INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ. ami segít megnövelni az online eladásaid!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ. ami segít megnövelni az online eladásaid!"

Átírás

1 26 INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ ami segít megnövelni az online eladásaid!

2 A Canva egy nagyon könnyen elsajátítható képszerkesztő, amivel Facebook posztokat, E hirdetéseket, tudsz gyorsan és igényesen készíteni. Rengeteg előre elkészített elemből válogathatsz, ami gyorsítja a munkád.

3 A Google Trenddel megvizsgálhatod, hogy milyen keresések, témák Enépszerűek ma az interneten. Nyomon követheted a releváns témák változásait, és a vásárlóid érdeklődéséhez szabhatod a kommunikációd.

4 Derítsd fel az oldaladra mutató hasznos és ártalmas linkeket, építs profi linkhálózatot, E keresd meg a konkurenciádra hivatkozó oldalakat! Mindezt ingyen a MOZ Open Site Explorerrel!

5 Alighanem az egyik leghasznosabb ingyenes szoftver! Vizsgáld meg a saját, és a konkurenciád E oldalait is, és tudd meg, hogy melyik posztok érték el a legnagyobb közösségi hatást, és kik a legaktívabb követők.

6 A Wordpress a leggyakrabban használt weboldalkészítő eszköz, amivel kódolás nélkül, E ingyenesen tudsz weboldalakat készíteni. Számtalan sablon áll a rendelkezésedre, így nem a nulláról kell kezdened.

7 A Hubspot ingyenes ötletgenerátorával bármilyen témát megadva izgalmas, E hangzatos és érdekes címeket kapsz ötletként, amiket már csak ki kell dolgoznod, és azok biztosan nagy sikert aratnak majd.

8 Ezekről a weboldalakról ingyenesen tudsz képeket letölteni, és csak a Freepik kér ezek közül E forrásmegjelölést:

9 Ez a legnépszerűbb mérési szoftver, ami gyakorlatilag a weboldalak 99%-a alatt fut. Segítségével E megismerheted a látogatóid viselkedését, demográfiáját, és egyedi hirdetéseket jeleníthetsz meg nekik.

10 Ez a szoftver a Google Analytics fiókodhoz kapcsolódva segít az Analytics adatokat E elemzeni, és javaslatokat tesz, hogy mit lenne érdemes javítanod a forgalmad növelése érdekében.

11 Ingyenesen létrehozhatsz online kérdőíveket, melyekről azonnali elemzéseket is kaphatsz. E Ha mélyebb elemzésre van szükséged, az adatokat Excelbe letöltve magad is tovább vizsgálhatod.

12 Meg tudod nézni vele, hogy mit csinál a konkurenciád online. Rengeteg jó ötletet E kaphatsz, és képbe kerülhetsz arról, hogy mekkora a verseny az iparágadban, és van-e kiaknázatlan kommunikációs terület.

13 Ha csinálsz egy A/B tesztet, akkor a két eredmény még nem biztos, hogy valós különbséget E jelez. Lehet a véletlen műve is az eltérés. Ez a kalkulátor megmondja, mennyi az esélye, hogy az eredményed pontos.

14 Ez nem csak egy sima hangrögzítő, de egy olyan szoftver, amivel a már felvett hangokat is E tudod módosítani, javítani. Ha például rossz minőségű a hangfelvétel, az Audacityvel kiszűrheted a kellemetlen hangokat.

15 Ismered azokat a dizájnos magyarázóvideókat? A Powtoonnal te magad is elkészítheted E a saját videós sales prezentációdat. Előre elkészített sablonokkal gyerekjáték összekattintgatni a videós prezentációt.

16 A Pinterest egy közösségi oldal, ahol ötleteket tudsz gyűjteni és megosztani másokkal. E Ha kifogytál a blogcikk ötletekből, akkor a Pinteresten újratöltheted magad. Ráadásul, bármit amit látsz böngészés közben, egy kattintással elmenthetsz magadnak későbbre.

17 Wordpress weboldalhoz ingyenesen telepíthető plugin, ami gondoskodik róla, Ehogy a SEO beállításaid rendben legyenek, elkészíti az oldaltérképet a keresőrobotoknak, és segít a posztjaid optimalizálásában is.

18 Ebben az eszközben bármilyen kifejezést megadhatsz, amiről riasztást szeretnél Ekérni. A Google figyeli az internetet, és ha említik a megadott kifejezést, szól. Add meg a cégneved, márkád, és a legfontosabb kulcsszavaid!

19 Sokszor előfordul, hogy egy rövid linket akarunk megadni, de a domain nevünkkel E együtt ez túl hosszú lenne. Főként fontos ez akkor, ha limitált helyed van, mint például a Twitteren. A Bitly lerövidíti a linked, és méri az azon áthaladó forgalmat is.

20 A Facebook Audience Insight mélyebb betekintést enged a Facebookot, és a Facebook E oldalaidat használók adataiba. Megtudhatod, hogy kik követnek a Facebookon, hogyan épülnek fel a közönségeid, és sok minden mást is.

21 Itt mindent megtalálsz amit a HTML-ről és a CSS-ről tudnod kell ahhoz, hogy képes E legyél akár saját magad megírni egy weboldalt, vagy módosítani egy meglévőt. Lépésről lépésre is haladhatsz, vagy az éppen aktuális problémára is rákereshetsz.

22 Találd meg azokat a kulcsszavakat, amelyekre a leginkább érdemes koncentrálnod az Eonline marketinged során. Legyen szó akár SEO-ról, akár Adwords hirdetésekről, a megfelelő kulcsszavak kiválasztása elengedhetetlen.

23 Az első benyomás online és offline egyaránt fontos. Ezzel az eszközzel tesztelheted, hogy E mi az emberek első benyomása az oldaladról. Értik, hogy miről szól? Tetszik nekik a dizájn? Vajon mit gondolnak az emberek a weboldaladról, amikor először meglátják?

24 Eleged van abból, hogy mindenki ugyanazok a betűtípusokat használja? Szeretnél E egy hatásos, kézzel írt betűtípust? A Google Fonts ingyenes kínál számodra rengeteg választási lehetőséget. Pár kattintás, és már dolgozhatsz is vele.

25 Ez az eszköz akkor nagyon hasznos, ha több csatornán is rendszeresen kommunikálsz. A EBuffer segítségével előre beidőzítheted a különböző közösségi média tartalmaidat, így mindent egy helyen, egy időben tudsz kezelni.

26 Ez a korábban Webmester eszközöknek hívott eszköz információt ad neked E arról, hogy a Google keresőrobotok hogyan látják az oldalad. Ez a weboldalad gépháza, ami jelez, ha valami nincs rendben, és segít, hogy hol keresd a hibát.

27 Szeretnél az emberek fejébe látni? Ez az eszköz megmutatja neked, hogy mik a leggyakrabban E előforduló kérdések a témáddal kapcsolatosan. Ha ezekre adsz választ a tartalmaidban, akkor biztosan értéket adsz a követőidnek.

Gyorstippek a Webgalamb 4 szoftverhez

Gyorstippek a Webgalamb 4 szoftverhez Gyorstippek a Webgalamb 4 szoftverhez 1/25 Tartalom 1. Személyre szabott feliratkozói oldal. 2. Órára beállítható levélküldés. 3. Visszaolvasható levelek. 4. Automata feliratkozó oldal és QR kód. 5. Automata

Részletesebben

MEC gyakornoki program

MEC gyakornoki program MEC gyakornoki program MEC gyakornoki program 10 éve indítottuk el gyakornoki programunkat, melynek legfőbb célja, hogy olyan tehetségeket fedezzünk fel, akikre a diploma után is számíthatunk. Miért az

Részletesebben

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát?

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? 1 Nagyobb látogatottság jobb ajánlatok több pénz 2 Amit helyettünk csinálnak kész rendszert működtetnek újabb ajánlatok hírlevél kiküldés ügyfélszolgálat

Részletesebben

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni -

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Green Edge reklámügynökség integrált kommunikációs ügynökség vagyunk a projektek kezelését tervezéstől a kivitelezésig

Részletesebben

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció Schwarcz Tibor Oneline PR Marketingkommunikáció elhelyezése A marketing ( társadalmi és vezetési lépések láncolata, melyek során az egyének és csoportok

Részletesebben

Google Analytics és mérési lehetőségei. Békési Károly

Google Analytics és mérési lehetőségei. Békési Károly Google Analytics és mérési lehetőségei Békési Károly Tartalom Mi a Google Analytics, és mire jó? Gyors kezdéshez Gyakorlati alkalmazások Következtetések Bemutatkozás - ez itt nem a reklám helye Békési

Részletesebben

Utikalauz a keresőmarketing állandóan változó világához

Utikalauz a keresőmarketing állandóan változó világához Utikalauz a keresőmarketing állandóan változó világához Ezeknek a változásoknak hatására fejlesztettük ki megfizethető díjazású Web Jelenlét és Tartalom Optimalizációs szolgáltatásainkat - elégedettségi

Részletesebben

Copyright Inspire Trade Kft. - SikerGuru by Andrade G. Anita

Copyright Inspire Trade Kft. - SikerGuru by Andrade G. Anita Online Üzlet Kiépítése Tréning Sorozat 002 MÁSODIK RÉSZ A TE Sikeredért! Köszöntelek az online üzlet kiépítése tréning második részéhez tartozó munkafüzetben. Hogy ne csak gondolat maradjon a tréning,

Részletesebben

Magánpraxis helye a Facebookon

Magánpraxis helye a Facebookon Magánpraxis helye a Facebookon Hogyan érdemes kihasználni a legnagyobb közösségi média oldalban rejlő lehetőségeket? Gencsy Zoltán www.kozossegimedia.hu gz@kozossegimedia.hu Fő témák Facebook oldalak kezelése

Részletesebben

Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com. Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása

Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com. Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása Tartalomjegyzék KÖZÖSSÉGI MEGOSZTÁS - 2 - MIÉRT HASZNOS? - 2 - A JÓ SHARE GOMB ISMERTETŐ JELEI - 3 - MEGOSZTÁSI

Részletesebben

Vajda Éva. Bevezetés a keresőmarketingbe

Vajda Éva. Bevezetés a keresőmarketingbe Vajda Éva Bevezetés a keresőmarketingbe Alapfogalmak Fizetett hivatkozások - hirdetés Organikus találatok - ki kell "érdemelni" jó honlappal Organikus vs fizetett hivatkozás Organikus - keresőoptimalizálás

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2017

Nagy Webáruház Felmérés 2017 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2017 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 887 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

A kutatás időtartama: 2013. március

A kutatás időtartama: 2013. március 1 A kutatás célja a Magyarországon működő, rendszeresen frissített termékkínálattal rendelkező, online kiskereskedelemmel foglalkozó cégek működésének vizsgálata. A kutatás célcsoportjának kiválasztása:

Részletesebben

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

Segítünk hogy Segíthessen!

Segítünk hogy Segíthessen! Natur Marketing prospektus szervezetek részére Segítünk hogy Segíthessen! "Ma már pontosan tudjuk, hogy egy megfelelően megszerkesztett, több ezres tömegeket megmozgató marketing kampány, amelyet gyorsan

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

Vajda Éva. Keresőoptimalizált üzleti honlap

Vajda Éva. Keresőoptimalizált üzleti honlap Vajda Éva Keresőoptimalizált üzleti honlap Hagyományos és keresőmarketing Hagyományos marketing Csoportképzésen alapul Passzív befogadás Magas belépési korlát Konverzió alig mérhető Keresőmarketing Egyéni

Részletesebben

Online marketing a gyakorlatban

Online marketing a gyakorlatban Online marketing a gyakorlatban Kezdőlépések KKV-knak Barátfalvy Sándor www.mazuri-marketing.com sandor@mazuri-marketing.com +36-30/279-3579 Miről fogunk beszélgetni? Az online marketing elemei Kulcsszavak

Részletesebben

Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával.

Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával. Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával orsolya@zoomsphere.com Közösségi megjelenés A közösségi oldalak lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy egy olyan interaktív felületen jelenjenek

Részletesebben

Közösségi kommunikáció a gyakorlatban hatékony technikák és módszerek

Közösségi kommunikáció a gyakorlatban hatékony technikák és módszerek Közösségi kommunikáció a gyakorlatban hatékony technikák és módszerek előadó: Gencsy Zoltán www.kozossegimedia.hu Miért is kell ezzel a témával foglalkozni? Erre tart a világ - Nem igaz, már itt van -

Részletesebben

Az Instagram alapvetően egy képmegosztó oldal, ezért hatványozottan igaz az, hogy elképesztően fontos a jó vizuális tartalom.

Az Instagram alapvetően egy képmegosztó oldal, ezért hatványozottan igaz az, hogy elképesztően fontos a jó vizuális tartalom. Az Instagram a világ második legnagyobb közösségi platformja világ szinten 1 milliárd felhasználóval. Ez a szám Magyarországon már 2 millió és folyamatosan nő. Ebből is döntően a 35 év alatti korosztály

Részletesebben

Cookie Nyilatkozat Válts Fel weboldal

Cookie Nyilatkozat Válts Fel weboldal Cookie Nyilatkozat Válts Fel weboldal Tájékoztatjuk, hogy a weboldal sütiket használ a weboldal (valtsfel.hu) működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése

Részletesebben

32 ingyenes eszköz, hogy pofonegyszerű legyen a weboldalad megtervezése

32 ingyenes eszköz, hogy pofonegyszerű legyen a weboldalad megtervezése 32 ingyenes eszköz, hogy pofonegyszerű legyen a weboldalad megtervezése Szia! Örülök, hogy letöltötted, a 32+ eszközből álló listánkat, amik segíteni fogják a tervezési folyamatod. Nagyon gondosan választottük

Részletesebben

Papp-Karakas Kitti SzEK.org Webshop Start - Budapest 2016.03.31.

Papp-Karakas Kitti SzEK.org Webshop Start - Budapest 2016.03.31. Papp-Karakas Kitti SzEK.org Webshop Start - Budapest 2016.03.31. 1 2016 enet Internetkutató Kft. Minden jog fenntartva! 2 2016 enet Internetkutató Kft. Minden jog fenntartva! 3 2016 enet Internetkutató

Részletesebben

KÉZZEL FOGHATÓ TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOK DANCSEVICS TIBOR

KÉZZEL FOGHATÓ TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOK DANCSEVICS TIBOR KÉZZEL FOGHATÓ TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOK DANCSEVICS TIBOR MI AZ ALAPVETŐ PROBLÉMA? FELÉPÍTÜNK MARKETING KAMPÁNYOKAT ALKALMAZUNK ADWORDS-ÖT, FACEBOOKOT, EGYÉB ONLINE ÉS OFFLINE MÉDIA MEGJELENÉST, WEBÁRUHÁZAT

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2015

Nagy Webáruház Felmérés 2015 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2015 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 790 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

Webanalitika a mindennapokban

Webanalitika a mindennapokban Webanalitika a mindennapokban NEEK konferencia 2015.02.19. www.gemius.hu Rólunk A Gemius világszerte Piaci igények széleskörű ismerete Nemzetközi háttér, folyamatos fejlesztés Innovatív üzleti megoldások

Részletesebben

Billbarter Zrt. BV Elfogadóhely Szolgáltatási Árlista. Cégnév: Billbarter Hungaria Zrt. Cím: 1146 Budapest, Thököly út 58-60.

Billbarter Zrt. BV Elfogadóhely Szolgáltatási Árlista. Cégnév: Billbarter Hungaria Zrt. Cím: 1146 Budapest, Thököly út 58-60. Billbarter Zrt. BV Elfogadóhely Szolgáltatási Árlista Cégnév: Billbarter Hungaria Zrt. Cím: 1146 Budapest, Thököly út 58-60. Kapcsolattartó: Hodnics István Márton E-mail: info@billbarter.com Kínált áru/

Részletesebben

KATTINTÁS ALAPÚ HIRDETÉSI RENDSZEREK

KATTINTÁS ALAPÚ HIRDETÉSI RENDSZEREK KATTINTÁS ALAPÚ HIRDETÉSI RENDSZEREK HATÉKONY CÉLZÁS AMIHEZ ELŐSZÖR A CÉLPONTOT KELL ISMERNI Google Trends Google Keyword Planner Soovle Ubbersuggest MINDEN STRATÉGIÁNÁL A LEGFONTOSABB MÉRNI AZ EREDMÉNYEKET

Részletesebben

Nem minden könyvtáros grafikus, nem minden grafikus könyvtáros avagy annak (is) kell(ene) lennünk?

Nem minden könyvtáros grafikus, nem minden grafikus könyvtáros avagy annak (is) kell(ene) lennünk? K2 továbbképzési sorozat Könyvtári Intézet 2019. március 19. Nem minden könyvtáros grafikus, nem minden grafikus könyvtáros avagy annak (is) kell(ene) lennünk? Sümeginé Lehotai Edit edit.lehotai @ek.szte.hu

Részletesebben

DIGITÁLIS MÉRÉSEK A SZÁLLODAIPARBAN

DIGITÁLIS MÉRÉSEK A SZÁLLODAIPARBAN DIGITÁLIS MÉRÉSEK A SZÁLLODAIPARBAN AVAGY MIÉRT NEM CSAK A SZÁLLODAI ECOMMERCE MANAGERNEK KELL EZZEL FOGLALKOZNI? MSZÉSZ Közgyűlés Danubius Hotel Gellért, Budapest, 2017.04.06. nora.toth@intren.hu INTREN-RŐL

Részletesebben

Zeneakadémia esettanulmány Martoncompetition.hu 2014. Június. Martoncompetition.hu. Dátum: 2014. június

Zeneakadémia esettanulmány Martoncompetition.hu 2014. Június. Martoncompetition.hu. Dátum: 2014. június Zeneakadémia esettanulmány Martoncompetition.hu Dátum: 2014. június 1 Zeneakadémia Világra szól! A jól ismert szlogenhez méltó, világra szóló kampánnyal kívánta beharangozni a Liszt Ferenc Zeneművészeti

Részletesebben

marketing gyorsindító alapvetések

marketing gyorsindító alapvetések marketing gyorsindító alapvetések munkafüzet!1 Kiadja: Oláh Sándor Mérhető Marketing Megoldások 2015. Minden jog fenntartva. A jelen jegyzet tartalmának másolása, sokszorosítása, közzététele bármilyen

Részletesebben

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével.

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Lukács Ádám József Piac & Profit 2014.09.24. Lukács Ádám József Online Marketing Specialista Ügynökség ATL BTL ONLINE KREATÍV PRODUKCIÓS GYÁRTÁS

Részletesebben

Sütik (cookie) kezelése

Sütik (cookie) kezelése Sütik (cookie) kezelése A Magyar Telekom Nyrt. weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ A JÚNIUSI KURZUSOKRÓL

ÖSSZEFOGLALÓ A JÚNIUSI KURZUSOKRÓL ÖSSZEFOGLALÓ A JÚNIUSI KURZUSOKRÓL Kurzus címe: Sikeres nők egymás között (mely speciális vezetői kommunikációs képzés nők számára) Kurzust vezeti: Gáspár Ágnes protokoll szakértő, Nagy Csilla stíluskommunikátor,

Részletesebben

Alapok: a következő vevőink

Alapok: a következő vevőink Alapok: a következő vevőink Alapok: a következő vevőink akik a vásárlás küszöbén vannak Alapok: a következő vevőink akik a vásárlás küszöbén vannak akik már gondolkodnak Alapok: a következő vevőink akik

Részletesebben

Google AdWords hirdetési kampány el?készítése

Google AdWords hirdetési kampány el?készítése Google AdWords hirdetési kampány el?készítése Google Adwords hirdetési kampány létrehozása teljesítési garanciával, kampánybeállítások, hirdetések, kulcsszavak és licitek, konverziós követ?kódok megadásával.

Részletesebben

Mit mondhat nekünk az, ami látszólag semmit nem mond?

Mit mondhat nekünk az, ami látszólag semmit nem mond? Mit mondhat nekünk az, ami látszólag semmit nem mond? Az emberi figyelem nemegyszer elsiklik kisebb-nagyobb dolgok felett. Nagyon gyakran előfordul, hogy valamit bonyolultnak gondolunk, holott végtelenül

Részletesebben

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell?

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell? Közösségi marketing 2015-ben Facebook kommunikáció miért kell? Hidasi Judit Író (Húsz éve ír és szerkeszt, öt regényt írt közben) Kommunikátor (PR és Közösségi Marketing szakértő Uzine Communications)

Részletesebben

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING?

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING? A közösségi média gyorsan utoléri az e-mail-t, amely eddig az elsőszámú online adat- és hírmegosztási módszer volt. A Facebook-nak már 1 milliárdnál is több felhasználója van, a Twitteren 55 millió üzenetet

Részletesebben

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag Karácsonykor mindenkinek égeti a zsebét néhány ezer vagy tízezer forint, amit muszáj elkölteni ajándékra! Ne feledd! Ilyenkor az emberek sokkal fogékonyabbak a vásárlási ajánlatokra! Most még van időd

Részletesebben

Sütik (cookie) kezelése

Sütik (cookie) kezelése Sütik (cookie) kezelése A Simaliba Játszóház weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése

Részletesebben

Pozíció: Értékesítést támogató asszisztens

Pozíció: Értékesítést támogató asszisztens Pozíció: Értékesítést támogató asszisztens A fiatal, 2012. decemberében alapított, Open cégcsoporthoz tartozó, győri központú OpenOnline Kft. dinamikus fejlődése megkívánja, hogy 2016. őszén elindítsuk

Részletesebben

COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT

COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT COOKIE (SÜTI) SZABÁLYZAT A GrandVision Hungary Kft. (székhely: 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. cégjegyzékszám: 01-09-468765.) (továbbiakban: Adatkezelő) által üzemeltetetett www.ofotert.hu oldalon (továbbiakban:

Részletesebben

GOOGLE TÖBB MINT KERESŐ

GOOGLE TÖBB MINT KERESŐ GOOGLE TÖBB MINT KERESŐ A Google kereső találati listája Pénznyelő, vagy pénznyerő? A válasz: IGEN Ez hogy lehetséges? Adwords Mitől lesz pénznyelő? Tipikus beállítási hibák Avagy a 10 főbűn 1. Kampány

Részletesebben

Mit? Online tortarendelés

Mit? Online tortarendelés Mit? Online tortarendelés Miért lesz más/jobb, mint a hasonló oldalak? Grafikus felületen mindenki saját maga tervezheti meg a torta felületét, éjjel-nappal van kiszállítás Kinek? Egyszerűbb kezeléssel

Részletesebben

BASIC és PRO webáruház csomagok

BASIC és PRO webáruház csomagok 7even Online Ügynökség BASIC és PRO webáruház csomagok részletes termékbemutató és ártájékoztató A 7even-ről Több mint 200 ügyfelünk már a 7even Csapatát választotta. Reméljük, hamarosan Önt is elégedett

Részletesebben

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket?

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Gergely Gábor online marketing tréner Simon László részére Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Itt a megoldás ami... egyszerűen használható,

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2018

Nagy Webáruház Felmérés 2018 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2018 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést, ezúttal már a ShopRenter támogatásával. A kutatás keretében 894

Részletesebben

A keresőoptimalizálás szerepe és hatása az online csatornahasználatban

A keresőoptimalizálás szerepe és hatása az online csatornahasználatban A keresőoptimalizálás szerepe és hatása az online csatornahasználatban PAPP GÁBOR 1 { 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 } "Name": " Papp Gábor", "City": " Budapest", "Company": { "Name":

Részletesebben

Stratégiai és üzleti döntéstámogatás közösségi médiaelemzéssel

Stratégiai és üzleti döntéstámogatás közösségi médiaelemzéssel Stratégiai és üzleti döntéstámogatás közösségi médiaelemzéssel @MIBE konferencia, 2017.10.03. Szekeres Péter CEO peter.szekeres@neticle.com +36 70 701 6488 2 2013. óta vagyunk a magyar piacon. 2015. május

Részletesebben

Irányítópult. 2010.05.14. - 2010.06.13. Összehasonlítva a következővel: Webhely. 271 Látogatások. 79,70% Visszafordulások aránya

Irányítópult. 2010.05.14. - 2010.06.13. Összehasonlítva a következővel: Webhely. 271 Látogatások. 79,70% Visszafordulások aránya Irányítópult 1.5.14. - 1.6.13. 5 5 71 79,7% Visszafordulások aránya 393 Oldalmegtekintések :1:3 1,45 Oldal/látogatás 79,34% % Új látogatások Látogatók áttekintése Térképnézet Látogatók 5 5 Látogatók 1

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

Teszteld le az Adwords kampányod!

Teszteld le az Adwords kampányod! Teszteld le az Adwords kampányod! A Te kampányod GYÉMÁNT BÁNYA vagy FEKETE LYUK??? Vigyázz! A kettő nagyon hasonlít egymásra: Egyre drágább az Adwords és egyre kevesebb az új ügyfél belőle? Úgy érzed,

Részletesebben

hogyan döntheti el, hogy melyik az Önnek megfelelő online marketing ügynökség? Google AdWords ügynökség kiválasztása:

hogyan döntheti el, hogy melyik az Önnek megfelelő online marketing ügynökség? Google AdWords ügynökség kiválasztása: Google AdWords ügynökség kiválasztása: hogyan döntheti el, hogy melyik az Önnek megfelelő online marketing ügynökség? Még több hasznos info» www.klikkmarketing.hu Google AdWords ügynökség kiválasztása:

Részletesebben

Sütik kezelése (cookie)

Sütik kezelése (cookie) Utolsó módosítás 2018.09.07. Sütik kezelése (cookie) A(z) Xtreme Lashes weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és

Részletesebben

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Kik is vagyunk? A célzott webes megoldások ügynöksége! Az e-kereskedelemről Adatok: A GKIeNET 2700 magyarországi legális webshopot

Részletesebben

Milyen sütiket és mire használ az OTP Bank?

Milyen sütiket és mire használ az OTP Bank? Sütik (cookie) kezelése Az OTP Bank weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató A Barbakán Bau Kft., mint a http://barbakanbau.hu weboldal (továbbiakban Weboldal) üzemeltetője ezúton teszi közzé adatvédelmi, adatkezelési elveit, melyeket magára nézve kötelezőnek

Részletesebben

Kockásfüzet? Excel tábla? ERP rendszer? A Te vállalkozásod hol tart? 5 jel, amikor elérkezett az idő, hogy magasabb fokozatba kapcsolj!

Kockásfüzet? Excel tábla? ERP rendszer? A Te vállalkozásod hol tart? 5 jel, amikor elérkezett az idő, hogy magasabb fokozatba kapcsolj! Kockásfüzet? Excel tábla? ERP rendszer? A Te vállalkozásod hol tart? 5 jel, amikor elérkezett az idő, hogy magasabb fokozatba kapcsolj! Abban minden vállalkozás, különösen a kereskedelem területén foglalkozók

Részletesebben

Minőségi tartalom. Amely beindítja üzletét

Minőségi tartalom. Amely beindítja üzletét Minőségi tartalom Amely beindítja üzletét Külö aján nleges latta l az IND ULÓ válla lkoz ások nak A tartalommarketing fontosságáról Rendeljen jó minőségű, kereső-optimalizált tartalmat blogjához, online

Részletesebben

A cégek szerint. Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni. Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra.

A cégek szerint. Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni. Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra. A cégek szerint Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra. Már csak sel tudjuk a vevőket elérni. A Zuckerberg gyerek megásta

Részletesebben

AZ ÜLJÜNKBE.HU ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA az adatvédelem és adatkezelés elveiről, gyakorlatáról

AZ ÜLJÜNKBE.HU ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA az adatvédelem és adatkezelés elveiről, gyakorlatáról AZ ÜLJÜNKBE.HU ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA az adatvédelem és adatkezelés elveiről, gyakorlatáról Erdei Gabriella, mint az uljunkbe.hu és goout.hu weboldal ( Weboldal ) üzemeltetője ezúton teszi közzé adatvédelmi,

Részletesebben

Az elektronikus kereskedelemi rendszer gyakorlati kialakítása

Az elektronikus kereskedelemi rendszer gyakorlati kialakítása Az elektronikus kereskedelemi rendszer gyakorlati kialakítása Csáki Zoltán CENTER.HU Kft. csaki.zoltan@center.hu A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org) elnökségi tagja Bemutatkozás, CENTER.HU

Részletesebben

MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS

MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS ELŐKELŐ GOOGLE POZÍCIÓK 2018 DENTAL SEO PROSPEKTUS MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS MIBEN SEGÍTHETÜNK ÖNNEK? Fogászati listaoldalakon való megjelenés Weboldalkészítés Linképítés Arculattervezés Social Média

Részletesebben

Az adatok kezelője a Weboldalt üzemeltető Sárvári Gyógyfürdő Kft. ( Adatkezelő ).

Az adatok kezelője a Weboldalt üzemeltető Sárvári Gyógyfürdő Kft. ( Adatkezelő ). ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A Sárvári Gyógyfürdő Korlátolt Felelősségű Társaság mint a www.sarvarfurdo.hu domain néven elérhető weboldal (a továbbiakban: Weboldal ) üzemeltetője ezúton teszi közzé a Weboldal

Részletesebben

Minőségi tartalom. Amely beindítja üzletét

Minőségi tartalom. Amely beindítja üzletét Minőségi tartalom Amely beindítja üzletét Külö aján nleges latta l az IND ULÓ válla lkoz ások nak A tartalommarketing fontosságáról Rendeljen jó minőségű, kereső-optimalizált tartalmat blogjához, online

Részletesebben

KI A JÓ SZÁLLODAI CÉLKÖZÖNSÉG ÉS HOGYAN TALÁLJUK MEG ŐKET?

KI A JÓ SZÁLLODAI CÉLKÖZÖNSÉG ÉS HOGYAN TALÁLJUK MEG ŐKET? KI A JÓ SZÁLLODAI CÉLKÖZÖNSÉG ÉS HOGYAN TALÁLJUK MEG ŐKET? VOIT PETER HEAD OF EXPANSION - POST FOR RENT PETER@POSTFORRENT.COM +36 70 211 77 47 LINKEDIN.COM/IN/VOITPETER HOGYAN TALÁLJUK MEG A JÓ CÉLKÖZÖNSÉGET

Részletesebben

I. Felsőoktatási Marketing Verseny Versenyképes honlap kritériumrendszere

I. Felsőoktatási Marketing Verseny Versenyképes honlap kritériumrendszere I. Felsőoktatási Marketing Verseny Versenyképes honlap kritériumrendszere Losonczi György 2010 A kutatás célja és menete 1. Versenyképesség tényezőinek maghatározása kritériumrendszer felállítása 2. A

Részletesebben

Tervezés. Eszközök. Kritikus Tömeg Webinárium. 1. Kutatás 2. Elemzés 3. Tesztelés. 4. Eszközök kiválasztása 5. Tervezés 6. Végrehajtás 7.

Tervezés. Eszközök. Kritikus Tömeg Webinárium. 1. Kutatás 2. Elemzés 3. Tesztelés. 4. Eszközök kiválasztása 5. Tervezés 6. Végrehajtás 7. Tervezés 1. Kutatás 2. Elemzés 3. Tesztelés 4. Eszközök kiválasztása 5. Tervezés 6. Végrehajtás 7. GOTO 1 :o) Eszközök 4. lépés: Eszközök kiválasztása Amire szükséged lesz... Kétféle eszköz 1) Hosszútávú

Részletesebben

Keresőoptimalizálási ellenőrző lista kivonat

Keresőoptimalizálási ellenőrző lista kivonat 1. oldal A Google saját bevallása szerint több mint 200 jelet figyel egy honlapon, természetesen nem árulja el pontosan, hogy mit. Összeállítottam neked ezt a listát a saját tapasztalataink alapján, amik

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20.

minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20. minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20. Projekt rövid leírása Weboldal és shop magyar nyelven, szűk termékkínálattal, célzott marketinggel. A romániai piac

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2014

Nagy Webáruház Felmérés 2014 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2014 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 586 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

NIKIMASSZAZS.HU WEBOLDAL COOKIE (SÜTI) ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA

NIKIMASSZAZS.HU WEBOLDAL COOKIE (SÜTI) ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA NIKIMASSZAZS.HU WEBOLDAL COOKIE (SÜTI) ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA 1. MIK AZOK A COOKIE-K ( SÜTIK )... 2 2. A "SÜTIK" CÉLJA... 2 3. "SÜTIK" TÍPUSAI... 3 3.1. "MUNKAMENET SÜTIK"... 3 3.2. "HASZNÁLATOT TÁMOGATÓ

Részletesebben

A GASZTRO VIDEÓK TÉRNYERÉSE. Gasztro trendek, #foodporn a címlapon Krankovics Béla // május 17.

A GASZTRO VIDEÓK TÉRNYERÉSE. Gasztro trendek, #foodporn a címlapon Krankovics Béla // május 17. A GASZTRO VIDEÓK TÉRNYERÉSE Gasztro trendek, #foodporn a címlapon Krankovics Béla // 2018. május 17. Ki nézett ma már online videót? Néhány adat Becslések szerint 2017-ben az összes online adatforgalom

Részletesebben

Analitikus marketing és bepillantás a Google Analytics haszná(latá)ba. iwebma Limited

Analitikus marketing és bepillantás a Google Analytics haszná(latá)ba. iwebma Limited Analitikus marketing és bepillantás a Google Analytics haszná(latá)ba iwebma Limited Webstatisztikai rendszerek adatok a látogói szokásokról egyszerűek, ill. komplexek ingyenes, ill. fizetős Google Analytics

Részletesebben

Amit meg kell tenned, hogy a weboldalad "Kapcsolat" oldala me g jobban mu ko djo n!

Amit meg kell tenned, hogy a weboldalad Kapcsolat oldala me g jobban mu ko djo n! Amit meg kell tenned, hogy a weboldalad "Kapcsolat" oldala me g jobban mu ko djo n! Mivel talán az egyik leg nézettebb oldal a weboldalakon a Kapcsolat oldal, így mindenképpen több figyelmet kell rá szentelnünk!

Részletesebben

Google Slap büntető algoritmus (Csak a keresési hálózaton!)

Google Slap büntető algoritmus (Csak a keresési hálózaton!) Google Slap büntető algoritmus (Csak a keresési hálózaton!) Mi az a Google Slap? Elkezdesz hirdetni, minden rendben megy... Egyszer csak 2 nap múlva belépsz az AdWords fiókodba és azon kapod magad, hogy

Részletesebben

A longtail uraljaa keresésvilágát: a keresések70%- a long tail kulcsszó

A longtail uraljaa keresésvilágát: a keresések70%- a long tail kulcsszó Long tail vagy fat head? Erdei út vagy autópálya? Énekes Barbara (Weboriginal Kft, ügyvezető) Azelőadástémái A klasszikuslong tail ábra: fat head, chunky middle, éslong tail Miért érdemes a long tail-el

Részletesebben

Reszponzív dizájn az egyedi oldalmegjelenítésért. Készülékfüggetlen megjelnítés. Szeretne a Google találati lista elején állni?

Reszponzív dizájn az egyedi oldalmegjelenítésért. Készülékfüggetlen megjelnítés. Szeretne a Google találati lista elején állni? Szolgáltatásaink Reszponzív dizájn az egyedi oldalmegjelenítésért Készülékfüggetlen megjelnítés. Google AdWords fizetős hirdetések Szeretne a Google találati lista elején állni? Arculattervezés az egységes

Részletesebben

ARCULATTERVEZÉS ARCULATTERVEZÉS Ajánlott alapelemei: Mikro arculat Kisarculat Komplett arculat

ARCULATTERVEZÉS ARCULATTERVEZÉS Ajánlott alapelemei: Mikro arculat Kisarculat Komplett arculat ARCULATTERVEZÉS tervezési árlista Az ARCULATTERVEZÉS abban jelent többet az egyszerű Logótervezésnél, hogy az elkészített logót egy, hozzá és a céghez illeszkedő grafikai környezettel is felruházzuk meghatározva

Részletesebben

4. Modul: ROBOTPILÓTA. Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ!

4. Modul: ROBOTPILÓTA. Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ! . Modul: ROBOTPILÓTA Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ! Tervtábla: ( hónap hete) - Itt tervezed meg, hogy az automata Online Marketing rendszered mikor tegye ki a posztjaidat

Részletesebben

Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod

Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod (Útmutató, hogyan indítsd el és működtesd saját online vállalkozásod) Szakmáry Martin Tartalomjegyzék Bevezetés...3 1. fejezet Mi az oka, hogy internetes

Részletesebben

Inbound marketing. Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó

Inbound marketing. Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó Inbound marketing Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó Rólam Inbound marketing tanácsadó, HubSpot viszonteladó Tanácsadó a Fortune 500 cégeknek Elismert tréner és konferencia előadó

Részletesebben

Digitalizáció a marketingben új tervezési és. hirdetési formák Popart Reklámügynökség Kft.

Digitalizáció a marketingben új tervezési és. hirdetési formák Popart Reklámügynökség Kft. Digitalizáció a marketingben új tervezési és hirdetési formák Popart Reklámügynökség Kft. 68,38 milliárd Ft Ennyit költöttek a hazai hirdetők digitális reklámra. (IAB/2016) Forrás: https://iabhublog.com/

Részletesebben

A digitális kompetencia értelmezésének európai keretrendszere

A digitális kompetencia értelmezésének európai keretrendszere A digitális kompetencia értelmezésének európai keretrendszere 2 A magyar nyelvű fordítást a Kormányzati és Informatikai Ügynökség megbízásából a Progress Consult Kft készítette. Szakmailag lektorálta:

Részletesebben

A SUPP.LI SÜTI POLITIKÁJA

A SUPP.LI SÜTI POLITIKÁJA A SUPP.LI SÜTI POLITIKÁJA I. Mik azok a sütik Mint minden professzionális weboldalon, itt is sütiket használunk, amelyek apró fájlok, amiket számítógépére tölt le, ezzel javítva a felhasználói élményt.

Részletesebben

DOTCOMMERCEDAY, AZ INTERNETES VÁSÁRLÁS NAPJA 2016 MIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNI?

DOTCOMMERCEDAY, AZ INTERNETES VÁSÁRLÁS NAPJA 2016 MIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNI? DOTCOMMERCEDAY, AZ INTERNETES VÁSÁRLÁS NAPJA 2016 MIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNI? TARTALOM KONCEPCIÓ PARTNEREINK MONDTÁK 2015 SZÁMOKBAN EGYÜTTMŰKÖDÉSI LEHETŐSÉGEK KONCEPCIÓ Az Internetes Vásárlás Napja Mozgalom,

Részletesebben

Automatizált Marketing Webshopoknak

Automatizált Marketing Webshopoknak Automatizált Marketing Webshopoknak Kocsis Márk üzletágvezető, Digitális Marketing Tanácsadás linkedin.com/in/kocsismark Konverziós költség CPC / Konv. arány CPC függ: hirdetési csatorna hirdetői verseny,

Részletesebben

Egy hirtelen ötlet. 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára?

Egy hirtelen ötlet. 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára? Egy hirtelen ötlet 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára? Megoldás: Google kérdőív + Facebook hirdetések Kutatás a Facebookon Előadó:

Részletesebben

Célcsoport-orientált online tervezés hatékonyság az online kommunikációban

Célcsoport-orientált online tervezés hatékonyság az online kommunikációban VI. Építő Marketing Szeminárium 2014. november 13. Célcsoport-orientált online tervezés hatékonyság az online kommunikációban Rajki Diána, Build-Communication Kft. ügyvezető igazgató Online marketing tervezése

Részletesebben

KIDSOASIS ÁLOM-MÁSODÁLLÁS

KIDSOASIS ÁLOM-MÁSODÁLLÁS KidsOasis Kft. TARTALOM-MARKETINGGEL A CSALÁDOK FELÉ Gyetvainé Zováth Anikó, kidsoasis.hu Tartalom Mi a KidsOasis? Álom-másodállás kampány Kampány célja Kampány kiindulópontjai Kommunikáció elemei Eredmények

Részletesebben

MOBILTRENDEK A SZÁLLÁSFOGLALÁSBAN

MOBILTRENDEK A SZÁLLÁSFOGLALÁSBAN MOBILTRENDEK A SZÁLLÁSFOGLALÁSBAN AZ MSZÉSZ XXXVIII. KÖZGYŰLÉSE HOTEL EGER PARK 2012.11.21. Gál Péter Tanácsadó BDO Magyarország Hotel és Ingatlan Szolgáltató Kft. TÉMÁK NEMZETKÖZI ÉS MAGYAR MOBILPENETRÁCIÓ,

Részletesebben

A WEBOLDAL LEGFONTOSABB ELEMEI, AVAGY MITŐL VÁSÁROL A LÁTOGATÓ? ELEMEZZÜK KI EGYÜTT HONLAPJÁT!

A WEBOLDAL LEGFONTOSABB ELEMEI, AVAGY MITŐL VÁSÁROL A LÁTOGATÓ? ELEMEZZÜK KI EGYÜTT HONLAPJÁT! A WEBOLDAL LEGFONTOSABB ELEMEI, AVAGY MITŐL VÁSÁROL A LÁTOGATÓ? ELEMEZZÜK KI EGYÜTT HONLAPJÁT! 2013. Szeptember 11. 1 28 weboldal ellenőrző lépés Miért kell a weboldal? Mi a célunk vele? 1. A domain Könnyen

Részletesebben

Fogyás.info ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Fogyás.info ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Fogyás.info ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT BEVEZETÉS A fogyás.info weboldal üzemeltetője a Liberatus Bt. (a továbbiakban: Adatkezelő). Az Adatkezelő a tevékenysége során fokozottan ügyel a személyes

Részletesebben

emarketing képzés A keresők és a közöségi média

emarketing képzés A keresők és a közöségi média emarketing képzés A keresők és a közöségi média Keresők Kereső hirdetés - SEM Találati lista - SEO Hirdetés Kattintás alapú Folyamatos felügyelet Azonnali Módosítható/szabályozható Top pozíció Versenytársak

Részletesebben

sikertörténet Interjú Wolf Gáborral Hiába vagy valamiben a legjobb, ha nem marketingezel A Kisvállalati Marketing Biblia szerzőjével

sikertörténet Interjú Wolf Gáborral Hiába vagy valamiben a legjobb, ha nem marketingezel A Kisvállalati Marketing Biblia szerzőjével sikertörténet V alószínűleg kevés olyan vállalkozó van ma Magyarországon, aki valamely kontextusban még ne találkozott Wolf Gábor nevével. Saját elmondása szerint célja, hogy a mikro, kis- és közepes vállalkozások

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató A Granpol Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Granpol Kft. ) mint a www.granpol.hu és a www.padlo-padozat.hu domain neveken elérhető Honlap (a továbbiakban: Honlap

Részletesebben