Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is!"

Átírás

1 trnd Projektmenetrend Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkefe: Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

2 Segítsünk még ismertebbé tenni az Oral-B elektromos fogkeféket! A projektben szeretnénk: Üdvözlünk új projektünk résztvevői között! Nagyszerű élmény lesz együtt kipróbálni és otthon tesztelni az Oral-B elektromos fogkefét, hogy megismerjük a professzionális szájápolás élményét magyarországi trnd-partnerrel együtt kipróbálni az Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkefét. Próbáld ki! A projektünkben tesztelésre felajánlott Oral-B Professional Care 500 3D technológiával ellátott fogkefe hatékony a lepedékeltávolításban, mellyel hozzásegít minket, hogy fogaink mindig ragyogóak és egészségesek legyenek.... megosztani őszinte véleményünket az Oral-B elektromos fogkefével kapcsolatban három online felmérés keretében. Mondd el a véleményedet! 600 magyarországi trnd-partnerrel közösen lehetőséget kaptunk az Oral-B Professional Care elektromos fogkefe kipróbálására. Ezen felül Az Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkefe használatával fogaink egészségessé és tisztává válhatnak. természetesen szeretnénk családunk, barátaink és ismerőseink körében még ismertebbé tenni a terméket. Tesztelésre fel!... még ismertebbé tenni az Oral-B Professional Care 500 fogkefét a barátok és ismerősök körében, megismertetni velük a termék rendszeres használatának előnyeit, valamint termékmintát (fogkefefejet) átadni kipróbálásra. Add tovább!... minél több beszámolót és piackutatási kérdőívet összegyűjteni, és ez alapján megtudni, hogy mit gondolnak barátaink az Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkeféről. Számolj be róla!

3 Szájhigiénia betartásának fontossága. Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkefe. Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy fogaink egészsége érdekében rendkívül fontos a megfelelő szájhigiénia betartása. De vajon azt is tudjuk-e, hogy milyen veszélyekkel kell szembenéznünk a nem megfelelően végzett fogápolás esetén? Sokat hallhattunk már az elektromos fogkefék előnyeiről, s most a projekt segítségével még többet megtudhatunk arról, hogy miért lehet hasznos az Oral-B Professional Care rendszeres használata. Kellemetlen lehelet A kellemetlen lehelet orvoslásának legjobb módja a napi kétszeri fogmosásból és napi fogselymezésből álló fogápolás, melynek segítségével eltávolíthatjuk a kellemetlen szagokat okozó ételmaradékokat és baktériumokat. Fogkő, lepedék A kor előrehaladtával a legtöbb embernél felgyorsul a lepedéklerakódás folyamata, amely egy idő után fogkővé szilárdul. Ez azt jelenti, hogy az idő múlásával fokozottan oda kell figyelnünk a szájápolási higiénia betartására. Az Oral-B elektromos fogkefék előnye, hogy professzionális ápolást biztosíthatunk fogaink számára, illetve a különböző fogés szájüregi problémák is megelőzhetőek segítségükkel. A 3D Cleaning technológiával ellátott korszerű fogkefe kíméletesen és hatékonyan távolítja el a lepedéket fogainkról. Használatával akár 100%-kal több lepedéket távolíthatunk el fogainkról, mint hagyományos fogkefe használata esetén. Minden egyes fogat körbeölelve mélyrehatoló tisztítást tesz lehetővé, ugyanakkor serkenti a fogíny vérkeringését is. Kíméletes és alapos tisztítás fogaink számára. Fogínygyulladás A fogínygyulladás a fogínybetegség legkorábbi és legenyhébb megjelenési formája, amely a fogíny bepirosodásával jár. Professzionális tisztítással, és napi minimum kétszeri fogmosással azonban ez a veszély is elhárulhat. Fogszuvasodás A fogszuvasodás nagyon gyakori fogászati probléma. A felhalmozódott lepedék megbontja a fogzománcot, így a fog védelem nélkül marad, és ez lyukak kialakulásához vezet.

4 Az Oral-B elektromos fogkefe előnyei. Azt már tudjuk, hogy miért fontos a rendszeres szájápolás, most lássuk, hogy mit nyújt nekünk az Oral-B Professional Care 500 fogkefe! Tisztító üzemmód A tisztító üzemmód alkalmazásával a fogakon található lepedék gyengéden fellazítható és eltávolítható. 3D Cleaning technológia Az alapos tisztítás érdekében a fogkefe sörtéi minden egyes fogat körbeölelve mossák a fogakat, ezáltal hatékony lepedékeltávolítást tesznek lehetővé. A pulzáló mozgás gyengéden fellazítja a lepedéket, míg az oszcilláló-rotáló mozgás könnyedén félresöpri azt. Gazdaságos használat Rendszeres használat mellett egy teljes feltöltés több, mint egy hétig tartó használatot tesz lehetővé. Nyomásérzékelő Ez a funkció segít abban, hogy a fogkefét a megfelelő nyomással vezessük végig a fogainkon. Ha túl erősen nyomjuk a fogakhoz, akkor a pulzálás automatikusan leáll, a forgás sebessége csökken, a fogkefe pedig érzékeny üzemmódra vált át, mindaddig, amíg újra a megfelelő nyomást alkalmazzuk. 2 perces időzítés A megfelelő tisztításhoz 2-perc fogmosás szükséges, és ügyelnünk kell arra, hogy fogsorunk mind a 4 zónájára (bal, jobb, alsó, felső) egységesen, kb. 30 másodperc jusson. A fogkefe markolatába beépített időzítő félpercenként egy rövid hangjelzéssel figyelmeztet arra, hogy áttérhetünk a következő körnegyed tisztítására, illetve segít a fogorvosok által ajánlott 2 perces fogmosási idő betartásában is.

