Statisztika Belépés>Intézmény képes menü>statisztika> KIR-STAT megtekintése - export menüpont

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Statisztika 2008. Belépés>Intézmény képes menü>statisztika> KIR-STAT megtekintése - export menüpont"

Átírás

1 Statisztika 2008 KIR-STAT megtekintése - export A Magiszter.Net Iskolaadminisztrációs Rendszerben generálható oktatásstatisztika megfelel a 2008-as Országos Statisztikai Adatgyűjtés által megkövetelt adattábláknak. A generálás végeredményeként a Magiszter.NET adatbázisba legenerálódnak az aktuális statisztikai adatok. Az előállított lapok importálhatók a KIR-STAT2008 programba, majd ott tovább szerkeszthetők. I. Statisztika generálása Statisztikai lapokat egy 'Generálás' nevű funkcióval lehet előállítani. Ehhez kattintson az ikonsoron található Generálás ikonra. Ennek hatására megjelenik a következő párbeszédablak a képernyőn: A statisztika generálásának elindításához kattintson a Statisztika generálása gombra. A Generálás állapota gomb megnyomásával visszajelzést kaphat arról, hogy hol tart a generálás. A gombot nem kell folyamatosan nyomkodni, csak néha kattintson rá, hogy lássa, kész van-e már a generálás. Legyen türelmes, mert a folyamat több percig is eltarthat. A generálás végeredményeként a Magiszter.NET adatbázisba legenerálódnak az aktuális statisztikai adatok.

2 Ha az ikonsoron lévő Vissza ikonra kattint, akkor az imént generált statisztikát látja, mivel ott mindig a legutolsó generálás adatai jelennek meg. Fontos! Ha a Magiszter.NET-ben statisztikát érintő adatokat módosít (pl. tanulónál, alkalmazottnál, stb..), akkor generálja újra a statisztikát, hogy a változtatás megjelenjen a statisztikában. II. Statisztikai lapok megtekintése A legenerált statisztikai lapokat meg lehet tekinteni. A menüpontba lépve a képernyőn a legutóbbi statisztika generálásának dátuma és a lapok lajstroma látható. A lajstrom egy sorához tartozó adatlapok listája megtekinthető a sor elején álló narancssárga négyzetre kattintva. Csak azon a lapon van adat, amelynek a sorában X szerepel. A második táblázatban megjelenő lapokat meg lehet tekinteni vagy menteni Excel formátumban. Ehhez kattintson a sor elején álló narancssárga négyzetre. Ekkor felugrik egy párbeszédablak mely segítségével megtekinthető vagy menthető a kérdéses statisztikai lap. Fontos! Ha nem ugrik fel a Fájl letöltése párbeszédablak, akkor nem megfelelőek az Internet Explorer böngésző beállításai. Ezzel kapcsolatos leírás a Súgónak az Internetes beállítások/ Internet Explorer beállítása nevű lapon található.

3 III. Statisztika exportálása, importálása KIR-STAT2008-ba A Magiszter.NET Iskolaadminisztrációs Rendszerben generálható oktatás statisztika megfelel a 2008-as Országos Statisztikai Adatgyűjtés által megkövetelt adattábláknak. A generálás végeredményeként létrejött adatbázis a KIR-STAT2008 programba importálható. Először a Magiszter.NET-ből ki kell exportálni a lapokat: Generálja le a statisztikát. Ennek eredményeként lesznek olyan lapok, amelyen van adat, de lesznek olyanok is, amelyen nem. Kattintson az ikonsoron található Export ikonra. Ekkor a következő felület jelenik meg. Az exportálás megkezdéséhez kattintson az 'Adatok kiírása file-ba' gombra. A 'File-ba írás állapota' gombra kattintva ellenőrizheti, hogy hol tart a művelet. A gomb alatti piros szöveg jelzi, hogy hol tart a kiírás. Ha a kiírás a végére ért, akkor megjelenik az 'iskadmin.isk letöltése >>' link. Erre kattintva a statisztikai lapok adatai egyben, tömörítve letölthetőek. A linkre kattintás után felugrik egy ablak.( Ha nem ugrik fel semmi, akkor nem megfelelőek az internetes beállításai, nézze meg a súgóban az erre vonatkozó leírást.) Mentse le a fájlt tetszőleges helyre. Most jön az importálás a KIR-STAT2008-ba: 1. Keresse meg a lementett fájlt és tömörítse ki. A kitömörített állományt (= iskadmin.isk fálj) a 'C:\Program Files\stat2008' könyvtárba ( =KIR-STAT2008 program könyvtára) kell másolni. 2. Ezután indítsa el a KIR-STAT2008 programot. 3. Menjen az Eszközök/Beállítások/Paraméterek menüpontba és nyomja meg egyszerre a CTRL, ALT, NUM LOCK billentyűket. 4. A megjelent ablakban pipálja be az 'Importálás engedélyezése Iskola Adminisztrációs rendszerből' jelölő négyzetet, majd kattintson az 'Alkalmaz' gombra. 5. Menjen az OSA/ Importálás Iskola Adminisztrációs rendszerből menüpontba. Ekkor a program automatikusan beimportálja az adatokat.

4 Figyelem! Importálás előtt ne töltsön ki semmit a KIR-STAT2008 programban, mert importáláskor az előzőleg bevitt adatok törlődnek, és az iskadmin.isk fájlból bevitt adatok kerülnek a helyükre. Importálás után a KIR-STAT2008-ban az adatok módosíthatók, átírhatók, az üres mezők, lapok kitölthetők. 4. Mely adatokból készül statisztika? Ahhoz, hogy a Magiszter.NET által előállított statisztikában a lapok kitöltődjenek a pontos adatokkal, ki kell legyenek töltve a Magiszter.NET-ben a következő mezők: Intézményi lapok esetén intézményi adatok/ alapadatok - OM azonosító - Fenntartó - Fenntartó típusa - Alapító megnevezése - Alapító típusa - Intézmény megnevezése - Rövid név - Jelleg - Működési állapota intézményi adatok / alapfeladatok - Típusa - KIR-STAT sorszáma: az a sorszám, amelyen a tavalyi statisztikában szerepelt; az alapfeladatoknál a KIR feladatellátási-helyek adatai táblázatban szereplő sorszám - Állapota - Tanév: a 2008/2009-es tanév - Feladatellátási hely (ahol az alapfeladatot ellátják) - Internethozzáférés típusa - Van-e gyógytestnevelési ellátás? - Más iskola tanulóit gyógytestnevelés keretében ellátja-e? Tanulókat érintő lapok esetén alapadatok - Neme - Születési ideje - Ország - Állampolgársága - Nemzetiség - Magyar nemzetiségi - Bejáró (más településről)

5 gondviselők - Gondviselő pipálni, ha igen - Irányítószám - Település képzés - Osztály - Évfolyam - Tanterv - Alapfeladat - Jogviszony kezdete - Magántanuló - Oka - Előző tanévben előkészítő átmeneti osztályba járt - Hány évet járt óvodába - Utolsó év, amikor óvodába járt különleges adatok / sajátos nevelési igény - Beszámít a statisztikába pipálni, ha igen - Fogy. Fennállásának dátuma - Fogyatékosság típusa különleges adatok / egyéb adatok - Saját elhelyezéséről gondoskodó vagy Externátust igénybevevő vagy Kollégiumi ellátásban részesül vagy Gyermekotthonban elhelyezett - Térítés nélkül étkező - Kollégiumi térítésre kötelezett-e (ha Kollégiumi ellátásban részesül ) - Szociális ösztöndíjban, ill. támogatásban részesülő - Szakmai gyakorlat időtartamára díjazásban részesül - Tandíjfizetésre kötelezett - Térítési díj fizetésére kötelezett - Útiköltség térítés a tanulmányi vizsgára, beszámolóra utazásra - Gyakorlati képzés időtartamára adott kedvezményes étkezés - Gyógytestnevelés - Testnevelés alól felmentett - Könnyített testnevelés - Diáksport egyesület tagja-e - Félnapos óvodás (csak óvodáknál!) - Veszélyeztetett - Halmozottan hátrányos csoportok / osztályok - Tanterv - Évfolyam - Munkarend

6 - Összevont osztály - Iskolaotthonos osztály - Végzős évfolyam? oktatás szervezés / tanterv - Képzési program - ISCED - Tanítás nyelve (magyaron kívül) - Két tanítási nyelvű - Munkarend - Gyógypedagógiai tanterv szerint - Felnőtt oktatási tanterv - Nemzetiségi tanterv - Arany János Tehetséggondozó Program - Nemzetiségi oktatás - Gimnáziumi képzés - Szakképzés jellege - Szakképzés típusa - Tantervi besorolás Alkalmazotti lapok esetén alkalmazottak alapadatai - Születési idő - Neme - Nyugdíjas? ( bepipálni, ha igen) - Munkába állás dátuma - Pályakezdő? ( bepipálni, ha igen) képzettség / képzettségi adatok - Pedagógus szakképesítés besorolása - Végzettség jellege képzettség / tantárgyi képesítés - Tantárgy - Végzettség alapján (ki kell tölteni, ha a tantárgyat végzettség alapján oktatja) - Oktatja? (mindig be kell pipálni, ha oktatja a tárgyat) - Nemzetiségi nyelven oktatja? (ezt is be kell pipálni az Oktatja? mezővel együtt, ha nemzetiségi nyelven oktatja a tárgyat) - Idegen nyelven oktatja? (ezt is be kell pipálni az Oktatja? mezővel együtt, ha idegen nyelven oktatja a tárgyat)

7 munkaügy / munkaviszony Minden alkalmazotti lapot érint, ezek kitöltése nélkül egyik alkalmazotti lapon sem fog helyes adat szerepelni. - Munkakör - Alkalmazási mód - Jogviszony kezdete/vége (vége csak akkor kötelező, ha határozott). Csak az a jogviszony számít bele a statisztikába melynek kezdete vagy vége beleesik a beszámolási időszakba ( ). - Munkakör betöltéséhez figyelembe vett végzettség/szakképzettség - KIR-STAT-ban figyelembe vett!!! be kell pipálni, ha bele kell számítani az alkalmazott munkaviszonyát a statisztikába. Ez olyankor is fontos lehet, ha az alkalmazottnak több munkaviszonya van, mert csak egynél lehet bepipálva ez a mező. - Alapfeladat (statisztikában ezt feladat-ellátási helynek hívják) - Beosztás KIR-STAT alapján - Közoktatási feladat munkaügy / tartósan távollét - Távollét jogcíme - Távollét kezdete/vége tanügy / ellátott órák - Nemzetiségi nevelésben oktatásban foglalkoztatott? ( bepipálni, ha igen) - Gyógypedagógiai oktatásban foglalkoztatott? ( bepipálni, ha igen) - Felnőtt oktatásban foglalkoztatott? ( bepipálni, ha igen)

MAGISZTER.NET. Statisztika FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS

MAGISZTER.NET. Statisztika FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS MAGISZTER.NET Statisztika FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK 1 Az on-line adatszolgáltatás folyamata... 5 1.1 IAR feltöltéshez szükséges jogosultság kiosztása... 5 1.2 Statisztikai táblák generálása...

Részletesebben

Magiszter.net Iskolaadminisztrációs Rendszerben: Intézmény >> Statisztika >> KIR-STAT megtekintése export menüben Generál

Magiszter.net Iskolaadminisztrációs Rendszerben: Intézmény >> Statisztika >> KIR-STAT megtekintése export menüben Generál - 1 - STATISZTIKA A Magiszter.net Iskolaadminisztrációs Rendszerben generálható oktatásstatisztika megfelel a 2012-es Országos Statisztikai Adatgyűjtés által megkövetelt adattábláknak. A generálás végeredményeként

Részletesebben

Magiszter.NET iskolaadminisztrációs rendszer feltöltése adatokkal

Magiszter.NET iskolaadminisztrációs rendszer feltöltése adatokkal Magiszter.NET iskolaadminisztrációs rendszer feltöltése adatokkal I. Intézményi alapadatok kitöltése Belépés> Adminisztráció> Intézmény képes menü> Intézményi adatok> Intézményi alapadatok Az intézmények

Részletesebben

MAGISZTER PORTÁL. Felhasználói kézikönyv

MAGISZTER PORTÁL. Felhasználói kézikönyv MAGISZTER PORTÁL Felhasználói kézikönyv TARTALOM 1 Belépés és kilépés... 7 1.1 Jelszóemlékeztető... 8 1.2 Saját adatok módosítása (jelszómódosítás)... 8 1.3 Képes menü... 9 2 Intézményi adatok ellenőrzése...

Részletesebben

Magiszter.NET iskolaadminisztrációs rendszer feltöltése adatokkal

Magiszter.NET iskolaadminisztrációs rendszer feltöltése adatokkal Magiszter.NET iskolaadminisztrációs rendszer feltöltése adatokkal I. Intézményi alapadatok kitöltése Belépés> Adminisztráció> Intézmény képes menü> Intézményi adatok> Intézményi alapadatok Az intézmények

Részletesebben

Tanulmányi eredmények exportálasa (KIR)

Tanulmányi eredmények exportálasa (KIR) Tanulmányi eredmények exportálasa (KIR) A középiskola és a szakiskola minden évben értesíti az általános iskolát arról, hogy az ott végzett tanulók a középiskola, illetve a szakiskola első két évfolyamán

Részletesebben

Nevelési év indítása óvodák esetén

Nevelési év indítása óvodák esetén Nevelési év indítása óvodák esetén A LÉPÉSEK SORRENDJE NAGYON FONTOS, EZÉRT KÉRJÜK SZIGORÚAN BETARTANI! - Mielőtt elkezdi a nevelési év indítását, kérem, legalább egyszer olvassa át az egész segédletet,

Részletesebben

Kezelési segédlet. Magiszter.NET - Alapok

Kezelési segédlet. Magiszter.NET - Alapok Magiszter.NET - Alapok Kezelési segédlet Elérhetőségeink: Tel: 62/550-748; 550-749 Fax: 62/550-919 E-mail: magiszternet@infotec.hu Honlap: www.infotec.hu Ügyfélszolgálat: H-P 8:00-16:00 Belépés és kilépés

Részletesebben

Tantárgyfelosztás. I. Ellenőrzés. Mielőtt hozzákezd a tantárgyfelosztás tervezéséhez, ellenőrizze le, illetve állítsa be a következőket:

Tantárgyfelosztás. I. Ellenőrzés. Mielőtt hozzákezd a tantárgyfelosztás tervezéséhez, ellenőrizze le, illetve állítsa be a következőket: Tantárgyfelosztás I. Ellenőrzés Mielőtt hozzákezd a tantárgyfelosztás tervezéséhez, ellenőrizze le, illetve állítsa be a következőket: Alkalmazott képes menü > alkalmazottak alapadatai - Alkalmazottak

Részletesebben

Jelentkezés/ Beiratkozás (óvoda)

Jelentkezés/ Beiratkozás (óvoda) Jelentkezés/ Beiratkozás (óvoda) Belépéskor a következő képernyőt látja: A jelentkezők keresése ugyanúgy működik, mint az óvodások keresése. Különböző szempontok szerint lehet keresni. Ha '%' jelet írunk

Részletesebben

Diákigazolvány. Belépés> Adminisztráció> Iskolai oktatás képes menü> diákigazolvány> diákigazolvány igénylés

Diákigazolvány. Belépés> Adminisztráció> Iskolai oktatás képes menü> diákigazolvány> diákigazolvány igénylés Tartalom Új diákigazolvány igénylés folyamata... 2 1. IAR feltöltéshez szükséges jogosultságok beállítása... 2 2. Token kérés... 2 3. Új igénylés feladása... 2 Igénylések keresése, szinkronizálása... 4

Részletesebben

KRÉTA TANÉVKEZDÉSI SEGÉDLET ITM-ES ISKOLÁK SZÁMÁRA

KRÉTA TANÉVKEZDÉSI SEGÉDLET ITM-ES ISKOLÁK SZÁMÁRA KRÉTA TANÉVKEZDÉSI SEGÉDLET ITM-ES ISKOLÁK SZÁMÁRA 1 TARTALOMJEGYZÉK INTÉZMÉNYI ADATOK... 3 INTÉZMÉNY... 3 OSZTÁLYOK ADATAI... 4 OSZTÁLYOK... 4 ÚJ OSZTÁLY FELVÉTELE... 5 SZAKGIMNÁZIUMI 9-12. ÉVFOLYAMÚ

Részletesebben

Tanév indítása iskolák esetén

Tanév indítása iskolák esetén Tanév indítása iskolák esetén A LÉPÉSEK SORRENDJE NAGYON FONTOS, EZÉRT KÉRJÜK SZIGORÚAN BETARTANI! - Mielőtt elkezdi a tanév indítását, kérem, legalább egyszer olvassa át az egész segédletet, hogy lássa

Részletesebben

Tanév indítása iskolák esetén. Mielőtt elkezdi a tanév indítását, legalább egyszer olvassa át az egész segédletet, hogy lássa az összefüggéseket.

Tanév indítása iskolák esetén. Mielőtt elkezdi a tanév indítását, legalább egyszer olvassa át az egész segédletet, hogy lássa az összefüggéseket. Tanév indítása iskolák esetén A LÉPÉSEK SORRENDJE NAGYON FONTOS, EZÉRT KÉRJÜK SZIGORÚAN BETARTANI! Mielőtt elkezdi a tanév indítását, legalább egyszer olvassa át az egész segédletet, hogy lássa az összefüggéseket.

Részletesebben

MAGISZTER.NET. Alapok FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS

MAGISZTER.NET. Alapok FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS MAGISZTER.NET Alapok FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK 1 Belépés és kilépés... 5 1.1 Jelszóemlékeztető... 5 1.2 Saját adatok módosítása (jelszó módosítás)... 5 1.3 Képes menü... 5 2 Intézményi adatok

Részletesebben

KIR-STAT2013. Statisztika. OM azonosító: 35980 Lapszám: 10 Nyomtatás dátuma: 2013.10.18 10:57.04

KIR-STAT2013. Statisztika. OM azonosító: 35980 Lapszám: 10 Nyomtatás dátuma: 2013.10.18 10:57.04 KIR-STAT2013 Statisztika OM azonosító: 35980 Lapszám: 10 Nyomtatás dátuma: 2013.10.18 10:57.04 OSA4TANU 2. oldal Emberi Erőforrások Minisztériuma OSAP 1410 Az adatszolgáltatás megtagadása, valótlan adatok

Részletesebben

Szülői modul. Belépés a TANINFORM rendszerbe. Főoldal

Szülői modul. Belépés a TANINFORM rendszerbe. Főoldal Szülői modul Belépés a TANINFORM rendszerbe Belépni vagy a bogim.hu oldalon elhelyezett linkre való kattintással vagy a https://start.taninform.hu/application/start?intezmenyindex=032552 cím böngészőbe

Részletesebben

KIR-STAT2014. Statisztika. Munkapéldány, adatszolgáltatásra nem alkalmas. OM azonosító: 37140 Lapszám: 4 Nyomtatás dátuma: 2014.10.13 10:26.

KIR-STAT2014. Statisztika. Munkapéldány, adatszolgáltatásra nem alkalmas. OM azonosító: 37140 Lapszám: 4 Nyomtatás dátuma: 2014.10.13 10:26. KIR-STAT2014 Statisztika Munkapéldány, adatszolgáltatásra nem alkalmas OM azonosító: 37140 Lapszám: 4 Nyomtatás dátuma: 2014.10.13 10:26.29 OSA4TANU 2. oldal Emberi Erőforrások Minisztériuma OSAP 1410

Részletesebben

AROMO Oktatási - adminisztrációs Szoftver v3.02 Felhasználói kézikönyv kiegészítés

AROMO Oktatási - adminisztrációs Szoftver v3.02 Felhasználói kézikönyv kiegészítés AROMO Oktatási - adminisztrációs Szoftver v3.02 Felhasználói kézikönyv kiegészítés Tartalomjegyzék Tanmenet kezelése 3 Tanmenet előkészítése 3 Tanmenet betöltése 4 Tanmenet szűrő 5 Tanuló dokumentumok

Részletesebben

Tanév indítása iskolák esetén

Tanév indítása iskolák esetén Tanév indítása iskolák esetén A LÉPÉSEK SORRENDJE NAGYON FONTOS, EZÉRT KÉRJÜK SZIGORÚAN BETARTANI! - Mielőtt elkezdi a tanév indítását, kérem, legalább egyszer olvassa át az egész segédletet, hogy lássa

Részletesebben

Tantárgyfelosztás. Mielőtt hozzákezd a tantárgyfelosztás tervezéséhez, ellenőrizze le, illetve állítsa be a következőket:

Tantárgyfelosztás. Mielőtt hozzákezd a tantárgyfelosztás tervezéséhez, ellenőrizze le, illetve állítsa be a következőket: Tantárgyfelosztás A Magiszter.NET Iskolaadminisztrációs Rendszerben a tantárgyfelosztás definiálása rész segítséget nyújt Önöknek, hogy az előkészítések után egy olyan táblázatot kapjanak ami átláthatóan

Részletesebben

Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013. Használati útmutató

Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013. Használati útmutató Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013 Tartalomjegyzék 1. Technikai információk... 2 2. Publikus felület... 2 2.1 Bejelentkezés... 2 2.2 Összesítés... 3 2.2.1 Statisztikai tábla megtekintése...

Részletesebben

Magiszter.NET Fenntartói felhasználó

Magiszter.NET Fenntartói felhasználó Magiszter.NET Fenntartói felhasználó I. Adminisztráció képes menü 1. Kódszótár karbantartás: Belépés> Adminisztráció> Adminisztráció képes menü> kódszótár karbantartása A rendszer egységes fogalmi rendszerrel

Részletesebben

Aromo Szöveges értékelés normál tantárggyal

Aromo Szöveges értékelés normál tantárggyal Aromo Szöveges értékelés normál tantárggyal Aromo Iskolaadminisztrációs Szoftver Felhasználói kézikönyv -- Szöveges értékelés 1 Tartalomjegyzék Aromo Szöveges értékelés normál tantárggyal 1 Bevezetés 3

Részletesebben

Jelentkezés/ Beiratkozás (iskola)

Jelentkezés/ Beiratkozás (iskola) Jelentkezés/ Beiratkozás (iskola) Általános iskola esetén a belépés után a következő képernyőt látja: Középiskola esetén a belépés után a következő képernyőt látja: I. Rövid ismertetés: - Jelentkezés típusa:

Részletesebben

Aromo Szöveges értékelés kódolt tantárggyal

Aromo Szöveges értékelés kódolt tantárggyal Aromo Szöveges értékelés kódolt tantárggyal AROMO Iskolaadminisztrációs Szoftver - Felhasználói kézikönyv - Szöveges értékelés 1 Tartalomjegyzék Aromo Szöveges értékelés kódolt tantárggyal 1 Bevezetés

Részletesebben

Tanév indítása iskolák esetén. Mielőtt elkezdi a tanév indítását, legalább egyszer olvassa át az egész segédletet, hogy lássa az összefüggéseket.

Tanév indítása iskolák esetén. Mielőtt elkezdi a tanév indítását, legalább egyszer olvassa át az egész segédletet, hogy lássa az összefüggéseket. Tanév indítása iskolák esetén A LÉPÉSEK SORRENDJE NAGYON FONTOS, EZÉRT KÉRJÜK SZIGORÚAN BETARTANI! Mielőtt elkezdi a tanév indítását, legalább egyszer olvassa át az egész segédletet, hogy lássa az összefüggéseket.

Részletesebben

Szöveges értékelés. Magiszter.NET. Elérhetőségeink: Tel: 62/550-748; 550-749 Fax: 62/550-919 E-mail: magiszternet@infotec.hu Honlap: www.infotec.

Szöveges értékelés. Magiszter.NET. Elérhetőségeink: Tel: 62/550-748; 550-749 Fax: 62/550-919 E-mail: magiszternet@infotec.hu Honlap: www.infotec. Magiszter.NET Szöveges értékelés Elérhetőségeink: Tel: 62/550-748; 550-749 Fax: 62/550-919 E-mail: magiszternet@infotec.hu Honlap: www.infotec.hu Ügyfélszolgálat: H-P 8:00-16:00 A Magiszter.Net rendszerben

Részletesebben

KÖZZÉTÉTELI LISTA. Felsőbüki Nagy Pál Gimnázium 9330 Kapuvár, Fő tér Intézmény adatai. 2. Fenntartó adatai

KÖZZÉTÉTELI LISTA. Felsőbüki Nagy Pál Gimnázium 9330 Kapuvár, Fő tér Intézmény adatai. 2. Fenntartó adatai 030692 Felsőbüki Nagy Pál Gimnázium 9330 Kapuvár, Fő tér 25. KÖZZÉTÉTELI LISTA Az Oktatási Hivatal által működtetett köznevelési információs rendszerben (KIR) a nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról

Részletesebben

INFOtec. Magiszter.NET Óratervek 2009/2010 Óratervek rögzítése ÁLTALÁNOS ISKOLÁK ÉS GIMNÁZIUMOK ESETÉN

INFOtec. Magiszter.NET Óratervek 2009/2010 Óratervek rögzítése ÁLTALÁNOS ISKOLÁK ÉS GIMNÁZIUMOK ESETÉN Magiszter.NET Óratervek 2009/2010 Óratervek rögzítése Iskolai oktatás képes menü>oktatásszervezés> Óraterv - Új óratervet az ikonsoron található Új gombra kattintva tud regisztrálni. - A sárga mezők kitöltése

Részletesebben

ELŐZETES TANTÁRGYFELOSZTÁS

ELŐZETES TANTÁRGYFELOSZTÁS GYORS ÁTTEKINTŐ SEGÉDLET ELŐZETES TANTÁRGYFELOSZTÁS verzió v2.0 / 2016.06.19. oldal 1 / 10 Tartalomjegyzék TARTALOMJEGYZÉK... 2 BEVEZETÉS... 3 ELSŐ LÉPÉSEK... 3 WEB alkalmazások kezelése... 3 Bejelentkezés...

Részletesebben

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához 1 Tartalomjegyzék Bevezető... 3 Középiskolai felvételi információs rendszer (KIFIR) moduljai... 3 Belépés az Intézményvezetői mesterjelszó-kezelő rendszerbe...

Részletesebben

Kertai Általános Iskola KÖZZÉTÉTELI LISTA. 1. Intézmény adatai. 2. Fenntartó adatai. 3. Az intézmény működő feladatellátási helyei

Kertai Általános Iskola KÖZZÉTÉTELI LISTA. 1. Intézmény adatai. 2. Fenntartó adatai. 3. Az intézmény működő feladatellátási helyei 037059 Kertai Általános Iskola 8492 Kerta, Kossuth Lajos utca 6. KÖZZÉTÉTELI LISTA Az Oktatási Hivatal által működtetett köznevelési információs rendszerben (KIR) a nemzeti köznevelésről szóló törvény

Részletesebben

MAGISZTER.NET. Tanévindítás FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS

MAGISZTER.NET. Tanévindítás FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS MAGISZTER.NET Tanévindítás FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK 1 Tanév indítása iskolák esetén... 3 2 A 2014/2015-ös tanév regisztrálása... 4 3 Tagozatok felvétele... 5 4 2014/2015-ös tanév beírási naplóinak

Részletesebben

PF1K bizonylatok kezelése ERA rendezések felhasználói dokumentum Lezárva:

PF1K bizonylatok kezelése ERA rendezések felhasználói dokumentum Lezárva: PF1K bizonylatok kezelése ERA rendezések felhasználói dokumentum Lezárva: 2015.11.24. Griffsoft Informatikai Zrt. 6723 Szeged, Felső-Tisza part 31-34 M lph. fszt.2. Telefon: (62) 549-100 Telefax: (62)

Részletesebben

Bevezetés. 1. Feladat-ellátási helyek adatainak rögzítése. Feladatellátási hely felvitele

Bevezetés. 1. Feladat-ellátási helyek adatainak rögzítése. Feladatellátási hely felvitele Bevezetés Az alábbiakban egy intézményi adatbázis használatba vételének kezdeti lépéseit tekintjük át. A kiindulási állapotként az import segítségével tanulókkal, és foglalkoztatottakkal feltöltött adatbázis

Részletesebben

KIR-STAT2009. Statisztika. OM azonosító: 36338 Lapszám: 8 Nyomtatás dátuma: 2009.10.15 12:40.35

KIR-STAT2009. Statisztika. OM azonosító: 36338 Lapszám: 8 Nyomtatás dátuma: 2009.10.15 12:40.35 KIR-STAT2009 Statisztika OM azonosító: 36338 Lapszám: 8 Nyomtatás dátuma: 2009.10.15 12:40.35 OSA4TANU 2. oldal Oktatási és Kulturális Minisztérium OSAP 1410 Az adatszolgáltatás megtagadása, valótlan adatok

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és a telepítés

Részletesebben

ReszlAd fájl, kitöltési útmutató:

ReszlAd fájl, kitöltési útmutató: 1 ReszlAd fájl, kitöltési útmutató: A ReszlAd táblázat egy adott látogatás részletes adatait tartalmazza. A szaktanácsadó által hiánytalanul kitöltött, és elnevezett fájlt e-mail üzenetben kérjük elküldeni

Részletesebben

HÉVÍZGYÖRKI NAPKÖZIOTTHONOS ÓVODA intézményi adatlapja (2011. október 1-jei adatok alapján)

HÉVÍZGYÖRKI NAPKÖZIOTTHONOS ÓVODA intézményi adatlapja (2011. október 1-jei adatok alapján) 1. sz. melléklet HÉVÍZGYÖRKI NAPKÖZIOTTHONOS ÓVODA intézményi adatlapja (2011. október 1-jei adatok alapján) 1. Intézményi adatok OM azonosító: 032842 Intézmény neve: Fenntartó neve: Napköziotthonos Óvoda

Részletesebben

KIFIR tanulmányi terület és felvételi tájékoztató kereső program Felhasználói útmutató

KIFIR tanulmányi terület és felvételi tájékoztató kereső program Felhasználói útmutató KIFIR tanulmányi terület és felvételi tájékoztató kereső program Felhasználói útmutató Szerkesztés lezárva: 2017.11.14. Általános ismertetés A KIFIR tanulmányi terület és felvételi tájékoztató kereső program

Részletesebben

Aromo Szöveges Értékelés

Aromo Szöveges Értékelés Aromo Szöveges Értékelés AROMO Iskolaadminisztrációs Szoftver v2.50 - Felhasználói kézikönyv- Szöveges értékelés 1 Tartalomjegyzék Aromo Szöveges Értékelés 1 Bevezetés 3 A Szöveges Értékelés modul koncepciója

Részletesebben

KIFIR tanulmányi terület, felvételi tájékoztató és írásbeli vizsgahelyszín kereső program Felhasználói útmutató

KIFIR tanulmányi terület, felvételi tájékoztató és írásbeli vizsgahelyszín kereső program Felhasználói útmutató KIFIR tanulmányi terület, felvételi tájékoztató és írásbeli vizsgahelyszín kereső program Felhasználói útmutató Szerkesztés lezárva: 2018.11.13. Tartalomjegyzék 1. Általános ismertetés... 3 2. A KIFIR

Részletesebben

Szakolyi Arany János Általános Iskola, Szakközépiskola és Gimnázium KÖZZÉTÉTELI LISTA

Szakolyi Arany János Általános Iskola, Szakközépiskola és Gimnázium KÖZZÉTÉTELI LISTA 033557 Szakolyi Arany János Általános Iskola, Szakközépiskola és Gimnázium 4234 Szakoly, Mátyás király utca 10. KÖZZÉTÉTELI LISTA Az Oktatási Hivatal által működtetett köznevelési információs rendszerben

Részletesebben

Útmutató a 2014. évi szabadidősportos pályázatok elektronikus beadásához

Útmutató a 2014. évi szabadidősportos pályázatok elektronikus beadásához Útmutató a 2014. évi szabadidősportos pályázatok elektronikus beadásához A pályázatokat a kategóriának megfelelő pályázati kiírásban és pályázati útmutatóban szereplő módon kell a www.masport.hu oldalon

Részletesebben

Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013. Használati útmutató

Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013. Használati útmutató Közoktatási Statisztika Tájékoztató 2012/2013 Tartalomjegyzék 1. Technikai információk... 3 2. Bejelentkezés... 3 3. Rendszerfelület felépítése... 4 4. Aggregátor felület... 4 4.1 Speciális szűrési opciók...

Részletesebben

AZ N-WARE KFT. ÁLTAL ELEKTRONIKUSAN ALÁÍRT PDF DOKUMENTUMOK HITELESSÉGÉNEK ELLENŐRZÉSE VERZIÓ SZÁM: 1.3 KELT: 2012.02.01.

AZ N-WARE KFT. ÁLTAL ELEKTRONIKUSAN ALÁÍRT PDF DOKUMENTUMOK HITELESSÉGÉNEK ELLENŐRZÉSE VERZIÓ SZÁM: 1.3 KELT: 2012.02.01. AZ N-WARE KFT. ÁLTAL ELEKTRONIKUSAN ALÁÍRT PDF DOKUMENTUMOK HITELESSÉGÉNEK ELLENŐRZÉSE VERZIÓ SZÁM: 1.3 KELT: 2012.02.01. Tartalom 1. A dokumentum célja... 3 2. Akiknek segítséget kívánunk nyújtani...

Részletesebben

Ebesi Arany János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános és Alapfokú Művészeti Iskola KÖZZÉTÉTELI LISTA

Ebesi Arany János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános és Alapfokú Művészeti Iskola KÖZZÉTÉTELI LISTA 031172 Ebesi Arany János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános és Alapfokú Művészeti Iskola 4211 Ebes, Széchenyi tér 5. KÖZZÉTÉTELI LISTA Az Oktatási Hivatal által működtetett köznevelési információs

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv modult érintő változásokról és fejlesztésekről. A nagyobb adatbázisoknál a frissítés

Részletesebben

Tanúsítvány feltöltése Micardo kártyára

Tanúsítvány feltöltése Micardo kártyára Windows operációs rendszeren Tanúsítvány feltöltése Micardo kártyára A termék értékesítésének befejezése miatt a dokumentáció nem kerül frissítésre a továbbiakban. A termék nem támogatja az SHA-256 kriptográfiai

Részletesebben

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. KIADÓI RENDSZER

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. KIADÓI RENDSZER Felhasználói Kézikönyv Könyvtárellátó Nonprofit Kft. KIADÓI RENDSZER 1. Belépés A rendszer indulásakor egy ideiglenes jelszót kapott emailben. Az ennek segítségével történt bejelentkezés után tudja jelszavát

