ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. Közzététel napja: április 23.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. Közzététel napja: április 23."

Átírás

1 ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Közzététel napja: április Bevezetés A jelen tájékztató ( Tájékztató ) célja, hgy rögzítse az UNICEF Magyar Bizttság Alapítvány (székhely: 1077 Budapest, Wesselényi utca 16., Central Udvar; nyilvántartási szám: ; az Alapítvány ), mint a hnlap ( Hnlap ) tulajdnsa által alkalmaztt adatvédelmi és -kezelési elveket, illetve az Alapítvány adatvédelmi és -kezelési plitikáját, amelyet az Alapítvány, mint adatkezelő magára nézve kötelező erővel ismer el. A jelen Tájékztató a Hnlapn a felhasználók által megadtt személyes adatk kezelésének elveit tartalmazza, egyben tájékztatást nyújt az érintettek részére személyes adataik kezeléséről. Célja tvábbá a jelen Tájékztatónak, hgy az Alapítvány részére juttattt pénzbeli támgatásk amelyek juttatására részben a Hnlapn keresztül, részben egyéb módn van lehetőség adatkezelésével kacslats tájékztatást az érintettek rendelkezésére bcsássa. A Tájékztató rendelkezéseinek kialakításakr az Alapítvány különös tekintettel vette figyelembe az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében ( GDPR ), az infrmációs önrendelkezési jgról és az infrmációszabadságról szóló évi CXII. törvény ( Inftv. ), a Plgári Törvénykönyvről szóló évi V. törvény ( Ptk. ), tvábbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes krlátairól szóló évi XLVIII. törvény ( Grtv. ) rendelkezéseit. 2. Az adatkezelő adatai Az Ön személyes adatainak kezelése szempntjából az Alapítvány az adatkezelő, azaz az Alapítvány felelős az Ön személyes adatainak jgszerű kezeléséért. Az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcslatt: Adatkezelő neve: UNICEF Magyar Bizttság Alapítvány Pstacím: 1077 Budapest, Wesselényi utca 16., Central Udvar Nyilvántartási szám: cím: Hnlap: I. Hnlapra vnatkzó adatkezelés 3. Az adatkezelés rövid bemutatása az egyes adatkezelési flyamatk szintjén Ckie-k

2 Az Alapítvány a testre szabtt kiszlgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsmagt (ún. ckie -t) helyez el. A ckie célja az adtt ldal minél magasabb színvnalú működésének biztsítása, személyre szabtt szlgáltatásk biztsítása, a felhasználói élmény növelése. A ckie-t a felhasználó képes törölni saját számítógépéről, illetve beállíthatja böngészőjét, hgy a ckie-k alkalmazását tiltsa. A ckie-k alkalmazásának tiltásával a felhasználó tudmásul veszi, hgy ckie nélkül az adtt ldal működése nem teljes értékű. Önkéntesek tbrzása Alapítványunk flyamatsan tbrz önkénteseket, amelyre a jelentkezést a Hnlapn keresztül megadtt névvel, címmel és feltöltött CV útján várja. Hírlevél A hírlevél-szlgáltatás nyújtása érdekében az Alapítvány személyes adatkat vesz fel Öntől. A személyes adatk rögzítése elektrnikusan történik ly módn, hgy az erre szlgáló paneleket a felhasználó kitölti, és a feliratkzást megerősítő gmbra kattint. Kapcslatfelvétel Az Alapítvány a Hnlapn általáns kapcslatfelvétel, illetve esetlegesen felmerülő kérdések megválaszlása céljából Kapcslat menüpnt alatt üzenetküldési lehetőséget biztsít a felhasználók részére, amelynek srán az érintett a kapcslatfelvételhez szükséges személyes adatait köteles megadni. 4. Az adatkezelés jgalapja A Hnlapn keresztül felvett, illetve itt közzétett személyes adatk kezelésének jgalapja minden esetben a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pntjában meghatárzttak szerint az Ön, mint érintett. Az adatkezelés minden esetben önkéntes. Ön a hzzájárulását bármikr visszavnhatja címre küldött, ezirányú kérésével. 5. Az általunk gyűjtött személyes adatk, a jgalap és a cél megjelölésével Személyes adat Az adatkezelés célja Az adatkezelés jgalapja Név, cím, illetve bármilyen személyes adat, amelyet az önkéntes/munkavállaló megszt magáról (pl. CV-ben szereplő adatk) Önkéntesek tbrzása, jelentkezés elbírálása

3 Név, cím Hírlevél-szlgáltatásra történő feliratkzás, hírlevél kézbesítése Név, cím Üzenetküldés, kapcslatfelvétel IP-cím Ckie-k elhelyezése, tárlása 6. Az adatkezelés időtartama Önkéntesek tbrzása Alapítványunk az Ön személyes adatait a jelentkezés elbírálásától számíttt 3 hónapn belül törli, kivéve, amennyiben Ön kifejezett hzzájárulását adja személyes adatai tvábbi tárlásáhz. Hírlevél Alapítványunk az ezzel kapcslats személyes adatait Ön hzzájárulásának visszavnásáig (azaz a hírlevélről történő leiratkzásig), illetve adatai törlésére irányuló kérelme kézhezvételéig kezeli, vagy a hírlevél-szlgáltatás megszüntetéséig. Üzenetküldés, kapcslatfelvétel Alapítványunk az ezzel kapcslats személyes adatait Ön hzzájárulásának visszavnásáig, illetve adatai törlésére irányuló kérelme kézhezvételéig kezeli, de legkésőbb az üzenetváltás lezárultától számíttt 1 év leteltével. Ckie-k

4 Munkamenet ckie-k esetén a ckie-k a böngésző bezárásával autmatikusan törlődnek. Minden egyéb esetben az Alapítvány az Ön személyes adatait az adtt típusú ckie használatával megvalósíttt cél eléréséig kezeli. II. Admányzásra vnatkzó adatkezelés 7. Az adatkezelés rövid bemutatása az egyes adatkezelési flyamatk szintjén Bankkártyás fizetés Kártyás befizetésre az OTP Mbil Kft. által működtetett SimplePay nline bankkártyás fizetési rendszer használatával nyílik lehetőség. A SimplePay-hez történő tvábblépéshez aznban az admányzónak elsőként az UNICEF részére kell a Hnlapn keresztül megadnia biznys személyes adatkat. Banki átutalás Az Alapítvány a Hnlapn feltüntette bankszámlaszámát annak érdekében, hgy a segíteni vágyók egyszeri vagy rendszeres utalás útján támgathassák az Alapítvány munkáját. Pstai csekkes befizetés A segíteni vágyóknak pstai csekkes befizetéssel is van lehetősége admányzásra. A csekk igénylésére az címre történő üzenet elküldésével van lehetőség. Csprts beszedési megbízás A nymtatvány kitöltésével a bankszámla-tulajdns felhatalmazza számlavezető bankját, hgy az általa megadtt adatk alapján a megjelölt bankszámláról fizetést teljesítsen. Az Alapítvány a kitöltött és aláírt nymtatványt tvábbküldi a számlavezető bankhz, hgy a felhatalmazást feldlgzza. Telefns admánygyűjtés Az Alapítvány telefns marketingvnalat üzemeltet a VCC Live Hungary Kft. által szlgáltattt VCC Live szftveren keresztül történő telefns admánygyűjtés érdekében, amelynek srán az érintett telefnn keresztül adja meg az admányzáshz szükséges személyes adatait. Ptenciális támgatók és inaktív admányzók személyes adatainak tárlása Az Alapítvány a ptenciális támgatói (magánszemélyes és cégek kapcslattartói) nevét és elérhetőségét (telefnszám, cím) elektrnikusan tárlja. Erre a GDPR 6. cikk (1) bek. f) pntja alapján nyílik az Alapítványnak lehetőség. A jgalap igazlásául az Alapítvány érdekmérlegelési tesztet végzett el, amelyet az érintettek erre irányuló, a

