Adatkezelési tájékoztató

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Adatkezelési tájékoztató"

Átírás

1 Adatkezelési tájékztató BOLDOGKŐ-FRUIT KFT ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A jelen adatvédelmi szabályzat azkat a személyes adatkat ismerteti, amelyek gyűjtésére, létrehzására (kezelésére) akkr kerül sr, amikr Ön a webldalt ( Webldal ) használja. A Szabályzat tvábbá ismerteti a személyes adatk felhasználásának, megsztásának és védelmének módját, hgy személyes adatait illetően milyen választási lehetőségei vannak, és hgyan léphet velünk kapcslatba. 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A Bldgkő-Fruit Kft. minden esetben biztsítja az általa kezelt személyes adatk tekintetében az adatkezelés jgszerűségét és célszerűségét. E tájékztató célja, hgy a cégünk szlgáltatásait igénybe vevő ügyfelek, magánszemélyek személyes adataik megadása előtt megfelelő infrmációkat kaphassanak arról, hgy cégünk adataikat milyen feltételek és garanciák mellett, mennyi ideig kezeli. Az e tájékztatóban fglaltakhz cégünk minden személyes adatkezeléssel járó esetben tartja magát, az itt leírtakat magunkra nézve kötelezőnek tartjuk. Fenntartjuk ugyanakkr a jelen egyldalú jgnyilatkzatban leírtak megváltztatásának jgát, ez esetben az érintetteket előzetesen tájékztatni fgjuk. Kérjük, amennyiben kérdése van az e tájékztatóban fglaltakkal kapcslatban, írjn levelet nekünk. Cégünk tevékenységének adatkezelései önkéntes hzzájárulásn alapulnak, illetve biznys esetekben az adatkezelés jgszabályi kötelezettségen, szerződésen, a szerződés megkötését megelőzően az érintett kérésére történő lépések megtételéhez szükséges indkn, illetve az adatkezelő jgs érdekén alapul. Adatkezeléseink megfelelnek a vnatkzó jgszabályknak, különösen a következőknek: Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatk kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatk szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályn kívül helyezéséről (általáns adatvédelmi rendelet, a tvábbiakban: GDPR ) Az infrmációs önrendelkezési jgról és az infrmációszabadságról szóló évi CXII. törvény ( tv. ). Ki a felelős személyes adatainak kezeléséért? Az Ön személyes adatainak kezeléséért felelős: Név: Bldgkő-Fruit Kft. Székhely: 3885 Bldgkőváralja, Béke út 31.

2 Telefn: 46/ Adószám: Cégjegyzékszám: Fgalm meghatárzásk személyes adat : aznsíttt vagy aznsítható természetes személyre ( érintett ) vnatkzó bármely infrmáció; aznsítható az a természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módn, különösen valamely aznsító, például név, szám, helymeghatárzó adat, nline aznsító vagy a természetes személy testi, fizilógiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szciális aznsságára vnatkzó egy vagy több tényező alapján aznsítható; adatkezelés : a személyes adatkn vagy adatállmánykn autmatizált vagy nem autmatizált módn végzett bármely művelet vagy műveletek összessége, így a gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, taglás, tárlás, átalakítás vagy megváltztatás, lekérdezés, betekintés, felhasználás, közlés tvábbítás, terjesztés vagy egyéb módn történő hzzáférhetővé tétel útján, összehanglás vagy összekapcslás, krlátzás, törlés, illetve megsemmisítés; adatkezelő : az a természetes vagy jgi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely a személyes adatk kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy máskkal együtt meghatárzza; ha az adatkezelés céljait és eszközeit az uniós vagy a tagállami jg határzza meg, az adatkezelőt vagy az adatkezelő kijelölésére vnatkzó különös szempntkat az uniós vagy a tagállami jg is meghatárzhatja; adatfeldlgzó : az a természetes vagy jgi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely az adatkezelő nevében személyes adatkat kezel; címzett : az a természetes vagy jgi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, akivel vagy amellyel a személyes adatt közlik, függetlenül attól, hgy harmadik fél-e. Azn közhatalmi szervek, amelyek egy egyedi vizsgálat keretében az uniós vagy a tagállami jggal összhangban férhetnek hzzá személyes adatkhz, nem minősülnek címzettnek; az említett adatk e közhatalmi szervek általi kezelése meg kell, hgy feleljen az adatkezelés céljainak megfelelően az alkalmazandó adatvédelmi szabályknak; az érintett hzzájárulása : az érintett akaratának önkéntes, knkrét és megfelelő tájékztatásn alapuló és egyértelmű kinyilvánítása, amellyel az érintett nyilatkzat vagy a megerősítést félreérthetetlenül kifejező cselekedet útján jelzi, hgy beleegyezését adja az őt érintő személyes adatk kezeléséhez; adatvédelmi incidens : a biztnság lyan sérülése, amely a tvábbíttt, tárlt vagy más módn kezelt személyes adatk véletlen vagy jgellenes megsemmisítését, elvesztését, megváltztatását, jgsulatlan közlését vagy az azkhz való jgsulatlan hzzáférést eredményezi.

3 MILYEN személyes adatkat gyűjtünk, és MIKOR kerül sr adatgyűjtésre? Az Ön által igényelt szlgáltatásk biztsítása céljából biznys személyes adatk megadását kérjük Öntől. Az ilyen személyes adatk közé tartznak az alábbiak: elérhetősége, ideértve nevét, címét, telefnszámát és szállítási, illetve számlázási címét; személyes adatai, ideértve a nemet krábbi vásárlásainak adatait; egyéni beállításk, ideértve az Ön kívánságlistáját, marketing üzenetekre és ckie-kra vnatkzó beállításait. A fenti flyamatkkal kapcslats tvábbi infrmációkat a jelen adatvédelmi szabályzat alábbi Ckie-k és webjelzők (Pixel Tags) című fejezete tartalmazza. Ilyen adatk a következők: Ckie-k, IP címek, referer fejlécek, az Ön böngészőjét és annak verzióját aznsító adatk, valamint webjelzők és címkék. GYERMEKEKRE vnatkzó személyes adatk Betartjuk a helyi jgszabálykat és gyermekek számára nem engedélyezzük a webldalunkra a regisztrációt, amennyiben nem töltötték be a lakóhelyük szerinti rszágban előírt törvényes krhatárt. Fnts, hgy kiemeljük, hgy ez az életkr betöltött 16 év Magyarrszágn. A 16. életévét be nem töltött gyermek esetén, a gyermekek személyes adatainak kezelése csak akkr és lyan mértékben jgszerű, ha a hzzájárulást a gyermek feletti szülői felügyeletet gyakrló adta meg, illetve engedélyezte. Ezért prgramjainkban és rendezvényeinken résztvevő gyermekek esetén szülői hzzájárulást kérünk. Nekünk nem áll módunkban a hzzájáruló személy jgsultságát ellenőrizni, illetve a törvényes képviselő nyilatkzatának tartalmát megismerni, így az Érintett, illetve annak törvényes képviselője szavatl azért, hgy a hzzájárulás megfelel a jgszabályknak. Mi a szlgáltatás használata esetén a törvényes képviselő megfelelő hzzájárulását megadttnak tekintjük. A gyűjtött személyes adatk kezeléséhez használt ESZKÖZÖK Webldalunk használatakr böngészője vagy mbil készülékének platfrmja tvábbi eszközöket biztsít az Ön számára annak ellenőrzése céljából, hgy az eszköz mikr gyűjt, illetve szt meg biznys kategóriákba tartzó személyes adatkat. Így például, az Ön mbil eszköze vagy böngészője lyan eszközöket biztsíthat, amelyek lehetővé teszik a ckie-k használatának vagy a helyzetmegsztásnak az ellenőrzését. Javasljuk, hgy ismerje meg és vegye igénybe a készülékein rendelkezésre álló eszközöket. MIÉRT és HOGYAN használjuk (kezeljük) személyes adatait? Az Ön személyes adatait a következők szerint használjuk fel:

4 Webldalunk és annak Szlgáltatásaikr Ön által igényelt funkcióinak biztsítása céljából Amikr webldalunkat használja, személyes adatait az Ön által igényelt termék vagy szlgáltatás biztsítása céljából használjuk fel. Ilyen lehet, mikr webldalunkn vásárl vagy részt vesz valamelyik rendezvényen vagy akcióban, az Ön által megadtt elérhetőségeket az ilyen vásárlással, rendezvénnyel vagy akcióval kapcslats kmmunikáció céljából használjuk fel. Amennyiben megkeresi ügyfélszlgálatunkat, lyan Önre vnatkzó infrmációkat használunk fel, mint például a szállításra, illetve fizetésre, vagy az Ön által megvásárlt termékre, szlgáltatásra vnatkzó adatk, annak érdekében, hgy segítsünk Önnek megldani valamely prblémát vagy kérdést. A hírlevél feliratkzók által a feliratkzás srán megadtt adatk, melyek felhasználási célja a jövőbeni akciók, marketing ajánlatk küldése: Név, , mbiltelefn szám Az érintettek köre: a vásárlás, vagy regisztráció srán hírlevélre feliratkzók A kapcslatfelvételi űrlapn megadtt adatk, melyek felhasználási célja az ügyfél kérdésének megválaszlása: Név, . Az üzenet küldése srán választható pció a hírlevél feliratkzás is, az ügyfélszlgálat a megkeresés adatait technikai kkból az ügyfél igények megválaszlásáig tárlja, marketing célú üzenetet az ügyfél engedélyének hiányában nem küld. Az érintettek köre: üzenetet küldők. Száms esetben webldalunk biznys funkcióinak használatáhz esetleg tvábbi adatkat vagy tvábbi hzzájárulást kell adnia egyes adatk meghatárztt módn történő felhasználása céljából. Például a közösségi médiában történő tartalm megsztás céljából. Ilyen lehet a Facebk, Messenger, Twitter, Ggle+ és WhatsApp biztsítják. Használatukhz Ön beleegyezett adatkezelési irányelveikbe, ellenkező esetben nem tud belépni ezekre az ldalakra és ezeket a funkciókat webldalunkn sem tudja használni. A termékeinkre, szlgáltatásainkra, rendezvényeinkre vnatkzó infrmációk ismertetése céljából és egyéb prmóciós célkból Amennyiben Ön ehhez hzzájárul, akkr szlgáltatásainkkal, rendezvényeinkkel és egyéb prmóciókkal kapcslats marketing közleményeket és híreket küldünk Önnek. Hzzájárulásának megadását követően Ön bármikr jelezheti, hgy nem kíván ilyen tájékztatáskat kapni. Az Ön által megadtt infrmációkat, valamint az Ön vásárlásaira, rendezvényeinken részvételére vnatkzó adatkból, valamint egyéb frráskból származó infrmációkat az Ön érdeklődésére számt tartó termékekkel és szlgáltatáskkal kapcslats, személyre szabtt üzenetek küldése céljából használhatjuk fel. Ön ennek a módsítását, bármikr kérheti tőlünk. Üzleti tevékenységünk flytatása, termékeink és szlgáltatásaink fejlesztése és támgatása céljából Az Ön által részünkre átadtt személyes adatkat üzleti tevékenységünk flytatása céljából is felhasználjuk. Például, az Ön vásárlása esetén a vnatkzó infrmációkat könyvelési, és

5 egyéb belső funkciók céljából használjuk fel. A termékeink és szlgáltatásaink Ön által való használatának módjára vnatkzó személyes adatkat a felhasználói felület fejlesztése céljából használjuk fel, és az ilyen adatk segítséget nyújtanak számunkra a műszaki és szlgáltatási prblémák aznsítása. Egyéb célk Az Ön személyes adatait egyéb módkn is felhasználhatjuk és erre vnatkzóan az adatgyűjtés időpntjában külön értesítést küldünk (pl. elégedettségi felmérés), valamint szükség esetén az Ön hzzájárulását kérjük. Adatkezelés jgalapja Az Ön személyes adatainak kezelése a webldalunk Ön által történő használatának módjától függően meghatárztt jgalapkn történik. Amennyiben termékeket, szlgáltatást vásárl webldalunkn, szükségünk van személyes adataira az Önnel létrejövő szerződés teljesítése céljából. Például, megrendelésének teljesítése érdekében szükségünk van az Ön fizetési és elérhetőségi adataira. Olyan egyéb jgalapra is hivatkzunk, mint például az üzleti vállalkzásként ahhz fűződő jgs érdekeink, hgy valamely jgszabályi kötelezettséget teljesítsünk, vagy megvédjük az Ön létfntsságú érdekeit. EGYÉB ADATKEZELÉSEK E tájékztatóban fel nem srlt adatkezelésekről az adat felvételekr adunk tájékztatást. Tájékztatjuk ügyfeleinket, hgy egyes hatóságk, közfeladatt ellátó szervek, bíróságk személyes adatk közlése céljából megkereshetik cégünket. Cégünk e szervek részére amennyiben az érintett szerv a pnts célt és az adatk körét megjelölte személyes adatt csak annyit és lyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításáhz elengedhetetlenül szükséges, és amennyiben a megkeresés teljesítését jgszabály írja elő. A SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSÁNAK MÓDJA, AZ ADATKEZELÉS BIZTONSÁGA Cégünk számítástechnikai rendszerei és más adatmegőrzési helyei a székhelyen és az adatfeldlgzó által bérelt szervereken találhatók meg. Cégünk a személyes adatk kezeléséhez a szlgáltatás nyújtása srán alkalmaztt infrmatikai eszközöket úgy választja meg és üzemelteti, hgy a kezelt adat: 1. az arra feljgsítttak számára hzzáférhető (rendelkezésre állás); 2. hitelessége és hitelesítése biztsíttt (adatkezelés hitelessége); 3. váltzatlansága igazlható (adatintegritás); 4. a jgsulatlan hzzáférés ellen védett (adat bizalmassága) legyen. Különös gndssággal figyelünk az adatk biztnságára, megtesszük tvábbá azkat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítjuk azkat az eljárási szabálykat, amelyek a GDPR szerinti garanciák érvényre juttatásáhz szükségesek. Az adatkat megfelelő

