Kezelési segédlet. Magiszter.NET - Alapok

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kezelési segédlet. Magiszter.NET - Alapok"

Átírás

1 Magiszter.NET - Alapok Kezelési segédlet Elérhetőségeink: Tel: 62/ ; Fax: 62/ magiszternet@infotec.hu Honlap: Ügyfélszolgálat: H-P 8:00-16:00

2 Belépés és kilépés A Magiszter.Net kezdőoldalára lépve a Belépés fülre kattintva a bejelentkező ablak jelenik meg. Töltse ki a mezőket, majd kattintson a 'mehet' gombra. Belépés után előfordulhat, hogy a fenti üzenetet látja. Ez két esetben jelenhet meg: ha nem lépett ki a programból, csak bezárta az internetes ablakot, ha valaki be van jelentkezve a programba az Ön azonosítójával. Nyugodtan kattintson a 'mehet' gombra, ha csak valamely kollégája valóban nem dolgozik a rendszerben az Ön azonosítójával. A helyes kilépéshez kattintson a képernyő jobb felső sarkában található kilépés gombra

3 Jelszóemlékeztető Ha elfelejtette a jelszavát, akkor a jelszóemlékeztető menüpontba lépve kérhet újat. Az Azonosító mezőbe írjuk be az azonosítónkat, az cím mezőbe pedig az címünket. A mezők kitöltése után a küldés gombra kattintva a rendszer ellenőrzi, hogy a beírt adatok valósake. Valós azonosító - pár esetén a megadott címre a rendszer egy új generált jelszót küld. A jelszó belépés után megváltoztatható. Ha az azonosítóját vagy az címét nem tudja, akkor forduljon az intézményi rendszergazdához, vagy érdeklődhet írásban a magiszternet@infotec.hu címen.

4 Saját adatok módosítása (jelszó módosítás) A belépést követően a Saját adatok módosítása fülre kattintva módosítható néhány a rendszerben rögzített adat (név, cím), valamint megváltoztatható a jelszó. A megjelenő ablakban első körben módosítható a név és az cím. A megváltoztatott adatokat menteni kell, a 'mentés' ikonra kattintva. A Jelszómódosítás >> hivatkozásra kattintva kezdeményezheti jelszava megváltoztatását. A mindkét mezőkbe írja be a kívánt új jelszót és mentse el.

5 A rendszerben külön modulokban tarthatók nyilván az intézmény egyes adatai. Belépést követően az adminisztráció fülre kattintva jelennek meg az összetartozó feladatokat tartalmazó menüpontok.

6 Intézményi adatok ellenőrzése Belépés > Adminisztráció > Intézmény képes menü >Intézményi adatok > Intézményi alapadatok Célszerű elsőként az intézményre vonatkozó adatokat ellenőrizni, kitölteni. Az intézmények részletes adatainak kitöltése ebben a menüpontban történhet. A regisztrált intézményekhez rendelt rendszergazda vagy intézményi felhasználó jogosult az adatok karbantartására. A sárga mezők kitöltése kötelező. Iskolák esetén itt vehető fel a pályaorientáció is. Kapcsolat az intézmény telephelyei és alapfeladatai között: Feladatellátási-hely: az a telephely, ahol a feladatot fizikailag ellátják. Pl.: székhely, tagintézmény, gyakorlóhely, műhely, stb. Alapfeladat : az a feladat, amit az intézmény ellát. A statisztika ezt hívja Feladatellátási helynek. Pl.: óvoda, általános iskola, szakiskola, kollégium, stb. Az OM által kiadott akkreditációs eljárás miatt, annyiszor kell felvenni egy adott alapfeladatot ahány telephelyen azt ellátják. Az intézményi alapadatokról bővebben itt olvashat:

7 Intézményi adatok Feladatellátási hely Belépés > Adminisztráció > Intézmény képes menü >Intézményi adatok > Feladatellátási helyek A feladatellátási hely az a telephely, ahol az intézmény ellátja az alapfeladatát. Minden intézmény rendelkezik legalább egy feladatellátási hellyel. Új feladatellátási helyet az ikonsoron található Új gombra kattintva vehetünk fel. Új feladatellátási hely felvétele esetén a sárga mezők kitöltése kötelező, az adatok kitöltését követően menteni kell, az ikonsoron található mentés gombra kattintva. A már rögzített feladatellátási helyek adatait a nevük előtt szereplő sárga négyzetre kattintva nézhetjük meg A feladatellátási helyekről bővebben itt olvashat:

8 Intézményi adatok - Alapfeladat Belépés > Adminisztráció > Intézmény képes menü > Intézményi adatok > Alapfeladatok Az alapfeladat a statisztikában feladatellátási hely elnevezéssel szerepel. Új alapfeladatot az ikonsoron található Új gombra kattintva tudunk felvenni. Új alapfeladat felvételénél a sárga mezők kitöltése kötelező, a kitöltött adatokat pedig menteni kell, az ikonsoron található mentés gombra kattintva. Fontos, hogy az adatlapon a sárga mezőben rögzített KIR-STAT sorszám megegyezzen az adatlap alatt található táblázatban szereplő azonos típusú feladatellátási hely sorszámával. Az alapfeladatokról bővebben itt olvashat:

9 Intézményi adatok OKJ szakmaszámok Belépés > Adminisztráció > Intézmény képes menü > Működési adatok > OKJ szakmaszámok Szakközép és szakiskolák esetén fel kell venni az intézményben oktatott szakmák számait. A 'Keresés a szakmák között' táblázatrész két mezőjének bármelyikét kitöltve és a keresés ikonra kattintva a keresett szakma megjelenik a táblázat alatt. A táblázat felső részében a sorok elején található ikonra kattintva a választott szakma a korábban felvettek közé kerül. Törölni a táblázat alsó részében a már korábban felvett szakmák szakmaszáma előtt található 'törlés' ikonnal lehet. Az OKJ szakmaszámokról bővebben itt olvashat:

10 Iskolai oktatás Beírási napló Belépés > Adminisztráció > Iskolai oktatás > Tanügyi dokumentumok > Beírási napló karbantartása A jobb felső sarokban található Magiszter.NET logóra kattintva lehet visszatérni az egyes modulokhoz. A tanulók adatainak lekérdezése előtt néhány beállítást kell elvégezni, mint pl. a beírási napló felvételét. A belépést követően a megjelenő táblázat tartalmazza a már meglévő beírási naplók adatait. Új beírási napló adatai rögzíthetők az Új ikonra való kattintás után megjelenő táblázatban. Új beírási napló felvételénél a sárga mezők kitöltése kötelező, az adatok kitöltését követően menteni kell, az ikonsoron található mentés gombra kattintva. A beírási naplóról bővebben itt olvashat:

11 Iskolai oktatás Tanterv Belépés > Adminisztráció > Iskolai oktatás > Oktatásszervezés > Tanterv Az oldalra érve az aktuális tanév tanterveit lehet megtekinteni, módosítani az előttük álló ikonra kattintva. Új tanterv adatai rögzíthetők az Új ikonra való kattintás után megjelenő táblázatban. Új tanterv felvételénél a sárga mezők kitöltése kötelező, az adatok kitöltését követően menteni kell, az ikonsoron található mentés gombra kattintva. A tantervről bővebben itt olvashat:

12 Iskolai oktatás Óraterv Belépés > Adminisztráció > Iskolai oktatás > Oktatásszervezés > Óraterv Minden tantervhez fel kell venni legalább egy óratervet. Szakközépiskolák, szakiskolák esetén legalább annyi óratervet kell rögzíteni, ahány szakmát tanítanak az iskolában. Az oldalra érve a tantervekhez tartozó óraterveket lehet megtekinteni az előttük álló ikonra kattintva. Új óraterv adatai rögzíthetők az Új ikonra való kattintás után megjelenő táblázatban. Új óraterv felvételénél a sárga mezők kitöltése kötelező, az adatok kitöltését követően menteni kell, az ikonsoron található mentés gombra kattintva. Az óraterv fejlécének felvétele után lehet hozzárendelni a megfelelő tantárgyakat. Az óratervről bővebben itt olvashat:

13 Iskolai oktatás Osztályok Belépés > Adminisztráció > Iskolai oktatás > Csoportok > Osztályok A képernyőn az aktuálisnak beállított tanév összes osztálya megjelenik. Az osztályok adatait a nevük előtt álló ikonra való kattintással tekinthetjük meg. Minden sárga színű mező kitöltése kötelező, az adatok kitöltését követően menteni kell, az ikonsoron található mentés gombra kattintva. Az osztályokról bővebben itt olvashat:

14 Iskolai oktatás Tanulók keresése Belépés > Adminisztráció > Iskolai oktatás > Tanulók adatai > Tanulók keresése A tanulók adataira vonatkozó alapvető szűrés és keresés a tanulók adatainak karbantartására jogosult felhasználó számára elérhető. A kereső ablakban szűrési feltételeket adhatunk meg. A keresési feltételek megadása után a keresést a keresés gomb lenyomásával indíthatjuk. Amennyiben az összes tanulót szeretnénk kiválasztani, akkor célszerű a név mezőbe egy % jelet írni, a 'Max. sorok száma' lenyíló listát pedig mindre állítani. A tanulók kereséséről bővebben itt olvashat:

15 Iskolai oktatás Tanuló adatai Belépés > Adminisztráció > Iskolai oktatás > Tanulók adatai > Tanulók keresése > Tanuló adatlapja A kívánt tanuló lekeresése után a neve előtt található jelölő négyzet megnyomásával kezdeményezhetjük egy tanuló adatainak részletes megjelenítését és módosítását. Lehetőség van az alapadatok, gondviselők, a tanuló képzésére vonatkozó adatok nyilvántartása. Osztályváltást a képzés lapon lehet kezdeményezni. Sajátos nevelési igényt, támogatási jogosultságot a különleges menüpontnál lehet rögzíteni. A tanulmányi menüpontban a tanuló hiányzásai, félév végi ill. évvégéi eredményei tarthatók nyilván. Szöveges értékelést is ennél a menüpontnál lehet a tanulóhoz felvenni. A tanuló kiléptetését is a tanuló adatlapján, a kiléptetés pontban lehet elvégezni. A tanuló adatairól bővebben itt olvashat:

16 Iskolai oktatás Osztályváltás Belépés > Adminisztráció > Iskolai oktatás > Tanulók keresése > Tanuló adatlapja > Képzés fül > Osztályváltás Ha a tanuló valamilyen okból (pl. évismétlés, stb.) osztályt vált, azt a Magiszter.NET-ben a következő képen valósíthatjuk meg: A tanulók keresésénél megkeressük a tanulót és belépünk az adatlapjára Válasszuk a menüsoron található képzés pontot. A megjelenő oldalon kattintsunk az osztályváltás ikonra. Ott adjuk meg az osztályváltás adatait, majd kattintsunk a mentés gombra. FONTOS, hogy téves rögzítés esetén a mikor vált lenyíló listából a tanév első napján vált pontot válasszuk. Az osztályváltásról bővebben itt olvashat:

17 Alkalmazottak Alkalmazott keresése Belépés > Adminisztráció > Alkalmazottak > Alkalmazott keresése Az alkalmazott keresése táblázat az alkalmazott főmenübe történő belépést követően jelenik meg. A keresési feltételek megadása után a keresést a keresés gomb lenyomásával indíthatjuk. Amennyiben az összes alkalmazottat szeretnénk kiválasztani, akkor célszerű a név mezőbe egy % jelet írni, a 'Max. sorok száma' legörgetőt pedig mindre állítani. Az alkalmazott kereséséről bővebben itt olvashat:

18 Alkalmazottak Alkalmazott adatai Belépés > Adminisztráció > Alkalmazottak > Alkalmazott keresése > Alkalmazott adatlapja Az alkalmazott keresése táblázatban a lekérdezést követően a szűrőfeltételeknek megfelelő alkalmazottak jelennek meg. Az alkalmazott neve előtt látható négyzetre kattintva léphetünk tovább arra az oldalra, ahol a választott alkalmazott alapadatait nézhetjük meg, illetve módosíthatjuk. Lehetőség van az alapadatok, eltartottak ill. a képzetségre vonatkozó adatok nyilvántartására. Az alkalmazott munkaviszonyát a munkaügy pontban lehet rögzíteni. Az alkalmazott kiléptetését is az alkalmazott adatlapján, a kiléptetés pontban lehet elvégezni. Az alkalmazott adatairól bővebben itt olvashat:

19 Óvodai nevelés Nevelési alprogram Belépés > Adminisztráció > Óvodai nevelés > Nevelési alprogram Az oldalra lépve láthatók az adott nevelési év már rögzített nevelési alprogramjai. A megnevezés oszlop előtt található négyzetre kattintva a korábban regisztrált nevelési alprogramba lépve az adatokat lehet megtekinteni, módosítani. Új nevelési alprogram felvételére szolgáló oldalra léphetünk, ha az 'új' ikonra kattintunk. Minden sárga színű mező kitöltése kötelező, az adatok kitöltését követően menteni kell, az ikonsoron található mentés gombra kattintva. A nevelési alprogramokról bővebben itt olvashat:

20 Óvodai nevelés Nevelési alprogram Belépés > Adminisztráció > Óvodai nevelés > Nevelési alprogram Az oldalra lépve láthatók az adott nevelési év már rögzített nevelési alprogramjai. A megnevezés oszlop előtt található négyzetre kattintva a korábban regisztrált nevelési alprogramba lépve az adatokat lehet megtekinteni, módosítani. Új nevelési alprogram felvételére szolgáló oldalra léphetünk, ha az 'új' ikonra kattintunk. Minden sárga színű mező kitöltése kötelező, az adatok kitöltését követően menteni kell, az ikonsoron található mentés gombra kattintva. A nevelési alprogramokról bővebben itt olvashat:

21 Óvodai nevelés Csoportok Belépés > Adminisztráció > Óvodai nevelés > Óvodai csoportok Az oldalra lépve láthatók az adott nevelési év már felvett csoportjai. Csoport oszlop előtt található négyzetre kattintva a meglévő óvodai csoport adatait tartalmazó táblázat jelenik meg. Új óvodai csoport felvételére szolgáló oldalra léphetünk az 'új' ikonra kattintva. Minden sárga színű mező kitöltése kötelező, az adatok kitöltését követően menteni kell, az ikonsoron található mentés gombra kattintva. Az óvodai csoportokról bővebben itt olvashat:

22 Óvodai nevelés Óvodások keresése Belépés > Adminisztráció > Óvodai nevelés > Óvodások adatai > Óvodások keresése Az óvodások keresése táblázat az óvodai nevelés főmenübe történő belépést követően jelenik meg. A kereső ablakban szűrési feltételeket adhatunk meg. A keresési feltételek megadása után a keresést a keresés gomb lenyomásával indíthatjuk. Amennyiben az összes óvodást szeretnénk kiválasztani, akkor célszerű a név mezőbe egy % jelet írni, a 'Max. sorok száma' legörgetőt pedig mindre állítani. Az óvodások kereséséről bővebben itt olvashat:

23 Óvodai nevelés Óvodás adatai Belépés > Adminisztráció > Óvodai nevelés > Óvodások keresése > Óvodás adatlapja Az óvodás keresése táblázatban a lekérdezést követően a szűrőfeltételeknek megfelelő óvodások jelennek meg. A csoport neve előtt látható négyzetre kattintva léphetünk tovább arra az oldalra, ahol a választott gyerek alapadatait nézhetjük meg, illetve módosíthatjuk. Lehetőség van az alapadatok, gondviselők adatainak a nyilvántartására. A különleges pontban lehet rögzíteni az óvodás sajátos nevelési igényét és a támogatási jogosultságát. Az óvodás kiléptetését is az óvodás adatlapján, a kiléptetés pontban lehet elvégezni. Az óvodások adatairól bővebben itt olvashat:

24 Óvodai nevelés Óvodás adatai Belépés > Adminisztráció > Óvodai nevelés > Óvodások keresése > Óvodás adatlapja Az óvodás keresése táblázatban a lekérdezést követően a szűrőfeltételeknek megfelelő óvodások jelennek meg. A csoport neve előtt látható négyzetre kattintva léphetünk tovább arra az oldalra, ahol a választott gyerek alapadatait nézhetjük meg, illetve módosíthatjuk. Lehetőség van az alapadatok, gondviselők adatainak a nyilvántartására. A különleges pontban lehet rögzíteni az óvodás sajátos nevelési igényét és a támogatási jogosultságát. Az óvodás kiléptetését is az óvodás adatlapján, a kiléptetés pontban lehet elvégezni. Az óvodások adatairól bővebben itt olvashat:

25 Nézetek Tanulók, alkalmazottak és óvodások listázása után különböző nézetek között válogathatunk. A nézetek tartalma a nevükben foglaltatik. Lehetőség van az alapadatok, gondviselők adatainak a nyilvántartására. Alapértelmezetten mindig a kilistázott személyek alapadatait látjuk. Akkor célszerű nézetet váltani, ha az alapadatokon kívül más adatokra is szükségünk van. Példa: Szeretnénk látni a kilistázott tanulók TAJ, diákigazolvány és adószámait. 1. Listázzuk ki a kívánt tanulókat. 2. Váltsunk az azonosítók nézetre.

26 Exportálás Excelbe Tanulók, alkalmazottak és óvodások listázása és a megfelelő nézet váltása után a képernyőn megjelenő adatokat exportálhatjuk Excelbe további feldolgozás céljából. Az exportálás a következő képen végezhető el: Listázza a képernyőre a kívánt személyeket. Ha akar, váltson nézetet. Mindig csak a képernyőn megjelenő adatokat exportálhatjuk. Exportáláshoz az ikonsoron található exportálás Excel-be ikonra kell kattintani. Ha az exportálás Excel-be ikonra kattintva úgy tűnik, hogy nem történt semmi, legfeljebb egy villanás, akkor az Internet Explorer beállításaival lehet gond. A Tudásbázis súgó oldalunkról a Segédanyagok menüpontban elérhető egy segédlet a szükséges beállításokról, vagy elolvashatja közvetlenül a következő linkre kattintva:

27 Listák Tanulók, alkalmazottak és óvodások listázása után különböző listák közül is válogathatunk. A listák tartalma a nevükben foglaltatik. Csak szűrt adatokra hoz eredményt. A lista új ablakban jelenik meg, ahonnan azonnal nyomtathatjuk is.

28 Súgó használata A program használatával kapcsolatos további információért kérjük böngésszék a Tudásbázis oldalunkat. A leírások folyamatosan bővülnek. Oldal elérése: A Magiszter.NET rendszerbe való belépés után a jobb felső sarokban található Tudásbázis linkre kell kattintani. Közvetlenül is elérhető a oldalról. További jó munkát kívánunk!

MAGISZTER.NET. Alapok FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS

MAGISZTER.NET. Alapok FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS MAGISZTER.NET Alapok FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK 1 Belépés és kilépés... 5 1.1 Jelszóemlékeztető... 5 1.2 Saját adatok módosítása (jelszó módosítás)... 5 1.3 Képes menü... 5 2 Intézményi adatok

Részletesebben

Magiszter.NET iskolaadminisztrációs rendszer feltöltése adatokkal

Magiszter.NET iskolaadminisztrációs rendszer feltöltése adatokkal Magiszter.NET iskolaadminisztrációs rendszer feltöltése adatokkal I. Intézményi alapadatok kitöltése Belépés> Adminisztráció> Intézmény képes menü> Intézményi adatok> Intézményi alapadatok Az intézmények

Részletesebben

Magiszter.NET iskolaadminisztrációs rendszer feltöltése adatokkal

Magiszter.NET iskolaadminisztrációs rendszer feltöltése adatokkal Magiszter.NET iskolaadminisztrációs rendszer feltöltése adatokkal I. Intézményi alapadatok kitöltése Belépés> Adminisztráció> Intézmény képes menü> Intézményi adatok> Intézményi alapadatok Az intézmények

Részletesebben

Nevelési év indítása óvodák esetén

Nevelési év indítása óvodák esetén Nevelési év indítása óvodák esetén A LÉPÉSEK SORRENDJE NAGYON FONTOS, EZÉRT KÉRJÜK SZIGORÚAN BETARTANI! - Mielőtt elkezdi a nevelési év indítását, kérem, legalább egyszer olvassa át az egész segédletet,

Részletesebben

Tanév indítása iskolák esetén. Mielőtt elkezdi a tanév indítását, legalább egyszer olvassa át az egész segédletet, hogy lássa az összefüggéseket.

Tanév indítása iskolák esetén. Mielőtt elkezdi a tanév indítását, legalább egyszer olvassa át az egész segédletet, hogy lássa az összefüggéseket. Tanév indítása iskolák esetén A LÉPÉSEK SORRENDJE NAGYON FONTOS, EZÉRT KÉRJÜK SZIGORÚAN BETARTANI! Mielőtt elkezdi a tanév indítását, legalább egyszer olvassa át az egész segédletet, hogy lássa az összefüggéseket.

Részletesebben

Tanév indítása iskolák esetén

Tanév indítása iskolák esetén Tanév indítása iskolák esetén A LÉPÉSEK SORRENDJE NAGYON FONTOS, EZÉRT KÉRJÜK SZIGORÚAN BETARTANI! - Mielőtt elkezdi a tanév indítását, kérem, legalább egyszer olvassa át az egész segédletet, hogy lássa

Részletesebben

Szöveges értékelés. Magiszter.NET. Elérhetőségeink: Tel: 62/550-748; 550-749 Fax: 62/550-919 E-mail: magiszternet@infotec.hu Honlap: www.infotec.

Szöveges értékelés. Magiszter.NET. Elérhetőségeink: Tel: 62/550-748; 550-749 Fax: 62/550-919 E-mail: magiszternet@infotec.hu Honlap: www.infotec. Magiszter.NET Szöveges értékelés Elérhetőségeink: Tel: 62/550-748; 550-749 Fax: 62/550-919 E-mail: magiszternet@infotec.hu Honlap: www.infotec.hu Ügyfélszolgálat: H-P 8:00-16:00 A Magiszter.Net rendszerben

Részletesebben

Tanév indítása iskolák esetén. Mielőtt elkezdi a tanév indítását, legalább egyszer olvassa át az egész segédletet, hogy lássa az összefüggéseket.

Tanév indítása iskolák esetén. Mielőtt elkezdi a tanév indítását, legalább egyszer olvassa át az egész segédletet, hogy lássa az összefüggéseket. Tanév indítása iskolák esetén A LÉPÉSEK SORRENDJE NAGYON FONTOS, EZÉRT KÉRJÜK SZIGORÚAN BETARTANI! Mielőtt elkezdi a tanév indítását, legalább egyszer olvassa át az egész segédletet, hogy lássa az összefüggéseket.

Részletesebben

Tantárgyfelosztás. I. Ellenőrzés. Mielőtt hozzákezd a tantárgyfelosztás tervezéséhez, ellenőrizze le, illetve állítsa be a következőket:

Tantárgyfelosztás. I. Ellenőrzés. Mielőtt hozzákezd a tantárgyfelosztás tervezéséhez, ellenőrizze le, illetve állítsa be a következőket: Tantárgyfelosztás I. Ellenőrzés Mielőtt hozzákezd a tantárgyfelosztás tervezéséhez, ellenőrizze le, illetve állítsa be a következőket: Alkalmazott képes menü > alkalmazottak alapadatai - Alkalmazottak

Részletesebben

Jelentkezés/ Beiratkozás (óvoda)

Jelentkezés/ Beiratkozás (óvoda) Jelentkezés/ Beiratkozás (óvoda) Belépéskor a következő képernyőt látja: A jelentkezők keresése ugyanúgy működik, mint az óvodások keresése. Különböző szempontok szerint lehet keresni. Ha '%' jelet írunk

Részletesebben

Tanév indítása iskolák esetén

Tanév indítása iskolák esetén Tanév indítása iskolák esetén A LÉPÉSEK SORRENDJE NAGYON FONTOS, EZÉRT KÉRJÜK SZIGORÚAN BETARTANI! - Mielőtt elkezdi a tanév indítását, kérem, legalább egyszer olvassa át az egész segédletet, hogy lássa

Részletesebben

INFOtec. Magiszter.NET Óratervek 2009/2010 Óratervek rögzítése ÁLTALÁNOS ISKOLÁK ÉS GIMNÁZIUMOK ESETÉN

INFOtec. Magiszter.NET Óratervek 2009/2010 Óratervek rögzítése ÁLTALÁNOS ISKOLÁK ÉS GIMNÁZIUMOK ESETÉN Magiszter.NET Óratervek 2009/2010 Óratervek rögzítése Iskolai oktatás képes menü>oktatásszervezés> Óraterv - Új óratervet az ikonsoron található Új gombra kattintva tud regisztrálni. - A sárga mezők kitöltése

Részletesebben

Tanulmányi eredmények exportálasa (KIR)

Tanulmányi eredmények exportálasa (KIR) Tanulmányi eredmények exportálasa (KIR) A középiskola és a szakiskola minden évben értesíti az általános iskolát arról, hogy az ott végzett tanulók a középiskola, illetve a szakiskola első két évfolyamán

Részletesebben

Szülői modul. Belépés a TANINFORM rendszerbe. Főoldal

Szülői modul. Belépés a TANINFORM rendszerbe. Főoldal Szülői modul Belépés a TANINFORM rendszerbe Belépni vagy a bogim.hu oldalon elhelyezett linkre való kattintással vagy a https://start.taninform.hu/application/start?intezmenyindex=032552 cím böngészőbe

Részletesebben

Tantárgyfelosztás. Mielőtt hozzákezd a tantárgyfelosztás tervezéséhez, ellenőrizze le, illetve állítsa be a következőket:

Tantárgyfelosztás. Mielőtt hozzákezd a tantárgyfelosztás tervezéséhez, ellenőrizze le, illetve állítsa be a következőket: Tantárgyfelosztás A Magiszter.NET Iskolaadminisztrációs Rendszerben a tantárgyfelosztás definiálása rész segítséget nyújt Önöknek, hogy az előkészítések után egy olyan táblázatot kapjanak ami átláthatóan

Részletesebben

MAGISZTER.NET. Tanévindítás FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS

MAGISZTER.NET. Tanévindítás FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS MAGISZTER.NET Tanévindítás FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK 1 Tanév indítása iskolák esetén... 3 2 A 2014/2015-ös tanév regisztrálása... 4 3 Tagozatok felvétele... 5 4 2014/2015-ös tanév beírási naplóinak

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához A WEB EDInet rendszer használatához internet kapcsolat, valamint egy internet böngésző program szükséges (Mozilla Firefox, Internet Explorer).

Részletesebben

WebAromo elindítása, bejelentkezés

WebAromo elindítása, bejelentkezés WebAromo segédlet Tartalom WebAromo elindítása, bejelentkezés... 3 Jelszó beállítása... 3 Foglalkozások kezelése... 4 Hiányzások megadása... 5 Érdemjegy bevitele... 6 Érdemjegyek megtekintése... 8 Egy

Részletesebben

QB-Suli Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4.

QB-Suli Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4. Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4. Készítette: Quadro Byte Zrt. Tartalomjegyzék: 1. Bevezető...3 2. QB-SULI Help...3 3. Regisztráció...3 4. Bejelentkezés...4 4.1. Elfelejtette

Részletesebben

Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013. Használati útmutató

Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013. Használati útmutató Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013 Tartalomjegyzék 1. Technikai információk... 2 2. Publikus felület... 2 2.1 Bejelentkezés... 2 2.2 Összesítés... 3 2.2.1 Statisztikai tábla megtekintése...

Részletesebben

Aromo Szöveges értékelés normál tantárggyal

Aromo Szöveges értékelés normál tantárggyal Aromo Szöveges értékelés normál tantárggyal Aromo Iskolaadminisztrációs Szoftver Felhasználói kézikönyv -- Szöveges értékelés 1 Tartalomjegyzék Aromo Szöveges értékelés normál tantárggyal 1 Bevezetés 3

Részletesebben

MAGISZTER.NET. Tantárgyfelosztás FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS

MAGISZTER.NET. Tantárgyfelosztás FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS MAGISZTER.NET Tantárgyfelosztás FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK 1 Ellenőrzés... 3 2 Tantárgyfelosztás létrehozása... 5 3 Tantárgyfelosztás adatai... 6 4 Exportálás Excel-be... 10 5 Adatok visszatöltése...

