VEZETŐSÉGI JELENTÉS 2011

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "VEZETŐSÉGI JELENTÉS 2011"

Átírás

1 VEZETŐSÉGI JELENTÉS 2011 Üzleti jelentés A Társaság rövid bemutatása Cégnév: NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Rövidített cégnév: NUTEX Nyrt Székhely: Budapest, Telepes u. 53. Cégbejegyzés időpontja: május 29. Bejegyző bíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság Cégjegyzékszám: Cégjogi forma: Részvénytársaság Adószám: Statisztikai számjel: A társaság időtartama: határozatlan Üzleti év: megegyezik a naptári évvel Választott könyvvizsgáló: MOBILCONSULT Kft. A társaság hirdetményeit a Budapesti Értéktőzsde, és a saját honlapján teszi közzé. NUTEX Nyrt egy, az emberi egészség szolgálatában álló nemzetközi vállalatcsoport anyavállalata. Leányvállalatai között szerepel a Kanadában bejegyzett, kiemelkedő minőségű, innovatív táplálék-kiegészítőket fejlesztő és értékesítő Enerex Botanicals Ltd., az egyedülálló, prémium kategóriás táplálék-kiegészítő és kozmetikai termékeket forgalmazó Organic Mission Magyarország Zrt., valamint a gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, gyógyászati segédeszközök és más egészségmegőrző termékek kiskereskedelmét végző két budapesti gyógyszertár. A Társaság részvényei a Budapesti Értéktőzsde Zrt. Részvények B kategóriájába bevezetésre kerültek. A tárgyévi tevékenység ismertetése A NUTEX Nyrt a korábbi években jelentős változásokon ment keresztül. A 2008 évi stratégiai döntéseknek megfelelően a korábbi gyártási és kereskedelmi tevékenység 2009-ben kiszervezésre került, azzal, hogy a kifejlesztett termékekkel kapcsolatos immateriális javakat a Társaság megtartotta.

2 A fentiek hatására a Társaság egyre inkább egy holding vállalattá vált, melynek tevékenysége befektetéseinek menedzselése, illetve leányvállalatai működésének koordinálása. A Társaság december 28-án megtartott rendkívüli közgyűlése döntött a cég szétválással történő átalakulásáról, melynek során a Társaságból egy korlátolt felelősségű társaság (a H-1 Holding Kft) vált ki. A szétválást a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság 2010 február 22-én bejegyezte. A társaság 2011-ben is egyre inkább holding vállalatként működött melynek tevékenysége befektetéseinek menedzselése, illetve leányvállalatai működésének koordinálása. A mérleg fordulónapja után bekövetkezett lényeges események, különösen jelentős folyamatok: A mérleg fordulónapja után bekövetkezett lényeges események nem történtek. A várható fejlődés: A Társaság fejlődése döntően új akvizíciók megvalósításával, a meglévő portfólió módosításával, fejlesztésével, illetve a csoporthoz tartozó vállalatok terjeszkedése útján történhet. Kutatás és kísérleti fejlesztés: A Társaságnál kutatás, illetve kísérleti fejlesztési tevékenység 2011-ben nem zajlott. Telephelyek bemutatása: A Társaságnak nincsenek telephelyei. A vállalkozás által folytatott foglalkoztatáspolitika: A Társaság minimális alkalmazotti létszámmal dolgozik.

3 A környezetvédelemmel kapcsolatos információk: A Társaság tevékenységét nem befolyásolták környezetvédelemmel kapcsolatos események. A Társaság irodai tevékenysége során figyelmet fordít a környezeti szempontok érvényesülésére. A Társaság környezetvédelemmel kapcsolatos támogatásban nem részesült. Jegyzett tőke összetétele és egyéb társasági jogi kérdések: A Társaság cégbíróságon bejegyzett alaptőkéje a fordulónap db, egyenként 24 Ft névértékű, dematerializált E sorozatú törzsrészvényből (jegyzett tőkén belüli arány: 98,1%) és db, egyenként 24 Ft névértékű, dematerializált F sorozatú, szavazatelsőbbségi jogot biztosító elsőbbségi részvényből (jegyzett tőkén belüli arány: 1,9%) állt. A Társaság október 10-i rendkívüli közgyűlésének az alaptőke leszállítására, illetve az alaptőke felemelésére vonatkozó határozatait, valamint a Társaság december 19-i rendkívüli közgyűlésének az alaptőke felemelésére vonatkozó határozatait a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság a tárgyévben jegyezte be a cégjegyzékbe. A szavazatelsőbbségi jogot biztosító részvény alapján a részvényes a névérték tízszeresének megfelelő mértékű szavazati jogot gyakorolhat. Munkavállalói részvényesi rendszer által előírt irányítási mechanizmus a Társaságnál nem működik. A vezető tisztségviselők kinevezéséről, visszahívásáról, illetve a Társaság alapszabályának módosításáról a közgyűlés 3/4-es többséggel dönt. A társaságnál november 2-től igazgatóság, illetve felügyelőbizottság helyett a gazdasági társaságokról szóló évi IV. törvény szerinti egységes irányítást megvalósító Igazgatótanács működik. Az Igazgatótanács tagjai Dr. Galamb Vilmos, az Igazgatótanács elnöke Csereklei Gábor Sándor, az Igazgatótanács tagja Horváth Dénes, az Igazgatótanács tagja Ludmán Szabolcs, az Igazgatótanács tagja Wayne M. Hachie, az Igazgatóság tagja A vezető tisztségviselők jogosultak a Társaság alaptőkéjét legfeljebb Ft-tal zárt körben vagy nyilvánosan megemelni.

4 A társaság főbb kockázatainak az ár-, hitel-, kamat-, likviditás- és cash-flow kockázatok számítanak. Ezen kockázatok kezelése a csoport szerteágazó tevékenysége miatt a konszolidációba bevont vállalkozások szintjén folyik. Az immateriális javak jövőbeli tartós hasznosíthatósága kockázatokat és bizonytalanságokat rejthet magában. Nem lehet kizárni, hogy az immateriális javak, a kísérleti fejlesztések eredményei a jövőben nem, vagy a korábbiakhoz képest kevésbe lesznek hasznosíthatóak, esetleg terven felüli értékcsökkenést kell elszámolni rájuk. A tartós részesedések és az adott kölcsönök döntően devizában állnak fenn, miáltal értéküket a devizaárfolyamok alakulása befolyásolja, ami kockázatokat és bizonytalanságokat rejthet magában. A leányvállalatok értéke a jövőben változhat azok működésének, gazdálkodásának eredményeképpen, ami szintén bizonytalanságot hordoz magában. Bizonytalanságot jelent, hogy a Társaság a mindenkori készpénzállományából meg tudja e valósítani stratégiai elképzeléseit. A kötelezettségek egy része devizában áll fenn, miáltal értéküket a devizaárfolyamok alakulása befolyásolja, ami kockázatokat és bizonytalanságokat rejthet magában. A társaság, illetve leányvállalatainak bevételei és ráfordításai, eszközeinek és forrásainak értéke üzleti, piaci, jogi, szabályozási, illetve egyéb tényezőktől függően változhatnak, ami befolyásolhatja a társaság mindenkori eredményét, illetve szükségessé válhat a vállalatcsoport működésének kiigazítása. Az Igazgatótanács tagjai Dr. Galamb Vilmos, az Igazgatótanács elnöke Csereklei Gábor Sándor, az Igazgatótanács tagja Horváth Dénes, az Igazgatótanács tagja Ludmán Szabolcs, az Igazgatótanács tagja Wayne M. Hachie, az Igazgatóság tagja év során az Igazgatótanács tagjaiban változás nem következett be. A Társaság Igazgatótanácsában a év folyamán tisztséget betöltő személyek ezen tisztségük alapján egységesen évi bruttó Ft juttatásban részesültek.

5 Az Audit Bizottság tagjai: Horváth Dénes, az Audit Bizottság tagja Ludmán Szabolcs, az Audit Bizottság tagja Wayne Hachie, az Audit Bizottság tagja év során az Audit Bizottság tagjaiban változás nem következett be. A Társaság Audit Bizottságában a év folyamán tisztséget betöltő személyek ezen tisztségük alapján egységesen évi bruttó Ft juttatásban részesültek. A vállalkozás üzleti környezete A NUTEX Nyrt küldetése NUTEX Nyrt. küldetése, hogy a tökéletes egészség, a kiegyensúlyozott élet, és a természettel való harmónia lehetőségét hozza el valamennyi embertársunk számára. A NUTEX csoportba tartozó vállalatok Magyarországon és nemzetközi szinten is az egészség, a vitalitás és a természetes hatóanyagok jegyében tevékenykednek és egyedülálló termékeikkel segítséget kívánnak nyújtani a testi és lelki egészség, a külső és a belső harmónia megteremtésében. A vállalatcsoport prémium minőségű egészségmegőrző, egészségjavító, táplálékkiegészítő és kozmetikai termékeket nyújt fogyasztóinak az ismert világ egyre több pontján. Vezérelvének tekinti tisztelni és megóvni bolygónkat és az élővilágot, a természetes gyógyítás forrását. A NUTEX csoport célul tűzte ki, hogy kiemelkedő termékeit elérhetővé tegye Földünk valamennyi lakója számára. Ennek megfelelően számos disztribúciós ponttal rendelkezik Észak-Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, illetve Ázsiában, és dolgozik értékesítési helyszíneinek bővítésén. A NUTEX csoport vállalatainak bemutatása A NUTEX Nyrt, mint anyavállalat, az elmúlt években jelentős változásokon ment keresztül. A korábbi stratégiai döntéseknek megfelelően a korábbi gyártási és kereskedelmi tevékenység kiszervezésre került, azzal, hogy a kifejlesztett termékekkel kapcsolatos immateriális javakat a Társaság megtartotta.

