KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉS"

Átírás

1 KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉS Konszolidált üzleti jelentés A Társaság rövid bemutatása Cégnév: NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Rövidített cégnév: NUTEX Nyrt Székhely: Budapest, Telepes u. 53. Cégbejegyzés időpontja: május 29. Bejegyző bíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság Cégjegyzékszám: Cégjogi forma: Részvénytársaság Adószám: Statisztikai számjel: A társaság időtartama: határozatlan Üzleti év: megegyezik a naptári évvel Választott könyvvizsgáló: MOBILCONSULT Kft. A társaság hirdetményeit a Budapesti Értéktőzsde, és a saját honlapján teszi közzé. NUTEX Nyrt egy, az emberi egészség szolgálatában álló nemzetközi vállalatcsoport anyavállalata. Leányvállalatai között szerepel a Kanadában bejegyzett, kiemelkedő minőségű, innovatív táplálék-kiegészítőket fejlesztő és értékesítő Enerex Botanicals Ltd., az egyedülálló, prémium kategóriás táplálék-kiegészítő és kozmetikai termékeket forgalmazó Organic Mission Magyarország Zrt., valamint a gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, gyógyászati segédeszközök és más egészségmegőrző termékek kiskereskedelmét végző két budapesti gyógyszertár. A Társaság nyilvánosan működő részvénytársaság, törzsrészvényei a Budapesti Értéktőzsde Zrt. Részvények B kategóriájába bevezetésre kerültek. A tárgyévi tevékenység ismertetése A NUTEX Nyrt a 2010-es évben jelentős változásokon ment keresztül. A 2008 évi stratégiai döntéseknek megfelelően a korábbi gyártási és kereskedelmi tevékenység 2009-ben kiszervezésre került, azzal, hogy a kifejlesztett termékekkel kapcsolatos immateriális javakat a Társaság megtartotta. A fentiek hatására a Társaság egyre inkább egy holding vállalattá vált, melynek tevékenysége befektetéseinek menedzselése, illetve leányvállalatai működésének koordinálása.

2 A Társaság december 28-án megtartott rendkívüli közgyűlése döntött a cég szétválással történő átalakulásáról, melynek során a Társaságból egy korlátolt felelősségű társaság (a H-1 Holding Kft) vált ki. A szétválást a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság 2010 február 22-én bejegyezte. Vállalatbővítés, akvizíciók Gyógyszer kiskereskedelem. A Társaság márciusában bejelentette, hogy a 100%-os tulajdonában lévő leányvállalata, a HUMET North America Inc üzletrész adásvételi szerződést írt alá egy éves szinten Ft-ot meghaladó árbevételű, folyamatosan nyereségesen gazdálkodó, két darab budapesti gyógyszertárat működtető korlátolt felelősségű társaság 51%-os részesedésének megszerzéséről. A HUMET North America Inc a már megvalósult akvizíció bázisán tárgyalásokat folytat további gyógyszertárakat működtető vállalatok megvásárlásáról is, melynek célja, hogy a csoport gyógyszer-kiskereskedelemből származó árbevétele meghaladja az Ft-ot. Az akvizíció további menetét befolyásol(hat)ja a közelmúltban bejelentett, a gyógyszertárak tulajdonviszonyait érintő lehetséges szabályozás-változás. Táplálék-kiegészítő és kozmetikai termékek A Társaság és az Organic Mission Magyarország Zrt októberében bejelentette, hogy a Társaság leányvállalata, a HUMET North America Inc a társaságok és részvényeseik döntésének megfelelően megállapodott az Organic Mission Magyarország Zrt 51%-os tulajdonrészének megszerzéséről. Egyéb akvizíciós tervek A fentieken túlmenően további akvizíciós célpontok vizsgálata is folyt a 2010-es időszakban. A mérleg fordulónapja után bekövetkezett lényeges események, különösen jelentős folyamatok: A Társaság október 10-i rendkívüli közgyűlésének az alaptőke leszállítására, illetve az alaptőke felemelésére vonatkozó határozatait a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság a fordulónap után jegyezte be a cégjegyzékbe. A Társaság december 19-i rendkívüli közgyűlésének határozatait a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság szintén a fordulónap után jegyezte be a cégjegyzékbe.

3 A várható fejlődés: A Társaság fejlődése döntően új akvizíciók megvalósításával, illetve a leányvállalatok terjeszkedése útján történhet. Kutatás és kísérleti fejlesztés: K+F tevékenység 2010-ben elsősorban az Organic Mission Magyarország Zrt-ben, illetve a kanadai ENEREX Botanicals Ltd.-ben zajlott. Telephelyek bemutatása: A Társaságnak nincsenek telephelyei. A vállalkozás által folytatott foglalkoztatáspolitika: A Társaság, illetve a konszolidációba bevont társaságok minimális alkalmazotti létszámmal dolgoznak. A környezetvédelemmel kapcsolatos információk: A Társaság és a konszolidációban bevont leányvállalatainak tevékenységét nem befolyásolták környezetvédelemmel kapcsolatos események. A fenti társaságok irodai tevékenységük során figyelmet fordítanak a környezeti szempontok érvényesülésére. A Társaság, illetve a konszolidációban bevont leányvállalatai környezetvédelemmel kapcsolatos támogatásban nem részesültek. Jegyzett tőke összetétele és egyéb társasági jogi kérdések: A Társaság cégbíróságon bejegyzett alaptőkéje a fordulónap db, egyenként 6 Ft névértékű, dematerializált A sorozatú törzsrészvényből (jegyzett tőkén belüli arány: 95,8%) és db, egyenként 6 Ft névértékű, dematerializált B sorozatú, szavazatelsőbbségi jogot biztosító elsőbbségi részvényből (jegyzett tőkén belüli arány: 4,2%) állt. A Társaság október 10-i rendkívüli közgyűlésének az alaptőke leszállítására, illetve az alaptőke felemelésére vonatkozó határozatait, valamint a Társaság december 19-i rendkívüli közgyűlésének az alaptőke felemelésére vonatkozó határozatait a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság a fordulónap után jegyezte be a cégjegyzékbe.

4 A szavazatelsőbbségi jogot biztosító részvény alapján a részvényes a névérték tízszeresének megfelelő mértékű szavazati jogot gyakorolhat. Munkavállalói részvényesi rendszer által előírt irányítási mechanizmus a Társaságnál nem működik. A vezető tisztségviselők kinevezéséről, visszahívásáról, illetve a Társaság alapszabályának módosításáról a közgyűlés 3/4-es többséggel dönt. A vezető tisztségviselők jogosultak a Társaság alaptőkéjét legfeljebb Ft-tal zárt körben vagy nyilvánosan megemelni. Az Igazgatótanács tagjai Dr. Galamb Vilmos, az Igazgatótanács elnöke Csereklei Gábor Sándor, az Igazgatótanács tagja Horváth Dénes, az Igazgatótanács tagja Ludmán Szabolcs, az Igazgatótanács tagja Wayne M. Hachie, az Igazgatóság tagja év során az Igazgatótanács tagjaiban az alábbi változások álltak be: Név Tisztség Tisztség betöltésének időtartama 2010-ben Dr. Galamb Vilmos Igazgatótanács elnöke Csereklei Gábor Igazgatótanács tagja Dr. Meszler János Igazgatótanács tagja Huber István Igazgatótanács tagja Wayne Hachie Igazgatótanács tagja Ludmán Szabolcs Igazgatótanács tagja Horváth Dénes Igazgatótanács tagja A Társaság Igazgatótanácsában a év folyamán tisztséget betöltő személyek ezen tisztségük alapján egységesen évi bruttó Ft juttatásban részesültek.

5 Az Audit Bizottság tagjai: Horváth Dénes, az Audit Bizottság tagja Ludmán Szabolcs, az Audit Bizottság tagja Wayne Hachie, az Audit Bizottság tagja év során az Audit Bizottság tagjaiban az alábbi változások álltak be: Név Tisztség Tisztség betöltésének időtartama 2010-ben Dr. Meszler János Audit Bizottság tagja Huber István Audit Bizottság tagja Wayne Hachie Audit Bizottság tagja Ludmán Szabolcs Audit Bizottság tagja Horváth Dénes Audit Bizottság tagja A Társaság Audit Bizottságában a év folyamán tisztséget betöltő személyek ezen tisztségük alapján egységesen évi bruttó Ft juttatásban részesültek. A vállalkozás üzleti környezete A NUTEX Nyrt és a NUTEX csoport NUTEX Nyrt egy, az emberi egészség szolgálatában álló nemzetközi vállalatcsoport anyavállalata. Leányvállalatai között szerepel a Kanadában bejegyzett, kiemelkedő minőségű, innovatív táplálék-kiegészítőket fejlesztő és értékesítő Enerex Botanicals Ltd., az egyedülálló, prémium kategóriás táplálék-kiegészítő és kozmetikai termékeket forgalmazó Organic Mission Magyarország Zrt., valamint a gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, gyógyászati segédeszközök és más egészségmegőrző termékek kiskereskedelmét végző két budapesti gyógyszertár. A NUTEX csoport küldetése NUTEX Nyrt. küldetése, hogy a tökéletes egészség, a kiegyensúlyozott élet, és a természettel való harmónia lehetőségét hozza el valamennyi embertársunk számára.

6 A NUTEX csoportba tartozó vállalatok Magyarországon és nemzetközi szinten is az egészség, a vitalitás és a természetes hatóanyagok jegyében tevékenykednek és egyedülálló termékeikkel segítséget kívánnak nyújtani a testi és lelki egészség, a külső és a belső harmónia megteremtésében. A vállalatcsoport prémium minőségű egészségmegőrző, egészségjavító, táplálékkiegészítő és kozmetikai termékeket nyújt fogyasztóinak az ismert világ egyre több pontján. Vezérelvének tekinti tisztelni és megóvni bolygónkat és az élővilágot, a természetes gyógyítás forrását. A NUTEX csoport célul tűzte ki, hogy kiemelkedő termékeit elérhetővé tegye Földünk valamennyi lakója számára. Ennek megfelelően számos disztribúciós ponttal rendelkezik Észak-Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, illetve Ázsiában, és dolgozik értékesítési helyszíneinek bővítésén. A NUTEX csoport vállalatainak bemutatása A NUTEX Nyrt, mint anyavállalat, az elmúlt években jelentős változásokon ment keresztül. A évi stratégiai döntéseknek megfelelően a korábbi gyártási és kereskedelmi tevékenység kiszervezésre került, azzal, hogy a kifejlesztett termékekkel kapcsolatos immateriális javakat a Társaság megtartotta. A fentiek hatására a NUTEX Nyrt. egyre inkább egy holding vállalattá vált, melynek tevékenysége befektetéseinek menedzselése, illetve leányvállalatai működésének koordinálása. Anyavállalat székhelye: 1147 Budapest, Telepes u. 53. A konszolidációba bevont leányvállalatok tevékenységének bemutatása: A NUTEX Nyrt. 100%-os tulajdonában van a 2009-ben alapított és az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett HUMET North America Inc. nevű vállalat, amely alapvetően az anyavállalathoz hasonló holding vállalat, döntően vagyonkezeléssel, illetve finanszírozási ügyletekkel foglalkozik. A HUMET North America Inc ben gyártási, kereskedelmi tevékenységet nem végzett. Székhely: US, Washington NE 4th Street, Suite 1850 Bellevue Anyavállalat: NUTEX Befektetési Nyrt. A HUMET North America Inc. 51%-os tulajdonában van a kanadai British Columbiában bejegyzett Enerex Botanicals Ltd., amely társaság a táplálék-kiegészítő termékek piacán kb. 40 féle készterméket értékesít. Az Enerex Ltd. fő piaca Észak Amerika, de képviseletei működnek a Kínai Népköztársaságban, Hong Kong-ban, Mexikóban, Dubaiban, Iránban, Tajvanon, Szlovákiában és az Egyesült Királyságban. Székhely: CA- Vancouver, West Georgia Street Anyavállalat: HUMET North America Inc. Végső anyavállalat: NUTEX Befektetési Nyrt.