5 címre küldött kérelme alapján az Alapítvány minden esetben köteles rendelkezésre bcsátani. Ugyanezen jgalapn tárlja az Alapítvány a krábbi, aktuálisan inaktív támgatói nevét és elérhetőségeit, illetve a támgatás összegét. 8. Az általunk gyűjtött személyes adatk, a jgalap és a cél megjelölésével Személyes adat Az adatkezelés célja Az adatkezelés jgalapja UNICEF ÁLTAL KEZELT ADATOK: nem, név, cím, telefnszám, levelezési cím, születési dátum; A SIMPLE PAY- BE BEVITT ADATOK: bankkártyán szereplő személyes adatk (név, bankkártya típusa, száma, lejárati dátum, CVC/CVVkód) Név, bankszámlaszám Admány juttatása bankkártyás fizetéssel Magánszemélytől érkező banki átutalás Név, lakcím, cím Pstai csekk kiküldése admány juttatásának lehetővé tétele céljából Név, fizetési számlaszám, lakcím, születési idő, telefnszám, cím, admányzó aznsítója az UNICEF-nél, admány összege, számlavezető pénzintézet neve. aláírás Név, cím, telefnszám, támgatás összege Admány juttatása csprts beszedési megbízással Ptenciális támgatók és inaktív admányzók személyes adatainak tárlása A GDPR 6. cikk (1) f) jgalapja az Alapítvány jgs érdeke. Érdekmérlegelési teszt elvégzésre került

6 9. Az adatkezelés időtartama Bankkártyás fizetés Banki átutalás Pstai csekkes befizetés Csprts beszedési megbízás Telefns admánygyűjtés Ptenciális támgatók és inaktív admányzók személyes adatainak tárlása III. Közös rendelkezések 10. Adatfeldlgzók A webldallal kapcslats infrmatikai teendők Az Alapítvány, mint a Hnlap tulajdnsa a DONE Digital Kft. Társaságt (cím: 1095 Budapest, Gát u. 21. Fszt./1 hnlap: bízta meg a Hnlappal kapcslats infrmatikai teendők, így a webldal karbantartásával és fejlesztésével kapcslats teendők ellátásával; ennek megfelelően adatfeldlgzónak minősül, és az Ön személyes adataihz hzzáféréssel rendelkezik. Hírlevél Az Alapítvány a hírleveleinek kiküldését a Wannabis Kft. (1112 Budapest, Budaörsi út 153.) által nyújttt Mailen hírlevélküldő szlgáltatásn keresztül végzi. A Mailen-ban rögzített személyes adatk a Wannabis Kft. szervereire kerülnek tvábbításra.

7 A Wannabis Kft. működteti a Mailen hírlevélküldő rendszerét az adatkezelés teljes időtartama alatt, és nem kezeli az adatkat saját nevében. Mivel a Wannabis Kft. nem kezel semmilyen adatt a saját javára, így adatfeldlgzónak minősül. Az adatkat nem kezeli. Az adatk kezeléséért az UNICEF Magyarrszág a felelős. SimplePay A bankkártyás fizetés lebnylítása srán az OTP Mbil Kft. az Alapítvány adatfeldlgzójának minősül, és az általa végzett adatkezelésre a mindenkr hatálys SimplePay adatkezelési tájékztatóban (jelenleg hatálys: pdf) fglaltak irányadóak. VCC Live Az Alapítvány telefns marketingszlgálatát a VCC Live Hungary Kft. által szlgáltattt VCC Live szftveren keresztül működteti. A VCC Live Kft. így az Alapítvány adatfeldlgzójának minősül, és az általa végzett adatkezelésre a mindenkr hatálys adatkezelési tájékztatójában (jelenleg hatálys: ) fglaltak irányadóak. Számlavezető bank A csprts beszedési megbízás kitöltésével a bankszámla-tulajdns felhatalmazza számlavezető bankját, hgy az általa megadtt adatk alapján a megjelölt bankszámláról fizetést teljesítsen. Az Alapítvány a kitöltött és aláírt nymtatványt tvábbküldi a számlavezető bankhz, hgy a felhatalmazást feldlgzza. 11. Az Ön jgai és jgrvslati lehetőségei Milyen jgai vannak Önnek, mint Érintettnek az adataival kapcslatban Tájékztatáshz és hzzáféréshez való jg Ön jgsult arra, hgy az Alapítványtól kérésére visszajelzést kapjn arra vnatkzóan, hgy személyes adatainak kezelése flyamatban van-e, és ha ilyen adatkezelés flyamatban van, jgsult arra, hgy a személyes adatkhz és a következő infrmációkhz hzzáférést kapjn: - adatkezelés céljai; - érintett személyes adatk kategóriái; - azn címzettek, akikkel a személyes adatkat közlik vagy közölni fgják (ide értve különösen az adatfeldlgzókat); - a személyes adatk tárlásának tervezett időtartama; - az Ön jgai a személyes adatk kezelése körében; - az adatk frrása, amennyiben nem Öntől gyűjtötték őket; - autmatizált döntéshzatalra vnatkzó infrmációk.

