Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download ""

Átírás

1

2 CÉGÜNKRŐL Társaságunk célja, a kölcsönös előnyökön alapuló, a munkaerőpiacon jelentkező keresleti és kínálati igények kielégítése. A sok éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink minőségi munkájával hozzájárul a rugalmas, szakszerű megoldások kidolgozására. Mivel a mai gazdasági korszakban az emberi erőforrás jelentősége felértékelődött ezért Irodánk kiépített egy versenyképes infrastruktúrát mely szakértő belső munkatársaink, és átgondolt képzési programjaink révén lehetőséget ad egy sikeres üzleti kapcsolat kiépítésére partnercégeinkkel, és részükre folyamatosan jó minőségű szolgáltatás nyújtására. Személyzeti problémájával forduljon hozzánk, mert egyedi rugalmas megoldást kínálunk az Ön cégénél felmerülő bármely személyzeti, munkaügyi, humánpolitikai kérdésre, legyen az eseti jellegű, vagy hosszú távú. Átvállaljuk a kiválasztással és/vagy a foglalkoztatással járó kockázatot, adminisztrációt és kötelezettségeket, például... Helyettesítés azonnali megoldása eseti projectek, átmeneti forgalomnövekedés menedzselése cége fő tevékenységhez kevéssé kötődő feladatok elvégzése, profiltisztítás humánpolitikai osztály feladatainak részleges átvállalása a próbaidő kockázatának enyhítése bér-bérszámfejtés A Humán Navigátor Tanácsadó és Szolgáltató Kft. kiemelkedő szolgáltatásai, erősségei és legfontosabb jellemzői: Munkaerő közvetítés, kölcsönzés és Diákmunka szervezés Toborzás és fejvadászat Try and hire Outsourcing Audit készítés vállalás Magas színvonalú szolgáltatás Reméljük, hogy referenciáink és eddigi eredményeink garanciát jelentenek arra, hogy a jövőben az Önök cégét is Partnereink között köszönthessük. A sikeres együttműködés reményében, Tisztelettel: Takács Tibor Ügyvezető

3 MUNKAERŐ - KÖLCSÖNZÉS Cégünk több mint tíz éves működése során azt tapasztaltuk, hogy szezonális ingadozások rugalmas és gyors kezelése érdekében nem minden esetben megtérülő saját állományú munkavállalókat foglalkoztatni. Munkajogi jogszabályoknak való megfelelés és a belső szervezeti változások hatékony végrehajtása a minőségi és mennyiségű termelékenység megtartása érdekében viszont a legegyszerűbb megoldás a munkaerő kölcsönzés Ezen indokok segíthetik döntését: határozott idejű projektek, alkalmi feladatok elvégzésére megoldást kínálunk, így a folyamatos állományba tartás felesleges költségek megtakarítást jelent vállalkozása számára, a fluktuáció kezelése, időszakos munkakiesés nem okoz többé váratlan meglepetéseket a munkaügyi jogszabályok által előírt szabadságolások, betegszabadságok GYES/GYED, tartós időtartama alatt a kieső munkaerőt egyszerű pótolni, továbbá, amennyiben szezonális termékek készítésével és/vagy értékesítésével foglalkozik, nem szükséges állandó munkatársat foglalkoztatnia, rugalmas létszámkezelésnek köszönhetően lehetősége adódik a gyors és folyamatosan változó megrendelői igények reagálására, ezzel előnyt szerezve versenytársaival szemben meghatározott idő elteltével lehetőség adódik a kölcsönzött munkavállalók saját állományba történő továbbfoglalkoztatására igény esetén rendszeres fogadóórát tartunk a Megbízónk telephelyén ahol a kölcsönzött munkavállalóink felmerülő kérdésére, igényeire azonnal reagálunk.

4 MUNKAERŐ - KÖZVETÍTÉS Irodánk egy kiterjedt, naprakész adatbázissal rendelkezvén első sorban a feladatnak, az Ön által megadott kritériumoknak mindenben megfelelő hatékony stratégia kialakítására helyezi a hangsúlyt. Célunk, hogy szakértelemmel, diszkréten és rövid határidővel megoldjuk munkaerő gondjait. A magas színvonalú kiválasztás munkaerő közvetítés során rövid határidőn belül segítünk megtalálni a jelölteket, ellenőrizzük szakmai múltjukat, teszteljük képességeiket, és garanciát vállalunk a kiválasztott munkatársért. A megadott szempontok alapján kiválasztjuk a megfelelő jelöltek önéletrajzait Továbbá, saját állásportálunkon meghirdetjük az álláslehetőséget, és a beérkező önéletrajzokat a megadott feltételek alapján előszűrjük. Ön számára már csak a megfelelő önéletrajzokat továbbítjuk, de bármikor bármely munkafolyamatba betekintést nyerhet. Bízza a keresést és kiválasztást szakembereinkre, és ezzel időt és költséget takaríthat meg az állásra jelentkező munkavállalók fogadása nem veszi el az idejét más fontos teendői elől nem kell időt szakítania a pályázatok előszűrésére választási lehetőséget kap egy széleskörű adatbázisból, honlapunkon megjelenő hirdetéseink naprakészek, így országos szinten akár a hiányszakmákra is könnyebben találunk Önnek megfelelő jelölteket, csak a megfelelő szakmai önéletrajzokat adjuk át a kapcsolatfelvétel lehetősége és a döntés az Ön kezébe marad, teljes adminisztrációt biztosítunk a jelentkezők fogadására, tájékoztatására Ön már csak a legalkalmasabb jelöltekkel találkozik. Ön és munkatársai mentesülnek az alábbi feladatok elvégzése alól munkaerő kereséssel és kiválasztással járó valamennyi feladat elvégzése a megadott kritériumok alapján megfogalmazzuk az álláshirdetést határidő figyelembevételével megjelentetjük a hirdetést beérkező önéletrajzokat elolvassuk, értékeljük és a megadott szempontok alapján sorrendezzük ránk bízhatja a kiválasztást is, ez esetben egyeztetjük az interjú időpontokat lehetőség van akár több-lépcsős kiválasztásra, akár próbamunkára és ezzel Önt egy előnyösebb döntési helyzetbe hozzuk A Humán Navigátor Kft. a legtöbb esetben sikerdíjas konstrukciót alkalmaz, és Önnek csak akkor keletkezik fizetési kötelezettsége ha a kiválasztott jelölttel munkavégzésre irányuló jogviszonyt létesít. Diszkrécióval dolgozunk, kérése esetén az Ön cégének megnevezése nélkül végezzük a kiválasztást, hogy kényes szituációktól mentesüljön. Kiválasztás esetén a pozíciótól függően a legtöbb esetben 3-6 hónapos garanciát vállalunk és így az Ön cégétől mégis távozó jelöltek ingyen pótlásra kerülnek a lehető legrövidebb határidőn belül.

5 MUNKAERŐ TOBORZÁS ÉS FEJVADÁSZAT Egy kiváló fejvadász a kiemelt pozíciókra diszkréten, az Ön cégének megnevezése nélkül kutatja fel a megfelelő munkatársat. Az Ön által meghatározott szempontok alapján, megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársunk eszközei semmiben nem szenvednek hiányt. Leginkább közép vagy felsővezető keresése esetére ajánljuk ezt a szolgáltatást, amikor a pozíció fontossága nagysága, a hozzáadott értéke, esetleg speciális követelményeket igényel de figyelembe kell venni az időt is mely fontos tényező. A folyamatnak precíznek, sokszorosan ellenőrzöttnek és transzparensnek kell lennie! A fejvadászat keresési metódusai: első sorban kidolgozzuk a keresési stratégiát, beazonosítjuk a kutatási célpontokat az Ön által megadott munkakör alapos felmérése és megismerése után beazonosítjuk a munkakört, a hierarchiában elfoglalt helyét, pontosítjuk az elvárások prioritását célirányosan szűrjük rendszereinket, akár szisztematikusan, direkt kereséssel és átvizsgáljuk adatbázisunkat, kiválasztjuk a potenciális jelölteket és elindítjuk a kiválasztási folyamatot mely egy személyes interjútechnikával történik összegezzük az eredményeket és írásos összefoglalót készítünk a kiválasztottakról bemutatjuk a jelölteket, konzultálunk Önökkel és döntéséről visszajelzést küldünk a pályázóknak segítséget nyújtunk a két fél igényeinek harmonizálásában Fejvadászat után nyomon kísérjük és támogatjuk a folyamatot mind a megállapodás, szerződéskötés és beilleszkedés során. Garanciát vállalunk, mely megbízói igény szerint akár 12 hónap is lehet.