7 Az Enerex Ltd-vel azonos székhelyen működő, 100%-os tulajdonában lévő leányvállalata a Health Connections.ca Ltd., mely internetes kereskedelemmel foglalkozik ugyanebben az iparágban. Székhely: CA- Vancouver, West Georgia Street Anyavállalat: ENEREX Botanicals Ltd. Végső anyavállalat: NUTEX Befektetési Nyrt. Az Enerex Ltd-vel azonos székhelyen működő, 100%-os tulajdonában lévő leányvállalata a Phoenix Nutraceuticals Ltd., mely társaság alapvetően táplálékkiegészítő termékek hatóanyagait értékesíti Észak Amerikában. Székhely: CA- Vancouver, West Georgia Street Anyavállalat: ENEREX Botanicals Ltd. Végső anyavállalat: NUTEX Befektetési Nyrt. A Megoldás Patika Kft. két budapesti gyógyszertárat működtető gazdasági társaság. Székhely: 1091 Budapest Üllői út 91/A Anyavállalat: HUMET North America Inc. Végső anyavállalat: NUTEX Befektetési Nyrt. Az Organic Mission Magyarország Zrt. táplálékkiegészítő készítmények forgalmazásával foglalkozik. Székhely: 1134 Budapest Váci út 45. Anyavállalat: HUMET North America Inc. Végső anyavállalat: NUTEX Befektetési Nyrt. A NUTEX csoport fő piacai A NUTEX csoport vállalatainak fő piacai az Európai Unió, Észak Amerika, de képviseletei működnek a Kínai Népköztársaságban, Hong Kong-ban, Mexikóban, Dubaiban, Iránban, Tajvanon is. Az Enerex Botanicals Ltd. és leányvállalatai a táplálék-kiegészítők piacán működnek, az Organic Mission Magyarország Zrt. szintén táplálék-kiegészítők, élelmiszerek, illetve kozmetikumok kereskedelmét végzi, míg a Megoldás Patika Kft budapesti gyógyszertáraiban végzett tevékenysége a gyógyszer-, gyógyhatású készítmény- és gyógyászati segédeszközök kiskereskedelem mellett kiterjed többféle homeopátiás termék, gyógyvizek, gyógyteák és más egészségmegőrző termékek illetve gyógyhatású készítmények forgalmazására is. A vállalkozás céljai és stratégiája A NUTEX Nyrt holdingvállalatként működik, célja, hogy befektetései értékének növelésével vagyonát gyarapítsa, a részvényesi értéket növelje. Ennek megfelelően stratégiájában szerepel a Társaság portfóliójába tartozó leányvállalatok körének további bővítése új vállalatok alapításával, illetve akvizíciók útján. Szintén a

8 stratégia részét képezi a meglévő leányvállalatok földrajzi terjeszkedésének előmozdítása, illetve meglévő piacaik növelése. A NUTEX Nyrt működési stratégiájában továbbiakban is a holding struktúra megőrzése szerepel. A vállalkozás főbb erőforrásai és kockázatai, az ezekkel kapcsolatos változások és bizonytalanságok A NUTEX Nyrt főbb erőforrásait a Társaság eszközei jelentik. A Társaság jelentős értékű immateriális javakkal rendelkezik, az alábbiak szerint: (az alábbi táblázatokban a bal oldali érték az előző időszaki 2009 évi értékeket, míg a jobb oldali érték a tárgyidőszaki, 2010 évi értékeket jelöli) I. IMMATERIÁLIS JAVAK ( sorok) Alapítás-átszervezés aktivált értéke Kísérleti fejlesztés aktivált értéke Vagyoni értékű jogok 4.Szellemi termékek Üzleti vagy cégérték 6.Immateriális javakra adott előlegek 7.Immateriális javak értékhelyesbítése Az immateriális javak értéke kb. 27 millió Ft-tal csökkent az előző évihez képest. Az immateriális javak jövőbeli tartós hasznosíthatósága kockázatokat és bizonytalanságokat rejthet magában. Nem lehet kizárni, hogy az immateriális javak, a kísérleti fejlesztések eredményei a jövőben nem, vagy a korábbiakhoz képest kevésbe lesznek hasznosíthatóak, esetleg terven felüli értékcsökkenést kell elszámolni rájuk. A Társaság tárgyi eszközökkel nem rendelkezik. A Társaság jelentős értékű befektetett pénzügyi eszközzel rendelkezik, az alábbiak szerint: III. BEFEKTETETT PÉNZÜGYI ESZKÖZÖK ( sorok) Tartós részesedés kapcsolt vállalkozásban Tartósan adott kölcsön kapcsolt vállalkozásban Egyéb tartós részesedés 4.Tartósan adott kölcsön egyéb részesedési viszonyban álló vállalkozásban 5.Egyéb tartósan adott kölcsön 6.Tartós hitelviszonyt megtestesítő értékpapír 7.Befektetett pénzügyi eszközök értékhelyesbítése

9 A tartós részesedések és az adott kölcsönök döntően devizában állnak fenn, miáltal értéküket a devizaárfolyamok alakulása befolyásolja, ami kockázatokat és bizonytalanságokat rejthet magában. A leányvállalatok értéke a jövőben változhat azok működésének, gazdálkodásának eredményeképpen, ami szintén bizonytalanságot hordoz magában. A Társaság készletekkel nem rendelkezik. A Társaság rendelkezik követelésekkel az alábbiak szerint: II. KÖVETELÉSEK ( sorok) Követelések áruszállításból és szolgáltatásokból (vevők) Követelések kapcsolt vállalkozással szemben Követelések egyéb részesedési viszonyban lévő vállalkozással szemben 4. Váltókövetelések 5.Egyéb követelések A követelések értéke jelentősen csökkent az előző évi értékhez képest. Fennálló állománya döntő része vevő követelés. A Társaság forgatási célú értékpapírokkal nem rendelkezik. A Társaság rendelkezik pénzeszközökkel az alábbiak szerint: IV. PÉNZESZKÖZÖK ( sorok) Pénztár, csekkek Bankbetétek A pénzeszközök szintje az előző évhez képest növekedett. Fennálló állománya döntően bankbetétekben van. Bizonytalanságot jelent, hogy a Társaság a mindenkori készpénzállományából meg tudja e valósítani stratégiai elképzeléseit. A Társaság rendelkezik aktív időbeli elhatárolásokkal az alábbiak szerint: C. Aktív időbeli elhatárolások Bevételek aktív időbeli elhatárolása 2.Költségek, ráfordítások aktív időbeli elhatárolása Halasztott ráfordítások Az aktív időbeli elhatárolások értéke csökkent az előző évihez képest, és alacsony értéket képvisel.

10 A Társaság saját tőkéje némiképpen csökkent az előző évihez képest: D. Saját tőke ( sor) I. JEGYZETT TŐKE Ebből: visszavásárolt tulajdoni részesedés névértéken II.JEGYZETT, DE MÉG BE NEM FIZETETT TŐKE (-) III.TŐKETARTALÉK IV.EREDMÉNYTARTALÉK V.LEKÖTÖTT TARTALÉK VI.ÉRTÉKELÉSI TARTALÉK VII.MÉRLEG SZERINTI EREDMÉNY A Társaság céltartalékokkal nem rendelkezik. A Társaság rendelkezik kötelezettségekkel az alábbiak szerint: F. Kötelezettségek ( sor) I. HÁTRASOROLT KÖTELEZETTSÉGEK ( sorok) 0 1.Hátrasorolt kötelezettségek kapcsolt vállalkozással szemben 2.Hátrasorolt köt. egyéb részesedési viszonyban lévő vállalk. szemben 3.Hátrasorolt kötelezettségek egyéb gazdálkodóval szemben II. HOSSZÚ LEJÁRATÚ KÖTELEZETTSÉGEK ( sorok) Hosszú lejáratra kapott kölcsönök 2.Átváltoztatható kötvények Tartozások kötvénykibocsátásból 4.Beruházási és fejlesztési hitelek Egyéb hosszú lejáratú hitelek 6.Tartós kötelezettségek kapcsolt vállalkozással szemben 7. Tartós köt. egyéb részesedési viszonyban lévő vállalk. szemben 8.Egyéb hosszú lejáratú kötelezettségek III. RÖVID LEJÁRATÚ KÖTELEZETTSÉGEK ( sorok) Rövid lejáratú kölcsönök - ebből: az átváltoztatható kötvények 2.Rövid lejáratú hitelek Vevőtől kapott előlegek 4.Kötelezettségek áruszállításból és szolgáltatásból (szállítók) Váltótartozások 6.Rövid lejáratú kötelezettségek kapcsolt vállalkozással szemben Rövid lej. köt. egyéb részesedési viszonyban lévő vállalk. szemb. 8.Egyéb rövid lejáratú kötelezettségek A kötelezettségek mértéke jelentős mértékben csökkent az előző évihez képest. A kötelezettségek mértéke nagyobb részben hosszú lejáratú, de jelentősebb a rövid lejáratú kötelezettségek állománya is. A Társaság rendelkezik passzív időbeli elhatárolással az alábbiak szerint: G. Passzív időbeli elhatárolások Bevételek passzív időbeli elhatárolása 2.Költségek, ráfordítások passzív időbeli elhatárolása Halasztott bevételek

11 A passzív időbeli elhatárolások szintje némiképpen csökkent az előző évihez képest, értéke alacsonynak tekinthető. A konszolidált értékek vizsgálata A csoport rendelkezik forgóeszközökkel az alábbiak szerint: FORGÓESZKÖZÖK Előző év Tárgy év Pénzeszközök Vevőkövetelések Egyéb nem vevőkövetelések Készletek Rövid távú befektetések Egyéb forgóeszközök Forgóeszközök összesen A pénzeszközök állománya emelkedett, ami a csoport likviditási helyzetét javítja. Szintén emelkedtek a vevőkövetelések, ugyanakkor csökkentek az egyéb nem vevő követelések. A készletek szintje emelkedett az előző év hasonló időszakához képest. A rövid távú befektetések értéke 0-ra csökkent. Az egyéb forgóeszközök szintje kismértékben nőtt. Összességében a forgóeszközök szintje kevesebb, mint 50%-ra csökkent. A csoport rendelkezik befektetett eszközökkel az alábbiak szerint: BEFEKTETETT ESZKÖZÖK Előző év Tárgy év Tárgyi eszközök nettó értéke Immateriális javak nettó értéke Befektetett pénzügyi eszközök Halasztott adókövetelés Goodwill Befektetett eszközök összesen A tárgyi eszközök értéke, a befektetett pénzügyi eszközök értéke és a goodwill növekedett, az immateriális javak nettó értéke valamint a halasztott adókövetelés csökkent. Összességében a befektetett eszközök értéke kb. 21%-kal emelkedett. A csoport rendelkezik rövid lejáratú kötelezettségekkel az alábbiak szerint: RÖVID LEJÁRATÚ KÖTELEZETTSÉGEK Előző év Tárgy év Szállítók Kötelezettségek és passzív időbeli elhatárolások Céltartalékok - - Rövid lejáratú tartozások Rövid lejáratú kötelezettségek összesen A rövid lejáratú kötelezettségek szintje csökkent az előző évhez képest, ami szintén likviditási szempontból kedvezőnek tekinthető.

12 HOSSZÚ LEJÁRATÚ KÖTELEZETTSÉGEK Előző év Tárgy év Hosszú lejáratú kötelezettség Halasztott adó - - Hosszú lejáratú kötelezettségek összesen A hosszú lejáratú kötelezettségek nagymértékben csökkentek az előző évhez képest. SAJÁT TŐKE Előző év Tárgy év Jegyzett tőke Tőketartalék Eredménytartalék Egyéb saját tőke Anyavállalat tulajdonosaira jutó saját tőke összesen Kisebbségi részesedés Kisebbségi tulajdonosokra jutó tőke összesen Tőke összesen Az anyavállalat tulajdonosaira jutó saját tőke némiképpen csökkent, míg a tőke összesen növekedett az előző év adataihoz képest. Fontosabb jogi kérdések: A Társaság december 28-i rendkívüli közgyűlése elhatározta, hogy a Társaságból a gazdasági társaságokról szóló évi IV. törvény átalakulásra (azon belül a szétválásra) vonatkozó szabályai szerint, a HUMET Nyrt. változatlan cégformában történő továbbműködése mellett, a HUMET Nyrt. vagyona egy részének felhasználásával, kiválással létrejön egy új korlátolt felelősségű társasági formában létrehozandó társaság, H-1 Holding Kft. néven. A szétválást a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság február 22-án kelt végzésével bejegyezte a cégjegyzékbe. A Társaságot a szétválás miatt megilletik, illetve terhelik a szétválási szerződésben és a szétválással kapcsolatos hatályos jogszabályokban foglalt jogok és kötelezettségek. A Társaság márciusában kézhez vette a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Mellett Szervezett Választottbíróság értesítését arról, hogy egy magyar kisrészvényes még januárjában keresetett nyújtott be a HUMET Nyrt december 28-i rendkívüli közgyűlésén meghozott, a Társaság szétválásával kapcsolatos 7, 11 és 12 számú közgyűlési határozat, valamint az ezeket előterjesztő IT határozatok felülvizsgálata iránt. Időközben a december 28-i rendkívüli közgyűlés határozatait, illetve az ott elhatározott szétválást a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság február 22-én végzésével bejegyezte.

13 Az éves beszámoló időszakában elért eredményei és kilátásai A vállalatcsoport gazdálkodásának eredménye KONSZOLIDÁLT EREDMÉNYKIMUTATÁS (adatok ezer forintban) NUTEX csoport NUTEX csoport ÁRBEVÉTEL Értékesítés közvetlen önköltsége Fedezeti összeg Értékesítési, általános és adminisztratív költségek EGYÉB BEVÉTELEK Egyéb ráfordítások A tevékenység eredménye Pénzügyi bevételek Pénzügyi ráfordítások Rendkívüli eredmény Adózás előtti eredmény Adózás Halasztott adó Adózott eredmény A NUTEX Nyrt. konszolidált árbevétele a 2009-es kb. 814 millió forintról 2010-ben több mint 60%-kal kb. 1,297 milliárd forintra nőtt. A csoport konszolidált eredménye a 2009-es kb. 249,7 millió forint veszteségből 2010-ben több mint 101 millió forint nyereségre emelkedett. Ugyan a konszolidált szintű értékesítés közvetlen költsége is nőtt, a nagyobb mértékben növekvő árbevétel miatt a fedezeti összeg szintén jelentősen emelkedett a korábbi évhez képest. A pénzügyi nőttek, a pénzügyi ráfordítások nagymértékben csökkentek az előző év adataihoz képest. A rendkívüli eredmény 18,3 millió Ft-tal romlott. Mindezek hatására az adózás előtti eredmény 105 millió Ft fölé emelkedett, az adózott eredmény pedig 101 millió Ft fölé. Az árbevétel nagyságát nézve a leányvállalatok közül a legjobban az Organic Mission Magyarország Zrt. zárta a tavalyi évet. A társaság közel 900 millió forintos nettó árbevétele után fizet osztalékot. Az Organic Mission Magyarország Zrt. jelenleg három országban forgalmazza termékeit, a tervek szerint padig rövidesen nemzetközi terjeszkedésbe kezd, amelynek eredményeként jelentősen növelheti árbevételét.

14 Osztalékfizetésről döntöttek korábban az ugyancsak a NUTEX Nyrt. többségi tulajdonában lévő két nagy forgalmú budapesti gyógyszertár tulajdonosai is, miután 2010-ben 410 millió Ft-ot meghaladó nettó árbevételt értek el. Szintén nyereséggel zárta a 2010-es évet a NUTEX Nyrt. innovatív táplálékkiegészítőket gyártó és forgalmazó leányvállalata a kanadai Enerex Botanicals Ltd. Az Enerex a világ 11 országába (Kanada, USA, Mexikó, Hongkong, Tajvan, Egyesült Királyság, Magyarország, Szlovákia, Irán, Egyesült Arab Emírségek, Szaúd-Arábia) szállít jelenleg és az idén várhatóan további országokban nyitja meg kereskedelmi képviseletét. Kutatás-fejlesztési eredmények, szabadalmak A HUMET Nyrt májusában bejelentette, hogy a Magyar Szabadalmi Hivatal lajstromszámon a Társaság P ügyszámú Humin- és fulvosvakat tartalmazó, szilárd formájú gyógyszerkészítmények és táplálék-kiegészítők című bejelentésére szabadalmat adott. Nemzetközi együttműködések A Társaság március 1. napján bejelentette, hogy a Társaság mint leendő Licencadó, valamint a Xiamen XinTongFu Import & Export Co. Ltd., a Kínai Népköztársaságban bejegyzett társaság, mint Partner tárgyalásait követően a felek az alábbi tartalmú szándéknyilatkozatot írták alá: 1.) A Partner exkluzív kereskedelmi jogot kért a HUMIFULVÁT alapú termékekre a Kínai Népköztársaság területére, mint piacra, melyet a Társaság kész megadni. 2.) A felek az ehhez szükséges kereskedelmi szerződés részleteinek tárgyalását elkezdték. 3.) Amennyiben a piac fejlődése ezt megkívánja, a Társaság kész a jelenlegi magyarországi gyártási kapacitását új beruházással megnövelni, illetve a kooperáció későbbi időszakában a Kínai Népköztársaság területén történő termékgyártást lehetővé tenni és a gyártókapacitás (a Társaság technológiáján alapuló új gyár) kialakításában részt venni. Az ehhez szükséges erőforrásokkal a Partner rendelkezik. 4.) A Felek az együttműködést hosszú távra és bővíthetőre tervezik. Az együttműködés alapján kereskedelmi szerződés a felek között egyelőre nem jött létre, ennek létrejötte bizonytalanságot hordoz magában.

15 Vállalatbővítés, akvizíciók Gyógyszer kiskereskedelem. A Társaság márciusában bejelentette, hogy a 100%-os tulajdonában lévő leányvállalata, a HUMET North America Inc üzletrész adásvételi szerződést írt alá egy éves szinten Ft-ot meghaladó árbevételű, folyamatosan nyereségesen gazdálkodó, két darab budapesti gyógyszertárat működtető korlátolt felelősségű társaság 51%-os részesedésének megszerzéséről. A gyógyszertárakra vonatkozó jogi szabályozás változása ezen leányvállalatok tekintetében középtávon bizonytalanságokat hordoz magában. Táplálék-kiegészítő és kozmetikai termékek A Társaság és az Organic Mission Magyarország Zrt októberében bejelentette, hogy a Társaság leányvállalata, a HUMET North America Inc a társaságok és részvényeseik döntésének megfelelően megállapodott az Organic Mission Magyarország Zrt 51%-os tulajdonrészének megszerzéséről. Az Organic Mission Magyarország Zrt egy magyarországi táplálék-kiegészítők és kozmetikumok forgalmazásával foglalkozó, nyereségesen működő és dinamikusan bővülő társaság, melynek 2010 évi tervezett árbevétele meghaladja az egymilliárd forintot. Az ügylet létrejötte révén a Társaság által vezetett csoport és az Organic Mission Magyarország Zrt. egy stratégiai és szakmai együttműködést indított el. Egyéb akvizíciós tervek A fentieken túlmenően további akvizíciós célpontok vizsgálata is folyt a 2010-es időszakban. Fontosabb közgyűlési döntések A Társaság április 30-i éves rendes közgyűlése úgy döntött, hogy a Társaság A sorozatú dematerializált részvényeinek egyenkénti névértékét 6 Ft-ról, azaz hat forintról a részvények 100, azaz egyszáz darabonkénti összevonásával 600 Ft-ra, azaz hatszáz forintra módosítja, és ezzel összefüggésben a Társaság alaptőkéjét db (nyolcszázhétezer-nyolcszáz darab) egyenként 600 Ft (hatszáz forint) névértékű, C sorozatú, dematerializált törzsrészvényben és db (hárommillió-ötszázezer darab), egyenként 6 Ft (hat forint) névértékű, B sorozatú, dematerializált szavazatelsőbbségi jogot biztosító elsőbbségi részvényben állapítja

16 meg. A Társaság a HUMET elnevezésű, dematerializált A sorozatú 6 Ft névértékű törzsrészvényeiről szóló a Tpt. alapján kiállított okirat helyett egy HUMET elnevezésű, dematerializált C sorozatú törzsrészvényekről szóló 600 Ft névértéket tartalmazó okiratot állít ki. A Közgyűlés felhatalmazta és kötelezte az Igazgatótanácsot a részvények átalakítására vonatkozó részletes koncepció kidolgozására és annak végrehajtására. A Társaság április 30-i éves rendes közgyűlése úgy döntött, hogy a Társaság alaptőkéjét Ft-tal Ft-ra leszállítja. Az alaptőke leszállításának oka a Társaság saját tőkéje más elemének (a tőketartaléknak) növelése. Végrehajtásának módja az előző határozat szerint létrejövő 600 Ft névértékű C sorozatú törzsrészvények névértékének csökkentése. Az alaptőkeleszállítás során a Társaság 600 Ft névértékű dematerializált C sorozatú törzsrészvényeinek névértéke 100 Ft-ra csökken, a részvényenként fennmaradó 500 Ft összesen Ft pedig tőketartalékba kerül. Az alaptőke leszállításának végrehajtására a részvények névértékének csökkentése útján oly módon kerül sor, hogy a dematerializált formában előállított 600 Ft névértékű C sorozatú részvényeket a központi értéktár törli, és helyükbe az új 100 Ft névértékű D sorozatú törzsrészvényeket írja jóvá. A Társaság a HUMET elnevezésű, dematerializált C sorozatú törzsrészvényeiről szóló Ft össznévértékről a Tpt. alapján kiállított okirat helyett egy HUMET elnevezésű, dematerializált D sorozatú törzsrészvényekről szóló Ft össznévértéket tartalmazó okiratot állít ki. Az alaptőke leszállítását követően a Társaság alaptőkéje Ft, mely darab, egyenként 100 Ft névértékű, dematerializált D sorozatú törzsrészvényből és db egyenként 6 Ft (hat forint) névértékű, dematerializált B sorozatú, szavazatelsőbbségi jogot biztosító elsőbbségi részvényből áll. A közgyűlés felhatalmazta és kötelezte az Igazgatótanácsot, hogy gondoskodjon az alaptőke csökkentésével kapcsolatos feladatok végrehajtásáról. A közgyűlés elfogadta a fenti alaptőke csökkentésnek megfelelően az Alapszabály módosítását. A Társaság április 30-i éves rendes közgyűlése felhatalmazta a Társaság Igazgatótanácsát a Társaság által végrehajtandó tranzakciók részvényszükségletének biztosítása, az akvizíciók és vásárlások ellenértékeként felhasználandó részvénymennyiség biztosítása, a részvény árfolyam-ingadozása esetén a gyors beavatkozás lehetőségének megteremtése céljából, valamint a Társaság tőke-optimalizációjával kapcsolatos tranzakciók végrehajtása érdekében legfeljebb az alaptőke 10%-át kitevő saját részvények megszerzésére. Jelen felhatalmazás a Társaság által kibocsátott valamennyi részvényfajtába és részvényosztályba tartozó részvény megszerzésére kiterjed. Amennyiben visszterhes részvényszerzésre kerül sor, akkor az ennek során alkalmazott ellenérték legalább a részvény névértéke, és tőzsdén kívüli ügylet esetén legfeljebb az ügylet létrejöttét megelőző napon a Budapesti Értéktőzsdén rögzített legmagasabb ár 150%-a, illetve tőzsdei ügylet esetén az ügylet létrejöttét megelőző napon a Budapesti Értéktőzsdén rögzített záró ár 120%-a lehet. Az Igazgatótanács jelen felhatalmazásban rögzített jogaival október 31-ig élhet. A Társaság április 30-i éves rendes közgyűlése felhatalmazta az Igazgatótanácsot, hogy a Társaság akvizíciós stratégiájának végrehajtása, továbbá