8 A vnatkzó jgszabályk alapján az Ön személyes adatkról való tájékztatását ingyenesen biztsítjuk. Kérésére egy hónapn belül írásban válaszlunk. Ugyanakkr, ha a kérelem egyértelműen megalapzatlan vagy különösen ismétlődő jellege miatt túlzó, az Alapítvány, figyelemmel a kért infrmáció vagy tájékztatás nyújtásával vagy a kért intézkedés meghzatalával járó adminisztratív költségekre: - észszerű összegű díjat számíthat fel az Ön részére, vagy - megtagadhatja a kérelem alapján történő intézkedést. Ha már fizetett költségtérítést, de az adatk kezelése jgellenesen történt, vagy a kérelme eredményeként javítanunk kell az adatait, visszatérítjük Önnek ezt a díjat. Ha a személyes adatk fejlett adatbiztnsági intézkedéseinkkel biztsíttt védelmére tett erőfeszítéseink ellenére bárki jgsulatlanul hzzáfér, megváltztat, tvábbít, nyilvánsságra hz, töröl vagy megsemmisít, valamint véletlen megsemmisülést és sérülést kz, vagy egyébként jgsulatlanul kezeli adatait, kérésére tájékztatjuk Önt az ilyen incidens körülményeiről, ideértve azt is, hgy mikr történt, milyen hatásai lehetnek, és mit tettünk a következmények megelőzésére vagy enyhítésére. A helyesbítéshez való jg Ha az általunk kezelt személyes adatk nem pntsak, akkr az Ön kérésére indklatlan késedelem nélkül kijavítjuk őket. Ön jgsult arra is, hgy kérje a hiánys személyes adatai kiegészítését erre vnatkzó nyilatkzat útján. Törléshez való jg Az Alapítvány késedelem nélkül törli a személyes adatait, amennyiben: - már nincs szükség a személyes adatkra a meghatárztt adatkezelési flyamatk leflytatása céljából; - a személyes adatk kezelése jgellenes; - Alapítványunkra vnatkzó jgi kötelezettség teljesítése kán szükséges az adatk törlése; - amennyiben a 16. életévét be nem töltött gyermek adatainak kezeléséhez a hzzájárulást a gyermek feletti szülői felügyeletet gyakrló személy nem adta meg, illetve nem engedélyezte; - amennyiben az Alapítvány nyilvánsságra hzta a személyes adatt. Ön is kérheti tőlünk a személyes adatainak törlését a részünkre krábban megadtt adatkezelési hzzájárulás visszavnásával. Ebben az esetben ugyanakkr a szlgáltatásunk tvábbi nyújtását megtagadhatjuk, illetve biznys szlgáltatásk az Ön számára nem lesznek a tvábbiakban elérhetők. A személyes adatkat törlés helyett zárljuk, ha Ön ezt kéri, vagy, ha feltételezhető, hgy a törlés beflyáslhatja az Ön jgs érdekeit. Krlátzáshz való jg

9 Az adatkezelés krlátzására abban az esetben kerülhet sr, amennyiben: - Ön vitatja adatainak pntsságát; ebben az esetben az adatk helyességének megállapításáig terjedő időtartamra az Alapítvány krlátzza személyes adatainak kezelését; - az adatkezelés jgellenes Ön törlés helyett a felhasználás krlátzását kéri; - az Alapítványnak már nincs szüksége az adatkra, de Ön igényli azkat jgi igények előterjesztéséhez; - Ön tiltakztt személyes adatainak kezelése ellen, a tiltakzással kapcslats mérlegelés elvégzésének erejéig. Személyes adata kezelése elleni tiltakzásának elbírálásának időtartamára de legfeljebb 5 napra az adatkezelést az Alapítvány felfüggeszti, a tiltakzás megalapzttságát megvizsgálja és döntést hz, amelyről Önt haladéktalanul tájékztatja. Amennyiben a tiltakzás indklt, az adatt az Alapítvány krlátzza, azaz kizárólag a tárlás, mint adatkezelés valósulhat meg mindaddig, amíg - Ön hzzájárul az adatkezeléshez; - jgi igények érvényesítéséhez szükséges a személyes adatainak kezelése; - más természetes vagy jgi személy jgainak védelme érdekében szükségessé válik a személyes adatk kezelése; vagy - jgszabály közérdekből elrendeli az adatkezelést. Ha az adatkezelés krlátzását kérte, a krlátzás felldásáról Önt az Alapítvány előzetesen tájékztatja. Adathrdzhatósághz való jg Ön jgsult arra, hgy az Önre vnatkzó, az Alapítvány rendelkezésére bcsáttt személyes adatkat taglt, széles körben használt, géppel lvasható frmátumban (pl..dc vagy.pdf frmátumban) megkapja, tvábbá jgsult arra, hgy ezeket az adatkat egy másik adatkezelőnek tvábbítsa anélkül, hgy az Alapítvány ezt akadályzná. Mi történik, és mit tehet, ha elutasítjuk a kérelmét? Ha az Alapítvány elutasítja az Ön kijavításra, krlátzásra vagy törlésre irányuló kérelmét, a kérelem kézhezvételétől számíttt egy hónapn belül írásban tájékztatjuk Önt arról, hgy miért nem tudtuk teljesíteni a kérését, és tájékztatjuk Önt a bírósági jgrvslati lehetőségeiről és arról, hgy bejelentést tehet a Nemzeti Adatvédelmi és Infrmációszabadság Hatósághz. Válaszunkat ben küldjük el, ha Ön ebbe beleegyezik. Milyen jgai vannak akkr, ha úgy ítéli meg, hgy az adatkezelés jgellenes

10 Ha aggályai vannak az adatkezelés jgszerűségével kapcslatban, akkr jgsult az adatkezelés ellen tiltakzni. A tiltakzásnak tartalmaznia kell egy arra vnatkzó kérést, hgy az adatainak kezelését szüntessük meg, és az adatait töröljük. Ha tiltakzik a személyes adatának kezelése ellen, az Alapítvány egy hónapn belül megvizsgálja a tiltakzás kait, érdemi döntést hz, és írásban értesíti Önt a döntéséről. Milyen jgrvslati lehetőségek állnak az Ön rendelkezésére Ha az Ön megítélése szerint személyes adatainak kezelése srán Alapítványunk megsérti a GDPR rendelkezéseit, úgy Ön, mint érintett jgsult arra, hgy panaszt tegyen egy felügyeleti hatóságnál (azaz az EU bármely tagállama által a GDPR 51. cikke alapján létrehztt közhatalmi szervnél) különösen az Ön szkáss tartózkdási helye, a munkahelye vagy a feltételezett jgsértés helye szerinti tagállamban. Magyarrszágn a GDPR 51. cikkében fglalt kritériumknak megfelelően létrehztt felügyeleti szerv a Nemzeti Adatvédelmi és Infrmációszabadság Hatóság (a tvábbiakban: NAIH vagy Hatóság ). Ennek megfelelően az alábbi pntban a NAIH részére panasztétel lehetőségének részleteiről tájékztatjuk. Felhívjuk aznban a figyelmét, hgy ettől függetlenül Ön a fentieknek megfelelően nem csak a Hatóságnál jgsult panasztételre, hanem az EU tagállamában létrehztt bármely felügyeleti hatóságnál. Bejelentés a Nemzeti Adatvédelmi és Infrmációszabadság Hatósághz Az adatvédelmi jgszabályk betartását a Nemzeti Adatvédelmi és Infrmációszabadság Hatóság felügyeli. Ha Ön úgy ítéli meg, hgy az adatkezelésünk nem felel meg a vnatkzó jgszabályknak, vagy ha úgy ítéli meg, hgy ennek közvetlen veszélye fennáll, akkr bejelentést tehet a Hatóságnál a következő elérhetőségeken. Hatóság neve: Nemzeti Adatvédelmi és Infrmációszabadság Hatóság Pstacím: H-1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasr 22/C. cím: Telefnszám: Fax szám: Adatvédelmi kérdésekkel kapcslatban tvábbi infrmáció található a Hatóság hnlapján: Felhívjuk tvábbá a figyelmét arra, hgy Alapítványunk köteles a Hnlappal kapcslats adatvédelmi incidenst (azaz személyes adatk véletlen vagy jgellenes megsemmisítését, elvesztését, megváltztatását, jgsulatlan közlését vagy az azkhz való jgsulatlan hzzáférést) indklatlan késedelem nélkül, és ha lehetséges, legkésőbb 72 órával azután, hgy az adatvédelmi incidens a tudmására juttt, bejelenteni a Hatóságnak. Ha az adatvédelmi incidens valószínűsíthetően magas kckázattal jár az érintettek jgaira és szabadságaira nézve, Alapítványunk indklatlan késedelem nélkül tájékztatja Önt, mint érintettet az adatvédelmi incidensről.

