Az Instagram alapvetően egy képmegosztó oldal, ezért hatványozottan igaz az, hogy elképesztően fontos a jó vizuális tartalom.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az Instagram alapvetően egy képmegosztó oldal, ezért hatványozottan igaz az, hogy elképesztően fontos a jó vizuális tartalom."

Átírás

1

2 Az Instagram a világ második legnagyobb közösségi platformja világ szinten 1 milliárd felhasználóval. Ez a szám Magyarországon már 2 millió és folyamatosan nő. Ebből is döntően a 35 év alatti korosztály van jelen a platformon. A megosztott tartalom iránti elköteleződés Instagram-on elképesztően magas, körülbelül 10-szer magasabb, mint Facebook-on. Tehát, ha ezen a platformon osztasz meg tartalmat, jóval többen fognak interakcióba lépni vele. Ennek ellenére még viszonylag kevesen használják üzleti célra, ezért egy elképesztően hatékony marketing eszköz lehet a vállalkozásod számára. Ha ezt a lehetőséget csak akkor használod ki, amikor már a többiek is, akkor már elkéstél. A következő oldaltól kezdve találsz 4 tippet az Instagram követőid számának növelésére. Ez az egyik alappillére annak, hogy hatékonyan tudd kihasználni a platform nyújtotta lehetőségeket.

3 Az Instagram alapvetően egy képmegosztó oldal, ezért hatványozottan igaz az, hogy elképesztően fontos a jó vizuális tartalom. Fontos, hogy ne csak belevágj a tartalomgyártásba, hanem először tervezd meg az oldalad arculatát, ezt követően pedig ezt figyelembe véve készítsd el a tartalmat. Az első kérdés, amit érdemes itt feltenned magadnak, hogy ki a célközönséged. Kik azok, akiket az oldaladra szeretnél vonzani a megosztott tartalommal? A második kérdéskör pedig, hogy milyen tartalom az, ami ezeknek az embereknek a figyelmét felkelti? Mi iránt érdeklődnek? Mi az, ami értékes tartalom a számukra?

4 Ha ezt átgondoltad, akkor pedig végezz egy kutatást, hogy milyen oldalak vannak már, akiknek hasonló a célközönségük, ők milyen tartalmat osztanak meg, melyek azok a képek, amelyek a legtöbb kommentet, like-ot kapják. Keresősáv Ezt úgy tudod megtenni, hogy az Instagram keresősávjába elkezdesz kulcsszavakat beírni, amelyek relevánsak a tevékenységed szempontjából, illetve használod a keresési javaslatokat is. (Például a személyi edző vagy, néhány ilyen kulcsszó: edzés, sport, egészség).

5 Ugyanezt elvégezheted hashtag-re is. Itt annyi a teendőd, hogy rákeresel olyan hashtagek-re, amelyek a célközönséged érdeklődési körével kapcsolatosak és a hashtag-re koppintva kilistázod, hogy mit osztottak meg ezzel kapcsolatban. Itt is azt figyeld, hogy melyek azok a tartalmak, amelyek magas komment, illetve like számmal rendelkeznek, majd nézd meg, hogy milyen Instagram profilról osztották meg. Ha úgy ítéled meg, hogy az adott oldal követőtábora a te célközönséged, akkor nézd meg, hogy milyen tartalmat osztanak meg. Így le tudod modellezni a már jól működő dolgokat és segíteni tudod magad, hogy a lehető legjobb tartalmat tudd elkészíteni.

6 Alapvető ökölszabály az, hogyha a vállalkozásodat szeretnéd Instagram-on marketingelni, mindenképpen olyan tartalmat ossz meg, ami értékes a célközönségednek. Erre sok megoldás lehet, például egy fotós értékes tartalmat oszt meg azzal, ha elképesztően jó minőségű képeket posztol. Ha például személyi edző vagy, akkor értéket tudsz adni a célközönségednek azáltal, ha napi szinten rövid edzéstippeket osztasz meg. Miután meghatároztad a célközönséged és azt, hogy milyen tartalmakat szeretnél megosztani, kezdődhet a tényleges tartalomgyártás. Jó minőségű képek készítéséhez nem kell Photoshop gurunak lenned, néhány online képszerkesztő eszköz segítségével egyszerűen és gyorsan tudsz mutatós Instagram posztokat csinálni. Ilyen például a Canva ( vagy a Snappa (

7 A megfelelő hashtag-ek használatával lehetővé teszed a célközönségednek, hogy könnyebben rátaláljanak a posztjaidra. Ezáltal többen kerülnek majd kapcsolatba a tartalmaddal/profiloddal, ami nagyobb engagement-et (több like-ot, kommentet), illetve több követőt is eredményez. Nézzük meg, hogy hogyan tudod megtalálni a számodra megfelelő hashtag-eket! Első körben érdemes ehhez magát az Instagram-ot használnod. A folyamat nagyon hasonló az első pontban leírtakhoz. Találj ki néhány kulcsszót, ami nagy valószínűséggel releváns a célközönségednek. Ha a személyi edzős példánál maradunk, akkor biztosan releváns a szó, az egészséges életmód, és szinte biztos, hogy van ilyen hashtag is. Miután beírtam az egészséges életmódot a keresősávba, ezt találtam:

8 Ez alapján eleve kapsz majd keresési javaslatokat, de amiket érdemes nézned, azok a related hashtagek. Ezt egy adott hashtag-re koppintva éred el. Ezzel a módszerrel az a cél, hogy legyen néhány hashtaged, ami jó eséllyel releváns a célközönségednek. Ha ez megvan, akkor nincs más dolgod, mint beírni ezeket a hashtag-eket a keresősávba és megnézni, hogy mik a népszerű posztok az adott hashtag-gel, illetve ezt milyen Instagram oldalról osztották meg.

