TANSZÉKI ADMINISZTRÁTORI SEGÉDLET: NEPTUN TÁRGYKEZELÉS, KURZUSKEZELÉS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TANSZÉKI ADMINISZTRÁTORI SEGÉDLET: NEPTUN TÁRGYKEZELÉS, KURZUSKEZELÉS"

Átírás

1 TANSZÉKI ADMINISZTRÁTORI SEGÉDLET: NEPTUN TÁRGYKEZELÉS, KURZUSKEZELÉS Kurzus meghirdetése adott félévre Adott félév kurzusainak a meghirdetése a TÁRGYAK felületen történik. Elérési útvonal a jobboldali gyökérben: TÁRGYAK ezen belül TÁRGY KURZUSAI A TÁRGYAK oldalon a kereső felületen (amely a képernyő közepén látható) tudjuk megkeresni az egyes tantárgyat kód vagy pedig név (esetleg tárgyfelelős) szerint. A keresés típusát a kereső ablaktól balra lévő területre kattintva, jobb klikk segítségével adhatjuk meg. A tárgykód vagy tárgynév beírása után a Keresés gomb megnyomásával kikeressük a tárgyat, majd a baloldali gyökérben TÁRGY KURZUSAI ra lépve megnyitjuk a tárgy adatlapját.

2

3 Első lépésként a képernyő közepén található félév kereső felületen beállítjuk azt a félévet, amelyre a kurzust kívánjuk meghirdetni. A képernyő alsó-középső részében a felkínált fülekből az alap adatok felületet válasszuk. A kurzus tényleges meghirdetése ezen a felületen történik. A kurzus létrehozását az ÚJ KURZUS gomb megnyomásával kezdjük, majd az így kapott üres adatlapon az alábbi mezőket kell kitöltenünk: Kurzus kód: a kurzuskód kialakítása tetszőlegesen vagy előzetesen megadott forma szerint történik, manuálisan kell begépelni. Maximális létszám: itt határozzuk meg, hogy a kurzust maximálisan hány hallgató veheti fel az adott félévben. Kurzus típus: a lenyíló ablakból kiválasszuk a kurzus típusát: elmélet, gyakorlat, labor stb. Félév: a lenyíló ablakból kiválasszuk a kurzus félévét. Nyelv: a lenyíló ablakból kiválasszuk a kurzus nyelvét. Fontos! A fenti mezők kitöltése kötelező, amennyiben valamelyik mező üresen marad, a rendszer nem engedi a kurzus mentését. A szükséges beállítások elvégzése után a MENTÉS gomb megnyomásával elmentjük a létrehozott kurzust. Amennyiben még a mentés előtt hibát észlelünk, a MÉGSEM gomb használatával nullázhatjuk a beállításokat.

4

5 Oktató kurzushoz rendelése: A fentiek alapján létrehozott kurzushoz (az adott kurzuson állva) az oktatót szintén a TÁRGY KURZUSAI felületen tudjuk a kurzushoz rendelni a kiegészítő adatok fül kiválasztásával. A hozzárendelést a SZERKESZT gomb megnyomásával kezdjük és a képernyő jobb alsó részében található oktató hozzárendelése gomb használatával előhozzuk azt az ablakot, ahol az oktatók listáját találjuk. Az ablak megnyílása előtt a rendszer megkérdezi, hogy Csak a szervezeti egység alkalmazottai közül választ oktatót?. (A YES gombbal csak a saját szervezeti egységünk oktatói fognak megjelenni a listában, minden egyéb esetben a NO gombot kell használnunk.) A felnyíló ablak bal alsó részében található kereső felület segítségével megkeressük a kívánt oktatót, kijelöljük, majd az OK gomb megnyomásával hozzáadjuk a kurzushoz. Az ablak automatikus bezáródása után a MENTÉS gomb használatával elmentjük a rekordot. Amennyiben több oktatót kell hozzárendelnünk ugyanahhoz a kurzushoz, két módszer közül választhatunk. 1. A felnyíló ablakból a CTRL billentyű folyamatos lenyomása mellett kiválasszuk az oktatókat. 2. A fenti folyamatot oktatónként egymás után többször elvégezzük. (Itt ügyelnünk kell arra, hogy továbbra is a megfelelő kurzuson álljunk).

6

7 Javítás, módosítás: Amennyiben javítanunk kell az adott kurzus adatait, ezt a SZERKESZT gomb használatával tehetjük meg. A kurzus kódja, típusa, nyelve, max. létszáma adatok az alap adatok fülön megváltoztathatóak, viszont a kurzus féléve nem módosítható. Amennyiben rossz félévet állítottunk be, a rekordot törölnünk kell, és újra el kell végeznünk a kurzusfelvitelt a helyes adatok megadásával. Az oktató módosítása: a kiegészítő adatok felületen (ahol a hozzáadás is történik) a SZERKESZT gomb megnyomása után elvesszük az oktatót a kurzusról az oktató törlése gomb használatával, majd hozzáadjuk az új oktatót a fent leírtak szerint. Kurzus törlése: Olyan kurzus, amelyre nincs szükség, csak akkor törölhető, ha a kurzusnak minden egyes kapcsolódása törlésre került. Amíg a kurzushoz van oktató rendelve, óraidőpont megadva, illetve a kurzuson szerepel hallgató; a kurzus nem törölhető. Tanszéki adminisztrátori jogosultsággal az órarendi időpont nem módosítható és nem törölhető! Amennyiben egy kurzusnak vannak még kapcsolódásai, amik nem kerültek törlésre (vagy nem is fognak törlésre kerülni, mivel a nyomonkövethetőség céljából bennmarad a rendszerben), de az intézet / tanszék úgy dönt, hogy az adott kurzusra nincs szükség, a kurzus letiltható a hallgatói jelentkezések elől a nem indul és a jelentkezés letiltva jelölőnégyzetek bepipálásával. A Lejelentkezés letiltva lehetőséget akkor használhatjuk, ha a még tart a kurzusjelentkezés, de már nem jelentkezhetnek le a hallgatók róla. Megjegyzés rovat kitöltése: A rovat szabadon kitölthető. Mind a hallgatók mind az oktatók (akár az órarendszerkesztő részére is) olyan rövid, hasznos, plusz információk tölthetők fel ide, amelyeket a normál beállításokkal nem lehet közölni. A tárgy adatlapján szereplő megjegyzés-rovatba főként általános, állandó jellegű információk felvitele ajánlott, míg az egyes kurzusok megjegyzés-rovatában csak az adott félévre hirdetett, aktuális kurzusra jellemző adatok felvitelére van lehetőség (pl.: Jelentkezzenek át más kurzusba!, Helyszínváltozás, Külsős helyszín megadása, de akár az órarendi beosztással kapcsolatban is lehet igényeket megjeleníteni, amíg nincs időpont megadva). Amennyiben hosszabb leírást szeretnénk közölni az adott kurzusról, válasszuk a Leírás rovatot.

8 A kurzus hallgatóinak megtekintése: TÁRGYAK ezen belül TÁRGY KURZUSAI felületen kiválasszuk a kívánt kurzust, majd a baloldali gyökérben KURZUS HALLGATÓI ra lépve listázva láthatjuk a kurzus hallgatóit. Az itt kapott felületen szerkeszthetjük a listát: szükség esetén újabb hallgatót tudunk jelentkeztetni a kurzusra (amennyiben a tárgy felvétele már megtörtént) a HOZZÁAD gombbal, illetve törölni hallgatót a kurzusról a TÖRÖL gombbal. A törlés és a hozzáadás ugyanazzal a módszerrel történik, mint az oktató kurzushoz rendelése.

9

10 Hallgató kurzusváltoztatása A TÁRGYAK ezen belül TÁRGY KURZUSAI felületen kiválasztott kurzus hallgatóit a KURZUSVÁLTOZTATÁS felületen tudjuk áthelyezni az adott tárgyon belüli másik kurzusra. A KURZUSVÁLTOZTATÁS felület 3 részből áll: -a legfelső felületen láthatjuk azokat a kurzusokat, ahová áttehetjük a hallgatókat a képernyő legfelső részén látható kiindulási kurzusból -a képernyő középső részén látható a kiválasztott cél kurzusunk, ahová a hallgatókat fogjuk átirányítani -a képernyő alsó harmadában láthatóak a kiindulási kurzusnak a hallgatói. Itt tudjuk a jelölő négyzet segítségével kiválasztani, hogy mely hallgatókat kívánjuk átirányítani a cél kurzusba. A beállítások elvégzése után a jobb alsó sarokban található KURZUSVÁLTOZTATÁS gomb megnyomásával átkerülnek a hallgatók a cél kurzusba. Fontos: a kurzusváltoztatás előtt mindig győződjünk meg róla, hogy a kiválasztott cél kurzus férőhelye (maximális létszám) elegendő legyen az áttenni kívánt hallgatók számára is. (Pl.: Ha a maximális létszám 25, a jelenlegi létszám 20 és 10 új hallgatót kívánunk a kurzusra áttenni, akkor az átrakás előtt a maximális létszámot 35 főre kell emelnünk.)

11

12 Kurzus hallgatóinak csoportos üzenetküldés A KURZUS HALLGATÓI felületen lehetőségünk van a kurzus bizonyos hallgatóinak, vagy a kurzus összes hallgatójának csoportos üzenet küldésére. a.) Ha csak bizonyos hallgatóknak szeretnénk az üzenetet elküldeni, a hallgatók neve mellett szereplő bal oldali jelölőnégyzet segítségével kiválasszuk a kívánt hallgatókat. b.) Amennyiben a kurzus összes hallgatójának kívánunk üzenetet küldeni, a hallgatói listán állva jobb klikk segítségével előhozunk egy segédablakot, ahol a mindent kijelöl funkciót választjuk.

13 A hallgatók kiválasztása után a segédablakban az ÜZENET KÜLDÉS-re kattintva megnyitjuk az üzenet megírására szolgáló ablakot. Ezen a felületen az ÜZENET fülön szerkeszthetjük meg a levelünket, hasonlóan mint egy hagyományos megírásánál. A bal alsó sarokban található ben is megkapja funkció megjelölésével a hallgató címére is elküldésre kerül az üzenet. A levél megírása után a levelet a MENTÉS gomb segítségével tudjuk elküldeni. A küldés sikerességéről automatikus választ küld a rendszer.

Webes vizsgakezelés folyamata Oktatói felületek

Webes vizsgakezelés folyamata Oktatói felületek Vizsgakezelés az ETR megújult webes felületén Webes vizsgakezelés folyamata Oktatói felületek A vizsgák kezelésével kapcsolatban számos paraméterezési lehetőség áll rendelkezésre az ETR rendszerében. Jelen

Részletesebben

Tanszéki adminisztrátor. Felhasználói dokumentáció verzió 2.0.

Tanszéki adminisztrátor. Felhasználói dokumentáció verzió 2.0. Tanszéki adminisztrátor Felhasználói dokumentáció verzió 2.0. Budapest, 2006 Változáskezelés Verzió Dátum Változás Pont Cím Oldal Kiadás: 2006.03.22. Verzió: 2.0. Oldalszám: 2 / 20 Tartalomjegyzék 1. k...

Részletesebben

Új vizsgaidőpont felvitele oktatói szerepkörben

Új vizsgaidőpont felvitele oktatói szerepkörben 1/8. oldal Új vizsgaidőpont felvitele oktatói szerepkörben 1. Oktatói szerepkör -> Vizsgák, jegybeírás -> Félév kiválasztása 2. Vizsga típusa: szóbeli vagy írásbeli 3. Vizsga kezdete 4. Vizsga vége: automatikusan

Részletesebben

Gyorsított jegybeírás. Felhasználói dokumentáció verzió 2.0.

Gyorsított jegybeírás. Felhasználói dokumentáció verzió 2.0. Gyorsított jegybeírás Felhasználói dokumentáció verzió 2.0. Budapest, 2006 Változáskezelés Verzió Dátum Változás Pont Cím Oldal Kiadás: 2006.02.17. Verzió: 2.0. Oldalszám: 2 / 19 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés...

Részletesebben

Teljesítményértékelések eredményeinek rögzítése a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszerben

Teljesítményértékelések eredményeinek rögzítése a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszerben Teljesítményértékelések eredményeinek rögzítése a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszerben Tartalomjegyzék 1 Bevezetés... 2 2 Feladatok kiadása a Neptunban manuálisan... 3 3 Feladatok kiadása a Neptunban

Részletesebben

Neptun.Net Oktatásszervezői segédanyag. Debreceni egyetem május 07.

Neptun.Net Oktatásszervezői segédanyag. Debreceni egyetem május 07. Neptun.Net Oktatásszervezői segédanyag Debreceni egyetem 2008. május 07. Szervezeti egységek (28000 (Tanszék Tárgyak (46800) Hozzáad gomb Tárgyak kezelése új tárgy felvitele a rendszerbe Tanszék Ezen a

Részletesebben

NEPTUN MOBIL ALKALMAZÁS FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET

NEPTUN MOBIL ALKALMAZÁS FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET NEPTUN MOBIL ALKALMAZÁS FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET Felhasználói dokumentáció verzió 1.0 Budapest, 2015. Változáskezelés Verzió Dátum Változás Pont Cím Oldal Kiadás: 2015.07.05. Verzió: 1.6. Oldalszám: 2 / 12

Részletesebben

Óranyilvántartás (NEPTUN)

Óranyilvántartás (NEPTUN) Óranyilvántartás (NEPTUN) 1. NEPTUN web felületén az óranyilvántartás elérése Az óranyilvántartás adminisztrálására az oktatónak lehetősége van az oktatói weben az Oktatás / Kurzusok menüponton. A beállított

Részletesebben

Kifizetések kezelése. 1 Kifizetési dátumok megadása pénzügyi kódokhoz

Kifizetések kezelése. 1 Kifizetési dátumok megadása pénzügyi kódokhoz Kifizetések kezelése 1 Kifizetési dátumok megadása pénzügyi kódokhoz 1.1 Pénzügyi kódok menüponttól indulva Pénzügyek (kék menüpont, csak lenyitni + jelnél)(78600)/kifizetési jogcímek (jogcím kiválasztása)

Részletesebben

Oktatási anyag az MLSZ-IFA rendszerhez

Oktatási anyag az MLSZ-IFA rendszerhez Oktatási anyag az MLSZ-IFA rendszerhez Nyilvántartási szám: ISO 9001: 503/1256(2)-1177(2) BIZALMAS INFORMÁCIÓ JET-SOL JET-SOL TARTALOMJEGYZÉK 1 Sportszervezeti adminisztráció... 3 1.1 Sportszervezeti adatok

Részletesebben

Szakdolgozat témakiírása a tanulmányi rendszerben

Szakdolgozat témakiírása a tanulmányi rendszerben Szakdolgozat témakiírása a tanulmányi rendszerben 1. A szakdolgozati témakiírás előkészítése a tanulmányi rendszerben (rendszeradminisztrátori feladat) A szakdolgozat témakiírásához időszakot kell létrehozni

Részletesebben

Vizsgalap létrehozása az ETRben

Vizsgalap létrehozása az ETRben Vizsgalap létrehozása az ETRben Ki hozhat létre az ETR webes felületén vizsgalapot? Aki a kurzushoz oktatói, tantárgyfelelősi, vagy adminisztrátori viszonyban van rendelve és rendelkezik a megfelelő jogelemmel.

Részletesebben

I. Tárgyak, kurzusok kezelése

I. Tárgyak, kurzusok kezelése Tanszéki adminisztrátorok feladatai I. Tárgyak, kurzusok kezelése 1 Tárgytematika megadása kiválasztása)/tárgytematika(47200), lent Hozzáad gomb. Kötelező adat: Téma. Megadhatunk a tematikához százalékos

Részletesebben

Tartalom 1/ Aláírások, gyakorlati jegyek, megajánlott kollokviumi jegyek rögzítése... 2 A eset: aláírás rögzítése... 3 B eset: minősített aláírás

Tartalom 1/ Aláírások, gyakorlati jegyek, megajánlott kollokviumi jegyek rögzítése... 2 A eset: aláírás rögzítése... 3 B eset: minősített aláírás Tartalom 1/ Aláírások, gyakorlati jegyek, megajánlott kollokviumi jegyek rögzítése... 2 A eset: aláírás rögzítése... 3 B eset: minősített aláírás rögzítése... 4 C eset: gyakorlati jegy rögzítése... 4 D

Részletesebben

Órarendkészítő szoftver

Órarendkészítő szoftver SchoolTime Órarendkészítő szoftver 2.0 verzió Tartalomjegyzék: 1., Belépés a programba...3 2., Órarend főtábla...3 3., Tanátok...4 3.1., Új tanár felvitele, módosítása...4 3.2., Tanár törlése...4 3.3.,

Részletesebben

ADMINISZTRÁTOR szerepkör (kari, intézeti, tanszéki adminisztrátorok részére) Kurzusok kiírása, órarendi adatszolgáltatás, vizsgák meghirdetése.

ADMINISZTRÁTOR szerepkör (kari, intézeti, tanszéki adminisztrátorok részére) Kurzusok kiírása, órarendi adatszolgáltatás, vizsgák meghirdetése. ADMINISZTRÁTOR szerepkör (kari, intézeti, tanszéki adminisztrátorok részére) Kurzusok kiírása, órarendi adatszolgáltatás, vizsgák meghirdetése. 1 Kurzus meghirdetése, órarendi adatszolgáltatás Az eddigi

Részletesebben

ÓRANYILVÁNTARTÁS. Felhasználói dokumentáció verzió 1.2. Budapest, 2014.

ÓRANYILVÁNTARTÁS. Felhasználói dokumentáció verzió 1.2. Budapest, 2014. Felhasználói dokumentáció verzió 1.2 Budapest, 2014. Verzió Dátum 1.0 2014.07.14 1.2 2014.09.16 6 1.2 2014.09.16 7 1.2 2014.09.16 8 Változáskezelés Változás Pont Cím Oldal Óranyilvántartás menüpont a Szervezeti

Részletesebben

Mintatantervek karbantartása. Felhasználói dokumentáció verzió 2.0.

Mintatantervek karbantartása. Felhasználói dokumentáció verzió 2.0. Mintatantervek karbantartása Felhasználói dokumentáció verzió 2.0. Budapest, 2006 Változáskezelés Verzió Dátum Változás Pont Cím Oldal Kiadás: 2006.02.16. Verzió: 2.0. Oldalszám: 2 / 16 Tartalomjegyzék

Részletesebben

Tanszéki adminisztráció

Tanszéki adminisztráció Tanszéki adminisztráció V 1.1 Felhasználói leírás SDA Kft. Budapest, 2005 1. BEVEZETÉS...4 2. SAJÁT ADATOK MEGTEKINTÉSE ÉS SZERKESZTÉSE...4 2.1. SAJÁT ADATOK...4 2.1.1. Hivatalos adatok...5 2.1.2. Címek...6

Részletesebben

TÁRGYTEMATIKA RÖGZÍTÉSE A NEPTUN RENDSZERBEN

TÁRGYTEMATIKA RÖGZÍTÉSE A NEPTUN RENDSZERBEN TÁRGYTEMATIKA RÖGZÍTÉSE A NEPTUN RENDSZERBEN Elkészült a Neptun rendszerben az a fejlesztés, amely lehetővé teszi a tantárgyi tematikák berögzítését, illetve adott félévhez történő letárolását. Ennek a

Részletesebben

Parlagfű Bejelentő Rendszer

Parlagfű Bejelentő Rendszer Parlagfű Bejelentő Rendszer felhasználói útmutató A rendszer elérése: Elérési cím: www.govcenter.hu/pbr Felhasználói funkciók: 1. Regisztráció Új felhasználói fiókot az oldalsó menüben a [Regisztráció]-ra

Részletesebben

WebAromo elindítása, bejelentkezés

WebAromo elindítása, bejelentkezés WebAromo segédlet Tartalom WebAromo elindítása, bejelentkezés... 3 Jelszó beállítása... 3 Foglalkozások kezelése... 4 Hiányzások megadása... 5 Érdemjegy bevitele... 6 Érdemjegyek megtekintése... 8 Egy

Részletesebben

Diákhitel igénylés folyamata

Diákhitel igénylés folyamata 1 Diákhitel igénylés folyamata Beállítások A DHK-tól kapott éles vagy teszt tanúsítványokat telepíteni kell a megfelelő szerveren, szervereken (ld. Neptun üzemeltetési dokumentáció). A tesztelési folyamat

Részletesebben

Tanszéki adminisztrátorok feladatai Partitúra. Felhasználói dokumentáció verzió 2.0.

Tanszéki adminisztrátorok feladatai Partitúra. Felhasználói dokumentáció verzió 2.0. Tanszéki adminisztrátorok feladatai Partitúra Felhasználói dokumentáció verzió 2.0. Budapest, 2008 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék...1 I. Tárgyak, kurzusok kezelése...4 Tárgytematika megadása...4 Kötelező

Részletesebben

Tárgyak kezelése. Felhasználói dokumentáció verzió 2.0.

Tárgyak kezelése. Felhasználói dokumentáció verzió 2.0. Tárgyak kezelése Felhasználói dokumentáció verzió 2.0. Budapest, 2006 Változáskezelés Verzió Dátum Változás Pont Cím Oldal Kiadás: 2006.02.24. Verzió: 2.0. Oldalszám: 2 / 37 Tartalomjegyzék 1.Bevezetés...

Részletesebben

A Google űrlap (form) használata

A Google űrlap (form) használata A Google űrlap (form) használata Az űrlap létrehozásához jelentkezzünk be a Google dokumentumok (http://docs.google.com/ ) oldalra. Az űrlap (Form) létrehozásához kattintsunk az Új létrehozása / Form menüpontra.

Részletesebben

Webes kurzusfelvétel folyamata Hallgatói felületek

Webes kurzusfelvétel folyamata Hallgatói felületek Webes kurzusfelvétel folyamata Hallgatói felületek 1.1 A kurzusfelvételi felület elérése A kurzusfelvételek oldalára több irányból el lehet jutni. Az ETR be belépés után közvetlenül gyorslinkeken érhetőek

Részletesebben

Feladat kezelő modul

Feladat kezelő modul Feladat kezelő modul 1. Bevezetés... 2 2. Folyamat... 3 2.1. Feladatok küldése... 3 o Általános feladat küldése... 3 o Egy vagy több partneres CRM feladat küldése... 9 2.1. Feladatok megjelenése... 13

Részletesebben

Teljesítményértékelések eredményeinek rögzítése az oktatói weben

Teljesítményértékelések eredményeinek rögzítése az oktatói weben Teljesítményértékelések eredményeinek rögzítése az oktatói weben Tartalomjegyzék 1 Bevezetés... 2 2 Feladatok kiadása az oktatói weben manuálisan... 3 3 Feladatok eredményeinek bevitele a Neptunba... 5

Részletesebben

Bóra Adatcsere. A webes modul működésének részletesebb leírását a csatolt dokumentum tartalmazza.

Bóra Adatcsere. A webes modul működésének részletesebb leírását a csatolt dokumentum tartalmazza. Bóra Adatcsere A Bóra Adatcsere a Bóra bérprogram webes modulja, ami a http://adatcsere.globo.hu címen érhető el. Természetesen a modult szeretnénk az Önök igényei alapján tovább fejleszteni, ezért kíváncsian

Részletesebben

Dokumentum létrehozása/módosítása a portálon:

Dokumentum létrehozása/módosítása a portálon: Dokumentum létrehozása/módosítása a portálon: 1. Belépés a szerkesztőfelületre A következő webcímre belépve - http://www.zalaegerszeg.hu/licoms/login - megjelenik a szerkesztőfelület beléptető ablaka,

Részletesebben

Bizonylatok felvitele mindig a gazdasági eseménnyel kezdődik, majd ezután attól függően jelennek meg dinamikusan a további adatmezők.

Bizonylatok felvitele mindig a gazdasági eseménnyel kezdődik, majd ezután attól függően jelennek meg dinamikusan a további adatmezők. Bizonylatok felvitele Bizonylatok felvitele mindig a gazdasági eseménnyel kezdődik, majd ezután attól függően jelennek meg dinamikusan a további adatmezők. Fej Gazdasági esemény Kezdjük el begépelni a

Részletesebben

Tele Élettel Programportál. Adminisztrátori segédlet

Tele Élettel Programportál. Adminisztrátori segédlet Tele Élettel Programportál Adminisztrátori segédlet 2015 Tartalomjegyzék 1. Belépés az admin felületre... 2 2. Profil adatok, jelszó megváltoztatása... 3 3. Új esemény feltöltése... 3 3.1. Az esemény fő

Részletesebben

Tárgyfelvétel előtti órarendi nézet (órarend tervező) a Neptun HWEB-en

Tárgyfelvétel előtti órarendi nézet (órarend tervező) a Neptun HWEB-en Tárgyfelvétel előtti órarendi nézet (órarend tervező) a Neptun HWEB-en A hallgatók számára eddig kizárólag a már felvett tárgyak jelenhettek meg órarendben, így előzetes, tárgyfelvétel előtti órarendtervezésre

Részletesebben

Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul

Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul 1. Új betárolás felvitele... 3 2.1. Megrendelés alapján történő betárolás... 4 2.2. Belső betárolás típusú betárolás... 7 2.3. Raktárközi mozgás típusú betárolás...

Részletesebben

Duál Reklám weboldal Adminisztrátor kézikönyv

Duál Reklám weboldal Adminisztrátor kézikönyv Duál Reklám weboldal Adminisztrátor kézikönyv Dokumentum Verzió: 1.0 Készítette: SysWork Szoftverház Kft. 1. oldal Felület elérése Az adminisztrációs felület belépés után érhető el. Belépés után automatikusan

Részletesebben

Segédlet nyilvántartásba vett adatok módosítása iránti kérelem elektronikus kérelembenyújtó felületen történő beadásához

Segédlet nyilvántartásba vett adatok módosítása iránti kérelem elektronikus kérelembenyújtó felületen történő beadásához Segédlet nyilvántartásba vett adatok módosítása iránti kérelem elektronikus kérelembenyújtó felületen történő beadásához Az elektronikus kérelembenyújtó felület elérése Az Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv az eljárásrend-kezelő jelentkeztető felületéhez. Utolsó módosítás dátuma: 2015. május 4.

Felhasználói kézikönyv az eljárásrend-kezelő jelentkeztető felületéhez. Utolsó módosítás dátuma: 2015. május 4. Felhasználói kézikönyv az eljárásrend-kezelő jelentkeztető felületéhez Utolsó módosítás dátuma: 2015. május 4. Tartalom Tartalom... 2 1 Intézményvezetői jelentkeztető felület... 3 1.1 Regisztráció, belépés...

Részletesebben

Citációs index időintervallumra DE MTMT Adminisztrátorok

Citációs index időintervallumra DE MTMT Adminisztrátorok Citációs index időintervallumra 2019.02.20. - DE MTMT Adminisztrátorok Szerzőnként le kell keresni adott időintervallumhoz tartozó adott évi idézéskapcsolatokat, ezeket az idézéskapcsolatokat egy közös

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv Felhasználói Kézikönyv Az eforte 5.0 e-időpont Modul használatához 1 T a r talomjegyzék 1. BEVEZETÉS... 3 1.1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK A KÉZIKÖNYVRŐL... 3 1.2. SZÜKSÉGES TECHNIKAI KÖRNYEZET A RENDSZER HASZNÁLATÁHOZ...

Részletesebben

Útmutató szivárgásvizsgálatra kötelezett berendezések telepítéséhez

Útmutató szivárgásvizsgálatra kötelezett berendezések telepítéséhez Útmutató szivárgásvizsgálatra kötelezett berendezések telepítéséhez Jelen útmutató 4 részből áll: az I. rész bemutatja a berendezés-tulajdonos teendőit abban az esetben, ha új berendezést rögzít, a II.

Részletesebben

Kezelési segédlet. Magiszter.NET - Alapok

Kezelési segédlet. Magiszter.NET - Alapok Magiszter.NET - Alapok Kezelési segédlet Elérhetőségeink: Tel: 62/550-748; 550-749 Fax: 62/550-919 E-mail: magiszternet@infotec.hu Honlap: www.infotec.hu Ügyfélszolgálat: H-P 8:00-16:00 Belépés és kilépés

Részletesebben

KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. Vasúti Vizsgaközpont

KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. Vasúti Vizsgaközpont 2017 KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. Vasúti Vizsgaközpont Előszó Ez az útmutató a KTI Nonprofit Kft Vasúti Vizsgaközpont elektronikus alapképzés bejelentő rendszer kezelésében nyújt segítséget

Részletesebben

Kezdeti Útmutató a Szolgáltatáselemző Rendszer használatához. szakembereknek számára. Tartalom

Kezdeti Útmutató a Szolgáltatáselemző Rendszer használatához. szakembereknek számára. Tartalom Kezdeti Útmutató a Szolgáltatáselemző Rendszer használatához szakembereknek számára Tartalom 1. Bejelentkezés... 2 2. Főoldal... 2 3. Jelszó szerkesztése... 3 4. Akadálymentesített nézet... 4 5. Kijelentkezés...

Részletesebben

1. Jogosultsági rendszer

1. Jogosultsági rendszer 1. Jogosultsági rendszer A fejezet a NEPTUN rendszer különböző típusú felhasználóinak jogosultságait tartalmazza. Nem tartalmazza az ezáltal meghatározott műveletek végrehajtásának módját (ez a program

Részletesebben

Véleményezés. Felhasználói dokumentáció verzió 2.2.

Véleményezés. Felhasználói dokumentáció verzió 2.2. Véleményezés Felhasználói dokumentáció verzió 2.2. Budapest, 2006 Változáskezelés Verzió Dátum Változás Pont Cím Oldal Kiadás: 2006.04.27. Verzió: 2.2. Oldalszám: 2 / 26 : Tartalomjegyzék 1. Véleményezés

Részletesebben

JOGI STÁTUSZ KEZELÉS MŰKÖDÉSE

JOGI STÁTUSZ KEZELÉS MŰKÖDÉSE JOGI STÁTUSZ KEZELÉS MŰKÖDÉSE Felhasználói dokumentáció verzió 1.0. Budapest, 2012. Változáskezelés Változás Verzió Dátum Pont Cím Oldal 1.1. 2013.07.10. 3.2. Üzenetküldés 7. Kiadás: 2012.09.04. Verzió:

Részletesebben

ETR Oktatói webes alkalmazás

ETR Oktatói webes alkalmazás ETR Oktatói webes alkalmazás Azonosító: ETR-OWA Készítette: DEXTER Kft. Kiadva: 2001. május 1. DEXTER Copyright jegyzék Copyright jegyzék A Microsoft, a Windows, a Windows NT, a Windows NT Workstation,

Részletesebben

Oktatás saját intézményben

Oktatás saját intézményben Oktatás saját intézményben A Humán-erőforrás Nyilvántartó Rendszerben rögzítendő adatok egyik nagy csoportját az egy-egy tanév megadott félévére vonatkozó oktatási tevékenységhez kapcsolódó adatok képezik,

Részletesebben

Tantárgyfelosztás. I. Ellenőrzés. Mielőtt hozzákezd a tantárgyfelosztás tervezéséhez, ellenőrizze le, illetve állítsa be a következőket:

Tantárgyfelosztás. I. Ellenőrzés. Mielőtt hozzákezd a tantárgyfelosztás tervezéséhez, ellenőrizze le, illetve állítsa be a következőket: Tantárgyfelosztás I. Ellenőrzés Mielőtt hozzákezd a tantárgyfelosztás tervezéséhez, ellenőrizze le, illetve állítsa be a következőket: Alkalmazott képes menü > alkalmazottak alapadatai - Alkalmazottak

Részletesebben

Tanulmányi adminisztrátor feladatok Segédanyag. 1. Hallgató felvitele a rendszerbe, személyes adatainak karbantartása

Tanulmányi adminisztrátor feladatok Segédanyag. 1. Hallgató felvitele a rendszerbe, személyes adatainak karbantartása Tanulmányi adminisztrátor feladatok Segédanyag 1. Hallgató felvitele a rendszerbe, személyes adatainak karbantartása 1.1 Hallgató felvitele Figyelem! Új hallgató felvitele el tt ellen rizni kell, hogy

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. BUDAPESTI NÉMET ISKOLA WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Nyelv Választás... 3 Regisztráció... 4 Bejelentkezés...

Részletesebben

Ügyfélforgalom számlálás modul

Ügyfélforgalom számlálás modul Ügyfélforgalom számlálás modul 1 1. Bevezetés... 3 2. BEÁLLÍTÁSOK... 4 2.1. Új Kérdőív létrehozása... 4 o Kérdéstípusok és a hozzájuk tartozó lehetséges válaszok hozzárendelése... 4 Új Kérdéstípus felvitele...

Részletesebben

Gyári alkatrészek rendelése modul

Gyári alkatrészek rendelése modul Gyári alkatrészek rendelése modul 1. Bevezetés... 2 2. Menüpontok... 3 2.1. Törölhető tételek... 3 2.2. Szűrések... 4 3. Új megrendelés felvitele... 5 3.1. Rendelés készletfoglalásból... 6 3.2. Készletfeltöltő

Részletesebben

A Poszeidon Ügyviteli és Iktatási Rendszer felhasználói oktatásának lépései röviden

A Poszeidon Ügyviteli és Iktatási Rendszer felhasználói oktatásának lépései röviden A Poszeidon Ügyviteli és Iktatási Rendszer felhasználói oktatásának lépései röviden Érkeztetők és Iktatók részére Cím: 1111 Budapest, Budafoki út 59. Tel./fax: +36 (1) 209-4748 E-mail: info@sdakft.hu Web:

Részletesebben

Gyári alkatrészek raktári betárolása modul

Gyári alkatrészek raktári betárolása modul Gyári alkatrészek raktári betárolása modul 1. Bevezetés... 2 2. Új betárolás felvitele... 3 2.1. Megrendelés alapján történő betárolás... 4 2.2. Belső betárolás típusú betárolás... 8 2.3. Raktárközi mozgás

Részletesebben

Alkatrészböngésző modul

Alkatrészböngésző modul Alkatrészböngésző modul 1. Bevezetés... 2 2. Képernyő elemei... 2 2.1. Gyári cikktörzs és Nem gyári cikktörzs... 2 2.2. Készletek... 2 2.3. Árak... 3 2.4. Adatok... 3 2.5. Cikkszámkövetési lánc... 4 2.6.

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ VÉRADÁS IDŐPONT SZERKESZTŐ (verzió: 1.2) 2013. április 1. Tartalomjegyzék 1. Telepítés és indítás... 3 2. Frissítés... 3 3. Beállítás... 4 4. Felület... 4 5. Véradó helyszínek...

Részletesebben

QB-Suli Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4.

QB-Suli Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4. Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4. Készítette: Quadro Byte Zrt. Tartalomjegyzék: 1. Bevezető...3 2. QB-SULI Help...3 3. Regisztráció...3 4. Bejelentkezés...4 4.1. Elfelejtette

Részletesebben

Hiteles Elektronikus Postafiók

Hiteles Elektronikus Postafiók NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. H-1081 Budapest, Csokonai utca 3. Hiteles Elektronikus Postafiók Tárhely adminisztráció 2018.10.13. v.1.3. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. BEJELENTKEZÉS

Részletesebben

Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató. Tartalomjegyzék

Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató. Tartalomjegyzék Hungaropharma Zrt. WEB Áruház felhasználói útmutató Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 Bejelentkezés a WEB Áruházba... 2 Rendelés rögzítése... 3 RENDELES.CSV állomány specifikációja... 13 Visszaigazolások

Részletesebben

LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A LOGON a LafargeHolcim Csoport egységes megrendelés-kezelő rendszere, amely lehetőséget biztosít Partnereink számára a megrendelésük online rögzítéséhez, azok későbbi nyomon

Részletesebben

A tájékoztatóban segítséget szeretnénk nyújtani a rendszerben való eligazodáshoz.

A tájékoztatóban segítséget szeretnénk nyújtani a rendszerben való eligazodáshoz. Kedves Hallgatók! Egyetemünk E-learning portálja különböző elektronikus taneszközök használatát biztosítja, mely internet kapcsolat mellett bárhonnan elérhető a https://elearning.szie.hu/ oldalon. A tájékoztatóban

Részletesebben

CÍMLISTA HASZNÁLATA. Címlista alapok

CÍMLISTA HASZNÁLATA. Címlista alapok CÍMLISTA HASZNÁLATA Címlista alapok Címlista elemnek hívunk minden személyt és céget amit a címlista modulban tárolunk. Két típusát különböztetjük meg: cég és személy. Személyekhez és a cégekhez különböző

Részletesebben

Webes kurzus kezelés folyamata Oktatói felületek

Webes kurzus kezelés folyamata Oktatói felületek Webes kurzus kezelés folyamata Oktatói felületek A kurzusok kezelésével kapcsolatban számos paraméterezési lehetőség áll rendelkezésre az ETR rendszerében. Jelen dokumentumban igyekeztünk a kurzusok oktatói

Részletesebben

Archivált tanulmányi adatok importálása. Felhasználói dokumentáció verzió 2.0.

Archivált tanulmányi adatok importálása. Felhasználói dokumentáció verzió 2.0. Archivált tanulmányi adatok importálása Felhasználói dokumentáció verzió 2.0. Budapest, 2006 Változáskezelés Verzió Dátum Változás Pont Cím Oldal Kiadás: 2006.07.27. Verzió: 2.0. Oldalszám: 2 / 26 Tartalomjegyzék

Részletesebben

Partner. kezelési útmutató

Partner. kezelési útmutató Partner kezelési útmutató A P&T Partner mobil alkalmazás minden Android operációsrendszerrel mûködô mobileszközön ingyenesen elérhetô a Google Play áruházból. Keresd: P&T Partner. Az alkalmazást a telepítés

Részletesebben

MTMT adminisztrátori felület és teendők. Mátyás Melinda, Szabó Panna november 4. ELTE Egyetemi Könyvtár

MTMT adminisztrátori felület és teendők. Mátyás Melinda, Szabó Panna november 4. ELTE Egyetemi Könyvtár MTMT adminisztrátori felület és teendők Mátyás Melinda, Szabó Panna 2015. november 4. ELTE Egyetemi Könyvtár Tartalom Az adminisztrátori kezdőoldal Szerzők adatainak kezelése Közlemények keresése Adminisztrátori

Részletesebben

Az ikonra történő kattintást követően a felületen két sor jelenik meg:

Az ikonra történő kattintást követően a felületen két sor jelenik meg: 1.2 Kontírozás A kontírozás megkezdését megelőzően az alábbi képernyőképet láthatjuk. A kontírozás elkezdése előtt ellenőrizzük, hogy az adott számlaszámhoz (példánkban a 2013/S01173 számú számla) kapcsolódó

Részletesebben

EDInet Connector telepítési segédlet

EDInet Connector telepítési segédlet EDInet Connector telepítési segédlet A cégünk által küldött e-mail-ben található linkre kattintva, a következő weboldal jelenik meg a böngészőben: Az EdinetConnectorInstall szövegre klikkelve(a képen pirossal

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához A WEB EDInet rendszer használatához internet kapcsolat, valamint egy internet böngésző program szükséges (Mozilla Firefox, Internet Explorer).

Részletesebben

ETA tárgyfelelős. Munka az ETA-ban tárgyfelelősként

ETA tárgyfelelős. Munka az ETA-ban tárgyfelelősként ETA tárgyfelelős Munka az ETA-ban tárgyfelelősként Tartalomjegyzék Angol nyelvű tárgy létrehozása... 2 Saját tárgyak szerkesztése (idegen-nyelvű is)... 5 Nyelvi habilitáció jelölése... 8 Angol nyelvű tárgy

Részletesebben

Tervezett fakitermelések bejelentése

Tervezett fakitermelések bejelentése Tervezett fakitermelések bejelentése ERDŐGAZDÁLKODÁSI HATÓSÁGI BEJELENTÉSEK/TERVEZETT ERDŐGAZDÁLKODÁSI TEV. BEJELENTÉSE/TERVEZETT FAKITERMELÉSEK BEJELENTÉSE BEVEZETÉS A Tervezett fakitermelések bejelentése

Részletesebben

A Poszeidon Ügyviteli és Iktatási Rendszer felhasználói oktatásának lépései röviden

A Poszeidon Ügyviteli és Iktatási Rendszer felhasználói oktatásának lépései röviden A Poszeidon Ügyviteli és Iktatási Rendszer felhasználói oktatásának lépései röviden Vezetők részére Cím: 1111 Budapest, Budafoki út 59. Tel./fax: +36 (1) 209-4748 E-mail: info@sdakft.hu Web: http://www.sdakft.hu/

Részletesebben

Útmutató szivárgásvizsgálatra kötelezett berendezések telepítéséhez

Útmutató szivárgásvizsgálatra kötelezett berendezések telepítéséhez Útmutató szivárgásvizsgálatra kötelezett berendezések telepítéséhez Jelen útmutató 4 részből áll: az I. rész bemutatja a berendezés-tulajdonos teendőit abban az esetben, ha új berendezést rögzít, a II.

Részletesebben

Mikrobiológia MOODLE - gyakorló és vizsgarendszer használata az ELTE TTK Biológiai Intézet E- learning felületén

Mikrobiológia MOODLE - gyakorló és vizsgarendszer használata az ELTE TTK Biológiai Intézet E- learning felületén Mikrobiológia MOODLE - gyakorló és vizsgarendszer használata az ELTE TTK Biológiai Intézet E- learning felületén Hallgatói felhasználói segédlet ELTE TTK Biológiai Intézet 2017. Készült az ELTE Felsőoktatási

Részletesebben

Az alábbiakban az interneten elérhető kérdőívek kitöltéséhez olvashat útmutatót.

Az alábbiakban az interneten elérhető kérdőívek kitöltéséhez olvashat útmutatót. Kedves Jelentkező! Az alábbiakban az interneten elérhető kérdőívek kitöltéséhez olvashat útmutatót. Ha a kitöltés során bármilyen problémát tapasztal, kérjük hívja az alábbi telefonszámot: +3670-418- 9207.

Részletesebben

Elmé léti vizsgajéléntő kia llí ta sa

Elmé léti vizsgajéléntő kia llí ta sa Elmé léti vizsgajéléntő kia llí ta sa 1. Az elméleti vizsga adminisztrációjának ügymenete A tanuló bankkártyával kifizeti a vizsgadíjat. Sikeres fizetés esetén az E-Edu bankszámláján jelenik meg a befizetett

Részletesebben

S SDA Stúdió kft Hallgatók adatlap

S SDA Stúdió kft Hallgatók adatlap Az oktatói szerepkör leírása 1. Belépés a rendszerbe Ehhez szükség van az azonosító és a jelszó megadására. Az azonosítót kis- és nagybetűvel is beírhatjuk, a jelszó megadásánál viszont ügyelni kell rá,

Részletesebben

Szöveges értékelés. Magiszter.NET. Elérhetőségeink: Tel: 62/550-748; 550-749 Fax: 62/550-919 E-mail: magiszternet@infotec.hu Honlap: www.infotec.

Szöveges értékelés. Magiszter.NET. Elérhetőségeink: Tel: 62/550-748; 550-749 Fax: 62/550-919 E-mail: magiszternet@infotec.hu Honlap: www.infotec. Magiszter.NET Szöveges értékelés Elérhetőségeink: Tel: 62/550-748; 550-749 Fax: 62/550-919 E-mail: magiszternet@infotec.hu Honlap: www.infotec.hu Ügyfélszolgálat: H-P 8:00-16:00 A Magiszter.Net rendszerben

Részletesebben

KTH hírlevél a tanszéki oktatási felelősöknek, adminisztrátoroknak a 2013/14/2 félév kezdéséről január 26.

KTH hírlevél a tanszéki oktatási felelősöknek, adminisztrátoroknak a 2013/14/2 félév kezdéséről január 26. KTH hírlevél a tanszéki oktatási felelősöknek, adminisztrátoroknak a 2013/14/2 félév kezdéséről 2014. január 26. Tisztelt Tanszéki Oktatási Felelős és Tanszéki Adminisztrátor Kolléganő/Kolléga! A többciklusú

Részletesebben

ReszlAd fájl, kitöltési útmutató:

ReszlAd fájl, kitöltési útmutató: 1 ReszlAd fájl, kitöltési útmutató: A ReszlAd táblázat egy adott látogatás részletes adatait tartalmazza. A szaktanácsadó által hiánytalanul kitöltött, és elnevezett fájlt e-mail üzenetben kérjük elküldeni

Részletesebben

Választó lekérdezés létrehozása

Választó lekérdezés létrehozása Választó lekérdezés létrehozása A választó lekérdezés egy vagy több rekordforrásból származó adatokat jelenít meg. A választó lekérdezések a táblák, illetve az adatbázis tartalmát nem változtatják meg,

Részletesebben

Nem gyári alkatrészek rendelése modul

Nem gyári alkatrészek rendelése modul Nem gyári alkatrészek rendelése modul 1. Bevezetés... 2 2. Menüpontok... 3 2.1. Törölhető tételek... 3 2.2. Szűrések... 4 3. Új megrendelés felvitele... 5 3.1. Rendelés készletfoglalásból... 6 3.2. Készletfeltöltő

Részletesebben

Szakrendelések nyitva tartásának nyilvántartása

Szakrendelések nyitva tartásának nyilvántartása Szakrendelések nyitva tartásának nyilvántartása Alapok, Munkahelyek nyitva tartás sorra kattintva megjelenik az alábbi ablak: A Lista fülön, jelöljük ki azt a munkahelyet, amelynek a nyitvatartási rendjén

Részletesebben

Publikációk és idéző közlemények duplum vizsgálata és kezelése

Publikációk és idéző közlemények duplum vizsgálata és kezelése Publikációk és idéző közlemények duplum vizsgálata és kezelése Az adatbázisban lévő publikációk illetve idéző közlemények között található duplumok keresése, jelölése illetve kezelése jelentős részben

Részletesebben

ÁROP 1.A.2/A-2008-0278

ÁROP 1.A.2/A-2008-0278 SZEGHALOM VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK SZERVEZETFEJLESZTÉSE E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK AZ ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉS ÉS HATÓSÁGI SZOLGÁLTATÁS Bemutató Készült az Új Magyarország Fejlesztési

Részletesebben

Folyamatos teljesítésű számlák tömeges generálása időszakonként, egyedi tételek kezelésének lehetőségével

Folyamatos teljesítésű számlák tömeges generálása időszakonként, egyedi tételek kezelésének lehetőségével Tömeges számlázás Folyamatos teljesítésű számlák tömeges generálása időszakonként, egyedi tételek kezelésének lehetőségével Tömeges számlázáshoz tartozó alap beállítások Tömeges számlázási adatok megadása

Részletesebben

Webes vizsgajelentkezés folyamata - Hallgatói felületek

Webes vizsgajelentkezés folyamata - Hallgatói felületek Vizsgajelentkezés az ETR megújult webes felületén Webes vizsgajelentkezés folyamata - Hallgatói felületek 1.1 A vizsgajelentkezési felület elérése A vizsgajelentkezések oldalára több irányból el lehet

Részletesebben

ÁNTSZ portál regisztráció, felhasználói adatok módosítása, jogosultságok felhasználói leírás [Alcím]

ÁNTSZ portál regisztráció, felhasználói adatok módosítása, jogosultságok felhasználói leírás [Alcím] ponte.hu Kft. ÁNTSZ portál regisztráció, felhasználói adatok módosítása, jogosultságok felhasználói leírás Kapcsolattartó: Céginformációk: ponte.hu Kft. 1 ponte.hu Kft. 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky

Részletesebben

OKTATÁSKUTATÓ ÉS FEJLESZTŐ INTÉZET TÁMOP-3.1.5/12-2012-0001 Pedagógusképzés támogatása

OKTATÁSKUTATÓ ÉS FEJLESZTŐ INTÉZET TÁMOP-3.1.5/12-2012-0001 Pedagógusképzés támogatása TÁMOP-3.1.1-11/1 XXI. századi közoktatás Technikai tudnivalók a jelentkezéshez Regisztráció A regisztráció az OFI honlapon elérhető A pályázók kizárólag elektronikusan úton jelentkezhetnek az innen elérhető

Részletesebben

KRÉTA TANÉVKEZDÉSI SEGÉDLET ITM-ES ISKOLÁK SZÁMÁRA

KRÉTA TANÉVKEZDÉSI SEGÉDLET ITM-ES ISKOLÁK SZÁMÁRA KRÉTA TANÉVKEZDÉSI SEGÉDLET ITM-ES ISKOLÁK SZÁMÁRA 1 TARTALOMJEGYZÉK INTÉZMÉNYI ADATOK... 3 INTÉZMÉNY... 3 OSZTÁLYOK ADATAI... 4 OSZTÁLYOK... 4 ÚJ OSZTÁLY FELVÉTELE... 5 SZAKGIMNÁZIUMI 9-12. ÉVFOLYAMÚ

Részletesebben

Tanév indítása iskolák esetén. Mielőtt elkezdi a tanév indítását, legalább egyszer olvassa át az egész segédletet, hogy lássa az összefüggéseket.

Tanév indítása iskolák esetén. Mielőtt elkezdi a tanév indítását, legalább egyszer olvassa át az egész segédletet, hogy lássa az összefüggéseket. Tanév indítása iskolák esetén A LÉPÉSEK SORRENDJE NAGYON FONTOS, EZÉRT KÉRJÜK SZIGORÚAN BETARTANI! Mielőtt elkezdi a tanév indítását, legalább egyszer olvassa át az egész segédletet, hogy lássa az összefüggéseket.

Részletesebben

Hatodéves jelentkezés a Moduloban

Hatodéves jelentkezés a Moduloban Hatodéves jelentkezés a Moduloban Fogadónyilatkozat generálás PTE Klinikák és PTE háziorvos mentorok kivételével az összes választott gyakorlati helyről fogadónyilatkozatot kell beszerezni. Az aláírandó

Részletesebben

Energiainformációs Adattár Adatgyűjtő alrendszer felhasználói dokumentáció

Energiainformációs Adattár Adatgyűjtő alrendszer felhasználói dokumentáció Energiainformációs Adattár Adatgyűjtő alrendszer felhasználói dokumentáció Bevezető Tisztelt engedélyes! Üdvözöljük Önt a Magyar Energia Hivatal Energiainformációs Adattár - Adatgyűjtő alrendszerének felhasználói

Részletesebben

Új Nemzedék Központ. EFOP pályázatok online beszámoló felülete. Felhasználói útmutató

Új Nemzedék Központ. EFOP pályázatok online beszámoló felülete. Felhasználói útmutató Új Nemzedék Központ EFOP pályázatok online beszámoló felülete Felhasználói útmutató Tartalom 1. Bejelentkezés... 2 1.1. Első bejelentkezés... 2 1.2. Elfelejtett jelszó... 3 2. Saját adatok... 4 3. Dokumentumok...

Részletesebben

Hiteles Elektronikus Postafiók

Hiteles Elektronikus Postafiók NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. H-1081 Budapest, Csokonai utca 3. Hiteles Elektronikus Postafiók Tárhely adminisztráció 2018.05.07. v.1.2. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. BEJELENTKEZÉS

Részletesebben

NEPTUN.NET OKTATÓI. WEB modul. V 1.1 Funkcionális leírás

NEPTUN.NET OKTATÓI. WEB modul. V 1.1 Funkcionális leírás NEPTUN.NET OKTATÓI WEB modul V 1.1 Funkcionális leírás Budapest, 2005 TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. BELÉPÉS... 4 3. ÜZENETEK... 4 3.1. ÜZENETEK MEGTEKINTÉSE... 4 3.2. ÜZENETEK LISTÁZÁSA... 5 3.3.

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ az OTH Szakrendszeri Információs Rendszerbe (OSZIR) történő regisztráció és belépés menetéről belföldi partner nevében

TÁJÉKOZTATÓ az OTH Szakrendszeri Információs Rendszerbe (OSZIR) történő regisztráció és belépés menetéről belföldi partner nevében TÁJÉKOZTATÓ az OTH Szakrendszeri Információs Rendszerbe (OSZIR) történő regisztráció és belépés menetéről belföldi partner nevében REGISZTRÁCIÓ A regisztrációs felület a bejelentkező ablak jobb alsó sarkában

Részletesebben