11 Bírósági jgérvényesítés Ha Ön úgy ítéli meg, hgy megsértettük a magánélethez való jgát vagy, hgy a tiltakzással kapcslats döntésünk helytelen vlt, vagy arra nem válaszltunk, Ön bírósághz frdulhat. Ön dönthet úgy is, hgy a pert lakóhelye vagy tartózkdási helye szerinti törvényszék előtt indítja meg. Ezenkívül a jgszabályban meghatárztt feltételekkel ha jgellenes adatkezelés vagy az adatbiztnsági követelmények megszegése következtében kárt kznánk Önnek, bíróság előtt az Alapítvány ellen kártérítési igényt érvényesíthet. Ha személyiségi jgait sértettük meg, sérelemdíjban részesülhet, amelyet szintén bíróság előtt érvényesíthet. Ebben a körben felelősek vagyunk adatfeldlgzóinkért.

A 1132 Budapest, Kresz Géza u. 27. szám alatti Mandala Jóga Nyugati elnevezésű stúdió üzemeltetője:

A 1132 Budapest, Kresz Géza u. 27. szám alatti Mandala Jóga Nyugati elnevezésű stúdió üzemeltetője: ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ÓRARENDI ÓRÁN RÉSZVÉTEL (E-BÉRLET), JÓGA TANFOLYAMRA, OKTATÓKÉPZÉSRE, TÁBORRA JELENTKEZÉS KÖZZÉTÉTEL NAPJA: 2018. MÁJUS 24. Az Adatkezelők adatai: A 1132 Budapest, Kresz Géza u.

Részletesebben

A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ

A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Látgató! A Hungar Classic Kft. a webldalunkn keresztül rögzített személyes adatkra vnatkzóan az alábbiakról kívánja Önt

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Tarr Kft. (Székhely: 7100 Szekszárd, Kadarka utca 18.; Cégjegyzékszám: 17-09-000720; a tvábbiakban: "Adatkezelő") tájékztatását a webldalán leadható

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Patika Platfrm Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) tájékztatását az általa közzétett álláshirdetéssel összefüggő adatkezeléssel kapcslatban. Elérhetőségeink:

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza az evisit Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) www.evisit.hu hnlapján megvalósuló adatkezeléssel kapcslats tájékztatást. Az adatkezelési tájékztató a 2016/679

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Patika Platfrm Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) tájékztatását a www.daxa.hu és www.patikaplatfrm.hu dmain nevek alatt elérhető internetes ldal (a tvábbiakban:

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Az adatkezelési tájékztató a WebEye Magyarrszág Kft. (székhely: 1043 Budapest, Dugnics utca 11.; cégjegyzékszáma: 01-09-860532) WebEye Szlgáltatás nyújtása tárgyában létrejött Előfizetési

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ HÍRLEVÉL, WEBOLDAL KÖZZÉTÉTEL NAPJA: MÁJUS 23.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ HÍRLEVÉL, WEBOLDAL KÖZZÉTÉTEL NAPJA: MÁJUS 23. ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ HÍRLEVÉL, WEBOLDAL KÖZZÉTÉTEL NAPJA: 2018. MÁJUS 23. Az Adatkezelő adatai: Szervezet neve: Dahlia Jóga Egyesület (tvábbiakban: Adatkezelő ) Székhely, pstacím: 4026 Debrecen, Darabs

Részletesebben

Adatkezelési Szabályzat A Játékosok hozzájárulása alapján a Játékosok személyes adatait a Játékszabály és adatkezelési szabályzat során megadott

Adatkezelési Szabályzat A Játékosok hozzájárulása alapján a Játékosok személyes adatait a Játékszabály és adatkezelési szabályzat során megadott Adatkezelési Szabályzat A Játéksk hzzájárulása alapján a Játéksk személyes adatait a Játékszabály és adatkezelési szabályzat srán megadtt tájékztatás, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Süveges Kft. Ez az adatkezelési tájékztató a természetes személyek személyes adatai védelméről és az adatk szabad áramlásáról az Európai Parlament és a

Részletesebben

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-tbrzáshz kapcslódó adatkezelésről 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? Mi, azaz az AmRest Kft. (székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. 3. trny 2. emelet) Ön, azaz az a természetes

Részletesebben

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-toborzáshoz kapcsolódó adatkezelésről

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-toborzáshoz kapcsolódó adatkezelésről RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-tbrzáshz kapcslódó adatkezelésről 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? 2. Mi a jelen Adatvédelmi Szabályzat célja? 3. Ki az Ön személyes adatainak

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékztató Az Excalibur Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság (a tvábbiakban: Adatkezelő ) által üzemeltetett excaliburknyvek.hu, ajurvedatippek.hu, tantra-centrum.hu, ayurvedamasszazsktatas.hu,

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza az Aristn Therm Hungary Kft. tájékztatását tartalmazza a My Aristn prgramban megvalósuló adatkezelésekről. Az adatkezelési tájékztató a 2016/679 számú

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az adatkezelő személye, a szabályzat célja Az adatkezelő neve: Szalay és Társa Kft. (a tvábbiakban Badacsny Ingatlanirda) Székhelye: 8261 Badacsny, Római út 142.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató A Bradway-Imm Kft. (tvábbiakban: Adatkezelő) az általa üzemeltetett www.bradwayclub.hu webldal (a tvábbiakban: Hnlap) üzemeltetése srán a Hnlapra látgatók és a Hnlapn ajánlatt kérők

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Participati Kft. és az AON Magyarrszág Kft. által a HR Fest elnevezésű rendezvénnyel kapcslatban megvalósuló adatkezelésekkel kapcslats tájékztatást.

Részletesebben

Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk, és megválaszoljuk kérdését. címünk:

Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk, és megválaszoljuk kérdését.  címünk: 1 1. Az adatkezelés célja A Gldberg Cnsulting Kft. (cím: 1191 Budapest, Hamvas utca 7-9.) a tvábbiakban, szlgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jgi közlemény

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató www.hbt-shp.hu A HB Technik Kft. (székhely: 3200 Gyöngyös, Bugát Pál tér 4. 1 em. 4. Adószám: 23802092-2 Cégjegyzékszám: 10-09-032737; Ügyvezető: Hrvát Rland; Telefnszám: +36 20

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Lmex Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) által a vásárlóit érintő adatkezelésekkel kapcslats tájékztatást. Az adatkezelési tájékztató a 2016/679 számú

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen szabályzat célja, hgy meghatárzza a Tudats Nevelés Bt. által flytattt személyes adatk kezelésével kapcslats szabálykat és eljárási rendet, valamint biztsítsa az adatvédelem

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Jelen adatvédelmi tájékztató (Tájékztató) célja azn szabályk megállapítása, amelyek biztsítják, hgy a Cégnév: Best Cntakt Hungary Kft. SZÉKHELY:8200 Veszprém, Pipacs u. 14. ADÓSZÁM:22705813-2-19

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a PAK Persnal Hungary Kft., mint szlgáltató tájékztatását a pakpersnal.eu közvetítési tevékenységével összefüggésben megvalósuló adatkezelésekkel kapcslatban.

Részletesebben

A Magyar Telekom Nyrt. Hello Mol! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya

A Magyar Telekom Nyrt. Hello Mol! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya A Magyar Telekm Nyrt. Hell Ml! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ( Szabályzat ) vnatkzik a Magyar Telekm Nyrt. (Cg. 01-10-041928, 1013 Budapest, Krisztina

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Jbcapital Kft., mint szlgáltató tájékztatását a jbcapital.eu közvetítési tevékenységével összefüggésben megvalósuló adatkezelésekkel kapcslatban. Az

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 1. Az adatkezelési tájékztató célja, hatálya Az EsperAm 90 Oktató és Szlgáltató Betéti társaság, rövidített nevén: (a tvábbiakban: Adatkezelő) kiemelt figyelmet frdít arra, hgy

Részletesebben

KÉZENFOGVA ALAPÍTVÁNY JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT

KÉZENFOGVA ALAPÍTVÁNY JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT KÉZENFOGVA ALAPÍTVÁNY JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Az alábbi tájékztató célja, hgy segítségével Ön a Kézenfgva Alapítvány Jgsegély Szlgálata (A tvábbiakban: Szlgáltató) (http://kezenfgva.hu/jgsegely-szlgalat)

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ amelyben tájékztatjuk Önt, mint hnlapunk látgatóját társaságunk adatkezelési és adatvédelmi szabályairól. 1. Milyen alapelveket követünk adatkezelésünk srán? Társaságunk az adatkezelése

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ amelyben tájékztatjuk Önt, mint hnlapunk látgatóját, valamint szlgáltatásaink igénybe vevőjét Kamaránk és jelen hnlapunk adatvédelmi szabályairól. 1. Milyen alapelveket követünk?

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (WEB ldalra) Bevezetés Az NHSZ Zöldfk Zrt. (8600 Siófk, Bajcsy-Zs. u. 220., asz: 11227209-2-14, cgjsz: 14-10- 300063) (a tvábbiakban: Szlgáltató) alá veti magát a következő tájékztatónak.

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (Érvényes: május 23-tól)

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (Érvényes: május 23-tól) ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (Érvényes: 2018. május 23-tól) A Badacsny Ingatlanirda elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes infrmációinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. Webldalaink jelentős

Részletesebben

PRIVACY POLICY. 1. Ki kicsoda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban?

PRIVACY POLICY. 1. Ki kicsoda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? PRIVACY POLICY 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? 2. Mi a jelen Adatvédelmi Szabályzat célja? 3. Ki az Ön személyes adatainak kezelője és milyen elérhetőségeken keresheti az adatkezelőt? 4.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató SevaCm Kft. 1. BEVEZETÉS A SevaCm Kft. (1048 Budapest, Lakkzó u. 39., tvábbiakban SevaCm Kft., szlgáltató, adatkezelő, Társaság), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Tartalom

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Tartalom ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Tartalm 1. MI A TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA?... 1 2. ADATKEZELŐ ADATAI... 2 3. MILYEN ADATKEZELÉSI FOLYAMATOK TÖRTÉNNEK A WEBOLDALAKON?... 2 4. MILYEN JOGAI VANNAK AZ ÉRINTETTEKNEK?... 5

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató lakasdekrajandek.hu Adatkezelési tájékztató Bevezetés A Elit Cnt Kft. (2112, Veresegyház, Széchenyi tér 9., Cégjegyzékszám: 13-09-116109, adószám: 14101654-2-13) (a tvábbiakban: Szlgáltató, adatkezelő)

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Tartalmjegyzék ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Elfgadás dátuma: 2019-03-01 Adatkezelési tájékztató Adatkezelő adatai A hnlapn végzett adatkezelések jgszabályi háttere, jgalapja, célja, a kezelt személyes adatk

Részletesebben

Általános Szerződéses Feltételek

Általános Szerződéses Feltételek Általáns Szerződéses Feltételek 1. A szlgáltató adatai, elérhetősége 1. A szlgáltató neve: Match-Meeting Kft. A szlgáltató címe: 1037 Budapest, Bécsi út 85. A szlgáltató cégjegyzékszáma: 11-09-023512 2.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató admiralishajsblt.hu Adatkezelési tájékztató Bevezetés A Sándr Csaba ev. (7700, Mhács, Cselepart üdülő-telep 20., nyilvántartási szám: 51872236, adószám: 76543195-1-22) (a tvábbiakban: Szlgáltató, adatkezelő)

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Órarendi órán részvétel, jóga tanfolyamra, workshopra, egyéni terápiás órára jelentkezés Az Adatkezelő adatai: A 1139 Budapest, Frangepán u. 6. Fsz. 4. szám alatti Ászana Kuckó

Részletesebben

Adatkezelő személye a domain névhez tartozó weboldalon

Adatkezelő személye a   domain névhez tartozó weboldalon Adatkezelési tályékztató 1.) Bevezetés Adatkezelő személye a www.felnitrader.hu dmain névhez tartzó webldaln Cég név: Tp-Tyre Kft. Székhely: 2072 Zsámbék Petőfi u. 20. Telephelyeink: - 1158 Budapest Késmárk

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató 1. Adatkezelő és jelen webhely aznsítása 1.1. Tájékztatjuk, hgy jelen webhelyet STRUKTÚRA munkaerő kölcsönző és Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság Székhely: 1077 Budapest Rttenbiller

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat 1.) Bevezetés Adatkezelő személye a www.hungargumi.hu Dmain névhez tartzó webldaln Cég név: Tp-Tyre Kft. Székhely: 2072 Zsámbék Petőfi u. 20. Telephelyeink: - 1158 Budapest Késmárk

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató BOLDOGKŐ-FRUIT KFT ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A jelen adatvédelmi szabályzat azkat a személyes adatkat ismerteti, amelyek gyűjtésére, létrehzására (kezelésére) akkr kerül sr, amikr

Részletesebben

ISO 9000 FÓRUM EGYESÜLET ISO 9000 FÓRUM ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ISO 9000 FÓRUM EGYESÜLET ISO 9000 FÓRUM ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ISO 9000 FÓRUM EGYESÜLET ISO 9000 FÓRUM ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT AZ EURÓPA PARLAMENT ÉS TANÁCS 2016/679 ÁLTALÁNOS ADATVÉDELMI RENDELETE GDPR - A TERMÉSZETES SZEMÉLYEKNEK A SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSE TEKINTETÉBEN

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató az MLSZ közreműködésével kiépített kamerarendszerek és a Groupama Aréna kamerarendszerének alkalmazásával kapcsolatban

Adatkezelési Tájékoztató az MLSZ közreműködésével kiépített kamerarendszerek és a Groupama Aréna kamerarendszerének alkalmazásával kapcsolatban Adatkezelési Tájékztató az MLSZ közreműködésével kiépített kamerarendszerek és a Grupama Aréna kamerarendszerének alkalmazásával kapcslatban 1. Hl találja az adatkezeléssel kapcslats infrmációkat? Az MLSZ

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Hatálys: v1_2017. január 23-tól Tartalmjegyzék ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ... 3 1. Bevezető rendelkezések... 3 2. Az adatkezelő és az adatfeldlgzó... 4 3. A kezelt adatk köre, az adatk

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A New West Kft. számára kiemelt fntsságú cél a www.newwest.hu látgatói által rendelkezésre bcsáttt személyes adatk védelme, a látgatók infrmációs önrendelkezési jgának biztsítása.

Részletesebben

Felhasználási feltételek 1.2

Felhasználási feltételek 1.2 Felhasználási feltételek 1.2 E hnlap célja az, hgy segítsen megismerni a 2019.05.18-i találkzón elhangzttakat. Szeretnénk, ha a hnlapunkból másk is hasznt merítenének, de kérjük, ne használja fel annak

Részletesebben

Adja meg címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Adja meg  címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Adja meg e-mail címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Új email cím megadása esetén garantált ajándék 1000 Ft számlajóváírás, ezen felül részt vehet a srslásn, ahl Öné lehet egy iphne6 telefn!

Részletesebben

Adatkezelési adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési adatvédelmi tájékoztató Jelen adatvédelmi - adatkezelési tájékztató célja, hgy a Adatkezelési adatvédelmi tájékztató Rejtett Kincsek Dwn Egyesület, Székhely: 4400 Nyíregyháza, Közép utca 17. Telephelyek: 4400 Nyíregyháza, Bcskai

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ SMART JOBS KFT. HATÁLYOS: 2018.05.20. INFO@SMART-JOBS.HU Tartalm 1. Az adatkezelési tájékztató célja... 2 2. Az adatkezelő adatai... 2 3. A kezelt személyes adatk a Smart Jbs Kft.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Röviden Bevezetés Személyes adatkat csak a törvényeknek megfelelően gyűjtünk és kezelünk. Az adatkat a lehető legbiztnságsabban tárljuk Harmadik félnek személyes adatkat csak hzzájárulással

Részletesebben

"Micsoda NŐ" promóciós játék

Micsoda NŐ promóciós játék "Micsda NŐ" prmóciós játék A játék célja A prmóciós játék célja az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcslat felvételi lista összeállítása és az összegyűjtött adatknak a Kupn

Részletesebben

Kiss Ferenc Tel.: 82/ ; 82/

Kiss Ferenc Tel.: 82/ ; 82/ Kiss Ferenc Tel.: 82/579-577; 82/579-575 Refrmátus Idősek Otthna www.msdstthn.hu 7257 Msdós, Petőfi Sándr u. 4. kissferenc.idstthn@refrmatus.hu Kérelem a személyes gndskdást nyújtó szciális ellátás igénybevételéhez

Részletesebben

Dől a lé! - promóciós játék - Játékszabályzat

Dől a lé! - promóciós játék - Játékszabályzat Dől a lé! - prmóciós játék - Játékszabályzat A játék célja A játék szervezője az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcslat felvételi listát állít össze, és az összegyűjtött adatkat

Részletesebben

Kamerával megfigyelés Adatkezelési Tájékoztató az MLSZ közreműködésével kiépített kamerarendszerek és a Groupama Aréna kamerarendszerének MLSZ általi

Kamerával megfigyelés Adatkezelési Tájékoztató az MLSZ közreműködésével kiépített kamerarendszerek és a Groupama Aréna kamerarendszerének MLSZ általi Kamerával megfigyelés Adatkezelési Tájékztató az MLSZ közreműködésével kiépített kamerarendszerek és a Grupama Aréna kamerarendszerének MLSZ általi alkalmazásával kapcslatban 1. Hl találja az adatkezeléssel

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (ZUGLÓI PARKOLÁS) BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (ZUGLÓI PARKOLÁS) BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (ZUGLÓI PARKOLÁS) BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK A Zuglói Közbiztnsági nn-prfit Krlátlt Felelősségű Társaság (tvábbiakban: ZKNP KFT., székhelye: 1143 Budapest, Laky Adlf u. 36., cégjegyzékszáma:

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT DIGI. Irány Bázel! Európa Liga nyereményjáték

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT DIGI. Irány Bázel! Európa Liga nyereményjáték NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT DIGI Irány Bázel! Európa Liga nyereményjáték A DIGI Távközlési és Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság ( Szervező vagy DIGI ) a szlgáltatásával kapcslats nyereményjátékt (a

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZLÉSI SZABÁLYZAT CÉLJA A PARAGON-Alkusz Biztsításközvetítő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (tvábbiakban: Biztsításközvetítő) a felmerülő panaszk gyrs és egyértelmű

Részletesebben

KÜLSŐ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA

KÜLSŐ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA AZ INFOSECTOR KFT. KÜLSŐ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA Dkumentum aznsító: INFOS-TÁJ-2018-019-KAKT-1.0 Hatályba helyezve: 2018. któber 29. Dkumentum Verzió: 1.0 Adatbiztnsági Besrlás: PUBLIKUS (PBB) Kiadó:.

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT. Egri Vízilabda Klub február 20.

ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT. Egri Vízilabda Klub február 20. ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT Egri Vízilabda Klub 2019. február 20. TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK, A SZABÁLYZAT CÉLJA, HATÁLYA... - 3 - II. FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK... - 4 - III. AZ

Részletesebben

Adatkezelési adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési adatvédelmi tájékoztató Adatkezelési adatvédelmi tájékztató Jelen adatvédelmi - adatkezelési tájékztató célja, hgy az INTERNATIONAL LANGUAGE SCHOOL Nyíregyházi Nyelviskla Krlátlt Felelősségű Társaság Rövid név: ILS Nyelviskla

Részletesebben

Egri Vízilabda Korlátolt Felelősségű Társaság

Egri Vízilabda Korlátolt Felelősségű Társaság ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT Egri Vízilabda Krlátlt Felelősségű Társaság 2018. december 1. TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK, A SZABÁLYZAT CÉLJA, HATÁLYA... - 3 - II. FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK...