5 Indulócsomagod. Projektmenetrend. A projekt kezdetén minden résztvevő indulócsomagot kap, amely a következőket tartalmazza: 1 Kicsomagolás és fényképek készítése! Saját használatra: 1 x Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkefe. Projektmenetrend brosúra a trnd általános szájreklám ösztönző dokumentuma mely tartalmazza a háttérinformációkat az Oral-B Professional Care termékkel kapcsolatban, valamint rengeteg kommunikációt inspiráló ötletet. Piackutatási kérdőívek (40 oldalas brosúra) a barátokkal és családdal folytatott beszélgetésekhez. Továbbadásra barátoknak: 8 x fogkefefej. 20 x Oral-B szórólap. Próbáld ki: Először is csomagold ki az indulócsomagodat esetleg családoddal, barátaiddal, kollégáiddal közösen, és ismerd meg a tartalmát, az Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkefét és a háttérinfomációkat. Majd próbáld ki a terméket. Vágj is bele! Fényképek készítése: Oszd meg az élményeidet a kicsomagolásról, valamint a barátokkal és családoddal tartott első kipróbálásokról, és készíts fényképeket. A képeidet a beszámolókkal együtt tudod elküldeni. Ilyen egyszerű: Keress rá a oldalra, és kattints a Beszámoló írása gombra. 2 Mondd el a véleményedet! Véleményedet megoszthatod velünk az Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkeféről a projekt nyolc hete alatt úgy, hogy részt veszel három online felmérésünkben: elején: Nyitó felmérés közepén: Félidei felmérés végén: Záró felmérés A felméréseket a trnd weboldalán a Mytrnd felületen találod majd. Amint lehetőséged van kitölteni valamelyik felmérést, ben értesítünk róla.

6 3 Még ismertebbé tenni az Oral-B elektromos fogkefét! 5 Segíts nekünk a piackutatásban! Miután meggyőződtél az Oral-B elektromos fogkefe hatékonyságáról, segíts az összes résztvevővel közösen még ismertebbé tenni a terméket. Ehhez a barátaidnak, rokonaidnak és munkatársaidnak mesélhetsz az elektromos fogkefe előnyeiről és hasznosságáról. akik számára szintén fontos a hatékony szájápolás, és érdeklődnek az elektromos fogkefék iránt, 1-1 Oral-B fogkefefejet, szórólapot adhatsz, hogy ők is megismerhessék és kipróbálhassák a terméket, az elektromos fogkefédre felhelyezett, ajándékba adott fogkefefejekkel. felhívhatod a figyelmet a szájápolás és szájhigiénia fontosságára. Az Oral-B Professional Care 500 trnd-projekt hivatalos piackutatójává válhatsz! Az indulócsomagban található Piackutatási Kérdőívekkel 20 barátodat, ismerősödet vagy munkatársadat kérdezheted meg a szájápolás és az Oral-B Professional Care elektromos fogkefe témakörében. Ez alkalom lehet arra is, hogy bennfentes ismereteidet megoszd velük. Pontosabb információkat a Piackutatási Kérdőívekben találsz. A legjobban annak örülünk, ha sikerül minél több véleményt összegyűjtened, és így sok kérdőívet kitöltened! Készíts pár fényképet azokról az alkalmakról, amikor barátaid, rokonaid kipróbálják az Oral-B Professional Care elektromos fogkefét az ajándék fogkefefejekkel, hogy a felvételeket közös fényképalbumunkban tehessük közzé. Bár számos módja van, hogy másokkal is megismertesd a terméket, a brosúrában további ötleteket találsz, hogyan adhatod át könnyedén ismereteidet. A projekt teljes ideje alatt a projektblogon beszéljük meg közösen az Oral-B termékkel és a szájápolással kapcsolatos témákat. A projekttel kapcsolatos kérdésekkel és javaslatokkal bátran fordulhattok hozzánk közvetlenül a lunna@trnd.hu címen. 4 Beszélgetési beszámolók írása! Azután, hogy mások is megismerhették Neked köszönhetően az Oral-B Professional Care elektromos fogkefét, fontos, hogy tájékoztass minket is erről. Minden alkalommal, amikor barátokkal,ismerősökkel vagy kollégákkal beszélgettél a termékről, beszámolót írhatsz. A beszámolókból arra vagyunk kíváncsiak, hogy hány barátoddal vagy ismerősöddel beszélgettél, és ők mit gondolnak, miket kérdeztek az Oral Professional Care elektromos fogkeféről. A beszámoló írása nagyon egyszerű: Menj fel a oldalra. Kattints a Beszámoló írása menüpontra, és máris kezdheted megszövegezni üzenetedet. A szájreklámról készült beszámoló alappillére a trnd-projekteknek, melyek akkor a legsikeresebbek, ha minél több beszámoló gyűlik össze trnd-partnereinktől, és így a Procter & Gamble, vagyis az Oral-B fogkefék gyártója könnyebben figyelemmel kísérheti közös teljesítményünket.

