Költségvet terv A saját bevételek kiadásai Összesen 1 KÖZSÉGI KÖZIGAZGATÁSI HIV. 1.1 KKT, ELNÖK, ELNÖKHELYETTES, KÖZSÉGI TANÁCS 110 Végrehajtó és törvényalkotási szervek A foglalkoztatottak keresete és pótlékai A munkaadót terhelő szociális járulékok A foglalkoztatottak térítései Állandó kiadások Ingázási költségek Szerződéses szolgáltatások Folyó javítások és karbantartás Anyag Költségvetési bevételek A 110. funkcióra összesen: Költségvetési bevételek Az 1.1. fejezet összesen: KÖZSÉGI VAGYONJOGI ÜGYÉSZSÉG 330 Bíróságok A foglalkoztatottak keresete és pótlékai A munkaadót terhelő szociális járulékok A foglalkoztatottak szociális juttatásai A foglalkoztatottak térítései Állandó kiadások Ingázási költségek Szerződéses szolgáltatások Folyó javítások és karbantartás Anyag A 330. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek A 330. funkcióra összesen: Az 1.2. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Az 1.2. fejezet összesen:

5 1.3 TISZAPART-ALVÉG H. K. 110 Végrehajtó és törvényalkotási szervek A foglalkoztatottak keresete és pótlékai A munkaadót terhelő szociális járulékok A foglalkoztatottak térítései Állandó kiadások Ingázási költségek Szerződéses szolgáltatások Folyó javítások és karbantartás Anyag Éllóeszköz-használat Épületek és építési létesítmények Költségvetési bevételek Saját bevételek A 110. funkcióra összesen: Az 1.3. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek Az 1.3. fejezet összesen: H. K. CENTA -TÓPART 110 Végrehajtó és törvényalkotási szervek A foglalkoztatottak keresete és pótlékai A munkaadót terhelő szociális járulékok A foglalkoztatottak térítései Állandó kiadások Szerződéses szolgáltatások Költségvetési bevételek Saját bevételek A 110. funkcióra összesen: Az 1.4. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek Az 1.4. fejezet összesen: KERTEK H. K. 110 Végrehajtó és törvényalkotási szervek A foglalkoztatottak keresete és pótlékai A munkaadót terhelő szociális járulékok A foglalkoztatottak térítései Állandó kiadások Ingázási költségek Szerződéses szolgáltatások Folyó javítások és karbantartás Anyag Adók, kötlező illetékek Épületek és építési létesítmények Költségvetési bevételek Saját bevételek A 110. funkcióra összesen:

6 Az 1.5. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek Az 1.5. fejezet összesen: FELSŐHEGY H. K. 110 Végrehajtó és törvényalkotási szervek A foglalkoztatottak keresete és pótlékai A munkaadót terhelő szociális járulékok A foglalkoztatottak térítései Állandó kiadások Szerződéses szolgáltatások Szakosított szolgáltatások Folyó javítások és karbantartás Épületek és építési létesítmények Költségvetési bevételek Saját bevételek A 110. funkcióra összesen: Az 1.6. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek Az 1.6. fejezet összesen: H. K. BÁCSKA BOGARAS 110 Végrehajtó és törvényalkotási szervek A foglalkoztatottak keresete és pótlékai A munkaadót terhelő szociális járulékok A foglalkoztatottak térítései Állandó kiadások Szerződéses szolgáltatások Költségvetési bevételek Saját bevételek A 110. funkcióra összesen: Az 1.7. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek Az 1.7. fejezet összesen: TORNYOS H. K. 110 Végrehajtó és törvényalkotási szervek A foglalkoztatottak keresete és pótlékai A munkaadót terhelő szociális járulékok Szociális juttatások a foglalkozt A foglalkoztatottak térítései

7 Állandó kiadások Szerződéses szolgáltatások Költségvetési bevételek Saját bevételek 0 0 A 110. funkcióra összesen: Az 1.8. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek 0 0 Az 1.8. fejezet összesen: KEVI H. K. 110 Végrehajtó és törvényalkotási szervek A foglalkoztatottak keresete és pótlékai A munkaadót terhelő szociális járulékok A foglalkoztatottak térítései Állandó kiadások Szerződéses szolgáltatások Költségvetési bevételek A 110. funkcióra összesen: Az 1.9. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Az 1.9. fejezet összesen: KÖZSÉGI KÖZIGAZGATÁSI SZERV 130 Végrehajtó és törvényalkotási szervek A foglalkoztatottak keresete és pótlékai A munkaadót terhelő szociális járulékok A foglalkoztatottak szociális juttatásai A foglalkoztatottak térítései Állandó kiadások Ingázási költségek Szerződéses szolgáltatások Szakosított szolgáltatások Folyó javítások és karbantartás Anyag Adók, kötelező illetékek Gépek és felszerelés A 130. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek A 130. funkcióra összesen:

8 130 Általános szoláltatások Mezőőrszolgálat A foglalkoztatottak keresete és pótlékai A munkaadót terhelő szociális járulékok A foglalkoztatottak térítései Folyó javítások és karbantartás Anyag A 130. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek A 130. funkcióra összesen: Általános szolgáltatások A foglalkoztatottak szoc. juttatásai (végkie.) Állandó költségek Szeződéses szolgáltatások A Közig. Hiv. foglalkoztatott. sportaktivit Hazai kamatok törlesztése Kormányon kívüli szervezetek dotálása Adók, kötelező illetékek Gépek és felszerelés Nem anyagi jellegű vagyon A 130. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek A 130. funkcióra összesen: POLITIKAI PÁRTOK FINANSZÍROZÁSA 111 Végrehajtó és törvényalkotási szervek Nem kormányzati szervezetek dotálása A 111. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek A 111. funkcióra összesen: Alapfokú oktatás- Stevan Sremac Á.I. 92 Egyéb adományok, támogatások és 465 átutalások A 912. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek A 912. funkcióra összesen: Alapfokú oktatás- Stevan Mokranjac Általános Zeneiskola Egyéb adományok, támogatások és átutal

9 A 912. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek A 912. funkcióra összesen: Középfokú oktatás- Zentai Gimnázium Egyéb adományok, támogatások és átutal A 920. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek A 920. funkcióra összesen: Középfokú oktatás- Tehetséggondozó Gimnázium 95 Egyéb adományok, támogatások és 465 átutalások A 920. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek A 920. funkcióra összesen: Középfokú oktatás- Közgazdaságikereskedelmi Iskola 96 Egyéb adományok, támogatások és 465 átutalások A 920. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek A 920. funkcióra összesen: Középfokú oktatás- Egészségügyi Középiskola Egyéb adományok, támogatások és átutal A 920. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek A 920. funkcióra összesen: Máshová nem sorolt oktatás Szoc.védelmi térítés a költségvetésből Tanulók utaztatása Egyetemisták ösztöndíjazása Szakmai továbbképzés Külföldi projekt. partn Iskolai évford. Megünneplése Gyermekek forgalmi képzése Tanulói versenyek

