Adatkezelési szabályzat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Adatkezelési szabályzat"

Átírás

1 Adatkezelési szabályzat ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Süveges Kft. Ez az adatkezelési tájékztató a természetes személyek személyes adatai védelméről és az adatk szabad áramlásáról az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete alapján készült, figyelemmel a évi CXII. törvény tartalmára, amely az infrmációs önrendelkezési jgról és az infrmációszabadságról szól. A Süveges Kft. részére kiemelten fnts ügyfelei adatainak védelme. Önt a webldalunk használata srán arra kérjük, hgy lyan infrmációkat adjn meg, melyek személyes adatnak minősülnek. A Süveges Kft. a vele kapcslatba lépő ügyfelek személyes adatait bizalmasan kezeli és megtesz minden lyan biztnsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatk biztnságát garantálja. A webldal használata srán, az Ön által tudmásunkra hztt személyes adatait kizárólag a képzések leflytatásáhz és a jgszabályk által előírt a képzésekhez kapcslódó jelentési kötelezettségek teljesítéséhez használjuk fel, egyéb harmadik fél számára nem tesszük hzzáférhetővé. Az adatk feltöltését Ön végzi, a megadtt adatk tartalmát Ön határzza meg, ezek valódiságáért Ön felel. Az Ön által megadtt infrmációkért, ill. azk valóságtartalmáért semminemű felelősséget nem vállalunk. A Süveges Kft., mint adatkezelő, a vnatkzó jgszabályk előírásait maradéktalanul betartva tartja nyilván és kezeli az Ön adatait. Alapvető jgszabályi hivatkzásk: AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatk kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatk szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályn kívül helyezéséről (általáns adatvédelmi rendelet) évi CXII. törvény az infrmációs önrendelkezési jgról és az infrmációszabadságról. A köziratkról, a közlevéltárakról és a magánlevéltári anyag védelméről szóló évi LXVI. törvény. A közfeladatt ellátó szervek iratkezelésének általáns követelményeiről szóló 335/2005. (XII. 29.) Krm. rendelet. évi CVIII. törvény az elektrnikus kereskedelmi szlgáltatásk, valamint az infrmációs társadalmmal összefüggő szlgáltatásk egyes kérdéseiről. évi C. törvény az elektrnikus hírközlésről. 1

2 I. Adatkezelő elérhetőségi adatai Név / cégnév: SÜVEGES Autósiskla, Oktatási, Tanácsadói Kereskedelmi és Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság Székhely: 6100 Kiskunfélegyháza, Klapka utca 8. Adószám: Levelezési cím: 6100 Kiskunfélegyháza, Klapka utca 8. Telefn: / Ügyfélszlgálat Cím: 6100 Kiskunfélegyháza, Klapka utca 8. Telefn: / Webldal megnevezése, címe: suvegesautsiskla.hu Az adatkezelési tájékztató elérhetősége: suvegesautsiskla.hu/adatkezelesi-szabalyzat II. Fgalm meghatárzásk a GDPR (General Data Prtectin Regulatin) az Európai Unió új Adatvédelmi Rendelete; Adatkezelés: a személyes adatkn vagy adatállmánykn autmatizált vagy nem autmatizált módn végzett bármely művelet vagy műveletek összessége, így a gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, taglás, tárlás, átalakítás vagy megváltztatás, lekérdezés, betekintés, felhasználás, közlés, tvábbítás, terjesztés vagy egyéb módn történő hzzáférhetővé tétel útján, összehanglás vagy összekapcslás, krlátzás, törlés, illetve megsemmisítés; Adatfeldlgzó: az a természetes vagy jgi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely az adatkezelő nevében személyes adatkat kezel; Személyes adat: aznsíttt vagy aznsítható természetes személyre (érintett) vnatkzó bármely infrmáció; aznsítható az a természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módn, különösen valamely aznsító, például név, szám, helymeghatárzó adat, nline aznsító vagy a természetes személy testi, fizilógiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szciális aznsságára vnatkzó egy vagy több tényező alapján aznsítható; Adatkezelő: az a természetes vagy jgi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely a személyes adatk kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy máskkal együtt meghatárzza; ha az adatkezelés céljait és eszközeit az uniós vagy a tagállami jg határzza meg, az adatkezelőt vagy az adatkezelő kijelölésére vnatkzó különös szempntkat az uniós vagy a tagállami jg is meghatárzhatja; Az érintett hzzájárulása: az érintett akaratának önkéntes, knkrét és megfelelő tájékztatásn alapuló és egyértelmű kinyilvánítása, amellyel az érintett nyilatkzat vagy a 2