7 trnd alapelvek. A mondat, amit szeretnénk, ha továbbadnál: Ahhoz, hogy valóban őszinte, nyílt és sikeres szájreklám valósulhasson meg, felállítottunk néhány játékszabályt. Számodra, mint a projekt résztvevőjének, kötelező az alapelveink következő pontjainak betartása. Nyíltság. trnd-partnernek lenni nem egy titkos dolog, nem titkosügynököket alkalmazunk. Nem bújtatott reklámmal vagy a reklám egyéb, helytelen módjával foglalkozunk. Ezért minden trnd-partner számára, minden esetben kötelező megemlíteni, hogy a teszt termékeket a trnd által ismerték meg, és egy trnd szájreklám projektben vesznek részt. Semmi esetre sem szabad barátaidnak vagy ismerőseidnek eljátszanod valamit. Ugyanis nem egy ügynök vagy, aki az ajtón csönget, és el akar adni valamit. Légy nyílt és őszinte! Oszd meg saját véleményedet, és említsd meg a trnd-projektet! Őszinteség. Tulajdonképpen magától értetődő, de manapság sajnos nem mindig bevett gyakorlat: csak az őszinte szájreklám működik. Ez azt is jelenti, hogy semmit nem szabad elhallgatnod és nem szabad túloznod. Egyszerűen csak oszd meg a véleményedet a barátaiddal és ismerőseiddel. Oral-B Professional Care 500: A fogászati tisztítás érzése, 3D lepedékeltávolítással a tiszta és egészséges fogakért és fogínyért. Hallgass meg másokat! A szájreklám természetesen nem arról szól, hogy Te elmondod barátaidnak, hogy mi-merre-meddig. Hiszen barátaidnak is lehetőséget kell adni arra, hogy a veled folytatott beszélgetésnek köszönhetően saját véleményüket formálhassák a trnd-projektben szereplő termékkel kapcsolatban. Ezért örülünk annak, ha odafigyelsz rájuk, meghallgatod barátaid és ismerőseid véleményét, és azt továbbítod nekünk

8 Ötletek az információk átadására. Ha az Oral-B elektromos fogkefe meggyőzött a hatékonyságáról, akkor ajánld barátaidnak és ismerőseidnek is. Rengeteg lehetőség adódik, hogy még ismertebbé tegyük Közös ebéd a kollégákkal. az Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkefét. Íme néhány ötlet, hogyan oszthatod meg barátaiddal, ismerőseiddel azokat a tapasztalatokat és bennfentes információkat, melyekre szert tettél: Ebédidőben sok téma felmerül a munkatársak között, általában ilyenkor jut időnk a családról, különböző élményeinkről beszámolni. Ez szuper alkalom lehet arra, hogy elújságoljuk a trnd-vel közös tesztelésünket, és megosszunk néhány érdekes, mindenkit érintő tényt a szájápolásról, a szájhigiénia fontosságáról. Ha úgy érzed, érdekli őket a téma, ajándékozz nekik egy-egy fogkefefejet, melyet kipróbálhatnak az elektromos fogkeféden, és kérd ki a véleményüket a termékről. A hűvös idő közeledtével egyre szívesebben töltjük zárt helyen az estéket. Egy borozgatással egybekötött baráti beszélgetésre általában mindenki kapható, és ha már bort iszunk, megemlíthetjük, hogy ez bizony felelős lehet fogaink elszíneződéséért is. Innen már csak egy lépés, hogy megosszuk az elektromos fogkefe előnyeiről szerzett tapasztalatainkat. Egy kötetlen családi ebéd során mesélhetünk rokonainknak a projektmenetrendben olvasott érdekességekről, a fogmosás történetéről, vagy a 3D technológia működéséről. Majd ezután, a továbbadásra szánt fogkefefejek segítségével családtagjaink is kipróbálhatják az Oral-B Professional Care elektromos fogkefe hatékonyságát. Egy kellemes este a barátokkal. Fogápolási témák a családi ebéd alkalmával. Beszélgetés a fogorvosi rendelőben. Évente egyszer fel szoktuk keresni fogorvosunkat egy általános ellenőrzés végett. Akár már a váróban is szóba hozhatod az elektromos fogkefe használatának előnyeit, hiszen a rendelőben várakozók biztosan kíváncsiak lesznek a fogápolás professzionális módjára. Fogaink és fogínyünk ápoltsága és jó egészségi állapota pedig bizonyosan szembetűnő lesz orvosunk számára is, így ez az alkalom tökéletes lehet arra, hogy megosszuk vele az Oral-B elektromos fogkefével kapcsolatos tapasztalatainkat. Egészen biztos, hogy Neked is számos jó ötleted van arra, hogyan lehet még beszélgetéseket kezdeményezni a termékről. Oszd meg velünk beszámolóidban, hogyan segítesz még ismertebbé tenni az Oral-B Professional Care elektromos fogkefét a barátaid, családtagjaid, kollégáid és ismerőseid körében. Várjuk a jó ötleteket és a fényképeket!

