100 %-os önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok I-III. negyedéves beszámolója

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "100 %-os önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok I-III. negyedéves beszámolója"

Átírás

1 Tisztelt Közgyűlés! 100 %-os önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok I-III. negyedéves beszámolója A 100%-os önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok elkészítették és a Polgármesteri Hivatalnak megküldték a évi háromnegyed éves gazdálkodásról szóló beszámolóikat. Korábban a hasonló témájú előterjesztések mellékleteként összefoglaló táblázatok vetették össze a bázis és terv adatokat, valamint az előterjesztések rövid kivonatos szöveget tartalmaztak a társaságok beszámolóiból. Tekintettel arra, hogy az előterjesztésekben a terjedelemre való tekintettel a beszámolóknak csak egy rövidített szöveges anyaga szerepelt, a társaságok ügyvezetői kifogásolták, hogy a Hivatal nem azokat a részeket emelte ki az összefoglalókból, amit szerettek volna magukról látni. A viták elkerülése érdekében a mostani előterjesztés nem tartalmaz mellékletet. A gazdasági társaságok által, a Hivatal korábban megadott tematikája és táblázatai alapján elkészített beszámolókat az érdeklődő képviselők teljes terjedelemben elérhetik. A részletes beszámolók, táblázatok, valamint a beszámolóhoz kapcsolódó felügyelőbizottsági és könyvvizsgálói vélemények a Városüzemeltetési Irodán, valamint a szegedvaros.hu honlapon megtekinthetők. Előterjesztő alpolgármesterként fontosnak találom azonban, hogy társaságonként, valamint összefoglalóan is véleményt nyilvánítsak az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok I-III negyedéves gazdálkodásról. Szegedi Közlekedési Kft. A társaság nettó árbevétele évek óta csökkenő tendenciát mutat. Most is csökkent mind a bázishoz (15,5%-kal), mind a tervhez (6,2%-kal) képest, az 5,9%-os tarifa emelés ellenére. Legnagyobb lemaradás az egyéb nettó árbevételnél van (anyageladások, bérbeadások, külsős munkák), a bázishoz képest közel 60%-os visszaesés, mely 135 MFt kiesés jelent. A cég összes bevétele 310 MFt-tal, 11%-kal marad el a tervtől. A költségek viszont mind az anyagjellegű költségek (11%-kal), mind a személyi jellegű költségek (5,6%-kal) nőttek a bázishoz képest. Költekezés tapasztalható a hirdetés, reklámköltség soron, a ¾ évre tervezett 6 MFt helyett 9 MFt-ot költöttek erre a célra. A statisztikai létszám a bázishoz képest 5 fővel nőtt. Az elmúlt évekhez képest most fordul elő először, hogy a Kft. negatív üzemi eredményt produkál. A tervezett +118 MFt-tal szemben 14 MFt lett az üzemi eredmény. A mérleg szerinti eredmény 45 MFt veszteség. A társaságnak Szeged MJV Önkormányzata felé összesen bruttó ,-Ft összegű, lejárt fizetési határidejű bérleti díj tartozása áll fenn. IKV Zrt. A társaság nettó árbevétele évek óta csökken. Most is csökkent mind a bázishoz, mind a tervhez képest. A költségek viszont, mind az anyagjellegű, mind a személyi jellegű költségek, 4%-kal nőttek a bázishoz képest. A társaság az árbevétel szinten tartása mellett évben (éves szinten) az anyagjellegű ráfordításait 12%-kal, 182 MFt-tal tervezte növelni az előző évhez képest!

2 Az ügyvédi díj bár elmarad a tervtől, de így is magas (31 MFt), főleg ha azt a behajtott összeghez (156 MFt) viszonyítjuk, ami 20%-os ügyvédi díjat jelent. A behajtási tevékenység mellett, illetve ellenére tovább nő a kintlévőség. Az IKV Zrt. az az önkormányzati vállalat, ahol 2012-ben a legtöbbet, 70 MFt-ot kívánnak költeni a jogi képviseletre, tanácsadásra és szakértői díjra. Az üzemi eredmény egyértelműen alá lett tervezve, a ¾ éves terv 4 MFt, az éves terv 20 MFt, a ¾ éves tény viszont 156 MFt. A társaság ennek ellenére nem akarja átutalni az önkormányzatnak a év utáni osztalékot, melyre közgyűlési határozat kötelezi. A társaság a tulajdonos által előírt osztalékfizetési kötelezettségét nem teljesítette. A III. részlet (75 millió Ft) megfizetésének határideje napja volt, ebből a részteljesítés címén szeptemberben és októberben összesen MFt került átutalásra. A IV. részlet (75 millió Ft) sem részben, sem egészben az előírt i fizetési határidőig nem került megfizetésre. Az első két részlet (2*75 MFt) átutalásra került és én két egyenlő összegben. Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. A társaság nettó árbevétele mind a bázishoz (9,5%-kal), mind a tervhez (12,2%-kal) képest csökkent, annak ellenére, hogy a Kft. az áprilisban végrehajtott díjemelés kapcsán módosította az éves üzleti tervét, és 82 MFt többletbevétellel számolt. Ezzel szemben a bázisidőszakhoz képest 249 MFt, a terv adathoz képest 329 MFt a bevétel elmaradás. A költségek viszont, mind az anyagjellegű költségek (13%-kal), mind a személyi jellegű költségek (4,5%-kal) nőttek a bázishoz képest. Az üzemanyag költségek 13%-kal magasabbak, mint tavalyi év ugyanezen időszakában. A kommunikációs költségek 9%-kal nőttek. Kisebb bevétel, növekvő költségek mellett mind az üzemi eredmény, mind az adózott eredmény kevesebb mint a fele a tavalyi év hasonló adatának. A társaság szeptemberében még 214 közcélú munkást alkalmazott. Ez a létszám szeptemberében 150 főre csökkent, míg szeptemberben már csak 51 fő közfoglalkoztatottnak adtak munkát. Szegedi Sport és Fürdők Kft. A társaság nettó árbevétele összességében hasonló a tavalyi év ugyanezen időszakával, és a tervet is csak kicsit haladja meg. Könnyíti a terv teljesítését, hogy a Kft évre az előző évhez képest árbevétel csökkenést tervezett. Bázis szintű árbevétel mellett azonban drasztikus kiadás növekedés következett be. Az anyagjellegű ráfordítások az előző évek hasonló időszakához képest 14-15%-kal magasabbak. Rendkívül magas a vagyonvédelem költsége. A közel 30 MFt-os kiadás nem magyarázható a tevékenység kiszervezésével, mivel annak hatásával már az üzleti terv összeállításakor is számoltak, ugyanakkor a költségek a tervet is 50%-kal meghaladják. A feladatok kiszervezésekor nem készült gazdaságossági számítás a kiszervezett portaszolgálat és vagyonvédelem, valamint a takarítás indokoltságára, költségmegtakarító hatására. Ezzel a háromnegyedéves beszámoló sem foglalkozik.

3 A személyi jellegű költségek annak ellenére nőttek 4%-kal a bázis időszakhoz képest, hogy a vagyonvédelem kiszervezése kapcsán 21 fővel csökkentette a társaság a dolgozói létszámot. Feltűnően magas a vevői követelések állománya, amely a terv közel kétszerese. Mind az üzemi eredmény, mind az adózott eredmény összege rosszabbul alakult, mint a tavalyi években, de a tervtől is jelentősen elmarad. Szegedi Vásár és Piac Kft. A Kft. nettó árbevétele mind a bázis időszakhoz (16,7%-kal), mind a tervhez képest (6,5%-kal) növekedett. Az anyagjellegű költségek az árbevétellel együtt növekedtek, míg a személyi jellegű kiadások bázis szinten maradtak. A kiadási oldalon a Kft. a évi üzleti tervében jelentős növekedés tervezett az előző évhez képest a hirdetés, reklám költség soron (147,7%-os növekedés), és a személyi jellegű ráfordításoknál (13,9%-os növekedés). A társaság beszámolója nem tartalmaz információt a parkoló üzemeltetéséről (díjak, bevételek, üzemeltetési jog átadás költsége, és megtérülése). Az üzemi eredmény az előző év azonos időszakához képest pozitívvá vált és a pénzügyi költségek duplázódása ellenére a mérleg szerinti eredmény is nyereséget mutat. A pénzeszköz állománya án eft volt. A társaság a fennálló tagi kölcsönből év végén és év elején összesen 642 millió Ft-ot törlesztett, majd a fennmaradó tartozására (310 MFt) a 104/2012. (III.2.) Kgy. sz. határozat alapján december 31. napjáig kapott haladékot, évi eft törlesztéssel (havi eft), mely magában foglalja a tőkét és a kamatot is. A tagi kölcsönből eddig eft került törlesztésre, a meg nem fizetett tagi kölcsön hátralék a beszámoló időszakában eft, napjáig eft. A társaság a mérleg adatok megadásán kívül nem hajlandó információkat szolgáltatni a Közgyűlés számára, és többszöri egyeztetések után tudott csak számszakilag megegyező táblázatokat is adni. Szegedi Testamentum Kft. A Kft. nettó árbevétele nem érte el a tervet, a bázis időszakhoz képest 2%-os növekedés következett be. Az anyagjellegű ráfordítások a tervhez képest 9,2%-kal csökkentek, és kevesebb költség merült fel a bázis időszakhoz képest is. A személyi jellegű ráfordítások tervszintűek, ugyanakkor az előző évi adathoz képest végrehajtott 2 fős létszám csökkentés költség csökkentő hatása nem érvényesül. A társaság a tavalyi év végi, és a 3/4 évre tervezett veszteséghez képest nyereséggel zárta az időszakot.

4 Szegedi Városkép Kft. A nettó árbevétel 24%-kal haladta meg a tervezett értéket, és az előző év azonos időszakához képest is 3,5%-kal több bevétel keletkezett. Az adatok egyértelműen jelzik, hogy az éves üzleti terv bevételi oldala alultervezett, mint ahogy azt az üzleti terv tárgyalásakor jeleztük is! Az anyagjellegű ráfordítások a szeptemberi zárásig 50%-kal haladják meg a tervszámot, de az éves tervet is meghaladják 13%-kal. Az igénybe vett szolgáltatások ráfordításai a tervet 51%-kal, a tavalyi év azonos időszakának adatát 10%-kal haladják meg. A tavalyi adatokkal összevetve a karbantartások, felújítások soron 27,7%-os, a vagyonvédelem költségeinél 24,6%-os a költség növekedés. Látható, hogy a társaság az elért többletbevételt a tervezett mérleg szerinti eredmény megtartása érdekében le is költségelte. Mind az üzemi eredmény, mind a mérleg szerint eredmény jelentősen romlott az előző évhez képest. Szegedi Intézménytakarító Kft. A társaság nettó árbevétele 4,6%-al kisebb, mint egy évvel korábban, ugyanakkor nagyobb, mint a 3/4 éves terve. Az összes bevétel a jelentősen és indokolatlanul megemelt összegű önkormányzati támogatás miatt növekszik. A Kft. még nem mutatta ki, hogy a vállalkozási tevékenységének árbevétele fedezi-e azok költségeit, vagy az önkormányzat működési támogatásából vállalkozik. Az anyagjellegű ráfordítások 7%-kal, a személyi jellegű ráfordítások 4,8%-kal nőttek a bázis időszakhoz képest. Az indokolatlan támogatás kiutalásra utal, hogy a Kft. közel 50 MFt üzemi eredményt mutat ki, amiből 32,5 MFt a bankszámlán parkol. Nehezen hihető, hogy a Kft. 47,7 MFt-os vállalkozási árbevételéből közel 50 MFt üzemi eredmény érhető el. Szegedi Szabadtéri Játékok Nonprofit Kft. A nettó árbevételt a tervhez képest 16,7%-kal túlteljesítette a társaság, azonban rendkívül nagy az eltérés a év hasonló időszakához képest, mivel az árbevétel 30%-kal csökkent. A jegybevétel 9%-kal alacsonyabb összegben realizálódott az éves tervhez viszonyítva. Az anyagjellegű ráfordítások 5,1%-kal meghaladták a tervezett összeget, a bázis tényszámhoz képest viszont 5%-os a megtakarítás. Az igénybevett szolgáltatásoknál a jogi képviselet költsége nőtt meg az előző évek azonos időszakához képest, mivel augusztus óta még egy ügyvédet alkalmaz a társaság. A társaság üzemi eredménye és mérleg szerint eredménye is jelentősen romlott az előző évhez képest. Az év hátralévő részében várható egyéb bevételek (főleg társasági adó jellegű támogatások) hatására a társaság a tervezett nulla eredménnyel zárhatja az évet. Városi Televízió Szeged Nonprofit Kft. A nettó bevétel összességben 6%-kal haladja meg a tervet, és a bázisidőszakban is hasonló nagyságrendű volt a bevétel.

5 Az anyagjellegű ráfordítások mind a tervadathoz, mind az előző évek hasonló időszakához képest magasak. Az előző évhez képest 7,3 MFt költségnövekedés történt. A társaság rendelkezik az önkormányzati tulajdonú cégek közül a legnagyobb bankbetét állománnyal 97,3 MFt-tal, miközben 100 MFt önkormányzati működési támogatást használ fel! RITEK Zrt. A társaság nettó árbevétele 6,4%-kal marad el a tervtől, és az előző évek hasonló időszakának forgalmától is lemarad 5-10%-kal. A kereskedelmi tevékenység árbevételénél tapasztalható jelentősebb, közel 20%-os visszaesés az előző évek azonos időszakához viszonyítva. Az anyagjellegű ráfordításokat a forgalom visszaesésével párhuzamosan sikerült visszafogni mind a tervadathoz, mind az előző év hasonló időszakához képest. A személyi jellegű ráfordítások soron is elmaradás látható a tervhez képest, de az előző évek hasonló időszakával közel azonos nagyságrendű a költség. Az üzemi és a mérleg szerinti eredmény is veszteséget mutat, ami jelentős változás a korábbi évek nyereséges gazdálkodásához képest, ugyanakkor a veszteség lényegesen elmarad az üzleti tervben előre jelzett összegektől. A társaság haladékot kapott a Közgyűléstől az előírt 50 MFt osztalék befizetésére, miközben a szeptember 30-i bankszámla állománya 79,4 MFt volt! Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. A társaság nettó árbevétele évek óta csökken. A háromnegyed éves teljesítés sem éri el a terv adatot. A mozi üzemeltetés árbevétele valamelyest nőtt, de messze nem éri el a évi szintet. Számottevő bevétel lemaradás van a bérbeadásnál, terembérlet árbevételnél. A Szegedi Ifjúsági Napok tervezett, és tényleges bevételei és kiadásai nincsenek bemutatva, a rendezvény értékelését így az önkormányzat nem tudja elvégezni. A SZIN gazdasági adatairól a Kft. nem volt hajlandó a Közgyűlés részére adatokat szolgálni, miközben bizottsági jóváhagyással az éves önkormányzati támogatás összegét, a 173 MFt-ot teljes egészében lehívhatta! Az eredmény beszámolóban szereplő adatok szerint az anyagjellegű ráfordítások összességében 8,3 %-kal magasabbak a tervnél, és az előző évhez képest is 14,5%-kal nőttek a költségek. Rendkívül magas a hirdetés és reklám költség, a Kft. még a saját üzleti terv adatát is túllépte 6,3 MFt-tal. Ugyancsak látványosan többet költött a Kft. a saját maga által készített üzleti tervhez képest a fizetett bérleti díjak soron is. A személyi jellegű ráfordítások is túllépték 13%-kal a tervezett összeget, az előző év azonos időszakához képest 23 MFt költöttek többet, miközben csökkent a létszám. A társaság a korábbi évekhez képest jelentősen megemelt önkormányzati támogatás mellett is veszteséges. A tervhez képest romlott a mérleg szerint eredmény, a tervezett -1,2 MFt helyett 14,2 MFt vesztesség keletkezett, úgy hogy a Kft. felhasználta az éves működési támogatási keretét. A Kft. saját tőkéjének összege továbbra sem éri el a jegyzett tőkét. A különbség közel 40 MFt.

6 Szeged Pólus Nonprofit Kft. A nettó árbevétel teljesítése tervszintű. A Kft. egyéb bevétele az önkormányzat működési támogatásából áll. A teljes éves működési támogatási keret (54,9 MFt) lehívásra került, amit a Kft. bankbetétben parkoltatott és kamatoztatott, miközben az önkormányzat hitel kamatot fizetett a működési támogatás kiutalása miatt igénybe vett folyószámla hitele után! A folyamatban lévő és az induló önkormányzati fejlesztési projektek számának és nagyságrendjének csökkenése miatt indokolt lenne a foglalkoztatottak számának csökkentése, különösen, hogy a Kft. gáláns, de költséges cafeteria keretet (360 eft/fő/év) biztosít. Szegedi Vadaspark Nonprofit Kft. A Kft. az előző évben még intézményként működött, így még nincsenek bázis adatok. A tervadatokhoz viszonyítva a Kft. túlteljesítette bevételi tervét, miközben alacsonyan tartotta a költségeket, így 23,8 MFt üzemi eredményt tudott termelni. Összefoglaló a gazdasági társaságok év I-III. negyedévi gazdálkodásáról Az önkormányzat 100%-os tulajdonában lévő 14 gazdasági társaság közül 13 társaság háromnegyed éves gazdasági adatait lehet összehasonlítani az előző év azonos időszakával (A Vadaspark Kft. tavaly még intézményként működött). A társaságok nettó árbevétele összességében 7,8%-kal csökkent az előző év hasonló időszakához képest. A 13 társaság közül mindössze 3 társaságnál nőtt az árbevétel, a többinél csökkent. Az összes bevétel esetében csak 5% a bevétel csökkenés, mivel ez a bevétel tartalmazza az önkormányzat működési támogatását is. Az anyagjellegű ráfordítások a bevétellel szemben összességében 7%-kal nőttek. A 13 társaság közül csak 4 társaságnál tudtak kevesebb költségből gazdálkodni. A személyi jellegű ráfordítások a bevétellel szemben összesen 4%-kal nőttek. A 13 társaság közül 6 cégnél csökkent ez a költség elem, míg 7 társaságnál az átlagnál jobban nőtt. Az üzemi tevékenység eredménye a két év összehasonlításában 83%-kal csökkent, miközben a veszteséges vállalkozások száma nem változott, továbbra is öt társaság termel veszteséget. A mérleg szerinti eredmény a két év összehasonlításában 87%-kal csökkent. A veszteséget termelők ebben az évben ugyanazok a cégek, amelyek üzemi tevékenysége is veszteséges (Szegedi Közlekedési Kft., Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft., Városi Televízió Szeged Nonprofit Kft., Szegedi Szabadtéri Játékok Nonprofit Kft., Ritek Zrt). A bemutatott gazdasági adatok alapján a Közgyűlés nem lehet biztos abban, hogy jó kezekben van az önkormányzat gazdasági társaságainak ügyvezetése, és abban sem, hogy jó gazda módjára gazdálkodnak az önkormányzat vagyonával. Szeged, november 16. dr. Solymos László alpolgármester

A Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének május 29 - i ülésére

A Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének május 29 - i ülésére 1941-1/2013. E L Ő T E R J E S Z T É S A Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 29 - i ülésére Tárgy: Kerekegyházi Városgazdasági Nonprofit Kft 2012.évi beszámolója Az előterjesztést

Részletesebben

A HM ipari részvénytársaságok 2010. I-III, negyedéves gazdálkodásának elemzése. 2009. év bázis. 2010. évi terv

A HM ipari részvénytársaságok 2010. I-III, negyedéves gazdálkodásának elemzése. 2009. év bázis. 2010. évi terv A HM ipari részvénytársaságok 21. I-III, es gazdálkodásának elemzése 1./ HM Armcom Kommunikációtechnikai Zrt. Megnevezés 29. év bázis 21. évi 21. III. Adatok ezer Ft-ban Bázis Terv index index () () Nettó

Részletesebben

A KONZUM NYRT ÉVI ÜZLETI JELENTÉSE

A KONZUM NYRT ÉVI ÜZLETI JELENTÉSE A KONZUM NYRT. 2011. ÉVI ÜZLETI JELENTÉSE A Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyrt. 1988-ban alakult a Konzum Áruház Szövetkezeti Közös Vállalat jogutódaként. Kezdetben a cég meghatározó profilja a kereskedelem,

Részletesebben

A 100%-os önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok ügyvezető igazgatóinak, vezérigazgatóinak évi prémiumfeladat meghatározása

A 100%-os önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok ügyvezető igazgatóinak, vezérigazgatóinak évi prémiumfeladat meghatározása Előterjesztő: Dr. Solymos László alpolgármester Iktatószám: 1485-62/2012. Tárgy: A 100%-os önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok ügyvezető igazgatóinak, vezérigazgatóinak 2012. évi prémiumfeladat

Részletesebben

Tulajdonosi döntést igénylő cégvezetői javaslatok

Tulajdonosi döntést igénylő cégvezetői javaslatok Előterjesztő: Gazdasági társaságok vezetői Iktatószám: 1485-128/2012. Tárgy: Tulajdonosi döntést igénylő cégvezetői javaslatok Melléklet: 5 db határozati javaslat Készítette: Városüzemeltetési Iroda Véleményezésre

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének május 31-ei ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének május 31-ei ülésére VESZPRÉM MEGYEI CSOLNOKY FERENC NONPROFIT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 8200 Veszprém, Kórház u. 1. Tel: 88/556-556 Fax: 88/556-209 e-mail: titkarsag@vmkorhaz.hu Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének

Részletesebben

A MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG FELÜGYELŐ BIZOTTSÁGÁNAK ÉVES JELENTÉSE

A MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG FELÜGYELŐ BIZOTTSÁGÁNAK ÉVES JELENTÉSE A MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG FELÜGYELŐ BIZOTTSÁGÁNAK ÉVES JELENTÉSE A Magyar Evezős Szövetség 2018. évi rendes Közgyűlésére Budapest. 2018. május 17. Készítette: MESZ Felügyelő Bizottsága Pichler Balázs Nagy

Részletesebben

KIVONAT. A Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlésének december 10. napján tartott soros (nyílt) ülésének jegyzıkönyvébıl. /2010. (XII.10.) Kgy. sz.

KIVONAT. A Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlésének december 10. napján tartott soros (nyílt) ülésének jegyzıkönyvébıl. /2010. (XII.10.) Kgy. sz. A Közgyőlés megtárgyalta dr. Botka László A 100%-os önkormányzati tulajdonú A Közgyőlés a Szegedi Közlekedési Kft. 2010. I-III. negyedéves gazdálkodásáról szóló tájékoztatóját tudomásul veszi. Városüzemeltetési

Részletesebben

A 100%-os önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok évi beszámolója. 11 mérlegbeszámoló, 5 közhasznú jelentés 13 határozati javaslat

A 100%-os önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok évi beszámolója. 11 mérlegbeszámoló, 5 közhasznú jelentés 13 határozati javaslat Előterjesztő: Dr. Szentgyörgyi Pál gazdasági al Iktatószám: 442-52/2015. Tárgy: A 100%-os önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok 2014. évi beszámolója Melléklet: 11 mérlegbeszámoló, 5 közhasznú jelentés

Részletesebben

Dr. Solymos László alpolgármester és a gazdasági társaságok vezetői. A 100%-os önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok 2013.

Dr. Solymos László alpolgármester és a gazdasági társaságok vezetői. A 100%-os önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok 2013. Előterjesztő: Dr. Solymos László al és a gazdasági társaságok vezetői Iktatószám: 23433-3/2013. Tárgy: A 100%-os önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok 2013. évi üzleti terve Melléklet: 21 határozati

Részletesebben

MIKOM Nonprofit Kft évi üzleti terve

MIKOM Nonprofit Kft évi üzleti terve MIKOM Nonprofit Kft. 2014. évi üzleti terve (Vezetői összefoglaló) Miskolc, 2014. március 19. Üzleti Terv 2014 - Tagvállalat Makro-gazdasági adatok, piaci környezet Eredmény-kimutatás Üzemi eredményre

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. A Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28 - i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. A Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28 - i ülésére 2067-2/2014 E L Ő T E R J E S Z T É S A Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28 - i ülésére Az előterjesztést készítette: Ferencz Péter ügyvezető Előterjesztő: Dr. Kelemen

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 4-i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 4-i rendkívüli ülésére 1. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 4-i rendkívüli ülésére Tárgy: Az ÖKO-DOMBÓ Nonprofit Kft. 2013. évi beszámolója és

Részletesebben

2012. évi üzleti terve

2012. évi üzleti terve 2012. évi üzleti terve (Vezetői összefoglaló) Miskolc, 2012. május 16. Üzleti Terv 2012 - Tagvállalat Makro-gazdasági adatok, piaci környezet Eredmény-kimutatás Árbevétel Költségtakarékossági intézkedések

Részletesebben

Éves beszámoló táblázatai

Éves beszámoló táblázatai Éves beszámoló táblázatai Szeged Megyei Jogú Város 1053/2003. (XII.19.) Közgyűlési határozatának 9. pontjában elfogadta, hogy az Önkormányzat 100%-os tulajdonú gazdasági társaságai részére egységes elvekre

Részletesebben

A HUNGAGENT KERESKEDELMI NYRT Tpt. tv. szerinti 2006. I. féléves gyorsjelentése

A HUNGAGENT KERESKEDELMI NYRT Tpt. tv. szerinti 2006. I. féléves gyorsjelentése HUNGAGENT NYRT 2013 Pomáz, Rózsa u. 17. Tel.: 26-525-680, Fax: 26-326-330 hungagent@mail.datanet.hu www.hungagent.hu A HUNGAGENT KERESKEDELMI NYRT Tpt. tv. szerinti 2006. I. féléves gyorsjelentése KONSZOLIDÁLT

Részletesebben

MELLÉKLET 2011. ÉVI BESZÁMOLÓK KIVONATA

MELLÉKLET 2011. ÉVI BESZÁMOLÓK KIVONATA MELLÉKLET 2011. ÉVI BESZÁMOLÓK KIVONATA 1 1./ SZEGEDI KÖZLEKEDÉSI KFT. 1. Bevételek - Fontosabb sorok Összefoglaló táblázat a társaság legfontosabb gazdasági adatairól 2009. év 2010. év terv terv 2010.

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2013. ÉVRE VIGADÓ KULTURÁLIS ÉS CIVIL KÖZPONT NONPROFIT KFT.

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2013. ÉVRE VIGADÓ KULTURÁLIS ÉS CIVIL KÖZPONT NONPROFIT KFT. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2013. ÉVRE VIGADÓ KULTURÁLIS ÉS CIVIL KÖZPONT NONPROFIT KFT.. ügyvezető Monor, 2014.02.28. 1/6 2013.ÉVI KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A cég neve: VIGADÓ KULTURLÁSI ÉS CIVIL KÖZPONT NONPROFIT

Részletesebben

SAJTÓKÖZLEMÉNY. a hitelintézetekről 1 a IV. negyedév végi 2 prudenciális adataik alapján

SAJTÓKÖZLEMÉNY. a hitelintézetekről 1 a IV. negyedév végi 2 prudenciális adataik alapján SAJTÓKÖZLEMÉNY a hitelintézetekről 1 a 2014. IV. negyedév végi 2 prudenciális adataik alapján Budapest, 2015. február 27. A hitelintézetek mérlegfőösszege 2014. IV. negyedévben 2,2%-kal, 2014. év egészében

Részletesebben

TRENDRIPORT 2019 A HAZAI FÜRDŐÁGAZAT TELJESÍTMÉNYÉNEK VIZSGÁLATA I. FÉLÉV BUDAPEST AUGUSZTUS

TRENDRIPORT 2019 A HAZAI FÜRDŐÁGAZAT TELJESÍTMÉNYÉNEK VIZSGÁLATA I. FÉLÉV BUDAPEST AUGUSZTUS TRENDRIPORT 2019 A HAZAI FÜRDŐÁGAZAT TELJESÍTMÉNYÉNEK VIZSGÁLATA 2019. I. FÉLÉV BUDAPEST 2019. AUGUSZTUS Tartalom Összefoglaló... 2 Részletes elemzések... 3 1. Az értékesítés nettó árbevételének változása

Részletesebben

SAVARIA REHAB-TEAM Szociális Szolgáltató és Foglalkoztatási Kiemelkedően Közhasznú Társaság 2006. évi üzleti terve. Tervdokumentáció részei :

SAVARIA REHAB-TEAM Szociális Szolgáltató és Foglalkoztatási Kiemelkedően Közhasznú Társaság 2006. évi üzleti terve. Tervdokumentáció részei : SAVARIA REHAB-TEAM Szociális Szolgáltató és Foglalkoztatási Kiemelkedően Közhasznú Társaság 2006. évi üzleti terve Tervdokumentáció részei : I/1. számú melléklet: I/2. számú melléklet: I/3. számú melléklet:

Részletesebben

Szombathelyi Televízió és Rádió Nonprofit Kft évi módosított üzleti terve

Szombathelyi Televízió és Rádió Nonprofit Kft évi módosított üzleti terve Szombathelyi Televízió és Rádió Nonprofit Kft 29. évi módosított üzleti terve Szombathelyi Televízió és Rádió Nonprofit Kft. Szombathely, Géfin Gyula utca 22. H-97 94/325-525 Szöveges kiegészítés a Szombathelyi

Részletesebben

Dr. Solymos László alpolgármester és a gazdasági társaságok vezetői

Dr. Solymos László alpolgármester és a gazdasági társaságok vezetői Előterjesztő: Dr. Solymos László alpolgármester és a gazdasági társaságok vezetői Iktatószám: 23433-68/2013. Tárgy: A 100%-os önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok 2013. I-III. negyedéves beszámolója

Részletesebben

A MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG FELÜGYELŐ BIZOTTSÁGÁNAK ÉVES JELENTÉSE

A MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG FELÜGYELŐ BIZOTTSÁGÁNAK ÉVES JELENTÉSE A MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG FELÜGYELŐ BIZOTTSÁGÁNAK ÉVES JELENTÉSE A Magyar Evezős Szövetség 2016. évi rendes Közgyűlésére Budapest. 2016. május 06. Készítette: MESZ Felügyelő Bizottsága Pichler Balázs Nagy-Juhák

Részletesebben

Háromnegyedéves beszámoló táblázatai

Háromnegyedéves beszámoló táblázatai Háromnegyedéves beszámoló táblázatai tulajdonú gazdasági társaságai részére egységes elvekre épülő pénzügyi és számviteli információs beszámolórendszer legyen kialakítva. A beszámolórendszer tartalma,

Részletesebben

SAJTÓKÖZLEMÉNY. a hitelintézetekről 1 a III. negyedév végi 2 prudenciális adataik alapján

SAJTÓKÖZLEMÉNY. a hitelintézetekről 1 a III. negyedév végi 2 prudenciális adataik alapján SAJTÓKÖZLEMÉNY a hitelintézetekről 1 a 2014. III. negyedév végi 2 prudenciális adataik alapján Budapest, 2014. november 24. A hitelintézetek mérlegfőösszege 2014. III. negyedévben 5,6%-kal növekedett,

Részletesebben

A konszolidált éves beszámoló elemzése

A konszolidált éves beszámoló elemzése A konszolidált éves beszámoló elemzése A konszolidált éves beszámoló a Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardokkal összhangban készült el. 2005. évtől kezdődően, Magyarország uniós csatlakozásával a

Részletesebben

Tárgy : Szentes Városellátó Nkft. 2015. I. negyedéves beszámolója Témafelelős: Varga Sándor Mell. : 2015 I. negyedéves mérleg Ikt. sz.

Tárgy : Szentes Városellátó Nkft. 2015. I. negyedéves beszámolója Témafelelős: Varga Sándor Mell. : 2015 I. negyedéves mérleg Ikt. sz. Szentes Városellátó Nonprofit Kft. 6600 Szentes, Kossuth tér 6. Tárgy : Szentes Városellátó Nkft. 2015. I. negyedéves beszámolója Témafelelős: Varga Sándor Mell. : 2015 I. negyedéves mérleg Ikt. sz. :

Részletesebben

2011.01.01-2011.06.30. Befektetői kapcsolattartó: Nemes Attila, IT elnök. TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

2011.01.01-2011.06.30. Befektetői kapcsolattartó: Nemes Attila, IT elnök. TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Társaság neve: TvNetwork Nyrt. Telefon: 890-2001 Társaság címe: 1138 Bp., Váci út 168/A Telefax: 890-1590 Ágazati besorolás: Távközlés E-mail cím: tozsde@tvnetwork.hu Beszámolási időszak: 2011.01.01-2011.06.30.

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. Martongazda Városfejlesztési és Üzemeltetési. Nonprofit Kft évi. Martonvásár, május 23. Vörös Péter ügyvezető

BESZÁMOLÓ. Martongazda Városfejlesztési és Üzemeltetési. Nonprofit Kft évi. Martonvásár, május 23. Vörös Péter ügyvezető 101/2018. (V. 29.) határozat melléklete: Martongazda Nonprofit Kft. BESZÁMOLÓ Martongazda Városfejlesztési és Üzemeltetési Nonprofit Kft. 2017. évi Martonvásár, 2018. május 23. Vörös Péter ügyvezető I.

Részletesebben

MAGYAR VIDÉK HITELSZÖVETKEZET

MAGYAR VIDÉK HITELSZÖVETKEZET MAGYAR VIDÉK HITELSZÖVETKEZET Székhely: 7623 Pécs, Köztársaság tér 2. Adószám: 11017897-2-02 KSH: 11017897-6419-122-02 Cg.: 02-02-060334 Honlap: www.mvhsz.hu ELŐTERJESZTÉS A 2. NAPIRENDI PONTHOZ Beszámoló

Részletesebben

Nemzetközi REFA Controllerképző

Nemzetközi REFA Controllerképző Nemzetközi REFA Controllerképző tanfolyam 1. modul: Mutatószámok és mérlegelemzés 2. nap : Számvitel alapjai feladatok, kérdések, cash flow, mutatószámok és likviditáskezelés előkészítés Előadó: Szívós

Részletesebben

Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület. 1013 Budapest, Pauler utca 11. 2011.01.01-2011.12.31

Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület. 1013 Budapest, Pauler utca 11. 2011.01.01-2011.12.31 1013 Budapest, Pauler utca 11. 2011.01.01-2011.12.31 A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek Egyszerűsített éves beszámolója Kelt: Budapest 2012.április 21. egyéb szervezet vezetője Statisztikai

Részletesebben

BKV ELŐRE SPORT CLUB KÖZHASZNÚ SZERVEZET. A BKV Előre SC 2010. évi Közhasznúsági Jelentése

BKV ELŐRE SPORT CLUB KÖZHASZNÚ SZERVEZET. A BKV Előre SC 2010. évi Közhasznúsági Jelentése BKV ELŐRE SPORT CLUB KÖZHASZNÚ SZERVEZET 2 2. Vezetői összefoglaló A BKV Előre SC elkészítette az egyesület 2010. évi gazdálkodásáról szóló Közhasznúsági Jelentését, a közhasznú eredmény kimutatást és

Részletesebben

SAJTÓKÖZLEMÉNY. a hitelintézetekről 1 a I. negyedév végi 2 prudenciális adataik alapján

SAJTÓKÖZLEMÉNY. a hitelintézetekről 1 a I. negyedév végi 2 prudenciális adataik alapján SAJTÓKÖZLEMÉNY a hitelintézetekről 1 a 2015. I. negyedév végi 2 prudenciális adataik alapján Budapest, 2015. május 29. A hitelintézetek mérlegfőösszege 2015. I. negyedévben 1,4%-kal csökkent, így 2015.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezet taggyűlése részére (2014. március 28-i 2.

ELŐTERJESZTÉS A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezet taggyűlése részére (2014. március 28-i 2. ELŐTERJESZTÉS A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezet taggyűlése részére (2014. március 28-i 2. napirendi pont) Tárgy: A MKVK Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete 2013. évi

Részletesebben

A kialakított rendszer alapján az alábbi beszámolási kötelezettségük van a 100%-os tulajdonú gazdasági társaságoknak:

A kialakított rendszer alapján az alábbi beszámolási kötelezettségük van a 100%-os tulajdonú gazdasági társaságoknak: Tisztelt Közgyűlés! Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése az 1053/2003. (XII.19.) Kgy. sz. határozat 9. pontjában elfogadta, hogy az Önkormányzat 100%-os tulajdonú gazdasági társaságai részére egységes elvekre

Részletesebben

A PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2006. évi Éves Beszámolójának részét képező Üzleti jelentés

A PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2006. évi Éves Beszámolójának részét képező Üzleti jelentés A PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2006. évi Éves Beszámolójának részét képező Üzleti jelentés A/ Általános cégadatok A PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 1994. november 1-én átalakulás útján jött létre a Váltó Kft. jogutódjaként.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2010. december 6-i nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2010. december 6-i nyílt ülésére Péteri Község Polgármesterétől 2209 Péteri, Kossuth Lajos utca 2. Telefon: 06-29/314-069. Fax: 06-29/314-070. E-mail: polgarmester@peteri.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2010. december 6-i nyílt

Részletesebben

Bátai Szolgáltató KFT. 2013. évre vonatkozó Egyszerűsített éves beszámoló KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE (Az adatok ezer Ft-ban)

Bátai Szolgáltató KFT. 2013. évre vonatkozó Egyszerűsített éves beszámoló KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE (Az adatok ezer Ft-ban) Bátai Szolgáltató KFT. 2013. évre vonatkozó Egyszerűsített éves beszámoló KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE (Az adatok ezer Ft-ban) 1. Általános háttér információ A Bátai Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Társaság),

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló

Egyszerűsített éves beszámoló TÁRSADALMI SZERVEZET MEGNEVEZÉSE: MAGYAR ORSZÁGOS HORGÁSZ SZÖVETSÉG TÁRSADALMI SZERVEZET CÍME: 1124 BUDAPEST, KOROMPAI U. 17. Statisztikai számjel: 19815857911252301 Egyszerűsített éves beszámoló 2015.12.31

Részletesebben

ELŐZMÉNYEK A Kft. bemutatása A társaság neve, székhelye: A tevékenység megkezdésének időpontja: A Kft. alapítója: A Kft. jegyzett tőkéje: Adószám:

ELŐZMÉNYEK A Kft. bemutatása A társaság neve, székhelye: A tevékenység megkezdésének időpontja: A Kft. alapítója: A Kft. jegyzett tőkéje: Adószám: Püspökladányi Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság ÜZLETI TERV 2011. év 2011. május 12. ELŐZMÉNYEK Püspökladány Város Önkormányzata 2007. évben alapította a Püspökladányi Egészségügyi

Részletesebben

MIKOM Nonprofit Kft. Vezetői összefoglaló

MIKOM Nonprofit Kft. Vezetői összefoglaló MIKOM Nonprofit Kft. Vezetői összefoglaló 2010-2011 Főbb események, adatok A társaság a korábbi évekhez képest jelentős eredménynövekedéssel számolt, 2011. évi tervezett mérleg szerinti eredménye 11 743

Részletesebben

Kiegészítő melléklet. A Transzin Kft. 2012. évi beszámolójához

Kiegészítő melléklet. A Transzin Kft. 2012. évi beszámolójához Kiegészítő melléklet A Transzin Kft. 2012. évi beszámolójához I. Általános rész 1. A vállalkozás bemutatása A Társaság a Transz-In Bt-ből való átalakulással 2001.március 10-én kezdte meg működését. Tulajdonosai:

Részletesebben

J A V A S L A T. a Nógrádi Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. 2015. évi üzleti tervének II. számú módosítására

J A V A S L A T. a Nógrádi Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. 2015. évi üzleti tervének II. számú módosítására Ikt. sz.: 37-77/2015. 7. sz. napirendi pont A határozati javaslat törvényes: dr. Szabó József J A V A S L A T a Nógrádi Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. 2015. évi üzleti tervének II. számú módosítására

Részletesebben

Előterjesztés a Városgazdálkodási és üzemeltetési bizottság 2012. június 14. napján tartandó ülésére

Előterjesztés a Városgazdálkodási és üzemeltetési bizottság 2012. június 14. napján tartandó ülésére MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE Ügyiratszám: MH:17-074/100/2012 Üi.: Vincze Csaba Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése Városgazdálkodási és üzemeltetési Bizottsága Melléklet: - Miskolc Holding

Részletesebben

A MIK Zrt. 2015. évi

A MIK Zrt. 2015. évi A IV-53/271.304/2015. határozat 1. sz. melléklete A MIK Zrt. 2015. évi INGATLANGAZDÁLKODÁSI TERVJAVASLATA I. BÉRLEMÉNYSZOLGÁLTATÁS Az ingatlangazdálkodási feladatok közül az önkormányzati lakások és nem

Részletesebben

A felügyelő bizottság jelentése a 2005. évi éves beszámolóról

A felügyelő bizottság jelentése a 2005. évi éves beszámolóról Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Rt. -------------------------------------------------- 133 Budapest, Polgár u. 8-1. A felügyelő bizottság jelentése a 25. évi éves beszámolóról Budapest,

Részletesebben

Máltai Gondoskodás Nonprofit Kft. Vállalkozás megnevezése

Máltai Gondoskodás Nonprofit Kft. Vállalkozás megnevezése 18227619-8211-572-1 Statisztikai számjel 1-9-18993 Cégjegyzék száma Vállalkozás megnevezése 111 Budapest, Bem rakpart 28. Vállalkozás címe Üzleti év fordulónapja Egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámoló

Részletesebben

COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium

COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium 2017. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Székesfehérvár, 2018. május 02. A társaság bemutatása

Részletesebben

A HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. és a nonprofit kft-k 2010. I-III negyedéves gazdálkodásának elemzése

A HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. és a nonprofit kft-k 2010. I-III negyedéves gazdálkodásának elemzése A HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. és a nonprofit kft-k 2010. I-III es gazdálkodásának elemzése 1.) HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. 2.) Megnevezés 2009. évi bázis 2010.

Részletesebben

Kiegészítő melléklete

Kiegészítő melléklete Statisztikai számjel: 25004582-6312-113-01 Cégjegyzék száma: 01-09-194184 Vállalkozás megnevezése: Direkt36 Újságíró Központ Nonprofit Kft. Vállalkozás székhelye: 1137 BUDAPEST POZSONYI ÚT 10. 2. EM/8

Részletesebben

Gazdálkodási modul. Gazdaságtudományi ismeretek II. Számvitel és pénzgazdálkodás. KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc

Gazdálkodási modul. Gazdaságtudományi ismeretek II. Számvitel és pénzgazdálkodás. KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek II. Számvitel és pénzgazdálkodás KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc Példa a könyvvezetés, valamint a mérleg és az eredmény kimutatás

Részletesebben

M!!J~,gy :3.14. Kivonat a BKV Zrt. Igazgatóságának évi Határozatok Könyvéből ' "\ \1 " 1 BK.VZR9)

M!!J~,gy :3.14. Kivonat a BKV Zrt. Igazgatóságának évi Határozatok Könyvéből ' \ \1  1 BK.VZR9) BK.VZR9) :3.14. Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság BKV. ÖNNEK JÁR 1980 Budapest, Akáda u. 15. Kivonat a BKV Zrt. Igazgatóságának 2017. évi Határozatok Könyvéből (Az Igazgatóság 2017.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A KASTÉLYPARK KFT. ELŐZETES PÉNZÜGYITERVE 2015. JANUÁR 29.

ELŐTERJESZTÉS A KASTÉLYPARK KFT. ELŐZETES PÉNZÜGYITERVE 2015. JANUÁR 29. ELŐTERJESZTÉS A KASTÉLYPARK KFT. ELŐZETES PÉNZÜGYITERVE 2015. JANUÁR 29. Füzesgyarmat Város Önkormányzat Képviselő-testülete 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. Telefon: 66/491-401, Fax: 66/491-361 E-mail:

Részletesebben

DÉL-BALATONI IDEGENFORGALMI ÉS KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE. Székesfehérvár, 2014. május 29.

DÉL-BALATONI IDEGENFORGALMI ÉS KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE. Székesfehérvár, 2014. május 29. DÉL-BALATONI IDEGENFORGALMI ÉS KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA 2013 EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Székesfehérvár, 2014. május 29. A társaság bemutatása A Dél-balatoni Idegenforgalmi

Részletesebben

INGATLANKEZELŐ ÉS VAGYONGAZDÁLKODÓ ZRT.

INGATLANKEZELŐ ÉS VAGYONGAZDÁLKODÓ ZRT. INGATLANKEZELŐ ÉS VAGYONGAZDÁLKODÓ ZRT. Háromnegyedéves beszámoló 2014. év 1.oldal I. Összefoglaló a 2014. év I-III. negyedéves beszámolójáról Társaság neve: Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt. Székhelye:

Részletesebben

ÉVKÖZI TÁJÉKOZTATÓ A PÁSZTÓI VÁROSGAZDÁLKODÁSI KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT. GAZDÁLKODÁSÁRÓL

ÉVKÖZI TÁJÉKOZTATÓ A PÁSZTÓI VÁROSGAZDÁLKODÁSI KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT. GAZDÁLKODÁSÁRÓL Pásztói Városgazdálkodási Közhasznú Nonprofit Kft. 3060 Pásztó, Kossuth Lajos utca 116. Szám: 1-221/2018. A döntés meghozatala minősített szavazattöbbséget igényel! ÉVKÖZI TÁJÉKOZTATÓ A PÁSZTÓI VÁROSGAZDÁLKODÁSI

Részletesebben

A Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-i ülésére. Véleményezésre és tárgyalása A Képviselő-testület bizottságai

A Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-i ülésére. Véleményezésre és tárgyalása A Képviselő-testület bizottságai 2083-2/2014 E L Ő T E R J E S Z T É S A Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-i ülésére Tárgy: Kerekegyházi Kábelkommunikációs Kft 2013.évi beszámolója Az előterjesztést

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 1 2 1 6 5 5 9 1 3 5 3 0 5 7 2 1 3 Statisztikai számjel vagy adószám (csekkszámlaszám) A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 2 0 1 7. Váci Távhőszolgáltatási Nonprofit

Részletesebben

SAJTÓKÖZLEMÉNY. Az államháztartás és a háztartások pénzügyi számláinak előzetes adatairól I. negyedév

SAJTÓKÖZLEMÉNY. Az államháztartás és a háztartások pénzügyi számláinak előzetes adatairól I. negyedév 25. I. 26. I. 27. I. 28. I. 29. I. 21. I. 211. I. 2. I. 213. I. 214. I. SAJTÓKÖZLEMÉNY Az államháztartás és a háztartások pénzügyi számláinak előzetes adatairól 214. I. negyedév Budapest, 214. május 19.

Részletesebben

Beszámoló a Győri Térségfejlesztési és Projektmenedzsment Kft. I-III. negyedéves költségvetéséről

Beszámoló a Győri Térségfejlesztési és Projektmenedzsment Kft. I-III. negyedéves költségvetéséről Beszámoló a Győri Térségfejlesztési és Projektmenedzsment Kft. I-III. negyedéves költségvetéséről a vállalkozás vezetője (képviselője) P.H. Győr, 2016.10.10. 1 I. ÁLTALÁNOS RÉSZ: 1. A gazdálkodó bemutatása

Részletesebben

(az adatok ezer forintban értendők) *(a konszolidált táblázatok alatt minden esetben dőlt betűvel tüntettük fel a társaság nem konszolidált számait)

(az adatok ezer forintban értendők) *(a konszolidált táblázatok alatt minden esetben dőlt betűvel tüntettük fel a társaság nem konszolidált számait) TR 2014 Szöveges magyarázat a 2014. üzleti évhez: Társaságunk a 2014. év során tőkeerejének növelését tűzte ki fő prioritásként. A kiemelt célok között szerepelt a korábbi bankhitelek saját forrásokkal

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. november 07. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

SAJTÓKÖZLEMÉNY. a hitelintézetekről 1 a II. negyedév végi 2 prudenciális adataik alapján

SAJTÓKÖZLEMÉNY. a hitelintézetekről 1 a II. negyedév végi 2 prudenciális adataik alapján SAJTÓKÖZLEMÉNY a hitelintézetekről 1 a 2014. II. negyedév végi 2 prudenciális adataik alapján Budapest, 2014. augusztus 22. A hitelintézetek mérlegfőösszege 2014. II. negyedévben 2,8%-kal csökkent, a félév

Részletesebben

statisztikai számjel cégjegyzék szám. Szegedi Sport és Fürdők Kft Szeged, Temesvári krt. 33.

statisztikai számjel cégjegyzék szám. Szegedi Sport és Fürdők Kft Szeged, Temesvári krt. 33. statisztikai számjel cégjegyzék szám Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2011. december 31. BESZÁMOLÓ Keltezés: Szeged, 2012.június 08. vállalkozás vezetője (képviselője) PH. MÉRLEG "A" változat - Eszközök (aktívák)

Részletesebben

Szeged és Térsége Turisztikai Nonprofit Kft.

Szeged és Térsége Turisztikai Nonprofit Kft. Szeged és Térsége Turisztikai Nonprofit Kft. Szeged, Dugonics tér 2. (62) 488-690 Igazgató: Ács Szilvia ügyvezető igazgató Telefonszám: 62/488-690; Fax:62/488-690 Az önkormányzati részesedés mértéke: 96,67

Részletesebben

II. évfolyam. Név: Neptun kód: Kurzus: Tanár neve: HÁZI DOLGOZAT 2. Számvitel 2 2013/2014. II. félév

II. évfolyam. Név: Neptun kód: Kurzus: Tanár neve: HÁZI DOLGOZAT 2. Számvitel 2 2013/2014. II. félév II. évfolyam Név: Neptun kód: Kurzus: Tanár neve: HÁZI DOLGOZAT 2. Számvitel 2 2013/2014 II. félév 1. feladat (lekötött tartalék meghatározása, osztalékkal kapcsolatos számítások, saját tőke mérlegrészlet

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1 TELEFON +36 84 504100 FAX:+36 84 504 103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2014. december 15... Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése év II. félévi munkaterve. 1 pld. határozati javaslat

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése év II. félévi munkaterve. 1 pld. határozati javaslat Előterjesztő: Dr. Botka László polgármester Ikt. sz.: 32079-11/2015. Tárgy: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2015. év II. félévi munkaterve Melléklet: 1 pld. határozati javaslat Összeállította: Jegyzői

Részletesebben

SAJTÓKÖZLEMÉNY. Az államháztartás és a háztartások pénzügyi számláinak előzetes adatairól II. negyedév

SAJTÓKÖZLEMÉNY. Az államháztartás és a háztartások pénzügyi számláinak előzetes adatairól II. negyedév 5. I. 5. III. 6. I. 6. III. 7. I. 7. III. 8. I. 8. III. 9. I. 9. III. 1. I. 1. III. 11. I. 11. III. 1. I. 1. III. 1. I. 1. III. 14. I. 14. III. 15. I. 15. III. 16. I. SAJTÓKÖZLEMÉNY Az államháztartás és

Részletesebben

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT.

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. NEGYEDÉVES TÁJÉKOZTATÓ 2016. MÁSODIK NEGYEDÉV 2016. augusztus 23. 1. Összefoglaló Jelen tájékoztató célja, hogy a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító

Részletesebben

COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium

COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium 2018. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Székesfehérvár, 2019. május 27. A társaság bemutatása

Részletesebben

Herendi Porcelánmanufaktúra Rt. Egészségpénztára

Herendi Porcelánmanufaktúra Rt. Egészségpénztára Herendi Porcelánmanufaktúra Rt. Egészségpénztára KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2004. ÉVI ÉVES PÉNZTÁRI BESZÁMOLÓHOZ 1. Általános kiegészítések A pénztár működési formája: kiegészítő egészségpénztár. Alapítás

Részletesebben

Példa az eszközök és források értékelésében jelentkező hibák elszámolására

Példa az eszközök és források értékelésében jelentkező hibák elszámolására Példa az eszközök és források értékelésében jelentkező hibák elszámolására Egy vállalkozásnál az önellenőrzés keretében hibát tártak fel 2008. március 12-én (a 2007. évi mérlegkészítés napját megelőzően).

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 2012 év Tüttő János Nótaklub Közhasznú Egyesület egyéb szervezet megnevezése 8800 Nagykanizsa, Munkás u. 1/B címe

Részletesebben

KSI SE Felügyelő Bizottság jelentése az Egyesület évi gazdálkodásáról szóló közhasznú egyszerűsített éves beszámolójáról.

KSI SE Felügyelő Bizottság jelentése az Egyesület évi gazdálkodásáról szóló közhasznú egyszerűsített éves beszámolójáról. Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület Felügyelő Bizottság KSI SE Felügyelő Bizottság jelentése az Egyesület 2012. évi gazdálkodásáról szóló közhasznú egyszerűsített éves beszámolójáról. Budapest, 2013.

Részletesebben

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT.

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. NEGYEDÉVES TÁJÉKOZTATÓ 2016. ELSŐ NEGYEDÉV 2016. május 24. 1. Összefoglaló Jelen tájékoztató célja, hogy a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító

Részletesebben

A MIKOM Nonprofit Kft évi üzleti terve (Vezetői összefoglaló)

A MIKOM Nonprofit Kft évi üzleti terve (Vezetői összefoglaló) A MIKOM Nonprofit Kft. 2017. évi üzleti terve (Vezetői összefoglaló) Miskolc, 2017.03.10 Üzleti Terv 2017 A társaság neve Makrogazdasági adatok, piaci környezet Eredménykimutatás Főbb projektek eredményre

Részletesebben

2017. ÉVI BESZÁMOLÓ. Mérleg : - Eszközök - Források. Eredmény-kimutatás. Cash-flow kimutatás

2017. ÉVI BESZÁMOLÓ. Mérleg : - Eszközök - Források. Eredmény-kimutatás. Cash-flow kimutatás 1 2 0 5 2 5 8 5-6 8 1 0-1 1 4-0 1 Statisztikai szám 0 1-1 0-0 4 2 8 5 0 cégjegyzékszám XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG Mérleg : - Eszközök - Források Eredmény-kimutatás

Részletesebben

AIR-HORIZONT NONPROFIT KFT. ÜZLETI JELENTÉS A TÁRSASÁG ÉVI GAZDÁLKODÁSÁRÓL Bevezető Az Air-Horizont Nonprofit Kft évi gazdálkodása az elő

AIR-HORIZONT NONPROFIT KFT. ÜZLETI JELENTÉS A TÁRSASÁG ÉVI GAZDÁLKODÁSÁRÓL Bevezető Az Air-Horizont Nonprofit Kft évi gazdálkodása az elő AIR-HORIZONT NONPROFIT KFT. ÜZLETI JELENTÉS A TÁRSASÁG 2015. ÉVI GAZDÁLKODÁSÁRÓL Bevezető Az Air-Horizont Nonprofit Kft. 2015. évi gazdálkodása az előzetesen elkészített terveknek megfelelően alakult.

Részletesebben

Az OTP Bank Rt I. félévi összefoglaló nem konszolidált, nem auditált IAS pénzügyi adatai A Bank I. félévi fejlõdése

Az OTP Bank Rt I. félévi összefoglaló nem konszolidált, nem auditált IAS pénzügyi adatai A Bank I. félévi fejlõdése Az OTP Bank Rt. 2001. I. félévi összefoglaló nem konszolidált, nem auditált IAS pénzügyi adatai Az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt. elkészítette 2001. június 30-ával zárult félévre vonatkozó

Részletesebben

Média Unió Közhasznú Alapítvány. 2012.12.31.-i mérleg fordulónapi EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ

Média Unió Közhasznú Alapítvány. 2012.12.31.-i mérleg fordulónapi EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ 5 5 2 1 8 1 3 3 5 5 2-1 - 4 1 adó száma 2012.12.31.-i mérleg fordulónapi EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ A mérleg főösszege: 33.740 eft; a saját tőke összege: 33.239 eft, a mérleg szerinti eredmény: 30.923

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének, 2012. május 30-i ülésére. Az előterjesztést készítette: ügyvezető

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének, 2012. május 30-i ülésére. Az előterjesztést készítette: ügyvezető 3980-2/2012. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének, 2012. május 30-i ülésére Tárgy: Kerekegyházi Kábelkommunikációs Kft 2012. évi üzleti terve Az előterjesztést

Részletesebben

Új napirendi pont 26. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS

Új napirendi pont 26. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Új napirendi pont 26. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 24-i rendkívüli ülésére Tárgy: ÖKO-DOMBÓ Kft. ügyvezetője prémiumfeladatainak

Részletesebben

INGATLANKEZELŐ ÉS VAGYONGAZDÁLKODÓ ZRT.

INGATLANKEZELŐ ÉS VAGYONGAZDÁLKODÓ ZRT. INGATLANKEZELŐ ÉS VAGYONGAZDÁLKODÓ ZRT. Háromnegyedéves beszámoló 2011. év 1. oldal I. Összefoglaló a 2011. év I-III. negyedéves beszámolójáról Társaság neve: Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt. Székhelye:

Részletesebben

Nógrád megye bemutatása

Nógrád megye bemutatása Nógrád megye bemutatása Nógrád megye Magyarország legkisebb megyéi közé tartozik, az ország területének mindössze 2,7 százalékát (2.546 km 2 ) foglalja el. A 201.919 fős lakosság az ország népességének

Részletesebben

XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 1 2 0 5 2 5 8 5-6 8 1 0-1 1 4-0 1 Statisztikai szám 0 1-1 0-0 4 2 8 5 0 cégjegyzékszám XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG Mérleg : - Eszközök - Források Eredmény-kimutatás

Részletesebben

COMENIUS ANGOL-MAGYAR KÉTTANÍTÁSI NYELVŰ ÁLTALÁNOS ISKOLA 2013. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE

COMENIUS ANGOL-MAGYAR KÉTTANÍTÁSI NYELVŰ ÁLTALÁNOS ISKOLA 2013. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE COMENIUS ANGOL-MAGYAR KÉTTANÍTÁSI NYELVŰ ÁLTALÁNOS ISKOLA 2013. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Székesfehérvár, 2014. május 29. A társaság bemutatása A Comenius Angol-Magyar Két

Részletesebben

Elemzés, értékelés 2017.

Elemzés, értékelés 2017. Adószám: 18256127-2-43 Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Bejegyző határozat száma: 16 PK.60914/2001/1 Nyilvántartási szám: 01/01/86227 1212 Budapest, Zsolnai utca 28 2017. Fordulónap: 2017. december

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET Egyszerűsített éves beszámolóhoz a üzleti évről

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET Egyszerűsített éves beszámolóhoz a üzleti évről Országos Scleroderma Közhasznú Egyesület Pécs Aidinger János u. 40. VIII/31 7632 Adószám: 18326639-1-02 Statisztikai szám: 18326639949952902 Bírósági nyilvántartási szám: 2554 Közhasznúsági végzés bírósági

Részletesebben

Kiegészítő melléklet

Kiegészítő melléklet Adószám: Törvényszék: Bejegyző határozat száma: Nyilvántartási szám: 18191705-1-42 01 Fővárosi Törvényszék PK 60540 /2006/ 01/ / Barankovics István Alapítvány 1078 Budapest, István utca 44 2012 Fordulónap:

Részletesebben

XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 1 2 0 5 2 5 8 5-6 8 1 0-1 1 4-0 1 Statisztikai szám 0 1-1 0-0 4 2 8 5 0 cégjegyzékszám XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG Mérleg : - Eszközök - Források Eredmény-kimutatás

Részletesebben

KIEGÉSZITŐ MELLÉKLET TÁMASZ IDŐSEK OTTHONA BALATONFŰZFŐ NONPROFIT KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 2012. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁHOZ

KIEGÉSZITŐ MELLÉKLET TÁMASZ IDŐSEK OTTHONA BALATONFŰZFŐ NONPROFIT KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 2012. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁHOZ KIEGÉSZITŐ MELLÉKLET TÁMASZ IDŐSEK OTTHONA BALATONFŰZFŐ NONPROFIT KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 2012. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁHOZ Általános rész: A vállalkozás megnevezése: TÁMASZ Idősek Otthona

Részletesebben

A Savarai Turizmus Nonprofit Kft. Szöveges kiegészítés. 2013. évi egyszerűsített éves beszámolóhoz. /2013.01.01. 2013.12.31.

A Savarai Turizmus Nonprofit Kft. Szöveges kiegészítés. 2013. évi egyszerűsített éves beszámolóhoz. /2013.01.01. 2013.12.31. A Savarai Turizmus Nonprofit Kft. Szöveges kiegészítés 2013. évi egyszerűsített éves beszámolóhoz /2013.01.01. 2013.12.31. időszakról/ Vörös - Borsody Csilla Ügyvezető Szombathely, 2014. április 04. Savaria

Részletesebben

Bónusz Önsegélyező Pénztár

Bónusz Önsegélyező Pénztár Bónusz Önsegélyező Pénztár Kiegészítő melléklet 2007. év 1025-Budapest, Nagybányai út 92. 1. Általános kiegészítések A Pénztár működési formája: kiegészítő önsegélyező pénztár Alapítás időpontja: 2001.

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET KÖRÚTI SZÍNHÁZ KULTURÁLIS KÖZHASZNÚ NONPROFIT KFT. 2017. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁHOZ Beszámolási időszak: 2017.01.01-2017.12.31 Mérlegforduló nap: 2017.12.31 1. A gazdálkodó

Részletesebben

MAGYAR VIDÉK HITELSZÖVETKEZET V.A.

MAGYAR VIDÉK HITELSZÖVETKEZET V.A. MAGYAR VIDÉK HITELSZÖVETKEZET V.A. Székhely: 7623 Pécs, Köztársaság tér 2. Adószám: 11017897-2-02 KSH: 11017897-6419-122-02 Cg.: 02-02-060334 Honlap: www.mvhsz.hu ELŐTERJESZTÉS Beszámoló a Magyar Vidék

Részletesebben

SAJTÓKÖZLEMÉNY. A hitelintézeti idősorok és sajtóközlemény az MNB-nek ig jelentett összesített adatokat tartalmazzák. 3

SAJTÓKÖZLEMÉNY. A hitelintézeti idősorok és sajtóközlemény az MNB-nek ig jelentett összesített adatokat tartalmazzák. 3 SAJTÓKÖZLEMÉNY a hitelintézetekről 1 a III. negyedév végi 2 prudenciális adataik alapján Budapest, november 28. A hitelintézetek mérlegfőösszege III. negyedévben további 633 milliárd Ft-tal, 1,8%-kal nőtt,

Részletesebben

A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Rt. 2001. évi gyorsjelentése

A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Rt. 2001. évi gyorsjelentése A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Rt. 2001. évi gyorsjelentése A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Rt. 2001. évi gyorsjelentése A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési

Részletesebben