17 az akvizíció(k) során megszerzendő céltársaság(ok) működésének illetve fejlesztésének finanszírozásához szükséges források biztosítása érdekében a április 30-ig terjedő időszakban legfeljebb Ft forrást bevonjon hitelfelvétel, illetve kötvénykibocsátás útján. A Társaság április 30-i éves rendes közgyűlése felhatalmazta az Igazgatótanácsot, hogy a Társaság egyes tranzakcióinak elősegítése, akvizíciós terveinek végrehajtása, továbbá az akvizíció során megszerzendő céltársaság(ok) működésének illetve fejlesztésének finanszírozásához szükséges források biztosítása érdekében a Társaság alaptőkéjét a április 30-ig terjedő időszakban zárt körben vagy nyilvánosan, a szükséges számú alkalommal összesen legfeljebb Ft-tal megemelje. A Közgyűlés a Társaság április 30-i éves rendes közgyűlése által adott felhatalmazás alapján elhatározott alaptőkeemelések során a részvénytársaság részvényeseit, illetve az átváltoztatható és a jegyzési jogot biztosító kötvények tulajdonosait megillető jegyzési elsőbbségi jog, illetve a kibocsátandó új részvények átvételére vonatkozó elsőbbségi jog gyakorlását kizárta. A Társaság május 30-i folytatólagos éves rendes közgyűlése Társaság alaptőkéjének leszállítására vonatkozó április 30-án meghozott 7/ Kgy. számú közgyűlési határozatot hatályon kívül helyezte. A Társaság október 10-i rendkívüli közgyűlése úgy döntött, hogy a Társaság B sorozatú dematerializált szavazatelsőbbségi jogot biztosító részvényeinek egyenkénti névértékét 6 Ft-ról, azaz hat forintról a részvények 100, azaz egyszáz darabonkénti összevonásával 600 Ft-ra, azaz hatszáz forintra módosítja, és ezzel összefüggésben a Társaság alaptőkéjét db (nyolcszázhétezer-nyolcszáz darab) egyenként 600 Ft (hatszáz forint) névértékű, C sorozatú, dematerializált törzsrészvényben és db (harmincötezer darab), egyenként 600 Ft (hatszáz forint) névértékű, D sorozatú, dematerializált szavazatelsőbbségi jogot biztosító elsőbbségi részvényben állapítja meg. A Társaság a HUMET elnevezésű, dematerializált B sorozatú 6 Ft névértékű szavazatelsőbbségi jogot biztosító részvényeiről szóló a Tpt. alapján kiállított okirat helyett egy HUMET elnevezésű, dematerializált D sorozatú szavazatelsőbbségi jogot biztosító részvényekről szóló 600 Ft névértéket tartalmazó okiratot állít ki. A Közgyűlés felhatalmazta az Igazgatótanácsot a részvények átalakítására vonatkozó részletes koncepció kidolgozására és annak végrehajtására. A Társaság október 10-i rendkívüli közgyűlése úgy döntött, hogy a Társaság alaptőkéjét Ft-tal Ft-ra leszállítja. Az alaptőke leszállításának oka a Társaság saját tőkéje más elemének (az eredménytartaléknak) növelése. Végrehajtásának módja a korábbi határozatok szerint létrejövő 600 Ft névértékű C sorozatú törzsrészvények, valamint a 600 Ft névértékű D sorozatú szavazatelsőbbségi jogot biztosító részvények névértékének csökkentése. Az alaptőke-leszállítás során a Társaság 600 Ft névértékű dematerializált C sorozatú törzsrészvényeinek névértéke 24 Ft-ra csökken, a részvényenként fennmaradó 576 Ft összesen Ft pedig eredménytartalékba kerül, míg a Társaság 600 Ft névértékű dematerializált D sorozatú szavazatelsőbbségi jogot megtestesítő részvényeinek névértéke 24 Ft-ra csökken, a részvényenként fennmaradó 576 Ft összesen Ft pedig eredménytartalékba kerül.

18 Az alaptőke leszállításának végrehajtására a részvények névértékének csökkentése útján oly módon kerül sor, hogy a dematerializált formában előállított 600 Ft névértékű C sorozatú részvényeket a központi értéktár törli, és helyükbe az új 24 Ft névértékű E sorozatú törzsrészvényeket írja jóvá, továbbá a dematerializált formában előállított 600 Ft névértékű D sorozatú részvényeket a központi értéktár törli, és helyükbe az új 24 Ft névértékű F sorozatú szavazatelsőbbségi jogot biztosító részvényeket írja jóvá. A Társaság a HUMET elnevezésű, dematerializált C sorozatú törzsrészvényeiről szóló Ft össznévértékről a Tpt. alapján kiállított okirat helyett egy HUMET elnevezésű, dematerializált E sorozatú törzsrészvényekről szóló Ft össznévértéket tartalmazó okiratot állít ki. A Társaság a HUMET elnevezésű, dematerializált D sorozatú szavazatelsőbbségi jogot biztosító részvényeiről szóló Ft össznévértékről a Tpt. alapján kiállított okirat helyett egy HUMET elnevezésű, dematerializált F sorozatú szavazatelsőbbségi jogot biztosító részvényekről szóló Ft össznévértéket tartalmazó okiratot állít ki. Az alaptőke leszállítását követően a Társaság alaptőkéje Ft, mely darab, egyenként 24 Ft névértékű, dematerializált E sorozatú törzsrészvényből és db egyenként 24 Ft névértékű, dematerializált F sorozatú, szavazatelsőbbségi jogot biztosító elsőbbségi részvényből áll. A közgyűlés felhatalmazta az Igazgatótanácsot, hogy gondoskodjon az alaptőke csökkentésével kapcsolatos feladatok végrehajtásáról. A Társaság október 10-i rendkívül közgyűlése a Társaság cégnevét a cégjegyzékbe történő bejegyzéssel NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaságra változtatta. A Társaság október 10-i rendkívül közgyűlése a Társaság székhelyét a cégjegyzékbe való bejegyzéssel 1147 Budapest, Telepes u. 53. számra változtatta. A Társaság október 10-i rendkívül közgyűlése úgy döntött, hogy visszahívja a Társaság jelenlegi könyvvizsgálóját, a Leitner + Leitner Audit Könyvvizsgáló Kft.-t (1027 Budapest, Kapás u B. ép. 5. em.), ezen belül Siklós Mártát (bejegyzés száma: ), akadályoztatása esetén Orosz Józsefet (bejegyzési szám: ). A Közgyűlés megválasztotta a MOBILCONSULT Kft-t (1095 Budapest, Boráros tér 7/I. 2. em. 2.), ezen belül Nagy Juditot (bejegyzés száma: ), a Társaság független könyvvizsgálójának öt éves határozott időtartamra. A Közgyűlés a könyvvizsgáló díjazását a Társaság könyvvizsgálatáért évi Ft + ÁFA összegben állapította meg. A Társaság október 10-i rendkívül közgyűlése felhatalmazta az Igazgatótanácsot, hogy a Társaság akvizíciós terveinek végrehajtása, továbbá az akvizíció során megszerzendő céltársaság(ok) működésének illetve fejlesztésének finanszírozásához szükséges források biztosítása érdekében a Társaság alaptőkéjét a december 31-ig terjedő időszakban zárt körben, vagy nyilvánosan, összesen legfeljebb Ft-tal megemelje. A Társaság október 10-i rendkívül közgyűlése elfogadta az alaptőke felemelésére vonatkozó indítványt. Ezek szerint a Közgyűlés a korábbi napirendi pontban elhatározott tőkeleszállítás hatályával a Társaság alaptőkéjét zárt körben, új

19 részvények forgalomba hozatalával, pénzbeli hozzájárulás ellenében Ft-tal (azaz hatmillió-kétszáznegyvenezer forinttal) megemeli, az alábbiak szerint. A kibocsátandó részvények darabszáma: (azaz kétszázhatvanezer). A kibocsátandó részvények fajtája: törzsrészvény. A kibocsátandó részvények sorozata: E sorozatú törzsrészvény A kibocsátandó részvények fajtájához, részvényosztályához, részvénysorozatához kapcsolódó jogok: A korábban kibocsátott E sorozatú törzsrészvényekkel mindenben megegyező jogok, úgymint: A Társaság közgyűlésein a névértékétől függő mértékű szavazati jog A névértékétől függő mértékben osztalékhoz való jog A névértékétől függő mértékben likvidációs hányadhoz való jog A Gt. rendelkezései szerint a törzsrészvények által megtestesített egyéb jogok A kibocsátandó részvények előállításának módja: dematerializált. A kibocsátandó részvények névértéke: 24 Ft (azaz huszonnégy forint). A kibocsátandó részvények részvényenkénti kibocsátási értéke: 140 Ft (azaz száznegyven forint). A kibocsátandó részvények kibocsátási értéke összesen: * 140 Ft = Ft (azaz harminchatmillió-négyszázezer forint). A kibocsátandó részvények kibocsátási értéke befizetésének módja: átutalással, a HUMET Nyrt bankszámlájára. A kibocsátandó részvények a korábban kibocsátott E sorozatú törzsrészvényekkel mindenben megegyező jogokat biztosító, 24 forint névértékű, dematerializált törzsrészvények. A zártkörű alaptőke-emeléssel a Társaság alaptőkéjét darab E sorozatú, 24 Ft névértékű törzsrészvény, valamint darab F sorozatú, 24 Ft névértékű szavazatelsőbbségi részvény testesíti meg, így a Társaság alaptőkéje * 24 Ft * 24 Ft = Ft-ra változik. A Közgyűlés a Társaság Alapszabályát az alaptőke-emeléssel összefüggésben a részvények átvételére vonatkozó kötelezettségvállalások eredményétől függően a nyilatkozat megtételére rendelkezésre álló határidő lejártának napjával megfelelően módosítja (feltételes Alapszabály-módosítás). A Közgyűlés felhatalmazta az Igazgatótanács elnökét, hogy az alaptőke-emelés feltételeinek teljesülését megállapítsa. A Közgyűlés a Társaság október 10-i rendkívüli közgyűlése által elhatározott, illetve az ezen közgyűlés által adott felhatalmazás alapján elhatározott alaptőke-emelések során a részvénytársaság részvényeseit, illetve az átváltoztatható és a jegyzési jogot biztosító kötvények tulajdonosait megillető jegyzési elsőbbségi jog, illetve a kibocsátandó új részvények átvételére vonatkozó elsőbbségi jog gyakorlását kizárta. A Társaság december 19-én megtartott rendkívüli közgyűlése Ludmán Szabolcs és Horváth Dénes urakat 5 éves időtartamra az Igazgatótanács és az Audit Bizottság tagjává választotta. A Közgyűlés az igazgatótanácsi tagok díjazását a évtől kezdődően évi Ft összegben, az audit bizottsági tagok díjazását a évtől kezdődően pedig évi Ft összegben állapította meg. A Társaság december 19-én megtartott rendkívüli közgyűlése felhatalmazta az Igazgatótanácsot, hogy a Társaság, illetve a Társaság által ellenőrzött vállalatcsoport akvizíciós terveinek elősegítése, végrehajtása, továbbá az akvizíció során megszerzendő céltársaság(ok) működésének illetve fejlesztésének

20 finanszírozásához szükséges források biztosítása érdekében a Társaság alaptőkéjét a december 31-ig terjedő időszakban zárt körben, vagy nyilvánosan, összesen legfeljebb Ft-tal megemelje. A Társaság december 19-én megtartott rendkívüli közgyűlése a Társaság alaptőkéjét zárt körben, új részvények forgalomba hozatalával, pénzbeli hozzájárulás ellenében Ft-tal (azaz tizenhatmillió-nyolcszázezer forinttal) megemelte, az alábbiak szerint. A kibocsátandó részvények darabszáma: (azaz hétszázezer). A kibocsátandó részvények fajtája: törzsrészvény. A kibocsátandó részvények sorozata: E sorozatú törzsrészvény A kibocsátandó részvények fajtájához, részvényosztályához, részvénysorozatához kapcsolódó jogok: A korábban kibocsátott E sorozatú törzsrészvényekkel mindenben megegyező jogok, úgymint: A Társaság közgyűlésein a névértékétől függő mértékű szavazati jog A névértékétől függő mértékben osztalékhoz való jog A névértékétől függő mértékben likvidációs hányadhoz való jog A Gt. rendelkezései szerint a törzsrészvények által megtestesített egyéb jogok A kibocsátandó részvények előállításának módja: dematerializált. A kibocsátandó részvények névértéke: 24 Ft (azaz huszonnégy forint). A kibocsátandó részvények részvényenkénti kibocsátási értéke: 24 Ft (azaz huszonnégy forint). A kibocsátandó részvények kibocsátási értéke összesen: * 24 Ft = Ft (azaz tizenhatmillió-nyolcszázezer forint). A kibocsátandó részvények kibocsátási értéke befizetésének módja: átutalással, a Társaságnak az OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16.)-nél vezetett számú bankszámlájára. A befizetés határideje a részvények átvételére vonatkozó nyilatkozat megtételére nyitva álló határidő. A kibocsátandó részvények a korábban kibocsátott E sorozatú törzsrészvényekkel mindenben megegyező jogokat biztosító, 24 forint névértékű, dematerializált törzsrészvények. A jelen zártkörű alaptőke-emeléssel a Társaság alaptőkéjét darab E sorozatú, 24 Ft névértékű törzsrészvény, valamint darab F sorozatú, 24 Ft névértékű szavazatelsőbbségi részvény testesíti meg, így a Társaság alaptőkéje * 24 Ft * 24 Ft = Ft-ra változik. A Közgyűlés a Társaság Alapszabályát az alaptőke-emeléssel összefüggésben a részvények átvételére vonatkozó kötelezettségvállalások eredményétől függően a nyilatkozat megtételére rendelkezésre álló határidő lejártának napjával módosítja (feltételes Alapszabály-módosítás). A Közgyűlés felhatalmazza az Igazgatótanács elnökét, hogy az alaptőke-emelés feltételeinek teljesülését megállapítsa. A Közgyűlés a Társaság december 19-i rendkívüli közgyűlése által elhatározott, illetve az ezen közgyűlés által adott felhatalmazás alapján elhatározott alaptőkeemelések során a részvénytársaság részvényeseit, illetve az átváltoztatható és a jegyzési jogot biztosító kötvények tulajdonosait megillető jegyzési elsőbbségi jog, illetve a kibocsátandó új részvények átvételére vonatkozó elsőbbségi jog gyakorlását kizárta.

