Expressz Import rendszer

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Expressz Import rendszer"

Átírás

1 Expressz Import rendszer Útmutató a Címzettek részére

2 TNT Expressz Import rendszer A TNT Expressz Import rendszerével a világ 168 országából egyszerűen szervezheti dokumentumai és áruküldeményei felvételét címzett fi zet fi zetési feltételekkel. Ön - a küldemény címzettjeként - a Feladó és a küldemény adatainak megadásával indítja a folyamatot. A rendszer automatikusan ben értesíti a küldemény feladóját, aki a levélben található hivatkozásra kattintva belép a rendszerbe. A küldemény méretének és súlyának rögzítése után a Feladó ben megkapja a szükséges dokumentációkat és az útmutatót a küldemény feladásához szükséges lépésekről. A TNT rendszere még a futárt is automatikusan megrendeli! Ennyire egyszerű! Az Expressz Import rendszer működése a következő: A Címzett árajánlatot kér (opcionális) Címzett elfogadja az árajánlatot A Címzett rögzíti a kérést A Feladó ben értesítést kap A Feladó rögzíti a küldemény adatait A Feladó megkapja a küldemény dokumentációit A küldeményt kiszállítják a Címzettnek

3 1. A Címzett rögzíti a kérést Kérjük, az Ön felhasználónevével és jelszavával lépjen be a rendszerbe, majd kattintson a Megrendelés rögzítése gombra. Adja meg a küldemény és a feladó adatait, a feladó nevével és címével együtt. Célszerű helyettesítő kontaktszemélyt is megadni arra az esetre, ha a kontaktszemély nem elérhető. Az Ön által megadott adatok mentésre kerülnek, így egyszerűen lemásolhatja a korábbi megrendelések adatait a Másolás gombra kattintva a Megrendelések képernyőn.

4 2. A Címzett árajánlatot kér Mivel az Expressz Behozatali megoldásunk számos szolgáltatásunkkal elérhető - a Meghatározott időpontra történő kiszállításokkal, az Expressz valamint a Gazdaságos Expressz szolgáltatással - így a Címzett kontrollálhatja a szállítás gyorsaságát és költségét. Az árat Ön lekérdezheti még a küldemény feladása előtt. Azon Ügyfeleink, akik rendszeresen használják a szolgáltatásainkat és ismerik az árakat, időt takaríthatnak meg az árajánlat kérés kihagyásával. Amennyiben az árajánlat kérést választotta, akkor Ön a küldemény mérete és súlya alapján ben értesítést kap az elérhető szolgáltatások árairól. Egyszerűen válassza ki az Önnek legmegfelelőbb szolgáltatást. Miután kiválasztotta, a rendszer elküldi az öszszes szükséges dokumentációt a Feladónak. Ha nem szeretne árajánlatot kérni, egyszerűen válassza ki az Önnek megfelelő szolgáltatást a megrendelés rögzítésekor. Ebben az esetben a rendszer azonnal elküldi a dokumentációkat a Feladónak, amint megadta a küldemény hiányzó adatait. (Ha az Ön által választott szolgáltatás nem elérhető a Feladó által megadott küldemény méretekre, akkor Ön ben értesítést kap a lehetséges szolgáltatásokról).

5 3. A Feladó ben értesítést kap x10 item Miután megnyomta az Elküld gombot az Áttekintés képernyőn, a rendszer ben értesíti a Feladót, és kéri, hogy az ben lévő hivatkozásra kattintva adja meg a küldemény további adatait. A Feladónak nincs szüksége jelszóra, PIN kódra, vagy ügyfélszámra. A rendszer segítségével kiválaszthatja a Feladónak címzett üzenet nyelvét. Az összes üzenet az Ön által választott nyelven és angolul kerül elküldésre. Kérjük vegye fi gyelembe, hogy az Ön által megadott Üzenet a Feladónak szöveg nem kerül lefordításra az Ön által választott nyelvre. Receiver Sender

6 4. A Feladó rögzíti a küldemény adatait x10 Amint a Feladó az értesítőben található hivatkozásra kattint, látja az Ön által rögzített megrendelést és a küldemény adatait. A rendelés elfogadásához egyszerűen, csak meg kell adnia a küldemény méretét és súlyát. A Feladó vissza is utasíthatja a megrendelést például abban az esetben, ha az Ön által rendelt termék nincs raktáron. Ön azonnal ben értesítést kap, ha a Feladó visszautasította a megrendelését. 5. A Címzett jóváhagyja az árat x10 item Amennyiben korábban az árajánlat kérést választotta, akkor a küldemény mérete és súlya alapján ben értesítést kap az árról. Ha az Ön által választott szolgáltatás nem elérhető a Feladó által megadott küldemény méretekre, akkor Ön szintén ben kap értesítést a lehetséges szolgáltatásokról.

7 6. A Feladó megkapja a küldemény dokumentációit Ha a megrendelés elkészült - miután kiválasztotta a szolgáltatást - a Feladó ben megkapja a szükséges dokumentációkat és az útmutatót a küldemény feladásához szükséges lépésekről. Az mellékletei az alábbiak: TNT Express Fuvarozási Feltételek a fuvarlevél (4 példány) kereskedelmi számla (ha elérhető) Kérjük, a Feladó olvassa el a TNT Express Fuvarozási Feltételek -et! Ezután nyomtassa ki a fuvarlevelet és a kereskedelmi számlát (amennyiben szükséges) és csatolja a küldeményhez! Kérjük, a Feladó hagyja nyitva a csomagot, hogy futárunk megvizsgálhassa!

8 7. A TNT felveszi és kiszállítja a küldeményt Amint a dokumentációk elkészültek, a rendszer automatikusan megrendeli a futárt. A Megrendelések képernyőn minden visszaigazolt küldemény fuvarlevélszámát megtalálja. Amennyiben ezt a fuvarlevélszámot a weboldalon található Nyomonkövetés funkcióban megadja, ellenőrizheti a küldemények állapotát.

9 Gyakori kérdések Általános kérdések Hogyan regisztrálhatok az Expressz Import rendszerbe? Ha már van meglévő mytnt regisztrációja, egyszerűen jelentkezzen be vele a weboldalon. Ha még nincs mytnt regisztrációja, a oldalon regisztrálhat a szükséges adatok megadásával, vagy kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a es telefonszámon! Elfelejtettem a jelszavam és nem tudok bejelentkezni. Mit tegyek? A bejelentkező képernyőn kattintson az Elfelejtette jelszavát? hivatkozásra. A megadott lépéseket követve új jelszót adhat magának.

10 Rendelések rögzítése Milyen információkra van szükségem egy rendelés rögzítéséhez? A Feladó cég címére és a kontaktszemély nevére és címére. Célszerű helyettesítő kontaktszemélyt is megadni arra az esetre, ha a kontaktszemély nem elérhető. Hogyan rögzíthetek új megrendelést? Válassza a Megrendelés rögzítése gombot bejelentkezés után a program fő képernyőjén, és kövesse az utasításokat. Pontosan mely országokból szervezhetek árufelvételt? Az Expressz Import megoldásunkkal világszerte 168 országból szervezhet küldeményfelvételt. Az országok áttekintéséhez válassza a Szolgáltatások menüpontot a weboldalunkon. Kérjük, a listát rendszeresen ellenőrizze, mert a szolgáltatásunk folyamatosan egyre több országból elérhető. A Feladó más nyelven beszél mint én. Mit tegyek? A rendszer számos nyelven elérhető, többek között angol, francia, német, olasz, spanyol és kínai nyelven. Egyszerűen válassza ki a Feladó által előnyben részesített nyelvet a legördülő menüből a Feladó adatai részen az Áttekintés képernyőn. Az az Ön által választott nyelven lesz elküldve a Feladónak. Amennyiben a Feladó olyan nyelven beszél, amely nem elérhető a rendszerben, a megrendelés rögzítéséhez kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkkal a es telefonszámon! Kérhetek árajánlatot mielőtt elküldeném a megrendelést? Igen. Egyszerűen válassza az Igen gombot, amikor a program felajánlja az árajánlat kérést a szolgáltatások kiválasztásakor, a megrendelés rögzítése közben. A Feladó ben értesítést kap az ár lekérdezéséről. Amint a Feladó megadta a küldemény méretét és súlyát, Ön ben értesítést kap az árról. A megrendelés csak akkor kerül elküldésre, ha Ön kiválasztja az ár alapján Önnek megfelelő szolgáltatást. Honnan tudom, hogy a Címzett elfogadta a megrendelést? Kétféleképpen is értesülhet arról, hogy a Feladó válaszolt. ben értesítést kap. Ezt a lehetőséget beállíthatja az Expressz Import rendszer Beállítások menüpontjában. Továbbá a Megrendelések képernyőn is ellenőrizheti a megrendelések állapotát.

11 Mi történik, ha nem kapok választ a Feladótól? Több oka is lehet, ha a Feladó nem válaszol: A Feladó még nem nyitotta meg az értesítőt. 8 óra elteltével a Feladó egy emlékeztető t kap. A megrendelés 24 óra múlva lejár. Ha a megrendelés lejárt, erről Ön értesítést kap, és új megrendelést kell rögzítenie. A Feladó cég még nincs nyitva. Ellenőrizheti a helyi időt a feladó rendeltetési helyén a Feladó helyi idő oszlopban a Rendelések képernyőn. A Feladó házon kívül tartózkodik. Például az Ön kontaktszemélyének szabadnapja van. Hogy elkerülje ezeket a helyzeteket, célszerű helyettesítő kontaktszemélyt is megadni. A Címzett címe hibás. Kérjük, ellenőrizze a címet a Megrendelések képernyőn a Megrendelés megtekintése gombra kattintva. Az Expressz Import rendszer nem küld értesítést Önnek a sikertelen kézbesítésről, ha a Feladó címe hibás. A cím módosításához kérjük, válassza a Másolás gombot javítsa ki az címet és küldje újra az értesítést! Ha a Feladó továbbra sem válaszol az értesítésre, célszerű közvetlenül kapcsolatba lépni vele. Mi történik, ha módosítani szeretném a megrendelést? Új megrendelést kell rögzítenie, amennyiben módosítani szeretné a megrendelését. A Megrendelések képernyőn kérjük, kattintson a Megrendelés visszavonása gombra. Itt meg kell adnia a visszavonás okát. Majd a Megrendelések képernyőn a Másolás gombra kattintva megadhatja a módosított adatokat. Ha visszavon egy megrendelést a rendszer értesíti a Feladót a visszavonásról és a visszavonás okáról. Az értesítés tájékoztatja továbbá, hogy elképzelhető, hogy Ön új megrendelést ad le a korábbi helyett. Visszavonhatok egy megrendelést? Igen. Legkésőbb egy órával az árufelvétel előtt visszavonhatja a megrendelést. Ezután a megrendelés online visszavonására nincs lehetőség. Ilyen esetekben kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a es telefonszámon! A megrendelés visszavonásához: Kérjük, válassza ki az adott megrendelést a Megrendelések képernyőn Kérjük, adja meg a visszavonás okát. A Feladó a visszavonásról értesítést kap. Módosíthatja a Feladó az általam választott szolgáltatást? Nem. Csak Ön, mint a küldemény címzettje választhat szolgáltatást. Nyomonkövethetem a megrendelésem? Igen. Kérjük, keresse meg a küldemény fuvarlevélszámát a Megrendelések képernyőn, majd adja meg ezt a fuvarlevélszámot a weboldalon található nyomonkövetés funkcióban.

12 Biztonság Biztonságban vannak a TNT-nél az adataim? Igen. Az Expressz Import rendszer biztonságos és az Ön jelszava titkos. További biztonsági intézkedésként a rendszer 15 perc után kilépteti az inaktív felhasználókat a jogosulatlan felhasználás elkerülése érdekében. További információkért kérjük, olvassa el a TNT Express Fuvarozási Feltételek -et és a Felelősségi Nyilatkozatunkat Meg kell adnom a Feladónak a TNT hozzáférésemet? Nem. A Feladónak csak az értesítésben lévő hivatkozásra van szüksége a küldemény feladásához. Az Ön ügyfélszámát és az adatait csak Ön használhatja. Szüksége van további segítségre? Kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a es telefonszámon illetve látogassa meg weboldalunkat a címen, és töltse le útmutatónkat a Feladó részére is.

Konvertálja megrendeléseit (PO) számlává. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Konvertálja megrendeléseit (PO) számlává. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Konvertálja megrendeléseit (PO) számlává Ennek a videónak a célja annak bemutatása, hogy a PO átalakítási módszer használatával mennyire egyszerű a számlák és jóváírási értesítések feltöltése a Tungsten

Részletesebben

melyet a következő linken tehet meg. https://my.tnt.com/mytnt/registration/register.do?resplang=hu&respcountry=hu

melyet a következő linken tehet meg. https://my.tnt.com/mytnt/registration/register.do?resplang=hu&respcountry=hu Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbi rövid útmutató tató reményeink szerint segítséget fog nyújtani Önnek, hogy megtegye első lépéseit a megújult webes alapú, elektronikus fuvarlevél kitöltő alkalmazásunk használatában.

Részletesebben

Segédlet utalvány rendeléséhez

Segédlet utalvány rendeléséhez Gyors áttekintés oldal oldal I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek/ Kártyát rendelek/rendelek menüpontra. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

Segédlet kártya rendeléséhez

Segédlet kártya rendeléséhez Gyors áttekintés oldal oldal I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek/ Kártyát rendelek/rendelek menüpontra. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. BUDAPESTI NÉMET ISKOLA WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Nyelv Választás... 3 Regisztráció... 4 Bejelentkezés...

Részletesebben

KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1

KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1 KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1 1. Belépés az Online Megrendelői Felületre 1. 1. Lépjen fel a www.erzsebetutalvany.hu weboldalra. 2. A kezdőoldalon válassza az Online megrendelő menüpontot. 3. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

1. Nyissa meg a honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés

1. Nyissa meg a   honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek gombra. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavamat?

Részletesebben

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM,

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM, Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM, NEM NAPKÖZIS GYERMEKEK MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. TESTNEVELÉSI EGYETEM GYAKORLÓ SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés 1 TARTALOMJEGYZÉK Rendelés feldolgozása lehetőségek Rendelés keresőből Termékválasztó Gyors rendelés Rendelés kedvencek közül Rendelés

Részletesebben

ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ

ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ A Magyar Telekom által kínált Music díjcsomagok és Music opció hozzáférést biztosítanak a Spotify Premium zeneszolgáltatáshoz,

Részletesebben

Segédlet kártya feltöltéséhez

Segédlet kártya feltöltéséhez Gyors áttekintés oldal oldal I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek/ Kártyát rendelek/rendelek menüpontra. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

Szállítói útmutató: Felhasználói profil frissítése a MOL ebidding (elektronikus ajánlatkérési) rendszerben

Szállítói útmutató: Felhasználói profil frissítése a MOL ebidding (elektronikus ajánlatkérési) rendszerben Szállítói útmutató: Felhasználói profil frissítése a MOL ebidding (elektronikus ajánlatkérési) rendszerben Bejelentkezési oldalak a felhasználói profil frissítéséhez a MOL-csoport értesítőben található

Részletesebben

epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás)

epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás) epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás) Verzió: 2.1.0 Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 2. epos - MOBIL egyenleg feltöltés... 4 2.1. Az epos MOBIL egyenleg

Részletesebben

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ Regisztrációra akkor van szükség, ha még nem volt nálunk semmilyen

Részletesebben

QB-Suli Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4.

QB-Suli Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4. Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4. Készítette: Quadro Byte Zrt. Tartalomjegyzék: 1. Bevezető...3 2. QB-SULI Help...3 3. Regisztráció...3 4. Bejelentkezés...4 4.1. Elfelejtette

Részletesebben

LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A LOGON a LafargeHolcim Csoport egységes megrendelés-kezelő rendszere, amely lehetőséget biztosít Partnereink számára a megrendelésük online rögzítéséhez, azok későbbi nyomon

Részletesebben

CitiManager: Migrációs gyors útmutató kártyabirtokosok részére

CitiManager: Migrációs gyors útmutató kártyabirtokosok részére Ez a Gyors útmutató az alábbiakban segít: 1. Regisztráció a CitiManager portálra a) Csak már meglévő online kivonatos kártyabirtokosok részére b) Csak papír alapú kivonatos kártyabirtokosok részére 2.

Részletesebben

epos - MOBIL egyenleg feltöltés Felhasználói leírás

epos - MOBIL egyenleg feltöltés Felhasználói leírás epos - MOBIL egyenleg feltöltés Felhasználói leírás Verzió: 2.0.1 Oldal: 1 / 12 Tartalomjegyzék I. Bevezetés 3 II. Az epos MOBIL egyenleg feltöltés lépései 4 III. ÁFÁ-s számla igénylés 9 IV. Ügyfélszolgálat

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv Felhasználói Kézikönyv PiacTér - virtuális áru- és szolgáltatás bemutató tér 2017. 07. 21. Tartalom 1. REGISZTRÁCIÓ... 2 2. BEJELENTKEZÉS... 8 3. TERMÉKEK MEGTEKINTÉSE... 9 4. SZOLGÁLTATÁSOK MEGTEKINTÉSE...

Részletesebben

Felhasználói útmutató Tartalom

Felhasználói útmutató Tartalom Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM 2-12. ÉVFOLYAM NAPKÖZIS GYERMEKEK MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv GINOP-5.1.2-15-2016-0001 PiacTárs Kiemelt projekt a társadalmi vállalkozások ösztönzésére a fenntartható és versenyképes szociális gazdaság érdekében Felhasználói Kézikönyv PiacTér 2017. Tartalom 1.REGISZTRÁCIÓ...

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk 1 TARTALOMJEGYZÉK Fiók információ Logó feltöltése vásárlói ajánlatokhoz Számlák keresése/megtekintése Társfelhasználók létrehozása Társfelhasználók

Részletesebben

Licon Online Szerviz. Regisztráció menete. Kedves Partnerünk!

Licon Online Szerviz. Regisztráció menete. Kedves Partnerünk! Licon Online Szerviz Kedves Partnerünk! A most bevezetésre került Online Szerviz szolgáltatásunkkal is szeretnénk egy olyan élenjáró szolgáltatást nyújtani, amivel hozzájárulhatunk az Ön munkájának hatékonyságához.

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Árajánlatkészítés

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Árajánlatkészítés VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Árajánlatkészítés 1 TARTALOMJEGYZÉK VELUX árajánlat készítése Vásárlói ajánlat készítése meglévő ajánlatból Vásárlói ajánlat készítése a Termékválasztó

Részletesebben

Fundamenta ebanking. Felhasználói útmutató

Fundamenta ebanking. Felhasználói útmutató Fundamenta ebanking Felhasználói útmutató 1. Fundamenta ebanking regisztráció (első belépés) Rendszerünkbe való első belépéskor a bejelentkező felületen kattintson az alsó sorban középen található Regisztráció-első

Részletesebben

Használati útmutató a NÚSZ Zrt. e-ügyfélszolgálat portál kezeléséhez

Használati útmutató a NÚSZ Zrt. e-ügyfélszolgálat portál kezeléséhez Használati útmutató a NÚSZ Zrt. e-ügyfélszolgálat portál kezeléséhez A NÚSZ Zrt., mint Szolgáltató az ematrica.nemzetiutdij.hu címen e-ügyfélszolgálati portált működtet. A portál szolgáltatásait a Felhasználó

Részletesebben

1. Regisztráció. Kedves Jelentkező!

1. Regisztráció. Kedves Jelentkező! Kedves Jelentkező! Üdvözöljük az EFOP-1.2.6-VEKOP-17-2017-00001 azonosítószámú Családbarát ország megnevezésű kiemelt projekt Képzési Rendszerében. Az alábbi felhasználói segédletet azért készítettük,

Részletesebben

Elektronikus ügyintézés súgó. Az Elektronikus ügyintézés kezdeményezésének lépései:

Elektronikus ügyintézés súgó. Az Elektronikus ügyintézés kezdeményezésének lépései: Elektronikus ügyintézés súgó Az Elektronikus ügyintézés kezdeményezésének lépései: 1. Elektronikus ügyintézés kezdeményezése: 1.1 Elektronikus ügyintézés menüpont-, azon belül az Elektronikus ügyintézés

Részletesebben

e-vámügyintézés posta.hu alkalmazás használata

e-vámügyintézés posta.hu alkalmazás használata e-vámügyintézés posta.hu alkalmazás használata Tartalomjegyzék Tartalom A e-vámügyintézés megnyitása és a csomagazonosítás 1 A küldemény feladója 2 A küldemény címadatai 3 A küldemény adatai 4 Mellékletek

Részletesebben

Egész életen át tartó tanulás program Az Egész életen át tartó tanulás program koordinációja. ECAS Kézikönyv

Egész életen át tartó tanulás program Az Egész életen át tartó tanulás program koordinációja. ECAS Kézikönyv EURÓPAI BIZOTTSÁG Oktatási és Kulturális Főigazgatóság Egész életen át tartó tanulás program Az Egész életen át tartó tanulás program koordinációja ECAS Kézikönyv Az Európai Bizottság Felhasználó-azonosítási

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

EU LOGIN KÉZIKÖNYV. Tartalom

EU LOGIN KÉZIKÖNYV. Tartalom EU LOGIN KÉZIKÖNYV Az EU Login az Európai Bizottság megújult felhasználó-azonosítási rendszere, amely a korábbi ECAS rendszert váltja fel. Az EU Login lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen

Részletesebben

Útmutató parkolás indításához és leállításához

Útmutató parkolás indításához és leállításához Útmutató parkolás indításához és leállításához Parkolást ezután is az eddig megszokott felületeken lehet indítani: 1. hangautomata hívásával: +36-1-9999-798-as telefonszámon, követve az automata utasításait,

Részletesebben

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEK BUDAPEST INTERNATIONAL SCHOOL HUNGARY MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEK BUDAPEST INTERNATIONAL SCHOOL HUNGARY MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEK BUDAPEST INTERNATIONAL SCHOOL HUNGARY MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció... 3 Bejelentkezés... 4 Ebéd rendelése...

Részletesebben

Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez

Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez 1 Az Üzleti e-pack kedvezmény együttes igénybevételi feltételei: elektronikus számlaküldés igénylése (Távszámla, Telemátrix e-számla) számla

Részletesebben

Regisztráció. Kattintson a Regisztráció fülre

Regisztráció. Kattintson a Regisztráció fülre Regisztráció 1. lépés: Regisztráció Kattintson a Regisztráció fülre 2. lépés: Regisztráció Adja meg nevét (lehet keresztnév is, de teljes név is) és e-mail címét (működő címre van szükség) Klikkeljen abba

Részletesebben

ECAS KÉZIKÖNYV. Tartalom

ECAS KÉZIKÖNYV. Tartalom ECAS KÉZIKÖNYV Az Európai Bizottság felhasználó-azonosítási rendszere (ECAS - European Commission Authentication Service) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen jelszó megadásával férhessenek

Részletesebben

TESZTELÉSI SEGÉDLET. regisztráció I első naplóváz elkészítése I első napló kitöltése I applikáció letöltése I naplózás applikációval

TESZTELÉSI SEGÉDLET. regisztráció I első naplóváz elkészítése I első napló kitöltése I applikáció letöltése I naplózás applikációval AZ ELSŐ ONLINE HACCP NAPLÓZÁSI RENDSZER TESZTELÉSI SEGÉDLET regisztráció I első naplóváz elkészítése I első napló kitöltése I applikáció letöltése I naplózás applikációval Regisztráció Regisztrációs folyamat

Részletesebben

Regisztráció (kb. 10 perc)

Regisztráció (kb. 10 perc) EURÓPAI BIZOTTSÁG Oktatási és Kulturális Főigazgatóság Egész életen át tartó tanulás program Az Egész életen át tartó tanulás program koordinációja ECAS Kézikönyv Az Európai Bizottság Felhasználó-azonosítási

Részletesebben

EGYÜTT AZ EGÉSZSÉGÉRT! A NETFIT FEJLESZTÉSI IRÁNYAINAK BEMUTATÁSA AZ ADAPTÁLT NETFIT -HEZ TOVÁBBFEJLESZTETT INFORMATIKAI RENDSZER BEMUTATÁSA

EGYÜTT AZ EGÉSZSÉGÉRT! A NETFIT FEJLESZTÉSI IRÁNYAINAK BEMUTATÁSA AZ ADAPTÁLT NETFIT -HEZ TOVÁBBFEJLESZTETT INFORMATIKAI RENDSZER BEMUTATÁSA EGYÜTT AZ EGÉSZSÉGÉRT! A NETFIT FEJLESZTÉSI IRÁNYAINAK BEMUTATÁSA AZ ADAPTÁLT NETFIT -HEZ TOVÁBBFEJLESZTETT INFORMATIKAI RENDSZER BEMUTATÁSA Célok és szempontok Fenntarthatóság/Jogi környezet/valós igény

Részletesebben

Regisztrációs útmutató a Közokos- a BME Közoktatási Vezető Képzésének Online Oktatási Rendszeréhez 2014. Őszi beíratkozott hallgatók részére

Regisztrációs útmutató a Közokos- a BME Közoktatási Vezető Képzésének Online Oktatási Rendszeréhez 2014. Őszi beíratkozott hallgatók részére Regisztrációs útmutató a Közokos- a BME Közoktatási Vezető Képzésének Online Oktatási Rendszeréhez 2014. Őszi beíratkozott hallgatók részére FONTOS: A dokumentáció a 2014. Őszi Czimmer I. László gyors

Részletesebben

ÚTMUTATÓ. az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez

ÚTMUTATÓ. az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez ÚTMUTATÓ az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez Amennyiben Ön már rendelkezik az Akadémiai Adattárba szóló regisztrációval, a pályázat benyújtásához

Részletesebben

Eszköz Regisztráció... 2. Adatmódosítás kérése... 4 Szállítási címek kezelése... 4 Új szállítási cím létrehozása... 5

Eszköz Regisztráció... 2. Adatmódosítás kérése... 4 Szállítási címek kezelése... 4 Új szállítási cím létrehozása... 5 SIKARENDELES.HU Használati útmutató Tartalom Eszköz Regisztráció... 2 megnevezése: Adatmódosítás kérése... 4 Szállítási címek kezelése... 4 Új szállítási cím létrehozása... 5 Beszerzés dátuma: Új kapcsolattartó

Részletesebben

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás kereskedői regisztráció segédlete

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás kereskedői regisztráció segédlete Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás kereskedői regisztráció segédlete 1. Pályázati útmutató megtekintése és a szükséges regisztráció elkészítése a pályázati útmutató által említett

Részletesebben

INTRASHIP FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

INTRASHIP FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV INTRASHIP FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV TARTALOMJEGYZÉK I. BELÉPÉS ÉS ELŐZETES TEENDŐK... 2 II. KÜLDEMÉNY LÉTREHOZÁSA... 4 1. CÍMEK... 4 2. CSOMAG... 5 3. SZOLGÁLTATÁS... 8 4. DOKUMENTUMOK (KIZÁRÓLAG VÁMÁRU ESETÉN)...

Részletesebben

BEMUTATKOZIK A TNT. Globális csapatunk szakértői készen állnak a szállításra

BEMUTATKOZIK A TNT. Globális csapatunk szakértői készen állnak a szállításra BEMUTATKOZIK A TNT Globális csapatunk szakértői készen állnak a szállításra 2 ÜDVÖZÖLJÜK! TNT THE PEOLPLE NETWORK ÜDVÖZÖLJÜK! ÜDVÖZLI ÖNT A TNT! Globális szakértőink azért dolgoznak, hogy teljesíthessék

Részletesebben

Alkatrész Webáruház használati útmutató

Alkatrész Webáruház használati útmutató Alkatrész Webáruház használati útmutató (www.alkatreszlink.hu) 1 Autócentrum Szabó Kft. Tisztelt Ügyfelünk! Cégünk, az Autócentrum Szabó Kft., alkatrész webáruházában 8 márka (Ford, Fiat, Fiat Professional,

Részletesebben

Az Egységes Pályázati Keretrendszer használata (akadémiai könyv- és folyóiratkiadási támogatás elnyerésére a 2014.

Az Egységes Pályázati Keretrendszer használata (akadémiai könyv- és folyóiratkiadási támogatás elnyerésére a 2014. 2. Az Egységes Pályázati Keretrendszer használata (akadémiai könyv- és folyóiratkiadási támogatás elnyerésére a 2014. évre vonatkozóan) Bejelentkezés az EPK rendszerébe: 1) Az Akadémiai Adattárban rögzített

Részletesebben

Számla- vagy sztornószámla kiállítás. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Számla- vagy sztornószámla kiállítás. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Számla- vagy sztornószámla kiállítás Üdvözlet! Ennek a videónak a célja, hogy bemutassa, milyen egyszerű a számlák és jóváírások feltöltése a Tungsten Network portálon keresztül. Az indításhoz kattintson

Részletesebben

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket!

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! Megrendelés menete 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! 2. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba! ( Kosárba kifejezésre kattintva.) 3. Amennyiben szeretne további terméket kosárba

Részletesebben

Parlagfű Bejelentő Rendszer

Parlagfű Bejelentő Rendszer Parlagfű Bejelentő Rendszer felhasználói útmutató A rendszer elérése: Elérési cím: www.govcenter.hu/pbr Felhasználói funkciók: 1. Regisztráció Új felhasználói fiókot az oldalsó menüben a [Regisztráció]-ra

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 1 Tartalom Felhasználói kézikönyv... 1 MyDmc... 3 Új felhasználó létrehozása... 3 Regisztráció adatok megadásával... 3 Regisztráció Google fiókkal... 4 Regisztráció Facebook fiókkal...

Részletesebben

1. Mire használható a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)?

1. Mire használható a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)? 1. Mire használható a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)? A ViCA egy Android/iOS okostelefonon/táblagépen futó innovatív jelszógeneráló alkalmazás. A ViCA-val bejelentkezését tudja jóváhagyni/elutasítani,

Részletesebben

Új Nemzedék Központ. EFOP pályázatok online beszámoló felülete. Felhasználói útmutató

Új Nemzedék Központ. EFOP pályázatok online beszámoló felülete. Felhasználói útmutató Új Nemzedék Központ EFOP pályázatok online beszámoló felülete Felhasználói útmutató Tartalom 1. Bejelentkezés... 2 1.1. Első bejelentkezés... 2 1.2. Elfelejtett jelszó... 3 2. Saját adatok... 4 3. Dokumentumok...

