10 lépés. a profi vloggerkedésig! Szirmai Gergotol!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "10 lépés. a profi vloggerkedésig! Szirmai Gergotol!"

Átírás

1 10 lépés a profi vloggerkedésig! Szirmai Gergotol!

2 Vloggerkedésbe vágni a mai világban nem egyszerű. Igazából egyik világban sem egyszerű... Úgy általában semmi soha, de mégiscsak érdemes nekiesni. A jó ötletek mellett szükséged lesz kellő elhivatottságra és néhány olyan dologra, amit már előre végig kell gondolnod. Most kapsz egy kis segítséget, amit kezelhetsz akár checklistként is, hogy milyen folyamatokon kell végigmenned ahhoz, hogy sikeres vlogger legyél, ha nagy leszel. LÓRA!

3 Találd ki, hogy ki vagy, és mit akarsz alaposan megtervezett stratégia self-branding Az első szempont talán egyértelműnek tűnik, de a szakmai és magánéleti önismeret manapság olyan ritka, mint amilyen hasznos. A vloggervilág teljes mértékben túltelített, érdemes alaposabban végiggondolni, hogy pontosan mibe is kezdünk bele, amikor vlogolásra adjuk a fejünket. A videós tartalmak két fő elemből táplálkoznak: a tartalmi elemekből és a személyiségből. Nem tudsz vicces animációk és infografikák mögé bújni. Bármit is csinálsz, azon érezni lehet majd, hogy ki vagy te. Ez persze nem veszély, hanem lehetőség, ha tudod milyen vagy, azt is tudod miben vagy a legerősebb. Erre építkezve tematikától függetlenül már egyedivé válik az alkotásod, az első videótól kezdve.

4 Tanulni sosem szégyen! nemzetközi YouTube videók megismerése online tanfolyamok a webes trendekről abban a témában ami téged érdekel Tanulni sosem szégyen, lopni is csak akkor, ha már nem vagy kezdő. Mielőtt nekikezdesz saját csatornád elindításának, szerezz tapasztalatot magyar és nemzetközi vloggerektől egyaránt, nézz el pár trükköt, lopj el pár vágási eszközt. Nagyon fontos, hogy megtaláld a saját hangodat és stílusodat, azonban van néhány alapvető trend és séma, amivel muszáj tisztában lenned ahhoz, hogy saját egyéni portfóliódat ki tudd alakítani.

5 Egy jó ötlet minden téma alapja! technikai kivitelezés egységes videók Ahogy már az első pontban is felmerült, fontos, hogy a vlogolásnak valamilyen előre eltervezett céllal kezdj neki. Hála istennek a YouTube-on való érvényesüléshez ma már nem elég az, ha levideózod a napodat. Ahhoz, hogy sikeressé válj, fontos kitalálnod valamilyen koncepciót. Lehet az gamer videó, sminkcsatorna, lifestlye vlog vagy kinder tojás nyitogató birodalom. A lényeg, hogy megtaláld azt, amit igazán szeretsz csinálni és a közönségedet is érdekelheti.

6 közönség bevonása tartalomnaptár Engedd szabaddá, majd zárd börtönbe a kreativitásod! Ha már kitaláltad, hogy milyen tartalmat szeretnél feldolgozni csatornádon, ideje elővenni a kreatív énedet! Találj izgalmas témákat, helyszíneket, megvalósítást, amikkel alátámaszthatod érdeklődési körödet és kitűnhetsz a többiek közül! A lényeg itt is az egyediség! Mindezek után találd ki, milyen rendszer alapján gyártod a videóidat, és az ég szerelmére tartsd magad hozzá! Neked is segít, és a néped is elvárja, hogy időre gyárts videókat. Hidd el, tudom!

7 Légy önmagad! saját stílus, amiről felismernek hitelesség A tervezés és az első videók megszületése után figyelj arra, hogy a vlogolás közben mindvégig önazonos tudj maradni. Természetesen, nagyon fontosak a követők és a videók elkészülését támogató szponzorok, de hidd el, a YouTube és az Instagram közönsége meglehetősen kritikus. Észre fogják venni, ha a csatornád és a videóid már nem rólad szólnak, hanem egy külső igény kiszolgálásáról. Nehéz megtalálni az egyensúlyt, hiszen enni kell, de igazán sikeres csak akkor lehetsz, ha meg tudod tartani a személyiségedet. Persze kitalálhatsz magadnak egy karaktert, amit megjelenítesz a videókban, a fellépéseken, és az életben úgy általában, de ez egy hosszú távon lélekölő megúszása a kihívásnak.

8 A technikai naprakészség kötelező! profi fényképezőgép vagy kamera (Nikon, Canon, Sony) kiegészítő kellékek (állvány, mikrofon, gimbal) vágóprogram (imovie, Final Cut, Premiere Pro) Ha videózásba kezdesz, lehetőségeidhez mérten igyekezz beszerezni olyan technikai eszközöket és elsajátítani olyan készségeket, amelyeknek köszönhetően a legjobb minőségű tartalmat tudod előállítani. TEDD LE A TELEFONT. NEM. TEGYED LE. NEM ELÉG. Észre fogod venni, hogy egy állvány és egy mikrofon is sokat segít, hogy kiváló videókat készíthess. Ezek után pedig egy jó vágóprogrammal szinte csodákat művelhetsz az elkészült nyersanyaggal.

9 szöveg megírása előre sok-sok gyakorlás A jó kommunikáció a legmeggyőzőbb fegyver a kezedben! A megfelelő beszédkészség a vloggerek esetében legalább ugyanolyan fontos, mint a technikai felkészültség. Raccsolhatsz, sejpíthetsz, hadarhatsz és üvölthetsz, de a szöveged legyen érthető és követhető. Ahhoz pedig, hogy a videódban elhangzottak meggyőzőek is legyenek, elengedhetetlen, hogy a szövegedet akár többször is elpróbáld és felvedd, sőt akár saját szkriptet is gyárthatsz magadnak! Próbálj meg érthetően artikulálva és izgalmas hanglejtéssel beszélni, hogy közönséged ne unja el a videókat! Ne aggódj, minden sokkal könnyebb lesz, pár év alatt eljuthatsz akár odáig is, hogy szövegkönyv nélkül verbálbiblia ömlik majd a szádból!

10 nyereményjátékok közösségi média aktivitás Működj együtt! Ha már túl vagy az első videókon és sikerült kiépíteni magadnak egy aktív követői közösséget, itt az ideje, hogy szélesítsd a látóköröd és megismertesd magad a többi vloggerrel is. Számos esemény, jótékonysági ruhavásár, közönségtalálkozó van, ahol az influencerek nem csak rajongóikkal, de egymással is kapcsolatot tudnak építeni. Igyekezz részt venni ezeken, az online platformokon pedig kommentelj és tudasd, hogy te is része vagyok a vloggerek világának. Mindezt persze csak akkor, ha TÉNYLEG része vagy a vloggerek világának, amit őszintén tudok javasolni, remek gyerekek vagyunk mi ideát. Egy idő után a befektetett idő megtérül és azt veszed észre, hogy egy (súlyosan alulértékelt, de rendkívül szórakoztató) család része vagy.

11 Gondolkozz nagyban! közösségi média platformokon business-fiók létrehozása (You- Tube, Instagram, Facebook, Twitter, Google+, Linkedin) Google AdSense és Google Analytics beállítása A videóidat ne csak YouTube csatornádon tedd közzé! Az egylábas modellek könnyen bebuknak. Találd meg közönséged azokon a platformokon, amelyeket a leggyakrabban használnak. Egy videó megjelenését például könnyedén promózhatod Instagram felületeden, indíthatsz nyereményjátékokat, amelyeket Facebookon közzétehetsz, egyszóval minden felületen megtalálhatod a számodra legszimpatikusabb lehetőségeket. Ahhoz pedig, hogy a Google hirdetéseket helyezhessen el YouTube videóidban, érdemes az AdSense használatát is engedélyezned. Követőid aktivitását pedig a Google Analytics segítségével mérheted.

12 Viseld el a kritikát! önbizalom + önkritika folyamatos fejlődés és önkorrekció Fogadd el, hogy nem fogsz mindenkinek tetszeni! SOHA nem fogsz mindenkinek tetszeni. Sőt. Valaki mindig utálni fog, de tudd, hogy ez róla szól, nem rólad. Amennyiben nem vagy a messiás következő jólfésült eljövetele, és neadjisten a hibáidat is felvállalod a kamera előtt, bizony lesz olyan néző, akinek nem leszel szimpatikus. A gyalázkodásaikat megszokni nem lehet, de elviselni igen. Növeszd a páncélt, kovácsolj a gyűlöletből motivációt, és tanulj a jogos kritikából! Szeresd magad, és a munkád, hogy más is szerethesse(n) veled együtt!

10 lépés. a profi bloggerkedésig! Mautner Zsófitól!

10 lépés. a profi bloggerkedésig! Mautner Zsófitól! 10 lépés a profi bloggerkedésig! Mautner Zsófitól! Először is, szögezzük le a legfontosabbat: a bloggerkedés nem egy hivatás és nem egy szakma. Ne önmagában maga a blogger státusz legyen bárkinek is az

Részletesebben

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg!

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Az anyagi függetlenség képlete A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Mi a pénz? A pénz alapvetően ENERGIA. Igaz? Mi az energia?

Részletesebben

Tippek, bevált módszerek a közösségi médiában. Müller-Váczi Lívia RG Stúdió Kft.

Tippek, bevált módszerek a közösségi médiában. Müller-Váczi Lívia RG Stúdió Kft. Tippek, bevált módszerek a közösségi médiában Müller-Váczi Lívia RG Stúdió Kft. Tudásmegosztás és tapasztalatmegosztás közösségi média segítségével projekthonlap közösségi hálózatok dokumentáció megosztási

Részletesebben

A kőtörő ember. Médiapiac 2018 generációk március 21.

A kőtörő ember. Médiapiac 2018 generációk március 21. A kőtörő ember Médiapiac 2018 generációk 2018. március 21 www.gemius.hu Gemius-DKT közönségmérés Gemius Mobile Tracking Vlogger kutatás Gemius AdReal Forrás: Gemius - DKT 2017/12 (15+ belföldi közönség)

Részletesebben

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban!

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! HOGYAN CSATLAKOZHATSZ A TE HOGY LÁTOD? KAMPÁNYHOZ? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! Mi ez az egész? A Te hogy látod? kampány

Részletesebben

EGÉSZSÉGÜGYI SZAKEMBER AZ ONLINE VIDEÓK GYÓGYSZERÉSZI GONDOZÁSBA TÖRTÉNŐ BEVEZETÉSE

EGÉSZSÉGÜGYI SZAKEMBER AZ ONLINE VIDEÓK GYÓGYSZERÉSZI GONDOZÁSBA TÖRTÉNŐ BEVEZETÉSE AZ ONLINE VIDEÓK GYÓGYSZERÉSZI GONDOZÁSBA TÖRTÉNŐ BEVEZETÉSE Málnalevél Patika Kft. PÁLYÁZÓ Málnalevél Patika Kft. Képviselő: Kocsisné dr. Balogh Annamária www.malnalevelpatika.hu www.facebook.com/malnalevelpatika

Részletesebben

ISMERED HIDD EL, JELENKEZZ MÉG MA, SCINDIKÁTORA ÉS LEGYÉL TE AZ ÉV

ISMERED HIDD EL, JELENKEZZ MÉG MA, SCINDIKÁTORA ÉS LEGYÉL TE AZ ÉV ISMERED azt az érzést, amikor elmész egy társaságban, és SENKI NEM ÉRTI, mit tanulsz, és mivel foglalkozol www.scindikator.hu HIDD EL, át tudjuk érezni! Éppen ezért folytatja idén is a Nők a Tudományban

Részletesebben

4. Modul: ROBOTPILÓTA. Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ!

4. Modul: ROBOTPILÓTA. Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ! . Modul: ROBOTPILÓTA Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ! Tervtábla: ( hónap hete) - Itt tervezed meg, hogy az automata Online Marketing rendszered mikor tegye ki a posztjaidat

Részletesebben

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ. ami segít megnövelni az online eladásaid!

INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ. ami segít megnövelni az online eladásaid! 26 INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ ami segít megnövelni az online eladásaid! A Canva egy nagyon könnyen elsajátítható képszerkesztő, amivel Facebook posztokat, E hirdetéseket, tudsz gyorsan és igényesen

Részletesebben

marketing gyorsindító alapvetések

marketing gyorsindító alapvetések marketing gyorsindító alapvetések munkafüzet!1 Kiadja: Oláh Sándor Mérhető Marketing Megoldások 2015. Minden jog fenntartva. A jelen jegyzet tartalmának másolása, sokszorosítása, közzététele bármilyen

Részletesebben

A logika határokat szab és azt mondja: LEHETETLEN *

A logika határokat szab és azt mondja: LEHETETLEN * A logika határokat szab és azt mondja: LEHETETLEN * *A föld az univerzum közepe 1510, Kopernikusz Az ember sosem fog repülni 1903, Wright fivérek A Hold örökké elérhetetlen marad 1969, Apollo 11 Szembeszállunk

Részletesebben

Közösségi kommunikáció a gyakorlatban hatékony technikák és módszerek

Közösségi kommunikáció a gyakorlatban hatékony technikák és módszerek Közösségi kommunikáció a gyakorlatban hatékony technikák és módszerek előadó: Gencsy Zoltán www.kozossegimedia.hu Miért is kell ezzel a témával foglalkozni? Erre tart a világ - Nem igaz, már itt van -

Részletesebben

Érvényes: 2013. július 15-től

Érvényes: 2013. július 15-től Érvényes: 2013. július 15-től 1 Gratulálunk! Épp most csatlakoztál az egyik legjobb kapcsolati marketing céghez! Most vagy azon az úton, amelyen eljuthatsz addig az életszínvonalig, amiről mindig álmodtál...és

Részletesebben

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM!

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! A következő kérdőív azt méri fel, hogy mennyire tudsz másoknak nemet mondani, mennyire vagy képes kiállni a neked fontosnak tartott dolgok mellett akkor is, ha ez éppen mások

Részletesebben

Hogyan használd a közösségi média eszközeit? És hogyan ne?

Hogyan használd a közösségi média eszközeit? És hogyan ne? Hogyan használd a közösségi média eszközeit? És hogyan ne? 1. Cél a közösségi médiában? Gyűjts jelölteket Építs kapcsolatokat Mi a célod? Élj úgy, mintha ma lenne az utolsó napod. Tanulj úgy, mintha örökké

Részletesebben

Iránytű a konyhához A változás fejben kezdődik Otthonszervezési célok Vágjunk bele közösen! Válogatás Mindent elvégeztem!

Iránytű a konyhához A változás fejben kezdődik Otthonszervezési célok Vágjunk bele közösen! Válogatás Mindent elvégeztem! APRÓ LÉPÉSEK EGY TISZTA ÉS RENDSZEREZETT KONYHÁHOZ Tartalomjegyzék Bemutatkozás Az én történetem Az otthonszervezésről és az előnyökről - miért fogj bele? Iránytű a konyhához Előkészületek: mielőtt elkezdenéd

Részletesebben

A cégek szerint. Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni. Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra.

A cégek szerint. Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni. Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra. A cégek szerint Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra. Már csak sel tudjuk a vevőket elérni. A Zuckerberg gyerek megásta

Részletesebben

Valódi céljaim megtalálása

Valódi céljaim megtalálása Munkalap: Valódi céljaim megtalálása Dátum:... - 2. oldal - A most következő feladat elvégzésével megtalálhatod valódi CÉLJAIDAT. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 5. levelét.

Részletesebben

FittAnya médiaajánlat

FittAnya médiaajánlat FittAnya médiaajánlat FittAnya médiaajánlat 217. 1. Bemutatkozik a FittAnya.hu: Bármire képes vagy! A fittanya.hu egy olyan hely, ahol semmi sem kötelező, de mindent szabad. Ahol az édesanyáknak nem kell

Részletesebben

Az Instagram alapvetően egy képmegosztó oldal, ezért hatványozottan igaz az, hogy elképesztően fontos a jó vizuális tartalom.

Az Instagram alapvetően egy képmegosztó oldal, ezért hatványozottan igaz az, hogy elképesztően fontos a jó vizuális tartalom. Az Instagram a világ második legnagyobb közösségi platformja világ szinten 1 milliárd felhasználóval. Ez a szám Magyarországon már 2 millió és folyamatosan nő. Ebből is döntően a 35 év alatti korosztály

Részletesebben

Teaching Business Secrets

Teaching Business Secrets Teaching Business Secrets 10 VÉGZETES HIBA online tanfolyam készítéssel kapcsolatban, és hogyan kerüld el ezeket? 1. HIBA: Nincs meg a MIÉRT-ed és a küldetésed! Meg kell tudnod fogalmazni, miért kezdesz/kezdtél

Részletesebben

SZPONZORI KIAJÁNLÓ 2017

SZPONZORI KIAJÁNLÓ 2017 SZPONZORI KIAJÁNLÓ 2017 AZ AMERIKAI FUTBALL AZ EGYIK LEGDINAMIKUSABBAN FEJLŐDŐ SPORTÁG EURÓPÁBAN. A PROFI FUTBALL KÖZVETÍTÉSEK NÉPSZERŰSÉGÉNEK ROBBANÁSSZERŰ NÖVEKEDÉSÉVEL PÁRHUZAMOSAN MA MÁR A HAZAI CSAPATOK

Részletesebben

Egy hirtelen ötlet. 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára?

Egy hirtelen ötlet. 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára? Egy hirtelen ötlet 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára? Megoldás: Google kérdőív + Facebook hirdetések Kutatás a Facebookon Előadó:

Részletesebben

Szia René! Kriszti. Szia René!

Szia René! Kriszti. Szia René! Én örömmel leírom a véleményemet, mert imádtam ezeket a foglalkozásokat. Bár lehet, pont rajtam láttad, hogy álmos vagyok és ezt esetleg unalom jeleként érthetted, de nem így volt. Egész nap ügyfelezek,

Részletesebben

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni -

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Green Edge reklámügynökség integrált kommunikációs ügynökség vagyunk a projektek kezelését tervezéstől a kivitelezésig

Részletesebben

YouTube képzés. A videó-tartalom stratégiától, a tartalom és csatorna optimalizáláson, közösségépítésen keresztül egészen a bevételszerzésig!

YouTube képzés. A videó-tartalom stratégiától, a tartalom és csatorna optimalizáláson, közösségépítésen keresztül egészen a bevételszerzésig! YouTube képzés A videó-tartalom stratégiától, a tartalom és csatorna optimalizáláson, közösségépítésen keresztül egészen a bevételszerzésig! ELŐADÓ: BODROGI BOZÁN ANDRÁS Minősített YouTube szakértő-tréner

Részletesebben

1.NAP ÁPRILIS 5. 9: A résztvevők érkezése Instagram-trendek és tippek a platform üzleti használatához

1.NAP ÁPRILIS 5. 9: A résztvevők érkezése Instagram-trendek és tippek a platform üzleti használatához 1.NAP ÁPRILIS 5. Instagram-trendek és tippek a platform üzleti használatához 10:00 11:00 Boroznaki Gergő ügyfélkapcsolati igazgató @ Crane Mit tud nyújtani a Facebook 2019-ben? A csoportok és a Messenger

Részletesebben

Papp-Karakas Kitti SzEK.org Webshop Start - Budapest 2016.03.31.

Papp-Karakas Kitti SzEK.org Webshop Start - Budapest 2016.03.31. Papp-Karakas Kitti SzEK.org Webshop Start - Budapest 2016.03.31. 1 2016 enet Internetkutató Kft. Minden jog fenntartva! 2 2016 enet Internetkutató Kft. Minden jog fenntartva! 3 2016 enet Internetkutató

Részletesebben

Kommunikáció elmélete és gyakorlata. Zombori Judit, pszichológus

Kommunikáció elmélete és gyakorlata. Zombori Judit, pszichológus Kommunikáció elmélete és gyakorlata Zombori Judit, pszichológus 1 Asszertivitás (Sam R. Lloyd alapján) Jelentése: Pozitívan gondolkodunk Önérvényesítő módon viselkedünk Önbizalmat érzünk 2 Önmagunk és

Részletesebben

Facebook karácsony a magyar kkv-knál

Facebook karácsony a magyar kkv-knál Facebook karácsony a magyar kkv-knál Kutatás összefoglaló 2017.12.06. RG Stúdió Kft. Sűrű éve volt a Facebooknak 2017-ben. Megújult a küldetése, közel 150 millió új emberrel bővült a felhasználói kör,

Részletesebben

A boldog felhasználó

A boldog felhasználó A boldog felhasználó Ingyenes e-book, a Felhasználó Update csapattól Írta: Vidi Rita Mi a különbség a begyakorolt, monoton, örökké félelmetesnek tűnő felhasználás, és a tudás alapú, céltudatos, örömfelhasználás

Részletesebben

MEC gyakornoki program

MEC gyakornoki program MEC gyakornoki program MEC gyakornoki program 10 éve indítottuk el gyakornoki programunkat, melynek legfőbb célja, hogy olyan tehetségeket fedezzünk fel, akikre a diploma után is számíthatunk. Miért az

Részletesebben

Adatvezérelt. kezdetektől Digitális. Full service. ügynökség

Adatvezérelt. kezdetektől Digitális. Full service. ügynökség Az Full service Adatvezérelt kezdetektől Digitális ügynökség Ad operations Full service digitális ügynökség Az INTREN-nél digitalis marketing ökoszisztémák tervezésével és működtetésével foglalkozunk.

Részletesebben

Copyright Inspire Trade Kft. - SikerGuru by Andrade G. Anita

Copyright Inspire Trade Kft. - SikerGuru by Andrade G. Anita Online Üzlet Kiépítése Tréning Sorozat 002 MÁSODIK RÉSZ A TE Sikeredért! Köszöntelek az online üzlet kiépítése tréning második részéhez tartozó munkafüzetben. Hogy ne csak gondolat maradjon a tréning,

Részletesebben

ISMERED HIDD EL, JELENTKEZZ SCI-NDIKÁTORNAK! azt az érzést, amikor elmész egy társaságba, és senki sem érti, mit is tanulsz / mivel is foglalkozol?

ISMERED HIDD EL, JELENTKEZZ SCI-NDIKÁTORNAK! azt az érzést, amikor elmész egy társaságba, és senki sem érti, mit is tanulsz / mivel is foglalkozol? ISMERED azt az érzést, amikor elmész egy társaságba, és senki sem érti, mit is tanulsz / mivel is foglalkozol? SCI-NDIKÁTOR www.sci-ndikator.hu HIDD EL, át tudjuk érezni. Éppen ezért indítja el a Nők a

Részletesebben

New Business Manager. DekoRatio Branding & Design Studio

New Business Manager. DekoRatio Branding & Design Studio New Business Manager DekoRatio Branding & Design Studio Mit jelent a New Business Manager? Egy olyan pozíció, ahol a marketing csapattal szorosan együttműködve dolgozol azon, hogy minél több új üzleti

Részletesebben

1. Hipnotikus Csábítás technika: Benned van az erő. Nicholas Victor www.csabitasakademia.com

1. Hipnotikus Csábítás technika: Benned van az erő. Nicholas Victor www.csabitasakademia.com 1. Hipnotikus Csábítás technika: Benned van az erő Nicholas Victor www.csabitasakademia.com Tartalom: 1. Hipnotikus Csábítás technika:... 2 Benned van az erő... 2 Nicholas Victor www.csabitasakademia.com...

Részletesebben

Stratégia. Márkaépítés. Kommunikáció. Határozott értékszemlélettel

Stratégia. Márkaépítés. Kommunikáció. Határozott értékszemlélettel Stratégia. Márkaépítés. Kommunikáció. Határozott értékszemlélettel MITTE Communications A MITTE Communications az iparági területek működését értő és támogató csapatával megkerülhetetlen résztvevője a

Részletesebben

Hogyan zajlik egy felvételi interjú, hogyan lehet rá felkészülni? Dr. Szegő Annamária Apáti László

Hogyan zajlik egy felvételi interjú, hogyan lehet rá felkészülni? Dr. Szegő Annamária Apáti László Hogyan zajlik egy felvételi interjú, hogyan lehet rá felkészülni? Dr. Szegő Annamária Apáti László 15 másodperced van, hogy észrevegyenek Nagyjából ennyi időd van az életrajzoddal meggyőzni egy közvetítőt,

Részletesebben

Ha még nem olvastad a Mielőtt elkezdjük oldalt és nem nézted át a kurzus tematikáját, kérlek, tedd meg most!

Ha még nem olvastad a Mielőtt elkezdjük oldalt és nem nézted át a kurzus tematikáját, kérlek, tedd meg most! Planet Kodu Első hét Ha még nem olvastad a Mielőtt elkezdjük oldalt és nem nézted át a kurzus tematikáját, kérlek, tedd meg most! A vitafórumokon megoszthatsz linkeket, írhatsz blogbejegyzéseket és számot

Részletesebben

Hogyan adjuk, és hogyan fogadjuk az önkéntes tevékenységet? Önkéntes motivációk és önkéntes menedzsment elemek. Groska Éva mentor

Hogyan adjuk, és hogyan fogadjuk az önkéntes tevékenységet? Önkéntes motivációk és önkéntes menedzsment elemek. Groska Éva mentor Hogyan adjuk, és hogyan fogadjuk az önkéntes tevékenységet? Önkéntes motivációk és önkéntes menedzsment elemek Groska Éva mentor Az önkéntes szemszögéből felmerülő szempontok 1. Milyen tevékenységeket

Részletesebben

Így gyakorold a nyelvet! 8 tipp a kávészünetre

Így gyakorold a nyelvet! 8 tipp a kávészünetre Így gyakorold a nyelvet! 8 tipp a kávészünetre Kevés az időd, de szeretnéd nyelvtanulásra fordítani a kisebb és nagyobb szüneteidet? Nem akarsz a rövid szüneteidben is a számítógép előtt ücsörögve nyelvleckéket

Részletesebben

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS KOMMUNIKÁCIÓ

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS KOMMUNIKÁCIÓ sportnapok catering marketing gyerekprogramok k, social media csapatépítés konferenciák tréningek rvezetés családi napok rendezvénytechnika látványtervezés CSR tevékenységek RENDEZVÉNYSZERVEZÉS KOMMUNIKÁCIÓ

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével.

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Lukács Ádám József Piac & Profit 2014.09.24. Lukács Ádám József Online Marketing Specialista Ügynökség ATL BTL ONLINE KREATÍV PRODUKCIÓS GYÁRTÁS

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

A TDM szervezetek online kommunikációs eszköz használata Magyarországon

A TDM szervezetek online kommunikációs eszköz használata Magyarországon A TDM szervezetek online kommunikációs eszköz használata Magyarországon Vázlat A vizsgált TDM szervezetek régiónként: Vizsgált TDM szervezetek régiók szerint 0 decemberi adatok szerint, készítette Nagy

Részletesebben

Hogyan nyerjünk időt magunknak, praktikus és azonnal alkalmazható ötletek

Hogyan nyerjünk időt magunknak, praktikus és azonnal alkalmazható ötletek Hogyan nyerjünk időt magunknak, praktikus és azonnal alkalmazható ötletek Sok nő küzd azzal a gonddal, hogy a tennivalók rengetegében elveszik. De ha azt mondom, hogy minden nő életében vannak ilyen élethelyzetek,

Részletesebben

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING?

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING? A közösségi média gyorsan utoléri az e-mail-t, amely eddig az elsőszámú online adat- és hírmegosztási módszer volt. A Facebook-nak már 1 milliárdnál is több felhasználója van, a Twitteren 55 millió üzenetet

Részletesebben

Évindító - 2015. Az új év egy nagy változást hozó időszak lehet, de ahhoz, hogy ez megtörténjen szükség van rád és az elhatározásaidra.

Évindító - 2015. Az új év egy nagy változást hozó időszak lehet, de ahhoz, hogy ez megtörténjen szükség van rád és az elhatározásaidra. Évindító 2015 Az új év egy nagy változást hozó időszak lehet, de ahhoz, hogy ez megtörténjen szükség van rád és az elhatározásaidra. Induljon ez az éved másként, mint eddig! Te vagy az, aki változtatni

Részletesebben

Oldal 1

Oldal 1 Komfortzóna katapult A napló, ami 22 nap alatt kirepít a megszokások mocsarából! www.azujkezdet.hu Oldal 1 Hagyd el minden nap egy kicsit a komfortzónádat, hogy megváltozzon az életed! 22 nap 22 lap! Ennyi

Részletesebben

Gyógyszerreklámozás A Google Adwords felületén. Boros Botond, Head of Marketing Google

Gyógyszerreklámozás A Google Adwords felületén. Boros Botond, Head of Marketing Google Gyógyszerreklámozás A Google Adwords felületén Boros Botond, Head of Marketing Google Gyógyszerreklámok ellenőrzése Automatikus website scanning, manuális ellenőrzéssel Hirdetői fiók Több mint 50 millió

Részletesebben

Az e-marketing szerepe az élelmiszeriparban

Az e-marketing szerepe az élelmiszeriparban Az e-marketing szerepe az élelmiszeriparban 2018. december 4. Nemzeti Agrárgazdasági kamara Gandera Balázs balazs.gandera@intren.hu Full service digitális ügynökség Az INTREN-nél digitalis marketing ökoszisztémák

Részletesebben

Sales-Sales-Sales. avagy hogyan szerezzünk új ügyfeleket, vevőket? NOVOTTA KRISZTINA ÁPRILIS 21. H.E.N.E.

Sales-Sales-Sales. avagy hogyan szerezzünk új ügyfeleket, vevőket? NOVOTTA KRISZTINA ÁPRILIS 21. H.E.N.E. Sales-Sales-Sales avagy hogyan szerezzünk új ügyfeleket, vevőket? NOVOTTA KRISZTINA 2016. ÁPRILIS 21. H.E.N.E. A VEVŐ minden cég életében a legnagyobb ÉRTÉK! Ki számít jó vevőnek? Régi vevő Visszaszerzett

Részletesebben

Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja

Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja Írnod kell kislányom, erre születtél! Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja Tudom Édes, írnom kellene, de bajban vagyok. Talán azt a témát kéne papírra vetnem, amit

Részletesebben

Mi történik, ha megrendelem a varrótanfolyami anyagot? Hogyan tanuljak meg varrni online? Ki(s)okosító, ha még nem rendeltél soha!

Mi történik, ha megrendelem a varrótanfolyami anyagot? Hogyan tanuljak meg varrni online? Ki(s)okosító, ha még nem rendeltél soha! Mi történik, ha megrendelem a varrótanfolyami anyagot? Hogyan tanuljak meg varrni online? Ki(s)okosító, ha még nem rendeltél soha! Http://evivarrodaja.shp.hu Évi varrodája Évi és Nóri 2 Mi történik, ha

Részletesebben

Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával.

Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával. Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával orsolya@zoomsphere.com Közösségi megjelenés A közösségi oldalak lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy egy olyan interaktív felületen jelenjenek

Részletesebben

Szobafestő Attila. Készítette: KRQ,

Szobafestő Attila. Készítette: KRQ, Szobafestő Attila Készítette: KRQ, 2014.06.02. A Poli-Farbe piaci helyzete Az utolsó nagy hazai festék- és vakolatgyár (100% magyar tulajdon) Dávidként küzd a festékipar Góliátjai ellen Családi vállalkozásból

Részletesebben

LEADEREK ÚTMUTATÓJA NIKE- ALKALMAZÁSOK

LEADEREK ÚTMUTATÓJA NIKE- ALKALMAZÁSOK NIKE- ALKALMAZÁSOK Ez a szimbólum a képzés levezetéséhez adott tippeket jelzi. Szükséged lesz a store egyik eszközére, amelyen rajta vannak az elérhető Nike-alkalmazások. BEVEZETÉS NIKE- ALKALMAZÁSOK EZT

Részletesebben

A tanulásmódszertan alapjai 2

A tanulásmódszertan alapjai 2 2. Gyakorlat A tanulásmódszertan alapjai 2 Van helye és ideje a tanulásnak? Összeállítottátok a napirendet? Akkor mehetünk tovább. Ne feledd, a cél az, hogy a gyermeked egyedül tanuljon, ez az, ami mindig

Részletesebben

www.lovegodgreatly.com

www.lovegodgreatly.com Copyright 2014 by Angela Perritt & Amanda Buhler kizárólag A Szeresd Nagyon Istent csoport felhasználására! A Szeresd Nagyon Istent anyagai ingyenesek gyülekezeti és személyes használatara, amennyiben

Részletesebben

hogyan döntheti el, hogy melyik az Önnek megfelelő online marketing ügynökség? Google AdWords ügynökség kiválasztása:

hogyan döntheti el, hogy melyik az Önnek megfelelő online marketing ügynökség? Google AdWords ügynökség kiválasztása: Google AdWords ügynökség kiválasztása: hogyan döntheti el, hogy melyik az Önnek megfelelő online marketing ügynökség? Még több hasznos info» www.klikkmarketing.hu Google AdWords ügynökség kiválasztása:

Részletesebben

Számok és tények. Az Online videó előretörése, Magyarországon és a világban. 4KIDS

Számok és tények. Az Online videó előretörése, Magyarországon és a világban. 4KIDS Számok és tények Az Online videó előretörése, Magyarországon és a világban. A YouTube-ot havonta egymilliárd aktív felhasználó keresi fel, ez havonta 6 milliárd órányi videót jelent Percenként 300 órányi

Részletesebben

Marketinggel könnyebb. Mi változott? Mi változott? 2013.12.27. Papp-Váry Árpád Dr. Marketinggel könnyebb - a fogászati klinikák számára is 1

Marketinggel könnyebb. Mi változott? Mi változott? 2013.12.27. Papp-Váry Árpád Dr. Marketinggel könnyebb - a fogászati klinikák számára is 1 Marketinggel könnyebb volt az elmúlt években is és lesz a jövőben is Dr. Papp-Váry Árpád Mi változott? 1. Gazdasági helyzet Mi változott? 2. Technológia Hallottunk erről a válságról. De úgy döntöttünk,

Részletesebben

A VILÁGON ELŐSZÖR NEW YORKBÓL PÁRIZSBA, KIZÁRÓLAG EMBERI ERŐVEL, ÁTEVEZNÉNK AZ ÓCEÁNT. CSATLAKOZZ CSAPATUNKHOZ!

A VILÁGON ELŐSZÖR NEW YORKBÓL PÁRIZSBA, KIZÁRÓLAG EMBERI ERŐVEL, ÁTEVEZNÉNK AZ ÓCEÁNT. CSATLAKOZZ CSAPATUNKHOZ! A VILÁGON ELŐSZÖR NEW YORKBÓL PÁRIZSBA, KIZÁRÓLAG EMBERI ERŐVEL, ÁTEVEZNÉNK AZ ÓCEÁNT. CSATLAKOZZ CSAPATUNKHOZ! Aktivizáld magad, hogy legyen energiád megvalósítani az álmaidat! Légy részese ennek a lélegzetelállító

Részletesebben

6 hetes futó edzésterv 1. hét 2. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk.

6 hetes futó edzésterv 1. hét 2. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. 1 FONTOS INFÓK OLVASD EL! Először is üdvözöllek a Szupernő futói körében. Tök jó, hogy itt vagy velünk, remélem sok boldog

Részletesebben

BEVEZETÉS A 28 NAPOS PROGRAMBA. by 4% Fitness

BEVEZETÉS A 28 NAPOS PROGRAMBA. by 4% Fitness BEVEZETÉS A 28 NAPOS PROGRAMBA by 4% Fitness A 28 NAPOS PROGRAM KÉT CÉLJA: 28 nap alatt minél jobb formát érj el 28 nap alatt olyan dolgokat tanulj meg az étkezésről, az edzésről és a saját testedről,

Részletesebben

IKEA BUSINESS. Inspiráció és Referenciák

IKEA BUSINESS. Inspiráció és Referenciák IKEA BUSINESS Inspiráció és Referenciák Tartalomjegyzék Irodák 3 Háttér irodák Kiskereskedelem 6 Üzletek Szolgáltatás Vendéglátás 9 Étterem és kávézó B&B és hotel Anderson & Son egy patinás könyvelő vállalat

Részletesebben

1.NAP ÁPRILIS 06. RG Stúdió 15: Kávészünet Így kommunikálj az Instagramon! Instagram-esettanulmány

1.NAP ÁPRILIS 06. RG Stúdió 15: Kávészünet Így kommunikálj az Instagramon! Instagram-esettanulmány 1.NAP ÁPRILIS 06. Content és social media: Instagram-trendek és tippek a 2018-as Magyar Instagram Körkép tapasztalataira építve 10:00 11:00 Boroznaki Gergő ügyfélkapcsolati igazgató @ Crane 11:00-12:00

Részletesebben

Szikratervező 18/19. Hogyan használd? Ajánló. Ha címet kellene adnom a 2019-es évemnek. CSAK RÖVIDEN Ha pár szóban összefoglalhatnád a 2018-as éved

Szikratervező 18/19. Hogyan használd? Ajánló. Ha címet kellene adnom a 2019-es évemnek. CSAK RÖVIDEN Ha pár szóban összefoglalhatnád a 2018-as éved Szikratervező 18/19 ő Tervezz kíváncsian, más nézőpontból! 365letszikra.hu/szikratervezo CSAK RÖVIDEN Ha pár szóban összefoglalhatnád a 2018-as éved KREATÍV SZEMLÉLET KÍVÁNCSISÁG GONDOLATÉBRESZTÉS Ez a

Részletesebben

Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod

Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod (Útmutató, hogyan indítsd el és működtesd saját online vállalkozásod) Szakmáry Martin Tartalomjegyzék Bevezetés...3 1. fejezet Mi az oka, hogy internetes

Részletesebben

1.NAP ÁPRILIS 06. RG Stúdió 15: Kávészünet Így kommunikálj az Instagramon! Instagram-esettanulmány

1.NAP ÁPRILIS 06. RG Stúdió 15: Kávészünet Így kommunikálj az Instagramon! Instagram-esettanulmány 1.NAP ÁPRILIS 06. Content és social media: Instagram-trendek és tippek a 2018-as Magyar Instagram Körkép tapasztalataira építve 10:00 11:00 Boroznaki Gergő ügyfélkapcsolati igazgató @ Crane 11:00-12:00

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben

Az igen, de... típusú mondatok 9 Miért pont tojás? 13 Önéletrajz: amikor azt csináltam, amit szeretek 15 Hogyan segít a b...a meg?

Az igen, de... típusú mondatok 9 Miért pont tojás? 13 Önéletrajz: amikor azt csináltam, amit szeretek 15 Hogyan segít a b...a meg? Tartalomjegyzék Az igen, de... típusú mondatok 9 Miért pont tojás? 13 Önéletrajz: amikor azt csináltam, amit szeretek 15 Hogyan segít a b...a meg? 23 Bevezetés 27 Élet a csendes kétségbeesésben 1. Azt

Részletesebben

Magánpraxis helye a Facebookon

Magánpraxis helye a Facebookon Magánpraxis helye a Facebookon Hogyan érdemes kihasználni a legnagyobb közösségi média oldalban rejlő lehetőségeket? Gencsy Zoltán www.kozossegimedia.hu gz@kozossegimedia.hu Fő témák Facebook oldalak kezelése

Részletesebben

Hol hallottál az SFI-ről? Mi volt az elsődleges oka, hogy belekezdtél az SFI üzletbe? Anyanyelved. Volt már saját üzleted?

Hol hallottál az SFI-ről? Mi volt az elsődleges oka, hogy belekezdtél az SFI üzletbe? Anyanyelved. Volt már saját üzleted? Banner/Hirdetés Barát/munkatárs Weboldal hirdetés vagy cikk Hírlevél / Hirdetés vagy cikk Kereső motor Hírek Képeslap / nyomtatott sajtóhirdetés Hol hallottál az SFI-ről? * Az alatta levő szövegdobozt

Részletesebben

tipp az iskolaválasztáshoz

tipp az iskolaválasztáshoz 50 + 1 tipp az iskolaválasztáshoz Tanuljunk Nógrádban 2014 50 + 1 tipp iskolaválasztáshoz Minden gyermek és felnıtt életében eljön az a pillanat, amikor döntenie kell! Nem is egyszer állunk e döntés kapujában.

Részletesebben

Társasjáték, táblajáték

Társasjáték, táblajáték Társasjáték, táblajáték A mai világban ahol a telefonok és az internet rabjaivá lettünk, egyre kevesebb időt töltünk el barátainkkal, családtagjainkkal, szeretteinkkel. A célja, hogy erősítsük a személyes

Részletesebben

A kompetencia terület neve

A kompetencia terület neve Pomáz Város Önkormányzata TÁMOP 3.1.4/08-1-2008-0024 Kompetencia alapú oktatás bevezetése Pomáz Város Önkormányzata nevelési oktatási intézményeiben A kompetencia terület neve SZOCIÁLIS, ÉLETVITELI ÉS

Részletesebben

UX az iparban. Kutatás és terméktervezés nehezített pályán. Nárai Csilla service design, stratégia, kutatás

UX az iparban. Kutatás és terméktervezés nehezített pályán. Nárai Csilla service design, stratégia, kutatás UX az iparban Kutatás és terméktervezés nehezített pályán Nárai Csilla service design, stratégia, kutatás Nárai Csilla service design, stratégia, kutatás freelancer startupoktól multikig gyáraktól NGO-kig

Részletesebben

A 21. század tanulása

A 21. század tanulása A 21. század tanulása 1. A 21. század legjobb üzlete 1. Mi jelenti a legnagyobb biztonságot most Neked? 2. Mit tudnál tenni azért, hogy Te is megtaláld végre az életcélodat? 3. Hogyan birtokolhatod, a

Részletesebben

Q1 Az elmúlt időszakban eltöltött időm a Facebookon

Q1 Az elmúlt időszakban eltöltött időm a Facebookon Q1 Az elmúlt időszakban eltöltött időm a Facebookon Answ ered: 503 Skipped: 2 Jelentősen nőtt Kicsit nőtt Változatlan maradt Kicsit csökkent Nagyon csökkent Jelentősen nőtt Kicsit nőtt Változatlan maradt

Részletesebben

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! www.harmonialiget.hu. Készítette: Rácz Beatrix. Ingyen letölthető!

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! www.harmonialiget.hu. Készítette: Rácz Beatrix. Ingyen letölthető! 6+1 TIPP hogy jól induljon a napod! Készítette: Rácz Beatrix Ingyen letölthető! Szeretettel köszöntelek Kedves Olvasó! Rácz Beatrix (Betti) vagyok és stresszt oldok kineziológiai módszerekkel, valamint

Részletesebben

6 hetes futó edzésterv 3. hét 2. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk.

6 hetes futó edzésterv 3. hét 2. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. 1 FONTOS INFÓK OLVASD EL! Először is üdvözöllek a Szupernő futói körében. Tök jó, hogy itt vagy velünk, remélem sok boldog

Részletesebben

4. Az au pair és a párkapcsolatok ( a fejezet, mely határozottan tanulságos):

4. Az au pair és a párkapcsolatok ( a fejezet, mely határozottan tanulságos): 4. Az au pair és a párkapcsolatok ( a fejezet, mely határozottan tanulságos): A kiutazásban ludas pasijainkról itt írunk, nem a szexben! Két külön dolog, ugyanis nekik nem sok közük volt a mi kinti életünkhöz,

Részletesebben

Tanulj meg angolul 6 hónap alatt az IMPREVO-val! Essentials

Tanulj meg angolul 6 hónap alatt az IMPREVO-val! Essentials Tanulj meg angolul 6 hó alatt az IMPREVOval! Essentials Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék 2. Miért született meg ez az Ebook? 3. Miért éppen 6 hó? 5. hogyan használjam az IMPREVOt? 11. 200 os ütemterv

Részletesebben

6 hetes futó edzésterv 2. hét 3. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk.

6 hetes futó edzésterv 2. hét 3. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. 1 FONTOS INFÓK OLVASD EL! Először is üdvözöllek a Szupernő futói körében. Tök jó, hogy itt vagy velünk, remélem sok boldog

Részletesebben

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS KOMMUNIKÁCIÓ

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS KOMMUNIKÁCIÓ sportnapok catering marketing gyerekprogramok k, social media csapatépítés konferenciák tréningek rvezetés családi napok rendezvénytechnika látványtervezés CSR tevékenységek RENDEZVÉNYSZERVEZÉS KOMMUNIKÁCIÓ

Részletesebben

A TDK a Tudományos Diákköri Konferencia rövidítése, amely egy kétlépcsős megmérettetése egy tudományos dolgozatnak. Intézményünkben zeneművészeti,

A TDK a Tudományos Diákköri Konferencia rövidítése, amely egy kétlépcsős megmérettetése egy tudományos dolgozatnak. Intézményünkben zeneművészeti, A TDK a Tudományos Diákköri Konferencia rövidítése, amely egy kétlépcsős megmérettetése egy tudományos dolgozatnak. Intézményünkben zeneművészeti, ill. építészeti képzés is folyik, ezért mi a TMDK, Tudományos

Részletesebben

Utolsó módosítás:

Utolsó módosítás: Utolsó módosítás: 2015. 02. 09. 1 A tárggyal a kapcsolatos bármilyen kérdéssel keressétek Micskei Zoltánt. 2 3 4 Kép forrása: http://www.bmeme.hu/post/132/az-ora-lenyegeben-elmarad A gyakorlatok nem vezetettek,

Részletesebben

Marketing cégelemzés. For-Max Kft. 2011. december. 21.

Marketing cégelemzés. For-Max Kft. 2011. december. 21. Marketing cégelemzés For-Max Kft. 2011. december. 21. Iránypontok a következő évhez, hogy az általad tervezett 5%-os növekedéshez közelebb kerüljön a céged 2012-ben Kedves László! Mielőtt megnézzük, hol

Részletesebben

THE DAILY NEWS ÚJRATERVEZETT VEVŐSZERZÉS

THE DAILY NEWS ÚJRATERVEZETT VEVŐSZERZÉS THE DAILY www.nagykermarketing.hu KERESKEDELMI MARKETING TRENDEK - Since 1999 ÚJRATERVEZETT VEVŐSZERZÉS JAGODICS RITA bemutatja: melyik az az 5 reklámeszköz, amelyeket sürgősen el kell kezdened átalakítani.

Részletesebben

Tanulásmódszertan. Oroszlány Péter: Tanulásmódszertan c. könyve alapján Készítette: Csányi Ágnes

Tanulásmódszertan. Oroszlány Péter: Tanulásmódszertan c. könyve alapján Készítette: Csányi Ágnes Tanulásmódszertan Oroszlány Péter: Tanulásmódszertan c. könyve alapján Készítette: Csányi Ágnes Fő céljaink 1. Tanulásra alkalmas állapot kialakítása. 2. Tanulási módszerek megismerése. 3. Fentiek helyzetünkhöz,

Részletesebben

NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet. Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József

NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet. Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József NÁLAM A KONTROLL! Önsegítő munkafüzet Ötlet in. www.knowcannabis.org.uk Fordította és átdolgozta: Gelsei Bernadett, 2009 Lektorálta: dr Rácz József TARTALOMJEGYZÉK Bevezető I. Útmutató I/1. Nemet mondás,

Részletesebben

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! Rácz Beatrix

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! Rácz Beatrix 6+1 TIPP hogy jól induljon a napod! Készítette: Rácz Beatrix Ingyen letölthető! Szeretettel köszöntelek Kedves Olvasó! Rácz Beatrix (Betti) vagyok és stresszt oldok kineziológiai módszerekkel, valamint

Részletesebben

Szurkolói élmény a MOL-Pick Szeged kézilabda csapatánál. Barna Sarolta marketing vezető Juhász Levente klubmenedzser

Szurkolói élmény a MOL-Pick Szeged kézilabda csapatánál. Barna Sarolta marketing vezető Juhász Levente klubmenedzser Szurkolói élmény a MOL-Pick Szeged kézilabda csapatánál Barna Sarolta marketing vezető Juhász Levente klubmenedzser MOL-Pick Szeged 1961 alapítás Szegedi Előre 1993 - Pick Szeged 2014 - MOL-Pick Szeged

Részletesebben