TORNATEREM IGÉNYLÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TORNATEREM IGÉNYLÉSI TÁJÉKOZTATÓ"

Átírás

1 TORNATEREM IGÉNYLÉSI TÁJÉKOZTATÓ Kedves Sprtlók! A 2012/13-as tanév kezdetével száms váltzás történik a Műegyetemen a testnevelés órai és az azn kívüli sprtlási lehetőségekkel kapcslatban. Ezzel a rövid tájékztatóval összefglaltuk számtkra a fntsabb tudnivalókat a féléves trnaterem igénylésről. Kérjük, lvassátk el figyelmesen és ha ezután is lenne még kérdésetek, frduljatk bátran sprtreferensünkhöz (Farkas Patrik, farkas.patrik@sc.bme.hu) vagy gyertek el augusztus 27-én (hétfő) 15 órára a K. épület 1. emelet 61-be, ahl személyesen is feltehetitek kérdéseitek a terembérléssel kapcslatban. Egyetemi Hallgatói Képviselet Szeptembertől ismét lehetősége lesz a sprtlni vágyó csapatknak, baráti köröknek a Műegyetem sprttermeiben edzeni. A Kármán Tódr Kllégium és a Bercsényi Kllégium trnatermein kívül, a BME Sprtközpnt (Bertalan Lajs utca 4-6., ÉL Épület) átadásával 4 új teremre is lehet igénylést leadni. Mivel ezeket a létesítményeket különböző szervezetek üzemeltetik, használati feltételeik és árszabásuk is eltérő. Az általáns tudnivalók után részletes infrmációt kaphattk a kllégiumi trnatermek és a BME Sprtközpnt terembérleti árairól és a fglalható idősávkról. Általáns tudnivalók A sprtterem bérlési igényeket a BME Egyetemi Hallgatói Képviselet hnlapján ( keresztül augusztus 21-től (kedd) augusztus 30. (csütörtök) 23:59-ig lehet leadni. Az igénylés leadásánál a csapatknak kötelező megadni: Csapatnév Sprtág Vezető neve, elérhetőségei (felelős a csapatért az egyetemi sprtlétesítményekben) Csapatnévsr, feltűntetve azt, hgy a csapatból ki rendelkezik aktív BME-s hallgatói jgvisznnyal. Melyik teremben, termekben szeretne sprtlni a csapat? Hány alkalmmal edzene egy héten a csapat? Melyik napkn, melyik idősávk felelnek meg a csapat számára? A csapat 3 legjbb eredménye az előző 2 évben (ha van).

2 Tvábbi fnts tudnivalók: Az igénylések leadása után a végleges terembesztás szeptember 2. (vasárnap) 12 órától az Egyetemi Hallgatói Képviselet hnlapján tekinthető meg. A hiánysan vagy a határidő után beérkező igényléseket nem áll módunkban elfgadni! Teremigénylések csak a teljes szemeszterre (2012/13./I.) adhatók le, eseti bérléssel kapcslatban a létesítmények üzemeltetőivel kell egyeztetni. Túljelentkezés esetén a HSB (Hallgatói Sprt Bizttság) a pályázó csapatk közül a minél több aktív hallgatói jgvisznyú műegyetemistát tartalmazó, illetve a sprtversenyeken eredményesebben szereplő csapatkat részesíti előnyben. A terembesztás eredményével kapcslatban fellebbezésre nincs lehetőség! A BME sprtlétesítményeiben az adtt időpntban csak az előre leadtt listán szereplő személyek sprtlhatnak. Azn csapatknak, akik a kllégiumi trnatermekben szeretnének sprtlni, a teremigénylés srán leadtt taglistában meg kell jelölniük maximum 4 kulcsfelelőst, akik jgsultságt kapnak a trnatermek kulcsainak felvételére a kllégiumk prtáin. A kllégiumi trnatermekbe valamint a BME Sprtközpnt pályáira csak lyan sprtcipőben lehet belépni, amely világs talpú, nem hagy nymt. A BME sprtlétesítményeiben a házirend betartása mindenki számára kötelező, ennek megszegése esetén az üzemeltető megtagadhatja a szabálytalankdótól a pályákn való sprtlást.

3 Kllégiumi trnatermek bérlése A Kármán Tódr Kllégium és a Bercsényi Kllégium trnatermei főként ksárlabdázásra, röplabdázásra, tllaslabdázásra és kispályás futballzásra alkalmasak. A kllégiumi trnatermek üzemeltetője a BME Kllégiumk Osztály, a terembérleti díjakat náluk kell befizetni. Fglalható idősávk: hétköznapkn: és hétvégén: A kllégiumi trnatermek esetén hétköznapnként 17 és 23 óra között csak 1,5 órás sávk fglalhatók le, így ebben az intervallumban az alábbi időpntkra lehet igénylést leadni: Árak a Bercsényi trnaterem esetén: BME-s csapatknak főidőben ( és ) 2000 Ft/pálya/óra. BME-s csapatknak főidőn kívül 1600 Ft/pálya/óra. Bercsényis kllégistáknak éjjel ( ) ingyenes. Árak a Kármán trnaterem esetén: BME-s csapatknak főidőben ( és ) 2500 Ft/pálya/óra. BME-s csapatknak főidőn kívül 2000 Ft/pálya/óra. Kármáns kllégistáknak éjjel ( ) ingyenes. A nem BME-s csapatknak a kllégiumi terembérléssel kapcslatban a BME Kllégiumk Osztállyal kell egyeztetni. Ha lemaradtál vlna a teremigénylésről, de szívesen edzenél valamelyik kllégium trnateremben, érdeklődj Csiki Tibrnál (kllegiumk@gmf.bme.hu) a szabad időpntkkal kapcslatban!

