Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod"

Átírás

1 Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod (Útmutató, hogyan indítsd el és működtesd saját online vállalkozásod) Szakmáry Martin

2 Tartalomjegyzék Bevezetés fejezet Mi az oka, hogy internetes vállalkozást szeretnél indítani? fejezet Elsődleges dolgok, melyeket meg kell fontolnod mielőtt online vállalkozást indítanál fejezet Hogyan készíts üzleti tervet az online vállalkozásodhoz? fejezet Milyen típusú üzlet lehet internetes üzlet? fejezet Hogyan kezd el az online vállalkozásod felépítését? fejezet Hogyan indítsd el online vállalkozásod a legalacsonyabb költségekkel? fejezet Mi az Affiliate Marketing és miért legyél egy Affiliate Marketinges? fejezet Az online fizető eszközök használata az online vállalkozáshoz fejezet Milyen marketing eszközöket alkalmazz az online vállalkozáshoz?...26 Összefoglalás...,,,,,,,,,...28

3 Bevezetés Manapság egyre több ember elégedetlen az állásával, vagy szeretne másodállást az internet segítségével. Vagy akár az az álma, hogy főállásban dolgozzon az online vállalkozásában. Ebből adódóan megnőtt az érdeklődés az internetes vállalkozások indítása iránt. Azonban még azok számára sem könnyű az indulás, akik ebben az irányba tekintenek, hogyan és hol kezdjék el, hiszen tengernyi információ található erről a témáról. Ebben a könyvben segítek áttekinteni mindezen tengernyi információt. Eme könyv segít neked eldönteni, hogy melyik is számodra a megfelelő internetes üzlet típus. A legelső dolog, amire mindenképpen kell, hogy figyelmeztesselek, bármilyen internetes vállalkozást is indítasz, úgy kell kezelned, mint vállalkozás. Ez azt jelenti, hogy időt és energiát kell áldoznod a pozitív eredményekért, még akkor is, ha csak az elején részmunkaidőben, munka mellett csinálod. Következő dolog, amit még tudnod kell, hogy pénzt is kell befektetned. Felmérések szerint, ez a fajta vállalkozás sokkal kevesebb pénzbefektetéssel elindítható, mint a hagyományos üzlettípus. Ha online vállalkozáson gondolkozol, még amit jó, ha tudsz róla, hogy ezek költségei jóval alacsonyabbak, mint a hagyományos üzleteké.

4 Most már csak arra kell gondolnod, melyik az az üzlet típus, amit valójában szeretnél. Néhány népszerű internetes üzletfajták: aukciós oldalon termékek eladása, mint Vatera, Ebay. Digitális termékek készítése, és értékesítése (jó példa erre az e-book). Készíthetsz akár letölthető audió és videó termékeket a vásárlóid számára, vagy csak egyszerűen affiliate (partner) marketinges leszel. Az affiliate marketinget később részletesebb fogom tárgyalni ebben a könyvben. Ha a Vaterát és / vagy az Ebay-t választod, ennek a fajta internetes üzletnek a következő előnyei vannak: 1. Azonnal több millió vásárló áll rendelkezésre. 2. Lehetőséged van bármit eladni az autóktól a gyűjteményekig (régi bélyeggyűjtemény). 3. Nyithatsz fiókot a Vaterán, Ebay-en, melynek költségei rendkívül alacsonyak. Fontos, hogy megismered ezen oldalak részleteit is. Nézd meg a különböző kategóriákat és a megjelent aukciókat, valamint tekintsd meg a hogyan adjunk el szekciót is. Egyeseknek az a gondolat, hogy saját terméket létrehozzanak ijesztőnek tűnik. Azonban ha egy adott kategóriában szakértővé válsz és ötleted támad saját terméked készítésében, akkor az már nem is lesz olyan nehéz. Fontos, hogy szánj egy kis időt piackutatásra, hogy megbizonyosodj a termékedre van-e kereslet, megvennék-e azt az emberek. Tölts egy kis időt arra, hogy leírd valamennyi gondolataidat, ami ehhez a témához kapcsolódik. Aztán térj vissza a leírtakhoz, szerkezed meg, ha szükséges, és állítsd logikai sorrendbe. Ha nem szeretsz írni, akkor tekints meg különböző oldalakat, ahol ugyanazokat vagy hasonló termékeket árulnak, amikből ötleteket meríthetsz. Készíts jegyzet azokról a termékekről, amik kelendőek. Írj fel néhány kérdést is, ha valaki érdeklődne, vagy kérdéseket tenne fel a termékről. Ha találsz olyan barátot, aki hajlandó veled interjút készíteni, hogy feltedd neki azokat a kérdéseket, amiket előzőleg összeírtál, akkor ezt az interjút

5 rögzítheted és készíthetsz belőle audió terméket, amit mások le is tölthetnek. Ha ez túl soknak tűnik neked, akkor meg is kérhetsz valakit, aki ír neked egy könyvet. Gondolhatsz arra is, hogy megbízz egy szerkesztőt, aki helyetted megírja a könyvedet. Azonban erre csak akkor gondolj, ha van elég pénzed rá. Igazából a legjobb következő lépés arra, hogy internetes vállalkozással pénzt keres, ha valaki más termékét értékesíted, mint affiliate személy. Ahogy már korábban említettük, megnézzük közelebbről az affiliate marketinget egy későbbi fejezetben. A legjobb módja az online vállalkozás indításának, ha egy adott területen a legátfogóbb tudással és megállíthatatlan szenvedéllyel rendelkezel. Ez segíteni fog, hogy fókuszált legyél és minél hamarabb jövedelmet szerez. Meglátod, idővel új tudásra fog szert tenni. Kitartással és türelemmel rövid időn belül nagyon jó eredményeket érhetsz el.

6 1. Fejezet Mi az oka, hogy internetes vállalkozást szeretnél indítani? Rengeteg oka van, amiért már annyian indítottak online vállalkozást. Most megemlítünk néhányat a sok közül. Legtöbbek számára a fő ok, hogy online üzlet indítása mellett döntöttek az a plusz jövedelem. Rendszerint ez kiegészítő jövedelem, a meglévő jövedelem mellett. Sokan kezdik részmunkaidőben, aztán rövid időn belül teljes munkaidős munkává és jövedelemmé válik. Másik ok, hogy online üzlet indítása mellett döntöttek emberek, hogy nagyobb kontrolljuk legyen a munkájukban töltött idő felett. Továbbá, nagyobb esély van arra, hogy több időt töltsenek a családjukkal és barátaikkal. Manapság túl sok időt töltünk munkával, és sokaknak marad kevés idejük szeretteikre. Ezentúl, még számos egyéb okok vannak, amiért olyan sokan választják az online vállalkozást. Elillanó órák? Nem szükséges többé korán kelni, a munkába rohanni és a forgalmi dugóban tölteni az időt. Ugyanezt az értékes időt, amit a forgalmi dugóban elvesztegetnél saját vállalkozásodra tudod fordítani. Előnyökhöz tartozik még, hogy tőled függ mikor dolgozol, ha nem akarsz korán kezdeni, nem szükséges.

7 Boldogulás A gyorsan változó technológiának köszönhetően, oly sok online vállakozás virágzik. Ebből adódóan egy ilyen fajta üzletet elindítani jó módja a pénzkeresésnek. Az indítás költségei Valószínűleg ez az egyik fő oka annak, hogy olyan sokan kezdenek internetes vállalkozást. Mivel a legtöbb tranzakció online történik, ezért minimális papírokra és dokumentumokra van szükség. Amire valójában szükség van az online üzlethez az egy számítógép, gyors internet kapcsolat, nyomtató, fax, és még néhány szükséges kiegészítő, ami egy irodában kellhet. Ahogy láthatod, vannak még további jó okok, miért is lehet számodra is a megfelelő választás az online vállakozás indítása.

8 2. Fejezet Elsődleges dolgok, melyeket meg kell fontolnod mielőtt online vállalkozást indítanál Ebben a fejezetben megnézzük azokat a tényezőket, amiket érdemes megfontolni mielőtt valójában elindítanád az vállalkozásod az interneten. Milyen terméket vagy szolgáltatást szeretnél nyújtani? Sokak a megszerzett tudásukra és tapasztalatukra építve indítják vállalkozásukat, míg mások rést találnak a piacon. De a legfontosabb dolog, amit tehetsz, hogy piackutatást végzel cégekkel vagy egyénekkel, hogy még kevésbé lásd elfogulatlanul az ismeretlen piacot. Az érdeklődési területeden végezz kutatásokat. Olvass a témákról, ahol tanulmányozhatod az előnyöket, hátrányokat, amelyek előre visznek a célod felé. Ismerd meg a versenytársaidat is, ami azért fontos, hogy magabiztosabb és lelkesebb legyél az üzleted indítása során. Hol dolgozzak? Nem szükséges otthonról dolgoznod, de a legtöbb internetes üzletember ezt ajánlja. Mások viszont azt javasolják, hogy inkább egy irodában dolgozz, ahol el vagy szigetelve az otthoni zavaró tényezőktől, így jobban tudsz összpontosítani a munkádra.

9 Hogyan hirdessem a vállalkozásom? Ha azt akarod, hogy az online vállalkozásod növekedjen, fontos megalapoznod a webes megjelenítést. A legjobb módja ennek a direkt levelezés, hálózatépítés (nem MLM), hirdetés, stb. Melyik megközelítést választod, az attól függ, milyen terméket értékesítesz. Legjobb módja, hogy kitaláld, melyik működik számodra, kezdetben próbálj meg több módszert. Mindegyiket próbáld ki egyszer, és ezek után már tudni fogod, melyik válik be a legjobban. Ha nem vagy benne biztos hol is kezd, akkor nézd meg a versenytársaidat, ők hogyan árulják, értékesítik termékeiket. Ha nekik működik, akkor neked is kell, hogy működjön. Dolgozz ki egy tervet. Ha nincsen leírt terved arról, hogy hogyan érd el céljaidat, akkor nemcsak több erőfeszítésedbe fog kerülni azt elérni, hanem anyagi forrásodat is elpazarolod. Az üzleti terv segítségével jobban tudsz összpontosítani és utat mutat, hogy jó úton jársz-e. Bővebben a következő fejezetben fogjuk tárgyaljuk az üzleti terv készítését. Ellenőrizd a törvényeket és szabályokat Fontos, hogy utána nézz a helyi törvényeknek, jogoknak vagy szabályoknak az otthonról végezhető internetes üzlet működéséről. Továbbá szükséges még megtudnod erre vonatkozóan a magánvállalkozói tudnivalókat is. Az iroda kialakítása Az online vállalkozást leggyakrabban egy saját irodából irányítják. Ezért fontos, mielőtt elkezded az üzletet, az iroda legyen kialakítva. A sikeres vállalkozáshoz szükséged lesz beszerezni a legfontosabb eszközöket, mint számítógépet vagy laptopot, internet kapcsolatot, nyomtatót.

10 3. Fejezet Hogyan készíts üzleti tervet az online vállalkozásodhoz? Az üzleti terv készítésével a siker felé vezető útvonalat készíted el. Segít kifejleszteni az üzleti célokat, stratégiákat, valamint biztosítja a piac jobb megértését. Kimutatja az esetleges üzleti erősségeid, gyengeségeid és lehetőséget nyújt közelebbről megismerni a versenytársakat. Ha akarod, hozzáadhatsz üzleti tervedhez pénzügyi vázlatokat, múltbéli adatokat és növekedési elvárásokat, tervezeteket. Egy jó üzleti tervvel meg kell tudnod mutatni kik a megcélzott fogyasztóid, illetve a terméked vagy szolgáltatásod hogyan jut el számukra, és mindez találkozik-e a szükségletükkel és elvárásaikkal. Amikor az üzleti tervet építed fel, a következők pontok szerint végezd el: 1. Üzleti összefoglaló A termék vagy szolgáltatás, amit szeretnél nyújtani. 2. Piac analízis Termék- és szolgáltatáskutatás, valamint hogyan tevékenykednek a versenytársak. 3. Termék pozicionálás Hogyan tudnád a versenytársaknál jobban kiemelni a terméked a tömegből. 4. Piac stratégia Milyen módon értékesíts valójában? Milyen marketingeszközöket használj. 5. Fogyasztói analízis Nézd meg a fogyasztókat mit is akarnak, mire is van szükségük!

11 6. Pénzügyi analízis Milyen befektetéseket kell eszközölni az üzlet felépítéséhez, indításához és az üzletmenethez. 7. Mindenkörüli üzleti célok Mit szeretnél elérni, például egy éves időperiódusban. Miután elkészítetted az üzleti tervet, nagyon fontos, hogy ne tedd el a fiókba. Egy munkatervnek kell lennie, ami segítségül szolgál, ha szükség van rá. A legjobb, ha az üzleti terv egyszerű (egy vagy két oldalas legyen). Bizonyára az a legjobb dolog, amikor elkezded az internetes vállalkozást, hogy elkészíted hozzá a tervet, és kitűződ olyan helyre, hogy mindig szem előtt legyen.

12 4. Fejezet Milyen típusú üzlet lehet internetes üzlet? Ebben a fejezetben megnézzük melyek a leggyakoribb online üzlettípusok, amit manapság működtetnek és sikeresek. Tartsd észben, hogy a döntés mindig a te kezedben van, hogy milyen típusú üzletet szeretnél működtetni. Marketing üzlet Ez az egyik leggyakoribb internetes üzlettípus. Vagy olyan üzletet működtetsz, ahol kizárólagosan a saját termékeidet értékesíted a fogyasztók részére, vagy olyat, amit a nagy cégek számára. Azonban ehhez ütős weboldalt kell készíteni, ahol az összes szükséges információt tartalmaznia kell, a termékkel kapcsolatos kérdéseket, valamint a fizetési lehetőségeket. Ahhoz, hogy sikeres legyél ebben az üzletben, effektíven kell ajánlanod a potenciális vásárlóknak a terméket. Ez történhet keresőmotorokkal (Google, Yahoo, stb.) lel, közösségi oldalakkal és egyéb forrásokkal. A marketing témát a következő fejezetben fogjuk tárgyalni. Turnkey internetes üzlet Ez egy nagyon trendi üzlettípus az interneten. A lényege, hogy megvásárolhatsz egy weboldalt egy már meglévő szektorból. Ezt a weboldalt egy webes platformról működtetheted, irányíthatód, amit már egy működő üzlet nyújt számodra. Egy ilyen fajta internetes üzletet többféle módon ajánlhatsz, értékesíthetsz. Ezt megteheted az internetes vásárlók számára akár egyedülálló termékként vagy csak szolgáltatásként.

13 Online szolgáltatások Ez az az üzlet, ahol specifikus szolgáltatásokat nyújthatsz az online fogyasztóknak elfogadható áron. Ezt a típusú üzletet leggyakrabban azok a személy választják, akiknek adott szakterületen megvan a szaktudásuk és így kínálják, nyújtják szolgáltatásaikat, valamint építenek kapcsolatokat az ügyfeleikkel. Ebben az üzlettípusban a következők tartoznak: internetes konzultációk, számítógépes szoftver támogatás, hardveres hibaelhárítás, és ezekhez hasonlóak. Orvosi és egészségügyi szolgáltatások Ez az, amely egy teljes online gyógyszertárat és ehhez tartozó szolgáltatásokat nyújtó vállalkozástípusról van szó. Ez az üzlet az internetes vásárlókat szolgálja ki. Ilyen vállalkozások orvosi konzultációt tartanak, gyógyszereket és egyéb orvosi termékeket értékesítenek vásárlóik körében. Ha tovább érdeklődsz ilyen irányú vállalkozás formában, találhatsz néhány olyan egészségügyi intézményt, amelyek hajlandóak kiadni üzletembereknek egy virtuális orvosi és egészségügyi intézetet franchise üzletformában, és azt működtetni az intézmény számára. A fent említett üzlettípusokon kívül, még nagyon sokféle online vállalkozás létezik, mint például szórakoztató weboldalak, online chat, szerver, csak, hogy még néhányat említsek. Bármelyik típusú online vállalkozás mellett is döntesz, fontos, hogy tervezed meg körültekintően és légy képes szakszerűen ajánlani a vállalkozásod az interneten.

14 5. Fejezet Hogyan kezd el az online vállalkozásod felépítését? Legjobb módja az online vállalkozás felépítésének a következők: 1. Válasz egy kategóriát és válj szakértővé. De ne gondold, hogy rögtön nagy pénzeket fogsz keresni, azzal, hogy mindent eladsz egy kalap alatt. (Hacsak nem az Ebay-t, Vaterát használod, bár már ezeken a helyeken elég nagy a konkurencia.) 2. Válassz, vagy hozz létre egy terméket. Használhatsz affiliate (partner) terméket vagy saját terméket. 3. Valószínűleg az egyik legfontosabb dolog, mikor felépíted az online vállalkozásod, hogy találj neki egy nevet. Rövidnek, könnyen megjegyezhetőnek kell lennie és tükröznie kell az vállalkozásod tevékenységi körét. A domain név az a név, amelyet az internetes vásárlók, ügyfelek meg fognak jegyezni. Egy jó domain név olyan, ami rövid, könnyen megjegyezhető és könnyen betűzhető. Rengeteg webszolgáltató van, akik kínálnak kedvező áron domain neveket. Én a leginkább a namecheap.com szolgáltatót javaslom, akit természetesen én is használok, mert 100%-ig megbízható, és a legjobb ár-érték arányban vannak a szolgáltatásai. 4. Legyen saját weboldalad. Ne legyen ingyenes oldalad valamilyen affiliate oldalról, hanem legyen sajátod. Sokkal egyszerűbb, mint gondolnád. Szerez webtárhelyet is. (Találsz elég sok céget, akik kínálnak webtárhelyet és hozzátartozó szolgáltatást.) Itt is a namecheap.com szolgáltatót tudom ajánlani. Aztán vásárolj sablon rendszert, ha nem tudsz programozni. (Még egyszer, néz körül az interneten, és találni fogsz számos céget, akik kínálnak

15 web sablonokat.) Minden, amit most tenned kell, meg kell tanulnod hogyan kell ezeket használnod. Azonban, ha nem vagy technikai beállítottságú ember, akkor bízz meg valakit, aki ért a technikai dolgokhoz. Ebbe beletartoznak olyan dolgok is, mint weboldal készítése, webtárhely kezelése, domain nevek beállítása. 5. Mindig megbízható és biztonságos webtárhely szolgáltatót alkalmaz. Fontos, hogy megvizsgáld, az adott szolgáltató nyújt-e garanciát. Azt is vizsgáld meg, hogy milyen a fizikális infrastruktúra, ahol az online üzleti fájlok tárolásra kerülnek. Még az is fontos, hogy tüzetesen megvizsgáld a tárhely szolgáltató cég milyen háttértárat és adatvédelmi rendszert biztosít. Ebbe beletartozik az is, hogy a szolgáltató hibájából mennyi ideig tart nekik az üzleti rendszer újratelepítése abban az esetben is, ha teljes infrastrukturális probléma merülne fel. Ez segít elkerülni a legkisebb veszteséget, ha bármi ilyen probléma lenne. A megbízható webtárhelyek: - Namecheap.com - Bluehost.com - 1and1.com - Hostgator.com 6. Építs listát! Ez fontos, hogy tudjál újra és újra kommunikálni a weboldalra látogatóiddal. Úgy szintén fontos, hogy a látogatóidat naprakész információkkal lásd el, mi is történik a weboldaladon. Ez lehetővé teszi az olyan kapcsolattartást, amellyel bármi is legyen az ajánlatod, amit bemutatni vagy kínálni szeretnél nekik, vevők lesznek rá. 7. Nézd meg milyen fizető módozatok vannak arra, hogy a vásárlók fizetni tudjanak. Ha affiliate (partner) terméket értékesítesz, akkor nem probléma, mert ott a fizetést az affiliate program fogja kezelni neked. Azonban, ha a saját termékedet árulod, akkor be kell állítanod a saját fizető rendszered. Erről részletesebben egy másik fejezetben fogunk beszélünk.

16 8. Nézd meg milyen lehetőségek vannak arra, hogyan szállítód ki az árut a vevőidnek, ha a saját termékeidet értékesíted. Fizikai termékek esetén. Járj utána, hogy a helyi szállító cég, futárszolgálat, vagy a posta kínál-e kedvező árat az áruk kiszállítására. Meg kell állapítanod a csomagküldés árrendszerét is. Fontos, hogy körülnézz, melyik szállító cég megbízható. Különösen olyan cégeket, akik online nyomkövető rendszert kínálnak.

17 6. Fejezet Hogyan indítsd el online vállalkozásod a legalacsonyabb költségekkel? Most már eldöntötted, hogy elindítod az internetes vállalkozásod, de a büdzséd nagyon kicsi. Még is hogyan kezdhetnéd? Elkezdhetsz keresni, ingyenes domain neveket. Sok cég található, akik domain neveket árulnak, mivel a piacon elég nagy a verseny. Azonban van néhány oldal, ahol regisztrálhatsz díjmentesen domain nevet. De ennek van egy hátulütője is. A cég saját magának állítja be a domain nevet, mint adminisztrátor, viszont a tulajdonjogot csak egy határozott időre adja díjmentesen, vagy alacsony éves díj ellenében. Ha a weboldalad beállítottad, és indulásra kész van, de nem szeretnél a webtárhelyért havonta Ft-ot fizetni, akkor nem muszáj. Az interneten rengeteg helyet találhatsz, ahol ingyenes tárhelyet adnak. De mielőtt még nagyon beleélnéd magad, fontos, hogy tudd ezek negatív oldalait. Ezek a tárhelyek cserébe banner hirdetést helyeznek el a weboldal tetején. Azért akad néhány webtárhely szolgáltató akik ingyenesek, és nem erőltetik a banner hirdetésük megjelenését a weboldaladon. Ezek a szolgáltatók alacsony éves díjért cserében véglegesen eltávolítják a bannereket, amelyek még mindig kedvezőbbek, mintha havi díjat fizetnél a webtárhely szolgáltató cégeknek. Mi van akkor, ha valakinek nincsen saját terméke, amit értékesíthetne, de mégis szeretne pénzt keresni az interneten? Ennek a legjobb módja, ha affiliate (partner) marketinges leszel. Ezt most megnézzük közelebbről a következő fejezetben.

18 7. Fejezet Mi az Affiliate Marketing és miért legyél egy Affiliate Marketinges? Ebben a könyvben több alkalommal láthattad már, hogy többször említettük az affiliate (partner) marketinget, mint nagyszerű módját az internetes üzletnek. Ez a fejezet mélyebb betekintést nyújt mi is ez pontosan. Az affiliate marketing egy termék promóciós módszere, melynél az aktuális cég az affiliate (partner) személyt megjutalmazza erőfeszítéseiért, amiért a számukra látogatókat, feliratkozókat, vásárlókat hozott és/vagy eladásokat ért el. A jutalék az a bizonyos érték, amit az affiliate személy kap. Ezek lehetnek megjelenésért, látogatókért (fizetés kattintásokért), új vásárló (fizetés feliratkozókért), eladásokért, ami rendszerint az értékesített termék bizonyos százaléka (fizetés eladásonként vagy árbevételi osztalék), illetve ezek lehetnek bármelyik kombinációja is. Számos cég szereti használni az affiliate marketinget, mert nekik nem kell semmiféle marketing költséget magunkra vállalni, hacsak nem kívánják az eredményeket maguk realizálni. Megannyi internetes kereskedelmi oldal létezik, melyek saját affiliate programot működtetnek, míg mások harmadik fél szolgáltatásait használják. Ezek a cégek közvetítőkön keresztül nyomon követik a forgalmakat vagy eladásokat, amelyeket a különböző affiliate személyek bonyolítottak le. Manapság számtalan internetes vállalkozás ért el

19 növekedést, sikert azáltal, hogy affiliate marketinget használnak. Ez különösen a kis- és középvállalkozásokra jellemző. Most megnéztük mi is az affiliate marketing, most pedig megnézzük az okokat miért is jó indítani effajta online vállalkozást. Nincsenek termelési költségek Az affiliate programmal a termék előállítási költsége a továbbiakban már nem téma, mivel bizonyítottan a legjobb módon lett kifejlesztve és létrehozva. A legjobb ebben, az hogy mindez a gyártó, kereskedő számlájára történt és nem a tiedre. Nem kell sok pénz az indításhoz. Minden, amire szükséged van az induláshoz az egy íróasztal, számítógép, internet kapcsolat és egy szövegszerkesztő program. Költségek beletartoznak Normál esetben az affiliate programhoz a csatlakozás ingyenes. Valamennyi beállítási és szállítási költséget a kereskedőt terheli, akinek a termékeit értékesíted. Plusz előny még, hogy neked nem kell az árut raktároznod. Ez egy másik jó ok, amiért érdemes csatlakozni egy affiliate programhoz. Például, ha csak egy 1 szobás lakásban is laksz, akkor is árulhatód a legnagyobb méretű termékeket is, mint affiliate személy, mert az összes terméket az a kereskedő raktározza, akivel együtt dolgozol, és akinek a termékeit értékesíted. Választék Termékek és szolgáltatások ezrei közül választhatsz. Ha a weboldaladhoz keresed a megfelelő termékeket vagy tervezed ennek a felépítését, mind ehhez óriási választékot találsz. Nincs szükséged kereskedelmi számlára Bárki, aki először indít vállalkozást, az időigényes és költséges. Ez egészen biztos, ha online vállalkozásról van szó. Azonban, valamennyi költséget, mint például a fizetés kezelésének költségeit mind azt a kereskedőt terheli, akinek a termékeit értékesíted, mint affiliate személy. Nem kell sosem aggódnod bármiféle visszafizetések, csalások miatt, vagy akár a kereskedelmi számlád elveszítésétől sem. Továbbá nem kell gondoskodnod, törődnöd az összegyűjtött vásárlók neveinek, címeinek,

20 valamint a hitelkártya adatainak tárolásával. Mindezt az a kereskedelmi cég végzi, akivel kapcsolatban vagy, mint affiliate személy. Nem kell aggódnod, foglalkoznod a kényelmetlen vagy undok vevők panaszaival sem. Ezek is mind a kereskedő cég dolgai. Valószínűleg az egyik legjobb dolog az affiliate marketingben az az, hogy akkor is kereshetsz pénzt, amíg alszol. Másik előnye ha affiliate marketinges vagy, hogy ha a termék, amit kiválasztottál eladásra, és nem keresel pénzt vele, akkor csak félre kell tenned. Eltávolítod a termék linkjét, és elkezdhetsz egy másik terméket ajánlani. Ez azért lehetséges, mert nincsen hosszú távú szerződés arra vonatkozóan, hogy csak az adott terméket értékesítheted. Ezért számodra a kockázat minimális. Ha szorgalmasan, kitartóan dolgozol affiliate marketingesként, akkor nagy esélye van annak, hogy jó jövedelmet érj el. Ez igazán csak attól függ, hogy mennyit akarsz keresni és mennyi energiát fektetsz a kiválasztott termék eladásába. Egy ötlet arra, milyen termékeket és szolgáltatásokat kínál az affiliate program, látogass el a Clickbank.com vagy a ComissionJunction.com oldalakra. Mindkét oldal a legismertebb az affiliate marketingesek körében.

21 8. Fejezet Az online fizető eszközök használata az online vállalkozáshoz Számos online fizető szolgáltatás nyújt alternatív fizetési módot a hagyományossal szemben. A bankokkal és hitelkártya cégegekkel szemben az olyan fizető szolgáltatók, mint a Paypal, CheckFree nem igényelnek már üzleti megbízásokat a kereskedelmi számla nyitásához. Tény, hogy az ilyen szolgáltatók használata nemcsak gyorsabb módját adja az internetes fizetéseknek, hanem biztonságosabb is, mintha valaki csekkel vagy készpénzzel fizetne. Ez azért van, mert a pénztőke elektronikus úton kerül utalásra a számládra eme szolgáltatók által, ez helyettesíti a tranzakciókat. Ezek a szolgáltatások különösen az online aukciós oldalakon használók körében váltak népszerűvé, mint az Ebay. Számos online vállalkozás kezdte el használni, látva más szolgáltatóknál és azok előnyeit. Fontos tudni, hogyan is működnek, hogyan kerüljük el az esetlegesen felmerülő potenciális problémákat. Ilyen szolgáltatók használatával nagyon könnyű a pénz utalása az egyik személytől a másik fél felé. Számla nyitáskor a következő információkat kell megadni, mint neved, címed, és hitelkártya vagy banki adataid. (Ezeket a személyed beazonosításra használják.) Ezek után, ha valaki szeretne neked fizetni, akkor csak beírják az címüket és a fizetendő összeget. Ezt követően a pénz a számla kifizetésére kerül, és ezután átutalható a bankszámládra. Azonban több fizető szolgáltató alacsony díj fizetése ellenében utalható pénz. Például a Paypal 2,5%-ig számol fel díjat utalásonként. (Ez függ az összeg nagyságától.) De amit meg kell jegyezni, hogy ezek a díjak valószínűleg alacsonyabbak, mintha hitelkártya számláról történne a

22 fizetés. Továbbá ilyesfajta szolgáltatók különösen segítőkészek lehetnek, hogyha ismétlődő kis összegű fizetéseket kell eszközölni a számládra. Ezek lehetnek az affiliate jutalmak, jutalékok. Viszont van néhány hátránya is ezeknek a fizető szolgáltatásoknak, amelyek a következők: 1. Néhány közülük napi vagy heti pénzösszeg határt szabott meg, ha pénzt akarsz küldeni vagy fogadni. Ha ki szeretnéd tolni ezeket az összeghatárokat, akkor további díjfizetést kérnek, például az üzleti számlákért vagy prémium számlákért. 2. Ezek a szolgáltatók nem bankok, ezért nem vonatkoznak rájuk a szigorú banki szabályok vagy védelmek az állami törvények szerint. 3. Gyakran ezek a szolgáltatók gyengébb védelmet nyújtanak a csalások és visszaélések ellen, mint amit a hitelkártya kibocsátó cégek nyújtanak. 4. Alkalmanként gyorsan befagyasztják a vásárlói számlát, ha csalás gyanúja merül fel vagy egyéb bűncselekményt észlelnek. Néha olyan gyorsan történik, hogy néhány vevő csak akkor veszi észre a befagyasztott számláját, miután minden ok nélkül megtörtént. Fontos, hogy mielőtt bármelyik szolgáltatónál regisztrálnál, olvasd végig a szabályzatot és a felhasználási feltételeket, illetve a szolgáltatási együttműködést. Fontos továbbá, hogy teljesen megértsd és elfogadd a vitatott irányvonalat, korlátokat, díjszabásokat és egyéb szabályokat. Fontos, hogy ne tarts túl sok pénzt a számládon. Inkább tarts elég pénzt a néhány napi üzletvezetéshez és a nem használt pénztőkét utald át a mindennapos bankszámládra.

23 A következőkben megmutatunk néhány fizető szolgáltatót, megnézhetsz és nyithatsz online vállalkozói számlát. 1. Authorize.net. Ez a szolgáltatás hitelkártyát dolgozz fel és ellenőrzi a számlán történő tranzakciókat. 2. BidPay. Lehetőséget ad privát személyek közti fizetésekre. Hitelkártya fizetéseket fogad el a fizető féltől, és pénzküldést a fizető feleken keresztül. 3. BillPoint. Lehetőséget ad privát személyek közti fizetésekre, de csak hitelkártyáról. Eredetileg ez a rendszer az Ebay vásárlókat célozta meg. 4. E-Gold. A fizetés aranyban lehetséges (ezüst, platinum vagy palladium), amely egyik vevőtől a másikig egy számlaalapú rendszer használatával. 5. World Pay. Ez a szolgáltatás online kereskedelmi számlát és fizető szolgáltatást nyújt egy csomagban. 6. PayPal. Valószínűleg ez a legismertebb fizető szolgáltató. Lehetővé teszi a felhasználok közötti fizetést. Itt a fizetőfél a hitelkártyát használja fizetésre a másik fél számlájára. Tények szerint a számlán lévő pénzzel fizetnek az áru vásárlásakor. Én ezt javaslom használni, mert a legtöbb helyen fizethető vele, és a saját üzleti célra is nagyon kiválóan működik.

24 9. Fejezet Milyen marketing eszközöket alkalmazzunk az online vállalkozáshoz? A könyv utolsó fejezetében megnézünk különböző marketing eszközöket, amit eredményesen használhatsz az online vállalkozásodhoz. A marketing használatának oka, hogy legyen forgalma, legyenek látogatói az oldaladnak. Ez a forgalom látogatókat hoz, akik olyan vásárlókká válnak, akik megvásárolják a termékedet, szolgáltatásodat. Az első dolog, amit meg kell tanulnod, hogyan optimalizáld a weboldalad, hogy az a 3 legismertebb kereső (Google, Yahoo és MSN) első oldalain helyezést érj el. Minél hamarabb megteszed ezt, annál gyorsabban éred el a helyezéseket és annál hamarabb tapasztalsz forgalmat az oldaladra. Nagyszerű módja ennek, ha könyvet, e-bookot vásárolsz vagy tanfolyamon veszel részt, hogyan kell a weboldalad optimalizálni. Vagy a következő módszerek használatával tudod ugyanezt elérni. A legjobb módja, amivel optimalizálni tudod a weboldalad, hogy belinkeled az oldalad. Ez az, amikor linkek vannak elhelyezve a te weboldaladon és mások oldalain is különböző módszerek alkalmazásával. A következőkben adunk néhány hasznos, fontos tippet, hogyan működik a weboldaladra a belinkelés.

25 Link csere Ez azt jelenti, hogy linket cserélsz olyan weboldalokon, ahol kölcsönösen tisztelitek egymás termékeit és szolgáltatásait. Ez nem csak közvetlen forgalmat generál, de segít megnövelni a keresőmotorokon való jobb helyezés elérését is. Írj cikkeket Fontos, hogy érdeklődést felkeltő, hasznos információkat tartalmazó cikket írj, amely a megfelelő termékkategóriáról szól. Valószínűleg ez az egyik legjobb módja, hogy megnöveld a weboldalad forgalmát. Nemcsak ingyenes, mint a legtöbb ilyen oldal, ahol a cikkeidet publikálhatod, de az összes cikket, amit publikálsz, linket tartalmaz, amely a weboldaladhoz vezet. Ez azt jelenti, hogy segítesz magasabb helyezést elérni az érintett keresőmotorokon. Mikor írsz egy cikket, jó ha mindig megadsz magadról információkat, mint szerzőről és ne felejtsd el elhelyezni a fontos linkeket, amelyek a weboldaladhoz kapcsolódnak. Amikor a cikkedet több cikkíró, blogíró oldalon terjeszted, nem csak megnöveled a forgalmad, de kapsz egy linket, amely közvetlenül visszautal az oldaladra, és ezt használja a keresőmotor is. Ha nem szeretsz írni, akkor még mindig van lehetőséged megbízni egy szerkesztőt is. Elég sok oldal van arra, hogy találj szerkesztőt, de az online vállalkozás indításakor nem biztos, hogy már az elején ilyesfajta költséget szeretnél. Online Fórumok Mikor ezeket használod, a kommentek után ne felejtsd el az aláírásod linkkel együtt beszúrni. Ez további forgalmat hoz az oldaladhoz. Legjobb, ha olyan fórumokon veszel részt, ahol megegyező témában próbálod értékesíteni a kívánt terméket. Nem csak a potenciális vevőid vágyait ismered meg, hanem megalapozhatod a szakértői tudásod az adott területen. Blogok Nagyszerű módja a blogoknak, hogy szerez linkeket az oldalad irányába. Szóval miért nem kezdesz el blogot írni a weboldaladon? Azonban gondoskodj, hogy hetente több alkalommal írj, és úgy gondolj rá, mint a weboldalad hírportálja. Bizonyára a blogolás a weben történő dologok pillanatainak megörökítésévé vált. Csak egy gyors keresésre van szükséged és máris láthatod milyen sok van belőlük.

26 Összefoglalás Remélhetőleg a könyvben nyújtott információk serkenteni fognak arra, hogy te is elindíts az első saját online vállalkozásod. Azonban, jegyezd meg, hogy egy online vállalkozás működtetésének költségei meglehetősen lecsökkent. Ez azért van, mert valójában nincs szükséged irodára, dolgozhatsz otthonról is. Nem kell alkalmaznod senkit, mindenre, amire szükséged van, az egy jó számítógép vagy laptop és jó internet kapcsolat. Néhány felmerülő probléma akadhat a hagyományos üzlettel szemben, mint a hackerek, vírusok, weboldalak összeomlása és adatmegőrzés. A legfontosabb szempont bármelyik online vállalkozásnál az a forgalom generálása a weboldaladra. Effelől semmi kétség nem fér. Bármilyen nagyszerű terméked lehet, ha senki nem tud róla. Találd ki milyen stratégiát választasz, amely célzott vásárlói forgalmat hoz az oldaladra. Bármilyen online üzlet indításának az a legjobb módja, ha leülsz és írsz egy tervet. Amint ez meg van, akkor megnézheted mindazokat a lépéseket, amik megmutatják hogyan is indítsd el a saját online vállalkozásod, amit ebben a könyvben végig tárgyaltunk! Sok sikert és jövedelmező online vállalkozást kívánok! Szakmáry Martin

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

UNILEVER ADATVÉDELMI ELVEK ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

UNILEVER ADATVÉDELMI ELVEK ADATVÉDELMI NYILATKOZAT UNILEVER ADATVÉDELMI ELVEK Az Unilever komolyan veszi az adatvédelmet. Az alábbi öt elv alátámasztja adatvédelmet tiszteletben tartó megközelítésünket: 1. Megtisztel minket bizalmával, hogy személyes adatait

Részletesebben

17 stratégia a biztonsági pénztartalék képzéséhez, és miért kritikusan fontos ez?

17 stratégia a biztonsági pénztartalék képzéséhez, és miért kritikusan fontos ez? 1 / 5 2013.05.13. 11:12 A közösségről Bemutatkozás Kapcsolat Partnereink Kezdőlap Blog Cikkek Videók Idézetek Fórum Jótékonyság Jelentkezz a csapatunkba! Címlap» Cikkek 17 stratégia a biztonsági pénztartalék

Részletesebben

Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat

Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat Kérjük, hogy a weboldalunk használata és különösen személyes adat megadásával járó szolgáltatás igénybevétele előtt olvassa el figyelmesen! A www.viztisztitokeszulek.eu

Részletesebben

A Webáruház üzemeltetésének célja különböző logikai és készségfejlesztő és egyéb gyermekjátékok értékesítése.

A Webáruház üzemeltetésének célja különböző logikai és készségfejlesztő és egyéb gyermekjátékok értékesítése. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.honeytoys.hu Üdvözöljük az X Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.honeytoys.hu webáruházban

Részletesebben

Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog...

Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog... Ez a PowerPoint prezentáció csak akkor minősül pontosnak és naprakésznek, ha www.mobrabus.com oldalról van letöltve Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog... A Mo Brabuson a jövedelem egyáltalán

Részletesebben

NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet. Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József

NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet. Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József TARTALOMJEGYZÉK Bevezető I. Útmutató I/1. Nemet mondás,

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat A www.hunfoglalas.com weboldal felhasználói részére A hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezései alapján Ön a hunfoglalas.com internet oldalain történő regisztrációval,

Részletesebben

NET-VILÁG WEB GRAFIKAI STUDIÓ ÉS INFORMATIKAI TANÁCSADÓ. Általános Szerződési Feltételek. Internetes Szolgáltatások igénybevételére

NET-VILÁG WEB GRAFIKAI STUDIÓ ÉS INFORMATIKAI TANÁCSADÓ. Általános Szerződési Feltételek. Internetes Szolgáltatások igénybevételére 1 NET-VILÁG WEB GRAFIKAI STUDIÓ ÉS INFORMATIKAI TANÁCSADÓ Általános Szerződési Feltételek Internetes Szolgáltatások igénybevételére 1 Hatályos: Kazincbarcika, 2016. Junius 01. 2 2 Tartalomjegyzék 1. SZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

Szállítási és Vásárlási feltételek

Szállítási és Vásárlási feltételek Szállítási és Vásárlási feltételek 1. Vásárlási feltételek A termék kiválasztása A vásárlónak lehetősége van választani, illetve rendelni az áruház termékei közül. A vásárló a kiválasztott termékre kattintva

Részletesebben

7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS

7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS 7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS Ez a téma nagyon nyilvánvalónak tűnhet, de tapasztalataim szerint ez az egyik legfélreértettebb része az üzletnek. Minden üzlet, vállalkozás, cég elad valamit. Rendszerint megoldást

Részletesebben

21 tipp a sikeres bloghoz

21 tipp a sikeres bloghoz 21 tipp a sikeres bloghoz Egy blogot többféle célból is használhatunk. Leírhatjuk benne véleményünket, képeket és videókat oszthatunk meg számtalan témában, vagy megoszthatjuk tudásunkat, akár oktathatunk

Részletesebben

2014. március 10-12. HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont www.sirha-budapest.com sirha-budapest@hungexpo.hu

2014. március 10-12. HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont www.sirha-budapest.com sirha-budapest@hungexpo.hu Tel: +06 1 263-6455, +06 1 263 6086 JELENTKEZÉSI ÍV Kedvezményes jelentkezési határidő: 2013. szeptember 30. 1. A kiállításra SZERZŐDŐ FÉL minősége: Kiállító (saját standdal vesz részt) Kollektív kiállítás

Részletesebben

Elérhetőségek és Cégadatok

Elérhetőségek és Cégadatok Elérhetőségek és Cégadatok Cégadatok Cégnév: HerbaDental Kft. Cégjegyzékszám:17 09 010202 Adószám: 24821951 1 17 Banki adatok Számlát vezető bank: OTP Bank Bankszámlaszám: 11731001 20703884 00000000 Cím:

Részletesebben

A közösségi média használatáról

A közösségi média használatáról A közösségi média használatáról Hogyan ne használd a közösségi médiát? Közösségi média. Egyre gyakoribb kifejezés, egyre többször találkozhatunk vele, de a használatáról, és az előnyeiről még nem sok szó

Részletesebben

3 18 éves vagy idősebb I.a. Van 18 éven aluli tagja a háztartásnak? X 1 van 2 nincs X

3 18 éves vagy idősebb I.a. Van 18 éven aluli tagja a háztartásnak? X 1 van 2 nincs X sorszám I-IV. KÉRDÉSEKET A WIP KÉRDŐÍV SEGÍTSÉGÉVEL VÁLASZOLD MEG! I. A kérdezett 1 16 évnél fiatalabb (Wip 19. kérd.) 2 18 évnél fiatalabb 3 18 éves vagy idősebb I.a. Van 18 éven aluli tagja a háztartásnak?

Részletesebben

Összetevők. Fejlesztés és szabálykönyv: Viktor Kobilke Illusztrációk és grafika: Dennis Lohausen

Összetevők. Fejlesztés és szabálykönyv: Viktor Kobilke Illusztrációk és grafika: Dennis Lohausen Fejlesztés és szabálykönyv: Viktor Kobilke Illusztrációk és grafika: Dennis Lohausen Az élet (és halál) játéka, szerzők Inka és Markus Brand 2-4 játékos részére 12 éves kortól Egy teljesen új fejezet nyílik

Részletesebben

41 marketing teendő, ami gazdaggá tesz

41 marketing teendő, ami gazdaggá tesz 41 marketing teendő, ami gazdaggá tesz Jagodics Rita Kedves Vállalkozó Társam! A világ legnagyobb vállalatainál, az Apple-nél, a Samsungnál, de még a sikeres magyar vállalatoknál is, mint például a Szentkirályi

Részletesebben

Üzletszabályzat. Bevezető rendelkezések. Árak. Módosítva: 2015.04.17.

Üzletszabályzat. Bevezető rendelkezések. Árak. Módosítva: 2015.04.17. Üzletszabályzat Módosítva: 2015.04.17. Bevezető rendelkezések Az alábbiakban leírt szerződési feltételek a Speed Bike Korlátolt Felelősségű Társaság, mint elektronikus kereskedelmi szolgáltatást nyújtó

Részletesebben

Érvényes: 2013. július 15-től

Érvényes: 2013. július 15-től Érvényes: 2013. július 15-től 1 Gratulálunk! Épp most csatlakoztál az egyik legjobb kapcsolati marketing céghez! Most vagy azon az úton, amelyen eljuthatsz addig az életszínvonalig, amiről mindig álmodtál...és

Részletesebben

VESZPRÉMI RENDŐRKAPITÁNYSÁG

VESZPRÉMI RENDŐRKAPITÁNYSÁG VESZPRÉMI RENDŐRKAPITÁNYSÁG BŰNMEGELŐZÉSI HÍRLEVELE 2016. FEBRUÁR T A R T A L O M: 1. Gépkocsifeltörések, gépkocsilopások megelőzése 2. Ajánlások online csalások megelőzésére 1. Gépkocsifeltörések, gépkocsilopások

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató Ecostudio Informatika Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) a www.ecosite.hu (a továbbiakban: Honlap) működtetése során a Honlapra látogatók és a Honlapon keresztül a Szolgáltató

Részletesebben

Üzletszabályzat Kibocsájtó partnerek részére (Szerződés)

Üzletszabályzat Kibocsájtó partnerek részére (Szerződés) Üzletszabályzat Kibocsájtó partnerek részére (Szerződés) I. Felek Jelen üzletszabályzat a Mikes Gábor ev. (1136 Budapest, Pannónia u. 18.), mint Üzemeltető (továbbiakban Üzemeltető), valamint a nem Üzemeltető

Részletesebben

VERSENYTANÁCS. határozatát

VERSENYTANÁCS. határozatát VERSENYTANÁCS VJ-13/2007/18. Ikt. sz.: Vj-13//2007/19. A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a Baumax Magyarország Kereskedelmi Zrt. Budapest vállalkozással szemben fogyasztói döntések tisztességtelen

Részletesebben

VESZPRÉMI RENDŐRKAPITÁNYSÁG 2012. MÁJUS

VESZPRÉMI RENDŐRKAPITÁNYSÁG 2012. MÁJUS VESZPRÉMI RENDŐRKAPITÁNYSÁG BŰNMEGELŐZÉSI HÍRLEVELE 2012. MÁJUS T A R T A L O M: 1. Ajánlások az online csalások megelőzésére 2. Motorkerékpározással kapcsolatos baleset megelőzési tanácsok 1. Ajánlások

Részletesebben

Hogyan szabadulj meg az ADÓSSÁGTÓL 10 lépésben - ahogy Roberték csinálták

Hogyan szabadulj meg az ADÓSSÁGTÓL 10 lépésben - ahogy Roberték csinálták Hogyan szabadulj meg az ADÓSSÁGTÓL 10 lépésben - ahogy Roberték csinálták Fordította: Czimbalmos Árpád Magyar Gazdag Papa Klub www.richdadclub.hu www.magyargazdagpapaklub.hu Hogyan Szabadultunk Meg a Rossz

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.laptopdekor.hu weboldalon (a továbbiakban: Honlap) elérhető online áruház igénybevételének igénybevevő

Részletesebben

Az eshop vásárlásra vonatkozó általános szerződési feltételei

Az eshop vásárlásra vonatkozó általános szerződési feltételei Az eshop vásárlásra vonatkozó általános szerződési feltételei A Brandpath Commerce Limited társult vállalatán amely a cégbejegyzésben szereplő Expansys S.A.S keresztül működteti az eshopot a Sony Mobile

Részletesebben

LEGY Z- H E T E D A RÁKOT

LEGY Z- H E T E D A RÁKOT Dr. IAN GAWLER LEGY Z- H E T E D A RÁKOT Az új életforma 17 1. fejezet AZ ELSŐ LÉPÉS Hogyan vágj bele? Minden cselekedetnek következményei vannak. Érdemes mélyebben meggondolni, mit jelent ez. Ha nálad

Részletesebben

A jogszabályok által szabályozott - Általános szerződési feltételek (ASZF )

A jogszabályok által szabályozott - Általános szerződési feltételek (ASZF ) Általános szerződési feltételek (ASZF) - Az áruházban feltüntetett árak bruttó árak, tehát áfával együtt, és forintban értendők, és nem tartalmazzák a szállítási költséget! Termék keresési segédlet, alap

Részletesebben

Szerződési feltételek Az oldal használatának feltételei és általános szerződési feltételei

Szerződési feltételek Az oldal használatának feltételei és általános szerződési feltételei Szerződési feltételek Az oldal használatának feltételei és általános szerződési feltételei 1. Az ÁSZF hatálya 1.1. Jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban ÁSZF) célja, hogy a Zs + P Korlátolt

Részletesebben

A mai problémákra mai megoldások kellenek.

A mai problémákra mai megoldások kellenek. Az Ön üzletében sem tolonganak a vevők? Hálót sző a pók a pénztárgépére? Szeretné, ha jobban menne az üzlet, de nincs ötlete? A világ és a vevők megváltoztak. Ezt nyilván már Ön is észrevette. Önnek is

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek TARTALOM Bevezetés Szolgáltató adatai Alapvető rendelkezések Adatkezelés Termékek és szolgáltatások köre Rendelés menete Fizetési lehetőségek Szállítás Elállás joga Panaszkezelés

Részletesebben

Tehát, nem tudunk változtatni az életünkön, ha nem változtatunk a gondolkodásunkon. Ebben, ugye egyetértünk?

Tehát, nem tudunk változtatni az életünkön, ha nem változtatunk a gondolkodásunkon. Ebben, ugye egyetértünk? Hogyan tovább? Forgatókönyv 2. dia Elmúlt alkalommal megmutattam neked, kik is vagyunk, mit is csinálunk, most szeretném neked megmutatni, hogyan is lehet itt egy eredményes vállalkozást felépíteni. Tehát,

Részletesebben

Duncan Shelley Íróakadémia

Duncan Shelley Íróakadémia Duncan Shelley Íróakadémia ÍRÁSTANULÁS az interneten 1. A távoktatás nagyon kényelmessé teszi a tanulást, de csak bizonyos tárgyak tanulhatók ezen a módon. Minden olyan mesterség, amely nagyfokú veszéllyel

Részletesebben

Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF)

Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) 1. A SZOLGÁLTATÓ 1.1. Ön, mint Felhasználó (jelen dokumentumban: Ön, Felhasználó) a Felhasználó és a társaságunk közötti együttműködés feltételeit olvassa. Társaságunk

Részletesebben

1. Általános tudnivalók

1. Általános tudnivalók Az Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) a Megatherm Kereskedelmi Kft. Székhely: 2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky u. 135. Cégjegyzékszám: 13-09-071461 Adószám: 12098934-2-13 Bejegyző cégbíróság

Részletesebben

1. Bevezető 2. Általános rendelkezések

1. Bevezető 2. Általános rendelkezések Verziószám: 1.0; Érvényes: 2016. február 01. Tartalomjegyzék: 1. Bevezető 2. Általános rendelkezések 3. Az eladó adatai 4. A megvásárolható termékek köre 5. A vásárlás rendje 6. A rendelés folyamata 7.

Részletesebben

ELTE PPK Pszichológiai Intézet TÁMOP-4.2.1/B-09/1/KMR-2010-0003. Kutatás vezetője: Kiss Orhidea, Phd. kiss.orhidea@ppk.elte.

ELTE PPK Pszichológiai Intézet TÁMOP-4.2.1/B-09/1/KMR-2010-0003. Kutatás vezetője: Kiss Orhidea, Phd. kiss.orhidea@ppk.elte. ELTE PPK Pszichológiai Intézet TÁMOP-4.2.1/B-09/1/KMR-2010-0003. Kutatás vezetője: Kiss Orhidea, Phd. kiss.orhidea@ppk.elte.hu KÉRDŐÍV Kérjük, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével segítse kutatói munkánkat!

Részletesebben

Az OTP Bank, Életrevaló kvízjáték középiskolásoknak című promóciójának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Játékszabályzat)

Az OTP Bank, Életrevaló kvízjáték középiskolásoknak című promóciójának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Játékszabályzat) Az OTP Bank, Életrevaló kvízjáték középiskolásoknak című promóciójának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Játékszabályzat) 1.Szervező: OTP Bank Nyrt., székhely: 1051 Budapest, Nádor

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.tavcsoshop.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.tavcsoshop.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.tavcsoshop.hu Üdvözöljük a Tengelic OPT Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza

Részletesebben

Tanulj meg angolul 6 hónap alatt az IMPREVO-val! Essentials

Tanulj meg angolul 6 hónap alatt az IMPREVO-val! Essentials Tanulj meg angolul 6 hó alatt az IMPREVOval! Essentials Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék 2. Miért született meg ez az Ebook? 3. Miért éppen 6 hó? 5. hogyan használjam az IMPREVOt? 11. 200 os ütemterv

Részletesebben

ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. ÁLTALÁNOS ADATOK, ELÉRHETŐSÉGEK 1.1. A szolgáltató neve és címe Név: Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhelye:

Részletesebben

Melyek a legfontosabb jogszabályok, amelyek az online vásárlásokra vonatkoznak?

Melyek a legfontosabb jogszabályok, amelyek az online vásárlásokra vonatkoznak? Melyek a legfontosabb jogszabályok, amelyek az online vásárlásokra vonatkoznak? A szolgáltatóra vonatkozó adatokról és az elektronikus szerződéskötés lépéseivel kapcsolatban az elektronikus kereskedelmi

Részletesebben

Az adatok kezelője a Weboldalt üzemeltető Sárvári Gyógyfürdő Kft. ( Adatkezelő ).

Az adatok kezelője a Weboldalt üzemeltető Sárvári Gyógyfürdő Kft. ( Adatkezelő ). ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A Sárvári Gyógyfürdő Korlátolt Felelősségű Társaság mint a www.sarvarfurdo.hu domain néven elérhető weboldal (a továbbiakban: Weboldal ) üzemeltetője ezúton teszi közzé a Weboldal

Részletesebben

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az biosmart Kft. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.biosmart.hu weboldalon keresztül

Részletesebben

MUNKATERV A SOMOGYI KÁROLY VÁROSI ÉS MEGYEI KÖNYVTÁR KÖNYVTÁRELLÁTÁSI SZOLGÁLTATÓ RENDSZERBEN VÉGZETT MUNKÁJÁHOZ

MUNKATERV A SOMOGYI KÁROLY VÁROSI ÉS MEGYEI KÖNYVTÁR KÖNYVTÁRELLÁTÁSI SZOLGÁLTATÓ RENDSZERBEN VÉGZETT MUNKÁJÁHOZ MUNKATERV A SOMOGYI KÁROLY VÁROSI ÉS MEGYEI KÖNYVTÁR KÖNYVTÁRELLÁTÁSI SZOLGÁLTATÓ RENDSZERBEN VÉGZETT MUNKÁJÁHOZ 2014 AZ INTÉZMÉNY SZÉKHELYE: SZEGED AZ INTÉZMÉNY VEZETŐJÉNEK NEVE: PALÁNKAINÉ SEBŐK ZSUZSANNA

Részletesebben

Üzletszabályzat A Ré + Ré Kft. webáruház általános Szerződési Feltételei

Üzletszabályzat A Ré + Ré Kft. webáruház általános Szerződési Feltételei 1. Meghatározások Üzletszabályzat A Ré + Ré Kft. webáruház általános Szerződési Feltételei Tartalomjegyzék 1./ Meghatározások 2./ Vállalkozás adatai 3./ Általános tudnivalók 4./ Webáruházban található

Részletesebben

OKTATÁSI, KÉPZÉSI IGÉNYEK MEGHATÁROZÁSÁRA IRÁNYULÓ KÉRDŐÍVES VIZSGÁLATOK MÓDSZERTANA

OKTATÁSI, KÉPZÉSI IGÉNYEK MEGHATÁROZÁSÁRA IRÁNYULÓ KÉRDŐÍVES VIZSGÁLATOK MÓDSZERTANA Eszközcsomag a vállalati igények, a szakképzési kínálat és az emberi tőke kapacitásainak hatékony összehangolására Adaptáljuk! OKTATÁSI, KÉPZÉSI IGÉNYEK MEGHATÁROZÁSÁRA IRÁNYULÓ KÉRDŐÍVES VIZSGÁLATOK MÓDSZERTANA

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek startuzlet.hu

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek startuzlet.hu Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek startuzlet.hu Jelen dokumentumban a startuzlet.hu webcímen elérhető online webáruház szolgáltatás általános szerződési és felhasználási feltételei, továbbá

Részletesebben

5) A KomplettPC Shop jogosult a regisztrációt törölni, amennyiben a weboldal használata során az Ügyfél részéről jogellenes felhasználást észlel.

5) A KomplettPC Shop jogosult a regisztrációt törölni, amennyiben a weboldal használata során az Ügyfél részéről jogellenes felhasználást észlel. Adatvédelem 1. FOGALMAK 1) Ügyfél Publikus hálózat felől (internet) érkező olyan természetes vagy jogi személy, jogi személyiség nélküli jogalany, aki a http://komplettpc.hu/ névtérben publikált számítógépes

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözlünk az Otthonklima Internetes webáruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelésed elküldenéd, az alábbi ÁSZF-t szíveskedj alaposan átolvasni! ELADÓ ADATAI: Freddo

Részletesebben

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT A hatályos magyar jogszabályok különös tekintettel a 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban: Info tv.) rendelkezései alapján Ön a HORVÁTH Faipari Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

Képzeld el azt a világot, ahol mindenki szabadon hozzáfér az emberi tudás összességéhez!

Képzeld el azt a világot, ahol mindenki szabadon hozzáfér az emberi tudás összességéhez! Képzeld el azt a világot, ahol mindenki szabadon hozzáfér az emberi tudás összességéhez! Jimmy Wales Üdvözlünk a Wikipédiában! A Wikipédia a világ legnagyobb enciklopédiája. Világszerte több mint 80 ezer

Részletesebben

Minőségi tartalom. Amely beindítja üzletét

Minőségi tartalom. Amely beindítja üzletét Minőségi tartalom Amely beindítja üzletét Külö aján nleges latta l az IND ULÓ válla lkoz ások nak A tartalommarketing fontosságáról Rendeljen jó minőségű, kereső-optimalizált tartalmat blogjához, online

Részletesebben

Ref. Ares(2015)1989921-11/05/2015. Útmutató a közösségi. finanszírozáshoz. Útmutató kis- és középvállalkozások számára

Ref. Ares(2015)1989921-11/05/2015. Útmutató a közösségi. finanszírozáshoz. Útmutató kis- és középvállalkozások számára Ref. Ares(2015)1989921-11/05/2015 Útmutató a közösségi finanszírozáshoz Útmutató kis- és középvállalkozások számára Tartalomjegyzék Mit értünk közösségi finanszírozás alatt? 4 - A közösségi finanszírozás

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a HKP MEDIA SERVICES Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett, működtetett, www.hire.hu domain címen

Részletesebben

Adversum Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Adversum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. Adversum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. Hatékonyságnövelés mérnöki precizitással KAPCSOLAT 5000 Szolnok, Muskátli utca 2/A Honlap: www.adversum.hu SZOLGÁLTATÁSOK Logisztikai tanácsadás Készletgazdálkodás

Részletesebben

Az MXonline.hu-ról. Miért az MXonline.hu? Miért vagyunk jobbak, mint a Facebook?

Az MXonline.hu-ról. Miért az MXonline.hu? Miért vagyunk jobbak, mint a Facebook? 1 Az MXonline.hu-ról 2010 óta vagyunk jelen a hazai médiában, úttörő szerepet töltöttünk be a magyar nyelvű motoros off-road újságírásban. A hazai szövetség által többször díjazott munkatársaink személyesen

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Orient-Web Bt. Általános szerződési feltételek Az ORIENT- WEB Bt. (3534 Miskolc, Gőz u. 7.), mint szolgáltató (továbbiakban: Szolgáltató) internetes szolgáltatásaira (domain név- regisztrációs, fenntartási

Részletesebben

BASIC és PRO webáruház csomagok

BASIC és PRO webáruház csomagok 7even Online Ügynökség BASIC és PRO webáruház csomagok részletes termékbemutató és ártájékoztató A 7even-ről Több mint 200 ügyfelünk már a 7even Csapatát választotta. Reméljük, hamarosan Önt is elégedett

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.erogenzona.hu. A rendelések értéktől függetlenül INGYENESEN kerülnek kiszállításra az összes szállítási móddal!

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.erogenzona.hu. A rendelések értéktől függetlenül INGYENESEN kerülnek kiszállításra az összes szállítási móddal! ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.erogenzona.hu A rendelések értéktől függetlenül INGYENESEN kerülnek kiszállításra az összes szállítási móddal! Üdvözöljük Tóth Erika egyéni vállalkozó (továbbiakban:

Részletesebben

# 6 EMBEREK ELINDÍTÁSA

# 6 EMBEREK ELINDÍTÁSA # 6 EMBEREK ELINDÍTÁSA Egy másik akadály az üzletben, az emberek helyes elindítása. Ha táncparkettre viszünk valakit tangózni, tudnunk kell a lépéseket. Meghívjuk az embereket, hogy csatlakozzanak hozzánk

Részletesebben

A BIZOTTSÁG 1083/2012/EU RENDELETE

A BIZOTTSÁG 1083/2012/EU RENDELETE 2012.11.20. Az Európai Unió Hivatalos Lapja L 321/33 RENDELETEK A BIZOTTSÁG 1083/2012/EU RENDELETE (2012. november 19.) az információs társadalomra vonatkozó közösségi statisztikákról szóló 808/2004/EK

Részletesebben

A Szolgáltatás felhasználóira vonatkozó adatok az Üzemeltető bérelt tárhelyeinek szerverein kerülnek tárolásra.

A Szolgáltatás felhasználóira vonatkozó adatok az Üzemeltető bérelt tárhelyeinek szerverein kerülnek tárolásra. Adatvédelem cookie-k Adatvédelmi nyilatkozat Jelen adatvédelmi nyilatkozat (Nyilatkozat) tartalmazza a www.lifeguard.hu(továbbiakban: Üzemeltető) által üzemeltetett, a http://www.lifeguard.hu domain néven

Részletesebben

Szerzői jogok. Feliratkozási feltételek. Adatkezelés. Hatályos: 2016-03-01-től.

Szerzői jogok. Feliratkozási feltételek. Adatkezelés. Hatályos: 2016-03-01-től. Hatályos: 2016-03-01-től. Szerzői jogok A mumus.info teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a mindenkori és korábbi hírlevél sorozatokat, a letölthető cikkeket, tanulmányokat szerzői jogi védelem

Részletesebben

Amit meg kell tenned, hogy a weboldalad "Kapcsolat" oldala me g jobban mu ko djo n!

Amit meg kell tenned, hogy a weboldalad Kapcsolat oldala me g jobban mu ko djo n! Amit meg kell tenned, hogy a weboldalad "Kapcsolat" oldala me g jobban mu ko djo n! Mivel talán az egyik leg nézettebb oldal a weboldalakon a Kapcsolat oldal, így mindenképpen több figyelmet kell rá szentelnünk!

Részletesebben

Üzletszabályzat. A Wilson-Trading Kft. webáruház általános Szerződési Feltételei. 1. Meghatározások. Tartalomjegyzék. 1.

Üzletszabályzat. A Wilson-Trading Kft. webáruház általános Szerződési Feltételei. 1. Meghatározások. Tartalomjegyzék. 1. Üzletszabályzat A Wilson-Trading Kft. webáruház általános Szerződési Feltételei 1. Meghatározások Tartalomjegyzék 1./ Meghatározások 2./ Vállalkozás adatai 3./ Általános tudnivalók 4./ Webáruházban található

Részletesebben

Kézikönyv a Bázis használatához

Kézikönyv a Bázis használatához Kézikönyv a Bázis használatához --- www.tiensbazis.com verziószám: 1.0 2015. december 1/9. oldal Előszó helyett Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam. Kedves TIENS Partnerünk! Gratulálok a döntésedhez,

Részletesebben

MARKETINGTERVEZÉS. Készítette: a Regionális Humán Innováció Nonprofit Kft. megbízásából: Dr. Karaszi Andrea- Horváth Olga Szombathely, 2011.

MARKETINGTERVEZÉS. Készítette: a Regionális Humán Innováció Nonprofit Kft. megbízásából: Dr. Karaszi Andrea- Horváth Olga Szombathely, 2011. MARKETINGTERVEZÉS Készítette: a Regionális Humán Innováció Nonprofit Kft. megbízásából: Dr. Karaszi Andrea- Horváth Olga Szombathely, 2011. BEVEZETŐ Mielőtt a marketing terv készítés egyes lépéseit számba

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. Bevezető és általános rendelkezések: 1.1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazzák a Szallas.hu Kft. (3529 Miskolc, Lévay József u. 2.) (a továbbiakban:

Részletesebben

Globális etikai kódex

Globális etikai kódex Globális etikai kódex Céltudatos teljesítmény Globális etikai kódex 3 Levél elnök-vezérigazgatónktól 4 A PepsiCo által képviselt értékek A teljesítményünk hátterében álló cél 5 Megfelelő üzletvitel 5 A

Részletesebben

9 üzleti fogás. PLUSZ Gyakorlati Segédlet. a fogások. alkalmazásához. amivel megnöveled terméked vagy szolgáltatásod értékét a vásárlók szemében

9 üzleti fogás. PLUSZ Gyakorlati Segédlet. a fogások. alkalmazásához. amivel megnöveled terméked vagy szolgáltatásod értékét a vásárlók szemében PLUSZ Gyakorlati Segédlet a fogások! alkalmazásához 9 üzleti fogás amivel megnöveled terméked vagy szolgáltatásod értékét a vásárlók szemében Tanulmány + Gyakorlati Segédlet az OkosVállalkozás-tól www.okosvallalkozas.blog.hu

Részletesebben

Keresőmarketing ONLINE MARKETING III. ELŐADÁS KOVÁCS ISTVÁN. BME Menedzsment és Vállalatgazdaságtan Tanszék

Keresőmarketing ONLINE MARKETING III. ELŐADÁS KOVÁCS ISTVÁN. BME Menedzsment és Vállalatgazdaságtan Tanszék Keresőmarketing ONLINE MARKETING III. ELŐADÁS KOVÁCS ISTVÁN BME Menedzsment és Vállalatgazdaságtan Tanszék Amit eléjük teszel, legyen rövid, hogy elolvassák, világos, hogy értékeljék, képekben gazdag,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Bevezetés, cégadatok Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a webáruházban (a továbbiakban: Webáruház) elérhető szolgáltatás igénybe vevő (továbbiakban: Vásárló)

Részletesebben

Nagyáramú nyomató készülék beszerzése

Nagyáramú nyomató készülék beszerzése Nagyáramú nyomató készülék beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. VB-128/15 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2015. Beszerzési Főosztály/Közbeszerzési Osztály/Minták versenyeztetési eljáráshoz/e-verseny

Részletesebben

Az első feladat. 2016. február 21 - START!

Az első feladat. 2016. február 21 - START! Az első feladat Figyelmeztetés: Jelen program tartalma informatív jellegű, nem helyettesíti a szakorvosi tanácsadást és kezelést, nem orvosi kézikönyv. Intenzív testedzés kezdetekor és életmód váltás megkezdése

Részletesebben

Gyorstippek a Webgalamb 4 szoftverhez

Gyorstippek a Webgalamb 4 szoftverhez Gyorstippek a Webgalamb 4 szoftverhez 1/25 Tartalom 1. Személyre szabott feliratkozói oldal. 2. Órára beállítható levélküldés. 3. Visszaolvasható levelek. 4. Automata feliratkozó oldal és QR kód. 5. Automata

Részletesebben

Bankszámlaszáma: Számlázási cím: város út/utca/tér szám Levelezési cím: város út/utca/tér szám

Bankszámlaszáma: Számlázási cím: város út/utca/tér szám Levelezési cím: város út/utca/tér szám JELENTKEZÉSI ÍV Kedvezményes előjelentkezési határidő: 2013. augusztus 31. 1. A kiállításra SZERZŐDŐ FÉL minősége: Kiállító (Saját standdal vesz részt.) Kollektív kiállítás összefogója Fizető szervező

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések. 1. Mi az online vitarendezési platform és hogyan működik?

Gyakran Ismételt Kérdések. 1. Mi az online vitarendezési platform és hogyan működik? Gyakran Ismételt Kérdések 1. Mi az online vitarendezési platform és hogyan működik? Az Európai Bizottság létrehozott egy honlapot, amelybe a fogyasztók beregisztrálhatnak, így ezen keresztül lehetőségük

Részletesebben

Sikertörténetek A Felhasználó a már egymásra talált párok történeteiről olvashat.

Sikertörténetek A Felhasználó a már egymásra talált párok történeteiről olvashat. A szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek A Randilight társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a Randilight Tagok részére az interneten keresztül

Részletesebben

Kérdőív A kiskereskedelmi vállalkozások üzletpolitikája

Kérdőív A kiskereskedelmi vállalkozások üzletpolitikája Kérdőív A kiskereskedelmi vállalkozások üzletpolitikája Tisztelt Kiskereskedő! A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Marketing Tanszéke egy olyan nagyszabású, az egyetem által finanszírozott kutatáshoz

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató Goprojekt Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) a www.fitprojekt.hu/ www.fitprojekt.com weboldal (a továbbiakban: Honlap) üzemeltetése során a Honlapra látogatók és a Honlapon vásárlók

Részletesebben

YOURMYPARTNER ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

YOURMYPARTNER ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK YOURMYPARTNER ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen felhasználási feltételek az agronline.hu Kft (8692 Szőlősgyörök, Arany János utca 33. adóig.sz.: 24152905-2-14., cégjegyzék száma: 14-09-313032, bankszámlaszám OTP

Részletesebben

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA HU HU HU AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA Brüsszel, 2008.7.18 COM(2008) 480 végleges A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK, AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK, AZ EURÓPAI GAZDASÁGI ÉS SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGNAK, A RÉGIÓK

Részletesebben

Nyilatkozat a személyes adatok védelméről

Nyilatkozat a személyes adatok védelméről Nyilatkozat a személyes adatok védelméről Bevezető A Mouette Design Kft. számára kiemelt fontosságú cél a WEB oldalát látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs

Részletesebben

A kerti-butor.hu elektronikus termékrendelési weboldalának Általános Szerződési Feltételei / Vásárlói Tájékoztatója

A kerti-butor.hu elektronikus termékrendelési weboldalának Általános Szerződési Feltételei / Vásárlói Tájékoztatója A kerti-butor.hu elektronikus termékrendelési weboldalának Általános Szerződési Feltételei / Vásárlói Tájékoztatója Verziószám: 1.0; Érvényes 2016. január 01-től Tartalomjegyzék: 1. Bevezető 2. Általános

Részletesebben

Marie Claire.hu Felhasználási Feltételek

Marie Claire.hu Felhasználási Feltételek Marie Claire.hu Felhasználási Feltételek I. A felhasználási feltételek tartalma 1. A jelen felhasználási feltételek (Szabályzat) a Sanoma Media Budapest Zrt. (1037 Budapest, Montevideo u. 9.; a továbbiakban:

Részletesebben

Hogyan jött az üzleti rész? Hogyan csöppentem a DXN üzletbe?

Hogyan jött az üzleti rész? Hogyan csöppentem a DXN üzletbe? Hogyan jött az üzleti rész? Hogyan csöppentem a DXN üzletbe? Amikor első kisbabámat vártam, a munkahelyem megszűnt. Elgondolkodtam, mihez fogok kezdeni, ha nem találok később sem munkahelyet. A kisgyermekes

Részletesebben

Questions People Ask About How To Prepare For The Collapse Of The Economy

Questions People Ask About How To Prepare For The Collapse Of The Economy Questions People Ask About How To Prepare For The Collapse Of The Economy Az emberek kérdezik, hogyan készüljenek fel a gazdasági összeomlásra? Honnan a fenéből lehet tudni, hogyan készüljek fel a gazdasági

Részletesebben

Városok és régiók egyezmény a gyermekek elleni szexuális erőszak megállítására

Városok és régiók egyezmény a gyermekek elleni szexuális erőszak megállítására Városok és régiók egyezmény a gyermekek elleni szexuális erőszak megállítására A Kongresszus hozzájárulása az Európa Tanács számára ÖTBŐL EGY kampány A Kongresszusi Iroda 2012. szeptember 14-én megadott

Részletesebben

ÁSZF 1. A SZOLGÁLTATÓ NEVE, CÍME

ÁSZF 1. A SZOLGÁLTATÓ NEVE, CÍME 1. A SZOLGÁLTATÓ NEVE, CÍME ÁSZF 5 1.1. A szolgáltató megnevezése, A Szolgáltató neve: Süleweb Kereskedelmi és Szolgáltató Kft Adószám: 11739377-1-19 Cégjegyzékszám: 01-09-516456 Székhely: 8317 Lesencefalu

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Webhost Kft (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.motormann.hu weboldalon keresztül

Részletesebben

Pólómánia bolt létrehozása! - ALAPOK

Pólómánia bolt létrehozása! - ALAPOK Pólómánia bolt létrehozása! - ALAPOK 1. Regisztráció, saját bolt létrehozása Ha még nem regisztráltál a Pólómánia oldalra, akkor ez az első lépés. Ezt könnyedén megteheted akár a belépés menüre kattintva,

Részletesebben

1. oldal, összesen: 29 oldal

1. oldal, összesen: 29 oldal 1. oldal, összesen: 29 oldal Bevezetõ AXEL PRO Nyomtatványkitöltõ Program Az AXEL PRO Nyomtatványkitöltõ egy olyan innovatív, professzionális nyomtatványkitöltõ és dokumentum-szerkesztõ program, mellyel

Részletesebben

E-ÜZLETI SZOLGÁLTATÁSOK

E-ÜZLETI SZOLGÁLTATÁSOK E-ÜZLETI SZOLGÁLTATÁSOK Szolgáltatások és alkalmazások Szemán József jozsef.szeman01@gmail.com E-BUSINESS ÉS E-COMMERCE Az Internet megjelenése új lehetőséget teremtett a vállalatok számára Új fajta kommunikációs,

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Jelen dokumentumban a startuzlet.hu webcímen elérhető online webáruház szolgáltatás általános szerződési és felhasználási feltételei, továbbá a szolgáltatást

Részletesebben

DR. TÓTH AND RÁS. Hogyan adjuk el saját ingatlanunkat?

DR. TÓTH AND RÁS. Hogyan adjuk el saját ingatlanunkat? DR. TÓTH AND RÁS Hogyan adjuk el saját ingatlanunkat? DR. TÓTH AND RÁS Hogyan adjuk el saját ingatlanunkat? Vevõszerzés kisvállalkozásoknak Dr. Tóth András JÓMÓDÚAK KÖNYVTÁRA 5. Szerkesztõ: Balogh-Czoller

Részletesebben