EHÖK Sportügyi bizottság ülése

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "EHÖK Sportügyi bizottság ülése 2015.12.14."

Átírás

1 EHÖK Sportügyi bizottság ülése Helyszín: ELTE Hallgatói Önkormányzat (1058 Szerb utca ) Időpont: :00 Jelen vannak: Móczik Alexandra, Kövecses Gréta, Bodnár László, Székely Gellért, Oláh János, Georgi Valér, Stefán Nimród, Kőszegi Tamás (vendég EHÖK), Meiszterics Bálint (vendég EHÖK), Borbényi Teodóra (EB) Napirendi pontok: 1. Beszámolók 2. Rektori sportpályázat 2015/16 II. félév 3. Egyebek Móczik Alexandra megnyitja az ülést. Határozatképesek vagyunk? Igen A bizottsági ülés szabályosan lett összehívva? Igen Mindenki el tudja-e fogadni a napirendi pontokat? Kérem, hogy kézfeltartással jelezze, aki igen. Egyhangúan el tudják fogadni. 1.) Beszámolók Móczik Alexandra: Nem ragaszkodom hozzá, hogy mindenki fél órát beszéljen, próbáljuk meg minél rövidebben. Én is összefoglalnám az elmúlt időszakban történteket: Az elmúlt időszak javarészt az Éjszakai Sport szervezésével telt. Illetve a rektori pályázat is kiírásra került, amivel kapcsolatban a beérkezett pályázatokat át fogjuk még beszélni a mai ülésen is. Az éjszakai sport egyébként véleményem szerint jól sikerült. Elég kevesen voltak, de aki ott volt, az jól érezte magát. Érdemes volt a rendezvénnyel foglalkozni. Részemről leginkább ezzel telt az elmúlt időszak. Ha bárkinek van kiegészítenivalója a beszámolójához, azt szívesen meghallgatom, de nem ragaszkodom hozzá, hogy ezeket hosszasan taglaljuk. Oláh János: Nekünk annyi volt, hogy körbeküldtünk egy kérdőívet a kari sportolási igényekről és lehetőségekről, ezt kb. 830-an töltötték ki. Erről a héten készítünk egy összegzést és továbbítjuk a karon belül dékán úrnak biztosan és ha gondoljátok, akkor felétek is. Elbíráltuk a novemberi és decemberi kulturális és sportpályázatokat, amikkel minden rendben volt. Móczik Alexandra: Rendben, köszönöm. Többiek? Ahogy látjátok az IK-n volt egy személyi változás. Ezért egy rövid bemutatkozást szeretnék kérni. Bodnár lászló: Bodnár László vagyok. Előző sportreferens lemondásával megüresedett a pozíció, engem javasoltak. Szerettem volna elkezdeni a HÖK-ben munkálkodni valamilyen formában, többen bátorítottak a szaktársaim közül. Kicsit furcsa ez, mert még gólya vagyok, de ettől függetlenül próbálok majd maximálisan jól teljesíteni. Móczik Alexandra: Rendben, köszönöm. Bárkinek bármi még van esetleg az elmúlt időszakról?

2 Stefán Nimród: A kollégiumokban a sportélet fellendülőben van. Volt két bajnoksági kupánk is, 3 kollégium között került megrendezésre. Barátságos mérkőzések voltak. Kövecses Gréta: Én is szeretnék még ehhez szeretnék hozzászólni: én most nem sportos rendezvénysorozatot szeretnék beindítani. A rendezvény Sportos Testek névre hallgat: sportolókat és sportügyi szakembereket hívunk meg előadni. Előzőn Lénárt Ágota sportpszichológus adott elő, teltházas előadás volt. Úgy szeretném felépíteni, hogy egy sportoló és egy sportszakember. Ha továbbra is ilyen sikeres lesz a rendezvénysorozat, akkor következő félévtől ezt szeretném egész egyetemre vonatkozóan kiterjeszteni. Székely Gellért: Én még a közelmúltban lezajlott Tudósok vs. Kockák nevű eseményről ejtenék szót: létszámot tekintve annyira nem volt sikeres, de a hallgatók véleményét tekintve nagyon sikeres volt. A létszámbéli elmaradás egyik oka, hogy az egyik kar, ahol szerveztük, ott a kari HÖK nem volt túl együttműködő. A másik karon TTK pedig nem annyira aktívak a hallgatók. Ettől függetlenül és ezekből tanulva ezt a rendezvényt szeretnénk egész egyetemre kiterjeszteni, ha van erre hajlandóság, mert szerintem ez egy működőképes rendezvény lenne. És hozzátenném még, hogy ingyenes eseményről van szó. Móczik Alexandra: Valaki még? Senki? Oké, akkor léphetünk a következő pontra. 2.) Rektori sportpályázat 2015/16 II. félév Móczik Alexandra: Van-e valakinek kérdése elöljáróban? Először beszéljük meg azokat és utána akkor tudunk haladni a többivel. Nimród volt először. Stefán Nimród: Nekem több kérdésem is lenne. Móczik Alexandra: Gellért neked csak egy kérdésed van? Ha igen, akkor kezdjük azzal és utána át tudunk térni Nimród kérdéseire. Székely Gellért: Egy kérdésem lenne: az Eötvös5 támogatása / fő arányban is eléggé lecsökkent, viszont egy elég nagy hallgató létszámmal operáló rendezvényről van szó, ami mindig stabilan hozza a számokat és azt, amit várunk tőle. Sőt, többnyire túl is teljesíti. Ezért szeretném kérni a bizottságtól, hogy a javasolt támogatási összeg menjen fel 200 ezer forintra. Ez egy 30 ezer forint pluszt jelent. Szerintem ez egy olyan összeg, amit még tud támogatni akár az elnökség is és a rendezvény is jól járna vele. Köszönöm. Móczik Alexandra: Rendben, köszönöm, ez szerintem is belefér. Egyéb kérdés, Gellért? Nincs. Akkor Nimród. Egyébként itt vannak letöltve a pályázatok, illetve kinyomtatva is itt van a javaslat, ha valakinek kellene, mert nincs előtte. Stefán Nimród: Először is szeretném jegyzőkönyve vetetni az általam tett kifogásokat, amiket előzetesen kiküldtem mailben, mert szerintem ezek relevánsak. Nem hiszem, hogy releváns javaslattal tudnék élni úgy, hogy nem ismerem a pályázatok pontosa tartalmát.

3 Móczik Alexandra: Egyetlen megjegyzés ehhez, hogy egyrészt nagyon sok a pályázati anyag, másrészt pedig én úgy gondolom, hogy ez személyiségi jogi kérdés is, mert nem biztos, hogy ezt én a világhálóra megoszthatom veletek. Nem tudom, hogy ezzel ki mennyire tud egyetérteni, de most itt vagyunk, meg tudjuk nézni a pályázatokat. Bármelyiket, amelyiket szeretnétek, de én az gondolom, hogy a személyiségi jogok védelme ennyiben megilleti a pályázókat, hogy nem küldöm ki kör e- mailben és semmilyen módon nem teszem fel a világhálóra a hivatalos Neptunon kívül. Stefán Nimród: Ez esetben a személyes betekintés lehetőségét sem vetetted fel. Móczik Aexandra: Itt a lehetőség, most be lehet tekinteni. Stefán Nimród: Az ülés előtt Illetve kifogásolom, hogy csak tegnap délután kaptuk meg az anyagokat. Vizsgaidőszak van, mindenki elfoglalt, egy délután ehhez kevés, így nem lehetett érdemben megnézni. Szóvá tenném még, hogy folyamatosan többes szám első személyben fogalmazol a leveledben. Érdekelne, hogy kivel együtt döntöttél? Móczik Alexandra: Az egyikük Kőszegi Tamás volt, ő a pályázatokért felelős referens ő azért felelős, hogy a pályázatok mindenféle formai követelménye helyes legyen. Illetve a pénzügyi részét Meiszterics Bálinttal is egyeztettük, hiszen ő tudja, hogy mekkora összeg áll rendelkezésünkre az összes pályázatot tekintve. Az ő része ebben ki is merült, hogy jelezte felénk a keretet. Stefán Nimród: A pályázatok elbírálásánál mi volt a fő szempont? Tömegsportot vagy élsportot támogatunk? Móczik Alexandra: A pályázatok nagy része az régóta működő tömegsport. Stefán Nimród: A matek szerintem ennek ellentmond. Móczik Alexandra: Erre, kérlek, konkrét példát hozz majd, akkor tudunk erről érdemben beszélni. Oláh János: Ezt most ti előzetesen hárman elbíráltátok és most mi ezen elmélkedünk és utána még az EHÖK elnökség is jóváhagyja. Az lenne a kérdésem, hogy miért kell ennek ilyen 3 lépcsősnek lennie? Móczik Alexandra: Mi látjuk a költségvetést, leellenőrizzük az összes pályázatot, hogy érvényesek-e, teszünk egy előzetes javaslatot. Látjuk az előző félévek tapasztalatait, teszünk egy javaslatot, majd itt megbeszéljük, hogy ki mit szeretne módosítani. Nyilván gyorsabban zajlik itt a megbeszélés, ha már van egy előzetes javaslat, amit az előző évek tapasztalatait is figyelembe véve dolgozunk ki. Oláh János: Tényleg nem volt időnk megnézni, de szerintem is jobb lett volna, ha előbb ülünk össze. Ráadásul minden karról van itt valaki, aki ismeri ezeket a rendezvényeket, tudja, hogy mennyire sikeresek ezek. Akkor megnézhettük volna együtt. Így valamelyik lépcsőfokot ki tudtuk volna hagyni. Vagy akkor mi itt összeülünk és megbeszéljük vagy ti hárman, de így a kettőnek együtt én nem látom a szükségességét.

4 Móczik Alexandra: Az EHÖK elnökség már csak jóváhagyja az itt hozott döntéseket. Szerintem az nem működőképes, hogy csak mi hárman együtt döntünk. Az működik, hogy van egy előzetes elbírálás, és utána hozom be. Kevés idő és lehetőség volt most erre, ezt elismerem és elnézést emiatt. Természetesen a jövőre nézve át fogom gondolni a javaslatodat és a továbbiakban erre majd igyekszem figyelmet fordítani. De most itt vagyunk, itt az összes pályázat, most mindent meg tudunk nézni, ha van kérdés bármivel kapcsolatban. Stefán Nimród: A keretösszeg jóváhagyótól kérdezném én, hogy az előző pályázati időszakban jóval nagyobb volt a kiosztható összeg. Most mi történt? Meiszterics Bálint: Igazából ennyi a rendelkezésre álló keret, nagyjából millió forint évente. Ennek a fele sportra, a fele kulturálisra megy el. Tavaly nagyvonalúbbak voltak az elosztások. Ennyi maradt év végére, sajnálom. Kőszegi Tamás: Én még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy ebben a formában, hogy a hallgató előzetesen kitölti pályázáskor, hogy mennyi az előzetesen elvárt létszám, ennek így jelenleg nem látom túl sok értelmét. Ezen szerintem el kellene gondolkodni, hogy van-e értelme. Mert volt például, aki beírta, hogy az elvárt létszám 600 fő és utána pedig a pályázatban leírta, hogy max hallgató szokott ott lenni az edzéseken. Nem tudom, hogy ez a 600 fő hogyan jött ki neki így. A másik ilyen konkrét példa a JegesEst: be van írva, hogy 300 hallgat és a pályabérlés pedig főre van bekérve az árajánlatban. Nem tudom, hogy ezt így hogyan lehetne feloldani, változtatni a pályázati kiíráson vagy nem tudom, de ez így nem túl hasznos. Székely Gellért: Szerintem ez alapvetően ez egy támogatandó ötlet, mert tényleg hasznos, ha látjuk ezt és tudjuk ellenőrizni. Móczik Alexandra: Én azt gondolom, hogy a megvalósuló pályázatokból látni fogjuk, hogy mennyi volt a valós résztvevő és ebből le lehet vonni következtetéseket a következő évek pályáztatásaira. Székely Gellért: Például a BEAC-on ti nem írtok valami listát, hogy ki vett részt egy-egy edzésen stb.? Móczik Alexandra: A sportösztöndíjas képzésekről tagnyilvántartót kell leadni. Így ezek az edzések mind nyomon követhetőek ilyen szempontból, mert a tagnyilvántartó leadása kötelező. Meiszterics Bálint: A pályázati elszámolásnál is kötelező a résztvevők névsorát mellékelni, de nem tudom ellenőrizni, hogy valóban részt vettek-e annyian rajta. Móczik Alexandra: A sportösztöndíjasoknál úgy működik a rendszer, hogy van két koordinátor, aki minden félév elején edzéseket látogat és írja, hogy ki vett részt, azt is, hogy milyen munka folyik ott. Ilyen szempontból ez könnyebben ellenőrizhető. Stefán Nimród: Egyébként én nem feltétlenül értek egyet azzal, hogy ez rossz, mert szerintem az érintett hallgatók száma azt is lefedheti, hogy hány embernek van lehetősége részt venni az adott eseményen. Rossz a megfogalmazás, mert hogy hányan mennek el rá, az teljesen más kérdés.

5 Kőszegi Tamás: Ezzel én kicsit vitába szállnék, mert a pénzt nem arra adjuk, hogy mennyi hallgatónak van lehetősége elmenni, hanem arra, hogy valósan hányan mennek el. A megvalósulásra adunk. Móczik Alexandra: Akkor nézzük a kérdéses pályázatokat, ha az mindenkinek megfelel. Kőszegi Tamás: Szerintem egyszerűbb végigfutni az összesen, van összesen 36. Stefán Nimród: Végigfuthatnánk úgy, ahogy az összesítő javaslatban van sorban? Móczik Alexandra: Persze. Oláh János: Annyi kérdésem lenne előzetesen, hogy ahol nincs indoklás, ott miért nincs? Mi alapján lettek kialakítva a számok? Móczik Alexandra: Leginkább az elmúlt évek támogatottsága illetve az alapján, hogy hány hallgatót érint reálisan. Megérkezett: Hegedűs Dániel Móczik Alexandra: Kérdés, hogy sorban menjünk-e a pályázatokon, mindenki megnézi az aktuális pályázatot és ha kérdés van, akkor felteszitek, és akkor megnézzük. Ha egy pályázathoz nincs kérdés, akkor azt gondolom, hogy azzal ne húzzuk az időt. Ezt mindenki el tudja fogadni? Kézfeltartással jelezze, aki el tudja fogadni. Egyhangúan elfogadják. Móczik Alexandra: Első pályázat: Pék Krisztina ELTE Modern Jazztánc. Kérdés? Karate elfogadásra kerül, nincs kérdés Férfi kosárlabda elfogadásra kerül, nincs kérdés Aerobic Stefán Nimród: Én nem értem, hogy ha a kollégiumi aerobic képzések nem támogathatók, akkor nem értem, hogy ezek miért igen. Móczik Alexandra: Ezek egyrészt sportösztöndíjas edzések, másrészt pedig ez az oktató szokott tartani kollégiumokban is aerobicot. Ez már évek óta a működő aerobic rendszer része. Én azt gondolom, hogy ami működik és évek óta jól működik, annak meg kell adni a támogatást. Illetve van két pályázat, ami kvázi ugyanarra van leadva, ezért a kettőből egy támogatandó. Kollégiumi aerobichoz még visszatérünk majd. Többiek számára elfogadható az aerobic támogatása? Oláh János: Nekem abban az esetben, ha ez a kollégiumi is tényleg támogatva lesz. Móczik Alexandra: Igen, ahhoz nekem majd még lesz javaslatom. Tehát akkor el tudjuk fogadni az aerobicot? Igen? Jó. Kárpát-medencei egyetemek kupája:

6 Stefán Nimród: Ez mennyire kapcsolódik az ELTE-hez? Móczik Alexandra: Ezt a kupát már évek óta az ELTE szervezi és részt is vesz rajta. Több városban is megrendezik, itthon az ELTE szervezi ezt az eseményt. Kifejezetten egyetemistáknak szóló versenysorozatról van szó. Stefán Nimród: Én mégis soknak érzem a támogatás összegét. Móczik Alexandra: Ez egy kétnapos versenysorozat, ezért ekkorák a költségek. Ha másik sportág támogatása ezen múlik, akkor 50 ezer forintról szívesen lemondok, mert akkor azt igyekszünk megoldani más forrásból, de szerintem ezt tegyük félre addig, míg végigértünk a pályázatokon. Női futsal nincs kérdés, elfogadásra kerül MEFOB: Megérkezett: Péterfi D. Flóra Stefán Nimród: Ez a pályázati keret túl nagy. Azért azt itt figyelembe kell vennünk, hogy egymillió forint feletti támogatásokat 4 pályázat visz el az összes pályázatból. Az, hogy ezek a pályázatok elviszik a teljes pályázati keret 65%-át, bocsánat, de én nevetségesnek tartom. Főleg, hogy egy hallgatóknak kiírt sportpályázatról van szó. Oláh János: Ezt megnézhetjük? Ez úgy jött le, hogy ez elég fontos. Móczik Alexandra: Megnézhetjük. A MEFOB-hoz még annyit, hogy mindenki tisztában van vele, hogy mi is ez? Ezen csak egyetemi hallgatók vehetnek részt, ez is az egyetemi sportolást támogatja. Tavaly az egyetem az abszolút 3. helyet szerezte meg összesítettben. Azért magas az összeg, mert sok a sportág, sok sportágban vesznek részt a hallgatók. Illetve főleg a második félévben vannak a csapatsportágak, amiknél sok pénzt elvisznek az utazások, terembérlések költségei. Valamint nagyon sok sportág fordulóját az ELTE rendezi, így van terembérlés költsége stb. Stefán Nimród: Akkor visszatérnék egy korábbi kérdéshez: tömeg- vagy élsportot támogatunk most? Móczik Alexandra: Tömegsportot, de valamennyi támogatást kell adnunk az élsportolóknak is. Azt tudom felajánlani, hogy a kollégiumi aerobic javára valamennyi támogatásról lemondok innen. De kicsit akkor ugorjunk át most a kollégiumi aerobicos pályázathoz, mert az ide kapcsolódik: Úgy adtátok le, hogy szeretnétek az aerobicot minél szélesebb körben a kollégisták számára biztosítani. Vannak olyan kollégiumok, ahol jelen pillanatban is rengeteg hallgató vesz részt aerobicon. Azt gondolom, hogy ez a pályázat részben támogatandó az olyan kollégiumokban, ahol kevésbé jó az infrastruktúra és kevésbé van lehetősége a hallgatóknak a sportolásra. Ezeken a helyeken mindenképpen tudjuk támogatni az aerobicot. A szükséges 120 ezer forint körüli összeget mindenképpen lehúzhatjuk MEFOB-ról és átadjuk ide.

7 Stefán Nimród: Az érveléseddel egyáltalán nem értek egyet. Mert jól működik egyes kollégiumokban és ide átjárnak másik kollégiumokból. A pályázatnak pont az volt a lényege, hogy központilag tudjuk ezt finanszírozni. És akkor egy-egy kollégista hallgató bármelyik kollégiumban elmehet. Mert pl. jelenleg a KCsSK-ban csak KCsSK-sok vehetnek részt. A kolis órákat jelenleg az aktuális diák bizottság szervezi vagy a kollégiumi Hallgatói Alapítvány. Miért egy hallgatói alapítvány támogasson minket ebben, mikor itt van a Rektori Sportpályázat, mint lehetőség? A BEAC-tól kértük az árajánlatot. Néhány kollégiumban ez valóban jól működik, ugyanazok lennének az edzők nagyjából ugyanazokban az időpontokban, de erre szeretnénk támogatást kérni. Amúgy pedig az, hogy jól működik? Mit jelent az, hogy jól? Móczik Alexandra: Én azt gondolom, hogy nagyon sok résztvevője van így is az aerobic óráknak. És egy elég normális és elfogadható összeget fizetnek érte a hallgatók. Ha most adunk, mert most van rá keret és a hallgatónak nem kell fizetnie érte, de a következő félévben mondjuk nem lesz rá keret, ott a hallgatónak megint fizetnie kell majd érte ezt nehéz lenne kommunikálni. Így szerintem a jól működő rendszert nem kellene megbolygatni. Természetesen ahol kevésbé jó az infrastruktúra, ott én is azt gondolom, hogy támogatandó ez a lehetőség. Stefán Nimród: Semmilyen módon nem tudom elfogadni ezt az érvelést, mert itt szociális kollégiumokról beszélünk. Sok hallgató azért lakik ott, mert mást nem engedhet meg magának. Nekünk érdekképviselőként az lenne a feladatunk, hogy a sportot közelebb vigyük a hallgatókhoz. Ha ezzel kivitelezhető és átjárhatóbb lenne a rendszer kollégiumok közt, az ideális lenne. Azért mert most azt mondjuk, hogy jól működik a rendszer és ezért fizessenek érte, ez szerintem nonszensz. Legalább fél évet ingyenesség kellene tenni, ha tudunk. Hogy most jövőre mi lesz, lesz-e rá keret stb, azt majd akkor kezeljük. Móczik Alexandra: Én annál, mint amit elmondtam, nem tudok többet hozzáfűzni. Kíváncsi vagyok a többiek véleményére. Azt gondolom, hogy az egész kért összeget biztos, h nem tudjuk tartani. Valamennyit igen, tudunk támogatni belőle, de ennél többet nem tudunk. Mint ahogy említetted, a MEFOB versenysport, ezért ebből ennyit el tudunk engedni, de többet nem. Stefán Nimród: A MEFOB-ra visszatérve: a teljes költségvetés 12%-át viszi el. De akkor azt kérném, hogy nyissuk meg a pályázatomat, hogy látható legyen, hogy mi mennyi. Móczik Alexandra: Az igazából az az árajánlatban van benne, hogy melyik koliban és hány órát. Stefán Nimród: Igen, mert azokbak a kolikban van lehetőség, infrastruktúra, ill. ezek központiak viszonylag, jól megközelíthetőek. Ezért vannak ezek feltüntetve. Ha valamit támogatnunk kell, akkor azt, hogy minél több hallgató tudjon sportolni. Szociális kolikról beszélünk, a hallgatóknak sokszor nincs kerete a sportra más módokon. Székely Gellért: Ez az összeg most mire vonatkozik? A termet ennyiért adnák ki? Stefán Nimród: Nem, ez az edzők óradíja. A BEAC-ról kértünk árajánlatot. Az edzések látogatása ingyenes lenne minden kollégista számára.

8 Székely Gellért: Azt nem lehetne megtenni, hogy kinézünk 3 kolit és ott megbeszélni, hogy oda járhatnak más kollégisták is, mert oda tudnak utazni és ott részt venni? Stefán Nimród: Itt épp az volt a lényeg, hogy lehetőleg úgy szervezzük meg, hogy ne kelljen utazniuk a kollégistáknak. Székely Gellért: Szerintem, aki annyit nem tud megtenni, hogy 15 percet utazzon egy edzésért, az nem akar eléggé sportolni. Aki részt akar venni az edzésen és nem vállal 20 perc utazást, akkor az nem akar reálisan sportolni. Kőszegi Tamás: Én gyorsan átfutottam a pályázatokon, 4 van, amit teljesen támogattunk, mind 100 ezer forint alatt van. Szerintem ez nagy összeg ahhoz, hogy teljes mértékben támogassuk. Gellértnek tudok igazat adni: ha az 5 helyszínt tudjuk 3-4-re redukálni, az járható út. Móczik Alexandra: Én is kompromisszumra szeretnék törekedni. A MEFOB 1millió feletti részét felajánljuk erre (ez 200 ezer forint). Így majdnem a felét támogatjuk a pályázatnak. Valamilyen kompromisszumot kell kötnünk. Stefán Nimród: De a lényeg az lenne, hogy bármely kollégista bármely edzést látogathatja. Székely Gellért: De én azt nem értem, hogy akkor most miért nincs nem látogathatja bármelyik kollégista bármelyik edzést. Stefán Nimród: Mert minden kollégium magának fizeti. Székely Gellért: De ha most ennek támogatjuk a felét vagy kicsit még többet is és elvisszük pl. 3 olyan kollégiumba, ahol eddig a kollégium nem tudott magának tartani edzést. És például a KCsSK ki tudja magának is fizetni Stefán Nimród: Félreértés ne essék, nem a KCsSK fizeti, hanem a Hallgatói Alapítvány. Székely Gellért: Jó, de ha akkor támogatjuk a pályázat felét és megrendezzük olyan kolikban, ahol a Hallgatói Alapítvány nem tudja ezt megtenni, akkor az azt jelenti, hogy minden hallgatónak adunk egy ilyen lehetőséget, hogy lesz 3-4 kollégium, ahova el tudnak menni edzeni. Móczik Alexandra: Igazából ennél többet már nem tudunk róla beszélni, mert már mindenki elmondta a saját meglátásait és mindenki ugyanazt ismételgeti. Jussunk kompromisszumra, mert ha túl sok időre leragadunk, akkor nem tudunk érdemben minden pályázatot átbeszélni. Szerintem egy majdnem 50%-os támogatás elfogadható. Stefán Nimród: Szerintem nem elfogadható, mert Farkas Boglárka 95%-os támogatást kap. Akkor az EJC-t kivesszük és a többit teljes mértékben támogassuk. Móczik Alexandra: Ha az EJC-t kivesszük, az kb. 60 ezer forint, akkor is sok a fennmaradó összeg. De Bálint jelezte, hogy van egy kicsi plusz keretünk, ez a mai nap folyamán lett tisztázva. Ebből is azt

9 gondolom, hogy valamennyit még tudunk rá szánni. Én maximumra akkor is a 250 ezer forintot javaslom. És te vagy a KolHÖK, nyilván ezt képviseled erőteljesen, de a többi pályázatot is kell valakinek képviselnie. De a többiek véleményét is szeretném hallani. Ezért vagyunk bizottság, hogy közösen döntsünk. Stefán Nimród: Én még mindig visszatérnék oda, hogy Farkas Boglárkáé miért 95%-os támogatottságú? Móczik Alexandra: Én látom azt, hogy mennyire működik az a pályázat, amire megadtuk a maximumot. Azért tettük meg ezt, mert nem egy akkora összeg, ellenben jól működik, nagy látogatottságú program. A kollégiumi aerobic pályázatra szerintem a 250 ezer forint egy elfogadható támogatás. Kinek mi a véleménye? Oláh János: Én tudom támogatni a 250 ezer forintot. Az a fele? Kicsit több, mint a fele. Jó elgondolásnak tartom, h a MEFOB-ból leszedünk ennek a javára. A %-ra azt tudom mondani, hogy a rektori kult.on is volt például olyan pályázat, ami kis összegű és azok ki lettek maxolva, mert ha %-ra adnánk, akkor mindenki nagyon nagy összegre adná be a pályázatát. 100%-ot itt én sem tudnám támogatni. Stefán Nimród: Van akkor még egy javaslatom: ha kivesszük az EJC-t és még valamit, akkor 300 ezer forintot valahonnan össze lehetne szedni, mert én látok még pár pályázatot, ami indokolatlan. 250 ezer forint szerintem alamizsna. Móczik Alexandra: Nem gondolom, hogy ezt így kellene felfogni. De a többieket továbbra is szeretném hallgatni. Kövecses Gréta: Én is támogatom a 250 ezer forintot. Georgi Valér: Én is. Bodnár László: Én is támogatom. Székely Gellért: Én is támogatom. Móczik Alexandra: Akkor úgy tűnik, hogy a többiek részéről ez támogatandó és elfogadható, akkor maradjon most egyelőre ez a 250 ezer forint. És akkor ahogy megbeszéltük, a MEFOB-ból 200 ezer forintot húzzunk le. Eötvös5 Stefán Nimród: Szerintem ez nagyszabású rendezvény, szerintem ezt min. 50%-ban támogassuk, mert ez húzórendezvény. Móczik Alexandra: Én ugyanígy a 250 ezret tudom javasolni.

10 Székely Gellért: Én ezt nagyon köszönöm. Azt még hozzá kell tennem, hogy nálunk is úgy működik, hogy a fennmaradó összeget a TTK Hallgatói Alapítvány támogatása adja. Bolyai kollégiumi sportpályázat nincs kérdés hozzá Sportélet szervezése Stefán Nimród: Belenézhetünk a pályázatba? Móczik Alexandra: Természetesen. Székely Gellért: Ide lenne egy magyarázó kérdésem, hogy ez pontosan mit takar? Mit jelent? Kérhetnék egy átfogó képet? Móczik Alexandra: Működési költség két pályázó nevén lett leadva, az egyik a januártól áprilisig tartó, a másik pedig a májustól augusztusig tartó időszakra. Nagyon sok sportösztöndíjas edzés nem tud működni e nélkül, mert kell fizetni az ELTE-s termekért. Még akkor is, ha olcsóbban kapjuk az egyetemtől valamennyivel, e támogatás segítségével tudjuk biztosítani a különböző ELTE működési egységeken belüli edzéseket. De még így sem tudunk minden edzést támogatni. Részben ez a két pályázat az, ami biztos alapot ad a sportösztöndíjas működéshez, mert a terembérleti költségek iszonyatos magasságokba tudnak emelkedni. Ez az összeg a felét tudja fedezni a különböző működési költségeknek. Stefán Nimród: Két pályázat szerepel közel azonos leírással és mindkettő hasonlóan nagy összeget kapott. Móczik Alexandra: Ahogy már említettem az egyik januártól áprilisig, a másik májustól augusztusig biztosítja ezeknek a sportágaknak a működését és a nyár folyamán is vannak edzések. Bár a nyár folyamán sportösztöndíj nem jár érte, mert sportösztöndíj csak az aktív tanév alatt jár. De a felkészülések, edzések ugyanúgy nyáron is zajlanak. Stefán Nimród: Szerintem ezt egyben kellett volna leadni, mert így látszólag ugyanazt a dolgot támogatjuk meg. Móczik Alexandra: Ez évek óta több pályázatként van leadva. Kőszegi Tamás: Szerintem nem kellene ezeket emiatt elutasítanunk, mert tény, hogy a pályázat tárgya ugyanaz, de a megvalósulási ideje azonban nem. Stefán Nimród: Nekem az összesítő javaslatban a két pályázat ugyannak tűnik. Móczik Alexandra: Érthető felvetés, de itt már látszik, hogy két különböző pályázatról van szó. Stefán Nimród: És mennyire érzitek azt, hogy a nyári időszakban ennyire meg kéne támogatni ezt és ennyire népszerűek lennének? A nyári időszakban még sincs annyi hallgató.

11 Móczik Alexandra: A sportösztöndíjas edzések ugyanúgy meg vannak tartva, a vizsgaidőszak ezt nem befolyásolja. A legtöbb csapatsport edzése pedig már megkezdődik augusztusban. Az előző évek tapasztalata is ezt mutatja. Stefán Nimród: Köszönöm. Női kézilabda nincs kérdés Teljesítménytúra Stefán Nimród: A tételek közt nevezési díj és is ott van. Nevezési díjnál miért kell ilyen magas támogatás? 200 hallgatónál ez sok szerintem. Kőszegi Tamás: Itt két különböző tételre pályáztak. Az egyik az belsős szervezés, ELTE-s teljesítménytúra, erre vonatkozik a 200 fő. A nevezési díjak pedig 1-2 főre vonatkoznak. Két érintett számot kellett volna beírni. Április 30-án lenne egy szervezett túra illetve a többi pedig országos versenyeken vennének részt 3 fővel. Móczik Alexandra: A pályázatban részletezve van, hogy mikor melyik versenyen vennének részt. Szerintem akár még egy ennél nagyobb támogatás is beleférhetne itt. Egyéb kérdés van még ehhez? Nimród, neked elfogadható a válasz? Stefán Nimród: Igen. Aerobic sportszolgáltatás Móczik Alexandra: Ez volt, ami ugyanarra az időszakra, ugyanolyan összegre szólt. Férfi futsal nincs kérdés Sportélet szervezése Móczik Alexandra: Ezt már átbeszéltük. Női kosárlabda - nincs kérdés Falmászás - nincs kérdés Jóga az Eötvös koliban nincs kérdés Hastánc Stefán Nimród: Ilyen volt már? Hastánc? Móczik Alexandra: Ez egy működő dolog. Stefán Nimród: És jó? Móczik Alexandra: Erről nem tudok nyilatkozni.

12 Oláh János: Nyáron szokott lenni valami ilyen, szoktak hozzánk pályázni ha ez ugyanaz a csoport. Kőszegi Tamás: Itt két külön tételre vonatkozott az árajánlat: a felkészülés és a tábor. A pályázatból magára a táborra szeretnének támogatást szerezni. Móczik Alexandra: Szoktak járni fellépni sok helyre, működni működik a dolog. Cheerleading nincs kérdés Női nagypályás futball nincs kérdés Asztalitenisz Oláh jános: Miért csak 150 ezer forint ez? Móczik Alexandra: Az előző évek alapján eddig is ennyi volt a támogatás; 30-an járnak edzésre, a terembérlés nem olyan nagy összeg. Kollégiumi aerobic Móczik Alexandra: Akkor ide a megbeszélt 250 ezer forint. Kispályás labdarúgó bajnokság Stefán Nimród: Miért ennyi ez a támogatási összeg? Móczik Alexandra: Mert hétfőtől szombatig megy a liga, minden nap van bajnokság, két helyszínen is Lágymányoson és a KCsSK-ban. Az 1500 fős részvétel reális és nyomon követheztő, akik ELTE-sek vagy Alumnik nagy részben. Stefán Nimród: Ennek ellenére nem tartod túlzásnak ezt a támogatási összeget? Ha ennyire népszerű, akkor úgyis összejön, nem lehet levonni valamennyit innen és átadni máshova? Móczik Alexandra: A pályabérlés, játékvezető minden ilyesmi díja magas. Illetve ez jelenleg Budapest legnépszerűbb egyetemi bajnoksága, ami jól működik, viszont szükség van a támogatásra. Székely Gellért: Nimród, te mire adnád ezt a plusz támogatást? Stefán Nimród: Jeges estre. Ezáltal a hagyományokat is felélesztenénk stb. Én nem tudom elfogadni, hogy ez kulturális dolog. Móczik Alexandra: Szerintem a Jeges est nem kifejezetten sport, ez inkább kulturális esemény forraltborozás van, elmennek korizni. Én ezt nem gondolnám annyira sportnak, mint egy kollégiumi aerobicot, egy úszóbérletet vagy bármilyen csapatsportot. Én ezt nem tudom a sporthoz sorolni. Stefán Nimród: Akkor ennyi erővel én a hastánctábort nem tudom ide sorolni. A korcsolyázás az egy téli sport.

13 Móczik Alexandra: Szerintem ez hobbiszintű korizás nem tudom a sporthoz sorolni. Ez egyszeri alkalom, még csak nem is rendszeres korcsolyaedzés. Székely Gellért: Mi tavaly szerveztünk ilyen jeges estet és az Aréna pláza koripályájától kaptunk árajánlatot ember elfért volna a pályán. 200 ezer forint + ÁFA volt a bérlés. Kőszegi Tamás: A formai dolgokon ne rugózzunk, azt kérném. Az árajánlat érvényes volt. Most hogy ez mennyi Stefán Nimród: Mi is az Aréna plázától kértünk ajánlatot, az is hasonló volt. Kőszegi Tamás: De ezen az összegen már nem tudunk változtatni. Stefán Nimród: A hallgatók száma tévedésből lett De szerintem indokolt, hogy ezt támogassuk legalább valamennyivel. A téli sportlehetőségek amúgy is korlátozottabbak. Móczik Alexandra: A többieknek mi a meglátása? Én továbbra is nehezen tudom elfogadni, hogy ez egy sportértékű rendezvény. Jeges est pályázat megnyitásra került. Oláh jános: Mennyiből tudna ez a rendezvény elfutni? Stefán Nimród: Van plusz keret, ha jól tudom, ez mennyi? Meiszterics Bálint: 1 millió forint kb. Móczik Alexandra: Nekem a pályázati leírásból az jön le, hogy ez nem sportolás, hanem közös szórakozás. Stefán Nimród: Ha van ennyi plusz pénz, akkor én visszamennék a kollégiumi aerobichoz. Mire akartok még pénzt adni? Mert már 2/3-án végigmentünk a pályázatoknak és nem volt módosítási igény. Móczik Alexandra: Ezért kérdeztem, hogy kinek mihez van módosító javaslata. Innentől kezdve most akkor elkezdhetnénk végigmenni az összes pályázaton, hogy mire szeretnénk még pénzt adni. Amikor az előzetes költségjavaslatokat megtettük, akkor még nem volt biztos, hogy lesz bármiféle plusz pénz. gréta: Nekem a kollégiumi aerobichoz lenne javaslatom, hogy szerintem ez egyelőre csak kollégistáknak szól. Ha ezt kitennénk összelte-sre, akkor lehetne emelni a támogatás mértékén. Nagyobb körben kellene meghirdetni és elérhetővé tenni. Móczik Alexandra: Utólag a pályázatot nem lehet módosítani ilyen szempontból.

14 Stefán Nimród: Ha csak kollégista hallgatókról van szó, akkor az 3000 kb, szóval az lehet. Móczik Alexandra: De az árajánlat hallgatóra szól. Hiába van 3000 hallgató beírva, ha az árajánlat meg másra szól. Stefán Nimród: Szerintem ha a többieknek nincs javaslata, akkor lehetne a Jeges estet és a kollégiumi aerobicot is támogatni ebből a plusz 1millióból. Oláh János: Szerintem annak ellenére, hogy itt van borozás stb., attól azért van sport. Határeset. Szerintem ezzel a plusz pénzzel én az 1/3-át szívesen támogatnám. Meiszterics Bálint: Ez azért inkább egy hallgatóknak szóló zenés-táncos esemény. Szerintem ez nem sport azért, mert akkor már a Nedves estet is lehetne medencében úszásnak nevezni. A Jeges est is inkább kulturális. Ebbe később nagyon bele lehet kötni. Móczik Alexandra: Az én felfogásomban a heti rendszerességgel megrendezett aerobic vagy jóga inkább sportértéket képvisel, mint egy alkohollal, szórakozással összekötött esemény. Stefán Nimród: Lehet egy javaslatom? Ha van ez a plusz összeg, akkor az 1 milliót el lehetne osztani ezek között a pályázatok között. Móczik Alexandra: Menjünk végig az összes pályázaton és utána visszatérhetünk erre. Utána végigfuthatunk újra a pályázatokon és abból az egymillió forintból mindhez hozzá lehet egy kicsit rakni. Stefán Nimród: Azért mert én ebben az esetben keveslem a 250 ezer forintot a kollégiumi aerobicra, ha ekkora tartalékunk van. Móczik Alexandra: Ezért mondtam, hogy végigmehetünk még egyszer a pályázatokon és mindegyikhez némi összeget hozzá tudunk még tenni. Kőszegi Tamás: A kispályás bajnokság esetében az 1 millió az rendben volt? Móczik Alexandra: Többiek részéről rendben volt? Elfogadható? Igen? Akkor köszönöm. Sportolási lehetőségek kibővítése a Kerekes kollégiumban nincs kérdés ESN ELTE focikupa nincs kérdés ELTE labdarúgó kupa karok közötti verseny szervezése: Georgi Valér: Csak a pályabérlésre esetleg lehetne teljes mértékű támogatást kérni? Mert a többit nem írták bele. Móczik Alexandra: De az árajánlat ennyiről szól, ezzel nem lehet vitatkozni.

15 Kőszegi Tamás: Költségvetésben mennyi volt? 71500? Akkor támogatható a pályabérlés. Móczik Alexandra: Többiek részéről ez elfogadható? Férfi nagypályás kézilabda Oláh János: Ők ki tudnak jönni 350 ezer forintból? Móczik Alexandra: Nagyon magasak a költségek pl. a futballnál is és általában igyekeznek ezt más forrásokból is kipótolni. Kőszegi Tamás: A nagypályás foci egy főre eső támogatása 30 ezer forint. Kis túlzással van olyan teljes pályázat, ami ennyibe kerül. Szerintem nagyon nehezen megmagyarázható, hogy a nagypályás foci miért kapna ilyen magas összegű támogatást. Móczik Alexandra: A következő gyors körben, amikor a maradék pénzt szétosztjuk, még mindig lehet módosítási javaslat akár erre is. Polefitnesz nincs kérdés Uszodabérlet Móczik Alexandra: Annyira sok pályázat érkezett uszodabérletre. A legtöbb koleszos erre pályázott. Valóban nehezen nyomon követhető az uszodabérlet, nem teljesen átlátható, de azt gondolom, hogy valamennyi támogatást adnunk kell. Stefán Nimród: Az előző években nem volt gond az átláthatósággal. Ezt egy egyszerű módon meg lehet oldani. Móczik Alexandra: Jó, az elszámolás az nem az én reszortom. Stefán Nimród: De az, hogy nem átlátható, az nem megfelelő indok. Nem következetes az, hogy valahol megtámogatjuk, valahol meg nem. Móczik Alexandra: Ha van leadva 5 uszodabérletes pályázat, akkor nem fogjuk tudni mind az 5 ilyen pályázatot támogatni, mert mindegyik nagyjából ugyanúgy kollégium, ugyanúgy uszodabérlet stb. Ugyanarra a sémára épül az egész. Mert pl. ahol 8 db uszodabérlet lett leadva 1100 hallgató számára ez furcsa számomra. Valamekkora összeggel részemről támogatható valamelyik. Felét mondanám most, aztán majd a következő körben meglátjuk. Többiek egyet tudnak érteni? Férfi kézilabda nincs kérdés ELTE vízilabda nincs kérdés Móczik Alexandra: Az utolsóról én pedig már elmondtam a gondolataimat.

16 Kőszegi Tamás: Szeretném javasolni, hogy volt néhány pályázat, ahol a 95% körüli volt a támogatás, de szeretném javasolni, hogy az elszámolás megkönnyítése érdekében ezt toljuk fel 100%-ra, ez csak párezer forint és praktikusabb így. Székely Gellért: Akkor a kollégiumi pályázatok közül, ami eddig nincs támogatva (úszóbérlet és jeges est), akkor azokat ebből a pluszpénzből támogassuk. Én vitatkoznék, hogy ez nem sportrendezvény, mert én ilyet szerveztem már és szerintem ez sportosnak is mondható. Móczik Alexandra: Szerintem az rossz, ha már most tudjuk, hogy majd magyarázkodni kell emiatt. Ezt a pénzt kaphatják már azok, akik tényleg sportágak, tömeg sportágak és érdemi sportértéket képviselnek. Akkor már minden pályázatra rádobhatunk, nem kell ezt csak a kollégiumi pályázatok között elosztani. Stefán Nimród: A mi prioritásunk a kollégiumi aerobic. Ha van plusz keret, akkor akár teljes támogatást meg lehetne neki adni. Meiszterics Bálint: Én ezt nem tartom igazságosnak. Egy 200 ezer forint feletti pályázat sem lett 100%-ban támogatva. Valamennyivel mehetünk feljebb, de ne 100%-ra. Móczik Alexandra: Azt javaslom, hogy fussunk még egy kört a pályázatokra amit Tamás javasolt korábban, azt el tudom fogadni, hogy 100%-ra felvigyük a kilencvenpár százalékosokat. Meiszterics Bálint: Még ezelőtt szeretném, ha tisztáznánk, hogy hova csaptunk el ebből a +1millióból már el, ezt szeretném átszámolni. Így 860e forint van még. Móczik Alexandra: Ki tudja tamás javaslatát elfogadni? Tehát azt, hogy ahol pár %, párezer forint hiányzik, oda adjuk meg a teljes támogatást - egyszerűbb lesz elszámolás szempontjából. Egyhangúan elfogadásra került. Meiszterics Bálint: Rendben, így 840 ezer forintunk van még. Móczik Alexandra: Menjünk még egy kört a pályázatokról és mindenhez csapjunk hozzá. Akkor az aerobichoz és amihez lehet még hozzá tudunk tenni. Ha nektek az aerobic a prioritás, akkor azt támogassuk meg inkább jobban, ellenben pl. a Jeges esttel. Stefán Nimród: Elhiszem, hogy nektek nem sport jellegű, de azért egy minimális összeg legyen már. Ezért szeretnék kérni egy szavazást a Jeges est támogatásáról: 100 ezer forintot kérnék. Szavazás: 4 igen, 6 nem nem szavazták meg. Móczik Alexandra: Javasolnék a női kézinek még támogatást; maximális összeget évek óta jól működik, relatíve sok a hallgatójuk, versenyeznek is. Én ezért javaslom a teljes összeget. Elfogadható, ha a végén összevontan szavazunk? Rendben, köszönöm.

17 Móczik Alexandra: Férfi futsalt, női kosárlabdát: fel lehetne húzni 250 ezerre, az asztaliteniszt: 200 ezerre. De akkor a végén még egyeztetjük az összegeket. Székely Gellért: A kollégiumi aerobicra javasolnék még 50 ezer forintot. Akkor így 300 ezer forintot kapnának. Stefán nimród: Lehet, hogy telhetetlen vagyok, de ha ekkora összeg van, akkor miért nem lehet 100 ezer forintot rátenni? Móczik Alexandra: Én Gellért javaslatát tudom támogatni az ötvenezer plusszal. Meiszterics Bálint: Ha megkapjátok ezt az 50 ezer forintot, akkor még 630 ezer forint elkölthető pénz marad. Stefán Nimród: Szerintem elég pénzünk van még, szerintem nagyon jó lenne ez a 100 ezer forint plusz, mert ez jelentősen megdobná a sportéletet a kolikban. Kőszegi Tamás: Ha megnézzük, akkor egyik ilyen kaliberű pályázat sincs 300 ezer felett. Móczik Alexandra: Én továbbra is a 300 ezret tartom elfogadhatónak. Stefán Nimród: Tény, hogy a többi nincs e felett, de a hallgatólétszámot tekintve per főre kiszámolva ez az egyik legtakarékosabb ezek közül a pályázatok közül. Kőszegi Tamás: Ne állítsuk azt, hogy heti 8-10 edzés 3000 hallgatót érint, mert akkor minden edzésen 300 hallgató részt vesz? Ez így van? Ez irreális. Stefán Nimród: A saját hallgatóinkra sajnáljuk a pénzt? Kőszegi Tamás: Nem, nem erről van szó, de az lenne az ideális, hogy ha a pályázatokat homogén módon tudnánk támogatni. De míg az egyik pályázatnál itt van valaki, aki képviseli és be tudja védeni, a legtöbb pályázatnál ez nem adott egyáltalán. Stefán Nimród: De a megnézzük az igazságosságot, gondoljunk bele abba, hogy kik laknak bent a szociális kollégiumban. Azok a hallgatók, akik nehezebb anyagi helyzetben vannak. Meiszterics Bálint: Viszont a többi edzés is ugyanúgy igénybe vehető a kollégisták számára. És ha muszáj lenne belekötni, akkor itt is lehetne mondani, hogy ez sokkal kisebb kört mozgat meg, mint pl. az edzés a BEAC-on, mert az minden hallgató számára nyitott. Ez meg csak a kollégisták számára nyitott. Ebbe is belehetne kötni. Móczik Alexandra: A szociális helyzetet nem feltétlen kellene belekeverni a témába, mert nem kollégista is lehet rossz szociális helyzetben.

18 Móczik Alexandra: Sok pályázatot redukálunk, egy pályázat sem kapott 300e fölötti összeget. Szerintem a 300e teljesen elfogadható javaslat. Akkor szavazzunk: aki szerint elfogadható a 300 ezer forintos javaslat a kollégiumi aerobicra, az jelezze kézfeltartással. 9 igen, 1 nem Meiszterics Bálint: 635 ezer forintunk van még. Móczik Alexandra: Most azt javaslom, hogy tartsunk egy rövid szünetet. Szünet. 16:15- szünet vége Létszámellenőrzés: ok. Móczik Alexandra: Férfi kézilabdára javasolnék +30 ezer forintot, a többi hasonlónál is felemeltük a támogatást 250 ezerre. Székely Gellért: Javaslom, hogy most már tényleg csak azt nézzük, ahol van értelme és lehet még adni. Móczik Alexandra: Pályázatok felsorolása; MEFOB: ha el tudjátok fogadni, Valér azt javasolta, hogy valamennyi visszamehetne oda. Székely Gellért: Szerintem 100 ezer forint visszamehet. Móczik Alexandra: Ezt el tudjátok fogadni? Akkor 100 ezer a MEFOB-ra. Stefán Nimród: A Bolyai kollégium legyen 100 ezer, a szakkolik úgysem szoktak sokat kapni. Móczik Alexandra: A teljesítménytúrához a 29 ezret hozzátehetjük, így maximális összeggel támogatjuk. A falmászó edzés jól van így. Esetleg a csapatsportágakon lehet még emelni, ha úgy gondoljátok. Stefán Nimród: A Valér-féle labdarúgó kupa sem nagy költségvetésű, megadhatjuk nekik a maximum összeget. Kőszegi Tamás: A hastánctábor sem nagy tétel, akkor nekik is adjunk maximumot. Móczik Alexandra: Szeretnénk külön szavazni egyesével vagy mindről egyben? Aki el tudja fogadni, hogy egyben, az tegye fel a kezét. Egyhangúan elfogadták. Székely Gellért: Ha van még pénz, akkor az Erőderby-hez egy 50 ezer forintot még adhatnánk.

19 Móczik Alexandra: Igen, oda még adhatunk egy kicsit. Móczik Alexandra: A női nagypályás labdarúgásnál is adhatunk 100 ezret. Az nem csökkenti annyira a bennmaradó költségeket. Akkor az Erőderby legyen 100 ezer. És akkor még 300 ezer forintunk maradt. Székely Gellért: Ha a 300 ezer forintot elosztjuk 5 felé, akkor mindenki kap 60 ezret. Móczik Alexandra: Szerintem legyen az összes 300 ezer, a kolis aerobic 350 ezer. Az asztalitenisz legyen 250 ezer, mert eddig 200 ezren állt. Székely Gellért: Így kalkulációm szerint 50 ezer maradt talonban. Meiszterics Bálint: Nem akkora gond, ha az nem lesz elköltve. Nem árt maradványt képezni. Stefán Nimród: Odaadhatjuk esetleg ezt jelképes összegként Jeges estre? Móczik Alexandra: Nem, a Jeges estről korábban már szavaztunk. Stefán Nimród: Rendben. Móczik Alexandra: Akkor aki el tudja fogadni a megbeszélt összegeket, az tegye fel a kezét! Egyhangúan elfogadták. 3.) Egyebek Móczik Alexandra: Van-e valakinek egyebe? Ha nincs, akkor az ülést 16:25-kor lezárom. Köszönöm mindenkinek a részvételt.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 5/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Vasszécseny Község Képviselő-testületének 2012. április 5-én megtartott üléséről Hozott döntések: 21/2012. számú határozat napirend elfogadásáról 22/2012. számú határozat

Részletesebben

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. ÁPRILIS 18-I RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉNEK

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. ÁPRILIS 18-I RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉNEK Ikt.szám: 818-5/2012. PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. ÁPRILIS 18-I RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATOK SZÁMA: 154, 155, 156, 157/2012. (IV. 18.) 2 Jegyzőkönyv

Részletesebben

Balajt község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormanyzat@balajt.hu

Balajt község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormanyzat@balajt.hu Balajt község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormanyzat@balajt.hu 109-24/2013. JEGYZŐKÖNYV Balajt község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. évi november hó 27. napján, szerdán

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tanácskozási joggal meghívottak: Turóczi Hajnalka jegyző Macsóné Pálfalvi Mária ig.oszt.vezető. Megjelentek kb 15 fő tiszalúci lakos

JEGYZŐKÖNYV. Tanácskozási joggal meghívottak: Turóczi Hajnalka jegyző Macsóné Pálfalvi Mária ig.oszt.vezető. Megjelentek kb 15 fő tiszalúci lakos JEGYZŐKÖNYV Készült Tiszalúc Nagyközség Képviselő-testületének 2011. április 7- napján a Községháza tanácskozó termében megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Majdanics László polgármester

Részletesebben

TISZAUG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. 2013. január 30-án megtartott ülésének

TISZAUG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. 2013. január 30-án megtartott ülésének Szám: 230/2013. TISZAUG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E 2013. január 30-án megtartott ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Tartalom: 1/2013.(I.31.) számú önkormányzati RENDELET A

Részletesebben

AZ ORSZÁGOS VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG 2012. JANUÁR 11-ÉN MEGTARTOTT ÜLÉSÉNEK A JEGYZŐKÖNYVE

AZ ORSZÁGOS VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG 2012. JANUÁR 11-ÉN MEGTARTOTT ÜLÉSÉNEK A JEGYZŐKÖNYVE AZ ORSZÁGOS VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG 2012. JANUÁR 11-ÉN MEGTARTOTT ÜLÉSÉNEK A JEGYZŐKÖNYVE Köszöntöm az Országos Választási Bizottság ülésén megjelenteket. Megállapítom, hogy az Országos Választási Bizottság

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 55 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. június 30.-án Jászboldogháza Önkormányzat Képviselőtestületének munkatervében nem szereplő rendkívüli ülésén 15.00 órakor, a Községháza, 5144 Jászboldogháza, Rákóczi

Részletesebben

HANTOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLTÉNEK. 2015. október 22-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

HANTOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLTÉNEK. 2015. október 22-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE HANTOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLTÉNEK 2015. október 22-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Hantos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 134/2015.(X.22.)számú határozata- Hantos

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szavazati joggal rendelkezők közül távol maradt: Bodnárné Tóth Zsuzsanna képviselő, Hegedűs János nem képviselő bizottsági tag

JEGYZŐKÖNYV. Szavazati joggal rendelkezők közül távol maradt: Bodnárné Tóth Zsuzsanna képviselő, Hegedűs János nem képviselő bizottsági tag BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYE MÁLYI KÖZSÉG JEGYZŐKÖNYV Készült: Mályi Község Önkormányzata Képviselő-testületének Ügyrendi, Jogi és Vagyonnyilatkozat-kezelő Bizottságának 2016. május 27. napján megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2013. december 19-én tartott üléséről. Humán Közszolgáltatási Iroda

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2013. december 19-én tartott üléséről. Humán Közszolgáltatási Iroda J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2013. december 19-én tartott üléséről Jelen vannak: dr. Farkas László a bizottság elnöke Ménesi Imre a bizottság tagja dr.

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 19/2010. számú JEGYZŐKÖNYVE

Bánk Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 19/2010. számú JEGYZŐKÖNYVE Bánk Község Önkormányzat Képviselő-testületének 19/2010. számú JEGYZŐKÖNYVE Készült: 2010. december 20-án 17 00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi ülésről Ülés helye: Bánk Község Önkormányzata,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Pitvaros Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2009. augusztus hó 6. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Dénes László polgármester Siket Sándor alpolgármester

Részletesebben

20. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselőtestülete 2011. június 9-én összehívott rendkívüli üléséről.

20. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselőtestülete 2011. június 9-én összehívott rendkívüli üléséről. Szám: 572-20/2011. 20. JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselőtestülete 2011. június 9-én összehívott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, tanácskozó terem

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés helye: Önkormányzati Hivatal Kissomlyó

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés helye: Önkormányzati Hivatal Kissomlyó KISSOMLYÓ KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETE KISSOMLYÓ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kissomlyó község Képviselő-testülete 2011. április 6-án megtartott testületi ülésén Az ülés helye: Önkormányzati Hivatal Kissomlyó

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 1. napirend: Előterjesztés a Veres Péter Gimnázium, Szakközépiskola és Szakképző kérelme tárgyában.

Jegyzőkönyv. 1. napirend: Előterjesztés a Veres Péter Gimnázium, Szakközépiskola és Szakképző kérelme tárgyában. Jegyzőkönyv Készült: A Polgármesteri Hivatal Tanácskozótermében Balmazújváros Város Önkormányzat Pénzügyi, Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Bizottságának 2012. április 23-i nyílt üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi Bizottsága 2014. február 12. napján tartott ülésérıl

Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi Bizottsága 2014. február 12. napján tartott ülésérıl 562-4/2014. J E G Y Z İ K Ö N Y V Az ülésen jelen vannak: Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi Bizottsága 2014. február 12. napján tartott ülésérıl

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ceglédberceli Német Kisebbségi Önkormányzat 2009. október 8-i üléséről 27-29/2009. (10. 19.) sz. határozat 1 Készült: A Ceglédberceli Német Kisebbségi Önkormányzat 2009. október 8-i

Részletesebben

Készült: Salföld Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 25.- i nyilvános salföldi faluház hivatali helyiségében.

Készült: Salföld Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 25.- i nyilvános salföldi faluház hivatali helyiségében. 1 SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8256 Salföld, Kossuth u. 27. Ikt.szám: S- 4-67 /2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Salföld Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 25.- i nyilvános

Részletesebben

366-367, 370-390/2010. sz. határozat 28-29/2010. sz. rendelet

366-367, 370-390/2010. sz. határozat 28-29/2010. sz. rendelet Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740. Abony, Kossuth tér 1. 2-55/2010/JT 366-367, 370-390/2010. sz. határozat 28-29/2010. sz. rendelet J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2012. JÚNIUS 28. NAPJÁN TARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL. Jegyzőkönyv

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2012. JÚNIUS 28. NAPJÁN TARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL. Jegyzőkönyv Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 14/2012. sz. TERKA Jegyzőkönyv Készült: 2012. június 28-án 14:00 órai kezdettel tartott nyílt Képviselő-testületi ülésről. Testületi ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

Név: Tóth Lilla Évfolyam: II. Tantárgy neve: Egészségfejlesztés előadás és gyakorlat Dolgozat címe: Kosárlabda-mérkőzés programterve a 13. és 14.

Név: Tóth Lilla Évfolyam: II. Tantárgy neve: Egészségfejlesztés előadás és gyakorlat Dolgozat címe: Kosárlabda-mérkőzés programterve a 13. és 14. Név: Tóth Lilla Évfolyam: II. Tantárgy neve: Egészségfejlesztés előadás és gyakorlat Dolgozat címe: Kosárlabda-mérkőzés programterve a 13. és 14. csoportok között Programtervem célközönségének az orvostanhallgatókat

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. 97/2010.(III.09.) számú határozat. Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyűlése az alábbi napirendi pontokat tárgyalja:

J E G Y ZŐKÖNYV. 97/2010.(III.09.) számú határozat. Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyűlése az alábbi napirendi pontokat tárgyalja: J E G Y ZŐKÖNYV Készült Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyűlése 2010. március 09-én (Kedd) 11.00 órakor tartott soron kívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Medgyaszay Ház Nagykanizsa, Sugár

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 10-én de. 08 00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

Torony Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 29- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Torony Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 29- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 5/2013. Torony Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 29- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 5/2013. (V.02.) önkormányzati rendeletet az önkormányzat 2012. évi költségvetésének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Takács László a Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Bizottság elnöke:

JEGYZŐKÖNYV. Takács László a Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Bizottság elnöke: JEGYZŐKÖNYV Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Bizottsága 2015. január 19-én 15.00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helyszíne:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Bornemisza János polgármester, Botos Sándor, Görbe Károly, Kiss Katalin, Varga István, Dr. Rédecsi Árpád képviselő

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Bornemisza János polgármester, Botos Sándor, Görbe Károly, Kiss Katalin, Varga István, Dr. Rédecsi Árpád képviselő 29 JEGYZŐKÖNYV Készült: Poroszló- Újlőrincfalva Önkormányzatok Képviselő-testületének 2011. február 23-án (szerdán) 13.30 órai kezdettel tartott együttes nyílt üléséről Az ülés helye: Községháza tanácskozóterme,

Részletesebben

DUNAREMETE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 80-11/2013/X J E G Y Z Ő K Ö N Y V

DUNAREMETE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 80-11/2013/X J E G Y Z Ő K Ö N Y V DUNAREMETE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 80-11/2013/X J E G Y Z Ő K Ö N Y V DUNAREMETE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 18-ÁN MEGTARTOTT KÖZMEGHALLGATÁSRÓL ÉS NYILVÁNOS

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV EGERÁG KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. március 11. napján MEGTARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV EGERÁG KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. március 11. napján MEGTARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV EGERÁG KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. március 11. napján MEGTARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL Hozott határozatok: 13/2013.(III.11.) 14/2013.(III.11.) 15/2013.(III.11.) 16/2013.(III.11.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: A Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal Tanácskozótermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) Balmazújváros Város Önkormányzat Pénzügyi, Mezőgazdasági és Környezetvédelmi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Hegymagas J e g y z ő k ö n y v Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. november 26-án 16.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2011. január20-án (csütörtökön) 9 órai kezdettel megtartott Pénzügyi Bizottság üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2011. január20-án (csütörtökön) 9 órai kezdettel megtartott Pénzügyi Bizottság üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2011. január20-án (csütörtökön) 9 órai kezdettel megtartott Pénzügyi Bizottság üléséről. Az ülés helye: Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Bencs Kálmán terem A bizottság

Részletesebben

Magyarcsanád Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 26. napján délután 15.00 órakor tartott soros, nyílt ülésének

Magyarcsanád Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 26. napján délután 15.00 órakor tartott soros, nyílt ülésének Határozatok: Iktatószám: 1634/5/2015 Magyarcsanád Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 26. napján délután 15.00 órakor tartott soros, nyílt ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 28/2015.

Részletesebben

J e g y zőkönyv STB/KV-1/2011. STB/KV-2/2010-2014.)

J e g y zőkönyv STB/KV-1/2011. STB/KV-2/2010-2014.) STB/KV-1/2011. STB/KV-2/2010-2014.) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Sport- és turizmusbizottsága Az elmúlt nyolc év kormányzati visszaéléseit vizsgáló albizottságának 2011. június 21-én, kedden 9 órakor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Polgárdi Város Képviselő-testületének 2006. augusztus 29. napján megtartott ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Polgárdi Város Képviselő-testületének 2006. augusztus 29. napján megtartott ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült Polgárdi Város Képviselő-testületének 2006. augusztus 29. napján megtartott ülésén. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Alagsori terme Jelen vannak: Borbély István polgármester, Kozári

Részletesebben

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2010. október 9-én megtartott rendkívüli ülésének

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2010. október 9-én megtartott rendkívüli ülésének EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2010. október 9-én megtartott rendkívüli ülésének a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ Javaslat a képviselő-testület

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete Gazdasági Bizottságának 2012. július 3l-i rendkívüli üléséről a Polgármesteri Hivatal Nagytanácstermében. Jelen voltak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ké szült: Tiszalök Városi Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága 2010. december 14-én tartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ké szült: Tiszalök Városi Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága 2010. december 14-én tartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ké szült: Tiszalök Városi Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága 2010. december 14-én tartott üléséről. Jelen vannak: Bede-Tóth Attila Cserés Csaba Dr. Krámor Katalin

Részletesebben

J E G Y ZİKÖNYV. Nem jelent meg: Ladányiné Abinéri Krisztina, Szabó Géza képviselık

J E G Y ZİKÖNYV. Nem jelent meg: Ladányiné Abinéri Krisztina, Szabó Géza képviselık J E G Y ZİKÖNYV Készült: Vasmegyer Önkormányzat Képviselıtestületének 2010. február 22-én 17 00 órai kezdettel megtartott ülésérıl Jelen vannak: Vass Imre polgármester Dr. Márton László alpolgármester,

Részletesebben

A jegyzőkönyv eredeti példánya a Polgármesteri Hivatalban tekinthető meg!

A jegyzőkönyv eredeti példánya a Polgármesteri Hivatalban tekinthető meg! A jegyzőkönyv eredeti példánya a Polgármesteri Hivatalban tekinthető meg! Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. december 21-én megtartott ülésének: a.) Tárgysorozata b.) Jegyzőkönyve

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2012. július 26.

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2012. július 26. JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2012. július 26. I. JEGYZŐKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 26. napján 15 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

4./ Egyebek 1./ Kezdeményezés a napközbeni gyermekellátás fejlesztéséről 23/2016.(IV.25.) sz. határozat

4./ Egyebek 1./ Kezdeményezés a napközbeni gyermekellátás fejlesztéséről 23/2016.(IV.25.) sz. határozat 9/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2016. április 25. napján 15:15 órai kezdettel a Szociális, Egészségügyi, Gyermekvédelmi, Közrend és

Részletesebben

1.) HÉSZ (Helyi Építési Szabályzat) módosításához szükséges tervezési szerződés jóváhagyása Előterjesztő: Faa Béla polgármester

1.) HÉSZ (Helyi Építési Szabályzat) módosításához szükséges tervezési szerződés jóváhagyása Előterjesztő: Faa Béla polgármester Gara Község Képviselő-testülete 5/2012. (nyilvános) J e g y z ő k ö n y v Készült: Gara község képviselő-testület 2012. április 12-én megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Körjegyzőségi Hivatal

Részletesebben

26. számú JEGYZŐKÖNYV

26. számú JEGYZŐKÖNYV 26. számú JEGYZŐKÖNYV Készült: Ülés helye: Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. november 11-én 10 órakor megtartott rendkívüli üléséről. Polgármesteri Hivatal tanácskozóterme

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hajdúbagos Község Önkormányzat 2010. május 27-én megtartott nyílt Képviselő-testületi ülésének jegyzőkönyvéből.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hajdúbagos Község Önkormányzat 2010. május 27-én megtartott nyílt Képviselő-testületi ülésének jegyzőkönyvéből. Ikt.szám: 117/12/2010. POLGÁRMESTERI HIVATAL HAJDÚBAGOS, Nagy u. 101. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hajdúbagos Község Önkormányzat 2010. május 27-én megtartott nyílt Képviselő-testületi ülésének jegyzőkönyvéből.

Részletesebben

Jegyzőkönyv Magyar Fizikushallgatók Egyesülete Vezetőségi Ülés

Jegyzőkönyv Magyar Fizikushallgatók Egyesülete Vezetőségi Ülés Jegyzőkönyv Magyar Fizikushallgatók Egyesülete Vezetőségi Ülés Időpont: 2015. november 7. 15:00 Helyszín: 6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 74. Melléklet: Jelenléti ív Szavazati joggal jelenlevők száma:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete

JEGYZŐKÖNYV. Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete 1 Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete JEGYZŐKÖNYV Bekecs Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2002. január 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből 2 Bekecs Község Önkormányzatának

Részletesebben

J E G Y Z Ő KÖ N Y V

J E G Y Z Ő KÖ N Y V Önkormányzati Képviselő-testület 8551 Nagygyimót Rákóczi u.2. Szám: 326-5/2015 J E G Y Z Ő KÖ N Y V Készült: Nagygyimót Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015. augusztus 4-én 18:30 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

Napirend. Iktatószám: 6-1 /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Napirend. Iktatószám: 6-1 /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sáránd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 4272 Sáránd, Nagy u. 44. Tel: 52/374-104 Tel/Fax: 52/567-209 e-mail: sarandph@t-online.hu, sarandph@gmail.com Iktatószám: 6-1 /2014. J E G Y Z Ő K Ö N

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 1-19/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tengelic Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tengelic Község Önkormányzata

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme

JEGYZŐKÖNYV. soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme JEGYZŐKÖNYV Készült: Abádszalók Város Képviselőtestületének 2009. augusztus 19-én megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme Az ülésen jelen voltak: Bordás Imre polgármester,

Részletesebben

Város Képviselő-testület

Város Képviselő-testület Város Képviselő-testület E g é s z s é g ü g y i é s S z o c i á l i s B i z o t t s á g a 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/142 Fax: 06 23 310-135 E-mail: hivatal@biatorbagy.hu

Részletesebben

Jegyzőkönyv lakossági fórumról

Jegyzőkönyv lakossági fórumról Budaörsi Városfejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 2040 Budaörs, Szabadság út 134. Telephely: 2040 Budaörs, Szabadság út 133. fszt. 6. Cégjegyzékszám: Cg. 13-09-109561; Adószám: 13799676-2-13

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szántóné Pesti Amália jkv.

JEGYZŐKÖNYV. Szántóné Pesti Amália jkv. JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonszemes és Balatonőszöd Községi Önkormányzatok Képviselő-testületeinek 2012. február 20-án 13.00 órakor kezdődő a Körjegyzőségi Hivatal tanácskozó termében közösen megtartott

Részletesebben

Készült: Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 15. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről

Készült: Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 15. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről Készült: Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 15. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről Határozat/ rendelet száma Tárgya Oldalszám 193/2012. (XI.15.) kt. h. 2012. évi cafetéria

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés helye: Önkormányzati Hivatal Kissomlyó

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés helye: Önkormányzati Hivatal Kissomlyó KISSOMLYÓ KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETE KISSOMLYÓ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kissomlyó község Képviselő-testülete 2010. december 8-án megtartott közmeghallgatással egybekötött testületi ülésén Az ülés

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Hegymagas J e g y z ő k ö n y v Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 17-én 16.00 órai kezdettel tartott rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 6/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2014. június 23. napján 14:50 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Szobi Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulásának Tanácsülésén 2012. március 27-én Szobon a Kistérség Tárgyalótermében.

Jegyzőkönyv. Készült Szobi Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulásának Tanácsülésén 2012. március 27-én Szobon a Kistérség Tárgyalótermében. Jegyzőkönyv Készült Szobi Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulásának Tanácsülésén 2012. március 27-én Szobon a Kistérség Tárgyalótermében. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. Napirendi

Részletesebben

4. sz. JEGYZŐKÖNYV. Távol maradt: Faluházi Sándor alpolgármester, Dr. Serester Zoltán képviselő.

4. sz. JEGYZŐKÖNYV. Távol maradt: Faluházi Sándor alpolgármester, Dr. Serester Zoltán képviselő. Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testülete Bucsa, Kossuth tér 6. Tel: 66/585-520 203-4/2011. iktatószám 4. sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének, Ecsegfalva Község

Részletesebben

J e g y zőkönyv NOB-26/2011. (NOB-26/2010-2014.)

J e g y zőkönyv NOB-26/2011. (NOB-26/2010-2014.) NOB-26/2011. (NOB-26/2010-2014.) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Nemzeti összetartozás bizottságának 2011. november 9-én, szerdán, 10 óra 07 perckor az Országház földszint 1. számú tanácstermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tanácskozási joggal meghívott: Fedorné dr. Fráter Zsófia Címzetes főjegyző Stumpf Imréné osztályvezető

JEGYZŐKÖNYV. Tanácskozási joggal meghívott: Fedorné dr. Fráter Zsófia Címzetes főjegyző Stumpf Imréné osztályvezető Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Képviselő-testülete Szám:8-15/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Képviselő-testületi ülésén. A Képviselő-testületi ülés helye: 3980 Sátoraljaújhely,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Jelen vannak: Gádoros Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi és Gazdasági Bizottságának 2015. november 24-én 13 00 órától megtartott üléséről

Részletesebben

INÁRCS NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

INÁRCS NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA INÁRCS NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Jegyzőkönyv a Képviselő-testület üléséről 2015. 02. 04. Jegyzőkönyvet készítette: Talapka Gergő jegyzőkönyv-vezető Iktatószám: 573-5/2015. Jegyzőkönyv Inárcs Nagyközségi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2009. november 2-án 18,00 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2009. november 2-án 18,00 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről 21 / 2009. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 2-án 18,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A rendkívüli képviselő-testületi ülés helyszíne:

Részletesebben

Jegyzőkönyv készült a Gazdasági Bizottság 2016. április 27-én 15.00 órakor tartott rendes üléséről

Jegyzőkönyv készült a Gazdasági Bizottság 2016. április 27-én 15.00 órakor tartott rendes üléséről Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Gazdasági Bizottság Jegyzőkönyv készült a Gazdasági Bizottság 2016. április 27-én 15.00 órakor tartott rendes üléséről Ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐ KÖNYV. Készült Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyűlése 2012. március 23-án (Péntek) 15.00 órakor tartott soron kívüli nyílt üléséről.

JEGYZŐ KÖNYV. Készült Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyűlése 2012. március 23-án (Péntek) 15.00 órakor tartott soron kívüli nyílt üléséről. JEGYZŐ KÖNYV Készült Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyűlése 2012. március 23-án (Péntek) 15.00 órakor tartott soron kívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal I. emeleti tárgyalóterme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 08-án 14 00 órakor tartott ülésén, a hivatalban

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 08-án 14 00 órakor tartott ülésén, a hivatalban J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 08-án 14 00 órakor tartott ülésén, a hivatalban Határozatok száma és tárgya: 132/2010. (XII. 8.) Közbeszerzési

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A rendkívüli képviselő-testületi ülésre telefonon történt értesítés alapján került sor. Az ülés 16:00 órakor kezdődött.

Jegyzőkönyv. A rendkívüli képviselő-testületi ülésre telefonon történt értesítés alapján került sor. Az ülés 16:00 órakor kezdődött. 78 Jegyzőkönyv Készült: Kisköre Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 27-i rendkívüli üléséről a Kiskörei Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében. Jelen vannak: Magyar Csilla po1gárn~ester

Részletesebben

16/2011. Szalmatercs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. november 17-én megtartott rendes, nyilvános ülésének jegyzőkönyve

16/2011. Szalmatercs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. november 17-én megtartott rendes, nyilvános ülésének jegyzőkönyve 16/2011. 2011. november 17-én megtartott rendes, nyilvános ülésének jegyzőkönyve J e g y z ő k ö n y v Készült 2011. november 17-én 17.00 órakor, az Önkormányzat Hivatalában (3163 Szalmatercs, Kossuth

Részletesebben

Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-804

Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-804 BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZMŰVELŐDÉSI, IFJÚSÁGI, OKTATÁSI ÉS SPORT BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-804 Telefon: (66)

Részletesebben

I-1/9-10/2012. ikt. sz. Jegyzıkönyv

I-1/9-10/2012. ikt. sz. Jegyzıkönyv I-1/9-10/2012. ikt. sz. Jegyzıkönyv Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában 2012. december 10.-én megtartott Oktatási- Közmővelıdési- Sport és Ügyrendi Bizottság rendkívüli nyílt

Részletesebben

HANTOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLTÉNEK. 2015. november 24-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

HANTOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLTÉNEK. 2015. november 24-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE HANTOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLTÉNEK 2015. november 24-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: Hantos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 145/2015.(XI.24.) számú határozata

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Jakabszállás Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2008. február 14-én megtartott képviselőtestületi üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Jakabszállás Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2008. február 14-én megtartott képviselőtestületi üléséről J e g y z ő k ö n y v Készült: Jakabszállás Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2008. február 14-én megtartott képviselőtestületi üléséről Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme. Jelen

Részletesebben

J e g y zőkönyv STB-26/2011. (STB-51/2010-2014.)

J e g y zőkönyv STB-26/2011. (STB-51/2010-2014.) STB-26/2011. (STB-51/2010-2014.) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Sport- és turizmusbizottságának 2011. november 9-én, szerdán 9 órakor a Képviselői Irodaház 520. számú tanácstermében megtartott üléséről

Részletesebben

F a z e k a s Jst.ván; Magát a dobozt adja, az elvégzett munkát számlázza ki.

F a z e k a s Jst.ván; Magát a dobozt adja, az elvégzett munkát számlázza ki. ;r- ' ' 40 L e s z k o v s z k i Tibor; A KÖGÁZ megveszi a nagykanizsai Kőolajipari Gépgyártól ezt az állványt a műanyag dobozzal együtt. Megveszi, kifizeti, idehozza, a megrendelő udvarán beállítja, bebetonozza.

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Pomáz Város Önkormányzata 2/2012. ÖTÜ. J E G Y Z İ K Ö N Y V Felvéve: Pomáz város Önkormányzat Képviselı-testülete által 2012. 02. 09-én tartott képviselı-testületi ülésen a Polgármesteri Hivatal dísztermében.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének, Serényfalva Község Képviselőtestületének, Hét Község Képviselő-testületének és Sajópüspöki Község Képviselőtestületének 2011. február

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 2./ Zalányi Dent Fogorvosi Kft-vel fogászati alapellátásra vonatkozó feladat-ellátási szerződés megkötése

JEGYZŐKÖNYV. 2./ Zalányi Dent Fogorvosi Kft-vel fogászati alapellátásra vonatkozó feladat-ellátási szerződés megkötése JEGYZŐKÖNYV Készült Tök község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 28-án (pénteken) 18 óra 30 perckor a Művelődési Házban (2073 Tök, Kútvölgy 14.) megtartott rendkívüli üléséről. Jelen

Részletesebben

J E GYZŐ KÖNYV. Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-ai munkaterv szerinti nyílt üléséről

J E GYZŐ KÖNYV. Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-ai munkaterv szerinti nyílt üléséről Polgármesteri Hivatal Oroszlány 5/2015. KTÜ J E GYZŐ KÖNYV Készült: Az ülés helye: Jelen vannak: Távol van: Meghívottak: Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-ai munkaterv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V 6-3/2013. Készült: Tiszalök Város Önkormányzata képviselő-testületének 2013. január 21-én tartott rendkívüli nyílt ülésén. Jelen vannak: Gömze Sándor polgármester, Fedor László alpolgármester,

Részletesebben

Igazoltan távol van: Sütő Mária Márta és Dr. Zsurzsucz Zsolt képviselők.

Igazoltan távol van: Sütő Mária Márta és Dr. Zsurzsucz Zsolt képviselők. Városi Önkormányzat Képviselő-testülete Medgyesegyháza, Kossuth tér 1. Tel: 68/440-000 9/2010. J E GY Z Ő K Ö NY V Készült: Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. augusztus 31-én 17.00 perckor

Részletesebben

Jegyzõkönyv ÁÉT 2008. szeptember 30-án megtartott ülésérõl 2008. November 13.

Jegyzõkönyv ÁÉT 2008. szeptember 30-án megtartott ülésérõl 2008. November 13. Jegyzõkönyv ÁÉT 2008. szeptember 30-án megtartott ülésérõl 2008. November 13. ftsz.hu Szám: HUM/1219/2008 JEGYZÕKÖNYV az Ágazati Érdekegyeztetõ Tanács 2008. szeptember 30-án megtartott ülésérõl Köszöntöm

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2012. október 24-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2012. október 24-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2012. október 24-én tartott üléséről Jelen vannak: dr. Farkas László a bizottság elnöke dr. Keresztúri Farkas Csaba a bizottság

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v Sárospatak Város Önkormányzat Képviselı-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu 13.236-2/2011. J e g y z ı k ö n y v Készült: Sárospatak

Részletesebben

Tájékoztatás az elmúlt ülés óta történt eseményekről, a határozatok végrehajtásáról Előadó: Hajnis Ferenc polgármester

Tájékoztatás az elmúlt ülés óta történt eseményekről, a határozatok végrehajtásáról Előadó: Hajnis Ferenc polgármester Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2015. JEGYZŐ KÖNYVE Készült: 2015. április 28-án 10 00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi ülésről Ülés helye: Közösségi Ház tárgyalóterme,

Részletesebben

2. Balatonrendes Önkormányzat 2012. évi költségvetés I. fordulójának tárgyalása.

2. Balatonrendes Önkormányzat 2012. évi költségvetés I. fordulójának tárgyalása. 1 BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8255 Balatonrendes, Fő u. 1. Ikt.szám: B- 29-2 /2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. január

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről J e g y z ő k ö n y v Készült: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről Az ülés ideje: 2016. január 26. Az ülés helye: Balkányi Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme

Részletesebben

Készült: Révfülöp Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 11-én (hétfőn) 16.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről.

Készült: Révfülöp Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 11-én (hétfőn) 16.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Szám: 1/3/2/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: Révfülöp Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 11-én (hétfőn) 16.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Községháza

Részletesebben

JEGYZŐ KÖNYV. Készült Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyűlése 2011. augusztus 8-án (Hétfő) 16.08 órakor tartott soron kívüli nyílt üléséről.

JEGYZŐ KÖNYV. Készült Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyűlése 2011. augusztus 8-án (Hétfő) 16.08 órakor tartott soron kívüli nyílt üléséről. JEGYZŐ KÖNYV Készült Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyűlése 2011. augusztus 8-án (Hétfő) 16.08 órakor tartott soron kívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal I. emeleti

Részletesebben

Ügyszám: 3400-1/2014/M J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Ügyszám: 3400-1/2014/M J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Ügyszám: 3400-1/2014/M J E G Y Z Ő K Ö N Y V felvéve Mány Község Önkormányzata Képviselő-testületének, Mány Község Önkormányzata hivatalának (2065 Mány, Rákóczi u. 67.) Tanácstermében, 2014. május 28-án,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. december 18-án 15 00 órakor tartott ülésén, a hivatalban

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. december 18-án 15 00 órakor tartott ülésén, a hivatalban JEGYZŐKÖNYV Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. december 18-án 15 00 órakor tartott ülésén, a hivatalban Határozatok száma és tárgya: 115/2007. (XII. 18.) Jegyző írásbeli

Részletesebben

Püspökladány Város Önkormányzatának Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága

Püspökladány Város Önkormányzatának Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága Püspökladány Város Önkormányzatának Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága 2015. november 25-i soron következő ülésének jegyzőkönyve 51/2015. (XI. 25.) sz. Városfejlesztési, Környezetvédelmi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2014. február 13-ai rendkívüli ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2014. február 13-ai rendkívüli ülésén. Jegyzőkönyv Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2014. február 13-ai rendkívüli ülésén. Jelen vannak: a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság részéről:

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2015. JEGYZŐKÖNYVE

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2015. JEGYZŐKÖNYVE Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2015. JEGYZŐKÖNYVE Készült: 2015. november 23-án 14 00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi ülésről Ülés helye: Bánk Község Önkormányzata, 2653

Részletesebben

Balajt község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormanyzat@balajt.hu

Balajt község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormanyzat@balajt.hu Balajt község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormanyzat@balajt.hu 23-2/2012. JEGYZŐKÖNYV Balajt község önkormányzati Képviselő-testületének 2012. évi január hó 25. napján, szerda 10

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Dobossy Bea tájékoztatja a jelenlévőket, hogy a közgyűlésről hangfelvétel készül.

JEGYZŐKÖNYV. Dobossy Bea tájékoztatja a jelenlévőket, hogy a közgyűlésről hangfelvétel készül. JEGYZŐKÖNYV A Magyar Biliárd Szövetség Pool Szakágának 2015. május 30. napján, 1145 Budapest, Szugló utca 65. szám alatt (Tájfun Biliárdszalon és Étterem ) 16.00 órai kezdettel megtartott közgyűléséről.

Részletesebben

r e n d k í v ü l i ülésérıl készült jegyzıkönyv 2012. február 29. 21/2012. (II. 29.) PTK hat. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselıtestületének

r e n d k í v ü l i ülésérıl készült jegyzıkönyv 2012. február 29. 21/2012. (II. 29.) PTK hat. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselıtestületének Lajosmizse Város Önkormányzat Pénzügyi, Területfejlesztési és Közbeszerzési Bizottsága I/1209/9/2012. Lajosmizse Város Önkormányzat Pénzügyi, Területfejlesztési és Közbeszerzési Bizottsága r e n d k í

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Letenye Város Képviselő-testületének 2013. február 21-én 17,00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozótermében tartott rendes üléséről. Jelen vannak: Halmi

Részletesebben

2. s z á m ú. Készült a 2012. január 26-án megtartott képviselő-testületi ülésről.

2. s z á m ú. Készült a 2012. január 26-án megtartott képviselő-testületi ülésről. 2. s z á m ú J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült a 2012. január 26-án megtartott képviselő-testületi ülésről. Képviselő-testületi ülés helye: Művelődési Ház /Jobbágyi Lakótelep 7. Ép./ Jelen voltak: Farkas Attila

Részletesebben

Jegyzıkönyv A ELTE BTK HÖK Küldöttgyőlésének ülése

Jegyzıkönyv A ELTE BTK HÖK Küldöttgyőlésének ülése Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Eötvös Loránd University Faculty of Humanities Students' Union Ellenırzı Bizottság 1088 Budapest, Múzeum krt. 4/A H-1088 Budapest,

Részletesebben