4 Pálya bérlés a BME Sprtközpntban sprtcsapatk számára szeptember 1-én a tanévnyitó után kerül sr a BME Sprtközpnt ünnepélyes átadásra. A Sprtközpntban két nagypálya, egy tatami brítású küzdősprt terem, egy multi-funkciós dühöngő terem, spinning terem, 4 squash pálya, kndi- és fitnesstermek valamint egy hárm emelet belmagasságú falmászó terem is helyet kaptt. A BME Sprtközpntban hétköznapkn 15 óráig testnevelés órák zajlanak, utána valamint hétvégente lehetőség van a trnatermek bérlésére. Ebben a tájékztatónkban csak a sprtcsapatk számára fnts infrmációkat gyűjtöttük össze, azaz a nagy pályákra, a küzdősprt teremre és a dühöngőre leadható igénylésekkel kapcslats tudnivalókat ismertetjük. A squash, kndi, spinning és falmászás időbesztásáról, árairól részletes infrmációt talál a Testnevelés és sprt a BME-n c. kiadványban vagy érdeklődjön a BME Sprtközpnt recepcióján vagy a BME Testnevelési Közpntban. A BME Sprtközpntban edzeni kívánó csapatk számára két idősáv különböztethető meg. Az egyik az Általáns idősáv hétköznapkn 15 órától kb óráig tart illetve a hétvégék nagy része is ebbe tartzik bele, míg a másik a Hallgatói kedvezményes sáv jellemzően a hétköznap estéket fedi le. Az egyetem lehetőséget biztsít arra, hgy diákjai esténként a Hallgatói kedvezményes sávban lcsóbban jóval a piaci árak alatt sprtlhassanak a Sprtközpntban. Azknak BME-s hallgatói csapatknak, baráti köröknek, akik ebben a sávban kívánnak edzeni, az Egyetemi Hallgatói Képviselet hnlapján keresztül kell benyújtani sprtterem igénylésüket (kllégiumi teremigényléssel azns módn). A hallgatói kedvezményes sávban csak egész órára vagy órákra lehet pályát fglalni! Abban az esetben, ha egy csapat számára nem felelnek meg az esti idősávk vagy az EHK felé leadtt teremigénylés srán nem kap trnatermet a kívánt időpntban, lehetősége van az Általáns idősávban termet bérelni. Ebben az esetben a BME Sprtközpnt üzemeltetőjéhez kell az igénylést benyújtani a BME Sprtközpnt recepcióján vagy Bachus Csabánál (bachus.csaba@upcmail.hu). A BME Sprtközpntban a két nagyterem ksárlabdázásra, kispályás futballzásra, röplabdázásra (szabványs pályaméret), flrballzásra, ping-png és tllaslabda edzésekre alkalmas elsősrban. A multifunkciós dühöngő terem közel 100 m 2 alapterületű és 3/3-as ketrecfcizásra valamint aerbikzásra használható. Az aerbikhz a terem mellett lévő szertárból mbil tükrök pillanatk alatt átguríthatók. A tatami szőnyeggel bríttt termet pedig a küzdősprtk és jóga kedvelőinek ajánljuk.

5 Általáns idősáv árai (ktatási és vizsganapkn tól, illetve ezen kívül) Multifunkciós ( dühöngő ) és küzdősprt termek árai BME hallgatóknak és dlgzóknak: Főidőben (hétköznapnként ) 1 alkalm 5990 Ft/pálya/óra 10 alkalm Ft/pálya/óra Főidőn kívül 1 alkalm 3990 Ft/pálya/óra 10 alkalm Ft/pálya/óra A fenti árak 8 fő/terem létszámig érvényesek, utána 500 Ft minden tvábbi fő. Nagy trnatermek árai BME hallgatóknak és dlgzóknak: 1 alkalm 8990 Ft/pálya/óra 10 alkalm Ft/pálya/óra 20 alkalm Ft/pálya/óra A fenti árak 12 fő/terem létszámig érvényesek, utána 500 Ft minden tvábbi fő Az általáns idősávban történő pályabérléssel kapcslatban az üzemeltetővel (Bachus Csaba, bachus.csaba@upcmail.hu) kell egyeztetni. Hsszú távú fglalás esetén tvábbi kedvezmények lehetségesek. Hallgatói kedvezményes sáv (C típusú jegy vagy bérlet sávja) Az esti idősávban kiemelten kedvezményes árn sprtlhatnak a BME Sprtközpntban az egyetem hallgatói. Erre a C típusú jegy vagy bérlet megvásárlásával van lehetőség. A C típusú jegyek vagy bérletek tanévkezdéstől a tavaszi félév kezdetéig, illetve a tavaszi félév kezdetétől a nyári szünet kezdetéig érvényesek. A C típusú jegyek vagy bérletek kiváltásáhz érvényes (vnalkóds) diákigazlvány vagy a KTH-ban előzetesen(!) igényelhető Sprtközpnt aznsító szükséges. Jegyárak C jegy 1 alkalmas Aktív hallgató: 400 Ft Passzív hallgató vagy (pályára) sprtköri csapattal érkező külsős: 500 Ft.

6 C14 bérlet - 14 alkalmas Aktív hallgató: 5000 Ft Passzív hallgató vagy (pályára) sprtköri csapattal érkező külsős: 6000 Ft. C30 bérlet 30 alkalmas Aktív hallgató: Ft Passzív hallgató vagy (pályára) sprtköri csapattal érkező külsős: Ft. A C típusú jeggyel és bérlettel a következő termeket lehet bérelni: Nagy trnaterem I. hétköznapnként ig: minimum 10 jegy vagy bérletegység Nagy trnaterem II. hétköznapnként ig: minimum 10 jegy vagy bérletegység Multifunkciós terem ( dühöngő ) hétfőtől csütörtökig óráig, vasárnap óráig minimum 6 jegy vagy bérletegység Küzdősprt-terem kedden és csütörtökön óráig minimum 8 jegy vagy bérletegység Amennyiben az adtt pályára a megadtt minimális személyek számánál kevesebben érkeztek meg, kilépéskr ennek a számnak az eléréséig tvábbi jegyeket vagy bérletegységeket kell érvényesítetni. Abban az esetben, ha a megadtt pályára az alapdíjhz megadtt minimális személyek számánál többen érkeznek, minden tvábbi 1., 3., 5. stb. belépő után kilépéskr egy ingyenjegy jár. Teremigénylések csak a teljes szemeszterre köthetőek, eseti bérlés ebben az idősávban nem lehetséges. Termet csak teljes órára lehet fglalni! Fnts tudnivaló, hgy BME-sek számára a Sprtközpnt kedvezményes használatáhz (C típusú belépőkhöz), a belépésnél: 1) igazlni kell, hgy a BME aktív hallgatójáról van szó 2) igazlni kell a személyaznsságt. A hallgatói státusz igazlásáhz a Neptunn keresztül a 068-as kérvényt kell leadni (Neptun/Ügyinézés/Kérvények), mellyel a hallgató kérvényezi, hgy státuszáról értesítsék a Sprtközpnt üzemeltetőjét, aki az erről szóló értesítést a kérvény elektrnikus elküldésének éjjelén meg is fgja kapni. Akik az adtt félévben felvettek testnevelés tantárgyat, azknak erre nincs szükségük, az ő aznsításuk autmatikus. A személyaznsításhz érvényes diákigazlvány, ennek hiányában a KTH-ban kiváltható Sprtközpnt aznsító kártya és fényképes igazlvány együttes bemutatása szükséges (ezt is a 068-as kérvényben kell jelezni).

Általános tudnivalók

Általános tudnivalók TORNATEREM IGÉNYLÉSI TÁJÉKOZTATÓ A 2015/16-OS TANÉV TAVASZI FÉLÉVÉRE Kedves Hallgatók, Sportbarátok! Röviden összefoglaltuk számotokra a fontosabb tudnivalókat a 2015/16-os tanév tavaszi félévére vonatkozó

Részletesebben

TORNATEREM IGÉNYLÉSI TÁJÉKOZTATÓ A 2017/2018-AS TANÉV TAVASZI FÉLÉVÉRE. Általános tudnivalók. Kedves Hallgatók, Sportbarátok!