9 Ha találsz egy népszerű Instagram profilt, amelynek követői valószínűleg a te célközönséged is, akkor nézd meg, hogy mely posztjaik a legnépszerűbbek (sok rajtuk a like és a komment) és nézd meg, hogy ők milyen hashtageket használtak. Így rendelkezésedre fog állni még néhány releváns hashtag. Ha ezt a folyamatot többször megismétled több hashtag-gel és több Instagram oldallal, rövid időn belül ki tudod találni azt, hogy melyek lehetnek a számodra leghatékonyabb hashtag-ek. Egyébként Instagramon posztonként maximum 30 hashtag használható. Egy utolsó gondolat a hashtagekről, hogy a relevanciát érdemes előnyben részesítened a népszerűségnél. Például, ha a #budapest-et használod, ezzel a hashtag-gel nagyon sokan posztolnak és sokan is nézik, de pont ebből kifolyólag a közönség is nagyon híg" és könnyen el is veszik a posztod a sok másik közt.

10 Az Instagram algoritmusa több szempont szerint osztályozza, hogy milyen posztokat mutat meg a feeden. Ebből az egyik az, hogy milyen gyorsan, mennyien lépnek interakcióba a posztoddal. Ha ez teljesül, az azt jelzi az Instagramnak, hogy minőségi tartalmat osztottál meg és ezt azzal díjazza az algoritmus, hogy többeknek mutatja meg azt. Ha, azt szeretnéd, hogy a lehető legtöbben lássák a tartalmad, akkor érdemes ezt kihasználnod, és a megfelelő időpontban kell megosztanod azokat, hogy a maximális számú felhasználó láthassa őket. Alapvetően elmondható, hogy a megfelelő időpont nem egy állandó dolog, hanem függ a célcsoportodtól is.

11 Ökölszabályként tekinthetünk arra, hogy a legnagyobb engagement Instagramon reggel munkaidő előtt, ebédidőben 11 és 12 óra közt, illetve este 7 és 9 óra közt van. Érdemes kísérletezni a posztok megosztási idejével, hogy lásd, mikor kapják a posztjaid a legtöbb engagement-et. Ami itt még a segítségedre lehet, az Instagram profilod analitikája, amit akkor érhetsz el, ha Business accountod van. Ha nincs, akkor az Instagramon belül a beállításokat lenyitva a Switch to Business Profile-t választva válthatsz erre. Ezt mindenképp érdemes megtenned, ha üzleti célokra használod ezt a platformot.

12 A leghatékonyabb stratégia a gyors növekedésre, ha interakcióba lépsz a többi Instagram felhasználóval (tehát beköveted őket, lájkolod a képeiket, illetve kommentelsz). Bármennyire is minőségi a tartalmad Instagramon, csak úgy tudsz elérni igazán gyors növekedést, ha valahogy eljut ez a tartalom az emberekhez, akik így kapcsolatba kerülnek azzal, illetve az oldaladdal. Hogyan érheted ezt el? Megkeresed azokat az Instagram profilokat, amelyeknek a célközönsége nagy valószínűséggel a te célközönséged is és interakcióba lépsz a követőikkel. Így kapcsolatba kerülnek a profiloddal, hiszen meg fogják nézni, hogy ki követte be őket vagy lájkolta a tartalmukat és egy részük biztosan követni is fogja a profilod.

13 Ha pedig eléred a maximális követethető profilok számát, ami 7500, akkor kiköveted (unfollow) azokat, akik nem követtek vissza, és bekövetsz helyettük másokat. Ha ezt nagyszámú Instagram profillal teszed meg, az gyorsan fogja megnövelni a követőid számát. Ezzel egy nagyon hatékony stratégia, viszont van vele egy probléma: a kivitelezése elképesztően időigényes, napi szinten sok időt kell eltöltened a többi Instagram profillal történő interakcióba lépéssel, hogy így ők lássák a profilod, tartalmad.

14 A jó hír az, hogy ezt a fajta követőszerzést mi el tudjuk végezni neked, hogy azzal foglalkozhass, amivel a legtöbb értéket teremtheted a vállalkozásodban, amíg mi gondoskodunk a profilod követőszámának folyamatos növekedéséről. Ez havi szinten akár új követőt jelent. Most lehetőséged van arra, hogy kipróbáld a szolgáltatásunkat 5 napig csak 190 forintért. Kattints ide a részletekért: 5 napos próbaidőszak részletek

Magánpraxis helye a Facebookon

Magánpraxis helye a Facebookon Magánpraxis helye a Facebookon Hogyan érdemes kihasználni a legnagyobb közösségi média oldalban rejlő lehetőségeket? Gencsy Zoltán www.kozossegimedia.hu gz@kozossegimedia.hu Fő témák Facebook oldalak kezelése

Részletesebben

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

Közösségi kommunikáció a gyakorlatban hatékony technikák és módszerek

Közösségi kommunikáció a gyakorlatban hatékony technikák és módszerek Közösségi kommunikáció a gyakorlatban hatékony technikák és módszerek előadó: Gencsy Zoltán www.kozossegimedia.hu Miért is kell ezzel a témával foglalkozni? Erre tart a világ - Nem igaz, már itt van -

Részletesebben

MAGYAR INSTAGRAM KÖRKÉP 2016 TRENDEK ÉS TIPPEK november 30.

MAGYAR INSTAGRAM KÖRKÉP 2016 TRENDEK ÉS TIPPEK november 30. MAGYAR INSTAGRAM KÖRKÉP 2016 TRENDEK ÉS TIPPEK 2016. november 30. AKTUÁLIS GLOBÁLIS SOCIAL MÉDIA TRENDEK 2 FIRST WORLD PROBLEM A NÖVEKEDÉST AZ IDŐSEBBEK ÉS A FEJLŐDŐ ORSZÁGOK HOZZÁK AZ ELSŐ VILÁGBAN A

Részletesebben

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING?

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING? A közösségi média gyorsan utoléri az e-mail-t, amely eddig az elsőszámú online adat- és hírmegosztási módszer volt. A Facebook-nak már 1 milliárdnál is több felhasználója van, a Twitteren 55 millió üzenetet

Részletesebben

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell?