9 Érdekességek a fogmosás történetéről. A mai ember számára a fogmosás megszokott, mindennapi tevékenység, melyhez a szükséges eszközök is rendelkezésre állnak. Őseink számára azonban még kihívást jelentett a fogak megfelelő állapotának a megőrzése, ugyanakkor ennek fontossága már a korai történeti időktől ismert volt. - Az ókori egyiptomiak porrá zúzott ökörpatából, mirhából, égetett tojáshéjból, és vulkáni hamuból álló fogkrémet használtak fogaik tisztítására. - A rómaiak a lerakódások ellen osztriga héjjal és csontokkal védekeztek. - Az ókori Babilóniában fogkefe és fogkrém híján fadarabokat rágcsáltak az emberek, így tisztították a fogaikat. - A fogkefe ősét a kínaiak alkották meg: bambuszra vagy elefántcsontból készített nyélre vaddisznó szőrt erősítettek. - A 19. században az olcsóbb fogkefék továbbra is disznószőrből készültek, a drágábbakhoz lószőrt, illetve borzszőrt használtak. A lepedék káros hatásai. Az Oral-B Professional Care 500 alapos lepedékeltávolító technológiájának köszönhetően ugyan sikeresen megelőzhetjük a különböző szájüregi problémákat, azonban nézzük meg, hogy milyen hosszú távú, kellemetlen következményei lehetnek a fogainkon megtapadt, nem kellő alapossággal eltávolított lepedéknek. A lepedék egy sűrű, ragacsos, színtelen baktérium lerakódás, amely folyamatosan képződik a fog felületén. Egybefüggő filmréteget képez a fogainkon, így eltávolítása hagyományos fogkefével nagyon nehéz, csupán alapos tisztítással lehetséges A fogakon ragadt lepedék idővel fogkővé szilárdul, aminek az eltávolításához már fogorvoshoz kell fordulnunk, hiszen csak professzionális kezelés útján tüntethető el fogainkról. A lepedékben lévő baktériumok felelősek a fogszuvasodásért és a fogínygyulladásért is, amelyek további kellemetlen szövődményekkel járhatnak és csak hosszú, orvosi kezelés útján szüntethetőek meg ban a DuPont cég dobta piacra az első olyan fogkefét, melynek sörtéi szintetikus anyagból (nejlon) készültek. - Az első elektromos fogkefét Svájcban készítették el és 1939-ben dobták piacra. Az áttörésre azonban 1980-as évekig kellett várni, amikor is tömegesen keresetté vált a termék Európa szerte.

10 Manuális fogkefe az elektromos fogkeféhez viszonyítva. Felmerülhet a kérdés, hogy miben különbözik az elektromos fogkefe a manuálistól. Íme néhány információ: A 3D technológia. Az Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkefe rendkívüli hatékonysága a 3D technológiának köszönhető. A fogorvosi eszközök ihlette, egyedi kialakítású fogkefefej használatával hatékonyan küzdhetünk meg a fogunkra tapadt lepedékekkel, és a fogkő kialakulásától sem kell már tartanunk. Fogmosás közben a sörték minden fogat körbeölelnek, így hatékony lepedékeltávolítást tesznek lehetővé. A pulzáló mozgás segítségével gyengéden fellazítható a lepedék. Felmérések szerint kézi fogkefével kb. 600 mozdulat tehető percenként míg az elektromos fogkefék több ezer mozdulatra képesek ugyanennyi idő alatt. Hagyományos fogkefe használatakor könnyen felsérthetjük az ínyünket vagy a fogzománcot míg az elektromos fogkefékbe épített nyomásérzékelő megakadályozza a túlzott dörzsölést. Az oszcilláló-rotáló mozgás könnyedén félresöpri a lepedéket. Hagyományos fogkefe használatakor gyakran két percnél hamarabb abbahagyjuk a fogmosást azonban elektromos fogkefe esetén ez nem fordulhat elő, hiszen időzítő jelzi a két perc leteltét. A fogkefefej nem, vagy csak nehezen fér hozzá a fogsor egyes területeihez, így nagyobb az esély a lerakódás, fogkő kialakulására.ezzel szemben az elektromos fogkefefej praktikus kialakításának és mozgásának köszönhetően alaposan és hatékonyan eltávolíthatóak az ételmaradékok és baktériumok a fogainkról.

11 Oral-B további elektromos fogkeféi. Az Oral-B cserélhető fogkefefejek. Oral-B Vitality Precision Clean Percenkénti rezgéssel, jelentős hatékonysággal tisztít. A fogkefe feje minden egyes foghoz igazodva megtisztítja a fogat a lepedéktől, és gyengéden eltávolítja az elszíneződéseket, a természetesen fehér fogakért és egészséges fogínyért. A markolatba épített időzítő jelzi a kétperces fogmosási idő végét. Oral-B Professional Care 3000 Kiváló tisztítóhatást eredményez a természetesen fehér fogakért és egészséges fogínyért. Percenként pulzálást és oszcillálást végezve távolítja el a lepedéket. Három fogmosási üzemmód: mindennapos fogmosás, érzékeny és polírozó üzemmód. Az időzítő segít az ajánlott 2-perces fogmosási idő betartásában. Mindannyian különböző szempontokat tartunk fontosnak fogaink tisztításával kapcsolatosan és különböző elvárásokat támasztunk a fogkefékkel szemben. Emiatt az Oral-B különböző fogkefefejeket fejlesztett ki, hogy még inkább személyre szabhassuk elektromos fogkefénket. A fogkefefejek kompatibilisek az összes Oral-B elektromos fogkefével, így akár több fajtát is kipróbálhatunk, hogy eldöntsük, melyik számunkra a legmegfelelőbb. Precision Clean A rugalmas és puha sörték gondoskodnak a fogak felületének hatékony és kíméletes tisztításáról. A kettős szerkezetű sörték minden egyes fogat körbeölelnek, a megnyújtott, külső sörték pedig tisztítják a fogközöket. 3D White A különleges polírozó tölcsér felületén tartja a fogkrémet, hatékonyan eltávolítja az elszíneződéseket, és természetes módon fehéríti a fogakat. Floss Action A hosszú sörtéknek köszönhetően könnyedén beférkőzik a fogak közé, így hatékonyan távolítja el a lepedékeket. Oral-B Triump 5000 A korszerű 3D technológiával működő Triump 5000 fogkefe vezeték nélküli Smart Guide kijelzővel rendelkezik, mely optimális fogmosást tesz lehetővé. Percenként több ezer pulzálással, oszcillálás és körkörös forgással fellazítja és eltávolítja a lepedéket. Két perces, vezeték nélküli kijelző hasznos információkat közöl fogmosás közben. Sensitive Az érzékeny fogak és fogíny kíméletes tisztításáért felel. Használata fogászati beavatkozások után (műtét, implantátum, stb) különösen hasznos, ugyanis gyengéden tisztítja a szájüreget. Kids Kifejezetten kisméretű fogkefefej, puha sörtékkel.

12 Jó tudni! Tények és Számok. 100 napos visszatérítési garancia Azoknak, akik még Oral-B elektromos fogkefe vásárlása előtt állnak, érdemes tudniuk, hogy amennyiben nem elégedettek a fogkeféjükkel, 100 nap áll rendelkezésükre a termék ingyenes visszaküldéséig, miután az Oral-B visszatéríti a termék vételárát. További információ a oldalon található. Amennyiben többet szeretnénk megtudni fogaink helyes ápolásáról érdemes ellátogatnunk a oldalra. Itt sok érdekes és hasznos információt találunk a fog- és szájápolásról, illetve a szájhigiéniáról. Ha vannak még megválaszolatlan kérdéseid arról, hogy hogyan előzhetőek meg egyes fogbetegségek, mit takar a fogérzékenység, esetleg miként küzdhetünk meg a fogaink felületén található elszíneződésekkel, érdemes elolvasni a szakértők által adott válaszokat. Amennyiben kérdésünkre nem találunk választ, azt elküldhetjük üzenetben is. Az oldalon található termékismertető is nagyon hasznos, amennyiben jobban meg szeretnénk ismerni az Oral-B elektromos fogkeféit, hiszen a leírásokon kívül még a termékek összehasonlítása is segítségünkre van. Oral-B Professional Care 500 Az Oral-B Professional Care elektromos fogkefe használatával otthonunkban is elérhetővé válik a professzionális fogtisztítás. A 3D technológiának köszönhetően hatékonyan távolítható el fogainkról a lepedék. Az Oral-B Professional Care rendszeres használatával megelőzhetjük a lepedék okozta veszélyeket. A markolatba beépített időzítő segít a fogorvosok által is ajánlott 2 perc fogmosási idő betartásában. A percenkénti pulzáló és rotáló mozdulatnak köszönhetően sokkal kényelmesebbé és hatékonyabbá válik a fogmosás. A fogkefében elhelyezett nyomásérzékelő segítségével elkerülhető a túl erős dörzsölés, és ezzel a fogzománcunk, fogínyünk felsértése. Rendszeres használat mellett, két feltöltés között több mint egy hét is eltelhet. Az Everydayme a Procter&Gamble által létrehozott online platform. Miután kipróbáltad az Oral-B elektromos fogkefét, a oldalon megírhatod véleményedet a Tesztelje és Értékelje menüpont alatt! Értékelésedet ezután megoszthatod barátaiddal is. További információk a termékről:

13 trnd kapcsolattartód: 2013 trnd Central Eastern Europe Kft Budaörs, Kálvária utca 7.

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel!

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük első Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást.

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projektmenetrend Ariel Active Gel kapszulák: Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-activegel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről.

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projektmenetrend Zendium: Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/zendium trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt ismertté az új Zendium

Részletesebben

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/maggi-piritott-teszta trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért.

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projektmenetrend Ariel & Lenor: A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-lenor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel!

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projektmenetrend Always Ultra: Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/always-ultra trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen.

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projektmenetrend Foresto nyakörv: Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/foresto trnd kapcsolattartód: suzanne@trnd.hu Teszteljük kutyánkkal

Részletesebben

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait!

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Duo Délice kutyaeledel: Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pro-plan trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé

Részletesebben

Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába!

Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába! trnd Projektmenetrend Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefe: Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/philips-sonicare trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu

Részletesebben

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket.

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. trnd Projektmenetrend trnd dm active beauty: Projekt Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. Projektblog: www.trnd.hu/dm trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt még

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/betadine trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/duckfreshdiscs trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu *az árak boltonként eltérhetnek Utántöltő 2 x 6 db: 1.349 Ft

Részletesebben

Legyünk profik a folteltávolításban.

Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projektmenetrend Ariel Professional: Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-professional trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé az Ariel

Részletesebben

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért.

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd Projektmenetrend Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-waterflex trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát.

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projektmenetrend Lenor DuoAroma: Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/lenor-duoaroma trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni a Lenor

Részletesebben

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat.

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projektmenetrend Posta Csomagautomata: Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/csomagautomata trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük ismertebbé a

Részletesebben

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit.

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. trnd Projektmenetrend Biovanne plus+ szépségvitamin: Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. Projektblog: www.trnd.hu/biovanne trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát.

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projektmenetrend Mr Muscle Active Capsules: Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/mr-muscle trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről!

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projektmenetrend Gabi popsiápolás: Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/gabi trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a Gabi

Részletesebben

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről!

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Small & Mini: Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/proplan-smallmini trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projektmenetrend Baba intenzív testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba-testapolo trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz.

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. trnd Projektmenetrend Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. Nonstop* frissesség a következő mosásig. Projektblog: www.trnd.hu/lenor-unstoppables Kapcsolattartó: lunna@trnd.hu *akár 12 héten át, tárolt

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog:  trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/cien trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Még ismertebbé tesszük a Cien termékeket. Örömmel üdvözlünk legújabb szépségápolási

Részletesebben

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Projektmenetrend TEGYÜK NÉPSZERŰBBÉ A LENOR 3AZ1-BEN MOSÓSZERT! Legújabb projektünkben az új Lenor 3az1-ben mosószerrel ismerkedhetünk meg, mely tökéletesen összeillik a Lenor öblítővel,

Részletesebben

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd. trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a HERZ-et. A projektben

Részletesebben

Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól.

Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól. trnd Projektmenetrend Sensodyne Pronamel fogkrém: Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/sensodyne-pronamel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát trnd Projektmenetrend Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát : trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/libero-upandgo o trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal.

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projektmenetrend Vanish Oxi Action: Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vanish trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Vanish Oxi Action-t.

Részletesebben

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába.

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projektmenetrend Rubik kocka és Fáraók Kincse sorsjegyek: Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/szerencsejatek trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül.

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. trnd Projektmenetrend Príma webáruház: Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. Projektblog: www.trnd.hu/prima trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-sutomargarin trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Tegyük közösen ismertebbé

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt.

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. trnd Projektmenetrend Lactamil: Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. Projektblog: www.trnd.hu/lactamil trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu trnd Projekt Segítsünk

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projektmenetrend Baba mélyhidratáló testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Baba

Részletesebben

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték.

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük a Head & Shoulders Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-laktozmentes trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen ismertté

Részletesebben

CeraVe - A száraz bőr szakértője

CeraVe - A száraz bőr szakértője Projektmenetrend CeraVe - A száraz bőr szakértője Bőrgyógyászokkal kifejlesztve trnd Projekt www.trnd.hu/cerave trnd kapcsolattartód: rinna@trnd.hu Feladataink CeraVe nagykövetként CeraVe indulócsomagod

Részletesebben

Eucerin AtopiControl:

Eucerin AtopiControl: trnd Projektmenetrend Eucerin AtopiControl: Rendszeres és tudatos bőrápolás az atópiás bőrgyulladás (ekcéma) kezelésére. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-atopicontrol trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30:

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: trnd Projektmenetrend Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: Csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-antipigment trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu

Részletesebben

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát.

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projektmenetrend Dove Youthful Vitality: Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/dove trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk ismertebbé

Részletesebben

SONIC TOOTHBRUSH CLEAN WHITE PLUS 3 IN 1 TB 7930

SONIC TOOTHBRUSH CLEAN WHITE PLUS 3 IN 1 TB 7930 SONIC TOOTHBRUSH CLEAN WHITE PLUS 3 IN 1 TB 7930 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tena-lady w.trnd.hu/tena-lady trnd kapcsolattartód: artód: lunna@trnd.hu Közösen még ismertebbé

Részletesebben

Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-face trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Próbáljuk ki a Braun Face-t,

Részletesebben

FOG- ÉS ÍNYÁPOLÁSI KÉZIKÖNYV

FOG- ÉS ÍNYÁPOLÁSI KÉZIKÖNYV FOG- ÉS ÍNYÁPOLÁSI KÉZIKÖNYV FOGSELYMEZÉS ELENGEDHETETLEN A FOGAK KÖZÖTTI TERÜLETEK ALAPOS TISZTÍTÁSA, ERRE A FOGSELYEM ILLETVE A FOGKÖZTISZTÍTÓ KEFE AZ EGYIK LEGALKALMASABB. A FOGKÖZÖK KÜLÖNÖSEN FONTOS

Részletesebben

Hamánek Happy Fruit:

Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Hamánek Happy Fruit: Tápláljuk gyermekünket 100% gyümölcsalapú desszertekkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/hamanek-happy-fruit trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk

Részletesebben

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 9 A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pecsi-sor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-expert trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Közösen ismertté tesszük a NIVEA EXPERT

Részletesebben

SONIC TOOTHBRUSH CLEAN WHITE PLUS POWER EDITION

SONIC TOOTHBRUSH CLEAN WHITE PLUS POWER EDITION SONIC TOOTHBRUSH CLEAN WHITE PLUS POWER EDITION TB 8030 DA FI NO SV IT PT NL HU CS SL LT EL BG RU A B C D E F H I G 1 2 3 3 DANSK 05-16 SUOMI 17-28 NORSK 29-40 SVENSKA 41-52 ITALIANO 53-64 PORTUGUÊS 65-76

Részletesebben

SPLAT szájápolási termékek

SPLAT szájápolási termékek SPLAT szájápolási termékek Active SPLAT Active Ápolja a szájüreget és a fogínyt. Az A és E vitamin elősegíti a szájüreg szöveteinek a gyógyulását, regenerációját. A bajkáli csucsóka, a bőrlevél és az édesvíz

Részletesebben

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák!

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projektmenetrend Tchibo-üzletek: Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tchibo trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Tchibo-üzleteket.

Részletesebben

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-aquaphor trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu Eucerin Aquaphor trnd-projekt

Részletesebben

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra.

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projektmenetrend Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster: Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vichy-mineral trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

Fogas kérdés: hogyan mossunk helyesen fogat?

Fogas kérdés: hogyan mossunk helyesen fogat? Fogas kérdés: hogyan mossunk helyesen fogat? Mi a célja az alapos fogmosásnak? A fogmosás során távolítjuk el a lepedéket. A felhalmozódott lepedékben lévő baktériumok és anyagcseretermékeik felelősek

Részletesebben

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel!

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük közös Bonux projektünkben! Örömmel köszöntjük

Részletesebben

Braun Series 7. Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 7. Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 7 Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun Series 7 Online Riportere.

Részletesebben

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját!

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projektmenetrend Nestlé babaételek: Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nestle-baba trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projektmenetrend Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projekt a Projektblogon: www.trnd.hu/hamanek-bebietelek trnd kapcsolattartód: nykki@trnd.hu Szeretnénk 1. Próbáld ki.... 500 magyarországi

Részletesebben

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit:

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: Gondoskodjunk együtt kisbabánk boldog mindennapjairól! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/bepanthen-hamanek trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád:

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: trnd Projektmenetrend Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: Mindennapi hajápolás luxus összetevőkkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/essence-ultime trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre.

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. trnd Projektmenetrend Dove hajápolási termékek: Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. Projektblog: www.trnd.hu/dove-hajapolas trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt

Részletesebben

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/chio-chips trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük az új Chio Chips Kettle Cooked termékeket. Indulócsomagod. A projekt kezdetén

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával.

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. trnd Projektmenetrend Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. Projekt trnd Projektblog: www.trnd.hu/braun-cooltec trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun

Részletesebben

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt.

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projektmenetrend Physiogel hipoallergén krémek: Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/physiogel-kremek trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

MIKOR KELL KEZDENI A FOGMOSÁST?

MIKOR KELL KEZDENI A FOGMOSÁST? MIKOR KELL KEZDENI A FOGMOSÁST? Ellenőrzött fogmosás Állandó fogmosás 49%-al csökkenti a fogelvesztést Fogmosás + fogselyem 56%-al csökkenti fogelvesztést Állandó fogmosás + rendszeres fogorvosi tisztítás

Részletesebben

Expressz felmérés eredmények

Expressz felmérés eredmények Expressz felmérés eredmények Felmérés időtartama: 2013 április 9-tól 16-ig WOM express survey: Superbrands Bevezetés: Expressz felmérés a trnd-től. Gyors felmérés a trnd ~60 000 fős -közösségében, melynek

Részletesebben

100% természetes összetevőkből.

100% természetes összetevőkből. trnd Projektmenetrend Knorr szárazalapok: 100% természetes összetevőkből. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/knorr trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Knorr 100% természetes alapokat.

Részletesebben

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban!

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! HOGYAN CSATLAKOZHATSZ A TE HOGY LÁTOD? KAMPÁNYHOZ? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! Mi ez az egész? A Te hogy látod? kampány

Részletesebben

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek SZÓFOGADÓ füzetek A SZÓFOGADÓ füzetek olyan hétköznapi dolgokban szeretnének segíteni neked, amikről nem biztos, hogy tanulni fogsz az iskolában Ilyen témák például a fogmosás, a közlekedés, táplálkozás,

Részletesebben

Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért.

Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért. trnd Projektmenetrend Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért. Projektblog: www.trnd.hu/silk-epil trnd-kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél a Braun Silk-épil 9 trnd-online Riportere! A projektben

Részletesebben

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer FYTTIN trnd-projekt Üdvözlünk Téged legújabb közös projektünkben, amely során a FYTTIN étrend-kiegészítővel és természetes édesítőszerrel ismerkedhetünk

Részletesebben

Varázsoljunk vintage hangulatot otthonunkba!