21 A teljesítmény mérésének mennyiségi és minőségi mutatói, illetve jelzői NUTEX Befektetési Nyrt. AZ EREDMÉNY ÉS A JÖVEDELMEZŐSÉG ALAKULÁSA December 31. AZ EREDMÉNY FŐBB ÖSSZETEVŐI ELŐZŐ ÉV adatok eft-ban TÁRGY ÉV Üzemi tevékenység eredménye Pénzügyi műveletek eredménye Rendkívüli eredmény Adózás előtti eredmény összesen Adózott eredmény Mérleg szerinti eredmény MUTATÓ MEGNEVEZÉS MUTATÓ SZÁMÍTÁSA MÉRLEG HIVATKOZÁS ELŐZŐ ÉV TÁRGY ÉV Árbevétel arányos üzemi eredmény Üzemi tev. eredménye Er. A -112,99% 12,55% Értékesítés nettó árbevétele Er. I. Tőkearányos adózott eredmény Adózott eredmény Er. F -15,60% 9,08% Saját tőke D. Eszközhatékonyság Adózott eredmény Er. F -9,79% 7,82% Teljes eszközállomány A+B+C

22 NUTEX Befektetési Nyrt. A KÖLTSÉGSZERKEZET ALAKULÁSA ("A") December 31. Megnevezés Előző év Tárgyév ezer Ft % ezer Ft % Nettó árbevétel Saját termelésű készletek állományváltozása - - Saját előállítású eszközök aktivált értéke - - Bruttó árbevétel (termelési érték) Egyéb bevétel Összes árbevétel % % Anyagköltség 415 1% Igénybevett szolgáltatások értéke % % Egyéb szolgáltatások értéke % % Eladott áruk beszerzési értéke % Eladott (közvetített) szolgáltatások értéke Anyagjellegű ráfordítások összesen % % Bérköltség % % Személyi jellegű egyéb kifizetések % % Bérjárulékok % 910 2% Személyi jellegű ráfordítások összesen % % Értékcsökkenési leírás % % Egyéb ráfordítások % % Összes költség és ráfordítás % % Üzemi (üzleti) tevékenység eredménye % %

23 NUTEX Befektetési Nyrt. A PÉNZÜGYI HELYZET RÖVIDTÁVÚ MUTATÓI December 31. MUTATÓ MEGNEVEZÉS MUTATÓ SZÁMÍTÁSA MÉRLEG HIVATKOZÁS ELŐZŐ ÉV TÁRGY ÉV Likviditási mutató Forgóeszközök B 1,92 1,11 Rövid lejáratú köt. F.III. Likviditási gyorsráta Pénzeszközök + ért.pap.+követelések Rövid lejáratú köt. B.IV.+B.III.+B.II. F.III. 0,29 1,11 Készpénzlikviditás Pénzeszközök + ért.pap. B.IV.+B.III. 0,01 0,35 Rövid lejáratú köt. F.III. Nettó működő tőke Forgóeszk. B F.III eft eft Rövid lejáratú köt. Vevőkintlevőség Záró vevőállomány B.II ,05 286,05 napokban Átlagos napi árbevétel Er.I./365 Készletállomány Zárókészlet B.I. napokban Átlagos napi ELÁBÉ Er."A".08/365 * Kereskedő cégeknél, ha "Összköltség" típusú eredménykimutatást készít Készletállomány Készletek B.I. Átlagos napi közvetlen napokban ktg. Er."B".II/365 * Termelő cégeknél, ha "Forgalmi költség" típusú eredménykimutatást készít

24 NUTEX Befektetési Nyrt. A VAGYONI HELYZET ÉS A TŐKESZERKEZET MUTATÓI December 31. MUTATÓ MEGNEVEZÉS MUTATÓ SZÁMÍTÁSA MÉRLEG HIVATKOZÁS ELŐZŐ ÉV TÁRGY ÉV Tőkeszerkeszeti mutató Saját tőke D 171,06% 650,38% Kötelezettségek F Saját tőke - jegyzett tőke aránya Saját tőke D 270,20% 244,56% Jegyzett tőke D.I. Befektetett eszközök Saját tőke D 95,44% 90,06% fedezettsége Befektetett eszközök A Vagyonszerkezet Befektetett eszközök A 192,08% 2215,02% Forgóeszközök B Befektetett eszközök aránya Befektetett eszköz A 65,76% 95,68% Teljes eszközállomány A+B+C

25 Konszolidált mutatók AZ EREDMÉNY ÉS A JÖVEDELMEZŐSÉG ALAKULÁSA (konszolidált adatok) MUTATÓ MEGNEVEZÉS MUTATÓ SZÁMÍTÁSA MÉRLEG HIVATKOZÁS ELŐZŐ ÉV TÁRGY ÉV Árbevétel arányos üzemi eredmény A tev. eredménye Er. A -17% 2% Árbevétel Er. I. Tőkearányos adózott eredmény Adózott eredmény Er. F -18% 7% Tőke összesen D. Eszközhatékonyság Adózott eredmény Er. F -10% 5% Teljes eszközállomány A+B+C A PÉNZÜGYI HELYZET RÖVIDTÁVÚ MUTATÓI (konszolidált adatok) MUTATÓ MEGNEVEZÉS MUTATÓ SZÁMÍTÁSA MÉRLEG HIVATKOZÁS ELŐZŐ ÉV TÁRGY ÉV Likviditási mutató Forgóeszközök B 1,66 1,12 Rövid lejáratú köt. F.III. Likviditási gyorsráta Pénzeszközök + ért.pap.+követelések Rövid lejáratú köt. B.IV.+B.III.+B.II. F.III. 1,43 0,68 Készpénzlikviditás Pénzeszközök + ért.pap. B.IV.+B.III. 0,86 0,13 Rövid lejáratú köt. F.III. Nettó működő tőke Forgóeszk. B F.III eft eft Rövid lejáratú köt.

26 A VAGYONI HELYZET ÉS A TŐKESZERKEZET MUTATÓI (konszolidált adatok) MUTATÓ MEGNEVEZÉS MUTATÓ SZÁMÍTÁSA MÉRLEG HIVATKOZÁS ELŐZŐ ÉV TÁRGY ÉV Tőkeszerkeszeti mutató Tőke összesen D 135% 257% Kötelezettségek F Saját tőke - jegyzett tőke aránya Tőke összesen D 300% 302% Jegyzett tőke D.I. Befektetett eszközök Tőke összesen D 109% 98% fedezettsége Befektetett eszközök A Vagyonszerkezet Befektetett eszközök A 112% 281% Forgóeszközök B Befektetett eszközök aránya Befektetett eszköz A 53% 74% Teljes eszközállomány A+B+C

VEZETŐSÉGI JELENTÉS 2011

VEZETŐSÉGI JELENTÉS 2011 VEZETŐSÉGI JELENTÉS 2011 Üzleti jelentés A Társaság rövid bemutatása Cégnév: NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Rövidített cégnév: NUTEX Nyrt Székhely: 1147. Budapest, Telepes u. 53.

Részletesebben

HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. 2010. november

HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. 2010. november HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Időközi vezetőségi beszámolója 2010. november 1. Cégnév, székhely, alapítás, cégadatok Cégnév: HUMET Kereskedelmi, Kutatási

Részletesebben

FÉLÉVES JELENTÉS. NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

FÉLÉVES JELENTÉS. NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság FÉLÉVES JELENTÉS Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2012. I. félév A Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: 1147 Budapest, Telepes u. 53., cégjegyzékszáma: 01-10-043104,

Részletesebben

KONSZOLIDÁLT ÜZLETI JELENTÉS. NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

KONSZOLIDÁLT ÜZLETI JELENTÉS. NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság KONSZOLIDÁLT ÜZLETI JELENTÉS NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2012 A Társaság rövid bemutatása Cégnév: NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Rövidített cégnév: NUTEX

Részletesebben

HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. 2010. május

HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. 2010. május HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Időközi vezetőségi beszámolója 2010. május 1. Cégnév, székhely, alapítás, cégadatok Cégnév: HUMET Kereskedelmi, Kutatási

Részletesebben

A NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. Időközi Vezetőségi Beszámolója. 2014. november

A NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. Időközi Vezetőségi Beszámolója. 2014. november A NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Időközi Vezetőségi Beszámolója 2014. november 1 Cégnév, székhely, alapítás, cégadatok Cégnév: Rövidített cégnév: NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő

Részletesebben

Kiegészítő melléklet. a HUMET Nyrt. 2009. évi IFRS szerint összeállított. konszolidált beszámolójához

Kiegészítő melléklet. a HUMET Nyrt. 2009. évi IFRS szerint összeállított. konszolidált beszámolójához Kiegészítő melléklet a HUMET Nyrt. 2009. évi IFRS szerint összeállított konszolidált beszámolójához 1 A HUMET Nyrt., mint tőzsdére bevezetett társaság a számvitelről szóló törvény 10. (2) bekezdése alapján

Részletesebben

É V E S J E L E N T É S

É V E S J E L E N T É S 1 / 26 / HUMET_ EVES_JELENTES_20099 É V E S J E L E N T É S a HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2009 évi gazdálkodásáról 2 / 26 / HUMET_ EVES_JELENTES_20099

Részletesebben

2002/2003. ÉVES KONSZOLIDÁLT BESZÁMOLÓ

2002/2003. ÉVES KONSZOLIDÁLT BESZÁMOLÓ 2002/2003. ÉVES KONSZOLIDÁLT BESZÁMOLÓ 1. KÖNYVVIZSGÁLÓI JELENTÉS Budapest, 2004. január 30. EGIS Gyógyszergyár Rt. 2002/2003. ÉVES KONSZOLIDÁLT BESZÁMOLÓ 2. MÉRLEG ÉS EREDMÉNYKIMUTATÁS Budapest, 2004.

Részletesebben

GYORSJELENTÉS. a HUMET Nyrt 2007 első negyedévének gazdálkodásáról

GYORSJELENTÉS. a HUMET Nyrt 2007 első negyedévének gazdálkodásáról 1 GYORSJELENTÉS a HUMET Nyrt 2007 első negyedévének gazdálkodásáról A HUMET Nyrt a Budapesti Értéktőzsde B kategóriás részvénykibocsátójaként a tőzsdei szabályok alapján félévente köteles gyorsjelentést

Részletesebben

Az Egyéb követelések összege 10.489 ezer Ft-ot tesz ki.

Az Egyéb követelések összege 10.489 ezer Ft-ot tesz ki. 1 A HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Rt 2002. harmadik negyedévi gyorsjelentése A Bevezetési és Forgalombantartási Szabályzat szerint indokolnunk kell a tavalyi adatokhoz képest jelentős eltéréseket.

Részletesebben

AZ EGIS GYÓGYSZERGYÁR NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2005/2006. ÉVES JELENTÉSE

AZ EGIS GYÓGYSZERGYÁR NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2005/2006. ÉVES JELENTÉSE AZ EGIS GYÓGYSZERGYÁR NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2005/2006. ÉVES JELENTÉSE Budapest, 2007. január 24. EGIS Gyógyszergyár Nyrt. Felelősségvállaló nyilatkozat Az EGIS Gyógyszergyár Nyrt. 2005/2006.

Részletesebben

EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyrt.

EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyrt. EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyrt. 2014. I. féléves nem auditált módosított vezetőségi jelentése /3.3.10.-es pont került módosításra, mely aláhúzással jelzett, valamint a PK3. és

Részletesebben

a Belvárosi Kaszinó Szerencsejáték Szervező Korlátolt Felelősségű Társaság

a Belvárosi Kaszinó Szerencsejáték Szervező Korlátolt Felelősségű Társaság KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a Belvárosi Kaszinó Szerencsejáték Szervező Korlátolt Felelősségű Társaság 2013. évi beszámolójához BELVÁROSI KASZINÓ SZERENCSEJÁTÉK SZERVEZŐ KFT. 2 I. ÁLTALÁNOS RÉSZ 1. A VÁLLALKOZÁS

Részletesebben

Állami Nyomda Nyrt. 2009. konszolidált féléves jelentés

Állami Nyomda Nyrt. 2009. konszolidált féléves jelentés Jól teljesített az Állami Nyomda az év első felében Iparági átlag felett teljesített az első félévben az Állami Nyomda, és export árbevételét jelentősen növelni tudta. Az Állami Nyomda Nyrt. (BÉT: ANY,

Részletesebben

OTT-ONE Nyrt. 2014. éves. auditált. jelentése

OTT-ONE Nyrt. 2014. éves. auditált. jelentése OTT-ONE Nyrt. 2014. éves auditált jelentése Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Cégadatok... 3 Üzleti jelentés... 4 1. Összefoglaló... 4 2. A Társaság rövid- és középtávú feladatai... 4 3.1. Konszolidációs

Részletesebben

MÉRLEG ( A VÁLTOZAT) Megnevezés Előző év Tárgyév

MÉRLEG ( A VÁLTOZAT) Megnevezés Előző év Tárgyév MÉRLEG ( A VÁLTOZAT) Megnevezés Előző év Tárgyév A. BEFEKTETETT ESZKÖZÖK I. Immateriális javak 1. Alapítás-átszervezés aktivált értéke 2. Kísérleti fejlesztés aktivált értéke 3. vagyoni értékű jogok 4.

Részletesebben

Az EGIS Gyógyszergyár Nyilvánosan Működő Részvénytársaság gyorsjelentése a Budapesti Értéktőzsde számára

Az EGIS Gyógyszergyár Nyilvánosan Működő Részvénytársaság gyorsjelentése a Budapesti Értéktőzsde számára Az EGIS Gyógyszergyár Nyilvánosan Működő Részvénytársaság gyorsjelentése a Budapesti Értéktőzsde számára 2006. október 1. 2006. december 31. első negyedév (nem auditált mérlegadatok alapján) Az EGIS Nyrt.

Részletesebben

PANNON-VÁLTÓ NyRt. 2007. I. félévi gyorsjelentése

PANNON-VÁLTÓ NyRt. 2007. I. félévi gyorsjelentése PANNON-VÁLTÓ NyRt. 2007. I. félévi gyorsjelentése PANNON-VÁLTÓ Rt. 2007. I. félévi gyorsjelentés Mérleg adatok 2006. június 30. 2007. június 30. Változás (e Ft) (e Ft) /előző év=100%/ A. Befektetett eszközök

Részletesebben

GYORSJELENTÉS. a HUMET Nyrt 2006 első három negyedéves gazdálkodásáról

GYORSJELENTÉS. a HUMET Nyrt 2006 első három negyedéves gazdálkodásáról 1 GYORSJELENTÉS a HUMET Nyrt 2006 első három negyedéves gazdálkodásáról A HUMET Nyrt a Budapesti Értéktőzsde B kategóriás részvénykibocsátójaként a tőzsdei szabályok alapján félévente köteles gyorsjelentést

Részletesebben

Időközi vezetőségi beszámoló 2014. I. negyedév 2014. május 19.

Időközi vezetőségi beszámoló 2014. I. negyedév 2014. május 19. ALTEO Nyrt. Időközi vezetőségi beszámoló 2014. I. negyedév 2014. május 19. ALTEO NYRT 2014. I. negyedévre vonatkozó időközi vezetőségi beszámoló 1 Az ALTEO Energiaszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Részletesebben

Trader-Holding Zrt. Éves beszámoló. 2013 Pomáz, Koppány utca 4. a vállalkozás címe, telefonszáma 1 3-1 0-0 4 1 3 4 4. a vállalkozás megnevezése

Trader-Holding Zrt. Éves beszámoló. 2013 Pomáz, Koppány utca 4. a vállalkozás címe, telefonszáma 1 3-1 0-0 4 1 3 4 4. a vállalkozás megnevezése 1 4 3 5 8 5 4 0 4 1 1 0 1 1 4 1 3 Statisztikai számjel 1 3-1 0-0 4 1 3 4 4 Cégjegyzék száma a vállalkozás megnevezése 2013 Pomáz, Koppány utca 4. a vállalkozás címe, telefonszáma 2013 Éves beszámoló A

Részletesebben

Időközi vezetőségi beszámoló 2016. I. negyedév 2016. május 13.

Időközi vezetőségi beszámoló 2016. I. negyedév 2016. május 13. ALTEO Nyrt. Időközi vezetőségi beszámoló 2016. I. negyedév 2016. május 13. 1 Az ALTEO Energiaszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (a továbbiakban Társaság ) a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX.

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a 2014. évi éves beszámolóhoz

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a 2014. évi éves beszámolóhoz KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a 2014. évi éves beszámolóhoz TARTALOMJEGYZÉK 1. A TÁRSASÁG FONTOSABB ADATAI... 3 2. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK... 4 3. SPECIÁLIS JELLEGŰ KIEGÉSZÍTÉS... 4 3.1. Vagyoni helyzet alakulása...

Részletesebben

ÉVES BESZÁMOLÓ 2002.

ÉVES BESZÁMOLÓ 2002. DÉLMAGYARORSZÁGI ÁRAMSZOLGÁLTATÓ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ÉVES BESZÁMOLÓ 2002. Délmagyarországi Áramszolgáltató Rt. Statisztikai számjel: 1073441-4010-114-06 Cégjegyzék szám: 06-10-00056 'Mérleg eszközök (aktívák)

Részletesebben

Számviteli képeskönyv. A mérleg előírt tagolása. a Számviteli törvény alapján

Számviteli képeskönyv. A mérleg előírt tagolása. a Számviteli törvény alapján Számviteli képeskönyv I. melléklet A mérleg előírt tagolása a Számviteli törvény alapján Mérleg A változat Eszközök (aktívák) A. Befektetett eszközök I. Immateriális javak 1. Alapítás-átszervezés aktivált

Részletesebben

II. Az átalakulás előzményei és a létrejövő társaságokra vonatkozó adatok

II. Az átalakulás előzményei és a létrejövő társaságokra vonatkozó adatok Független könyvvizsgálói jelentés átalakulási vagyonmérleg vizsgálatáról a jogutód -ről és a kiválással létrejövő Graphisoft Park SE Európai Részvénytársaságról a jogelőd részvényesei részére. I. Bevezető

Részletesebben

ÉVES BESZÁMOLÓ 2014.

ÉVES BESZÁMOLÓ 2014. Szécsény és Környéke Takarékszövetkezet 3170 Szécsény, Rákóczi út 71. Cg.: 12-02-000365 ÉVES BESZÁMOLÓ 2014. Mérleg Eredmény-kimutatás Kiegészítő melléklet Könyvvizsgálói jelentés AMENNYIBEN NEM JELEZZÜK,

Részletesebben

Délmagyarországi Áramszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Délmagyarországi Áramszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Délmagyarországi Áramszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság ALAPSZABÁLY Módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt szöveg (2006. október 16.) Szeged 1 PREAMBULUM A gazdálkodó szervezetek és a

Részletesebben

Előterjesztés a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. rendkívüli közgyűlése részére

Előterjesztés a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. rendkívüli közgyűlése részére Előterjesztés a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. rendkívüli közgyűlése részére 1 A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (1033 Budapest, Polgár u. 8-10. a továbbiakban:

Részletesebben

Üzleti jelentés az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2010. december 31-i éves beszámolójához

Üzleti jelentés az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2010. december 31-i éves beszámolójához Üzleti jelentés az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2010. december 31-i éves beszámolójához Az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2010. évben mind vagyon, mind taglétszám tekintetében megőrizte

Részletesebben

Kiegészítő melléklet a 2012. évi egyszerűsített éves beszámolóhoz

Kiegészítő melléklet a 2012. évi egyszerűsített éves beszámolóhoz Statisztikai számjel 18821914-2-16 Cégjegyzék szám Nysz: 389 Vállalkozás megnevezése Szolnok Városi Állatotthon Alapítvány Vállalkozás címe, telefonszáma 5 Szolnok, Kossuth tér 9 Kiegészítő melléklet a

Részletesebben

ÉVES BESZÁMOLÓ. 2014. évi üzleti évről. Cégjegyzékszám: 02-09-063561 Statisztikai számjel: 11362018-3530-113-02. Pécs, Tüzér u. 18-20.

ÉVES BESZÁMOLÓ. 2014. évi üzleti évről. Cégjegyzékszám: 02-09-063561 Statisztikai számjel: 11362018-3530-113-02. Pécs, Tüzér u. 18-20. Pécs, Tüzér u. 18-20. ÉVES BESZÁMOLÓ 2014. évi üzleti évről Cégjegyzékszám: 02-09-063561 Statisztikai számjel: 11362018-3530-113-02 Készült: 2014. december 31-i fordulónappal 2015. február 15-én Vida János

Részletesebben

A NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. Időközi Vezetőségi Beszámolója. 2011. november

A NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. Időközi Vezetőségi Beszámolója. 2011. november A NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Időközi Vezetőségi Beszámolója 2011. november 1 Cégnév, székhely, alapítás, cégadatok Cégnév: Rövidített cégnév: NUTEX Befektetési Nyilvánosan Működő

Részletesebben

33 342 33 342 105 000 Jelentés a könyvvizsgálat végrehajtásáról EXTERNET Nyrt. Az üzleti év: 2008. január 1. - 2008. december 31. 1/12 KSH SZÁM: 14003790-6190-114-16 CÉGJEGYZÉK: 16-10-001759 ssz / E Ft

Részletesebben

15EB 01 15EB 01/A. Cégadatok (A) MAGYAR KÖZLÖNY LAP ÉS KÖNYVKIADÓ KFT. Cégjegyzékszáma: 01 09 269016

15EB 01 15EB 01/A. Cégadatok (A) MAGYAR KÖZLÖNY LAP ÉS KÖNYVKIADÓ KFT. Cégjegyzékszáma: 01 09 269016 Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat 1055 Budapest, Kossuth tér 4. Cégadatok (A) Cég neve: 15EB 01 Cégjegyzékszáma: 01 09 269016 Székhelye: MAGYAR

Részletesebben

2012 MÁSODIK NEGYEDÉVES GYORSJELENTÉS - DANUBIUS HOTELS CSOPORT OLDAL 1/13

2012 MÁSODIK NEGYEDÉVES GYORSJELENTÉS - DANUBIUS HOTELS CSOPORT OLDAL 1/13 2012 MÁSODIK NEGYEDÉVES GYORSJELENTÉS - DANUBIUS HOTELS CSOPORT OLDAL 1/13 A Danubius Hotels Nyrt. a mai napon nyilvánosságra hozta II. negyedéves, nem auditált eredményeit. A jelentés a társaság vezetése

Részletesebben

Független Könyvvizsgálói Jelentés

Független Könyvvizsgálói Jelentés Ernst & Young Kft. Ernst & Young Ltd. H-1132 Budapest Váci út 20. 1399 Budapest 62. Pf.632, Hungary Tel: +36 1 451 8100 Fax: +36 1 451 8199 www.ey.com/hu Cg. 01-09-267553 Független Könyvvizsgálói Jelentés

Részletesebben

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság időközi vezetőségi beszámolója 2012. május

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság időközi vezetőségi beszámolója 2012. május A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság időközi vezetőségi beszámolója 2012. május 1 I. A pénzügyi év első négy hónapjában bekövetkezett jelentősebb események és tranzakciók,

Részletesebben

Alapszabály. Állami Nyomda Nyilvánosan Működő Részvénytársaság ALAPSZABÁLY

Alapszabály. Állami Nyomda Nyilvánosan Működő Részvénytársaság ALAPSZABÁLY Állami Nyomda Nyilvánosan Működő Részvénytársaság ALAPSZABÁLY (. közgyűlésen elfogadott módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Alapszabály) BUDAPEST Alapítás éve: 1992 ÁLLAMI NYOMDA NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ

Részletesebben

A PANNONPLAST Műanyagipari Részvénytársaság 2003. évi gyorsjelentése

A PANNONPLAST Műanyagipari Részvénytársaság 2003. évi gyorsjelentése A PANNONPLAST Műanyagipari Részvénytársaság 2003. évi gyorsjelentése Beszámolónk a PANNONPLAST Csoport konszolidált, a Nemzetközi Számviteli Szabályok (IFRS) szerint készített, nem auditált adatait tartalmazza.

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A KÖR 2004 Informatikai Nonprofit Kft. 2013. évi BESZÁMOLÓJÁHOZ

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A KÖR 2004 Informatikai Nonprofit Kft. 2013. évi BESZÁMOLÓJÁHOZ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2013. évi BESZÁMOLÓJÁHOZ I. I/1. Általános rész A vállalkozás bemutatása 1. A cég elnevezése: KÖR 2004 Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 2. A cég rövidtett elnevezése: 3.

Részletesebben

PannErgy Nyrt. Előzetes tájékoztató a 2014. évi gazdálkodásról. 2015. február 19.

PannErgy Nyrt. Előzetes tájékoztató a 2014. évi gazdálkodásról. 2015. február 19. PannErgy Nyrt. Előzetes tájékoztató a 2014. évi gazdálkodásról 2015. február 19. Vezetői összefoglaló 2014. utolsó negyedéve újabb mérföldkő a Társaság életében, hiszen a Miskolci Projekt szeptemberben

Részletesebben

A Danubius Hotels Nyrt. 2010. április 22-én tartandó évi rendes közgyűlésének előterjesztései és határozati javaslatai

A Danubius Hotels Nyrt. 2010. április 22-én tartandó évi rendes közgyűlésének előterjesztései és határozati javaslatai A Danubius Hotels Nyrt. 2010. április 22-én tartandó évi rendes közgyűlésének előterjesztései és határozati javaslatai Budapest, 2010. március 31. 1 TARTALOM Közgyűlési meghívó... 3 1. SZÁMÚ NAPIRENDI

Részletesebben

Üzleti jelentés 2014.

Üzleti jelentés 2014. GYULAI TAKARÉKSZÖVETKEZET 5711. Gyula, Széchenyi u. 53. Üzleti jelentés 2014. Cg.:04-02-000217 1 Tartalomjegyzék TARTALOMJEGYZÉK 2 1. BEVEZETŐ 3 2. A VAGYONI, PÉNZÜGYI HELYZET ÉS A JÖVEDELMEZŐSÉG 5 3.

Részletesebben

A VISONKA Takarmánykeverő és Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság időközi vezetőségi beszámolója. 2014. május

A VISONKA Takarmánykeverő és Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság időközi vezetőségi beszámolója. 2014. május A VISONKA Takarmánykeverő és Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság időközi vezetőségi beszámolója 2014. május Alapadatok a Társaságról A Társaság cégneve: VISONKA Takarmánykeverő Szolgáltató

Részletesebben

Jelentős változások a számviteli törvényben

Jelentős változások a számviteli törvényben 2015. július 7. Jelentős változások a számviteli törvényben 2015. június 23-án a Parlament elfogadta a T/4852. számú, a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény, valamint egyes pénzügyi tárgyú törvények

Részletesebben

Hunalpa Nyugdíjpénztár

Hunalpa Nyugdíjpénztár Hunalpa Nyugdíjpénztár 2013. évi üzleti év Éves beszámoló Kiegészítő melléklete 1 I. A nyugdíjpénztár bemutatása A nyugdíjpénztár alapismérvei NÉV: Hunalpa (Magyar Közforgalmi Pilóták) Önkéntes Nyugdíjpénztára

Részletesebben

A RÁBA Nyrt. 2012. I-IV. negyedéves jelentése ÖSSZEFOGLALÁS

A RÁBA Nyrt. 2012. I-IV. negyedéves jelentése ÖSSZEFOGLALÁS A RÁBA Nyrt. 2012. I-IV. negyedéves jelentése Nem auditált, konszolidált negyedéves jelentés a Nemzetközi Pénzügyi Jelentéskészítési Szabványok (IFRS) szerint A társaság neve: RÁBA Járműipari Holding Nyilvánosan

Részletesebben

Délmagyarországi Áramszolgáltató Részvénytársaság A L A P S Z A B Á L Y

Délmagyarországi Áramszolgáltató Részvénytársaság A L A P S Z A B Á L Y Délmagyarországi Áramszolgáltató Részvénytársaság A L A P S Z A B Á L Y Módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt szöveg (2004. április 16.) S z e g e d 1 P R E A M B U L U M A gazdálkodó szervezetek

Részletesebben

I. Konszolidált jelentés

I. Konszolidált jelentés I. Konszolidált jelentés 1. Vezetői összefoglaló 2016 első negyedéve során a teljes árbevétel forintban 1,9%-kal, euróban 0,8%-kal emelkedett az előző év azonos időszakához képest. A vizsgált időszakban

Részletesebben

73OME MÉRLEG-Eszközök Nagyságrend: ezer forint

73OME MÉRLEG-Eszközök Nagyságrend: ezer forint 73OME MÉRLEG-Eszközök Mód c d e f g h z 001 73OME1 ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) ÖSSZESEN 21 906 174-21 906 174 23 749 693 0 23 749 693 002 73OME11 A) Befektetett eszközök 13 765 859-13 765 859 15 547 422 0 15 547

Részletesebben

E S Z K Ö Z Ö K ( A K T Í V Á K

E S Z K Ö Z Ö K ( A K T Í V Á K MÉRLEG KSH: 10043165-6419-122-03 Cg.: 03-02-000189 Dunapataj és Vidéke Takarékszövetkezet MÉRLEG adatok: ezer Ft-ban S.sz. M e g n e v e z és 2012.év 2013.év a. b. c. d. E S Z K Ö Z Ö K ( A K T Í V Á K

Részletesebben

A HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Részvénytársaság 2003. évi Éves jelentése

A HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Részvénytársaság 2003. évi Éves jelentése A HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Részvénytársaság 2003. évi Éves jelentése I. 1. II. Általános rész A HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Részvénytársaság (továbbiakban: társaság)

Részletesebben

ELOTERJESZTÉS. A Társaság Igazgatósága 2005. április 29-re hívta össze az éves rendes közgyulést az alábbi napirenddel:

ELOTERJESZTÉS. A Társaság Igazgatósága 2005. április 29-re hívta össze az éves rendes közgyulést az alábbi napirenddel: ELOTERJESZTÉS az econet.hu Informatikai Részvénytársaság (1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3., Cg. 01-10-043483) 2005. április 29-én 10 órakor a Társaság székhelyén tartandó Közgyulésére. A Társaság

Részletesebben

HNK-2015/304. A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft. 2014. évi egyszerűsített éves beszámolója

HNK-2015/304. A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft. 2014. évi egyszerűsített éves beszámolója HNK-2015/304 A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft. 2014. évi egyszerűsített éves beszámolója -1- Tartalomjegyzék: 1. Általános információk a beszámolóhoz 1.1. A gazdálkodó

Részletesebben

FORRÁS Vagyonkezelési és Befektetési Részvénytársaság

FORRÁS Vagyonkezelési és Befektetési Részvénytársaság A FORRÁS Vagyonkezelési és Befektetési Részvénytársaság új szövegű Alapszabálya (T E R V E Z E T) készült a 2004. szeptember 14. napjára kitűzött rendkívüli közgyűlés írásbeli előterjesztéseként A FORRÁS

Részletesebben

A RÁBA Nyrt. 2013. I-IV. negyedéves jelentése ÖSSZEFOGLALÁS

A RÁBA Nyrt. 2013. I-IV. negyedéves jelentése ÖSSZEFOGLALÁS A RÁBA Nyrt. 2013. I-IV. negyedéves jelentése Nem auditált, konszolidált negyedéves jelentés a Nemzetközi Pénzügyi Jelentéskészítési Szabványok (IFRS) szerint A társaság neve: RÁBA Járműipari Holding Nyilvánosan

Részletesebben

ALAPSZABÁLY. 22./2015. (04.29.) sz. közgyűlési határozat szerinti módosításokkal az alábbi: I. Általános adatok

ALAPSZABÁLY. 22./2015. (04.29.) sz. közgyűlési határozat szerinti módosításokkal az alábbi: I. Általános adatok ALAPSZABÁLY A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan MűködőRészvénytársaság - melyet a Tatabányai Törvényszék Cégbírósága a cégek között 11-10-001604 számon tart nyilván egységes szerkezetű Alapszabálya

Részletesebben

Az EGIS Gyógyszergyár Rt. gyorsjelentése a Budapesti Értéktőzsde számára

Az EGIS Gyógyszergyár Rt. gyorsjelentése a Budapesti Értéktőzsde számára Az EGIS Gyógyszergyár Rt. gyorsjelentése a Budapesti Értéktőzsde számára 2003. október 1. 2004. március 31. az üzleti év első féléve (nem auditált mérlegadatok alapján) Az EGIS Rt. üzleti éve október 1-től

Részletesebben

Linamar Hungary Rt. Orosháza, 5901 Csorvási út 27.

Linamar Hungary Rt. Orosháza, 5901 Csorvási út 27. ÉVES JELENTÉS 2004 Linamar Hungary Rt. Orosháza, 5901 Csorvási út 27. VEZÉRIGAZGATÓ ÜZENETE Társaságunk a 2004. évben jelentősen növelte eredményét, miközben árbevételében jelentős változás nem történt.

Részletesebben

A Fotex Elso Amerikai- Magyar Fotószolgáltatási Rt. 2004. I-XII. havi gyorsjelentése

A Fotex Elso Amerikai- Magyar Fotószolgáltatási Rt. 2004. I-XII. havi gyorsjelentése A Fotex Elso Amerikai- Magyar Fotószolgáltatási Rt. 2004. I-XII. havi gyorsjelentése Gazdálkodási adatok 1. A magyar számviteli szabályok szerint 2004. január 1. 2004. december 31-ig elkészített konszolidált,

Részletesebben

NYÍREGHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 337/2004. (XII.15.) számú. h a t á r o z a t a

NYÍREGHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 337/2004. (XII.15.) számú. h a t á r o z a t a NYÍREGHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 337/2004. (XII.15.) számú h a t á r o z a t a az INNOHÍD Debrecen-Nyíregyháza Innovációs Részvénytársaság Alapító Okiratának jóváhagyásáról A Közgyűlés a helyi

Részletesebben

2.1. Összefoglaló táblázatok és azok tartalmának szöveges indoklása. Cím, alcím, intézmény megnevezése: 10/01 Magyar Szabadalmi Hivatal

2.1. Összefoglaló táblázatok és azok tartalmának szöveges indoklása. Cím, alcím, intézmény megnevezése: 10/01 Magyar Szabadalmi Hivatal 1. Feladatkör, tevékenység, szervezeti változás A Magyar Szabadalmi Hivatal gazdálkodási jogkörét tekintve fejezeti jogosítványokkal felhatalmazott, jogi személyiséggel rendelkező, önállóan működő és gazdálkodó

Részletesebben

A DANUBIUS HOTELS CSOPORT 2010 I. NEGYEDÉVES GYORSJELENTÉSE

A DANUBIUS HOTELS CSOPORT 2010 I. NEGYEDÉVES GYORSJELENTÉSE A Danubius Szálloda és Gyógyüdülő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság a mai napon nyilvánosságra hozta negyedéves, nem auditált eredményeit. A jelentés a társaság vezetése által az IFRS, Nemzetközi Pénzügyi

Részletesebben

Az MVM Csoport. Konszolidált Pénzügyi Kimutatása. 2012. év

Az MVM Csoport. Konszolidált Pénzügyi Kimutatása. 2012. év MVM Magyar Villamos Művek Zártkörűen Működő Részvénytársaság Az MVM Csoport EU által befogadott Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok szerint készített Konszolidált Pénzügyi Kimutatása 2012. év Budapest,

Részletesebben

2014. Első negyedéves jelentése

2014. Első negyedéves jelentése 2 3 4 8 6 9 5 9 6 1 9 0 1 1 4 0 3 Statisztikai számjel 0 3-1 0-1 0 0 4 4 8 Cégjegyzék száma A Business Telecom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2014. Első negyedéves jelentése Takács Krisztián

Részletesebben

Éves beszámoló. MISEK Miskolci Semmelweis Ignác Egészségügyi Központ és Egyetemi Oktató Kórház Nonprofit Kft. Miskolc, Csabai kapu 9-11 2010.

Éves beszámoló. MISEK Miskolci Semmelweis Ignác Egészségügyi Központ és Egyetemi Oktató Kórház Nonprofit Kft. Miskolc, Csabai kapu 9-11 2010. Statisztikai számjel: 14635306-8610-599-05 Cégjegyzék száma: CG. 05-09-017049 MISEK Miskolci Semmelweis Ignác Egészségügyi Központ és Egyetemi Oktató Kórház Nonprofit Kft. Miskolc, Csabai kapu 9-11 2010.

Részletesebben

IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM CÉGINFORMÁCIÓS ÉS AZ ELEKTRONIKUS CÉGELJÁRÁSBAN KÖZREMŰKÖDŐ SZOLGÁLAT

IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM CÉGINFORMÁCIÓS ÉS AZ ELEKTRONIKUS CÉGELJÁRÁSBAN KÖZREMŰKÖDŐ SZOLGÁLAT 2015. 07. 15. ELEKTRONIKUS BESZÁMOLÓ PORTÁL NYOMTATÓBARÁT VERZIÓ IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM CÉGINFORMÁCIÓS ÉS AZ ELEKTRONIKUS CÉGELJÁRÁSBAN KÖZREMŰKÖDŐ SZOLGÁLAT 15EB 01 15EB 15EB/A 15EB/M/A1 15EB/M/A2 15EB/M/A3

Részletesebben

Szécsényi Agro-Help Nonprofit Kft. 3170 Szécsény Rákóczi út.90/b. Kiegészítő melléklet 2008.