6 intézkedésekkel védjük különösen a jgsulatlan hzzáférés, megváltztatás, tvábbítás, nyilvánsságra hzatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés, sérülés, tvábbá az alkalmaztt technika megváltzásából fakadó hzzáférhetetlenné válás ellen. Cégünk és partnereink infrmatikai rendszere és hálózata egyaránt védett a számítógéppel támgattt csalás, a számítógépvírusk, a számítógépes betörések és a szlgálatmegtagadásra vezető támadásk ellen. Az üzemeltető a biztnságról szerverszintű és alkalmazásszintű védelmi eljáráskkal is gndskdik. Az adatk napi biztnsági mentése megldtt. Az adatvédelmi incidensek elkerülése érdekében cégünk minden lehetséges intézkedést megtesz, egy ilyen incidens bekövetkezése esetén incidenskezelési szabályzatunk szerint haladéktalanul fellépünk a kckázatk minimalizálása, a kárk elhárítása érdekében. Személyes adatainak VÉDELME és KEZELÉSE Titksítás és biztnság Személyes adatai biztnságának megőrzése érdekében száms műszaki és szervezeti biztnsági intézkedést alkalmazunk, ideértve a titksítási és hitelesítési eszközöket. Számítógépeinken és mbil-telefnjainkn, melyeken dlgzunk, csak PIN kóddal lehet belépni. Ez érvényes például a képernyő védőből való visszatérésre is. Közösségi felületeinken 2 faktrs hitelesítést alkalmazunk. Személyes adatainak megőrzése Személyes adatait a jelen adatvédelmi szabályzatban meghatárztt célk teljesüléséhez szükséges ideig tárljuk (kivéve, ha a vnatkzó jgszabályk ennél hsszabb megőrzési időt írnak elő). Amennyiben Ön rekláminfrmációkat is kért tőlünk, így addig, amíg fiókjának törlését nem kéri tőlünk. A termék vásárláskkal kapcslats személyes adatk esetén az ilyen adatkat hsszabb ideig őrizzük a jgszabályi kötelezettségeknek (például adózásra és adásvételre vnatkzó jgszabályk) történő megfelelés céljából. Az Ön személyes adataihz fűződő JOGAI Ön jgsult a következőket igényelni: tájékztatást kérhet személyes adatai kezeléséről; kérheti személyes adatainak helyesbítését; kérheti személyes adatainak törlését vagy zárlását; tiltakzhat személyes adatának kezelése ellen. Amennyiben megadta nekünk hzzájárulását személyes adatainak kezeléséhez, Ön jgsult hzzájárulását bármikr visszavnni. Amennyiben máslatt kíván kapni a személyes adatairól vagy bármely másik jgát gyakrlni kívánja, vegye fel velünk a kapcslatt. Ilyen lehet az általunk feldlgztt adatairól, az adatkezelés céljáról, jgalapjáról, időtartamáról, az Adatfeldlgzók nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő

7 tevékenységéről, tvábbá arról, hgy kik és milyen célból kapják, vagy kapták meg az adatkat. Ezt Mi 30 (harminc) naptári napn belül írásban megküldjük Önnek. A személyes adatait töröljük, ha a kezelése jgellenes; Ön az adatk törlését kéri; az hiánys vagy téves és ez az állapt jgszerűen nem krrigálható feltéve, hgy a törlést törvény nem zárja ki; az adatkezelés célja megszűnt; az adatk tárlásának törvényben meghatárztt határideje lejárt; a törlést a bíróság vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Infrmációszabadság Hatóság elrendelte. COOKIE-k és webjelzők (Pixel Tagek) Webldalunk használatakr az Ön internet böngészője által küldött lyan infrmációkat gyűjt, amelyek személyes adatkat is tartalmazhatnak. Az ilyen infrmációk gyűjtésére többféle módszert, így például ckie-kat és webjelzőket használunk. Az így gyűjtött infrmációk tartalmazhatják az Ön 1. egyedi ckie aznsítóját, ckie infrmációkat, valamint infrmációkat arra vnatkzóan, hgy az Ön eszköze rendelkezik-e biznys funkciók használatáhz szükséges szftverrel; 2. egyedi eszköz aznsítóját és eszköz típusát; 3. a dmain-re, a böngésző típusára és nyelvére, 4. az perációs rendszerre és rendszer beállításkra; 5. az rszágra és időzónára; és 6. a krábban felkeresett webldalakra vnatkzó adatkat; 7. a Webldalainkn tett látgatásaira, így például kattintási szkásaira, vásárlásaira és megjelölt preferenciáira vnatkzó infrmációkat; valamint 8. elérési időket és referer URL fejléceket. Webldalunkn keresztül ckie-k, harmadik felek plug-in eszközei és widgetek alkalmazásával harmadik felek is gyűjthetnek infrmációkat. Az ilyen harmadik felek közvetlenül az Ön internetes böngészőjéről gyűjtenek adatkat és az ilyen adatk kezelése az adtt harmadik fél saját adatvédelmi szabályzatának függvényében történik. Ilyen lehet a Ggle, Facebk, Htjar, Salesautpilt. Webldalunkn vevők általi használatának nymn követése és a vevői preferenciák vizsgálata céljából ckie-kat és webjelzőket alkalmazunk. Ez lehetővé teszi számunkra, hgy vevőink részére szlgáltatáskat nyújtsunk és fkzzuk az nline felhasználói élményt. Ckie-kat és webjelzőket használunk tvábbá a webldal frgalmra és az interakciókra vnatkzó összesített adatk gyűjtésére, tendenciák aznsítására és statisztikai adatk gyűjtésére webldalaink fejlesztése céljából. Webldalainkn általában a ckie-k hármféle típusát alkalmazzuk: Feltétlenül szükséges sütik: Ezek a ckie-k az ldal alapvető működéséhez szükségesek és ezért mindig bekapcslt állaptban vannak. A funkcinális ckie-k közé tartznak azk a ckie-k, amelyek megjegyzik az Ön