Részletesebben

EUROCENTER ÓBUDA BEVÁSÁRLÓKÖZPONT SZERENCSEKERÉK JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

EUROCENTER ÓBUDA BEVÁSÁRLÓKÖZPONT SZERENCSEKERÉK JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA EUROCENTER ÓBUDA BEVÁSÁRLÓKÖZPONT SZERENCSEKERÉK JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A Játék szervezője A Játék szervezője, adatkezelője a 1032 Budapest, Bécsi út 154. szám alatt található EurCenter

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Tartalmjegyzék Bevezető... 1 Jelen tájékztató nrmatív hátterét a következő jgszabályk alktják:... 2 A tájékztatóban található legfntsabb fgalmak és azk értelmezése:... 2 Az adatkezelés

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. R & D TRENDY SZALON Korlátolt Felelősségű Társaság május 8. TARTALOMJEGYZÉK

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. R & D TRENDY SZALON Korlátolt Felelősségű Társaság május 8. TARTALOMJEGYZÉK ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ R & D TRENDY SZALON Krlátlt Felelősségű Társaság 2018. május 8. TARTALOMJEGYZÉK I.BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK, A TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA, HATÁLYA... 5 II.FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK...

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató KEDVES LÁTOGATÓ, KEDVES PÁLYÁZÓ! Személyes adatainak védelme kiemelten fnts az FGSZ Zrt. számára. Teljes mértékben tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hgy személyes adatai felett Ön rendelkezik, ezért mindent

Részletesebben

OTTHONMELEGE.COM ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

OTTHONMELEGE.COM ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ OTTHONMELEGE.COM ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési tájékztató a www.tthnmelege.cm webldal (tvábbiakban Hnlap) adatkezelési gyakrlatának feltételeit tartalmazza. Ez az ldal a B2B Grup Kft. (tvábbiakban:

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. DÍVA 2002 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság május 25.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. DÍVA 2002 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság május 25. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ DÍVA 2002 Kereskedelmi és Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság 2018. május 25. TARTALOMJEGYZÉK I.BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK, A TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA, HATÁLYA...5 II.FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK...7

Részletesebben

TELJESÍTMÉNYTÚRÁZÓK TÁRSASÁGA TTT

TELJESÍTMÉNYTÚRÁZÓK TÁRSASÁGA TTT TELJESÍTMÉNYTÚRÁZÓK TÁRSASÁGA TTT Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat 2018. Készítette: Dr. Lengvári Tibr 1 TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETÉS... 3 1. Vnatkzó jgszabályk... 3 2. Fgalmak... 4 II. ADATKEZELÉSI

Részletesebben

K&H gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázat 2019 pályázati kiírás

K&H gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázat 2019 pályázati kiírás műszerbeszerzési pályázat 2019 pályázati kiírás A K&H Csprt és a K&H Egészséges Nemzetért Alapítvány (a tvábbiakban: K&H Csprt vagy Kiíró) gyermekegészségügyi támgatási prgramjának rszágs pályázati felhívása

Részletesebben

Red Bull Pilvaker! nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT

Red Bull Pilvaker! nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Red Bull Pilvaker! nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT A SPAR Magyarrszág Kereskedelmi Kft. (tvábbiakban: SPAR) nline nyereményjátékában (tvábbiakban: Játék) részt vehet minden, Magyarrszágn bejelentett lakcímmel

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT. Egri Vízilabda Klub december 1.

ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT. Egri Vízilabda Klub december 1. ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT Egri Vízilabda Klub 2018. december 1. TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK, A SZABÁLYZAT CÉLJA, HATÁLYA... - 3 - II. FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK... - 4 - III. AZ

Részletesebben

ADATVÉDELMI és COOKIE SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI és COOKIE SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI és COOKIE SZABÁLYZAT A jelen adatvédelmi szabályzat azkat a személyes adatkat ismerteti, amelyek gyűjtésére, létrehzására (kezelésére) akkr kerül sr, amikr Ön a Be Smart Klub webldalait ( Webldalak

Részletesebben

ADATVÉDELMI IRÁNYELV

ADATVÉDELMI IRÁNYELV Az Irányelv legutlsó módsítása: 2018. április 16. ADATVÉDELMI IRÁNYELV Társaságunk, a belga törvények szerint alapíttt Bridgestne Eurpe NV/SA bejegyzett székhelye: Belgium, Kleine Klsterstraat 10, 1932

Részletesebben

A Provident Pénzügyi Zrt. Valósítsa meg gyermeke álmát! megnevezésű pályázatának részvételi és adatkezelési szabályzata

A Provident Pénzügyi Zrt. Valósítsa meg gyermeke álmát! megnevezésű pályázatának részvételi és adatkezelési szabályzata Tekintettel arra, hgy a Sdex Magyarrszág Kft. 2016. szeptember 30. napjától megszünteti Magyarrszágn a Sdex utalványk kibcsátását és kártyák frgalmazását, a Prvident Pénzügyi Zrt. 2016. któber 4. napjával

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. ELEKTRO-OXIGÉN ORVOSI MŰSZER- ÉS ELEKTROTECHNIKAI Korlátolt Felelősségű Társaság június 5.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. ELEKTRO-OXIGÉN ORVOSI MŰSZER- ÉS ELEKTROTECHNIKAI Korlátolt Felelősségű Társaság június 5. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ELEKTRO-OXIGÉN ORVOSI MŰSZER- ÉS ELEKTROTECHNIKAI Krlátlt Felelősségű Társaság 2019. június 5. TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK, A TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA, HATÁLYA...

Részletesebben

A DRÓNPILÓTÁK ORSZÁGOS EGYESÜLETE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA

A DRÓNPILÓTÁK ORSZÁGOS EGYESÜLETE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA A DRÓNPILÓTÁK ORSZÁGOS EGYESÜLETE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA 2018. május 20. Oldal 1 / 18 Tartalmjegyzék Hnnan származhat kezelésre átadtt Személyes Adat?... 4 Mi az Adat kezelés?... 4 Az Adat kezelés

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. tárhelyszolgáltatásra. - közzétéve azaz hatályos szeptember hó 19 napjától -

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. tárhelyszolgáltatásra. - közzétéve azaz hatályos szeptember hó 19 napjától - ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK tárhelyszlgáltatásra - közzétéve azaz hatálys 2018. szeptember hó 19 napjától - 1. Szerződő felek A Szlgáltató neve és címe, egyéb adatai Partner Cégnév: MediAd Kft. Székhely:

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Blthely.hu Kft. Online Frgalm Kft. Nagy Ádám ev. 2018. május 18. TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK, A TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA, HATÁLYA... - 3 - II. FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK...