3 megerősítést félreérthetetlenül kifejező cselekedet útján jelzi, hgy beleegyezését adja az őt érintő személyes adatk kezeléséhez; Adatvédelmi incidens: a biztnság lyan sérülése, amely a tvábbíttt, tárlt vagy más módn kezelt személyes adatk véletlen vagy jgellenes megsemmisítését, elvesztését, megváltztatását, jgsulatlan közlését vagy az azkhz való jgsulatlan hzzáférést eredményezi. Címzett: az a természetes vagy jgi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, akivel vagy amellyel a személyes adatt közlik, függetlenül attól, hgy harmadik fél-e. Azn közhatalmi szervek, amelyek egy egyedi vizsgálat keretében az uniós vagy a tagállami jggal összhangban férhetnek hzzá személyes adatkhz, nem minősülnek címzettnek; az említett adatk e közhatalmi szervek általi kezelése meg kell, hgy feleljen az adatkezelés céljainak megfelelően az alkalmazandó adatvédelmi szabályknak; Harmadik fél: az a természetes vagy jgi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely nem azns az érintettel, az adatkezelővel, az adatfeldlgzóval vagy azkkal a személyekkel, akik az adatkezelő vagy adatfeldlgzó közvetlen irányítása alatt a személyes adatk kezelésére felhatalmazást kaptak. III. Az adatkezelés irányelvei Az adatkezelő kijelenti, hgy az adatkezelési tájékztatóban fglaltak szerint végzi a személyes adatk kezelését és betartja a vnatkzó jgszabályk előírásait, különös figyelemmel az alábbiakra: A személyes adatk kezelését jgszerűen, tisztességesen és az érintett számára átlátható módn kell végezni. A személyes adatk gyűjtése csak meghatárztt, egyértelmű és jgszerű célból történhet. A személyes adatk kezelésének célja megfelelő és releváns legyen, és csak a szükséges mértékű lehet. A személyes adatknak pntsnak és naprakésznek kell lenniük. A pntatlan személyes adatkat haladéktalanul törölni kell. A személyes adatk tárlásának lyan frmában kell történnie, hgy az érintettek aznsítását csak szükséges ideig tegye lehetővé. A személyes adatk ennél hsszabb ideig történő tárlására csak akkr kerülhet sr, ha a tárlás közérdekű archiválás céljából, tudmánys és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból történik. A személyes adatk kezelését ly módn kell végezni, hgy megfelelő technikai vagy szervezési intézkedések alkalmazásával biztsítva legyen a személyes adatk megfelelő biztnsága, az adatk jgsulatlan vagy jgellenes kezelésével, véletlen elvesztésével, megsemmisítésével vagy kársdásával szembeni védelmet is ideértve. Az adatvédelem elveit minden aznsíttt vagy aznsítható természetes személyre vnatkzó infrmáció esetében alkalmazni kell. 3

4 IV. Adatkezelési alapinfrmációk Az adatkezelés jgalapja az érintett személy hzzájárulása. Az adatkezelés időtartama és az adatk törlése. Az adatkezelés időtartama mindig a knkrét felhasználói cél függvénye, de az adatkat haladéktalanul törölni kell, ha az eredetileg kitűzött cél már megvalósult. Az adatkezeléshez történő hzzájárulását az érintett személy bármikr visszavnhatja a kapcslattartási címre küldött levélben. Amennyiben a törlésnek jgszabályi akadálya nincs, ez esetben adatai törlésre kerülnek. Az adatk megismerésére jgsultak az adatkezelő és az adatkezelő adatvédelmi szabályzatában megjelöltek. Az érintett személy kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vnatkzó személyes adatkhz való hzzáférést, azk helyesbítését, törlését vagy kezelésének krlátzását, és tiltakzhat az ilyen személyes adatk kezelése ellen, valamint az érintett adathrdzhatósághz való jgáról. Az érintett személy bármely időpntban visszavnhatja az adatkezelési hzzájárulását, de ez nem érinti a visszavnás előtt a hzzájárulás alapján végrehajttt adatkezelés jgszerűségét. Az érintett személy élhet a felügyeleti hatósághz címzett panasz benyújtásának jgával. Az érintett személy jgsult arra, hgy kérésére az adatkezelő indklatlan késedelem nélkül helyesbítse, illetve kiegészítse a rá vnatkzó pntatlan személyes adatkat. Az érintett személy jgsult arra, hgy kérésére az adatkezelő indklatlan késedelem nélkül törölje a rá vnatkzó pntatlan személyes adatkat, az adatkezelő pedig köteles arra, hgy az érintettre vnatkzó személyes adatkat indklatlan késedelem nélkül törölje, amennyiben az adatkezelésnek nincs más jgalapja. A személyes adatk módsítása vagy törlése kezdeményezhető ben, telefnn vagy levélben az 1. pntban megadtt elérhetőségi lehetőségeken. V. Az adatkezeléssel kapcslats jgk A tájékztatás kéréshez való jg Ön a megadtt elérhetőségeken keresztül tájékztatást kérhet tőlünk, hgy cégünk milyen adatait, milyen jgalapn, milyen adatkezelési cél miatt, milyen frrásból, mennyi ideig kezeli. Az Ön kérelmére haladéktalanul, de legfeljebb 30 napn belül, az Ön által megadtt elérhetőségre tájékztatást küldünk. A helyesbítéshez való jg Ön a megadtt elérhetőségeken keresztül kérheti tőlünk hgy valamely adatát módsítsuk. Erről az Ön kérelmére haladéktalanul, de legfeljebb 30 napn belül intézkedünk, az Ön által megadtt elérhetőségre tájékztatást küldünk. 4