TORNATEREM IGÉNYLÉSI TÁJÉKOZTATÓ A 2017/2018-AS TANÉV TAVASZI FÉLÉVÉRE. Általános tudnivalók. Kedves Hallgatók, Sportbarátok! TORNATEREM IGÉNYLÉSI TÁJÉKOZTATÓ A 2017/2018-AS TANÉV TAVASZI FÉLÉVÉRE Kedves Hallgatók, Sportbarátok! Röviden összefoglaltuk számotokra a fontosabb tudnivalókat a 2017/18-es tanév tavaszi félévére vonatkozó

Részletesebben

TORNATEREM IGÉNYLÉSI TÁJÉKOZTATÓ A 2018/2019-ES TANÉV TAVASZI FÉLÉVÉRE. Általános tudnivalók. Kedves Hallgatók, Sportbarátok!

TORNATEREM IGÉNYLÉSI TÁJÉKOZTATÓ A 2018/2019-ES TANÉV TAVASZI FÉLÉVÉRE. Általános tudnivalók. Kedves Hallgatók, Sportbarátok! TORNATEREM IGÉNYLÉSI TÁJÉKOZTATÓ A 2018/2019-ES TANÉV TAVASZI FÉLÉVÉRE Kedves Hallgatók, Sportbarátok! Röviden összefoglaltuk számotokra a fontosabb tudnivalókat a 2018/19-es tanév tavaszi félévére vonatkozó

Részletesebben

Általános tudnivalók

Általános tudnivalók TORNATEREM IGÉNYLÉSI TÁJÉKOZTATÓ A 2015/16-OS TANÉV ŐSZI FÉLÉVÉRE Kedves Hallgatók, Sportbarátok! Röviden összefoglaltuk számotokra a fontosabb tudnivalókat a2015/16-os tanév őszi félévére vonatkozó tornaterem

Részletesebben

TORNATEREM IGÉNYLÉSI TÁJÉKOZTATÓ A 2013/14-ES TANÉV TAVASZI

TORNATEREM IGÉNYLÉSI TÁJÉKOZTATÓ A 2013/14-ES TANÉV TAVASZI TORNATEREM IGÉNYLÉSI TÁJÉKOZTATÓ A 2013/14-ES TANÉV TAVASZI FÉLÉVÉRE Kedves Hallgatók, Sportbarátok! Röviden összefoglaltuk számotokra a fontosabb tudnivalókat a 2013/14-es tanév tavaszi félévére vonatkozó

Részletesebben

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem 1114 Budapest, Bartók Béla út 17. fsz Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Tel.

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem 1114 Budapest, Bartók Béla út 17. fsz Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Tel. 1 2 3 4 5 6 A mintatanterv tárgyai táblázatban összefoglalva: 7 8 9 10 kreditpont érdemjegy kreditpont kreditpontérdemjegy 30 11 megszerzett _ kreditpont érdemjegy teljesített _ kreditpont aktív_ félévek_

Részletesebben

Út a munkához program. Kőnig Éva Hajdúszoboszló 2009. június 9-11.

Út a munkához program. Kőnig Éva Hajdúszoboszló 2009. június 9-11. Út a munkáhz prgram Kőnig Éva Hajdúszbszló 2009. június 9-11. Az átalakítás céljai és alapelvei Célk: a segélyezettek munkaerőpiaci pzíciójának javítása, a segélyezés munka ellen ösztönző hatásának mérséklése,

Részletesebben

Hozzájárulás (ingatlan adatváltozás) :

Hozzájárulás (ingatlan adatváltozás) : LAKOSSÁGI JELZÁLOGKÖLCSÖN SZERZŐDÉSEK Ügyféltájékztató Flyósítás utáni flyamatk Helyrajzi szám váltzással járó hzzájárulás iránti kérelmek (ingatlanadatváltzás) Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbiakban tájékztatást

Részletesebben

VILMOS ENDRE SPORTCENTRUM (MALÉV USZODA)

VILMOS ENDRE SPORTCENTRUM (MALÉV USZODA) VILMOS ENDRE SPORTCENTRUM (MALÉV USZODA) NYITVA TARTÁS Az Uszoda nyitva tartása: A hétköznap: 6:00 21:00 A teljes nyitva tartási idő alatt legalább egy szabad sáv a lakosság számára rendelkezésre áll.

Részletesebben

Tájékoztató a 2015. évi pedagógiai-szakmai ellenőrzés (tanfelügyelet) és pedagógusminősítések szakértői feladataival kapcsolatban

Tájékoztató a 2015. évi pedagógiai-szakmai ellenőrzés (tanfelügyelet) és pedagógusminősítések szakértői feladataival kapcsolatban Tájékztató a 2015. évi pedagógiai-szakmai ellenőrzés (tanfelügyelet) és pedagógusminősítések szakértői feladataival kapcslatban Budapest, 2015. szeptember 21. 1 A 2015. év szeptemberében megkezdődött minősítésekkel

Részletesebben

VILMOS ENDRE SPORTCENTRUM (MALÉV USZODA)

VILMOS ENDRE SPORTCENTRUM (MALÉV USZODA) VILMOS ENDRE SPORTCENTRUM (MALÉV USZODA) NYITVATARTÁS Az Uszoda nyitvatartása: A hétköznap: 6:00 21:00 A teljes nyitvatartási idő alatt legalább egy szabad sáv a lakosság számára rendelkezésre áll. Hétvégén

Részletesebben

VILMOS ENDRE SPORTCENTRUM (MALÉV USZODA)

VILMOS ENDRE SPORTCENTRUM (MALÉV USZODA) VILMOS ENDRE SPORTCENTRUM (MALÉV USZODA) NYITVA TARTÁS Az Uszoda nyitva tartása: A hétköznap: 6:00 21:00 A teljes nyitva tartási idő alatt legalább egy szabad sáv a lakosság számára rendelkezésre áll.

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó A HELYI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐK ÉS POLGÁRMESTEREK ÉVI VÁLASZTÁSÁRÓL

T Á J É K O Z T A T Ó A HELYI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐK ÉS POLGÁRMESTEREK ÉVI VÁLASZTÁSÁRÓL T Á J É K O Z T A T Ó A HELYI ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐK ÉS POLGÁRMESTEREK 2014. ÉVI VÁLASZTÁSÁRÓL Dr. Áder Jáns, Magyarrszág köztársasági elnöke 2014. któber 12-ére tűzte ki a helyi önkrmányzati képviselők

Részletesebben

Európa Automatikus Szállítási Hűségprogram (ADR)

Európa Automatikus Szállítási Hűségprogram (ADR) Az előnyei Európa Autmatikus Szállítási Hűségprgram () Az egy havi rendeléseket kezelő prgram Üzletépítők és Elsőbbségi Vásárlók számára. Megkönnyíti a Nu Skin és Pharmanex termékek értékesítését, valamint

Részletesebben

Testnevelés és sport a BME-n

Testnevelés és sport a BME-n 1 Testnevelés és sport a BME-n 2012-2013 3 Bevezető Az egyetemi sportban is kell gazdálkodni! á A BME sportjának most lezáruló reformja egybeforr az egyetemi sportlétesítmények és azok használatának átalakítási

Részletesebben

Felhívás. Csoportos tehetségsegítő tevékenységek megvalósítására. a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 azonosítószámú Tehetséghidak Program

Felhívás. Csoportos tehetségsegítő tevékenységek megvalósítására. a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 azonosítószámú Tehetséghidak Program Felhívás Csprts tehetségsegítő tevékenységek megvalósítására a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 aznsítószámú című kiemelt prjekt keretében A Tehetséghidak Prjektirda a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 aznsító számú 1

Részletesebben

Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Tanulmányi Hivatal

Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Tanulmányi Hivatal HASZNOS TUDNIVALÓK (határidős jegyzék előzetes) 2019/2020 tanév őszi félév AUGUSZTUS 1-29. csütörtök A ban az ügyfélfogadás szünetel 20. kedd Államalapítás Ünnepe 21. szerda Beiratkozási előkészületek

Részletesebben

Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés

Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés Tanácsadás Pályázatírás Támgatás lehívása Utókövetés Prttípus, termék-, technlógia- és szlgáltatásfejlesztés Gazdaságfejlesztési és Innvációs Operatív Prgram KÓDSZÁM GINOP-2.1.7-15 A pályázati kiírás a

Részletesebben

Vezetéstechnikai tréningprogram

Vezetéstechnikai tréningprogram A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a 2014-2016. évi Közúti Közlekedésbiztnsági Akcióprgram és Intézkedési Terv keretében pályázatt hirdet Vezetéstechnikai tréningprgram címen C kategória 1. TARTALOM 2.

Részletesebben

Testnevelés és sport a BME-n 2012-2013

Testnevelés és sport a BME-n 2012-2013 1 Testnevelés és sport a BME-n 2012-2013 3 Bevezető Az egyetemi sportban is kell gazdálkodni! á A BME sportjának most lezáruló reformja egybeforr az egyetemi sportlétesítmények és azok használatának átalakítási

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló törvény követelményeinek betartásáról

HIRDETMÉNY. A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló törvény követelményeinek betartásáról HIRDETMÉNY A pénzmsás és a terrrizmus finanszírzása megelőzéséről és megakadályzásáról szóló törvény követelményeinek betartásáról Az Erste Bank Hungary Zrt. (tvábbiakban Bank), mint a 2007. évi CXXXVI.

Részletesebben

VIK Hallgatói Képviselet Kari BME ösztöndíj

VIK Hallgatói Képviselet Kari BME ösztöndíj VIK Hallgatói Képviselet Kari BME ösztöndíj Pályázati felhívás a 2017/18. tanév őszi félévére A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudmányi Egyetem (BME) Villamsmérnöki és Infrmatikai Kar Hallgatói Képviselet

Részletesebben

II. Vasvári Pál Általános Iskolai Tagintézmény Újfehértó, Kökény u. 22. Helyiség Terület (m2) Bérleti díj (áfá-val)

II. Vasvári Pál Általános Iskolai Tagintézmény Újfehértó, Kökény u. 22. Helyiség Terület (m2) Bérleti díj (áfá-val) 1. számú melléklet a 7/2015. (I. 28.) számú határozathoz Az önkormányzat tulajdonában lévő helyiségek valamint a Városi Sportlétesítmény (4244. Újfehértó, Vasvári Pál utca 15.) bérleti díjai 2015. február

Részletesebben

1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma; elektronikus levelezési címe

1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma; elektronikus levelezési címe és útfelújítás építési beruházás kivitelezői feladatainak ellátása AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS - módsításkkal egységes szerkezetben II.- - Huszártelep területi és társadalmi reintegrációja (ÉAOP-5.1.1/B-09-2f-2012-0002-Szciális

Részletesebben

ÜGYVITELI SZABÁLYZAT

ÜGYVITELI SZABÁLYZAT ÜGYVITELI SZABÁLYZAT Az Internatinal Plice Assciatin (Nemzetközi Rendőrszövetség) Magyar Szekció Elnöksége (tvábbiakban Elnökség) az Egyesületekről szóló 1989. évi II. tv. és Alapszabályának rendelkezéseire

Részletesebben

FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉSRE JÁRÓ HALLGATÓK TÁJÉKOZTATÓJA 2018/2019. TANÉV II. FÉLÉV

FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉSRE JÁRÓ HALLGATÓK TÁJÉKOZTATÓJA 2018/2019. TANÉV II. FÉLÉV FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉSRE JÁRÓ HALLGATÓK TÁJÉKOZTATÓJA 2018/2019. TANÉV II. FÉLÉV Kivonat a Tanulmányi Osztály által kiadott: NAPPALI ÉS LEVELEZŐ TAGOZATOS HALLGATÓK TÁJÉKOZTATÓJA 1. számú tájékoztató

Részletesebben

K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat 2016 pályázati felhívás

K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat 2016 pályázati felhívás K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasr 9. telefn: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat 2016 pályázati felhívás

Részletesebben

K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat 2017 pályázati felhívás

K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat 2017 pályázati felhívás K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasr 9. telefn: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat 2017 pályázati felhívás

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSOK ADÓZÁSA, KÖLTSÉGVETÉSI KAPCSOLATAIK ELLENŐRZÉSE

VÁLLALKOZÁSOK ADÓZÁSA, KÖLTSÉGVETÉSI KAPCSOLATAIK ELLENŐRZÉSE VÁLLALKOZÁSOK ADÓZÁSA, KÖLTSÉGVETÉSI KAPCSOLATAIK ELLENŐRZÉSE a tantárgy tematikája és követelménye, 2015-2016. tanév, 2. félév Pénzügy mesterképzési szak, levelező tagzat Tantárgy megnevezése, kód: Szak,

Részletesebben

K6/B. sz. melléklet. Lehetséges hitelcélok: A kölcsönterméket felhasználási hitelcél megjelölése nélkül lehet igényelni.

K6/B. sz. melléklet. Lehetséges hitelcélok: A kölcsönterméket felhasználási hitelcél megjelölése nélkül lehet igényelni. Lehetséges hitelcélk: A kölcsönterméket felhasználási hitelcél megjelölése nélkül lehet igényelni. Az igényelhető hitel devizaneme: Frint A kölcsönügylet alanya lehet: Adós, Adóstárs Az Igénylő hitelezhetőségének

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT BELCHIM CROP PROTECTION

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT BELCHIM CROP PROTECTION ADATVÉDELMI NYILATKOZAT BELCHIM CROP PROTECTION (Érvényes 2018. május 25-től) A jelen adatvédelmi nyilatkzatt az Ön személyes adatainak a jelen nyilatkzatban feltüntetett kezeléséért közvetlenül vagy a

Részletesebben

A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ

A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Látgató! A Hungar Classic Kft. a webldalunkn keresztül rögzített személyes adatkra vnatkzóan az alábbiakról kívánja Önt

Részletesebben

3/2019. ( ) SZ. DÉKÁNI UTASÍTÁS 2019/2020. TANÉV IDŐBEOSZTÁSA BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR

3/2019. ( ) SZ. DÉKÁNI UTASÍTÁS 2019/2020. TANÉV IDŐBEOSZTÁSA BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR 3/2019. (06. 12.) SZ. DÉKÁNI UTASÍTÁS AZ ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR 2019/2020. TANÉV IDŐBEOSZTÁSA Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Részletesebben

Közzétételi lista. 2016/17-es tanév. 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztáshoz

Közzétételi lista. 2016/17-es tanév. 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztáshoz Közzétételi lista 2016/17-es tanév Az intézmények eredményességéről, felkészültségéről, személyi feltételeihez (személyes adatkat nem sértve) kapcslódó infrmációkról a szülőket tájékztatni szükséges, melynek

Részletesebben

A csatlakozás érdekében a Csatlakozó adatkezelőnek az alábbi folyamat szerint kell informatikai rendszerének csatlakozását megvalósítani:

A csatlakozás érdekében a Csatlakozó adatkezelőnek az alábbi folyamat szerint kell informatikai rendszerének csatlakozását megvalósítani: Melléklet 1 A Csatlakzás eljárásrendje A csatlakzás érdekében a Csatlakzó adatkezelőnek az alábbi flyamat szerint kell infrmatikai rendszerének csatlakzását megvalósítani: 1. Regisztráció a https://e-egeszsegugy.gv.hu/ekapu

Részletesebben

ADATVÉDELMI és COOKIE SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI és COOKIE SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI és COOKIE SZABÁLYZAT A jelen adatvédelmi szabályzat azkat a személyes adatkat ismerteti, amelyek gyűjtésére, létrehzására (kezelésére) akkr kerül sr, amikr Ön a Be Smart Klub webldalait ( Webldalak

Részletesebben

Szolgáltatási Rend. GRÁTISZ Kommunikációs és Jelnyelvi Tolmács Központ Heves Megyei Közhasznú Egyesülete

Szolgáltatási Rend. GRÁTISZ Kommunikációs és Jelnyelvi Tolmács Központ Heves Megyei Közhasznú Egyesülete Szlgáltatási Rend GRÁTISZ Kmmunikációs és Jelnyelvi Tlmács Közpnt Heves Megyei Közhasznú Egyesülete Elláttt terület: Heves megye Címünk: 3300 Eger, Telekessy u. 8. fszt. 4. Nyitvatartási rend: hétfő szerda

Részletesebben

KOLOZSVÁRI SPORTCENTRUM LAKOSSÁGI HASZNÁLATI RENDJE

KOLOZSVÁRI SPORTCENTRUM LAKOSSÁGI HASZNÁLATI RENDJE KOLOZSVÁRI SPORTCENTRUM LAKOSSÁGI HASZNÁLATI RENDJE ELŐTERJESZTÉS 2016. MÁJUS 10. VIADUKT SPORT NONPROFIT KFT. BEVEZETŐ Az alábbi használati rend a Kolozsvári utcai sportcentrumban megvalósult nagy műfüves

Részletesebben

ELTE EGYETEMI HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT

ELTE EGYETEMI HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Az ELTE rektra és az Egyetemi Hallgatói Önkrmányzat elnöke pályázatt ír ki a hallgatók kulturális tevékenységének támgatására. Kulturális támgatásra pályázni lehet különösen a következő céllal: - egyetemi,

Részletesebben

Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Tanulmányi Hivatal

Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Tanulmányi Hivatal FEBRUÁR 1. péntek 2. szombat 3. vasárnap 4. hétfő 20 00 A 2018/2019. tanév őszi félévi vizsgajelentkezés és vizsgaidőszak utolsó Előzetes kurzusfelvétel utolsó Rangsorolásos kurzusfelvétel első Értékelésre

Részletesebben

Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Tanulmányi Hivatal

Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Tanulmányi Hivatal AUGUSZTUS 1. szerda 2. csütörtök 3. péntek 4. szombat 5. vasárnap 6. hétfő 7. kedd 8. szerda 9. csütörtök 10. péntek 11. szombat 12. vasárnap 13. hétfő 14. kedd 15. szerda 16. csütörtök 17. péntek 18.

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Az Ön csapata a TOP tisztaságért!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc

Részletesebben

FELHÍVÁS. A felhívás címe: Felzárkóztató egészségügyi ápolói szakképzési programok. A felhívás kódszáma: EFOP-3.8.1-14

FELHÍVÁS. A felhívás címe: Felzárkóztató egészségügyi ápolói szakképzési programok. A felhívás kódszáma: EFOP-3.8.1-14 EFOP_3.8.1-14 FELHÍVÁS Az egészségügyi ellátórendszerben dlgzó, OKJ előtti szakképesítéssel rendelkezők számára az OKJ-s szakképesítés megszerzése támgatásának megvalósítására A felhívás címe: Felzárkóztató

Részletesebben

Belföldi behajtás/2016.

Belföldi behajtás/2016. VÉGSŐ AJÁNLATTÉTEL FELHÍVÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM 1. Az ajánlatkérés célja: I. Fejezet KÖZBESZERZÉSI MŰSZAKI LEÍRÁS /Specifikáció/ Belföldi behajtás/2016. Nemzeti Útdíjfizetési Szlgáltató

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT) április 5. I. TÁRSASÁGUNK PANASZKEZELÉSI RENDJE

PANASZKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT) április 5. I. TÁRSASÁGUNK PANASZKEZELÉSI RENDJE PANASZKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT) 2019. április 5. Az O.F.SZ. Országs Fizetési Szlgáltató Zrt. (a tvábbiakban: Társaság) törekvése, hgy termékeivel, szlgáltatásaival és ügyfélkiszlgálásával

Részletesebben

Turisztikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése c. konstrukciójához. Kódszám: DDOP-2.1.1/D-12, KDOP-2.1.1/D-12, NYDOP-2.1.1/F-12 DAOP-2.1.

Turisztikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése c. konstrukciójához. Kódszám: DDOP-2.1.1/D-12, KDOP-2.1.1/D-12, NYDOP-2.1.1/F-12 DAOP-2.1. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Dél-Alföldi Operatív Prgram Dél-Dunántúli Operatív Prgram Észak-Alföldi Operatív Prgram Észak-Magyarrszági Operatív Prgram Közép-Dunántúli Operatív Prgram Nyugat-Dunántúli Operatív

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Hatálys: v1_2017. január 23-tól Tartalmjegyzék ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ... 3 1. Bevezető rendelkezések... 3 2. Az adatkezelő és az adatfeldlgzó... 4 3. A kezelt adatk köre, az adatk

Részletesebben

BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ

BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ NYITVATARTÁS Az Uszoda nyitvatartása: Hétköznap: 6:00 21:00 A teljes nyitvatartási idő alatt legalább egy szabad sáv a lakosság számára rendelkezésre áll. Hétvégén és

Részletesebben

Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Tanulmányi Hivatal

Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Tanulmányi Hivatal SZEPTEMBER 1. péntek 2. szombat 3. vasárnap 4. hétfő 20 00 Előzetes kurzusfelvétel Rangsorolásos kurzusfelvétel A 2017/2018. tanév őszi félévére vonatkozó, kizárólag a 2017. július 10. után keletkezett

Részletesebben

KOLOZSVÁRI UTCAI SPORTCENTRUM HASZNÁLATI RENDJE

KOLOZSVÁRI UTCAI SPORTCENTRUM HASZNÁLATI RENDJE KOLOZSVÁRI UTCAI SPORTCENTRUM HASZNÁLATI RENDJE Biatorbágy Város Önkormányzata által, a Viadukt Sport Egyesület jóvoltából és támogatásával, a Magyar Labdarúgó Szövetség Országos Pályaépítési Programjának

Részletesebben

Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Tanulmányi Hivatal

Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Tanulmányi Hivatal FEBRUÁR 1. péntek 2. szombat 3. vasárnap 4. hétfő 20 00 őszi félévi vizsgajelentkezés és vizsgaidőszak utolsó Előzetes kurzusfelvétel utolsó Rangsorolásos kurzusfelvétel első Értékelésre vonatkozó adattal

Részletesebben

Mottóm erre az évre: urban-eve.hu Minden jog fenntartva!