Részletesebben

Kezdeti Útmutató a Szolgáltatáselemző Rendszer használatához. szakembereknek számára. Tartalom

Kezdeti Útmutató a Szolgáltatáselemző Rendszer használatához. szakembereknek számára. Tartalom Kezdeti Útmutató a Szolgáltatáselemző Rendszer használatához szakembereknek számára Tartalom 1. Bejelentkezés... 2 2. Főoldal... 2 3. Jelszó szerkesztése... 3 4. Akadálymentesített nézet... 4 5. Kijelentkezés...

Részletesebben

Diákigazolvány. Belépés> Adminisztráció> Iskolai oktatás képes menü> diákigazolvány> diákigazolvány igénylés

Diákigazolvány. Belépés> Adminisztráció> Iskolai oktatás képes menü> diákigazolvány> diákigazolvány igénylés Tartalom Új diákigazolvány igénylés folyamata... 2 1. IAR feltöltéshez szükséges jogosultságok beállítása... 2 2. Token kérés... 2 3. Új igénylés feladása... 2 Igénylések keresése, szinkronizálása... 4

Részletesebben

Statisztika 2008. Belépés>Intézmény képes menü>statisztika> KIR-STAT megtekintése - export menüpont

Statisztika 2008. Belépés>Intézmény képes menü>statisztika> KIR-STAT megtekintése - export menüpont Statisztika 2008 KIR-STAT megtekintése - export A Magiszter.Net Iskolaadminisztrációs Rendszerben generálható oktatásstatisztika megfelel a 2008-as Országos Statisztikai Adatgyűjtés által megkövetelt adattábláknak.

Részletesebben

Képzési projektterv felvétele Képző Szervezetek részére Kitöltési útmutató

Képzési projektterv felvétele Képző Szervezetek részére Kitöltési útmutató Képzési projektterv felvétele Képző Szervezetek részére Kitöltési útmutató az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program I. és II. intézkedéscsoportjához

Részletesebben

Aromo Szöveges értékelés kódolt tantárggyal

Aromo Szöveges értékelés kódolt tantárggyal Aromo Szöveges értékelés kódolt tantárggyal AROMO Iskolaadminisztrációs Szoftver - Felhasználói kézikönyv - Szöveges értékelés 1 Tartalomjegyzék Aromo Szöveges értékelés kódolt tantárggyal 1 Bevezetés

Részletesebben

Mentés után a sikeres jelszómódosításról a rendszer üzenetet küld, a vissza gomb megnyomásával lehet visszatérni a jelszómódosításhoz.

Mentés után a sikeres jelszómódosításról a rendszer üzenetet küld, a vissza gomb megnyomásával lehet visszatérni a jelszómódosításhoz. Tisztelt Szülő! Örömmel tájékoztatom, hogy az elektronikus napló készen áll arra, hogy a szülők is bekapcsolódjanak használatába. Ebben a dokumentumban szeretnék segítségére lenni abban, milyen lehetőségeket

Részletesebben

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához 1 Tartalomjegyzék Bevezető... 3 Középiskolai felvételi információs rendszer (KIFIR) moduljai... 3 Belépés az Intézményvezetői mesterjelszó-kezelő rendszerbe...

Részletesebben

SEGÉDLET a GYÓGYSZERÉSZI ADATGYŰJTÉS OSAP1578 program használatához

SEGÉDLET a GYÓGYSZERÉSZI ADATGYŰJTÉS OSAP1578 program használatához SEGÉDLET a GYÓGYSZERÉSZI ADATGYŰJTÉS OSAP1578 program használatához Készítette: ÁNTSZ OTH Informatikai Főosztály (2015.) 1 Tartalomjegyzék Program elérhetősége... 3 A program felépítése... 3 Közforgalmú

Részletesebben

Magiszter.NET Fenntartói felhasználó

Magiszter.NET Fenntartói felhasználó Magiszter.NET Fenntartói felhasználó I. Adminisztráció képes menü 1. Kódszótár karbantartás: Belépés> Adminisztráció> Adminisztráció képes menü> kódszótár karbantartása A rendszer egységes fogalmi rendszerrel

Részletesebben

MAGISZTER.NET Az első adatfeltöltés

MAGISZTER.NET Az első adatfeltöltés MAGISZTER MAGISZTER.NET Az első adatfeltöltés Felhasználói leírás 1 / 18 MAGISZTER.NET a kezdeti lépések Tartalom 1. CSATLAKOZÁS A RENDSZERHEZ... 3 1.1. Regisztráció... 3 1.2. Jogosultság... 3 1.3. Magiszter.net

Részletesebben

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Tartalomjegyzék Bevezető... 3 Belépés az Intézményvezetői mesterjelszó-kezelő rendszerbe... 3 Meglévő felhasználó jogosultságainak módosítása... 5 Új felhasználó

Részletesebben

Tisztelt Szülő! A profilbeállításokra kattintva megjelennek a beállítási lehetőségek, melyek közül a jelszó módosítását kell választani.

Tisztelt Szülő! A profilbeállításokra kattintva megjelennek a beállítási lehetőségek, melyek közül a jelszó módosítását kell választani. Tisztelt Szülő! Örömmel tájékoztatom, hogy az elektronikus napló készen áll arra, hogy a szülők is bekapcsolódjanak használatába. Ebben a dokumentumban szeretnék segítségére lenni abban, milyen lehetőségeket

Részletesebben

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához 1 Tartalomjegyzék Bevezető... 3 Belépés az Intézményvezetői mesterjelszó-kezelő rendszerbe... 3 Felhasználói szintek... 5 Meglévő felhasználó jogosultságainak

Részletesebben

Tájékoztató az ASP IRAT szakrendszerben beállított gépi hivatali kapuk jelszavának módosításáról és a hozzá tartozó beállítások elvégzéséről

Tájékoztató az ASP IRAT szakrendszerben beállított gépi hivatali kapuk jelszavának módosításáról és a hozzá tartozó beállítások elvégzéséről Tájékoztató az ASP IRAT szakrendszerben beállított gépi hivatali kapuk jelszavának módosításáról és a hozzá tartozó beállítások elvégzéséről A tájékoztatót az ASP Iratkezelő szakrendszer alkalmazás-üzemeltetője,

Részletesebben

Jelentkezés/ Beiratkozás (iskola)

Jelentkezés/ Beiratkozás (iskola) Jelentkezés/ Beiratkozás (iskola) Általános iskola esetén a belépés után a következő képernyőt látja: Középiskola esetén a belépés után a következő képernyőt látja: I. Rövid ismertetés: - Jelentkezés típusa:

Részletesebben

MAGISZTER PORTÁL. Felhasználói kézikönyv

MAGISZTER PORTÁL. Felhasználói kézikönyv MAGISZTER PORTÁL Felhasználói kézikönyv TARTALOM 1 Belépés és kilépés... 7 1.1 Jelszóemlékeztető... 8 1.2 Saját adatok módosítása (jelszómódosítás)... 8 1.3 Képes menü... 9 2 Intézményi adatok ellenőrzése...

Részletesebben

SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Felhasználói kézikönyv IX. kötet BEJEGYZÉSEK LEKÉRDEZÉSE Magyar Államkincstár Betekintési jogosultsággal rendelkező felhasználók számára 2014.12.10.

Részletesebben

NETFIT modul NETFIT adminisztrátori felület Felhasználói útmutató. Magyar Diáksport Szövetség

NETFIT modul NETFIT adminisztrátori felület Felhasználói útmutató. Magyar Diáksport Szövetség NETFIT modul NETFIT adminisztrátori felület Felhasználói útmutató Magyar Diáksport Szövetség 2015 Tartalom 1 Bevezetés... 3 2 Nyitóoldal... 4 3 Belépés... 5 4 Intézményválasztás... 7 5 Kezdőoldal... 8

Részletesebben

Kréta elektronikus napló elektronikus ellenőrző

Kréta elektronikus napló elektronikus ellenőrző Kréta elektronikus napló elektronikus ellenőrző Iskolánkban e tanév kezdetétől került bevezetésre a KRÉTA elektronikus napló használata. Ennek egyik kiegészítő eleme az elektronikus ellenőrző, mellyel

Részletesebben

KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. Vasúti Vizsgaközpont

KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. Vasúti Vizsgaközpont 2017 KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. Vasúti Vizsgaközpont Előszó Ez az útmutató a KTI Nonprofit Kft Vasúti Vizsgaközpont elektronikus alapképzés bejelentő rendszer kezelésében nyújt segítséget

Részletesebben

E-NAPLÓ 2. Az E-napló

E-NAPLÓ 2. Az E-napló E-napló E-NAPLÓ 2 Az E-napló Az E-naplóban számos újítás szerepel az eddig megszokott Taninformos oldalakhoz képest. Az alábbi útmutatóval egy osztályfőnök szemszögéből (ami javarészben megegyezik a pedagógusi

Részletesebben

I-SZÁMLA KFT. VEVŐI FELHASZNÁLÓI FIÓK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

I-SZÁMLA KFT. VEVŐI FELHASZNÁLÓI FIÓK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ I-SZÁMLA KFT. VEVŐI FELHASZNÁLÓI FIÓK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tartalomjegyzék 1 Vevői felhasználói fiók... 3 2 Adataim... 3 3 Szállítók... 4 4 Számláim... 5 4.1 E-számla listatábla... 5 4.2 Keresési funkciók...

Részletesebben

Óranyilvántartás (NEPTUN)

Óranyilvántartás (NEPTUN) Óranyilvántartás (NEPTUN) 1. NEPTUN web felületén az óranyilvántartás elérése Az óranyilvántartás adminisztrálására az oktatónak lehetősége van az oktatói weben az Oktatás / Kurzusok menüponton. A beállított

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Fuvarszervező / Partner időpont foglalás (GLABS v1.0.0413) Regisztráció A rendszerbe történő belépéshez regisztrációra van szüksége. Az Ön cégét csak egy már licenccel vagy hozzáféréssel

Részletesebben

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Tartalomjegyzék Bevezető... 3 Belépés az Intézményvezetői mesterjelszó-kezelő rendszerbe... 3 Felhasználói szintek... 5 Meglévő felhasználó jogosultságainak

Részletesebben

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv Mikroszámla Interneten működő számlázóprogram Kézikönyv Tartalomjegyzék Weboldal 2 Regisztráció 3 Bejelentkezés 4 Főoldal 6 Menüsor szerkezete 7 Számlák 8 Beállítások 9 Fizetési módszerek kezelése 10 Kedvezmények

Részletesebben

Elektronikus napló használati útmutatója diákoknak

Elektronikus napló használati útmutatója diákoknak Elektronikus napló használati útmutatója diákoknak 1. A weboldal megnyitása Miután megnyitottad a böngészőben vagy a honlapunkon a MaYoR napló programot, a weblap megnyitásakor, a használt böngészőtől

Részletesebben

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Tartalomjegyzék Bevezető... 3 Belépés az Intézményvezetői mesterjelszó-kezelő rendszerbe... 3 Meglévő felhasználó jogosultságainak módosítása... 5 Új felhasználó

Részletesebben

ETA tárgyfelelős. Munka az ETA-ban tárgyfelelősként

ETA tárgyfelelős. Munka az ETA-ban tárgyfelelősként ETA tárgyfelelős Munka az ETA-ban tárgyfelelősként Tartalomjegyzék Angol nyelvű tárgy létrehozása... 2 Saját tárgyak szerkesztése (idegen-nyelvű is)... 5 Nyelvi habilitáció jelölése... 8 Angol nyelvű tárgy

Részletesebben

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Tartalomjegyzék Bevezető... 3 Belépés az Intézményvezetői mesterjelszó-kezelő rendszerbe... 3 Meglévő felhasználó jogosultságainak módosítása... 5 Új felhasználó

Részletesebben

Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek

Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek 1. A weboldal megnyitása Az e-napló elérhető a http://kemeny-eger.sulinet.hu oldal főmenüjében található Elektronikus napló linkre történő kattintással,

Részletesebben

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához A KIR-STAT internetes adatgyűjtő programba történő belépési jogosultságokat a www.oktatas.hu portálon elérhető Intézményvezetői Mesterjelszó-kezelő rendszerben

Részletesebben

TANSZÉKI ADMINISZTRÁTORI SEGÉDLET: NEPTUN TÁRGYKEZELÉS, KURZUSKEZELÉS

TANSZÉKI ADMINISZTRÁTORI SEGÉDLET: NEPTUN TÁRGYKEZELÉS, KURZUSKEZELÉS TANSZÉKI ADMINISZTRÁTORI SEGÉDLET: NEPTUN TÁRGYKEZELÉS, KURZUSKEZELÉS Kurzus meghirdetése adott félévre Adott félév kurzusainak a meghirdetése a TÁRGYAK 46800 felületen történik. Elérési útvonal a jobboldali

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A JOGOSULTSÁGOK KIOSZTÁSÁHOZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A JOGOSULTSÁGOK KIOSZTÁSÁHOZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A JOGOSULTSÁGOK KIOSZTÁSÁHOZ Tartalomjegyzék Bevezető... 3 Belépés az Intézményvezetői mesterjelszó-kezelő rendszerbe... 3 Meglévő felhasználó jogosultságainak módosítása... 5 Új felhasználó

Részletesebben

KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1

KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1 KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1 1. Belépés az Online Megrendelői Felületre 1. 1. Lépjen fel a www.erzsebetutalvany.hu weboldalra. 2. A kezdőoldalon válassza az Online megrendelő menüpontot. 3. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

INGATLANVAGYON-KATASZTER SZAKRENDSZER

INGATLANVAGYON-KATASZTER SZAKRENDSZER INGATLANVAGYON-KATASZTER SZAKRENDSZER 59 Az Ingatlanvagyon-kataszter szakrendszer (továbbiakban: IVK rendszer) a Keretrendszerrel és a Gazdálkodási szakrendszerrel működik integráltan. A tájékoztató célja,

Részletesebben

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Tartalomjegyzék Bevezető... 3 Belépés az Intézményvezetői mesterjelszó-kezelő rendszerbe... 3 Meglévő felhasználó jogosultságainak módosítása... 5 Új felhasználó

Részletesebben

Parlagfű Bejelentő Rendszer

Parlagfű Bejelentő Rendszer Parlagfű Bejelentő Rendszer felhasználói útmutató A rendszer elérése: Elérési cím: www.govcenter.hu/pbr Felhasználói funkciók: 1. Regisztráció Új felhasználói fiókot az oldalsó menüben a [Regisztráció]-ra

Részletesebben

Változás a középfokú felvételi eljárásban

Változás a középfokú felvételi eljárásban Változás a középfokú felvételi eljárásban A középfokú felvételi eljárásban a felvételi lapok kitöltését főszabályként a jelentkező általános iskolája végzi. Amennyiben a tanuló 6 évfolyamos gimnáziumba

Részletesebben

A Szoftvert a Start menü Programok QGSM7 mappából lehet elindítani.

A Szoftvert a Start menü Programok QGSM7 mappából lehet elindítani. Telepítés A programot a letöltött telepítőprogrammal lehet telepíteni. A telepítést a mappában lévő setup.exe fájlra kattintva lehet elindítani. A telepítő a meglévő QGSM7 szoftver adatbázisát törli. Ezután

Részletesebben

Sú gó az ASIR/PA IR Públikús felú lethez

Sú gó az ASIR/PA IR Públikús felú lethez Sú gó az ASIR/PA IR Públikús felú lethez Súgó a magyarországi központi Agrárstatisztikai és Piaci Árinformációs rendszer publikus moduljához. 1 Publikus felhasználói regisztráció A publikus felület Regisztráció

Részletesebben

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Tartalomjegyzék Bevezető... 3 Belépés az Intézményvezetői mesterjelszó-kezelő rendszerbe... 3 Felhasználói szintek... 5 Meglévő felhasználó jogosultságainak

Részletesebben

1. Felhasználói név és jelszó

1. Felhasználói név és jelszó FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A GAMF KAR SZAKDOLGOZATI RENDSZERÉHEZ http://www.kefo.hu/gamfszakdolgozat/ 1. Felhasználói név és jelszó A szakdolgozati rendszerben a tanszéki adminisztrátorok adatainak bevitele

Részletesebben

RFKB 2009. Használati útmutató az ISZIIR/RFKB modulhoz 1.0

RFKB 2009. Használati útmutató az ISZIIR/RFKB modulhoz 1.0 RFKB 2009 Használati útmutató az ISZIIR/RFKB modulhoz 1.0 Az ISZIIR RFKB modulja az idei felmérés során is a kutatás adatfelvétele során keletkezett információk rögzítésére és lekérdezésére szolgál. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. omunáldata

Felhasználói kézikönyv. omunáldata Elhagyott Hulladék Nyilvántartó Program Felhasználói kézikönyv omunáldata Tartalomjegyzék Illetékes Hatóságok Adatkapcsolati Alrendszer... 3 Bejelentkezés... 4 Elfelejtett jelszó... 4 Felhasználói Központ...

Részletesebben

1. Bejelentkezés. 2. Ügyfélkapu nyitólap

1. Bejelentkezés. 2. Ügyfélkapu nyitólap 1. Bejelentkezés A WorCare Ügyfélkaput a www.ugyfelkapu-worcare.peas.hu címről lehet elindítani. A lap letöltődése után a Felhasználónév mezőbe a felhasználó megadott nevét kell beírni, majd ezt követően

Részletesebben

Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek

Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek 1. A weboldal megnyitása Az e-naplóba belépéshez először a http://www.gyulai-abony.sulinet.hu oldal bal oldali menüjében található E-napló -ra, majd a

Részletesebben

Tanuló nyilvántartó rendszer (TNYR)

Tanuló nyilvántartó rendszer (TNYR) Tanuló nyilvántartó rendszer (TNYR) Működése A rendszert az adott iskola weboldalának adminisztrációs felületén keresztül lehet elérni. Az adminisztrációt a tagintézmény vezetők végzik. Minden tagintézmény

Részletesebben

1. Nyissa meg a honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés

1. Nyissa meg a   honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek gombra. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavamat?

Részletesebben

Az Útravaló Ösztöndíjprogram a https://utravalo.emet.gov.hu/esely_2013 címen érhető el.

Az Útravaló Ösztöndíjprogram a https://utravalo.emet.gov.hu/esely_2013 címen érhető el. Ú TM U T A TÓ AZ ÚTRAVALÓ Ö S ZTÖ NDÍJPRO G RAM ELLENŐ R ZÖ T T A D A TRÖ G ZÍ TÉSI FELÜLETÉNEK K EZELÉSÉHEZ 2 0 1 3 / 2 0 1 4 Az Útravaló Ösztöndíjprogram a https://utravalo.emet.gov.hu/esely_2013 címen

Részletesebben

Tanrend jelentő képző szervek részére

Tanrend jelentő képző szervek részére Tanrend jelentő képző szervek részére Felhasználói segédlet Tartalomjegyzék Belépés Tanrend jelentő felület Új tanrend jelentő Névsor megadása Névsor megadása jelentkezési lap alapján Névsor nyomtatása

Részletesebben

OSZMK portál részregisztráció és auditok általános felhasználói leírása

OSZMK portál részregisztráció és auditok általános felhasználói leírása Országos Szakfelügyeleti Módszertani Központ Informatikai Dokumentációs Rendszer Alkalmazás és alkalmazás-fejlesztés Dokumentáció OSZMK portál részregisztráció és auditok általános felhasználói leírása

Részletesebben

Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek

Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek 1. A weboldal megnyitása Az e-napló elérhető a www.ckik.hu oldal mozaik elrendezésében található E-napló linkre történő kattintással, valamint közvetlenül

Részletesebben

Menza Pure Étkező felület Kézikönyv

Menza Pure Étkező felület Kézikönyv Menza Pure Étkező felület Kézikönyv Tartalom 1 Bevezetés... 2 2 Bejelentkezés... 3 2.1 Kezdőképernyő... 4 3 Étkezés igénylés... 6 4 Számlák... 8 5 Súgó... 9 5.1. Intézményi kapcsolattartók... 9 5.2. Általános

Részletesebben

Kormányzati Elektronikus Aláíró és Aláírás-ellenőrző Szoftver

Kormányzati Elektronikus Aláíró és Aláírás-ellenőrző Szoftver Kormányzati Elektronikus Aláíró és Aláírás-ellenőrző Szoftver Felhasználói leírás verzió: 1.0 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. ALAPKÉPERNYŐ... 3 3. MENÜSZERKEZET... 3 4. DOKUMENTUM ALÁÍRÁSA... 4

Részletesebben

ReszlAd fájl, kitöltési útmutató:

ReszlAd fájl, kitöltési útmutató: 1 ReszlAd fájl, kitöltési útmutató: A ReszlAd táblázat egy adott látogatás részletes adatait tartalmazza. A szaktanácsadó által hiánytalanul kitöltött, és elnevezett fájlt e-mail üzenetben kérjük elküldeni

Részletesebben

KRÉTA TANÉVKEZDÉSI SEGÉDLET ITM-ES ISKOLÁK SZÁMÁRA

KRÉTA TANÉVKEZDÉSI SEGÉDLET ITM-ES ISKOLÁK SZÁMÁRA KRÉTA TANÉVKEZDÉSI SEGÉDLET ITM-ES ISKOLÁK SZÁMÁRA 1 TARTALOMJEGYZÉK INTÉZMÉNYI ADATOK... 3 INTÉZMÉNY... 3 OSZTÁLYOK ADATAI... 4 OSZTÁLYOK... 4 ÚJ OSZTÁLY FELVÉTELE... 5 SZAKGIMNÁZIUMI 9-12. ÉVFOLYAMÚ

Részletesebben

Tájékoztató e-közmű regisztrációhoz

Tájékoztató e-közmű regisztrációhoz Tájékoztató e-közmű regisztrációhoz 1. Jogszabályi háttér Az egységes elektronikus közműnyilvántartásról szóló 324/2013. (VIII. 29.) Korm. rendeletben foglaltak szerint: 4. (1) Az e-közmű üzemeltetéséért,

Részletesebben

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás. Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV. OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás. Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV. OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál www.otpvnt.hu 2017.02.23. MUNKÁLTATÓK... 3 1. Belépés az internetes portálra... 3 2.

Részletesebben

Citációs index időintervallumra DE MTMT Adminisztrátorok

Citációs index időintervallumra DE MTMT Adminisztrátorok Citációs index időintervallumra 2019.02.20. - DE MTMT Adminisztrátorok Szerzőnként le kell keresni adott időintervallumhoz tartozó adott évi idézéskapcsolatokat, ezeket az idézéskapcsolatokat egy közös

Részletesebben

Hiteles Elektronikus Postafiók

Hiteles Elektronikus Postafiók NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. H-1081 Budapest, Csokonai utca 3. Hiteles Elektronikus Postafiók Tárhely adminisztráció 2018.05.07. v.1.2. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. BEJELENTKEZÉS

Részletesebben

Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál felhasználói kézikönyv

Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál felhasználói kézikönyv Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál felhasználói kézikönyv 2. Szervezet regisztrálása képzési referensek számára Fontos! A szervezet rögzítése a Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál rendszerben

Részletesebben

Gyári alkatrészek rendelése modul

Gyári alkatrészek rendelése modul Gyári alkatrészek rendelése modul 1. Bevezetés... 2 2. Menüpontok... 3 2.1. Törölhető tételek... 3 2.2. Szűrések... 4 3. Új megrendelés felvitele... 5 3.1. Rendelés készletfoglalásból... 6 3.2. Készletfeltöltő

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv e-ellenőrzőkönyv TwinNet Felhasználói kézikönyv e-ellenőrzőkönyv 3.4 verzió Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Az e-ellenőrzőkönyv általános áttekintése... 3 WEB alkalmazások kezelése...

Részletesebben

Az új PHOENIX CONTACT webshop. Mojzes Gábor 2014. szeptember

Az új PHOENIX CONTACT webshop. Mojzes Gábor 2014. szeptember Az új PHOENIX CONTACT webshop Mojzes Gábor 2014. szeptember Belépés a Phoenix Contact webshopba www.phoenixcontact.hu Bejelentkezni az Ön által a regisztrációkor megadott e-mail címmel és a visszaigazoló

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 1 Tartalom Felhasználói kézikönyv... 1 MyDmc... 3 Új felhasználó létrehozása... 3 Regisztráció adatok megadásával... 3 Regisztráció Google fiókkal... 4 Regisztráció Facebook fiókkal...

Részletesebben

ÚTMUTATÓ. az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez

ÚTMUTATÓ. az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez ÚTMUTATÓ az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez Amennyiben Ön már rendelkezik az Akadémiai Adattárba szóló regisztrációval, a pályázat benyújtásához

Részletesebben

Útmutató a 2014. évi szabadidősportos pályázatok elektronikus beadásához

Útmutató a 2014. évi szabadidősportos pályázatok elektronikus beadásához Útmutató a 2014. évi szabadidősportos pályázatok elektronikus beadásához A pályázatokat a kategóriának megfelelő pályázati kiírásban és pályázati útmutatóban szereplő módon kell a www.masport.hu oldalon

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv az eljárásrend-kezelő jelentkeztető felületéhez. Utolsó módosítás dátuma: 2015. május 4.

Felhasználói kézikönyv az eljárásrend-kezelő jelentkeztető felületéhez. Utolsó módosítás dátuma: 2015. május 4. Felhasználói kézikönyv az eljárásrend-kezelő jelentkeztető felületéhez Utolsó módosítás dátuma: 2015. május 4. Tartalom Tartalom... 2 1 Intézményvezetői jelentkeztető felület... 3 1.1 Regisztráció, belépés...

Részletesebben

A PC Connect számlázó program kezelése.

A PC Connect számlázó program kezelése. A PC Connect számlázó program kezelése. A PC Connect számlázó program egy kifejezetten kis vállalatok számára kifejlesztett számlázó program. A számlázót az asztalon található PC Connect számlázó ikonnal

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ VÉRADÁS IDŐPONT SZERKESZTŐ (verzió: 1.2) 2013. április 1. Tartalomjegyzék 1. Telepítés és indítás... 3 2. Frissítés... 3 3. Beállítás... 4 4. Felület... 4 5. Véradó helyszínek...

Részletesebben

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Tartalomjegyzék Bevezető... 3 Belépés az Intézményvezetői mesterjelszó-kezelő rendszerbe... 3 Felhasználói szintek... 5 Meglévő felhasználó jogosultságainak

Részletesebben

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához A KIR-STAT internetes adatgyűjtő programba történő belépési jogosultságokat a www.oktatas.hu portálon elérhető Intézményvezetői mesterjelszó-kezelő rendszerben

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk 1 TARTALOMJEGYZÉK Fiók információ Logó feltöltése vásárlói ajánlatokhoz Számlák keresése/megtekintése Társfelhasználók létrehozása Társfelhasználók

Részletesebben

Ügyfélforgalom számlálás modul

Ügyfélforgalom számlálás modul Ügyfélforgalom számlálás modul 1 1. Bevezetés... 3 2. BEÁLLÍTÁSOK... 4 2.1. Új Kérdőív létrehozása... 4 o Kérdéstípusok és a hozzájuk tartozó lehetséges válaszok hozzárendelése... 4 Új Kérdéstípus felvitele...

Részletesebben

EMBERI ERŐFORRÁS TÁMOGATÁSKEZELŐ. Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról

EMBERI ERŐFORRÁS TÁMOGATÁSKEZELŐ. Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról Belépő felület https://www.eper.hu/webeper/paly/palybelep.aspx Egyszerűsített regisztráció Célja, hogy a már korábban a rendszerbe bekerült szervezetek regisztrációját

Részletesebben

Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv

Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv Versenyzői funkciók O l d a l 0 21 Tartalomjegyzék Tartalom Tartalomjegyzék... 0 Bevezető... 1 Felhasználói funkciók... 2 Regisztráció... 2 Támogatott böngészők...

Részletesebben

DKÜ ZRT. A Portál rendszer felületének általános bemutatása. Felhasználói útmutató. Támogatott böngészők. Felületek felépítése. Információs kártyák

DKÜ ZRT. A Portál rendszer felületének általános bemutatása. Felhasználói útmutató. Támogatott böngészők. Felületek felépítése. Információs kártyák A Portál rendszer felületének általános bemutatása Felhasználói útmutató Támogatott böngészők Internet Explorer 9+ Firefox (legújabb verzió) Chrome (legújabb verzió) Felületek felépítése Információs kártyák

Részletesebben