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Az Applixation Kft. (továbbiakban mint adatkezelő) a weboldalai (applixation.hu, medicort.hu, salecort.hu, shopcort.hu) felhasználóinak személyes adatait értékesítési tevékenységével

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Budapest Zsidó Hitközség Külkereskedelmi Szakgimnázium szeptember 1.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Budapest Zsidó Hitközség Külkereskedelmi Szakgimnázium szeptember 1. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Budapest Zsidó Hitközség Külkereskedelmi Szakgimnázium 2018. szeptember 1. 2 ADATKEZELŐ Jelen Adatkezelési Tájékztató (a tvábbiakban: Tájékztató) az alábbi adatkezelőre terjed

Részletesebben

SIMIX - Falszerkezeti habarcsok és építési ragasztók az ÜVEG-ÁSVÁNY KFT-tıl! www.uveg-asvany.hu

SIMIX - Falszerkezeti habarcsok és építési ragasztók az ÜVEG-ÁSVÁNY KFT-tıl! www.uveg-asvany.hu Az Üveg-Ásvány Kft. (a tvábbiakban: Szlgáltató) a http:// webldaln (a tvábbiakban: Hnlap) webáruházat üzemeltet, amelynek srán a Hnlapra látgatók és a Hnlapn regisztrálók (tvábbiakban: Felhasználók) adatait

Részletesebben

1. SZÁMÚ MELLÉKLET AZ ARCHICOM KFT WEBEYE SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIHEZ ADATFELDOLGOZÁSI MEGBÍZÁS

1. SZÁMÚ MELLÉKLET AZ ARCHICOM KFT WEBEYE SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIHEZ ADATFELDOLGOZÁSI MEGBÍZÁS 1. SZÁMÚ MELLÉKLET AZ ARCHICOM KFT WEBEYE SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIHEZ ADATFELDOLGOZÁSI MEGBÍZÁS a WebEye Szlgáltatás igénybevételével WebEye rendszerbe bekerülő személyes adatk feldlgzására

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató A Magyar Telekom Nyrt., mint adatkezelő (székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36.; cégjegyzékszám: 01-10-041928; adószám: 10773381-2-44; Adatkezelő ) az Európai Parlament

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZATA

ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZATA AZ AGRIA PORTFÓLIÓ ZRT. (3300 EGER, RÁKÓCZI ÚT 44. 7. E. 52. SZÉKHELY 3300 EGER, KISASSZONY UTCA 34. SZÁM ALATTI TELEPHELY) ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZATA Jóváhagyta: Kvács Zltán és Dudás Pálné

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Bevezető

TÁJÉKOZTATÓ. Bevezető TÁJÉKOZTATÓ Az pénzmsás és terrrizmus finanszírzása megelőzésével és megakadályzásával kapcslats eljárásairól Bevezető A pénzmsás lyan bűncselekmény, amelynek célja, hgy az illegális útn, avagy bűnözésből

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. Általáns szabályk Eltérő íráss megállapdás hiányában a jelen Általáns Szerződési Feltételeik (ÁSZF) vnatkznak a www.thetahealing.hu ldalt üzemeltető Thetaverzum Transzfrmációs

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT CÉGNÉV: Netsurf Távközlési és Szlgáltató Kft. SZÉKHELY: 6724 Szeged, Rókusi krt. 42-64. ADÓSZÁM: 12937626-2-06 CÉGJEGYZÉKSZÁM: 06-09-008263 1 Tartalm 1. A szabályzat célja... 4 2.

Részletesebben

1. AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK, ADATOK, ELÉRHETŐSÉG

1. AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK, ADATOK, ELÉRHETŐSÉG Általáns szerződési feltételek az ÉnSzámlázóm.hu nline prgram számlakészítési, hitelesítési, kézbesítési és számlabemutatási valamint archiválási szlgáltatás igénybevételére ÁSZF Készítette: Partner HUB

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. BRISK Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság május 18. TARTALOMJEGYZÉK

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. BRISK Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság május 18. TARTALOMJEGYZÉK ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ BRISK Hungary Krlátlt Felelősségű Társaság 2018. május 18. TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK, A TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA, HATÁLYA... - 1 - II. FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK...

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató BEVEZETÉS Az adatvédelmi tájékoztató célja, hogy bemutassa a Moksha Yoga Club által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket és az Adatkezelő adatvédelmi és adatkezelési

Részletesebben

DIALÓG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. (1037 Budapest, Montevideo u. 3/B., cjsz: ) ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT

DIALÓG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. (1037 Budapest, Montevideo u. 3/B., cjsz: ) ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT DIALÓG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. DIALÓG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. (1037 Budapest, Mntevide u. 3/B., cjsz: 01-10-045744) ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT Kelt, Budapest

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT BELCHIM CROP PROTECTION

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT BELCHIM CROP PROTECTION ADATVÉDELMI NYILATKOZAT BELCHIM CROP PROTECTION (Érvényes 2018. május 25-től) A jelen adatvédelmi nyilatkzatt az Ön személyes adatainak a jelen nyilatkzatban feltüntetett kezeléséért közvetlenül vagy a

Részletesebben

A Natur Zitrone nyári promóció 2019 elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

A Natur Zitrone nyári promóció 2019 elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A Natur Zitrne nyári prmóció 2019 elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A játékban részt vevők részvételükkel külön jgnyilatkzat nélkül tudmásul veszik és elfgadják

Részletesebben

Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) Arla krémsajt nyereményjáték

Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) Arla krémsajt nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzat (tvábbiakban: Játékszabályzat) Arla krémsajt nyereményjáték A SPAR Magyarrszág Kereskedelmi Kft. (tvábbiakban: SPAR) nline nyereményjátékában (tvábbiakban: Játék) részt vehet

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Kérjük, figyelmesen olvassa el a Tájékoztatót, hogy megismerje, hogyan kezeljük személyes adatait és az adatkezeléssel kapcsolatosan milyen jogokkal rendelkezik Az Európai Unió

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató és szabályzat

Adatvédelmi tájékoztató és szabályzat Adatvédelmi tájékztató és szabályzat Hatályba lépésének napja: 2018. május 25. BEVEZETÉS Sóti-Silye Adrienn tevékenysége srán fkzttan ügyel a személyes adatk védelmére, a kötelező jgi rendelkezések betartására,

Részletesebben

A látogató a következő e-mail címen jelentheti be az általa észlelt hibát vagy mulasztást: cevaphylaxia@ceva.com

A látogató a következő e-mail címen jelentheti be az általa észlelt hibát vagy mulasztást: cevaphylaxia@ceva.com I Jgnyilatkzat a www.enkedvencem.hu hnlapra vnatkzóan A hnlap (a tvábbiakban: Hnlap) tulajdnsa a Ceva-Phylaxia Zrt. (a tvábbiakban Ceva ) 1107 Budapest, Szállás u. 5. Tel: +36-1-262-9505 Fax: +36-1-261-8144

Részletesebben

TELJESÍTMÉNYTÚRÁZÓK TÁRSASÁGA TTT

TELJESÍTMÉNYTÚRÁZÓK TÁRSASÁGA TTT TELJESÍTMÉNYTÚRÁZÓK TÁRSASÁGA TTT Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat 2019. (A 2018-as Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat (1.) felülvizsgálata, módsítása) Készítette: Dr. Lengvári Tibr 1 TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben