10 lépés. a profi bloggerkedésig! Mautner Zsófitól!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "10 lépés. a profi bloggerkedésig! Mautner Zsófitól!"

Átírás

1 10 lépés a profi bloggerkedésig! Mautner Zsófitól!

2 Először is, szögezzük le a legfontosabbat: a bloggerkedés nem egy hivatás és nem egy szakma. Ne önmagában maga a blogger státusz legyen bárkinek is az ambíciója, egy blogra sokkal inkább eszközként érdemes tekinteni. A folyamatosan fejlődő videós tartalmak mellett a bloggereknek ma nincs könnyű dolguk. Kellő elszántság, ötletesség és munka kell ahhoz, hogy elindítsd saját blogodat és aktív követői bázist építs ki magadnak. Ez azonban nem lehetetlen. Bármi lehetséges, ha az ember kellő odaadással, kitartással és szorgalommal dolgozik. Ingyen, belefektetett munka és energia nélkül nincs semmi, maximum az álmok.

3 Tartalom Bármilyen közlési formát is választasz, a legfontosabb mégiscsak maga a mondanivaló, a tartalom lesz. Egy blog, vlog, vagy akár Instagram oldal elindításának akkor van értelme, ha van az adott témáról valós gondolatod és mondanivalód, különben az óriási zajban el fog tűnni.

4 Elkezdeni Ha tudod, miről szeretnél gondolatokat közölni, akkor egy ideig lehet álmodozni, utána viszont egyszerűen bele kell vágni, kis lépésekkel, le kell ülni és el kell kezdeni. A blog csodálatos és kényelmes műfaj, hiszen semmi kötelezettséggel nem jár, belefér, hogy az ember hibázzon. Nincs tétje, viszont remek rutint ad és segít felfedezni a saját erősségeinket és gyengéinket, beazonosítani és megfogalmazni a céljainkat. Nagyon jó ujjgyakorlat, megtanít megtalálni a saját stílust és hangnemet, élesben meg tudjuk tapasztalni, hogy hogyan viszonyulunk a kritikához és a visszajelzésekhez, ha nincs kedvünk/ihletünk, akkor is tudunk-e írni, kitartóak lenni, hiszen ez a profizmushoz vezető út. Induláskor nem érdemes világmegváltó célokat kitűzni, és a látogatókat számolgatni, sokkal inkább magára a tevékenységre és a tartalomra összpontosítani.

5 Kitartás Nem lehet eleget hangsúlyozni a kitartás fontosságát. Azt javaslom, hogy ha egy blogot indít valaki, akkor legyen a beugró az, hogy egy egész éven keresztül heti három posztot ír, plusz napi egyszer publikál valamelyik social media felületen. Ha ezt teljesítette, utána lehet bármi másról tovább gondolkozni.

6 Hogyan lesz belőle pénz és megélhetés? Mindenképpen érdemes több lábon állni, és rengeteget kell dolgozni, másképp nem megy. Magából a blogból csak akkor lehet bevételt produkálni (például hirdetésekkel), ha az hosszú távon magas, többezres látogatottságot ér, de nagyságrendileg ez is csak kiegészítő összeg lesz egy fizetéshez képest. A másik út (én például ezt választottam), hogy az ember a blog által jött lehetőségeknek köszönhetően jut munkákhoz. Számolni kell tehát azzal, hogy az ember sok hónapig, inkább évig, sok-sok ingyen munkát végez és vállal el, bár a tempó ma már úgy fel van gyorsulva, hogy annak, aki igazán elkötelezett, ez az időszak már sokkal rövidebb lesz.

7 Tervezés Ez a szempont talán egyértelműnek tűnik, azonban egy jó stratégiát kitalálni korántsem egyszerű feladat. Találd meg először is azt a platformot, ahol blogolni szeretnél. Egy WordPress.com oldallal például számtalan lehetőséget biztosíthatsz magadnak ha a későbbiekben szerkeszteni szeretnéd a blogod designját vagy elrendezését. A blog.hu-s tartalmak esetében pedig megvan rá a lehetőség, hogy cikked kikerüljön például az Index 2-re, ezáltal több követőt gyűjthetsz. Ha túl vagy blogod létrehozásán, igyekezz minél jobban megismerni annak a közönségnek az igényeit, akikhez szólni szeretnél bejegyzéseiddel. Az sem árt, ha vázlatosan megtervezed, hogy pontosan milyen témákban és milyen tartalmat szeretnél írni, mindezt pedig egy tartalomnaptárban foglalod össze.

8 Önazonosság & hitelesség Azt talán mondani sem kell, hogy a bloggerek legfőbb támogatói a szponzorok lehetnek. Azonban figyelj arra, hogy elsősorban nem nekik, hanem közönségednek írsz. Hidd el, mindenki kiszúrja majd, ha egyszer csak már nem rólad szólnak a bejegyzéseid, hanem egy kifejezett márkának vagy támogatónak! Természetesen nem könnyű megtalálni az egyensúlyt, hogy egy szakmailag is profi blog egyszerre szóljon munkáról és hobbiról, de a sikeresség kulcsa, ha meg tudod őrizni blogod személyességét!

9 Az apró részletek Az írás művészetét megtanulni akkor sem egyszerű, ha már tapasztalt blogger vagy. Gondolataidat igyekezz mindig a legérthetőbben átadni, hiszen ne felejtsd, egy teljes közönséghez szólsz ilyenkor, fontos, hogy minden gondolatodat pontosan ki tudd fejteni, de ne bonyolódj bele a hosszú mondatokba. A helyesírás és a megfelelő stilisztika persze minden egyes bejegyzésnél fontos, így az elején akár nézesd át másokkal is írásaidat.

10 Vizuális stílus A mai világban a legtöbben videókat és más vizuális anyagokat keresnek, így bloggerként néha nehéz kitűnni a többi influencer közül. Éppen ezért igyekezz Te is, hogy a blogodon megjelenő fotók és vizuális anyagok igényesek legyenek és legfőképpen egymással is konzisztensek. Fontos tudnod, hogy az olvasók nem kifejezetten szeretik a stockfotókat, ezek helyett érdemes saját tartalmat használnod. Ha nincs saját profi fotósod, akkor érdemes ezen a területen is továbbképezned magad. Blogod kialakításánál érdemes elsajátítanod néhány alapvető kódolási technikát, amikkel kedvedre formálhatod annak megjelenését. A továbbiakban pedig figyelj arra, hogy jó minőségű, arculatodhoz illeszkedő képeket használj.

11 Networking Ha már túl vagy az első bejegyzéseken és sikerült kiépíteni magadnak egy aktív követői közösséget, itt az ideje, hogy szélesítsd a látóköröd és megismertesd magad a többi bloggerrel is. Számos esemény, jótékonysági ruhavásár, közönségtalálkozó van, ahol az influencerek nem csak rajongóikkal, de egymással is kapcsolatot tudnak építeni. Igyekezz részt venni ezeken, az online platformokon pedig kommentelj és tudasd, hogy te is része vagy a bloggerek világának. A másik tippem pedig a hírlevél, ami talán kissé elavult megoldásnak tűnhet, de hidd ez az igazi profik minden formáját kihasználják a közönséggel való kapcsolattartásnak!

12 Közösségi média Bejegyzéseidet ne tartsd meg saját blogod keretei között. Az ilyen egylábas modellek sérülékenyek, tehát könnyen elképzelhető, hogy ha csak egy platformon kommunikálsz, az nem lesz elég egy idő után. Bejegyzéseid megjelenését például promózhatod Facebookon, Instagramon, vagy ahogy már említettem, hírlevélben is. Ahhoz pedig, hogy a Google hirdetéseket helyezhessen el cikkeidben, érdemes az AdSense használatát is engedélyezned. Követőid aktivitását pedig a Google Analytics segítségével mérheted.

13 +1 Az a bizonyos plusz Akkor fogsz tudni kitűnni, ha az olvasóknak tudsz nyújtani valami olyan egyedi élményt, amit más nem. Ez lehet maga a mondanivaló, a gondolataid, lehet egy olyan szűk szakterület, amivel más nem foglalkozik, lehet az írás stílusa, a humor, vagy éppen valami olyan kis információmorzsa, amit máshonnan nem tudott volna meg az olvasó.

10 lépés. a profi vloggerkedésig! Szirmai Gergotol!

10 lépés. a profi vloggerkedésig! Szirmai Gergotol! 10 lépés a profi vloggerkedésig! Szirmai Gergotol! Vloggerkedésbe vágni a mai világban nem egyszerű. Igazából egyik világban sem egyszerű... Úgy általában semmi soha, de mégiscsak érdemes nekiesni. A jó

Részletesebben

4. Modul: ROBOTPILÓTA. Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ!

4. Modul: ROBOTPILÓTA. Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ! . Modul: ROBOTPILÓTA Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ! Tervtábla: ( hónap hete) - Itt tervezed meg, hogy az automata Online Marketing rendszered mikor tegye ki a posztjaidat

Részletesebben

Tippek, bevált módszerek a közösségi médiában. Müller-Váczi Lívia RG Stúdió Kft.

Tippek, bevált módszerek a közösségi médiában. Müller-Váczi Lívia RG Stúdió Kft. Tippek, bevált módszerek a közösségi médiában Müller-Váczi Lívia RG Stúdió Kft. Tudásmegosztás és tapasztalatmegosztás közösségi média segítségével projekthonlap közösségi hálózatok dokumentáció megosztási

Részletesebben

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg!

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Az anyagi függetlenség képlete A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Mi a pénz? A pénz alapvetően ENERGIA. Igaz? Mi az energia?

Részletesebben

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány offline kampány fogadalom kampány Előkészítő kampányok Felvezető kampány Karácsonyi kampány 18 nap karácsonyig 17 / 18 nap az offline vásárlásig 13 nap az online szállítási határidőig Karácsony 2017 Közösségi

Részletesebben

INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ. ami segít megnövelni az online eladásaid!

INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ. ami segít megnövelni az online eladásaid! 26 INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ ami segít megnövelni az online eladásaid! A Canva egy nagyon könnyen elsajátítható képszerkesztő, amivel Facebook posztokat, E hirdetéseket, tudsz gyorsan és igényesen

Részletesebben

Facebook karácsony a magyar kkv-knál

Facebook karácsony a magyar kkv-knál Facebook karácsony a magyar kkv-knál Kutatás összefoglaló 2017.12.06. RG Stúdió Kft. Sűrű éve volt a Facebooknak 2017-ben. Megújult a küldetése, közel 150 millió új emberrel bővült a felhasználói kör,

Részletesebben

Közösségi kommunikáció a gyakorlatban hatékony technikák és módszerek

Közösségi kommunikáció a gyakorlatban hatékony technikák és módszerek Közösségi kommunikáció a gyakorlatban hatékony technikák és módszerek előadó: Gencsy Zoltán www.kozossegimedia.hu Miért is kell ezzel a témával foglalkozni? Erre tart a világ - Nem igaz, már itt van -

Részletesebben

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével.

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Lukács Ádám József Piac & Profit 2014.09.24. Lukács Ádám József Online Marketing Specialista Ügynökség ATL BTL ONLINE KREATÍV PRODUKCIÓS GYÁRTÁS

Részletesebben

Mit? Online tortarendelés

Mit? Online tortarendelés Mit? Online tortarendelés Miért lesz más/jobb, mint a hasonló oldalak? Grafikus felületen mindenki saját maga tervezheti meg a torta felületét, éjjel-nappal van kiszállítás Kinek? Egyszerűbb kezeléssel

Részletesebben

FittAnya médiaajánlat

FittAnya médiaajánlat FittAnya médiaajánlat FittAnya médiaajánlat 217. 1. Bemutatkozik a FittAnya.hu: Bármire képes vagy! A fittanya.hu egy olyan hely, ahol semmi sem kötelező, de mindent szabad. Ahol az édesanyáknak nem kell

Részletesebben

KIDSOASIS ÁLOM-MÁSODÁLLÁS

KIDSOASIS ÁLOM-MÁSODÁLLÁS KidsOasis Kft. TARTALOM-MARKETINGGEL A CSALÁDOK FELÉ Gyetvainé Zováth Anikó, kidsoasis.hu Tartalom Mi a KidsOasis? Álom-másodállás kampány Kampány célja Kampány kiindulópontjai Kommunikáció elemei Eredmények

Részletesebben

A cégek szerint. Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni. Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra.

A cégek szerint. Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni. Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra. A cégek szerint Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra. Már csak sel tudjuk a vevőket elérni. A Zuckerberg gyerek megásta

Részletesebben

Szobafestő Attila. Készítette: KRQ,

Szobafestő Attila. Készítette: KRQ, Szobafestő Attila Készítette: KRQ, 2014.06.02. A Poli-Farbe piaci helyzete Az utolsó nagy hazai festék- és vakolatgyár (100% magyar tulajdon) Dávidként küzd a festékipar Góliátjai ellen Családi vállalkozásból

Részletesebben

Egy hirtelen ötlet. 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára?

Egy hirtelen ötlet. 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára? Egy hirtelen ötlet 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára? Megoldás: Google kérdőív + Facebook hirdetések Kutatás a Facebookon Előadó:

Részletesebben

NIKON MAGYARORSZÁG SOCIAL MEDIA BEST PRACTICE 2013 CASE STUDY

NIKON MAGYARORSZÁG SOCIAL MEDIA BEST PRACTICE 2013 CASE STUDY NIKON MAGYARORSZÁG SOCIAL MEDIA BEST PRACTICE 2013 CASE STUDY MI A JÓ MÁRKAOLDAL TITKA? NIKON MAGYARORSZÁG SOCIAL MEDIA BEST PRACTICE 2013 CASE STUDY KURITÁR CSABA TRICKY COMMUNICATIONS WWW.TRICKYCOMM.HU

Részletesebben

PR BLOGOK, BLOGPROMÓCIÓS CSOMAGOK ÁLTALÁNOS MÉDIAA JÁNLAT. Érvényes: november 4-től visszavonásig

PR BLOGOK, BLOGPROMÓCIÓS CSOMAGOK ÁLTALÁNOS MÉDIAA JÁNLAT. Érvényes: november 4-től visszavonásig PR BLOGOK, BLOGPROMÓCIÓS CSOMAGOK ÁLTALÁNOS MÉDIAA JÁNLAT Érvényes: 2016. november 4-től visszavonásig 200.000+ blog 17.000+ aktív felhasználó napi 2.500 bejegyzés napi 7.500 komment havi 2,9 millió 15

Részletesebben

Az Instagram alapvetően egy képmegosztó oldal, ezért hatványozottan igaz az, hogy elképesztően fontos a jó vizuális tartalom.

Az Instagram alapvetően egy képmegosztó oldal, ezért hatványozottan igaz az, hogy elképesztően fontos a jó vizuális tartalom. Az Instagram a világ második legnagyobb közösségi platformja világ szinten 1 milliárd felhasználóval. Ez a szám Magyarországon már 2 millió és folyamatosan nő. Ebből is döntően a 35 év alatti korosztály

Részletesebben

Ckm.hu médiaajánlat 3333

Ckm.hu médiaajánlat 3333 Ckm.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Ckm.hu bemutatkozás 3 A Ckm.hu tartalmi elemei 4 A Ckm.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Teaching Business Secrets

Teaching Business Secrets Teaching Business Secrets 10 VÉGZETES HIBA online tanfolyam készítéssel kapcsolatban, és hogyan kerüld el ezeket? 1. HIBA: Nincs meg a MIÉRT-ed és a küldetésed! Meg kell tudnod fogalmazni, miért kezdesz/kezdtél

Részletesebben

Online marketing a gyakorlatban

Online marketing a gyakorlatban Online marketing a gyakorlatban Kezdőlépések KKV-knak Barátfalvy Sándor www.mazuri-marketing.com sandor@mazuri-marketing.com +36-30/279-3579 Miről fogunk beszélgetni? Az online marketing elemei Kulcsszavak

Részletesebben

EGÉSZSÉGÜGYI SZAKEMBER AZ ONLINE VIDEÓK GYÓGYSZERÉSZI GONDOZÁSBA TÖRTÉNŐ BEVEZETÉSE

EGÉSZSÉGÜGYI SZAKEMBER AZ ONLINE VIDEÓK GYÓGYSZERÉSZI GONDOZÁSBA TÖRTÉNŐ BEVEZETÉSE AZ ONLINE VIDEÓK GYÓGYSZERÉSZI GONDOZÁSBA TÖRTÉNŐ BEVEZETÉSE Málnalevél Patika Kft. PÁLYÁZÓ Málnalevél Patika Kft. Képviselő: Kocsisné dr. Balogh Annamária www.malnalevelpatika.hu www.facebook.com/malnalevelpatika

Részletesebben

Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com. Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása

Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com. Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása Tel.: 06-30/218-3519 E-mail: probert@petorobert.com Közösségi megosztás előnyei és alkalmazása Tartalomjegyzék KÖZÖSSÉGI MEGOSZTÁS - 2 - MIÉRT HASZNOS? - 2 - A JÓ SHARE GOMB ISMERTETŐ JELEI - 3 - MEGOSZTÁSI

Részletesebben

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu Médiaajánlat A Studio 1900 Communications Agency védjegye a naprakészség és a folyamatos fejlődés. Ennek szellemében dolgozik tapasztalt csapatunk, hogy az online világban rejlő lehetőségek legszélesebb

Részletesebben

Ha még nem olvastad a Mielőtt elkezdjük oldalt és nem nézted át a kurzus tematikáját, kérlek, tedd meg most!

Ha még nem olvastad a Mielőtt elkezdjük oldalt és nem nézted át a kurzus tematikáját, kérlek, tedd meg most! Planet Kodu Első hét Ha még nem olvastad a Mielőtt elkezdjük oldalt és nem nézted át a kurzus tematikáját, kérlek, tedd meg most! A vitafórumokon megoszthatsz linkeket, írhatsz blogbejegyzéseket és számot

Részletesebben

MEC gyakornoki program

MEC gyakornoki program MEC gyakornoki program MEC gyakornoki program 10 éve indítottuk el gyakornoki programunkat, melynek legfőbb célja, hogy olyan tehetségeket fedezzünk fel, akikre a diploma után is számíthatunk. Miért az

Részletesebben

MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS

MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS ELŐKELŐ GOOGLE POZÍCIÓK 2018 DENTAL SEO PROSPEKTUS MINŐSÉGI ONLINE MEGJELENÉS MIBEN SEGÍTHETÜNK ÖNNEK? Fogászati listaoldalakon való megjelenés Weboldalkészítés Linképítés Arculattervezés Social Média

Részletesebben

Az F&F és a Marquard Media Magyarország Kft. közös nyereményjáték. Az év divatbloggere hivatalos játékszabálya

Az F&F és a Marquard Media Magyarország Kft. közös nyereményjáték. Az év divatbloggere hivatalos játékszabálya Az F&F és a Marquard Media Magyarország Kft. közös nyereményjáték 1. A játék szervezője Az év divatbloggere hivatalos játékszabálya Az év divatbloggere elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban Játék )

Részletesebben

Versenykiírás. swww.kreativ.hu/smbp. A Kreatív 2011-ben elindítja közösségi marketingaktivitások versenyét, és az ehhez kapcsolódó SMBP Workshop-ot.

Versenykiírás. swww.kreativ.hu/smbp. A Kreatív 2011-ben elindítja közösségi marketingaktivitások versenyét, és az ehhez kapcsolódó SMBP Workshop-ot. www.kreativ.hu/smbp A Kreatív 20-ben elindítja közösségi marketingaktivitások versenyét, és az ehhez kapcsolódó SMBP Workshop-ot. Versenykiírás SMBP Az elmúlt két évben a legtöbb szakmai konferencia a

Részletesebben

Médiaajánlat. hirdetési felületek és technikai információk. Általános információk Árlista Hirdetési felületek, technikai részletek

Médiaajánlat. hirdetési felületek és technikai információk. Általános információk Árlista Hirdetési felületek, technikai részletek Médiaajánlat hirdetési felületek és technikai információk Általános információk Árlista Hirdetési felületek, technikai részletek motorsportal.hu A Motorsportal 2009-ben indult, pár lelkes fiatal szenvedélyéből

Részletesebben

NŐI VÁLTÓ Médiaajánlat. Érvényes visszavonásig

NŐI VÁLTÓ Médiaajánlat. Érvényes visszavonásig NŐI VÁLTÓ Médiaajánlat 2019 Érvényes visszavonásig A NŐI VÁLTÓRÓL Karrierváltást, vállalkozásindítást segítő online magazin közösségépítési céllal. Bemutatjuk azokat a nőket, akik már elindultak a váltás

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2018

Nagy Webáruház Felmérés 2018 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2018 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést, ezúttal már a ShopRenter támogatásával. A kutatás keretében 894

Részletesebben

Hogyan zajlik egy felvételi interjú, hogyan lehet rá felkészülni? Dr. Szegő Annamária Apáti László

Hogyan zajlik egy felvételi interjú, hogyan lehet rá felkészülni? Dr. Szegő Annamária Apáti László Hogyan zajlik egy felvételi interjú, hogyan lehet rá felkészülni? Dr. Szegő Annamária Apáti László 15 másodperced van, hogy észrevegyenek Nagyjából ennyi időd van az életrajzoddal meggyőzni egy közvetítőt,

Részletesebben

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban!

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! HOGYAN CSATLAKOZHATSZ A TE HOGY LÁTOD? KAMPÁNYHOZ? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! Mi ez az egész? A Te hogy látod? kampány

Részletesebben

A kőtörő ember. Médiapiac 2018 generációk március 21.

A kőtörő ember. Médiapiac 2018 generációk március 21. A kőtörő ember Médiapiac 2018 generációk 2018. március 21 www.gemius.hu Gemius-DKT közönségmérés Gemius Mobile Tracking Vlogger kutatás Gemius AdReal Forrás: Gemius - DKT 2017/12 (15+ belföldi közönség)

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2015

Nagy Webáruház Felmérés 2015 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2015 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 790 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Responsive, dinamikus weboldal Alapcsomag tartalma Reszponzív, dinamikus weboldal Egyedi webdesign 1-5 menüpont

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT FOCICLUB

MÉDIAAJÁNLAT FOCICLUB 2013-2014 WWW.FOCICLUB.HU MÉDIAAJÁNLAT FOCICLUB MINDEN AMI FOCI 2013-2014 Médiaajánlat #01 #02 HIRDESSEN A GYŐZTESEK KÖZÖTT BEMUTATKOZÁS ÉS STATISZTIKA RÓLUNK» 04 Történet és célkítűzés MIÉRT NÁLUNK?»

Részletesebben

ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT

ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Otthontérkép ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT OTTHONTÉRKÉP Az ország első számú térképes, innovatív ingatlankereső portálja Prémium környezet és felületek Jól célozható közönség (ingatlan eladók és keresők) Komplex

Részletesebben

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Médiaajánlat 2012 logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Rólunk írták» Szakmailag az ország leghitelesebb szervezete.» Nagyszerű szakmai rendezvények.» Gyors és rugalmas

Részletesebben

Adj el tartalommarketinggel!

Adj el tartalommarketinggel! Adj el tartalommarketinggel! Juhász György 2014. szeptember 23. ALS Ice Bucket Challenge ALS - Amiotrófiás laterálszklerózis, Lou Gehrig's Disease néven is ismert - 1939-ben törte ketté a New York Yankees

Részletesebben

KÉZZEL FOGHATÓ TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOK DANCSEVICS TIBOR

KÉZZEL FOGHATÓ TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOK DANCSEVICS TIBOR KÉZZEL FOGHATÓ TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOK DANCSEVICS TIBOR MI AZ ALAPVETŐ PROBLÉMA? FELÉPÍTÜNK MARKETING KAMPÁNYOKAT ALKALMAZUNK ADWORDS-ÖT, FACEBOOKOT, EGYÉB ONLINE ÉS OFFLINE MÉDIA MEGJELENÉST, WEBÁRUHÁZAT

Részletesebben

(Az adományszervezés alapjai) AMBRUS KIRY NOÉMI

(Az adományszervezés alapjai) AMBRUS KIRY NOÉMI Vigyázz Kész - Rajt (Az adományszervezés alapjai) AMBRUS KIRY NOÉMI MI AZ ADOMÁNYSZERVEZÉS? Forrásteremtés Az adományszervezési (fundraising) stratégia a szervezet működéséhez, céljainak megvalósításához

Részletesebben

Az ötlettől a honlapig Webszerkesztés alapismeretek bevezető

Az ötlettől a honlapig Webszerkesztés alapismeretek bevezető Az ötlettől a honlapig Webszerkesztés alapismeretek bevezető Ötlet Mit? (pl. online tortarendelés) Miért lesz más/jobb, mint a hasonló oldalak? (pl. egy grafikus felületen mindenki saját maga tervezheti

Részletesebben

A kulcs a rendszerépítésben van!

A kulcs a rendszerépítésben van! A kulcs a rendszerépítésben van! Nemrég egy nagyvárosban tartottunk Online Marketing Specialista képzést egy vállalatnak. Nagyon izgalmas és tanulságos volt egy ilyen óriás cég marketingjébe és mindennapi

Részletesebben

sikertörténet Interjú Wolf Gáborral Hiába vagy valamiben a legjobb, ha nem marketingezel A Kisvállalati Marketing Biblia szerzőjével

sikertörténet Interjú Wolf Gáborral Hiába vagy valamiben a legjobb, ha nem marketingezel A Kisvállalati Marketing Biblia szerzőjével sikertörténet V alószínűleg kevés olyan vállalkozó van ma Magyarországon, aki valamely kontextusban még ne találkozott Wolf Gábor nevével. Saját elmondása szerint célja, hogy a mikro, kis- és közepes vállalkozások

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2014

Nagy Webáruház Felmérés 2014 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2014 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 586 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

Honlapok és közösségi médiafelületek

Honlapok és közösségi médiafelületek Honlapok és közösségi médiafelületek a városok kommunikációjában 2011. február Tóth György vezető tanácsadó Miért kell egy városnak honlap? Másoknak is van, a polgármester is szeretne Akinek nincs honlapja

Részletesebben

Tudatos Karrierépítés szakkurzus

Tudatos Karrierépítés szakkurzus Tudatos Karrierépítés szakkurzus Kuti János Hallgatói Szolgáltató Iroda A kurzus célja A kurzus célja, hogy a hallgatók tudatosan kezeljék saját képességeiket, tervezett módon tudják kialakítani jövőjüket

Részletesebben

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ KUTATÁSI ÖSSZEFOGLALÓ 2016/III. 2016 GKI Digital Kutató és Tanácsadó Kft. & Naspers OCS Hungary Kft. Minden jog fenntartva! A KUTATÁS 2016-OS MENETRENDJE I. forduló

Részletesebben

Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával.

Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával. Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával orsolya@zoomsphere.com Közösségi megjelenés A közösségi oldalak lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy egy olyan interaktív felületen jelenjenek

Részletesebben

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van:

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van: 10 profitnövelő Facebook hirdetés tipp Karácsonyra Hirdetsz a Facebookon, de szeretnél még eredményesebb lenni? A titok a részletekben rejlik. Talán nem is sejted, milyen sok múlik azon, ha néhány dolgot

Részletesebben

Hogyan használd a közösségi média eszközeit? És hogyan ne?

Hogyan használd a közösségi média eszközeit? És hogyan ne? Hogyan használd a közösségi média eszközeit? És hogyan ne? 1. Cél a közösségi médiában? Gyűjts jelölteket Építs kapcsolatokat Mi a célod? Élj úgy, mintha ma lenne az utolsó napod. Tanulj úgy, mintha örökké

Részletesebben

SOFT PROGRAMOK MEGVALÓSÍTÁSA

SOFT PROGRAMOK MEGVALÓSÍTÁSA Szegregáció helyett integráció Alsómocsoládon DDOP 4.1.2/B-13-2014-0001 SOFT PROGRAMOK MEGVALÓSÍTÁSA SZEMPONT VIDEO ÉS BLOGGER KLUB I. SZÁMÚ BESZÁMOLÓ Alsómocsolád Község Önkormányzata és a Mocsolád-Civilház

Részletesebben

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni -

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Green Edge reklámügynökség integrált kommunikációs ügynökség vagyunk a projektek kezelését tervezéstől a kivitelezésig

Részletesebben

www.matebalazs.hu Látogatószám növelés és direkt értékesítés a közösségi média marketing felhasználásával Máté Balázs, online marketing tanácsadó

www.matebalazs.hu Látogatószám növelés és direkt értékesítés a közösségi média marketing felhasználásával Máté Balázs, online marketing tanácsadó Látogatószám növelés és direkt értékesítés a közösségi média marketing felhasználásával Máté Balázs, online marketing tanácsadó www.matebalazs.hu 2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 13. 3/41 Tel/fax: +36/28-423-171

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Így változtass az életeden. Lendvai Norbert. Publio kiadó. Minden jog fenntartva!

Így változtass az életeden. Lendvai Norbert. Publio kiadó. Minden jog fenntartva! Így változtass az életeden Lendvai Norbert 2015 Publio kiadó Minden jog fenntartva! Egy könyv születése 2011 nyarán írni kezdtem egy könyvet, melynek (több munkacím után) az Így változtass az életeden

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2017

Nagy Webáruház Felmérés 2017 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2017 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 887 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

Számlázó program vásárlás előtt áll? Nehezen választ a sok hasonlónak tűnő ajánlat közül? Segítségre lenne szüksége?

Számlázó program vásárlás előtt áll? Nehezen választ a sok hasonlónak tűnő ajánlat közül? Segítségre lenne szüksége? Számlázó program vásárlás előtt áll? Nehezen választ a sok hasonlónak tűnő ajánlat közül? Segítségre lenne szüksége? Íme 7+1 szempont, amelyet ne hagyjon figyelmen kívül a választás előtt 1. Kezelhetőség

Részletesebben

Sales-Sales-Sales. avagy hogyan szerezzünk új ügyfeleket, vevőket? NOVOTTA KRISZTINA ÁPRILIS 21. H.E.N.E.

Sales-Sales-Sales. avagy hogyan szerezzünk új ügyfeleket, vevőket? NOVOTTA KRISZTINA ÁPRILIS 21. H.E.N.E. Sales-Sales-Sales avagy hogyan szerezzünk új ügyfeleket, vevőket? NOVOTTA KRISZTINA 2016. ÁPRILIS 21. H.E.N.E. A VEVŐ minden cég életében a legnagyobb ÉRTÉK! Ki számít jó vevőnek? Régi vevő Visszaszerzett

Részletesebben

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása Gratulálok a döntésedhez! Kalló Melinda vagyok és üdvözöllek az első leckén! Ez egy kicsit rendhagyó tanítás lesz,

Részletesebben

A MEGJELENÉSEK KOMMUNIKÁCIÓJA

A MEGJELENÉSEK KOMMUNIKÁCIÓJA A MEGJELENÉSEK KOMMUNIKÁCIÓJA Nemzetközi Kommunikáció és Nemzetközi Alumni Hálózat MAGYAR NOÉMI HATÉKONY NEMZETKÖZI MEGJELENÉSEK MŰHELY 2019. 06. 17. NEMZETKÖZI KOMMUNIKÁCIÓ: STUDENT LIFE CYCLE BEFORE

Részletesebben

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin Kulturális Magazin MÉDIAAJÁNLAT 2015. A Magazinról Tisztelt leendő Hirdetőnk, Partnerünk! Az Kulturális Magazin 2014 januárja óta napi rendszerességgel tájékoztatja olvasóit a kulturális élet hazai és

Részletesebben

1.NAP ÁPRILIS 06. RG Stúdió 15: Kávészünet Így kommunikálj az Instagramon! Instagram-esettanulmány

1.NAP ÁPRILIS 06. RG Stúdió 15: Kávészünet Így kommunikálj az Instagramon! Instagram-esettanulmány 1.NAP ÁPRILIS 06. Content és social media: Instagram-trendek és tippek a 2018-as Magyar Instagram Körkép tapasztalataira építve 10:00 11:00 Boroznaki Gergő ügyfélkapcsolati igazgató @ Crane 11:00-12:00

Részletesebben

Balatonkeresztúr, 2013. december 27. Olti Miklós. <reklám>

Balatonkeresztúr, 2013. december 27. Olti Miklós. <reklám> Mottó A harcsahorgász egy olyan különleges élőlény, amely viselkedésének megértésére a normális embereknek még kísérletet sem érdemes tenniük. Az olyan lehetetlen lenne, mint a televízió működési elvét

Részletesebben

Joy.hu médiaajánlat 3333

Joy.hu médiaajánlat 3333 Joy.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Joy.hu bemutatkozás 3 A Joy.hu tartalmi elemei 4 A Joy.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Érvényes november 5-től visszavonásig MÉDIAAJÁNLAT

Érvényes november 5-től visszavonásig MÉDIAAJÁNLAT Érvényes 2018. november 5-től visszavonásig MÉDIAAJÁNLAT A KÉPMÁS.HU ONLINE MAGAZINNAL EGY OLYAN TÜKRÖT SZERETNÉNK MUTATNI AZ OLVASÓKNAK, AMELYBEN MEGLÁTHATJÁK TELJES ÖNMAGUKAT: AZ ÉRDEKLŐDŐ, ÉRZÉKENY,

Részletesebben

1.NAP ÁPRILIS 06. RG Stúdió 15: Kávészünet Így kommunikálj az Instagramon! Instagram-esettanulmány

1.NAP ÁPRILIS 06. RG Stúdió 15: Kávészünet Így kommunikálj az Instagramon! Instagram-esettanulmány 1.NAP ÁPRILIS 06. Content és social media: Instagram-trendek és tippek a 2018-as Magyar Instagram Körkép tapasztalataira építve 10:00 11:00 Boroznaki Gergő ügyfélkapcsolati igazgató @ Crane 11:00-12:00

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

Az e-marketing szerepe az élelmiszeriparban

Az e-marketing szerepe az élelmiszeriparban Az e-marketing szerepe az élelmiszeriparban 2018. december 4. Nemzeti Agrárgazdasági kamara Gandera Balázs balazs.gandera@intren.hu Full service digitális ügynökség Az INTREN-nél digitalis marketing ökoszisztémák

Részletesebben

A 10 leggyakrabban használt marketing eszköz a kisvállalatok körében. 1. Saját honlap. 2. Facebook céges oldal. 3. , saját listára

A 10 leggyakrabban használt marketing eszköz a kisvállalatok körében. 1. Saját honlap. 2. Facebook céges oldal. 3.  , saját listára A honlap, a céges Facebook oldal és az email voltak a kisvállalkozások kedvenc marketing eszközei 2015-ben. A Facebook az első tíz helyből hármat szerzett meg, míg a Google AdWords csak a nyolcadik lett.

Részletesebben

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING?

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING? A közösségi média gyorsan utoléri az e-mail-t, amely eddig az elsőszámú online adat- és hírmegosztási módszer volt. A Facebook-nak már 1 milliárdnál is több felhasználója van, a Twitteren 55 millió üzenetet

Részletesebben

VLV.HU MÉDIAAJÁNLAT. Bemutatkozás

VLV.HU MÉDIAAJÁNLAT. Bemutatkozás VLV.HU MÉDIAAJÁNLAT Bemutatkozás A VLV.HU honlap Kemény Dénes akkori szövetségi kapitány, mai MVLSZ- elnök kezdeményezésére jött létre a 2007- es melbourne- i világbajnokság előtt, hogy korszerű médiaeszközként

Részletesebben

Evamagazin.hu médiaajánlat

Evamagazin.hu médiaajánlat Evamagazin.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Evamagazin.hu bemutatkozás 3 A Evamagazin.hu tartalmi elemei 4 A Evamagazin.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

Playboy.hu médiaajánlat

Playboy.hu médiaajánlat Playboy.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Playboy.hu bemutatkozás 3 A Playboy.hu tartalmi elemei 4 A Playboy.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát?

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? 1 Nagyobb látogatottság jobb ajánlatok több pénz 2 Amit helyettünk csinálnak kész rendszert működtetnek újabb ajánlatok hírlevél kiküldés ügyfélszolgálat

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

Magánpraxis helye a Facebookon

Magánpraxis helye a Facebookon Magánpraxis helye a Facebookon Hogyan érdemes kihasználni a legnagyobb közösségi média oldalban rejlő lehetőségeket? Gencsy Zoltán www.kozossegimedia.hu gz@kozossegimedia.hu Fő témák Facebook oldalak kezelése

Részletesebben

Copyright Inspire Trade Kft. - SikerGuru by Andrade G. Anita

Copyright Inspire Trade Kft. - SikerGuru by Andrade G. Anita Online Üzlet Kiépítése Tréning Sorozat 002 MÁSODIK RÉSZ A TE Sikeredért! Köszöntelek az online üzlet kiépítése tréning második részéhez tartozó munkafüzetben. Hogy ne csak gondolat maradjon a tréning,

Részletesebben

Mit mondhat nekünk az, ami látszólag semmit nem mond?

Mit mondhat nekünk az, ami látszólag semmit nem mond? Mit mondhat nekünk az, ami látszólag semmit nem mond? Az emberi figyelem nemegyszer elsiklik kisebb-nagyobb dolgok felett. Nagyon gyakran előfordul, hogy valamit bonyolultnak gondolunk, holott végtelenül

Részletesebben

hogyan döntheti el, hogy melyik az Önnek megfelelő online marketing ügynökség? Google AdWords ügynökség kiválasztása:

hogyan döntheti el, hogy melyik az Önnek megfelelő online marketing ügynökség? Google AdWords ügynökség kiválasztása: Google AdWords ügynökség kiválasztása: hogyan döntheti el, hogy melyik az Önnek megfelelő online marketing ügynökség? Még több hasznos info» www.klikkmarketing.hu Google AdWords ügynökség kiválasztása:

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

Esettanulmány Sága Füstlifalatozó Applikáció

Esettanulmány Sága Füstlifalatozó Applikáció Esettanulmány Sága Füstlifalatozó Applikáció Megbízó: Sága Foods Zrt. Márka: Sága Marketing cél: A fő cél a Füstli megújult, új csomagolásának és ízvariánsának bevezetése volt és vele az integrált kampány

Részletesebben

HONOR ESETTANULMÁNY A HONOR MOBILTELEFONOK BEVEZETÉSE MAGYARORSZÁGON

HONOR ESETTANULMÁNY A HONOR MOBILTELEFONOK BEVEZETÉSE MAGYARORSZÁGON HONOR ESETTANULMÁNY A HONOR MOBILTELEFONOK BEVEZETÉSE MAGYARORSZÁGON ALAPADATOK Ügyfél: Honor (a Huawei, a világ harmadik legnagyobb mobiltelefon gyártójának új márkája, önálló vállalat) A megbízás kezdete:

Részletesebben

KI A JÓ SZÁLLODAI CÉLKÖZÖNSÉG ÉS HOGYAN TALÁLJUK MEG ŐKET?

KI A JÓ SZÁLLODAI CÉLKÖZÖNSÉG ÉS HOGYAN TALÁLJUK MEG ŐKET? KI A JÓ SZÁLLODAI CÉLKÖZÖNSÉG ÉS HOGYAN TALÁLJUK MEG ŐKET? VOIT PETER HEAD OF EXPANSION - POST FOR RENT PETER@POSTFORRENT.COM +36 70 211 77 47 LINKEDIN.COM/IN/VOITPETER HOGYAN TALÁLJUK MEG A JÓ CÉLKÖZÖNSÉGET

Részletesebben

Filyó "Flame" Tibi kiszálló táblája : 170-től 1-ig. Nincs kiszálló. Nincs kiszálló. Nincs kiszálló. Nincs kiszálló. Nincs kiszálló Nincs kiszálló

Filyó Flame Tibi kiszálló táblája : 170-től 1-ig. Nincs kiszálló. Nincs kiszálló. Nincs kiszálló. Nincs kiszálló. Nincs kiszálló Nincs kiszálló 170 169 168 167 166 165 164 163 162 161 160 159 158 157 156 155 T20, T20, DB Ahogy az angolok mondják: Minden kiszálló Big Daddy-je, sok sikert hozzá! T20, T19, DB Az első két darts megcserélhető. T20,

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Segítünk hogy Segíthessen!

Segítünk hogy Segíthessen! Natur Marketing prospektus szervezetek részére Segítünk hogy Segíthessen! "Ma már pontosan tudjuk, hogy egy megfelelően megszerkesztett, több ezres tömegeket megmozgató marketing kampány, amelyet gyorsan

Részletesebben

TEVAgy a Hős! Újraélesztés oktatását és megismerését támogató integrált betegedukációs kampány a Teva Gyógyszergyár Zrt.

TEVAgy a Hős! Újraélesztés oktatását és megismerését támogató integrált betegedukációs kampány a Teva Gyógyszergyár Zrt. TEVAgy a Hős! Újraélesztés oktatását és megismerését támogató integrált betegedukációs kampány a Teva Gyógyszergyár Zrt. támogatásával Kezdetek A Teva Gyógyszergyár Zrt. 2014-ben edukációs programba kezdett

Részletesebben

CÉLCSOPORTUNK OLDALSTATISZTIKA*

CÉLCSOPORTUNK OLDALSTATISZTIKA* BITPORT Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is IT szakember, akinek pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát?

Részletesebben

1.NAP ÁPRILIS 5. 9: A résztvevők érkezése Instagram-trendek és tippek a platform üzleti használatához

1.NAP ÁPRILIS 5. 9: A résztvevők érkezése Instagram-trendek és tippek a platform üzleti használatához 1.NAP ÁPRILIS 5. Instagram-trendek és tippek a platform üzleti használatához 10:00 11:00 Boroznaki Gergő ügyfélkapcsolati igazgató @ Crane Mit tud nyújtani a Facebook 2019-ben? A csoportok és a Messenger

Részletesebben

MAGYAR INSTAGRAM KÖRKÉP 2016 TRENDEK ÉS TIPPEK november 30.

MAGYAR INSTAGRAM KÖRKÉP 2016 TRENDEK ÉS TIPPEK november 30. MAGYAR INSTAGRAM KÖRKÉP 2016 TRENDEK ÉS TIPPEK 2016. november 30. AKTUÁLIS GLOBÁLIS SOCIAL MÉDIA TRENDEK 2 FIRST WORLD PROBLEM A NÖVEKEDÉST AZ IDŐSEBBEK ÉS A FEJLŐDŐ ORSZÁGOK HOZZÁK AZ ELSŐ VILÁGBAN A

Részletesebben

novakhunor.hu Médiaajánlat 2017

novakhunor.hu Médiaajánlat 2017 Médiaajánlat 2017 Bemutató A 2017-ben indult egészségügyi portál, melynek tartalomszolgáltatója Dr. Novák Hunor, a magyar internet egyik legismertebb orvosa. Munkásságát 2016 decemberében a Nekem szól!

Részletesebben

Kulcsszóoptimalizálás. a gyakorlatban

Kulcsszóoptimalizálás. a gyakorlatban Kulcsszóoptimalizálás a gyakorlatban Egy folyamatos látogatottságot biztosító módszer, amit megtanulhatsz és minden weboldaladon, blogodon alkalmazhatsz. 2008. Minden jog fenntartva oldal 1 Bevezetı A

Részletesebben

10+1 TIPP a profi Linkedin Profilhoz tetőtől talpig

10+1 TIPP a profi Linkedin Profilhoz tetőtől talpig 10+1 TIPP a profi Linkedin Profilhoz tetőtől talpig FENTRŐL LEFELÉ VÉGIG MEGYEK A LINKEDIN PROFILON ÉS 9 KIMAGASLÓAN FONTOS TIPPET OSZTOK MEG ITT. MAJD A 10-IK & 10+1-IK TIPPEL VISSZATÉREK A PROFILE TETEJÉRE.

Részletesebben