Részletesebben

INFORMATIKAI SEGÉDLET AZ ELEKTRONIKUS BEADVÁNYOK BENYÚJTÁSÁHOZ

INFORMATIKAI SEGÉDLET AZ ELEKTRONIKUS BEADVÁNYOK BENYÚJTÁSÁHOZ INFORMATIKAI SEGÉDLET AZ ELEKTRONIKUS BEADVÁNYOK BENYÚJTÁSÁHOZ Közzétéve: 2019. augusztus 22. Tartalomjegyzék Az Általános Nyomtatványkitöltő Keretprogram (ÁNYK) használatához szükséges feltételek... 2

Részletesebben

Technikai információk fejlesztőknek

Technikai információk fejlesztőknek Technikai információk fejlesztőknek Különbségek a Java-s nyomtatványkitöltő program és az Abev2006 között 1. A mezőkód kijelzés bekapcsolása a Szerviz/Beállítások ablakban érhető el. 2. Az xml állományok

Részletesebben

ESZR - Feltáró hálózat

ESZR - Feltáró hálózat ESZR - Feltáró hálózat ERDŐGAZDÁLKODÁS/FELTÁRÓ HÁLÓZAT Bevezetés Az erdészeti tevékenységeket támogató technológiák folyamatos fejlődésével szükségessé válik az erdőfeltárás, az erdőfeltáró hálózatok -

Részletesebben

AZ N-WARE KFT. ÁLTAL ELEKTRONIKUSAN ALÁÍRT PDF DOKUMENTUMOK HITELESSÉGÉNEK ELLENŐRZÉSE VERZIÓ SZÁM: 1.1 KELT:

AZ N-WARE KFT. ÁLTAL ELEKTRONIKUSAN ALÁÍRT PDF DOKUMENTUMOK HITELESSÉGÉNEK ELLENŐRZÉSE VERZIÓ SZÁM: 1.1 KELT: AZ N-WARE KFT. ÁLTAL ELEKTRONIKUSAN ALÁÍRT PDF DOKUMENTUMOK HITELESSÉGÉNEK ELLENŐRZÉSE VERZIÓ SZÁM: 1.1 KELT: 2010.08.18. Tartalom 1. A dokumentum célja... 3 2. Akiknek segítséget kívánunk nyújtani...

Részletesebben

KIRA. KIRA rendszer. Telepítési útmutató v1

KIRA. KIRA rendszer. Telepítési útmutató v1 KIRA rendszer Telepítési útmutató v1 1. Bevezetés A dokumentáció, illetve a dokumentáció mellékleteként megtalálható állományok segítségével készíthető fel a kliens oldali számítógép a KIRA rendszer működtetésére.

Részletesebben

MAGISZTER.NET Az első adatfeltöltés

MAGISZTER.NET Az első adatfeltöltés MAGISZTER MAGISZTER.NET Az első adatfeltöltés Felhasználói leírás 1 / 18 MAGISZTER.NET a kezdeti lépések Tartalom 1. CSATLAKOZÁS A RENDSZERHEZ... 3 1.1. Regisztráció... 3 1.2. Jogosultság... 3 1.3. Magiszter.net

Részletesebben

EDInet Connector telepítési segédlet

EDInet Connector telepítési segédlet EDInet Connector telepítési segédlet A cégünk által küldött e-mail-ben található linkre kattintva, a következő weboldal jelenik meg a böngészőben: Az EdinetConnectorInstall szövegre klikkelve(a képen pirossal

Részletesebben

NEFRIQ BROKKA Segédlet. Jutalék- és állomány listák letöltése

NEFRIQ BROKKA Segédlet. Jutalék- és állomány listák letöltése NEFRIQ BROKKA Segédlet Jutalék- és állomány listák letöltése Aegon Magyarország Biztosító Zrt. (https://webagent.aegon.hu) 2 AIM Általános Biztosító Zrt. (https://weboffice.aiminsurance.eu/) 5 Allianz

Részletesebben

SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV SZOLGÁLTATÓI NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Felhasználói kézikönyv IX. kötet BEJEGYZÉSEK LEKÉRDEZÉSE Magyar Államkincstár Betekintési jogosultsággal rendelkező felhasználók számára 2014.12.10.

Részletesebben

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás. Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV. OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás. Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV. OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál www.otpvnt.hu 2017.02.23. MUNKÁLTATÓK... 3 1. Belépés az internetes portálra... 3 2.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DOLGOZÓK IMPORTÁLÁSA KULCS BÉR PROGRAMBA AZ ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZERBŐL. Budapest, 2013. november 08.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DOLGOZÓK IMPORTÁLÁSA KULCS BÉR PROGRAMBA AZ ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZERBŐL. Budapest, 2013. november 08. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DOLGOZÓK IMPORTÁLÁSA KULCS BÉR PROGRAMBA AZ ONLINE MUNKAIDŐ NYILVÁNTARTÓ RENDSZERBŐL Budapest, 2013. november 08. 1. CÉLKITŰZÉS A fő cél, hogy az OL Munkaidő Rendszerből kinyert jelenlét

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN Jelszó igénylés E-mail cím változtatás Jelentkezési lap nyomtatás Kosár küldése e-mailben Kosár ajánlása linkkel (FLP360 weboldalra való beillesztés) Meghívó küldése NDP és

Részletesebben

Tanúsítvány igénylése sportegyesületek számára

Tanúsítvány igénylése sportegyesületek számára Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. Tanúsítvány igénylése sportegyesületek számára Felhasználói útmutató ver. 1.0 Budapest, 2017. január 04. 1 A Microsigner telepítő letöltése A telepítés megkezdéséhez

Részletesebben

Tanrend jelentő képző szervek részére

Tanrend jelentő képző szervek részére Tanrend jelentő képző szervek részére Felhasználói segédlet Tartalomjegyzék Belépés Tanrend jelentő felület Új tanrend jelentő Névsor megadása Névsor megadása jelentkezési lap alapján Névsor nyomtatása

Részletesebben

OKTATÁSKUTATÓ ÉS FEJLESZTŐ INTÉZET TÁMOP-3.1.5/12-2012-0001 Pedagógusképzés támogatása

OKTATÁSKUTATÓ ÉS FEJLESZTŐ INTÉZET TÁMOP-3.1.5/12-2012-0001 Pedagógusképzés támogatása TÁMOP-3.1.1-11/1 XXI. századi közoktatás Technikai tudnivalók a jelentkezéshez Regisztráció A regisztráció az OFI honlapon elérhető A pályázók kizárólag elektronikusan úton jelentkezhetnek az innen elérhető

Részletesebben

Tanuló nyilvántartó rendszer (TNYR)

Tanuló nyilvántartó rendszer (TNYR) Tanuló nyilvántartó rendszer (TNYR) Működése A rendszert az adott iskola weboldalának adminisztrációs felületén keresztül lehet elérni. Az adminisztrációt a tagintézmény vezetők végzik. Minden tagintézmény

Részletesebben

Záradékozás. Lukácsi András

Záradékozás. Lukácsi András Záradékozás Lukácsi András Mit és kinek kell? Osztályzóvizsga of Ugrás Javítóvizsgára mehet of külön ppt-ben Tovább haladás of Ugrás Évismétlésre bukott of Ugrás Tanulmányait befejezte of Ugrás Kiléptetés

Részletesebben

Változás bejelentés / támogatási szerződésmódosítási kérelem beadása

Változás bejelentés / támogatási szerződésmódosítási kérelem beadása Változás bejelentés / támogatási szerződésmódosítási kérelem beadása A NORA új funkciója a Kedvezményezett által kitöltött űrlap adatai alapján, automatikusan generálja a megjelölt kérelmet. A dokumentum

Részletesebben

MAGISZTER.NET. Tantárgyfelosztás FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS

MAGISZTER.NET. Tantárgyfelosztás FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS MAGISZTER.NET Tantárgyfelosztás FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK 1 Ellenőrzés... 3 2 Tantárgyfelosztás létrehozása... 5 3 Tantárgyfelosztás adatai... 6 4 Exportálás Excel-be... 10 5 Adatok visszatöltése...

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv az eljárásrend-kezelő jelentkeztető felületéhez. Utolsó módosítás dátuma: 2015. május 4.

Felhasználói kézikönyv az eljárásrend-kezelő jelentkeztető felületéhez. Utolsó módosítás dátuma: 2015. május 4. Felhasználói kézikönyv az eljárásrend-kezelő jelentkeztető felületéhez Utolsó módosítás dátuma: 2015. május 4. Tartalom Tartalom... 2 1 Intézményvezetői jelentkeztető felület... 3 1.1 Regisztráció, belépés...

Részletesebben

I-SZÁMLA KFT. VEVŐI FELHASZNÁLÓI FIÓK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

I-SZÁMLA KFT. VEVŐI FELHASZNÁLÓI FIÓK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ I-SZÁMLA KFT. VEVŐI FELHASZNÁLÓI FIÓK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tartalomjegyzék 1 Vevői felhasználói fiók... 3 2 Adataim... 3 3 Szállítók... 4 4 Számláim... 5 4.1 E-számla listatábla... 5 4.2 Keresési funkciók...

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAKOK JELENTKEZÉSI FELÜLETÉHEZ

TÁJÉKOZTATÓ A SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAKOK JELENTKEZÉSI FELÜLETÉHEZ TÁJÉKOZTATÓ A SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAKOK JELENTKEZÉSI FELÜLETÉHEZ Jelentkezési útmutató I. Bevezető A szakirányú továbbképzési szakokra történő jelentkezés a Probono rendszer felületén keresztül történik.

Részletesebben

15.4.2a Laborgyakorlat: Böngésző beállítása

15.4.2a Laborgyakorlat: Böngésző beállítása 15.4.2a Laborgyakorlat: Böngésző beállítása Bevezetés Nyomtasd ki a laborgyakorlatot és oldd meg a feladatokat! A laborgyakorlat során a Microsoft Internet Explorer beállításait fogjuk konfigurálni. Az

Részletesebben

2009. évi adatszolg{ltat{s javít{sa

2009. évi adatszolg{ltat{s javít{sa 2009. évi adatszolg{ltat{s javít{sa Készítette: Tóth Péter 2013. szeptember 26. Által{nos leír{s Program verzióellenőrzése, programfrissítés ha szükséges a www.onyf.hu honlapról Adatszolgáltatás meglétének

Részletesebben

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Tartalomjegyzék Bevezető... 3 Belépés az Intézményvezetői mesterjelszó-kezelő rendszerbe... 3 Meglévő felhasználó jogosultságainak módosítása... 5 Új felhasználó

Részletesebben

SEGÉDLET a GYÓGYSZERÉSZI ADATGYŰJTÉS OSAP1578 program használatához

SEGÉDLET a GYÓGYSZERÉSZI ADATGYŰJTÉS OSAP1578 program használatához SEGÉDLET a GYÓGYSZERÉSZI ADATGYŰJTÉS OSAP1578 program használatához Készítette: ÁNTSZ OTH Informatikai Főosztály (2015.) 1 Tartalomjegyzék Program elérhetősége... 3 A program felépítése... 3 Közforgalmú

Részletesebben

ÚTMUTATÓ. az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez

ÚTMUTATÓ. az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez ÚTMUTATÓ az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez Amennyiben Ön már rendelkezik az Akadémiai Adattárba szóló regisztrációval, a pályázat benyújtásához

Részletesebben

Általános adatok: Az intézmény működő feladatellátási helyei: 1221 Budapest, Törley tér 3-4. (székhely) 1225 Budapest, Bartók Béla út 4.

Általános adatok: Az intézmény működő feladatellátási helyei: 1221 Budapest, Törley tér 3-4. (székhely) 1225 Budapest, Bartók Béla út 4. Általános adatok: Az intézmény működő feladatellátási helyei: 1221 Budapest, Törley tér 3-4. (székhely) 1225 Budapest, Bartók Béla út 4. (telephely) Óvodapedagógusok száma: 24 fő Ebből: Felsőfokú végzettséggel

Részletesebben

KÖZZÉTÉTELI LISTA. Debreceni Karácsony Sándor Általános Iskola 4034 Debrecen, Komáromi Csipkés Gy. tér Intézmény adatai. 2.

KÖZZÉTÉTELI LISTA. Debreceni Karácsony Sándor Általános Iskola 4034 Debrecen, Komáromi Csipkés Gy. tér Intézmény adatai. 2. 031094 Debreceni Karácsony Sándor Általános Iskola 4034 Debrecen, Komáromi Csipkés Gy. tér 9. KÖZZÉTÉTELI LISTA Az Oktatási Hivatal által működtetett köznevelési információs rendszerben (KIR) a nemzeti

Részletesebben

2009. évi adatszolgáltatás javítása

2009. évi adatszolgáltatás javítása 2009. évi adatszolgáltatás javítása Készítette: Tóth Péter Általános leírás Program verzióellenőrzése, programfrissítés ha szükséges a www.onyf.hu honlapról Adatszolgáltatás meglétének ellenőrzése o Ha

Részletesebben

Teljesítményértékelések eredményeinek rögzítése a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszerben

Teljesítményértékelések eredményeinek rögzítése a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszerben Teljesítményértékelések eredményeinek rögzítése a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszerben Tartalomjegyzék 1 Bevezetés... 2 2 Feladatok kiadása a Neptunban manuálisan... 3 3 Feladatok kiadása a Neptunban

Részletesebben

Felhasználói segédlet a Scopus adatbázis használatához

Felhasználói segédlet a Scopus adatbázis használatához Felhasználói segédlet a Scopus adatbázis használatához Az adatbázis elérése, regisztrálás, belépés Az adatbázis címe: http://www.scopus.com Az adatbázis csak regisztrált, jogosultsággal rendelkező intézmények,

Részletesebben

KIR-STAT2009. Statisztika. OM azonosító: Lapszám: 6 Nyomtatás dátuma: :40.03

KIR-STAT2009. Statisztika. OM azonosító: Lapszám: 6 Nyomtatás dátuma: :40.03 KIR-STAT2009 Statisztika OM azonosító: 36338 Lapszám: 6 Nyomtatás dátuma: 2009.10.15 12:40.03 OSA4TANU 2. oldal Oktatási és Kulturális Minisztérium OSAP 1410 Az adatszolgáltatás megtagadása, valótlan adatok

Részletesebben

FARKAS EDIT RÓMAI KATOLIKUS

FARKAS EDIT RÓMAI KATOLIKUS FARKAS EDIT RÓMAI KATOLIKUS SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉS KOLLÉGIUM KESZTHELY Módosításokkal egységes szerkezeíbe foglalt ALAPÍTÓ OKIRAT Eredeti alapító okirat kelte: 1991.07.11. 1992.06.18. 1994.06.03. 1997.09.01.