8 beállításait a webldalunkn egyetlen alkalmmal tett látgatása, vagy amennyiben úgy kívánja, minden egyes látgatás srán. Támgatást nyújtanak biztnsági kérdésekben és az előírásknak történő megfelelés srán. Statisztika: Ezek a ckie-k a felhasználás nymn követése révén lehetővé teszik számunkra webldalunk működésének javítását. Biznys esetekben ezek a ckie-k növelik az Ön kéréseinek feldlgzási sebességét és megjegyzik a webldaln Ön által kiválaszttt beállításkat. Az ilyen ckie-k elutasítása akadályzhatja az ajánlatk személyre szabását és lassíthatja az ldal működését. Marketing: A közösségi média ckie-k lehetővé teszik a közösségi hálózatkhz való kapcslódását és a webldalunkn található tartalmak közösségi médián keresztül történő megsztását. A (harmadik felek által használt) reklám ckie-k lyan infrmációkat gyűjtenek, amelyek elősegítik az Ön érdeklődési körének megfelelő reklámk megjelenítését, mind a Mi webldalunkn, mind más ldalakn. Biznys esetekben az ilyen ckie-k alkalmazásával együtt jár az Ön személyes adatainak feldlgzása. Az ilyen ckie-k letiltása esetén lyan reklámk kerülhetnek megjelenítésre, amelyek kevésbé felelnek meg az Ön érdeklődési körének, vagy előfrdulhat, hgy Ön nem tud megfelelően kapcslódni a Facebk-hz, Twitter-hez, illetve egyéb közösségi hálózatkhz és/vagy nem tud tartalmakat megsztani a közösségi médián keresztül. Önnek lehetősége van arra, hgy karbantartsa és/vagy tetszés szerint törölje a sütiket. Kérjük, hgy az ezzel kapcslats tudnivalókért látgassn el az abutckies.rg webhelyre. Ön törölni tudja a számítógépén tárlt összes sütit, és a böngészőprgramk többségében le tudja tiltani a telepítésüket. Ebben az esetben aznban előfrdulhat, hgy minden alkalmmal, amikr ellátgat egy adtt ldalra, manuálisan el kell végeznie egyes beállításkat, és számlnia kell azzal is, hgy biznys szlgáltatásk és funkciók esetleg nem működnek. Adatvédelmi Szabályzatunk MÓDOSÍTÁSA A vnatkzó jgszabályk és eljárási gyakrlataink időről időre váltznak. Amennyiben adatvédelmi szabályzatunk frissítéséről döntünk, a módsításkat közzétesszük webldalunkn. Az Ön személyes adatai általunk történő kezelése módjának lényeges módsítása esetén előzetes értesítést küldünk az Ön részére, illetve, amennyiben azt a jgszabályk előírják, az ilyen módsításk végrehajtását megelőzően az Ön hzzájárulását kérjük. Ön az általunk nyújttt szlgáltatás igénybe vételével, ráutaló magatartással fgadja el a módsíttt adatkezelési tájékztatóban fglaltakat. Jgrvslat Ön az Inftv ában meghatárztt kkból tiltakzhat személyes adatának kezelése ellen. Ebben az esetben Mi a kérelem benyújtásától számíttt 15 (tizenöt) naptári nap alatt kötelesek vagyunk tiltakzását megvizsgálni és annak eredményéről Önt írásban tájékztatni.

9 Ha Ön döntésünkkel nem ért egyet, illetve, ha nem tarjuk be a határidőt, akkr Ön a döntés közlésétől, illetve a határidő utlsó napjától számíttt 30 (harminc) naptári napn belül bírósághz frdulhat. Amennyiben úgy érzi, hgy jgait megsértettük bírósághz frdulhat az Inftv ában meghatárzttak szerint. Jgrvslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Hatóságnál is lehet élni: Infrmációszabadság Név: Nemzeti Adatvédelmi és Infrmációszabadság Hatóság Székhely: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasr 22/C. Hnlap: Telefn: +36 (1) ugyfelszlgalat@naih.hu

ADATVÉDELMI és COOKIE SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI és COOKIE SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI és COOKIE SZABÁLYZAT A jelen adatvédelmi szabályzat azkat a személyes adatkat ismerteti, amelyek gyűjtésére, létrehzására (kezelésére) akkr kerül sr, amikr Ön a Be Smart Klub webldalait ( Webldalak

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Süveges Kft. Ez az adatkezelési tájékztató a természetes személyek személyes adatai védelméről és az adatk szabad áramlásáról az Európai Parlament és a

Részletesebben

A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ

A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Látgató! A Hungar Classic Kft. a webldalunkn keresztül rögzített személyes adatkra vnatkzóan az alábbiakról kívánja Önt

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Jelen adatvédelmi tájékztató (Tájékztató) célja azn szabályk megállapítása, amelyek biztsítják, hgy a Cégnév: Best Cntakt Hungary Kft. SZÉKHELY:8200 Veszprém, Pipacs u. 14. ADÓSZÁM:22705813-2-19

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az adatkezelő személye, a szabályzat célja Az adatkezelő neve: Szalay és Társa Kft. (a tvábbiakban Badacsny Ingatlanirda) Székhelye: 8261 Badacsny, Római út 142.

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat 1.) Bevezetés Adatkezelő személye a www.hungargumi.hu Dmain névhez tartzó webldaln Cég név: Tp-Tyre Kft. Székhely: 2072 Zsámbék Petőfi u. 20. Telephelyeink: - 1158 Budapest Késmárk

Részletesebben

Adatkezelő személye a domain névhez tartozó weboldalon

Adatkezelő személye a   domain névhez tartozó weboldalon Adatkezelési tályékztató 1.) Bevezetés Adatkezelő személye a www.felnitrader.hu dmain névhez tartzó webldaln Cég név: Tp-Tyre Kft. Székhely: 2072 Zsámbék Petőfi u. 20. Telephelyeink: - 1158 Budapest Késmárk

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Tarr Kft. (Székhely: 7100 Szekszárd, Kadarka utca 18.; Cégjegyzékszám: 17-09-000720; a tvábbiakban: "Adatkezelő") tájékztatását a webldalán leadható

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen szabályzat célja, hgy meghatárzza a Tudats Nevelés Bt. által flytattt személyes adatk kezelésével kapcslats szabálykat és eljárási rendet, valamint biztsítsa az adatvédelem

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékztató Az Excalibur Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság (a tvábbiakban: Adatkezelő ) által üzemeltetett excaliburknyvek.hu, ajurvedatippek.hu, tantra-centrum.hu, ayurvedamasszazsktatas.hu,

Részletesebben

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-tbrzáshz kapcslódó adatkezelésről 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? Mi, azaz az AmRest Kft. (székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. 3. trny 2. emelet) Ön, azaz az a természetes

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató SevaCm Kft. 1. BEVEZETÉS A SevaCm Kft. (1048 Budapest, Lakkzó u. 39., tvábbiakban SevaCm Kft., szlgáltató, adatkezelő, Társaság), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató A Bradway-Imm Kft. (tvábbiakban: Adatkezelő) az általa üzemeltetett www.bradwayclub.hu webldal (a tvábbiakban: Hnlap) üzemeltetése srán a Hnlapra látgatók és a Hnlapn ajánlatt kérők

Részletesebben

Adatkezelési Szabályzat A Játékosok hozzájárulása alapján a Játékosok személyes adatait a Játékszabály és adatkezelési szabályzat során megadott

Adatkezelési Szabályzat A Játékosok hozzájárulása alapján a Játékosok személyes adatait a Játékszabály és adatkezelési szabályzat során megadott Adatkezelési Szabályzat A Játéksk hzzájárulása alapján a Játéksk személyes adatait a Játékszabály és adatkezelési szabályzat srán megadtt tájékztatás, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete

Részletesebben

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-toborzáshoz kapcsolódó adatkezelésről

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-toborzáshoz kapcsolódó adatkezelésről RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-tbrzáshz kapcslódó adatkezelésről 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? 2. Mi a jelen Adatvédelmi Szabályzat célja? 3. Ki az Ön személyes adatainak

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Patika Platfrm Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) tájékztatását a www.daxa.hu és www.patikaplatfrm.hu dmain nevek alatt elérhető internetes ldal (a tvábbiakban:

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 1. Az adatkezelési tájékztató célja, hatálya Az EsperAm 90 Oktató és Szlgáltató Betéti társaság, rövidített nevén: (a tvábbiakban: Adatkezelő) kiemelt figyelmet frdít arra, hgy

Részletesebben

Adatkezelési adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési adatvédelmi tájékoztató Jelen adatvédelmi - adatkezelési tájékztató célja, hgy a Adatkezelési adatvédelmi tájékztató Rejtett Kincsek Dwn Egyesület, Székhely: 4400 Nyíregyháza, Közép utca 17. Telephelyek: 4400 Nyíregyháza, Bcskai

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza az evisit Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) www.evisit.hu hnlapján megvalósuló adatkezeléssel kapcslats tájékztatást. Az adatkezelési tájékztató a 2016/679

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Patika Platfrm Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) tájékztatását az általa közzétett álláshirdetéssel összefüggő adatkezeléssel kapcslatban. Elérhetőségeink:

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A New West Kft. számára kiemelt fntsságú cél a www.newwest.hu látgatói által rendelkezésre bcsáttt személyes adatk védelme, a látgatók infrmációs önrendelkezési jgának biztsítása.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Az adatkezelési tájékztató a WebEye Magyarrszág Kft. (székhely: 1043 Budapest, Dugnics utca 11.; cégjegyzékszáma: 01-09-860532) WebEye Szlgáltatás nyújtása tárgyában létrejött Előfizetési

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató www.hbt-shp.hu A HB Technik Kft. (székhely: 3200 Gyöngyös, Bugát Pál tér 4. 1 em. 4. Adószám: 23802092-2 Cégjegyzékszám: 10-09-032737; Ügyvezető: Hrvát Rland; Telefnszám: +36 20

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. Közzététel napja: április 23.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. Közzététel napja: április 23. ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Közzététel napja: 2019. április 23. 1. Bevezetés A jelen tájékztató ( Tájékztató ) célja, hgy rögzítse az UNICEF Magyar Bizttság Alapítvány (székhely: 1077 Budapest, Wesselényi

Részletesebben

KÉZENFOGVA ALAPÍTVÁNY JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT

KÉZENFOGVA ALAPÍTVÁNY JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT KÉZENFOGVA ALAPÍTVÁNY JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Az alábbi tájékztató célja, hgy segítségével Ön a Kézenfgva Alapítvány Jgsegély Szlgálata (A tvábbiakban: Szlgáltató) (http://kezenfgva.hu/jgsegely-szlgalat)

Részletesebben

Adatkezelési adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési adatvédelmi tájékoztató Adatkezelési adatvédelmi tájékztató Jelen adatvédelmi - adatkezelési tájékztató célja, hgy az INTERNATIONAL LANGUAGE SCHOOL Nyíregyházi Nyelviskla Krlátlt Felelősségű Társaság Rövid név: ILS Nyelviskla

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (Érvényes: május 23-tól)

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (Érvényes: május 23-tól) ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (Érvényes: 2018. május 23-tól) A Badacsny Ingatlanirda elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes infrmációinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. Webldalaink jelentős

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza az Aristn Therm Hungary Kft. tájékztatását tartalmazza a My Aristn prgramban megvalósuló adatkezelésekről. Az adatkezelési tájékztató a 2016/679 számú

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (WEB ldalra) Bevezetés Az NHSZ Zöldfk Zrt. (8600 Siófk, Bajcsy-Zs. u. 220., asz: 11227209-2-14, cgjsz: 14-10- 300063) (a tvábbiakban: Szlgáltató) alá veti magát a következő tájékztatónak.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Participati Kft. és az AON Magyarrszág Kft. által a HR Fest elnevezésű rendezvénnyel kapcslatban megvalósuló adatkezelésekkel kapcslats tájékztatást.

Részletesebben

PRIVACY POLICY. 1. Ki kicsoda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban?

PRIVACY POLICY. 1. Ki kicsoda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? PRIVACY POLICY 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? 2. Mi a jelen Adatvédelmi Szabályzat célja? 3. Ki az Ön személyes adatainak kezelője és milyen elérhetőségeken keresheti az adatkezelőt? 4.

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ amelyben tájékztatjuk Önt, mint hnlapunk látgatóját társaságunk adatkezelési és adatvédelmi szabályairól. 1. Milyen alapelveket követünk adatkezelésünk srán? Társaságunk az adatkezelése

Részletesebben

Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk, és megválaszoljuk kérdését. címünk:

Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk, és megválaszoljuk kérdését.  címünk: 1 1. Az adatkezelés célja A Gldberg Cnsulting Kft. (cím: 1191 Budapest, Hamvas utca 7-9.) a tvábbiakban, szlgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jgi közlemény

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató lakasdekrajandek.hu Adatkezelési tájékztató Bevezetés A Elit Cnt Kft. (2112, Veresegyház, Széchenyi tér 9., Cégjegyzékszám: 13-09-116109, adószám: 14101654-2-13) (a tvábbiakban: Szlgáltató, adatkezelő)

Részletesebben

OTTHONMELEGE.COM ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

OTTHONMELEGE.COM ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ OTTHONMELEGE.COM ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési tájékztató a www.tthnmelege.cm webldal (tvábbiakban Hnlap) adatkezelési gyakrlatának feltételeit tartalmazza. Ez az ldal a B2B Grup Kft. (tvábbiakban:

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT BELCHIM CROP PROTECTION

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT BELCHIM CROP PROTECTION ADATVÉDELMI NYILATKOZAT BELCHIM CROP PROTECTION (Érvényes 2018. május 25-től) A jelen adatvédelmi nyilatkzatt az Ön személyes adatainak a jelen nyilatkzatban feltüntetett kezeléséért közvetlenül vagy a

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Röviden Bevezetés Személyes adatkat csak a törvényeknek megfelelően gyűjtünk és kezelünk. Az adatkat a lehető legbiztnságsabban tárljuk Harmadik félnek személyes adatkat csak hzzájárulással

Részletesebben

ELTEC HOLDING KFT. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ELTEC HOLDING KFT.   ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ELTEC HOLDING KFT. HTTP://WWW.ELTEC.NET/ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Készítette: Nagy Krisztián Ellenőrizte: Dömölki Csaba Változat: 1.1 (2018.01.02.) ELTEC HOLDING KFT. 1 Tartalomjegyzék BEVEZETÉS... 3 ADATKEZELŐ...

