II. A pályázat célja a továbbképzésre jelentkezők képzéseken való részvételének támogatása.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "II. A pályázat célja a továbbképzésre jelentkezők képzéseken való részvételének támogatása."

Átírás

1 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Szciális tvábbképzéseken való részvételre Kódszáma: T5410-K-1/ I. A pályázat tárgya A (tvábbiakban NCSSZI) és az Apr Vilms Katlikus Főiskla együttműködésében megvalósuló TÁMOP / aznsítószámú Szciális képzések rendszerének mdernizációja című kiemelt prjekt keretében az NCSSZI pályázatt hirdet a kiemelt prjekt Szciális és gyermekvédelmi témájú tvábbképzésein való részvételre. II. A pályázat célja a tvábbképzésre jelentkezők képzéseken való részvételének támgatása. III. A pályázatn igényelhető támgatás frmája A prjekt keretében, a támgatásban részesülő személytől, képzési támgatás frmájában a a képzési költség teljes összegét átvállalja. Amennyiben az adtt képzés részben, vagy egészben bentlakáss frmában valósul meg, akkr a képző intézmény a szállást és a kapcslódó ellátást térítésmentesen biztsítja a képzési támgatás részeként. A képzésen résztvevők számára a képzés helyszínére történő da-vissza utazási költséget nem térítjük. A képzési támgatás megítélése esetén, az NCSSZI szerződést köt a sikeres pályázatt benyújtókkal.

2 IV. Támgatható pályázatk száma db rszágs szinten Amennyiben a jelentkezők száma eléri a fős határt, tvábbi pályázatkat nem áll módunkban fgadni, a pályázati knstrukciót lezárjuk. V. A pályázat alanyai 2 Jelen pályázati kiírás keretében kizárólag lyan személyes gndskdást végző természetes személy pályázhat: - aki az alábbi, 9/2000. (VIII. 4.) SzCsM rendelet 1. (2) bekezdésben felsrlt szciális és gyermekvédelmi ellátás valamelyik területén dlgzik: a. családvédelem, családgndzás b. gyermekjóléti alapellátás c. gyermekvédelemi szakellátás d. fgyatéksk szciális ellátása, rehabilitációja e. idősek szciális ellátása f. hajléktalanellátás g. pszichiátriai és szenvedélybetegek szciális ellátása Amennyiben több elláttti területen is dlgzik, vagy egyéb területen, abban az esetben kérjük, azt az elláttti területet jelölje meg, amely terület ismeretanyagának elsajátítása nagyban hzzájárul a mindennapi munkavégzéséhez. -aki a jelentkezés pillanatában munkavisznnyal rendelkezik, nem áll felmndás alatt és a 9/2000. (VIII. 4.) SzCsM rendelet 1. (3) bekezdése alapján nem mentesül tvábbképzési kötelezettsége alól. -aki még nem teljesítette az adtt tvábbképzési időszakában tvábbképzési kötelezettségét. - amely munkavállalók tvábbképzési kötelezettsége 2019 december 31-ig, vagy krábban jár(t) le.

3 VI. Pályázati feltételek: 1. Egy pályázó esetében, jelen pályázati felhívás keretében csak egy képzésen való részvétele támgatható. 2. Pályázatt benyújtani csak és kizárólag az NCSSZI Pályázatkezelő Rendszerén (tvábbiakban PR) keresztül lehet, amely elérhető a webldaln keresztül. 3 VII. A pályázat benyújtásának menete 1. lépés: Regisztrációs adatlap kitöltése Személyes adatk és munkáltatói adatk megadása Azn pályázók esetében, akik már részt vettek nyitó vagy tbrzó rendezvényen, a személyes és munkáltatói adatk rögzítésre kerültek, aznban kérjük, nézzék át a rögzített adatkat, tegyék meg a szükséges módsításkat, illetve hiánysságk pótlását, majd véglegesítsék adataikat. Képzésre jelentkezni csak ezután lehetséges. 2. lépés: Képzés választása Szciális képzésfejlesztés menüpntt szükséges választani a képzésre jelentkezés elindításáhz. 3. lépés: Képzés témacsprtjának kiválasztása és a tvábbképzésre vnatkzó adatk kitöltése Felhívjuk a figyelmet, hgy ellenőrizzék a Tvábbképzési időszakban megszerzendő pntk száma -t. Amennyiben Ön helyesen adta meg legmagasabb isklai végzettségét, abban az esetben a megfelelő számt látja (Felsőfkú végzettség esetén: 80 pnt, középfkú és egyéb végzettség esetén: 60 pnt). Ha mégsem egyezik, kérem lépjen vissza a Regisztrációs adatlapjára és ellenőrizze az Ön által megadtt legmagasabb isklai végzettséget, majd ha szükséges, javítsa!

4 4. lépés: Knkrét képzés típusának, helyszínének és időpntjának kiválasztása Amennyiben saját megyéjében már nincs lyan pályázható képzést, mely megfelel az Ön igényeinek, úgy a régión belüli másik két megye képzései közül is választhat. Minden régióban az egyes témacsprtkn belül minimum 7, maximum 15 különböző témájú tvábbképzés választható. Felhívjuk figyelmét, hgy a képzési időpnt választásakr a rendszer megjeleníti, hgy jelentkezése pillanatában hányan pályáztak már az adtt képzésre. Ennek figyelembevételével szükséges megjelölni az adtt időpntt, mivel minden képzés esetében min. 22 fő jelentkezésével indítunk csprtt. Az NCSSZI fenntartja a jgt, hgy amennyiben az első képzési napt megelőzően 30 nappal a képzésre jelentkezettek száma nem éri el a minimumként megjelölt 22 főt, úgy a képzés indítását felfüggesztheti. Erről haladéktalanul értesíti a pályázót, majd egy másik tvábbképzés kiválasztását teszi lehetővé lépés: Munkáltatói igazlás nymtatása Kérjük, nymtassa ki a munkáltatói igazlást, töltesse ki munkáltatójával a hiányzó/kitöltendő részeket, majd írassa alá és bélyegeztesse le a megfelelő helyeken. Felhívjuk figyelmét, hgy ezt a munkáltatói igazlást jól őrizze meg, mert a pstai útn beküldendő pályázati dkumentációnak a későbbiekben részét képezi. Ezután szkennelje be a kitöltött és aláírt munkáltatói igazlást és töltse fel a PR rendszerben erre szlgáló felületen keresztül, majd véglegesítse pályázatát. 6. lépés: Beadtt pályázat elbírálása Bírálat után értesítést küldünk ki minden pályázó számára, hgy pályázatát befgadtuk vagy elutasításra került. 7. lépés: Pályázat papír alapn történő beküldése Befgadtt pályázat esetén a csprtk végleges kialakítását követően, a szciális közlöny őszi példányának megjelenését követően, várhatóan 2013 szeptember végétől kezdődően lesz lehetősége a PR rendszerbe belépve kinymtatni a pstai útn beküldendő pályázati anyagát, majd aláírást követően elpstázni azn régiós irda címére, amelyik régióban képzésre jelentkezett.

5 Pstai útn beküldendő dkumentumk: -Jelentkezési lap 2 példányban -Adatkezelési nyilatkzat 1 példányban -Eredeti munkáltatói igazlás 1 példányban (krábban beszkennelt és a PR rendszerbe feltöltött példány) -Nyilatkzat hátránys helyzetről dkumentum 1 példányban (a nyilatkzat kitöltése önkéntes), 5 Pályázatkezelő Rendszerben regisztráció srán kérjük az alábbiakat figyelembe venni és betartani: a. A munkavégzés helye szerinti illetékes régióban a személyes gndskdást végző személy egy képzés választására jgsult. b. TÁMOP kiemelt prjektre jelentkező személyes gndskdást végző személyek csak a saját témacsprtjukból (elláttti területükről) választhatnak képzést. c. Pályázó a jelentkezés srán, a Regisztrációs adatlap, Tvábbi adatk felületén szükséges megjelölnie, hgy munkavisznyát tekintve, milyen frmában dlgzik. Minden esetben a Szciális vagy gyermekvédelmi területen személyes gndskdást végző személyként dlgzm menüpntt válassza! Jelen pályázati kiírás keretében az Egyéb munkahelyen dlgzm menüpnt valamint a Önálló vállalkzó vagyk menüpnt kiválasztása nem megengedett, mivel ezekben az esetekben nem kerül nymtatásra munkáltatói igazlás, amelynek hiánya elutasítást vn maga után. d. Minden esetben, amíg nem véglegesítette jelentkezését, a regisztrációs adataiban történő váltztatás megengedett. e. Egy knkrét képzéstípus esetében, egy adtt helyszínen és időpntban összesen min max. 25 fő jelentkezését tudjuk biztsítani, ennek hiányában a csprtt várhatóan nem tudjuk elindítani.

6 VIII. A pályázat elbírálásának szempntjai Kizárólag azn pályázatk kerülnek kiértékelésre, amelyekhez a PR rendszerben szükséges adatkat és a munkáltatói igazlást hiánytalanul kitöltötték. 6 A munkáltatói igazlás tartalmi követelményei: - A munkáltatói igazlás a pályázat beadásának időpntjában (beszkennelés és feltöltés) 30 napnál régebbi nem lehet! - A munkavállaló tvábbképzési időszakának kezdete-vége kitöltésre került. - A munkáltató engedélyezi a munkavállaló távllétét a képzés ideje alatt. - A munkavállaló munkáltatója általi aláírás és bélyegző szerepel a munkáltatói igazlásn. - A munkáltatói igazlás első ldalát leszignózta az Ön munkáltatója. A pályázatk elbírálása a beérkezések srrendjében történik. A nyertes pályázók kiértesítése várhatóan 2013 szeptember 28-tól flyamatsan történik. IX. A pályázatk beadásának módja, pályázati dkumentáció Pályázat minden dkumentumát zárt brítékban, nymtatás és aláírást követően, a kiértesítéstől számíttt 5 munkanapn belül, ajánltt levél frmájában szükséges benyújtani a következő címre: NCSSZI Észak-magyarrszági Reginális Irda Cím: 3300 Eger, Telekessy István utca 5. NCSSZI Nyugat-dunántúli Reginális Irda Cím: 9022 Győr, Vörösmarty utca NCSSZI Dél-alföldi Reginális Irda Cím: 6600 Kecskemét, Budai utca 1. NCSSZI Észak-alföldi Reginális Irda Cím: 5000 Szlnk, Szabadság tér 2/A.1/11

7 NCSSZI Közép-dunántúli Reginális Irda Cím: 2800 Tatabánya, Kós Kárly utca 18. Fszt.4. NCSSZI Dél-dunántúli Reginális Irda Cím: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca 7./3.emelet NCSSZI Közép-magyarrszági Reginális Irda Cím: 1077 Budapest, Wesselényi utca A pályázatt tartalmazó brítékn kérjük feltüntetni T5410-K-1/2013 aznsítószámt, valamint a munkavégzés helye szerinti megye megnevezését. (Pl: Smgy megye T5410-K-1/2013) X. Hiánypótlás A benyújttt pályázati dkumentációval kapcslatsan hiánypótlásra lehetőség nincs. A frmai és/vagy tartalmi hibás pályázatk autmatikusan elutasításra kerülnek, a pályázónak ekkr újabb pályázat beadására nyílik lehetősége. XI. A pályázat benyújtásának határideje Pályázatkat augusztus 01-től flyamatsan lehet benyújtani. XII. Támgatás megítélését követő szerződéskötés Pályázó vállalja, hgy sikeres pályázat esetén Támgatási szerződést köt a Nemzeti Családés Szciálplitikai Intézettel, melyben vállalja a képzésen való részvételt. Tudmásul veszi, hgy a tvábbképzésen a hiányzás mértéke nem haladhatja meg az összes képzési óraszám 10%-át, valamint az adtt képzés esetében a képzés elvégzését tanusító igazlás kiállítási követelményeinek eleget tesz. Amennyiben fentiek valamelyike nem teljesül, úgy pályázó köteles a képzés teljes költségét megfizetni a részére. XIII. Tvábbi infrmáció

8 Benyújttt pályázatával kapcslatban a PR rendszeren belüli, belső levelező rendszeren keresztül flyamatsan tájékztatjuk a pályázat státuszáról. Kérjük, ezért rendszeresen keresse fel a PR rendszert! A pályázati kiírással kapcslats kérdésekben a területileg illetékes reginális irdánk munkatársaihz frdulhat munkaidőben 9.00 és óra között telefnn, teljes munkaidőben en keresztül az alábbi elérhetőségeinken: 8 NCSSZI Észak-magyarrszági Reginális Irda Telefnszám: +36/ ; eger@ncsszi.hu NCSSZI Nyugat-dunántúli Reginális Irda Telefnszám: +36/ ; gyr@ncsszi.hu NCSSZI Dél-alföldi Reginális Irda Telefnszám: +36/ ; kecskemet@ncsszi.hu NCSSZI Észak-alföldi Reginális Irda Telefnszám: +36/ ; szlnk@ncsszi.hu NCSSZI Közép-dunántúli Reginális Irda Telefnszám: +36/ ; tatabanya@ncsszi.hu NCSSZI Dél-dunántúli Reginális Irda Telefnszám: +36/ ; pecs@ncsszi.hu NCSSZI Közép-magyarrszági Reginális Irda Telefnszám: +36/ ; wesselenyi@ncsszi.hu XIV. Ellenőrző lista Amennyiben az alábbiakban felsrlt kérdések mindegyikét igennel válaszlta meg, abban az esetben Ön frmailag megfelelő pályázatt nyújttt be. cím és jelszó megadásával regisztrált rendszerünkben? Kitöltötte Regisztrációs adatlapját majd véglegesítette? Megadta a pályázathz szükséges tvábbképzési kötelezettségével kapcslats adatait? Kiválaszttta azt a knkrét képzéstípust, helyszínt és időpntt, ahvá jelentkezését szeretné beadni?

9 Letöltötte a munkáltatói igazlást? Kitöltette a munkáltatói igazlást munkáltatójával, majd aláíratta és lebélyegeztette? Feltöltötte a munkáltatói igazlást a PR rendszerbe? Véglegesítette jelentkezését a munkáltatói igazlás feltöltése után? Befgadtt pályázatról szóló es és a PR rendszer belső levelezőrendszerén keresztüli értesítést kaptt? Befgadtt pályázat esetén belépett újra a PR rendszerbe, és letöltötte a pályázattal kapcslats iratkat? Aláírásra és pstázásra kerültek a beküldendő iratk? 9 Budapest, augusztus 15.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Gyermekvédelmi gyámi témájú alapképzésen való részvételre Kódszáma: T5410-Gy-4/2014

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Gyermekvédelmi gyámi témájú alapképzésen való részvételre Kódszáma: T5410-Gy-4/2014 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Gyermekvédelmi gyámi témájú alapképzésen való részvételre Kódszáma: T5410-Gy-4/2014 I. A pályázat tárgya A Nemzeti Család- és Szciálplitikai Intézet és az Apr Vilms Katlikus Főiskla

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kódszáma: T5410-K-1/2013. Szociális továbbképzéseken való részvételre. I. A pályázat tárgya

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kódszáma: T5410-K-1/2013. Szociális továbbképzéseken való részvételre. I. A pályázat tárgya PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Szciális tvábbképzéseken való részvételre Kódszáma: T5410-K-1/2013 1 I. A pályázat tárgya A Nemzeti Család- és Szciálplitikai Intézet (tvábbiakban NCSSZI) és az Apr Vilms Katlikus Főiskla

Részletesebben

T5410-BEFOGADOSZÜLÖKET SEGÍTŐ SZAKEMBEREK.-TOVABB-4/2014

T5410-BEFOGADOSZÜLÖKET SEGÍTŐ SZAKEMBEREK.-TOVABB-4/2014 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Befogadó szülőket segítő szakemberek továbbképzésén való részvételre Kódszáma: T5410-BEFOGADOSZÜLÖKET SEGÍTŐ SZAKEMBEREK.-TOVABB-4/2014 I. A pályázat tárgya A Nemzeti Család- és Szociálpolitikai

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kódszámai: T5410-K-4-500/2013 T5410-K-4-400/2013

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kódszámai: T5410-K-4-500/2013 T5410-K-4-400/2013 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Nevelőszülő OKJ-s képzésen való részvételre Kódszámai: T5410-K-4-500/2013 T5410-K-4-400/2013 I. A pályázat tárgya A (továbbiakban: NCSSZI) és az Apor Vilmos Katolikus Főiskola együttműködésében

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. szakmaközi együttműködést támogató szociális továbbképzésen való részvételre. Kódszáma: T5410-K-2/2014

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. szakmaközi együttműködést támogató szociális továbbképzésen való részvételre. Kódszáma: T5410-K-2/2014 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS szakmaközi együttműködést támogató szociális továbbképzésen való részvételre Kódszáma: T5410-K-2/2014 I A pályázat tárgya A (továbbiakban NCSSZI) és az Apor Vilmos Katolikus Főiskola

Részletesebben

MÓDOSÍTÁSOKKAL EGYSÉGES SZERKEZETBE FOGLALT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2014. augusztus 05.

MÓDOSÍTÁSOKKAL EGYSÉGES SZERKEZETBE FOGLALT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2014. augusztus 05. MÓDOSÍTÁSOKKAL EGYSÉGES SZERKEZETBE FOGLALT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2014. augusztus 05. szakmaközi együttműködést támogató szociális továbbképzésen való részvételre I. A pályázat tárgya Kódszáma: T5410-K-2/2014

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kódszáma: T5410-Gy-4/2013

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kódszáma: T5410-Gy-4/2013 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Gyermekvédelmi gyámi témájú alapképzésen vagy továbbképzésen való részvételre Kódszáma: T5410-Gy-4/2013 I. A pályázat tárgya A és az Apor Vilmos Katolikus Főiskola együttműködésében

Részletesebben

NEMZETI CSALÁD- ÉS SZOCIÁLPOLITIKAI INTÉZET PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

NEMZETI CSALÁD- ÉS SZOCIÁLPOLITIKAI INTÉZET PÁLYÁZATI FELHÍVÁS PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Védőfaktorok a családok erősítésében képzésén való részvételre Kódszáma: T526_VÉDŐ_F Családi védőfaktorok alkalmazása a gyakorlatban képzésén való részvételre Kódszáma: T526_VÉDŐ_K Szülőkísérés

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Szociális továbbképzésen való részvételre. Kódszáma: T5410-K-1/2014

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Szociális továbbképzésen való részvételre. Kódszáma: T5410-K-1/2014 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Szociális továbbképzésen való részvételre Kódszáma: T5410-K-1/2014 I. Pályázat tárgya A Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet (továbbiakban NCSSZI) és az Apor Vilmos Katolikus

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Társadalmi Megújulás Operatív Program

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Társadalmi Megújulás Operatív Program PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Társadalmi Megújulás Operatív Program TÁMOP-5.4.10-12/1-2012-0001 azonosítószámú Szociális képzések rendszerének modernizációja című kiemelt projekt OKTATÓI LISTÁRA TÖRTÉNŐ FELVÉTELRE

Részletesebben

ERZSÉBET-KARÁCSONY. Pályázás menete

ERZSÉBET-KARÁCSONY. Pályázás menete ERZSÉBET-KARÁCSONY Pályázás menete A www.erzsebettabrk.hu ldalról a PÁLYÁZATOK menüpnt alatt tud bejelentkezni az E-tábrk felületre, ahl megkezdheti jelentkezését az Erzsébet-karácsnyra. Felhívjuk szíves

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Az Ön csapata a TOP tisztaságért!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc

Részletesebben

NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET óvodák számára "Zöld Óvoda" cím elnyerésére

NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET óvodák számára Zöld Óvoda cím elnyerésére Az Oktatási és Kulturális Minisztérium és a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium megbízásából az Oktatási és Kulturális Minisztérium Támgatáskezelı Igazgatósága A pályázat célja: NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében. komplex vállalati technológia fejlesztés kis- és középvállalkozások számára

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében. komplex vállalati technológia fejlesztés kis- és középvállalkozások számára PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Gazdaságfejlesztési Operatív Prgram keretében kmplex vállalati technlógia fejlesztés kis- és középvállalkzásk számára Kódszám: GOP-2007-2.1.1/B Tartalm A. A TÁMOGATÁS CÉLJA, RENDELKEZÉSRE

Részletesebben

A Kulturális, Oktatási és Sport Bizottság 559/2011. (VIII. 22.) határozatával a kőbányai

A Kulturális, Oktatási és Sport Bizottság 559/2011. (VIII. 22.) határozatával a kőbányai Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Alplgármestere J,j. számú előterjesztés Előterjesztés a Kulturális, Oktatási és Sprt Bizttság részére a kőbányai hátránys helyzetű gyermekek sprtcélú, valamint

Részletesebben

FELHÍVÁS. A felhívás címe: Felzárkóztató egészségügyi ápolói szakképzési programok. A felhívás kódszáma: EFOP-3.8.1-14

FELHÍVÁS. A felhívás címe: Felzárkóztató egészségügyi ápolói szakképzési programok. A felhívás kódszáma: EFOP-3.8.1-14 EFOP_3.8.1-14 FELHÍVÁS Az egészségügyi ellátórendszerben dlgzó, OKJ előtti szakképesítéssel rendelkezők számára az OKJ-s szakképesítés megszerzése támgatásának megvalósítására A felhívás címe: Felzárkóztató

Részletesebben

"-- 'AlJ ~ ///1/ l. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere

-- 'AlJ ~ ///1/ l. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Alplgármestere Előterjesztés a kőbányai hátránys helyzetű gyermekek sprtcélú, valamint hazánkat nemzetközi szinten képviselő gyermekek sprttevékenysége 2011.

Részletesebben

VIK Hallgatói Képviselet Kari BME ösztöndíj

VIK Hallgatói Képviselet Kari BME ösztöndíj VIK Hallgatói Képviselet Kari BME ösztöndíj Pályázati felhívás a 2017/18. tanév őszi félévére A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudmányi Egyetem (BME) Villamsmérnöki és Infrmatikai Kar Hallgatói Képviselet

Részletesebben

Projektzárási használati útmutató

Projektzárási használati útmutató Prjektzárási használati útmutató Tartalmjegyzék I. Prjektzárási dkumentáció minimális tartalma:... 2 A Kifizetési kérelem és Záró Prjekt Előrehaladási Jelentés (ZPEJ) nymtattt váltzata (5. számú melléklet)...

Részletesebben

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt.

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt. 1 A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: Tesc - Wizzair prmóció (a tvábbiakban: Játék ). Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6. cégjegyzékszám:

Részletesebben

Tájékoztató ÖFR Verzióváltásról

Tájékoztató ÖFR Verzióváltásról Közpnti szciális infrmációs fejlesztések Irda: 1071 Budapest, Peterdy u. 15. Tájékztató ÖFR Verzióváltásról 1 2014. július 17.... 2 2014. június 10.... 4 2014. május 30.... 8 2014. május 16.... 9 Jelzéseiket,

Részletesebben

Adja meg címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Adja meg  címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Adja meg e-mail címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Új email cím megadása esetén garantált ajándék 1000 Ft számlajóváírás, ezen felül részt vehet a srslásn, ahl Öné lehet egy iphne6 telefn!

Részletesebben

Előterjesztő: Bodorkós Ferenc polgármester. Összeállította: Dr. Görög István jegyző. Melléklet: Pályázati felívás

Előterjesztő: Bodorkós Ferenc polgármester. Összeállította: Dr. Görög István jegyző. Melléklet: Pályázati felívás Tárgy: Gencsapáti Idősek Klubja intézményvezetői álláshelyére vnatkzó pályázati kiírás jóváhagyása Előterjesztő: Bdrkós Ferenc plgármester Összeállíttta: Dr. Görög István jegyző Melléklet: Pályázati felívás

Részletesebben

Paks Város Önkormányzata Képviselő-testülete Humánpolitikai Bizottságának PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

Paks Város Önkormányzata Képviselő-testülete Humánpolitikai Bizottságának PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA Paks Várs Önkrmányzata Képviselő-testülete Humánplitikai Bizttságának PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA Paks Várs Képviselő-testületének Humánplitikai Bizttsága a 15/2004. (V.25.) önkrmányzati rendelet alapján, valamint

Részletesebben

Pályázók köre: magyarországi Akkreditált és Akkreditált Kiváló Tehetségpontok

Pályázók köre: magyarországi Akkreditált és Akkreditált Kiváló Tehetségpontok 1 Felhívás a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Prgram nevű kiemelt prjekt keretében megvalósuló tanórán kívüli tehetségsegítő prgramk szervezésére a szülő-diák-pedagógus együttműködésének fejlesztése

Részletesebben

Utólagos, Ügyfél kérésére történő hitelszerződés módosításokról szóló tájékoztató

Utólagos, Ügyfél kérésére történő hitelszerződés módosításokról szóló tájékoztató Utólags, Ügyfél kérésére történő hitelszerződés módsításkról szóló tájékztató Tartalm: Fedezetcsere... 1 Fedezetkivnás... 4 Adóstárs csere... 6 Lakáscél és/vagy finanszírztt ingatlan módsítás... 7 Fedezetcsere

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöksége által létrehozott

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöksége által létrehozott PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Magyar Nemzeti Autósprt Szövetség elnöksége által létrehztt MNASZ TEHETSÉGGONDOZÓ PROGRAM keretei között nyújtandó támgatás elnyerésére. I. BEVEZETÉS A Magyar Nemzeti Autósprt Szövetség

Részletesebben

ELTE EGYETEMI HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT

ELTE EGYETEMI HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Az ELTE rektra és az Egyetemi Hallgatói Önkrmányzat elnöke pályázatt ír ki a hallgatók kulturális tevékenységének támgatására. Kulturális támgatásra pályázni lehet különösen a következő céllal: - egyetemi,

Részletesebben

1. Hol érhetem el a pályázati kiírást? o

1. Hol érhetem el a pályázati kiírást? o ÚJ NEMZETI KIVÁLÓSÁG PROGRAM (ÚNKP) 2019/2020-AS TANÉV GYIK A FELSŐOKTATÁSI DOKTORI HALLGATÓI, DOKTORJELÖLTI KUTATÓI ÖSZTÖNDÍJHOZ KAPCSOLÓDÓ GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK (GYIK) 1. Hl érhetem el

Részletesebben

Tájékoztató ÖFR Verzióváltásról

Tájékoztató ÖFR Verzióváltásról Tájékztató ÖFR Verzióváltásról 2014. szeptember 22.... 2 2014. július 17.... 8 2014. június 10.... 10 2014. május 30... 14 2014. május 16... 15 JELZÉSEIKET, KÉRDÉSEIKET AZ fr@nrszh.hu E-MAIL CÍMEN VÁRJUK.

Részletesebben

Alkoss és pályázz egy békésebb, egyenlőbb világért!

Alkoss és pályázz egy békésebb, egyenlőbb világért! TE HOGYAN TENNÉD JOBBÁ A VILÁGOT? Alkss és pályázz egy békésebb, egyenlőbb világért! Az Európai Bizttság Magyarrszági Képviselete és az ARC kreatív plakátpályázata Beadási határidő: 2015. szeptember 1.

Részletesebben

Írópályázat szabályzat

Írópályázat szabályzat Írópályázat szabályzat Jelen Pályázati szabályzat (a tvábbiakban: Szabályzat) vnatkzik a Sanma Budapest Zrt. (a tvábbiakban: Sanma) Nők Lapja Évszakk kiadványa által szervezett a Kiadjuk a könyvét! című

Részletesebben

Kommunikálható információk összefoglalója, az etanácsadók részére

Kommunikálható információk összefoglalója, az etanácsadók részére Kmmunikálható infrmációk összefglalója, az etanácsadók részére - A TÁMOP 2.1.2 Idegen nyelvi és infrmatikai kmpetenciák fejlesztése kiemelt prjekt célja, a felnőtt magyar laksság tanulási hajlandóságának

Részletesebben

Tájékoztató ÖFR Verzióváltásról

Tájékoztató ÖFR Verzióváltásról Tájékztató ÖFR Verzióváltásról 2015. február 12.... 2 2014. december 3.... 7 2014. nvember 13.... 13 JELZÉSEIKET, KÉRDÉSEIKET AZ fr@nrszh.hu E-MAIL CÍMEN VÁRJUK. TÁMOP 5.4.2-12/1-2012-0001 Nemzeti Rehabilitációs

Részletesebben

Szombathelyi Műszaki SZC Puskás Tivadar Fém- és Villamosipari Szakgimnáziuma,Szakközépiskolája és Kollégiuma. Tisztelt Szülő/Gondviselő!

Szombathelyi Műszaki SZC Puskás Tivadar Fém- és Villamosipari Szakgimnáziuma,Szakközépiskolája és Kollégiuma. Tisztelt Szülő/Gondviselő! Szülőnél marad, kérjük őrizze meg, ne küldje vissza! Tisztelt Szülő/Gndviselő! Tisztelettel tájékztatm Önt, hgy az étkezési díj beszedése a 2019/20. tanévben is a szlgáltatást megelőzően, előzetes befizetéssel

Részletesebben

FELHÍVÁS. A Természetvédelmi Őrszolgálat és monitorozó rendszer fejlesztésének megvalósítására

FELHÍVÁS. A Természetvédelmi Őrszolgálat és monitorozó rendszer fejlesztésének megvalósítására FELHÍVÁS A Természetvédelmi Őrszlgálat és mnitrzó rendszer fejlesztésének megvalósítására A Természetvédelmi Őrszlgálat és mnitrzó rendszer fejlesztése A felhívás kódszáma: KEHOP- 4.2.0 Magyarrszág Krmányának

Részletesebben

K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat 2017 pályázati felhívás

K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat 2017 pályázati felhívás K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasr 9. telefn: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat 2017 pályázati felhívás

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Közép-Magyarországi Operatív Program keretében. Közoktatási intézmények beruházásainak támogatására. Kódszám: KMOP-2007-4.6.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Közép-Magyarországi Operatív Program keretében. Közoktatási intézmények beruházásainak támogatására. Kódszám: KMOP-2007-4.6. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Közép-Magyarrszági Operatív Prgram keretében Közktatási intézmények beruházásainak támgatására Kódszám: KMOP-2007-4.6.1 A prjektek az Európai Unió támgatásával, az Európai Reginális

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program I. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Prgram Múzeumk isklabarát fejlesztése és ktatási-képzési szerepének infrastrukturális erısítése c. pályázati felhívásáhz Kódszám: TIOP 1.2.2/09/1

Részletesebben

Közlemény. Módosított pont. dokumentum neve Pályázati útmutató és Pályázati felhívás. B1 Jogi forma (a szöveg kiegészítése)

Közlemény. Módosított pont. dokumentum neve Pályázati útmutató és Pályázati felhívás. B1 Jogi forma (a szöveg kiegészítése) Közlemény A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség felhívja a tisztelt pályázók figyelmét, hgy a TIOP-1.2.1/08/1 Agóra -multifunkcinális közösségi közpntk és területi közművelődési tanácsadó szlgálat infrastrukturális

Részletesebben

1. A Játék elnevezése, szervezője 2. A Játékban résztvevő és abból kizárt személyek 3. A Játék időtartama 4. A Játékban résztvevő termékek

1. A Játék elnevezése, szervezője 2. A Játékban résztvevő és abból kizárt személyek 3. A Játék időtartama 4. A Játékban résztvevő termékek 1. A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: "Rbgjn a Varta-val!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: Spectrum Brands Hungaria Kft. székhely: 1191 Budapest, Ady Endre út 42-44.,

Részletesebben

Pénzügyi elszámolás részletes szabályai. Regionális Fejlesztési Operatív Programok keretében. támogatott projektek pénzügyi lebonyolításához

Pénzügyi elszámolás részletes szabályai. Regionális Fejlesztési Operatív Programok keretében. támogatott projektek pénzügyi lebonyolításához Nemzetgazdasági Minisztérium reginális fejlesztési prgramkért felelős helyettes államtitkár Pénzügyi elszámlás részletes szabályai a Reginális Fejlesztési Operatív Prgramk keretében támgattt prjektek pénzügyi

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI OPERATÍV PROGRAM keretében. Közoktatási intézmények beruházásainak támogatására. Kódszám: KMOP-2007-4.6.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI OPERATÍV PROGRAM keretében. Közoktatási intézmények beruházásainak támogatására. Kódszám: KMOP-2007-4.6. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI OPERATÍV PROGRAM keretében Közktatási intézmények beruházásainak támgatására Kódszám: KMOP-2007-4.6.1 A prjektek az Európai Unió támgatásával, az Európai Reginális

Részletesebben

Segédlet a Diplomamentő II. program benyújtásához a Forrástár rendszeren keresztül

Segédlet a Diplomamentő II. program benyújtásához a Forrástár rendszeren keresztül Segédlet a Diplomamentő II. program benyújtásához a Forrástár rendszeren keresztül A Diplomamentő II. Program elektronikus (FORRÁSTÁR) felületen benyújtott pályázatához kapcsolódóan a következő segédlet

Részletesebben

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM REKTORI HIVATAL OKTATÁSI IGAZGATÓSÁG. Tanulmányi ügyrend 1. FÜZET A FELVÉTELI ELJÁRÁS

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM REKTORI HIVATAL OKTATÁSI IGAZGATÓSÁG. Tanulmányi ügyrend 1. FÜZET A FELVÉTELI ELJÁRÁS BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM REKTORI HIVATAL OKTATÁSI IGAZGATÓSÁG Tanulmányi ügyrend 1. FÜZET A FELVÉTELI ELJÁRÁS Érvényes 2005 évre VÉGREHAJTÁSI UTASÍTÁS a BME Felvételi szabályzatáhz

Részletesebben

5. A nyerésre való pályázat menete

5. A nyerésre való pályázat menete 1. A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: "ROBOGJ A VARTA-val!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője, lebnylítója és adatkezelője: Spectrum Brands Hungaria Kft. székhely: 1191

Részletesebben

A Nyerj az FC Barcelona termékeivel! elnevezésű nyereményjáték szabályzata és feltételei

A Nyerj az FC Barcelona termékeivel! elnevezésű nyereményjáték szabályzata és feltételei A Nyerj az FC Barcelna termékeivel! elnevezésű nyereményjáték szabályzata és feltételei A jelen dkumentum tartalmazza a Nyerj az FC Barcelna termékeivel! elnevezésű nyereményjáték (a tvábbiakban "Játék

Részletesebben

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt.

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt. 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: Mutasd meg szépséged a világnak! (a tvábbiakban: Játék ). Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc

Részletesebben

Tájékoztató a 2015. évi pedagógiai-szakmai ellenőrzés (tanfelügyelet) és pedagógusminősítések szakértői feladataival kapcsolatban

Tájékoztató a 2015. évi pedagógiai-szakmai ellenőrzés (tanfelügyelet) és pedagógusminősítések szakértői feladataival kapcsolatban Tájékztató a 2015. évi pedagógiai-szakmai ellenőrzés (tanfelügyelet) és pedagógusminősítések szakértői feladataival kapcslatban Budapest, 2015. szeptember 21. 1 A 2015. év szeptemberében megkezdődött minősítésekkel

Részletesebben

Írópályázat szabályzat

Írópályázat szabályzat Írópályázat szabályzat Jelen Pályázati szabályzat (a tvábbiakban: Szabályzat) vnatkzik a Sanma Budapest Zrt. (a tvábbiakban: Sanma) Nők Lapja Évszakk kiadványa által szervezett a Kiadjuk a könyvét! című

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöksége által létrehozott MNASZ TEHETSÉGGONDOZÓ PROGRAM

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöksége által létrehozott MNASZ TEHETSÉGGONDOZÓ PROGRAM PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Magyar Nemzeti Autósprt Szövetség elnöksége által létrehztt MNASZ TEHETSÉGGONDOZÓ PROGRAM keretei között nyújtandó támgatás elnyerésére. I. BEVEZETÉS A Magyar Nemzeti Autósprt Szövetség

Részletesebben

Pénzügyi elszámolás részletes szabályai. Regionális Fejlesztési Operatív Programok keretében. támogatott projektek pénzügyi lebonyolításához

Pénzügyi elszámolás részletes szabályai. Regionális Fejlesztési Operatív Programok keretében. támogatott projektek pénzügyi lebonyolításához Nemzetgazdasági Minisztérium reginális fejlesztési prgramkért felelős helyettes államtitkár Pénzügyi elszámlás részletes szabályai a Reginális Fejlesztési Operatív Prgramk keretében támgattt prjektek pénzügyi

Részletesebben

Pályázati felhívás - Károli Gáspár Ösztöndíj 2016/2017. tanév őszi félév

Pályázati felhívás - Károli Gáspár Ösztöndíj 2016/2017. tanév őszi félév Pályázati felhívás - Kárli Gáspár Ösztöndíj 2016/2017. tanév őszi félév Elsőéves, másdéves és harmadéves önköltséges hallgatók számára I. Tájékztató a 2016/2017. tanév őszi félévében meghirdetett Kárli

Részletesebben

Lépj Velünk! társadalmi innovációs program 2017/2019 Pályázati felhívás

Lépj Velünk! társadalmi innovációs program 2017/2019 Pályázati felhívás Lépj Velünk! társadalmi innvációs prgram 2017/2019 Pályázati felhívás Kiíró: UniCredit Alapítvány (Piazza Gae Aulenti, 3, 20124 Milán, Olaszrszág), tvábbiakban UniCredit Alapítvány Lebnylító: NESsT Eurpe

Részletesebben

Felhívás. Csoportos tehetségsegítő tevékenységek megvalósítására. a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 azonosítószámú Tehetséghidak Program

Felhívás. Csoportos tehetségsegítő tevékenységek megvalósítására. a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 azonosítószámú Tehetséghidak Program Felhívás Csprts tehetségsegítő tevékenységek megvalósítására a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 aznsítószámú című kiemelt prjekt keretében A Tehetséghidak Prjektirda a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 aznsító számú 1

Részletesebben

Felhívás Kazincbarcika és vonzáskörzete munkahelyteremtése fejlesztése

Felhívás Kazincbarcika és vonzáskörzete munkahelyteremtése fejlesztése Felhívás a Kazincbarcika és vnzáskörzete munkahelyteremtése fejlesztése című és SH1/1 számú prjekt keretében megvalósíttt Vállalkzásk munkahelyteremtést szlgáló támgatása pályázati alap szakmai értékelői

Részletesebben

A csatlakozás érdekében a Csatlakozó adatkezelőnek az alábbi folyamat szerint kell informatikai rendszerének csatlakozását megvalósítani:

A csatlakozás érdekében a Csatlakozó adatkezelőnek az alábbi folyamat szerint kell informatikai rendszerének csatlakozását megvalósítani: Melléklet 1 A Csatlakzás eljárásrendje A csatlakzás érdekében a Csatlakzó adatkezelőnek az alábbi flyamat szerint kell infrmatikai rendszerének csatlakzását megvalósítani: 1. Regisztráció a https://e-egeszsegugy.gv.hu/ekapu

Részletesebben

2018. ÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

2018. ÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018. ÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 1. A pályázat kiírója Név: Zarnócz András Alapítvány Székhely: 6000 Kecskemét, Budai utca 29. Nyilvántartási szám: Pk. 60225/2006., Kecskeméti Törvényszék Adószám: 18369779103

Részletesebben

Hozzájárulás (ingatlan adatváltozás) :

Hozzájárulás (ingatlan adatváltozás) : LAKOSSÁGI JELZÁLOGKÖLCSÖN SZERZŐDÉSEK Ügyféltájékztató Flyósítás utáni flyamatk Helyrajzi szám váltzással járó hzzájárulás iránti kérelmek (ingatlanadatváltzás) Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbiakban tájékztatást

Részletesebben

NYILATKOZAT. Egyesülés, szétválás ideje: (év) (hónap) (nap)

NYILATKOZAT. Egyesülés, szétválás ideje: (év) (hónap) (nap) NYILATKOZAT az Európai Unió működéséről szóló szerződés 107. és 108. cikkének a csekély összegű támgatáskra való alkalmazásáról szóló, 2013. december 18-i 1407/2013/EU bizttsági rendelet (HL L 352., 2013.12.24.,

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A régió innovációs potenciáljának fejlesztése innovatív start-up cégek létrehozásával c. konstrukciójához

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A régió innovációs potenciáljának fejlesztése innovatív start-up cégek létrehozásával c. konstrukciójához PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a DÉL-ALFÖLDI OPERATÍV PROGRAM ÉSZAK-ALFÖLDI OPERATÍV PROGRAM ÉSZAK-MAGYARORSZÁGI OPERATÍV PROGRAM NYUGAT-DUNÁNTÚLI OPERATÍV PROGRAM A régió innvációs ptenciáljának fejlesztése innvatív

Részletesebben

SZÁMÁRA. Pályázhatnak nagyvállalatok Támogatási keretösszeg: 10 Mrd Ft. A támogatott támogatási kérelmek várható száma: db.

SZÁMÁRA. Pályázhatnak nagyvállalatok Támogatási keretösszeg: 10 Mrd Ft. A támogatott támogatási kérelmek várható száma: db. A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS TERVEZET MUNKAHELYI KÉPZÉSEK TÁMOGATÁSA NAGYVÁLLALATOK MUNKAVÁLLALÓI SZÁMÁRA GINOP-6.1.5-16 TÁRSADALMI EGYEZTETÉS ALATT A Krmány a Partnerségi Megállapdásban

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: Nyerjen a Silan illatával!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca.

Részletesebben

Szentes Város Polgármesterétől. U-1420-3/2013. Témafelelős: Krajsóczki Sándorné

Szentes Város Polgármesterétől. U-1420-3/2013. Témafelelős: Krajsóczki Sándorné Szentes Várs Plgármesterétől U-1420-3/2013. Témafelelős: Krajsóczki Sándrné Tárgy: Tájékztató az önkrmányzati adósságátvállalásról Mell.: 1 db nyilatkzat Szentes Várs Önkrmányzata Képviselő-testülete Szentes

Részletesebben

Tájékoztató ÖFR Verzióváltásról

Tájékoztató ÖFR Verzióváltásról Közpnti szciális infrmációs fejlesztések Irda: 1071 Budapest, Peterdy u. 15. Tájékztató ÖFR Verzióváltásról 1 2014. június 10.... 2 2014. május 30.... 6 2014. május 16.... 8 Jelzéseiket, kérdéseiket az

Részletesebben

Balatonrendes Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 6/2016. (V. 13.) önkormányzati rendelete

Balatonrendes Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 6/2016. (V. 13.) önkormányzati rendelete Balatnrendes Község Önkrmányzata Képviselő-testületének 6/2016. (V. 13.) önkrmányzati rendelete a helyi adókról szóló 7/2014. (X. 9.) önkrmányzati rendelet módsításáról Balatnrendes Község Önkrmányzata

Részletesebben

1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma; elektronikus levelezési címe

1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma; elektronikus levelezési címe és útfelújítás építési beruházás kivitelezői feladatainak ellátása AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS - módsításkkal egységes szerkezetben II.- - Huszártelep területi és társadalmi reintegrációja (ÉAOP-5.1.1/B-09-2f-2012-0002-Szciális

Részletesebben

Általános Szerződéses Feltételek

Általános Szerződéses Feltételek Általáns Szerződéses Feltételek 1. A szlgáltató adatai, elérhetősége 1. A szlgáltató neve: Match-Meeting Kft. A szlgáltató címe: 1037 Budapest, Bécsi út 85. A szlgáltató cégjegyzékszáma: 11-09-023512 2.

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Közép-Dunántúli Operatív Program. Regionálisan kiegyensúlyozott, vonzó telephelyi, iparterületi infrastruktúra kialakítása

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Közép-Dunántúli Operatív Program. Regionálisan kiegyensúlyozott, vonzó telephelyi, iparterületi infrastruktúra kialakítása PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Közép-Dunántúli Operatív Prgram Reginálisan kiegyensúlyztt, vnzó telephelyi, iparterületi infrastruktúra kialakítása Kódszám: KDOP-2007-1.1.1 A prjektek az Európai Unió támgatásával,

Részletesebben

A KÖNYVKIADÁS KOLLÉGIUMA MEGHÍVÁSOS PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA. A Könyvkiadás Kollégiuma meghívásos pályázatot hirdet, amelyre meghívja a :

A KÖNYVKIADÁS KOLLÉGIUMA MEGHÍVÁSOS PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA. A Könyvkiadás Kollégiuma meghívásos pályázatot hirdet, amelyre meghívja a : A KÖNYVKIADÁS KOLLÉGIUMA MEGHÍVÁSOS PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA nline módn történő pályázat benyújtására A Könyvkiadás Kllégiuma meghíváss pályázatt hirdet, amelyre meghívja a : Könyvtárellátó Kiemelkedően Közhasznú

Részletesebben

KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KORMÁNYHIVATAL SZOCIÁLIS ÉS GYÁMHIVATALA. Tisztelt Jegyző Asszony/Tisztelt Jegyző Úr!

KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KORMÁNYHIVATAL SZOCIÁLIS ÉS GYÁMHIVATALA. Tisztelt Jegyző Asszony/Tisztelt Jegyző Úr! KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KORMÁNYHIVATAL SZOCIÁLIS ÉS GYÁMHIVATALA Ügyszám: 09/101-1/2011. Ügyintéző: Körtvélyfáyné dr. Sztán Kinga Elérhetőség: 34/515-185 Tárgy: Tájékztatás jgszabály módsításról Valamennyi

Részletesebben

10XONE Szoftver és szolgáltatási szerződés Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) 3.3. 10XONE V3.3 SZERZŐDÉS

10XONE Szoftver és szolgáltatási szerződés Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) 3.3. 10XONE V3.3 SZERZŐDÉS 10XONE Sftware and Services Agreement General Terms and Cnditins V3.3 Szftver és Szlgáltatási Szerződés Általáns Szerződési Feltételek V3.3 Jelen Szftver és Szlgáltatási szerződés (tvábbiakban Szerződés

Részletesebben

NYILATKOZAT. Egyesülés, szétválás ideje: (év) (hónap) (nap)

NYILATKOZAT. Egyesülés, szétválás ideje: (év) (hónap) (nap) NYILATKOZAT az Európai Unió működéséről szóló szerződés 107. és 108. cikkének a csekély összegű támgatáskra való alkalmazásáról szóló, 2013. december 18-i 1407/2013/EU bizttsági rendelet (HL L 352., 2013.12.24.,

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2014. január 23-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2014. január 23-i ülésére Budapest Fővárs IX. Kerület Ferencvárs Önkrmányzata Iktató szám: 14/2014. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2014. január 23-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Javaslat az önkrmányzat adósságának

Részletesebben

1 A Játék elnevezése, szervezője:

1 A Játék elnevezése, szervezője: 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Legyen egy jó kd az örömre!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca.

Részletesebben

"Micsoda NŐ" promóciós játék

Micsoda NŐ promóciós játék "Micsda NŐ" prmóciós játék A játék célja A prmóciós játék célja az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcslat felvételi lista összeállítása és az összegyűjtött adatknak a Kupn

Részletesebben

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-tbrzáshz kapcslódó adatkezelésről 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? Mi, azaz az AmRest Kft. (székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. 3. trny 2. emelet) Ön, azaz az a természetes

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Nyerjen a Persil-lel!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6.

Részletesebben

Tájékoztató a évre vonatkozó építésügyi valamint építésfelügyeleti hatósági statisztikai adatszolgáltatás módjáról és tartalmáról

Tájékoztató a évre vonatkozó építésügyi valamint építésfelügyeleti hatósági statisztikai adatszolgáltatás módjáról és tartalmáról Tájékztató a 2015. évre vnatkzó építésügyi valamint építésfelügyeleti hatósági statisztikai adatszlgáltatás módjáról és tartalmáról 1. BEVEZETÉS Az adatszlgáltatás jgszabályi hátterét az e-epites.hu nyitóldalán

Részletesebben

A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ

A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Látgató! A Hungar Classic Kft. a webldalunkn keresztül rögzített személyes adatkra vnatkzóan az alábbiakról kívánja Önt

Részletesebben

1 A Játék elnevezése, szervezője

1 A Játék elnevezése, szervezője 1 A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: "Nyerjen Samsung Msógépet a Henkel-lel!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Oktatási Hivatal 1055 Budapest, Szalay u. 10-14. ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Vállalkzási keretszerződés catering és rendezvényszervezés

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Dél-dunántúli Operatív Program. Funkcióbıvítı integrált városfejlesztési akciók támogatása c. pályázati felhívásához

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Dél-dunántúli Operatív Program. Funkcióbıvítı integrált városfejlesztési akciók támogatása c. pályázati felhívásához PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Dél-dunántúli Operatív Prgram Funkcióbıvítı integrált vársfejlesztési akciók támgatása c. pályázati felhívásáhz Kódszám: DDOP-2007-4.1.1A A prjektek az Európai Unió támgatásával, az

Részletesebben

A Provident Pénzügyi Zrt. Valósítsa meg gyermeke álmát! megnevezésű pályázatának részvételi és adatkezelési szabályzata

A Provident Pénzügyi Zrt. Valósítsa meg gyermeke álmát! megnevezésű pályázatának részvételi és adatkezelési szabályzata Tekintettel arra, hgy a Sdex Magyarrszág Kft. 2016. szeptember 30. napjától megszünteti Magyarrszágn a Sdex utalványk kibcsátását és kártyák frgalmazását, a Prvident Pénzügyi Zrt. 2016. któber 4. napjával

Részletesebben

ÁRAJÁNLATKÉRÉS. Az ajánlatkérő

ÁRAJÁNLATKÉRÉS. Az ajánlatkérő Iktatószám: EHEA-22-1/2015 Prjekt szám: 559232-EPP-1-2014-1-HU-EPPKA3-BOLOGNA ÁRAJÁNLATKÉRÉS 1. Az ajánlatkérő adatai Név: Tempus Közalapítvány Cím: 1093 Budapest, Lónyay u. 31. Képviselő: Dr. Nemeslaki

Részletesebben

1 A Játék elnevezése, szervezője

1 A Játék elnevezése, szervezője 1 A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: "SK LOOKS 2017 (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6., cégjegyzékszám:

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Közép-Magyarországi Operatív Program keretében. A turisztikai fogadóképesség javítása c. támogatására.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Közép-Magyarországi Operatív Program keretében. A turisztikai fogadóképesség javítása c. támogatására. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Közép-Magyarrszági Operatív Prgram keretében A turisztikai fgadóképesség javítása c. támgatására Kódszám: KMOP-2007-3.1.2/A/B/D A prjektek az Európai Unió támgatásával, az Európai

Részletesebben

Tisztelt Foglalkoztatási-pont Vezető!

Tisztelt Foglalkoztatási-pont Vezető! Tisztelt Fglalkztatási-pnt Vezető! A Magyar Refrmátus Szeretetszlgálat a Krmány által meghirdetett közfglalkztatási prgram keretében megvalósuló közfglalkztatásban részt vevő együttműködő partnerét ezútn

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Smat nyereményjáték" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6.

Részletesebben

1. Értelmező rendelkezés (1) Jelen rendelet alkalmazásában:

1. Értelmező rendelkezés (1) Jelen rendelet alkalmazásában: BALMAZÚJVÁROS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT Képviselő-testületének 12/2016. (IV. 27.) önkrmányzati rendelete a helyi adókról szóló 29/2012. (XI. 29.) rendelet módsításáról Balmazújvárs Várs Önkrmányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Oktatási Hivatal 1055 Budapest, Szalay u. 10-14. ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Adásvételi szerződés a NKAK tárgyi feltételrendszerének

Részletesebben

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-toborzáshoz kapcsolódó adatkezelésről

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-toborzáshoz kapcsolódó adatkezelésről RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-tbrzáshz kapcslódó adatkezelésről 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? 2. Mi a jelen Adatvédelmi Szabályzat célja? 3. Ki az Ön személyes adatainak

Részletesebben

K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 18-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 18-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből K i v n a t Biatrbágy Várs Önkrmányzat Képviselő-testületének 2012. január 18-án megtarttt ülésének jegyzőkönyvéből Biatrbágy Várs Önkrmányzata Képviselő-testületének 2/2012. (01.18.) Öh. sz.határzata

Részletesebben

Kiemelt Projekt Felhívás. Környezet és Energia Operatív Program KEOP-2015-5.7.0 Középületek kiemelt jelentőségű épületenergetikai fejlesztése

Kiemelt Projekt Felhívás. Környezet és Energia Operatív Program KEOP-2015-5.7.0 Középületek kiemelt jelentőségű épületenergetikai fejlesztése Kiemelt Prjekt Felhívás a Környezet és Energia Operatív Prgram KEOP-2015-5.7.0 Középületek kiemelt jelentőségű épületenergetikai fejlesztése című knstrukcióhz Érvényes: 2015. május Tartalm A. DOKUMENTUM

Részletesebben

Dől a lé! - promóciós játék - Játékszabályzat

Dől a lé! - promóciós játék - Játékszabályzat Dől a lé! - prmóciós játék - Játékszabályzat A játék célja A játék szervezője az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcslat felvételi listát állít össze, és az összegyűjtött adatkat

Részletesebben

Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés

Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés Tanácsadás Pályázatírás Támgatás lehívása Utókövetés Prttípus, termék-, technlógia- és szlgáltatásfejlesztés Gazdaságfejlesztési és Innvációs Operatív Prgram KÓDSZÁM GINOP-2.1.7-15 A pályázati kiírás a

Részletesebben

FELHÍVÁS. Kisgyermekkori nevelés támogatása c. program. megvalósítására

FELHÍVÁS. Kisgyermekkori nevelés támogatása c. program. megvalósítására FELHÍVÁS a Kisgyermekkri nevelés támgatása c. prgram megvalósítására Magyarrszág Krmányának pályázati felhívása az óvda és családi napközi esélyteremtő szerepének és hátránykmpenzációs képességének erősítését

Részletesebben

1. A Játék elnevezése, szervezője:

1. A Játék elnevezése, szervezője: 1. A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: Hív a hegy!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft., székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6. cégjegyzékszám:

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 4/2002. (II.1.) számú. r e n d e l e t e

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 4/2002. (II.1.) számú. r e n d e l e t e NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 4/2002. (II.1.) számú r e n d e l e t e az iparsíttt technlógiával épült lakóépületek energiatakaréks felújításának támgatásáról Nyíregyháza Megyei Jgú Várs

Részletesebben

Szakmai gyakorlatra vonatkozó szabályok 2016/2017. tanév

Szakmai gyakorlatra vonatkozó szabályok 2016/2017. tanév Szakmai gyakrlat tájékztató 2016/2017. tanév GAZDASÁGTUDOMÁNYI KÉPZÉSI TERÜLET FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉS Szakmai gyakrlatra vnatkzó szabályk 2016/2017. tanév Felhasznált jgszabályk: 2011. évi CCIV. törvény

Részletesebben