PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kódszáma: T5410-K-1/2013. Szociális továbbképzéseken való részvételre. I. A pályázat tárgya

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kódszáma: T5410-K-1/2013. Szociális továbbképzéseken való részvételre. I. A pályázat tárgya"

Átírás

1 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Szciális tvábbképzéseken való részvételre Kódszáma: T5410-K-1/ I. A pályázat tárgya A Nemzeti Család- és Szciálplitikai Intézet (tvábbiakban NCSSZI) és az Apr Vilms Katlikus Főiskla együttműködésében megvalósuló TÁMOP / aznsítószámú Szciális képzések rendszerének mdernizációja című kiemelt prjekt keretében az NCSSZI pályázatt hirdet a kiemelt prjekt Szciális és gyermekvédelmi témájú tvábbképzésein való részvételre pótjelentkezés keretein belül. II. A pályázat célja A tvábbképzésre jelentkezők képzéseken való részvételének támgatása. A pótjelentkezés célja, hgy a szeptember 30-i jelentkezési határidő lezárultával a képzési csprtkban fennmaradó szabad férőhelyek betöltésre kerüljenek. III. A pályázatn igényelhető támgatás frmája A prjekt keretében, a támgatásban részesülő személytől, képzési támgatás frmájában a Nemzeti Család- és Szciálplitikai Intézet a képzési költség teljes összegét átvállalja. Amennyiben az adtt képzés részben, vagy egészben bentlakáss frmában valósul meg, akkr a képző intézmény a szállást és a kapcslódó ellátást térítésmentesen biztsítja a képzési támgatás részeként. A képzésen résztvevők számára a képzés helyszínére történő da-vissza utazási költséget nem térítjük. Nemzeti Család- és Szciálplitikai Intézet Pstafiók: 1381 Budapest Pf Telefn: +36 (1) Hnlap:

2 A képzési támgatás megítélése esetén, az NCSSZI szerződést köt a sikeres pályázatt benyújtókkal. IV. Támgatható pályázatk száma db rszágs szinten Amennyiben a jelentkezők száma eléri a fős határt, tvábbi pályázatkat nem áll módunkban fgadni, a pályázati knstrukciót lezárjuk. 2 V. A pályázat alanyai Jelen pályázati kiírás keretében kizárólag lyan személyes gndskdást végző természetes személy 1 nyújthat be pályázatt, aki a 9/2000. (VIII. 4.) SzCsM rendelet 7. -ban meghatárztt témacsprtkhz kapcslódóan személyes gndskdást végez, az alábbi terület egyikén. a. családvédelem, családgndzás b. gyermekjóléti alapellátás c. gyermekvédelemi szakellátás d. fgyatéksk szciális ellátása, rehabilitációja e. idősek szciális ellátása f. hajléktalanellátás g. pszichiátriai és szenvedélybetegek szciális ellátása Amennyiben több elláttti területen is dlgzik, vagy egyéb területen, abban az esetben kérjük, azt az elláttti területet jelölje meg, amely terület ismeretanyagának elsajátítása nagyban hzzájárul a mindennapi munkavégzéséhez. 1 Személyes gndskdást nyújtó szciális intézmények szakmai feladatairól és működésük feltételeiről szóló 1/2000. (I. 7.) SzCsM rendeletben, vagy a személyes gndskdást nyújtó gyermekjóléti, gyermekvédelmi intézmények, valamint személyek szakmai feladatairól és működésük feltételeiről szóló 15/1998. (IV. 30.) NM rendeletben vagy a javítóintézetek rendtartásáról szóló 30/1997. (X. 11.) NM rendeletben meghatárztt képesítési előíráskhz kötött tevékenységet (a tvábbiakban együtt: képesítéshez kötött tevékenység) főállásban, munkavisznyban vagy közalkalmaztti jgvisznyban, hivatáss nevelőszülői jgvisznyban vagy egyéni vállalkzás keretében végez, és a képesítési előírásknak megfelelő szakképesítéssel rendelkezik. Nemzeti Család- és Szciálplitikai Intézet Pstafiók: 1381 Budapest Pf Telefn: +36 (1) Hnlap:

3 - aki a jelentkezés pillanatában munkavisznnyal rendelkezik, nem áll felmndás alatt és a 9/2000. (VIII. 4.) SzCsM rendelet 1. (3) bekezdése alapján nem mentesül tvábbképzési kötelezettsége alól. -amely munkavállalók tvábbképzési kötelezettsége 2019 december 31-ig, vagy krábban jár(t) le. 3 Nemzeti Család- és Szciálplitikai Intézet Pstafiók: 1381 Budapest Pf Telefn: +36 (1) Hnlap:

4 VI. Pályázati feltételek: 1. Egy pályázó esetében, jelen pályázati felhívás keretében a pályázó részvétele két szakmai tanflyam esetében a prjekt költségvetési keretéből finanszírzható. 2. Pályázatt benyújtani csak és kizárólag az NCSSZI Pályázatkezelő Rendszerén (tvábbiakban PR) keresztül lehet, amely elérhető a webldaln keresztül. 4 VII. A pályázat benyújtásának menete 1. lépés: Regisztrációs adatlap kitöltése Személyes adatk és munkáltatói adatk megadása 2. lépés: Képzés választása Szciális képzésfejlesztés menüpntt szükséges választani a képzésre jelentkezés elindításáhz. 3. lépés: Képzés témacsprtjának kiválasztása és a tvábbképzésre vnatkzó adatk kitöltése Felhívjuk a figyelmet, hgy ellenőrizzék a Tvábbképzési időszakban megszerzendő pntk száma -t. Amennyiben Ön helyesen adta meg isklai végzettségét/szakképzettségét, abban az esetben a megfelelő számt látja (felsőfkú végzettség esetén: 80 pnt, egyéb szakképzettség esetén: 60 pnt). Ha mégsem egyezik, kérem lépjen vissza a Regisztrációs adatlapjára és ellenőrizze az Ön által megadtt isklai végzettséget/szakképzettséget, majd ha szükséges, javítsa! Az aktuális tvábbképzési időszakban megszerzett pntk számát ezt követően szükséges beállítani, mely mindössze statisztikai célkat szlgál, a tvábblépést teljesített tvábbképzési kötelezettség esetén sem gátlja. Nemzeti Család- és Szciálplitikai Intézet Pstafiók: 1381 Budapest Pf Telefn: +36 (1) Hnlap:

5 4. lépés: Knkrét képzés típusának, helyszínének és időpntjának kiválasztása Amennyiben a munkavégzés helyének megfelelő megyében már nincs lyan pályázható képzés, mely megfelel az Ön igényeinek, úgy a régión belüli másik két megye képzései közül is választhat. Minden régióban az egyes témacsprtkn belül minimum 7, maximum 15 különböző témájú tvábbképzés választható. Felhívjuk figyelmét, hgy a képzési időpnt választásakr a rendszer megjeleníti, hgy jelentkezése pillanatában hányan pályáztak már az adtt képzésre. Ennek figyelembevételével szükséges megjelölni az adtt időpntt, mivel minden képzés esetében min. 22 fő jelentkezésével indítunk csprtt. Az NCSSZI fenntartja a jgt, hgy amennyiben a képzés első ktatási napját megelőző 30 naptári nappal a képzésre jelentkezettek száma nem éri el a minimumként megjelölt 22 főt akik az NCSSZI által befgadtt pályázattal rendelkeznek-, úgy a képzés indítását felfüggesztheti, amelyről haladéktalanul értesíti a pályázót lépés: Munkáltatói igazlás nymtatása Kérjük, nymtassa ki a munkáltatói igazlást, töltesse ki munkáltatójával a hiányzó/kitöltendő részeket, majd írassa alá és bélyegeztesse le a megfelelő helyeken. Felhívjuk figyelmét, hgy ezt a munkáltatói igazlást jól őrizze meg, mert a pstai útn beküldendő pályázati dkumentációnak a későbbiekben részét képezi! Ezután szkennelje be a kitöltött és aláírt munkáltatói igazlást és töltse fel a PR rendszerben erre szlgáló felületen keresztül, majd véglegesítse pályázatát. Felhívjuk szíves figyelmét, hgy amennyiben a képzésválasztást (4. lépés) követően a hiánytalanul kitöltött munkáltató igazlás feltöltése és beküldése (5. lépés) 8 munkanapn belül nem történik meg, akkr a rendszer autmatikusan visszahelyezi a pályázót a képzés választás lapra (2. lépés), melyet követően az Ön által krábban fglalt képzési hely felszabadul! Nemzeti Család- és Szciálplitikai Intézet Pstafiók: 1381 Budapest Pf Telefn: +36 (1) Hnlap:

6 6. lépés: Beadtt pályázat elbírálása Bírálat után értesítést küldünk ki minden pályázó számára, hgy pályázatát befgadtuk vagy elutasításra került. 7. lépés: Pályázat papír alapn történő beküldése Befgadtt pályázat esetén a csprtk végleges kialakítását követően lesz lehetősége a PR rendszerbe belépve kinymtatni a beküldendő pályázati anyagát, majd aláírást követően elpstázni, vagy személyesen eljuttatni azn régiós irda címére, vagy azn régiós irdába, amelyik régióban képzésre jelentkezett. 6 Pstai útn beküldendő dkumentumk: - Jelentkezési lap 2 példányban - Adatkezelési nyilatkzat 1 példányban - Nyilatkzat hátránys helyzetről dkumentum 1 példányban - Képzési Támgatási Szerződés 3 példányban - Eredeti munkáltatói igazlás 1 példányban (krábban beszkennelt és a PR rendszerbe feltöltött példány) A beküldendő dkumentumk a pályázati rendszerben az alábbi módn érhetőek el: Képzés kiválasztás/szciális tvábbképzések menüpnt alatt szükséges kiválasztani az érintett képzést, ezt követően a IV. Teljes pályázati anyag nymtatása felület jelenik meg. A dkumentumk nymtatására ezen a felületen keresztül van lehetőség. Pályázatkezelő Rendszerben regisztráció srán kérjük az alábbiakat figyelembe venni és betartani: a. A munkavégzés helye szerinti illetékes régióban a személyes gndskdást végző személy két képzés választására jgsult. b. TÁMOP kiemelt prjektre jelentkező személyes gndskdást végző személyek csak a saját témacsprtjukból (elláttti területükről) választhatnak képzést. Nemzeti Család- és Szciálplitikai Intézet Pstafiók: 1381 Budapest Pf Telefn: +36 (1) Hnlap:

7 c. Pályázó a jelentkezés srán, a Regisztrációs adatlap, Tvábbi adatk felületén szükséges megjelölnie, hgy munkavisznyát tekintve, milyen frmában dlgzik. Minden esetben a Szciális vagy gyermekvédelmi területen személyes gndskdást végző személyként dlgzm menüpntt válassza! Jelen pályázati kiírás keretében az Egyéb munkahelyen dlgzm menüpnt valamint a Önálló vállalkzó vagyk menüpnt kiválasztása nem megengedett, mivel ezekben az esetekben nem kerül nymtatásra munkáltatói igazlás, amelynek hiánya elutasítást vn maga után. d. Minden esetben, amíg nem véglegesítette jelentkezését, a regisztrációs adataiban történő váltztatás megengedett. e. Egy knkrét képzéstípus esetében, egy adtt helyszínen és időpntban összesen min max. 25 fő jelentkezését tudjuk biztsítani, ennek hiányában a csprtt várhatóan nem tudjuk elindítani. 7 VIII. A pályázat elbírálásának szempntjai Kizárólag azn pályázatk kerülnek kiértékelésre, amelyekhez a PR rendszerben szükséges adatkat és a munkáltatói igazlást hiánytalanul kitöltötték. A munkáltatói igazlás tartalmi követelményei: - A munkáltatói igazlás a pályázat beadásának időpntjában (beszkennelés és feltöltés) 30 napnál régebbi nem lehet! - A munkavállaló tvábbképzési időszakának kezdete-vége kitöltésre került. - A munkáltató engedélyezi a munkavállaló távllétét a képzés ideje alatt. - A munkavállaló munkáltatója általi aláírás és bélyegző szerepel a munkáltatói igazlásn. - A munkáltatói igazlás első ldalát leszignózta az Ön munkáltatója. A pályázatk elbírálása a beérkezések srrendjében történik. A nyertes pályázók kiértesítése várhatóan któber 01-től flyamatsan történik. Nemzeti Család- és Szciálplitikai Intézet Pstafiók: 1381 Budapest Pf Telefn: +36 (1) Hnlap:

8 IX. A pályázatk beadásának módja, pályázati dkumentáció A pályázatk beadása pstai küldemény, vagy személyes leadás útján történhet. Pstai feladás esetén pályázati anyagának minden dkumentumát zárt brítékban, nymtatás és aláírást követően, a kiértesítéstől számíttt 5 munkanapn belül, ajánltt levél frmájában szükséges benyújtani az alábbi címekre. Személyes leadás esetén a hiánytalan pályázati anyagt H-CS 09:00-16:00-ig, P 09:00-14:00-ig van lehetősége leadni az illetékes régiós irdában. A leadásra szánt anyagt egy átadás-átvételi elismervény két példányban történő aláírását követően kllégáink átveszik Öntől. Az elismervény egyik példánya az átadó tulajdnát képezi. 8 NCSSZI Észak-magyarrszági Reginális Irda Cím: 3300 Eger, Telekessy István utca 5. NCSSZI Nyugat-dunántúli Reginális Irda Cím: 9022 Győr, Vörösmarty utca NCSSZI Dél-alföldi Reginális Irda Cím: 6600 Kecskemét, Budai utca 1. NCSSZI Észak-alföldi Reginális Irda Cím: 5000 Szlnk, Szabadság tér 2/A.1/11 NCSSZI Közép-dunántúli Reginális Irda Cím: 2800 Tatabánya, Kós Kárly utca 18. Fszt.4. NCSSZI Dél-dunántúli Reginális Irda Cím: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca 7./3.emelet NCSSZI Közép-magyarrszági Reginális Irda Cím: 1077 Budapest, Wesselényi utca 17. A pályázatt tartalmazó brítékn kérjük feltüntetni T5410-K-1/2013 aznsítószámt, valamint a munkavégzés helye szerinti megye megnevezését. (Pl: Smgy megye T5410-K-1/2013) Nemzeti Család- és Szciálplitikai Intézet Pstafiók: 1381 Budapest Pf Telefn: +36 (1) Hnlap:

9 X. Hiánypótlás A benyújttt pályázati dkumentációval kapcslatsan hiánypótlásra lehetőség nincs. A frmai és/vagy tartalmi hibás pályázatk autmatikusan elutasításra kerülnek, a pályázónak ekkr újabb pályázat beadására nyílik lehetősége. XI. A pályázat benyújtásának határideje 9 A pályázatk a knstrukció lezárásig pótjelentkezés keretében flyamatsan nyújthatóak be. XII. Támgatás megítélését követő szerződéskötés Pályázó vállalja, hgy sikeres pályázat esetén Támgatási szerződést köt a Nemzeti Családés Szciálplitikai Intézettel, melyben vállalja a képzésen való részvételt. Tudmásul veszi, hgy a tvábbképzésen a hiányzás mértéke nem haladhatja meg az összes képzési óraszám 10%-át, valamint az adtt képzés esetében a képzés elvégzését tanusító igazlás kiállítási követelményeinek eleget tesz. Amennyiben fentiek valamelyike nem teljesül, úgy pályázó köteles a képzés teljes költségét megfizetni a Nemzeti Család- és Szciálplitikai Intézet részére. XIII. Tvábbi infrmáció Benyújttt pályázatával kapcslatban a PR rendszeren belüli, belső levelező rendszeren keresztül flyamatsan tájékztatjuk a pályázat státuszáról. Kérjük, ezért rendszeresen keresse fel a PR rendszert! A pályázati kiírással kapcslats kérdésekben a területileg illetékes reginális irdánk munkatársaihz frdulhat munkaidőben 9.00 és óra között telefnn, teljes munkaidőben en keresztül az alábbi elérhetőségeinken: NCSSZI Észak-magyarrszági Reginális Irda Telefnszám: +36/ ; Nemzeti Család- és Szciálplitikai Intézet Pstafiók: 1381 Budapest Pf Telefn: +36 (1) Hnlap:

10 NCSSZI Nyugat-dunántúli Reginális Irda Telefnszám: +36/ ; NCSSZI Dél-alföldi Reginális Irda Telefnszám: +36/ ; NCSSZI Észak-alföldi Reginális Irda Telefnszám: +36/ ; 10 NCSSZI Közép-dunántúli Reginális Irda Telefnszám: +36/ ; NCSSZI Dél-dunántúli Reginális Irda Telefnszám: +36/ ; NCSSZI Közép-magyarrszági Reginális Irda Telefnszám: +36/ ; XIV. Ellenőrző lista Amennyiben az alábbiakban felsrlt kérdések mindegyikét igennel válaszlta meg, abban az esetben Ön frmailag megfelelő pályázatt nyújttt be. cím és jelszó megadásával regisztrált rendszerünkben? Kitöltötte Regisztrációs adatlapját majd véglegesítette? Megadta a pályázathz szükséges tvábbképzési kötelezettségével kapcslats adatait? Kiválaszttta azt a knkrét képzéstípust, helyszínt és időpntt, ahvá jelentkezését szeretné beadni? Letöltötte a munkáltatói igazlást? Kitöltette a munkáltatói igazlást munkáltatójával, majd aláíratta és lebélyegeztette? Feltöltötte a munkáltatói igazlást a PR rendszerbe? Véglegesítette jelentkezését a munkáltatói igazlás feltöltése után? Befgadtt pályázatról szóló es és a PR rendszer belső levelezőrendszerén keresztüli értesítést kaptt? Befgadtt pályázat esetén belépett újra a PR rendszerbe, és letöltötte a pályázattal kapcslats iratkat? Aláírásra és pstázásra kerültek a beküldendő iratk? Budapest, któber 01. Nemzeti Család- és Szciálplitikai Intézet Pstafiók: 1381 Budapest Pf Telefn: +36 (1) Hnlap:

NEMZETI CSALÁD- ÉS SZOCIÁLPOLITIKAI INTÉZET PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

NEMZETI CSALÁD- ÉS SZOCIÁLPOLITIKAI INTÉZET PÁLYÁZATI FELHÍVÁS PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Védőfaktorok a családok erősítésében képzésén való részvételre Kódszáma: T526_VÉDŐ_F Családi védőfaktorok alkalmazása a gyakorlatban képzésén való részvételre Kódszáma: T526_VÉDŐ_K Szülőkísérés

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A régió innovációs potenciáljának fejlesztése innovatív start-up cégek létrehozásával c. konstrukciójához

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A régió innovációs potenciáljának fejlesztése innovatív start-up cégek létrehozásával c. konstrukciójához PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a DÉL-ALFÖLDI OPERATÍV PROGRAM ÉSZAK-ALFÖLDI OPERATÍV PROGRAM ÉSZAK-MAGYARORSZÁGI OPERATÍV PROGRAM NYUGAT-DUNÁNTÚLI OPERATÍV PROGRAM A régió innvációs ptenciáljának fejlesztése innvatív

Részletesebben

Pályázati Felhívás és Útmutató

Pályázati Felhívás és Útmutató Pályázati Felhívás és Útmutató a Svájci-Magyar Együttműködési Prgram keretében Vállalkzásk munkahelyteremtést szlgáló támgatása tárgyú pályázathz Kazincbarcikai kistérség 2015. április 1 Tartalm A Alapvető

Részletesebben

Pénzügyi elszámolás részletes szabályai. Regionális Fejlesztési Operatív Programok keretében. támogatott projektek pénzügyi lebonyolításához

Pénzügyi elszámolás részletes szabályai. Regionális Fejlesztési Operatív Programok keretében. támogatott projektek pénzügyi lebonyolításához Nemzetgazdasági Minisztérium reginális fejlesztési prgramkért felelős helyettes államtitkár Pénzügyi elszámlás részletes szabályai a Reginális Fejlesztési Operatív Prgramk keretében támgattt prjektek pénzügyi

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ a Gazdaságfejlesztési Operatív Program

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ a Gazdaságfejlesztési Operatív Program PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ a Gazdaságfejlesztési Operatív Prgram kmplex technlógiai beruházás a hátránys helyzetű kistérségekben induló vállalkzásk részére c. pályázati knstrukcióhz Kódszám: GOP-2007-2.1.2/D

Részletesebben

1 A Játék elnevezése, szervezője:

1 A Játék elnevezése, szervezője: 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Legyen egy jó kd az örömre!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca.

Részletesebben

Általános szerződési feltételek (ÁSZF) Internet szolgáltatáshoz. Business Telecom Kft.

Általános szerződési feltételek (ÁSZF) Internet szolgáltatáshoz. Business Telecom Kft. Általáns szerződési feltételek (ÁSZF) Internet szlgáltatáshz Business Telecm Kft. Hatálys: 2007. február 1-től Kiadva: Kecskeméten, 2007. január 26-án Tartalmjegyzék 1. Elérhetőségeink... 4 2. A szlgáltató

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A ZAGYVARÉKASON MŰKÖDŐ TÁRSADALMI SZERVEZETEK TÁMOGATÁSÁRA

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A ZAGYVARÉKASON MŰKÖDŐ TÁRSADALMI SZERVEZETEK TÁMOGATÁSÁRA PÁLYÁZATI KIÍRÁS A ZAGYVARÉKASON MŰKÖDŐ TÁRSADALMI SZERVEZETEK TÁMOGATÁSÁRA Zagyvarékas Község Képviselő-testülete anyagilag is támgatni kívánja a település területén működő társadalmi szervezetek működését,

Részletesebben

Tanácsadási tájékoztató kiadvány

Tanácsadási tájékoztató kiadvány INTERREG III A Közösségi Kezdeményezés Szlvénia-Magyarrszág- Hrvátrszág Szmszédsági Prgram 2004-2006 MEDIÁTOR*C SLO-HU-CRO 2006/01 126/HU A prjekt a Szlvénia-Magyarrszág-Hrvátrszág Szmszédsági Prgramban,

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ a Gazdaságfejlesztési Operatív Program. komplex vállalati technológia fejlesztés c. pályázati konstrukcióhoz.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ a Gazdaságfejlesztési Operatív Program. komplex vállalati technológia fejlesztés c. pályázati konstrukcióhoz. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ a Gazdaságfejlesztési Operatív Prgram kmplex vállalati technlógia fejlesztés c pályázati knstrukcióhz Kódszám: GOP-2010-211/C A prjektek az Európai Unió támgatásával, az

Részletesebben

Útmutató előzetes megvalósíthatósági tanulmány, valamint megvalósíthatósági tanulmány készítéséhez

Útmutató előzetes megvalósíthatósági tanulmány, valamint megvalósíthatósági tanulmány készítéséhez Reginális Fejlesztési Prgramk Irányító Hatósága Útmutató előzetes megvalósíthatósági tanulmány, valamint megvalósíthatósági tanulmány készítéséhez Alkalmazandó a Dél-dunántúli reginális peratív prgram

Részletesebben

Általános Üzleti Feltételek - Könyvelési szolgáltatás B-Top cégcsoport

Általános Üzleti Feltételek - Könyvelési szolgáltatás B-Top cégcsoport Általáns Üzleti Feltételek - Könyvelési szlgáltatás B-Tp cégcsprt A jelen Általáns Üzleti Feltételek a B-Tp cégcsprt által nyújttt könyvelési (könyvviteli, könyvvezetési) szlgáltatáskra vnatkznak, függetlenül

Részletesebben

GOP-2010-2.1.1/B KMOP-2010-1.2.1/B

GOP-2010-2.1.1/B KMOP-2010-1.2.1/B PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ a Gazdaságfejlesztési Operatív Prgram és a Közép-Magyarrszági Operatív Prgram kmplex vállalati technlógia fejlesztés mikr-, kis- és középvállalkzásk számára c. pályázati

Részletesebben

1. AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK, ADATOK, ELÉRHETŐSÉG

1. AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK, ADATOK, ELÉRHETŐSÉG Általáns szerződési feltételek az ÉnSzámlázóm.hu nline prgram számlakészítési, hitelesítési, kézbesítési és számlabemutatási valamint archiválási szlgáltatás igénybevételére ÁSZF Készítette: Partner HUB

Részletesebben

Bizalom Önkéntes Nyugdíjpénztár. Oktatási anyag pénztári ügyintézők és pénztári tagszervezők részére

Bizalom Önkéntes Nyugdíjpénztár. Oktatási anyag pénztári ügyintézők és pénztári tagszervezők részére Bizalm Önkéntes Nyugdíjpénztár Oktatási anyag pénztári ügyintézők és pénztári tagszervezők részére Tartalm 1. Alapismeretek a. Alapfgalmak b. A tagsági jgviszny c. Igénybe vehető szlgáltatásk és azk módja

Részletesebben

10xONE Szoftver és szolgáltatási szerződés Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) 3.4. 10xONE V3.4

10xONE Szoftver és szolgáltatási szerződés Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) 3.4. 10xONE V3.4 10xONE Sftware and Services Agreement General Terms and Cnditins V3.4 Szftver és Szlgáltatási Szerződés Általáns Szerződési Feltételek V3.4 Jelen Szftver és Szlgáltatási szerződés (tvábbiakban Szerződés

Részletesebben

Továbbképzés az érettségivizsgaelnököknek. 2015. április

Továbbképzés az érettségivizsgaelnököknek. 2015. április Tvábbképzés az érettségivizsgaelnököknek 2015. április Szűcs Attila sztályvezető Tel.: 06/88/620-011, 06/20/330-4744 Veszprém Megyei Krmányhivatal Oktatási és Hatósági Osztály 8200 Veszprém, Megyeház tér

Részletesebben

Szolgáltatás beszerzési szerződések EBK melléklete

Szolgáltatás beszerzési szerződések EBK melléklete Szlgáltatás beszerzési szerződések EBK melléklete 1. Általáns követelmények... 2 2. Munkavégzést megelőző EBK követelmények... 2 3. Személyi feltételek... 4 4. Munkavégzés tárgyi feltételei... 7 4.1 Munka-

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általáns Szerződési Feltételek Jelen ÁSZF rögzíti a Genvel Kft.(tvábbiakban Szlgáltató) által működtetett web áruházn kínált szlgáltatása (tvábbiakban: a Szlgáltatás ) leírását és igénybevételének feltételeit.

Részletesebben

Autizmus-specifikus ismeretek a szociális alap és szakellátásban-távoktatás című, vezetőképző az NCSSZI által minősített szakmai tanfolyam

Autizmus-specifikus ismeretek a szociális alap és szakellátásban-távoktatás című, vezetőképző az NCSSZI által minősített szakmai tanfolyam A Képzési Felhívást tesz közzé Autizmus-specifikus ismeretek a szociális alap és szakellátásban-távoktatás című, vezetőképző az NCSSZI által minősített szakmai tanfolyam 1 a TÁMOP-5.4.11-12/1-2012-0001

Részletesebben

Tájékoztató a GRÁNIT Bank által nyújtott lakossági jelzáloghitelekről

Tájékoztató a GRÁNIT Bank által nyújtott lakossági jelzáloghitelekről Tájékztató a GRÁNIT Bank által nyújttt lakssági jelzálghitelekről A GRÁNIT Bank kedvezményes kamatzású frint jelzálghitelt kínál ügyfeleinek lakáscélra, hitelkiváltásra és szabad felhasználásra. Jelen

Részletesebben

Társadalmi befogadás elősegítése a szociális és munkaügyi szolgáltatások együttműködési modelljének kidolgozásával

Társadalmi befogadás elősegítése a szociális és munkaügyi szolgáltatások együttműködési modelljének kidolgozásával Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program és EQUAL Közösségi Kezdeményezés Irányító Hatóság Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program és

Részletesebben

TARTALOM 2005.08.15. - 2 -

TARTALOM 2005.08.15. - 2 - VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Közhasznú Társaság (VÁTI KHT) MÓDOSÍTOTT JELENTKEZÉSI FELHÍVÁS a területfejlesztésben érintett intézmények és civil szervezetek munkatársai részére képzési

Részletesebben

6. sz. melléklet. Lehetséges hitelcélok: A kölcsönterméket felhasználási hitelcél megjelölése nélkül lehet igényelni.

6. sz. melléklet. Lehetséges hitelcélok: A kölcsönterméket felhasználási hitelcél megjelölése nélkül lehet igényelni. Lehetséges hitelcélk: A kölcsönterméket felhasználási hitelcél megjelölése nélkül lehet igényelni. Az igényelhető hitel devizaneme: Frint A kölcsönügylet alanya lehet: Adós, Adóstárs Az Igénylő hitelezhetőségének

Részletesebben

MÓDOSÍTOTT JELENTKEZÉSI FELHÍVÁS

MÓDOSÍTOTT JELENTKEZÉSI FELHÍVÁS VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Közhasznú Társaság (VÁTI KHT) MÓDOSÍTOTT JELENTKEZÉSI FELHÍVÁS a területfejlesztésben érintett intézmények és civil szervezetek munkatársai részére képzési

Részletesebben

E-LEARNING A JÖVŐ ISKOLÁJA KONZULENSI ÚTMUTATÓ

E-LEARNING A JÖVŐ ISKOLÁJA KONZULENSI ÚTMUTATÓ E-LEARNING A JÖVŐ ISKOLÁJA KONZULENSI ÚTMUTATÓ RÉSZTVEVŐI SZOLGÁLTATÁSOK RENDSZERE 1 A KÉPZÉS BEMUTATÁSA... 2 1.1 KURZUSKOMPONENSEK... 2 1.2 KOMMUNIKÁCIÓS ESZKÖZÖK... 3 1.2.1 Fórumk... 3 1.2.2 Blg- tanulási

Részletesebben

PAJKOS ÓVODA ESÉLYEGYENLŐSÉGI-, EGYENLŐ BÁNÁSMÓD PROGRAMJA

PAJKOS ÓVODA ESÉLYEGYENLŐSÉGI-, EGYENLŐ BÁNÁSMÓD PROGRAMJA PAJKOS ÓVODA ESÉLYEGYENLŐSÉGI-, EGYENLŐ BÁNÁSMÓD PROGRAMJA 1 Tartalmjegyzék Oldal I. Általáns szabályk 1. 1. A szabályzat célja 1. 2. A szabályzat hatálya 1. 3. Az esélyegyenlőség biztsítása, és az egyenlő

Részletesebben

Tájékoztató a GRÁNIT Bank által nyújtott lakossági jelzáloghitelekről

Tájékoztató a GRÁNIT Bank által nyújtott lakossági jelzáloghitelekről Tájékztató a GRÁNIT Bank által nyújttt lakssági jelzálghitelekről A GRÁNIT Bank kedvezményes kamatzású frint jelzálghitelt kínál ügyfeleinek lakáscélra, hitelkiváltásra és szabad felhasználásra. Jelen

Részletesebben

Comenius Egyéni diákmobilitás útmutató

Comenius Egyéni diákmobilitás útmutató A Cmenius Egyéni diákmbilitás útmutató 2013 1 2 Cmenius Egyéni diákmbilitás útmutató Tartalmjegyzék Bevezetés 1. rész Általáns tájékztatás a Cmenius Egyéni diákmbilitás prgramról 2. rész Feladatk és kötelezettségek

Részletesebben