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Jbcapital Kft., mint szlgáltató tájékztatását a jbcapital.eu közvetítési tevékenységével összefüggésben megvalósuló adatkezelésekkel kapcslatban. Az

Részletesebben

A Magyar Telekom Nyrt. Hello Mol! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya

A Magyar Telekom Nyrt. Hello Mol! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya A Magyar Telekm Nyrt. Hell Ml! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ( Szabályzat ) vnatkzik a Magyar Telekm Nyrt. (Cg. 01-10-041928, 1013 Budapest, Krisztina

Részletesebben

Általános Szerződéses Feltételek

Általános Szerződéses Feltételek Általáns Szerződéses Feltételek 1. A szlgáltató adatai, elérhetősége 1. A szlgáltató neve: Match-Meeting Kft. A szlgáltató címe: 1037 Budapest, Bécsi út 85. A szlgáltató cégjegyzékszáma: 11-09-023512 2.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató admiralishajsblt.hu Adatkezelési tájékztató Bevezetés A Sándr Csaba ev. (7700, Mhács, Cselepart üdülő-telep 20., nyilvántartási szám: 51872236, adószám: 76543195-1-22) (a tvábbiakban: Szlgáltató, adatkezelő)

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a PAK Persnal Hungary Kft., mint szlgáltató tájékztatását a pakpersnal.eu közvetítési tevékenységével összefüggésben megvalósuló adatkezelésekkel kapcslatban.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Lmex Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) által a vásárlóit érintő adatkezelésekkel kapcslats tájékztatást. Az adatkezelési tájékztató a 2016/679 számú

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató 1. Adatkezelő és jelen webhely aznsítása 1.1. Tájékztatjuk, hgy jelen webhelyet STRUKTÚRA munkaerő kölcsönző és Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság Székhely: 1077 Budapest Rttenbiller

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ HÍRLEVÉL, WEBOLDAL KÖZZÉTÉTEL NAPJA: MÁJUS 23.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ HÍRLEVÉL, WEBOLDAL KÖZZÉTÉTEL NAPJA: MÁJUS 23. ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ HÍRLEVÉL, WEBOLDAL KÖZZÉTÉTEL NAPJA: 2018. MÁJUS 23. Az Adatkezelő adatai: Szervezet neve: Dahlia Jóga Egyesület (tvábbiakban: Adatkezelő ) Székhely, pstacím: 4026 Debrecen, Darabs

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Tartalom

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Tartalom ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Tartalm 1. MI A TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA?... 1 2. ADATKEZELŐ ADATAI... 2 3. MILYEN ADATKEZELÉSI FOLYAMATOK TÖRTÉNNEK A WEBOLDALAKON?... 2 4. MILYEN JOGAI VANNAK AZ ÉRINTETTEKNEK?... 5

Részletesebben

NAIH-71997/ hírlevél küldés, direkt marketing, Az adatkezelő adatai, elérhetősége:

NAIH-71997/ hírlevél küldés, direkt marketing, Az adatkezelő adatai, elérhetősége: 1.1. Az adatkezelő az S-Process Kft. (székhely: 5700 Gyula, Erdélyi Sándor u. 12/A.; cégjegyzékszám: Cg. 04-09-012972; statisztikai számjel: 24806680-7022- 113-04; adószám: 24806680-1-04) (a továbbiakban:

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Tartalmjegyzék ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Elfgadás dátuma: 2019-03-01 Adatkezelési tájékztató Adatkezelő adatai A hnlapn végzett adatkezelések jgszabályi háttere, jgalapja, célja, a kezelt személyes adatk

Részletesebben

SASA.COM KFT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

SASA.COM KFT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT SASA.COM KFT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A SASA.COM KFT. (2483 Gárdony, Balatoni út 51, adatvedelem.sasa@gmail.com, tel: 0622/370-126, adószám: 13996206-2-07, a továbbiakban szolgáltató, adatkezelő), mint adatkezelő,

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ amelyben tájékztatjuk Önt, mint hnlapunk látgatóját, valamint szlgáltatásaink igénybe vevőjét Kamaránk és jelen hnlapunk adatvédelmi szabályairól. 1. Milyen alapelveket követünk?

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Tartalmjegyzék Bevezető... 1 Jelen tájékztató nrmatív hátterét a következő jgszabályk alktják:... 2 A tájékztatóban található legfntsabb fgalmak és azk értelmezése:... 2 Az adatkezelés

Részletesebben

TELJESÍTMÉNYTÚRÁZÓK TÁRSASÁGA TTT

TELJESÍTMÉNYTÚRÁZÓK TÁRSASÁGA TTT TELJESÍTMÉNYTÚRÁZÓK TÁRSASÁGA TTT Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat 2018. Készítette: Dr. Lengvári Tibr 1 TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETÉS... 3 1. Vnatkzó jgszabályk... 3 2. Fgalmak... 4 II. ADATKEZELÉSI

Részletesebben

ISO 9000 FÓRUM EGYESÜLET ISO 9000 FÓRUM ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ISO 9000 FÓRUM EGYESÜLET ISO 9000 FÓRUM ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ISO 9000 FÓRUM EGYESÜLET ISO 9000 FÓRUM ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT AZ EURÓPA PARLAMENT ÉS TANÁCS 2016/679 ÁLTALÁNOS ADATVÉDELMI RENDELETE GDPR - A TERMÉSZETES SZEMÉLYEKNEK A SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSE TEKINTETÉBEN

Részletesebben

A 1132 Budapest, Kresz Géza u. 27. szám alatti Mandala Jóga Nyugati elnevezésű stúdió üzemeltetője:

A 1132 Budapest, Kresz Géza u. 27. szám alatti Mandala Jóga Nyugati elnevezésű stúdió üzemeltetője: ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ÓRARENDI ÓRÁN RÉSZVÉTEL (E-BÉRLET), JÓGA TANFOLYAMRA, OKTATÓKÉPZÉSRE, TÁBORRA JELENTKEZÉS KÖZZÉTÉTEL NAPJA: 2018. MÁJUS 24. Az Adatkezelők adatai: A 1132 Budapest, Kresz Géza u.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató. a weboldal látogatói részére

Adatkezelési tájékoztató. a   weboldal látogatói részére Adatkezelési tájékoztató a http://www.orchideatarsasag.hu weboldal látogatói részére Adatkezelési tájékoztató - 1 / 7 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon

Részletesebben

1. SZÁMÚ MELLÉKLET AZ ARCHICOM KFT WEBEYE SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIHEZ ADATFELDOLGOZÁSI MEGBÍZÁS

1. SZÁMÚ MELLÉKLET AZ ARCHICOM KFT WEBEYE SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIHEZ ADATFELDOLGOZÁSI MEGBÍZÁS 1. SZÁMÚ MELLÉKLET AZ ARCHICOM KFT WEBEYE SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIHEZ ADATFELDOLGOZÁSI MEGBÍZÁS a WebEye Szlgáltatás igénybevételével WebEye rendszerbe bekerülő személyes adatk feldlgzására

Részletesebben

Tájékoztatás az EL GUSTO KFT. adatkezeléséről

Tájékoztatás az EL GUSTO KFT. adatkezeléséről Tájékoztatás az EL GUSTO KFT. adatkezeléséről 1. Bevezetés Az EL GUSTO Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 9400 Sopron, Lackner Kristóf utca 35., cégjegyzékszám: Cg 08-09-013295, a továbbiakban EL

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. R & D TRENDY SZALON Korlátolt Felelősségű Társaság május 8. TARTALOMJEGYZÉK

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. R & D TRENDY SZALON Korlátolt Felelősségű Társaság május 8. TARTALOMJEGYZÉK ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ R & D TRENDY SZALON Krlátlt Felelősségű Társaság 2018. május 8. TARTALOMJEGYZÉK I.BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK, A TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA, HATÁLYA... 5 II.FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK...