Szécsényi Agro-Help Nonprofit Kft. 3170 Szécsény Rákóczi út.90/b. Kiegészítő melléklet 2008. 0 Adószám: 18633849-2-12 Cégbíróság: Nógrád Megyei Bíróság mint cégbíróság Cégjegyzék szám: 12-09-005723 3170 Szécsény Rákóczi út.90/b Kiegészítő melléklet 2008. Fordulónap: 2008. december 31. Beszámolási

Részletesebben

A Szervezet kiemelt adatainak bemutatása: Szervezeti forma: A Szervezet adószáma: A Szervezet KSH száma: Cégjegyzékszám: Alapítás ideje: Jogelőd: Főtevékenysége: Kiegészítő tevékenysége: Székhelye: Telephelye:

Részletesebben

A Pannonplast Rt. tőzsdei gyorsjelentése

A Pannonplast Rt. tőzsdei gyorsjelentése A Pannonplast Rt. tőzsdei gyorsjelentése 2004. II. 2004. augusztus 16. A Pannonplast Rt. 2004. II. i gyorsjelentése A gyorsjelentés a Pannonplast Csoport konszolidált, a Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok

Részletesebben

ÉVES BESZÁMOLÓ 2015.

ÉVES BESZÁMOLÓ 2015. HÉVÍZ ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET 8380 HÉVÍZ, SZÉCHENYI U. 66. Cg : 02-02-050059 ÉVES BESZÁMOLÓ 2015. Mérleg Eredménykimutatás Kiegészítő melléklet Könyvvizsgálói jelentés Üzleti jelentés 1.

Részletesebben

Kiegészítő melléklet 2013

Kiegészítő melléklet 2013 Adószám: 18665161-2-13 Cégbíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága Cégjegyzék szám: 13-09-129463 GÖDÖLLŐI KIRÁLYI KASTÉLY KÖZHASZNÚ NONPROFIT KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 2100 Gödöllő, Grassalkovich-kastély

Részletesebben

3.1.2. Pénzügyi helyzet vizsgálata... 30 3.1.3. Hatékonyság vizsgálata... 30 3.1.4. Jövedelmezőség vizsgálata... 31 3.2. Egyéb tájékoztató adatok...

3.1.2. Pénzügyi helyzet vizsgálata... 30 3.1.3. Hatékonyság vizsgálata... 30 3.1.4. Jövedelmezőség vizsgálata... 31 3.2. Egyéb tájékoztató adatok... Tartalomjegyzék 1. Általános rész... 5 1.1. A társaságra vonatkozó legfontosabb információk bemutatása... 5 1.2. A számviteli politika rövid ismertetése... 6 1.2.1. Az éves beszámoló összeállításánál alkalmazott

Részletesebben

ÉVES BESZÁMOLÓ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2015.12.31.

ÉVES BESZÁMOLÓ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2015.12.31. ÉVES BESZÁMOLÓ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2015.12.31. Dátum: Mohács, 2016. március 11.... Mohácsi Takarék Bank Zrt. Kultné Mátyás Rita Lovász Ildikó elnök-vezérigazgató gazdasági igazgató. 1. A vállalkozás főbb

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014. június 5-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014. június 5-i ülésére Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 133/2014. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014. június 5-i ülésére Tárgy: Javaslat az önkormányzat tulajdonában álló FEV IX. Zrt.

Részletesebben

Független Könyvvizsgálói Jelentés

Független Könyvvizsgálói Jelentés Morál-Audit Kft. 5309. Berekfürdő, Búzavirág u. 24. 1075. Budapest, Wesselényi u. 12. II/1. Tel.: +36 30 2070 735 email: moral.audit@gmail.com Független Könyvvizsgálói Jelentés a MAHART-Szabadkikötő Zrt.

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI ELŐTERJESZTÉSEI

KÖZGYŰLÉSI ELŐTERJESZTÉSEI Az ENEFI Energiahatékonysági Nyrt. KÖZGYŰLÉSI ELŐTERJESZTÉSEI Közgyűlés időpontja: 2015. 04. 17. 10.00 óra Közgyűlés helye: 1134 Budapest, Klapka utca 11. Megismételt Közgyűlés: 2015. 04. 28. 10.00 óra

Részletesebben

ZALAKERÁMIA RT. 2002. ÉS 2001. DECEMBER 31. ÉVEKRE

ZALAKERÁMIA RT. 2002. ÉS 2001. DECEMBER 31. ÉVEKRE ÉS FÜGGETLEN KÖNYVVIZSGÁLÓI JELENTÉS A ÉVEKRE ÉS FÜGGETLEN KÖNYVVIZSGÁLÓI JELENTÉS A ÉVEKRE Tartalom: Oldal Független könyvvizsgálói jelentés 1 Konszolidált beszámolók A és december 31-i konszolidált mérlegek

Részletesebben

ÉVES JELENTÉS 2006 1

ÉVES JELENTÉS 2006 1 ÉVES JELENTÉS 2006 1 TARTALOM Az Inter-Európa Bank Nyrt. magyar számviteli szabályok szerint összeállított 2006. évi éves beszámolója Az Inter-Európa Bank Nyrt. Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok

Részletesebben

CIG PANNÓNIA ÉLETBIZTOSÍTÓ NYRT.

CIG PANNÓNIA ÉLETBIZTOSÍTÓ NYRT. CIG PANNÓNIA ÉLETBIZTOSÍTÓ NYRT. NEGYEDÉVES JELENTÉS A NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÁSI STANDARDOK ALAPJÁN KÉSZÍTETT KONSZOLIDÁLT PÉNZÜGYI KIMUTATÁSOK ALAPJÁN 2011. NEGYEDIK NEGYEDÉV 2012. február 16. 1.

Részletesebben

A Tarjánhő Szolgáltató Elosztó Kft. 2009 évi ÉVES BESZÁMOLÓJA

A Tarjánhő Szolgáltató Elosztó Kft. 2009 évi ÉVES BESZÁMOLÓJA A Tarjánhő Szolgáltató Elosztó Kft 2009 évi ÉVES BESZÁMOLÓJA A TARJÁNHŐ SZOLGÁLTATÓ-ELOSZTÓ KFT. 2009. ÉVI BESZÁMOLÓJA Tisztelt Közgyűlés! A Tarjánhő Kft.-t Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata

Részletesebben

Erős első negyedéves profit az Állami Nyomdánál Az Állami Nyomda Nyrt. (BÉT: ANY, továbbiakban Állami Nyomda vagy Társaság) a mai napon nyilvánosságra hozta 2008. I. negyedéves eredményeit (www.bet.hu,

Részletesebben

A SYNERGON INFORMATIKA NYRT. 2008. DECEMBER 31-i ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Budapest, 2009. február 13. I. Általános rész 1. A társaság bemutatása A cég neve: Synergon Informatikai Rendszereket

Részletesebben

Kiegészítő melléklet 2014

Kiegészítő melléklet 2014 Adószám: 18665161-2-13 Cégbíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága Cégjegyzék szám: 13-09-129463 GÖDÖLLŐI KIRÁLYI KASTÉLY KÖZHASZNÚ NONPROFIT KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 2100 Gödöllő, Grassalkovich-kastély

Részletesebben

A Novotrade Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

A Novotrade Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság TÁJÉKOZTATÓ A Novotrade Befektetési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 4.800.000 darab 500 forint névértékű névre szóló dematerializált, korábban zártkörűen kibocsátott törzsrészvényének Budapesti Értéktőzsde

Részletesebben

K Ö Z G Y Ű L É S I H A T Á R O Z A T OK

K Ö Z G Y Ű L É S I H A T Á R O Z A T OK K Ö Z G Y Ű L É S I H A T Á R O Z A T OK A GrEnergie Corporation Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1137 Budapest, Újpesti alsórakpart /Carl Lutz rakpart/ 29., Klaris Irodahajó, Cg. 01-10-046598,

Részletesebben

Észak-dunántúli Áramszolgáltató Részvénytársaság. Tőzsdei éves jelentés 2002

Észak-dunántúli Áramszolgáltató Részvénytársaság. Tőzsdei éves jelentés 2002 Észak-dunántúli Áramszolgáltató Részvénytársaság Tőzsdei éves jelentés 2002 Az éves jelentés tartalma Mérleg, Eredménykimutatás 3. oldal Kiegészítő melléklet 8. oldal Üzleti jelentés... 51. oldal Budapesti

Részletesebben

PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2014. I. félévi konszolidált jelentése

PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2014. I. félévi konszolidált jelentése PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2014. I. félévi konszolidált jelentése A Pannon-Váltó Nyrt. konszolidált mérlegébe a következő társaságok kerültek bevonásra: Pannon Consulting Kft. A Pannon-Váltó Nyrt. részesedése

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET az ACCESS Ingatlan Nyíltvégű Befektetési Alap 2011. évi Éves beszámolójához Az Access Ingatlan Befektetési Alap 2011. december 31-i mérleg szerinti Saját tőkéje (nettó eszközértéke)

Részletesebben

Negyedéves jelentése

Negyedéves jelentése Az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (01-10-045428) Negyedéves jelentése 2011. I. negyedévre vonatkozóan a Tpt. 54.. alapján 2011. május 31. Vezetőségi Jelentés A

Részletesebben

2009. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉS EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ

2009. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉS EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ NYÍRSÉGI SZAKKÉPZÉS-SZERVEZÉSI KIEMELKEDŐEN KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT. 4400 Nyíregyháza, Árok u. 53. Cégjegyzékszám: 15-09-072924 Statisztikai számjel: 14380549-8532-599-15 2009. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

Részletesebben

ALAPTÁJÉKOZTATÓK ERSTE BANK HUNGARY ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

ALAPTÁJÉKOZTATÓK ERSTE BANK HUNGARY ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ALAPTÁJÉKOZTATÓK AZ ERSTE BANK HUNGARY ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2014 2015. ÉVI EGYSZÁZ MILLIÁRD FORINT EGYÜTTES KERETÖSSZEGŰ KÖTVÉNYPROGRAMJÁRÓL 2. SZÁMÚ KIEGÉSZÍTÉSE KIBOCSÁTÓ: ERSTE BANK HUNGARY

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v készült a FORRÁS Vagyonkezelési és Befektetési nyilvánosan működő Részvénytársaság (1113 Budapest, Bartók Béla út 152.; cégjegyzékszáma: 01-10-043872) 2008. április 28. napjának 12

Részletesebben

A VISONKA Takarmánykeverı és Szolgáltató Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság idıközi vezetıségi beszámolója. 2013. november

A VISONKA Takarmánykeverı és Szolgáltató Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság idıközi vezetıségi beszámolója. 2013. november A VISONKA Takarmánykeverı és Szolgáltató Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság idıközi vezetıségi beszámolója 2013. november Alapadatok a Társaságról A Társaság cégneve: VISONKA Takarmánykeverı Szolgáltató

Részletesebben

a vállalkozás címe, telefonszáma 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. 457-3860 Éves beszámoló 2004. 01. 01. - 12. 31. üzleti évről

a vállalkozás címe, telefonszáma 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. 457-3860 Éves beszámoló 2004. 01. 01. - 12. 31. üzleti évről 1 2 0 4 1 7 8 1 7 0 2 0 1 1 4 0 1 Statisztikai számjel 0 1-1 0-0 4 2 8 1 3 Cégjegyzék száma a vállalkozás megnevezése BUDAPESTI INGATLAN RT. a vállalkozás címe, telefonszáma 1033 Budapest, Polgár u. 8-10.

Részletesebben

Az OTP Reál Aktív Nyilvános Hozamvédett Zártvégű Származtatott Alap. Tájékoztatója és Kezelési Szabályzata

Az OTP Reál Aktív Nyilvános Hozamvédett Zártvégű Származtatott Alap. Tájékoztatója és Kezelési Szabályzata TÁJÉKOZTATÓ Az OTP Reál Aktív Nyilvános Hozamvédett Zártvégű Származtatott Alap Tájékoztatója és Kezelési Szabályzata Felhívjuk befektetőink figyelmét, hogy az alap származtatott ügyletekbe befektető befektetési

Részletesebben

ÉVES BESZÁMOLÓ ÜZLETI JELENTÉSE 2015. év

ÉVES BESZÁMOLÓ ÜZLETI JELENTÉSE 2015. év ÉVES BESZÁMOLÓ ÜZLETI JELENTÉSE 2015. év 1) A GAZDASÁGI KÖRNYEZET 2015. ÉVI ALAKULÁSA, VÁRHATÓ 2016. ÉVI HATÁSOK Az egészségpénztárak működésére igen érzékenyen hatnak az egyes jogszabályváltozások, a

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2014.12.31.

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2014.12.31. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2014.12.31. Dátum: Debrecen, 2015. március 6. Főnix Takarékszövetkezet 4025 Debrecen, Petőfi tér 6. Fodorné Szabó Judit elnök-ügyvezető ig. Pinczésiné Ludman Viktória ügyvezető ig.

Részletesebben