Részletesebben

Gyermekvédelmi kedvezmények. Rendszeres kedvezmények számú táblázat - Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesítettek száma

Gyermekvédelmi kedvezmények. Rendszeres kedvezmények számú táblázat - Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesítettek száma 4.1.2. számú táblázat - Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesítettek száma év Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesítettek száma Ebből tartósan beteg fogyatékos gyermekek száma Kiegészítő

Részletesebben

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához 1 Tartalomjegyzék Bevezető... 3 Belépés az Intézményvezetői mesterjelszó-kezelő rendszerbe... 3 Felhasználói szintek... 5 Meglévő felhasználó jogosultságainak

Részletesebben

Kitöltési útmutató a beiratkozási laphoz

Kitöltési útmutató a beiratkozási laphoz Kitöltési útmutató a beiratkozási laphoz A Modulo indítása: https://modulo.kefo.hu/modulo FIGYELEM! A BÖNGÉSZŐ PROGRAMBAN ENGEDÉLYEZNI FELL A FELUGRÓ ABLAKOKAT, KÜLÖNBEN A FENTI HIBAÜZENET NEM JELENIK

Részletesebben

1. Regisztráció. Kedves Jelentkező!

1. Regisztráció. Kedves Jelentkező! Kedves Jelentkező! Üdvözöljük az EFOP-1.2.6-VEKOP-17-2017-00001 azonosítószámú Családbarát ország megnevezésű kiemelt projekt Képzési Rendszerében. Az alábbi felhasználói segédletet azért készítettük,

Részletesebben

ETA tárgyfelelős. Munka az ETA-ban tárgyfelelősként

ETA tárgyfelelős. Munka az ETA-ban tárgyfelelősként ETA tárgyfelelős Munka az ETA-ban tárgyfelelősként Tartalomjegyzék Angol nyelvű tárgy létrehozása... 2 Saját tárgyak szerkesztése (idegen-nyelvű is)... 5 Nyelvi habilitáció jelölése... 8 Angol nyelvű tárgy

Részletesebben

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához

Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Használati útmutató a jogosultságok kiosztásához Tartalomjegyzék Bevezető... 3 Belépés az Intézményvezetői mesterjelszó-kezelő rendszerbe... 3 Felhasználói szintek... 5 Meglévő felhasználó jogosultságainak

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és a telepítés

Részletesebben

Kitöltési útmutató. Adatlap kapacitásvizsgálathoz c. dokumentumhoz Oktatási intézmények fejlesztése c. konstrukcióhoz Kódszám:

Kitöltési útmutató. Adatlap kapacitásvizsgálathoz c. dokumentumhoz Oktatási intézmények fejlesztése c. konstrukcióhoz Kódszám: Kitöltési útmutató Adatlap kapacitásvizsgálathoz c. dokumentumhoz Oktatási intézmények fejlesztése c. konstrukcióhoz Kódszám: ÉAOP-4.1.1/A-12 ÉMOP-4.3.1/A-12 Felhívjuk pályázóink figyelmét, hogy 2012.

Részletesebben

Rövid leírás a Make Your Mark szoftver használatához

Rövid leírás a Make Your Mark szoftver használatához Rövid leírás a Make Your Mark szoftver használatához Ahhoz, hogy egy gyors példán keresztül bemutassunk, a program működését, egy Plytex címkét hozunk létre. Először létre kell hozni egy címkét, majd kinyomtatni

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A JOGOSULTSÁGOK KIOSZTÁSÁHOZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A JOGOSULTSÁGOK KIOSZTÁSÁHOZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A JOGOSULTSÁGOK KIOSZTÁSÁHOZ Tartalomjegyzék Bevezető... 3 Belépés az Intézményvezetői mesterjelszó-kezelő rendszerbe... 3 Meglévő felhasználó jogosultságainak módosítása... 5 Új felhasználó

Részletesebben

A tankönyvvé nyilvánítás folyamatát elektronikusan támogató rendszer az OKÉV számára

A tankönyvvé nyilvánítás folyamatát elektronikusan támogató rendszer az OKÉV számára AITIA International Zrt. 1039 Budapest, Czetz János u. 48-50. Tel.: +36 1 453 8080 Fax.: +36 1 453 8081 www.aitia.hu A tankönyvvé nyilvánítás folyamatát elektronikusan támogató rendszer az OKÉV számára

Részletesebben

Gyulai Dürer Albert Általános Iskola KÖZZÉTÉTELI LISTA. 1. Intézmény adatai. 2. Fenntartó adatai. 3. Az intézmény működő feladatellátási helyei

Gyulai Dürer Albert Általános Iskola KÖZZÉTÉTELI LISTA. 1. Intézmény adatai. 2. Fenntartó adatai. 3. Az intézmény működő feladatellátási helyei 202987 Gyulai Dürer Albert Általános Iskola 5700 Gyula, Szent István utca 29 KÖZZÉTÉTELI LISTA Az Oktatási Hivatal által működtetett köznevelési információs rendszerben (KIR) a nemzeti köznevelésről szóló

Részletesebben

KIR-STAT2015. Statisztika. Munkapéldány, adatszolgáltatásra nem alkalmas. OM azonosító: Lapszám: 6 Nyomtatás dátuma: :49.

KIR-STAT2015. Statisztika. Munkapéldány, adatszolgáltatásra nem alkalmas. OM azonosító: Lapszám: 6 Nyomtatás dátuma: :49. KIR-STAT2015 Statisztika Munkapéldány, adatszolgáltatásra nem alkalmas OM azonosító: 201538 Lapszám: 6 Nyomtatás dátuma: 2015.10.09 10:49.57 OSA4TANU 2. oldal Emberi Erőforrások Minisztériuma OSAP 1410

Részletesebben

KÖZZÉTÉTELI LISTA. Dél-Pesti Tankerületi Központ Fenntartó címe: 1212 Budapest XXI. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út 59/a

KÖZZÉTÉTELI LISTA. Dél-Pesti Tankerületi Központ Fenntartó címe: 1212 Budapest XXI. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út 59/a 035182 Budapest XXI. Kerületi Móra Ferenc Általános Iskola 1214 Budapest XXI. kerület, Tejút utca 10. KÖZZÉTÉTELI LISTA Az Oktatási Hivatal által működtetett köznevelési információs rendszerben (KIR) a

Részletesebben