J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület november 27-én 9,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében megtartott 44. üléséről. A jelenlevők létszámának megállapításakor az ülés kezdetén a 29 képviselőből 22 képviselő volt jelen. Döme Anikó, Jablonszki Ilona, Urbán Zsuzsanna, Vukanić Mirjana, Graca Harmath Judit, Nagy Szilárd és Varga Pertić Márta képviselők nem voltak jelen. A képviselőkön kívül Ceglédi Rudolf, Zenta község polgármestere, Borbély Ferenc, Zenta község alpolgármestere, Pásztor Mária, a Zentai Községi Közigazgatási Hivatal vezetője, Sarnyai Rózsa Edit, a Zentai Községi Közigazgatási Hivatal vezető-helyettese, Szél Antal az informatikai alosztályról, Kormányos Katona Gyöngyi, Zenta község Községi Tanácsának a művelődéssel, oktatással és tájékoztatással megbízott tagja, Varga Viktor, Zenta község Községi Tanácsának a gazdaságfejlesztéssel, mezőgazdasággal és környezetvédelemmel megbízott tagja, Kosiczky András, Zenta község Községi Tanácsának az idegenforgalommal, sporttal és ifjúsággal megbízott tagja, Hevér Éva, Zenta község Községi Tanácsának az egészségüggyel és szociálpolitikával megbízott tagja, Mészáros Károly, a község polgármesterének tanácsadója, Körmöci Károly, a Zentai Községi Képviselő-testület titkára, Herédi Krisztián az informatikai alosztályról, Kanyó Marianna, a helyi adóigazgatási alosztály vezetője, Földi Márta, a gazdasági és pénzügyi osztály vezetője, Polyák Jankai Tamara, a költségvetési és pénzügyi alosztály vezetője, Bodó József, a zentai Kommunális-lakásgazdálkodási Közvállalat igazgatója, Német János, tolmács, Márki Andrea, jegyzőkönyvvezető, valamint a tömegtájékoztatási eszközök képviselői voltak jelen az ülésen. A Községi Képviselő-testület elnök asszonya üdvözölte a jelenlevőket, majd 22 jelenlevő képviselővel megállapította a Képviselő-testület határozatképességét. A Községi Képviselő-testület elnök asszonya jegyzőkönyv-hitelesítőknek Perpauer Attilát és Popović Predragot javasolta. Mivel más javaslat nem volt, a javaslatot szavazásra bocsátották. Megállapítást nyert, hogy a javaslatot SZÓTÖBBSÉGGEL, 20 IGEN és 2 TARTÓZKODÓ szavazattal elfogadták és a jegyzőkönyv-hitelesítőket megválasztották. Rácz Szabó László megjegyezte, hogy az előző ülésen felvett jegyzőkönyvből hiányzik Rác Szabó Márta felelete az általa feltett kérdésre, miáltal úgy véli, hogy ezen hiányosságot korrigálni kell. A Községi Képviselő-testület elnök asszonya a jegyzőkönyv elfogadását a megjegyzéssel szavazásra bocsátotta. Megállapítást nyert, hogy a 43. ülésen felvett jegyzőkönyvet a megjegyzéssel EGYHANGÚLAG elfogadták.

2 Rác Szabó Márta Rácz Szabó Lászlónak az előző ülésen adott válasza a következőképpen hangzik: Valószínűleg, akkor amikor Rácz Szabó László föltette a kérdést a lobby-val kapcsolatban nem voltam itt mert én, ha jól tudom, minden kérdésire válaszoltam Rácz Szabó Lászlónak, amit föltett, de tulajdonképpen én azt hiszem, hogy az ilyen kérdések egyáltalán nem a KKT-nek a hatáskörébe tartoznak, se a zentai önkormányzatnak, ugyanúgy a demokrata pártnak is hogy, vagy bármelyik pártnak, aki Zentára pénzt hoz, annak meg kell köszönni azt, hogy lobbyzott és Zentára pénzt hozott, és nem ilyen bugyuta kérdéseket föltenni. Tehát én erre a kérdésre nem is fogok válaszolni. Köszönöm szépen. Az ülés megkezdése előtt Rácz Szabó László a Községi Képviselő-testület ügyrendjének megfelelően a napirend sürgősségi eljárásban történő kiegészítésére irányuló javaslatot terjesztett elő, mely más etnikumok vidékünkre Zenta községet is beleértve történő kényszerített betelepítésének problematikájára vonatkozik. Rácz Szabó László hozzáfogott a sürgősségi eljárásra irányuló javaslat megindokolásához. Rácz Szabó László napirend sürgősségi eljárásban történő kiegészítésével kapcsolatos javaslata. Bradić Miladin a Községi Képviselő-testület ügyrendjére hivatkozva szót kért, majd beszédében megjegyezte, hogy, amennyiben ezen kérdést napirendre kerül, az anyagot szerb nyelven is meg kell küldeni, hogy az megfelelően megvizsgálható és megvitatatható legyen. Lőrinc Csongor a Községi Képviselő-testület ügyrendjére hivatkozva szintén szót kért, majd kijelentette, hogy a Zentai Községi Képviselő-testület néhány évvel ezelőtt már megvitatta ezen témakört és Rendeletet hozott, valamint úgy véli, hogy felesleges ugyanazon kérdésről új Rendeletet hozni. Rácz Szabó László az Ügyrenddel kapcsolatban igazat adott Bradić Miladinnak, Lőrinc Csongornak pedig válaszolt, éspedig, hogy a jelenlegi helyzet más, más elemekkel, és azt újra meg kel vitatni. Ezután a Községi Képviselő-testület elnök asszonya a sürgősségi eljárásra irányuló javaslatot szavazásra bocsátotta. Megállapítást nyert, hogy a sürgősségi eljárásra irányuló javaslatot 1 IGEN, 12 NEM és 10 TARTÓZKODÓ szavazattal ELUTASÍTOTTÁK. A Községi Képviselő-testület elnök asszonya a továbbiakban javasolta, hogy a 13. és 14. pontot ugyanazon eljárásban vitassák meg, mivel tematikailag összefüggnek. Megállapítást nyert, hogy a Községi Képviselő-testület elnök asszonyának javaslatát EGYHANGÚLAG elfogadták.

3 Ezt követően áttértek a teljes napirend elfogadásáról való szavazásra. Megállapítást nyert, hogy a napirendet SZÓTÖBBSÉGGEL, 22 IGEN és 1 NEM szavazattal ELFOGADTÁK. N a p i r e n d: 1. A vagyonadóról szóló rendelet érvényessége megszűnéséről szóló rendeletjavaslat megvitatása, 2. A Zenta község területén a évi vagyonadó megállapításához a megfelelő ingatlanok átlagos négyzetméterára megállapításáról szóló rendeletjavaslat megvitatása, 3. A Zenta község évi költségvetéséről szóló rendelet január-szeptember időszak közötti végrehajtásáról szóló jelentésjavaslat megvitatása, 4. A Zenta község évi költségvetéséről szóló rendelet módosításáról és kiegészítéséről szóló rendeletjavaslat megvitatása, 5. A zentai Kommunális-lakásgazdálkodási Közvállalat alapszabálya módosításának és kiegészítésének jóváhagyásáról szóló végzésjavaslat megvitatása, 6. A zentai Kommunális-lakásgazdálkodási Közvállalat évi üzletviteli programja pénzügyi tervének módosítása és kiegészítése jóváhagyásáról szóló záradékjavaslat megvitatása, 7. A közüzemi vízhálózatról szóló rendeletjavaslat megvitatása, 8. A 2015-től 2025-ig terjedő időszakra vonatkozó Helyi Ökológiai Akcióterv elfogadásáról szóló végzésjavaslat megvitatása, 9. A Zenta község polgárainak leginkább példaként szolgáló nagy családok elismerésének megalapításáról és odaítéléséről szóló rendeletjavaslat megvitatása, 10. A nagycsaládos kedvezménykártyáról szóló rendeletjavaslat megvitatása, 11. A Zenta község területén elhelyezkedő lakossági játszóterek használatának módjáról és a játszóterek és egyéb városi bútorok állapotának megállapításáról szóló rendeletjavaslat megvitatása, 12. A Zenta község köztulajdonába közvetlen megállapodással, csere útján történő ingatlanszerzésről szóló rendeletjavaslat megvitatása, 13. A zentai Egészségügyi Középiskola Iskolaszéktagjai megbízatása megszűnésének megállapításáról szóló határozatjavaslat megvitatása, 14. A zentai Egészségügyi Középiskola Iskolaszéktagjainak a kinevezéséről szóló határozatjavaslat megvitatása, 1. pont 436-2/2015-I. jkv. sz. A vagyonadóról szóló rendelet érvényessége megszűnéséről szóló rendeletjavaslat megvitatása Bevezető előterjesztést Pásztor Mária, a Községi Közigazgatási Hivatal vezetője mondott.

4 A Községi Képviselő-testület elnök asszonya megállapította, hogy a költségvetési és pénzügyi bizottság megvitatta ezen javaslatot, és a Községi Képviselő-testületnek annak elfogadását javasolja. Ezen ponttal kapcsolatban Rácz Szabó László vitázott. A Községi Képviselő-testület EGYHANGÚLAG meghozta az alábbi R E N D E L E T E T a vagyonadóról szóló rendelet érvényessége megszűnéséről, melynek szövege a jelen jegyzőkönyv alkotórészét képezi. 2. pont 436-3/2015-I. jkv. sz. A Zenta község területén a évi vagyonadó megállapításához a megfelelő ingatlanok átlagos négyzetméterára megállapításáról szóló rendeletjavaslat megvitatása Bevezető előterjesztést Kanyó Mariana, a helyi adóigazgatási alosztály vezetője mondott. A Községi Képviselő-testület elnök asszonya megállapította, hogy a költségvetési és pénzügyi bizottság megvitatta ezen javaslatot, és a Községi Képviselő-testületnek annak elfogadását javasolja. A vitában Rácz Szabó László, Rác Szabó Márta és Urbán Zsuzsanna vett részt. A Községi Képviselő-testület SZÓTÖBBSÉGGEL, 22 IGEN és 1 NEM szavazattal meghozta az alábbi R E N D E L E T E T a Zenta község területén a évi vagyonadó megállapításához a megfelelő ingatlanok átlagos négyzetméterára megállapításáról, melynek szövege a jelen jegyzőkönyv alkotórészét képezi. 3. pont /2015-I. jkv. sz. A Zenta község évi költségvetéséről szóló rendelet január-szeptember időszak közötti végrehajtásáról szóló jelentésjavaslat megvitatása Bevezető előterjesztést Földi Márta, a gazdasági és pénzügyi osztály vezetője mondott. A Községi Képviselő-testület elnök asszonya megállapította, hogy a költségvetési és pénzügyi bizottság megvitatta ezen javaslatot, és a Községi Képviselő-testületnek annak elfogadását javasolja. A vitában Rácz Szabó László, Kormányos Katona Gyöngyi, Bradić Miladin, Vatai Zsuzsanna, Ceglédi Rudolf, a község polgármestere, Szegedinszki Igor, Širková Anikó, Rác Szabó Márta és Perpauer Attila vett részt. A Községi Képviselő-testület EGYHANGÚLAG meghozta az alábbi

5 R E N D E L E T E T a Zenta község évi költségvetéséről szóló rendelet január-szeptember időszak közötti végrehajtásáról, melynek szövege a jelen jegyzőkönyv alkotórészét képezi. 4. pont /2015-I. jkv. sz. A Zenta község évi költségvetéséről szóló rendelet módosításáról és kiegészítéséről szóló rendeletjavaslat megvitatása Bevezető előterjesztést Földi Márta, a gazdasági és pénzügyi osztály vezetője mondott. A vitában Rácz Szabó László, Rác Szabó Márta és Vatai Zsuzsanna vett részt. A Községi Képviselő-testület EGYHANGÚLAG meghozta az alábbi R E N D E L E T E T a Zenta község évi költségvetéséről szóló rendelet módosításáról és kiegészítéséről, melynek szövege a jelen jegyzőkönyv alkotórészét képezi. 5. pont 023-6/2015-I. jkv. sz. A zentai Kommunális-lakásgazdálkodási Közvállalat alapszabálya módosításának és kiegészítésének jóváhagyásáról szóló végzésjavaslat megvitatása Bevezető előterjesztést Bodó József, a zentai Kommunális-lakásgazdálkodási Közvállalat igazgatója mondott. A vitában Bradić Miladin vett részt. A Községi Képviselő-testület EGYHANGÚLAG meghozta az alábbi V É G Z É S T a zentai Kommunális-lakásgazdálkodási Közvállalat alapszabálya módosításának és kiegészítésének jóváhagyásáról, melynek szövege a jelen jegyzőkönyv alkotórészét képezi. 6. pont 023-5/2015-I. jkv. sz. A zentai Kommunális-lakásgazdálkodási Közvállalat évi üzletviteli programja pénzügyi tervének módosítása és kiegészítése jóváhagyásáról szóló záradékjavaslat megvitatása

6 Bevezető előterjesztést Bodó József, a zentai Kommunális-lakásgazdálkodási Közvállalat igazgatója mondott. A Községi Képviselő-testület elnök asszonya megállapította, hogy a városrendezési, lakásügyikommunális és ökológiai bizottság, valamint a költségvetési és pénzügyi bizottság megvitatta ezen javaslatot, és a Községi Képviselő-testületnek annak elfogadását javasolja. A vitában Popović Predrag és Rácz Szabó László vett részt, Bodó József pedig azonnal válazolt a feltett kérdésekre. A válaszokat a képviselők további megjegyzések nélkül tudomásul vették. A Községi Képviselő-testület EGYHANGÚLAG meghozta az alábbi 7. pont /2015-I. jkv. sz. A közüzemi vízhálózatról szóló rendeletjavaslat megvitatása Z Á R A D É K O T a zentai Kommunális-lakásgazdálkodási Közvállalat évi üzletviteli programja pénzügyi tervének módosítása és kiegészítése jóváhagyásáról, melynek szövege a jelen jegyzőkönyv alkotórészét képezi. Bevezető előterjesztést Sarnyai Rózsa Edit, a Zentai Községi Közigazgatási Hivatal vezetőhelyettese mondott. A Községi Képviselő-testület elnök asszonya megállapította, hogy a városrendezési, lakásügyikommunális és ökológiai bizottság megvitatta ezen javaslatot, és a Községi Képviselő-testületnek annak elfogadását javasolja. A vitában Popović Predrag, Sarnyai Rózsa Edit, Bodó József és Rácz Szabó László vett részt, A Községi Képviselő-testület EGYHANGÚLAG meghozta az alábbi R E N D E L E T E T a közüzemi vízhálózatról, melynek szövege a jelen jegyzőkönyv alkotórészét képezi. 8. pont /2015-I. jkv. sz. A 2015-től 2025-ig terjedő időszakra vonatkozó Helyi Ökológiai Akcióterv elfogadásáról szóló végzésjavaslat megvitatása Bevezető előterjesztést Suhajda Izabella mondott. A vitában Popović Predrag, Vatai Zsuzsanna, Borbély Ferenc, Rácz Szabó László és Bradić Miladin vett részt,

7 A Községi Képviselő-testület EGYHANGÚLAG meghozta az alábbi V É G Z É S T a 2015-től 2025-ig terjedő időszakra vonatkozó Helyi Ökológiai Akcióterv elfogadásáról, melynek szövege a jelen jegyzőkönyv alkotórészét képezi. A Községi Képviselő-testület elnök asszonya 15 perces szünetet rendelt el. A szünet után a Községi Képviselő-testület elnök asszonya megállapította a Képviselő-testület határozatképességét. 9. pont 02-58/2015-I. jkv. sz. A Zenta község polgárainak leginkább példaként szolgáló nagy családok elismerésének megalapításáról és odaítéléséről szóló rendeletjavaslat megvitatása Bevezető előterjesztést Pásztor Mária, a Községi Közigazgatási Hivatal vezetője mondott. A Községi Képviselő-testület elnök asszonya megállapította, hogy az egészségügyi és szociálpolitikai bizottság megvitatta ezen javaslatot, és a Községi Képviselő-testületnek annak elfogadását javasolja. A vitában Popović Predrag, Vatai Zsuzsanna, Rácz Szabó László, Pásztor Mária és Borbély Ferenc vett részt. A viták szerinti javaslatok: 1. javaslat: Rácz Szabó László javasolta, hogy a rendeletjavaslat 11. szakaszának 2. bekezdésében az egyhavi szó helyett a két és félhavi szó álljon. 2. javaslat: Borbély Ferenc beszédében előterjesztette Zenta község Községi Tanácsának javaslatát, éspedig, hogy a rendeletjavaslat 11. szakaszának 2. bekezdésében az egyhavi szó helyett a kéthavi szó álljon. A Községi Képviselő-testület elnök asszonya az 1. javaslatot szavazásra bocsátotta: Megállapítást nyert, hogy az 1. javaslatot 2 IGEN, 9 NEM és 5 TARTÓZKODÓ szavazattal ELUTASÍTOTTÁK. A Községi Képviselő-testület elnök asszonya a 2. javaslatot szavazásra bocsátotta: Megállapítást nyert, hogy a 2. javaslatot 14 IGEN és 2 TARTÓZKODÓ szavazattal ELFOGADTÁK. Áttértek a javaslat egészéről történő szavazásra.

8 A Községi Képviselő-testület SZÓTÖBBSÉGGEL, 15 IGEN és 1 TARTÓZKODÓ szavazattal meghozta az alábbi R E N D E L E T E T a Zenta község polgárainak leginkább példaként szolgáló nagy családok elismerésének megalapításáról és odaítéléséről, melynek szövege a jelen jegyzőkönyv mellékletében található. 10. pont /2015-I. jkv. sz. A nagycsaládos kedvezménykártyáról szóló rendeletjavaslat megvitatása Bevezető előterjesztést Pásztor Mária, a Községi Közigazgatási Hivatal vezetője mondott. A vitában Rácz Szabó László és Vatai Zsuzsanna vett részt. A Községi Képviselő-testület EGYHANGÚLAG meghozta az alábbi R E N D E L E T E T a nagycsaládos kedvezménykártyáról, melynek szövege a jelen jegyzőkönyv alkotórészét képezi. 11. pont /2015-I. jkv. sz. A Zenta község területén elhelyezkedő lakossági játszóterek használatának módjáról és a játszóterek és egyéb városi bútorok állapotának megállapításáról szóló rendeletjavaslat megvitatása Bevezető előterjesztést Pásztor Mária, a Községi Közigazgatási Hivatal vezetője mondott. A Községi Képviselő-testület elnök asszonya megállapította, hogy a városrendezési, lakásügyikommunális és ökológiai bizottság megvitatta ezen javaslatot, és a Községi Képviselő-testületnek annak elfogadását javasolja. A vitában Ćirković Ivana, Rácz Szabó László, Vatai Zsuzsanna, Tolmácsi Géza és Bera László vett részt. A Községi Képviselő-testület EGYHANGÚLAG meghozta az alábbi R E N D E L E T E T a Zenta község területén elhelyezkedő lakossági játszóterek használatának módjáról és a játszóterek és egyéb városi bútorok állapotának megállapításáról, melynek szövege a jelen jegyzőkönyv alkotórészét képezi.

9 2. pont 46-30/2015-I. jkv. sz. A Zenta község köztulajdonába közvetlen megállapodással, csere útján történő ingatlanszerzésről szóló rendeletjavaslat megvitatása Bevezető előterjesztést Simonyi Zoltán, a Községi Közigazgatási Hivatal szakmunkatársa mondott. A képviselők közül senki sem kért szót. A Községi Képviselő-testület EGYHANGÚLAG meghozta az alábbi R E N D E L E T E T a Zenta község köztulajdonába közvetlen megállapodással, csere útján történő ingatlanszerzésről, melynek szövege a jelen jegyzőkönyv alkotórészét képezi. Áttértek a 13. és 14. napirendi pontok közös megvitatására. A Községi Képviselő-testület elnök asszonya a javaslatokat bevezető előterjesztés nélkül szavazásra bocsátotta. 13. pont /2015-I. jkv. sz. A zentai Egészségügyi Középiskola Iskolaszéktagjai megbízatása megszűnésének megállapításáról szóló határozatjavaslat megvitatása A Községi Képviselő-testület EGYHANGÚLAG meghozta az alábbi H A T Á R O Z A T O T a zentai Egészségügyi Középiskola Iskolaszéktagjai megbízatása megszűnésének megállapításáról, melynek szövege a jelen jegyzőkönyv alkotórészét képezi. 14. pont /2015-I. jkv. sz. A zentai Egészségügyi Középiskola Iskolaszéktagjainak a kinevezéséről szóló határozatjavaslat megvitatása A Községi Képviselő-testület EGYHANGÚLAG meghozta az alábbi H A T Á R O Z A T O T a zentai Egészségügyi Középiskola Iskolaszéktagjainak a kinevezéséről, melynek szövege a jelen jegyzőkönyv alkotórészét képezi.

10 Mivel a napirendet kimerítették, a Községi Képviselő-testület elnök asszonya szót adott a képviselőknek, hogy tegyék fel képviselői kérdéseiket. Bradić Miladin 1. A kérdés a fűtéssel kapcsolatos. Mia a helyzet a község és a Cukorgyár közötti szerződéssel? Mi felhatalmaztuk a polgármestert a szerződés aláírására, azonban nem értesített bennünket senki, hogy a szerződés aláírásra került-e vagy sem. Azért kérdezem ezt, mivel szabályozásra került, hogy november hónap végéig szolgáltat fűtést. Mi lesz december elsejétől? A Cukorgyár fog-e a továbbiakban hőenergiát szolgáltatni vagy sem? A polgárok nagyon aggódnak, a fűtésről pedig különféle szóbeszédek terjednek polgártársaink között. A feltett kérdésre azért kérem a választ, hogy a szóbeszédek ne terjedjenek tovább. 2. Megnyitása után a Sportcsarnok hivatalosan kinek az irányítása alá kerül, ki fog gondoskodni a működéséről? Nem lettek határozatok meghozva arról, hogy a Sportcsarnokot ki fogja karbantartani ki fog róla gondoskodni? A Sportcsarnok működéséről semmiféle terv vagy rendelet nem került meghozatalra. Semmi sem lett szabályozva. Rácz Szabó László kérdést tett fel Rác Szabó Mártának és Širková Anikónak, a Községi Képviselő-testület elnök asszonyának: A KKT 43-dik ülésén miután Rácz Szabó Márta, a VMSZ zentai frakcióvezetője azt állította, hogy az általa felsorolt politikusoknak köszönhető a zentai pályázatok sikere, feltettem neki a kérdést, hogy milyen módon lehet hatással egy politikus a zárt borítékos pályázatok sikerére, hiszen azokat a törvény szerint a pályázatok minősége viszi sikerre, vagy bukásra. Következésképpen nem a politikus számít ebben, hanem az ügyes pályázatírónak kell köszönetet mondani. Amennyiben pedig tényleg a politikus szava számít, akkor azt korrupciónak nevezzük. Valójában a frakcióvezető olcsó poénszerzésből korrupcióval vádolta meg a saját párttársait és megsértette a pályázatírókat. Rácz Szabó Márta kijelentette, hogy a kérdésem bugyuta, és ő nem is fog erre válaszolni. Nekem világos, hogy ezzel csak a füllentését leplezi, ám ugyanakkor elkövette az esküszegés cselekményét, ami főbenjáró vétség. Felesküdött a községi statútumra, és most pedig azt mondta, hogy nem hajlandó azt betartani. Mindezek után kérdezem 1. Rácz Szabó Mártát, hogy ez a vétsége után lemond-e a mandátumáról? Erre a vétségre magára valamit is adó embernek csak ez lehet a lépése. 2. А KKT elnökét, hogy elrendeli-e ennek az ügynek a kivizsgálását? A frakcióvezető:

11 a. kijelentette, hogy nem tartja tiszteletben a statútumot (ez önmagában elegendő ok a mandátumvesztésre), b. megsértette a pályázatírókat nem mondott igazat és más tollával ékesítette a pártja arra érdemtelen tagjait, ami erkölcstelenség. Rácz Szabó László kérdést tett fel a község polgármesterének: Minden évben megemlékezünk az 1944/45-ben a partizán fasiszták által lemészárolt ártatlan magyar áldozatokról a Tisza-partján az emlékükre felállított kopjafánál. Kérdezem a polgármestert, hogy 1. Мiért nem a város szervezte meg a megemlékezést, ahogyan ennek történnie kellett és illett volna? 2. Ha a rendezvény pártrendezvény volt, akkor viszont miért a városháza emberei dolgoztak ott, és miért a költségvetés pénzelte? Мiután megígérte, hogy eltakarítják a hídpillérre festett, a kegyhelyhez nem illő graffitit, miért nem tartotta be a szavát? Rácz Szabó László kérdést tett fel a község polgármesterének, a Községi Tanács művelődéssel, oktatással és tájékoztatással megbízott tagjának, és a Művelődési-oktatási Központ igazgatójának: Az 1-es számmal jelölt kérdést újra felteszem a polgármesternek, mert arra választ nem kaptam. Kérdezem a kultúrával megbízott tanácstagot, és a zentai kulturális intézmény igazgatóját, hogy a polgármester felesége Ceglédi I. 1. Јelenleg van-e munkaviszonyban Ceglédi I. (az I. jelzést úgy kell értelmezni, hogy a személy keresztneve I betűvel kezdődik) nevezetű személy a. az intézményben b. esetleg a színházban? 2. Az általa, azaz C.I. által jelenleg betöltött munkahely betöltésére melyik dátummal irták ki pályázatot? 3. Мi szerepelt a pályázat szövegében? 4. Hol milyen körökben, újságban, médiában - hirdették meg a pályázatot? 5. Hány személy jelentkezett a munkahely betöltésére? 6. A jelentkezőknek milyen végzettségük, esetlegesen milyen gyakorlatuk volt a jelentkezés pillanatában? 7. A szabad munkahelyi lehetőségről értesítették-e a köztársasági munkaügyi hivatal zentai részlegét?

12 Rácz Szabó László kérdést tett fel a község polgármesterének és a község alpolgármesterének: Megy a huzavona a városi földek licitációja körül. Magam is jól tudom, hogy sokan akarják megakadályozni a földek bérbeadását, és jelen van a maffia is. Kérdezem a polgármestert és az alpolgármestert, hogy 1. Мiért nem álltak ki az emberekért? 2. Miért hagyták magukat sodortatni a történésekkel, ahelyett, hogy kezdeményeztek, szembe álltak volna? Milyen módon kívánják kárpótolni a becsapott, idegileg meghurcolt gazdákat, ha azok nem tudnak a földekhez férni? A feltett kérdésre Borbély Ferenc alpolgármesteri minőségében szóban felelt, amire a képviselő nem tett megjegyzést. Rácz Szabó László kérdést tett fel a község polgármesterének: 1. Mire alapozták az enrgiagyári tervek kivitelezhetőségét? Az enrgiagyár megvalósulását 2013/14-re ígérték. EZ ÍGY IGAZ! Na, de miből gondolták, hogy ezt meg is lehet tenni? Mutassák meg a tanulmányt. Indokolják meg, hogy ebben a kérdésben mi az értelmetlen? Azt mondja a polgármester, hogy adminisztrációs gondok voltak, miközben azt is állítják, hogy jó lobbyzó csapatuk van. Egyik állítás biztosan nem igaz. Másrészt, Pásztor István Aleksandar Vučić legjobb barátja, vagyis szerintünk, janicsárja... miért nem segített az adminisztrációs problémák megoldásában a nagy VMSZ? Most azt ígérik, hogy majd 2016/17-ben lesz kész, ami leginkább csak választási hamis propagandának tűnik. Eddig csak a város vagyonát osztogatták, de egy kapavágás sem történt, közben 3 évet késnek. 2. Miért nincsen tartalék elképzelés? B terv. Nem az a legnormálisabb dolog, hogy az ilyen problémák megoldásában több tervet is készítünk? Indokolják meg, hogy ebben a kérdésben mi az értelmetlen. 3. Ki a felelős? Ez a kérdés csak annak értelmetlen, aki csak a fizetés felvételét vállalja, de a munkát nem tudja elvégezni.

13 Indokolják meg, hogy ebben a kérdésben mi az értelmetlen. Miután semmi sem sikerült, mi az elképzelés a jövőt illetően? Indokolják meg, hogy ebben a kérdésben mi az értelmetlen. A feltett kérdésre Borbély Ferenc alpolgármesteri minőségében szóban felelt, amire a képviselő nem tett megjegyzést. Rácz Szabó László kérdést tett fel a község polgármesterének: Miután sorra nyílnak Szerbiában a szabad vámövezetek, a KKT 43-dik ülésén feltettem a kérdést a polgármesternek, hogy 1. Miért nem vitte tovább ezt a kezdeményezést? 2. Kit bízott meg a feladat továbbvitelével? 3. A megbízott személy, vagy ő személyesen mit tett azért, hogy Zentán létrejöjjön a szabad vámövezet? 4. Ön szerint, ha megvalósul, akkor hány új munkahelyet teremtett volna Zentán a szabad vámövezet? A fentebb 2., 3., 4-es számokkal jelzett kérdéseket újból felteszem a polgármesternek, mert azokra választ nem kaptam. Mivel a képviselők közül a továbbiakban senki sem kért szót, a Községi Képviselő-testület elnök asszonya az ülést 14,15 órakor berekesztette. Jegyzőkönyvvezető: Márki Andrea Širková Anikó, a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya Körmöci Károly, a Zentai Községi Képviselő-testület titkára Gyorsírásos feljegyzés alapján a jegyzőkönyvet összeállította Barta Zsolt. Jegyzőkönyv-hitelesítők: 1.. Perpauer Attila 2.. Popović Predrag

14 Szerb Köztársaság Vajdaság Autonóm Tartomány Zenta község Zenta Község Képviselő-testülete Szám: 45/2015-I Kelt: december 23-án Z e n t a Zenta község statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 48. szakasza és a Zentai Községi Képviselő-testület ügyrendjének (Zenta Község Hivatalos Lapja, 12/2008., 30/2012. és 3/2015. szám) 75. szakasza alapján DECEMBER 30-ÁRA ÖSSZEHÍVOM A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 45. ÜLÉSÉT Az ülést a Zentai Községi Képviselő-testület nagytermében tartjuk, 9,00 órai kezdettel. A Zentai Községi Képviselő-testület november 27-én megtartott 44. rendes ülése jegyzőkönyvének elfogadása után előterjesztem az alábbi NAPIRENDI JAVASLATOT: 1. A Zenta község évi költségvetéséről szóló rendeletjavaslat megvitatása, 2. A községi közigazgatási illetékekről szóló rendelet módosításáról és kiegészítéséről szóló rendeletjavaslat megvitatása, 3. A évben Zenta község helyi önkormányzata szervezeti formáinak rendszerében határozatlan időre foglalkoztatottak maximális számáról szóló rendeletjavaslat megvitatása, 4. A zentai Kommunális-lakásgazdálkodási Közvállalat évi üzletviteli programjának jóváhagyásáról szóló végzésjavaslat megvitatása, 5. A zentai ELGAS Közvállalat évi üzletviteli programjának jóváhagyásáról szóló végzésjavaslat megvitatása, 6. A hőenergia-termelés, -szállítás és -ellátás feltételeiről és módjáról szóló rendelet módosításáról és kiegészítéséről szóló rendeletjavaslat megvitatása, 7. A végső vevőknek leszállított hőenergia felosztásának módjáról és a költségek elszámolásáról szóló szabályzatjavaslat megvitatása, 8. A Zenta község köztulajdonában levő, illetve az állami tulajdonban levő, Zenta község használati vagy birtoklási joga alatt álló egyes létesítmények rendeltetésének meghatározásáról szóló rendeletjavaslat megvitatása, 9. A zentai Snežana Hófehérke Óvoda alapszabálya módosításának és kiegészítésének jóváhagyásáról szóló végzésjavaslat megvitatása, 10. A zentai Történelmi Levéltár alapítói jogainak részleges átruházásáról szóló rendeletjavaslat megvitatása, 11. A Zenta, Zombor és Szabadka kulturális műemlékek védelmét célzó közös intézmény megalapításáról szóló önigazgatási megállapodása érvényességének megszűnéséről szóló rendeletjavaslat megvitatása, 12. A Rendkívüli Helyzetek Községi Törzskarának megalakításáról szóló rendelet módosításáról és kiegészítéséről szóló rendeletjavaslat megvitatása, 13. A évi időszakra vonatkozó Helyi Energiahatékonysági Tervet kidolgozó bizottság megalakításáról szóló határozatjavaslat megvitatása. Širková Anikó s.k., a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya

15 A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás, 93/2012., 62/2013., 63/2013. szám kiigazítás, 108/2013., 142/2014. és 68/2015. szám) 43. szakasza, a helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. szám) 32. szakasza és Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 46. szakaszának 2. pontja alapján Zenta Község Képviselő-testülete a december 30-án tartott ülésén meghozta az alábbi R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ 1. szakasz Zenta község évi költségvetésének (a továbbiakban: költségvetés) teljes bevétele: ,00 dinár összegben kerül megállapításra. 2. szakasz A évi költségvetés az alábbiakból tevődik össze: 1. a évi költségvetés folyó jövedelmei és bevételei ,00 dinár összegben, 2. áthozott fel nem használt külön rendeltetésű eszközök ,00 dinár összegben, 3. a használók más forrásokból eredő jövedelme ,00 dinár összegben. 1. oldal

16 Zenta község évi költségvetése az alábbiakból tevődik össze: JÖVEDELMEK ÉS BEVÉTELEK bevételek 3. szakasz А. Közgazdasági osztályozás dinárban kifejezve Nem pénzügyi vagyon eladása alapján megvalósított jövedemek és ,822, Nem pénzügyi vagyon beszerzésének teljes kiadásai és költségei ,622, Költségvetési többlet/hiány (7+8) - (4+5) -79,800, Pénzügyi vagyon beszerzésének kiadásai (a hazai értékpapírok beszerzésének kivételével) Teljes fiskális többlet/hiány ((7+8) - (4+5)) ,800,000 B. FINANSZÍROZÁS 1. Adósságvállalásból származó bevételek 91 0 Pénzügyi vagyon eladásából származó bevételek (9211., 9221., , és kontó) 3. Az előző évekből származó felhasználatlan eszközök 3 99,000,000 Pénzügyi vagyon beszerzésének kiadásai (a hazai értékpapírok beszerzésének kivételével) 5. Alaptőketörlesztés kiadásai 61 19,200, Nettó finanszírozás ( ) - ( ) 79,800, Teljes fiskális többlet/hiány és nettó finanszírozás (((7+8) - (4+5)) - 62) + (( )-( )) C. A KÖLTSÉGVETÉS HASZNÁLÓK EGYÉB BEVÉTELEI oldal

17 4. szakasz A költségvetés forrásonkénti bevételeit és jövedelmeit az alábbi összegekben tervezzük: évi terv Osztály/Kategó KÖZPÉNZEK Kontó A BEVÉTELEK ÉS JÖVEDELMEK FAJTÁI ria/csoport ÖSSZESEN Eszközök a Szerkezet % költségvetésből FOLYÓ BEVÉTELEK % ADÓK % JÖVEDELEM-, NYERESÉG- ÉS TŐKENYERESÉGADÓK % Keresetadók % Önálló tevékenységekből eredő bevételek utáni adó, melyet az Adóhivatal határozata szerint a ténylegesen megvalósított jövedelem alapján fizetnek % Önálló tevékenységekből eredő bevételek utáni adó, melyet az Adóhivatal határozata szerint az átalányösszegben megállapított jövedelem alapján fizetnek Önálló tevékenységekből eredő bevételek utáni adó, melyet a ténylegesen megvalósított jövedelem alapján önadózással fizetnek % % Ingatlanjövedelem utáni adó % Ingóságok bérbeadásából származó bevételek utáni adó - önadózás és az Adóhivatal határozata alapján Mező- és erdőgazdaságból származó jövedelem utáni adó, az Adóhivatal határozata szerint % % Földadó % Ingatlanjövedelem utáni adó, az Adóhivatal határozata szerint % Személybiztosítási bevételek utáni adó % Önkéntes anyagi hozzájárulás % Egyéb bevételek utáni adó % Sportolók bevétele utáni adó % KERESETALAPI ADÓ % A költségvetésből pénzelt alkalmazottak keresetalapi adója % Az egyéb alkalmazottak keresetalapi adója % VAGYONADÓ % Természetes személyek vagyonadója (a földterületek, részvények és részesedések kivételével) Jogi személyek vagyonadója (a földterületek, részvények és részesedések kivételével) % % Öröklési és ajándékozási adó az Adóhivatal határozata szerint % Az ingatlanok feletti abszolút jogok átruházása utáni adó, az Adóhivatal határozata szerint A gépjárművek, vízi járművek és légi járművek feletti abszolút jogok átruházása utáni adó, az Adóhivatal határozata szerint % % JAVAK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK UTÁNI ADÓK % Kommunális illeték hangszerek tartására és zenei programok rendezésére % Reklámpanók használata utáni kommunális illeték, beleértve a cégtábla üzlethelyiségen kívül való elhelyezése utáni illetéket is a helyi önkormányzati egységhez tartozó létesítményeken és helyiségeken (úttestek, járdák, zöldfelületek, lámpaoszlopok stb.) Közúti gépjárművek és pótkocsik tartása utáni kommunális illeték, a mezőgazdasági járművek és gépek kivételével % % Gépjárművek utáni éves térítmény % Környezetszennyezési térítmény % SO2, NO2 és porszerű anyagok kibocsátása, illetve ártalmatlanított hulladék utáni térítmény % Idegenforgalmi illeték % Külön környezetvédelmi és -fejlesztési térítmény % Játékgépek tartása utáni kommunális illeték ("szórakoztató játékok") % Vízv., csat., tele. és elek. vezetékek elhelyezése utáni térítmény % oldal

18 EGYÉB ADÓK % Cégtábla üzlethelyiségen való elhelyezése utáni kommunális illeték % ADOMÁNYOK ÉS ÁTUTALÁSOK % ADOMÁNYOK NEMZETKÖZI SZERVEZETEKTŐL % Folyó adományok nemzetközi szervezetektől a községi szint javára % EGYÉB HATALMI SZINTEK ÁTUTALÁSAI % Rendeltetés szerinti folyó átutalások a Köztársaságtól % Rendeltetés szerinti folyó átutalások a VAT-tól a községi szint javára % Célhoz nem kötött folyó átutalások a VAT-tól a községi szint javára % Tőkeátutalások a VAT-tól a községi szint javára % EGYÉB BEVÉTELEK % VAGYONBÓL SZÁRMAZÓ BEVÉTELEK % A községi költségvetés költségvetési eszközök utáni kamatokból eredő bevételei % A biztosítási kötvények birtokosait megillető ingatlanokból eredő bevételek 0.0% Ásványi eredetű nyersanyagok utáni térítmény a VAT területén % Állami tulajdonú mezőg. földterületek és mezőg. létesítmények bérbeadásával megvalósított eszközök % Közterületeken vagy üzlethelyiségek előtt elhelyezkedő terület üzleti célú használatáért fizetendő kommunális illeték, az újságok, könyvek és egyéb kiadványok, valamint régi, iaprművészeti és kézműves termékek árusítsa kivételével % Telekhasználat utáni térítmény % Közterület építőanyaggal való elfoglalása utáni kommunális illeték % JAVAK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK ELADÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ BEVÉTELEK Javak és szolgáltatások kereskedelmi szervezetek részéről történő eladásából származó bevételek a községi szint javára % % Az állami tulajdonú, a községek és a községi költségvetés közvetett használói által használt ingatlanok bérbe-, illetve használatba adásából származó bevételek % Térítmény használati jog tulajdonjoggá való átalakítása alapján a községi szint javára % A községi tulajdonú, a községek és a községi költségvetés közvetett használói által használt ingatlanok bérbe-, illetve használatba adásából származó bevételek % Községi közigazgatási illetékek % Építési telkek rendezése utáni térítmény % Községi szervek és szervezetek saját tevékenységükkel megvalósított bevételei % PÉNZBÍRSÁGOK ÉS ELKOBZOTT VAGYONI HASZON % A közlekedésbiztonsági előírásokkal előirányozott szabálysértések miatt kimondott pénzbírságokból származó bevételek A községi képviselő-testület ügyiratával előirányozott szabálysértések miatt folytatott szabálysértési eljárásban kimondott pénzbírságokból származó bevételek és az ezen eljárásban elkobzott vagyoni haszon Bevételek az adótart. 5%-os növeléséből a kényszermegfizettetés napján helyi adóh % % % TERMÉSZETES ÉS JOGI SZEMÉLYEK ÖNKÉNTES ÁTUTALÁSAI % Természetes és jogi személyek önkéntes átutalásai a községi szint javára % VEGYES ÉS HATÁROZATLAN BEVÉTELEK % Egyéb bevételek a községi szint javára % KÖLTSÉGREFUNDÁCIÓS MEMORANDUMTÉTELEK % Költségrefundációs memorandumtételek % NEM PÉNZÜGYI VAGYON ELADÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ BEVÉTELEK % ÁLLÓESZKÖZÖK ELADÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ BEVÉTELEK % Ingatlanok eladásából származó bevételek a községi szint javára % A KÖLTSÉGVETÉS FOLYÓ BEVÉTELEI ÉS JÖVEDELMEI % ÁTHOZOTT ESZKÖZÖK ÖSSZESEN, FOLYÓ BEVÉTELEK ÉS % JÖVEDELMEK Az előző évből áthozott fel nem használt eszközök % oldal

19 A KÖLTSÉGVETÉS RENDELKEZÉSÉRE ÁLLÓ ÖSSZES ESZKÖZ A költségvetés használók egyéb forrásokból eredő bevételei ÖSSZESEN oldal

20 Közg. Sorszám oszt. 5. szakasz A költségvetés használók évi tervezett tőkekiadásainak áttekintése KIADÁSOK ALAPVETŐ RENDELTETÉS SZERINT Leírás A projektum összértéke Az összeg dinárban kifejezve NAGY ÉRTÉKŰ PROJEKTUMOK Útjavítás Zentán a Stevan Sremac utcában A projektfinanszírozás kezdetének éve: A projektfinanszírozás befejezésének éve: A projektum teljes értéke: Finanszírozási források: folyó bevételekből A jelenlegi fa nyílászárók műanyag nyílászárókra történő cseréje Zentán a November 11. Kihelyezett Tagozat épületén A projektfinanszírozás kezdetének éve: A projektfinanszírozás befejezésének éve: A projektum teljes értéke: Finanszírozási források: folyó bevételekből egyéb forrásokból A Sportcsarnokhoz vezető bekötőút újjáépítése és helyreállítása A projektfinanszírozás kezdetének éve: A projektfinanszírozás befejezésének éve: A projektum teljes értéke: Finanszírozási források: folyó bevételekből a VAT költségvetéséből Kerékpárút kiépítése Zentán a Tornyosi úton A projektfinanszírozás kezdetének éve: oldal

21 A projektfinanszírozás befejezésének éve: A projektum teljes értéke: Finanszírozási források: - folyó bevételekből a VAT költségvetéséből Útépítés Tornyos településen A projektfinanszírozás kezdetének éve: A projektfinanszírozás befejezésének éve: A projektum teljes értéke: Finanszírozási források: - folyó bevételekből Ablakcsere a középületeken energiahatékonyság céljából A projektfinanszírozás kezdetének éve: A projektfinanszírozás befejezésének éve: A projektum teljes értéke: Finanszírozási források: folyó bevételekből Járdaépítés és -helyreállítás A projektfinanszírozás kezdetének éve: A projektfinanszírozás befejezésének éve: A projektum teljes értéke: Finanszírozási források: folyó bevételekből A határutak rendezése A projektfinanszírozás kezdetének éve: A projektfinanszírozás befejezésének éve: A projektum teljes értéke: Finanszírozási források: folyó bevételekből A vizesblokk kibővítése a Снежана-Hófehérke Óvoda Százszorszép épületében A projektfinanszírozás kezdetének éve: A projektfinanszírozás befejezésének éve: A projektum teljes értéke: Finanszírozási források: folyó bevételekből oldal

22 10 Munkálatok és adaptálás a Zentai Községi Közigazgatási Hivatal fogadóirodájának kibővítése céljából A projektfinanszírozás kezdetének éve: A projektfinanszírozás befejezésének éve: A projektum teljes értéke: Finanszírozási források: folyó bevételekből A zentai Városháza központi kupolája homlokzatának helyreállítása A projektfinanszírozás kezdetének éve: A projektfinanszírozás befejezésének éve: A projektum teljes értéke: Finanszírozási források: - folyó bevételekből a VAT költségvetéséből 12 A tető újjáépítése és helyreállítása az Alapfokú Zeneiskola épületén A projektfinanszírozás kezdetének éve: A projektfinanszírozás befejezésének éve: A projektum teljes értéke: Finanszírozási források: folyó bevételekből egyéb forrásokból A munkálatok első és második fázisának megvalósítása a Történelmi Levéltár és a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet elhelyezését szolgáló munkaterület biztosítása érdekében A projektfinanszírozás kezdetének éve: A projektfinanszírozás befejezésének éve: A projektum teljes értéke: Finanszírozási források: folyó bevételekből a VAT költségvetéséből Járdaépítés és -javítás a Centar-Tópart helyi közösségben A projektfinanszírozás kezdetének éve: A projektfinanszírozás befejezésének éve: A projektum teljes értéke: Finanszírozási források: - folyó bevételekből A zentai Sportcsarnok tervezése és kiépítése oldal

23 16 A projektfinanszírozás kezdetének éve: A projektfinanszírozás befejezésének éve: A projektum teljes értéke: Finanszírozási források: - folyó bevételekből - a VAT költségvetéséből Zentán a Sportközpont kiépítése partnerség alapú rendezés A projektfinanszírozás kezdetének éve: A projektfinanszírozás befejezésének éve: A projektum teljes értéke: Finanszírozási források: - a VAT költségvetéséből Az Üzleti Inkubátor 1-es és 2-es csarnokának felújítása és adaptálása A projektfinanszírozás kezdetének éve: A projektfinanszírozás befejezésének éve: A projektum teljes értéke: Finanszírozási források: folyó bevételekből - hitelből - a VAT költségvetéséből A zentai Üzleti Inkubátor 1-es és 2-es csarnoka tetőszerkezetének helyreállítása, valamint a vízvezeték- és csatorna installáció, illetve tűzcsaphálózat kiépítése az udvari részen A projektfinanszírozás kezdetének éve: A projektfinanszírozás befejezésének éve: A projektum teljes értéke: Finanszírozási források: - folyó bevételekből hitelből - a VAT költségvetéséből Vízvezetékhálózat kiépítése Zentán a Dózsa György, a Petar Gorčić és a Makszim Gorkij utcában A projektfinanszírozás kezdetének éve: A projektfinanszírozás befejezésének éve: oldal

24 A projektum teljes értéke: Finanszírozási források: - folyó bevételekből hitelből - a VAT költségvetéséből Csatornahálózat kiépítése a Kertek HK-ben, a Munkás és a Szkopjei utcák részein A projektfinanszírozás kezdetének éve: A projektfinanszírozás befejezésének éve: A projektum teljes értéke: Finanszírozási források: folyó bevételekből hitelből - a VAT költségvetéséből Csatornahálózat kiépítése a Kertek HK-ben, a Pacsirta utca részén A projektfinanszírozás kezdetének éve: A projektfinanszírozás befejezésének éve: A projektum teljes értéke: Finanszírozási források: folyó bevételekből hitelből - a VAT költségvetéséből Csatornahálózat kiépítése a Fuvaros és a Vasútsor utcák részein a Kertek HK-ben A projektfinanszírozás kezdetének éve: A projektfinanszírozás befejezésének éve: A projektum teljes értéke: Finanszírozási források: folyó bevételekből hitelből - a VAT költségvetéséből A zentai Sportcsarnok felszerelése A projektfinanszírozás kezdetének éve: A projektfinanszírozás befejezésének éve: A projektum teljes értéke: oldal

25 24 Finanszírozási források: - folyó bevételekből hitelből - a VAT költségvetéséből A szilárd kommunális hulladék kezelésére szolgáló regionális rendszer kiépítése A projektfinanszírozás kezdetének éve: A projektfinanszírozás befejezésének éve: A projektum teljes értéke: Finanszírozási források: folyó bevételekből hitelből - a VAT költségvetéséből oldal

26 6. szakasz Költségek és kiadások az egységes költségvetési rendszer közgazdasági osztályozása alapján: KIADÁSOK ALAPVETŐ RENDELTETÉS SZERINT Közg. Eszközök a Szerkezet Eszközök egyéb oszt. A KÖLTSÉGEK ÉS KIADÁSOK FAJTÁI költségvetésből % forrásokból Eszközök összesen FOLYÓ KIADÁSOK % A FOGLALKOZTATOTTAK KIADÁSAI % A foglalkoztatottak keresete és pótlékai % A munkáltatót terhelő szociális járulékok % Természetbeni juttatások (szállítás) 0.0% A foglalkoztatottak szociális juttatásai % A foglalkoztatottak térítményei % Díjak, jutalmak és egyéb külön kiadások % Képviselői pótlék 0.0% 420 SZOLGÁLTATÁS- ÉS ÁRUHASZNÁLAT % Állandó kiadások % Utazási költségek % Szerződéses szolgáltatások % Szakosított szolgáltatások % Folyó javítások és karbantartás (szolgáltatás és anyag) % Anyag % ÁLLÓESZKÖZÖK HASZNÁLATA 0.0% 440 KAMATTÖRLESZTÉS % Hazai kamatok törlesztése % Az adósságvállalás kísérő költségei % SZUBVENCIÓK % Folyó szubvenciók nem pénzügyi közvállalatoknak és 4511 szervezeteknek % Állami tőketámogatások nem pénzügyi közvállalatoknak és 4512 szervezeteknek % ADOMÁNYOK ÉS ÁTUTALÁSOK % Átutalások egyéb hatalmi szinteknek % Tőkeátutalások egyéb hatalmi szinteknek % Egyéb adományok, dotációk és átutalások % Egyéb folyó dotációk a törvény szerint % SZOCIÁLIS TÁMOGATÁS % Szociális védelmi térítések a költségvetésből % EGYÉB KIADÁSOK % Kormányon kívüli szervezetek dotálása % Adók, kötelező illetékek és bírságok % Pénzbírságok bírósági végzések alapján % ADMINISZTRATÍV KÖLTSÉGVETÉSI ÁTUTALÁSOK % Állandó tartalék % Folyó tartalék % oldal

27 500 TŐKEKIADÁSOK % ÁLLÓESZKÖZÖK % Épületek és építési létesítmények % Gépek és felszerelés % Egyéb ingatlan és felszerelés % Nem anyagi jellegű vagyon % KÉSZLETEK 0.0% Árukészletek további eladásra 0.0% TERMÉSZETBENI VAGYON % Földterületek % Erdők és vizek % Nem anyagi jellegű vagyon, amely a Nemzeti Beruházási Terv megvalósítására szolgáló eszközökből kerül finanszírozásra 0.0% 610 ALAPTŐKETÖRLESZTÉS % Alaptőketörlesztés hazai hitelezőknek % KÖZKIADÁSOK ÖSSZESEN % oldal

28 7. szakasz Költségek és kiadások az egységes költségvetési rendszer program szerinti osztályozása alapján: A KÖLTSÉGEK PROGRAM SZERINTI OSZTÁLYOZÁSA Kód Programtevékenység/ költségvetésből % bevételek Eszközök a Szerkezet Saját és egyéb Megnevezés Eszközök összesen Program Projektum program Helyi fejlesztés és területi tervezés % Stratégiai, területi és várostervezés % Zenta község közvagyonának összeírása és bejegyzése 1101-П % П2 Zenta település általános szabályozási terve % П3 Létesítmények törvényesítése Zenta községben % program Kommunális tevékenység % Vízellátás % Közhigiénia % A zöldterületek rendezése és karbantartása % Közvilágítás % Egyéb kommunális szolgáltatások % П1 A települések felszín alatti tartalékairól szóló tanulmány % kidolgozása 0601-П2 Vízvezetékhálózat kiépítése Zentán a Dózsa György, a % Petar Gorčić és a Makszim Gorkij utcában 0601-П3 Csatornahálózat kiépítése a Kertek HK-ben, a Munkás és % a Szkopjei utcák részein 0601-П4 Csatornahálózat kiépítése a Kertek HK-ben, a Pacsirta % utca részén 0601-П5 Csatornahálózat kiépítése a Fuvaros és a Vasútsor utcák % részein a Kertek HK-ben program Helyi gazdaságfejlesztés % A meglévő gazdaság támogatása % Az üzleti környezet fejlesztése % Ösztönzés a vállalkozások fejlesztésére % П1 Szakmai gyakorlat, átképzés és közmunka 2016-ban % Az Üzleti Inkubátor 1-es és 2-es csarnokának felújítása 1501-П2 és adaptálása % A zentai Üzleti Inkubátor 1-es és 2-es csarnoka tetőszerkezetének helyreállítása, valamint a vízvezetékés csatorna installáció, illetve tűzcsaphálózat kiépítése az 1501-П3 udvari részen % oldal

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 30. SZÁM 2015. DECEMBER 30. Z E N T A 178. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM, 24. SZÁM 2016. SZEPTEMBER 29. Z E N T A 131. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012., 62/2013., 63/2013. és 108/2013. szám) 43. szakasza, a helyi önkormányzatról szóló

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM, 29. SZÁM 2016. DECEMBER 29. Z E N T A 204. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám

Részletesebben

1. szakasz. 2. szakasz

1. szakasz. 2. szakasz rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás, 93/2012., 62/2013., 63/2013. szám kiigazítás, 108/2013., 142/2014., 68/2015. szám másik törvény,

Részletesebben

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás, 93/2012., 62/2013., 63/2013. szám kiigazítás, 108/2013., 142/2014., 68/2015.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LII. ÉVFOLYAM, 19. SZÁM 2017. SZEPTEMBER 27. Z E N T A 179. A helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/07., 83/2014. sz. más törv.) 32. szakasza

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM, 26. SZÁM 2016. NOVEMBER 17. Z E N T A 150. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/29., 73/21., 11/21., 11/211. szám kiigazítás, 93/212., 62/213., 63/213. szám kiigazítás, 18/213., 142/214., 68/215. szám másik törvény,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LIII. ÉVFOLYAM 8. SZÁM 2018. JÚLIUS 17. Z E N T A 85. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 28. SZÁM 2015. NOVEMBER 27. Z E N T A 162. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. sz.) 46. szakaszának 7. pontja alapján Zenta Község Képviselő-testülete

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LII. ÉVFOLYAM, 25. SZÁM 217. NOVEMBER 29. Z E N T A 225. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/29., 73/21., 11/21., 11/211. szám kiigazítás,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2014. október 3-án 9,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselő-testület épületének nagytermében megtartott 30. üléséről. A jelenlevők létszámának

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LII. ÉVFOLYAM 26. SZÁM 2017. DECEMBER 28. Z E N T A 248. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám

Részletesebben

R E N D E L E T E T A ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ. 1.

R E N D E L E T E T A ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ. 1. 199. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás, 93/2012., 62/2013., 63/2013. szám kiigazítás, 108/2013., 142/2014.,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 6. SZÁM 2015. MÁRCIUS 30. Z E N T A 36. A helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. szám) 50. szakasza, Zenta község statútuma (Zenta

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2015. december 30-án 9,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében megtartott 45. üléséről. A jelenlevők létszámának

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIX. ÉVFOLYAM 12. SZÁM 2014. JÚLIUS 24. Z E N T A 84. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2013. július 12-én 9.00 és 12.25 óra között, a Városháza nagytermében megtartott 15. üléséről. A jelenlevők létszámának megállapításakor az ülésen

Részletesebben

Az ülésen Balo Tatjana, a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya elnökölt.

Az ülésen Balo Tatjana, a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya elnökölt. J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2016. december 29-én 09,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében megtartott 14. üléséről. Az ülésen Balo

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 38. üléséről, amelynek megtartására 2015. június 16-án került sor 9:00 órai kezdettel a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében.

Részletesebben

RENDELETET ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ

RENDELETET ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012., 62/2013., 63/2013. szám - kiigazítás, 108/2013., 142/2014., 103/2015. és 99/2016.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIX. ÉVFOLYAM 18. SZÁM 2014. DECEMBER 30. Z E N T A 133. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ. 1. szakasz. 2.

R E N D E L E T E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ. 1. szakasz. 2. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. szám kiigazítás, 93/2012., 62/2013., 63/2013. szám kiigazítás, 108/2013., 142/2014., 68/2015.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 17. SZÁM 2015. JÚLIUS 21. Z E N T A 114. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2011., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG KÉPVISELŐ- TESTÜLETE

ZENTA KÖZSÉG KÉPVISELŐ- TESTÜLETE ZENTA KÖZSÉG KÉPVISELŐ- TESTÜLETE 6. ÜLÉS 2012. december 7. A szövegben való könnyebb eligazodáshoz használja az Adobe Reader Bookmark funkcióját mailto:sekretarso@zenta-senta.co.rs Zenta község statútumának

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 43. üléséről, amelynek megtartására 2015. október 30-án került sor a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében. A jelenlevők számának

Részletesebben

Ö S S Z E H Í V O M A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2. ÜLÉSÉT JÚNIUS 22-ÉRE

Ö S S Z E H Í V O M A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2. ÜLÉSÉT JÚNIUS 22-ÉRE Szerb Köztársaság Vajdaság Autonóm Tartomány Zenta község Zentai Községi Képviselő-testület Szám: 2/2016-I Kelt: 2016. június 16-án Z e n t a Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 12/2008.,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 18. üléséről, amelynek megtartására 2013. október 14-én került sor 9.00 órától 14.00 óráig a Községi Képviselő-testület épületének nagytermében.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 31. üléséről, amelynek megtartására 2014. november 18-án került sor 9:00 órai kezdettel a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében.

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 4 Година XXXVII 31. мај 2005. г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 4 Година XXXVII 31. мај 2005. г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 4 Година XXXVII 31. мај 2005. г., Бачка Топола XXXVII. évfolyam 4. szám Topolya, 2005. május 31. Broј 4. 31.05.2005. СТРАНА 63. OLDAL

Részletesebben

2014. MÁJUS 19-ÉRE Ö S S Z E H Í V O M A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 25. ÜLÉSÉT

2014. MÁJUS 19-ÉRE Ö S S Z E H Í V O M A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 25. ÜLÉSÉT Szerb Köztársaság Vajdaság Autonóm Tartomány Zenta község Zenta Község Képviselő-testülete Szám: 25/214-I Kelt: 214. május 8-án Z e n t a Zenta község statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/211.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVII. ÉVFOLYAM 32. SZÁM 2012. DECEMBER 7. ZENTA 263. A helyhatósági választásokról szóló törvény (a Szerb Köztársaság Hivatalos Közlönye, 129/2007., 34/2010. sz. az Alkotmánybíróság határozata és 54/2011.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVII. ÉVFOLYAM 28. SZÁM 2012. OKTÓBER 29. ZENTA 205. A helyi önkormányzatokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. szám) 50. szakasza, Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 12. SZÁM 2013. JÚLIUS 15. Z E N T A 127. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011. és 93/2012. sz.) 43. szakasza, a

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM 11. SZÁM 2016. JÚLIUS 1. Z E N T A 73. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 46. szakaszának 33. pontja és a Zentai Községi Képviselő-testület

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2015. március 30-án 9,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében megtartott 35. üléséről. A jelenlevők létszámának

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2014. december 30-án 9,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselőtestület épületének nagytermében megtartott 32. üléséről. A jelenlevők létszámának

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 18. SZÁM 2013. OKTÓBER 31. Z E N T A A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hiv. Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012., 62/2013.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM 2. SZÁM 2016. MÁRCIUS 1. Z E N T A 22. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. sz.) 78. szakaszának 2. pontja és a Zenta község költségvetéséből

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LII. ÉVFOLYAM, 13. SZÁM 27. JÚLIUS 22. Z E N T A 142. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/20., 1/20., 1/21. szám kiigazítás,

Részletesebben

VÉGZÉST ÁLTALÁNOS RÉSZ

VÉGZÉST ÁLTALÁNOS RÉSZ A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009. sz.) 76. szakasza és Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 1/2006.sz. - egységes szerkezetbe foglalt szöveg,

Részletesebben

Az ülést a Zentai Községi Képviselő-testület Nagytermében tartjuk 08,00 órai kezdettel. NAPIRENDI JAVASLAT:

Az ülést a Zentai Községi Képviselő-testület Nagytermében tartjuk 08,00 órai kezdettel. NAPIRENDI JAVASLAT: Szerb Köztársaság Szám: 3/2016-I Kelt: 2016. július 15-én statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 48. szakasza és a Zentai Községi Képviselő-testület Ügyrendjének (Zenta Község Hivatalos

Részletesebben

Az ülést Zenta Község Képviselő-testülete nagytermében 13,00 órai kezdettel tartjuk.

Az ülést Zenta Község Képviselő-testülete nagytermében 13,00 órai kezdettel tartjuk. Zenta község statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011) 48. szakasza, valamint a Zentai Községi Képviselő-testület ügyrendjének (Zenta Község Hivatalos Lapja, 12/2008. sz.) 76. szakasza alapján

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2015. július 21-én 9,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében megtartott 39. üléséről. A jelenlevők létszámának

Részletesebben

R E N D E L E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL

R E N D E L E T ZENTA KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL R E N D E L E T ZENTA KÖZSÉG 2009. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL 2008. DECEMBER 29. Z E N T A A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 9/2002., 87/2002., 66/2005. és 85/2006. sz.) 25.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIX. ÉVFOLYAM 10. SZÁM 2014. JÚNIUS 19. Z E N T A 76. A költségvetési rendszerről szóló törény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009., 73/2010., 101/2010., 101/2011., 93/2012.,

Részletesebben

V É G Z É S T hozott CSÓKA KÖZSÉGBEN A SPORT FEJLESZTÉSÉRŐL SZÓLÓ PROGRAM KIDOLGOZÁSÁT VÉGZŐ BIZOTTSÁG MEGALAKITÁSÁRÓL

V É G Z É S T hozott CSÓKA KÖZSÉGBEN A SPORT FEJLESZTÉSÉRŐL SZÓLÓ PROGRAM KIDOLGOZÁSÁT VÉGZŐ BIZOTTSÁG MEGALAKITÁSÁRÓL 73. 12. szám 414. oldal 2015.11.04. A helyi önkormányzatról szóló törvény ( SZK 119/12-es és 83/2014-es számú Hivatalos Közlönye ) Csóka község Statútuma ( Csóka község 3/11-es számú Hivatalos Lapja Letisztázott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 40. üléséről, amelynek megtartására 2015. augusztus 27-én került sor 9,00 órai kezdettel a Zenta Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LII. ÉVFOLYAM, 8. SZÁM 2017. ÁPRILIS 25. Z E N T A 97. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. sz.) 78. szakaszának 2. pontja, Zenta község területén

Részletesebben

Az ülésen Balo Tatjana, a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya elnökölt.

Az ülésen Balo Tatjana, a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya elnökölt. J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2016. július 18-án 09,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselőtestület épületének Nagytermében megtartott 3. rendkívüli üléséről. Az ülésen

Részletesebben

Összhangban Zenta község Községi Tanácsának a 03-13/2014-es számú, án kelt végzésével nyilvános betekintést hirdetünk ki:

Összhangban Zenta község Községi Tanácsának a 03-13/2014-es számú, án kelt végzésével nyilvános betekintést hirdetünk ki: Összhangban Zenta község Községi Tanácsának a 03-13/2014-es számú, 2014. 01. 23-án kelt végzésével nyilvános betekintést hirdetünk ki: H A T Á R O Z A T J A V A S L A T R A KIEGÉSZÍTÉSÉNEK ELFOGADÁSÁRÓL

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V A Zentai Községi Képviselő-testület 13. üléséről, amelynek megtartására 2013. május 30- án került sor, 12.00 órától 19.35 óráig a Zentai Községi Képviselő-testület nagytermében. A

Részletesebben

Az ülésen Balo Tatjana, a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya elnökölt.

Az ülésen Balo Tatjana, a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya elnökölt. J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2016. november 17-én 09,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében megtartott 11. üléséről. Az ülésen Balo

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 20. SZÁM 2013. NOVEMBER 13. Z E N T A 210. Az oktatási és nevelési rendszer alapjairól szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 72/2009. és 52/2011. sz.) 29. szakaszának 1., 2. 3., 4.

Részletesebben

3. szám 26. oldal

3. szám 26. oldal 3. szám 26. oldal 2014.04.15. 11. CSÓKA KÖZSÉG SZOCIÁLIS MUNKAÜGYI KÖZPONTJA 2013-AS ÉVI MUNKAJELENTÉSÉNEK ELFOGADÁSÁRÓL ELFOGADJUK észrevétel nélkül, Csóka község Szociális Munkaügyi Központja 2013-as

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V készült a Zentai Községi Képviselő-testület 19. üléséről, amelynek megtartására 2013. október 31-én került sor 9.00 órától 15.10 óráig a Községi Képviselő-testület épületének nagytermében.

Részletesebben

2014. JÚNIUS 19-ÉRE Ö S S Z E H Í V O M A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 26. ÜLÉSÉT

2014. JÚNIUS 19-ÉRE Ö S S Z E H Í V O M A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 26. ÜLÉSÉT Szerb Köztársaság Vajdaság Autonóm Tartomány Zenta község Zenta Község Képviselő-testülete Szám: 26/2014-I Kelt: 2014. június 13-án Z e n t a Zenta község statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011.

Részletesebben

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. L. évfolyam 5. Szám Topolya, február 05.

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. L. évfolyam 5. Szám Topolya, február 05. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 5 Година L 05. фебруар 2018. г., Бачка Топола L. évfolyam 5. Szám, 2018. február 05. Број 5. 05.02.2018. СТРАНА 34. OLDAL 2018.02.05.

Részletesebben

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLIX. évfolyam 10. Szám Topolya, június 01.

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLIX. évfolyam 10. Szám Topolya, június 01. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА HIVATALOS LAPJA Број 10 Година XLIX 01. јун 2017. г., Бачка Топола XLIX. évfolyam 10. Szám, 2017. június 01. Број 10. 01.06.2017. СТРАНА 664. OLDAL 2017.06.01. 10. szám

Részletesebben

3. szám 34. oldal 2015.04.28

3. szám 34. oldal 2015.04.28 3. szám 34. oldal 2015.04.28 9. Az utakon levő közlekedési biztonságról szóló törvény ( SZK 41/09-es, 53/10-es és 101/11-es számú Hivatalos Közlönye ) 18. szakasza 2. bekezdésének 2. pontja, Csóka község

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 11 Година XXXV 24. новембар г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 11 Година XXXV 24. новембар г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА HIVATALOS LAPJA Број 11 Година XXXV 24. новембар 2003. г., Бачка Топола XXXV. évfolyam 11. szám Topolya, 2003. november 24. Broј 11. 24.11.2003. СТРАНА 150. OLDAL 2003.11.24.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 7. SZÁM 2013. MÁJUS 8. Z E N T A 79. A közúti közlekedésben való szállításról szóló törvény (az SZK Hivatalos Lapja, 46/1995., 66/2001., 91/2005., 62/2006. és 31/2011. sz.) 7. és 36. szakaszának

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIV. ÉVFOLYAM 8. SZÁM 2009. JÚNIUS 10. Z E N T A 90. A helyi önkormányzatokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. sz.) 30. szakaszának 2. pontja, a költségvetési rendszerről szóló törvény

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIV. ÉVFOLYAM 15. SZÁM 2009. NOVEMBER 17. Z E N T A 137. A helyhatósági választásokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. szám) 46. szakasza alapján Zenta Község Képviselő-testülete 2009.11.16-án

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 8 Година XXXVII 4. октобар г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 8 Година XXXVII 4. октобар г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 8 Година XXXVII 4. октобар 2005. г., Бачка Топола XXXVII. évfolyam 8. szám Topolya, 2005. oktober 4. Broј 8. 04.10.2005. СТРАНА 113.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 22. SZÁM 2015. SZEPTEMBER 18. Z E N T A 137. A mezőgazdasági földterületről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 62/06., 69/08. és 41/09. szám) 64. szakaszának

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O T hozott ÓBECSE KÖZSÉG 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ

H A T Á R O Z A T O T hozott ÓBECSE KÖZSÉG 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL I. ÁLTALÁNOS RÉSZ A költségvetés-rendszerről szóló törvény (SZK Hivatalos Közlönye, 54/9., 73/21., 11/21., 11/211. és 93/212. számok) 43. szakasza, A helyi önkormányzatról szóló törvény (SZK Hivatalos Közlönye, 129/7. szám)

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 9 Година XXXXI 18. септембар г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 9 Година XXXXI 18. септембар г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 9 Година XXXXI 18. септембар 2009. г., Бачка Топола XXXXI. Évfolyam 9. szám, 2009. szeptember 18. Број 9. 18.09.2009. СТРАНА 2. OLDAL 2009.09.18.

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 11 Година XXXVIII 21. децембар 2006. г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 11 Година XXXVIII 21. децембар 2006. г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 11 Година XXXVIII 21. децембар 2006. г., Бачка Топола XXXVIII. évfolyam 11. szám Topolya, 2006. december 21. Broј 11. 21.12.2006.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIII. ÉVFOLYAM 11. SZÁM 2008. AUGUSZTUS 29. Z E N T A 54. A helyi önkormányzatokról szóló törvény (az SZK Hiv. Közlönye, 129/2007. szám) 32. szakaszának 1. pontja és Zenta község statútumának (Zenta Község

Részletesebben

ÁLTALÁNOS RÉSZ. Közgazdasági Bevételek Terv

ÁLTALÁNOS RÉSZ. Közgazdasági Bevételek Terv 164. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 54/2009. sz.) 43. szakasza, a helyi önkormányzatról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye 129/07. sz.) 32. szakasza, valamint

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 5. SZÁM 2015. MÁRCIUS 17. Z E N T A Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 78. szakaszának 1. pontja és az iskolai sport finanszírozásának

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 10 - Година XLIV 20. дец 2012. г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 10 - Година XLIV 20. дец 2012. г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 10 - Година XLIV 20. дец 2012. г., Бачка Топола XLIV. évfolyam - 10. szám Topolya, 2012. december 20. Број 10. 20.12.2012. СТРАНА

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LIV. ÉVFOLYAM 12. SZÁM 2019. JÚLIUS 19. Z E N T A 105. Az oktatási és nevelési rendszer alapjairól szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 88/2017., 27/2018. más törv., és

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 15. üléséről, amelynek megtartására 2017.02.24-én került sor 09:00 órai kezdettel a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 19. üléséről, amelynek megtartására 2017. 05. 31-én került sor 9:00 órai kezdettel a Zentai Községi Képviselő-testület épületének Nagytermében.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJÁNAK

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJÁNAK re OLDAL DÁTUM KÉPVISELŐ-TESTÜLET AKTUSAI RENDELETEK 17 184 SZABÁLYZAT A ZENTA KÖZSÉG EGYETEMI HALLGATÓI ÖSZTÖNDÍJALAPJA ESZKÖZEINEK A FELOSZTÁSÁRÓL SZÓLÓ SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL 415

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 3. SZÁM 2013. MÁRCIUS 5. Z E N T A 48. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. sz.) 78. szakaszának 1. pontja és a sportösztöndíjak odaítéléséről szóló szabályzat

Részletesebben

Az ülésen Balo Tatjana, a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya elnökölt.

Az ülésen Balo Tatjana, a Zentai Községi Képviselő-testület elnök asszonya elnökölt. J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Zentai Községi Képviselő-testület 2017. június 29-én 9,00 órai kezdettel, a Zentai Községi Képviselőtestület épületének Nagytermében megtartott 20. üléséről. Az ülésen Balo Tatjana,

Részletesebben

2016. JÚNIUS 10-RE ÖSSZEHÍVOM A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 1. ALAKULÓ ÜLÉSÉT

2016. JÚNIUS 10-RE ÖSSZEHÍVOM A ZENTAI KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 1. ALAKULÓ ÜLÉSÉT Szerb Köztársaság Vajdaság Autonóm Tartomány Zenta község Zenta Község Képviselő-testülete Szám: 1/2016-I Kelt: 2016. május 9. Z e n t a Zenta község statútumának (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011.

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVI. ÉVFOLYAM 10. SZÁM Z E N T A 102. A helyi önkormányzatokról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 129/2007. szám) 32. szakasza 1. bekezdésének 6. pontja, valamint Zenta község statútuma (Zenta

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA LI. ÉVFOLYAM, 6. SZÁM 2016. ÁPRILIS 12. Z E N T A 60. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. sz.) 78. szakaszának 1. pontja és a falusi sport finanszírozásának

Részletesebben

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLVI. évfolyam 5. szám Topolya, 2014. február 28.

TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA. XLVI. évfolyam 5. szám Topolya, 2014. február 28. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 5 Година XLVI 28. фебруар 2014. г., Бачка Топола XLVI. évfolyam 5. szám Topolya, 2014. február 28. Број 5. 28.02.2014. СТРАНА 49.

Részletesebben

R E N D E L E T E T a 2014. évi magyarkanizsai községi költségvetés módosításáról és kiegészítéséről

R E N D E L E T E T a 2014. évi magyarkanizsai községi költségvetés módosításáról és kiegészítéséről Број: 17. 31.10.2014. СТРАНА 436. OLDAL 2014.10.31. 17. sz ám A költségvetési rendszerről szóló törvény 43. szakasza (Az SZK Hiv. Közlönye, 54/09., 73/10., 101/10., 101/11., 93/12., 62/13., 63/13. -- javítás

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-én 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-én 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 404-2/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2014. február 12-én 17 órakor megtartott

Részletesebben

7. szám 126. oldal 2015.06.11. ezresekben. Gazdasági osztályozás L E I R Á S А. A KÖLTSÉGVETÉS BEVÉTELEI ÉS JÖVEDELMEI, KIADÁSAI ÉS KÖLTSÉGEI

7. szám 126. oldal 2015.06.11. ezresekben. Gazdasági osztályozás L E I R Á S А. A KÖLTSÉGVETÉS BEVÉTELEI ÉS JÖVEDELMEI, KIADÁSAI ÉS KÖLTSÉGEI 7. szám 126. oldal 2015.06.11. 37. A helyi önkormányzatról szóló törvény ( SZK 129/07-es számú Hivatalos Közlönye ) 32. szakasza 1. bekezdésének 2. pontja, A költségvetési rendszerről szóló törvény ( SZK

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVIII. ÉVFOLYAM 9. SZÁM 2013. JÚNIUS 10. Z E N T A 104 A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Lapja, 54/2009, 73/2010, 101/2010, 101/2011 és 93/2012) 32. szak., a helyi önkormányzatról

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. XLVII. évfolyam 19. szám Topolya, December 31.

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. XLVII. évfolyam 19. szám Topolya, December 31. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 19 Година XLVII 31. децембар 2015. г., Бачка Топола XLVI évfolyam 19. szám, 2015. December 31. Број 19. 31.12.2015. СТРАНА 597. OLDAL

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O T a sportösztöndíjak Zenta község évi költségvetéséből történő odaítélésére irányuló eljárás megindításáról

H A T Á R O Z A T O T a sportösztöndíjak Zenta község évi költségvetéséből történő odaítélésére irányuló eljárás megindításáról Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 78. szakaszának 1. pontja és a sportösztöndíjak odaítéléséről szóló szabályzat (Zenta Község Hivatalos Lapja, 12/2016. szám) 7. szakasza

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA L. ÉVFOLYAM 19. SZÁM 2015. JÚLIUS 29. Z E N T A 131. Zenta község statútuma (Zenta Község Hivatalos Lapja, 5/2011. szám) 78. szakaszának 1. pontja és a sportösztöndíjak odaítéléséről

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O T hozott ÓBECSE KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ HATÁROZAT ELSŐ MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL I.

H A T Á R O Z A T O T hozott ÓBECSE KÖZSÉG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ HATÁROZAT ELSŐ MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRŐL I. A költségvetés-rendszerről szóló törvény (SZK Hivatalos Közlönye, 54/9., 73/21., 11/21., 11/211., 93/212., 62/213., 63/213. és 18/213. számok) 63. szakaszának 1. bekezdése, A helyi önkormányzatról szóló

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVII. ÉVFOLYAM 34. SZÁM 2012. DECEMBER 20. Z E N T A 300. A tervezésről és építésről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 72/2009., 81/2009. sz. kiig., 64/2010. sz. az Alkotmánybíróság határozata,

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIV. ÉVFOLYAM 2. SZÁM 2009. FEBRUÁR 25. Z E N T A 8. A helyi önkormányzat finanszírozásáról szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 62/2006. sz.) 7. szakasza, valamint Zenta község statútumának (Zenta

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIV. ÉVFOLYAM 14. SZÁM 2009. OKTÓBER 20. Z E N T A 126. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 9/2002., 87/2002., 66/2005. és 85/2006. sz.) 25. szakasza, a közbevételekről

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLIII. ÉVFOLYAM 16. SZÁM 2008. DECEMBER 29. Z E N T A 147. A költségvetési rendszerről szóló törvény (az SZK Hivatalos Közlönye, 9/2002., 87/2002., 66/2005. és 85/2006. sz.) 25. szakasza, a közbevételekről

Részletesebben

SZENTTAMÁS ÖNKORMÁNYZATA A ÉV KÖLTSÉGVETÉSE LAKOSSÁGI ÚTMUTATÓ

SZENTTAMÁS ÖNKORMÁNYZATA A ÉV KÖLTSÉGVETÉSE LAKOSSÁGI ÚTMUTATÓ SZENTTAMÁS ÖNKORMÁNYZATA A 2017. ÉV KÖLTSÉGVETÉSE LAKOSSÁGI ÚTMUTATÓ Tartalom... 1. Bevezető 04 2. Hogyan jön létre a községi költségvetés? 05 3. Hogy töltődik fel a községi alap? 06 3.1 A bevételek összetétele

Részletesebben

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

ZENTA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA XLVI. ÉVFOLYAM 11. SZÁM Z E N T A 110. А Zenta Község egyetemi hallgatói ösztöndíjalapja eszközeinek a felosztásáról szóló szabályzat (Zenta Község Hivatalos Lapja, 16/2009. és 17/2010. szám) 4. szakaszának

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 12 - Година XXXXIII 15. децембар 2011. г., Бачка Топола

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ HIVATALOS LAPJA TOPOLYA KÖZSÉG ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА. Број 12 - Година XXXXIII 15. децембар 2011. г., Бачка Топола СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ БАЧКА ТОПОЛА TOPOLYA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA Број 12 - Година XXXXIII 15. децембар 2011. г., Бачка Топола XXXXIII. évfolyam - 12. szám Topolya, 2011. december 15. Број 12. 15.12.2011.

Részletesebben

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЧОКА CSÓKA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA

СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЧОКА CSÓKA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA 53. СЛУЖБЕНИ ЛИСТ ОПШТИНЕ ЧОКА CSÓKA KÖZSÉG HIVATALOS LAPJA 9. szám 190. oldal 2014.10.02. A gyermekes családok pénzügyi támogatásáról szóló törvény ( SZK 16/02-es, 115/05-ös és 107/09-es számú Hivatalos

Részletesebben