10 08 Központi fűtés a középiskol A 980. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek A 980. funkcióra összesen: Tartalékok Tartalékeszközök 01Állandó tartalékok 02Folyó tartalékok Eledmi csapás okozta kár térítménye Költségvetési bevételek A 110. funkcióra összesen: Közösségfejlesztés Lakás- kommunálisügy Szakosított szolgáltatások Környezetvédelmi költségvetési alap Hazai kamatok törlesztése Szubvenciók nonprofit közvállalatoknak Szemafórok karbantartása Közvilágítás Utcák takarítása Zöldterületek Fűnyírás a Népkertben Üzlethelys. és közs.vagy.költ Ültetv.és védett övez. karbant Fák szakszerű metszése Szúnyogirtás Helyi utak karbantartása Vertikális szignalizáció Horizontális szignalizáció A városi strand urbanizálása Emlékművek karbantartása Utak téli karbantartása Játszóterek karbantartása Nagyértékű mezőgaz. szub Más hatalmi szintek átutalása Oktatási létes. és felszerel Zenta mezőgazd. fejlesztése Zenta kisip.és iparos.fejleszt Projektumokban való részvétel A Művelődési Otthon adapt Történelmi Levéltár Inkubátor Kft Kamaraszínház

11 09 Az egészség. intézm. szükség Region. szemétlerakó A HK szükségleteire A régi hulladéklerakó szanálása 12 és rekonstr Épületek és építési létesítmények Zenta tervei Kisaj. Kiskompet és Keceli tel Projektumok és önrész Termálkút kiépítése Alaptőketörlesztés hazai hitelezőknek A 620. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek A 620. funkcióra összesen: Végrehajtó és törvényalkotási szervek Egyéb kormányon kívüli szervezetek Kormányon kívüli szervezetek dotálása Helyi Gyermekjóléti Akcióterv Helyi Ifjúságjóléti Akcióterv Helyi Roma Akcióterv Szociális stratégia Részvétel civ.szerv.projektum Zentai Gazdakör Egyéb Költségvetési bevételek A 110. funkcióra összesen: Az funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek Az fejezet összesen IDEGENFORGALMI SZERVEZET 620 Közösségfejlesztés A foglalkoztatottak keresete és pótlékai A munkaadót terhelő szociális járulékok A folglalkoztatottak szociális juttatásai A foglalkoztatottak térítései Állandó kiadások Ingázási költségek Szerződéses szolgáltatások Szakosított szolgáltatások Folyó javítások és karbantartás Anyag Más hatalmi szintek átutalásai

12 Szociális védelmi térítmények Adók, kötelező illetékek Épületek és építési létesítmények Gépek és felszerelés A 620. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek A 620. funkcióra összesen: Az fejezet finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek Az fejezet összesen ISKOLÁSKOR ELŐTTI OKTATÁS Hófehérke Óvoda 911 Iskoláskor előtti oktatás A foglalkoztatottak keresete és pótlékai A munkaadót terhelő szociális járulékok Természetbeni juttatások A foglalkoztatottak szociális juttatásai A foglalkoztatottak térítései Állandó kiadások Szerződéses szolgáltatások Szakosított szolgáltatások Folyó javítások és karbantartás Anyag Más hatalmi szintek átutalásai Hazai kamatok törlesztése Gyermekek és család utáni költségvetési térítmény A 911. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek A 911. funkcióra összesen: Az fejezet finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek Az fejezet összesen THURZÓ LAJOS KMK 820 Kulturális szolgáltatások A foglalkoztatottak keresete és pótlékai A munkaadót terhelő szociális járulékok A foglalkoztatottak szociális juttatásai A foglalkoztatottak térítései Állandó kiadások Ingázási költségek

13 Szerződéses szolgáltatások Szakosított szolgáltatások Folyó javítások és karbantartás Anyag Más hatalmi szintek átutalásai Adók, kötelező illetékek Gépek és felszerelés A 820. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek A 820. funkcióra összesen: Kulturális szolgáltatások - Művelődési szervezetek Kormányon kívüli szervezetek dotálása Egyéb művelődési szervezetek Zenta város ünnepe VIII. Nemzetközi KárpátmedenceiAratóünnepség VIII. Nemzetközi Birkanyíró és Pörköltfőző Verseny Tudás Hatalom X. Nyári Ifjúsági Játékok Zeneakadémiai mesteriskola A HK napjának ünnepe A szabadfoglalkozású művészek 09 társadalombiztosítása Miroslav Antić Kamaraszín A 820. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek A 820. funkcióra összesen: Az fejezet finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek Az fejezet összesen STEVAN SREMAC ALAPÍTVÁNY 820 Művelődéi szolgáltatások A foglalkoztatottak keresete és pótlékai A munkaadót terhelő szociális járulékok A foglalkoztatottak szociális juttatásai A foglalkoztatottak térítései Állandó kiadások Ingázási költségek Szerződéses szolgáltatások Szakosított szolgáltatások Anyag Más hatalmi szintek átutalásai Nem kormányzati szervezetek dotálása Művelődési rendezv. szerv

14 A 820. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek A 820. funkcióra összesen: Az fejezet finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Az fejezet összesen TÖRTÉNELMI LEVÉLTÁR 820 Kulturális szolgáltatások A foglalkoztatottak keresete és pótlékai A munkaadót terhelő szociális járulékok A foglalkoztatottak szociális juttatásai A foglalkoztatottak térítései Állandó kiadások Folyó javítás és karbantartás Anyag Más hatalmi szintek átutalásai A 820. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek A 820. funkcióra összesen: Az fejezet finanszírozási forrásai.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek Az fejezet összesen SPORTKULTÚRA 810 Rekreációs és sportszolgáltatás Nem kormányzati szervezetek adományai A 810. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek A 810. funkcióra összesen: SPORTSZERVEZETEK 810 Rekreációs és sportszolgáltatás Kormányon kívüli szervezetek dotálása Hagyományos sportrendezv Az élsport dotálása Sportstratégia Egyéb sportszervezetek A 810. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek A 810. funkcióra összesen: Az fejezet finanszírozási forrásai.01 Költségvetési bevételek Az fejezet összesen

15 1.17 SZOCIÁLIS VÉDELMI KÖZPONT 090 Szociális védelem A foglalkoztatottak keresete és pótlékai A munkaadót terhelő szociális járulékok A foglalkoztatottak szociális juttatásai A foglalkoztatottak térítései Állandó kiadások Ingázási költségek Szerződéses szolgáltatások Folyó javítások és karbantartás Anyag Szociális védelmi térítés Adók, kötelező illetékek A 090. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek A 090. funkcióra összesen: Máshová nem sorolt szociális védelem Egyéb kormányon kívüli szervezetek Nem kormányzati szervezetek adományai Vöröskereszt Halláskárosultak Szövetsége Öregségi nyugdíjasok Rokkantnyugdíjasok ZENDE Háziápolás Caritas Népkonyha Napraforgó Civil Szervezet Tincse Disztrófiások Egyesülete Vakok és Gyengénl. 11 Községk.Szer Szklerózis-multiplex Betegek Egy Nemek egyenjog. fogl. Bizott Kéz a kézben-fej.gát.gyerm Harcosszövetség Egyéb A 090. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek A 090. funkcióra összesen: Az fejezet finanszírozási forrásai.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek Az fejezet összesen

16 1.18 TŰZVÉDELMI ALAP 320 Tűzvédelmi szolgáltatások Egyéb adományok, támogatások és átutal A 320. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek A 320. funkcióra összesen: Tűzv.szolg. Községi Tűzoltó Szövets A foglalkoztatottak keresete és pótlékai A munkaadót terhelő szociális járulékok Állandó kiadások Ingázási költségek Szerződéses szolgáltatások Folyó javítások és karbantartás Anyag A 320. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek A 320. funkcióra összesen: Tűzv.szolg. Önkéntes Tűzoltó Egyes Egyéb adományok, támogatások és átutal A 320. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek A 320. funkcióra összesen: Tűzv.szolg. Tisza menti fúvószenekar Egyéb adományok, támogatások és átutal A 320. funkció finanszírozási forrásai:.01 Költségvetési bevételek A 320. funkcióra összesen: Az fejezet finanszírozási forrásai.01 Költségvetési bevételek Saját bevételek Az fejezet összesen ÖSSZESEN:

17 III. A KÖLTSÉGVETÉS VÉGREHAJTÁSA 6. szakasz A költségvetésről szóló rendelet végrehajtásáért a község polgármestere felel. A költségvetés végrehajtásátásának az utalványozója a község polgármestere. 7. szakasz A közvetlen és közvetett költségvetési eszközhasználók utalványozója az a tisztségviselő (vezető), illetve személy, aki az eszközök igazgatásáért, a kötelezettségvállalásért, a szerv eszközeiből történő fizetési meghagyások kiadásáért, valamint a költségvetéshez tartozó eszközök befizetési meghagyásainak a kiadásáért felel. 8. szakasz A jelen rendelettel felosztott eszközök törvényes és rendeltetésszerű használatáért a tisztségviselő, illetve a közvetett és közvetlen költségvetési eszközhasználók vezetői mellett, felel a Községi Közigazgatási Hivatal vezetője is. 9. szakasz A a pénzügyekben illetékes közigazgatási szerv köteles rendszeresen kísérni a költségvetés végrehajtását és évente legalább kétszer tájékoztatni a közésg polgármesterét (a községi tanácsot), éspedig kötelezően a hat, illetve kilenc hónapos időszak elteltét követő tizenöt napon belül. A jelen szakasz 1. bekezdése szerinti jelentés benyújtását követő tizenöt napon belül a község polgármestere (községi tanács) elfogadja a jelentést és utalja azt a községi képviselő-testület elé. A jelentésnek tartalmaznia kell az elfogadott költségvetés és a végrehajtás közötti eltéréseket, valamint a nagyobb eltérések indoklását. 10. szakasz Az appropriációk módosításáról szóló döntést, összhangban a költségvetési rendszerről szóló törvény 61. szakaszával a község polgármestere (községi tanács) hozza meg. A folyó és állandó költségvetési tartalékok felhasználásáról a döntést a pénzügyekben illetékes helyi közigazgatási szerv javaslatára a község polgármestere (községi tanács) hozza meg. 11. szakasz A községi költségvetés közvetlen és közvetett költségvetési eszközhasználói pénzeszközeit, valamint az egyéb használók közpénzeit, amelyeket tartalmaz a községi trezor konszolidált számlája, a konszoldált trezorszámlán kell letétbe helyezni. 12. szakasz A jelen rendelettel felosztott eszközöket a közvetett és közvetlen költségvetési eszközhasználók csak arra a célra használhatják, amelyekre a kérelmeik alapján ezeket az eszközöket jóváhagyták és átutalták. A költségvetési eszközhasználó, amely egy bizonyos kiadást a költsgévetési eszközökből és egyéb bevételekből teljesít, köteles ezen kiadás törlesztését előbb ezen forrásból eszközölni. A évben jóváhagyott appropriációkkal összhangban, a évből átvállalt, de a év folyamán nem végrehajtott appropriációkat át kell vinni a évre és átvállalt kötelezettségű státusuk van és azokat a jelen rendelettel jóváhagyott appropriációk terhére kell végrehajtani. 13. szakasz Az átvállalt kötelezettségeket és minden egyéb pénzügyi kötelezettséget kizárólag a készpénz elve alapján lehet végrehajtani a konszolidált trezorszámláról, kivéve ha a törvény, illetve a Kormány aktusa nem irányoz elő másmilyen módszert

18 14. szakasz A költségvetési eszközhasználó a jelen rendelettel megállapított appropriáció összegéig vállalhat át kötelezettséget a költségvetés terhére. A költségvetési eszközhasználók csak írásos szerződés vagy más jogi aktus alapján vállalnak át kötelezettségeket, amennyiben ezt a törvény másképp nem írja elő. Az átvállalt kötelezettségek, amelyeknek az összege magasabb a jelen rendelettel előirányozott eszközök összegénél vagy ellentétben vannak a költségvetési rendszerről szóló törvénnyel, nem hajthatóak végrea a költségvetés terhére. 15. szakasz A költségvetési eszközhasználóknak a javak beszerzéséről, szolgáltatás nyújtásáról vagy építési munkálatok kivitelezéséről szóló szerződés odaítélésekor a közbeszerzést szabályozó előírásokkal összhangban kell eljárniuk. Kisértékű beszerzésnek a közbeszerzést szabályozó előírás értelmében az a beszerzés tekintendő, amelynek az értékét a Szerb Köztársaág évi költségvetését szabályozó törvénye állapít meg. 16. szakasz A jelen rendelettel felosztott eszközök a használók felé a megvalósított költségvetési bevételekkel részarányosan kerülnek teljesítésre. Amennyiben a költségvetési jövedelmek az év folyamán csökkennek, a költségvetési kiadások az alábbi prioritás szerint kerülnek végrehajtásra: a költségvetés-használók foglalkoztatottjai keresetének kifizetési kötelezettségei és a költségvetési eszközhasználók zavartalan működéséhez szükséges minimális állandó költségek. Ha a költsévetési eszközhasználók a jelen rendelet 5. szakaszában kimutatott összegnél magasabb összegbenvalósítanak meg pótjövedelemet, a pótjövedelemként megvalósított eszközöket addig a szintig használhatják, amelyig azokat megvalósítottak, éspedig a jelen rendelettel megállapított rendeletetésre. Ha a költségvetési eszközhasználók nem valósítanak meg a jelen rendelet 5. szakasza szerinti pótjövedelemet, az ezen jövedelemekből megállapított appropriációk nem lesznek a költségvetési eszközök terhére végrehajtva. 17. szakasz A költségvetési eszközhasználók költségeire és kiadásaira felosztott eszközök a kérelmeik alapján kerülnek átutalásra, összhangban aköltségvetés háromhavi terveiben jóváhagyott kvótákkal. A kérelem mellett a hasnzálók kötelesek megküldeni a komplett fizetési dokumentációt (másolat). 18. szakasz A 110. funkció 105. pozíció 07. bekezdés, 481. közgazdasági osztályozás eszközeinek felosztása pályázat útján történik. 19. szakasz A 820. funkció, 144. pozíció, 481. közgazdasági osztályozás eszközeinek felosztása pályázat útján történik. 20. szakasz A 810. funkció, 164. pozíció, 481. közgazdasági osztályozás eszközeinek felosztása a megfelelő általános aktus szerint történik. 21. szakasz A évben a konszolidált trezorszámlán levő pénzeszközket csak a költségvetési rendszerről szóló törvény 10. szakaszával összhangban lehet beruházni, eközben ugyanezen törvény ugyanezen szakasza szerint a község polgármestere, illetve az általa meghatalamzott személy felelnek a beruházás hatékonyságáért és biztonságáért

19 22. szakasz A közvetlen és közvetett költségvetési eszközhasználók, amelyeknek tevékenységét teljes egészében vagy túlsúlyban a költségvetésből finanszírozzák, a évben a munkaeszközamortizációt a tőke terhére számolják el, a költségvetésben biztosított és adományok alapján megvalósított eszközökkel arányosan. 23. szakasz Kivételesen, amennyiben Zenta község költségvetésébe megfelelő aktussal rendeltetésszerű transzfereszközöket választanak ki másik költségvetésből (Köztársaság, Tartomány, más község), beleéértve az elemi csapások miatti kártérítésre kiválasztott céleszközket is, valamint adományok leszerződését, amelyek összegei nem voltak ismeretesek a jelen rendelet meghozatalának folyamatában, a pénzügyekben illeltékes közigazgatási szerv azon aktus alapján megnyitja a megfelelő appropriációt az ezen alapon történő kiadás végrehajtására, összhangban a költségvetési rendszerről szóló törvény 5. szakaszával. 24. szakasz A jelen rendeletet közzé kell tenni a község hivatalos lapjában és meg kell küldeni Pénzügyminisztériumnak. a 25. szakasz A jelen rendelet a községi hivatalos lapban való közzétételétől számított nyolcadik napon lép hatályba, és a január 1-jétől kell alkalmazni. ZENTA KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: Rácz Szabó László, s. k. Zenta KKT elnöke I N D O K O L Á S A 2010-es pénzügyi év folyamán egyes appropriáció-összegek változására került sor a költségvetéshasználóknak az eszközök programon belüli átirányítása iránti kérelme alapján, azaz meghatározott appropriáció-eszközök mértékének csökkentésére ott, ahol több kiadás lett tervezve olyan más appropriációk javára, ahol kevesebb kiadás volt tervben. Azokra a rendeltetésekre, amelyekre vonatkozóan nem volt megállapítva appropriáció, illetve azon rendeltetésekre, amelyekre az év folyamán az appropriációk nem voltak elegendőek, a folyó költségvetési tartalékeszközöket vettük igénybe

VÉGZÉST ÁLTALÁNOS RÉSZ

VÉGZÉST ÁLTALÁNOS RÉSZ A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009. sz.) 76. szakasza és Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 1/2006.sz. - egységes szerkezetbe foglalt szöveg,

Részletesebben

R E N D E L E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL

R E N D E L E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL R E N D E L E T ZENTA KÖZSÉG 2009. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL 2008. DECEMBER 29. Z E N T A A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 9/2002., 87/2002., 66/2005. és 85/2006. sz.) 25.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 18. SZÁM 2013. OKTÓBER 31. Z E N T A A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hiv. Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012., 62/2013.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 12. SZÁM 2013. JÚLIUS 15. Z E N T A 127. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. és 93/2012. sz.) 43. szakasza, a

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVII. ÉVFOLYAM 28. SZÁM 2012. OKTÓBER 29. ZENTA 205. A helyi önkormányzatokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. szám) 50. szakasza, Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIX. ÉVFOLYAM 12. SZÁM 2014. JÚLIUS 24. Z E N T A 84. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIII. ÉVFOLYAM 16. SZÁM 2008. DECEMBER 29. Z E N T A 147. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 9/2002., 87/2002., 66/2005. és 85/2006. sz.) 25. szakasza, a közbevételekről

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVII. ÉVFOLYAM 32. SZÁM 2012. DECEMBER 7. ZENTA 263. A helyhatósági választásokról szóló törvény (a Szerb Köztársaság Hivatalos Közlönye, 129/2007., 34/2010. sz. az Alkotmánybíróság határozata és 54/2011.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIX. ÉVFOLYAM 18. SZÁM 2014. DECEMBER 30. Z E N T A 133. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIV. ÉVFOLYAM 17. SZÁM 2009. DECEMBER 31. Z E N T A 154. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 9/2002., 87/2002., 66/2005. és 85/2006. sz.) 25. szakasza, a közbevételekről

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIV. ÉVFOLYAM 8. SZÁM 2009. JÚNIUS 10. Z E N T A 90. A helyi önkormányzatokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. sz.) 30. szakaszának 2. pontja, a költségvetési rendszerről szóló törvény

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIV. ÉVFOLYAM 14. SZÁM 2009. OKTÓBER 20. Z E N T A 126. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 9/2002., 87/2002., 66/2005. és 85/2006. sz.) 25. szakasza, a közbevételekről

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG KÉPVISELŐ- TESTÜLETE

ZENTA KÖZSÉG KÉPVISELŐ- TESTÜLETE ZENTA KÖZSÉG KÉPVISELŐ- TESTÜLETE 6. ÜLÉS 2012. december 7. A szövegben való könnyebb eligazodáshoz használja az Adobe Reader Bookmark funkcióját mailto:sekretarso@zenta-senta.co.rs Zenta község statútumának

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 17. SZÁM 2015. JÚLIUS 21. Z E N T A 114. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2011., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás, 93/2012., 62/2013., 63/2013. szám kiigazítás, 108/2013., 142/2014., 68/2015.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLV. ÉVFOLYAM 20. SZÁM 2010. OKTÓBER 18. Z E N T A 193. A közúti szállításról szóló törvény (az SZK Hiv. Közlönye, 46/95., 66/2001., 61/2005. 91/2005. és 62/2006. szám) 7. szakasza és 36. szakaszának 1.