Mottóm erre az évre: urban-eve.hu Minden jog fenntartva! 2013 Mttóm erre az évre: E napló tulajdnsa Nevem: Lakcímem: Telefnszámm: _ E-mail címem: Ezt kell rólam tudni 2013-ban leszek éves. Kedvenc színem a. Kedvenc könyvem:. Kedvenc filmem:. Kedvenc színésze(i)m:.

Részletesebben

Kreditátviteli kérelem csakis a NEPTUN tanulmányi rendszeren keresztül, elektronikus formában adható le.

Kreditátviteli kérelem csakis a NEPTUN tanulmányi rendszeren keresztül, elektronikus formában adható le. Tárgy: Kreditátviteli kérelmek_2016/2017/2 félév Tisztelt Hallgató! Ezúton szeretnénk tájékoztatni arról, hogy a 2016/2017. tanév tavaszi félévétől kezdődően a kreditátviteli kérelmek a korábban megszokott

Részletesebben

"-- 'AlJ ~ ///1/ l. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere

-- 'AlJ ~ ///1/ l. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Alplgármestere Előterjesztés a kőbányai hátránys helyzetű gyermekek sprtcélú, valamint hazánkat nemzetközi szinten képviselő gyermekek sprttevékenysége 2011.

Részletesebben

INTEGRÁLT NYOMONKÖVETŐ RENDSZER

INTEGRÁLT NYOMONKÖVETŐ RENDSZER EDUSZAB: 28/342B (FNY1) Educati Társadalmi Szlgáltató Nnprfit Kft. INTEGRÁLT NYOMONKÖVETŐ RENDSZER Adatkarbantartó - Felhasználói kézikönyv Educati Társadalmi Szlgáltató Nnprfit Kft. Prjekt megnevezése:

Részletesebben

Hasznos tudnivalók (határidős jegyzék) 2015/2016 tanév őszi félév

Hasznos tudnivalók (határidős jegyzék) 2015/2016 tanév őszi félév NAP IDŐ ESEMÉNY SZEPTEMBER 1. kedd Pótbeiratkozás 2. szerda 3. csütörtök Rangsorolásos kurzusfelvétel 8 00 Versenyjelentkezés első 4. péntek 12 00 Személyes megjelentést igénylő regisztráció (tanulmányok

Részletesebben

Kari BME ösztöndíj 2017/18. tanév őszi félév

Kari BME ösztöndíj 2017/18. tanév őszi félév A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (Egyetem) Építészmérnöki Kar (Kar) Hallgatói Képviselet (Építész HK) ösztöndíj pályázatot hirdet az Egyetem Térítési és Juttatási Szabályzat (TJSZ) 11.

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Gyermekvédelmi gyámi témájú alapképzésen való részvételre Kódszáma: T5410-Gy-4/2014

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Gyermekvédelmi gyámi témájú alapképzésen való részvételre Kódszáma: T5410-Gy-4/2014 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Gyermekvédelmi gyámi témájú alapképzésen való részvételre Kódszáma: T5410-Gy-4/2014 I. A pályázat tárgya A Nemzeti Család- és Szciálplitikai Intézet és az Apr Vilms Katlikus Főiskla

Részletesebben

BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ

BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ NYITVA TARTÁS Az Uszoda nyitva tartása: Hétköznap: 6:00 21:00 A teljes nyitva tartási idő alatt legalább egy szabad sáv a lakosság számára rendelkezésre áll. Hétvégén

Részletesebben

A KORSZERŰ OKTATÁS KIHÍVÁSAI

A KORSZERŰ OKTATÁS KIHÍVÁSAI FELHÍVÁS AZ ÚJVIDÉKI EGYETEM SZABADKAI MAGYAR TANNYELVŰ TANÍTÓKÉPZŐ KAR NEMZETKÖZI TUDOMÁNYOS KONFERENCIÁJÁRA A knferencia időpntja: 2017. któber 19 21. A knferencia helyszíne: A Magyar Tannyelvű Tanítóképző

Részletesebben

K i v o n a t. Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének május 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének május 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. május 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének 122/2016. (V.26.) határozata

Részletesebben

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem 4/2018. (XII. 18.) számú Rektori Utasítás A 2019/2020-as tanév időbeosztásáról Hatályba lépés napja: 2019. augusztus 15. A hatályba lépéssel egyidejűleg hatályon

Részletesebben

Mottóm erre az évre: urban-eve.hu Minden jog fenntartva!

Mottóm erre az évre: urban-eve.hu Minden jog fenntartva! Mttóm erre az évre: urban-eve.hu Minden jg fenntartva! E napló tulajdnsa Nevem: Lakcímem: Telefnszámm: _ E mail címem: Ezt kell rólam tudni 2015 ben leszek éves. Kedvenc színem a. Kedvenc könyvem:. Kedvenc

Részletesebben

Kari BME ösztöndíj JOGOSULT HALLGATÓK

Kari BME ösztöndíj JOGOSULT HALLGATÓK A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (Egyetem) Építészmérnöki Kar (Kar) Hallgatói Képviselet (Építész HK) ösztöndíj pályázatot hirdet az Egyetem Térítési és Juttatási Szabályzat (TJSZ) 11.

Részletesebben

Csapata erősítésére keres gyakornokot a Kultúra.hu. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal a takacs.erzsbet@kortarsmedia.hu címre várjuk.

Csapata erősítésére keres gyakornokot a Kultúra.hu. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal a takacs.erzsbet@kortarsmedia.hu címre várjuk. Csapata erősítésére keres gyakrnkt a Kultúra.hu Téged keresünk, ha életed az újságírás, ha kultúrafgyasztó vagy miközben pedig tárlatról tárlatra jársz, és kedvenc íród könyveit keresed a plcn, a kultúra

Részletesebben

Pályázati felhívás - Károli Gáspár Ösztöndíj 2016/2017. tanév őszi félév

Pályázati felhívás - Károli Gáspár Ösztöndíj 2016/2017. tanév őszi félév Pályázati felhívás - Kárli Gáspár Ösztöndíj 2016/2017. tanév őszi félév Elsőéves, másdéves és harmadéves önköltséges hallgatók számára I. Tájékztató a 2016/2017. tanév őszi félévében meghirdetett Kárli

Részletesebben

A Lippói Gárdonyi Géza Általános Iskola panaszkezelési szabályzata

A Lippói Gárdonyi Géza Általános Iskola panaszkezelési szabályzata A Lippói Gárdnyi Géza Általáns Iskla panaszkezelési szabályzata A Lippói Gárdnyi Géza Általáns Iskla Szervezeti és Működési Szabályzatának melléklete Panaszkezelési rend a Lippói Gárdnyi Géza Általáns

Részletesebben

NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET óvodák számára "Zöld Óvoda" cím elnyerésére

NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET óvodák számára Zöld Óvoda cím elnyerésére Az Oktatási és Kulturális Minisztérium és a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium megbízásából az Oktatási és Kulturális Minisztérium Támgatáskezelı Igazgatósága A pályázat célja: NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET

Részletesebben

A Mastercard Magyarország 2010. téli PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és játékszabályzata ( Játékszabályzat )

A Mastercard Magyarország 2010. téli PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és játékszabályzata ( Játékszabályzat ) 1. Szervező MasterCard Eurpe Sprl Magyarrszági Kereskedelmi Képviselete 1062 Budapest, Váci út 1-3. C. ép. 4. em. A Mastercard Magyarrszág 2010. téli PayPass nyereményjátékának hivatals részvételi és játékszabályzata

Részletesebben

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM REKTORI HIVATAL OKTATÁSI IGAZGATÓSÁG. Tanulmányi ügyrend 1. FÜZET A FELVÉTELI ELJÁRÁS

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM REKTORI HIVATAL OKTATÁSI IGAZGATÓSÁG. Tanulmányi ügyrend 1. FÜZET A FELVÉTELI ELJÁRÁS BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM REKTORI HIVATAL OKTATÁSI IGAZGATÓSÁG Tanulmányi ügyrend 1. FÜZET A FELVÉTELI ELJÁRÁS Érvényes 2005 évre VÉGREHAJTÁSI UTASÍTÁS a BME Felvételi szabályzatáhz

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK PECSÉTMESTER.HU BÉLYEGZŐ WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK legutóbb módsítva: 2012. június 10. napján I. A Pecsétmester webáruház tulajdnsa, üzemeltetője Cégnév: MuntainValley Kereskedelmi és Szlgáltató

Részletesebben

A VÁLLALKOZÁSBARÁT ÖNKORMÁNYZAT VÁLLALKOZÓI INFORMÁCIÓS KÖZPONT

A VÁLLALKOZÁSBARÁT ÖNKORMÁNYZAT VÁLLALKOZÓI INFORMÁCIÓS KÖZPONT 02 A VÁLLALKOZÁSBARÁT ÖNKORMÁNYZAT Székesfehérvár Megyei Jgú Várs Önkrmányzata 2006 któberében támgatást nyert az Európai uniós INTERREG IIIC prgram keretében a MODELE prjektben való részvételre, és alprjekt

Részletesebben

MME KOMMUNIKÁCIÓS SZABÁLYZAT

MME KOMMUNIKÁCIÓS SZABÁLYZAT A MAGYAR MADÁRTANI ÉS TERMÉSZETVÉDELMI EGYESÜLET (MME) KOMMUNIKÁCIÓS SZABÁLYZATA Hatálys: 2016. nvember 4.-től. Jóváhagyta az Elnökség E/16/21 döntése alapján. Budapest, 2016. nvember 4. Bajr Zltán elnök

Részletesebben

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT

KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT KOLLÉGIUMI FELVÉTELI SZABÁLYZAT a 2016/2017. tanév őszi félévére I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK (1) Jelen szabályzat a BME án hallgatói és doktorandusz jogviszonnyal rendelkező hallgatókra vonatkozik. (2)

Részletesebben

Projektzárási használati útmutató

Projektzárási használati útmutató Prjektzárási használati útmutató Tartalmjegyzék I. Prjektzárási dkumentáció minimális tartalma:... 2 A Kifizetési kérelem és Záró Prjekt Előrehaladási Jelentés (ZPEJ) nymtattt váltzata (5. számú melléklet)...

Részletesebben

Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Tanulmányi Hivatal

Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Tanulmányi Hivatal SZEPTEMBER 1. csütörtök 2. péntek 3. szombat 4. vasárnap 5. hétfő 6. kedd 7. szerda 20 00 10 00 Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Tanulmányi Hivatal Előzetes kurzusfelvétel Rangsorolásos

Részletesebben

Verzió 1.2 2009.11.27. CompLex Officium Felhasználói kézikönyv

Verzió 1.2 2009.11.27. CompLex Officium Felhasználói kézikönyv Verzió 1.2 2009.11.27. CmpLex Officium Felhasználói kézikönyv CmpLex Officium felhasználói kézikönyv Tartalmjegyzék 1 Bevezetés... 3 1.1 Rendszerkövetelmények... 3 1.2 Fgalmtár... 3 2 Officium lehetőségek...

Részletesebben

AKTIV Program 2010 ősz.

AKTIV Program 2010 ősz. AKTIV Prgram 2010 ősz. Szervező: Alba Regia Atlétikai Klub (ARAK) A verseny célja: Versenyzési lehetőség biztsítása a 6-12 éves gyermekek számára, az atlétika versenyszámainak népszerűsítése játéks frmában.

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT

KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT SOPRON 2016 Hatálys: 2016. 03. 02.-től TARTALOMJEGYZÉK A KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT CÉLJA ÉS HATÁLYA... 3 A KÖZBESZERZÉS TÁRGYA... 3 A KÖZBESZERZÉSI

Részletesebben

d~ih:~ián jegyző 2011 JúN 16. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Tárgy: Kőbányai

d~ih:~ián jegyző 2011 JúN 16. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Tárgy: Kőbányai Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Alplgármestere Buda )cst Fúván1s X. kerület KiJbányai.. t F- " t.., l "sc C,li,Ul'iHJ!lYJ.at ;í.tpnsclu lcs UIC UiC.hjJ!:J 4 j 50 /t l{. 2011 JúN 16. Budapest,....

Részletesebben

APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA HÁZIRENDJE 2013.

APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA HÁZIRENDJE 2013. APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA HÁZIRENDJE 2013. 1 T A R T A L O M J E G Y Z É K A házirend célja, feladata, hatálya, nyilvánssága 3 Az iskla elvárt viselkedési szabályai 5 A tanulók jgai 6 A tanulók

Részletesebben

Építésügyi Fizetési Portál (EKOP-2.A.3-2013-2013-0003) Képzés 2.

Építésügyi Fizetési Portál (EKOP-2.A.3-2013-2013-0003) Képzés 2. Építésügyi Fizetési Prtál (EKOP-2.A.3-2013-2013-0003) Képzés 2. ÉTDR hatósági felhasználók képzése Készítette: Szbnya Margit 2014.10.25. ÉTDR hatósági felhasználók képzése... 1 1. Építésügyi Fizetési Prtál

Részletesebben

Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Tanulmányi Hivatal

Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Tanulmányi Hivatal SZEPTEMBER 1. péntek 2. szombat 3. vasárnap 4. hétfő 20 00 Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Tanulmányi Hivatal Előzetes kurzusfelvétel Rangsorolásos kurzusfelvétel A 2017/2018. tanév

Részletesebben

Tanulmányi ösztöndíj

Tanulmányi ösztöndíj Kivonatok a TJSZ-ből: BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM Tanulmányi ösztöndíj Tanulmányi ösztöndíjban az államilag támogatott teljes idejű alapképzésben, mesterképzésben, egységes osztatlan

Részletesebben

A 2014/2015-ös tanév rendje Tanulmányi határidők 2014/2015. tanév őszi félév AUGUSZTUS. Gólyatábor, Balatonfenyves augusztus

A 2014/2015-ös tanév rendje Tanulmányi határidők 2014/2015. tanév őszi félév AUGUSZTUS. Gólyatábor, Balatonfenyves augusztus A 2014/2015-ös tanév rendje Tanulmányi határidők 2014/2015. tanév őszi félév AUGUSZTUS Gólyatábor, Balatonfenyves augusztus 25-28. A nagykőrösi képzési helyre felvett első éves nappali munkarendű hallgatók

Részletesebben

Gyakornokokat keresünk! akkor töltsd kötelező szakmai gyakorlatodat a GROW Csoportnál!

Gyakornokokat keresünk! akkor töltsd kötelező szakmai gyakorlatodat a GROW Csoportnál! Gyakrnkkat keresünk! Jelenlegi nyittt pzíciónk: Tréner-tanácsadói gyakrnk Ha szeretnél munkatapasztalatt szerezni és belelátni egy humán fejlesztő cég működésébe Ha fnts számdra a jó hangulatú munkahelyi

Részletesebben

#CedefopPhotoAward 2018 Cedefop fotópályázat a szakképzésről: Mond el a saját történeted! SZABÁLYOK

#CedefopPhotoAward 2018 Cedefop fotópályázat a szakképzésről: Mond el a saját történeted! SZABÁLYOK KOMMUNIKÁCIÓS FŐOSZTÁLY 2018. Április 16. #CedefpPhtAward 2018 Cedefp ftópályázat a szakképzésről: Mnd el a saját történeted! SZABÁLYOK A #CedefpPhtAward pályázatt a görögrszági Thesszalnikiben található

Részletesebben

1. Hol érhetem el a pályázati kiírást? o

1. Hol érhetem el a pályázati kiírást? o ÚJ NEMZETI KIVÁLÓSÁG PROGRAM (ÚNKP) 2019/2020-AS TANÉV GYIK A FELSŐOKTATÁSI DOKTORI HALLGATÓI, DOKTORJELÖLTI KUTATÓI ÖSZTÖNDÍJHOZ KAPCSOLÓDÓ GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK (GYIK) 1. Hl érhetem el

Részletesebben

K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat 2018 pályázati felhívás

K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat 2018 pályázati felhívás K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasr 9. telefn: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat 2018 pályázati felhívás

Részletesebben

A kompetens intézmények logói. ECVET ASSET Autóipari Szolgáltatási Szektor ECVET Tesztelés Hivatkozási szám /

A kompetens intézmények logói. ECVET ASSET Autóipari Szolgáltatási Szektor ECVET Tesztelés Hivatkozási szám / Tanulmányi Megállapdás az ASSET ECVET Prjekthez A kmpetens intézmények lgói ECVET ASSET Autóipari Szlgáltatási Szektr ECVET Tesztelés Hivatkzási szám - 2008 3991 / 001-001 1 Tanulmányi Szerződés (ASSET

Részletesebben

Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Tanulmányi Hivatal

Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Tanulmányi Hivatal Február 1. csütörtök 2. péntek 3. szombat 4. vasárnap 5. hétfő 20 00 A 2017/2018. tanév őszi félévi vizsgajelentkezés és vizsgaidőszak Előzetes kurzusfelvétel Rangsorolásos kurzusfelvétel beadásának első

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató A Bradway-Imm Kft. (tvábbiakban: Adatkezelő) az általa üzemeltetett www.bradwayclub.hu webldal (a tvábbiakban: Hnlap) üzemeltetése srán a Hnlapra látgatók és a Hnlapn ajánlatt kérők

Részletesebben

Akciók leírása február 5. Hatályba lépés napja:

Akciók leírása február 5. Hatályba lépés napja: Az INVITEL Távközlési Zrt. által egyéni előfizetők számára nyújttt elektrnikus hírközlési és médiaszlgáltatásk Általáns Szerződési Feltételei 4. számú melléklete Akciók leírása Hatályba lépés napja: 2018.

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (ZUGLÓI PARKOLÁS) BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (ZUGLÓI PARKOLÁS) BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (ZUGLÓI PARKOLÁS) BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK A Zuglói Közbiztnsági nn-prfit Krlátlt Felelősségű Társaság (tvábbiakban: ZKNP KFT., székhelye: 1143 Budapest, Laky Adlf u. 36., cégjegyzékszáma:

Részletesebben

Tájékoztató ÖFR Verzióváltásról

Tájékoztató ÖFR Verzióváltásról Tájékztató ÖFR Verzióváltásról 2015. február 12.... 2 2014. december 3.... 7 2014. nvember 13.... 13 JELZÉSEIKET, KÉRDÉSEIKET AZ fr@nrszh.hu E-MAIL CÍMEN VÁRJUK. TÁMOP 5.4.2-12/1-2012-0001 Nemzeti Rehabilitációs

Részletesebben

Mobil Banking Használati Útmutató Gyakori kérdések és válaszok a Mobil Banking szolgáltatásról

Mobil Banking Használati Útmutató Gyakori kérdések és válaszok a Mobil Banking szolgáltatásról Mbil Banking Használati Útmutató Gyakri kérdések és válaszk a Mbil Banking szlgáltatásról 2018. Március Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel üdvözöljük Önt a Raiffeisen Mbil Banking felhasználók között. Szlgáltatásunkat

Részletesebben

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI KÉZIKÖNYV

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI KÉZIKÖNYV MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI KÉZIKÖNYV Jóváhagyta Ellenőrizte Készítette Név Aláírás Dátum TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK 2 1. MINŐSÉG POLITIKA...4 2. AZ ISKOLA BEMUTATÁSA 5 2.1. LEÍRÁS 5 2.2. SZERVEZETI FELÉPÍTÉS.5

Részletesebben

A 2015/2016. tanév I. (őszi) szemeszterének időbeosztása

A 2015/2016. tanév I. (őszi) szemeszterének időbeosztása A 2015/2016. tanév I. (őszi) szemeszterének időbeosztása A költségtérítés 40%-ának befizetési határideje: 2015. augusztus 24. Az átvétellel (intézmény-, tagozat-, szakváltoztatás stb.) kapcsolatos kérelmek

Részletesebben

Ez a tájékoztató az Ön személyes adatainak a Társaság, illetve az Ön szponzora általi kezelésére vonatkozik.

Ez a tájékoztató az Ön személyes adatainak a Társaság, illetve az Ön szponzora általi kezelésére vonatkozik. ORIFLAME ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ SZÉPSÉGTANÁCSADÓK A közzététel időpntja: 2018. május 24. Mire vnatkzik ez a tájékztató? Ez a tájékztató az Ön személyes adatainak a Társaság, illetve az Ön szpnzra általi

Részletesebben

Közlemény a évi helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek általános választásáról

Közlemény a évi helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek általános választásáról Közlemény a 2014. évi helyi önkrmányzati képviselők és plgármesterek általáns választásáról Tisztelt Választóplgárk! A Tiszalöki Helyi Választási Irda vezetőjeként a 2014. évi helyi önkrmányzati képviselők

Részletesebben