5 A törléshez való jg Ön a megadtt elérhetőségeken keresztül kérheti tőlünk adatának törlését. Az Ön kérelmére ezt haladéktalanul, de legfeljebb 30 napn belül megtesszük, az Ön által megadtt elérhetőségre tájékztatást küldünk. A zárláshz való jg Ön a megadtt elérhetőségeken keresztül kérheti tőlünk adatának zárlását. A zárlás addig tart, amíg az Ön által megjelölt indk szükségessé teszi az adatk tárlását. Az Ön kérelmére ezt haladéktalanul, de legfeljebb 30 napn belül megtesszük, az Ön által megadtt elérhetőségre tájékztatást küldünk. A tiltakzáshz való jg Ön a megadtt elérhetőségeken keresztül tiltakzhat az adatkezelés ellen. A tiltakzást a kérelem benyújtásától számíttt legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napn belül megvizsgáljuk, annak megalapzttsága kérdésében döntést hzunk, és a döntéséről Önt ben tájékztatjuk. Az adatkezeléssel kapcslats jgérvényesítési lehetőség Az Ön által tapasztalt jgellenes adatkezelés esetén értesítse cégünket, így lehetőség nyílik arra, hgy rövid időn belül helyreálljn a jgszerű állapt. Az Ön érdekében mindent megteszünk, hgy a vázlt prbléma megldódjn. Amennyiben az Ön megítélése szerint a jgszerű állapt nem állítható helyre, értesítse erről a hatóságt az alábbi elérhetőségeken: Nemzeti Adatvédelmi és Infrmációszabadság Hatóság Pstacím: 1530 Budapest, Pf.: 5. Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasr 22/c Telefn: +36 (1) Fax: +36 (1) ugyfelszlgalat (kukac) naih.hu URL krdináták: É ; K A weblap üzemeltetőjeként kijelentjük, hgy az általunk megjelentetett infrmációk és ismertetők srán maradéktalanul betartjuk a vnatkzó jgszabályi rendelkezéseket. 5

6 VI. Adatfeldlgzók Tárhelyszlgáltató: Név / cégnév: EVOLUTIONET Kft. Székhely: 7342 Mágcs, Széchenyi utca 75. Telefn: Az Ön által megadtt adatk: Az adatkhz hzzáféréséhez jgsultak: A tevékenység megnevezése: Az adatkezelés célja: A kezelt adatk: Az adatkezelés időtartama és az adatk törlésének határideje: Az adatkezelés jgalapja: a tárhelyszlgáltató által üzemeltetett szerveren van tárlva munkatársak, illetve a szftvert üzemeltető munkatársak tárhelyszlgáltatás, szerverszlgáltatás a webldal működésének biztsítása az érintett által megadtt személyes adatk az adatkezelés a webldal működésének végéig, illetve a webldal működtetője és a tárhelyszlgáltató közötti szerződéses megállapdás szerint az érintett személy szükség esetén a tárhelyszlgáltatót megkeresve is kérheti adatai törlését. az érintett személy hzzájárulása, illetve jgszabályn alapuló adatkezelés 6