Részletesebben

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/29., 73/21., 11/21., 11/211. szám kiigazítás, 93/212., 62/213., 63/213. szám kiigazítás, 18/213., 142/214., 68/215. szám másik törvény,

Részletesebben

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012., 62/2013., 63/2013. és 108/2013. szám) 43. szakasza, a helyi önkormányzatról szóló

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LIII. ÉVFOLYAM 8. SZÁM 2018. JÚLIUS 17. Z E N T A 85. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM, 26. SZÁM 2016. NOVEMBER 17. Z E N T A 150. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 4 Година XXXVII 31. мај 2005. г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 4 Година XXXVII 31. мај 2005. г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 4 Година XXXVII 31. мај 2005. г., Бачка Топола XXXVII. évfolyam 4. szám Topolya, 2005. május 31. Broј 4. 31.05.2005. СТРАНА 63. OLDAL

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIX. ÉVFOLYAM 10. SZÁM 2014. JÚNIUS 19. Z E N T A 76. A költségvetési rendszerről szóló törény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2013. július 12-én 9.00 és 12.25 óra között, a Városháza nagytermében megtartott 15. üléséről. A jelenlevők létszámának megállapításakor az ülésen

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 30. SZÁM 2015. DECEMBER 30. Z E N T A 178. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVI. ÉVFOLYAM 10. SZÁM Z E N T A 102. A helyi önkormányzatokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. szám) 32. szakasza 1. bekezdésének 6. pontja, valamint Zenta község statútuma (Zenta

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLV. ÉVFOLYAM 10. SZÁM 2010. JÚNIUS 15. Z E N T A 150. A helyhatósági választásokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. szám) 48. és 49. szakasza alapján Zenta Község Képviselő-testülete

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM, 29. SZÁM 2016. DECEMBER 29. Z E N T A 204. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM, 24. SZÁM 2016. SZEPTEMBER 29. Z E N T A 131. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 6. SZÁM 2015. MÁRCIUS 30. Z E N T A 36. A helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. szám) 50. szakasza, Zenta község statútuma (Zenta

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 28. SZÁM 2015. NOVEMBER 27. Z E N T A 162. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. sz.) 46. szakaszának 7. pontja alapján Zenta Község Képviselő-testülete

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LII. ÉVFOLYAM 26. SZÁM 2017. DECEMBER 28. Z E N T A 248. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 13. SZÁM 2013. SZEPTEMBER 4. Z E N T A A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

R E N D E L E T E T A ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ. 1.

R E N D E L E T E T A ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ. 1. 199. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás, 93/2012., 62/2013., 63/2013. szám kiigazítás, 108/2013., 142/2014.,

Részletesebben

1. szakasz. 2. szakasz

1. szakasz. 2. szakasz rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás, 93/2012., 62/2013., 63/2013. szám kiigazítás, 108/2013., 142/2014., 68/2015. szám másik törvény,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LII. ÉVFOLYAM, 25. SZÁM 217. NOVEMBER 29. Z E N T A 225. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/29., 73/21., 11/21., 11/211. szám kiigazítás,

Részletesebben

RENDELETET ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ

RENDELETET ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012., 62/2013., 63/2013. szám - kiigazítás, 108/2013., 142/2014., 103/2015. és 99/2016.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LII. ÉVFOLYAM, 19. SZÁM 2017. SZEPTEMBER 27. Z E N T A 179. A helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/07., 83/2014. sz. más törv.) 32. szakasza

Részletesebben

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ. 1. szakasz. 2.

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ. 1. szakasz. 2. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás, 93/2012., 62/2013., 63/2013. szám kiigazítás, 108/2013., 142/2014., 68/2015.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 18. üléséről, amelynek megtartására 2013. október 14-én került sor 9.00 órától 14.00 óráig a Községi Képviselő-testület épületének nagytermében.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 9. SZÁM 2013. JÚNIUS 10. Z E N T A 104 A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Lapja, 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011 és 93/2012) 32. szak., a helyi önkormányzatról

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 11 Година XXXV 24. новембар г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 11 Година XXXV 24. новембар г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА HIVATALOS LAPJA Број 11 Година XXXV 24. новембар 2003. г., Бачка Топола XXXV. évfolyam 11. szám Topolya, 2003. november 24. Broј 11. 24.11.2003. СТРАНА 150. OLDAL 2003.11.24.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LII. ÉVFOLYAM, 8. SZÁM 2017. ÁPRILIS 25. Z E N T A 97. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. sz.) 78. szakaszának 2. pontja, Zenta község területén

Részletesebben

R E N D E L E T E T a 2014. évi magyarkanizsai községi költségvetés módosításáról és kiegészítéséről

R E N D E L E T E T a 2014. évi magyarkanizsai községi költségvetés módosításáról és kiegészítéséről Број: 17. 31.10.2014. СТРАНА 436. OLDAL 2014.10.31. 17. sz ám A költségvetési rendszerről szóló törvény 43. szakasza (Az SZK Hiv. Közlönye, 54/09., 73/10., 101/10., 101/11., 93/12., 62/13., 63/13. -- javítás

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 20. SZÁM 2013. NOVEMBER 13. Z E N T A 210. Az oktatási és nevelési rendszer alapjairól szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 72/2009. és 52/2011. sz.) 29. szakaszának 1., 2. 3., 4.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 31. üléséről, amelynek megtartására 2014. november 18-án került sor 9:00 órai kezdettel a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében.

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 11 Година XXXVIII 21. децембар 2006. г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 11 Година XXXVIII 21. децембар 2006. г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 11 Година XXXVIII 21. децембар 2006. г., Бачка Топола XXXVIII. évfolyam 11. szám Topolya, 2006. december 21. Broј 11. 21.12.2006.

Részletesebben

A MAGYARKANIZSAI KÖZSÉGI KÖLTSÉGVETÉS A 2011-2013. IDİSZAKRA VONATKOZÓ K I V E T Í T É S É T

A MAGYARKANIZSAI KÖZSÉGI KÖLTSÉGVETÉS A 2011-2013. IDİSZAKRA VONATKOZÓ K I V E T Í T É S É T Број 8. 09.12.2010. СТРАНА 323. OLDAL 2010.12.09. 8. szám A költségvetési rendszerrıl szóló törvény 46. szakasza (Az SZK Hiv. Közlönye, 54/09. és 73/10. sz.), Маgyarkanizsa község alapszabályának 47. szakasza

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM 2. SZÁM 2016. MÁRCIUS 1. Z E N T A 22. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. sz.) 78. szakaszának 2. pontja és a Zenta község költségvetéséből

Részletesebben

R E N D E L E T E T a 2014. évi magyarkanizsai községi költségvetésről

R E N D E L E T E T a 2014. évi magyarkanizsai községi költségvetésről Број: 22. 27.12.2013. СТРАНА 536. OLDAL 2013.12.27. 22. sz ám A költségvetési rendszerről szóló törvény 43. szakasza (Az SZK Hiv. Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011, 93/2012. 62/13 és 62/13.

Részletesebben

Број 14. 31.12. 2008. СТРАНА 337. OLDAL 2008.12.31. 14. szám 206. A költségvetési rendszerrıl szóló törvény 25. szakasza (Az SZK Hiv. Közlönye, 9/02., 87/02., 61/05. 66/05., 101/05, 62/06, 63/06, és 85/06.

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 8 Година XXXVII 4. октобар г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 8 Година XXXVII 4. октобар г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 8 Година XXXVII 4. октобар 2005. г., Бачка Топола XXXVII. évfolyam 8. szám Topolya, 2005. oktober 4. Broј 8. 04.10.2005. СТРАНА 113.

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 12 - Година XXXXIII 15. децембар 2011. г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 12 - Година XXXXIII 15. децембар 2011. г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 12 - Година XXXXIII 15. децембар 2011. г., Бачка Топола XXXXIII. évfolyam - 12. szám Topolya, 2011. december 15. Број 12. 15.12.2011.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LIV. ÉVFOLYAM 12. SZÁM 2019. JÚLIUS 19. Z E N T A 105. Az oktatási és nevelési rendszer alapjairól szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 88/2017., 27/2018. más törv., és

Részletesebben

3. szám 34. oldal 2015.04.28

3. szám 34. oldal 2015.04.28 3. szám 34. oldal 2015.04.28 9. Az utakon levő közlekedési biztonságról szóló törvény ( SZK 41/09-es, 53/10-es és 101/11-es számú Hivatalos Közlönye ) 18. szakasza 2. bekezdésének 2. pontja, Csóka község

Részletesebben

7. szám 126. oldal 2015.06.11. ezresekben. Gazdasági osztályozás L E I R Á S А. A KÖLTSÉGVETÉS BEVÉTELEI ÉS JÖVEDELMEI, KIADÁSAI ÉS KÖLTSÉGEI

7. szám 126. oldal 2015.06.11. ezresekben. Gazdasági osztályozás L E I R Á S А. A KÖLTSÉGVETÉS BEVÉTELEI ÉS JÖVEDELMEI, KIADÁSAI ÉS KÖLTSÉGEI 7. szám 126. oldal 2015.06.11. 37. A helyi önkormányzatról szóló törvény ( SZK 129/07-es számú Hivatalos Közlönye ) 32. szakasza 1. bekezdésének 2. pontja, A költségvetési rendszerről szóló törvény ( SZK

Részletesebben

Az ülést Zenta Község Képviselő-testülete nagytermében 13,00 órai kezdettel tartjuk.

Az ülést Zenta Község Képviselő-testülete nagytermében 13,00 órai kezdettel tartjuk. Zenta község statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011) 48. szakasza, valamint a Zentai Községi Képviselő-testület ügyrendjének (Zenta Község Hivatalos Lapja, 12/2008. sz.) 76. szakasza alapján

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O T hozott ÓBECSE KÖZSÉG 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ

H A T Á R O Z A T O T hozott ÓBECSE KÖZSÉG 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ A költségvetés-rendszerről szóló törvény (SZK Hivatalos Közlönye, 54/9., 73/21., 11/21., 11/211. és 93/212. számok) 43. szakasza, A helyi önkormányzatról szóló törvény (SZK Hivatalos Közlönye, 129/7. szám)

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 10 - Година XLIV 20. дец 2012. г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 10 - Година XLIV 20. дец 2012. г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 10 - Година XLIV 20. дец 2012. г., Бачка Топола XLIV. évfolyam - 10. szám Topolya, 2012. december 20. Број 10. 20.12.2012. СТРАНА

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. XXXXIII. Évfolyam 6. szám Topolya, 2011. június 16.

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. XXXXIII. Évfolyam 6. szám Topolya, 2011. június 16. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 6 Година XXXXIII 16. јун 2011. г., Бачка Топола XXXXIII. Évfolyam 6. szám Topolya, 2011. június 16. Број 6. 16.06.2011. СТРАНА 96.

Részletesebben

A 3.. (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

A 3.. (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: Apátfalva Község Önkormányzat Képviselő-testülete 17/007.(VIII.9.) Ör az önkormányzat 007. évi költségvetéséről szóló 1/007. (I.1.) Ör módosításáról 1. A.. (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVII. ÉVFOLYAM 34. SZÁM 2012. DECEMBER 20. Z E N T A 300. A tervezésről és építésről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 72/2009., 81/2009. sz. kiig., 64/2010. sz. az Alkotmánybíróság határozata,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LII. ÉVFOLYAM, 13. SZÁM 27. JÚLIUS 22. Z E N T A 142. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/20., 1/20., 1/21. szám kiigazítás,

Részletesebben

SZENTTAMÁS ÖNKORMÁNYZATA A ÉV KÖLTSÉGVETÉSE LAKOSSÁGI ÚTMUTATÓ

SZENTTAMÁS ÖNKORMÁNYZATA A ÉV KÖLTSÉGVETÉSE LAKOSSÁGI ÚTMUTATÓ SZENTTAMÁS ÖNKORMÁNYZATA A 2017. ÉV KÖLTSÉGVETÉSE LAKOSSÁGI ÚTMUTATÓ Tartalom... 1. Bevezető 04 2. Hogyan jön létre a községi költségvetés? 05 3. Hogy töltődik fel a községi alap? 06 3.1 A bevételek összetétele

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVII. ÉVFOLYAM 16. SZÁM 212. ÁPRILIS 2. KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA 212.4.2. 84. Szerb Köztársaság Vajdaság Autonóm Tartomány Zenta Község Zenta község polgármestere Szám: 41-9/212-II

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЧОКА CSÓKA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЧОКА CSÓKA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЧОКА CSÓKA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA 14. szám 744. oldal 2014. 12. 31. 88. A költségvetési rendszerről szóló törvény ( SZK 54/09-es, 73/10-es, 101/10-es 101/11-es 93/12-es, 62/13-as,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 38. üléséről, amelynek megtartására 2015. június 16-án került sor 9:00 órai kezdettel a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében.

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. XXXXII. Évfolyam 10. szám Topolya, december 16.

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. XXXXII. Évfolyam 10. szám Topolya, december 16. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 10 Година XXXXII 16.децембар 2010. г., Бачка Топола XXXXII. Évfolyam 10. szám Topolya, 2010. december 16. Број 10. 16.12.2010. СТРАНА

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O T hozott ÓBECSE KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ HATÁROZAT ELSŐ MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL I.

H A T Á R O Z A T O T hozott ÓBECSE KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ HATÁROZAT ELSŐ MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL I. A költségvetés-rendszerről szóló törvény (SZK Hivatalos Közlönye, 54/9., 73/21., 11/21., 11/211., 93/212., 62/213., 63/213. és 18/213. számok) 63. szakaszának 1. bekezdése, A helyi önkormányzatról szóló

Részletesebben

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLV. évfolyam 16. szám Topolya, december 18.

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLV. évfolyam 16. szám Topolya, december 18. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 16 Година XLV 18. децембар 2013. г., Бачка Топола XLV. évfolyam 16. szám Topolya, 2013. december 18. Број 16. 18.12.2013. СТРАНА 771.

Részletesebben

KÖZFELHÍVÁST KÖZMUNKAPROGRAM ÉVI MEGVALÓSÍTÁSÁNAK MEGSZERVEZÉSÉRE TOPOLYA KÖZSÉGBEN

KÖZFELHÍVÁST KÖZMUNKAPROGRAM ÉVI MEGVALÓSÍTÁSÁNAK MEGSZERVEZÉSÉRE TOPOLYA KÖZSÉGBEN SZERB KÖZTÁRSASÁG VAJDASÁG AUTONÓM TARTOMÁNY TOPOLYA KÖZSÉG KÖZSÉGI ELNÖK Szám: 10-9/2018-V Kelt: 2018. 11. 22. Topolya A helyi önkormányzatról szóló törvény 44. szakasza 1. bekezdésének 5. pontja (SzK

Részletesebben

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLVI. évfolyam 9. szám Topolya, 2014. június 26.

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLVI. évfolyam 9. szám Topolya, 2014. június 26. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 9 Година XLVI 26. јун 2014. г., Бачка Топола XLVI. évfolyam 9. szám Topolya, 2014. június 26. Број 9. 26.06.2014. СТРАНА 111. OLDAL

Részletesebben

Összhangban Zenta község Községi Tanácsának a 03-13/2014-es számú, án kelt végzésével nyilvános betekintést hirdetünk ki:

Összhangban Zenta község Községi Tanácsának a 03-13/2014-es számú, án kelt végzésével nyilvános betekintést hirdetünk ki: Összhangban Zenta község Községi Tanácsának a 03-13/2014-es számú, 2014. 01. 23-án kelt végzésével nyilvános betekintést hirdetünk ki: H A T Á R O Z A T J A V A S L A T R A KIEGÉSZÍTÉSÉNEK ELFOGADÁSÁRÓL

Részletesebben

Број 6. 28.05.2015. СТРАНА 166. OLDAL 2015.05.28. 6. szám

Број 6. 28.05.2015. СТРАНА 166. OLDAL 2015.05.28. 6. szám Број 6. 28.05.2015. СТРАНА 166. OLDAL 2015.05.28. 6. szám 87. A helyi önkormányzatról szóló törvény 32. szakaszának 2. pontja (Szerb Köztársaság Hivatalos Lapja, 2007/129. szám), A költségvetési rendszerről

Részletesebben

J E L E N T É S T. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009. szám) 76. szakasza alapján megküldjük az alábbi

J E L E N T É S T. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009. szám) 76. szakasza alapján megküldjük az alábbi SZERB KÖZTÁRSASÁG VAJDASÁG AT ZENTA KÖZSÉG KÖZSÉGI KÖZIGAZGATÁSI HIVATAL Költségvetési és pénzügyi osztály Kelt: 2010. 10. 15-én Z e n t a A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 14. SZÁM 2013. SZEPTEMBER 23. Z E N T A 158. Zenta község statútuma ( Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 119. szóló rendelet ( Hivatalos Lapja, 6/2001. szám) 19. szakasza, és a bogarasi Bácska

Részletesebben

AZ ÉLSPORT ÉS A SPORTDÍJAK FINANSZÍROZÁSÁRA IRÁNYULÓ NYILVÁNOS PÁLYÁZATOT A ÉVBEN

AZ ÉLSPORT ÉS A SPORTDÍJAK FINANSZÍROZÁSÁRA IRÁNYULÓ NYILVÁNOS PÁLYÁZATOT A ÉVBEN A Zenta községben az élsport és a sportdíjak finanszírozásának módjáról szóló szabályzat (Zenta Község Hivatalos Lapja, 27/2015. szám) 8. szakasza alapján az élsport finanszírozására irányuló nyilvános

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O T OBECSE KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ. 1. szakasz

H A T Á R O Z A T O T OBECSE KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ. 1. szakasz A költségvetés-rendszerről szóló törvény (SZK Hivatalos Közlönye, 54/9., 73/21., 11/21., 11/211., 93/212., 62/213. és 63/213. szám helyesbítés) 43. szakasza, A helyi önkormányzatról szóló törvény (SZK

Részletesebben

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. L. évfolyam 5. Szám Topolya, február 05.

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. L. évfolyam 5. Szám Topolya, február 05. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 5 Година L 05. фебруар 2018. г., Бачка Топола L. évfolyam 5. Szám, 2018. február 05. Број 5. 05.02.2018. СТРАНА 34. OLDAL 2018.02.05.

Részletesebben

Jászladány Nagyközségi Önkormányzat képviselő-testületének 13/2018. (V. 28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi zárszámadásáról

Jászladány Nagyközségi Önkormányzat képviselő-testületének 13/2018. (V. 28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi zárszámadásáról Jászladány Nagyközségi Önkormányzat képviselő-testületének 13/2018. (V. 28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2017. évi zárszámadásáról Jászladány Nagyközségi Önkormányzat képviselő-testülete az

Részletesebben

01 - K1-K8. Költségvetési kiadások # Megnevezés Eredeti előirányzat Módosított előirányzat

01 - K1-K8. Költségvetési kiadások # Megnevezés Eredeti előirányzat Módosított előirányzat 01 - K1-K8. Költségvetési kiadások # Megnevezés Eredeti előirányzat Módosított előirányzat Kötelezettségvállalás, esedékes Kötelezettségvállalás, esedékes végleges Kötelezettségvállalás, Kötelezettségvállalás,

Részletesebben

SZABÁLYZATOT ZENTA KÖZSÉGBEN AZ ÉLSPORT FINANSZÍROZÁSÁNAK MÓDJÁRÓL

SZABÁLYZATOT ZENTA KÖZSÉGBEN AZ ÉLSPORT FINANSZÍROZÁSÁNAK MÓDJÁRÓL Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 78. szakaszának 2. bekezdése és a testnevelés és a sport Zenta község költségvetéséből való finanszírozása alapjainak és mércéinek megállapításáról

Részletesebben

Megnevezés Eredeti előirányzat Módosított előirányzat

Megnevezés Eredeti előirányzat Módosított előirányzat a.../2017. (V. 29.) sz.zárszámadási rendelethez Szajol Községi Önkormányzat 2016. évi Költségvetési bevételek és kiadások előirányzat csoportok szerint, közgazdasági tagolásban Megnevezés Eredeti előirányzat

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVI. ÉVFOLYAM 14. SZÁM 2011. december 27. 136. A gyermekes családok pénzügyi támogatásáról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 16/2002., 115/2005. és 107/2009. szám) 9. szakaszának 4. bekezdése,

Részletesebben

Budafok - Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzatának évi tervezett bevételei

Budafok - Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzatának évi tervezett bevételei Budafok - Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzatának 2019. évi tervezett bevételei 1. melléklet a./2019.(..) számú Sorszám Előirányzat (rovat) megnevezése Rovatszám előiárnyzat 1 2 3 4 5 6 1 Önkormányzat

Részletesebben

Megnevezés Eredeti előirányzat Módosított előirányzat

Megnevezés Eredeti előirányzat Módosított előirányzat a 6/2016. (V. 25.) sz.zárszámadási rendelethez Szajol Községi Önkormányzat 2015. évi Költségvetési bevételek és kiadások előirányzat csoportok szerint, közgazdasági tagolásban Megnevezés Eredeti előirányzat

Részletesebben

1.melléklet az /2018.( )önkormányzati rendelethez Káptalantóti Község Önkormányzata évi költségvetés összevont mérlege

1.melléklet az /2018.( )önkormányzati rendelethez Káptalantóti Község Önkormányzata évi költségvetés összevont mérlege Sorszám 1 2 3 4 Eredeti előirányzat 1. Működési bevételek összesen: 31 522 201 2. B1 Működési célú támogatások államháztartáson belülről 21 113 201 3. B3 Közhatalmi bevételek 9 850 000 4. B4 Működési bevételek

Részletesebben

Nagybánhegyes község ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK

Nagybánhegyes község ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK Nagybánhegyes község ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 7/217. (IV.26.) Ör. RENDELETE Az önkormányzat 216. évi költségvetéséről szóló 1/216. (III. 1.) Ör. rendelet módosításáról Nagybánhegyes község

Részletesebben

Budafok - Tétény Budapest XXII. kerületi Önkormányzatának évi tervezett bevételek I. féléves teljesítése

Budafok - Tétény Budapest XXII. kerületi Önkormányzatának évi tervezett bevételek I. féléves teljesítése 1. sz. melléklet az előterjesztéshez a Előirányzat (rovat) megnevezése Rovatszám módosított százalékában 1 2 3 4 5 6 7 1 Önkormányzat működési támogatása (a - f) B11 1 890 389 1 936 353 1 016 730 52,51%

Részletesebben

Becslés 2012/ Terv 2012

Becslés 2012/ Terv 2012 2013. ÉVI ÜZLETVITELI TERV MÓDOSÍTÁS ÉS KIEGÉSZÍTÉSE I. А köztisztasági részleg munkaleírások részében (7. old.) kiegészül: А köztisztasági részleg hét szolgálatból áll: szemétkihordás és lerakés szolgálata

Részletesebben

Dióskál Község Önkormányzata I. félévi költségvetési előirányzat módosítása

Dióskál Község Önkormányzata I. félévi költségvetési előirányzat módosítása Dióskál Község Önkormányzata 2017. I. félévi költségvetési előirányzat módosítása Dióskál Községi Önkormányzat Polgármesterétől Előterjesztés: Dióskál Községi Önkormányzat 2017. évi költségvetési előirányzat

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2017. (IV.28.) önkormányzati rendelete. az Önkormányzat évi költségvetésének módosításáról

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2017. (IV.28.) önkormányzati rendelete. az Önkormányzat évi költségvetésének módosításáról Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2017. (IV.28.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2016. évi költségvetésének módosításáról Bánk Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. XLVII. évfolyam 19. szám Topolya, December 31.

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. XLVII. évfolyam 19. szám Topolya, December 31. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 19 Година XLVII 31. децембар 2015. г., Бачка Топола XLVI évfolyam 19. szám, 2015. December 31. Број 19. 31.12.2015. СТРАНА 597. OLDAL

Részletesebben

POGÁNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4/2011.(III. 21.) rendelete a évi KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL

POGÁNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4/2011.(III. 21.) rendelete a évi KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL POGÁNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4/2011.(III. 21.) rendelete a 2011. évi KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL Pogány község Képviselőtestülete az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. tv. (továbbiakban ÁHT) 65. (1) bekezdésében

Részletesebben

A közmunkákat a munkáltató a közmunka kivitelezője hajtja végre, akit a helyi önkormányzat jelöl ki, nyilvános pályázat alapján.

A közmunkákat a munkáltató a közmunka kivitelezője hajtja végre, akit a helyi önkormányzat jelöl ki, nyilvános pályázat alapján. A foglalkoztatásról és a munkanélküliség esetén való biztosításról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 36/09. és 88/10. szám) 43. szakasza 1. bekezdésének 5. pontja, a csökkent munkaképességű személyek

Részletesebben

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLIX. évfolyam 10. Szám Topolya, június 01.

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLIX. évfolyam 10. Szám Topolya, június 01. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА HIVATALOS LAPJA Број 10 Година XLIX 01. јун 2017. г., Бачка Топола XLIX. évfolyam 10. Szám, 2017. június 01. Број 10. 01.06.2017. СТРАНА 664. OLDAL 2017.06.01. 10. szám

Részletesebben

R E N D E L E T E T MAGYARKANIZSA KÖZSÉG BERUHÁZÁSI TŐKEKIADÁSOK FEDEZÉSE ÉRDEKÉBEN VALÓ ADÓSSÁGVÁLLALÁSÁRÓL

R E N D E L E T E T MAGYARKANIZSA KÖZSÉG BERUHÁZÁSI TŐKEKIADÁSOK FEDEZÉSE ÉRDEKÉBEN VALÓ ADÓSSÁGVÁLLALÁSÁRÓL Број 6. 20.07.2010. СТРАНА 187. OLDAL 2010.07.20. 6. szám A helyi önkormányzatról szóló törvény 20. szakasz 1. bekezdésének 39. pontja és 32. szakasz 1. bekezdésének 15. pontja (Az SZK Hivatalos Közlönye,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 19. SZÁM 2015. JÚLIUS 29. Z E N T A 131. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 78. szakaszának 1. pontja és a sportösztöndíjak odaítéléséről

Részletesebben

állapítja meg. (4) A 2. -ban megállapított kiadási előirányzatból

állapítja meg. (4) A 2. -ban megállapított kiadási előirányzatból Vadna község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2018.(V.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2017.évi költségvetéséről szóló 2/2017.(II.28.) önkormányzati rendelet módosításáról Vadna község

Részletesebben

Ötvöskónyi Község Önkormányzatának. 5/2007. (IV. 17.) számú rendelete. az Önkormányzat 2006. évi zárszámadásáról és pénzmaradvány elszámolásáról

Ötvöskónyi Község Önkormányzatának. 5/2007. (IV. 17.) számú rendelete. az Önkormányzat 2006. évi zárszámadásáról és pénzmaradvány elszámolásáról Ötvöskónyi Község Önkormányzatának 5/2007. (IV. 17.) számú rendelete az Önkormányzat zárszámadásáról és pénzmaradvány elszámolásáról Ötvöskónyi Közég Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 7 - Година XLIV 6. јул г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 7 - Година XLIV 6. јул г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 7 - Година XLIV 6. јул 2012. г., Бачка Топола XLIV. évfolyam - 7. szám Topolya, 2012. július 6. Број 7. 06.07.2012. СТРАНА 110. OLDAL

Részletesebben