KIVONAT. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése február 14-i ülésének jegyzőkönyvéből

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KIVONAT. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2013. február 14-i ülésének jegyzőkönyvéből"

Átírás

1 KIVONAT A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése február 14-i ülésének jegyzőkönyvéből Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról, az átruházott hatáskörben hozott döntésekről és a két ülés közötti eseményekről 1/2013. (II. 14.) Kgy. Határozat A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése 1. a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról és a két ülés közötti eseményekről szóló beszámolót a mellékletekkel elfogadja; 2. a TÁMOP /1 pályázati kiírásra a Foglalkoztatási Szövetkezés Baranya Felzárkózásáért megnevezésű pályázat benyújtásáról szóló tájékoztatót tudomásul veszi. K.m.f. Tiffán Zsolt s.k. a közgyűlés elnöke Dr. Göndöc András s.k. megyei főjegyző Kiadmány hiteléül:

2 KIVONAT A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése február 14-i ülésének jegyzőkönyvéből Tárgy: A Baranya Megyei Fejlesztési Ügynökség Kft. ügyvezetőjének megválasztása 2/2013. (II. 14.) Kgy. Határozat A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése jóváhagyja a közgyűlés elnökének a Baranya Megyei Önkormányzat és Szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 2/2012. (II. 14.) i rendelet 1. melléklete II/A./12. pontjában foglalt felhatalmazás alapján hozott döntését, mely szerint dr. Tótsimon Péter, a Baranya Megyei Fejlesztési Ügynökség Kft ügyvezetője megbízatását december 31-ig meghosszabbította. Határidő: Felelős: azonnal Tiffán Zsolt, a közgyűlés elnöke K.m.f. Tiffán Zsolt s.k. a közgyűlés elnöke Dr. Göndöc András s.k. megyei főjegyző Kiadmány hiteléül:

3 KIVONAT A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése február 14-i ülésének jegyzőkönyvéből Tárgy: Beszámoló a területi nemzetiségi ok évi tevékenységéről, továbbá a Baranya Megyei Önkormányzat, valamint a területi nemzetiségi ok közötti együttműködési megállapodások felülvizsgálata 3/2013. (II. 14.) Kgy. Határozat 1. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése tudomásul veszi a területi nemzetiségi ok évi tevékenységéről szóló beszámolót. 2. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése felülvizsgálta a 38/2012. (IV. 26.) Kgy. határozattal elfogadott a Baranya Megyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzattal, a Baranya Megyei Horvát Önkormányzattal és a Baranya Megyei Német Önkormányzattal kötött Együttműködési keretmegállapodásokat, és megállapította, hogy módosításuk nem indokolt. K.m.f. Tiffán Zsolt s.k. a közgyűlés elnöke Dr. Göndöc András s.k. megyei főjegyző Kiadmány hiteléül:

4 KIVONAT A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése február 14-i ülésének jegyzőkönyvéből Tárgy: Együttműködési megállapodás a Baranya Megyei Önkormányzat és Verőce-Drávamente Zsupánság között 4/2013. (II. 14.) Kgy. Határozat A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése a melléklet szerinti tartalommal jóváhagyja a Baranya Megyei Önkormányzat és Verőce-Drávamente Zsupánság között kötendő együttműködési megállapodást, és felkéri elnökét a megállapodás aláírására. Határidő: február 15. Felelős: Tiffán Zsolt, a közgyűlés elnöke K.m.f. Tiffán Zsolt s.k. a közgyűlés elnöke Dr. Göndöc András s.k. megyei főjegyző Kiadmány hiteléül:

5 KIVONAT A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése február 14-i ülésének jegyzőkönyvéből Tárgy: Beszámoló az Ős-Dráva Startmunka Mintaprogramról 5/2013. (II. 14.) Kgy. Határozat 1. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése a évi Ős-Dráva Startmunka Mintaprogramról szóló beszámolót elfogadja. 2. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése a évi Ős-Dráva Startmunka Mintaprogram megvalósítására vonatkozó kérelem benyújtását támogatja, s egyben felkéri a Közgyűlés Elnökét a kérelem benyújtásához szükséges dokumentumok aláírására. Határidő: Felelős: a kérelem benyújtásának határideje Tiffán Zsolt, a közgyűlés elnöke K.m.f. Tiffán Zsolt s.k. a közgyűlés elnöke Dr. Göndöc András s.k. megyei főjegyző Kiadmány hiteléül:

6 KIVONAT A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése február 14-i ülésének jegyzőkönyvéből Tárgy: Tájékoztató a Baranya Megyei Területfejlesztési Koncepció társadalmi egyeztetésre szánt munkaanyagáról 6/2013. (II. 14.) Kgy. Határozat 1. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése a Baranya Megyei Területfejlesztési Koncepció társadalmi egyeztetésre szánt munkaanyagát megismerte, az arról szóló tájékoztatót tudomásul veszi. 2. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése megállapítja, hogy a Partnerségi terv időarányos végrehajtása megtörtént. 3. A Közgyűlés felkéri elnökét a széleskörű társadalmasítási eljárás lefolytatására. Határidő: április 1. Felelős: Tiffán Zsolt, a közgyűlés elnöke 4. A Közgyűlés felkéri elnökét, hogy Baranya Megye Területfejlesztési Koncepciójának jóváhagyásra kerülő munkarészeit terjessze a Közgyűlés elé. Határidő: április 30. Felelős: Tiffán Zsolt, a közgyűlés elnöke 5. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése egyetért a határozat melléklete szerint Az Országos Fejlesztési Koncepció és az Országos Területfejlesztési Koncepció társadalmi egyeztetési változata című dokumentummal kapcsolatban megfogalmazott, észrevételekkel, javaslatokkal. K.m.f. Tiffán Zsolt s.k. a közgyűlés elnöke Dr. Göndöc András s.k. megyei főjegyző Kiadmány hiteléül:

7 KIVONAT A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése február 14-i ülésének jegyzőkönyvéből Tárgy: Tájékoztatás a Vízvisszatartás és tájhasználat-váltás tervezése az Ős- Dráva Programban című pályázat benyújtásáról 7/2013. (II. 14.) Kgy. Határozat A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése a Vízvisszatartás és tájhasználat-váltás tervezése az Ős-Dráva Programban című pályázat benyújtásáról szóló tájékoztatót tudomásul veszi, illetve támogatja a pályázat benyújtását, és egyben felkéri a Közgyűlés elnökét a pályázat benyújtásához szükséges dokumentumok aláírására. Határidő: Felelős: február 28. (a dokumentumok aláírására) Tiffán Zsolt, a közgyűlés elnöke K.m.f. Tiffán Zsolt s.k. a közgyűlés elnöke Dr. Göndöc András s.k. megyei főjegyző Kiadmány hiteléül:

8 KIVONAT A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése február 14-i ülésének jegyzőkönyvéből Tárgy: Döntés a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács által a decentralizált célelőirányzatok terhére kötött támogatási ek módosítási kérelmeiről 8/2013. (II. 14.) Kgy. Határozat 1. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése hozzájárul Sásd Város évi CÉDE előirányzatból ,- Ft támogatásban részesített Szent Imre utcai parkoló burkolat című, D számú támogatási ben foglalt műszaki tartalom módosításához, valamint a támogatási lezárásához az alábbiak szerint: A fejlesztés helyszínén Európai Uniós forrásból támogatott többfunkciós oktatási és kulturális intézmény megépítésére került sor, így a parkoló áthelyezése, átépítése vált szükségessé. Ennek keretében külön ki- és bejáratot kapott, valamint London típusú szürke beton térkő burkolatot kapott az eredeti makadám burkolat helyett. A térkövezett parkoló területe a hozzá tartozó úttal együtt 946,6 m². Tekintettel arra, hogy a 35/2012. (III.9.) Korm. rendelettel módosított 85/2009. (IV.10) Korm. rendelet alapján a vállalás időtartama 5 évre csökkent, és a záró ellenőrzés keretében megállapításra került, hogy a Támogatott a működtetési ének eleget tett, így a támogatási a műszaki tartalom módosításának elfogadásával együtt 2. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése hozzájárul Pécsudvard Község évi TEUT előirányzatból ,- Ft támogatásban részesített Széchenyi utca című, U számú támogatási megvalósulási helyének változásához az alábbiak szerint: A fejlesztés helyszínéül szolgáló ingatlan helyrajzi telekmegosztás következtében 155/2 hrsz-ről 155/5 hrsz-re változott. 3. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése hozzájárul Újpetre Község évi TRFC előirányzatból ,- Ft támogatásban részesített Többfunkciós i épület belső. Étkező, konyha és kiszolgáló helyiségek előírásoknak való megfelelése. című, TRFC/DD/t/ /2006 számú

9 támogatási keretében létrehozott vagyon működtetésre történő bérbeadásához január 1-től a vállalás időtartamára a Kovács és Fiai Kft. részére. Továbbá a Közgyűlés hozzájárul a támogatási lezárásához tekintettel arra, hogy a pályázat záró ellenőrzése során megállapításra került, hogy a Támogatott a ből eredő einek eleget tett. 4. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése hozzájárul Szigetvár Város évi CÉDE előirányzatból ,- Ft támogatásban részesített A középiskolai tornaterem és öltözőblokk című, D számú támogatási megvalósulási helyének változásához az alábbiak szerint: A fejlesztés helyszínéül szolgáló ingatlan helyrajzi telekmegosztás következtében 41 hrsz-ről 41/1 hrsz-re változott. 5. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése hozzájárul Szigetvár Város évi TEUT előirányzatból ,- Ft támogatásban részesített Rákóczi utca, Szecsődi Máté utca, Horváth Márk tér burkolat című, U számú támogatási megvalósulási helyének változásához az alábbiak szerint: A fejlesztés helyszínéül szolgáló ingatlan helyrajzi telekmegosztás következtében 32, 182, 203 hrsz-ről 32/1, 182, 203 hrsz-re változott. 6. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése hozzájárul Egyházaskozár Község évi TRFC előirányzatból ,- Ft támogatásban részesített Egyházaskozári Óvoda felújításának II. üteme című, TRFC/DD/t/ /2006 számú támogatási keretében megvalósult vagyon működtetésre történő átadásához. Az Óvoda fenntartását a Hegyháti Intézményi Társulás Általános Művelődési Központ keretein belül látják el. Továbbá a Közgyűlés hozzájárul a támogatási lezárásához tekintettel arra, hogy a pályázat záró ellenőrzése során megállapításra került, hogy a Támogatott a ből eredő einek eleget tett. 7. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése hozzájárul Varga Község évi LEKI előirányzatból ,- Ft támogatásban részesített Vargai Faluház (orvosi szoba) című, L számú támogatási megvalósulási helyének változásához az alábbiak szerint:

10 A fejlesztés helyszínéül szolgáló ingatlan helyrajzi telekmegosztás következtében 99 hrsz-ről 99/1 hrsz-re változott. 8. A Közgyűlés felkéri a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökséget, hogy a döntésről értesítse a Kedvezményezetteket, valamint a Magyar Államkincstárt. Határidő: február 28. Felelős: Tiffán Zsolt, a közgyűlés elnöke K.m.f. Tiffán Zsolt s.k. a közgyűlés elnöke Dr. Göndöc András s.k. megyei főjegyző Kiadmány hiteléül:

11 KIVONAT A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése február 14-i ülésének jegyzőkönyvéből Tárgy: Döntés a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség által kezelt decentralizált célelőirányzatok terhére kötött támogatási ek alapadataiban történt változásról, valamint támogatási ek lezárásáról 9/2013. (II. 14.) Kgy. Határozat 1. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése a jelen határozat 1. számú mellékletében szereplő 1-3. alszámokkal jelzett beruházások vonatkozásában hozzájárul a támogatási ek lezárásához, valamint a biztosíték törléséhez. 2. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése a jelen határozat mellékletében (2. számú melléklet) szereplő alszámokkal jelzett pályázatok vonatkozásában hozzájárul a támogatási ek lezárásához, valamint a biztosítékok törléséhez, tekintettel az egyes területfejlesztési és i fejlesztési célokat szolgáló hazai támogatási előirányzatokról szóló kormányrendeletek módosításáról szóló 35/2012. (III.9) Korm. rendeletben foglaltakra. Továbbá a Közgyűlés felhatalmazza elnökét, hogy a pályázatok lezárásához szükséges egyoldalú támogatói nyilatkozatokat aláírja. 3. A Közgyűlés felkéri a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökséget, hogy a döntésről értesítse a Kedvezményezetteket, valamint a Magyar Államkincstárt. Határidő: február 28. Felelős: Tiffán Zsolt, a közgyűlés elnöke K.m.f. Tiffán Zsolt s.k. a közgyűlés elnöke Dr. Göndöc András s.k. megyei főjegyző Kiadmány hiteléül:

12 A Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség decentralizált pályázatainak lezárása A 9/2013. (II. 14. ) Kgy. határozat 1. számú melléklete Határozat Támogatás éve Előirányzat neve Beruházás megnevezése Megye TRFC TRFC/DD/sz/a/ /2006 Pécsváradi Többcélú Kistérségi Társulás Turisztikai információs iroda fejlesztése Baranya lezárható, valamint a TRFC TRFC/DD/t/ /2006 LÉBER Vendéglátó és Szolgáltató Kft. Diákszállás és vendégház beindítása Baranya lezárható, valamint az ingatlan jelzálogjog és a TRFC TRFC/DD/sz/a/ /2006 Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósága Információs táblák készítése a Duna- Dráva Nemzeti Park drávai szakaszán Baranya lezárható, valamint a

13 A 9/2013. (II. 14. ) Kgy. határozat 2. számú melléklete A Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség decentralizált pályázatainak lezárása Határozat Tám. éve Előirányzat TRFC TRFC/DD/t/ / TRFC TRFC/DD/t/ / TRFC TRFC/DD/t/ / TRFC TRFC/DD/t/ / TRFC TRFC/DD/t/ / TRFC TRFC/DD/t/ / TRFC TRFC/DD/t/ / TRFC TRFC/DD/t/ /2006 neve Siklós Város Berkesd Község Somogyhárságy Község Sellye Város Erdősmecske Község Görcsönydoboka Község Himesháza Község Szászvár Község Beruházás megnevezése Szennyvíziszap kezelő és szállító eszközök beszerzése Közösségi ház kialakítása épület felújítással Egészségközpont A sellyei sportcsarnok Az erdősmecskei Óvoda konyhájának korszerűsítése HACCP rendszernek megfelelően Kulturális rendezvénytér kialakítása Művelődési Ház, átalakítása, bővítése Jönni-Látni- Maradni Komplex turisztikai kínálat kialakítása Szászváron a 35/2012. (III.9.) Korm. Rendelet alapján Záró ellenőrzési jegyzőkönyv, illetve záróellenőrzési jegyzőkönyvnek minősülő, vállalás teljesítés tényét megállapító jegyzőkönyv felvételének időpontja lezárható, valamint a lezárható, valamint a lezárható, valamint a lezárható, valamint a lezárható, valamint a lezárható, valamint a lezárható, valamint a lezárható, valamint a

14 Tám. éve Előirányzat TRFC TRFC/DD/t/ / TRFC TRFC/DD/t/ / TRFC TRFC/DD/t/ / TRFC TRFC/DD/t/ / TRFC TRFC/DD/t/ / TRFC TRFC/DD/t/ / TRFC TRFC/DD/t/ / TRFC TRFC/DD/t/ / TRFC TRFC/DD/t/ / TEKI K neve Bodolyabér Község Mohács Város Pereked Község Somberek Község Bogdása Község Nagydobsza Község Csányoszró Község Somogyapáti Község Ócsárd Község Kisjakabfalva Község Beruházás megnevezése Orvosi rendelő áthelyezése Gólya utcai idősek otthonának fejlesztése Sportöltöző és edzőterem kialakítása, valamint zárt szennyvízgyűjtő építése Hagyományok háza I. ütem Falumúzeum és kézműves alkotótelep Egészségügyi ellátás fejlesztése Nagydobszán Nappali ellátást nyújtó szociális intézmény fejlesztése és akadálymentesíté se Védőnői szolgálat kialakítása a többcélú térségi közösségi szolgáltató központban ÁMK Művelődési Ház Felszíni vízelvezető rendszer fejlesztése, II. ütem a 35/2012. (III.9.) Korm. Rendelet alapján Záró ellenőrzési jegyzőkönyv, illetve záróellenőrzési jegyzőkönyvnek minősülő, vállalás teljesítés tényét megállapító jegyzőkönyv felvételének időpontja lezárható, valamint a lezárható, valamint a lezárható, valamint a lezárható, valamint a lezárható, valamint a lezárható, valamint a lezárható, valamint a lezárható, valamint a lezárható, valamint a

15 Tám. éve Előirányzat TEKI K TEKI K CÉDE D LEKI L CÉDE D TEUT U LEKI L LEKI L LEKI L neve Erdősmárok Község Székelyszabar Község Gödre Község Baranyajenő Község Baranyajenő Község Tormás Község Szágy Község Vázsnok Község Palé Község Beruházás megnevezése Árokburkolás Ságvári E. u. 239 hrsz közterületen II. ütem Járda felújítás Árpád és István utcák között Játszótér kialakítása Gödrén Baranyajenői 268. hrsz., Várhegy u. 20. sz. alatti Várhegy Óvoda épületet tetőszerkezetének Térburkolat készítése orvosi rendelő garázsbeállóhoz Szentes J. u. burkolat Csapadékvíz elvezető feletti átjárók burkolatának Templom u. útburkolat II. ütem Önkormányzati ingatlannyílászáró inakcseréje és irodabútor, konyhabútor beszerzése a 35/2012. (III.9.) Korm. Rendelet alapján Záró ellenőrzési jegyzőkönyv, illetve záróellenőrzési jegyzőkönyvnek minősülő, vállalás teljesítés tényét megállapító jegyzőkönyv felvételének időpontja

16 Tám. éve Előirányzat LEKI L LEKI L TEKI K CÉDE D LEKI L TEUT U CÉDE D TEKI K neve Baranyaszentgyörg y Község Mozsgó Község Szűr Község Ivánbattyán Község Oroszló Község Kisharsány Község Kisharsány Község Garé Község Beruházás megnevezése Petőfi u. 5. sz. alatti Faluház felújításának II. üteme Mozsgó községi Óvoda külső és korszerűsítése a 35/2012. (III.9.) Korm. Rendelet alapján Záró ellenőrzési jegyzőkönyv, illetve záróellenőrzési jegyzőkönyvnek minősülő, vállalás teljesítés tényét megállapító jegyzőkönyv felvételének időpontja Járda Idősek napközi otthonának - idősek klubja - Oroszlói Petőfi u , Petőfi u ingatlanok előtti út, Faluház és sport pálya (Petőfi u. 29.) ingatlan fejlesztésének III. üteme (kerítésépítés, sportpályáz labdarúgó háló építése Petőfi s. u. Multifunkcionális traktor beszerzése Önkormányzat épületének, vakolat javítása, salétrommentesít ése, belső festése, II. ütem

17 Tám. éve Előirányzat CÉDE D CÉDE D CÉDE D TRFC TRFC/DD/t/ / TRFC TRFC/DD/t/ / TEUT U TRFC TRFC/DD/t/ / TRFC TRFC/DD/t/ / TEUT U TRFC TRFC/DD/t/ / CÉDE D neve Túrony Község Szalánta Község Bisse Község Köblény Község Bicsérd Község Geresdlak Község Magyarbóly Község Véménd Község Gödre Község Szilágy Község Székelyszabar Község Beruházás megnevezése Önkormányzat központi épületének részleges II. ütem Szalánta község területi információs tábláinak készítése és elhelyezése Temető körbekerítése II. ütem Idősek klubja épület vizesblokkjának felújítási munkái Földút szilárd burkolattal történő kiépítése valamint ivóvízvezeték rendszer kialakítása Flórián u. Általános iskola konyha korszerűsítése Véméndi Általános Iskola belső Hunyadi J. u. Humán közszolgáltatások tárgyi feltételeinek javítása Általános iskola keleti szárnyának belső a 35/2012. (III.9.) Korm. Rendelet alapján Záró ellenőrzési jegyzőkönyv, illetve záróellenőrzési jegyzőkönyvnek minősülő, vállalás teljesítés tényét megállapító jegyzőkönyv felvételének időpontja lezárható, valamint a lezárható, valamint a lezárható, valamint a lezárható, valamint a lezárható, valamint a

18 Tám. éve Előirányzat TRFC TRFC/DD/t/ / TRFC TRFC/DD/t/ / LEKI L TRFC TRFC/DD/t/ / TEUT U TRFC TRFC/DD/t/ / LEKI L LEKI L neve Szigetvár Város Szentlászló Község Mindszentgodisa Község Szebény Község Sásd Város Sámod Község Tormás Község Felsőegerszeg Község Beruházás megnevezése Többfunkciós szolgáltató központ kialakítása Orvosi rendelő Óvoda épület bővítése és átalakítása Orvosi rendelő és akadálymentes WC kialakítása Jókai u. burkolat Temetői gyalogút építése Óvoda tetőszerkezetének Meglévő járda III. ütem a 35/2012. (III.9.) Korm. Rendelet alapján Záró ellenőrzési jegyzőkönyv, illetve záróellenőrzési jegyzőkönyvnek minősülő, vállalás teljesítés tényét megállapító jegyzőkönyv felvételének időpontja lezárható, valamint a lezárható, valamint a lezárható, valamint a lezárható, valamint a

19 KIVONAT A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése február 14-i ülésének jegyzőkönyvéből Tárgy: Döntés a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség által kezelt decentralizált célelőirányzatok terhére megítélt támogatások visszavonásáról 10/2013. (II. 14.) Kgy. Határozat 1. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése visszavonja Sárok Község évi CÉDE előirányzatból ,- Ft támogatásban részesített Közösségi ház és sportcentrum felújítási munkálatai külső felújítás és tetőcsere című, D számú támogatási 6. pont 6. bekezdése alapján az igénybe vett támogatás teljes, jegybanki alapkamat kétszeresével növelt összegét tekintettel arra, hogy a Kedvezményezett a 5. pontjában foglalt működtetési ének nem tesz eleget. A Kedvezményezett köteles a jogosulatlanul igénybe vett támogatás összegét a ,- Ft-ot a Szerződés, valamint az egyes évi decentralizált i fejlesztési és területfejlesztési célú, valamint egyes évi központi előirányzatok felhasználásának részletes szabályairól szóló 85/2009. (IV. 10.) Korm. rendelet 20.. (2), (5) és (6) bekezdéseinek rendelkezéseivel összhangban, az Áht. 64/B. (2) bekezdésében rögzített mértékű kamattal növelt összegben kell visszafizetni az értesítés kézhezvételétől számított 20 munkanapon belül a számlaszámra a támogatási számának megjelölésével. A tőke és a kamat összege az alábbiak szerint alakul: - visszavonás hatálya: május tőke összege: ,- Ft - kamat összege a visszavonás napjáig: ,- Ft - napi kamat összege (felszámítandó február 14-től a tényleges visszafizetés napjáig): 593,- Ft A közgyűlés felkéri elnökét, hogy a döntésről értesítse a Kedvezményezettet, valamint a Magyar Államkincstárt. 2. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése visszavonja Okorág Község évi LEKI előirányzatból ,- Ft támogatásban részesített Közösségi ház tető I. ütem című, L számú támogatási 9. pontja alapján a bérbe adott épületrész alapterületére eső igénybe vett támogatás arányos, jegybanki alapkamat kétszeresével növelt összegét tekintettel arra, hogy a működtetési ének a Támogatott csak részben tesz

20 eleget, továbbá a bérbeadásra vonatkozóan a Döntéshozó hozzájárulását nem kérte, továbbá a bérbeadásra a ből eredő ek átvállalása nélkül került sor. A Kedvezményezett köteles a jogosulatlanul igénybe vett (a bérbe adott épületrész alapterületére eső 69,7 %) támogatás összegét a ,- Ft-ot a Szerződés, valamint a decentralizált helyi i fejlesztési támogatási programok előirányzatai, valamint a vis maior tartalék felhasználásának részletes szabályairól szóló 12/2007. (II. 6.) Korm. rendelet 13. rendelkezéseivel, valamint az egyes évi decentralizált i fejlesztési és területfejlesztési célú, valamint egyes évi központi előirányzatok felhasználásának részletes szabályairól szóló 85/2009. (IV. 10.) Korm. rendelet 20..-val és 34. -val összhangban, az Áht. 64/B. (2) bekezdésében rögzített mértékű kamattal növelt összegben kell visszafizetni az értesítés kézhezvételétől számított 20 munkanapon belül a számlaszámra a támogatási számának megjelölésével. A tőke és a kamat összege az alábbiak szerint alakul: - visszavonás hatálya: június tőke összege: ,- Ft - kamat összege a visszavonás napjáig: ,- Ft - napi kamat összege (felszámítandó a február 14-től a tényleges visszafizetés napjáig): 1.100,- Ft A közgyűlés felkéri elnökét, hogy a döntésről értesítse a Kedvezményezettet, valamint a Magyar Államkincstárt. Határidő: február 28. Felelős: Tiffán Zsolt, a közgyűlés elnöke K.m.f. Tiffán Zsolt s.k. a közgyűlés elnöke Dr. Göndöc András s.k. megyei főjegyző Kiadmány hiteléül:

21 KIVONAT A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése február 14-i ülésének jegyzőkönyvéből Tárgy: Döntés a Baranya Megyei Területfejlesztési Tanács decentralizált célelőirányzatainak terhére kötött támogatási ek lezárásáról 11/2013. (II. 14.) Kgy. Határozat A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése 1. jelen határozat mellékletében (1.sz. melléklet) szereplő alszámokkal jelzett pályázatok vonatkozásában hozzájárul a támogatási ek lezárásához, tekintettel az egyes évi decentralizált i fejlesztési és területfejlesztési célú, valamint egyes évi központi előirányzatok felhasználásának részletes szabályairól szóló 85/2009. (IV. 10.) Korm. rendeletben és a évi terület- és régiófejlesztési célelőirányzat felhasználásának részletes szabályairól szóló 148/2008. (V. 26.) Korm. rendeletben foglaltakra; 2. továbbá felhatalmazza elnökét, hogy a döntésről értesítse a Kedvezményezetteket, valamint a Magyar Államkincstár Baranya Megyei Igazgatóságát. Határidő: február 18. (értesítésre) Felelős: Tiffán Zsolt, a közgyűlés elnöke K.m.f. Tiffán Zsolt s.k. a közgyűlés elnöke Dr. Göndöc András s.k. megyei főjegyző Kiadmány hiteléül:

22 A Baranya Megyei Területfejlesztési Tanács decentralizált pályázatainak lezárása A 11/2013. (II. 14. ) Kgy. határozat 1. számú melléklete Határozat D Ág faluház K Ág Faluház felújítás D Ág Béke utca útburkolat K Ág Kultúrház tetőszerkezetének D Ág Művelődési ház fűtéskorszerűsítése L Ág Faluház nyílászáróinak cseréje K Alsómocsolád Kölyök Fészek Erdei Iskola L Alsómocsolád Egészségház D Bakóca vízelvezető árok burkolása D Bakóca árokburkolás II. ütem K Bakóca Óvodai konyha belső L Bakóca Vízelvezető nyíltszíni árok mederburkolása

23 K Bakóca Művelődési ház D Baranyajenő D Baranyajenő D Baranyajenő orvosi rendelő és lakás fűtéskorszerűsítése iskola fűtéskorszerűsítése és konyha (berendezés) általános iskola külső homlokzatának D Baranyajenő Szolgálati lakás tető K Baranyajenő Kultúrház tető L Baranyajenő Önkormányzati tulajdonú ikergarázs építése orvosi ügyeleti autó és falugondnoki busz részére D Baranyajenő Árokburkolás D Baranyaszentgyörgy faluház északi homlokzatának K Baranyaszentgyörgy Útfelújítás D Baranyaszentgyörgy Csapadékvízelvezető árok L Baranyaszentgyörgy Útfelújítás K Bikal Közösségi épület tetőtér beépítése

24 D Bikal járdafelújítás és árokburkolás D Bikal Járdafelújítás és bejárók készítése K Bikal Faluház L Bikal Árok felújítás és járda megtámasztása L Bikal Árok felújítás K Felsőegerszeg Útburkolat D Felsőegerszeg Ravatalozó épületének K Felsőegerszeg Árokfelújítás D Felsőegerszeg Vízfolyás rekonstrukciós, felújítási munkái D Felsőegerszeg Vegyesbolt K Gerényes K Gerényes L Gerényes Önkormányzati tulajdonú épület Orvosi rendelő kialakítása i épület felújításával ( II.ütem ) Kultúrház és könyvtár nyílászáróinak cseréje

25 D Gödre gépszín építése K Gödre K Gödre K Gödre L Gödre Petőfi u. és Dobó-Fő u. összekötő szakasz aszfaltszőnyeg építése Önkormányzati tulajdonú épület átalakítása a falusi turizmus fejlesztése céljából Önkormányzati tulajdonú épület, átalakítása a falusi turizmus fejlesztése céjából II. ütem Könyvtár és közösségi színtér belső K Kisbeszterce Faluház belső K Kisbeszterce Faluház műszaki felszereltségének kialakítása, bútorzat, berendezés beszerzése D Kisbeszterce árokburkolás D Kishajmás útfelújítás K Kishajmás D Kishajmás L Kishajmás Lakóingatlan faluházzá történő átalakítása és korszerűsítése Temetőpark kerítés és kiszolgáló út építése Térburkolat felújítás aszfaltszőnyeg építéssel

26 L Kishajmás Művelődési Ház fűtéskorszerűsítése D Kishajmás D Kisvaszar K Kisvaszar Művelődési ház előtető kialakítása és akadálymentesítése orvosi rendelő tetőszerkezetének és külső homlokzatának Kultúrház, Ifjúsági és Roma klub L Kisvaszar Falubusz beszerzése K Kisvaszar Fűtéskorszerűsítés i épületben D Kisvaszar óvoda konyhájának D Mágocs óvoda felújítás K Mágocs Felszíni vízelvezető rendszer K Mágocs Felszíni vízelvezető rendszer kiépítése D Mágocs járdafelújítás K Mágocs Felszíni vízelvezető rendszer kiépítése II. ütem K Mágocs Árokrendezés

27 L Mágocs Közösségi terek kialakítása épület átalakítással II. ütem K Mágocs Felszíni vízelvezető rendszer K Mágocs Hulladéklerakót megkerülő árok építése D Mágocs kézilabda pálya K Mekényes Felszíni vízelvezető rendszer D Mekényes belterületi árok II. ütem D Mekényes Belterületi árok (III.ütem) K Mekényes Felszíni vízelvezető rendszer K Mekényes Önkormányzati épület tető L Mekényes Középület akadálymentesítése D Mekényes belterületi árok D Meződ közösségi épület bővítése D Meződ Önkormányzati ingatlan

28 K Mindszentgodisa Vízlevezető árok burkolása K Mindszentgodisa Csapadékvíz elvezető árok burkolása K Mindszentgodisa Árokburkolás L Mindszentgodisa Árokburkolás, áteresz feletti burkolat helyreállítása K Mindszentgodisa Körjegyzőség részleges épületfelújíása D Mindszentgodisa D Nagyhajmás sportpálya kerítés és kiszolgáló út építése községháza III.ütem, járdafelújítás K Nagyhajmás Járdafelújítás K Nagyhajmás Ravatalozó K Nagyhajmás Belterületi árok felújítás K Nagyhajmás Járdafelújítás K Oroszló Vízelvezető árok K Oroszló Önkormányzati belterületi utak

29 D Oroszló Önkormányzati járda K Palé D Palé D Palé Felszíni vízelvezető árkok tisztítása, iszapolása Önkormányzati tulajdonú ingatlan Önkormányzati csapadékvíz elvezető árkok rendezése, tisztítása K Palé Önkormányzati út burkolatának javítása D Sásd ált. iskola tornaterem és fűtéskorszerűsítése K Sásd Útfelújítás K Sásd Szent Imre u. járda K Sásd Orgona u és Móricz Zs u. út K Sásd Útfelújítás K Sásd Útfelújítás K Sásd Belterületi útfelújítás D Sásd Általános Iskola fűtéskorszerűsítése

30 K Sásd Belterületi utak burkolat L Sásd D Sásd Általános iskola főépületének fűtéskorszerűsítése általános iskola tető és homlokzat II. ütem K Szágy Polgármesteri Hivatal belső L Szágy Autóbusz forduló burkolat K Szágy D Szágy Belterületi felszíni csapadékvíz elvezető árok burkolatának közösségi épület tető- és külső homlokzat D Tarrós árokburkolás D Tarrós Épületvásárlás és eszközbeszerzés i feladatok ellátásához K Tarrós Kultúrház D Tarrós Kultúrház átalakítása, könyvtár-és számítógépes terem kialakítása II. ütem K Tékes Útburkolat K Tékes Útfelújítás

31 K Tékes Útárok rendezési munkák L Tékes Útbaigazító táblák elhelyezése L Tékes Buszváró építése K Tékes Buszforduló és buszmegálló peron felújítás D Tormás járdafelújítás K Tormás Csapadékvíz elvezető árok burkolása D Tormás óvoda szennyvíztárolójának és műtárgyainak építése K Tormás Útfelújítás K Tormás Útburkolat felújítás L Tormás Árok K Tormás Faluház és könyvtár falazatának alapszigetelése D Varga faluház, vizesblokk kialakítása K Varga Önkormányzati utak újrakövezése

32 D Varga Önkormányzati csapadékvíz elvezető árkok rendezése, tisztítása K Vásárosdombó Útfelújítás K Vásárosdombó Családsegítő Szolgálat épületének megvásárlása és K Vásárosdombó Útburkolat felújítás K Vásárosdombó Járdafelújítás L Vásárosdombó Művelődési ház homlokzat felújítás, tetőhéjazat csere és fűtési rendszer kialakítása K Vázsnok Útfelújítás D Vázsnok csapadékvíz elvezető árok D Vázsnok Faluház K Vázsnok Út burkolatának D Vázsnok Aszfaltburkolat-javítás K Vázsnok Önkormányzati útburkolat javítás K Alsószentmárton Ravatalozó építése

33 D Alsószentmárton K Babarcszőlős D Babarcszőlős D Babarcszőlős Polgármesteri Hivatal épületének fűtéskorszerűsítése Önkormányzati épület, korszerűsítése temető villamos energia ellátása és 1 db koporsóhűtő vásárlása Ivóvízkezelő berendezés egyes technológiai elemeinek K Beremend Útfelújítás K Beremend Belterületi felszíni vízelvezető rendszer K Bisse Útfelújítás K Bisse Vízelvezető árok burkolás K Bisse Vízelvezető árokrendszer D Bisse belterületi vízelvezető árok burkolása D Cun közösségi épület D Cun művelődési ház II.ütem D Csarnóta Művelődési ház villamos hálózatának

34 D Csarnóta árokburkolás és útfelújítás D Diósviszló ált. iskola és körjegyzőség épülete tetőszerkezetének D Diósviszló művelődési ház K Diósviszló Orvosi rendelő és lakás felújítás I. ütem K Diósviszló K Diósviszló Védőnői rendelő - I. ütem fűtéskorszerűsítés Körjegyzőségi épület külső-belső K Diósviszló Buszvárók építése D Diósviszló Óvoda mennyezetszigetelés és nyílászáró csere K Drávacsehi Útfelújítás D Drávacsehi polgármesteri hivatal belső, Kisebbségi Önkormányzati Hivatal kialakítása K Drávacsehi Belterületi vízelvezető árok D Drávacsehi Művelődési ház homlokzati és belső felújítási munkái D Drávacsehi belterületi buszmegálló építése

35 K Drávacsepely Orvosi rendelő kialakítása II. ütem - fűtéskiépítés D Drávacsepely művelődési ház D Drávacsepely D Drávacsepely Művelődési házban lévő könyvtár és előtér (III.ütem) Orvosi rendelőbe berendezés és eszköz beszerzés D Drávacsepely ravatalozó D Drávapalkonya Önkormányzati ingatlan homlokzat D Drávapalkonya Orvosi rendelő belső D Drávapalkonya művelődési ház D Drávapalkonya ravatalozó épületének K Drávapalkonya Belvízelvezető rendszer K Drávapalkonya Járdafelújítás D Drávapiski járdafelújítás D Drávapiski ingatlan vásárlás

36 D Drávapiski D Drávapiski Vendéglő, Polgármesteri Hivatal tető és homlokzat (II.ütem) Polgármesteri Hivatal épületében vizesblokk K Drávaszabolcs Belterületi útfelújítás K Drávaszabolcs K Drávaszabolcs D Drávaszabolcs Sportöltöző belső és a fűtés korszerűsítése Polgármesteri Hivatal (körjegyzőség) épületének, bővítése polgármesteri hivatal kultúrtermének D Drávaszabolcs általános iskola és óvoda tető K Drávaszabolcs D Drávaszerdahely Központi orvosi rendelő belső átalakítása, Ifjúsági klub fűtéskorszerűsítése (V. ütem) D Drávaszerdahely Járdafelújítás II. ütem K Drávaszerdahely Művelődési ház, orvosi rendelő, polgármesteri hivatal fűtéskorszerűsítése D Drávaszerdahely ifjúsági klub II.ütem K Drávaszerdahely Járdafelújítás

37 D Drávaszerdahely Könyvtár (VI.ütem) D Drávaszerdahely művelődési ház padlásának szigetelése IV. ütem K Egyházasharaszti Járdafelújítás K Egyházasharaszti Polgármesteri Hivatal K Egyházasharaszti Polgármesteri Hivatal II. ütem K Egyházasharaszti Egyházasharaszti-Siklós összekötőútépítés K Garé Temető vízellátásának kialakítása K Garé Ifjúsági Klub K Garé Belterületi vízelvezető árokrendszer D Garé Művelődési ház III. ütem D Garé Községháza külső D Garé művelődési ház D Gordisa Művelődési ház belső II. ütem

38 K Gordisa Vízelvezető árok tisztítása K Gordisa Vízelvezető árok tisztítása D Gordisa K Harkány K Harkány K Harkány művelődési ház tető-, illetve külső I. számú szivattyúház építése vízellátáshoz II. számú szivattyúház építése vízellátáshoz Kemping és Járó József u. közötti szakasz térburkolása K Harkány Lakóút építése K Illocska Kultúrház K Illocska Belterületi vízrendezés D Ipacsfa Ifjúsági klub fűtéskorszerűsítése D Ipacsfa ifjúsági klub II.ütem K Ipacsfa Ipacsfa község vezetékes földgázellátása K Ipacsfa Belterületi vízelvezető árok

39 D Ipacsfa buszváró épületének D Ipacsfa ifjúsági klub III. ütem D Ivánbattyán D Ivánbattyán K Ivánbattyán Közösségi Ház tetőszerkezetének (II.ütem) Csapadékvíz elvezető (II. ütem) Szennyvízberuházással összefüggő utóés helyreállítási munkálatok elvégzése - útfelújítás D Ivánbattyán teleház kialakítása épület felújítással D Ivánbattyán vízelvezető árok K Ivánbattyán Felszíni vízelvezető árok D Ivánbattyán Járda felújítás K Kásád Kultúrház és faluház fűtéskorszerűsítése K Kásád Útfelújítás D Kásád belterületi utak D Kásád Belterületi járdák

40 D Kémes községháza D Kémes ifjúsági klub kialakítása tűzoltószertár épületének felújításával D Kisdér Művelődési ház fűtéskorszerűsítése K Kisdér K Kisdér D Kisdér Közösségi ház és Egészségház belső gázszerelési munkái Faluház, pedagógusi szolgálati lakás és közösségi helység belső gázszerelési munkái Művelődési háznál WC csoport kialakítása és akadálymentesítés II.ütem K Kisharsány Útburkolás D Kisjakabfalva Csapadékvízelvezető út D Kisjakabfalva Vízelvezető út K Kisjakabfalva Járdafelújítás K Kisjakabfalva Községen megvalósuló szennyvíz beruházással összefüggő utómunkálatok megvalósítása - útfelújítás D Kisjakabfalva belterületi árok II. ütem

41 D Kisjakabfalva járdafelújítás D Kisjakabfalva Vízelvezető zúzalékos út D Kiskassa D Kiskassa Ifjúsági sportcentrum kialakítása épület felújítással III. ütem Ifjúsági sportcentrum kialakítása IV. ütem K Kiskassa Művelődési ház fűtéskorszerűsítése D Kiskassa Ifjúsági sportcentrum kialakítása épület felújítással II. ütem D Kiskassa művelődési ház II.ütem K Kiskassa Felszíni vízelvezető árok D Kiskassa D Kislippó ifjúsági sportcentrum kialakítása épület felújítással Faluház tetőszerkezetének és héjazatának D Kistapolca Útfelújítás K Kistapolca 2. számú kistapolcai tó létesítése K Kistapolca 2. számú tó partjának rendezése

42 D Kistapolca villamosenergia ellátás és kültéri világítás biztosítása K Kistótfalu Útfelújítás D Kistótfalu Művelődési ház D Kistótfalu Művelődési ház felújítási munkái II. ütem D Kistótfalu útburkolat D Kistótfalu járdafelújítás D Kistótfalu útburkolat D Kovácshida ifjúsági sportlétesítmény K Kovácshida D Kovácshida K Kovácshida D Kovácshida K Kovácshida Művelődési ház, orvosi rendelő külsőbelső Önkormányzati ingatlanon faszerkezetű építmény Körjegyzőség fűtés és légtechnikai korszerűsítése ifjúsági sportlétesítmény II. ütem Polgármesteri Hivatal és Körjegyzőség épületének

43 D Kovácshida ifjúsági klub II. ütem K Lapáncsa Ravatalozó K Lapáncsa Községi vízmű K Lapáncsa Polgármesteri Hivatal K Magyarbóly Belterületi vízrendezés, átereszek K Magyarbóly Útfelújítás D Magyarbóly Járdafelújítás K Magyarbóly Járdafelújítás K Magyarbóly D Magyarbóly K Magyarbóly 6 db földfeletti tűzcsap elhelyezése és 5 db föld alatti cseréje körjegyzőség épületének külső-belső Belterületi ivóvízhálózat (Vasút, Kossuth, Ady, József, Deák F., Damjanich, Jókai, Petőfi, Dózsa u.) D Magyarbóly ált. iskola és konyhájának fűtéskorszerűsítése

44 K Magyarbóly Vízrendezés, övárok építés K Márok Felszíni vízelvezető rendszer kiépítése K Márok Járdafelújítás K Márok Közösségi ház vizesblokkjának K Márok K Márok D Márok Községen megvalósuló szennyvíz beruházással összefüggő utómunkálatok megvalósítása - útfelújítás Önkormányzati ingatlan épületének gázellátásos fűtéskorszerűsítése polgármesteri hivatal épületének D Márok járdafelújítás K Matty Járdafelújítás K Matty Útfelújítás K Matty K Matty Bel- és külterületen meglévő termelő infrastrukturális hálózatok Felszíni vízelvezető rendszer fejlesztése - II. ütem

45 D Matty orvosi rendelő belső K Matty Felszíni vízelvezető rendszerek kiépítése, K Nagyharsány Polgármesteri Hivatal felújítás K Nagyharsány Sportöltöző D Nagyharsány K Nagyharsány D Nagytótfalu D Nagytótfalu körzeti általános iskola, tanterem építése Nagyharsány lakóterület védelmét szolgáló csapadékvíz elvezető árok kiépítése polgármesteri hivatal épületének külsőbelső, és tető II. ütem polgármesteri hivatal épületének K Nagytótfalu Nagytótfalusi szőlőhegy vízellátása D Nagytótfalu D Nagytótfalu Felszíni vízelvezető árokrendszer 17/3-4 hrsz. alatt fekvő területeken a járda K Old Belterületi útfelújítás II. ütem K Old Útfelújítás

46 D Old Szolgálati lakás D Palkonya Járdafelújítás D Palkonya K Palkonya Többfunkciós i épület Községen megvalósuló szennyvíz beruházással összefüggő utómunkálatok megvalósítása - útfelújítás K Palkonya Pincesori csapadékvíz-gyűjtó K Palkonya Mezőgazdasági feltáró út kiépítése D Palkonya járdafelújítás D Pécsdevecser Művelődési ház felújítás V. ütem D Pécsdevecser Művelődési ház VI. ütem K Pécsdevecser Általános Iskola D Pécsdevecser művelődési ház IV. ütem D Pécsdevecser művelődési ház II.ütem

39/2013. (IX. 26.) Kgy. Határozat

39/2013. (IX. 26.) Kgy. Határozat 37/2013. (IX. 26.) Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról, az átruházott hatáskörben hozott döntésekről és a két ülés közötti eseményekről A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése

Részletesebben

19/2006. ( XII. 8.) Kgy. rendelet

19/2006. ( XII. 8.) Kgy. rendelet 19/2006. ( XII. 8.) Kgy. rendelet a kéményseprő-ipari közszolgáltatásról és annak kötelező igénybevételéről szóló, többször módosított 12/1996. (XI. 11.) Kgy. rendelet módosításáról A Baranya Megyei Önkormányzat

Részletesebben

HÍRDETMÉNY. A MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR (Baranya Megyei Területi Igazgatósága Állampénztári Iroda) kérelmére kiadott hatósági bizonyítványokról

HÍRDETMÉNY. A MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR (Baranya Megyei Területi Igazgatósága Állampénztári Iroda) kérelmére kiadott hatósági bizonyítványokról Egyenlő Bánásmód Hatóság Ügyiratszám: EBH/10245/95/2006 HÍRDETMÉNY A MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR (Baranya Megyei Területi Igazgatósága Állampénztári Iroda) kérelmére kiadott hatósági bizonyítványokról Az ügy

Részletesebben

KIVONAT. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2015. október 15-i ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2015. október 15-i ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2015. október 15-i ülésének jegyzőkönyvéből Tárgy: Tájékoztató Baranya megye vizeinek, édesvízi készletének helyzetéről 42/2015. (X. 15.) Kgy. Határozat

Részletesebben

1/2013. (II. 14.) Kgy. határozat

1/2013. (II. 14.) Kgy. határozat 1/2013. (II. 14.) Kgy. határozat Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról, az átruházott hatáskörben hozott döntésekről és a két ülés közötti eseményekről A Baranya Megyei Önkormányzat

Részletesebben

BARANYA MEGYE TERÜLETRENDEZÉSI TERVE

BARANYA MEGYE TERÜLETRENDEZÉSI TERVE Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Közhasznú ársaság ervezési Igazgatóság erületi ervezési Iroda 1016 Budapest I., Gellérthegy u. 30-32. BARANYA MEGYE ERÜLERENDEZÉI ERVE ELFOGADÁI FÁZI Készült

Részletesebben

Ivóvizek fluorid, jodid tartalma Baranya megyében

Ivóvizek fluorid, jodid tartalma Baranya megyében Ivóvizek fluorid, jodid tartalma Baranya megyében Az ivóvízben jelen lévı jodid-ion és fluorid-ion a víz természetes anyagai közé tartozik. Mindkét ion nélkülözhetetlen a szervezet normális mőködéséhez.

Részletesebben

Ügyiratszám: SMÖ/150-3/2015.

Ügyiratszám: SMÖ/150-3/2015. SOMOGY MEGYEI KÖZGYŰLÉS ELNÖKE 7400 KAPOSVÁR, Vármegyeháza, Fő utca 10. Tel.: 82/501-201 Fax: 82/312-634 e-mail: jako.gergely@som-onkorm.hu Ügyiratszám: SMÖ/150-3/2015. ELŐTERJESZTÉS a Dél-Dunántúli Regionális

Részletesebben

C S A N Á D P A L O T A NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 23/2008. (X. 1.) ÖR. rendelete

C S A N Á D P A L O T A NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 23/2008. (X. 1.) ÖR. rendelete C S A N Á D P A L O T A NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 23/2008. (X. 1.) ÖR. rendelete Csanádpalota Nagyközség Önkormányzatának 2008. évi költségvetéséről szóló 1/2008. (I. 30.) ÖR. rendeletének

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2012. ÁPRILIS 26-I ÜLÉSÉRE IKTATÓSZÁM:139-4/2012. MELLÉKLETEK:- TÁRGY: Döntés a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács által a

Részletesebben

KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZLÖNY

KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZLÖNY 2012. évi 9. szám 2012. december KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZLÖNY A KOMÁROM - ESZTERGOM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT HIVATALOS LAPJA TARTALOMJEGYZÉK Szám Tárgy Oldal A közgyűlés 2012. december 14-ei rendkívüli

Részletesebben

NEKIK SIKERÜLT! 2011 ÉV

NEKIK SIKERÜLT! 2011 ÉV NEKIK SIKERÜLT! 2011 ÉV DÉL-BARANYA HATÁRMENTI TELEPÜLÉSEK EGYESÜLETE MŰKÖDÉSI TERÜLETÉN AZ EMVA - III. TENGELY TURISZTIKAI TEVÉKENYSÉGEK ÖSZTÖNZÉSE JOGCÍMRE BENYÚJTOTT NYERTES PÁLYÁZATAI: Nagy Judit Bogdása

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Távol vannak: Barkó Béla, Kiss Ferenc, Nagy Attila közgyűlési tagok.

JEGYZŐKÖNYV. Távol vannak: Barkó Béla, Kiss Ferenc, Nagy Attila közgyűlési tagok. Szám: 117-4/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2013. március 28-án 13.00 órára összehívott és a Baranya Megyei Kormányhivatal dísztermében (Pécs, Papnövelde u. 5.) megtartott

Részletesebben

Beszámoló a Baranya Megyei Önkormányzati Társulás 2003. évi tevékenységéről, gazdálkodásáról

Beszámoló a Baranya Megyei Önkormányzati Társulás 2003. évi tevékenységéről, gazdálkodásáról 1. Általános értékelés Beszámoló a Baranya Megyei Önkormányzati Társulás 2003. évi tevékenységéről, gazdálkodásáról A Társulás tagjainak létszáma alig változott. Az év folyamán 2 önkormányzat - Nemeske,

Részletesebben

NEKIK SIKERÜLT! 2012 ÉV

NEKIK SIKERÜLT! 2012 ÉV DÉL - BARANYA HATÁRMENTI TELEPÜLÉSEK EGYESÜLETE LEADER HELYI AKCIÓCSOPORT SZÉKHELY: 7827 BEREMEND, SZABADSÁG TÉR 1. IRODA: 7800 SIKLÓS, KÖZTÁRSASÁG TÉR 8. NEKIK SIKERÜLT! 2012 ÉV EMVA III. TENGELY FALUMEGÚJÍTÁS

Részletesebben

Melléklet: 3 db. A részletes leírás, illetve a melléklet szerinti számadatok alapján az alábbiak figyelembe vételét kérem a döntés meghozatala során:

Melléklet: 3 db. A részletes leírás, illetve a melléklet szerinti számadatok alapján az alábbiak figyelembe vételét kérem a döntés meghozatala során: Szentes Város Polgármesterétől 66 Szentes, Kossuth tér 6. U 1839-3/29. Tárgy: Az Önkormányzat 29. fejlesztési feladatainak meghatározása Melléklet: 3 db Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. február 15-i ülése. számú napirendi pontja

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. február 15-i ülése. számú napirendi pontja Egyszerű többség A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. február 15-i ülése. számú napirendi pontja Javaslat ingatlan részterületének kisajátítást helyettesítő adásvétel útján történő értékesítésére

Részletesebben

2008. május 7. IV. évfolyam 6. szám TARTALOM. Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 5. oldal

2008. május 7. IV. évfolyam 6. szám TARTALOM. Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 5. oldal DOMBÓVÁRI KÖZLÖNY 2008. május 7. IV. évfolyam 6. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 5. oldal 24/2008. (V. 7.) rendelet az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek bérletére

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Távol maradt: Babina Éva alpolgármester, Gáspár Imréné Koseluk Zsuzsanna képviselő.

JEGYZŐKÖNYV. Távol maradt: Babina Éva alpolgármester, Gáspár Imréné Koseluk Zsuzsanna képviselő. JEGYZŐKÖNYV Készült Balatonföldvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2014. március 13. napján tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Balatonföldvár - Városháza Jelen vannak: Holovits Huba

Részletesebben

Ügyiratszám: SMÖ/150-4/2015.

Ügyiratszám: SMÖ/150-4/2015. SOMOGY MEGYEI KÖZGYŰLÉS ELNÖKE 7400 KAPOSVÁR, Vármegyeháza, Fő utca 10. tel.: 82/898-246 e-mail: jako.gergely@som-onkorm.hu Ügyiratszám: SMÖ/150-4/2015. ELŐTERJESZTÉS a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési

Részletesebben

Petőfibánya Község Önkormányzata. 9/2008. (IV. 09.) rendelete

Petőfibánya Község Önkormányzata. 9/2008. (IV. 09.) rendelete Petőfibánya Község Önkormányzata 9/2008. (IV. 09.) rendelete az önkormányzati vagyonról és a vagyonnal való gazdálkodás egyes szabályairól szóló 24/2003. (XI. 27.) önkormányzati rendelete módosítására

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 848-1/2016.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 848-1/2016. 1/2016.(II.02.) KT Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 66/2014.(III.25.) 56/2015.(III.24.), 120/2015.(VIII.12.), 121/2015.(VIII.12.),246/2014.(XII.16.), 252/2014.(XII.16.), 52/2015.(III.24.),199/2015.(XII.15.),

Részletesebben

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2007. JÚNIUS 21-I ÜLÉSÉRE

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2007. JÚNIUS 21-I ÜLÉSÉRE E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2007. JÚNIUS 21-I ÜLÉSÉRE IKTATÓSZÁM: 131-11/2007. MELLÉKLETEK:6 DB TÁRGY: Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról,

Részletesebben

FELHALMOZÁSI KIADÁSOK

FELHALMOZÁSI KIADÁSOK Közlekedés Járdaépítés Kanizsai utcáról "SÁÉV" telepre (volt hajl. szállóhoz) 13 392 0 13 392 0 Járdaépítés Béla király utca jobb oldalán Benedek E. u.-tól a hídig 4 107 0 4 107 0 Járdaépítés a Csalogány

Részletesebben

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZLÖNYE

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZLÖNYE XXII. évfolyam 4. szám 2012. június 11. JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZLÖNYE A JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS HIVATALOS LAPJA TARTALOM Szám Tárgy Oldal I. SZEMÉLYI RÉSZ Z-1/2012. (VI.

Részletesebben

2013. február 26. 3. szám. Tartalomjegyzék. Szám Tárgy Oldal HATÁROZATOK

2013. február 26. 3. szám. Tartalomjegyzék. Szám Tárgy Oldal HATÁROZATOK 2013. február 26. 3. szám Tartalomjegyzék Szám Tárgy Oldal HATÁROZATOK 1/2013. (II. 14.) Kgy. Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról, az átruházott hatáskörben hozott döntésekről

Részletesebben

Döntés a Baranya Megyei Integrált Területi Programról. 20/2015. (V. 8.) Kgy. Határozat

Döntés a Baranya Megyei Integrált Területi Programról. 20/2015. (V. 8.) Kgy. Határozat KIVONAT A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2015. május 8-i ülésének jegyzőkönyvéből Tárgy: Döntés a Baranya Megyei Integrált Területi Programról 20/2015. (V. 8.) Kgy. Határozat A Baranya Megyei Önkormányzat

Részletesebben

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. március 25-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. március 25-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Polgármesteri Hivatal 4201 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300. Fax: 52/557-301. Email: polgmhiv@hajduszob.hu Szám: 6316/2010. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Balatonkeresztúr Község Polgármesterétől 8648 Balatonkeresztúr Ady u. 52. Telefon: 85/575-817, fax: 85/575-823. e-mail: keresztur@t-email.

Balatonkeresztúr Község Polgármesterétől 8648 Balatonkeresztúr Ady u. 52. Telefon: 85/575-817, fax: 85/575-823. e-mail: keresztur@t-email. Balatonkeresztúr Község Polgármesterétől 8648 Balatonkeresztúr Ady u. 52. Telefon: 85/575-817, fax: 85/575-823. e-mail: keresztur@t-email.hu M E G H Í V Ó Balatonkeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

AZ ÖNKORMÁNYZAT 2007. ÉVI FŐÖSSZESÍTŐJE. 2006. évi eredeti ei.

AZ ÖNKORMÁNYZAT 2007. ÉVI FŐÖSSZESÍTŐJE. 2006. évi eredeti ei. AZ ÖNKORMÁNYZAT 27. ÉVI FŐÖSSZESÍTŐJE 1. sz. melléklet 1. oldal MEGNEVEZÉS 26. évi 26. évi várható 27. évi Működési bevételek Önkormányzatok sajátos működési bevételei Támogatások Felhalm. és tőkejell.

Részletesebben

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 1/ 2009. (II.12.) sz. rendelete. az önkormányzat 2009. évi költségvetéséről

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 1/ 2009. (II.12.) sz. rendelete. az önkormányzat 2009. évi költségvetéséről Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 1/ 2009. (II.12.) sz. rendelete az önkormányzat 2009. évi költségvetéséről Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2009. (II.12.)

Részletesebben

TÉT VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9100 Tét, Fő u. 88. 266-20/2015.

TÉT VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9100 Tét, Fő u. 88. 266-20/2015. TÉT VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE ülésének könyvéből. 156/2015. (VI.26.) Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. június 26-i nyilvános ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató

Részletesebben

adatok ezer forintban

adatok ezer forintban 1. melléklet a 2/215.(II.12.) Makó Város Önkormányzat Képviselőtestületének önkormányzati rendeletéhez 3 Makó város Önkormányzata és intézményei 215. évi bevételi és kiadási ai adatok ezer forintban 215.

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 191/2005.(VII.27.) számú. h a t á r o z a t a

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 191/2005.(VII.27.) számú. h a t á r o z a t a NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 191/2005.(VII.27.) számú h a t á r o z a t a a Nyíregyháza, Rákóczi u. 104. szám alatti ingatlan hajléktalanok rehabilitációs otthona, valamint nappali melegedő

Részletesebben

R E N D E L E T. Vác Város Önkormányzat 2013. évi költségvetésének végrehajtásáról V Á C 2014.

R E N D E L E T. Vác Város Önkormányzat 2013. évi költségvetésének végrehajtásáról V Á C 2014. R E N D E L E T Vác Város Önkormányzat 2013. évi költségvetésének végrehajtásáról V Á C 2014. Vác Város Önkormányzat 13/2014. (IV. 25.) sz. rendelete a 2013. évi költségvetés végrehajtásáról Vác Város

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. N a p i r e n d

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. N a p i r e n d Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, IV. Béla u. 1. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2007. szeptember 17-i ülésének J E G Y Z Ő K Ö

Részletesebben

K I V O N A T. A Képviselı-testület 2011. október 27-i nyílt ülésének jegyzıkönyvébıl. 368/2011. (X.27.) számú h a t á r o z a t:

K I V O N A T. A Képviselı-testület 2011. október 27-i nyílt ülésének jegyzıkönyvébıl. 368/2011. (X.27.) számú h a t á r o z a t: K I V O N A T A Képviselı-testület 2011. október 27-i nyílt ülésének jegyzıkönyvébıl 368/2011. (X.27.) számú h a t á r o z a t: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselı-testülete a Köztársaság út 7. Társasház

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt.sz.: I. 2-307/2009. Üi.: Horváth Bernadett Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete MAKÓ TÁJÉKOZTATÓ Tárgy: Tájékoztató az önkormányzati beruházások

Részletesebben

A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 15/2004. (IV. 26.) Kgy. rendelete a Baranya Megyei Önkormányzat 2003. évi költségvetésének teljesítéséről

A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 15/2004. (IV. 26.) Kgy. rendelete a Baranya Megyei Önkormányzat 2003. évi költségvetésének teljesítéséről Baranya Megyei Önkormányzat Közlönye 1 A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 15/2004. (IV. 26.) Kgy. rendelete a Baranya Megyei Önkormányzat 2003. évi költségvetésének teljesítéséről A Baranya Megyei

Részletesebben

ÉMOP 3.1.2/C-2009-0001 MISKOLC BELVÁROS REHABILITÁCIÓJA SZAKMAI BESZÁMOLÓ

ÉMOP 3.1.2/C-2009-0001 MISKOLC BELVÁROS REHABILITÁCIÓJA SZAKMAI BESZÁMOLÓ ÉMOP 3.1.2/C-2009-0001 MISKOLC BELVÁROS REHABILITÁCIÓJA SZAKMAI BESZÁMOLÓ Projekt célja: A Belváros arculati, építészeti megújítása, egy funkciógazdag vonzó közösségi tér kialakítása kereskedelmi, turisztikai,

Részletesebben

Beszámoló a pályázatokról 2006-2010

Beszámoló a pályázatokról 2006-2010 Beszámoló a pályázatokról 2006-2010 1. Oktatás-nevelés területén Megkülönböztetett figyelmet kell fordítanunk az óvodai intézményeink teljes körő rekonstrukciójára, valamint a szükséges férıhelyek kialakítására.

Részletesebben

19/2013. (III. 28.) Kgy. határozat. Az Országos Területrendezési Terv felülvizsgálatának, módosítási javaslatának véleményezése

19/2013. (III. 28.) Kgy. határozat. Az Országos Területrendezési Terv felülvizsgálatának, módosítási javaslatának véleményezése 16/2013. (III. 28.) Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról, az átruházott hatáskörben hozott döntésekről és a két ülés közötti eseményekről A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése

Részletesebben

JAVASLAT egyes vagyoni kérdések rendezésére, valamint kapcsolódó rendeletek módosítására

JAVASLAT egyes vagyoni kérdések rendezésére, valamint kapcsolódó rendeletek módosítására 1. számú napirendi pont Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke Ikt. szám: 53-88/2011. Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László JAVASLAT egyes vagyoni kérdések rendezésére, valamint kapcsolódó

Részletesebben

I. pályázat Komplex bölcsődei fejlesztés Szombathelyen c. pályázat. Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata

I. pályázat Komplex bölcsődei fejlesztés Szombathelyen c. pályázat. Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata SZOMBATHELY MJV Önkormányzata Családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztése c. pályázati felhíváshoz (TOP-6.2.1-15) 2014-2020 Koncepcionális javaslat Készítette: Savaria

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 29-i nyílt üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 29-i nyílt üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1-18/2013/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 29-i nyílt üléséről.

Részletesebben

Tájékoztató szerződésmódosításról- Máriagyűdi Kegyhely rekonstrukciója, környezetrendezése és a kapcsolódó elektromos légkábel hálózat átépítése.

Tájékoztató szerződésmódosításról- Máriagyűdi Kegyhely rekonstrukciója, környezetrendezése és a kapcsolódó elektromos légkábel hálózat átépítése. Tájékoztató szerződésmódosításról- Máriagyűdi Kegyhely rekonstrukciója, környezetrendezése és a kapcsolódó elektromos légkábel hálózat átépítése. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/130 Beszerzés tárgya:

Részletesebben

K I V O N A T. Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése 2012. április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése 2012. április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése 2012. április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 48/2012. (IV. 26.) önkormányzati határozat: Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése felvette napirendjére -

Részletesebben

^LUMJÁJQJQS. Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. Tárgy: Javaslat a Gyöngyike Óvoda, a Gyöngyike Bölcsőde, a Gyermekek Átmeneti Otthona bővítésére

^LUMJÁJQJQS. Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. Tárgy: Javaslat a Gyöngyike Óvoda, a Gyöngyike Bölcsőde, a Gyermekek Átmeneti Otthona bővítésére . -,' ' 'la Kőbányai.,. v.- 1 ' -U'M nleí ülése Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. _._ Budapest, ^LUMJÁJQJQS. Tárgy: Javaslat a Gyöngyike Óvoda, a Gyöngyike Bölcsőde, a Gyermekek Átmeneti Otthona bővítésére Tisztelt

Részletesebben

Dr. Gyimesi László Tanácsnok

Dr. Gyimesi László Tanácsnok Előterjesztő: Nógrádi Tibor Ügyiratszám: Tárgy: döntések Móra Balázs Sport és Szabadidő Park megvalósításához szükséges Melléklet: 1 db térkép Az előterjesztéshez sürgősségi ad: Dr. Gyimesi László Tanácsnok

Részletesebben

Egyszerűsített tűzvédelmi terv készítésére kötelezett gazdálkodók köre

Egyszerűsített tűzvédelmi terv készítésére kötelezett gazdálkodók köre (A 10 hektár erősen vagy 20 hektár közepesen et kezelők listája) 303 Mecseki E. Zrt. Sellyei Erdészet 7960 Sellye Mátyás király u. 87. 70 Bogdása 41,10 21,50 74 Drávafok 2,30 75 Drávaiványi 0,40 403 Drávakeresztúr

Részletesebben

költségvetési ai AZ INTÉZMÉNYEK KÖLTSÉGVETÉSEIBEN TERVEZETT Intézményi ok mindösszesen: 19.725.425 346.018 20.071.443 Ebből: Közvilágítás áramdíja 275.000 41.000 316.000 Utak-hidak fennt., felúj., karbant.

Részletesebben

K I V O N A T. Készült: Vámosszabadi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

K I V O N A T. Készült: Vámosszabadi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének Községi Önkormányzat Vámosszabadi K I V O N A T Készült: Vámosszabadi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. szeptember 28-án (kedden) 18.00 órakor kezdődő soron következő nyilvános testületi

Részletesebben

I. Városi Művelődési Központ és Könyvtár

I. Városi Művelődési Központ és Könyvtár 9./a. sz. melléklet / 1.oldal Sorsz. Intézmény, vagyontárgy megnevezése Nyilvántartási érték (e Ft) I. Városi Művelődési Központ és Könyvtár B/ Korlátozottan forgalomképes vagyona Immateriális javak Alaptevékenység

Részletesebben

1. NAPIREND Ügyiratszám: 5/18.202/2006. E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2006. október 27-i ülésére.

1. NAPIREND Ügyiratszám: 5/18.202/2006. E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2006. október 27-i ülésére. 1. NAPIREND Ügyiratszám: 5/18.202/2006. E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2006. október 27-i ülésére. Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Meghívandó: 2006. évi költségvetésről

Részletesebben

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉSEKRŐL 1

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉSEKRŐL 1 Kimutatás 2008 a Veszprém Megyei Önkormányzat támogató által az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. tv. 15/A. (1) bekezdésében meghatározott, az államháztartás alrendszeréből nyújtott, nem normatív,

Részletesebben

K I V O N A T Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése 2013. április 25-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése 2013. április 25-i ülésének jegyzőkönyvéből 65/2013. (IV. 25.) önkormányzati határozat: K I V O N A T Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése 2013. április 25-i ülésének jegyzőkönyvéből Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése felvette napirendjére -

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 15-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 15-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Képviselő-testületének 2013. július 15-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott határozatainak tartalma Határozat száma Határozat tartalma 443/2013. (VII. 15.) Kt. számú határozat Felkérés jegyzőkönyv

Részletesebben

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2010. június 3-i rendes ülésére beterjesztett anyagok. I./D kötet

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2010. június 3-i rendes ülésére beterjesztett anyagok. I./D kötet I/D kötet 1. oldal Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2010. június 3-i rendes ülésére beterjesztett anyagok I./D kötet Fenntartói döntés létszámcsökkentésről az Exner Leó Óvodában... 2 Az

Részletesebben

A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT

A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT 2004. február 27. 3. szám A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT A KÖZGYŰLÉS HIVATALOS LAPJA Tartalomjegyzék Szám Tárgy Oldal SZEMÉLYI RÉSZ 2/2004. (II. 19.) Kgy. A Baranya Megyei Levéltár (Pécs) igazgatóhelyettese

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Kistolmács Község Képviselő-testületének 2016. március 1-jén 16.00 órakor tartott rendes nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Kistolmács Község Képviselő-testületének 2016. március 1-jén 16.00 órakor tartott rendes nyilvános üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült Kistolmács Község Képviselő-testületének 2016. március 1-jén 16.00 órakor tartott rendes nyilvános üléséről. Az ülés helye: Művelődési Ház Kistolmács Jelen vannak: Birkás

Részletesebben

Ráckeve, 2013. október 18.

Ráckeve, 2013. október 18. XXV. évfolyam 11. szám 2013. november Ára: 200 Ft VITA MIHI CHRISTUS, RERUM CONCORDIA FISCUS ** KRISZTUS AZ ÉN ÉLETEM, BÉKESSÉG A KINCS NEKEM Ráckevére látogatott Áder János köztársasági elnök Ráckeve,

Részletesebben

Tárgy: Javaslat a kötvény terhére vállalt kötelezettségekről szóló beszámolóra

Tárgy: Javaslat a kötvény terhére vállalt kötelezettségekről szóló beszámolóra 1 Előterjesztő: Készítette: Szitka Péter polgármester Feledi Jánosné osztályvezető Tárgy: Javaslat szóló beszámolóra Tisztelt Képviselő-testület! Kazincbarcika Város Önkormányzata a 275/2007. (IX.28.)

Részletesebben

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési Osztály. Ózd, 2016. május 12.

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési Osztály. Ózd, 2016. május 12. Javaslat támogatási kérelem benyújtására a TOP-1.4.1-15 kódszámú, Foglalkoztatás és az fejlesztésével című felhívásra a Katona József Úti Bölcsőde felújítása céljából Ózd, 2016. május 12. Előterjesztő:

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-1/9/2012. Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 20-án

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.március 27-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.március 27-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.március 27-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 55/2014. (III.27.) határozat: Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Határidő: értelem szerint Felelős: Gulyás László polgármester

Határidő: értelem szerint Felelős: Gulyás László polgármester Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 4-i rendkívüli, nyilvános ülésén hozott határozatok: 1/2013. (II. 4.) képviselő-testületi határozat ülésén az előterjesztést megtárgyalta

Részletesebben

Budapest IX. ker. Ráday u. 57. alatti ingatlan (hrsz: 36936) 1/1 tulajdoni hányadának értékesítésére

Budapest IX. ker. Ráday u. 57. alatti ingatlan (hrsz: 36936) 1/1 tulajdoni hányadának értékesítésére FEV IX. Ferencvárosi Vagyonkezelő és Városfejlesztő Zrt. 1. sz. melléklet INGATLANÉRTÉKESÍTÉSI PÁLYÁZAT Budapest IX. ker. Ráday u. 57. alatti ingatlan (hrsz: 36936) 1/1 tulajdoni hányadának értékesítésére

Részletesebben

Marcali Város Képviselőtestületének 16/2007.(VII. 06.) számú rendelete

Marcali Város Képviselőtestületének 16/2007.(VII. 06.) számú rendelete Marcali Város Képviselőtestületének 16/2007.(VII. 06.) számú rendelete az önkormányzat 2007. évi költségvetését megállapító 3/2007.(II.16.) számú rendelet módosításáról. Marcali Város Képviselő-testülete

Részletesebben

POLGÁRMESTER ELŐTERJESZTÉSE. Javaslat a 2006. évi költségvetésben oktatási intézmények állagmegóvására biztosított előirányzatok módosítására

POLGÁRMESTER ELŐTERJESZTÉSE. Javaslat a 2006. évi költségvetésben oktatási intézmények állagmegóvására biztosított előirányzatok módosítására ... napirendi pont POLGÁRMESTER ELŐTERJESZTÉSE Javaslat a 2006. évi költségvetésben oktatási intézmények állagmegóvására biztosított előirányzatok módosítására Az oktatási ágazatban 2006. évben rendelkezésre

Részletesebben

Javaslat Győr Megyei jogú Város Polgármesteri Hivatala 2005. évi pénzmaradványának és a 2005. évi záró mérlegben szereplő, 2005-ben átmenetileg szabad (likvid) pénzeszközök terhére vásárolt értékpapír

Részletesebben

A módosítások és kiegészítések az eredeti határozatban nem szerepelnek, nincsenek egységes szerkezetben!

A módosítások és kiegészítések az eredeti határozatban nem szerepelnek, nincsenek egységes szerkezetben! A Képviselı-testület 2009. évben hozott határozatai Figyelem! A módosítások és kiegészítések az eredeti határozatban nem szerepelnek, nincsenek egységes szerkezetben! 20/2009. (I.22.) esztergomi öh. Esztergom

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. február hó 3-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. február hó 3-án tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. február hó 3-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Ipari úti belterületbe vonási kérelem Iktatószám: 3971 / 2011.

Részletesebben

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 26/2013. (I. 30.) számú. h a t á r o z a t a. Újfehértó Város közterületi parkolási koncepciójáról

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. 26/2013. (I. 30.) számú. h a t á r o z a t a. Újfehértó Város közterületi parkolási koncepciójáról ÚJFEHÉRTÓ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA 4244 Újfehértó, Szent István út 10. Tel.:(42) 290 000 Fax: (42) 290 003 E-mail: polghiv@ujfeherto.hu Web: www.ujfeherto.hu K i v o n a t Újfehértó Város Önkormányzata

Részletesebben

Kelebia Községi Önkormányzat Képviselő-testülete. Jegyző könyv

Kelebia Községi Önkormányzat Képviselő-testülete. Jegyző könyv Kelebia Községi Jegyző könyv Készült Kelebia Községi 2010. április 29-én tartott üléséről. 9/2010. (IV.30.) sz. rendelet Rendelet alkotása az önkormányzat 2009. évi költségvetésének végrehajtásáról 10/2010.

Részletesebben

MAGYAR NEMZETI LEVÉLTÁR BARANYA MEGYEI LEVÉLTÁRA FONDJEGYZÉK

MAGYAR NEMZETI LEVÉLTÁR BARANYA MEGYEI LEVÉLTÁRA FONDJEGYZÉK MAGYAR NEMZETI LEVÉLTÁR BARANYA MEGYEI LEVÉLTÁRA 2016. 01. 04-ei állapot Tartalomjegyzék IV. MEGYEI TÖRVÉNYHATÓSÁGOK ÉS TÖRVÉNYHATÓSÁGI JOGÚ VÁROSOK...5 BARANYA VÁRMEGYE LEVÉLTÁRA...5 Az 1848-ig terjedő

Részletesebben

Vác Város Önkormányzat 2014. évi költségvetése

Vác Város Önkormányzat 2014. évi költségvetése Vác Város Önkormányzat 2014. évi költségvetése V Á C 2014. Vác Város Önkormányzat 5/2014.(II.21) sz. rendelete Vác Város Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Vác Város Képviselő-testület az Alaptörvény

Részletesebben

SZENTGOTTHÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉRTESÍTŐJE SZÁM T A R T A L O M OLDAL

SZENTGOTTHÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉRTESÍTŐJE SZÁM T A R T A L O M OLDAL 1 ÖNKORM ÉRT SZENTGOTTHÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉRTESÍTŐJE SZÁM T A R T A L O M OLDAL ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK 16/2005. (V. 27.)ÖKT.r. Szerve- 4. zeti és Működési Szabályzatáról, valamint mellékleteiről

Részletesebben

MAKÓ VÁROS FEJLESZTÉSI ELKÉPZELÉSEI A 2007-2013 KÖZÖTTI IDŐSZAKRA. A fejlesztés tárgya

MAKÓ VÁROS FEJLESZTÉSI ELKÉPZELÉSEI A 2007-2013 KÖZÖTTI IDŐSZAKRA. A fejlesztés tárgya A fejlesztés tárgya A becsült költségvetés (FT) 1. Az Újvárosi Óvoda felújítása, rekonstrukciója, tornaszobák kialakítása 242 000 000,00 2. A Kertvárosi Általános Iskola felújítása, infrastrukturális fejlesztése

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ács Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. október 27-én 16. 00 órakor a Polgármesteri Hivatal nagytermében megtartott üléséről. Jelen vannak: A csatolt jelenléti

Részletesebben

AZ ÖNKORMÁNYZAT 2009. ÉVI FŐÖSSZESÍTŐJE. 2009. évi MEGNEVEZÉS eredeti II. módosítás Teljesítés % előirányzat

AZ ÖNKORMÁNYZAT 2009. ÉVI FŐÖSSZESÍTŐJE. 2009. évi MEGNEVEZÉS eredeti II. módosítás Teljesítés % előirányzat AZ ÖNKORMÁNYZAT 2009. ÉVI FŐÖSSZESÍTŐJE 1. sz. melléklet 1. oldal MEGNEVEZÉS eredeti II. módosítás Teljesítés % előirányzat Működési bevételek 408 852 548 592 558 926 101,88 Önkormányzatok sajátos működési

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2012. december 14-ei ülésén hozott határozataiból:

K i v o n a t a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2012. december 14-ei ülésén hozott határozataiból: 462/2012. (XII. 14.) MÖK határozat 1. Előterjesztés a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat 2013. évi költségvetési gazdálkodásának átmeneti szabályairól szóló rendelet elfogadására, önkormányzati rendelet módosítására,

Részletesebben

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. május 21-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. május 21-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Polgármesteri Hivatal 4201 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300. Fax: 52/557-301. Email: polgmhiv@hajduszob.hu Szám: TI-147/2009. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Budafok-Tétény Budapest, XXII. kerületi Önkormányzat

Budafok-Tétény Budapest, XXII. kerületi Önkormányzat 1. sz. melléklet az előterjesztéshez M ű k ö d é s i b e v é t e l e k Pénzeszköz átvétel áht-n kívülről Támogatásértékű bevételek Továbbadási bevételek Sor- Intézményi Önkormányzat Önkormányzat Önkormányzat

Részletesebben

K I V O N A T. a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2010. szeptember 16-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2010. szeptember 16-i ülésének jegyzőkönyvéből Szám: 2-5/2010. K I V O N A T a Közgyűlése 2010. szeptember 16-i ülésének jegyzőkönyvéből A Tolna Megyei Közgyűlés 88/2010. (IX. 16.) közgyűlési határozata a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács

Részletesebben

K I V O N A T. 228/2015. számú Képviselő-testületi határozat:

K I V O N A T. 228/2015. számú Képviselő-testületi határozat: 503-228/2015. szám 228/2015. számú Képviselő-testületi határozat: Zárt ülésen kívánja tárgyalni a Képviselő testület Javaslat magasabb vezetői (igazgatói) megbízás a Városi Gondozási Központ intézményben,

Részletesebben

Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének. 2/2011.(III.01.) önkormányzati rendelete. az Önkormányzat 2011. évi költségvetéséről

Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének. 2/2011.(III.01.) önkormányzati rendelete. az Önkormányzat 2011. évi költségvetéséről Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének /.(III..) önkormányzati rendelete az Önkormányzat. évi költségvetéséről Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése az államháztartásról

Részletesebben

RÁCKEVE VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 20/2011.(VI.20.) rendelete

RÁCKEVE VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 20/2011.(VI.20.) rendelete RÁCKEVE VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 20/2011.(VI.20.) rendelete a Ráckeve város 2011. évi költségvetéséről szóló 6/2011.(II.28.) rendelete módosítására Ráckeve Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt.sz.: 1/141-1/2015/I. Üi.: Vargáné Nagy Éva Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete Jegyző MAKÓ ELŐTERJESZTÉS-RENDELETTERVEZET Tárgy: Rendelet-tervezet

Részletesebben

ÉRTÉKELÉSI SZAKVÉLEMÉNY

ÉRTÉKELÉSI SZAKVÉLEMÉNY ÉRTÉKELÉSI SZAKVÉLEMÉNY 1. Társasházi lakás Cím: Helyrajzi szám: 3000 Hatvan, Horváth Mihály út 12. 6/26. 3978/17/A/26 Az értékelés kelte: 2012.04.16 ALAPADATOK Ingatlan megállapított adatai Telek területe:

Részletesebben

Lezárható CÉDE, TEKI forrásokból megvalósult fejlesztések (2013. február 5-i állapot)

Lezárható CÉDE, TEKI forrásokból megvalósult fejlesztések (2013. február 5-i állapot) Lezárható CÉDE, TEKI forrásokból megvalósult fejlesztések [...]/2013. (02.15.) PMÖ határozat 1. melléklete 1. Abony szennyvízcsatorna hálózat kiépítése Törtelen, szennyvíztisztító bővítése Abonyban 130004920

Részletesebben

ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS. Postai irányítószám: 3780. Ország: HU Kapcsolattartási pont(ok): Címzett: Molnár Oszkár

ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS. Postai irányítószám: 3780. Ország: HU Kapcsolattartási pont(ok): Címzett: Molnár Oszkár HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELE NÉLKÜL INDULÓ ELJÁRÁS ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS 1. AJÁNLATKÉRŐ NEVE, CÍME ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONTOK Hivatalos név: Edelény Város Önkormányzata Postai cím: István király útja 52.

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. augusztus 3-án megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. augusztus 3-án megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

K I V O N A T. a képviselő-testület 2013. június 20-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. a képviselő-testület 2013. június 20-i ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T a képviselő-testület 2013. június 20-i ülésének jegyzőkönyvéből KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 98/2013. (VI. 20.) határozata Adósságátvállalás A képviselő-testület a polgármester

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XXI. (XLIX.) évfolyam 10. szám 2011. december 02. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 198/2011. (XI. 30.) MÖK határozat: Hetyei József megbízásáról a Bartók Béla

Részletesebben

Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014. (II.28.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről 1

Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014. (II.28.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről 1 Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014. (II.28.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről 1 Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3.

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. M E G H Í V Ó Sárvár város Önkormányzatának Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési Bizottsága

Részletesebben

Budafok-Tétény Budapest, XXII. kerületi Önkormányzat Pénzügyi Bizottság elnöke

Budafok-Tétény Budapest, XXII. kerületi Önkormányzat Pénzügyi Bizottság elnöke Budafok-Tétény Budapest, XXII. kerületi Önkormányzat Pénzügyi Bizottság elnöke ELŐTERJESZTÉS a Pénzügyi Bizottság 2012. december 12-i ülésére és a Képviselő-testület 2012. december 13-i ülésére Tárgy:

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XIII. KERÜLET ALPOLGÁRMESTERE Tárgy: Tájékoztató a társasházak hitelpályázati rendszerének működéséről. Tisztelt Képviselő-testület! Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat fontosnak

Részletesebben

Előterjesztés Biatorbágy Város Önkormányzata 2015. évi költségvetéséről szóló 5/2015. (II.27.) önkormányzati rendeletének módosításáról

Előterjesztés Biatorbágy Város Önkormányzata 2015. évi költségvetéséről szóló 5/2015. (II.27.) önkormányzati rendeletének módosításáról Előterjesztés Biatorbágy Város Önkormányzata 215. évi költségvetéséről szóló 5/215. (II.27.) önkormányzati rendeletének módosításáról Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testülete 5/215. (II.27.) önkormányzati

Részletesebben

Martfű Város Önkormányzatának VAGYONKIMUTATÁSA (részletezés) 2006. december 31-i állapotnak megfelelően

Martfű Város Önkormányzatának VAGYONKIMUTATÁSA (részletezés) 2006. december 31-i állapotnak megfelelően 9/a. sz. melléklet Martfű Város Önkormányzatának VAGYONKIMUTATÁSA (részletezés) 2006. december 31-i állapotnak megfelelően 2 Sorsz. Intézmény, vagyontárgy megnevezése Nyilvántartási érték (e Ft) 1. VÁROSI

Részletesebben