ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK"

Átírás

1 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. Általáns szabályk Eltérő íráss megállapdás hiányában a jelen Általáns Szerződési Feltételeik (ÁSZF) vnatkznak a ldalt üzemeltető Thetaverzum Transzfrmációs és Oktatási Krlátlt Felelősségű Társaság Kft. (1011 Budapest, Halász u. 1., 1. em. 1.), mint Jgtulajdns vagy Szlgáltató által tett ajánlatkra, az általuk teljesített szlgáltatáskra, tanflyamkra, wrkshpkra, termékértékesítésre, valamint minden, a szlgáltató által kötött szerződésre. Az így létrejött szerződések távllévők között kötött szerződésnek minősülnek, amely lyan fgyasztói szerződés, amelyet a szerződés szerinti termék vagy szlgáltatás nyújtására szervezett távértékesítési rendszer keretében a felek egyidejű fizikai jelenléte nélkül úgy kötnek meg, hgy a szerződés megkötése érdekében a szerződő felek kizárólag távllévők közötti kmmunikációt lehetővé tévő eszközt alkalmaznak. A szerződés a Szlgáltató és az Ügyfél, mint Fgyasztó között a Regisztráció / Jelentkezem / Ksárba rakm gmbra való kattintással lép életbe, amelyre a fgyasztó és a vállalkzás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Krm. rendelet szabályai vnatkznak. A megrendelő a gmb megnymásával tudmásul veszi és elfgadja az itt leírt Általáns Szerződési Feltételeket. Kérjük, vásárlása előtt tájékzódjn itt, és alapsan lvassa el a feltételeket. Ha valamely kikötésünkkel nem ért egyet vagy észrevétele van, azt jelezze, eltérő esetben úgy tekintjük, hgy a feltételekkel egyetért. II. Szlgáltatás igénybevétele, megrendelések, díjfizetés: 1. Szlgáltatási jgviszny 1.1. A Szlgáltató és Ügyfél között a jgviszny a megrendelés Szlgáltató általi íráss visszaigazlásával jön létre, amely tartalmazza az ktatással kapcslats infrmációkat, fizetési adatkat, valamint jelen szerződés aktuális verzióját.pdf frmátumban.

2 1.2. Az Ügyfelet indklás nélküli felmndási jg illeti meg, melyet a szlgáltatás nyújtására irányuló szerződés megkötésének napjától számíttt tizennégy napn belül gyakrlhat. Az Ügyfél elállási, illetve felmndási jgát a fent már hivatkztt 45/2014. (II.26.) Krm. rendelet 2. mellékletében található nyilatkzat-minta felhasználásával, vagy az erre vnatkzó egyértelmű nyilatkzatával gyakrlhatja. A Szlgáltató az Ügyfél elállási és felmndási jgának gyakrlását hnlapján is biztsítja. Ebben az esetben a Szlgáltató útján haladéktalanul visszaigazlja az Ügyfél nyilatkzatának megérkezését. Mennyiben az Ügyfél a fentieknek megfelelően eláll a szerződéstől, a Szlgáltató haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudmásszerzésétől számíttt tizennégy napn belül visszatéríti az Ügyfél által ellenszlgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is. Ha az Ügyfél a teljesítés megkezdését követően mndja fel szerződést, az elszámlás srán az Ügyfél által aránysan fizetendő összeget a szerződésben megállapíttt ellenszlgáltatás adóval növelt teljes összege alapján kell kiszámítani. Az Ügyfél nem gyakrlhatja elállási, illetve felmndási jgát a szlgáltatás egészének teljesítését követően, ha a Szlgáltató a teljesítést az Ügyfél kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és az Ügyfél tudmásul vette, hgy a szlgáltatás egészének teljesítését követően felmndási jgát elveszíti A Felek között a Szlgáltatás nyújtására vnatkzó jgviszny egyebekben megszűnhet: bármelyik fél jgutód nélküli megszűnése esetén, illetve magánszemély Ügyfél esetében annak halálával; autmatikus megszűnési k esetén (pl. nem fizetéssel) felek közös megegyezésével; felmndással, elállással.

3 2. A Szlgáltató jgai és kötelezettségei 2.1. Szlgáltató kijelenti, hgy a THInK ThetaHealing Institute f Knwledge, Let s THInK Unique (81615 Curlew Drive, Idah Falls, ID 83406, USA, a tvábbiakban THInk ) hitelesített instruktra, és mint ilyen, az általa meghirdetett tanflyamk és wrkshpk megtartására jgsult A Szlgáltató kötelezettséget vállal arra, hgy az általa meghirdetett szlgáltatást az általa nyújtható legmagasabb színvnaln biztsítja a jelentkezőknek A Szlgáltató köteles az általa nyújttt tanflyami infrmációkat a jgszabályi környezet és etikai nrmák betartásával és betartatásával átadni A Szlgáltató jgsult az általa meghirdetett tanflyamk és wrkshpk témájának, időpntjának, valamint az ktatók személyének az egyldalú módsítására, illetve a tanflyamk, wrkshpk törlésére. Az esetleges törlésről illetőleg időpnt, vagy más módsításról a Szlgáltató köteles az Ügyfelet legalább a módsítással érintett esemény időpntjától számíttt öt munkanappal megelőzően értesíteni A Szlgáltató jgsult ezen Általáns Szerződési Feltételek egyldalú módsítására, mindazn esetekben, amikr a gazdasági, vagy szlgáltatási feltételeiben váltzás áll be, vagy a szerződés szövegében található szövegi környezet (helyesírás, elgépelés, ellentmndás stb.) ezt megköveteli. A szerződés módsításáról mindazkat köteles értesíteni, akiket aktuálisan érint. Az ÁSZF és annak mindenkri módsítása a közzétételkr megjelölt időpntban lép hatályba A Szlgáltató jgsult időszaksan lyan akciókat tartani, amely egy általa meghatárztt mértékben kedvezményt biztsít a tanflyamk listaáraiból. Ezen akciók feltételeiről és a kedvezményezettek köréről az akció időtartama alatt köteles a hnlapján ( tájékztatást nyújtani.

4 2.7. A Szlgáltató fenntartja magának a jgkat, hgy a mindenkri szlgáltatási díjakat, árakat maga határzza meg, kérjük az aktuális árakról és díjakról mindig tájékzódjn a hnlapn. Minden szlgáltatásra az annak megrendelése napján irányadó díjszabás irányadó Tekintettel arra, hgy a Szlgáltató által nyújttt biznys szlgáltatásk Ügyfél általi igénybevételére, tanflyamkn, illetve wrkshpn való részvételére kizárólag krábban már elvégzett tanflyammdul esetén van lehetőség, Szlgáltató fenntartja magának a jgt, hgy ilyen előzetesen elvégzett tanflyam hiányában az Ügyféllel megtagadja a szerződéskötést. 3. Az Ügyfél jgai és kötelezettségei 3.1. Az Ügyfél, vagy az általa megnevezett résztvevő a befizetett tanflyamn, wrkshpn jgsult személyesen részt venni, tt jgsult a szlgáltatásk igénybevételére, jgsult tvábbá a tanflyam anyagát tartalmazó anyagk ingyenes átvételére. Az Ügyfél jgsult a tréningen megszerzett infrmációk és tapasztalatk, és tudásanyag saját célú felhasználására, illetve azn tevékenységek végezésre, amelyre az általa elvégzett tanflyam lehetőséget, képesítést ad, a THInK által meghatárztt keretein belül. A tanflyamt elvégző Ügyfél, amennyiben erre igényt tart, a tanflyam befejezésekr a THInK által hitelesített klevelet kap, amely aznban nem minősül Magyarrszágn államilag elismert, felnőttképzési igazlásnak. A tanflyamt elvégző Ügyfél, önkéntesen megadtt adatai alapján felkerülhet a THInK által üzemeltetett hnlapra, mint knzulens, mellyel egyidejűleg az tt meghatárztt feltételeket elfgadja. A fenti hnlapn, személyes belépési adatainak felhasználásával az tt szereplő adatait bármikr megváltztathatja, illetve törölheti Az Ügyfél köteles az általa a jelentkezéskr megadtt adatk és infrmációk különösen az cím - helyességéről meggyőződni, az ebben történt váltzást a tanflyam megkezdéséig jelenteni, mert a hibás adatkból eredő kárkért Szlgáltató nem vállal felelősséget.

5 3.3. Az Ügyfél a tanflyamn, wrkshpn köteles lyan magatartást tanúsítani, amellyel annak megtartását, valamint csprt társait nem zavarja. Ennek megsértése esetén a Szlgáltató jgsult a szerződés aznnali, rendkívüli felmndására, és a szlgáltatás megtagadására. 4. A tanflyamk, wrkshpk helye és ideje 4.1. A tanflyam, wrkshp helye: 1011 Budapest, Halász u. 1., 1. emelet A tanflyam, wrkshp ideje: a megrendelés visszaigazlásában található időpnt, illetve amennyiben ezt Szlgáltató módsítja, arról az Ügyfélnek külön értesítést küld. 5. A tanflyamk, wrkshpk díjai, fizetési módk 5.1. A tanflyamkn, wrkshp-kn való részvétel feltétele a 2.7 pntn kívül - a regisztrációs lapnak a tanflyam megkezdése előtt, a tanflyam helyszínén való kitöltése, valamint a tanflyam díjának kifizetése legkésőbb a tanflyam kezdési időpntjáig. A tanflyam díjait a visszaigazló levélben, illetve az azzal együtt megküldött díjbekérőben leírt módn, átutalással, banki befizetéssel, vagy a tanflyam helyszínén, annak megkezdése előtt készpénzben lehet kiegyenlíteni. A tanflyamk és wrkshpk aktuális részvételi díjairól és feltételeiről az adtt rendezvény saját al-ldalán tájékzódhat. A megfizetett részvételi díjról Szlgáltató számlát állít ki, mely az Ügyfél nline vásárlása esetén az általa megadtt címre megküldésre kerül, illetve azt a tanflyam díjának készpénzzel történő megfizetése esetén, a tanflyamn való részvétel alkalmával kézhez kapja. A megfizetett részvételi díjról Szlgáltató számlát állít ki, melyet Ügyfél a tanflyamn való részvétel alkalmával kézhez kap.

6 5.2. A Szlgáltató fenntartja magának a jgt a tanflyamk időpntjának áthelyezésére. Ebben az esetben a már befizetett tanflyami díj visszakérhető vagy másik tanflyam időpntban használható fel A Szlgáltató fenntartja magának a jgt a tanflyam helyének megváltztatására. Ebben az esetben a megadtt aznsítón keresztül a tanflyam megkezdése előtt legalább 1 héttel az Ügyfél számára értesítést küld. Abban az esetben, ha ez az új helyszín az Ügyfél számára nem megfelelő, a már befizetett tanflyami díj visszakérhető vagy másik tanflyam időpntban használható fel. III. A Szlgáltató szerzői jgai: 6. Szerzői jgk 6.1. Az Ügyfél kötelezettséget vállal arra, hgy a tananyagként kaptt infrmációkat az együttműködés tárgyával össze nem függő módn nem használja fel Ügyfél, mint megrendelő tudmásul veszi, hgy a hnlap teljes tartalma a hnlap üzemeltetőjének szerzői és szellemi tulajdnát képezi. IV. Adatvédelem, tájékztatás, adatvédelmi nyilatkzat A Thetaverzum Kft. (adatkezele s nyilva ntarta si sza ma: NAIH-...) (a tvábbiakban: Szlgáltató) a webldaln (a tvábbiakban: Hnlap) tanflyamkn, wrkshpkn való részvételhez, illetve az ezekhez kapcslódó hanganyagk, e-bkk, DVD-k és más kiegészítő anyagk megrendelésének céljából hnlapt üzemeltet, amelynek srán a Hnlapra látgatók és a Hnlapn regisztrálók (Felhasználók) meghatárztt személyes és egyéb adatait kezeli. Az adatk kezelésével összefüggésben a Szlgáltató ezútn tájékztatja a Felhasználókat a Hnlapn általa kezelt személyes adatkról, a személyes adatk kezelése körében követett elveiről és gyakrlatáról, az

7 adatkezelés céljáról, időtartamáról, valamint az érintettek jgai gyakrlásának módjáról és lehetőségeiről. A a rögzített személyes adatkat bizalmasan, az adatvédelmi jgszabálykkal és nemzetközi ajánláskkal összhangban, a jelen nyilatkzatnak megfelelően kezeli. A hnlapn regisztrált Felhasználók elfgadják és hzzájárulnak, hgy a ldalról, az tt rögzített címükre a Szlgálatató a szlgáltatás működésével kapcslats üzeneteket küldhet, amelyek nem minősülnek sem spam-nek, sem hírlevélnek. Az adatkezelés célja A regisztrációhz kapcslódó adatkezelés célja a Hnlap látgatóinak a Hnlapn keresztül elérhető szlgáltatásk igénybevételéhez szükséges aznsítása, a szlgáltatásk nyújtásának, a teljesítés megfelelőségének dkumentálása, valamint adtt esetben a számlázás lehetővé tétele, illetve a létrejött szerződések biznyítása és a szerződésből eredő igények érvényesítése. Az adatkezelés jgalapja Az adatkezelésre a hnlapn regisztráló felhasználók önkéntes hzzájárulásával kerül sr. A felhasználó a hzzájárulását a hnlap szlgáltatásainak igénybevételével, a prtáln való regisztrációval adja meg. A személyes adatk kezelésére így az infrmációs önrendelkezési jgról és az infrmációszabadságról szóló évi CXII. törvény 5. (1) bekezdés a) pntja alapján, a regisztráló felhasználók önkéntes hzzájárulása alapján kerül sr. A kezelt adatk köre Technikai adatk: A Hnlap használata srán a Szlgáltató technikai kkból autmatikusan rögzíti a Felhasználó IP címét, az általa használt perációs rendszer és böngészőprgram típusát és más infrmációkat. Ezen adatk naplózását a rendszer flyamatsan végzi, de nem kapcslja össze a regisztráció srán vagy a felhasználás srán megadtt adatkkal. Az így nyert adatkhz a Felhasználók nem, csak a Szlgáltató fér hzzá.

8 Szlgáltató rögzítheti azknak az internetldalaknak az adatait, ahnnan a Felhasználó eljuttt a Hnlapra, és azkat is, amelyeket a Hnlapn látgattt, valamint a látgatás idejét és időtartamát. A Felhasználó személyére, prfiljára ezekből az adatkból nem lehet következtetni. A Hnlap látgatóinak számítógépét a rendszer egy ún. ckie-val (süti) aznsítja. A fenti infrmációkat Szlgáltató kizárólag a Hnlap technikai üzemeltetése érdekében, valamint statisztikai célkra használja fel. Regisztráció: A tanflyamra történő regisztráció srán a Felhasználó megadja alábbi adatait: keresztnév vezetéknév cím születési idő lakcím telefnszám Megrendelés: Díjfizetéshez kötött szlgáltatásk, termékek megrendelése srán Felhasználó megadja az alábbi adatkat: számlázási cím cégnév rszág irányítószám, utca házszám pstázási cím vagy cím cégnév rszág irányítószám, utca házszám

9 Az adatkezelés időtartama Szlgáltató a megrendelés srán megadtt számlázási adatkat a mindenkri számviteli jgszabálykban előírt archiválási időtartam lejártáig, illetve a Felhasználó és Szlgáltató között az ÁSZF alapján létrejött szerződésben meghatárztt adatmegőrzési szlgáltatás időtartamáig őrzi meg, a szerződés teljesítéséhez szükséges időtartamban. A regisztrációs flyamat srán kötelezően megadtt személyes adatk kezelése a regisztrációval kezdődik és annak törléséig tart. Nem kötelező adatk esetén az adatkezelés az adat megadásának időpntjától a kérdéses adat törléséig tart. A regisztráció Felhasználó általi törlésére, valamint Szlgáltató általi törlésére bármikr sr kerülhet. Az adatkat megismerő személyek köre, adattvábbítás, adatfeldlgzás Az adatkat elsődlegesen Szlgáltató illetve Szlgáltató belső munkatársai jgsultak megismerni, aznban azkat nem teszik közzé, harmadik személyek részére nem adják át. A szlgáltatás alapját képező infrmatikai rendszer üzemeltetése, a megrendelések teljesítése, az elszámlás rendezése körében Szlgáltató adatfeldlgzót (pl. rendszerüzemeltető, fuvarzó vállalat, könyvelő) vehet igénybe. A fentieken túl a Felhasználóra vnatkzó személyes adatk tvábbítására kizárólag törvényben kötelezően meghatárztt esetben, illetve a Felhasználó hzzájárulása alapján kerülhet sr. Adatbiztnság A Szlgáltató minden tőle elvárható szükséges lépést megtesz, hgy biztsítsa a Felhasználók által megadtt személyes adatk biztnságát mind a hálózati kmmunikáció srán, mind az adatk tárlása, őrzése srán. A személyes adatkhz szigrúan krlátztt a hzzáférés a jgsulatlan megismerés, a személyes adatk jgsulatlan megváltztatása, illetve jgsulatlan felhasználása megelőzésére. Felhasználói jgk és jgérvényesítési lehetőségek Felhasználó bármikr jgsult tájékztatást kérni a Szlgáltató által kezelt, rá vnatkzó személyes adatkról, tvábbá bármikr módsíthatja azkat a Hnlapn

10 keresztül, illetve útján. Felhasználó jgsult tvábbá adatai törlésének kérésére az e pntban megadtt elérhetőségek útján. Szlgáltató a Felhasználó kérésére tájékztatást ad a rá vnatkzó, általa kezelt adatkról, az adatkezelés céljáról, jgalapjáról, időtartamáról, tvábbá arról, hgy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. Szlgáltató a kérelem benyújtásától számíttt 30 napn belül írásban adja meg a kért tájékztatást. Az érintett a jgait jelen ÁSZF végén feltüntetett levelezési, illetve címen gyakrlhatja. A Felhasználó bármely, az adatkezeléssel kapcslats kérdéssel, illetve észrevétellel a Szlgáltató munkatársáhz frdulhat a lenti elérhetőségeken keresztül. A Felhasználó bármikr jgsult a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését vagy azk törlését kérni. Egyes adatait a Felhasználó a Hnlapn maga helyesbítheti; egyéb esetekben Szlgáltató a kérelem beérkezésétől számíttt 3 munkanapn belül törli az adatkat, ez esetben azk nem lesznek újra helyreállíthatók. A törlés nem vnatkzik a jgszabály (pl. számviteli szabályzás) alapján szükséges adatkezelésekre, azkat Szlgáltató a szükséges időtartamig megőrzi. A Felhasználó az Inftv., valamint a Plgári Törvénykönyv (2013. évi V. tv.) alapján bíróság előtt érvényesítheti jgait, kérheti tvábbá a Nemzeti Adatvédelmi és Infrmációszabadság Hatóság segítségét is (1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasr 22/C., tvábbi infrmáció: Amennyiben a Felhasználó szlgáltatás igénybevételéhez a regisztráció srán valótlan, hiánys, nem időszerű vagy nem saját adatt adtt meg vagy a Hnlap használata srán bármilyen módn kárt kztt, a Szlgáltató jgsult az őt ért vagy vele szemben érvényesített kárt a Felhasználóval szemben közvetlenül érvényesíteni. A Szlgáltató ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságknak a jgsértő személy személyaznsságának megállapítása céljából. Egyéb rendelkezések Szlgáltató fenntartja a jgt, hgy jelen Adatvédelmi nyilatkzatt a Felhasználók előzetes értesítése mellett egyldalúan módsítsa. A módsítás hatályba lépését követően Felhasználó a szlgáltatás használatával ráutaló magatartással elfgadja a módsíttt Adatkezelési nyilatkzatban fglaltakat.

11 V. A hnlap tulajdnsának technikai jgai Fenntartjuk a jgt, hgy a hnlapn bármikr módsítást, átdlgzást eszközöljünk, a hnlap elérhetőségét krlátzhatjuk, vagy megszüntethetjük. Felhívjuk a T. Hnlaplátgató böngésző figyelmét arra, hgy a hnlaphz való hzzáférés flyamatsságát vagy hibamentességét nem garantálja a szlgáltató. A hnlap használatra alkalmatlan állaptából vagy a nem megfelelő működésből, hiánysságból, esetleges üzemzavarból vagy félreérthetőségből eredő közvetlen vagy közvetett vagyni vagy nem vagyni kárkért, vagy más veszteségért való felelősséget kifejezetten kizárjuk. Kárigény esetén a vita rendezésére előzetes és békés egyeztetés szükséges, a hnlap üzemeltető székhelyén vagy telephelyén, jgi képviselő jelenlétében. Csak az ezen az egyeztetésen felvett jegyzőkönyv aláírását követően jgsultak a felek bírósághz frdulni. Záró rendelkezések A jelen általáns szerződési feltételekben nem szabályztt kérdésekben a Plgári Törvénykönyvről szóló évi V. törvény (Ptk.), a fgyasztó és a vállalkzás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Krm. rendelet, az infrmációs önrendelkezési jgról és az infrmációszabadságról szóló évi CXII. törvény, és az elektrnikus kereskedelmi szlgáltatásk, valamint az infrmációs társadalmmal összefüggő szlgáltatásk egyes kérdéseiről szóló évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. Üzemeltető (Szerző és Jgtulajdns) a fenti szerződésekre vnatkzóan: Thetaverzum Transzfrmációs és Oktatási Krlátlt Felelősségű Társaság Thetaverzum Kft. (Cg , 1011 Budapest, Halász u. 1., 1. emelet 1.) Adószám: Közösségi adószám: HU Bankszámla szám: Nyilvántartó hatóság: Fővársi Törvényszék Cégbírósága Telefns ügyfélszlgálat: inf@thetahealing.hu inf@thetahealing.hu Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-95082/2016. Utlsó módsítás: február 16.

Általános Szerződéses Feltételek

Általános Szerződéses Feltételek Általáns Szerződéses Feltételek 1. A szlgáltató adatai, elérhetősége 1. A szlgáltató neve: Match-Meeting Kft. A szlgáltató címe: 1037 Budapest, Bécsi út 85. A szlgáltató cégjegyzékszáma: 11-09-023512 2.

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat A Vital Trade 4 You LTD. (székhely: 5 Ryelands Court Leominster HR6 8GG UK., cégjegyzékszám: 8502135, adószám: 20404 09506,

Adatvédelmi Nyilatkozat A Vital Trade 4 You LTD. (székhely: 5 Ryelands Court Leominster HR6 8GG UK., cégjegyzékszám: 8502135, adószám: 20404 09506, Adatvédelmi Nyilatkozat A Vital Trade 4 You LTD. (székhely: 5 Ryelands Court Leominster HR6 8GG UK., cégjegyzékszám: 8502135, adószám: 20404 09506, adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-76063/2014) (a

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozat Adatvédelmi Nyilatkozat A Szattex Kereskedőház Zrt. székhely. HU-4033 Debrecen, Kard u. 36. - cégjegyzékszám. 09-10-000480; adószám. 23461695-2-09; bejegyző hatóság. Debreceni Törvényszék Cégbírósága(a

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató A Bradway-Imm Kft. (tvábbiakban: Adatkezelő) az általa üzemeltetett www.bradwayclub.hu webldal (a tvábbiakban: Hnlap) üzemeltetése srán a Hnlapra látgatók és a Hnlapn ajánlatt kérők

Részletesebben

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT. www.intuitashop.com

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT. www.intuitashop.com ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT www.intuitashop.com A Paleandra Kft. (székhely: 1102 Budapest, Liget u 12/B. 1. em. 1.; cégjegyzékszám: 01-09- 707729; nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; adószám:

Részletesebben

A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ

A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Látgató! A Hungar Classic Kft. a webldalunkn keresztül rögzített személyes adatkra vnatkzóan az alábbiakról kívánja Önt

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékztató Az Excalibur Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság (a tvábbiakban: Adatkezelő ) által üzemeltetett excaliburknyvek.hu, ajurvedatippek.hu, tantra-centrum.hu, ayurvedamasszazsktatas.hu,

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Süveges Kft. Ez az adatkezelési tájékztató a természetes személyek személyes adatai védelméről és az adatk szabad áramlásáról az Európai Parlament és a

Részletesebben

MostSzámlázz.hu - Adatvédelmi Nyilatkozat

MostSzámlázz.hu - Adatvédelmi Nyilatkozat MostSzámlázz.hu - Adatvédelmi Nyilatkozat A KBOSS.hu Kft. (székhely: 2000 Szentendre, Táltos u. 22/b.; cégjegyzékszám: 13-09- 101824; nyilvántartó hatóság: Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság; adószám:

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató www.hbt-shp.hu A HB Technik Kft. (székhely: 3200 Gyöngyös, Bugát Pál tér 4. 1 em. 4. Adószám: 23802092-2 Cégjegyzékszám: 10-09-032737; Ügyvezető: Hrvát Rland; Telefnszám: +36 20

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 1. Az adatkezelési tájékztató célja, hatálya Az EsperAm 90 Oktató és Szlgáltató Betéti társaság, rövidített nevén: (a tvábbiakban: Adatkezelő) kiemelt figyelmet frdít arra, hgy

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (Érvényes: május 23-tól)

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (Érvényes: május 23-tól) ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (Érvényes: 2018. május 23-tól) A Badacsny Ingatlanirda elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes infrmációinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. Webldalaink jelentős

Részletesebben

A Magyar Telekom Nyrt. Hello Mol! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya

A Magyar Telekom Nyrt. Hello Mol! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya A Magyar Telekm Nyrt. Hell Ml! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ( Szabályzat ) vnatkzik a Magyar Telekm Nyrt. (Cg. 01-10-041928, 1013 Budapest, Krisztina

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dkumentum tartalmazza a Gerade, s.r..; (Priemyselná 1847, Šamrín, 93101, SK) által üzemeltetett www.jbn.hu internetes ldaln keresztül elérhető pályázati anyagküldés

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Társaság neve: cégjegyzékszáma: székhelye: Infrmációs közpnt: elektrnikus címe: hnlapja: UNI-MED Szeged Egészségügyi Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság 06-09-011070 (Szegedi Törvényszék Cégbírósága)

Részletesebben

Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk, és megválaszoljuk kérdését. címünk:

Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk, és megválaszoljuk kérdését.  címünk: 1 1. Az adatkezelés célja A Gldberg Cnsulting Kft. (cím: 1191 Budapest, Hamvas utca 7-9.) a tvábbiakban, szlgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jgi közlemény

Részletesebben

OTTHONMELEGE.COM ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

OTTHONMELEGE.COM ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ OTTHONMELEGE.COM ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési tájékztató a www.tthnmelege.cm webldal (tvábbiakban Hnlap) adatkezelési gyakrlatának feltételeit tartalmazza. Ez az ldal a B2B Grup Kft. (tvábbiakban:

Részletesebben

M.8. számú melléklet A megbízási és a bizományosi szerződések tartalma

M.8. számú melléklet A megbízási és a bizományosi szerződések tartalma Egyetemes Szlgáltatói Üzletszabályzat M.8. számú melléklete M.8. számú melléklet A megbízási és a bizmánysi szerződések tartalma Egyetemes Szlgáltatói Üzletszabályzat M.8. számú melléklete 1 MEGBÍZÁSI

Részletesebben

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-tbrzáshz kapcslódó adatkezelésről 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? Mi, azaz az AmRest Kft. (székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. 3. trny 2. emelet) Ön, azaz az a természetes

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A New West Kft. számára kiemelt fntsságú cél a www.newwest.hu látgatói által rendelkezésre bcsáttt személyes adatk védelme, a látgatók infrmációs önrendelkezési jgának biztsítása.

Részletesebben

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-toborzáshoz kapcsolódó adatkezelésről

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-toborzáshoz kapcsolódó adatkezelésről RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-tbrzáshz kapcslódó adatkezelésről 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? 2. Mi a jelen Adatvédelmi Szabályzat célja? 3. Ki az Ön személyes adatainak

Részletesebben

PRIVACY POLICY. 1. Ki kicsoda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban?

PRIVACY POLICY. 1. Ki kicsoda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? PRIVACY POLICY 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? 2. Mi a jelen Adatvédelmi Szabályzat célja? 3. Ki az Ön személyes adatainak kezelője és milyen elérhetőségeken keresheti az adatkezelőt? 4.

Részletesebben

Adatkezelő személye a domain névhez tartozó weboldalon

Adatkezelő személye a   domain névhez tartozó weboldalon Adatkezelési tályékztató 1.) Bevezetés Adatkezelő személye a www.felnitrader.hu dmain névhez tartzó webldaln Cég név: Tp-Tyre Kft. Székhely: 2072 Zsámbék Petőfi u. 20. Telephelyeink: - 1158 Budapest Késmárk

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az adatkezelő személye, a szabályzat célja Az adatkezelő neve: Szalay és Társa Kft. (a tvábbiakban Badacsny Ingatlanirda) Székhelye: 8261 Badacsny, Római út 142.

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat 1. Az adatkezelő megnevezése Név: Dudás Zoltánné EV. Székhely és levelezési cím: 5931. Nagyszénás, Fenyő köz 9. Nyilvántartási szám: 50215601 Bejegyző hatóság megnevezése: Orosházi

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZLÉSI SZABÁLYZAT CÉLJA A PARAGON-Alkusz Biztsításközvetítő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (tvábbiakban: Biztsításközvetítő) a felmerülő panaszk gyrs és egyértelmű

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza az Aristn Therm Hungary Kft. tájékztatását tartalmazza a My Aristn prgramban megvalósuló adatkezelésekről. Az adatkezelési tájékztató a 2016/679 számú

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat 1.) Bevezetés Adatkezelő személye a www.hungargumi.hu Dmain névhez tartzó webldaln Cég név: Tp-Tyre Kft. Székhely: 2072 Zsámbék Petőfi u. 20. Telephelyeink: - 1158 Budapest Késmárk

Részletesebben

ADATKEZELÉSI Szabályzat

ADATKEZELÉSI Szabályzat ADATKEZELÉSI Szabályzat CHEMPLEX Kft. 1. Általános rendelkezések A jelen Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat célja, hogy rögzítse a CHEMPLEX Kft. (székhely: 1194 Budapest, Vas Gereben u. 114., Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Lmex Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) által a vásárlóit érintő adatkezelésekkel kapcslats tájékztatást. Az adatkezelési tájékztató a 2016/679 számú

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ amelyben tájékztatjuk Önt, mint hnlapunk látgatóját társaságunk adatkezelési és adatvédelmi szabályairól. 1. Milyen alapelveket követünk adatkezelésünk srán? Társaságunk az adatkezelése

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Jelen adatvédelmi tájékztató (Tájékztató) célja azn szabályk megállapítása, amelyek biztsítják, hgy a Cégnév: Best Cntakt Hungary Kft. SZÉKHELY:8200 Veszprém, Pipacs u. 14. ADÓSZÁM:22705813-2-19

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Participati Kft. és az AON Magyarrszág Kft. által a HR Fest elnevezésű rendezvénnyel kapcslatban megvalósuló adatkezelésekkel kapcslats tájékztatást.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Patika Platfrm Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) tájékztatását a www.daxa.hu és www.patikaplatfrm.hu dmain nevek alatt elérhető internetes ldal (a tvábbiakban:

Részletesebben

Adatkezelési adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési adatvédelmi tájékoztató Adatkezelési adatvédelmi tájékztató Jelen adatvédelmi - adatkezelési tájékztató célja, hgy az INTERNATIONAL LANGUAGE SCHOOL Nyíregyházi Nyelviskla Krlátlt Felelősségű Társaság Rövid név: ILS Nyelviskla

Részletesebben

KÉZENFOGVA ALAPÍTVÁNY JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT

KÉZENFOGVA ALAPÍTVÁNY JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT KÉZENFOGVA ALAPÍTVÁNY JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Az alábbi tájékztató célja, hgy segítségével Ön a Kézenfgva Alapítvány Jgsegély Szlgálata (A tvábbiakban: Szlgáltató) (http://kezenfgva.hu/jgsegely-szlgalat)

Részletesebben

Adatkezelési adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési adatvédelmi tájékoztató Jelen adatvédelmi - adatkezelési tájékztató célja, hgy a Adatkezelési adatvédelmi tájékztató Rejtett Kincsek Dwn Egyesület, Székhely: 4400 Nyíregyháza, Közép utca 17. Telephelyek: 4400 Nyíregyháza, Bcskai

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. Közzététel napja: április 23.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. Közzététel napja: április 23. ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Közzététel napja: 2019. április 23. 1. Bevezetés A jelen tájékztató ( Tájékztató ) célja, hgy rögzítse az UNICEF Magyar Bizttság Alapítvány (székhely: 1077 Budapest, Wesselényi

Részletesebben

ADATVÉDELMI és COOKIE SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI és COOKIE SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI és COOKIE SZABÁLYZAT A jelen adatvédelmi szabályzat azkat a személyes adatkat ismerteti, amelyek gyűjtésére, létrehzására (kezelésére) akkr kerül sr, amikr Ön a Be Smart Klub webldalait ( Webldalak

Részletesebben

Szerződő Felek: Szállító és Megrendelő együttesen.

Szerződő Felek: Szállító és Megrendelő együttesen. Általáns Szerződési Feltételeket Az Eaglemss Ltd. DC Cmics A Legendás Batman című srzatának és a hzzá kapcslódó előfizetői ajándéktárgyak megvásárlására és kiszállítására vnatkzó feltételeket, valamint

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen szabályzat célja, hgy meghatárzza a Tudats Nevelés Bt. által flytattt személyes adatk kezelésével kapcslats szabálykat és eljárási rendet, valamint biztsítsa az adatvédelem

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Az adatkezelési tájékztató a WebEye Magyarrszág Kft. (székhely: 1043 Budapest, Dugnics utca 11.; cégjegyzékszáma: 01-09-860532) WebEye Szlgáltatás nyújtása tárgyában létrejött Előfizetési

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza az evisit Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) www.evisit.hu hnlapján megvalósuló adatkezeléssel kapcslats tájékztatást. Az adatkezelési tájékztató a 2016/679

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Tartalom

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Tartalom ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Tartalm 1. MI A TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA?... 1 2. ADATKEZELŐ ADATAI... 2 3. MILYEN ADATKEZELÉSI FOLYAMATOK TÖRTÉNNEK A WEBOLDALAKON?... 2 4. MILYEN JOGAI VANNAK AZ ÉRINTETTEKNEK?... 5

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Tarr Kft. (Székhely: 7100 Szekszárd, Kadarka utca 18.; Cégjegyzékszám: 17-09-000720; a tvábbiakban: "Adatkezelő") tájékztatását a webldalán leadható

Részletesebben

Adatkezelési Szabályzat A Játékosok hozzájárulása alapján a Játékosok személyes adatait a Játékszabály és adatkezelési szabályzat során megadott

Adatkezelési Szabályzat A Játékosok hozzájárulása alapján a Játékosok személyes adatait a Játékszabály és adatkezelési szabályzat során megadott Adatkezelési Szabályzat A Játéksk hzzájárulása alapján a Játéksk személyes adatait a Játékszabály és adatkezelési szabályzat srán megadtt tájékztatás, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete

Részletesebben

Adja meg címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Adja meg  címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Adja meg e-mail címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Új email cím megadása esetén garantált ajándék 1000 Ft számlajóváírás, ezen felül részt vehet a srslásn, ahl Öné lehet egy iphne6 telefn!

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az SMB Management Kft. (székhely: 5000 Szolnok, Hild Viktor utca 5., fióktelep: 1096 Budapest, Sobieski

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A CSEPREGI ÉS TÁRSA Kft, tiszteletben tartja az internetes oldalt felkereső személyek személyes adatokhoz fűződő jogait. A hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezései alapján

Részletesebben

Vásárló a www.hotbox.hu web áruház használatával elfogadja az alábbiakat, és hozzájárul az alábbiakban meghatározott adatkezelésekhez.

Vásárló a www.hotbox.hu web áruház használatával elfogadja az alábbiakat, és hozzájárul az alábbiakban meghatározott adatkezelésekhez. Adatvédelmi tájékoztató/adatkezelési nyilatkozat 1. Adatkezelés Értékesítő/Üzemeltető tiszteletben tartja www.hotbox.hu látogatóinak/vásárlóinak személyhez fűződő jogait; a rögzített személyes adatokat

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Tartalmjegyzék ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Elfgadás dátuma: 2019-03-01 Adatkezelési tájékztató Adatkezelő adatai A hnlapn végzett adatkezelések jgszabályi háttere, jgalapja, célja, a kezelt személyes adatk

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT DIGI. Irány Bázel! Európa Liga nyereményjáték

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT DIGI. Irány Bázel! Európa Liga nyereményjáték NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT DIGI Irány Bázel! Európa Liga nyereményjáték A DIGI Távközlési és Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság ( Szervező vagy DIGI ) a szlgáltatásával kapcslats nyereményjátékt (a

Részletesebben

ADATVÉDELEM 1. Az adatkezelő megnevezése: 2. A kezelt személyes adatok köre:

ADATVÉDELEM 1. Az adatkezelő megnevezése: 2. A kezelt személyes adatok köre: ADATVÉDELEM A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett Baranya Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottság (BMFKB), tiszteletben tartja az internetes oldalt felkereső személyek személyes

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Patika Platfrm Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) tájékztatását az általa közzétett álláshirdetéssel összefüggő adatkezeléssel kapcslatban. Elérhetőségeink:

Részletesebben

Dől a lé! - promóciós játék - Játékszabályzat

Dől a lé! - promóciós játék - Játékszabályzat Dől a lé! - prmóciós játék - Játékszabályzat A játék célja A játék szervezője az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcslat felvételi listát állít össze, és az összegyűjtött adatkat

Részletesebben

3.1.Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

3.1.Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat: 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az Pannora Kft (székhely: 4034 Debrecen, Vágóhíd u. 2 4/14, cégjegyzékszám: 09 09 016831, nyilvántartó hatóság: Debreceni Járásbíróság mint

Részletesebben

Írópályázat szabályzat

Írópályázat szabályzat Írópályázat szabályzat Jelen Pályázati szabályzat (a tvábbiakban: Szabályzat) vnatkzik a Sanma Budapest Zrt. (a tvábbiakban: Sanma) Nők Lapja Évszakk kiadványa által szervezett a Kiadjuk a könyvét! című

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a PAK Persnal Hungary Kft., mint szlgáltató tájékztatását a pakpersnal.eu közvetítési tevékenységével összefüggésben megvalósuló adatkezelésekkel kapcslatban.

Részletesebben

Red Bull Pilvaker! nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT

Red Bull Pilvaker! nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Red Bull Pilvaker! nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT A SPAR Magyarrszág Kereskedelmi Kft. (tvábbiakban: SPAR) nline nyereményjátékában (tvábbiakban: Játék) részt vehet minden, Magyarrszágn bejelentett lakcímmel

Részletesebben

ÁSZF (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek) Érvényes: 2015. 10. 30.

ÁSZF (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek) Érvényes: 2015. 10. 30. ÁSZF (Általáns Szerződési és Felhasználási Feltételek) Érvényes: 2015. 10. 30. Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen lvassa el az Általáns Szerződési

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. könyvtárellátási szolgáltatásainak igénybevételéhez

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. könyvtárellátási szolgáltatásainak igénybevételéhez ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK a Könyvtárellátó Nnprfit Kft. könyvtárellátási szlgáltatásainak igénybevételéhez Hatálys: 2018. szeptember 28. napjától Webáruház/hnlap: a https://knyvtar.kell.hu/ címen,

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ amelyben tájékztatjuk Önt, mint hnlapunk látgatóját, valamint szlgáltatásaink igénybe vevőjét Kamaránk és jelen hnlapunk adatvédelmi szabályairól. 1. Milyen alapelveket követünk?

Részletesebben

EUROCENTER ÓBUDA BEVÁSÁRLÓKÖZPONT SZERENCSEKERÉK JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

EUROCENTER ÓBUDA BEVÁSÁRLÓKÖZPONT SZERENCSEKERÉK JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA EUROCENTER ÓBUDA BEVÁSÁRLÓKÖZPONT SZERENCSEKERÉK JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A Játék szervezője A Játék szervezője, adatkezelője a 1032 Budapest, Bécsi út 154. szám alatt található EurCenter

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. ldal I. A szlgáltató ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Neve: HnlapCentrum Bt. Címe: 7624 Pécs, Nagy Jenő utca 20. Adószám: 25782512-1-02 EU adószám: HU25782512 A szlgáltatás ügyfélszlgálat elérhetőségei:

Részletesebben

"Micsoda NŐ" promóciós játék

Micsoda NŐ promóciós játék "Micsda NŐ" prmóciós játék A játék célja A prmóciós játék célja az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcslat felvételi lista összeállítása és az összegyűjtött adatknak a Kupn

Részletesebben

Írópályázat szabályzat

Írópályázat szabályzat Írópályázat szabályzat Jelen Pályázati szabályzat (a tvábbiakban: Szabályzat) vnatkzik a Sanma Budapest Zrt. (a tvábbiakban: Sanma) Nők Lapja Évszakk kiadványa által szervezett a Kiadjuk a könyvét! című

Részletesebben

Felhasználási feltételek 1.2

Felhasználási feltételek 1.2 Felhasználási feltételek 1.2 E hnlap célja az, hgy segítsen megismerni a 2019.05.18-i találkzón elhangzttakat. Szeretnénk, ha a hnlapunkból másk is hasznt merítenének, de kérjük, ne használja fel annak

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési Szabályzat - továbbiakban Szabályzat. 1. A Szabályzat célja

Adatvédelmi és adatkezelési Szabályzat - továbbiakban Szabályzat. 1. A Szabályzat célja Adatvédelmi és adatkezelési Szabályzat - továbbiakban Szabályzat. 1. A Szabályzat célja A Szabályzat célja, hogy rögzítse a Cofopex Kft. továbbiakban Szolgáltató (székhely: 1022 Budapest, Bimbó út 92.),

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató 1. Adatkezelő Adatkezelő megnevezése: Bauer és Bauer Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Rövidített elnevezés: Bauer és Bauer Kft. Székhely: 7741 Nagykozár,

Részletesebben

TRX Sports Medicine keretszerződés

TRX Sports Medicine keretszerződés TRX SMSTC 2013. szeptember 1. 01. TRX Sprts Medicine keretszerződés (trainerek részére TRX SMSTC Sprts Medicine Suspensin Training Curse ) mely létrejött egyrészről R-med Orvsi Műszergyártó és Kereskedelmi

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató SevaCm Kft. 1. BEVEZETÉS A SevaCm Kft. (1048 Budapest, Lakkzó u. 39., tvábbiakban SevaCm Kft., szlgáltató, adatkezelő, Társaság), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Név: Pákh Tamás egyéni vállalkozó Székhely és levelezési cím: 4090 Polgár, Csokonai utca 43. Telefonszáma: +36 (20)

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató KEDVES LÁTOGATÓ, KEDVES PÁLYÁZÓ! Személyes adatainak védelme kiemelten fnts az FGSZ Zrt. számára. Teljes mértékben tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hgy személyes adatai felett Ön rendelkezik, ezért mindent

Részletesebben

A Bibloo.hu webáruház Általános Szerződési Feltételei

A Bibloo.hu webáruház Általános Szerződési Feltételei A Bibl.hu webáruház Általáns Szerződési Feltételei 1. Bevezető rendelkezések 1.1. A Digital Peple, a.s. részvénytársaság, székhelye: Seifertva 9/ 823, 130 00 Prága 3 - Žižkv, KSH-aznsító: 28197071, bejegyezve

Részletesebben

1. Adatkezelés célja. 2. Adatkezelés jogalapja. Adatkezelési Tájékoztató

1. Adatkezelés célja. 2. Adatkezelés jogalapja. Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató A Lipócia Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Hatálys: v1_2017. január 23-tól Tartalmjegyzék ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ... 3 1. Bevezető rendelkezések... 3 2. Az adatkezelő és az adatfeldlgzó... 4 3. A kezelt adatk köre, az adatk

Részletesebben

PONT KAZÁN ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT. 1. A Szabályzat célja. 2. Az adatkezelő megnevezése

PONT KAZÁN ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT. 1. A Szabályzat célja. 2. Az adatkezelő megnevezése KAZÁN PONT ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Webgépész Kft. (székhely: 6000 Kecskemét, Daru u. 22., cégjegyzékszám: 03-09-123975, nyilvántartó

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató www.yamuna.hu A Yamuna Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) a www.yamuna.hu weboldalon (a továbbiakban: Honlap) webáruházat üzemeltet, amelynek során a Honlapra látogatók és a Honlapon

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Jbcapital Kft., mint szlgáltató tájékztatását a jbcapital.eu közvetítési tevékenységével összefüggésben megvalósuló adatkezelésekkel kapcslatban. Az

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT BELCHIM CROP PROTECTION

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT BELCHIM CROP PROTECTION ADATVÉDELMI NYILATKOZAT BELCHIM CROP PROTECTION (Érvényes 2018. május 25-től) A jelen adatvédelmi nyilatkzatt az Ön személyes adatainak a jelen nyilatkzatban feltüntetett kezeléséért közvetlenül vagy a

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Bevezető

TÁJÉKOZTATÓ. Bevezető TÁJÉKOZTATÓ Az pénzmsás és terrrizmus finanszírzása megelőzésével és megakadályzásával kapcslats eljárásairól Bevezető A pénzmsás lyan bűncselekmény, amelynek célja, hgy az illegális útn, avagy bűnözésből

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A Ecodisin.com mint adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. tárhelyszolgáltatásra. - közzétéve azaz hatályos szeptember hó 19 napjától -

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. tárhelyszolgáltatásra. - közzétéve azaz hatályos szeptember hó 19 napjától - ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK tárhelyszlgáltatásra - közzétéve azaz hatálys 2018. szeptember hó 19 napjától - 1. Szerződő felek A Szlgáltató neve és címe, egyéb adatai Partner Cégnév: MediAd Kft. Székhely:

Részletesebben

A Mastercard Magyarország 2010. téli PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és játékszabályzata ( Játékszabályzat )

A Mastercard Magyarország 2010. téli PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és játékszabályzata ( Játékszabályzat ) 1. Szervező MasterCard Eurpe Sprl Magyarrszági Kereskedelmi Képviselete 1062 Budapest, Váci út 1-3. C. ép. 4. em. A Mastercard Magyarrszág 2010. téli PayPass nyereményjátékának hivatals részvételi és játékszabályzata

Részletesebben

A 1132 Budapest, Kresz Géza u. 27. szám alatti Mandala Jóga Nyugati elnevezésű stúdió üzemeltetője:

A 1132 Budapest, Kresz Géza u. 27. szám alatti Mandala Jóga Nyugati elnevezésű stúdió üzemeltetője: ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ÓRARENDI ÓRÁN RÉSZVÉTEL (E-BÉRLET), JÓGA TANFOLYAMRA, OKTATÓKÉPZÉSRE, TÁBORRA JELENTKEZÉS KÖZZÉTÉTEL NAPJA: 2018. MÁJUS 24. Az Adatkezelők adatai: A 1132 Budapest, Kresz Géza u.

Részletesebben

1. AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK, ADATOK, ELÉRHETŐSÉG

1. AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK, ADATOK, ELÉRHETŐSÉG Általáns szerződési feltételek az ÉnSzámlázóm.hu nline prgram számlakészítési, hitelesítési, kézbesítési és számlabemutatási valamint archiválási szlgáltatás igénybevételére ÁSZF Készítette: Partner HUB

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató A Perfect Nails Kft. (a továbbiakban: Perfect Nails) a nailbeautysalon.net weboldal (a továbbiakban: Honlap) működtetése során a Honlapra látogatók és a Honlapon regisztrálók (a

Részletesebben

5. A nyerésre való pályázat menete

5. A nyerésre való pályázat menete 1. A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: "ROBOGJ A VARTA-val!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője, lebnylítója és adatkezelője: Spectrum Brands Hungaria Kft. székhely: 1191

Részletesebben

Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) Arla krémsajt nyereményjáték

Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) Arla krémsajt nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzat (tvábbiakban: Játékszabályzat) Arla krémsajt nyereményjáték A SPAR Magyarrszág Kereskedelmi Kft. (tvábbiakban: SPAR) nline nyereményjátékában (tvábbiakban: Játék) részt vehet

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS &-3 ag/ 20/5 VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (1015 Budapest, Ostrm utca 23-25.; adószáma: 15775883-2- 41; MÁK pénzfrgalmi számlaszáma: 10032000-00300939-00000017,

Részletesebben

Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) a weboldalon futó SPAR online nyereményjátékhoz

Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) a   weboldalon futó SPAR online nyereményjátékhoz Részvételi és Játékszabályzat (tvábbiakban: Játékszabályzat) a www.redbull.spar.hu webldaln futó SPAR nline nyereményjátékhz A SPAR Magyarrszág Kereskedelmi Kft. (tvábbiakban: SPAR) nline nyereményjátékában

Részletesebben

Galvanofém Kft. Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata

Galvanofém Kft. Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata Galvanofém Kft. Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata 1. A szabályzat célja Jelen szabályzat célja a Galvanofém Kft. (Székhely: 6000 Kecskemét, Méntelek 252. Telefonszám: +36 76 506 263, Adószám: 11375230-2-03)

Részletesebben

TELJESÍTMÉNYTÚRÁZÓK TÁRSASÁGA TTT

TELJESÍTMÉNYTÚRÁZÓK TÁRSASÁGA TTT TELJESÍTMÉNYTÚRÁZÓK TÁRSASÁGA TTT Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat 2018. Készítette: Dr. Lengvári Tibr 1 TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETÉS... 3 1. Vnatkzó jgszabályk... 3 2. Fgalmak... 4 II. ADATKEZELÉSI

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ HÍRLEVÉL, WEBOLDAL KÖZZÉTÉTEL NAPJA: MÁJUS 23.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ HÍRLEVÉL, WEBOLDAL KÖZZÉTÉTEL NAPJA: MÁJUS 23. ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ HÍRLEVÉL, WEBOLDAL KÖZZÉTÉTEL NAPJA: 2018. MÁJUS 23. Az Adatkezelő adatai: Szervezet neve: Dahlia Jóga Egyesület (tvábbiakban: Adatkezelő ) Székhely, pstacím: 4026 Debrecen, Darabs

Részletesebben

1. A Játék elnevezése, szervezője 2. A Játékban résztvevő és abból kizárt személyek 3. A Játék időtartama 4. A Játékban résztvevő termékek

1. A Játék elnevezése, szervezője 2. A Játékban résztvevő és abból kizárt személyek 3. A Játék időtartama 4. A Játékban résztvevő termékek 1. A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: "Rbgjn a Varta-val!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: Spectrum Brands Hungaria Kft. székhely: 1191 Budapest, Ady Endre út 42-44.,

Részletesebben

A csatlakozás érdekében a Csatlakozó adatkezelőnek az alábbi folyamat szerint kell informatikai rendszerének csatlakozását megvalósítani:

A csatlakozás érdekében a Csatlakozó adatkezelőnek az alábbi folyamat szerint kell informatikai rendszerének csatlakozását megvalósítani: Melléklet 1 A Csatlakzás eljárásrendje A csatlakzás érdekében a Csatlakzó adatkezelőnek az alábbi flyamat szerint kell infrmatikai rendszerének csatlakzását megvalósítani: 1. Regisztráció a https://e-egeszsegugy.gv.hu/ekapu

Részletesebben

Általános szerződési és felhasználói feltételek. Goal Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Általános szerződési és felhasználói feltételek. Goal Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Általáns szerződési és felhasználói feltételek 1. Szlgáltató és jelen webhely aznsítása 1.1. Tájékztatjuk, hgy jelen webhelyet Gal Hungary Kereskedelmi és Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság Cégjegyzékszám:

Részletesebben

A DRÓNPILÓTÁK ORSZÁGOS EGYESÜLETE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA

A DRÓNPILÓTÁK ORSZÁGOS EGYESÜLETE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA A DRÓNPILÓTÁK ORSZÁGOS EGYESÜLETE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA 2018. május 20. Oldal 1 / 18 Tartalmjegyzék Hnnan származhat kezelésre átadtt Személyes Adat?... 4 Mi az Adat kezelés?... 4 Az Adat kezelés

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató 1. Adatkezelő és jelen webhely aznsítása 1.1. Tájékztatjuk, hgy jelen webhelyet STRUKTÚRA munkaerő kölcsönző és Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság Székhely: 1077 Budapest Rttenbiller

Részletesebben

NYILATKOZAT. Egyesülés, szétválás ideje: (év) (hónap) (nap)

NYILATKOZAT. Egyesülés, szétválás ideje: (év) (hónap) (nap) NYILATKOZAT az Európai Unió működéséről szóló szerződés 107. és 108. cikkének a csekély összegű támgatáskra való alkalmazásáról szóló, 2013. december 18-i 1407/2013/EU bizttsági rendelet (HL L 352., 2013.12.24.,

Részletesebben