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell? Közösségi marketing 2015-ben Facebook kommunikáció miért kell? Hidasi Judit Író (Húsz éve ír és szerkeszt, öt regényt írt közben) Kommunikátor (PR és Közösségi Marketing szakértő Uzine Communications)

Részletesebben

Facebook karácsony a magyar kkv-knál

Facebook karácsony a magyar kkv-knál Facebook karácsony a magyar kkv-knál Kutatás összefoglaló 2017.12.06. RG Stúdió Kft. Sűrű éve volt a Facebooknak 2017-ben. Megújult a küldetése, közel 150 millió új emberrel bővült a felhasználói kör,

Részletesebben

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak 1. fejezet: Regisztráció 2. fejezet: Profil szerkesztése 3. fejezet: Hirdetésfeladás menete 4. fejezet: Hirdetések kezelése 5. fejezet: Hallgatói Pályázatok böngészése

Részletesebben

Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával.

Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával. Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával orsolya@zoomsphere.com Közösségi megjelenés A közösségi oldalak lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy egy olyan interaktív felületen jelenjenek

Részletesebben

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban!

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! HOGYAN CSATLAKOZHATSZ A TE HOGY LÁTOD? KAMPÁNYHOZ? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! Mi ez az egész? A Te hogy látod? kampány

Részletesebben

minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20.

minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20. minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20. Projekt rövid leírása Weboldal és shop magyar nyelven, szűk termékkínálattal, célzott marketinggel. A romániai piac

Részletesebben

Régi oldal. Új oldal. Útmutató az új honlaphoz. Regisztráció a Lépéselőny Üzleti Közösségi Portálon

Régi oldal. Új oldal. Útmutató az új honlaphoz. Regisztráció a Lépéselőny Üzleti Közösségi Portálon Mostantól Ön egy még áttekinthetőbb, praktikusabb oldalt használhat, amely számos új funkcióval bővült, hogy még egyszerűbben érhesse el a számára legmegfelelőbb partnereket. Útmutató az új honlaphoz Regisztráció

Részletesebben

Elseve Luminizer RAGYOGJ KI A TÖMEGBŐL! elnevezésű promóció részvételi és játékszabályzata

Elseve Luminizer RAGYOGJ KI A TÖMEGBŐL! elnevezésű promóció részvételi és játékszabályzata Elseve Luminizer RAGYOGJ KI A TÖMEGBŐL! elnevezésű promóció részvételi és játékszabályzata 1. A játékszabályzat tárgya: Jelen játékszabályzat a L Oréal Elseve Luminizer termékekhez kapcsolódó Ragyogj ki

Részletesebben

Stratégiai és üzleti döntéstámogatás közösségi médiaelemzéssel

Stratégiai és üzleti döntéstámogatás közösségi médiaelemzéssel Stratégiai és üzleti döntéstámogatás közösségi médiaelemzéssel @MIBE konferencia, 2017.10.03. Szekeres Péter CEO peter.szekeres@neticle.com +36 70 701 6488 2 2013. óta vagyunk a magyar piacon. 2015. május

Részletesebben

Nem minden könyvtáros grafikus, nem minden grafikus könyvtáros avagy annak (is) kell(ene) lennünk?

Nem minden könyvtáros grafikus, nem minden grafikus könyvtáros avagy annak (is) kell(ene) lennünk? K2 továbbképzési sorozat Könyvtári Intézet 2019. március 19. Nem minden könyvtáros grafikus, nem minden grafikus könyvtáros avagy annak (is) kell(ene) lennünk? Sümeginé Lehotai Edit edit.lehotai @ek.szte.hu

Részletesebben

SportinvazioClub felhasználói kézikönyv v

SportinvazioClub felhasználói kézikönyv v SportinvazioClub felhasználói kézikönyv v1.1 2017.12.29 Tartalom 1. Menüpontok, toolbar... 3 1.1. Menüpontok... 3 1.2. Toolbar... 4 2. Idővonal... 4 2.1. Új bejegyzések... 5 2.2. Bejegyzések funkciói...

Részletesebben

INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ. ami segít megnövelni az online eladásaid!

INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ. ami segít megnövelni az online eladásaid! 26 INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ ami segít megnövelni az online eladásaid! A Canva egy nagyon könnyen elsajátítható képszerkesztő, amivel Facebook posztokat, E hirdetéseket, tudsz gyorsan és igényesen

Részletesebben

TOP SEO Trendek 2015-ben. We understand, we deliver.

TOP SEO Trendek 2015-ben. We understand, we deliver. TOP SEO Trendek 2015-ben We understand, we deliver. Önök szerint Elvis Presley halott? Elvis Presley is dead: 7 150 000 találat Elvis Presley is not dead: 1 550 000 találat Az Google szerint Elvis sajnos

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben

Tippek, bevált módszerek a közösségi médiában. Müller-Váczi Lívia RG Stúdió Kft.

Tippek, bevált módszerek a közösségi médiában. Müller-Váczi Lívia RG Stúdió Kft. Tippek, bevált módszerek a közösségi médiában Müller-Váczi Lívia RG Stúdió Kft. Tudásmegosztás és tapasztalatmegosztás közösségi média segítségével projekthonlap közösségi hálózatok dokumentáció megosztási

Részletesebben

A SZAKKÉPZÉS EURÓPAI HETE es. közösségimédia-eszköztár. Foglalkoztatás, szociális ügyek és társadalmi befogadás

A SZAKKÉPZÉS EURÓPAI HETE es. közösségimédia-eszköztár. Foglalkoztatás, szociális ügyek és társadalmi befogadás A SZAKKÉPZÉS EURÓPAI HETE 2019-es közösségimédia-eszköztár Foglalkoztatás, szociális ügyek és társadalmi befogadás #DiscoverYourTalent A közösségimédia-eszköztárról Az eszköztár segíti az érdekelt feleket

Részletesebben

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István 3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz Ha tetszett, töltsd le, add tovább ismerősödnek, akinek jól jöhet, vagy egyszerűen oszd meg a scribd.com on, vagy bárhol Avagy: hogyan minimalizálhatom a költségeim,

Részletesebben

A Magyar Telekom Nyrt. #telekomfradi elnevezésű játékának szabályzata

A Magyar Telekom Nyrt. #telekomfradi elnevezésű játékának szabályzata A Magyar Telekom Nyrt. #telekomfradi elnevezésű játékának szabályzata 1. A játék A Magyar Telekom Nyrt. (cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041928, székhely: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55., a továbbiakban: Szervező),

Részletesebben

HONOR ESETTANULMÁNY A HONOR MOBILTELEFONOK BEVEZETÉSE MAGYARORSZÁGON

HONOR ESETTANULMÁNY A HONOR MOBILTELEFONOK BEVEZETÉSE MAGYARORSZÁGON HONOR ESETTANULMÁNY A HONOR MOBILTELEFONOK BEVEZETÉSE MAGYARORSZÁGON ALAPADATOK Ügyfél: Honor (a Huawei, a világ harmadik legnagyobb mobiltelefon gyártójának új márkája, önálló vállalat) A megbízás kezdete:

Részletesebben

KI A JÓ SZÁLLODAI CÉLKÖZÖNSÉG ÉS HOGYAN TALÁLJUK MEG ŐKET?

KI A JÓ SZÁLLODAI CÉLKÖZÖNSÉG ÉS HOGYAN TALÁLJUK MEG ŐKET? KI A JÓ SZÁLLODAI CÉLKÖZÖNSÉG ÉS HOGYAN TALÁLJUK MEG ŐKET? VOIT PETER HEAD OF EXPANSION - POST FOR RENT PETER@POSTFORRENT.COM +36 70 211 77 47 LINKEDIN.COM/IN/VOITPETER HOGYAN TALÁLJUK MEG A JÓ CÉLKÖZÖNSÉGET

Részletesebben

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát?

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? 1 Nagyobb látogatottság jobb ajánlatok több pénz 2 Amit helyettünk csinálnak kész rendszert működtetnek újabb ajánlatok hírlevél kiküldés ügyfélszolgálat

Részletesebben

Adóbevallás leadása elektronikusan

Adóbevallás leadása elektronikusan Adóbevallás leadása elektronikusan Ügyfélkapu regisztráció és bejelentkezés Első lépésben szükségünk lesz Ügyfélkapu fiókra ennek a létrehozásához be kell fáradnunk az okmányirodába, és regisztrációt kell

Részletesebben

BEVEZETÉS A 28 NAPOS PROGRAMBA. by 4% Fitness

BEVEZETÉS A 28 NAPOS PROGRAMBA. by 4% Fitness BEVEZETÉS A 28 NAPOS PROGRAMBA by 4% Fitness A 28 NAPOS PROGRAM KÉT CÉLJA: 28 nap alatt minél jobb formát érj el 28 nap alatt olyan dolgokat tanulj meg az étkezésről, az edzésről és a saját testedről,

Részletesebben

1) Egy a korodnak megfelelő chatszobában vagy, valaki elkéri a telefonszámodat és a címedet. Mit teszel?

1) Egy a korodnak megfelelő chatszobában vagy, valaki elkéri a telefonszámodat és a címedet. Mit teszel? Mobilsuli-kérdőív 1) Egy a korodnak megfelelő chatszobában vagy, valaki elkéri a telefonszámodat és a címedet. Mit teszel? a) Természetesen megadom. b) Csak a telefonszámomat adom meg. c) Nem adom meg

Részletesebben

Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával?

Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával? Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával? Használd ezt a nagyszerű és ingyenes szolgáltatást olyan célokra, amelyek pénzt és időt takarítanak meg Neked, ügyfeleidnek és barátaidnak!

Részletesebben

A GASZTRO VIDEÓK TÉRNYERÉSE. Gasztro trendek, #foodporn a címlapon Krankovics Béla // május 17.

A GASZTRO VIDEÓK TÉRNYERÉSE. Gasztro trendek, #foodporn a címlapon Krankovics Béla // május 17. A GASZTRO VIDEÓK TÉRNYERÉSE Gasztro trendek, #foodporn a címlapon Krankovics Béla // 2018. május 17. Ki nézett ma már online videót? Néhány adat Becslések szerint 2017-ben az összes online adatforgalom

Részletesebben

MONDELEZ HUNGÁRIA KFT. TUC ennél jobbat?! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA (továbbiakban: Módosítás )

MONDELEZ HUNGÁRIA KFT. TUC ennél jobbat?! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA (továbbiakban: Módosítás ) MONDELEZ HUNGÁRIA KFT. TUC ennél jobbat?! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA (továbbiakban: Módosítás ) Szervező tájékoztatja a TUC ennél jobbat? elnevezésű játékban Résztvevőket, hogy a Szabályzat

Részletesebben

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni -

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Green Edge reklámügynökség integrált kommunikációs ügynökség vagyunk a projektek kezelését tervezéstől a kivitelezésig

Részletesebben

Virágmaci játék. Nyereményjátékának részvételi feltételei és szabályzata

Virágmaci játék. Nyereményjátékának részvételi feltételei és szabályzata Virágmaci játék Nyereményjátékának részvételi feltételei és szabályzata KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ. 1. A

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések. 1. Mi az online vitarendezési platform és hogyan működik?

Gyakran Ismételt Kérdések. 1. Mi az online vitarendezési platform és hogyan működik? Gyakran Ismételt Kérdések 1. Mi az online vitarendezési platform és hogyan működik? Az Európai Bizottság létrehozott egy honlapot, amelybe a fogyasztók beregisztrálhatnak, így ezen keresztül lehetőségük

Részletesebben

Mire szolgál a Retarget?

Mire szolgál a Retarget? retarget útmutató A Retarget az Etarget reklámhálózat szolgáltatása. A hagyományos tartalomérzékeny hirdetésektől eltérően azokra az internetezőkre céloz, akik a közelmúltban már felkeresték a hirdető

Részletesebben

Digitális szegmensek. Kurucz Imre NRC Marketingkutató

Digitális szegmensek. Kurucz Imre NRC Marketingkutató Digitális szegmensek Kurucz Imre NRC Marketingkutató 20161 május Három szegmens a 15-59 éves lakosságon belül Digitális analfabéták nem használják az internetet, így (szinte) teljesen kívül rekednek a

Részletesebben

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ KUTATÁSI ÖSSZEFOGLALÓ 2016/III. 2016 GKI Digital Kutató és Tanácsadó Kft. & Naspers OCS Hungary Kft. Minden jog fenntartva! A KUTATÁS 2016-OS MENETRENDJE I. forduló

Részletesebben

32 ingyenes eszköz, hogy pofonegyszerű legyen a weboldalad megtervezése

32 ingyenes eszköz, hogy pofonegyszerű legyen a weboldalad megtervezése 32 ingyenes eszköz, hogy pofonegyszerű legyen a weboldalad megtervezése Szia! Örülök, hogy letöltötted, a 32+ eszközből álló listánkat, amik segíteni fogják a tervezési folyamatod. Nagyon gondosan választottük

Részletesebben

Esterházy történelmi tanulmányi verseny a gimnáziumok 10. osztályos tanulói számára

Esterházy történelmi tanulmányi verseny a gimnáziumok 10. osztályos tanulói számára ESTÖRI KREATÍV TÖRTÉNELMI VERSENY Esterházy történelmi tanulmányi verseny a gimnáziumok 10. osztályos tanulói számára 2016/2017-es tanév témakiírása: Az Esterházy család egy kivételes karrier a 17. században

Részletesebben

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók?

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Közösség aktivizáció Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Hogyan vegyük rá a felépített közösségeinket termékeink, szolgáltatásaink

Részletesebben

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Ahhoz, hogy bármilyen ios-t használó eszközt tudjunk, rendeltetésszerűen használni szükségünk van egy úgynevezett Apple ID-re. Ennek segítségével jogosultságot

Részletesebben

Copyright Inspire Trade Kft. - SikerGuru by Andrade G. Anita

Copyright Inspire Trade Kft. - SikerGuru by Andrade G. Anita Online Üzlet Kiépítése Tréning Sorozat 002 MÁSODIK RÉSZ A TE Sikeredért! Köszöntelek az online üzlet kiépítése tréning második részéhez tartozó munkafüzetben. Hogy ne csak gondolat maradjon a tréning,

Részletesebben

E^ IVIHQ³R]X RIQ W^MQTP«R E^ LS^^E LSK] GWMR«PSH I LERIQ E^ LSK]ER GWMR«PSH

E^ IVIHQ³R]X RIQ W^MQTP«R E^ LS^^E LSK] GWMR«PSH I LERIQ E^ LSK]ER GWMR«PSH 12 1. Nehéz eldönteni, hogy mennyire ismert fogalom manapság itthon a landing page, de látogatód. És ahol el szeretnéd érni, hogy történjen valamilyen konverzió. Konverzió feliratkozás volt a kampánystáb

Részletesebben

DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Zrt

DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Zrt DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet DMS One Zrt. 2019. 1 Bevezetés A dokumentumban bemutatjuk a DMS One Oktatási Portál használatát. Regisztráció és bejelentkezés A DMS One Oktatási Portált a

Részletesebben

MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS

MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS ELŐKELŐ GOOGLE POZÍCIÓK 2018 DENTAL SEO PROSPEKTUS MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS MIBEN SEGÍTHETÜNK ÖNNEK? Fogászati listaoldalakon való megjelenés Weboldalkészítés Linképítés Arculattervezés Social Média

Részletesebben

Sütik (cookie) kezelése

Sütik (cookie) kezelése Sütik (cookie) kezelése A Simaliba Játszóház weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése

Részletesebben

A Mediaforce. A többit bízza ránk:

A Mediaforce. A többit bízza ránk: A Mediaforce Cégünk egyedi, testre szabott megoldásokat kínál vállalkozása fejlesztésére és marketingjének racionalizálására. A mindig túlterhelt vállalatvezetők válláról vesszük le a terhet integrált

Részletesebben

professzionális e-mail kommunikáció

professzionális e-mail kommunikáció professzionális e-mail kommunikáció Kik vagyunk? A Targetmax 100% magyar tulajdonú vállalkozás, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal az e-kommunikáció és online direkt marketing területén. Két területen

Részletesebben

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével.

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Lukács Ádám József Piac & Profit 2014.09.24. Lukács Ádám József Online Marketing Specialista Ügynökség ATL BTL ONLINE KREATÍV PRODUKCIÓS GYÁRTÁS

Részletesebben

Az olvasói kommentek hatása az újságírásban nemzetközi kutatás eredménye

Az olvasói kommentek hatása az újságírásban nemzetközi kutatás eredménye Az olvasói kommentek hatása az újságírásban nemzetközi kutatás eredménye Készült: Budapest, 14. május. Az újságírók munkája és az olvasói hozzászólások közötti kapcsolatot vizsgáló kutatást szervezett

Részletesebben

Facebook használati szokások Kutatási jelentés az MTE számára 2015. november

Facebook használati szokások Kutatási jelentés az MTE számára 2015. november Facebook használati szokások Kutatási jelentés az MTE számára 2015. november Vezetői összefoglaló Összefoglaló Ha már Facebook, akkor minden napi használat: az aktív felhasználók négyötöde egy napot sem

Részletesebben

BKK - T-systems Online- és közösségi média elemzés és interakció analitika lyzr

BKK - T-systems Online- és közösségi média elemzés és interakció analitika lyzr BKK - T-systems Online- és közösségi média elemzés és interakció analitika lyzr 07. 01. - 08. 10. Összegzés 07. 01. - 08. 10. Megjelenések cikkek, posztok, tweetek Összes interakció like-ok, megosztások,

Részletesebben

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van:

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van: 10 profitnövelő Facebook hirdetés tipp Karácsonyra Hirdetsz a Facebookon, de szeretnél még eredményesebb lenni? A titok a részletekben rejlik. Talán nem is sejted, milyen sok múlik azon, ha néhány dolgot

Részletesebben

Érdekességek és trendek a társkeresésben l.

Érdekességek és trendek a társkeresésben l. Érdekességek és trendek a társkeresésben l. Az elmúlt évek során a 30 év alatti társkeresők aránya a Randivonalon 45%-ról 30% alá csökkent, azaz napjainkra elmondható, hogy a társkeresők kétharmada 30

Részletesebben

10 lépés. a profi bloggerkedésig! Mautner Zsófitól!

10 lépés. a profi bloggerkedésig! Mautner Zsófitól! 10 lépés a profi bloggerkedésig! Mautner Zsófitól! Először is, szögezzük le a legfontosabbat: a bloggerkedés nem egy hivatás és nem egy szakma. Ne önmagában maga a blogger státusz legyen bárkinek is az

Részletesebben

Q1 Az elmúlt időszakban eltöltött időm a Facebookon

Q1 Az elmúlt időszakban eltöltött időm a Facebookon Q1 Az elmúlt időszakban eltöltött időm a Facebookon Answ ered: 503 Skipped: 2 Jelentősen nőtt Kicsit nőtt Változatlan maradt Kicsit csökkent Nagyon csökkent Jelentősen nőtt Kicsit nőtt Változatlan maradt

Részletesebben

TELEKOM VESZPRÉM MESSENGER CHATBOT EBOOK

TELEKOM VESZPRÉM MESSENGER CHATBOT EBOOK MIKLER ROLAND ÉS DRAGAN GAJIC HANDBALL TEAM MI AZ A CHATBOT? Egy egészen új dolgot szeretnénk bemutatni nektek, a Telekom Veszprém csapatának ChatBot-ját. Biztosan sokan használjátok a Messenger chatelős

Részletesebben

Privacy problémák közösségi hálózatokban

Privacy problémák közösségi hálózatokban Privacy problémák közösségi hálózatokban Privacy Az adatvédelem a személyes adatok gyűjtésének, feldolgozásának és felhasználásának korlátozásával, az érintett személyek védelmével foglalkozik. Privacy

Részletesebben

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány offline kampány fogadalom kampány Előkészítő kampányok Felvezető kampány Karácsonyi kampány 18 nap karácsonyig 17 / 18 nap az offline vásárlásig 13 nap az online szállítási határidőig Karácsony 2017 Közösségi

Részletesebben

Közösségi hálózatok használata internet marketingben

Közösségi hálózatok használata internet marketingben Közösségi hálózatok használata internet marketingben 2014, Szabadka Tárgy: Elektronikus ügyvitel Mentor: dr Zlatko Čović Hallgató: Vadlja Róbert Index: 12212268 Szak: Internet és elektronikus ügyvitel

Részletesebben

A keresőoptimalizálás szerepe és hatása az online csatornahasználatban

A keresőoptimalizálás szerepe és hatása az online csatornahasználatban A keresőoptimalizálás szerepe és hatása az online csatornahasználatban PAPP GÁBOR 1 { 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 } "Name": " Papp Gábor", "City": " Budapest", "Company": { "Name":

Részletesebben

Rázd, hogy egy hétig rázhasd! nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

Rázd, hogy egy hétig rázhasd! nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Rázd, hogy egy hétig rázhasd! nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 1. A játék szervezője: Az Sió ECKES Élelmiszergyártó és Kereskedelmi Kft. (székhelye: 8600 Siófok, Május

Részletesebben

Az 1. ábrán látható értékek szerint végezzük el az IP-cím konfigurációt. A küldő IP-címét a következő módon tudjuk beállítani:

Az 1. ábrán látható értékek szerint végezzük el az IP-cím konfigurációt. A küldő IP-címét a következő módon tudjuk beállítani: DiffServ mérési utasítás 1. ábra Hálózati topológia Routerek konfigurálása IP-cím konfiguráció Az 1. ábrán látható értékek szerint végezzük el az IP-cím konfigurációt. A küldő IP-címét a következő módon

Részletesebben

Miért olyan fontos a minıségi pont?

Miért olyan fontos a minıségi pont? A fiókban látható konkrét minıségi pont értékek egy olyan általános számítás eredményei, ami a kulcsszó tökéletes egyezése esetére érvényesek. Miért olyan fontos a minıségi pont? A minıségi pont három

Részletesebben

Kiss Krisztina: Közösségi tartalomszolgáltatás a Pécsi Tudományegyetem Benedek Ferenc Jogtudományi és Közgazdaságtudományi Szakkönyvtárában

Kiss Krisztina: Közösségi tartalomszolgáltatás a Pécsi Tudományegyetem Benedek Ferenc Jogtudományi és Közgazdaságtudományi Szakkönyvtárában Kiss Krisztina: Közösségi tartalomszolgáltatás a Pécsi Tudományegyetem Benedek Ferenc Jogtudományi és Közgazdaságtudományi Szakkönyvtárában Az előadás röviden áttekinti a közösségi média elemeit, jellemzőit,

Részletesebben

FittAnya médiaajánlat

FittAnya médiaajánlat FittAnya médiaajánlat FittAnya médiaajánlat 217. 1. Bemutatkozik a FittAnya.hu: Bármire képes vagy! A fittanya.hu egy olyan hely, ahol semmi sem kötelező, de mindent szabad. Ahol az édesanyáknak nem kell

Részletesebben

YouTube képzés. A videó-tartalom stratégiától, a tartalom és csatorna optimalizáláson, közösségépítésen keresztül egészen a bevételszerzésig!

YouTube képzés. A videó-tartalom stratégiától, a tartalom és csatorna optimalizáláson, közösségépítésen keresztül egészen a bevételszerzésig! YouTube képzés A videó-tartalom stratégiától, a tartalom és csatorna optimalizáláson, közösségépítésen keresztül egészen a bevételszerzésig! ELŐADÓ: BODROGI BOZÁN ANDRÁS Minősített YouTube szakértő-tréner

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT 2015. NOVEMBERÉTŐL

MÉDIAAJÁNLAT 2015. NOVEMBERÉTŐL MÉDIAAJÁNLAT 2015. NOVEMBERÉTŐL Legjobb display és natív hirdetések Hirdessen Ön is az egyik legnagyobb közösségi média-eléréssel rendelkező portálokon. Facebook oldalainkkal több mint 1,5 millió emberhez

Részletesebben

A regisztráció, az online felület használata teljesen ingyenes. Fizetni csak akkor kell majd, ha megtaláltad a számodra megfelelő albérletet.

A regisztráció, az online felület használata teljesen ingyenes. Fizetni csak akkor kell majd, ha megtaláltad a számodra megfelelő albérletet. Bérlők Általános kérdések A Rentimus egy tényleges ingatlaniroda? A Rentimus nem egy ingatlanügynökség, hanem egy olyan online platform, amely segít a hirdetőknek és az albérlet keresőknek egymásra találni.

Részletesebben

HIPERNET ROADSHOW ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

HIPERNET ROADSHOW ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA HIPERNET ROADSHOW ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Hipernet Roadshow elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Telenor Magyarország Zártkörűen Működő

Részletesebben

OTP Lakástakarék Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat)

OTP Lakástakarék Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) OTP Lakástakarék Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Bank Nyrt. székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 16. cégjegyzékszám: Cg. 01-10- 041585 A promóció

Részletesebben

Kincskereső Könyvelő Klub. Moodle felhasználói kézikönyv

Kincskereső Könyvelő Klub. Moodle felhasználói kézikönyv Kincskereső Könyvelő Klub Moodle felhasználói kézikönyv TARTALOMJEGYZÉK 1. Kincskereső Könyvelő Klub bemutatása... 3 2. Belépés az oldalra... 3 3. Kincskereső Könyvelő Klub oldala... 4 3.1 Kincskereső

Részletesebben

Unicorn Mandala CAL - 3. rész

Unicorn Mandala CAL - 3. rész Unicorn Mandala CAL - 3. rész Tervezte: AnnaVirkpanna Fordította: Kelemen Judit 1 Minta 3. rész 23. (173) *5 erp-f-relief, N a rp-ba*, ism *-* körbe. Hp az első szembe. (30 N, 150 erp-f-relief) Catona:

Részletesebben

Mozogj! De hogyan? Szalka Andival segítünk Neked!

Mozogj! De hogyan? Szalka Andival segítünk Neked! Mozogj! De hogyan? Szalka Andival segítünk Neked! Szalka Andihoz évek óta járok edzésre, így személyes tapasztalatom, hogy az egyik legjobb edző. A mozgással kapcsolatban így neki adlak át, és hidd el,

Részletesebben

A MEDVE WEBOLDAL COOKIE-KRA VONATKOZÓ IRÁNYELVE

A MEDVE WEBOLDAL COOKIE-KRA VONATKOZÓ IRÁNYELVE Hatály A MEDVE WEBOLDAL COOKIE-KRA VONATKOZÓ IRÁNYELVE A Savencia Fromage & Dairy Hungary Zrt. arra törekszik hogy az Ön - weblapjainkkal kapcsolatos - online élményét és interakcióját a lehető legnagyobb

Részletesebben

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés Keskeny Nyomda Effektlakk forma készítés Tisztelt Partnerünk! A Keskeny Nyomda új Hibrid effekt UV lakkozási technológiáinak alkalmazásával, olyan egyedi és elegáns megjelenésű nyomdatermékeket hozhatunk

Részletesebben

Adatkeresés az interneten. Cicer Norbert 12/K.

Adatkeresés az interneten. Cicer Norbert 12/K. Adatkeresés az interneten Cicer Norbert 12/K. Internetes keresőoldalak Az internet gyakorlatilag végtelen adatmennyiséget tartalmaz A dokumentumokat és egyéb adatokat szolgáltató szerverek száma több millió,

Részletesebben

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP Marketing kommunikációs megjelenési lehetőségek TISZTELT PARTNERÜNK, Szakáruházunkban online és offline hirdetési felületek illetve számos marketing eszköz áll rendelkezésükre

Részletesebben

linkstarter a Startlap adatvezérelt hirdetési megoldása

linkstarter a Startlap adatvezérelt hirdetési megoldása linkstarter a Startlap adatvezérelt hirdetési megoldása Mi az a Startlap? A Startlap 1999-es indulása óta, 18 éve töretlenül Magyarország egyik legmeghatározóbb portálja. Havi 1,5 millió elkötelezett valós

Részletesebben

S P S Y P K Y O K N O N!

S P S Y P K Y O K N O N! 1 éves a SPYKON! Boldog Szülinapot! SPYKON Játssz minden nap és keress pénzt A legnépszer pszerűbb játékok sokasága Kedves Barátom! Azért kapod tőlem ezt a meghívást, mert úgy gondolom, hogy Te is azok

Részletesebben

Twitter használata. Regisztráció.

Twitter használata. Regisztráció. Twitter használata A Twitter egy ún. mikroblog szolgáltatás, melynek lényege, hogy a felhasználók rövid - maximum 140 karakterből álló - bejegyzéseket (üzeneteket) helyeznek el egy webes felületen. Ezeket

Részletesebben

Miért olyan nehéz manapság Angliában munkát találni? és miért sikerül mégis egyeseknek napokon belül elhelyezkedni?

Miért olyan nehéz manapság Angliában munkát találni? és miért sikerül mégis egyeseknek napokon belül elhelyezkedni? Miért olyan nehéz manapság Angliában munkát találni? és miért sikerül mégis egyeseknek napokon belül elhelyezkedni? Hadd kezdjem egy statisztikával: Angliában jelenleg 8.4%-os a munkanélküliség (http://www.guardian.co.uk/business/2012/jan/18/unemployment-public-sectorstrikes).

Részletesebben

EPALE. A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja június 15. NSZFH, Vedovatti Anildo

EPALE. A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja június 15. NSZFH, Vedovatti Anildo EPALE (Electronic Platform for Adult Learning in Europe) A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja 2017. június 15. NSZFH, Vedovatti Anildo Mi az EPALE? A felnőttkori tanulás fejlesztésében,

Részletesebben

Hogyan használják ki az ügyvédek az internet nyújtotta lehetőségeket?

Hogyan használják ki az ügyvédek az internet nyújtotta lehetőségeket? Hogyan használják ki az ügyvédek az internet nyújtotta lehetőségeket? KÉSZÍTETTE: ÜGYVÉDBRÓKER KFT. INFO@UGYVEDBROKER.HU WWW.UGYVEDBROKER.HU Tartalom Az eredmények rövid összefoglalása... 3 A felmérés

Részletesebben

1.NAP ÁPRILIS 06. RG Stúdió 15: Kávészünet Így kommunikálj az Instagramon! Instagram-esettanulmány

1.NAP ÁPRILIS 06. RG Stúdió 15: Kávészünet Így kommunikálj az Instagramon! Instagram-esettanulmány 1.NAP ÁPRILIS 06. Content és social media: Instagram-trendek és tippek a 2018-as Magyar Instagram Körkép tapasztalataira építve 10:00 11:00 Boroznaki Gergő ügyfélkapcsolati igazgató @ Crane 11:00-12:00

Részletesebben

Esettanulmány Sága Füstlifalatozó Applikáció

Esettanulmány Sága Füstlifalatozó Applikáció Esettanulmány Sága Füstlifalatozó Applikáció Megbízó: Sága Foods Zrt. Márka: Sága Marketing cél: A fő cél a Füstli megújult, új csomagolásának és ízvariánsának bevezetése volt és vele az integrált kampány

Részletesebben

Mert minden kutya gazdara vagyik! Letöltés: www.vigyelhaza.hu/kutyakereso

Mert minden kutya gazdara vagyik! Letöltés: www.vigyelhaza.hu/kutyakereso Mobiltelefonos kutyakereső alkalmazás Mert minden kutya gazdara vagyik! Letöltés: www.vigyelhaza.hu/kutyakereso Az alkalmazásról Segítségével állatbarátoknak, állatvédő szervezeteknek, vagy a szakhatóságnak

Részletesebben

KönyvtárMozi segédanyag

KönyvtárMozi segédanyag KönyvtárMozi segédanyag 2017. áprilisától a KönyvtárMozi honlapon történt némi változtatás. A filmvetítés sokkal egyszerűbbé vált azzal, hogy most már a filmvetítés is a KönyvtárMozi honlapjáról indítható

Részletesebben

A közösségi média és a megosztások

A közösségi média és a megosztások A közösségi média és a megosztások A résztvevőknek lehetőségük nyílik átgondolni a személyes adatok védelmét online kommunikációjuk és megosztásaik kapcsán, különösen a közösségi médiában. Megismerkednek

Részletesebben

A modell profil és a régió tiltás beállítása

A modell profil és a régió tiltás beállítása A modell profil és a régió tiltás beállítása Oldal 1/12 Miután a regisztrációd elfogadásra került. Pár apró beállítás után azonnal munkába állhatsz és pénzt kereshetsz. Csupán be kell állítanod a modell

Részletesebben

Anyagleadási paraméterek az utolsó oldalon

Anyagleadási paraméterek az utolsó oldalon Bemutatkozás A 2015-ben 10 éves Termálfürdő.hu Magyarország vezető egészségturizmussal foglalkozó portálja, amely a fürdőzés mellett életmód, wellness témákban nyújt érdekes és minőségi információkat olvasóinak.

Részletesebben

Bevezetés a személyes adatok védelmébe

Bevezetés a személyes adatok védelmébe Bevezetés a személyes adatok védelmébe A résztvevők átgondolják a személyes adatok védelmével kapcsolatos értelmezésüket és ennek kihatását az életükre. A résztvevők mérlegelik a magánjellegűként megőrizni

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2015

Nagy Webáruház Felmérés 2015 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2015 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 790 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján.

Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján. Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján. Tartalom Bevezetés... 3 Alapozzunk!... 4 Mi az Affiliate Marketing?... 4 Mi nem az Affiliate Marketing?... 5 Hasznos a kezdő affiliate marketer

Részletesebben

1.NAP ÁPRILIS 06. RG Stúdió 15: Kávészünet Így kommunikálj az Instagramon! Instagram-esettanulmány

1.NAP ÁPRILIS 06. RG Stúdió 15: Kávészünet Így kommunikálj az Instagramon! Instagram-esettanulmány 1.NAP ÁPRILIS 06. Content és social media: Instagram-trendek és tippek a 2018-as Magyar Instagram Körkép tapasztalataira építve 10:00 11:00 Boroznaki Gergő ügyfélkapcsolati igazgató @ Crane 11:00-12:00

Részletesebben

Sütik (cookie) kezelése

Sütik (cookie) kezelése Sütik (cookie) kezelése A Magyar Telekom Nyrt. weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése

Részletesebben

www.matebalazs.hu Látogatószám növelés és direkt értékesítés a közösségi média marketing felhasználásával Máté Balázs, online marketing tanácsadó

www.matebalazs.hu Látogatószám növelés és direkt értékesítés a közösségi média marketing felhasználásával Máté Balázs, online marketing tanácsadó Látogatószám növelés és direkt értékesítés a közösségi média marketing felhasználásával Máté Balázs, online marketing tanácsadó www.matebalazs.hu 2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 13. 3/41 Tel/fax: +36/28-423-171

Részletesebben