6 MUNKAERŐ KÖLCSÖNZÉSEL INDULÓ KISZERVEZÉS Tartós munkaerőigény esetén ha nem tudja eldönteni, hogy állandó munkatársat vegyen-e fel, illetve nem óhajtja vállalni a próbaidő alatt felmerülő kockázatokat, akkor a Humán Navigátor Kft. egy áthidaló megoldást javasol Önnek. Megkeressük a legmegfelelőbb jelöltet, állományba vesszük, kölcsönzési szerződést kötünk vele, é kölcsönös megfelelés esetén, Ön akár saját állományba veheti a dolgozót. Szolgáltatás menete: Felmérjük a munkakörre vonatkozó igényeket, meghatározzuk az ehhez kapcsolódó speciális szempontokat Sajátos keresési és kiválasztási módszereinkkel meghatározzuk a keresési feltételeket Előszűrjük adatbázisunkat Megszerkesztjük a hirdetési szöveget, megjelentetjük és szelektáljuk a begyűjtött pályázatokat szakszerű kiválasztási eljárás alkalmazásával leszűkítjük a jelentkezők körét, szakmai interjún való részvétel tanácsadóinkkal (szakmai ismeretek, képzettség, tapasztalat, nyelvismeret és jogi státusz ellenőrzése) teszteljük a jelölteket igény szerint ellenőrizzük a referenciáikat bemutatjuk a legalkalmasabb jelölteket, kiválasztjuk és ajánlatot teszünk a keresés és kiválasztás teljes ideje alatt rendszeres tájékoztatás, értékelés biztosítunk megkötjük a munkaszerződést nyomon követjük a munkába való beilleszkedés havi bérszámfejtés, munkaügy, számlázást biztosítunk elégedettség esetén a dolgozót megbízói állományba adjuk

7 MUNKAERŐ - KISZERVEZÉS Az utóbbi néhány évben a hazai közép- és nagyvállalatok is felfedezték az Outsourcing-ban rejlő üzleti lehetőségeket. Egyre több cég használja költségeinek csökkentésére, illetve a hatékonyságának növelésére. Az outsourcing keretében a Humán Navigátor Kft. átvállalja Öntől egy aktuális projekt vagy állandó részleg teljes körű HR menedzselését, mely tevékenység nem tartozik az Ön cége fő tevékenységének körébe, de ellátásuk szorosan kötődik ahhoz. Az outsourcing eredményeként az Ön cége megszabadul a munkatársak keresésének, kiválasztásának, alkalmazásának terhétől és a munka szervezésének, szakmai irányításának, ellenőrzésének, értékelésének és elszámolásának gondjaitól. Ebben az esetben bizonyos operatív részfeladatait mint állandó szerződött partnerük, folyamatosan végezhetjük. Cégünk a tevékenység működéséhez nélkülözhetetlen szakmai irányítást biztosít. Az outsourcing segítségével teljes egészében átvehetünk bizonyos feladatokat vagy helyi szinten olcsó, közepesen képzett szakemberek mellett olyan támogatásról adhatunk, mely garantált hatékony problémamegoldást és zökkenőmentes működést biztosít. Miért költséghatékony? mert komplett osztályokat lehet kihelyezni, ami nem csak emberi erőforrást de a járulékos költségek mint pl. az iroda fenntartása, szállítás, eszközök, irodaszerek, rezsi és adminisztrációs költség is megspórolható. Dinamikusan méretezhető az Ön igényeihez mérten dinamikusan változtathatjuk a feladatot végző munkatársak számát mert ezt a saját erőforrásainkból optimalizálva oldjuk meg, létszám változásával arányosan a díjak is változhatnak Gyors és professzionális nem okoz többé gondot a változások bevezethetősége speciális tapasztalattal rendelkezünk, ezáltal különösen hatékony szolgáltatást nyújthatunk, bérjellegű költségét minimalizálhatja nem kell munka jellegű adminisztrációval foglalkoznia, helyette a lényegi üzleti tevékenységnek szentelheti idejét növelve ezzel üzleti hatékonyságát, versenyképességét az eddig vállalkozóként, megbízási szerződéssel dolgozó munkavállalók státuszának rendezésére is alkalmas nagy fluktuáció vagy szezonalitás esetén, akár létszámstop esetén vagy előre pontosan nem tervezhető létszámigénynél kérheti közreműködésünket nem kell külön szakértő kollégát alkalmaznia a vállalkozás feladataira optimális létszámmal való működés esetén is nagyobb tudásbázis vehet igénybe A Humán Navigátor kft. által átvállalt feladatok: munkáltatói kötelezettségek, melyre garanciát vállalunk dolgozókkal történő szerződéskötés, tájékoztatás, ki- és bejelentés bérszámfejtés és szakszerű munkaügyi adminisztráció (szabadságok, betegszabadságok, munkáltatói igazolások) bérfizetés a ledolgozott és az Ön cége által igazolt órák alapján járulék kifizetések, kötelező statisztikai jelentések a hatóságok felé (adó, nyugdíj, tb, statisztikák) munkavédelmi tűzvédelmi oktatás, munkahelyi balesetek, dolgozói peres ügyek intézése teljes jogi tanácsadás jogszabályi változások figyelemmel kísérése

8 DIÁKMUNKA - SZERVEZÉS Hazánkban több mint diák vállal alkalmi munkát. Előnyt élveznek azok, akik év közben is dolgoznak, így első körben övék a lehetőség. A diákok többsége nyári időszakban keres magának munkát, kevesebben vannak azok, akik ismerősökön keresztül vagy egyéni munkavállalóként próbálnak a szünidőben elhelyezkedni és pénzt gyűjteni tanulmányaikra, szórakozásra vagy nyaralásra. A több százezer munkát vállaló fiatal bizonyítja, hogy a diákmunkának meghatározó szerep jut a munkaerőpiacon. A tapasztalatok szerint mind a mikro-, kis- és középvállalkozások, mind a nagy multinacionális cégek keresik a fiatal munkaerőt. Az ok egyszerű: megéri! A napi néhány órás munkát igénylő tevékenységeknél kielégítőbb diákokat alkalmazni, hiszen a felnőtt munkavállalók többsége teljes állásban szeretne elhelyezkedni. Legnépszerűbb munkák: Betanított fizikai munkák: kiváló megoldás ha dolgozói a szokásosnál többen vagy hosszabb időre kívánnak szabadságra menni (pl. nyári időszak), szezonális termékek készítése vagy értékesítése, ha a szokásos mértéket meghaladó mennyiségű áruja érkezik és nincs akivel az anyagmozgatást megoldhatná, úgy remek lehetőség a diákok foglakoztatása nem kell jogviszonyt létesíteni néhány óra vagy nap alatt elvégezhető, de rendszeresen előforduló részfeladatokra, kiszervezheti tevékenységét, mely nem tartozik fő tevékenységei közé Terjesztéses munkák: szóróanyagai, plakátjai, rendszeres vagy alkalmi kiadványai nagy gyakorlattal rendelkező terjesztők által kerül kézbesítésre, nagy számú küldemény csomagolása, borítékolása, megcímzése alól mentesítheti saját alkalmazottjait mert a diákok örömmel vállalják a feladatot, Adatrögzítés, adatfeldolgozás: papír alapú nyilvántartásai rendszerezés, archiválás keresett diákmunkának számít új rendszer bevezetése vagy átalakítása, és az adatok bevitelére, feldolgozására megoldást jelenthetünk kérdőívek, leltári adatok rögzítésére gyakorlattal rendelkező diákokat biztosítunk Piackutatás, területfelmérés, lekérdezés: véleménykutatás végzünk termékével, szolgáltatásával kapcsolatban, és megtudhatja a befolyásolatlan valóságot Mezőgazdasági munkák: nagy mennyiségű dolgozót mozgósíthatunk ha idénymunkára keres dolgozót, Promóció, hostess-szolgálat: rendezvény lebonyolítás, új termékét közvetlenül az eladás helyén próbáltathatja ki, kóstoltathatja meg, az eladás helyén reklámot helyezünk el, vagy egységes arculatot alakítunk ki. Szellemi, szakmai munkák: külföldi vendége érkezése esetére tolmácsot biztosítunk, levelezését idegen nyelvre fordítjuk, irodai munkákra akár rövidebb időre alkalmas munkatárssal segíthetünk

9 Humán-Navigátor Tanácsadó és Szolgáltató Kft. IRODÁINK Székesfehárvár Cím: 8000 Székesfehérvár, Jancsár köz 5. Tel.: (+36) 22/ Fax: (+36) 22/ Web: Dunaújváros Cím: 2400 Dunaújváros, Dózsa György út 35. fsz 6. Tel.: (+36) 25/ Fax: (+36) 25/ Jászberény Cím: 5100 Jászberény, Lehel Vezér tér 15. Tel.: (+36) 57/ Fax: (+36) 57/ Kecskemét Cím: 6000 Kecskemét, Klapka utca 6. Tel.: (+36) 20/ Debrecen Cím: 4026 Debrecen, Vár utca 14/b. 2/4. Tel.: (+36) 20/ Fax: (+36) 20/

GO-HUMAN. Cégbemutató. A humánerőforrás a mi szakterületünk.

GO-HUMAN. Cégbemutató. A humánerőforrás a mi szakterületünk. Cégbemutató A humánerőforrás a mi szakterületünk. MUNKAERŐ-KÖLCSÖNZÉS Mi a munkaerő-kölcsönzés? A munkaerő-kölcsönzés a legelterjedtebb atipikus foglalkoztatási forma, melynek keretében a foglalkoztató

Részletesebben

Legnagyobb kincsünk az ember! www. workcenter.hu. www.workcenter.hu

Legnagyobb kincsünk az ember! www. workcenter.hu. www.workcenter.hu Legnagyobb kincsünk az ember! www.workcenter.hu CÉGÜNKRŐL CÉGÜNKRŐL Társaságunk célja, hogy tartós és kölcsönös előnyökön alapuló kapcsolatot alakítson ki leendő partnereivel és sok éves szakmai tapasztalattal

Részletesebben

+36 20 316 6766 mail@adatkezelo.hu www.adatkezelo.hu 2015 Első Hazai Adatkezelő Kft. All Rights Reserved.

+36 20 316 6766 mail@adatkezelo.hu www.adatkezelo.hu 2015 Első Hazai Adatkezelő Kft. All Rights Reserved. Rólunk Az Első Hazai Adatkezelő Kft. contact center, HR és tréning, munkaerő-kölcsönzés valamint facility management szolgáltatások nyújtásával áll Megbízói rendelkezésére. A rábízott feladatokat 2002

Részletesebben

CÉGBEMUTATÓ. Emberközpontú üzleti megoldások.

CÉGBEMUTATÓ. Emberközpontú üzleti megoldások. CÉGBEMUTATÓ Emberközpontú üzleti megoldások. A Viapan Group tíz üzletágával Magyarország meghatározó humánerőforrás-szolgáltatója. Cégcsoportunk komplex és egyedülállóan innovatív szolgáltatás nyújt, amelynek

Részletesebben

munkaerő-kölcsönzés kiszervezett HR munkaerő-közvetítés

munkaerő-kölcsönzés kiszervezett HR munkaerő-közvetítés munkaerő-kölcsönzés kiszervezett HR munkaerő-közvetítés Optimal Choice for Business RÓLUNK Cégünk, a HRem, 2009 óta működik sikeresen a komplex HR szolgáltatások magyarországi piacán. Kezdetben családi

Részletesebben

BEMUTATKOZÓ KATALÓGUS

BEMUTATKOZÓ KATALÓGUS PARTNER A SIKERHEZ BEMUTATKOZÓ KATALÓGUS WWW.WHC.HU BEMUTATKOZÁS 1990 alapítás 8 iroda 28 év szakmai tapasztalat 11.000 munkavállaló bérszámfejtése Díjak Legjobb női munkahely 200+ ügyfél 250+ elérhető

Részletesebben

MUNKAERŐ-KÖZVETÍTÉS. szolgáltatás leírás. ahogy a Viapan Group csinálja!

MUNKAERŐ-KÖZVETÍTÉS. szolgáltatás leírás. ahogy a Viapan Group csinálja! MUNKAERŐ-KÖZVETÍTÉS szolgáltatás leírás ahogy a Viapan Group csinálja! A Viapan Groupról röviden A Viapan Group egy márkanév, garancia a minőségi szolgáltatásra. Cégcsoportunk több HR szolgáltató cégből

Részletesebben

Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. Bemutatása

Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. Bemutatása Az év társadalomtudatos vállalkozása Magyarország 2007. Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. Bemutatása Shadow ECOFIN - pénzügyi árnyékkonferencia Budapest, 2011. április 08-09. Napra Forgó Nonprofit Közhasznú

Részletesebben

Képzettségi elvárások:

Képzettségi elvárások: Az MP Solutions Személyzeti Tanácsadó Kft. - toborzási és kiválasztási csapata bővítésére - HR gyakornokot keres. HR gyakornok Feladat és felelősségi kör: szaksajtó figyelés és piackutatási projektekben

Részletesebben

BEMUTATKOZIK. a HR Campus Plus Iskolaszövetkezet. www.hrcampus.hu

BEMUTATKOZIK. a HR Campus Plus Iskolaszövetkezet. www.hrcampus.hu BEMUTATKOZIK a HR Campus Plus Iskolaszövetkezet www.hrcampus.hu Készült a HRCV Személyzeti Szolgáltató Kft. megbízásából 2014-ben. Tervezte: wildesign studio - 2. - TARTALOMJEGYZÉK Kik vagyunk? 4. Miért

Részletesebben

Munkaerő kölcsönzés: Miért Minket válasszon?

Munkaerő kölcsönzés: Miért Minket válasszon? Munkaerő kölcsönzés: Miért Minket válasszon? 2005. óta a Danubius Work Kft. jelentős tapasztalatra és gyakorlatra tett szert a munkaerő-kölcsönzés terén, melynek során már több száz dolgozót kölcsönzött

Részletesebben

A fejvadászat természetrajza. Dr. habil. Szretykó György tanszékvezető egyetemi docens

A fejvadászat természetrajza. Dr. habil. Szretykó György tanszékvezető egyetemi docens A fejvadászat természetrajza Dr. habil. Szretykó György tanszékvezető egyetemi docens A fejvadászat fogalma Hosszú múltra tekint vissza Ma: a külső forrásból történő toborzás egyik típusa Kemény G.: A

Részletesebben

A diákmunka bemutatása

A diákmunka bemutatása A diákmunka bemutatása Szabályok Lehetőségek Miben más? Mikor ajánlott? Információk A Fürge Diák Iskolaszövetkezet egy 18 éves múlttal rendelkező, szerte az országban 18 irodával, mintegy 22.000 munkavállalóval

Részletesebben

Atipikus foglalkoztatás kisokos

Atipikus foglalkoztatás kisokos e Atipikus foglalkoztatás kisokos Host és hostess munkák Rendezvény kisegítés és vendéglátós munkák Call center pozíciók Könnyű fizikai és raktári munkák Atipikus foglalkoztatási formák Ez idáig rendben,

Részletesebben

Pályára lépünk. Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft.

Pályára lépünk. Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. Pályára lépünk Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. Innovatív, integrált non-profit munkaerő-piaci modell kísérleti bevezetése a pályakezdő (és részben megváltozott munkaképességű) fiatalok nyílt munkaerőpiaci

Részletesebben

Új munkatársak megtalálása és megtartása. Hungary s leading job board.

Új munkatársak megtalálása és megtartása. Hungary s leading job board. Új munkatársak megtalálása és megtartása Célok Toborzással kapcsolatos célok Jelentkezők- minőség és mennyiség Time to hire rövidítése Állásajánlatok elfogadási arányának a növelése Célcsoport Szakmailag

Részletesebben

JOG Garantáljuk a cég teljes jogi ügyintézésének lebonyolítását, valamint széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a jó

JOG Garantáljuk a cég teljes jogi ügyintézésének lebonyolítását, valamint széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a jó Küldetés Célunk, hogy támogatást nyújtsunk olyan külföldi és magyar vállalatok számára, akik Magyarországon, főként a Dél-dunántúli régióban tervezik letelepedésüket, bővülésüket. Feladatunk, hogy gazdaságossági

Részletesebben

SZERVEZETI HATÉKONYSÁG FEJLESZTÉSE AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÓRENDSZERBEN TERÜLETI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK KIALAKÍTÁSA TÁMOP 6.2.5 B

SZERVEZETI HATÉKONYSÁG FEJLESZTÉSE AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÓRENDSZERBEN TERÜLETI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK KIALAKÍTÁSA TÁMOP 6.2.5 B SZERVEZETI HATÉKONYSÁG FEJLESZTÉSE AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÓRENDSZERBEN TERÜLETI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK KIALAKÍTÁSA TÁMOP 6.2.5 B KONFERENCIA AZ EGÉSZSÉGESEBB EGÉSZSÉGÜGYÉRT 2015 06 30 Egységesen eredményesebben

Részletesebben

Emberi erőforrás menedzsment

Emberi erőforrás menedzsment Emberi erőforrás menedzsment Toborzás - Álláskeresés Dr. Gyökér Irén BME Részidős Mesterképzés 2014 tavasz 55-62 Vázlat A hiány betöltésnek módozatai A kiválasztás folyamata A toborzás célja módszerei

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK Előszó 1. Határozott idejű munkaviszony megszüntetése 2. Határozott idejű munkaviszony munkáltató általi megszüntetése

TARTALOMJEGYZÉK Előszó 1. Határozott idejű munkaviszony megszüntetése 2. Határozott idejű munkaviszony munkáltató általi megszüntetése TARTALOMJEGYZÉK Előszó...5 1. Határozott idejű munkaviszony megszüntetése...7 1.1 A határozott idejű szerződés megszűnésének, megszűntetésének időpontja...9 1.2 Jognyilatkozat közlése...10 1.3 Távolléti

Részletesebben

A Rehabjob bemutatkozó diasora megváltozott munkaképességű munkavállalók integrációja területén 2015.

A Rehabjob bemutatkozó diasora megváltozott munkaképességű munkavállalók integrációja területén 2015. A Rehabjob bemutatkozó diasora megváltozott munkaképességű munkavállalók integrációja területén 2015. Bemutatkozás REHABJOB - JOBGROUP REHABJOB (www.rehabjob.hu) üzletágunk mellett az alábbi divíziók tartoznak

Részletesebben

DMSZ MENTOR PROGRAM A MENTORI PROGRAMHOZ KAPCSOLÓDÓAN HR TANÁCSADÁS KEDVEZMÉNYES DÍJAKON - KÜLSŐS TANÁCSADÓ BEVONÁSÁVAL

DMSZ MENTOR PROGRAM A MENTORI PROGRAMHOZ KAPCSOLÓDÓAN HR TANÁCSADÁS KEDVEZMÉNYES DÍJAKON - KÜLSŐS TANÁCSADÓ BEVONÁSÁVAL DMSZ MENTOR PROGRAM MI EZ? A DMSZ által szervezett és koordinált gyakornoki program, ami minden résztvevőnek többet nyújt, mint egy átlagos gyakornok cég együttműködés. A programban kizárólag DMSZ tagok

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSOK SZERVEZÉSE

VÁLLALKOZÁSOK SZERVEZÉSE VÁLLALKOZÁSOK SZERVEZÉSE MUNKAERŐPIACI ISMERETEK A MUNKAERŐ KIVÁLASZTÁSÁNAK FOLYAMATA Célja: egy üres állás betöltése, teljesítménynövelés, piacbővítés, megfelelő helyen, megfelelő időben a megfelelően

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó. a Képviselő-testülethez

T Á J É K O Z T A T Ó. a Képviselő-testülethez 1 FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 19. T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez a TÁMOP- 1.4.3-12/1-2012-0141,,e-KARRIER

Részletesebben

MUNKAÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK

MUNKAÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK The Leader for Exceptional Client Service SZOLGÁLTATÁSOK A BDO világszerte... A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló, professzionális tanácsadó hálózata. A világ több mint 130 országában,

Részletesebben

A mikrovállalkozók tipikus foglalkoztatási problémája a szezonalítás: megoldás az alkalmi foglalkoztatás.

A mikrovállalkozók tipikus foglalkoztatási problémája a szezonalítás: megoldás az alkalmi foglalkoztatás. A mikrovállalkozók tipikus foglalkoztatási problémája a szezonalítás: megoldás az alkalmi foglalkoztatás. Nonprofit Munkaerő Közvetítő Iroda bemutatása Mikrovállalkozás, növekedés, foglalkoztatás, esélyteremtés

Részletesebben

Vállalatgazdaságtan. Toborzás. Daruka Eszter 2015 tavasz

Vállalatgazdaságtan. Toborzás. Daruka Eszter 2015 tavasz Vállalatgazdaságtan II. Toborzás Daruka Eszter 2015 tavasz A mai menü Áttekintés, ellenőrző kérdések EEM modell A hiány betöltésnek módozatai A toborzás-kiválasztás folyamata A toborzás célja és módszerei

Részletesebben

TÁMOP A-13/1 jelű gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban

TÁMOP A-13/1 jelű gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság Háza 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6. www.fmkik.hu, e-mail: fmkik@fmkik.hu TÁMOP-2.3.4.A-13/1 jelű gyakornoki program a tanulószerződés keretében

Részletesebben

Szállodavállalatok irányítási eszközei. Master of Arts International Hotel (Companies) Management

Szállodavállalatok irányítási eszközei. Master of Arts International Hotel (Companies) Management 1 Master of Arts International Hotel (Companies) Management 9. Szállodavállalatok emberi erőforrás gazdálkodás irányítása Cél, az emberi erőforrás gazdálkodás szállodavállalati szintű irányításának áttekintése

Részletesebben

Munkaerőpiaci szervező, elemző Munkaerőpiaci szervező, elemző Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő

Munkaerőpiaci szervező, elemző Munkaerőpiaci szervező, elemző Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Cégcsoportunk ezt a segítséget kínálja ügyfeleinek.

Cégcsoportunk ezt a segítséget kínálja ügyfeleinek. WTS Klient. A híd. Tartalomjegyzék WTS Klient csoport 2 WTS Alliance 3 Munkatársak 4 Szolgáltatások 6 Adótanácsadás 7 Jogi tanácsadás 8 Könyvelés 9 Bérszámfejtés 10 Egyéb számviteli tanácsadás 11 Kiadványok

Részletesebben

Társadalmi Megújulás Operatív Program Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban megváltozott munkaképességűek integrációja a munkaerőpiacon

Társadalmi Megújulás Operatív Program Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban megváltozott munkaképességűek integrációja a munkaerőpiacon PÁLYÁZAT Program neve: Támogatás szakmai iránya: Program kódja Megvalósítandó cél: Társadalmi Megújulás Operatív Program Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban megváltozott munkaképességűek integrációja

Részletesebben

Közösségi egészségtervező

Közösségi egészségtervező Az Európai Unió által támogatott Szervezeti hatékonyság fejlesztése az egészségügyi ellátórendszerben Területi együttműködések kialakítása című kiemelt projekt alábbi feladatkörére keresünk munkatársat.

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A humánerőforrás gazdálkodás több területén magas szintű, korszerű és komplex szolgáltatás nyújtását célul kitűző

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A humánerőforrás gazdálkodás több területén magas szintű, korszerű és komplex szolgáltatás nyújtását célul kitűző PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A humánerőforrás gazdálkodás több területén magas szintű, korszerű és komplex szolgáltatás nyújtását célul kitűző KORMÁNYZATI SZEMÉLYÜGYI SZOLGÁLTATÓ ÉS KÖZIGAZGATÁSI KÉPZÉSI KÖZPONT

Részletesebben

A cégünk. Hogyan űködhetnénk együtt?

A cégünk. Hogyan űködhetnénk együtt? A cégünk Hogyan űködhetnénk együtt? Mi a munkánk célja? Az innováció ereje hajt minket - egyre jobb BPO megoldások felfedezésére és az ügyfeleinket sikerre vezető tanácsadás nyújtására. Értékeink erős

Részletesebben

AZ IDEÁLIS ÁLLÁS- HIRDETÉS 2018-BAN

AZ IDEÁLIS ÁLLÁS- HIRDETÉS 2018-BAN AZ IDEÁLIS ÁLLÁS- HIRDETÉS 2018-BAN 1 A jó álláshirdetés alapvető kritériumait így foglalhatjuk össze: A tulajdonságok helyett az előnyökre koncentrál. A szövegezéshez nem árt némi online értékesítési,

Részletesebben

LEGNAGYOBBAK PARTNERE, LEGKISEBBEK TÁRSA

LEGNAGYOBBAK PARTNERE, LEGKISEBBEK TÁRSA LEGNAGYOBBAK PARTNERE, LEGKISEBBEK TÁRSA MIÉRT EGYENLŐ A MELÓ-DIÁK A DIÁK- MUNKA FOGALMÁVAL? A MELÓ-DIÁK az első iskolaszövetkezetként alakult meg 1983-ban. Azóta is piacvezetők vagyunk, kiemelkedő teljesítési

Részletesebben

VII. ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ. Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében

VII. ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ. Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében VII. ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében Civil szervezeteknek szolgáltató, azokat fejlesztő szervezetek támogatása c. pályázati felhívásához Kódszám: TÁMOP-5.5.3/08/2

Részletesebben

FELNŐTTKÉPZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK TÁJÉKOZTATÓ PROGRAMFÜZET a Centroszet Szakképzés-szervezési NKft.-nél

FELNŐTTKÉPZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK TÁJÉKOZTATÓ PROGRAMFÜZET a Centroszet Szakképzés-szervezési NKft.-nél FELNŐTTKÉPZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK PROGRAMFÜZET a Centroszet Szakképzés-szervezési NKft.-nél Készítette: Marosvölgyi Ágnes A készítés dátuma: Budapest, 2011.07.08. Jóváhagyás dátuma: Budapest, 2011.07.11. Némedi

Részletesebben

A Mediaforce. A többit bízza ránk:

A Mediaforce. A többit bízza ránk: A Mediaforce Cégünk egyedi, testre szabott megoldásokat kínál vállalkozása fejlesztésére és marketingjének racionalizálására. A mindig túlterhelt vállalatvezetők válláról vesszük le a terhet integrált

Részletesebben

Partner a sikerhez PARTNER A SIKERHEZ DIÁKMUNKA

Partner a sikerhez PARTNER A SIKERHEZ DIÁKMUNKA Partner a sikerhez PARTNER A SIKERHEZ KÖNYVELÉS ADÓTANÁCSADÁS BÉRSZÁMFEJTÉS MUNKAERŐ KÖLCSÖNZÉS MUNKAERŐ KÖZVETÍTÉS HR OUTSOURCING DIÁKMUNKA www.whc.hu Tisztelt Hölgyem / Uram, Cégünk, a WHC neve ma már

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE Köszönjük, hogy érdeklődik a cégünk által meghirdetett álláspályázat iránt. Kérjük, hogy mielőtt pályázatát elküldi részünkre, olvassa el figyelmesen az

Részletesebben

Integrált keretrendszer

Integrált keretrendszer Integrált keretrendszer Példa SAP R/3 Humán erőforrás gazdálkodás, személyügy Referencia modell 1 Humánerőforrás Személyzeti ügyek 2 Humánerőforrás Rendszerszervezése Üzleti Költség elszámolási Üzem Könyvelési

Részletesebben

Kompetencia alapú videointerjú platform A KIVÁLASZTÁS ÚJ ÉLMÉNYE

Kompetencia alapú videointerjú platform A KIVÁLASZTÁS ÚJ ÉLMÉNYE Kompetencia alapú videointerjú platform A KIVÁLASZTÁS ÚJ ÉLMÉNYE Professzionális kiválasztási megoldás azoknak, akik nem elégszenek meg a hagyományos kiválasztási folyamatok hatékonyságával. Gyors Hatékony

Részletesebben

Rendszerbevezetés Saját tulajdonú HW/SW komponensek Rendszerintegráció

Rendszerbevezetés Saját tulajdonú HW/SW komponensek Rendszerintegráció Költséghatékony IT üzleti modellek Tóth Zoltán üzlettámogatási igazgató Három út Üzleti folyamatok tervezésének lehetséges irányai Rendszerbevezetés Saját tulajdonú HW/SW komponensek Rendszerintegráció

Részletesebben

Humán Erőforrás Menedzsment a General Motors Powertrain Magyarországnál. Toborzás Kiválasztás - Interjú

Humán Erőforrás Menedzsment a General Motors Powertrain Magyarországnál. Toborzás Kiválasztás - Interjú Humán Erőforrás Menedzsment a General Motors Powertrain Magyarországnál Toborzás Kiválasztás - Interjú HRM alapfeladata: a szervezet működéséhez szükséges megfelelő munkaerő-állomány biztosítása a vállalat

Részletesebben

MŰISZ Iskolaszövetkezet bemutatkozás MŰISZ ISKOLASZÖVETKEZET

MŰISZ Iskolaszövetkezet bemutatkozás MŰISZ ISKOLASZÖVETKEZET 1 MŰISZ ISKOLASZÖVETKEZET 2 Bemutatkozunk: A MŰISZ Iskolaszövetkezet, 1996 áprilisában alakult meg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. A MŰISZ legfőbb célja, hogy a tanulmányaik mellett

Részletesebben

1. JELENTKEZŐ ADATBÁZIS MODUL

1. JELENTKEZŐ ADATBÁZIS MODUL A toborzást-kiválasztást támogató humáninformatikai megoldásunk, a nexonjob, rugalmasan a vállalati egyedi igények alapján testre szabható. A rendszer webes felületén keresztül jelentkezhetnek a pályázók

Részletesebben

Beadási határidő A pályázat benyújtására 2015.július 9-től 2017. július 10-ig van lehetőség. Rendelkezésre álló keret

Beadási határidő A pályázat benyújtására 2015.július 9-től 2017. július 10-ig van lehetőség. Rendelkezésre álló keret Tájékoztató A mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése (GINOP 1.2.1) és A mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése (GINOP 1.2.2) pályázathoz Beadási

Részletesebben

Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára c.

Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára c. TÁJÉKOZTATÓ Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára c. pályázati felhíváshoz Kódszám: GINOP-6.1.5-16 2017. február 22. A PÁLYÁZAT CÉLJA: A munkavállalói csoportok nem egyforma

Részletesebben

ALITERA Ügyfélkapcsolati Kft. Támogatott kapcsolatok ügyfélkiszolgálás másképp

ALITERA Ügyfélkapcsolati Kft. Támogatott kapcsolatok ügyfélkiszolgálás másképp ALITERA Ügyfélkapcsolati Kft. Támogatott kapcsolatok ügyfélkiszolgálás másképp Ügyfélkapcsolat fejlesztése ALITER = másképpen Alapítva: 2004. Ügyfélkapcsolati Fejlesztő Központ programja a minőségi ügyfélkapcsolatokért

Részletesebben

GINOP GYAKORNOKI PROGRAM PÁLYAKEZDŐK TÁMOGATÁSÁRA

GINOP GYAKORNOKI PROGRAM PÁLYAKEZDŐK TÁMOGATÁSÁRA GYAKORNOKI PROGRAM PÁLYAKEZDŐK TÁMOGATÁSÁRA A FELHÍVÁS INDOKOLTSÁGA ÉS CÉLJA Az intézkedés kiemelt célja, hogy javuljon a fiatalok gyakornoki képzésben való részvétele, képzettsége, szakmai gyakorlati

Részletesebben

The Leader for Exceptional Client Service. Pénzügyi tanácsadás. Bizalom Diszkréció Szakértelem

The Leader for Exceptional Client Service. Pénzügyi tanácsadás. Bizalom Diszkréció Szakértelem The Leader for Exceptional Client Service Pénzügyi tanácsadás Bizalom Diszkréció Szakértelem A BDO VILÁGSZERTE A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló, profeszszionális tanácsadó hálózata.

Részletesebben

Tájékoztató. Gyakornoki program pályakezdők támogatására. GINOP kódszámú pályázatról

Tájékoztató. Gyakornoki program pályakezdők támogatására. GINOP kódszámú pályázatról Tájékoztató Gyakornoki program pályakezdők támogatására GINOP-5.2.4-16 kódszámú pályázatról A pályázati kiírás célja A szakképzésből kilépő fiatalok elhelyezkedésének, munkatapasztalat szerzésének elősegítése.

Részletesebben

Tájékoztató. Gyakornoki program pályakezdők támogatására. GINOP kódszámú pályázatról

Tájékoztató. Gyakornoki program pályakezdők támogatására. GINOP kódszámú pályázatról Tájékoztató Gyakornoki program pályakezdők támogatására GINOP-5.2.4-16 kódszámú pályázatról A pályázati kiírás célja A szakképzésből kilépő fiatalok elhelyezkedésének, munkatapasztalat szerzésének elősegítése.

Részletesebben

Easy Company termékcsalád. Már 9 900 Ft/hó-tól

Easy Company termékcsalád. Már 9 900 Ft/hó-tól Easy Company termékcsalád Egyszerűbb, gyorsabb adminisztráció Átláthatóbb nyilvántartások Bárhonnan, bármikor elérhető Felhő alapú alkalmazás Felhasználóbarát kezelőfelület Hasznos kimutatások és elemzések

Részletesebben

A munkaügyi kirendeltségekkel történő kapcsolatfelvétel, valamint a munkáltatók részéről elérhető kedvezmények és támogatások

A munkaügyi kirendeltségekkel történő kapcsolatfelvétel, valamint a munkáltatók részéről elérhető kedvezmények és támogatások CSONGRÁD MEGYEI KORMÁNYHIVATAL MUNKAÜGYI KÖZPONTJA A munkaügyi kirendeltségekkel történő kapcsolatfelvétel, valamint a munkáltatók részéről elérhető kedvezmények és támogatások Szeged, 2013. április 8.

Részletesebben

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B r e z s a d AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B ri o Telefon: +36 1 999 6346 +36 1 999 6347 +36 1 999 6348 Fax:

Részletesebben

Új lehetőségek a GOP-ban Magyarországon és külföldön

Új lehetőségek a GOP-ban Magyarországon és külföldön Új lehetőségek a GOP-ban Magyarországon és külföldön 2 Tartalomjegyzék 1) Forrásbevonás stratégia megvalósításához 2) Piaci megjelenés támogatása (GOP 3.3.3) 3) Komplex technológiai fejlesztés és foglalkoztatás

Részletesebben

Hatékonyságnövelő program

Hatékonyságnövelő program Hatékonyságnövelő program LARSKOL Tanácsadók 1165 BUDAPEST, FARKASFA U. 21. +3620 931 7979 +3620 329 2651 email: info@larskol.hu web: www.larskol.hu Hatékonyságnövelés - költségcsökkentés A gazdasági környezet

Részletesebben

2014.11.26. KULCSFONTOSSÁGÚ TEHETSÉGEK MENEDZSMENTJE

2014.11.26. KULCSFONTOSSÁGÚ TEHETSÉGEK MENEDZSMENTJE 2014.11.26. KULCSFONTOSSÁGÚ TEHETSÉGEK MENEDZSMENTJE KIT TEKINTÜNK TEHETSÉGNEK? 26/11/2014 Page 1 KI A TEHETSÉG KIK PÁLYÁZHATNAK A BONAFARM CSOPORTBAN? VEZETŐI SZAKEMBER - Lelkesedés, erős teljesítmény

Részletesebben

VI. ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ. Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében

VI. ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ. Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében VI. ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében A fogyasztóvédelem társadalmasítása tudatos fogyasztói magatartás kialakításával c. pályázati felhívásához Kódszám:

Részletesebben

Pozíció Helyszín Hirdető oldal Hirdető cég Weboldal Feladatkör. Feltételek. Munkaidő. Egyéb

Pozíció Helyszín Hirdető oldal Hirdető cég Weboldal Feladatkör. Feltételek. Munkaidő. Egyéb 2017.01.03 pénztáros Csergő Kft. http://www.csergoe.hu/ pénztárkezelés Szívesen vesszük megváltozott munkaképességűek (kerekesszékes munkatársak felvételéhez is adottak a körülmények), illetve pályakezdők

Részletesebben

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI ÉS PANASZKEZELÉSI RENDSZER

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI ÉS PANASZKEZELÉSI RENDSZER ÜGYFÉLSZOLGÁLATI ÉS PANASZKEZELÉSI RENDSZER Információs és ügyfélszolgálati rendszer működtetése A képzésre jelentkezőkkel történő kapcsolatfelvétel főbb lehetőségei: tömegkommunikációból történő információszerzés,

Részletesebben

ÚJ MUNKATÁRSAK FELVÉTELÉRE ÉS BETANÍTÁSÁRA VONATKOZÓ SZABÁLYZAT

ÚJ MUNKATÁRSAK FELVÉTELÉRE ÉS BETANÍTÁSÁRA VONATKOZÓ SZABÁLYZAT Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Than Károly Ökoiskolája, Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája PANASZKEZELÉSI REND ÚJ MUNKATÁRSAK FELVÉTELÉRE ÉS BETANÍTÁSÁRA VONATKOZÓ SZABÁLYZAT 1. A szabályzat

Részletesebben

HRBEST pályázat. K&H videó selfie-állásinterjú

HRBEST pályázat. K&H videó selfie-állásinterjú HRBEST pályázat K&H videó selfie-állásinterjú a K&H Csoport stratégiája célunk, hogy megkönnyítsük ügyfeleink és munkatársaink mindennapjait felkészüljünk a digitalizációra reagáljunk a változó ügyféligényekre

Részletesebben

GINOP GYAKORNOKI PROGRAM PÁLYAKEZDŐK TÁMOGATÁSÁRA SZÉCHENYI PROGRAMIRODA

GINOP GYAKORNOKI PROGRAM PÁLYAKEZDŐK TÁMOGATÁSÁRA SZÉCHENYI PROGRAMIRODA SZÉCHENYI PROGRAMIRODA KÖFOP-3.3.3-15-2016-00001 GYAKORNOKI PROGRAM PÁLYAKEZDŐK TÁMOGATÁSÁRA GINOP-5.2.4-16 2018.05.23. ZALAEGERSZEGI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM SZÉCHENYI ISTVÁN SZAKGIMNÁZIUMA ÉS SZAKKÖZÉPISKOLÁJA

Részletesebben

KOCKÁZATMENTES HASZNÁLAT TÖLTSE FEL ÁLLÁSHIRDETÉSÉT INGYEN AZ OPENJOBS FACEBOOK ÁLLÁSPORTÁLRA!

KOCKÁZATMENTES HASZNÁLAT TÖLTSE FEL ÁLLÁSHIRDETÉSÉT INGYEN AZ OPENJOBS FACEBOOK ÁLLÁSPORTÁLRA! OpenJobs Megoldások mindenkinek, aki munkatársat keres! KOCKÁZATMENTES HASZNÁLAT TÖLTSE FEL ÁLLÁSHIRDETÉSÉT INGYEN AZ OPENJOBS FACEBOOK ÁLLÁSPORTÁLRA! KORLÁTLAN HOZZÁFÉRÉS VÁLOGASSON A JELENTKEZŐK ÉS AZ

Részletesebben

Munkáltatói igények, foglalkoztatási stratégiák, együttműködések

Munkáltatói igények, foglalkoztatási stratégiák, együttműködések A foglalkoztatás fejlesztés helyzete, céljai Szabolcs- Szatmár-Bereg megyében Munkáltatói igények, foglalkoztatási stratégiák, együttműködések Kisvárda, 2017. január 23. Dr. Papp Csaba megyei jegyző Szabolcs-Szatmár-Bereg

Részletesebben

Karrierlehetőségek az OTP Bank Nyrt. Dél-dunántúli Régiójában. Jozipovics Tímea osztályvezető

Karrierlehetőségek az OTP Bank Nyrt. Dél-dunántúli Régiójában. Jozipovics Tímea osztályvezető Karrierlehetőségek az OTP Bank Nyrt. Dél-dunántúli Régiójában Jozipovics Tímea osztályvezető Toborzás 2 KIEMELT FIGYELEM A MEGFELELŐ SZAKMAI KVALITÁSOKKAL RENDELKEZŐ JELÖLTEK FELKUTATÁSÁSRA, VEZETŐI UTÁNPÓTLÁS

Részletesebben

MEDICINA 2000 XX. ORSZÁGOS JÁRÓBETEG SZAKELLÁTÁSI KONFERENCIA BALATONFÜRED, SZEPTEMBER 21. DR. KISS MARIANNA KREJCÁRNÉ ANDREA XVI.

MEDICINA 2000 XX. ORSZÁGOS JÁRÓBETEG SZAKELLÁTÁSI KONFERENCIA BALATONFÜRED, SZEPTEMBER 21. DR. KISS MARIANNA KREJCÁRNÉ ANDREA XVI. MEDICINA 2000 XX. ORSZÁGOS JÁRÓBETEG SZAKELLÁTÁSI KONFERENCIA BALATONFÜRED, 2018. SZEPTEMBER 21. DR. KISS MARIANNA KREJCÁRNÉ ANDREA XVI. KERÜLET KESZ 89,19% 90,00% 80,00% 70,00% 60,00% 8,11% 2,70% 0,00%

Részletesebben

Gyakornoki képzési program

Gyakornoki képzési program Gyakornoki képzési program A a MediaGo Holding független érdekszövetség tagjaként jött létre 2009-ben. Missziónk a pályája elején lévő fiatal munkaerő elhelyezkedésének segítése, ezen keresztül a strukturális

Részletesebben

1. Képzési szükségletek felmérése. 2. Éves képzési terv Saját akkreditált képzési programok Egyéb tanfolyamok. 3. Programok meghirdetése

1. Képzési szükségletek felmérése. 2. Éves képzési terv Saját akkreditált képzési programok Egyéb tanfolyamok. 3. Programok meghirdetése 12. 1. Képzési szükségletek felmérése Igényfelmérés alapján Oktatási trendek figyelembe vételével Munkaerőpiaci igények figyelembe vételével Pályázatokhoz kapcsolódó szükségletek alapján 2. Éves képzési

Részletesebben

Ügyfeleink elvárásainak megfelelően rugalmasan vállaljuk könyveléssel, bérszámfejtésekkel kapcsolatos teendők elvégzését

Ügyfeleink elvárásainak megfelelően rugalmasan vállaljuk könyveléssel, bérszámfejtésekkel kapcsolatos teendők elvégzését Ügyfeleink elvárásainak megfelelően rugalmasan vállaljuk könyveléssel, bérszámfejtésekkel kapcsolatos teendők elvégzését "Kielégítõ, ha azt mondom, hogy ez egy könyvelõiroda és megkeressük önnek a legmegfelelõbb

Részletesebben

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..)

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..) Megbízási szerződés A szerződést kötő felek, egyrészről: Név: Metz István ev. Székhely: 7130. Tolna, Deák F. u. 69. Adószám: 74358302-1-37 Nemzetközi adószám: HU74358302 Nyilvántartási szám: 39417096 Bankszámlaszám:

Részletesebben

A azonosító számú Foglalkoztatás II. megnevezésű szakmai követelménymodulhoz tartozó Foglalkoztatás II. tantárgy

A azonosító számú Foglalkoztatás II. megnevezésű szakmai követelménymodulhoz tartozó Foglalkoztatás II. tantárgy A 11499-12 azonosító számú megnevezésű szakmai követelménymodulhoz tartozó tantárgy 1. 1. A 11499-12 azonosító számú, megnevezésű szakmai követelménymodulhoz tartozó tantárgyak és a témakörök oktatása

Részletesebben

HELYI FOGLALKOZTATÁS- FEJLESZTÉS

HELYI FOGLALKOZTATÁS- FEJLESZTÉS Társadalmi Innovációk generálása Borsod-Abaúj-Zemplén megyében TÁMOP-4.2.1.D-15/1/KONV-2015-0009 HELYI FOGLALKOZTATÁS- FEJLESZTÉS Helyi foglalkoztatást erősítő (aktív) foglalkoztatáspolitikai eszközök

Részletesebben

Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés. Vezető János

Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés. Vezető János Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés április 18, 2011 Végezte Innermetrix Hungary Copyright Innermetrix, Inc. 2008 1 IMX Szervezeti Egészség Felmérés Üdvözöljük az Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérésén!

Részletesebben

Általános célként olyan kompetenciák és ismeretek elsajátítását célozza meg:

Általános célként olyan kompetenciák és ismeretek elsajátítását célozza meg: A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete képzési tevékenységével, hozzá kíván járulni ahhoz, hogy a szervezet által megszólított és elért egyén / közösség, képessé váljon egyéni,

Részletesebben

Logisztikai. ellátási lánc teljes integrálására. Logisztikai szolgáltatók integrációja. B2B hálózatokhoz a FLUID-WIN projektben.

Logisztikai. ellátási lánc teljes integrálására. Logisztikai szolgáltatók integrációja. B2B hálózatokhoz a FLUID-WIN projektben. Logisztikai szolgáltatók integrációja B2B hálózatokhoz a FLUID-WIN projektben Külső logisztikai szolgáltatók integrációja interdiszciplináris web-alapú platformon The logistic domai under the 6th Fram

Részletesebben

Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára GINOP

Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára GINOP Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára GINOP-6.1.6-17 Keretösszeg Támogatási kérelmek várható száma 13 040 millió Ft 260-4346 db Támogatás összege minimum

Részletesebben

Foglalkoztatási támogatások 2011-ben Jáger László

Foglalkoztatási támogatások 2011-ben Jáger László Foglalkoztatási támogatások 2011-ben Jáger László kirendeltségvezető Támogatások Foglalkoztatás bővítését elősegítő bértámogatás Pályakezdők munkatapasztalat szerzés támogatása Mobilitási támogatás MKKv

Részletesebben

OUTSOURCING-INSOURCING. Hogyan veled pályafenntartás?

OUTSOURCING-INSOURCING. Hogyan veled pályafenntartás? OUTSOURCING-INSOURCING Hogyan veled pályafenntartás? AZ OUTSOURCING SZÜKSÉGESSÉGE Törvényi környezet Anyavállalat nyomása Költségcsökkentés Hatékonyságnövelés Létszámleépítés igénye Szakmai kompetencia

Részletesebben

Bemutatkozás. Ügyvezető igazgató és tulajdonos: Keszthelyi Erik, aki több mint 10 éves biztosítás szakmai tapasztalattal rendelkezik

Bemutatkozás. Ügyvezető igazgató és tulajdonos: Keszthelyi Erik, aki több mint 10 éves biztosítás szakmai tapasztalattal rendelkezik Bemutatkozó anyag Bemutatkozás 100%-ban magyar tulajdonú cégcsoport Ügyvezető igazgató és tulajdonos: Keszthelyi Erik, aki több mint 10 éves biztosítás szakmai tapasztalattal rendelkezik Több mint 20 Mrd

Részletesebben

Cégünkről. levélcím 1300 Budapest, Pf. 130. telefon 06/1 999 1110 fax 06/1 999 7990 email info@eurodebtcollection.hu web www.eurodebtcollection.

Cégünkről. levélcím 1300 Budapest, Pf. 130. telefon 06/1 999 1110 fax 06/1 999 7990 email info@eurodebtcollection.hu web www.eurodebtcollection. Cégünkről Cégünk alapító tagjai, több mint nyolc éve foglalkoznak követeléskezelési folyamatok kidolgozásával, jogi eljárások előkészítésével és lebonyolításával. Ez a tapasztalat tette lehetővé, egy teljesen

Részletesebben

54 345 03 0000 00 00 Munkaerőpiaci szervező, elemző Munkaerőpiaci szervező, elemző 54 345 06 0000 00 00 Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő

54 345 03 0000 00 00 Munkaerőpiaci szervező, elemző Munkaerőpiaci szervező, elemző 54 345 06 0000 00 00 Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

ELEMZŐ KAPACITÁS FEJLESZTÉSE, MÓDSZERTANI FEJLESZTÉS MEGVALÓSÍTÁSA

ELEMZŐ KAPACITÁS FEJLESZTÉSE, MÓDSZERTANI FEJLESZTÉS MEGVALÓSÍTÁSA TÁMOP-2.4.8-12/1-2012-0001 A munkahelyi egészség és biztonság fejlesztése, a munkaügyi ellenőrzés fejlesztése ELEMZŐ KAPACITÁS FEJLESZTÉSE, MÓDSZERTANI FEJLESZTÉS MEGVALÓSÍTÁSA Előadó: Szentesi Fekete

Részletesebben

TANMENET. Készült: a 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmény szerint.

TANMENET. Készült: a 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendeletben kiadott szakmai és vizsgakövetelmény szerint. Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskolája és Kollégiuma OM-203042 6400 Kiskunhalas, Kazinczy u. 5. 6400 Kiskunhalas Kőrösi út 1. Tel./Fax: 06-77/422-218 www.variszabo.hu e-mail:

Részletesebben

KOVÁCSNÉ DR. SZEKÉR ENIKŐ BV. EZREDES FŐOSZTÁLYVEZETŐ PROJEKT SZAKMAI VEZETŐ

KOVÁCSNÉ DR. SZEKÉR ENIKŐ BV. EZREDES FŐOSZTÁLYVEZETŐ PROJEKT SZAKMAI VEZETŐ -VEKOP-16 A VERSENYKÉPES KÖZSZOLGÁLAT SZEMÉLYZETI UTÁNPÓTLÁSÁNAK STRATÉGIAI TÁMOGATÁSA - A CÉLTERÜLETEK RÖVID BEMUTATÁSA KOVÁCSNÉ DR. SZEKÉR ENIKŐ BV. EZREDES FŐOSZTÁLYVEZETŐ PROJEKT SZAKMAI VEZETŐ BUDAPEST

Részletesebben

LOGISZTIKA/ELLÁTÁSI LÁNC MENEDZSMENT BODA & PARTNERS SZAKÉRTŐI SZOLGÁLTATÁSOK

LOGISZTIKA/ELLÁTÁSI LÁNC MENEDZSMENT BODA & PARTNERS SZAKÉRTŐI SZOLGÁLTATÁSOK LOGISZTIKA/ELLÁTÁSI LÁNC MENEDZSMENT BODA & PARTNERS SZAKÉRTŐI SZOLGÁLTATÁSOK BEMUTATKOZÁS Iparágtól függetlenül három egymással szorosan összefüggő terület játszik komoly szerepet a vállalatok sikerességében:az

Részletesebben

Ki fog nálunk dolgozni?

Ki fog nálunk dolgozni? Ki fog nálunk dolgozni? Esettanulmány II. Magyar Közgazdasági Társaság Logisztikai Szakosztálya 2017. június 8. Lapker Zrt. hírlap/csomaglogisztika és -értékesítés Lapker csoport munkavállalói összlétszáma

Részletesebben

2010. A kisvállalkozások versenyképességének fejlesztése, foglalkoztatási kapacitásuk bővítése 2010.06.08.

2010. A kisvállalkozások versenyképességének fejlesztése, foglalkoztatási kapacitásuk bővítése 2010.06.08. 2010. A kisvállalkozások versenyképességének fejlesztése, foglalkoztatási kapacitásuk bővítése 2010.06.08. Kedves Pályázó! Ezúton szeretném Önöket értesíteni az alábbi pályázati lehetőségről. Amennyiben

Részletesebben

Médiaajánlat. Oldalbanner Mérete: 286x240px MOST INGYENES. PR cikk MOST INGYENES. Kiemelt partnerlogó Mérete: 60x160px MOST INGYENES

Médiaajánlat. Oldalbanner Mérete: 286x240px MOST INGYENES. PR cikk MOST INGYENES. Kiemelt partnerlogó Mérete: 60x160px MOST INGYENES Médiaajánlat Oldalbanner Mérete: 286x240px PR cikk Kiemelt partnerlogó Mérete: 60x160px Tematikus hírlevélben való megjelenés / alkalom Hírlevél Lehetősége nyílik a cégéről / szolgáltatásáról az adatbázisban

Részletesebben

FINANCE-HÍRLEVÉL. Pályázati lehetőségek. 2013. április 30.

FINANCE-HÍRLEVÉL. Pályázati lehetőségek. 2013. április 30. FINANCE-HÍRLEVÉL Pályázati lehetőségek 2013. április 30. Tartalom Pályázati lehetőségek PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK HÍRLEVÉL 2013. ÁPRILIS MUNKAHELYMEGTARTÓ TÁMOGATÁSOK Tisztelt Ügyfelünk, Partnerünk! Ön cégcsoportunk

Részletesebben

Pest Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja TÁMOP /1/KMR A Nagykátai Járás munkaerő-piaci helyzete

Pest Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja TÁMOP /1/KMR A Nagykátai Járás munkaerő-piaci helyzete Pest Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja A Nagykátai Járás munkaerő-piaci helyzete A Nagykátai járás népességre vonatkozó statisztikái Pest Megye lakosainak száma (2013): 1 237 141 fő. A Nagykátai

Részletesebben

KÖNYVVIZSGÁLAT Fontos Önnek cége piaci megítélése? A valóság a számokban rejlik!

KÖNYVVIZSGÁLAT Fontos Önnek cége piaci megítélése? A valóság a számokban rejlik! The Leader for Exceptional Client Service KÖNYVVIZSGÁLAT Fontos Önnek cége piaci megítélése? A valóság a számokban rejlik! A BDO világszerte... A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló,

Részletesebben

HOGYAN JELEZHETŐ ELŐRE A

HOGYAN JELEZHETŐ ELŐRE A HOGYAN JELEZHETŐ ELŐRE A MUNKATÁRSAK BEVÁLÁSA? A BELSŐ ÉRTÉKELŐ KÖZPONT MÓDSZEREI ÉS S BEVÁLÁSVIZSG SVIZSGÁLATA Budapest, 2010.03.25. PSZE HR Szakmai nap Előadó: Besze Judit BÉK módszergazda. 1/28 BEVÁLÁS

Részletesebben

MRP Munkavállalói Résztulajdonosi Program

MRP Munkavállalói Résztulajdonosi Program MRP Munkavállalói Résztulajdonosi Program Tartalom Mi az MRP? 4 Az MRP működése 5 Gyakorlati megfontolások 6 Adózási előnyök 7 Az MRP kialakításának és működtetésének folyamata 8 Megközelítésünk - teljes

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ ANYAG a MEGŐRZÉS-9122/2009 pályázatról

TÁJÉKOZTATÓ ANYAG a MEGŐRZÉS-9122/2009 pályázatról f TÁJÉKOZTATÓ ANYAG a MEGŐRZÉS-9122/2009 pályázatról MEGŐRZÉS-9122/2009 (A foglalkoztatottság megőrzésének támogatása a gazdasági visszaesés következtében átmenetileg nehéz helyzetbe jutott munkáltatóknál)

Részletesebben

GVK_Munkaerőpiac_2011

GVK_Munkaerőpiac_2011 Jelentéskészítő, GVK_Munkaerőpiac_0 GVK_Munkaerőpiac_0 Válaszadók száma = 8 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Skála % 0% 0% 0%

Részletesebben