Részletesebben

TRANSPOREON-Web fuvarosok részére. Date : 2014-12-03 Version: 1.0 Customer Services East

TRANSPOREON-Web fuvarosok részére. Date : 2014-12-03 Version: 1.0 Customer Services East TRANSPOREON-Web fuvarosok részére Date : 2014-12-03 Version: 1.0 Customer Services East Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 1. Bejelentkezés... 3 2. No-touch order fuvartípus... 4 3. Best Carrier fuvartípus...

Részletesebben

Elektronikus szolgáltatás súgó. Az Elektronikus szolgáltatás igénybevételének lépései:

Elektronikus szolgáltatás súgó. Az Elektronikus szolgáltatás igénybevételének lépései: I Elektronikus szolgáltatás súgó Az Elektronikus szolgáltatás igénybevételének lépései: 1. Elektronikus szolgáltatások igénybevételének kezdeményezése: 1.1 Elektronikus ügyintézés menüpont-, azon belül

Részletesebben

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület Felhasználói Kézikönyv Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület 1. Bejelentkezés A szuloifelulet.kello.hu címen lehet bejelentkezni a rendszerbe. A rendszer kétféle bejelentkezést tesz lehetővé:

Részletesebben

Kézikönyv online bérletvásárláshoz

Kézikönyv online bérletvásárláshoz 1 Kézikönyv online bérletvásárláshoz REGISZTRÁCIÓ A regisztrációhoz létre kell hoznia egy felhasználói profilt. 1. A kezdőlapon kattintson a Regisztráció gombra. 2. Kérjük, írja be az összes kért adatot.

Részletesebben

QualcoMAE jártassági vizsgálatok. Segédlet az Elektronikus ügyintézés használatához

QualcoMAE jártassági vizsgálatok. Segédlet az Elektronikus ügyintézés használatához QualcoMAE jártassági vizsgálatok Segédlet az Elektronikus ügyintézés használatához Első lépések... 2 A jelentkezési lap kitöltése... 6 A minták megérkeztének visszaigazolása... 10 Eredmények rögzítése...

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv DPD Elektronikus regisztráció. Revision Szentesi János Szentesi János

Felhasználói kézikönyv DPD Elektronikus regisztráció. Revision Szentesi János Szentesi János Felhasználói kézikönyv DPD Elektronikus regisztráció Revision 2010.04.14 Szentesi János 2010.07.09 Szentesi János Tartalomjegyzék FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV... 1 DPD ELEKTRONIKUS REGISZTRÁCIÓ... 1 TISZTELT

Részletesebben

DHL EXPRESS MYBILL FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ

DHL EXPRESS MYBILL FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ DHL EXPRESS MYBILL FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ Oldalszám 1 / 11 Tartalom 1 A MyBill bemutatása 2 Regisztráció a MyBill-be 3 Bejelentkezés a MyBill-be 4 A MyBill használata a) Számlák - Áttekintés a kiállított

Részletesebben

Tartalom. Bejelentkezés...2 Feltöltés...3 Dokumentumok...4 Jelszómódosítás...7 Jelszókérés...7 Kijelentkezés...8

Tartalom. Bejelentkezés...2 Feltöltés...3 Dokumentumok...4 Jelszómódosítás...7 Jelszókérés...7 Kijelentkezés...8 Tartalom Bejelentkezés...2 Feltöltés...3 Dokumentumok...4 Jelszómódosítás...7 Jelszókérés...7 Kijelentkezés...8 Bö ngé szö s Pérkapu haszna lata Bejelentkezés Jelentkezzen be az Ügyfélkapura felhasználói

Részletesebben

Selfcare fiók létrehozása és használata 1. érkezett lépései alapján létre kell hozni a fiókot.

Selfcare fiók létrehozása és használata 1. érkezett  lépései alapján létre kell hozni a fiókot. 1. noreplay.hu@myacn.eu-tól érkezett e-mail lépései alapján létre kell hozni a fiókot. ACN fiókszám : 39005249 Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük, hogy az ACN-t választotta preferált telekommunikációs szolgáltatójának!

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV AZ ASSISTRAVEL.HU WEBOLDAL HASZNÁLATÁHOZ Készült 2012. november 19-én, a részére TARTALOMJEGYZÉK 1. Belépés a weboldalra... 2 2. Elfelejtett jelszó... 3 3. Saját szerződések böngészése,

Részletesebben

FITNESS SYSTEM Telepítési útmutató

FITNESS SYSTEM Telepítési útmutató FITNESS SYSTEM Telepítési útmutató web: www.szakk.hu e-mail: info@szakk.hu Tartalomjegyzék: Első lépések:... 3 Licenc megállapodás... 3 Telepítési kulcs... 4 Felhasználói adatok... 5 Telepítő csomagok

Részletesebben

PAS számlázó szoftver Használati útmutató

PAS számlázó szoftver Használati útmutató PAS számlázó szoftver Használati útmutató 1 Bevezetés 1.1.1 A PAS számlázó szoftver (a továbbiakban számlázó ) a magyar jogszabályoknak megfelelő számla kibocsátására alkalmas, interneten keresztül használható

Részletesebben

Fontos tudnivalók az Önkiszolgáló Ügyfélportálról Tartalom

Fontos tudnivalók az Önkiszolgáló Ügyfélportálról Tartalom Fontos tudnivalók az Önkiszolgáló Ügyfélportálról Tartalom 1. fejezet: Regisztráció és bejelentkezés az Önkiszolgáló Portálra 2 2. fejezet: Általános információ 4 3. fejezet: Termékregisztráció 5 4. fejezet:

Részletesebben

NSR TAO rendszer használatához kiadott tanúsítvány megújításának lépései

NSR TAO rendszer használatához kiadott tanúsítvány megújításának lépései NSR TAO rendszer használatához kiadott tanúsítvány megújításának lépései Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 operációs rendszeren 1(7) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3.

Részletesebben

Ellenőrző keretprogram (eesztconnect.exe)

Ellenőrző keretprogram (eesztconnect.exe) (eesztconnect.exe) A csatlakozás műszaki megvalósításának ellenőrzése az EESZT működtetője által rendelkezésre bocsájtott ellenőrző keretprogram (eesztconnect.exe) futtatásával, az alkalmazás sikeres futtatását

Részletesebben

ÚTMUTATÓ ÉVI KIHÍVÁS NAPJA NEVEZÉSEK KITÖLTÉSÉHEZ ONLINE NEVEZÉS

ÚTMUTATÓ ÉVI KIHÍVÁS NAPJA NEVEZÉSEK KITÖLTÉSÉHEZ ONLINE NEVEZÉS ÚTMUTATÓ 2016. ÉVI KIHÍVÁS NAPJA NEVEZÉSEK KITÖLTÉSÉHEZ 1. REGISZTRÁCIÓ A HONLAPRA: ONLINE NEVEZÉS A Kihívás Napja eseményre történő nevezési lap kitöltéséhez először regisztrálnia kell a honlapra. http://www.kihivasnapja.hu/regisztracio

Részletesebben

BEMUTATKOZIK A TNT. Globális csapatunk szakértői készen állnak a szállításra

BEMUTATKOZIK A TNT. Globális csapatunk szakértői készen állnak a szállításra BEMUTATKOZIK A TNT Globális csapatunk szakértői készen állnak a szállításra 2 ÜDVÖZÖLJÜK! TNT THE PEOLPLE NETWORK ÜDVÖZÖLJÜK! ÜDVÖZLI ÖNT A TNT! Globális szakértőink azért dolgoznak, hogy teljesíthessék

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN Jelszó igénylés E-mail cím változtatás Jelentkezési lap nyomtatás Kosár küldése e-mailben Kosár ajánlása linkkel (FLP360 weboldalra való beillesztés) Meghívó küldése NDP és

Részletesebben

Első belépés az Office 365 rendszerbe

Első belépés az Office 365 rendszerbe Első belépés az Office 365 rendszerbe Az Office 365 rendszerbe való első belépéshez szükséges hozzáférési adatokat a rendszergazdától emailben, telefonon, vagy papír alapon kapja meg. Ilyen formátumú adatok

Részletesebben

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat KÉZIKÖNYV Online ügyfélszolgálat Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Budai Egészségközpontban immár online ügyfélszolgálaton keresztül is módja van egészségügyi ellátással

Részletesebben

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1Regisztráció... 2 1.1Regisztráció megerősítése... 3 2Bejelentkezés... 4 3Elfelejtett jelszó... 4 4A Partner Portál felépítése...

Részletesebben

Hozzon létre, illetve kövesse nyomon hibajegyeit. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Hozzon létre, illetve kövesse nyomon hibajegyeit. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Hozzon létre, illetve kövesse nyomon hibajegyeit Üdvözli a Tungsten Network. A videóval útmutatót szeretnénk nyújtani a következőkhöz: támogatási jegy létrehozása, korábban létrehozott támogatási jegyek

Részletesebben

Internet bank felhasználói leírás v1.1

Internet bank felhasználói leírás v1.1 Internet bank felhasználói leírás v1.1 Miután az Internet Bank használatára leadta igénylését, 5 munkanapon belül E- mailben megkapja a Csoport, illetve a Felhasználó nevét, SMS-ben pedig az első belépéshez

Részletesebben

ŠKODA CONNECT REGISZTRÁCIÓ & AKTIVÁLÁS

ŠKODA CONNECT REGISZTRÁCIÓ & AKTIVÁLÁS ŠKODA CONNECT REGISZTRÁCIÓ & AKTIVÁLÁS Connect Portál A ŠKODA Connect online szolgáltatások használata a felhasználó és gépjárműve előzetes regisztrációját igényli a Connect Portálon, valamint az online

Részletesebben

A folyamat nagy vonalakban

A folyamat nagy vonalakban A folyamat nagy vonalakban Berendezés tulajdonosa regisztrál a rendszerben és rögzíti a hűtőköröket Tulajdonos megbíz egy céget a berendezés jegyzőkönyveinek vezetésével Megbízott cég elfogadja a megbízást,és

Részletesebben

AZ EKB E-PÁLYÁZATI RENDSZERE PÁLYÁZATI ANYAG BENYÚJTÁSA KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSBAN ( RFX )

AZ EKB E-PÁLYÁZATI RENDSZERE PÁLYÁZATI ANYAG BENYÚJTÁSA KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSBAN ( RFX ) Pénzügyi Főig. ECB-UNRESTRICTED 2016. november 8. AZ EKB E-PÁLYÁZATI RENDSZERE PÁLYÁZATI ANYAG BENYÚJTÁSA KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSBAN ( RFX ) A pályázati anyagnak (pl. [átdolgozott] pályázat/ajánlat, részvételi

Részletesebben

EKAER MODUL KEZELÉSI LEÍRÁSA

EKAER MODUL KEZELÉSI LEÍRÁSA EKAER MODUL KEZELÉSI LEÍRÁSA I. BEVEZETÉS Az EKAER-bejelentő modul a Számlázás-házipénztár illetve a Készletnyilvántartás programokhoz megvásárolható programmodul. A modul segítségével a szállítólevélből,

Részletesebben

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL MEGRENDELÉS Webáruházunk az interneten keresztül érhető el, de készleten lévő termékeink, ill, temékmintáink a 1132 Budapest, Visegrádi u. 60. 1/5 címen megtekinthetők. Megrendelését az áruház online felületén,

Részletesebben

SEGÉDLET A PÁLYÁZATOK RÖGZÍTÉSÉHEZ A SEMMELWEIS EGYETEM PÁLYÁZATI NYILVÁNTARTÓ RENDSZERÉBEN

SEGÉDLET A PÁLYÁZATOK RÖGZÍTÉSÉHEZ A SEMMELWEIS EGYETEM PÁLYÁZATI NYILVÁNTARTÓ RENDSZERÉBEN SEGÉDLET A PÁLYÁZATOK RÖGZÍTÉSÉHEZ A SEMMELWEIS EGYETEM PÁLYÁZATI NYILVÁNTARTÓ RENDSZERÉBEN Minden jog fenntartva Semmelweis Egyetem - 2012 Tartalomjegyzék 1. Belépés a pályázati nyilvántartó rendszerbe...

Részletesebben

Az általános szerződési feltételek ( ASZF) megtekintéséhez és letöltéséhez kattintson ide!

Az általános szerződési feltételek ( ASZF) megtekintéséhez és letöltéséhez kattintson ide! Webáruház használata, kezelési segédlet, - hasznos vásárlási, szállítási információk, módok, díjak - Általános szerződési feltételek (ASZF) - - Az áruházban feltüntetett árak bruttó árak, tehát áfával

Részletesebben

VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés kétféle módon történhet:

VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés kétféle módon történhet: Általános tájékoztató, segítség a weboldal használatához (vásárlás, szállítás). VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés kétféle módon történhet: - a webes felületen (akár regisztráció nélkül is igénybevehető)

Részletesebben

Regisztrációs és felhasználói beállítások www.d-lab.hu

Regisztrációs és felhasználói beállítások www.d-lab.hu Determination Laboratory Consulting Kft. Adószám: 11708379-2-02 Cg.: 02-09-075186 Baranya H-7771 Palkonya Fő utca 109. www.d-lab.hu info@d-lab.hu Mobitel: +36 30 445 8932 Regisztrációs és felhasználói

Részletesebben

Windows 7. Szolgáltatás aktiválása

Windows 7. Szolgáltatás aktiválása Szolgáltatás aktiválása Windows 7 Az eduroam szolgáltatás igénybevételéhez a SZIE felhasználóknak előbb a https://joker.szie.hu oldalon aktiválniuk kell a szolgáltatást. Ezt a bejelentkezést követően a

Részletesebben

EDInet Connector telepítési segédlet

EDInet Connector telepítési segédlet EDInet Connector telepítési segédlet A cégünk által küldött e-mail-ben található linkre kattintva, a következő weboldal jelenik meg a böngészőben: Az EdinetConnectorInstall szövegre klikkelve(a képen pirossal

Részletesebben

GLS címke kezelő bővítmény GLS online-hoz

GLS címke kezelő bővítmény GLS online-hoz GLS címke kezelő bővítmény GLS online-hoz A bővítmény csak Opeancart 2.2 és 2.3 verziókhoz elérhető, csak magyar nyelven! Általános ismertető: A GLS Online a http://online.gls-hungary.com weboldalon elérhető

Részletesebben

Az új PHOENIX CONTACT webshop. Mojzes Gábor 2014. szeptember

Az új PHOENIX CONTACT webshop. Mojzes Gábor 2014. szeptember Az új PHOENIX CONTACT webshop Mojzes Gábor 2014. szeptember Belépés a Phoenix Contact webshopba www.phoenixcontact.hu Bejelentkezni az Ön által a regisztrációkor megadott e-mail címmel és a visszaigazoló

Részletesebben

epostabox Szolgáltatásismertető Adja meg a felhasználó nevét és jelszavát (2), majd kattintson a Belépés (3) gombra

epostabox Szolgáltatásismertető Adja meg a felhasználó nevét és jelszavát (2), majd kattintson a Belépés (3) gombra epostabox Szolgáltatásismertető 1. Belépés a rendszerbe Kattintson a Belépés (1) mezőre Adja meg a felhasználó nevét és jelszavát (2), majd kattintson a Belépés (3) gombra Jelszó emlékeztető: Az Elfelejtette

Részletesebben

Műszaki online hibabejelentő kézikönyv

Műszaki online hibabejelentő kézikönyv Műszaki online hibabejelentő kézikönyv Verzió 1. 2017.november. 06. 1 Tartalom 1. Bevezető... 3 2. Regisztráció... 4 3. Műszaki hibabejelentés.... 10 4. Bejelentkezés... 11 5. Bejelentkezés után... 12

Részletesebben

UTALVÁNYRENDELÉS MENETE

UTALVÁNYRENDELÉS MENETE UTALVÁNYRENDELÉS MENETE Pénz beérkezése, könyvelése A beérkezett banki befizetések minden reggel könyvelésre kerülnek a bizonylat közlemény rovatában lévő ID szám alapján. Fontos, hogy csak előző napon/napokon

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához A WEB EDInet rendszer használatához internet kapcsolat, valamint egy internet böngésző program szükséges (Mozilla Firefox, Internet Explorer).

Részletesebben

DDC online rendelési platform felhasználói kézikönyv

DDC online rendelési platform felhasználói kézikönyv DDC online rendelési platform felhasználói kézikönyv 25. Belépés DDC rendelési felületére történô bejelentkezés felhasználónév és jelszó megadásával lehetséges a príloha nyitóoldalon látható Bejelentkezés

Részletesebben

Gyakorlati útmutató az online jogi továbbképzéshez

Gyakorlati útmutató az online jogi továbbképzéshez Gyakorlati útmutató az online jogi továbbképzéshez Az e-learning keretrendszert az alábbi linken érheti el: http://mmk.webuni.hu/ Annak érdekében, hogy az oldalon szereplő összes tartalom a lehető legjobb

Részletesebben

e-papír Felhasználói Kézikönyv

e-papír Felhasználói Kézikönyv e-papír Felhasználói Kézikönyv v1.0 2017.06.29. Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató ZRt. Tartalommenedzsment csoport Tartalom 1 Bevezetés... 2 2 Bejelentkezés... 2 3 Az alapképernyő áttekintése... 4

Részletesebben

Diplomaterv Portál. Elektronikus szakdolgozat és diplomaterv nyilvántartó és archiváló rendszer. Útmutató a címtáras bejelentkezéshez v14

Diplomaterv Portál. Elektronikus szakdolgozat és diplomaterv nyilvántartó és archiváló rendszer. Útmutató a címtáras bejelentkezéshez v14 Elektronikus szakdolgozat és diplomaterv nyilvántartó és archiváló rendszer Útmutató a címtáras bejelentkezéshez v14 Dr. Tevesz Gábor 2013. november 1. 1. A Címtárról A Diplomaterv Portál (https://diplomaterv.vik.bme.hu/,

Részletesebben