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. DÍVA 2002 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság május 25.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. DÍVA 2002 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság május 25. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ DÍVA 2002 Kereskedelmi és Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság 2018. május 25. TARTALOMJEGYZÉK I.BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK, A TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA, HATÁLYA...5 II.FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK...7

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Blthely.hu Kft. Online Frgalm Kft. Nagy Ádám ev. 2018. május 18. TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK, A TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA, HATÁLYA... - 3 - II. FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK...

Részletesebben

ADATVÉDELMI IRÁNYELV

ADATVÉDELMI IRÁNYELV Az Irányelv legutlsó módsítása: 2018. április 16. ADATVÉDELMI IRÁNYELV Társaságunk, a belga törvények szerint alapíttt Bridgestne Eurpe NV/SA bejegyzett székhelye: Belgium, Kleine Klsterstraat 10, 1932

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://www.nipponauto.hu weboldal látogatói részére Adatkezelési tájékoztató - 1 / 8 oldal Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon regisztrált

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT. Egri Vízilabda Klub február 20.

ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT. Egri Vízilabda Klub február 20. ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT Egri Vízilabda Klub 2019. február 20. TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK, A SZABÁLYZAT CÉLJA, HATÁLYA... - 3 - II. FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK... - 4 - III. AZ

Részletesebben

Felhasználási feltételek 1.2

Felhasználási feltételek 1.2 Felhasználási feltételek 1.2 E hnlap célja az, hgy segítsen megismerni a 2019.05.18-i találkzón elhangzttakat. Szeretnénk, ha a hnlapunkból másk is hasznt merítenének, de kérjük, ne használja fel annak

Részletesebben

KÜLSŐ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA

KÜLSŐ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA AZ INFOSECTOR KFT. KÜLSŐ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA Dkumentum aznsító: INFOS-TÁJ-2018-019-KAKT-1.0 Hatályba helyezve: 2018. któber 29. Dkumentum Verzió: 1.0 Adatbiztnsági Besrlás: PUBLIKUS (PBB) Kiadó:.

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. La Tenda Home Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság május 2.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. La Tenda Home Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság május 2. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ La Tenda Hme Kereskedelmi és Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság 2018. május 2. TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK, A TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA, HATÁLYA... -

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. BRISK Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság május 18. TARTALOMJEGYZÉK

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. BRISK Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság május 18. TARTALOMJEGYZÉK ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ BRISK Hungary Krlátlt Felelősségű Társaság 2018. május 18. TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK, A TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA, HATÁLYA... - 1 - II. FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK...

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. FAR-MA Kereskedelmi és Szállító Betéti Társaság június 18.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. FAR-MA Kereskedelmi és Szállító Betéti Társaság június 18. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FAR-MA Kereskedelmi és Szállító Betéti Társaság 2018. június 18. TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK, A TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA, HATÁLYA... - 3 - II. FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK...

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1.1. Az adatkezelő az S-Process Kft. (székhely: 5700 Gyula, Erdélyi Sándor u. 12/A.; cégjegyzékszám: Cg. 04-09-012972; statisztikai számjel: 24806680-7022- 113-04; adószám: 24806680-1-04)

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. ADVESZ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság április 23.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. ADVESZ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság április 23. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADVESZ Kereskedelmi és Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság 2018. április 23. TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK, A TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA, HATÁLYA... - 3 -

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. ELEKTRO-OXIGÉN ORVOSI MŰSZER- ÉS ELEKTROTECHNIKAI Korlátolt Felelősségű Társaság június 5.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. ELEKTRO-OXIGÉN ORVOSI MŰSZER- ÉS ELEKTROTECHNIKAI Korlátolt Felelősségű Társaság június 5. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ELEKTRO-OXIGÉN ORVOSI MŰSZER- ÉS ELEKTROTECHNIKAI Krlátlt Felelősségű Társaság 2019. június 5. TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK, A TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA, HATÁLYA...

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. B MARCIPÁN Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság május 18.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. B MARCIPÁN Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság május 18. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ B MARCIPÁN Kereskedelmi és Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság 2018. május 18. TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK, A TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA, HATÁLYA... - 3

Részletesebben

Egri Vízilabda Korlátolt Felelősségű Társaság

Egri Vízilabda Korlátolt Felelősségű Társaság ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT Egri Vízilabda Krlátlt Felelősségű Társaság 2018. december 1. TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK, A SZABÁLYZAT CÉLJA, HATÁLYA... - 3 - II. FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK...

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató és szabályzat

Adatvédelmi tájékoztató és szabályzat Adatvédelmi tájékztató és szabályzat Hatályba lépésének napja: 2018. május 25. BEVEZETÉS Sóti-Silye Adrienn tevékenysége srán fkzttan ügyel a személyes adatk védelmére, a kötelező jgi rendelkezések betartására,

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Hatálys: v1_2017. január 23-tól Tartalmjegyzék ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ... 3 1. Bevezető rendelkezések... 3 2. Az adatkezelő és az adatfeldlgzó... 4 3. A kezelt adatk köre, az adatk

Részletesebben

Söjtör és Térsége Méhészeinek Egyesülete ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

Söjtör és Térsége Méhészeinek Egyesülete ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Söjtör és Térsége Méhészeinek Egyesülete ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 8767 Felsőrajk, Rajki-hegyi út 9. 2018.07.12. 1 1. Az adatkezelő: A Söjtör és Térsége Méhészeinek Egyesülete (8767 Felsőrajk, Rajki-hegyi

Részletesebben

ONLAP GDPR ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ONLAP GDPR ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT Utljára módsítva: 2018. 05. 21. ONLAP GDPR ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT Az MTD Prducts AG ( MTD", mi, minket, miénk ) véleménye szerint fnts, hgy ön megértse, hgy gyűjtjük, tárljuk, sztjuk meg és használjuk

Részletesebben

Csorba Zsolt EV. Adatvédelmi Szabályzata

Csorba Zsolt EV. Adatvédelmi Szabályzata Csorba Zsolt EV. Adatvédelmi Szabályzata A Csorba Zsolt EV. által üzemeltetett www.penzugyikozpont.hu weboldal lehetőséget kínál az érdeklődők számára, hogy adataik megadásával visszahívást kérjenek, illetve

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT. Egri Vízilabda Klub december 1.

ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT. Egri Vízilabda Klub december 1. ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT Egri Vízilabda Klub 2018. december 1. TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK, A SZABÁLYZAT CÉLJA, HATÁLYA... - 3 - II. FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK... - 4 - III. AZ

Részletesebben

A DRÓNPILÓTÁK ORSZÁGOS EGYESÜLETE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA

A DRÓNPILÓTÁK ORSZÁGOS EGYESÜLETE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA A DRÓNPILÓTÁK ORSZÁGOS EGYESÜLETE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA 2018. május 20. Oldal 1 / 18 Tartalmjegyzék Hnnan származhat kezelésre átadtt Személyes Adat?... 4 Mi az Adat kezelés?... 4 Az Adat kezelés

Részletesebben

Milyen információkat gyűjtünk, és hogyan gyűjtjük azokat?

Milyen információkat gyűjtünk, és hogyan gyűjtjük azokat? AZ RCI ADATVÉDELMI NYILATKOZATA Az RCI Eurpe kmlyan veszi az adatvédelmi ügyeket, és szeretné, ha Ön is tisztában lenne azzal, hgy miként gyűjtünk, használunk fel és hzunk nyilvánsságra adatkat. Ez az

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT CÉGNÉV: Netsurf Távközlési és Szlgáltató Kft. SZÉKHELY: 6724 Szeged, Rókusi krt. 42-64. ADÓSZÁM: 12937626-2-06 CÉGJEGYZÉKSZÁM: 06-09-008263 1 Tartalm 1. A szabályzat célja... 4 2.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. ldal I. A szlgáltató ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Neve: HnlapCentrum Bt. Címe: 7624 Pécs, Nagy Jenő utca 20. Adószám: 25782512-1-02 EU adószám: HU25782512 A szlgáltatás ügyfélszlgálat elérhetőségei:

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (ZUGLÓI PARKOLÁS) BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (ZUGLÓI PARKOLÁS) BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (ZUGLÓI PARKOLÁS) BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK A Zuglói Közbiztnsági nn-prfit Krlátlt Felelősségű Társaság (tvábbiakban: ZKNP KFT., székhelye: 1143 Budapest, Laky Adlf u. 36., cégjegyzékszáma:

Részletesebben

ADATVÉDELMI IRÁNYELV

ADATVÉDELMI IRÁNYELV Az Irányelv legutlsó módsítása: 2018. január 31. ADATVÉDELMI IRÁNYELV A Bridgestne Eurpe NV/SA, a belga törvények szerint alapíttt társaság bejegyzett székhelye: Kleine Klsterstraat 10, 1932 Zaventem,

Részletesebben

DIALÓG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. (1037 Budapest, Montevideo u. 3/B., cjsz: ) ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT

DIALÓG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. (1037 Budapest, Montevideo u. 3/B., cjsz: ) ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT DIALÓG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. DIALÓG BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT. (1037 Budapest, Mntevide u. 3/B., cjsz: 01-10-045744) ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT Kelt, Budapest

Részletesebben

Kiss Ferenc Tel.: 82/ ; 82/

Kiss Ferenc Tel.: 82/ ; 82/ Kiss Ferenc Tel.: 82/579-577; 82/579-575 Refrmátus Idősek Otthna www.msdstthn.hu 7257 Msdós, Petőfi Sándr u. 4. kissferenc.idstthn@refrmatus.hu Kérelem a személyes gndskdást nyújtó szciális ellátás igénybevételéhez

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a http://www.prk-global.com a weboldal látogatói részére Adatkezelési tájékoztató - 1 / 7 oldal Bevezetés A szolgáltató teljes mértékben meg kíván felelni a személyes adatok kezelésére

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ SMART JOBS KFT. HATÁLYOS: 2018.05.20. INFO@SMART-JOBS.HU Tartalm 1. Az adatkezelési tájékztató célja... 2 2. Az adatkezelő adatai... 2 3. A kezelt személyes adatk a Smart Jbs Kft.

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató KEDVES LÁTOGATÓ, KEDVES PÁLYÁZÓ! Személyes adatainak védelme kiemelten fnts az FGSZ Zrt. számára. Teljes mértékben tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hgy személyes adatai felett Ön rendelkezik, ezért mindent

Részletesebben

Adja meg címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Adja meg  címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Adja meg e-mail címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Új email cím megadása esetén garantált ajándék 1000 Ft számlajóváírás, ezen felül részt vehet a srslásn, ahl Öné lehet egy iphne6 telefn!

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZLÉSI SZABÁLYZAT CÉLJA A PARAGON-Alkusz Biztsításközvetítő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (tvábbiakban: Biztsításközvetítő) a felmerülő panaszk gyrs és egyértelmű

Részletesebben

"Micsoda NŐ" promóciós játék

Micsoda NŐ promóciós játék "Micsda NŐ" prmóciós játék A játék célja A prmóciós játék célja az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcslat felvételi lista összeállítása és az összegyűjtött adatknak a Kupn

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT GYÓGYFÜRDŐ

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT GYÓGYFÜRDŐ 1 ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT DEBRECENI GYÓGYFÜRDŐ KFT. Hatályba lépés időpntja: 2012. július 1. Az infrmációs önrendelkezési jgról és az infrmációszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 24 (3) bekezdés

Részletesebben

A Játék a kezdőnapon órától és a zárónapon óráig tart.

A Játék a kezdőnapon órától és a zárónapon óráig tart. 1. A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: Silan Szív! (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc u. 6.; cégjegyzékszáma:

Részletesebben

Az adatkezelő elérhetőségei

Az adatkezelő elérhetőségei Adatkezelési tájékoztató a http://www.glaselultrahang.hu weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére. Bevezetés A szolgáltató / adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon regisztrált

Részletesebben

2018. Adatkezelési tájékoztató. A weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére

2018. Adatkezelési tájékoztató. A   weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére 2018. Adatkezelési tájékoztató A www.talentumdebrecen.hu weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére Bevezetés Az adatkezelő a weboldal működtetése során, az oldalon regisztrált személyek adatait

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Vendégeink, Látogatóink bizalma kiemelt fontosságú a számunkra, ezért személyes adataik védelmére különös figyelmet fordítunk. Ennek megfelelően az alábbi adatvédelmi tájékoztatóban

Részletesebben

TELJESÍTMÉNYTÚRÁZÓK TÁRSASÁGA TTT

TELJESÍTMÉNYTÚRÁZÓK TÁRSASÁGA TTT TELJESÍTMÉNYTÚRÁZÓK TÁRSASÁGA TTT Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat 2019. (A 2018-as Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat (1.) felülvizsgálata, módsítása) Készítette: Dr. Lengvári Tibr 1 TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben