KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉS 2011

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉS 2011"

Átírás

1 KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉS 2011 Konszolidált üzleti jelentés A Társaság rövid bemutatása Cégnév: NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Rövidített cégnév: NUTEX Nyrt Székhely: Budapest, Telepes u. 53. Cégbejegyzés időpontja: május 29. Bejegyző bíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság Cégjegyzékszám: Cégjogi forma: Részvénytársaság Adószám: Statisztikai számjel: A társaság időtartama: határozatlan Üzleti év: megegyezik a naptári évvel Választott könyvvizsgáló: MOBILCONSULT Kft. A társaság hirdetményeit a Budapesti Értéktőzsde, és a saját honlapján teszi közzé. NUTEX Nyrt egy, az emberi egészség szolgálatában álló nemzetközi vállalatcsoport anyavállalata. Leányvállalatai között szerepel a Kanadában bejegyzett, kiemelkedő minőségű, innovatív táplálék-kiegészítőket fejlesztő és értékesítő Enerex Botanicals Ltd., az egyedülálló, prémium kategóriás táplálék-kiegészítő és kozmetikai termékeket forgalmazó Organic Mission Magyarország Zrt., valamint a gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, gyógyászati segédeszközök és más egészségmegőrző termékek kiskereskedelmét végző két budapesti gyógyszertár. A Társaság részvényei a Budapesti Értéktőzsde Zrt. Részvények B kategóriájába bevezetésre kerültek. A tárgyévi tevékenység ismertetése A NUTEX Nyrt a korábbi években jelentős változásokon ment keresztül. A 2008 évi stratégiai döntéseknek megfelelően a korábbi gyártási és kereskedelmi tevékenység 2009-ben kiszervezésre került, azzal, hogy a kifejlesztett termékekkel kapcsolatos immateriális javakat a Társaság megtartotta.

2 A fentiek hatására a Társaság egyre inkább egy holding vállalattá vált, melynek tevékenysége befektetéseinek menedzselése, illetve leányvállalatai működésének koordinálása. A Társaság december 28-án megtartott rendkívüli közgyűlése döntött a cég szétválással történő átalakulásáról, melynek során a Társaságból egy korlátolt felelősségű társaság (a H-1 Holding Kft) vált ki. A szétválást a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság 2010 február 22-én bejegyezte. A társaság 2011-ben is egyre inkább holding vállalatként működött melynek tevékenysége befektetéseinek menedzselése, illetve leányvállalatai működésének koordinálása. A mérleg fordulónapja után bekövetkezett lényeges események, különösen jelentős folyamatok: A NUTEX Nyrt áprilisában bejelentette, hogy leányvállalata a HUMET North America Inc tájékoztatta arról, hogy az Organic Mission Magyarország Zrt. által elhatározott alaptőke-emelés következtében a HUMET North America Inc részesedése az Organic Mission Magyarország Zrt-ben 41,9%-ra csökkent. A várható fejlődés: A Társaság fejlődése döntően új akvizíciók megvalósításával, a meglévő portfólió módosításával, fejlesztésével, illetve a csoporthoz tartozó vállalatok terjeszkedése, fejlődése útján történhet. Kutatás és kísérleti fejlesztés: K+F tevékenység 2011-ben elsősorban az Organic Mission Magyarország Zrt-ben, illetve a kanadai ENEREX Botanicals Ltd.-ben zajlott. Telephelyek bemutatása: A Társaságnak nincsenek telephelyei. A vállalkozás által folytatott foglalkoztatáspolitika: A Társaság, illetve a konszolidációba bevont társaságok minimális alkalmazotti létszámmal dolgoznak.

3 A környezetvédelemmel kapcsolatos információk: A Társaság és a konszolidációba bevont leányvállalatainak tevékenységét nem befolyásolták környezetvédelemmel kapcsolatos események. A fenti társaságok irodai tevékenységük során figyelmet fordítanak a környezeti szempontok érvényesülésére. A Társaság, illetve a konszolidációban bevont leányvállalatai környezetvédelemmel kapcsolatos támogatásban nem részesültek. Jegyzett tőke összetétele és egyéb társasági jogi kérdések: A Társaság cégbíróságon bejegyzett alaptőkéje a fordulónap db, egyenként 24 Ft névértékű, dematerializált E sorozatú törzsrészvényből (jegyzett tőkén belüli arány: 98,1%) és db, egyenként 24 Ft névértékű, dematerializált F sorozatú, szavazatelsőbbségi jogot biztosító elsőbbségi részvényből (jegyzett tőkén belüli arány: 1,9%) állt. A Társaság október 10-i rendkívüli közgyűlésének az alaptőke leszállítására, illetve az alaptőke felemelésére vonatkozó határozatait, valamint a Társaság december 19-i rendkívüli közgyűlésének az alaptőke felemelésére vonatkozó határozatait a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság a tárgyévben jegyezte be a cégjegyzékbe. A szavazatelsőbbségi jogot biztosító részvény alapján a részvényes a névérték tízszeresének megfelelő mértékű szavazati jogot gyakorolhat. Munkavállalói részvényesi rendszer által előírt irányítási mechanizmus a Társaságnál nem működik. A vezető tisztségviselők kinevezéséről, visszahívásáról, illetve a Társaság alapszabályának módosításáról a közgyűlés 3/4-es többséggel dönt. A társaságnál november 2-től igazgatóság, illetve felügyelőbizottság helyett a gazdasági társaságokról szóló évi IV. törvény szerinti egységes irányítást megvalósító Igazgatótanács működik. Az Igazgatótanács tagjai Dr. Galamb Vilmos, az Igazgatótanács elnöke Csereklei Gábor Sándor, az Igazgatótanács tagja Horváth Dénes, az Igazgatótanács tagja Ludmán Szabolcs, az Igazgatótanács tagja Wayne M. Hachie, az Igazgatóság tagja A vezető tisztségviselők jogosultak a Társaság alaptőkéjét legfeljebb Ft-tal zárt körben vagy nyilvánosan megemelni.

4 A társaság főbb kockázatainak az ár-, hitel-, kamat-, likviditás- és cash-flow kockázatok számítanak. Ezen kockázatok kezelése a csoport szerteágazó tevékenysége miatt a konszolidációba bevont vállalkozások szintjén folyik. Az immateriális javak jövőbeli tartós hasznosíthatósága kockázatokat és bizonytalanságokat rejthet magában. Nem lehet kizárni, hogy az immateriális javak, a kísérleti fejlesztések eredményei a jövőben nem, vagy a korábbiakhoz képest kevésbe lesznek hasznosíthatóak, esetleg terven felüli értékcsökkenést kell elszámolni rájuk. A tartós részesedések és az adott kölcsönök döntően devizában állnak fenn, miáltal értéküket a devizaárfolyamok alakulása befolyásolja, ami kockázatokat és bizonytalanságokat rejthet magában. A leányvállalatok értéke a jövőben változhat azok működésének, gazdálkodásának eredményeképpen, ami szintén bizonytalanságot hordoz magában. Bizonytalanságot jelent, hogy a Társaság a mindenkori készpénzállományából meg tudja e valósítani stratégiai elképzeléseit. A kötelezettségek egy része devizában áll fenn, miáltal értéküket a devizaárfolyamok alakulása befolyásolja, ami kockázatokat és bizonytalanságokat rejthet magában. A társaság belső ellenőrzési és kockázatkezelési rendszereit az igazgatótanács, illetve az audit bizottság működteti külső partnerekkel együttműködésben. Az összevont (konszolidált) éves beszámoló készítésével összefüggésben az ellenőrzés független könyvvizsgáló közreműködésével is történik. A társaság, illetve leányvállalatainak bevételei és ráfordításai, eszközeinek és forrásainak értéke üzleti, piaci, jogi, szabályozási, illetve egyéb tényezőktől függően változhatnak, ami befolyásolhatja a társaság mindenkori eredményét, illetve szükségessé válhat a vállalatcsoport működésének kiigazítása. Az Igazgatótanács tagjai Dr. Galamb Vilmos, az Igazgatótanács elnöke Csereklei Gábor Sándor, az Igazgatótanács tagja Horváth Dénes, az Igazgatótanács tagja Ludmán Szabolcs, az Igazgatótanács tagja Wayne M. Hachie, az Igazgatóság tagja év során az Igazgatótanács tagjaiban változás nem következett be. A Társaság Igazgatótanácsában a év folyamán tisztséget betöltő személyek ezen tisztségük alapján egységesen évi bruttó Ft juttatásban részesültek.

5 Az Audit Bizottság tagjai: Horváth Dénes, az Audit Bizottság tagja Ludmán Szabolcs, az Audit Bizottság tagja Wayne Hachie, az Audit Bizottság tagja év során az Audit Bizottság tagjaiban változás nem következett be. A Társaság Audit Bizottságában a év folyamán tisztséget betöltő személyek ezen tisztségük alapján egységesen évi bruttó Ft juttatásban részesültek. A vállalkozás üzleti környezete A NUTEX Nyrt küldetése NUTEX Nyrt. küldetése, hogy a tökéletes egészség, a kiegyensúlyozott élet, és a természettel való harmónia lehetőségét hozza el valamennyi embertársunk számára. A NUTEX csoportba tartozó vállalatok Magyarországon és nemzetközi szinten is az egészség, a vitalitás és a természetes hatóanyagok jegyében tevékenykednek és egyedülálló termékeikkel segítséget kívánnak nyújtani a testi és lelki egészség, a külső és a belső harmónia megteremtésében. A vállalatcsoport prémium minőségű egészségmegőrző, egészségjavító, táplálékkiegészítő és kozmetikai termékeket nyújt fogyasztóinak az ismert világ egyre több pontján. Vezérelvének tekinti tisztelni és megóvni bolygónkat és az élővilágot, a természetes gyógyítás forrását. A NUTEX csoport célul tűzte ki, hogy kiemelkedő termékeit elérhetővé tegye Földünk valamennyi lakója számára. Ennek megfelelően számos disztribúciós ponttal rendelkezik Észak-Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, illetve Ázsiában, és dolgozik értékesítési helyszíneinek bővítésén. A NUTEX csoport vállalatainak bemutatása A NUTEX Nyrt, mint anyavállalat, az elmúlt években jelentős változásokon ment keresztül. A korábbi stratégiai döntéseknek megfelelően a korábbi gyártási és kereskedelmi tevékenység kiszervezésre került, azzal, hogy a kifejlesztett termékekkel kapcsolatos immateriális javakat a Társaság megtartotta.

6 A fentiek hatására a NUTEX Nyrt. egyre inkább egy holding vállalattá vált, melynek tevékenysége befektetéseinek menedzselése, illetve leányvállalatai működésének koordinálása. Anyavállalat székhelye: 1147 Budapest, Telepes u. 53. A konszolidációba bevont leányvállalatok tevékenységének bemutatása: A NUTEX Nyrt. 100%-os tulajdonában van az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett HUMET North America Inc. nevű vállalat, amely alapvetően az anyavállalathoz hasonló holding vállalat, döntően vagyonkezeléssel, illetve finanszírozási ügyletekkel foglalkozik. A HUMET North America Inc ben gyártási, kereskedelmi tevékenységet nem végzett. Székhely: US, Washington NE 4th Street, Suite 1850 Bellevue Anyavállalat: NUTEX Befektetési Nyrt. A HUMET North America Inc. 51%-os tulajdonában van a kanadai British Columbiában bejegyzett Enerex Botanicals Ltd., amely társaság a táplálék-kiegészítő termékek piacán kb. 40 féle készterméket értékesít. Az Enerex Ltd. fő piaca Észak Amerika, de képviseletei működnek Ázsiában, Európában, illetve a Közel-Keleten is. Székhely: CA- Vancouver, West Georgia Street Anyavállalat: HUMET North America Inc. Végső anyavállalat: NUTEX Befektetési Nyrt. Az Enerex Ltd-vel azonos székhelyen működő, 100%-os tulajdonában lévő leányvállalata a Health Connections.ca Ltd., mely internetes kereskedelemmel foglalkozik ugyanebben az iparágban. Székhely: CA- Vancouver, West Georgia Street Anyavállalat: ENEREX Botanicals Ltd. Végső anyavállalat: NUTEX Befektetési Nyrt. Az Enerex Ltd-vel azonos székhelyen működő, 100%-os tulajdonában lévő leányvállalata a Phoenix Nutraceuticals Ltd., mely társaság alapvetően táplálékkiegészítő termékek hatóanyagait értékesíti Észak Amerikában. Székhely: CA- Vancouver, West Georgia Street Anyavállalat: ENEREX Botanicals Ltd. Végső anyavállalat: NUTEX Befektetési Nyrt. A Megoldás Patika Kft. két budapesti gyógyszertárat működtető gazdasági társaság. Székhely: 1091 Budapest Üllői út 91/A Anyavállalat: HUMET North America Inc. Végső anyavállalat: NUTEX Befektetési Nyrt. Az Organic Mission Magyarország Zrt. táplálékkiegészítő készítmények forgalmazásával foglalkozik. Székhely: 1134 Budapest Váci út 45. Anyavállalat: HUMET North America Inc. Végső anyavállalat: NUTEX Befektetési Nyrt.

7 Az NTX Corporation a NUTEX Nyrt. 100 %-os tulajdonában álló, az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett társaság a tárgyévben érdemi gazdasági tevékenységet nem folytatott. A NUTEX csoport fő piacai A NUTEX csoport vállalatainak fő piacai az Európai Unió, Észak Amerika, de képviseletei működnek Ázsiában és a Közel-Keleten is. Az Enerex Botanicals Ltd. és leányvállalatai a táplálék-kiegészítők piacán működnek, az Organic Mission Magyarország Zrt. szintén táplálék-kiegészítők, élelmiszerek, illetve kozmetikumok kereskedelmét végzi, míg a Megoldás Patika Kft budapesti gyógyszertáraiban végzett tevékenysége a gyógyszer-, gyógyhatású készítmény- és gyógyászati segédeszközök kiskereskedelem mellett kiterjed többféle homeopátiás termék, gyógyvizek, gyógyteák és más egészségmegőrző termékek illetve gyógyhatású készítmények forgalmazására is. A vállalkozás céljai és stratégiája A NUTEX Nyrt holdingvállalatként működik, célja, hogy vagyonát kezelje, Társaság fenntarthatóságát biztosítsa, illetve a részvényesi értéket növelje. Ennek megfelelően stratégiájában szerepel a Társaság portfóliójába tartozó leányvállalatok körének további alakítása, akár új vállalatok alapításával, akár akvizíciók útján, de sor kerülhet meglévő leányvállalatok, illetve részesedések átszervezésére, értékesítésére, realizálására is. Szintén a stratégia részét képezi a meglévő leányvállalatok földrajzi terjeszkedésének előmozdítása, piacaik kedvezőbb átalakítása, új piacok megszerzése. A NUTEX Nyrt működési stratégiájában továbbiakban is a holding struktúra megőrzése szerepel. A vállalkozás főbb erőforrásai és kockázatai, az ezekkel kapcsolatos változások és bizonytalanságok A NUTEX Nyrt főbb erőforrásait a Társaság eszközei jelentik. A Társaság jelentősebb értékű immateriális javakkal rendelkezik, az alábbiak szerint:

8 (az alábbi táblázatokban a bal oldali érték az előző időszaki 2010 évi értékeket, míg a jobb oldali érték a tárgyidőszaki, 2011 évi értékeket jelöli, az adatok ezer Ft-ban értendők) I. IMMATERIÁLIS JAVAK ( sorok) Alapítás-átszervezés aktivált értéke 2.Kísérleti fejlesztés aktivált értéke Vagyoni értékű jogok 4.Szellemi termékek Üzleti vagy cégérték 6.Immateriális javakra adott előlegek 7.Immateriális javak értékhelyesbítése Az immateriális javak értéke kb. 23,5 millió Ft-tal csökkent az előző évihez képest. Az immateriális javak jövőbeli tartós hasznosíthatósága kockázatokat és bizonytalanságokat rejthet magában. Nem lehet kizárni, hogy az immateriális javak, a kísérleti fejlesztések eredményei a jövőben nem, vagy a korábbiakhoz képest kevésbe lesznek hasznosíthatóak, esetleg terven felüli értékcsökkenést kell elszámolni rájuk. A Társaság tárgyi eszközökkel nem rendelkezik. A Társaság jelentősebb értékű befektetett pénzügyi eszközzel rendelkezik, az alábbiak szerint: III. BEFEKTETETT PÉNZÜGYI ESZKÖZÖK ( sorok) Tartós részesedés kapcsolt vállalkozásban Tartósan adott kölcsön kapcsolt vállalkozásban Egyéb tartós részesedés 4.Tartósan adott kölcsön egyéb részesedési viszonyban álló vállalkozásban 5.Egyéb tartósan adott kölcsön 6.Tartós hitelviszonyt megtestesítő értékpapír 7.Befektetett pénzügyi eszközök értékhelyesbítése A tartós részesedések és az adott kölcsönök döntően devizában állnak fenn, miáltal értéküket a devizaárfolyamok alakulása befolyásolja, ami kockázatokat és bizonytalanságokat rejthet magában. A leányvállalatok értéke a jövőben változhat azok működésének, gazdálkodásának eredményeképpen, ami szintén bizonytalanságot hordoz magában. A Társaság leányvállalatainak, részesedéseinek összetétele szintén változhat, ami további bizonytalanságot jelenthet. A Társaság készletekkel nem rendelkezik. A Társaság rendelkezik követelésekkel az alábbiak szerint:

9 II. KÖVETELÉSEK ( sorok) Követelések áruszállításból és szolgáltatásokból (vevők) Követelések kapcsolt vállalkozással szemben Követelések egyéb részesedési viszonyban lévő vállalkozással szemben 4. Váltókövetelések 5.Egyéb követelések A követelések értéke kismértékben emelkedett az előző évi értékhez képest. Az előző évhez hasonlóan fennálló állománya döntő része vevő követelés. A Társaság forgatási célú értékpapírokkal nem rendelkezik. A Társaság rendelkezik pénzeszközökkel az alábbiak szerint: IV. PÉNZESZKÖZÖK ( sorok) Pénztár, csekkek Bankbetétek A pénzeszközök szintje az előző évhez képest közel 14,5 millió Ft-tal csökkent. Az előző évhez hasonlóan fennálló állománya döntően bankbetétekben van. Bizonytalanságot jelent, hogy a Társaság a mindenkori készpénzállományából meg tudja e valósítani stratégiai elképzeléseit. A Társaság rendelkezik aktív időbeli elhatárolásokkal az alábbiak szerint: C. Aktív időbeli elhatárolások Bevételek aktív időbeli elhatárolása 16 2.Költségek, ráfordítások aktív időbeli elhatárolása Halasztott ráfordítások Az aktív időbeli elhatárolások értéke emelkedett az előző évihez képest, és összességében alacsony értéket képvisel. Az aktív időbeli elhatárolások állományában megoszlása közel fele-fele arányban bevételek aktív időbeli elhatárolása, illetve költségek, ráfordítások aktív időbeli elhatárolása. A Társaság saját tőkéje emelkedett az előző évihez képest, az alábbiak szerint: D. Saját tőke ( sor) I. JEGYZETT TŐKE Ebből: visszavásárolt tulajdoni részesedés névértéken II.JEGYZETT, DE MÉG BE NEM FIZETETT TŐKE (-) III.TŐKETARTALÉK IV.EREDMÉNYTARTALÉK V.LEKÖTÖTT TARTALÉK VI.ÉRTÉKELÉSI TARTALÉK VII.MÉRLEG SZERINTI EREDMÉNY

10 A jegyzett tőke csökkenése az előző évben elhatározott, de a tárgyévben bejegyzésre került tőkeleszállítás következménye. A jegyzett tőke csökkenése az eredménytartalék javára került átvezetésre, ami az eredménytartalék állományát növeli. A mérleg szerint eredmény az előző évi szinthez képest emelkedett. A Társaság mindenkori eredménytermelő képessége üzleti, piaci, jogi, szabályozási, adózási és egyéb tényezők miatt kockázatokat és bizonytalanságokat hordoz magában. Bizonytalanságot jelent, hogy a Társaság osztalékpolitikája a jövőben változhat. A Társaság céltartalékokkal nem rendelkezik. A Társaság rendelkezik kötelezettségekkel az alábbiak szerint: F. Kötelezettségek ( sor) I. HÁTRASOROLT KÖTELEZETTSÉGEK ( sorok) 0 1.Hátrasorolt kötelezettségek kapcsolt vállalkozással szemben 2.Hátrasorolt köt. egyéb részesedési viszonyban lévő vállalk. szemben 3.Hátrasorolt kötelezettségek egyéb gazdálkodóval szemben II. HOSSZÚ LEJÁRATÚ KÖTELEZETTSÉGEK ( sorok) Hosszú lejáratra kapott kölcsönök 2.Átváltoztatható kötvények Tartozások kötvénykibocsátásból 4.Beruházási és fejlesztési hitelek 5.Egyéb hosszú lejáratú hitelek 6.Tartós kötelezettségek kapcsolt vállalkozással szemben 7. Tartós köt. egyéb részesedési viszonyban lévő vállalk. szemben 8.Egyéb hosszú lejáratú kötelezettségek III. RÖVID LEJÁRATÚ KÖTELEZETTSÉGEK ( sorok) Rövid lejáratú kölcsönök - ebből: az átváltoztatható kötvények 2.Rövid lejáratú hitelek 3.Vevőtől kapott előlegek 4.Kötelezettségek áruszállításból és szolgáltatásból (szállítók) Váltótartozások 6.Rövid lejáratú kötelezettségek kapcsolt vállalkozással szemben Rövid lej. köt. egyéb részesedési viszonyban lévő vállalk. szemb. 8.Egyéb rövid lejáratú kötelezettségek A kötelezettségek mértéke kb. 25,1 millió Ft-tal csökkent az előző évihez képest. A kötelezettségek mértéke nagyobb részben hosszú lejáratú, kisebb részben rövid lejáratú kötelezettségekből áll. A Társaság rendelkezik passzív időbeli elhatárolással az alábbiak szerint: G. Passzív időbeli elhatárolások Bevételek passzív időbeli elhatárolása 2.Költségek, ráfordítások passzív időbeli elhatárolása Halasztott bevételek

11 A passzív időbeli elhatárolások szintje csökkent az előző évihez képest, értéke alacsonynak tekinthető. Az előző évhez hasonlóan állománya költségek, ráfordítások passzív időbeli elhatárolásából áll. A konszolidált értékek vizsgálata (az alábbi táblázatokban az adatok ezer Ft-ban értendők) A csoport rendelkezik forgóeszközökkel az alábbiak szerint: FORGÓESZKÖZÖK Előző év Tárgy év Pénzeszközök Vevőkövetelések Egyéb nem vevőkövetelések Készletek Rövid távú befektetések - - Egyéb forgóeszközök Forgóeszközök összesen A pénzeszközök állománya némiképp csökkent. Kismértékben emelkedtek a vevőkövetelések, ugyanakkor nagyobb mértékben emelkedtek az egyéb nem vevő követelések. A készletek szintje némileg emelkedett az előző év hasonló időszakához képest. A rövid távú befektetések értéke nem változott. Az egyéb forgóeszközök szintje nagyobb mértékben nőtt. Összességében a forgóeszközök szintje több, mint 50%-kal emelkedett. A csoport rendelkezik befektetett eszközökkel az alábbiak szerint: BEFEKTETETT ESZKÖZÖK Előző év Tárgy év Tárgyi eszközök nettó értéke Immateriális javak nettó értéke Befektetett pénzügyi eszközök Halasztott adókövetelés Goodwill Befektetett eszközök összesen A tárgyi eszközök értéke, a befektetett pénzügyi eszközök értéke, illetve a halasztott adókövetelés értéke növekedett, az immateriális javak nettó értéke csökkent. A goodwill értéke az előző évi értékhez képest nem változott. Összességében a befektetett eszközök értéke kb. 5%-kal emelkedett. A csoport rendelkezik rövid lejáratú kötelezettségekkel az alábbiak szerint:

12 RÖVID LEJÁRATÚ KÖTELEZETTSÉGEK Előző év Tárgy év Szállítók Kötelezettségek és passzív időbeli elhatárolások Céltartalékok - - Rövid lejáratú tartozások Rövid lejáratú kötelezettségek összesen A rövid lejáratú kötelezettségek szintje kb. 158,6 millió Ft-tal emelkedett az előző évhez képest, ami kb. 31%-os növekedésnek felel meg. HOSSZÚ LEJÁRATÚ KÖTELEZETTSÉGEK Előző év Tárgy év Hosszú lejáratú kötelezettség Halasztott adó - - Hosszú lejáratú kötelezettségek összesen A hosszú lejáratú kötelezettségek kismértékben csökkentek az előző évhez képest. SAJÁT TŐKE Előző év Tárgy év Jegyzett tőke Tőketartalék Eredménytartalék Egyéb saját tőke Anyavállalat tulajdonosaira jutó saját tőke összesen Kisebbségi részesedés Kisebbségi tulajdonosokra jutó tőke összesen Tőke összesen Az anyavállalat tulajdonosaira jutó saját tőke és a tőke összesen is növekedett az előző év adataihoz képest. A konszolidált mérlegfőösszeg az előző évi ezer Ft-ról a tárgyévi ezer Ft-ra emelkedett, ami kb. 17%-os növekedést jelent. Az eszközök és források egy része devizában áll fönn, miáltal értéküket a devizaárfolyamok alakulása befolyásolja, ami kockázatokat és bizonytalanságokat rejt magában. Az immateriális javak jövőbeli tartós hasznosíthatósága kockázatokat és bizonytalanságokat rejthet magában. Nem lehet kizárni, hogy az immateriális javak, a kísérleti fejlesztések eredményei a jövőben nem, vagy a korábbiakhoz képest kevésbe lesznek hasznosíthatóak, esetleg terven felüli értékcsökkenést kell elszámolni rájuk. Bizonytalanságot jelent, hogy a csoport a mindenkori eszköz- és forrásállományából, illetve a rendelkezésére álló készpénzállományából meg tudja e valósítani stratégiai elképzeléseit. A befektetett pénzügyi eszközök döntően devizában állnak fenn, miáltal értéküket a devizaárfolyamok alakulása befolyásolja, ami kockázatokat és bizonytalanságokat rejthet magában.

13 A leányvállalatok értéke a jövőben változhat azok működésének, gazdálkodásának eredményeképpen, ami szintén bizonytalanságot hordoz magában. A Társaság leányvállalatainak, részesedéseinek összetétele szintén változhat, ami további bizonytalanságot jelenthet. A csoport eszközeinek és forrásainak értéke, azok összetétele, valamint a vállalatcsoport mindenkori működése és eredménytermelő képessége üzleti, piaci, jogi, szabályozási, adózási és egyéb tényezők miatt kockázatokat és bizonytalanságokat hordoz magában. Fontosabb közgyűlési döntések A Társaság április 30-án megtartott éves rendes közgyűlése az alábbi határozatokat hozta: - A Közgyűlés a jegyzőkönyvet hitelesítő részvényest megválasztotta. - A Közgyűlés elfogadja az Igazgatótanács jelentését a Társaság évi éves beszámolójáról és a Társaság évi konszolidált éves beszámolójáról. - A Közgyűlés a Társaság évi éves beszámolóját ezer Ft mérlegfőösszeggel és ezer Ft adózott eredménnyel, a Társaság évi konszolidált éves beszámolóját ezer Ft mérlegfőösszeggel és ezer Ft adózott eredménnyel elfogadja, és úgy rendelkezik, hogy az adózott eredményből valamennyi kibocsátott részvény tekintetében részvényenként 10 Ft, összesen Ft osztalék kerüljön kifizetésre, az adózott eredmény fennmaradó része pedig kerüljön eredménytartalékba. - A Közgyűlés elfogadja a Társaság Felelős Társaságirányítási Jelentését. - A Közgyűlés a vezető tisztségviselők üzleti évben végzett tevékenységének értékelése alapján igazolja, hogy a vezető tisztségviselők az üzleti év során a Társaság érdekeinek elsődlegességét szem előtt tartva végezték munkájukat, ezért a részükre adható felmentvényt megadja. - A Közgyűlés a Társaság alapszabályát az előterjesztésnek megfelelően módosítja. - A Közgyűlés felhatalmazza a Társaság Igazgatótanácsát a Társaság által végrehajtandó tranzakciók részvényszükségletének biztosítása, az akvizíciók és egyéb vásárlások ellenértékeként felhasználandó részvénymennyiség biztosítása, a részvény árfolyam-ingadozása esetén a gyors beavatkozás lehetőségének megteremtése céljából, valamint a Társaság tőkeoptimalizációjával kapcsolatos tranzakciók végrehajtása érdekében saját részvények megszerzésére.

14 Jelen felhatalmazás a Társaság által kibocsátott valamennyi részvényfajtába és részvényosztályba tartozó részvény megszerzésére kiterjed. Amennyiben visszterhes részvényszerzésre kerül sor, akkor az ennek során alkalmazott ellenérték legalább a részvény névértéke, és legfeljebb az ügylet létrejöttét megelőző napon, a Budapesti Értéktőzsdén rögzített záróár 150%-a. Az Igazgatótanács jelen felhatalmazásban rögzített jogaival október 31- ig élhet. Részvénycsere A Társaság április 30-án megtartott éves rendes közgyűlése 5. számú határozatával úgy döntött, hogy a Társaság A sorozatú dematerializált törzsrészvényeinek egyenkénti névértékét 6 Ft-ról, azaz hat forintról a részvények 100, azaz egyszáz darabonkénti összevonásával 600 Ft-ra, azaz hatszáz forintra módosítja, és ezzel összefüggésben a Társaság alaptőkéjét db (nyolcszázhétezer-nyolcszáz darab) egyenként 600 Ft (hatszáz forint) névértékű, C sorozatú, dematerializált törzsrészvényben és db (hárommillió-ötszázezer darab), egyenként 6 Ft (hat forint) névértékű, B sorozatú, dematerializált szavazatelsőbbségi jogot biztosító elsőbbségi részvényben állapítja meg. A közgyűlés egyidejűleg felhatalmazta az Igazgatótanácsot a részvények átalakítására vonatkozó részletes koncepció kidolgozására. Ezt követően a Társaság október 10-én megtartott rendkívüli közgyűlése 3. számú határozatával úgy döntött, hogy a Társaság B sorozatú dematerializált szavazatelsőbbségi jogot biztosító részvényeinek egyenkénti névértékét 6 Ft-ról, azaz hat forintról a részvények 100, azaz egyszáz darabonkénti összevonásával 600 Ft-ra, azaz hatszáz forintra módosítja, és ezzel összefüggésben a Társaság alaptőkéjét db (nyolcszázhétezer-nyolcszáz darab) egyenként 600 Ft (hatszáz forint) névértékű, C sorozatú, dematerializált törzsrészvényben és db (harmincötezer darab), egyenként 600 Ft (hatszáz forint) névértékű, D sorozatú, dematerializált szavazatelsőbbségi jogot biztosító elsőbbségi részvényben állapítja meg. A közgyűlés egyidejűleg felhatalmazta az Igazgatótanácsot a részvények átalakítására vonatkozó részletes koncepció kidolgozására. A Társaság október 10-én megtartott rendkívüli közgyűlése 4. számú határozatával döntött a Társaság alaptőkéjének leszállításáról, melynek módja a részvények névértékének csökkentése. Az alaptőke leszállításának végrehajtása során a dematerializált formában előállított 600 Ft névértékű C sorozatú törzsrészvények törlésre kerülnek, és helyükbe az új 24 Ft névértékű E sorozatú törzsrészvények lépnek, míg a 600 Ft névértékű D sorozatú elsőbbségi részvények

15 szintén törlésre kerülnek, és helyükbe az új 24 Ft névértékű F sorozatú elsőbbségi részvények lépnek. A közgyűlés egyidejűleg felhatalmazta az Igazgatótanácsot, hogy gondoskodjon az alaptőke csökkentésével kapcsolatos feladatok végrehajtásáról. Mind a névértékváltozásokat, mind az alaptőke leszállítását a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság a cégjegyzékbe bejegyezte. A részvények névértékének módosítására és a közgyűlési felhatalmazásra tekintettel a Társaság Igazgatótanácsa az alábbiakról februárjában tájékoztatja a részvényeseit a részvénycsere lebonyolításáról. A névértékváltozásokra és az alaptőke leszállítására tekintettel 100 darab 6 Ft névértékű A sorozatú törzsrészvény helyébe 1 darab 24 Ft névértékű E sorozatú törzsrészvény lépett, mellyel összefüggésben minden 100 darab 6 Ft névértékű A sorozatú törzsrészvény tulajdonosa 1 darab 24 Ft névértékű, E sorozatú dematerializált törzsrészvény értékpapírszámlán történő jóváírására volt jogosult. Úgyszintén a névértékváltozásokra és az alaptőke leszállítására tekintettel 100 darab 6 Ft névértékű B sorozatú elsőbbségi részvény helyébe 1 darab 24 Ft névértékű F sorozatú elsőbbségi részvény lépett, mellyel összefüggésben minden 100 darab 6 Ft névértékű B sorozatú elsőbbségi részvény tulajdonosa 1 darab 24 Ft névértékű, F sorozatú dematerializált elsőbbségi részvény értékpapírszámlán történő jóváírására volt jogosult. Az új részvényekhez kapcsolódó jogosultságok és kötelezettségek a Társaság hatályos Alapszabályában és a gazdasági társaságokról szóló évi IV. törvényben biztosított jogok és kötelezettségek tekintetében azonosak a korábbi részvényekével. A részvénycsere (átalakítás) időpontja: március 7. napja volt. E napon került sor az új részvények keletkeztetésére, és ezzel egyidejűleg a régi részvények érvénytelenítésére. Az érvénytelenné nyilvánított részvény forgalomképtelen. Ezen időpontot követően a NUTEX Nyrt-vel kapcsolatos részvényesi jogokat kizárólag az új részvények testesítik meg. A részvénycsere a hirdetményeknek megfelelően lezajlott. A 100:1 arányú részvénycsere során keletkező új részvények jóváírásra kerültek a részvényesek értékpapírszámláin. A régi részvényekből maradó töredékrészvények ellenértékét a Társaság a számlavezetők részére átutalta.

16 A részvénycsere során 100 darab régi NUTEX részvény került átalakításra 1 darab új NUTEX részvénnyé. Ennek megfelelően az 1 darab új NUTEX részvényhez kapcsolódó vagyoni és részvényesi jogok megegyeznek a 100 darab régi részvényhez együttesen kapcsolódó vagyoni és részvényesi jogokkal. A részvénycserét követően a Társaság kibocsátott részvényeinek összetétele az alábbiak szerint alakult: A Társaság alaptőkéjének összetétele: Részvénysorozat Névérték (Ft/db) Kibocsátott darabszám Össznévérték (Ft) E sorozat (törzsrészvény) F sorozat (szavazatelsőbbségi részvény) Alaptőke nagysága

17 Az éves beszámoló időszakában elért eredményei és kilátásai A vállalatcsoport gazdálkodásának eredménye KONSZOLIDÁLT ÁTFOGÓ EREDMÉNYKIMUTATÁS (adatok ezer forintban) NUTEX csoport NUTEX csoport ÁRBEVÉTEL Értékesítés közvetlen önköltsége Fedezeti összeg Értékesítési, általános és adminisztratív költségek EGYÉB BEVÉTELEK Egyéb ráfordítások A tevékenység eredménye Pénzügyi bevételek Pénzügyi ráfordítások Rendkívüli eredmény Adózás előtti eredmény Adózás Halasztott adó Adózott eredmény A NUTEX Nyrt. konszolidált árbevétele a 2010-es kb millió forintról 2011-ben kb millió forintra emelkedett. A csoport konszolidált eredménye a 2010-es kb. 101,4 millió forint nyereségről 2011-ben több mint 151,6 millió forint nyereségre emelkedett. Ugyan a konszolidált szintű értékesítés közvetlen költsége is nőtt, a nagyobb mértékben növekvő árbevétel miatt a fedezeti összeg szintén jelentősen emelkedett a korábbi évhez képest. A csoportszintű pénzügyi bevételek és a csoportszintű pénzügyi ráfordítások is csökkentek az előző év adataihoz képest. A rendkívüli eredmény 5,1 millió Ft-tal javult, de még mindig veszteség jellegű. Mindezek hatására az adózás előtti eredmény 123 millió Ft fölé emelkedett, az adózott eredmény pedig 151 millió Ft fölé. Az árbevétel nagyságát nézve a leányvállalatok közül az Organic Mission Magyarország Zrt. érte el a legmagasabb értéket, nettó árbevétele meghaladta az millió Ft-ot. Szintén növekvő árbevételt értek el a NUTEX Nyrt. többségi tulajdonában lévő két nagy forgalmú budapesti gyógyszertár tulajdonosai is, miután

18 2011-ben 500 millió Ft-ot meghaladó nettó árbevételt realizáltak. Az előző évi számokhoz képest ugyancsak növelte árbevételét az Enerex Botanicals Ltd. is, amely érték a tárgyévben meghaladta a CAD-t. Kutatás-fejlesztés, szabadalmak A Társaság májusában bejelentette, hogy a Magyar Szabadalmi Hivatal lajstromszámon a Társaság P ügyszámú Humin- és fulvosvakat tartalmazó, szilárd formájú gyógyszerkészítmények és táplálék-kiegészítők című bejelentésére szabadalmat adott. Vállalatbővítés, akvizíciók Gyógyszer kiskereskedelem. A Társaság márciusában bejelentette, hogy a 100%-os tulajdonában lévő leányvállalata, a HUMET North America Inc üzletrész adásvételi szerződést írt alá egy két darab budapesti gyógyszertárat működtető korlátolt felelősségű társaság 51%-os részesedésének megszerzéséről. A gyógyszertárakra vonatkozó jogi szabályozás változása ezen leányvállalatok tekintetében középtávon bizonytalanságokat hordoz magában. Táplálék-kiegészítő és kozmetikai termékek A Társaság és az Organic Mission Magyarország Zrt októberében bejelentette, hogy a Társaság leányvállalata, a HUMET North America Inc a társaságok és részvényeseik döntésének megfelelően megállapodott az Organic Mission Magyarország Zrt 51%-os tulajdonrészének megszerzéséről, mely egy magyarországi táplálék-kiegészítők és kozmetikumok forgalmazásával foglalkozó, vállalat. Egyéb akvizíciós tervek A fentieken túlmenően további akvizíciós célpontok vizsgálata is folyt a 2011-es időszakban. Bizonytalanságot jelent, hogy a Társaság, illetve annak leányvállalatai végrehajtanak-e további akvizíciókat, valamint az, hogy a jövőben átalakulhat a cégcsoport szerkezete, illetve a korábban megszerzett részesedések mértéke változhat. Bizonytalanságot jelent a világgazdasági helyzet, valamint a csoport piacainak gazdasági helyzete és kilátásai.

19 A teljesítmény mérésének mennyiségi és minőségi mutatói, illetve jelzői NUTEX Befektetési Nyrt. AZ EREDMÉNY ÉS A JÖVEDELMEZŐSÉG ALAKULÁSA December 31. AZ EREDMÉNY FŐBB ÖSSZETEVŐI ELŐZŐ ÉV adatok eft-ban TÁRGY ÉV Üzemi tevékenység eredménye Pénzügyi műveletek eredménye Rendkívüli eredmény Adózás előtti eredmény összesen Adózott eredmény Mérleg szerinti eredmény MUTATÓ MEGNEVEZÉS MUTATÓ SZÁMÍTÁSA MÉRLEG HIVATKOZÁS ELŐZŐ ÉV TÁRGY ÉV Árbevétel arányos üzemi eredmény Üzemi tev. eredménye Er. A 12,55% -35,31% Értékesítés nettó árbevétele Er. I. Tőkearányos adózott eredmény Adózott eredmény Er. F 9,21% 10,52% Saját tőke D. Eszközhatékonyság Adózott eredmény Er. F 7,82% 9,27% Teljes eszközállomány A+B+C

20 NUTEX Befektetési Nyrt. A KÖLTSÉGSZERKEZET ALAKULÁSA ("A") December 31. Megnevezés Előző év Tárgyév ezer Ft % ezer Ft % Nettó árbevétel Saját termelésű készletek állományváltozása - - Saját előállítású eszközök aktivált értéke - - Bruttó árbevétel (termelési érték) Egyéb bevétel Összes árbevétel % % Anyagköltség 1 0% Igénybevett szolgáltatások értéke % % Egyéb szolgáltatások értéke % % Eladott áruk beszerzési értéke Eladott (közvetített) szolgáltatások értéke Anyagjellegű ráfordítások összesen % % Bérköltség % % Személyi jellegű egyéb kifizetések % % Bérjárulékok 910 2% % Személyi jellegű ráfordítások összesen % % Értékcsökkenési leírás % % Egyéb ráfordítások % 895 3% Összes költség és ráfordítás % % Üzemi (üzleti) tevékenység eredménye % %

21 NUTEX Befektetési Nyrt. A PÉNZÜGYI HELYZET RÖVIDTÁVÚ MUTATÓI December 31. MUTATÓ MEGNEVEZÉS MUTATÓ SZÁMÍTÁSA MÉRLEG HIVATKOZÁS ELŐZŐ ÉV TÁRGY ÉV Likviditási mutató Forgóeszközök B 0,84 1,00 Rövid lejáratú köt. F.III. Likviditási gyorsráta Pénzeszközök + ért.pap.+követelések Rövid lejáratú köt. B.IV.+B.III.+B.II. F.III. 0,84 1,00 Készpénzlikviditás Pénzeszközök + ért.pap. B.IV.+B.III. 0,26 0,10 Rövid lejáratú köt. F.III. Nettó működő tőke Forgóeszk. B F.III eft -52 eft Rövid lejáratú köt. Vevőkintlevőség Záró vevőállomány B.II ,05 431,14 napokban Átlagos napi árbevétel Er.I./365 Készletállomány Zárókészlet B.I. napokban Átlagos napi ELÁBÉ Er."A".08/365 * Kereskedő cégeknél, ha "Összköltség" típusú eredménykimutatást készít Készletállomány Készletek B.I. Átlagos napi közvetlen napokban ktg. Er."B".II/365 * Termelő cégeknél, ha "Forgalmi költség" típusú eredménykimutatást készít

22 NUTEX Befektetési Nyrt. A VAGYONI HELYZET ÉS A TŐKESZERKEZET MUTATÓI December 31. MUTATÓ MEGNEVEZÉS MUTATÓ SZÁMÍTÁSA MÉRLEG HIVATKOZÁS ELŐZŐ ÉV TÁRGY ÉV Tőkeszerkeszeti mutató Saját tőke D 585,39% 763,34% Kötelezettségek F Saját tőke - jegyzett tőke aránya Saját tőke D 241,00% 3229,19% Jegyzett tőke D.I. Befektetett eszközök Saját tőke D 88,75% 90,89% fedezettsége Befektetett eszközök A Vagyonszerkezet Befektetett eszközök A 2215,02% 3161,04% Forgóeszközök B Befektetett eszközök aránya Befektetett eszköz A 95,68% 96,93% Teljes eszközállomány A+B+C

23 Konszolidált mutatók AZ EREDMÉNY ÉS A JÖVEDELMEZŐSÉG ALAKULÁSA (konszolidált adatok) MUTATÓ MEGNEVEZÉS MUTATÓ SZÁMÍTÁSA MÉRLEG HIVATKOZÁS ELŐZŐ ÉV TÁRGY ÉV Árbevétel arányos üzemi eredmény A tev. eredménye Er. A 2% 2% Árbevétel Er. I. Tőkearányos adózott eredmény Adózott eredmény Er. F 7% 9% Tőke összesen D. Eszközhatékonyság Adózott eredmény Er. F 5% 6% Teljes eszközállomány A+B+C A PÉNZÜGYI HELYZET RÖVIDTÁVÚ MUTATÓI (konszolidált adatok) MUTATÓ MEGNEVEZÉS MUTATÓ SZÁMÍTÁSA MÉRLEG HIVATKOZÁS ELŐZŐ ÉV TÁRGY ÉV Likviditási mutató Forgóeszközök B 1,12 1,29 Rövid lejáratú köt. F.III. Likviditási gyorsráta Pénzeszközök + ért.pap.+követelések Rövid lejáratú köt. B.IV.+B.III.+B.II. F.III. 0,68 0,95 Készpénzlikviditás Pénzeszközök + ért.pap. B.IV.+B.III. 0,13 0,09 Rövid lejáratú köt. F.III. Nettó működő tőke Forgóeszk. B F.III eft eft Rövid lejáratú köt.

24 A VAGYONI HELYZET ÉS A TŐKESZERKEZET MUTATÓI (konszolidált adatok) MUTATÓ MEGNEVEZÉS MUTATÓ SZÁMÍTÁSA MÉRLEG HIVATKOZÁS ELŐZŐ ÉV TÁRGY ÉV Tőkeszerkezeti mutató Tőke összesen D 257% 232% Kötelezettségek F Saját tőke - jegyzett tőke aránya Tőke összesen D 302% 4016% Jegyzett tőke D.I. Befektetett eszközök Tőke összesen D 98% 106% fedezettsége Befektetett eszközök A Vagyonszerkezet Befektetett eszközök A 281% 195% Forgóeszközök B Befektetett eszközök aránya Befektetett eszköz A 74% 66% Teljes eszközállomány A+B+C

25 Felelősségvállaló nyilatkozat A NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság, mint kibocsátó kijelenti, hogy az alkalmazható számviteli előírások alapján, a legjobb tudásuk szerint elkészített összevont (konszolidált) éves beszámoló valós és megbízható képet ad a kibocsátó és a konszolidációba bevont vállalkozások eszközeiről, kötelezettségeiről, pénzügyi helyzetéről, valamint nyereségéről és veszteségéről, továbbá az összevont (konszolidált) vezetőségi jelentés megbízható képet ad a kibocsátó és a konszolidációba bevont vállalkozások helyzetéről, fejlődéséről és teljesítményéről, ismertetve a főbb kockázatokat és bizonytalansági tényezőket. Budapest, április 29. Dr. Galamb Vilmos elnök

VEZETŐSÉGI JELENTÉS 2011

VEZETŐSÉGI JELENTÉS 2011 VEZETŐSÉGI JELENTÉS 2011 Üzleti jelentés A Társaság rövid bemutatása Cégnév: NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Rövidített cégnév: NUTEX Nyrt Székhely: 1147. Budapest, Telepes u. 53.

Részletesebben

KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉS

KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉS KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉS Konszolidált üzleti jelentés A Társaság rövid bemutatása Cégnév: NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Rövidített cégnév: NUTEX Nyrt Székhely: 1147. Budapest,

Részletesebben

Rendkívüli tájékoztatás

Rendkívüli tájékoztatás HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Nyrt. 1143 Budapest, Ilka utca 31. Tel.:+36-1- 801-7081 Fax: +36-1-801-7082, E-mail: humet@humet.hu Rendkívüli tájékoztatás A HUMET Nyrt értesít mindenkit, akit

Részletesebben

Ügyfél neve Bookline Magyarország Kft 1 2 6 o 2 1 8 o 5 2 4 7 1 1 3 o 1 Statisztikai számjel Mérlegkészítés helye Budapest

Ügyfél neve Bookline Magyarország Kft 1 2 6 o 2 1 8 o 5 2 4 7 1 1 3 o 1 Statisztikai számjel Mérlegkészítés helye Budapest Ügyfél neve Bookline Magyarország Kft 1 2 6 o 2 1 8 o 5 2 4 7 1 1 3 o 1 Statisztikai számjel Mérlegkészítés helye Budapest Mérlegzárás éve 2005 o 1 - o 9-6 9 4 4 4 2 Cégjegyzék szám Mérlegzárás dátuma

Részletesebben

Bookline.hu Internetes Kereskedelmi 1Rt2 9 2 1 3 6 O 7 4 1 4 1 1 4 O 1 Statisztikai számjel

Bookline.hu Internetes Kereskedelmi 1Rt2 9 2 1 3 6 O 7 4 1 4 1 1 4 O 1 Statisztikai számjel Ügyfél neve Mérlegkészítés helye Bookline.hu Internetes Kereskedelmi 1Rt2 9 2 1 3 6 O 7 4 1 4 1 1 4 O 1 Statisztikai számjel Budapest Mérlegzárás éve 25 O 1-1 O - O 4 4 8 4 1 Cégjegyzék szám Mérlegzárás

Részletesebben

FÉLÉVES JELENTÉS. NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

FÉLÉVES JELENTÉS. NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság FÉLÉVES JELENTÉS Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2012. I. félév A Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: 1147 Budapest, Telepes u. 53., cégjegyzékszáma: 01-10-043104,

Részletesebben

A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. időközi vezetőségi beszámolója november 19.

A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. időközi vezetőségi beszámolója november 19. A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. időközi vezetőségi beszámolója 2012. november 19. 1. a Társaság cégadatai Cégnév: Finext Vagyonkezelő NyRt Székhely: 1082 Budapest, Futó u. 47-53. VII. emelet Elérhetőség: 061

Részletesebben

DÉKÁ KFT. Statisztikai számjel. Cégjegyzékszám. MÉRLEG Eszközök (aktívák) adatok eft-ban. Előző év(ek) módosításai. Előző év. A tétel megnevezése

DÉKÁ KFT. Statisztikai számjel. Cégjegyzékszám. MÉRLEG Eszközök (aktívák) adatok eft-ban. Előző év(ek) módosításai. Előző év. A tétel megnevezése 0 1-0 9-9 8 0 0 7 5 1 1 MÉRLEG Eszközök (aktívák) (ek) A. BEFEKTETETT ESZKÖZÖK (I.+II.+III. sorok) 3 612 3 439 I. IMMATERIÁLIS JAVAK (1-7. sorok) 2 000 2 000 1 Alapítás-átszervezés aktivált értéke 2 Kísérleti

Részletesebben

Közlemény. Szavazati jogok száma a Pannonholding Kereskedelmi és Befektetési Nyrt nél én:

Közlemény. Szavazati jogok száma a Pannonholding Kereskedelmi és Befektetési Nyrt nél én: Közlemény A Pannonholding Kereskedelmi és Befektetési Nyrt. a Gt. 304..(1). pontjának megfelelően az alábbiakról tájékoztatja a Tisztelt Részvényeseket: 1./ az Összehívás időpontjában meglévő részvények

Részletesebben

Statisztikai számjel. PANNON-VÍZ Zrt. A változat MÉRLEG Eszközök (aktívák)

Statisztikai számjel. PANNON-VÍZ Zrt. A változat MÉRLEG Eszközök (aktívák) 1 1 4 0 1 4 2 9 3 6 0 0 1 1 4 0 8 Statisztikai számjel PANNON-VÍZ Zrt. A változat MÉRLEG Eszközök (aktívák) A. BEFEKTETETT ESZKÖZÖK 32.585.877 35.266.884 I. Immateriális javak 300.339 296.016 1. Alapítás-átszervezés

Részletesebben

KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉS 2014

KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉS 2014 KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉS 2014 Konszolidált üzleti jelentés A Társaság rövid bemutatása Cégnév: Rövidített cégnév: NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság NUTEX Nyrt Székhely: 1147.

Részletesebben

Éves Beszámoló. A vállalkozás címe: 3532 Miskolc, Nemzetőr u 20. "A" változat

Éves Beszámoló. A vállalkozás címe: 3532 Miskolc, Nemzetőr u 20. A változat A vállalkozás neve: A vállalkozás címe: 3532 Miskolc, Nemzetőr u 20. Éves Beszámoló Beszámolási időszak: 2005. január 1. - Előző időszak: 2004. január 1. - 2004. december 31. Beszámoló készítés oka: Normál,

Részletesebben

Éves beszámoló üzleti évről

Éves beszámoló üzleti évről 1 0 5 8 5 5 6 0 6 2 0 9 1 1 4 0 1 Statisztikai számjel 0 1-1 0-0 4 1 6 3 3 Cégjegyzék száma a vállalkozás megnevezése: a vállalkozás címe, telefonszáma: K O P I N T - D A T O R G Zrt. 1081 Budapest, Csokonai

Részletesebben

Éves beszámoló mérlege - "A"

Éves beszámoló mérlege - A Cégbíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság Global NRG Kereskedelmi és Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság 1122 Budapest, Maros u. 12. Éves beszámoló mérlege - "A" A mérleg fordulónapja: 2005.

Részletesebben

Norbi Update Lowcarb Nyrt Budapest, Záhony u. 7/C. Negyedéves jelentés

Norbi Update Lowcarb Nyrt Budapest, Záhony u. 7/C. Negyedéves jelentés 24359573774011401 Statisztikai számjel 0110047754 Cégjegyzék szám Norbi Update Lowcarb Nyrt. 1031. Budapest, Záhony u. 7/C. Negyedéves jelentés 01.01-06.30 Cégjegyzék szám "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák)

Részletesebben

ÉVES BESZÁMOLÓ (TERVEZET) december 31.

ÉVES BESZÁMOLÓ (TERVEZET) december 31. TERVEZET a vállalkozás megnevezése 1082 Budapest, Futó u. 47-53. VII. emelet a vállakozás címe ÉVES BESZÁMOLÓ (TERVEZET) 2013. december 31. a vállalkozás vezetője (képviselője) TERVEZET "A" MÉRLEG Eszközök

Részletesebben

A NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. Időközi Vezetőségi Beszámolója. 2011. november

A NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. Időközi Vezetőségi Beszámolója. 2011. november A NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Időközi Vezetőségi Beszámolója 2011. november 1 Cégnév, székhely, alapítás, cégadatok Cégnév: Rövidített cégnév: NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő

Részletesebben

Éves beszámoló december 31. Egyéb. üzleti évről

Éves beszámoló december 31. Egyéb. üzleti évről 1 1 4 7 4 5 3 5 3 5 3 0 1 1 3 1 1 Statitsztikai számjel 1 1-0 9-0 0 5 8 6 6 Cégjegyzék szám Adószám 11474535-2-11 A vállalkozás székhelye 2931 Almásfüzitő, Fő út 1 Éves beszámoló 2016. december 31. Egyéb

Részletesebben

A tétel megnevezése 2007.12.31 2008.12.31. a b d d

A tétel megnevezése 2007.12.31 2008.12.31. a b d d 1.2.4.6.4.7.8.0./5.1.9.0./1.1.4/0.1. Statisztikai jel 01-10-044336 Cégjegyzék 0.1 BMSK Beruházási, Mőszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. MÉRLEG - 2008.01.01.- 2008.12.31. MÉRLEG

Részletesebben

statisztikai számjel cégjegyzék szám. Szegedi Sport és Fürdők Kft Szeged, Temesvári krt. 33.

statisztikai számjel cégjegyzék szám. Szegedi Sport és Fürdők Kft Szeged, Temesvári krt. 33. statisztikai számjel cégjegyzék szám Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2011. december 31. BESZÁMOLÓ Keltezés: Szeged, 2012.június 08. vállalkozás vezetője (képviselője) PH. MÉRLEG "A" változat - Eszközök (aktívák)

Részletesebben

2015. I. féléves beszámoló

2015. I. féléves beszámoló 1 3 8 1 2 2 0 3 5 8 2 9 1 1 4 0 1 Statisztikai számjel 0 1-1 0-0 4 5 5 3 1 Cégjegyzék száma Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. a vállalkozás megnevezése 1022 Budapest, Törökvész út 30/a a vállalkozás címe,

Részletesebben

KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉS 2014

KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉS 2014 KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉS 2014 Konszolidált üzleti jelentés A Társaság rövid bemutatása Cégnév: Rövidített cégnév: NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság NUTEX Nyrt Székhely: 1147.

Részletesebben

KONSZOLIDÁLT ÜZLETI JELENTÉS. NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

KONSZOLIDÁLT ÜZLETI JELENTÉS. NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság KONSZOLIDÁLT ÜZLETI JELENTÉS NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2012 A Társaság rövid bemutatása Cégnév: NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Rövidített cégnév: NUTEX

Részletesebben

Éves beszámoló december 31.

Éves beszámoló december 31. 0. 6720 Szeged Zrínyi u. 4-8. 62/592250 ŀ11092612493111306 Éves beszámoló 2012. december 31. 11092612493111306 1/6. oldal "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák) módosí- év tásai 1 A. Befektetett eszközök 7842874

Részletesebben

IBS NEMZETKÖZI ÜZLETI FŐISKOLA január december 31.

IBS NEMZETKÖZI ÜZLETI FŐISKOLA január december 31. IBS NEMZETKÖZI ÜZLETI FŐISKOLA 1031 Budapest, Záhony u. 7. 2015. január 1. - 2015. december 31. ÉVES BESZÁMOLÓ 1 1 MÉRLEG Eszközök (aktívák) 01. A. Befektetett eszközök (02. +10. +18. sor) 193 921 225

Részletesebben

HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt Budapest, Igló u Éves beszámoló

HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt Budapest, Igló u Éves beszámoló 01-10-045570 HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. 1185 Budapest, Igló u. 33-35. Éves beszámoló 2011. január 01. - 2011. december 31-ig tartó gazdasági évről 01-10-045570 11 "A" MÉRLEG Eszközök

Részletesebben

"A" MÉRLEG Eszközök (aktívák) adatok e Ft-ban. Sorszám A tétel megnevezése Előző év Tárgyév

A MÉRLEG Eszközök (aktívák) adatok e Ft-ban. Sorszám A tétel megnevezése Előző év Tárgyév "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák) 2011.01.01-2011.12.31 1 A. Befektetett eszközök 46 605 42 994 2 I. IMMATERIÁLIS JAVAK 281 1 640 3 Alapítás-átszervezés aktivált értéke - - 4 Kísérleti fejlesztés aktivált

Részletesebben

Szerencsejáték Zártkörűen Működő Részvénytársaság Budapest, Csalogány u december 31-ei. Éves beszámoló

Szerencsejáték Zártkörűen Működő Részvénytársaság Budapest, Csalogány u december 31-ei. Éves beszámoló Szerencsejáték Zártkörűen Működő Részvénytársaság 1015 Budapest, Csalogány u. 30-32. 2013. december 31-ei Éves beszámoló..... a vállalkozás vezetője (képviselője) 1 MÉRLEG "A" változat - Eszközök (aktívák)

Részletesebben

Éves beszámoló Első Hazai Energia-Portfolió Nyilvánosan Működő Rt szeptember 30.

Éves beszámoló Első Hazai Energia-Portfolió Nyilvánosan Működő Rt szeptember 30. A vállalkozás megnevezése Első Hazai Energia-Portfolió Nyilvánosan Működő Rt. A vállalkozás címe, telefonszáma 1118 Budapest, Ménesi út 22. 2015. szeptember 30. Éves beszámoló a vállalkozás vezetője Első

Részletesebben

1. gyakorló feladat ESZKÖZÖK

1. gyakorló feladat ESZKÖZÖK 1. gyakorló feladat ESZKÖZÖK A. BEFEKTETT ESZKÖZÖK 846.663 952.892 I. IMMATERIÁLIS JAVAK 31.343 23.945 1. Alapítás-átszervezés aktivált értéke 2. Kísérleti fejlesztés aktivált értéke 3. Vagyoni értékû

Részletesebben

Éves beszámoló üzleti évről

Éves beszámoló üzleti évről 2 2 2 6 0 3 3 6139257201 Statisztikai jel 0 1-0 9-9 1 9 8 82 Cégjegyzék a KÉZMŰ Fővárosi Kézműipari Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 1147 Budapest, Csömöri út 50-60. Éves beoló 2012. üzleti évről

Részletesebben

Éves beszámoló. Csepeli Hőszolgáltató Kft Budapest, Kalotaszeg utca Statisztikai számjel Cégjegyzék száma

Éves beszámoló. Csepeli Hőszolgáltató Kft Budapest, Kalotaszeg utca Statisztikai számjel Cégjegyzék száma Csepeli Hőszolgáltató Kft Éves beszámoló 2011 "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák) módosí- tásai 1 A. Befektetett eszközök 288 472 6 289 281 544 2 I. IMMATERIÁLIS JAVAK 3 787 0 2 526 3 Alapítás-átszervezés aktivált

Részletesebben

Éves beszámoló 2013. december 31.

Éves beszámoló 2013. december 31. 2465481-1412-113-3 Statisztikai számjel 3-9- 126499 Cégjegyzék száma Adorján-Tex Kft. 63 Kalocsa Szent István király út 26. Éves beszámoló Keltezés: 214. április 25. 2465481-1412-113-3 1/6. oldal "A" MÉRLEG

Részletesebben

Éves beszámoló 0 1-1 0-0 4 1 7 6 8. Statisztikai számjel. Cégjegyzék száma. Palota Holding Zártkörűen Működő Részvénytársaság. 2014. december 31.

Éves beszámoló 0 1-1 0-0 4 1 7 6 8. Statisztikai számjel. Cégjegyzék száma. Palota Holding Zártkörűen Működő Részvénytársaság. 2014. december 31. 1 0 7 0 6 9 9 6 6 8 3 2 1 1 4 0 1 Statisztikai számjel 0 1-1 0-0 4 1 7 6 8 Cégjegyzék száma Palota Holding Zártkörűen Működő Részvénytársaság a vállalkozás megnevezése 1156 Budapest, Száraznád u. 4-6.,

Részletesebben

www.szamviteltanar.hu

www.szamviteltanar.hu ÉVES BESZÁMOLÓ - MÉRLEG A változat Eszközök (aktívák) 200X. december 31. adatok E Ft-ban Sorszám A tétel megnevezése Előző év Előző év(ek) módosításai Tárgyév a b c d e 1 A. Befektetett eszközök 2 I. IMMATERIÁLIS

Részletesebben

Éves beszámoló. 2012. üzleti évről. 2 3 9 2 1 9 1 7 3 7 0 0 1 1 3 1 3 Statisztikai számjel. 1 3 0 9 1 5 6 2 9 2 Cégjegyzék száma

Éves beszámoló. 2012. üzleti évről. 2 3 9 2 1 9 1 7 3 7 0 0 1 1 3 1 3 Statisztikai számjel. 1 3 0 9 1 5 6 2 9 2 Cégjegyzék száma 2 3 9 2 1 9 1 7 3 7 0 0 1 1 3 1 3 Statisztikai számjel 1 3 0 9 1 5 6 2 9 2 Cégjegyzék száma a vállalkozás megnevezése Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft a vállalkozás címe, telefonszáma 2030 Érd,

Részletesebben

Norbi Update Lowcarb Nyrt Budapest, Záhony u. 7/C. Negyedéves jelentés

Norbi Update Lowcarb Nyrt Budapest, Záhony u. 7/C. Negyedéves jelentés 24359573774011401 Statisztikai számjel 0110047754 Cégjegyzék szám Norbi Update Lowcarb Nyrt. 1031. Budapest, Záhony u. 7/C. Negyedéves jelentés 2015.01.01-2015.09.30 Cégjegyzék szám "A" MÉRLEG Eszközök

Részletesebben

Keltezés: Budapest, január 20.

Keltezés: Budapest, január 20. 0 1 0 9 7 0 6 0 8 6 1 1 "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák) 01. A BEFEKTETETT ESZKÖZÖK (2.+10.+18.) 212 913 0 0 11 579 5 429 83 942 313 863 02. I. IMMATERIÁLIS JAVAK (3.... 9.) 0 0 0 0 0 273 273 03. Alapítás-átszervezés

Részletesebben

TETTYE FORRÁSHÁZ ZRT Pécs, Nyugati ipari út 8. 72/ Éves beszámoló üzleti évről

TETTYE FORRÁSHÁZ ZRT Pécs, Nyugati ipari út 8. 72/ Éves beszámoló üzleti évről 1 4 9 2 5 8 8 9 3 6 1 1 4 0 2 Statisztikai számjel 0 2-1 0-0 6 0 3 5 4 Cégjegyzék száma TETTYE FORRÁSHÁZ ZRT. 72/421-700 Éves beszámoló 2017. 01. 01. - 2017. 12. 31. üzleti évről Keltezés : Pécs, (1) Eszközök

Részletesebben

közötti időszakról szóló ÉVES BESZÁMOLÓ

közötti időszakról szóló ÉVES BESZÁMOLÓ 22700368-3523-113-01 A vállalkozás megnevezése: A vállalkozás címe, telefonszáma: 1031 Budapest, Nánási út 5-7. B-325. 2016.01.01-2016.12.31 közötti időszakról szóló ÉVES BESZÁMOLÓ Kelt: Budapest, 2017.04.25

Részletesebben

Éves beszámoló Első Hazai Energia-Portfolió Nyilvánosan Működő Rt március 31.

Éves beszámoló Első Hazai Energia-Portfolió Nyilvánosan Működő Rt március 31. A vállalkozás megnevezése Első Hazai Energia-Portfolió Nyilvánosan Működő Rt. A vállalkozás címe, telefona 1118 Budapest, Ménesi út 22. 2015. március 31. Éves beoló a vállalkozás vezetője "A" EREDMÉNYKIMUTATÁS

Részletesebben

1 0. s z. m e l l é k l e t

1 0. s z. m e l l é k l e t 1. sz. me lléklet Az üzleti év fordulónapja: 214.12.31. Budaörsi Települési Nonprofit Kft. üzletág MÉRLEG eszközök (aktívák) Sorszám tev. Btg egész 1. A. Befektetett eszközök (2.+1.+18.sor) 197 932 2 238

Részletesebben

Budaörsi Településgazdálkodási Nonprofit Kft. Távhőszolgáltatói üzem

Budaörsi Településgazdálkodási Nonprofit Kft. Távhőszolgáltatói üzem Budaörsi Településgazdálkodási Nonprofit Kft. MÉRLEG eszközök (aktívák) Sorszám A tétel megnevezés Szolgáltatói a b e 01. A. Befektetett eszközök (02.+10.+18.sor) 114 656 02. I. IMMATERIÁLIS JAVAK (03.-09.

Részletesebben

Statisztikai számjel: 23024216-6420-114-01 Cégjegyzék szám: 01-10-046833. BVK Holding Zrt. MÉRLEG Eszközök (aktívák)

Statisztikai számjel: 23024216-6420-114-01 Cégjegyzék szám: 01-10-046833. BVK Holding Zrt. MÉRLEG Eszközök (aktívák) MÉRLEG Eszközök (aktívák) 01. A. Befektetett eszközök (02.+10.+18. sorok) 55 999 937-103 742 764 02. I. IMMATERIÁLIS JAVAK (03. - 09. sorok) 2 029-3 942 03. Alapítás- átszervezés aktivált értéke - - 04.

Részletesebben

A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. FÉLÉVES JELENTÉSE 2011. június 30.

A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. FÉLÉVES JELENTÉSE 2011. június 30. A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. FÉLÉVES JELENTÉSE 2011. június 30. 1. a Társaság cégadatai Cégnév: Finext Vagyonkezelő NyRt Székhely: 1082 Budapest, Futó u. 47-53. VI. emelet Elérhetőség: 061 266 2181 Honlap:

Részletesebben

2017. ÉVI BESZÁMOLÓ. Mérleg : - Eszközök - Források. Eredmény-kimutatás. Cash-flow kimutatás

2017. ÉVI BESZÁMOLÓ. Mérleg : - Eszközök - Források. Eredmény-kimutatás. Cash-flow kimutatás 1 2 0 5 2 5 8 5-6 8 1 0-1 1 4-0 1 Statisztikai szám 0 1-1 0-0 4 2 8 5 0 cégjegyzékszám XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG Mérleg : - Eszközök - Források Eredmény-kimutatás

Részletesebben

Éves beszámoló Statisztikai számjel Cégjegyzék száma

Éves beszámoló Statisztikai számjel Cégjegyzék száma 2 0 3 9 0 7 5 0 9 0 0 1 5 7 2 0 1 Statisztikai számjel 0 1 0 9 9 2 0 8 3 6 Cégjegyzék száma A vállalkozás megnevezése Duna Palota Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. A vállalkozás címe, telefonszáma 1051

Részletesebben

A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. FÉLÉVES JELENTÉSE június 30.

A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. FÉLÉVES JELENTÉSE június 30. A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. FÉLÉVES JELENTÉSE 2013. június 30. 1. a Társaság cégadatai Cégnév: Finext Vagyonkezelő NyRt Székhely: 1082 Budapest, Futó u. 47-53. VII. emelet Elérhetőség: 061 266 2181 Honlap:

Részletesebben

15EB-01. Cégadatok (A) Cégjegyzékszáma: Székhelye:

15EB-01. Cégadatok (A) Cégjegyzékszáma: Székhelye: 15EB-01 Cégadatok (A) Cég neve: KOPINT-DATORG KFT Cégjegyzékszáma: 01-09-168162 Székhelye: 1081 BUDAPEST CSOKONAI utca 3. Adószáma: 10777488-2-42 KSH jelzőszáma: 10777488-6209-113-01 (B) Beszámoló aláírására

Részletesebben

Keltezés: Budapest, 2015.március 25.

Keltezés: Budapest, 2015.március 25. 0 1 0 9 7 0 6 0 8 6 1 1 "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák) 01. A BEFEKTETETT ESZKÖZÖK (2.+10.+18.) 193 172 0 0 88 386 281 558 02. I. IMMATERIÁLIS JAVAK (3.... 9.) 0 0 0 2 828 2 828 03. Alapítás-átszervezés

Részletesebben

Összköltség eljárással készített eredménykimutatás "A" változat

Összköltség eljárással készített eredménykimutatás A változat 31 Összköltség eljárással készített eredménykimutatás "A" változat (ek) 01. Belföldi értékesítés nettó árbevétele 02. Exportértékesítés nettó árbevétele I. Értékesítés nettó árbevétele (01.+ 02.) 03. Saját

Részletesebben

MÉRLEG "A" változat - Eszközök (aktívák)

MÉRLEG A változat - Eszközök (aktívák) 6720 Szeged, Tisza L. krt. 24. 11090081-9329-113-06 MÉRLEG "A" változat - Eszközök (aktívák) 1 A A. Befektetett eszközök 2 151 127 0 2 605 249 2 I I. Immateriális javak 7 061 6 196 3 Alapítás-átszervezés

Részletesebben

KTI KÖZLEKEDÉSTUDOMÁNYI INTÉZET NONPROFIT KFT MÉRLEG 1 / 1. a b c d e

KTI KÖZLEKEDÉSTUDOMÁNYI INTÉZET NONPROFIT KFT MÉRLEG 1 / 1. a b c d e Eszközök (aktívák) 1 / 1 (ek) 1. A. Befektetett eszközök (2.+10.+18. sor) 724 130 0 766 264 2. I. IMMATERIÁLIS JAVAK (3.-9. sorok) 15 445 0 80 427 3. Alapítás-átszervezés aktívált értéke 0 0 2 989 4. Kísérleti

Részletesebben

Statisztikai számjel: Cégjegyzékszám: MECSEKERDŐ Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Statisztikai számjel: Cégjegyzékszám: MECSEKERDŐ Zártkörűen Működő Részvénytársaság Statisztikai számjel: 1 1 0 0 9 4 2 9-0 2 1 0-1 1 4-0 2 Cégjegyzékszám: 0 2-1 0-0 6 0 0 9 3 MECSEKERDŐ Zártkörűen Működő Részvénytársaság 7623 Pécs, Rét u. 8. 2012. év Éves beszámoló Pécs, 2013. február

Részletesebben

A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. időközi vezetőségi beszámolója május 15.

A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. időközi vezetőségi beszámolója május 15. A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. időközi vezetőségi beszámolója 2014. május 15. 1. a Társaság cégadatai Cégnév: Finext Vagyonkezelő NyRt Székhely: 1082 Budapest, Futó u. 47-53. VII. emelet Elérhetőség: 061

Részletesebben

Éves beszámoló. a 2013. üzleti évről

Éves beszámoló. a 2013. üzleti évről 2 1 9 2 5 2 2 1 7 2 1 9 5 7 2 0 1 0 1-0 9-8 9 0 7 1 0 Cégjegyzék száma Statisztikai számjel a vállalkozás megnevezése KTI KÖZLEKEDÉSTUDOMÁNYI INTÉZET NONPROFIT KFT. a vállalkozás címe, telefonszáma 1119

Részletesebben

Mérleg "A" betű római arab Megnevezés Megnevezések módosulásai

Mérleg A betű római arab Megnevezés Megnevezések módosulásai Mérleg "A" A Befektetett eszközök A I Immateriális javak A I 1 Alapítás-átszervezés aktivált értéke A I 2 Kísérleti fejlesztés aktivált értéke A I 3 Vagyoni értékű jogok A I 4 Szellemi termékek A I 5 Üzleti

Részletesebben

Mérleg. Engedélyes tevékenység* Ebből ivóvízágazat*

Mérleg. Engedélyes tevékenység* Ebből ivóvízágazat* A SZÁMVITELI SZÉTVÁLASZTÁS A Víziközmű szolgáltatásról szóló törvény 49. (3) bekezdése alapján a víziközmű szolgáltató eit engedélyköteles ek és másodlagos e vonatkozásában elkülönült mérlegben és eredménykimutatásban

Részletesebben

Statisztikai számjel: Cégjegyzékszám: MECSEKERDŐ Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Statisztikai számjel: Cégjegyzékszám: MECSEKERDŐ Zártkörűen Működő Részvénytársaság Statisztikai számjel: 1 1 9 4 2 9-0 2 1 0-1 1 4-0 2 Cégjegyzékszám: 0 2-1 0-0 6 9 3 MECSEKERDŐ Zártkörűen Működő Részvénytársaság 7623 Pécs, Rét u. 8. 2016. év Éves beszámoló Pécs, 2017. február 28. Pécs,

Részletesebben

Éves beszámoló. EDUCATIO Társadalmi Szolgáltató Közhasznú Társaság üzleti évről

Éves beszámoló. EDUCATIO Társadalmi Szolgáltató Közhasznú Társaság üzleti évről 0 1-1 4-0 0 0 3 0 8 EDUCATIO Társadalmi Szolgáltató Közhasznú Társaság a vállalkozás megnevezése 1134 Budapest,Váci út. 37. Tel.: 06/1-477-3100 a vállalkozás címe, telefonszáma Éves beszámoló 2005.01.01-2005.12.31.

Részletesebben

ÜZLETI TERV 2014. ÉVRE

ÜZLETI TERV 2014. ÉVRE ESZKÖZÖK (aktívák) ÜZLETI TERV 2014. ÉVRE Tervadat 2014.év 01. A. Befektetett eszközök (02.+10.+17.) 739 644 712 382 703 558 02. I. Immateriális javak (03.-09.) 15 846 12 883 23 858 03. Alapítás-átszervezés

Részletesebben

1116 Budapest, Kalotaszeg utca 31. Éves beszámoló. Az adatok könyvvizsgálattal alátámasztva

1116 Budapest, Kalotaszeg utca 31. Éves beszámoló. Az adatok könyvvizsgálattal alátámasztva Csepeli Hőszolgáltató Kft Éves beszámoló 2013 Az adatok könyvvizsgálattal alátámasztva "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák) módosí- év tásai 1 A. Befektetett eszközök 268 396 255 285 2 I. IMMATERIÁLIS JAVAK 1

Részletesebben

Zuglóiak Egymásért Alapítvány Budapest, Pétervárad u év Éves beszámoló

Zuglóiak Egymásért Alapítvány Budapest, Pétervárad u év Éves beszámoló Statisztikai jel: 184773-9499-569-1 1145. Budapest, Pétervárad u. 2. Éves beoló Budapest, 217. február 25. Statisztikai jel: 184773-9499-569-1 Éves beoló MÉRLEGE Eszközök (aktívák) ezer Ft 1. A. Befektetett

Részletesebben

Kiegészítő melléklet a Savaria Turizmus Nonprofit Kft 2012.december 31-i beszámolójához

Kiegészítő melléklet a Savaria Turizmus Nonprofit Kft 2012.december 31-i beszámolójához Kiegészítő melléklet a Savaria Turizmus Nonprofit Kft 2012.december 31-i beszámolójához I.Általános kiegészítések 1.A vállalkozás bemutatása A társaság 2011. április 1-én alakult 2.000 eft jegyzett tőkével.

Részletesebben

CENTRÁL SZÍNHÁZ Színházművészeti Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

CENTRÁL SZÍNHÁZ Színházművészeti Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 2 0 1 9 8 9 5 0-9 0 0 1-5 7 2-0 1 Statisztikai számjel 0 1-0 9-9 1 7 9 0 0 cégjegyzék szám A vállalkozás megnevezése: CENTRÁL SZÍNHÁZ Színházművészeti Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság címe: 1065

Részletesebben

1. melléklet a évi CI. törvényhez 1. számú melléklet a évi C. törvényhez A mérleg előírt tagolása A változat

1. melléklet a évi CI. törvényhez 1. számú melléklet a évi C. törvényhez A mérleg előírt tagolása A változat 1. melléklet a 2015. évi CI. törvényhez 1. számú melléklet a 2000. évi C. törvényhez A mérleg előírt tagolása A változat Eszközök (aktívák) A. Befektetett eszközök I. Immateriális javak 1. Alapítás-átszervezés

Részletesebben

Nextent Informatika Zrt.

Nextent Informatika Zrt. 1 3 5 2 2 2 2 5 6 2 2 1 1 4 1 1-1 - 4 5 2 6 a vállalkozás megnevezése 1112 Budapest, Facsemete u. 1/5 a vállalkozás címe 27. évi ÉVES BESZÁMOLÓ Budapest, 28. május 6. 1 3 5 2 2 2 2 5 6 2 2 1 1 4 1 1-1

Részletesebben

MÉRLEG "A" változat Eszközök (aktívák)

MÉRLEG A változat Eszközök (aktívák) 0 1-0 9-9 1 3 6 5 7 1 1 S.sz. A tétel megnevezése Előző év 01. A. Befektetett eszközök (02.+10.+18. sor) 894 282 0 818 312 02. I. IMMATERIÁLIS JAVAK (03.-09. sorok) 127 898 0 38 989 03. Alapítás-átszervezés

Részletesebben

`A` típusú mérleg, Eredménykimutatás összköltség eljárással

`A` típusú mérleg, Eredménykimutatás összköltség eljárással 1 01. A. Befektetett eszközök (02.+10.+18. sor) 108,034 77,035 02. I. IMMATERIÁLIS JAVAK (03-09. sorok) 8,218 5,630 03. 1. Alapítás-átszervezés aktivált értéke 04. 2. Kisérleti fejlesztés aktivált értéke

Részletesebben

Vígszínház Nonprofit Kft

Vígszínház Nonprofit Kft 2 3 3 9 5 8 1 9-9 0 0 1-5 7 2-0 1 Statisztikai számjel 0 1-0 9-9 6 3 6 4 5 cégjegyzék szám A vállalkozás megnevezése: címe: 1137 Budapest, Szent István krt 14. 2016.december 31 ÉVES BESZÁMOLÓ. Cg-01-09-963645

Részletesebben

15EB-01. Cégadatok (A) IdomSoft Informatikai Zrt Cégjegyzékszáma: Székhelye:

15EB-01. Cégadatok (A) IdomSoft Informatikai Zrt Cégjegyzékszáma: Székhelye: 15EB-01 Cégadatok (A) Cég neve: IdomSoft Informatikai Zrt Cégjegyzékszáma: 01-10-046896 Székhelye: 1134 Budapest Tüzér utca 41. Adószáma: 23083185-2-41 KSH jelzőszáma: 23083185-6201-114-01 (B) Beszámoló

Részletesebben

Komló-Habilitas Nonprofit Közhasznú Kft.

Komló-Habilitas Nonprofit Közhasznú Kft. 2 2 2 6 5 4 3 4 3 2 4 0 5 9 9 0 2 0 2 0 9 0 7 4 1 4 3 Cégjegyzék száma Statisztikai számjel A vállalkozás címe: 7300 Komló, Juhász Gy. u. 2. - Egyszerűsített éves beszámoló Keltezés: Komló, 2010. május

Részletesebben

Előző év(ek) módosításai a b c d e I. IMMATERIÁLIS JAVAK ( sorok)

Előző év(ek) módosításai a b c d e I. IMMATERIÁLIS JAVAK ( sorok) 0 1-1 0-0 4 6 4 7 9 1 1 MÉRLEG Eszközök (aktívák) "A" változat (ek) 01 A. Befektetett eszközök (02.+10.+18. sor) 7 389 0 4 358 02 I. IMMATERIÁLIS JAVAK (03.-09. sorok) 5 728 0 4 291 03 1. Alapítás-átszervezés

Részletesebben

II. évfolyam. Név: Neptun kód: Kurzus: Tanár neve: HÁZI DOLGOZAT 2. Számvitel 2 2013/2014. II. félév

II. évfolyam. Név: Neptun kód: Kurzus: Tanár neve: HÁZI DOLGOZAT 2. Számvitel 2 2013/2014. II. félév II. évfolyam Név: Neptun kód: Kurzus: Tanár neve: HÁZI DOLGOZAT 2. Számvitel 2 2013/2014 II. félév 1. feladat (lekötött tartalék meghatározása, osztalékkal kapcsolatos számítások, saját tőke mérlegrészlet

Részletesebben

Kiegészítő melléklet a Savaria Turizmus Nonprofit Kft 2013.december 31-i beszámolójához

Kiegészítő melléklet a Savaria Turizmus Nonprofit Kft 2013.december 31-i beszámolójához Kiegészítő melléklet a Savaria Turizmus Nonprofit Kft 2013.december 31-i beszámolójához I.Általános kiegészítések 1.A vállalkozás bemutatása A társaság 2011. április 1-én alakult 2.000 eft jegyzett tőkével.

Részletesebben

2014. évi. Éves beszámoló. Beszámolási időszak: 2014.01.01-2014.12.31.

2014. évi. Éves beszámoló. Beszámolási időszak: 2014.01.01-2014.12.31. 0 1-1 0-0 4 4 1 7 6 a vállalkozás megnevezése 1027 Budapest, Kapás u. 6-12. 452-5780 a vállalkozás címe, telefonszáma 2014. évi Beszámolási időszak: 2014.01.01-2014.12.31. 0 1-1 0-0 4 4 1 7 6 2 1 "A" EREDMÉNYKIMUTATÁSA

Részletesebben

Éves beszámoló 0 1-1 0-0 4 2 8 4 2. Pannon-Váltó Vagyonkezelõ és Kereskedelmi Részvénytársaság

Éves beszámoló 0 1-1 0-0 4 2 8 4 2. Pannon-Váltó Vagyonkezelõ és Kereskedelmi Részvénytársaság 1 1 1 3 7 6 6 5 7 1 2 1 1 4 1 1-1 - 4 2 8 4 2 a vállalkozás megnevezése 139 Budapest Kossuth Lajos üdülõpart 12. I/B. a vállalkozás címe, telefonszáma 22. december 31. Éves beszámoló Keltezés: Budapest,

Részletesebben

FÉLÉVES JELENTÉS. NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

FÉLÉVES JELENTÉS. NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság FÉLÉVES JELENTÉS NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2015. I. félév A NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: 1147 Budapest, Telepes u. 53., cégjegyzékszáma:

Részletesebben

XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 1 2 0 5 2 5 8 5-6 8 1 0-1 1 4-0 1 Statisztikai szám 0 1-1 0-0 4 2 8 5 0 cégjegyzékszám XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG Mérleg : - Eszközök - Források Eredmény-kimutatás

Részletesebben

2015 évi Éves beszámoló

2015 évi Éves beszámoló 0 1-1 0-0 4 7 7 5 4 a vállalkozás megnevezése a vállalkozás címe, telefonszáma 2015 évi Éves zárómérleg 2015.01.01. - 2015. 12. 31. a vállalkozás vezetője (képviselője) P.H. Sorszám 2 4 3 5 9 5 7 3 7 7

Részletesebben

Szerencsejáték Zártkörűen Működő Részvénytársaság Budapest, Csalogány u december 31-ei. Éves beszámoló

Szerencsejáték Zártkörűen Működő Részvénytársaság Budapest, Csalogány u december 31-ei. Éves beszámoló Szerencsejáték Zártkörűen Működő Részvénytársaság 1015 Budapest, Csalogány u. 30-32. 2012. december 31-ei Éves beszámoló..... a vállalkozás vezetője (képviselője) 1 MÉRLEG "A" változat - Eszközök (aktívák)

Részletesebben

HIVENTURES Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt évi

HIVENTURES Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt évi 0 1-1 0-0 4 4 1 7 6 a vállalkozás megnevezése 1027 Budapest, Kapás u. 6-12. 452-5780 a vállalkozás címe, telefonszáma 2016. évi 1 0 1-1 0-0 4 4 1 7 6 1 1 MÉRLEGE (Eszközök) A. BEFEKTETETT ESZKÖZÖK (I.+II.+III.)

Részletesebben

GYULAI KÖZÜZEMI NONPROFIT KFT GYULA, Szent László u Eves beszámoló

GYULAI KÖZÜZEMI NONPROFIT KFT GYULA, Szent László u Eves beszámoló 0 GYULAI KÖZÜZEMI NONPROFIT KFT 5700. GYULA, Szent László u. 16. 06-66-362-377, Eves beszámoló 2016 Keltezés: 2017. március 16. ~~--= 1/6. oldal "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák) 2016 december 31 adatok E

Részletesebben

TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. 2012. I. félévi jelentése

TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. 2012. I. félévi jelentése TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2012. I. félévi jelentése Cégadatok Cégnév: TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosam Működő Részvénytársaság Rövidített

Részletesebben

Éves beszámoló 2013.

Éves beszámoló 2013. 2 4 3 1 9 9 3 1 6 4 9 9 1 1 4 0 1 Statisztikai számjel 0 1-1 0-0 4 7 7 3 5 Cégjegyzék száma a vállalkozás megnevezése Alliance Jura-Hongrie Kockázati Tőkealapkezelő Zrt. a vállalkozás címe, telefonszáma

Részletesebben

Mérleg "A" változat Eszközök (aktívák)

Mérleg A változat Eszközök (aktívák) Statisztikai számjel:23711402-3600-113-17 11 Eszközök (aktívák) 01. A. Befektetett eszközök (02.+10.+18.sorok) 263 320 0 263 320 02. I. IMMATERIÁLIS JAVAK (03.-09.sorok) 0 0 0 03. Alapítás-átszervezés

Részletesebben

Térségi Hulladék-Gazdálkodási Korlátolt Felelősségű Társaság Nyíregyháza, Bokréta u. 22. Éves beszámoló mérlege - "A"

Térségi Hulladék-Gazdálkodási Korlátolt Felelősségű Társaság Nyíregyháza, Bokréta u. 22. Éves beszámoló mérlege - A Adószám: Cégbíróság: Cégjegyzék szám: 13992013-2-15 Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság mint Cégbíróság 15-09-071642 2007.év Térségi Hulladék-Gazdálkodási Korlátolt Felelősségű Társaság Nyíregyháza,

Részletesebben

Mérleg- és eredménykimutatás adatok - E.R.Ö.V. Víziközmű Zrt Éves beszámoló Forgalmi költség eljárással készített eredménykimutatás "A" változat

Mérleg- és eredménykimutatás adatok - E.R.Ö.V. Víziközmű Zrt Éves beszámoló Forgalmi költség eljárással készített eredménykimutatás A változat Mérleg- és eredménykimutatás adatok - E.R.Ö.V. Víziközmű Zrt Éves beszámoló Forgalmi költség eljárással készített eredménykimutatás "A" változat A beszámolóban szereplő cégnév: E.R.Ö.V. Víziközmû Zrt Beszámolási

Részletesebben

60A A kockázati tőkealap adatai - Források

60A A kockázati tőkealap adatai - Források 60A A kockázati tőkealap adatai - Források 001 60A1 Saját tőke 002 60A11 Jegyzett tőke 003 60A12 Jegyzett, de még be nem fizetett tőke (-) 004 60A13 Tartalék 005 60A131 Lekötött tartalék 006 60A132 Értékelési

Részletesebben

Összköltség eljárással készített eredménykimutatás "A" változat

Összköltség eljárással készített eredménykimutatás A változat 31 Összköltség eljárással készített eredménykimutatás "A" változat 01. Belföldi értékesítés nettó árbevétele 31 863-1 189 02. Exportértékesítés nettó árbevétele I. Értékesítés nettó árbevétele (01.+ 02.)

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI DOKUMENTUMOK. NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság április 28-án tartandó éves rendes közgyűlésére

KÖZGYŰLÉSI DOKUMENTUMOK. NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság április 28-án tartandó éves rendes közgyűlésére KÖZGYŰLÉSI DOKUMENTUMOK a NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2013. április 28-án tartandó éves rendes közgyűlésére A Közgyűlési időpontja: 2013. április 28. 9 óra A Közgyűlés helyszíne:

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI DOKUMENTUMOK. NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. 2015. április 26-án tartandó éves rendes közgyűlésére

KÖZGYŰLÉSI DOKUMENTUMOK. NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. 2015. április 26-án tartandó éves rendes közgyűlésére KÖZGYŰLÉSI DOKUMENTUMOK a NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2015. április 26-án tartandó éves rendes közgyűlésére A Közgyűlési időpontja: 2015. április 26. 9 óra A Közgyűlés helyszíne:

Részletesebben

NAVIGATOR INFORMATIKA ZRT. a vállalkozás megnevezése. 1095 Budapest, Máriássy u. 5-7. a vállalkozás címe. 2010. december 31.

NAVIGATOR INFORMATIKA ZRT. a vállalkozás megnevezése. 1095 Budapest, Máriássy u. 5-7. a vállalkozás címe. 2010. december 31. 1 2 6 8 2 5 1 5 6 2 0 9 1 1 4 0 1 0 1-1 0-0 4 4 6 2 1 Cégjegyzék a a vállalkozás megnevezése 1095 Budapest, Máriássy u. 5-7. a vállalkozás címe 2010. december 31. Éves beoló P.H. 0.1 " A " MÉRLEG Eszközök

Részletesebben

CENTRÁL SZÍNHÁZ Színházművészeti Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

CENTRÁL SZÍNHÁZ Színházművészeti Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 2 0 1 9 8 9 5 0-9 0 0 1-5 7 2-0 1 Statisztikai számjel 0 1-0 9-9 1 7 9 0 0 cégjegyzék szám A vállalkozás megnevezése: CENTRÁL SZÍNHÁZ Színházművészeti Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság címe: 1065

Részletesebben

. melléklet a /2013. (XII. 29.) MNB rendelethez

. melléklet a /2013. (XII. 29.) MNB rendelethez . melléklet a /2013. (XII. 29.) MNB rendelethez 6. melléklet a./2013 (XII....) MNB rendelethez A kockázati tőkealap és a kockázati tőkealap-kezelő felügyeleti jelentései Táblakód Megnevezés ÖSSZEFOGLALÓ

Részletesebben

13EB-01 Robert Stöllinger Controlling Audit Kft./Török Zoltán

13EB-01 Robert Stöllinger Controlling Audit Kft./Török Zoltán 1 / 8 2015.10.16. 7:35 Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat 1055 Budapest, Kossuth tér 4. Cégadatok (A) Cég neve: 13EB-01 KPMG Tanácsadó Kft. Cégjegyzékszáma:

Részletesebben

KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM CÉGINFORMÁCIÓS ÉS AZ ELEKTRONIKUS CÉGELJÁRÁSBAN KÖZREMŰKÖDŐ SZOLGÁLAT

KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM CÉGINFORMÁCIÓS ÉS AZ ELEKTRONIKUS CÉGELJÁRÁSBAN KÖZREMŰKÖDŐ SZOLGÁLAT KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM CÉGINFORMÁCIÓS ÉS AZ ELEKTRONIKUS CÉGELJÁRÁSBAN KÖZREMŰKÖDŐ SZOLGÁLAT 11EB-1 11EB 11EB/A 11EB/M/A1 11EB/M/A2 11EB/M/A3 11EB/M/A4 11EB/E-O/A1 11EB/E-O/A2 Cégadatok

Részletesebben

PÉNZFOLYAM Kft. tárgyévi cash-flow kimutatásának összeállításához a következő információkat ismerjük.

PÉNZFOLYAM Kft. tárgyévi cash-flow kimutatásának összeállításához a következő információkat ismerjük. PÉNZFOLYAM Kft. tárgyévi cash-flow kimutatásának összeállításához a következő információkat ismerjük. ESZKÖZÖK (aktívák) Előző év Tárgyév A. BEFEKTETETT ESZKÖZÖK 79 260 72 655 I. IMMATERIÁLIS JAVAK 10

Részletesebben

Éves beszámoló mérlege - "A"

Éves beszámoló mérlege - A Cégbíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság Global NRG Kereskedelmi és Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság 1122 Budapest, Maros u. 12. A mérleg fajtája: Évzáró beszámoló Budapest, 2007. május

Részletesebben

PARKOLÓ-GAZDA Kft. Éves beszámoló. 2010. év. 8900 Zalaegerszeg, Rákóczi F. u. 10-22. 12701227-5221-113-20 Statisztikai számjel

PARKOLÓ-GAZDA Kft. Éves beszámoló. 2010. év. 8900 Zalaegerszeg, Rákóczi F. u. 10-22. 12701227-5221-113-20 Statisztikai számjel 12701227-5221-113-20 Statisztikai számjel 20-09-065082 Cégjegyzék száma PARKOLÓ-GAZDA Kft. 8900 Zalaegerszeg, Rákóczi F. u. 10-22. Éves beszámoló 2010. év Oldal 1 12701227-5221-113-20 Statisztikai számjel

Részletesebben