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://www.nipponauto.hu weboldal látogatói részére Adatkezelési tájékoztató - 1 / 8 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon regisztrált

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató. a weboldal látogatói részére

Adatkezelési tájékoztató. a   weboldal látogatói részére Adatkezelési tájékoztató a http://www.orchideatarsasag.hu weboldal látogatói részére Adatkezelési tájékoztató - 1 / 7 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://www.prk-global.com a weboldal látogatói részére Adatkezelési tájékoztató - 1 / 7 oldal Bevezetés A szolgáltató teljes mértékben meg kíván felelni a személyes adatok kezelésére

Részletesebben

Az adatkezelő elérhetőségei

Az adatkezelő elérhetőségei Adatkezelési tájékoztató a http://www.glaselultrahang.hu weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére. Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon regisztrált

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató - az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 (GDPR) rendeletében foglaltaknak megfelelően

Adatvédelmi tájékoztató - az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 (GDPR) rendeletében foglaltaknak megfelelően Adatvédelmi tájékoztató - EU GDPR Adatvédelmi tájékoztató - az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 (GDPR) rendeletében foglaltaknak megfelelően a http://csecseinogyogyaszat.hu weboldal látogatói

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az adatkezelő személye, a szabályzat célja Az adatkezelő neve: Szalay és Társa Kft. (a tvábbiakban Badacsny Ingatlanirda) Székhelye: 8261 Badacsny, Római út 142.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://www.csaladsegito-szentgotthard.hu weboldal látogatói részére. Adatkezelési tájékoztató - 1 / 13 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során,

Részletesebben

A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ

A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Látgató! A Hungar Classic Kft. a webldalunkn keresztül rögzített személyes adatkra vnatkzóan az alábbiakról kívánja Önt

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Jelen adatvédelmi tájékztató (Tájékztató) célja azn szabályk megállapítása, amelyek biztsítják, hgy a Cégnév: Best Cntakt Hungary Kft. SZÉKHELY:8200 Veszprém, Pipacs u. 14. ADÓSZÁM:22705813-2-19

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Érvényes től

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Érvényes től ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Érvényes 2018. 05. 25-től Ez az adatkezelési tájékoztató a természetes személyek személyes adatai védelméről és az adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és a Tanács (EU)

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Ez az adatkezelési tájékoztató a természetes személyek személyes adatai védelméről és az adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete alapján

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ mely készült a http://forumcatering.hu weboldal látogatói és a Forum Rendezvényszervező Kft.-vel kapcsolatba lépő személyek részére I. Bevezetés A Forum Rendezvényszolgáltató Kft.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://tesla-universal.com weboldal látogatói részére Adatkezelési tájékoztató - 1 / 9 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon regisztrált

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a. weboldal felhasználói részére.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a.   weboldal felhasználói részére. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a www.garabrics.hu/sl3garancia weboldal felhasználói részére. Bevezetés A Grabarics Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság (1053 Budapest, Reáltanoda u. 5.) továbbiakban, mint

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://www.lifttechnika.hu weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére Adatkezelési tájékoztató - 1 / 9 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése

Részletesebben

ELTEC HOLDING KFT. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ELTEC HOLDING KFT.   ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ELTEC HOLDING KFT. HTTP://WWW.ELTEC.NET/ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Készítette: Nagy Krisztián Ellenőrizte: Dömölki Csaba Változat: 1.1 (2018.01.02.) ELTEC HOLDING KFT. 1 Tartalomjegyzék BEVEZETÉS... 3 ADATKEZELŐ...

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://www.hetkanyar.hu weboldal látogatói részére. Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon jelentkező személyek adatait kezeli abból a

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://www.darkbloodtattoo.hu weboldal látogatói részére. Adatkezelési tájékoztató - 1 / 12 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://kompakt-gep.hu weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére. Adatkezelési tájékoztató - 1 / 14 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a www.bibliataborok.hu weboldal (a továbbiakban Portál) látogatói részére Érvényesség kezdete: 2018.08.06. Adatkezelési tájékoztató - 1 / 8 oldal Bevezetés Jelen adatkezelési tájékoztató

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató. weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére

Adatkezelési tájékoztató.   weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére Adatkezelési tájékoztató http://www.galika.hu weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon regisztrált személyek

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Az adatkezelési tájékztató a WebEye Magyarrszág Kft. (székhely: 1043 Budapest, Dugnics utca 11.; cégjegyzékszáma: 01-09-860532) WebEye Szlgáltatás nyújtása tárgyában létrejött Előfizetési

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a ugyfelkapu.graphax.hu honlap látogatóinak részére. Bevezetés A Graphax.hu Kft továbbiakban, mint szolgáltató, a weboldalakon regisztrált személyek adatait kezeli abból a célból,

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://www.angyalkertovoda.hu a weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére Adatkezelési tájékoztató - 1 / 11 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Tarr Kft. (Székhely: 7100 Szekszárd, Kadarka utca 18.; Cégjegyzékszám: 17-09-000720; a tvábbiakban: "Adatkezelő") tájékztatását a webldalán leadható

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://volgyhidtv.hu című weboldal látogatói részére. Adatkezelési tájékoztató - 1 / 14 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldalon feliratkozott személyek emailcímét

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató. a weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére

Adatkezelési tájékoztató. a   weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére Adatkezelési tájékoztató a http://www.digicomm.hu weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére 1 Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon regisztrált személyek

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Patika Platfrm Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) tájékztatását az általa közzétett álláshirdetéssel összefüggő adatkezeléssel kapcslatban. Elérhetőségeink:

Részletesebben

2018. Adatkezelési tájékoztató. A weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére

2018. Adatkezelési tájékoztató. A   weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére 2018. Adatkezelési tájékoztató A www.talentumdebrecen.hu weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére Bevezetés Az adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon regisztrált személyek adatait

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Érvényes 2018. 05. 25-től MAJSAI AUTÓSISKOLA KFT. E-000228/2014 Ez az adatkezelési tájékoztató a természetes személyek személyes adatai védelméről és az adatok szabad áramlásáról

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a https://www.microdigit.hu a weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére Microdigit Mérnöki Iroda Kft. Adatkezelési tájékoztató - 1 / 11 oldal Bevezetés A Microdigit

Részletesebben

Adatkezelési Szabályzat A Játékosok hozzájárulása alapján a Játékosok személyes adatait a Játékszabály és adatkezelési szabályzat során megadott

Adatkezelési Szabályzat A Játékosok hozzájárulása alapján a Játékosok személyes adatait a Játékszabály és adatkezelési szabályzat során megadott Adatkezelési Szabályzat A Játéksk hzzájárulása alapján a Játéksk személyes adatait a Játékszabály és adatkezelési szabályzat srán megadtt tájékztatás, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete

Részletesebben

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-tbrzáshz kapcslódó adatkezelésről 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? Mi, azaz az AmRest Kft. (székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. 3. trny 2. emelet) Ön, azaz az a természetes

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a https://www.ultrahang-maganrendeles.hu weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére Adatkezelési tájékoztató - 1 / 12 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal

Részletesebben

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-toborzáshoz kapcsolódó adatkezelésről

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-toborzáshoz kapcsolódó adatkezelésről RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-tbrzáshz kapcslódó adatkezelésről 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? 2. Mi a jelen Adatvédelmi Szabályzat célja? 3. Ki az Ön személyes adatainak

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon regisztrált személyek adatait kezeli abból a célból, hogy részükre megfelelő szolgáltatást nyújthasson. A szolgáltató

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékztató Az Excalibur Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság (a tvábbiakban: Adatkezelő ) által üzemeltetett excaliburknyvek.hu, ajurvedatippek.hu, tantra-centrum.hu, ayurvedamasszazsktatas.hu,

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató. a weboldal látogatói részére

Adatkezelési tájékoztató. a   weboldal látogatói részére Adatkezelési tájékoztató a http://www.mis-iwork.hu weboldal látogatói részére Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon kapcsolatfelvételi űrlapot kitöltő személyek

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://www.kedvenchamvaszto.hu weboldal látogatói részére. Adatkezelési tájékoztató - 1 / 15 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a a weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére Adatkezelési tájékoztató - 1 / 10 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 1. Az adatkezelési tájékztató célja, hatálya Az EsperAm 90 Oktató és Szlgáltató Betéti társaság, rövidített nevén: (a tvábbiakban: Adatkezelő) kiemelt figyelmet frdít arra, hgy

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Érvényes 2018. 05. 25-től Primex Okatási Kft. E-001203/2015 Ez az adatkezelési tájékoztató a természetes személyek személyes adatai védelméről és az adatok szabad áramlásáról az

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Érvényes 2018. 05. 25-től VIZITERV ENVIRON KFT. E-001644/2017 Ez az adatkezelési tájékoztató a természetes személyek személyes adatai védelméről és az adatok szabad áramlásáról

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://www.tolgyeskuria.hu weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére Adatkezelési tájékoztató - 1 / 11 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://www.kondorfa.hu weboldal látogatói részére. Adatkezelési tájékoztató - 1 / 16 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon regisztrált

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Érvényes 2018. 05. 25-től Eco-Profit 2000 Szolgálltató Betéti Társaság E-001724/2018/A001 Ez az adatkezelési tájékoztató a természetes személyek személyes adatai védelméről és

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://www.ovi-sport.hu a weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére Adatkezelési tájékoztató - 1 / 10 oldal Adatkezelő megnevezése: Adatkezelő: Ovi-Sport Közhasznú

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Patika Platfrm Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) tájékztatását a www.daxa.hu és www.patikaplatfrm.hu dmain nevek alatt elérhető internetes ldal (a tvábbiakban:

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (WEB ldalra) Bevezetés Az NHSZ Zöldfk Zrt. (8600 Siófk, Bajcsy-Zs. u. 220., asz: 11227209-2-14, cgjsz: 14-10- 300063) (a tvábbiakban: Szlgáltató) alá veti magát a következő tájékztatónak.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató lakasdekrajandek.hu Adatkezelési tájékztató Bevezetés A Elit Cnt Kft. (2112, Veresegyház, Széchenyi tér 9., Cégjegyzékszám: 13-09-116109, adószám: 14101654-2-13) (a tvábbiakban: Szlgáltató, adatkezelő)

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat 1.) Bevezetés Adatkezelő személye a www.hungargumi.hu Dmain névhez tartzó webldaln Cég név: Tp-Tyre Kft. Székhely: 2072 Zsámbék Petőfi u. 20. Telephelyeink: - 1158 Budapest Késmárk

Részletesebben

KÉZENFOGVA ALAPÍTVÁNY JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT

KÉZENFOGVA ALAPÍTVÁNY JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT KÉZENFOGVA ALAPÍTVÁNY JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Az alábbi tájékztató célja, hgy segítségével Ön a Kézenfgva Alapítvány Jgsegély Szlgálata (A tvábbiakban: Szlgáltató) (http://kezenfgva.hu/jgsegely-szlgalat)

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató admiralishajsblt.hu Adatkezelési tájékztató Bevezetés A Sándr Csaba ev. (7700, Mhács, Cselepart üdülő-telep 20., nyilvántartási szám: 51872236, adószám: 76543195-1-22) (a tvábbiakban: Szlgáltató, adatkezelő)

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Általános Szerződési Feltételek Adatvédelmi nyilatkozat Adatkezelési tájékoztató, ÁSZF, Adatvédelmi nyilatkozat, Cookie, Szerzői jog napigazdasag.com - 1. / 10. oldal 1.1 Adatkezelők

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza az evisit Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) www.evisit.hu hnlapján megvalósuló adatkezeléssel kapcslats tájékztatást. Az adatkezelési tájékztató a 2016/679

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://www. domservicekft.hu weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére Adatkezelési tájékoztató - 1 / 11 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése

Részletesebben

Adatkezelő személye a domain névhez tartozó weboldalon

Adatkezelő személye a   domain névhez tartozó weboldalon Adatkezelési tályékztató 1.) Bevezetés Adatkezelő személye a www.felnitrader.hu dmain névhez tartzó webldaln Cég név: Tp-Tyre Kft. Székhely: 2072 Zsámbék Petőfi u. 20. Telephelyeink: - 1158 Budapest Késmárk

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen szabályzat célja, hgy meghatárzza a Tudats Nevelés Bt. által flytattt személyes adatk kezelésével kapcslats szabálykat és eljárási rendet, valamint biztsítsa az adatvédelem

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://www.martusz.hu a weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére Adatkezelési tájékoztató - 1 / 11 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató BOLDOGKŐ-FRUIT KFT ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A jelen adatvédelmi szabályzat azkat a személyes adatkat ismerteti, amelyek gyűjtésére, létrehzására (kezelésére) akkr kerül sr, amikr

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató www.hbt-shp.hu A HB Technik Kft. (székhely: 3200 Gyöngyös, Bugát Pál tér 4. 1 em. 4. Adószám: 23802092-2 Cégjegyzékszám: 10-09-032737; Ügyvezető: Hrvát Rland; Telefnszám: +36 20

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató A Bradway-Imm Kft. (tvábbiakban: Adatkezelő) az általa üzemeltetett www.bradwayclub.hu webldal (a tvábbiakban: Hnlap) üzemeltetése srán a Hnlapra látgatók és a Hnlapn ajánlatt kérők

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://www.ash.hu weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére. Adatkezelési tájékoztató - 1 / 21 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://www.webcart.hu weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére. Adatkezelési tájékoztató - 1 / 16 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató SevaCm Kft. 1. BEVEZETÉS A SevaCm Kft. (1048 Budapest, Lakkzó u. 39., tvábbiakban SevaCm Kft., szlgáltató, adatkezelő, Társaság), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://www.halaszmester.hu weboldal látogatói részére. Adatkezelési tájékoztató - 1 / 17 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon regisztrált

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza az Aristn Therm Hungary Kft. tájékztatását tartalmazza a My Aristn prgramban megvalósuló adatkezelésekről. Az adatkezelési tájékztató a 2016/679 számú

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A New West Kft. számára kiemelt fntsságú cél a www.newwest.hu látgatói által rendelkezésre bcsáttt személyes adatk védelme, a látgatók infrmációs önrendelkezési jgának biztsítása.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Kamerás megfigyelő rendszer Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató - 1 / 6 oldal Bevezetés Az elektronikus megfigyelőrendszer alkalmazásának elsődleges célja az emberi élet, testi épség, személyi

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://www.szegedihalaszcsarda.hu weboldal látogatói részére Adatkezelési tájékoztató - 1 / 11 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://www.mavent.hu weboldal valamint a https://www.facebook.com/mavent Facebook oldal látogatói és regisztrált felhasználói részére Bevezetés A szolgáltató

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a fogadoora.com honlap látogatóinak részére. Bevezetés A Graphax.hu Kft továbbiakban, mint szolgáltató, a weboldalakon regisztrált személyek adatait kezeli abból a célból, hogy

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://www.fehertoihalaszcsarda.hu weboldal látogatói részére Adatkezelési tájékoztató - 1 / 11 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon

Részletesebben

Általános Szerződéses Feltételek

Általános Szerződéses Feltételek Általáns Szerződéses Feltételek 1. A szlgáltató adatai, elérhetősége 1. A szlgáltató neve: Match-Meeting Kft. A szlgáltató címe: 1037 Budapest, Bécsi út 85. A szlgáltató cégjegyzékszáma: 11-09-023512 2.

Részletesebben

Adatkezelési adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési adatvédelmi tájékoztató Jelen adatvédelmi - adatkezelési tájékztató célja, hgy a Adatkezelési adatvédelmi tájékztató Rejtett Kincsek Dwn Egyesület, Székhely: 4400 Nyíregyháza, Közép utca 17. Telephelyek: 4400 Nyíregyháza, Bcskai

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a https://roccogyros.hu weboldal látogatói és felhasználói részére. Adatkezelési tájékoztató - 1 / 15 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során, a

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató M-Gólyahír Kft 8716 Mesztegnyő Vörösmarty 110/B 12673689-2-14 hungaryacacia@gmail.com www.magyar-akac.hu / www.hungary-acacia.com Adatkezelési tájékoztató a http://www.magyar-akac.hu http://www.hungary-acacia.com

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a www.medikis.hu és a www.dokid.hu weboldalak látogatói és regisztrált felhasználói részére Adatkezelési tájékoztató - 1 / 11 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal

Részletesebben

Adatkezelési adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési adatvédelmi tájékoztató Adatkezelési adatvédelmi tájékztató Jelen adatvédelmi - adatkezelési tájékztató célja, hgy az INTERNATIONAL LANGUAGE SCHOOL Nyíregyházi Nyelviskla Krlátlt Felelősségű Társaság Rövid név: ILS Nyelviskla

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. DÍVA 2002 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság május 25.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. DÍVA 2002 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság május 25. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ DÍVA 2002 Kereskedelmi és Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság 2018. május 25. TARTALOMJEGYZÉK I.BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK, A TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA, HATÁLYA...5 II.FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK...7

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Lmex Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) által a vásárlóit érintő adatkezelésekkel kapcslats tájékztatást. Az adatkezelési tájékztató a 2016/679 számú

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ BEVEZETÉS Adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon regisztrált személyek adatait kezeli abból a célból, hogy részükre megfelelő szolgáltatást nyújthasson. A szolgáltató

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Participati Kft. és az AON Magyarrszág Kft. által a HR Fest elnevezésű rendezvénnyel kapcslatban megvalósuló adatkezelésekkel kapcslats tájékztatást.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Röviden Bevezetés Személyes adatkat csak a törvényeknek megfelelően gyűjtünk és kezelünk. Az adatkat a lehető legbiztnságsabban tárljuk Harmadik félnek személyes adatkat csak hzzájárulással

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a https://akciosujsag.info.hu weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére. Adatkezelési tájékoztató - 1 / 18 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató. a weboldal látogatói és dr. Pongrácz Judit egyéni ügyvéd ügyvédi szolgáltatását igénybevevők részére.

Adatkezelési tájékoztató. a   weboldal látogatói és dr. Pongrácz Judit egyéni ügyvéd ügyvédi szolgáltatását igénybevevők részére. Adatkezelési tájékoztató a www.pongracz.hu weboldal látogatói és dr. Pongrácz Judit egyéni ügyvéd ügyvédi szolgáltatását igénybevevők részére. Bevezetés Az adatkezelő (a továbbiakban Ügyvéd) az ügyvédi

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a www.brandformance.hu weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére. Adatkezelési tájékoztató - 1 / 16 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://webaruhaz.gamper.hu... weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére Adatkezelési tájékoztató - 1 / 12 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a https://www.dondagi.hu weboldal látogatói és felhasználói részére. Adatkezelési tájékoztató - 1 / 15 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során,

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. R & D TRENDY SZALON Korlátolt Felelősségű Társaság május 8. TARTALOMJEGYZÉK

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. R & D TRENDY SZALON Korlátolt Felelősségű Társaság május 8. TARTALOMJEGYZÉK ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ R & D TRENDY SZALON Krlátlt Felelősségű Társaság 2018. május 8. TARTALOMJEGYZÉK I.BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK, A TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA, HATÁLYA... 5 II.FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK...

Részletesebben

Csorba Zsolt EV. Adatvédelmi Szabályzata

Csorba Zsolt EV. Adatvédelmi Szabályzata Csorba Zsolt EV. Adatvédelmi Szabályzata A Csorba Zsolt EV. által üzemeltetett www.penzugyikozpont.hu weboldal lehetőséget kínál az érdeklődők számára, hogy adataik megadásával visszahívást kérjenek, illetve

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://www.betagobelin.net weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére. Adatkezelési tájékoztató - 1 / 22 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése

Részletesebben

Egri Vízilabda Korlátolt Felelősségű Társaság

Egri Vízilabda Korlátolt Felelősségű Társaság ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT Egri Vízilabda Krlátlt Felelősségű Társaság 2018. december 1. TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK, A SZABÁLYZAT CÉLJA, HATÁLYA... - 3 - II. FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK...

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a https://www.evintech.hu weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére. Adatkezelési tájékoztató - 1 / 22 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. Közzététel napja: április 23.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. Közzététel napja: április 23. ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Közzététel napja: 2019. április 23. 1. Bevezetés A jelen tájékztató ( Tájékztató ) célja, hgy rögzítse az UNICEF Magyar Bizttság Alapítvány (székhely: 1077 Budapest, Wesselényi

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://costablancaingatlan.hu weboldal látogatói részére Adatkezelési tájékoztató - 1 / 13 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ amelyben tájékztatjuk Önt, mint hnlapunk látgatóját társaságunk adatkezelési és adatvédelmi szabályairól. 1. Milyen alapelveket követünk adatkezelésünk srán? Társaságunk az adatkezelése

Részletesebben

A Magyar Telekom Nyrt. Hello Mol! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya

A Magyar Telekom Nyrt. Hello Mol! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya A Magyar Telekm Nyrt. Hell Ml! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ( Szabályzat ) vnatkzik a Magyar Telekm Nyrt. (Cg. 01-10-041928, 1013 Budapest, Krisztina

Részletesebben

Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk, és megválaszoljuk kérdését. címünk:

Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk, és megválaszoljuk kérdését.  címünk: 1 1. Az adatkezelés célja A Gldberg Cnsulting Kft. (cím: 1191 Budapest, Hamvas utca 7-9.) a tvábbiakban, szlgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jgi közlemény

Részletesebben

PRIVACY POLICY. 1. Ki kicsoda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban?

PRIVACY POLICY. 1. Ki kicsoda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? PRIVACY POLICY 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? 2. Mi a jelen Adatvédelmi Szabályzat célja? 3. Ki az Ön személyes adatainak kezelője és milyen elérhetőségeken keresheti az adatkezelőt? 4.

Részletesebben