A regisztráció, az online felület használata teljesen ingyenes. Fizetni csak akkor kell majd, ha megtaláltad a számodra megfelelő albérletet.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A regisztráció, az online felület használata teljesen ingyenes. Fizetni csak akkor kell majd, ha megtaláltad a számodra megfelelő albérletet."

Átírás

1 Bérlők Általános kérdések A Rentimus egy tényleges ingatlaniroda? A Rentimus nem egy ingatlanügynökség, hanem egy olyan online platform, amely segít a hirdetőknek és az albérlet keresőknek egymásra találni. Nem közvetítünk a két fél között. A Rentimus használata tényleg ingyenes? A regisztráció, az online felület használata teljesen ingyenes. Fizetni csak akkor kell majd, ha megtaláltad a számodra megfelelő albérletet. Hogyan léphetek kapcsolatba a Rentimussal? Hogyha kérdésed van, vagy segítségre szorulsz, használd a weboldalon lévő Kapcsolat fület ahol akár telefonon vagy ben is írhatsz nekünk. Ezen kívül elérhetőek vagyunk Facebookon is. Hétfőtől péntekig 9:00-18:00 között. Honnan tudhatom, hogy tényleg a Rentimus írt nekem t? Ha mi írunk neked az mindig a support@rentimus.com címről megy. Ha bárki kapcsolatba lép veled és azt állítja, hogy a Rentimusról keres, kérlek, jelezd nekünk. Személyes adatot sose adj ki ben, mert könnyen átverés áldozata lehetsz. Milyen előnyökkel jár, ha a Rentimuson keresztül találom meg a lakásom? Előzetes online foglalás: biztosítsa új albérletét úgy, ha esetleg egy másik városban tartózkodik és amint megérkezik, már nem kell a fejét törnie azon, hogy melyik hotelben fog megszállni. Biztonsági garancia: a Rentimus majdnem teljesen kitudja szűrni a csalókat, ugyanis ameddig nem jelez vissza számunkra, hogy a hirdetett lakás rendben van, mi nem küldjük tovább pénzedet a hirdetőnek. A beköltözéstől számítva 48 órád van jelezni számunkra, hogy a lakás rendben van, amennyiben a hirdetés nem felel meg a valóságnak úgy a teljes visszatérítés kérhető. Milyen szolgáltatásokat nem nyújt a Rentimus? A Rentimus egy olyan online felület, mely egyesíti a hirdetőket az albérletet keresőkkel. Nem közvetítünk a két fél között. Ez azt jelenti, hogy a foglalás után megnyílik egy olyan felület, melyen az esetleges kérdéseket fel tudod tenni. A Rentimus kezeli az első havi bérleti díjat és a pozitív megerősítés esetén átadja azt a hirdetőnek. Nem vagyunk felelősek a következőkért: Kulcsok átadása a helyszínen. Esetleges jogi procedúrák végigvitele. Ellenőrzött hirdetések vannak az oldalon?

2 A felhasználók biztonsága a legfontosabb szempont a Rentimusnál. Az online erőforrásokat és az ellenőrző hívásokat használjuk, ahhoz hogy megbizonyosodjuk arról a hirdetés valóságos. Azonban sajnos egy mindenki számára elérhető online felület vagyunk, így előfordulhat, hogy valaki csalóként regisztrál. Hogyha olyan lakást találsz rendszerünkön, mely számodra gyanús kérlek, írj nekünk a support@rentimus.com címre. Az esetleges csalások 100%-os kiszűrése érdekében hoztuk létre ezt a biztonságos fizetési rendszert, amely folyamán lehetőséged van akár egy napot eltölteni új albérletedben, hogy meggyőződhess arról, minden megfelel a hirdetésben szereplő adatoknak. Soha ne fizess az online platformon kívül, mert csak így tudunk megvédeni az esetleges csalóktól. A Rentimus tud nekem segíteni, hogy találjak lakást? A Rentimus szépsége abban rejlik, hogy lehetővé teszi a kapcsolattartást a hirdetővel, nincs közvetítő! Az itt részletezett lépések segítségével megkeresheted a szűrők által megadott számodra ideális albérletet. Ezzel ellentétben van egy csodálatos ügyfélszolgálati csapatunk, aki készen áll arra, hogy segítséget nyújtson, ha kérdésed vagy aggodalmad van! Hogyan kell a Rentimus rendszerén keresztül foglalni? Hogyha megtaláltad a számodra ideális albérletet, akkor elküldöd jelentkezésedet a hirdetőnek. Ezt követően van lehetőségetek egymással a részleteket megbeszélni. Amennyiben a hirdető elfogadta jelentkezésedet, akkor lehetőséged nyílik az első havi díj befizetésére. Ekkor meg kell adnod a kártyád adatait melyről az első havi díjat fizeted a Rentimus irányába az OTP SIMPLEPAY rendszerén keresztül. A bérbeadóval előzetesen megbeszélt időben beköltözöl, majd visszajelzel irányunkba. A visszajelzés hiányában 48 után sikeresnek tekintjük a beköltözést. Mennyit kell fizetnem a foglalás alkalmával? A foglalás alkalmával az első havi bérleti díj kerül letétben a Rentimusnál. Bármilyen egyéb díjat már egymás között kell rendeznetek. Hogyan tudok fizetni a foglaláskor? Rendszerünkön keresztül csak online fizetés lehetséges. Megfelelő számú igény esetén az átutalásos fizetést is elérhetővé tesszük nektek. Mit tegyek, ha a hirdető arra kér, hogy fizessek a Rentimus rendszerén kívül? Hogyha ez megtörténik, kérjük, azonnal jelezd felénk, ugyanis ez egy átverés első jele is lehet. Hogyha a platformon kívül fizetsz, nem tudunk a pénzedért garanciát vállalni és visszatérítést sem tudunk biztosítani. Hogyan lehet jelenteni egy felhasználót?

3 Hogyha gyanús hirdetést vagy bármi olyat tapasztalsz ami számodra kellemetlen, kérlek írj nekünk a support@rentimus.hu címre, hogy utána tudjuk nézni. Bérlés menete Hogy találhatok szobát/lakást a Rentimuson keresztül? Keresési felületünkön a város nevének beírásával lehet szűkíteni. Hogyan szűrhetem a lakáshoz tartozó igényeimet? A keresési oldalon található szűrők közül pipáld be azt amely szűrőt alkalmazni kívánod. Ezután megjelenik a keresés a kiválasztott szűrökkel. Szűrő eltávolításához elég, ha újra rákattintasz. Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a hirdetővel? Hogyha megtaláltad a számodra tökéletes albérletet, kattints jelentkezem gombra és írj egy rövid bemutatkozást, valamint felmerülő kérdéseidet. A hirdetővel ezt követően tudsz kapcsolatba lépni. Nem kaptam választ a hirdetőtől, valami baj van? Általánosságban elmondható, hogy egy hirdető 3 napon belül szokott válaszolni. A hirdetők azonban gyakran sok üzenetet kapnak, így előfordulhat, hogy nem érkezik válasz. Célszerű egy időben több hirdetővel is felvenni a kapcsolatot a hatékonyság érdekében. Mi történik akkor, ha több hirdetőnél is érdeklődöm és többen elfogadják? Miután több jelentkezésedet is elfogadtak, a döntés a te kezedben van. Rendszerünkben fizetésre csak akkor nyílik lehetőséged, ha a másik oldalról a bérbeadó elfogadta a jelentkezésedet. Meg tudom adni a telefonszámom/ em a hirdetőnek? A Rentimus prioritásai közé tartozik a felhasználók védelme és annak biztosítása, hogy ne legyenek csalások áldozatai. Ezért, amíg a foglalás nem történt meg, nem engedélyezett olyan információkat megosztani, mint telefonszám, Facebook link és cím. Lehetséges megnézni a lakást/szobát a foglalás előtt? A Rentimus egy olyan online felület, amely segít megtalálni a tökéletes albérletet akár egy másik városból is. Ezen okok miatt nem engedélyezzük a személyes találkozást foglalás előtt. Lehetőséged van azonban a hirdetőtől további képeket és információt kérni. A megtekintés nem szükséges, mivel bérlőként egy védett fizetési rendszeren történik meg az első havi bérleti díj kifizetése. Mikor kezdődik a 48órás időszak?(48 órán belül utalják át a tulajnak a pénzt)

4 A 48 óra az érkezéstől van számítva. 48 órán belül kell nekünk jeleznie a lakással kapcsolatban. Ha az ingatlan megfelelt a hirdetésben megadott adatoknak mi 48 óra múlva ezt eljuttatjuk a hirdetőnek. Mi történik, ha a 48 óra után nem történik visszajelzés irányotokba? 48 óra elteltével, ha nem érkezik panasz a hirdetésre, úgy vesszük hogy az albérlet kiadása sikeres volt, és a hirdetőnek odaadjuk az első havi bérleti díjat. Vissza tudom vonni a foglalásom? A még nem elfogadott foglalási ajánlat visszavonásához látogass el a hirdetővel folytatott beszélgetéshez és kattints a Visszavonás gombra. Ha a foglalás már megtörtént és azt be is fizetted, kérjük lépj kapcsolatba ügyfélszolgálati csapatunkkal. Biztonságosan tudok fizetni a Rentimuson keresztül? Amint megállapodás történik a hirdetővel rendszerünk felajánlja a biztonságos fizetési eljárást az OPT SIMPLEPAY rendszerén keresztül. Ez a rendszer megvéd téged az esetleges csalásoktól. Milyen pénznemben tudok fizetni? A fizetés forintban történik. A foglalásom sikertelen volt! Mit tehetek? A fizetés több okból is meghiúsulhat, beleértve a számlán nem elegendő pénzügyi fedezet, vagy a bank biztonsági okból leállította. Ha ez megtörténik, kérjük, fordulj banktársaságodhoz, hogy megtudjuk, miért nem sikerült a fizetésnek eleget tenni. Mi a Rentimus szolgáltatási díja és mikor fizetendő? Bérlők számára a Rentimus szolgáltatásai ingyenesek. Profillal kapcsolatos kérdések Honnan tudom, hogy a profilom biztonságban van? Hozz létre egy legalább 8karatker hosszú jelszót. Mindig ezen a címen jelentkezz be : sose kattints olyan linkre melyről nem tudod hogy biztonságos. sose fizess a Rentimus platformján kívül Hogyan hozhatok létre erős jelszót? Néhány tipp az erős jelszó létrehozásához: o Legalább 8 karakter legyen o tartalmazzon számot, betűt és szimbólumot o ne használj más weboldalon is használt jelszót

5 o ne használj neveket és születésnapokat Hogyan tudok új jelszót megadni? Új jelszó kéréséhez kattints a profilom menüpontra. Majd, ha legörgetsz, az oldal aljára feltűnik a jelszó módosítása gomb. Arra, ha rákattintasz és beírod a régi illetve új jelszavadat majd a mentés gombra kattintasz, utána máris új jelszavaddal tudsz belépni hozzánk. Hogyan tudom megváltoztatni az címemet? cím megváltozatására nincs lehetőség az oldalon. Hogy tudom törölni a felhasználói fiókomat? Hogyha úgy döntesz, törlöd a profilodat, mi itt a Rentimusnál nagyon szomorúak leszünk! A fiók törléséhez kérlek írj egy t a support@rentimus.hu címre. További kérdések Mi történik, ha a foglalás után jogi segítségre van szükségem? A Rentimus segít abban, hogy biztonságosan megtaláld új otthonodat. A Rentimus célja a bérlők és a hirdetők összekapcsolása és a köztük létrejött biztonságos fizetés létrehozása. A Rentimus nem tud beavatkozni a bérbeadó és a bérlő közötti jogi kérdésekbe, melyek nem kapcsolódnak a platformon történő foglaláshoz. Szükség van Bérleti Szerződésre? Minden esetben javasoljuk a bérleti szerződés megkötését! Többet között ezért is készítünk a számotokra egy javasolt bérleti szerződést. Mik a lemondási feltételek? Lemondási szándékodat kérlek, jelezd nekünk a support@rentimus.com címen, amelyben ismerteted lemondásod okait (szöveges és képes/videós indoklás), csapatunk a beérkezett kérelmet értékeli. Csapatunk kérdés esetén felveszi veled a kapcsolatot. A visszatérítést csak abban az esetben kerül jóváhagyásra, ha az első 48órán belül a panasz beérkezik. Ezen időszak után nem lehetséges a teljes visszatérítés, ugyanis az első havi bérleti díjat a hirdető már megkapta. Ha nem tetszett a szállás visszakapom a pénzem? Hogyha a hirdetésben szereplő adatok nem felelnek meg a valóságnak, természetesen az visszautaljuk. A nem tetszett a lakás sajnos nem szerepel a lemondási feltételekbe. Hogyha elégedetlen vagy a foglalással célszerű a hirdetővel egyeztetni és keresni együtt egy megoldást. Amennyiben ez nem sikerül, szívesen segítünk a probléma orvoslásában. Probléma esetén 48 órán belül jelezni kell felénk a fennálló helyzetet, hogy eltudjuk bírálni a kialakult helyzetet. Mit tegyek, ha a lakás/szoba nem felel meg a hirdetésben leírtaknak?

6 Ha a hirdetésben leírtak nem felelnek meg a valóságnak 48órán belül jelezd nekünk a support@rentimus.com címen. Leveledbe írd bele a problémákat esetleges képi bizonyítékokat. Ezután felülvizsgáljuk az ügyet, és ha úgy találjuk, hogy a hely valóban nem olyan, mint a hirdetésben visszatérítést kapsz. Tulajok Általános kérdések Miért hirdessek a Rentimuson keresztül? Idő megtakarítás: Keresd meg a következő bérlődet online, anélkül, hogy a lakásodat állandóan be kelljen mutatni valakinek. Pénzt takaríthat meg: a Rentimus jóval olcsóbban dolgozik, mint bármely ingatlanközvetítő iroda. Biztonság: Sikeres foglalás esetén a bérlőd már befizette az első havi díjat, melyet mi kizárólag letétként kezelünk. Ha a bérlőd mégis visszamondja a foglalást, az összeg téged illet meg! Használhatom-e ingyen a Rentimust? A Rentimushoz a regisztráció és hirdetés ingyenes. Online platformunk lehetőséget biztosít a bérlőkkel való kommunikációhoz. A Rentimus az első havi bérleti díj 25% + áfát jutalékként levonja, és a fennmaradó összeg kerül utalásra. Tehát a Rentimusnak csak akkor szükséges fizetni, ha az albérlet kiadás sikeres. Ki férhet hozzá a Rentimus.com-hoz? A Rentimus felülete bárki számára elérhető, így a világ bármely tájáról találhatsz potenciális bérlőt. Hogyan tudom szimpatikusabbá tenni a hirdetéseimet? Jó minőségű képek hozzáadása, pontos leírás a lakásról és a környékről ahol a lakás található. A bérlő miért nem láthatja a telefonszámom? A Rentimus prioritásai közé tartozik a felhasználók védelme és annak biztosítása, hogy ne legyenek csalások áldozatai. Ezért, amíg a foglalás nem történt meg, nem engedélyezett olyan információkat megosztani, mint telefonszám, Facebook link és cím. Rendszerünk felismeri ezeket a részleteket és automatikusan elrejti őket. Foglalás után megkapja a hirdető telefonszámát és címét és feltudja venni vele a kapcsolatot. Miért kell kitöltenem a számlázási adatokat? A számlázási adatok kitöltésére azért van szükség, hogy tudjuk milyen névre és címre küldhetjük a számlát a kiadott ingatlanról.

7 Kell fizetnem ÁFÁt? Az ÁFA megfizetése a magyar jogszabályok értelmében kötelező. Kapok-e számlát? Természetesen! Mikor kapom meg az első hónap bérleti díját? Az első havi bérleti díjat a Rentimus rendszerében megtörtént beköltözés visszaigazolása után kapod meg. Amennyiben ez nem történik meg 48 órán belül, abban az esetben sikeresnek tekintjük a beköltözést és küldjük neked a pénzt. Az átutalás bankok között akár 1-2 munkanapot is igénybe vehet. A Rentimuson keresztül kell fizetni az összes havi bérleti díjat? A Rentimus rendszerén keresztül csak az első bérleti díjat kell fizetni. A további bérleti díjakat a Bérlő és a Hirdető egymás között egyeztetett módon fizeti. Mit tegyek ha nem szimpatikus a bérlő? Ha a bérlő már kifizette az első havi bérleti díjat, akkor ki kell tölteni a szerződésben foglalt időszakot. Ha a bérlő még nem fizetett, akkor kapcsolatba kell lépni vele és elmagyarázni a kialakult helyzetet. Lemondásnál vegye figyelembe az ÁSZF-ben leírt lemondási szabályokat és szankciókat. L ehetséges-e más ingatlaniroda által hirdetett lakásokat feltölteni hozzátok? Jelenleg nem dolgozunk ingatlanirodákkal együtt, de a jövőben tervezzük az együttműködést. Kiadás menete Miért nem érdeklődött senki a hirdetésemre? Előfordulhat, hogy hirdetésed nincs megfelelően kitöltve, célszerű minél több információt megadni és jó minőségű képeket feltölteni, ahhoz hogy több bérlőnek felkeltse az érdeklődését. Mi a teendő, ha a bérlő meg akarja tekinteni a lakást foglalás előtt? Felhasználóink biztonsága érdekében a Rentimus csak a foglalás után biztosítja mindkét fél számára a másik elérhetőségeit. Ha a bérlő szeretné foglalás előtt megtekinteni az albérletet, legyen kedves jelezni felé, hogy nézze át újra a hirdetésben megadott adatokat és képeket, ha esetleg szükséges küldjön neki több képet. Ez a rendszer biztosítja a felhasználók magánéletét és biztonságát. Csak így tudjuk biztosítani a biztonságos foglalási rendszert, mely lemondás esetén anyagi támogatást nyújt. Hogyan kapom meg a bérlőtől a pénzt?

8 Az első havi bérleti díjat a Bérlő letétbe helyezni nálunk, majd a jutalék levonása után a fennmaradó összeget elutaljuk neked. Hogyan tudom letörölni a lakást? A lakás profiljában található törlés gombra kattintva. Profillal kapcsolatos kérdések Hogyan tudok regisztrálni? A regisztráció teljesen ingyenes. Fiók létrehozásához kattints a felső sarokban lévő Regisztráció gombra majd töltsd ki a kért információkat. Hogyan tudom szerkeszteni a hirdetésemet? A hirdetés szerkesztése nagyon egyszerű. Kattints a profil fülre majd a kiadó lakásaim menüpontra. Itt kiválaszthatod, a szerkesztendő hirdetésedet. Ha átírtad a módosítást kattints a mentés gombra és már kész is a hirdetés módosítása. Lehetséges videót feltölteni a hirdetésemhez? Természetesen! Lehetséges videót hozzáadni a hirdetéshez, hogy a bérlőnek egy teljes vizuális képet nyújtsunk a bérlőnek. Hogyan tudom feltenni vagy megváltoztatni a számlázási adatokat? Számlázási adatok módosítására kattints a profilodra majd a számlázás menüre. A menün belül tudod módosítani az adatokat, majd kattints a mentés gombra. Hogyan tudom szerkeszteni a profilomat és képeimet? Ez igen egyszerű! Kattints a profilodra majd írd át a módosítani kívánt adataidat, ezután elegendő elmentened és már kész is a módosított profil. Hogyan hozhatok létre új jelszót? Új jelszó kéréséhez kattints a profilom menüpontra. Majd, ha legörgetsz, az oldal aljára feltűnik a jelszó módosítása gomb. Arra, ha rákattintasz és beírod a régi illetve új jelszavadat majd a mentés gombra kattintasz, utána máris új jelszavaddal tudsz belépni hozzánk. Hogyan tudom törölni a felhasználói fiókomat? Hogyha úgy döntesz, törlöd a profilodat, mi itt a Rentimusnál nagyon szomorúak leszünk! A fiók törléséhez kérlek írj a support@rentimus.hu címre.

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak 1. fejezet: Regisztráció 2. fejezet: Profil szerkesztése 3. fejezet: Hirdetésfeladás menete 4. fejezet: Hirdetések kezelése 5. fejezet: Hallgatói Pályázatok böngészése

Részletesebben

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat KÉZIKÖNYV Online ügyfélszolgálat Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Budai Egészségközpontban immár online ügyfélszolgálaton keresztül is módja van egészségügyi ellátással

Részletesebben

Üdvözlünk a Mellow-n!

Üdvözlünk a Mellow-n! Üdvözlünk a Mellow-n! Itt megtalálhatod a neked való: DIÁKMUNKÁT GYAKORNOKI MUNKÁT PÁLYAKEZDŐ MUNKÁT Ehhez kövesd a következő lépéseket: 1. REGISZTRÁLJ! Így el tudod menteni a munkákat, amik érdekelnek,

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV AZ ASSISTRAVEL.HU WEBOLDAL HASZNÁLATÁHOZ Készült 2012. november 19-én, a részére TARTALOMJEGYZÉK 1. Belépés a weboldalra... 2 2. Elfelejtett jelszó... 3 3. Saját szerződések böngészése,

Részletesebben

Kedves Betegeink, kedves Szülők!

Kedves Betegeink, kedves Szülők! Kedves Betegeink, kedves Szülők! Rendelőnkben lehetőség nyílik arra, hogy az interneten keresztül bejelentkezzenek rendeléseinkre. Természetesen a telefonos bejelentkezés is marad a továbbiakban (hétköznap

Részletesebben

A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés

A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés A weboldalakat, más néven honlapokat azért készítik, hogy egy személyt, vagy szervezetet, például egy alapítványt, megtaláljanak

Részletesebben

Minali befizetés online a PayPal segítségével

Minali befizetés online a PayPal segítségével Minali befizetés online a PayPal segítségével Útmutató lépésről-lépésre Ha rendelkezel internetfizetésre alkalmas bankkártyával, vagy ha van PayPal számlád, akkor a Minali projektbe ezen keresztül is be

Részletesebben

ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ

ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ A Magyar Telekom által kínált Music díjcsomagok és Music opció hozzáférést biztosítanak a Spotify Premium zeneszolgáltatáshoz,

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. BUDAPESTI NÉMET ISKOLA WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Nyelv Választás... 3 Regisztráció... 4 Bejelentkezés...

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Regisztráció... 3 Időpontfoglalás... 5 Tanároknak... 7 Osztályterem... 7

Tartalomjegyzék. Regisztráció... 3 Időpontfoglalás... 5 Tanároknak... 7 Osztályterem... 7 1 Tartalomjegyzék Regisztráció... 3 Időpontfoglalás... 5 Tanároknak... 7 Osztályterem... 7 2 Regisztráció 1.1 Regisztráció után számos lehetőség tárul elénk, időpontot foglalhatunk, üzeneteket válthatunk,

Részletesebben

Oldal használati útmutató

Oldal használati útmutató Oldal használati útmutató Tájékoztató a kommunikációs csatornánk változásáról Kedves testvérünk, barátunk, szimpatizánsaink! Örömünkre szolgál, hogy még a mai napig is nézed és hallgatod az igehirdetéseket

Részletesebben

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM,

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM, Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM, NEM NAPKÖZIS GYERMEKEK MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

A modell profil és a régió tiltás beállítása

A modell profil és a régió tiltás beállítása A modell profil és a régió tiltás beállítása Oldal 1/12 Miután a regisztrációd elfogadásra került. Pár apró beállítás után azonnal munkába állhatsz és pénzt kereshetsz. Csupán be kell állítanod a modell

Részletesebben

Összekötői regisztráció

Összekötői regisztráció Összekötői regisztráció Összekötő bárki lehet, aki ismeretségi körének szeretne jobb állást találni, valamint így saját magának kiegészítő keresetet biztosítani. Regisztráció Kattintson a főoldalon található

Részletesebben

SportinvazioClub felhasználói kézikönyv v

SportinvazioClub felhasználói kézikönyv v SportinvazioClub felhasználói kézikönyv v1.1 2017.12.29 Tartalom 1. Menüpontok, toolbar... 3 1.1. Menüpontok... 3 1.2. Toolbar... 4 2. Idővonal... 4 2.1. Új bejegyzések... 5 2.2. Bejegyzések funkciói...

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. TESTNEVELÉSI EGYETEM GYAKORLÓ SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 4 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

Kézikönyv online bérletvásárláshoz

Kézikönyv online bérletvásárláshoz 1 Kézikönyv online bérletvásárláshoz REGISZTRÁCIÓ A regisztrációhoz létre kell hoznia egy felhasználói profilt. 1. A kezdőlapon kattintson a Regisztráció gombra. 2. Kérjük, írja be az összes kért adatot.

Részletesebben

Üdvözöljük a Mellow-n! Az oldal használatához bemutatjuk a különböző funkciókat: Regisztráció. Profil kitöltés. Hirdetés feladás.

Üdvözöljük a Mellow-n! Az oldal használatához bemutatjuk a különböző funkciókat: Regisztráció. Profil kitöltés. Hirdetés feladás. business.mellow.hu Előfizetés Mellow hirdetőknek Üdvözöljük a Mellow-n! A hirdetői oldal eléréséhez látogasson el a business.mellow.hu-ra! Az oldal használatához bemutatjuk a különböző funkciókat: Előfizetés

Részletesebben

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Ahhoz, hogy bármilyen ios-t használó eszközt tudjunk, rendeltetésszerűen használni szükségünk van egy úgynevezett Apple ID-re. Ennek segítségével jogosultságot

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Bevezető A Citibank Online Internet Banking segítségével a nap 24 órájában, biztonságosan intézheti pénzügyeit, hiszen számos banki szolgáltatás elérhető

Részletesebben

Expressz Import rendszer

Expressz Import rendszer Expressz Import rendszer Útmutató a Címzettek részére TNT Expressz Import rendszer A TNT Expressz Import rendszerével a világ 168 országából egyszerűen szervezheti dokumentumai és áruküldeményei felvételét

Részletesebben

Technikai segédlet. Az Oktatói - Szakértői Kiválasztási Rendszer Kérelmezői Felületének használatához. Tisztelt Jelentkező!

Technikai segédlet. Az Oktatói - Szakértői Kiválasztási Rendszer Kérelmezői Felületének használatához. Tisztelt Jelentkező! Technikai segédlet Az Oktatói - Szakértői Kiválasztási Rendszer Kérelmezői Felületének használatához Tisztelt Jelentkező! Az alábbiakban mutatjuk be a Nemzeti Közszolgálati Egyetem PROBONO felületén található

Részletesebben

Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület. Konferencia-honlap tudnivalók. Fiók létrehozása a honlapon

Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület. Konferencia-honlap tudnivalók. Fiók létrehozása a honlapon Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület Konferencia-honlap tudnivalók Fiók létrehozása a honlapon 1. Látogasson el a http://konferencia.mktudegy.hu címre, ahol a Regisztráció linkre kattintva létrehozhat

Részletesebben

SEGÉDLET PAY PAL REGISZTRÁCIÓHOZ

SEGÉDLET PAY PAL REGISZTRÁCIÓHOZ SEGÉDLET PAY PAL REGISZTRÁCIÓHOZ 1. Belépés a PayPal rendszerébe: A Sign Up for Free gomb megnyomásával 2. Ez a belépés az alábbi oldalra irányítja, ahol alapbeállításként a Personal Account van kijelölve

Részletesebben

Vízcenter. Mobil alkalmazás

Vízcenter. Mobil alkalmazás Vízcenter Mobil alkalmazás A Vízcenter a DRV Zrt., DMRV Zrt., ÉDV Zrt., ÉRV Zrt.,TRV Zrt. vízi közmű társaságok közös alkalmazása, ahol ügyfeleik bárhol, bármikor tájékozódhatnak szolgáltatóik ügyfélszolgálatairól,

Részletesebben

A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS

A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS 2 A WWW.BIONET.HU WEBLAP FŐOLDAL SZERKEZETE ÉS STRUKTÚRÁJA Kedves Barátunk! Az alábbi néhány oldalon a BI NET weblapjának használatához nyújtunk segítséget. Amennyiben további kérdésed merül fel, kérlek,

Részletesebben

EU LOGIN KÉZIKÖNYV. Tartalom

EU LOGIN KÉZIKÖNYV. Tartalom EU LOGIN KÉZIKÖNYV Az EU Login az Európai Bizottság megújult felhasználó-azonosítási rendszere, amely a korábbi ECAS rendszert váltja fel. Az EU Login lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen

Részletesebben

SYNLAB ONLINE LELETPORTÁL FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A SYNLAB HUNGARY KFT. PARTNEREI SZÁMÁRA

SYNLAB ONLINE LELETPORTÁL FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A SYNLAB HUNGARY KFT. PARTNEREI SZÁMÁRA SYNLAB Hungary Kft. SYNLAB ONLINE LELETPORTÁL FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A SYNLAB HUNGARY KFT. PARTNEREI SZÁMÁRA A regisztrációt követően e-mailben kerül kiküldésre a bejelentkezéshez használható azonosító

Részletesebben

A regisztráció a NAV erre a célra létrehozott weboldalán, a ttps://onlineszamla.nav.gov.hu oldalon lehetséges. Kattintson a Regisztráció gombra!

A regisztráció a NAV erre a célra létrehozott weboldalán, a ttps://onlineszamla.nav.gov.hu oldalon lehetséges. Kattintson a Regisztráció gombra! 1. Regisztráció A regisztráció a NAV erre a célra létrehozott weboldalán, a ttps://onlineszamla.nav.gov.hu oldalon lehetséges. Kattintson a Regisztráció gombra! Amennyiben a regisztrációval kapcsolatosan

Részletesebben

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tájékoztató a KIÁLLÍTÁS AJÁNLÓ ÜGYFÉLKAPU szolgáltatásról Utolsó módosítás: 2013.09.02. 1. oldal, összesen: 5 Kiállítás Ajánló Ügyfélkapu A sajto@kiallitasajanlo.hu e-mail címre küldött programajánlók

Részletesebben

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató A Tehetségek Vására egy online, közösségépítő, jótékonysági program, melyet iskolánk is szeretne megrendezni a Szülői Munkaközösség segítségével. A programban bárki részt vehet,

Részletesebben

Fontos tudnivalók az Önkiszolgáló Ügyfélportálról Tartalom

Fontos tudnivalók az Önkiszolgáló Ügyfélportálról Tartalom Fontos tudnivalók az Önkiszolgáló Ügyfélportálról Tartalom 1. fejezet: Regisztráció és bejelentkezés az Önkiszolgáló Portálra 2 2. fejezet: Általános információ 4 3. fejezet: Termékregisztráció 5 4. fejezet:

Részletesebben

Regisztráció menete a GNSSnet.hu weboldalra

Regisztráció menete a GNSSnet.hu weboldalra Regisztráció menete a GNSSnet.hu weboldalra A GNSSnet.hu szolgáltatásainak igénybevételéhez regisztráció, majd szerződéskötés szükséges, továbbá a SAJÁT FIÓK, Irattár menüponton keresztül fel kell töltenie

Részletesebben

EKÁER használati utasítás

EKÁER használati utasítás EKÁER használati utasítás Bevezetés A program célja, hogy könnyen, gyorsan és egyszerűen lehessen EKÁER számokat kérni, módosítani és véglegesíteni. A használatához be kell regisztrálni a NAV-os honlapon

Részletesebben

A Down Alapítvány weboldalának szerkesztése A Down Alapítvány weboldalát ezen a címen találunk meg: http://web.downalapitvany.hu/ Regisztráció a Down Alapítvány weboldalán Keressük meg a jobb oldalon található

Részletesebben

Regisztráció (kb. 10 perc)

Regisztráció (kb. 10 perc) EURÓPAI BIZOTTSÁG Oktatási és Kulturális Főigazgatóság Egész életen át tartó tanulás program Az Egész életen át tartó tanulás program koordinációja ECAS Kézikönyv Az Európai Bizottság Felhasználó-azonosítási

Részletesebben

1. Nyissa meg a honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés

1. Nyissa meg a   honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek gombra. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavamat?

Részletesebben

Regisztráció folyamata az admin.kozadat.hu oldalon az Új adatgazda regisztráció menüpontban

Regisztráció folyamata az admin.kozadat.hu oldalon az Új adatgazda regisztráció menüpontban Regisztráció folyamata az admin.kozadat.hu oldalon az Új adatgazda regisztráció menüpontban 1/5. Intézményi oldal Ezen az oldalon adhatók meg a regisztráló intézmény adatai. Úgy kell kitölteni, hogy ezzel

Részletesebben

Kincskereső Könyvelő Klub. Moodle felhasználói kézikönyv

Kincskereső Könyvelő Klub. Moodle felhasználói kézikönyv Kincskereső Könyvelő Klub Moodle felhasználói kézikönyv TARTALOMJEGYZÉK 1. Kincskereső Könyvelő Klub bemutatása... 3 2. Belépés az oldalra... 3 3. Kincskereső Könyvelő Klub oldala... 4 3.1 Kincskereső

Részletesebben

Műszaki online hibabejelentő kézikönyv

Műszaki online hibabejelentő kézikönyv Műszaki online hibabejelentő kézikönyv Verzió 1. 2017.november. 06. 1 Tartalom 1. Bevezető... 3 2. Regisztráció... 4 3. Műszaki hibabejelentés.... 10 4. Bejelentkezés... 11 5. Bejelentkezés után... 12

Részletesebben

Hozzon létre, illetve kövesse nyomon hibajegyeit. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Hozzon létre, illetve kövesse nyomon hibajegyeit. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Hozzon létre, illetve kövesse nyomon hibajegyeit Üdvözli a Tungsten Network. A videóval útmutatót szeretnénk nyújtani a következőkhöz: támogatási jegy létrehozása, korábban létrehozott támogatási jegyek

Részletesebben

CitiManager: Migrációs gyors útmutató kártyabirtokosok részére

CitiManager: Migrációs gyors útmutató kártyabirtokosok részére Ez a Gyors útmutató az alábbiakban segít: 1. Regisztráció a CitiManager portálra a) Csak már meglévő online kivonatos kártyabirtokosok részére b) Csak papír alapú kivonatos kártyabirtokosok részére 2.

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés 1 TARTALOMJEGYZÉK Rendelés feldolgozása lehetőségek Rendelés keresőből Termékválasztó Gyors rendelés Rendelés kedvencek közül Rendelés

Részletesebben

LETÉTKEZELŐ NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER

LETÉTKEZELŐ NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER LETÉTKEZELŐ NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER Felhasználói kézikönyv a területi adminisztrátorok számára 1.2 verzió 2015.május 14. Dokumentum adatlap Projekt/modul megnevezése: Magyar Ügyvédi Kamara Letétkezelő

Részletesebben

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ Regisztrációra akkor van szükség, ha még nem volt nálunk semmilyen

Részletesebben

Foglalási, módosítási és lemondási feltételek

Foglalási, módosítási és lemondási feltételek Foglalási, módosítási és lemondási feltételek Szállásadó: Alszeri Rönk Vendégház Őriszentpéter Alszer 27/a 9941 Telefon: 06 30 586 2226 Email: orsegironkhaz@gmail.com Vendég: Foglalást/ajánlatkérést benyújtó

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk 1 TARTALOMJEGYZÉK Fiók információ Logó feltöltése vásárlói ajánlatokhoz Számlák keresése/megtekintése Társfelhasználók létrehozása Társfelhasználók

Részletesebben

www.baumitshop.hu Felhasználói kézikönyv

www.baumitshop.hu Felhasználói kézikönyv www.baumitshop.hu Felhasználói kézikönyv 2007 Tartalomjegyzék 1. Bejelentkezés... 3 2. A termék kiválasztása... 4 3. Keresés... 5 4. Részletek... 6 5. Rendelés... 7 6. A kosár tartalma... 8 7. Szállítási

Részletesebben

Útmutató. Elektronikus ügyintézéshez a www.nebih.gov.hu oldalon. 2012. július 25. Oldal: 1 / 8

Útmutató. Elektronikus ügyintézéshez a www.nebih.gov.hu oldalon. 2012. július 25. Oldal: 1 / 8 Útmutató Elektronikus ügyintézéshez a www.nebih.gov.hu oldalon 2012. július 25. Oldal: 1 / 8 Tartalomjegyzék I. Fontos tudnivalók... 3 II. Belépés a felületre... 3 III. E-ügyintézés... 4 1. Bizonylatkitöltés

Részletesebben

IGEHIRDETÉSEK MEGTEKINTÉSE

IGEHIRDETÉSEK MEGTEKINTÉSE IGEHIRDETÉSEK MEGTEKINTÉSE Örömünkre szolgál, hogy még a mai napig is nézed és hallgatod az igehirdetéseket a világhálón. Oldal használati útmutató Tájékoztató I. Regisztráció az oldalra A főoldalon találod

Részletesebben

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet.

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Csavarhat webáruház Részletes útmutató a webáruház használatához Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Cégeknek, kis- és nagykereskedőknek,

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ a MicroSigner alapú alkalmazás használatáról

TÁJÉKOZTATÓ a MicroSigner alapú alkalmazás használatáról TÁJÉKOZTATÓ a MicroSigner alapú alkalmazás használatáról 1. MicroSigner alkalmazás igénylése A tagi hozzájárulás nyilatkozatok TIR-ben történő elektronikus aláírása a két módon lehetséges: 1. MicroSigner

Részletesebben

Spinning Keszthely Edze s-foglalo Rendszer

Spinning Keszthely Edze s-foglalo Rendszer Spinning Keszthely Edze s-foglalo Rendszer Kedves Tag! Az eddigi papíralapú foglalási forma helyett, bevezetünk egy új, online edzés-regisztrációs rendszert, mely kezeli a, szabad helyeket, várólistákat,

Részletesebben

Hotel Collect Üdvözli az Expedia!

Hotel Collect Üdvözli az Expedia! Üdvözli az Expedia! Üdvözli az Expedia! Köszönjük, hogy csatlakozott az Expedia családhoz, a vezető utazási márkák nemzetközi hálózatához. Örülünk, hogy partnereink között tudhatjuk. Szeretnénk támogatni

Részletesebben

Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv

Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv Versenyzői funkciók O l d a l 0 21 Tartalomjegyzék Tartalom Tartalomjegyzék... 0 Bevezető... 1 Felhasználói funkciók... 2 Regisztráció... 2 Támogatott böngészők...

Részletesebben

I-SZÁMLA KFT. VEVŐI FELHASZNÁLÓI FIÓK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

I-SZÁMLA KFT. VEVŐI FELHASZNÁLÓI FIÓK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ I-SZÁMLA KFT. VEVŐI FELHASZNÁLÓI FIÓK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tartalomjegyzék 1 Vevői felhasználói fiók... 3 2 Adataim... 3 3 Szállítók... 4 4 Számláim... 5 4.1 E-számla listatábla... 5 4.2 Keresési funkciók...

Részletesebben

Expedia Traveler Preference Üdvözli az Expedia!

Expedia Traveler Preference Üdvözli az Expedia! Üdvözli az Expedia! Üdvözli az Expedia! Köszönjük, hogy csatlakozott az Expedia családhoz, a vezető utazási márkák nemzetközi hálózatához. Örülünk, hogy partnereink között tudhatjuk. Szeretnénk támogatni

Részletesebben

DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Zrt

DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Zrt DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet DMS One Zrt. 2019. 1 Bevezetés A dokumentumban bemutatjuk a DMS One Oktatási Portál használatát. Regisztráció és bejelentkezés A DMS One Oktatási Portált a

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 1 Tartalom Felhasználói kézikönyv... 1 MyDmc... 3 Új felhasználó létrehozása... 3 Regisztráció adatok megadásával... 3 Regisztráció Google fiókkal... 4 Regisztráció Facebook fiókkal...

Részletesebben

Előlegfizetés OTP SZÉP kártyával A kártyabirtokos igény esetén előleget is fizethet OTP SZÉP kártyájával a www. otpszepkartya.hu honlapon.

Előlegfizetés OTP SZÉP kártyával A kártyabirtokos igény esetén előleget is fizethet OTP SZÉP kártyájával a www. otpszepkartya.hu honlapon. Előlegfizetés OTP SZÉP kártyával A kártyabirtokos igény esetén előleget is fizethet OTP SZÉP kártyájával a www. otpszepkartya.hu honlapon. Nem kell mást tennie, mint lefoglalni a szolgáltatást az elfogadóhelynél,

Részletesebben

Parlagfű Bejelentő Rendszer

Parlagfű Bejelentő Rendszer Parlagfű Bejelentő Rendszer felhasználói útmutató A rendszer elérése: Elérési cím: www.govcenter.hu/pbr Felhasználói funkciók: 1. Regisztráció Új felhasználói fiókot az oldalsó menüben a [Regisztráció]-ra

Részletesebben

A Perkapun keresztül a gazdálkodó szervezetek és a jogi képviselővel eljáró felek nyújthatják be beadványaikat. A szolgáltatást kizárólag

A Perkapun keresztül a gazdálkodó szervezetek és a jogi képviselővel eljáró felek nyújthatják be beadványaikat. A szolgáltatást kizárólag Tartalom 1. Bevezető...2 2. Online regisztrációs felület elérése...2 3. Perkapu nyitása...2 4. Ügykezelő(k) hozzáadása...5 5. Ügykezelői jelszó módosítása...6 6. Ügykezelő törlése...7 7. Főkapcsolattartói

Részletesebben

Webes étkezés rendelés felhasználói kézikönyv

Webes étkezés rendelés felhasználói kézikönyv Webes étkezés rendelés felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék 1 Bejelentkezési képernyő... 2 1.1 Bejelentkezés menete... 2 1.2 Elfelejtett jelszó... 2 2 Főmenü... 3 3 Menüpontok... 3 3.1 Lemondás (pótrendelés)...

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Fuvarszervező / Partner időpont foglalás (GLABS v1.0.0413) Regisztráció A rendszerbe történő belépéshez regisztrációra van szüksége. Az Ön cégét csak egy már licenccel vagy hozzáféréssel

Részletesebben

Segédlet kártya feltöltéséhez

Segédlet kártya feltöltéséhez Gyors áttekintés oldal oldal I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek/ Kártyát rendelek/rendelek menüpontra. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések Gyakran Ismételt Kérdések Family Business Family Business International Kft. info@family-business.hu +36 1 372 04 18 2017. www.family-business.hu www.market7.hu Rendelés, szállítás, fizetés, számlázás...

Részletesebben

Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez

Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez 1 Az Üzleti e-pack kedvezmény együttes igénybevételi feltételei: elektronikus számlaküldés igénylése (Távszámla, Telemátrix e-számla) számla

Részletesebben

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás. Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV. OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás. Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV. OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatás Alapszolgáltatás KÉZIKÖNYV OTP ADLAK alapszolgáltatás - munkáltatói portál www.otpvnt.hu 2017.02.23. MUNKÁLTATÓK... 3 1. Belépés az internetes portálra... 3 2.

Részletesebben

Internet bank felhasználói leírás v1.1

Internet bank felhasználói leírás v1.1 Internet bank felhasználói leírás v1.1 Miután az Internet Bank használatára leadta igénylését, 5 munkanapon belül E- mailben megkapja a Csoport, illetve a Felhasználó nevét, SMS-ben pedig az első belépéshez

Részletesebben

epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás)

epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás) epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás) Verzió: 2.1.0 Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 2. epos - MOBIL egyenleg feltöltés... 4 2.1. Az epos MOBIL egyenleg

Részletesebben

Alkalmazotti/partneri regisztráció gyorshivatkozási kártyája

Alkalmazotti/partneri regisztráció gyorshivatkozási kártyája Alkalmazotti/partneri regisztráció gyorshivatkozási kártyája Frissítve 2017. márciusban Tartalom Regisztráció... 2 E-mail-címének aktiválása... 9 Mobiltelefonszámának aktiválása... 9 Elfelejtette a felhasználói

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ TITKOS ÜGYKEZELŐI KÉPZÉSRE ÉS VIZSGÁRA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉSHEZ. (Gazdálkodó szervezetek részére) január

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ TITKOS ÜGYKEZELŐI KÉPZÉSRE ÉS VIZSGÁRA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉSHEZ. (Gazdálkodó szervezetek részére) január FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ TITKOS ÜGYKEZELŐI KÉPZÉSRE ÉS VIZSGÁRA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉSHEZ (Gazdálkodó szervezetek részére) 2019. január Tartalom 1. Bevezető... 3 2. Regisztráció folyamata... 4 3. A jelentkezés

Részletesebben

Számla- vagy sztornószámla kiállítás. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Számla- vagy sztornószámla kiállítás. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Számla- vagy sztornószámla kiállítás Üdvözlet! Ennek a videónak a célja, hogy bemutassa, milyen egyszerű a számlák és jóváírások feltöltése a Tungsten Network portálon keresztül. Az indításhoz kattintson

Részletesebben

A nyitó képernyőn, a bejelentkező gombra kell kattintani, és a regisztrációt kell választani.

A nyitó képernyőn, a bejelentkező gombra kell kattintani, és a regisztrációt kell választani. 1 KKV regisztrál A nyitó képernyőn, a bejelentkező gombra kell kattintani, és a regisztrációt kell választani. A regisztrációhoz a következő adatokat kell kitölteni: A kitöltés közben ellenőrzés történik,

Részletesebben

OTPdirekt Internet Banking. Használati útmutató

OTPdirekt Internet Banking. Használati útmutató OTPdirekt Internet Banking Használati útmutató 1 Tartalom I. OTPdirekt Internet Banking : Azonosítási lépések I.1. Azonosítás OTP Bank Románia által kibocsátott bankkártya segítségével...3 I.2. Azonosítás

Részletesebben

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEK BUDAPEST INTERNATIONAL SCHOOL HUNGARY MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEK BUDAPEST INTERNATIONAL SCHOOL HUNGARY MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEK BUDAPEST INTERNATIONAL SCHOOL HUNGARY MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció... 3 Bejelentkezés... 4 Ebéd rendelése...

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. továbbiakban ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek. továbbiakban ÁSZF Általános Szerződési Feltételek továbbiakban ÁSZF Az ÁSZF célja, hogy Cziffra Csaba Zsolt egyéni vállalkozó későbbiekben SZOLGÁLTATÓ és az ÜGYFÉL /FELHASZNÁLÓ közötti jogviszonyt szabályozza illetve a

Részletesebben

Konvertálja megrendeléseit (PO) számlává. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Konvertálja megrendeléseit (PO) számlává. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Konvertálja megrendeléseit (PO) számlává Ennek a videónak a célja annak bemutatása, hogy a PO átalakítási módszer használatával mennyire egyszerű a számlák és jóváírási értesítések feltöltése a Tungsten

Részletesebben

BEJELENTKEZÉS AZ EPK RENDSZERÉBE

BEJELENTKEZÉS AZ EPK RENDSZERÉBE BEJELENTKEZÉS AZ EPK RENDSZERÉBE 1) Az Akadémiai Adattárban regisztrált felhasználók (az MTA köztestületének akadémikus és nem akadémikus tagjai, a 2013 utáni MTA-pályázatokon résztvevő személyek) minden

Részletesebben

Segédlet kártya rendeléséhez

Segédlet kártya rendeléséhez Gyors áttekintés oldal oldal I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek/ Kártyát rendelek/rendelek menüpontra. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

Menza Pure Étkező felület Kézikönyv

Menza Pure Étkező felület Kézikönyv Menza Pure Étkező felület Kézikönyv Tartalom 1 Bevezetés... 2 2 Bejelentkezés... 3 2.1 Kezdőképernyő... 4 3 Étkezés igénylés... 6 4 Számlák... 8 5 Súgó... 9 5.1. Intézményi kapcsolattartók... 9 5.2. Általános

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 3 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatási Szolgáltatáscsomag

OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatási Szolgáltatáscsomag OTP ADLAK Adómentes Lakáshitel-támogatási Szolgáltatáscsomag MUNKAVÁLLALÓI REGISZTRÁCIÓ, ELFELEJTETT ADATOK www.otpadlak.hu 2016.03.04. MUNKAVÁLLALÓK... 3 1. Az OTP ADLAK internetes portál... 3 2. Regisztráció...

Részletesebben

Csavarda mobil áruház

Csavarda mobil áruház Csavarda mobil áruház Használati útmutató Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarda mobil áruház alkalmazást, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. TARTALOMJEGYZÉK 1. Letöltés 2. oldal 2.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Titkositott.email - Thunderbird levelező www.titkositott.email 2 Bevezető Thunderbird levelező beállítása A felhasználói kézikönyv abban segít, hogy a titkositott.email weboldalon

Részletesebben

Felhasználói útmutató Tartalom

Felhasználói útmutató Tartalom Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM 2-12. ÉVFOLYAM NAPKÖZIS GYERMEKEK MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2

Részletesebben

Regisztráció menete a GNSSnet.hu weboldalra

Regisztráció menete a GNSSnet.hu weboldalra Regisztráció menete a GNSSnet.hu weboldalra A GNSSnet.hu szolgáltatásainak igénybevételéhez regisztráció, majd szerződéskötés szükséges, továbbá a SAJÁT FIÓK, Irattár menüponton keresztül fel kell töltenie

Részletesebben

KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1

KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1 KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1 1. Belépés az Online Megrendelői Felületre 1. 1. Lépjen fel a www.erzsebetutalvany.hu weboldalra. 2. A kezdőoldalon válassza az Online megrendelő menüpontot. 3. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

Tisztelt Tulajdonosok!

Tisztelt Tulajdonosok! Tisztelt Tulajdonosok! A társasház honlapja a www.tarsashazi-manager.hu oldalon elindult, feltöltése, fejlesztése folyamatosan folyik. A honlap használatához regisztrálniuk kell a tulajdonosoknak. A regisztráció

Részletesebben

Egész életen át tartó tanulás program Az Egész életen át tartó tanulás program koordinációja. ECAS Kézikönyv

Egész életen át tartó tanulás program Az Egész életen át tartó tanulás program koordinációja. ECAS Kézikönyv EURÓPAI BIZOTTSÁG Oktatási és Kulturális Főigazgatóság Egész életen át tartó tanulás program Az Egész életen át tartó tanulás program koordinációja ECAS Kézikönyv Az Európai Bizottság Felhasználó-azonosítási

Részletesebben

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - ios

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - ios Program megnevezése: Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Pályázat címe: HUSK JOBs portal Közös munkaerő-piaci információs rendszer A vezető partner: Centrum pokročilých

Részletesebben

Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek

Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek 1. A weboldal megnyitása Miután megnyitotta a böngészőben vagy a honlapunkon a MaYoR napló programot, a weblap megnyitásakor, a használt böngészőtől függően,

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ a MicroSigner alapú elektronikus aláírás használatáról

TÁJÉKOZTATÓ a MicroSigner alapú elektronikus aláírás használatáról TÁJÉKOZTATÓ a MicroSigner alapú elektronikus aláírás használatáról 1. MicroSigner alkalmazásra történő átállás ismertetése A Magyar Szénhidrogén Készletező Szövetség (Szövetség) 2016. december 1-jével

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv Felhasználói Kézikönyv Az eforte 5.0 e-időpont Modul használatához 1 T a r talomjegyzék 1. BEVEZETÉS... 3 1.1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK A KÉZIKÖNYVRŐL... 3 1.2. SZÜKSÉGES TECHNIKAI KÖRNYEZET A RENDSZER HASZNÁLATÁHOZ...

Részletesebben

------------------- --------------------

------------------- -------------------- A Járók Társasága bemutatja a KiallitasAjanlo.hu szolgáltatását helyszíneknek Ügyfélkapu Portál Kortársak egymás közt Programajánló Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy a sajtónak küldött bejelentések,

Részletesebben

EU Login kézikönyv (rövidített változat)

EU Login kézikönyv (rövidített változat) EU Login kézikönyv (rövidített változat) Az Európai Bizottság felhasználó-azonosítási rendszere (EU Login, régebbi nevén: ECAS - European Commission Authentication Service) lehetővé teszi a felhasználók

Részletesebben

Helo LX és Helo LX Plus

Helo LX és Helo LX Plus Helo LX és Helo LX Plus vásárlási / regisztrációs segédlet Ez az információs anyag megmutatja számodra a Helo vásárlásának lépéseit. FONOS, hogy a teljes folyamat alatt ne használj magyar karaktereket,

Részletesebben