6 A fentiek hatására a NUTEX Nyrt. egyre inkább egy holding vállalattá vált, melynek tevékenysége befektetéseinek menedzselése, illetve leányvállalatai működésének koordinálása. Anyavállalat székhelye: 1147 Budapest, Telepes u. 53. A konszolidációba bevont leányvállalatok tevékenységének bemutatása: A NUTEX Nyrt. 100%-os tulajdonában van az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett HUMET North America Inc. nevű vállalat, amely alapvetően az anyavállalathoz hasonló holding vállalat, döntően vagyonkezeléssel, illetve finanszírozási ügyletekkel foglalkozik. A HUMET North America Inc ben gyártási, kereskedelmi tevékenységet nem végzett. Székhely: US, Washington NE 4th Street, Suite 1850 Bellevue Anyavállalat: NUTEX Befektetési Nyrt. A HUMET North America Inc. 51%-os tulajdonában van a kanadai British Columbiában bejegyzett Enerex Botanicals Ltd., amely társaság a táplálék-kiegészítő termékek piacán kb. 40 féle készterméket értékesít. Az Enerex Ltd. fő piaca Észak Amerika, de képviseletei működnek Az Enerex Ltd. fő piaca Észak Amerika, de képviseletei működnek Ázsiában, Európában, illetve a Közel-Keleten is. Székhely: CA- Vancouver, West Georgia Street Anyavállalat: HUMET North America Inc. Végső anyavállalat: NUTEX Befektetési Nyrt. Az Enerex Ltd-vel azonos székhelyen működő, 100%-os tulajdonában lévő leányvállalata a Health Connections.ca Ltd., mely internetes kereskedelemmel foglalkozik ugyanebben az iparágban. Székhely: CA- Vancouver, West Georgia Street Anyavállalat: ENEREX Botanicals Ltd. Végső anyavállalat: NUTEX Befektetési Nyrt. Az Enerex Ltd-vel azonos székhelyen működő, 100%-os tulajdonában lévő leányvállalata a Phoenix Nutraceuticals Ltd., mely társaság alapvetően táplálékkiegészítő termékek hatóanyagait értékesíti Észak Amerikában. Székhely: CA- Vancouver, West Georgia Street Anyavállalat: ENEREX Botanicals Ltd. Végső anyavállalat: NUTEX Befektetési Nyrt. A Megoldás Patika Kft. két budapesti gyógyszertárat működtető gazdasági társaság. Székhely: 1091 Budapest Üllői út 91/A Anyavállalat: HUMET North America Inc. Végső anyavállalat: NUTEX Befektetési Nyrt. Az Organic Mission Magyarország Zrt. táplálékkiegészítő készítmények forgalmazásával foglalkozik. Székhely: 1134 Budapest Váci út 45. Anyavállalat: HUMET North America Inc. Végső anyavállalat: NUTEX Befektetési Nyrt.

7 Az NTX Corporation a NUTEX Nyrt. 100 %-os tulajdonában álló, az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett társaság a tárgyévben érdemi gazdasági tevékenységet nem folytatott. A NUTEX csoport fő piacai A NUTEX csoport vállalatainak fő piacai az Európai Unió, Észak Amerika, de képviseletei működnek Ázsiában és a Közel-Keleten is. Az Enerex Botanicals Ltd. és leányvállalatai a táplálék-kiegészítők piacán működnek, az Organic Mission Magyarország Zrt. szintén táplálék-kiegészítők, élelmiszerek, illetve kozmetikumok kereskedelmét végzi, míg a Megoldás Patika Kft budapesti gyógyszertáraiban végzett tevékenysége a gyógyszer-, gyógyhatású készítmény- és gyógyászati segédeszközök kiskereskedelem mellett kiterjed többféle homeopátiás termék, gyógyvizek, gyógyteák és más egészségmegőrző termékek illetve gyógyhatású készítmények forgalmazására is. A vállalkozás céljai és stratégiája A NUTEX Nyrt holdingvállalatként működik, célja, hogy vagyonát kezelje, Társaság fenntarthatóságát biztosítsa, illetve a részvényesi értéket növelje. Ennek megfelelően stratégiájában szerepel a Társaság portfóliójába tartozó leányvállalatok körének további alakítása, akár új vállalatok alapításával, akár akvizíciók útján, de sor kerülhet meglévő leányvállalatok, illetve részesedések átszervezésére, értékesítésére, realizálására is. Szintén a stratégia részét képezi a meglévő leányvállalatok földrajzi terjeszkedésének előmozdítása, piacaik kedvezőbb átalakítása, új piacok megszerzése. A NUTEX Nyrt működési stratégiájában továbbiakban is a holding struktúra megőrzése szerepel. A vállalkozás főbb erőforrásai és kockázatai, az ezekkel kapcsolatos változások és bizonytalanságok A NUTEX Nyrt főbb erőforrásait a Társaság eszközei jelentik. A Társaság jelentősebb értékű immateriális javakkal rendelkezik, az alábbiak szerint:

8 (az alábbi táblázatokban a bal oldali érték az előző időszaki 2010 évi értékeket, míg a jobb oldali érték a tárgyidőszaki, 2011 évi értékeket jelöli, az adatok ezer Ft-ban értendők) I. IMMATERIÁLIS JAVAK ( sorok) Alapítás-átszervezés aktivált értéke 2.Kísérleti fejlesztés aktivált értéke Vagyoni értékű jogok 4.Szellemi termékek Üzleti vagy cégérték 6.Immateriális javakra adott előlegek 7.Immateriális javak értékhelyesbítése Az immateriális javak értéke kb. 23,5 millió Ft-tal csökkent az előző évihez képest. Az immateriális javak jövőbeli tartós hasznosíthatósága kockázatokat és bizonytalanságokat rejthet magában. Nem lehet kizárni, hogy az immateriális javak, a kísérleti fejlesztések eredményei a jövőben nem, vagy a korábbiakhoz képest kevésbe lesznek hasznosíthatóak, esetleg terven felüli értékcsökkenést kell elszámolni rájuk. A Társaság tárgyi eszközökkel nem rendelkezik. A Társaság jelentősebb értékű befektetett pénzügyi eszközzel rendelkezik, az alábbiak szerint: III. BEFEKTETETT PÉNZÜGYI ESZKÖZÖK ( sorok) Tartós részesedés kapcsolt vállalkozásban Tartósan adott kölcsön kapcsolt vállalkozásban Egyéb tartós részesedés 4.Tartósan adott kölcsön egyéb részesedési viszonyban álló vállalkozásban 5.Egyéb tartósan adott kölcsön 6.Tartós hitelviszonyt megtestesítő értékpapír 7.Befektetett pénzügyi eszközök értékhelyesbítése A tartós részesedések és az adott kölcsönök döntően devizában állnak fenn, miáltal értéküket a devizaárfolyamok alakulása befolyásolja, ami kockázatokat és bizonytalanságokat rejthet magában. A leányvállalatok értéke a jövőben változhat azok működésének, gazdálkodásának eredményeképpen, ami szintén bizonytalanságot hordoz magában. A Társaság leányvállalatainak, részesedéseinek összetétele szintén változhat, ami további bizonytalanságot jelenthet. A Társaság készletekkel nem rendelkezik. A Társaság rendelkezik követelésekkel az alábbiak szerint:

9 II. KÖVETELÉSEK ( sorok) Követelések áruszállításból és szolgáltatásokból (vevők) Követelések kapcsolt vállalkozással szemben Követelések egyéb részesedési viszonyban lévő vállalkozással szemben 4. Váltókövetelések 5.Egyéb követelések A követelések értéke kismértékben emelkedett az előző évi értékhez képest. Az előző évhez hasonlóan fennálló állománya döntő része vevő követelés. A Társaság forgatási célú értékpapírokkal nem rendelkezik. A Társaság rendelkezik pénzeszközökkel az alábbiak szerint: IV. PÉNZESZKÖZÖK ( sorok) Pénztár, csekkek Bankbetétek A pénzeszközök szintje az előző évhez képest közel 14,5 millió Ft-tal csökkent. Az előző évhez hasonlóan fennálló állománya döntően bankbetétekben van. Bizonytalanságot jelent, hogy a Társaság a mindenkori készpénzállományából meg tudja e valósítani stratégiai elképzeléseit. A Társaság rendelkezik aktív időbeli elhatárolásokkal az alábbiak szerint: C. Aktív időbeli elhatárolások Bevételek aktív időbeli elhatárolása 16 2.Költségek, ráfordítások aktív időbeli elhatárolása Halasztott ráfordítások Az aktív időbeli elhatárolások értéke emelkedett az előző évihez képest, és összességében alacsony értéket képvisel. Az aktív időbeli elhatárolások állományában megoszlása közel fele-fele arányban bevételek aktív időbeli elhatárolása, illetve költségek, ráfordítások aktív időbeli elhatárolása. A Társaság saját tőkéje emelkedett az előző évihez képest, az alábbiak szerint: D. Saját tőke ( sor) I. JEGYZETT TŐKE Ebből: visszavásárolt tulajdoni részesedés névértéken II.JEGYZETT, DE MÉG BE NEM FIZETETT TŐKE (-) III.TŐKETARTALÉK IV.EREDMÉNYTARTALÉK V.LEKÖTÖTT TARTALÉK VI.ÉRTÉKELÉSI TARTALÉK VII.MÉRLEG SZERINTI EREDMÉNY

10 A jegyzett tőke csökkenése az előző évben elhatározott, de a tárgyévben bejegyzésre került tőkeleszállítás következménye. A jegyzett tőke csökkenése az eredménytartalék javára került átvezetésre, ami az eredménytartalék állományát növeli. A mérleg szerint eredmény az előző évi szinthez képest emelkedett. A Társaság mindenkori eredménytermelő képessége üzleti, piaci, jogi, szabályozási, adózási és egyéb tényezők miatt kockázatokat és bizonytalanságokat hordoz magában. Bizonytalanságot jelent, hogy a Társaság osztalékpolitikája a jövőben változhat. A Társaság céltartalékokkal nem rendelkezik. A Társaság rendelkezik kötelezettségekkel az alábbiak szerint: F. Kötelezettségek ( sor) I. HÁTRASOROLT KÖTELEZETTSÉGEK ( sorok) 0 1.Hátrasorolt kötelezettségek kapcsolt vállalkozással szemben 2.Hátrasorolt köt. egyéb részesedési viszonyban lévő vállalk. szemben 3.Hátrasorolt kötelezettségek egyéb gazdálkodóval szemben II. HOSSZÚ LEJÁRATÚ KÖTELEZETTSÉGEK ( sorok) Hosszú lejáratra kapott kölcsönök 2.Átváltoztatható kötvények Tartozások kötvénykibocsátásból 4.Beruházási és fejlesztési hitelek 5.Egyéb hosszú lejáratú hitelek 6.Tartós kötelezettségek kapcsolt vállalkozással szemben 7. Tartós köt. egyéb részesedési viszonyban lévő vállalk. szemben 8.Egyéb hosszú lejáratú kötelezettségek III. RÖVID LEJÁRATÚ KÖTELEZETTSÉGEK ( sorok) Rövid lejáratú kölcsönök - ebből: az átváltoztatható kötvények 2.Rövid lejáratú hitelek 3.Vevőtől kapott előlegek 4.Kötelezettségek áruszállításból és szolgáltatásból (szállítók) Váltótartozások 6.Rövid lejáratú kötelezettségek kapcsolt vállalkozással szemben Rövid lej. köt. egyéb részesedési viszonyban lévő vállalk. szemb. 8.Egyéb rövid lejáratú kötelezettségek A kötelezettségek mértéke kb. 25,1 millió Ft-tal csökkent az előző évihez képest. A kötelezettségek mértéke nagyobb részben hosszú lejáratú, kisebb részben rövid lejáratú kötelezettségekből áll. A Társaság rendelkezik passzív időbeli elhatárolással az alábbiak szerint: G. Passzív időbeli elhatárolások Bevételek passzív időbeli elhatárolása 2.Költségek, ráfordítások passzív időbeli elhatárolása Halasztott bevételek

11 A passzív időbeli elhatárolások szintje csökkent az előző évihez képest, értéke alacsonynak tekinthető. Az előző évhez hasonlóan állománya költségek, ráfordítások passzív időbeli elhatárolásából áll. Fontosabb közgyűlési döntések A Társaság április 30-án megtartott éves rendes közgyűlése az alábbi határozatokat hozta: - A Közgyűlés a jegyzőkönyvet hitelesítő részvényest megválasztotta. - A Közgyűlés elfogadja az Igazgatótanács jelentését a Társaság évi éves beszámolójáról és a Társaság évi konszolidált éves beszámolójáról. - A Közgyűlés a Társaság évi éves beszámolóját ezer Ft mérlegfőösszeggel és ezer Ft adózott eredménnyel, a Társaság évi konszolidált éves beszámolóját ezer Ft mérlegfőösszeggel és ezer Ft adózott eredménnyel elfogadja, és úgy rendelkezik, hogy az adózott eredményből valamennyi kibocsátott részvény tekintetében részvényenként 10 Ft, összesen Ft osztalék kerüljön kifizetésre, az adózott eredmény fennmaradó része pedig kerüljön eredménytartalékba. - A Közgyűlés elfogadja a Társaság Felelős Társaságirányítási Jelentését. - A Közgyűlés a vezető tisztségviselők üzleti évben végzett tevékenységének értékelése alapján igazolja, hogy a vezető tisztségviselők az üzleti év során a Társaság érdekeinek elsődlegességét szem előtt tartva végezték munkájukat, ezért a részükre adható felmentvényt megadja. - A Közgyűlés a Társaság alapszabályát az előterjesztésnek megfelelően módosítja. - A Közgyűlés felhatalmazza a Társaság Igazgatótanácsát a Társaság által végrehajtandó tranzakciók részvényszükségletének biztosítása, az akvizíciók és egyéb vásárlások ellenértékeként felhasználandó részvénymennyiség biztosítása, a részvény árfolyam-ingadozása esetén a gyors beavatkozás lehetőségének megteremtése céljából, valamint a Társaság tőkeoptimalizációjával kapcsolatos tranzakciók végrehajtása érdekében saját részvények megszerzésére. Jelen felhatalmazás a Társaság által kibocsátott valamennyi részvényfajtába és részvényosztályba tartozó részvény megszerzésére kiterjed. Amennyiben visszterhes részvényszerzésre kerül sor, akkor az ennek során alkalmazott ellenérték legalább a részvény névértéke, és legfeljebb az ügylet létrejöttét megelőző napon, a Budapesti Értéktőzsdén rögzített záróár 150%-a.

12 Az Igazgatótanács jelen felhatalmazásban rögzített jogaival október 31- ig élhet. Részvénycsere A Társaság április 30-án megtartott éves rendes közgyűlése 5. számú határozatával úgy döntött, hogy a Társaság A sorozatú dematerializált törzsrészvényeinek egyenkénti névértékét 6 Ft-ról, azaz hat forintról a részvények 100, azaz egyszáz darabonkénti összevonásával 600 Ft-ra, azaz hatszáz forintra módosítja, és ezzel összefüggésben a Társaság alaptőkéjét db (nyolcszázhétezer-nyolcszáz darab) egyenként 600 Ft (hatszáz forint) névértékű, C sorozatú, dematerializált törzsrészvényben és db (hárommillió-ötszázezer darab), egyenként 6 Ft (hat forint) névértékű, B sorozatú, dematerializált szavazatelsőbbségi jogot biztosító elsőbbségi részvényben állapítja meg. A közgyűlés egyidejűleg felhatalmazta az Igazgatótanácsot a részvények átalakítására vonatkozó részletes koncepció kidolgozására. Ezt követően a Társaság október 10-én megtartott rendkívüli közgyűlése 3. számú határozatával úgy döntött, hogy a Társaság B sorozatú dematerializált szavazatelsőbbségi jogot biztosító részvényeinek egyenkénti névértékét 6 Ft-ról, azaz hat forintról a részvények 100, azaz egyszáz darabonkénti összevonásával 600 Ft-ra, azaz hatszáz forintra módosítja, és ezzel összefüggésben a Társaság alaptőkéjét db (nyolcszázhétezer-nyolcszáz darab) egyenként 600 Ft (hatszáz forint) névértékű, C sorozatú, dematerializált törzsrészvényben és db (harmincötezer darab), egyenként 600 Ft (hatszáz forint) névértékű, D sorozatú, dematerializált szavazatelsőbbségi jogot biztosító elsőbbségi részvényben állapítja meg. A közgyűlés egyidejűleg felhatalmazta az Igazgatótanácsot a részvények átalakítására vonatkozó részletes koncepció kidolgozására. A Társaság október 10-én megtartott rendkívüli közgyűlése 4. számú határozatával döntött a Társaság alaptőkéjének leszállításáról, melynek módja a részvények névértékének csökkentése. Az alaptőke leszállításának végrehajtása során a dematerializált formában előállított 600 Ft névértékű C sorozatú törzsrészvények törlésre kerülnek, és helyükbe az új 24 Ft névértékű E sorozatú törzsrészvények lépnek, míg a 600 Ft névértékű D sorozatú elsőbbségi részvények szintén törlésre kerülnek, és helyükbe az új 24 Ft névértékű F sorozatú elsőbbségi részvények lépnek. A közgyűlés egyidejűleg felhatalmazta az Igazgatótanácsot, hogy gondoskodjon az alaptőke csökkentésével kapcsolatos feladatok végrehajtásáról. Mind a névértékváltozásokat, mind az alaptőke leszállítását a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság a cégjegyzékbe bejegyezte.

13 A részvények névértékének módosítására és a közgyűlési felhatalmazásra tekintettel a Társaság Igazgatótanácsa az alábbiakról februárjában tájékoztatja a részvényeseit a részvénycsere lebonyolításáról. A névértékváltozásokra és az alaptőke leszállítására tekintettel 100 darab 6 Ft névértékű A sorozatú törzsrészvény helyébe 1 darab 24 Ft névértékű E sorozatú törzsrészvény lépett, mellyel összefüggésben minden 100 darab 6 Ft névértékű A sorozatú törzsrészvény tulajdonosa 1 darab 24 Ft névértékű, E sorozatú dematerializált törzsrészvény értékpapírszámlán történő jóváírására volt jogosult. Úgyszintén a névértékváltozásokra és az alaptőke leszállítására tekintettel 100 darab 6 Ft névértékű B sorozatú elsőbbségi részvény helyébe 1 darab 24 Ft névértékű F sorozatú elsőbbségi részvény lépett, mellyel összefüggésben minden 100 darab 6 Ft névértékű B sorozatú elsőbbségi részvény tulajdonosa 1 darab 24 Ft névértékű, F sorozatú dematerializált elsőbbségi részvény értékpapírszámlán történő jóváírására volt jogosult. Az új részvényekhez kapcsolódó jogosultságok és kötelezettségek a Társaság hatályos Alapszabályában és a gazdasági társaságokról szóló évi IV. törvényben biztosított jogok és kötelezettségek tekintetében azonosak a korábbi részvényekével. A részvénycsere (átalakítás) időpontja: március 7. napja volt. E napon került sor az új részvények keletkeztetésére, és ezzel egyidejűleg a régi részvények érvénytelenítésére. Az érvénytelenné nyilvánított részvény forgalomképtelen. Ezen időpontot követően a NUTEX Nyrt-vel kapcsolatos részvényesi jogokat kizárólag az új részvények testesítik meg. A részvénycsere a hirdetményeknek megfelelően lezajlott. A 100:1 arányú részvénycsere során keletkező új részvények jóváírásra kerültek a részvényesek értékpapírszámláin. A régi részvényekből maradó töredékrészvények ellenértékét a Társaság a számlavezetők részére átutalta. A részvénycsere során 100 darab régi NUTEX részvény került átalakításra 1 darab új NUTEX részvénnyé. Ennek megfelelően az 1 darab új NUTEX részvényhez kapcsolódó vagyoni és részvényesi jogok megegyeznek a 100 darab régi részvényhez együttesen kapcsolódó vagyoni és részvényesi jogokkal.

14 A részvénycserét követően a Társaság kibocsátott részvényeinek összetétele az alábbiak szerint alakult: A Társaság alaptőkéjének összetétele: Részvénysorozat Névérték (Ft/db) Kibocsátott darabszám Össznévérték (Ft) E sorozat (törzsrészvény) F sorozat (szavazatelsőbbségi részvény) Alaptőke nagysága

15 Az éves beszámoló időszakában elért eredményei és kilátásai A gazdálkodás eredménye (az alábbi táblázatokban a bal oldali érték az előző időszaki 2010 évi értékeket, míg a jobb oldali érték a tárgyidőszaki, 2011 évi értékeket jelöli, az adatok ezer Ft-ban értendők) A tétel megnevezése Előző év Tárgy év Belföldi értékesítés nettó árbevétele Exportértékesítés nettó árbevétele Értékesítés nettó árbevétele ( ) Saját termelésű készletek állományváltozása Saját előállítású eszközök aktivált értéke Aktivált saját teljesítmények értéke (03.±04.) 0 0 Egyéb bevételek Ebből: visszaírt értékvesztés Anyagköltség 1 Igénybe vett szolgáltatások értéke Egyéb szolgáltatások értéke Eladott áruk beszerzési értéke Eladott (közvetített) szolgáltatások értéke Anyagjellegű ráfordítások ( ) Bérköltség Személyi jellegű egyéb kifizetések Bérjárulékok Személyi jellegű ráfordítások ( ) Értékcsökkenési leírás Egyéb ráfordítások Ebből: értékvesztés ÜZEMI ( ÜZLETI) TEVÉKENYSÉG EREDMÉNYE (I.±II.+III.-IV.-V.-VI.- VII.) A Társaság egyedi árbevétele csökkent az előző évihez képest. Anyagjellegű ráfordításai, valamint az értékcsökkenési leírás kisebb mértékben csökkentek, míg a személyi jellegű ráfordítások szintje némiképp emelkedett az előző évi értékekhez képest. Az egyéb bevételek és az egyéb ráfordítások szintje is csökkent, az üzemi eredmény mintegy 17,9 millió Ft-tal lett alacsonyabb.

16 PÉNZÜGYI MŰVELETEK EREDMÉNYE (VIII.-IX.) SZOKÁSOS VÁLLALKOZÁSI EREDMÉNY (±A.±B.) Rendkívüli bevételek Rendkívüli ráfordítások RENDKÍVÜLI EREDMÉNY (X.-XI.) ADÓZÁS ELŐTTI EREDMÉNY (±C.±D.) Adófizetési kötelezettség ADÓZOTT EREDMÉNY (±E.-XII.) Eredménytartalék igénybevétele osztalékra, részesedésre Jóváhagyott osztalék, részesedés MÉRLEG SZERINTI EREDMÉNY (±F ) A pénzügyi műveletek eredménye emelkedett az előző év hasonló időszakához képest, ami segítette, hogy az adózás előtti eredmény felülmúlja az előző évi értéket. A NUTEX csoport gazdálkodása: A NUTEX Nyrt. konszolidált árbevétele a 2010-es kb millió forintról 2011-ben kb millió forintra emelkedett. A csoport konszolidált eredménye a 2010-es kb. 101,4 millió forint nyereségről 2011-ben több mint 151,6 millió forint nyereségre emelkedett. Az árbevétel nagyságát nézve a leányvállalatok közül az Organic Mission Magyarország Zrt. érte el a legmagasabb értéket, nettó árbevétele meghaladta az millió Ft-ot. Szintén növekvő árbevételt értek el a NUTEX Nyrt. többségi tulajdonában lévő két nagy forgalmú budapesti gyógyszertár tulajdonosai is, miután 2011-ben 500 millió Ft-ot meghaladó nettó árbevételt realizáltak. Az előző évi számokhoz képest ugyancsak növelte árbevételét az Enerex Botanicals Ltd. is, amely érték a tárgyévben meghaladta a CAD-t. Kutatás-fejlesztés, szabadalmak A Társaság májusában bejelentette, hogy a Magyar Szabadalmi Hivatal lajstromszámon a Társaság P ügyszámú Humin- és fulvosvakat tartalmazó, szilárd formájú gyógyszerkészítmények és táplálék-kiegészítők című bejelentésére szabadalmat adott. Vállalatbővítés, akvizíciók Gyógyszer kiskereskedelem.

17 A Társaság márciusában bejelentette, hogy a 100%-os tulajdonában lévő leányvállalata, a HUMET North America Inc üzletrész adásvételi szerződést írt alá egy két darab budapesti gyógyszertárat működtető korlátolt felelősségű társaság 51%-os részesedésének megszerzéséről. A gyógyszertárakra vonatkozó jogi szabályozás változása ezen leányvállalatok tekintetében középtávon bizonytalanságokat hordoz magában. Táplálék-kiegészítő és kozmetikai termékek A Társaság és az Organic Mission Magyarország Zrt októberében bejelentette, hogy a Társaság leányvállalata, a HUMET North America Inc a társaságok és részvényeseik döntésének megfelelően megállapodott az Organic Mission Magyarország Zrt 51%-os tulajdonrészének megszerzéséről, mely egy magyarországi táplálék-kiegészítők és kozmetikumok forgalmazásával foglalkozó, vállalat. Egyéb akvizíciós tervek A fentieken túlmenően további akvizíciós célpontok vizsgálata is folyt a 2011-es időszakban. Bizonytalanságot jelent, hogy a Társaság, illetve annak leányvállalatai végrehajtanak-e további akvizíciókat, valamint az, hogy a jövőben átalakulhat a cégcsoport szerkezete, illetve a korábban megszerzett részesedések mértéke változhat.

18 A teljesítmény mérésének mennyiségi és minőségi mutatói, illetve jelzői NUTEX Befektetési Nyrt. AZ EREDMÉNY ÉS A JÖVEDELMEZŐSÉG ALAKULÁSA December 31. AZ EREDMÉNY FŐBB ÖSSZETEVŐI ELŐZŐ ÉV adatok eft-ban TÁRGY ÉV Üzemi tevékenység eredménye Pénzügyi műveletek eredménye Rendkívüli eredmény Adózás előtti eredmény összesen Adózott eredmény Mérleg szerinti eredmény MUTATÓ MEGNEVEZÉS MUTATÓ SZÁMÍTÁSA MÉRLEG HIVATKOZÁS ELŐZŐ ÉV TÁRGY ÉV Árbevétel arányos üzemi eredmény Üzemi tev. eredménye Er. A 12,55% -35,31% Értékesítés nettó árbevétele Er. I. Tőkearányos adózott eredmény Adózott eredmény Er. F 9,21% 10,52% Saját tőke D. Eszközhatékonyság Adózott eredmény Er. F 7,82% 9,27% Teljes eszközállomány A+B+C

19 NUTEX Befektetési Nyrt. A KÖLTSÉGSZERKEZET ALAKULÁSA ("A") December 31. Megnevezés Előző év Tárgyév ezer Ft % ezer Ft % Nettó árbevétel Saját termelésű készletek állományváltozása - - Saját előállítású eszközök aktivált értéke - - Bruttó árbevétel (termelési érték) Egyéb bevétel Összes árbevétel % % Anyagköltség 1 0% Igénybevett szolgáltatások értéke % % Egyéb szolgáltatások értéke % % Eladott áruk beszerzési értéke Eladott (közvetített) szolgáltatások értéke Anyagjellegű ráfordítások összesen % % Bérköltség % % Személyi jellegű egyéb kifizetések % % Bérjárulékok 910 2% % Személyi jellegű ráfordítások összesen % % Értékcsökkenési leírás % % Egyéb ráfordítások % 895 3% Összes költség és ráfordítás % % Üzemi (üzleti) tevékenység eredménye % %

20 NUTEX Befektetési Nyrt. A PÉNZÜGYI HELYZET RÖVIDTÁVÚ MUTATÓI December 31. MUTATÓ MEGNEVEZÉS MUTATÓ SZÁMÍTÁSA MÉRLEG HIVATKOZÁS ELŐZŐ ÉV TÁRGY ÉV Likviditási mutató Forgóeszközök B 0,84 1,00 Rövid lejáratú köt. F.III. Likviditási gyorsráta Pénzeszközök + ért.pap.+követelések Rövid lejáratú köt. B.IV.+B.III.+B.II. F.III. 0,84 1,00 Készpénzlikviditás Pénzeszközök + ért.pap. B.IV.+B.III. 0,26 0,10 Rövid lejáratú köt. F.III. Nettó működő tőke Forgóeszk. B F.III eft -52 eft Rövid lejáratú köt. Vevőkintlevőség Záró vevőállomány B.II ,05 431,14 napokban Átlagos napi árbevétel Er.I./365 Készletállomány Zárókészlet B.I. napokban Átlagos napi ELÁBÉ Er."A".08/365 * Kereskedő cégeknél, ha "Összköltség" típusú eredménykimutatást készít Készletállomány Készletek B.I. Átlagos napi közvetlen napokban ktg. Er."B".II/365 * Termelő cégeknél, ha "Forgalmi költség" típusú eredménykimutatást készít

21 NUTEX Befektetési Nyrt. A VAGYONI HELYZET ÉS A TŐKESZERKEZET MUTATÓI December 31. MUTATÓ MEGNEVEZÉS MUTATÓ SZÁMÍTÁSA MÉRLEG HIVATKOZÁS ELŐZŐ ÉV TÁRGY ÉV Tőkeszerkeszeti mutató Saját tőke D 585,39% 763,34% Kötelezettségek F Saját tőke - jegyzett tőke aránya Saját tőke D 241,00% 3229,19% Jegyzett tőke D.I. Befektetett eszközök Saját tőke D 88,75% 90,89% fedezettsége Befektetett eszközök A Vagyonszerkezet Befektetett eszközök A 2215,02% 3161,04% Forgóeszközök B Befektetett eszközök aránya Befektetett eszköz A 95,68% 96,93% Teljes eszközállomány A+B+C

22 Felelősségvállaló nyilatkozat A NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság, mint kibocsátó kijelenti, hogy az alkalmazható számviteli előírások alapján, a legjobb tudásuk szerint elkészített éves beszámoló valós és megbízható képet ad a kibocsátó eszközeiről, kötelezettségeiről, pénzügyi helyzetéről, valamint nyereségéről és veszteségéről, továbbá a vezetőségi jelentés megbízható képet ad a kibocsátó helyzetéről, fejlődéséről és teljesítményéről, ismertetve a főbb kockázatokat és bizonytalansági tényezőket. Budapest, április 29. Dr. Galamb Vilmos elnök

KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉS

KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉS KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉS Konszolidált üzleti jelentés A Társaság rövid bemutatása Cégnév: NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Rövidített cégnév: NUTEX Nyrt Székhely: 1147. Budapest,

Részletesebben

FÉLÉVES JELENTÉS. NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

FÉLÉVES JELENTÉS. NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság FÉLÉVES JELENTÉS Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2012. I. félév A Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: 1147 Budapest, Telepes u. 53., cégjegyzékszáma: 01-10-043104,

Részletesebben

KONSZOLIDÁLT ÜZLETI JELENTÉS. NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

KONSZOLIDÁLT ÜZLETI JELENTÉS. NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság KONSZOLIDÁLT ÜZLETI JELENTÉS NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2012 A Társaság rövid bemutatása Cégnév: NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Rövidített cégnév: NUTEX

Részletesebben

A NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. Időközi Vezetőségi Beszámolója. 2014. november

A NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. Időközi Vezetőségi Beszámolója. 2014. november A NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Időközi Vezetőségi Beszámolója 2014. november 1 Cégnév, székhely, alapítás, cégadatok Cégnév: Rövidített cégnév: NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő

Részletesebben

HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. 2010. november

HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. 2010. november HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Időközi vezetőségi beszámolója 2010. november 1. Cégnév, székhely, alapítás, cégadatok Cégnév: HUMET Kereskedelmi, Kutatási

Részletesebben

Kiegészítő melléklet. a HUMET Nyrt. 2009. évi IFRS szerint összeállított. konszolidált beszámolójához

Kiegészítő melléklet. a HUMET Nyrt. 2009. évi IFRS szerint összeállított. konszolidált beszámolójához Kiegészítő melléklet a HUMET Nyrt. 2009. évi IFRS szerint összeállított konszolidált beszámolójához 1 A HUMET Nyrt., mint tőzsdére bevezetett társaság a számvitelről szóló törvény 10. (2) bekezdése alapján

Részletesebben

HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. 2010. május

HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. 2010. május HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Időközi vezetőségi beszámolója 2010. május 1. Cégnév, székhely, alapítás, cégadatok Cégnév: HUMET Kereskedelmi, Kutatási

Részletesebben

É V E S J E L E N T É S

É V E S J E L E N T É S 1 / 26 / HUMET_ EVES_JELENTES_20099 É V E S J E L E N T É S a HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2009 évi gazdálkodásáról 2 / 26 / HUMET_ EVES_JELENTES_20099

Részletesebben

2002/2003. ÉVES KONSZOLIDÁLT BESZÁMOLÓ

2002/2003. ÉVES KONSZOLIDÁLT BESZÁMOLÓ 2002/2003. ÉVES KONSZOLIDÁLT BESZÁMOLÓ 1. KÖNYVVIZSGÁLÓI JELENTÉS Budapest, 2004. január 30. EGIS Gyógyszergyár Rt. 2002/2003. ÉVES KONSZOLIDÁLT BESZÁMOLÓ 2. MÉRLEG ÉS EREDMÉNYKIMUTATÁS Budapest, 2004.

Részletesebben

GYORSJELENTÉS. a HUMET Nyrt 2007 első negyedévének gazdálkodásáról

GYORSJELENTÉS. a HUMET Nyrt 2007 első negyedévének gazdálkodásáról 1 GYORSJELENTÉS a HUMET Nyrt 2007 első negyedévének gazdálkodásáról A HUMET Nyrt a Budapesti Értéktőzsde B kategóriás részvénykibocsátójaként a tőzsdei szabályok alapján félévente köteles gyorsjelentést

Részletesebben

Az Egyéb követelések összege 10.489 ezer Ft-ot tesz ki.

Az Egyéb követelések összege 10.489 ezer Ft-ot tesz ki. 1 A HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Rt 2002. harmadik negyedévi gyorsjelentése A Bevezetési és Forgalombantartási Szabályzat szerint indokolnunk kell a tavalyi adatokhoz képest jelentős eltéréseket.

Részletesebben

`A` típusú mérleg. Sorszám Megnevezés Előző Mód Tárgyév. a vállalkozás vezetője (képviselője)

`A` típusú mérleg. Sorszám Megnevezés Előző Mód Tárgyév. a vállalkozás vezetője (képviselője) 1 01. A. Befektetett eszközök (02.+10.+18. sor) 02. I. IMMATERIÁLIS JAVAK (03.-09. sorok) 03. 1. Alapítás-átszervezés aktivált értéke 04. 2. Kisérleti fejlesztés aktivált értéke 05. 3. Vagyoni értékű jogok

Részletesebben

A VISONKA Takarmánykeverő és Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság időközi vezetőségi beszámolója. 2014. május

A VISONKA Takarmánykeverő és Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság időközi vezetőségi beszámolója. 2014. május A VISONKA Takarmánykeverő és Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság időközi vezetőségi beszámolója 2014. május Alapadatok a Társaságról A Társaság cégneve: VISONKA Takarmánykeverő Szolgáltató

Részletesebben

ÉVES BESZÁMOLÓ. 2014. évi üzleti évről. Cégjegyzékszám: 02-09-063561 Statisztikai számjel: 11362018-3530-113-02. Pécs, Tüzér u. 18-20.

ÉVES BESZÁMOLÓ. 2014. évi üzleti évről. Cégjegyzékszám: 02-09-063561 Statisztikai számjel: 11362018-3530-113-02. Pécs, Tüzér u. 18-20. Pécs, Tüzér u. 18-20. ÉVES BESZÁMOLÓ 2014. évi üzleti évről Cégjegyzékszám: 02-09-063561 Statisztikai számjel: 11362018-3530-113-02 Készült: 2014. december 31-i fordulónappal 2015. február 15-én Vida János

Részletesebben

PANNON-VÁLTÓ NyRt. 2007. I. félévi gyorsjelentése

PANNON-VÁLTÓ NyRt. 2007. I. félévi gyorsjelentése PANNON-VÁLTÓ NyRt. 2007. I. félévi gyorsjelentése PANNON-VÁLTÓ Rt. 2007. I. félévi gyorsjelentés Mérleg adatok 2006. június 30. 2007. június 30. Változás (e Ft) (e Ft) /előző év=100%/ A. Befektetett eszközök

Részletesebben

M-SPIRIT SZOLGÁLTATÓ KFT. 2013. ÉVI GAZDÁLKODÁSÁRÓL

M-SPIRIT SZOLGÁLTATÓ KFT. 2013. ÉVI GAZDÁLKODÁSÁRÓL ÜZLETI JELENTÉS AZ M-SPIRIT SZOLGÁLTATÓ KFT. 2013. ÉVI GAZDÁLKODÁSÁRÓL Veszprém, 2013. február 14. Dr. Markovszky György ügyvezető igazgató 1 Üzleti Jelentés az M-Spirit Kft. 2013. évi gazdálkodásáról

Részletesebben

DÉL-BALATONI IDEGENFORGALMI ÉS KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE. Székesfehérvár, 2015. május 29.

DÉL-BALATONI IDEGENFORGALMI ÉS KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE. Székesfehérvár, 2015. május 29. DÉL-BALATONI IDEGENFORGALMI ÉS KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA 2014 EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Székesfehérvár, 2015. május 29. A társaság bemutatása A Dél-balatoni Idegenforgalmi

Részletesebben

2015. december 31. Érd és Térsége Regionális Víziközmű Korlátolt Felelősségű Társaság 2030 Érd, Fehérvári út 63/b-c. Postacím: 2030 Érd, Pf.: 55.

2015. december 31. Érd és Térsége Regionális Víziközmű Korlátolt Felelősségű Társaság 2030 Érd, Fehérvári út 63/b-c. Postacím: 2030 Érd, Pf.: 55. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2015. december 31. Érd, 2016. február 27. L a n k u I l d i k ó ügyvezető igazgató Érd és Térsége Regionális Víziközmű Korlátolt Felelősségű Társaság 2030 Érd, Fehérvári út 63/b-c.

Részletesebben

Állami Nyomda Nyrt. 2009. konszolidált féléves jelentés

Állami Nyomda Nyrt. 2009. konszolidált féléves jelentés Jól teljesített az Állami Nyomda az év első felében Iparági átlag felett teljesített az első félévben az Állami Nyomda, és export árbevételét jelentősen növelni tudta. Az Állami Nyomda Nyrt. (BÉT: ANY,

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2014. december 31. Érd, 2015. december 9. Lanku Ildikó ügyvezető Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2030 Érd, Fehérvári út 63/b-c. Postacím: 2031 Érd,

Részletesebben

A SZÉKESFEHÉRVÁRI HŰTŐIPARI NYRT

A SZÉKESFEHÉRVÁRI HŰTŐIPARI NYRT 1 0 5 6 4 3 0 3 1 5 3 3 1 1 4 0 7 Statisztikai számjel 0 7-1 0-0 0 1 0 1 3 Cégjegyzék száma A SZÉKESFEHÉRVÁRI HŰTŐIPARI NYRT 2006. ÉVI ÉVES JELENTÉSE A TŐKEPIACRÓL SZÓLÓ 2001. ÉVI CXX. TV. ALAPJÁN Mérleg

Részletesebben

Éves beszámoló. MISEK Miskolci Semmelweis Ignác Egészségügyi Központ és Egyetemi Oktató Kórház Nonprofit Kft. Miskolc, Csabai kapu 9-11 2010.

Éves beszámoló. MISEK Miskolci Semmelweis Ignác Egészségügyi Központ és Egyetemi Oktató Kórház Nonprofit Kft. Miskolc, Csabai kapu 9-11 2010. Statisztikai számjel: 14635306-8610-599-05 Cégjegyzék száma: CG. 05-09-017049 MISEK Miskolci Semmelweis Ignác Egészségügyi Központ és Egyetemi Oktató Kórház Nonprofit Kft. Miskolc, Csabai kapu 9-11 2010.

Részletesebben

OTT-ONE Nyrt. 2014. éves. auditált. jelentése

OTT-ONE Nyrt. 2014. éves. auditált. jelentése OTT-ONE Nyrt. 2014. éves auditált jelentése Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Cégadatok... 3 Üzleti jelentés... 4 1. Összefoglaló... 4 2. A Társaság rövid- és középtávú feladatai... 4 3.1. Konszolidációs

Részletesebben

Éves beszámoló 01-09-562612. 1095. BUDAPEST, Laczkovich u.1. 2013. Üzleti évről. a vállalkozás vezetője. a vállalkozás címe, telefonszáma 06-1-2056068

Éves beszámoló 01-09-562612. 1095. BUDAPEST, Laczkovich u.1. 2013. Üzleti évről. a vállalkozás vezetője. a vállalkozás címe, telefonszáma 06-1-2056068 1 2 1 8 1 5 2 4 2 2 1 1 1 3 1 Statisztikai számjel 1-9-562612 Cégjegyzék száma a vállalkozás megnevezése FCSM Mélyépítő KFT. a vállalkozás címe, telefonszáma 195. BUDAPEST, Laczkovich u.1. 6-1-25668 Éves

Részletesebben

A SZÉKESFEHÉRVÁRI HŰTŐIPARI NYRT

A SZÉKESFEHÉRVÁRI HŰTŐIPARI NYRT 1 0 5 6 4 3 0 3 1 5 3 3 1 1 4 0 7 Statisztikai számjel 0 7-1 0-0 0 1 0 1 3 Cégjegyzék száma A SZÉKESFEHÉRVÁRI HŰTŐIPARI NYRT 2005. ÉVI ÉVES JELENTÉSE A TŐKEPIACRÓL SZÓLÓ 2001. ÉVI CXX. TV. ALAPJÁN Mérleg

Részletesebben

ország 29. 5. Adóazonosító jele: Adózott eredmény felhasználására vonatkozó határozat Független könyvvizsgálói jelentés Közhasznúsági melléklet

ország 29. 5. Adóazonosító jele: Adózott eredmény felhasználására vonatkozó határozat Független könyvvizsgálói jelentés Közhasznúsági melléklet KIM KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM 14EB-01 11/2009. (IV. 28.) IRM-MeHVM-PM együttes rendelet Kizárólag elektronikus úton nyújtható be. ELEKTRONIKUS ŰRLAP a számviteli törvény szerinti beszámoló

Részletesebben

Független Könyvvizsgálói Jelentés

Független Könyvvizsgálói Jelentés Morál-Audit Kft. 5309. Berekfürdő, Búzavirág u. 24. 1075. Budapest, Wesselényi u. 12. II/1. Tel.: +36 30 2070 735 email: moral.audit@gmail.com Független Könyvvizsgálói Jelentés a MAHART-Szabadkikötő Zrt.

Részletesebben

A Tarjánhő Szolgáltató Elosztó Kft. 2009 évi ÉVES BESZÁMOLÓJA

A Tarjánhő Szolgáltató Elosztó Kft. 2009 évi ÉVES BESZÁMOLÓJA A Tarjánhő Szolgáltató Elosztó Kft 2009 évi ÉVES BESZÁMOLÓJA A TARJÁNHŐ SZOLGÁLTATÓ-ELOSZTÓ KFT. 2009. ÉVI BESZÁMOLÓJA Tisztelt Közgyűlés! A Tarjánhő Kft.-t Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata

Részletesebben

AZ EGIS GYÓGYSZERGYÁR NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2005/2006. ÉVES JELENTÉSE

AZ EGIS GYÓGYSZERGYÁR NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2005/2006. ÉVES JELENTÉSE AZ EGIS GYÓGYSZERGYÁR NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2005/2006. ÉVES JELENTÉSE Budapest, 2007. január 24. EGIS Gyógyszergyár Nyrt. Felelősségvállaló nyilatkozat Az EGIS Gyógyszergyár Nyrt. 2005/2006.

Részletesebben

MÉRLEG ( A VÁLTOZAT) Megnevezés Előző év Tárgyév

MÉRLEG ( A VÁLTOZAT) Megnevezés Előző év Tárgyév MÉRLEG ( A VÁLTOZAT) Megnevezés Előző év Tárgyév A. BEFEKTETETT ESZKÖZÖK I. Immateriális javak 1. Alapítás-átszervezés aktivált értéke 2. Kísérleti fejlesztés aktivált értéke 3. vagyoni értékű jogok 4.

Részletesebben

Balatoni Halászati Zrt. MÉRLEG

Balatoni Halászati Zrt. MÉRLEG 1 1 2 2 6 5 8 3 0 3 1 2 1 1 4 1 4 Statisztikai számjel 1 4 _ 1 0 3 0 0 0 5 4 Cégjegyzék szám Balatoni Halászati Zrt. MÉRLEG MÉRLEG Eszközök (aktívák) adatok ezer Ft-ban A tétel megnevezése Előző év Tárgy

Részletesebben

EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyrt.

EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyrt. EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyrt. 2014. I. féléves nem auditált módosított vezetőségi jelentése /3.3.10.-es pont került módosításra, mely aláhúzással jelzett, valamint a PK3. és

Részletesebben

Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. Kiegészítő melléklet

Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. Kiegészítő melléklet Statisztikai számjel: 21814097-8512-571-01 Cégjegyzék száma: 01-09-913332 Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. 2010. évi Éves beszámoló Kiegészítő melléklet Budapest, 2011. április 8. P.H...

Részletesebben

Graphisoft Park SE Telefon 437 3040 1031 Budapest, Záhony u. 7. Információ technológia 2006. augusztus 21. - 2006. december 31.

Graphisoft Park SE Telefon 437 3040 1031 Budapest, Záhony u. 7. Információ technológia 2006. augusztus 21. - 2006. december 31. Társaság neve: Társaság címe: Ágazati besorolás Beszámolási időszak Graphisoft Park SE Telefon 437 3040 1031 Budapest, Záhony u. 7. Információ technológia 2006. augusztus 21. - 2006. december 31. Telefax

Részletesebben

33 342 33 342 105 000 Jelentés a könyvvizsgálat végrehajtásáról EXTERNET Nyrt. Az üzleti év: 2008. január 1. - 2008. december 31. 1/12 KSH SZÁM: 14003790-6190-114-16 CÉGJEGYZÉK: 16-10-001759 ssz / E Ft

Részletesebben

Linamar Hungary Rt. Orosháza, 5901 Csorvási út 27.

Linamar Hungary Rt. Orosháza, 5901 Csorvási út 27. ÉVES JELENTÉS 2004 Linamar Hungary Rt. Orosháza, 5901 Csorvási út 27. VEZÉRIGAZGATÓ ÜZENETE Társaságunk a 2004. évben jelentősen növelte eredményét, miközben árbevételében jelentős változás nem történt.

Részletesebben

Trader-Holding Zrt. Éves beszámoló. 2013 Pomáz, Koppány utca 4. a vállalkozás címe, telefonszáma 1 3-1 0-0 4 1 3 4 4. a vállalkozás megnevezése

Trader-Holding Zrt. Éves beszámoló. 2013 Pomáz, Koppány utca 4. a vállalkozás címe, telefonszáma 1 3-1 0-0 4 1 3 4 4. a vállalkozás megnevezése 1 4 3 5 8 5 4 0 4 1 1 0 1 1 4 1 3 Statisztikai számjel 1 3-1 0-0 4 1 3 4 4 Cégjegyzék száma a vállalkozás megnevezése 2013 Pomáz, Koppány utca 4. a vállalkozás címe, telefonszáma 2013 Éves beszámoló A

Részletesebben

ÉVES BESZÁMOLÓ 2002.

ÉVES BESZÁMOLÓ 2002. DÉLMAGYARORSZÁGI ÁRAMSZOLGÁLTATÓ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ÉVES BESZÁMOLÓ 2002. Délmagyarországi Áramszolgáltató Rt. Statisztikai számjel: 1073441-4010-114-06 Cégjegyzék szám: 06-10-00056 'Mérleg eszközök (aktívák)

Részletesebben

Kiegészítő melléklet a Szentes Városi Könyvtár Nonprofit Közhasznú Kft. 2012. évi beszámolójához

Kiegészítő melléklet a Szentes Városi Könyvtár Nonprofit Közhasznú Kft. 2012. évi beszámolójához Kiegészítő melléklet a Szentes Városi Könyvtár Nonprofit Közhasznú Kft. 2012. évi beszámolójához I. ÁLTALÁNOS RÉSZ: 1.) A cég: Jogi formája: Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság Alapító okirat

Részletesebben

BVK HOLDING Budapesti Városüzemeltetési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság

BVK HOLDING Budapesti Városüzemeltetési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság BVK HOLDING Budapesti Városüzemeltetési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság Konszolidált Kiegészítő melléklet a 2012. évi konszolidált éves beszámolóhoz I. Általános rész 1. A Társaság bemutatása

Részletesebben

ÉVES BESZÁMOLÓ 2014.

ÉVES BESZÁMOLÓ 2014. Szécsény és Környéke Takarékszövetkezet 3170 Szécsény, Rákóczi út 71. Cg.: 12-02-000365 ÉVES BESZÁMOLÓ 2014. Mérleg Eredmény-kimutatás Kiegészítő melléklet Könyvvizsgálói jelentés AMENNYIBEN NEM JELEZZÜK,

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2012. 01.01-tól 2012.12.31-ig

Közhasznúsági jelentés 2012. 01.01-tól 2012.12.31-ig START Rehabilitációs Foglalkoztató és Intézményei Közhasznú Nonprofit Kft 4400 Nyíregyháza, Bujtos u. 32. Közhasznúsági jelentés 2012. 01.01-tól 2012.12.31-ig Nyíregyháza, 2013. FEBRUÁR 28. Balogh Zoltán

Részletesebben

IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM CÉGINFORMÁCIÓS ÉS AZ ELEKTRONIKUS CÉGELJÁRÁSBAN KÖZREMŰKÖDŐ SZOLGÁLAT

IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM CÉGINFORMÁCIÓS ÉS AZ ELEKTRONIKUS CÉGELJÁRÁSBAN KÖZREMŰKÖDŐ SZOLGÁLAT 2015. 07. 15. ELEKTRONIKUS BESZÁMOLÓ PORTÁL NYOMTATÓBARÁT VERZIÓ IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM CÉGINFORMÁCIÓS ÉS AZ ELEKTRONIKUS CÉGELJÁRÁSBAN KÖZREMŰKÖDŐ SZOLGÁLAT 15EB 01 15EB 15EB/A 15EB/M/A1 15EB/M/A2 15EB/M/A3

Részletesebben

Számviteli képeskönyv. A mérleg előírt tagolása. a Számviteli törvény alapján

Számviteli képeskönyv. A mérleg előírt tagolása. a Számviteli törvény alapján Számviteli képeskönyv I. melléklet A mérleg előírt tagolása a Számviteli törvény alapján Mérleg A változat Eszközök (aktívák) A. Befektetett eszközök I. Immateriális javak 1. Alapítás-átszervezés aktivált

Részletesebben

ország Adózott eredmény felhasználására vonatkozó határozat Független könyvvizsgálói jelentés Közhasznúsági melléklet NEM

ország Adózott eredmény felhasználására vonatkozó határozat Független könyvvizsgálói jelentés Közhasznúsági melléklet NEM IM IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM 15EB-01 11/2009. (IV. 28.) IRM-MeHVM-PM együttes rendelet Kizárólag elektronikus úton nyújtható be. ELEKTRONIKUS ŰRLAP a számviteli törvény szerinti beszámoló letétbe helyezésének

Részletesebben

II. Az átalakulás előzményei és a létrejövő társaságokra vonatkozó adatok

II. Az átalakulás előzményei és a létrejövő társaságokra vonatkozó adatok Független könyvvizsgálói jelentés átalakulási vagyonmérleg vizsgálatáról a jogutód -ről és a kiválással létrejövő Graphisoft Park SE Európai Részvénytársaságról a jogelőd részvényesei részére. I. Bevezető

Részletesebben

A Danubius Hotels Nyrt. 2010. április 22-én tartandó évi rendes közgyűlésének előterjesztései és határozati javaslatai

A Danubius Hotels Nyrt. 2010. április 22-én tartandó évi rendes közgyűlésének előterjesztései és határozati javaslatai A Danubius Hotels Nyrt. 2010. április 22-én tartandó évi rendes közgyűlésének előterjesztései és határozati javaslatai Budapest, 2010. március 31. 1 TARTALOM Közgyűlési meghívó... 3 1. SZÁMÚ NAPIRENDI

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a 2014. évi éves beszámolóhoz

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a 2014. évi éves beszámolóhoz KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a 2014. évi éves beszámolóhoz TARTALOMJEGYZÉK 1. A TÁRSASÁG FONTOSABB ADATAI... 3 2. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK... 4 3. SPECIÁLIS JELLEGŰ KIEGÉSZÍTÉS... 4 3.1. Vagyoni helyzet alakulása...

Részletesebben

A HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Részvénytársaság 2003. évi Éves jelentése

A HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Részvénytársaság 2003. évi Éves jelentése A HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Részvénytársaság 2003. évi Éves jelentése I. 1. II. Általános rész A HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Részvénytársaság (továbbiakban: társaság)

Részletesebben

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság időközi vezetőségi beszámolója 2012. május

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság időközi vezetőségi beszámolója 2012. május A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság időközi vezetőségi beszámolója 2012. május 1 I. A pénzügyi év első négy hónapjában bekövetkezett jelentősebb események és tranzakciók,

Részletesebben

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal JEGYZŐJÉTŐL 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/510-384 63/510-332 sztantics@szentes.hu

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal JEGYZŐJÉTŐL 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/510-384 63/510-332 sztantics@szentes.hu Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal JEGYZŐJÉTŐL 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/510-384 63/510-332 sztantics@szentes.hu Tárgy: Szentes Városi Szolgáltató Kft 2013. évi beszámolója Szentes Város Önkormányzata

Részletesebben

2012. évi Éves beszámoló

2012. évi Éves beszámoló 1 1 0 8 5 4 4 1 4 9 3 9 1 1 4 0 6 Statisztikai számjel 0 6 1 0 0 0 0 0 8 3 Cégjegyzék száma Tisza Volán Zrt. a vállalkozás megnevezése 672Ő. Szeged, Bakay Nándor u. Ő8. 62/560111 a vállalkozás címe, telefonszáma

Részletesebben

A jegyzőkönyv mellékletét képező előterjesztések. 1. napirend

A jegyzőkönyv mellékletét képező előterjesztések. 1. napirend A jegyzőkönyv mellékletét képező előterjesztések 1. napirend 1 2 3 4 5 6 7 Hiv. száma: 26921-1/2015. 2. napirend Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének rendelet-tervezete a helyi iparűzési

Részletesebben

A VISONKA Takarmánykeverı és Szolgáltató Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság idıközi vezetıségi beszámolója. 2013. november

A VISONKA Takarmánykeverı és Szolgáltató Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság idıközi vezetıségi beszámolója. 2013. november A VISONKA Takarmánykeverı és Szolgáltató Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság idıközi vezetıségi beszámolója 2013. november Alapadatok a Társaságról A Társaság cégneve: VISONKA Takarmánykeverı Szolgáltató

Részletesebben

RITEK ZRT. 0 6 1 0 0 0 0 2 7 9. ország. Adózott eredmény felhasználására vonatkozó határozat. Független könyvvizsgálói jelentés

RITEK ZRT. 0 6 1 0 0 0 0 2 7 9. ország. Adózott eredmény felhasználására vonatkozó határozat. Független könyvvizsgálói jelentés KIM KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM 14EB-01 11/2009. (IV. 28.) IRM-MeHVM-PM együttes rendelet Kizárólag elektronikus úton nyújtható be. ELEKTRONIKUS ŰRLAP a számviteli törvény szerinti beszámoló

Részletesebben

BOOKLINE.HU NYRT. 2006. évi. Éves beszámolója

BOOKLINE.HU NYRT. 2006. évi. Éves beszámolója BOOKLINE.HU NYRT. 2006. évi Éves beszámolója 2007. március 20. Tartalomjegyzék I. Összefoglaló II. Általános ismertető 1. Cégadatok 2. Részvényinformációk 3. Cégvezetés 4. Általános adatok a társaságról

Részletesebben

a vállalkozás címe, telefonszáma 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. 457-3860 Éves beszámoló 2004. 01. 01. - 12. 31. üzleti évről

a vállalkozás címe, telefonszáma 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. 457-3860 Éves beszámoló 2004. 01. 01. - 12. 31. üzleti évről 1 2 0 4 1 7 8 1 7 0 2 0 1 1 4 0 1 Statisztikai számjel 0 1-1 0-0 4 2 8 1 3 Cégjegyzék száma a vállalkozás megnevezése BUDAPESTI INGATLAN RT. a vállalkozás címe, telefonszáma 1033 Budapest, Polgár u. 8-10.

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI DOKUMENTUMOK A TISZAI VEGYI KOMBINÁT NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2014. ÁPRILIS 15-ÉN TARTANDÓ ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉSE RÉSZÉRE

KÖZGYŰLÉSI DOKUMENTUMOK A TISZAI VEGYI KOMBINÁT NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2014. ÁPRILIS 15-ÉN TARTANDÓ ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉSE RÉSZÉRE KÖZGYŰLÉSI DOKUMENTUMOK A TISZAI VEGYI KOMBINÁT NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2014. ÁPRILIS 15-ÉN TARTANDÓ ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉSE RÉSZÉRE Közgyűlés időpontja: Közgyűlés helyszíne: 2014. április 15.

Részletesebben

Nagykovácsi Víziközmű Kft KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2011.01.01-2011.12.31. Nagykovácsi, 2011. április 25. ügyvezető

Nagykovácsi Víziközmű Kft KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2011.01.01-2011.12.31. Nagykovácsi, 2011. április 25. ügyvezető 1 Nagykovácsi Víziközmű Kft KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2011.01.01-2011.12.31. Nagykovácsi, 2011. április 25. Oszoly Tamás ügyvezető 2 Kiegészítő melléklet Nagykovácsi Viziközmű Kft 2011. év 1998. december 16-án

Részletesebben

Az EGIS Gyógyszergyár Nyilvánosan Működő Részvénytársaság gyorsjelentése a Budapesti Értéktőzsde számára

Az EGIS Gyógyszergyár Nyilvánosan Működő Részvénytársaság gyorsjelentése a Budapesti Értéktőzsde számára Az EGIS Gyógyszergyár Nyilvánosan Működő Részvénytársaság gyorsjelentése a Budapesti Értéktőzsde számára 2006. október 1. 2006. december 31. első negyedév (nem auditált mérlegadatok alapján) Az EGIS Nyrt.

Részletesebben

a 2013. december 31-vel végződő évre Magyar Számviteli Szabályok szerinti, auditált adatok alapján

a 2013. december 31-vel végződő évre Magyar Számviteli Szabályok szerinti, auditált adatok alapján ÉVES JELENTÉS a 2013. december 31-vel végződő évre Magyar Számviteli Szabályok szerinti, auditált adatok alapján Győr, 2014. április 17. Székhely: 9027 Győr, Martin út 1. Postacím: 9002 Győr, Pf. 50 Telefon:

Részletesebben

Az MVM Csoport. Konszolidált Pénzügyi Kimutatása. 2012. év

Az MVM Csoport. Konszolidált Pénzügyi Kimutatása. 2012. év MVM Magyar Villamos Művek Zártkörűen Működő Részvénytársaság Az MVM Csoport EU által befogadott Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok szerint készített Konszolidált Pénzügyi Kimutatása 2012. év Budapest,

Részletesebben

Előterjesztés a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. rendkívüli közgyűlése részére

Előterjesztés a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. rendkívüli közgyűlése részére Előterjesztés a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. rendkívüli közgyűlése részére 1 A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (1033 Budapest, Polgár u. 8-10. a továbbiakban:

Részletesebben

Címszavakban. Mikrogazdálkodói EÉB 2015.10.05. Sztv átfogó módosítása 2016. I. Megemelt értékhatárok. Készítette: Előadó: Dr.

Címszavakban. Mikrogazdálkodói EÉB 2015.10.05. Sztv átfogó módosítása 2016. I. Megemelt értékhatárok. Készítette: Előadó: Dr. Sztv átfogó módosítása 2016 Készítette: Dr. Kardos arbara főiskolai docens okleveles könyvvizsgáló Előadó: Dr. Sisa Krisztina Egyetemi adjunktus GF PSZK Számvitel Intézeti Tanszék okleveles könyvvizsgáló

Részletesebben

ELOTERJESZTÉS. A Társaság Igazgatósága 2005. április 29-re hívta össze az éves rendes közgyulést az alábbi napirenddel:

ELOTERJESZTÉS. A Társaság Igazgatósága 2005. április 29-re hívta össze az éves rendes közgyulést az alábbi napirenddel: ELOTERJESZTÉS az econet.hu Informatikai Részvénytársaság (1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3., Cg. 01-10-043483) 2005. április 29-én 10 órakor a Társaság székhelyén tartandó Közgyulésére. A Társaság

Részletesebben

A DANUBIUS HOTELS CSOPORT 2010 I. NEGYEDÉVES GYORSJELENTÉSE

A DANUBIUS HOTELS CSOPORT 2010 I. NEGYEDÉVES GYORSJELENTÉSE A Danubius Szálloda és Gyógyüdülő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság a mai napon nyilvánosságra hozta negyedéves, nem auditált eredményeit. A jelentés a társaság vezetése által az IFRS, Nemzetközi Pénzügyi

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló mérlege "A" változat

Egyszerűsített éves beszámoló mérlege A változat Adószám: 14419250-2-09 Cégbíróság: Debreceni Törvényszék Cégbírósága Cégjegyzék szám: 09-09-015413 ALFÖLD SZAKKÉPZŐ Szakképzés-szervezési Nonprofit Közhasznú Kft 4030 Debrecen, Fokos utca 12 Egyszerűsített

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Szombathely Megyei Jogú Város Gazdasági és Városstratégiai Bizottság részére

E L Ő T E R J E S Z T É S Szombathely Megyei Jogú Város Gazdasági és Városstratégiai Bizottság részére 1 2 E L Ő T E R J E S Z T É S Szombathely Megyei Jogú Város Gazdasági és Városstratégiai Bizottság részére SZOMBATHELYI TÁVHŐSZOLGÁLTATÓ KFT. 2015. ÉVI I. FÉLÉVES MÉRLEGBESZÁMOLÓJA Tisztelt Gazdasági és

Részletesebben

1 MVM PÉNZÜGYI JELENTÉS 2009

1 MVM PÉNZÜGYI JELENTÉS 2009 1 CSOPORT PÉNZÜGYI TÁJÉKOZTATÓ 2 1 T A R T A L O M A. A társaságcsoport bemutatása 9 A.1. A társaságcsoport főbb jellemzői, tevékenysége 10 A.1.1. A társaságcsoport kialakulása, célja és főbb tevékenységei

Részletesebben

A PANNON-VÁLTÓ Rt. 2003. évi Éves Beszámolójának részét képező Üzleti jelentés

A PANNON-VÁLTÓ Rt. 2003. évi Éves Beszámolójának részét képező Üzleti jelentés A PANNON-VÁLTÓ Rt. 2003. évi Éves Beszámolójának részét képező Üzleti jelentés A/ Általános cégadatok A PANNON-VÁLTÓ Rt. 1994. november 1-én átalakulás útján jött létre a Váltó Kft. jogutódjaként. A részvénytársaságot

Részletesebben

~ ~2O4 ~;. C~ A típusú mérleg

~ ~2O4 ~;. C~ A típusú mérleg miklós Térségi Ép-Szer és Szolg Kft (11274139-2-16) Listaazonositó: 4248068577 Cég: Tmiklós Térségi Ép-Szer és Szolg Kft 2015.0-14 hó Adószám: 11274139-2-16 Sorszám Mégnevezés. Előző Tárgyév 01. A. Befektetett

Részletesebben

2012 MÁSODIK NEGYEDÉVES GYORSJELENTÉS - DANUBIUS HOTELS CSOPORT OLDAL 1/13

2012 MÁSODIK NEGYEDÉVES GYORSJELENTÉS - DANUBIUS HOTELS CSOPORT OLDAL 1/13 2012 MÁSODIK NEGYEDÉVES GYORSJELENTÉS - DANUBIUS HOTELS CSOPORT OLDAL 1/13 A Danubius Hotels Nyrt. a mai napon nyilvánosságra hozta II. negyedéves, nem auditált eredményeit. A jelentés a társaság vezetése

Részletesebben

Kiegészítő melléklet 2013 üzleti évről

Kiegészítő melléklet 2013 üzleti évről Statisztikai számjel: 13546636360011315 Cégjegyzék száma: 15-09 - 070074 Vállalkozás megnevezése: Szalka-Víz Mátészalka Térségi Víz- és Csatornaszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Vállalkozás címe:

Részletesebben

KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉS 2011

KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉS 2011 KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉS 2011 Konszolidált üzleti jelentés A Társaság rövid bemutatása Cégnév: NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Rövidített cégnév: NUTEX Nyrt Székhely: 1147.

Részletesebben

E S Z K Ö Z Ö K ( A K T Í V Á K

E S Z K Ö Z Ö K ( A K T Í V Á K MÉRLEG KSH: 10043165-6419-122-03 Cg.: 03-02-000189 Dunapataj és Vidéke Takarékszövetkezet MÉRLEG adatok: ezer Ft-ban S.sz. M e g n e v e z és 2012.év 2013.év a. b. c. d. E S Z K Ö Z Ö K ( A K T Í V Á K

Részletesebben

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság időközi vezetőségi beszámolója. 2013. május

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság időközi vezetőségi beszámolója. 2013. május A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság időközi vezetőségi beszámolója 2013. május 1 I. A jelentés időszakában bekövetkezett jelentősebb események, azok gazdálkodási és pénzügyi

Részletesebben

Állami Nyomda Nyrt. Időközi vezetőségi beszámoló 2010. első kilenc havi eredmények

Állami Nyomda Nyrt. Időközi vezetőségi beszámoló 2010. első kilenc havi eredmények Árbevétel- és eredményszinten is erős negyedévet zárt a Nyomda Az Állami Nyomda Nyrt. (BÉT: ANY, továbbiakban Állami Nyomda vagy Társaság) a mai napon nyilvánosságra hozta 2010. első kilenc hónapjára vonatkozó

Részletesebben

KARTONPACK DOBOZIPARI RT. 2002. ÉVI ÉVES JELENTÉSE

KARTONPACK DOBOZIPARI RT. 2002. ÉVI ÉVES JELENTÉSE KARTONPACK DOBOZIPARI RT. 2002. ÉVI ÉVES JELENTÉSE Debrecen, 2003-04-23 Tóth Gábor ügyvezető igazgató FÜGGETLEN KÖNYVVIZSGÁLÓI JELENTÉS FELELŐSSÉGVÁLLALÓ NYILATKOZAT KARTONPACK DOBOZIPARI RT. ÁLTALÁNOS

Részletesebben

Externet Nyrt. ÉVES JELENTÉS. 2008. december 31.

Externet Nyrt. ÉVES JELENTÉS. 2008. december 31. Externet Nyrt. ÉVES JELENTÉS 2008. december 31. Externet Nyrt. KONSZOLIDÁLT MÉRLEG (az IAS/IFRS előírásai szerint) Ssz. Megnevezés / E Ft Hivatkozás 2007.12.31. * 2008.12.31. változás % 1 A Forgóeszközök

Részletesebben

KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM CÉGINFORMÁCIÓS ÉS AZ ELEKTRONIKUS CÉGELJÁRÁSBAN KÖZREMŰKÖDŐ SZOLGÁLAT

KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM CÉGINFORMÁCIÓS ÉS AZ ELEKTRONIKUS CÉGELJÁRÁSBAN KÖZREMŰKÖDŐ SZOLGÁLAT KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM CÉGINFORMÁCIÓS ÉS AZ ELEKTRONIKUS CÉGELJÁRÁSBAN KÖZREMŰKÖDŐ SZOLGÁLAT 12EB-01 12EB 12EB/A 12EB/M/A1 12EB/M/A2 12EB/M/A3 12EB/M/A4 12EB/E-O/A1 12EB/E-O/A2 Cégadatok

Részletesebben

MILLENÁRIS TUDOMÁNYOS KULTURÁLIS KÖZHASZNÚ NONPROFIT KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

MILLENÁRIS TUDOMÁNYOS KULTURÁLIS KÖZHASZNÚ NONPROFIT KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG MILLENÁRIS TUDOMÁNYOS KULTURÁLIS KÖZHASZNÚ NONPROFIT KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (korábban Millenáris Tudományos Kulturális Közhasznú Társaság 2008.03.31.-ig) 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20. (www.millenaris.hu)

Részletesebben

A NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. Időközi Vezetőségi Beszámolója. 2011. november

A NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. Időközi Vezetőségi Beszámolója. 2011. november A NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Időközi Vezetőségi Beszámolója 2011. november 1 Cégnév, székhely, alapítás, cégadatok Cégnév: Rövidített cégnév: NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő

Részletesebben

Az Elsõ Hazai Energia-portfólió Részvénytársaság. (1052 Budapest, Váci u. 22.) Tõzsdei éves jelentése. A 2002. évrõl

Az Elsõ Hazai Energia-portfólió Részvénytársaság. (1052 Budapest, Váci u. 22.) Tõzsdei éves jelentése. A 2002. évrõl Az Elsõ Hazai Energia-portfólió Részvénytársaság (1052 Budapest, Váci u. 22.) Tõzsdei éves jelentése A 2002. évrõl Az Elsõ Hazai Energia-portfolió Részvénytársaság 2002. évi tõzsdei éves jelentése Társaság

Részletesebben

Éves beszámoló 2011. Ipoly Cipőgyár Kft. 2660 Balassagyarmat Madách u. 2. 1120 3362 1520 113 12 Statisztikai számjel. 12-09-001968 Cégjegyzék száma

Éves beszámoló 2011. Ipoly Cipőgyár Kft. 2660 Balassagyarmat Madách u. 2. 1120 3362 1520 113 12 Statisztikai számjel. 12-09-001968 Cégjegyzék száma 1120 3362 1520 113 12 Statisztikai számjel 12-09-001968 Cégjegyzék száma Ipoly Cipőgyár Kft 2660 Balassagyarmat Madách u. 2. 06-35/501-279 Éves beszámoló 2011. Keltezés: Balassagyarmat, 2012. március 15.

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ

Egyszerűsített éves beszámoló EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ a vállalkozás megnevezése 8630 Balatonboglár KLAPKA utca 9., 85/550-960 a vállalkozás címe, telefonszáma Egyszerűsített éves beszámoló 2010. üzleti évről Az adatok könyvvizsgálattal nincsenek alátámasztva

Részletesebben

Kiegészítő melléklet a 2012. évi egyszerűsített éves beszámolóhoz

Kiegészítő melléklet a 2012. évi egyszerűsített éves beszámolóhoz Statisztikai számjel 18821914-2-16 Cégjegyzék szám Nysz: 389 Vállalkozás megnevezése Szolnok Városi Állatotthon Alapítvány Vállalkozás címe, telefonszáma 5 Szolnok, Kossuth tér 9 Kiegészítő melléklet a

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A KÖR 2004 Informatikai Nonprofit Kft. 2013. évi BESZÁMOLÓJÁHOZ

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A KÖR 2004 Informatikai Nonprofit Kft. 2013. évi BESZÁMOLÓJÁHOZ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2013. évi BESZÁMOLÓJÁHOZ I. I/1. Általános rész A vállalkozás bemutatása 1. A cég elnevezése: KÖR 2004 Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 2. A cég rövidtett elnevezése: 3.

Részletesebben

PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2014. I. félévi konszolidált jelentése

PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2014. I. félévi konszolidált jelentése PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2014. I. félévi konszolidált jelentése A Pannon-Váltó Nyrt. konszolidált mérlegébe a következő társaságok kerültek bevonásra: Pannon Consulting Kft. A Pannon-Váltó Nyrt. részesedése

Részletesebben

2013. ÉVI BESZÁMOLÓ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET SZÖVEGES RÉSZE 2014.05. 27.

2013. ÉVI BESZÁMOLÓ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET SZÖVEGES RÉSZE 2014.05. 27. 2013. ÉVI BESZÁMOLÓ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET SZÖVEGES RÉSZE 2014.05. 27. 2013. ÉVI BESZÁMOLÓ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET SZÖVEGES RÉSZE Tartalom 1. A számviteli politika meghatározó elemei, a beszámoló összeállításánál

Részletesebben

PANNERGY Nyrt. 2012. évi beszámoló. független könyvvizsgálói jelentés

PANNERGY Nyrt. 2012. évi beszámoló. független könyvvizsgálói jelentés PANNERGY Nyrt. 2012. évi beszámoló és független könyvvizsgálói jelentés Tartalomjegyzék I. Független könyvvizsgálói jelentés II. Éves beszámoló Mérleg Eredménykimutatás Kiegészít melléklet Üzleti jelentés

Részletesebben

KONSZOLIDÁLT ÉVES BESZÁMOLÓ

KONSZOLIDÁLT ÉVES BESZÁMOLÓ KONSZOLIDÁLT ÉVES BESZÁMOLÓ FORRÁS VAGYONKEZELÉSI ÉS BEFEKTETÉSI NYRT. AZ EU ÁLTAL BEFOGADOTT NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÁSI SZTENDERDEK (IFRS) ALAPJÁN 2014. DECEMBER 31. 1 Tartalomjegyzék 1. Általános

Részletesebben

Tisztelt Részvényeseink!

Tisztelt Részvényeseink! Tisztelt Részvényeseink! A Társaságnak a jogelőd Graphisoft SE Európai Részvénytársaságból való kiválását a Cégbíróság 2006 augusztus 21-i hatállyal jóváhagyta, így ezzel a nappal megkezdődött a Graphisoft

Részletesebben

Erős első negyedéves profit az Állami Nyomdánál Az Állami Nyomda Nyrt. (BÉT: ANY, továbbiakban Állami Nyomda vagy Társaság) a mai napon nyilvánosságra hozta 2008. I. negyedéves eredményeit (www.bet.hu,

Részletesebben

ÉVES JELENTÉS 2006 1

ÉVES JELENTÉS 2006 1 ÉVES JELENTÉS 2006 1 TARTALOM Az Inter-Európa Bank Nyrt. magyar számviteli szabályok szerint összeállított 2006. évi éves beszámolója Az Inter-Európa Bank Nyrt. Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok

Részletesebben

A SZÉKESFEHÉRVÁRI HŰTŐIPARI RT 2004. ÉVI ÉVES JELENTÉSE A BUDAPESTI ÉRTÉKTŐZSDE SZÁMÁRA

A SZÉKESFEHÉRVÁRI HŰTŐIPARI RT 2004. ÉVI ÉVES JELENTÉSE A BUDAPESTI ÉRTÉKTŐZSDE SZÁMÁRA 1 0 5 6 4 3 0 3 1 5 3 3 1 1 4 0 7 Statisztikai számjel 0 7-1 0-0 0 1 0 1 3 Cégjegyzék száma A SZÉKESFEHÉRVÁRI HŰTŐIPARI RT 2004. ÉVI ÉVES JELENTÉSE A BUDAPESTI ÉRTÉKTŐZSDE SZÁMÁRA 1 1 0 5 6 4 3 0 3 1 5

Részletesebben

Közlemény. A PHKB DELTA Kereskedelmi és Befektetési Nyrt. a Gt. 304..(1). pontjának megfelelıen az alábbiakról tájékoztatja a Tisztelt Részvényeseket:

Közlemény. A PHKB DELTA Kereskedelmi és Befektetési Nyrt. a Gt. 304..(1). pontjának megfelelıen az alábbiakról tájékoztatja a Tisztelt Részvényeseket: Közlemény A PHKB DELTA Kereskedelmi és Befektetési Nyrt. a Gt. 304..(1). pontjának megfelelıen az alábbiakról tájékoztatja a Tisztelt Részvényeseket: 1./ az Összehívás idıpontjában meglévı részvények és

Részletesebben

Szécsényi Agro-Help Nonprofit Kft. 3170 Szécsény Rákóczi út.90/b. Kiegészítő melléklet 2008.

Szécsényi Agro-Help Nonprofit Kft. 3170 Szécsény Rákóczi út.90/b. Kiegészítő melléklet 2008. 0 Adószám: 18633849-2-12 Cégbíróság: Nógrád Megyei Bíróság mint cégbíróság Cégjegyzék szám: 12-09-005723 3170 Szécsény Rákóczi út.90/b Kiegészítő melléklet 2008. Fordulónap: 2008. december 31. Beszámolási

Részletesebben

A Szervezet kiemelt adatainak bemutatása: Szervezeti forma: A Szervezet adószáma: A Szervezet KSH száma: Cégjegyzékszám: Alapítás ideje: Jogelőd: Főtevékenysége: Kiegészítő tevékenysége: Székhelye: Telephelye:

Részletesebben

A tétel megnevezése Előző év

A tétel megnevezése Előző év 2 Statisztikai számjel: 11306805-9213-113-18 Cégjegyzék szám: 18-09-101659 Az üzleti év mérleg-fordulónapja: 2006. június 30. MÉRLEG A változat Eszközök (aktívák) Sorszám A tétel megnevezése Előző év Előző

Részletesebben

Globus Konzervipari Rt. Éves Jelentés 2002. GLOBUS KONZERVIPARI RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2002. ÉVES JELENTÉS

Globus Konzervipari Rt. Éves Jelentés 2002. GLOBUS KONZERVIPARI RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2002. ÉVES JELENTÉS GLOBUS KONZERVIPARI RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2002. ÉVES JELENTÉS TARTALOM Bevezetés 3. A Globus Rt. tulajdonosi szerkezete 4. Felelősségvállaló nyilatkozat, Általános információk 5. A Globus csoport vállalatainak

Részletesebben