Varázsoljunk vintage hangulatot otthonunkba! trnd Projektmenetrend Bondex Vintage: Varázsoljunk vintage hangulatot otthonunkba! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/bondex-vintage trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen ismertebbé a Bondex

Részletesebben

TEJ ÉS CSONTFOG ÖSSZEHASONLÍTÁSA

TEJ ÉS CSONTFOG ÖSSZEHASONLÍTÁSA TEJ ÉS CSONTFOG ÖSSZEHASONLÍTÁSA Készítette: Kozma Vanda, Kerekes Georgina Vetési Albert Gimnázium XII. A osztály 2015.03.28. A fog anatómiája A fog részei: Csontos képződmények, amelyek alapvető feladata

Részletesebben

- EMAG AG alapítás: 1997. - székhely: Mörfelden-Walldorf (D) további telephelyek: USA & Schweiz. - Tevékenység: Szépség-Egészség-Wellness

- EMAG AG alapítás: 1997. - székhely: Mörfelden-Walldorf (D) további telephelyek: USA & Schweiz. - Tevékenység: Szépség-Egészség-Wellness KÖSZÖNTJÜK! A A cég cég - EMAG AG alapítás: 1997 - székhely: Mörfelden-Walldorf (D) további telephelyek: USA & Schweiz - Tevékenység: Szépség-Egészség-Wellness EMAG AG Tulajdonos és alapító Dr. Bülent

Részletesebben

Mikro fogtisztítás ultrahanggal. Használati útmutató

Mikro fogtisztítás ultrahanggal. Használati útmutató Emmi-dental PROFESSIONAL Mikro fogtisztítás ultrahanggal. Használati útmutató Szállítás tartalma 1 db töltőállomás 1 db markolat 2 db ultrahang feltét 1 tubus ultrahang fogkrém, Emmi-dent Megrendelőlap

Részletesebben

Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vichy-slow-age trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

Sonicare For Kids rechargeable sonic toothbrush

Sonicare For Kids rechargeable sonic toothbrush Sonicare For Kids rechargeable sonic toothbrush 5_020_9981_2_DFU-Simple_A6_v7.indd 1 11/04/16 11:46 5_020_9981_2_DFU-Simple_A6_v7.indd 2 11/04/16 11:46 5_020_9981_2_DFU-Simple_A6_v7.indd 3 11/04/16 11:46

Részletesebben

Tanulási stílus kérdőív

Tanulási stílus kérdőív Szitó Imre(1987) A tanulási stratégiák fejlesztése, Iskolapszichológiai füzetek, 2.sz. ELTE Tanulási stílus kérdőív Olvasd el figyelmesen az alábbi mondatokat. Döntsd el, hogy az öt válasz közül melyik

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Győrfi Adrienne: Professzionális fogfehérítés

Győrfi Adrienne: Professzionális fogfehérítés A CÉL A TERMÉSZETESSÉG, A HARMÓNIA ÉS AZ ÁPOLTSÁG Győrfi Adrienne: Professzionális fogfehérítés A közelmúltban jelent meg Győrfi Adrienne Professzionális fogfehérítés című könyve a Medicina Könyvkiadó

Részletesebben

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mosogatógép öblítő Mi a mosogatógép öblítő használatának módja? Az öblítőt csak mosogatógéppel használjuk. Mire használjuk az öblítőt? Az öblítő többrétűen dolgozik. A tisztított felület csíkmentesen szárad,

Részletesebben

Supershine & Spongelux. visszavarázsolja a padló eredeti fényét www.klindex.hu

Supershine & Spongelux. visszavarázsolja a padló eredeti fényét www.klindex.hu Supershine & Spongelux visszavarázsolja a padló eredeti fényét Supershine & Spongelux Termék áttekintés avagy a forradalmi fényező és csiszoló pad-ek SUPERSHINE PLUS,gyémánt pad félkemény hordozófelülettel.

Részletesebben

Honlapkészítés egyszerűen. Tegyük tisztába a dolgokat!

Honlapkészítés egyszerűen. Tegyük tisztába a dolgokat! Honlapkészítés egyszerűen Tegyük tisztába a dolgokat! Az Internet beépült a mindennapjainkba A technikai fejlődésnek és a szélessávú Internet elterjedésének köszönhetően ma már weboldalak milliárdjai között

Részletesebben

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK Jusson magasabbra a vállalkozásával Nem számít, hogyan értékeli a vállalkozása jelenlegi teljesítményét, szinte minden vállalati

Részletesebben

Szájápolási termékek. Ismertető

Szájápolási termékek. Ismertető Szájápolási termékek Ismertető Gyermek fogkefék Gyermek fogkefék Az egészséges fogak megalapozása a gyermek első életévében történik. A Jordan háromlépcsős rendszere optimális fogászati megoldást nyújt

Részletesebben

Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre

Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre Készítette: Martincsevicsné Jenei Gizella Ki vagyok én? Szeretettel üdvözöllek! Martincsevicsné Jenei Gizella vagyok, egészségőr, hidegen sajtolt olajok szakértője,

Részletesebben

Dentális termékek Ústní hygiena - brožura A5 str. 1 VERZE: HU

Dentális termékek Ústní hygiena - brožura A5 str. 1 VERZE: HU Dentális termékek A szájhigiénia = nemcsak gyönyörű mosoly és kellemes lehelet, de egészséges fogak és fogíny is. Ne becsülje alá a szájhigiéniát. Ne dőljön be a reklámígéreteknek, törődjön egészségével.

Részletesebben

AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901

AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901 AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901 120 60 30 KETTŐS KIJELZŐ & VISIOLIGHT TM Az Aeroguard 4S kettős kijelzője révén minden érték látható. Az aktuális üzemmód

Részletesebben

Clean Rim. Hatékonyság és higiénia a WC-jében.

Clean Rim. Hatékonyság és higiénia a WC-jében. Clean Rim Hatékonyság és higiénia a WC-jében. 2 1 1 The Gap Clean Rim fali WC / 2 PL2 Dupla króm nyomólap / 3 The Gap Unik mosdó és bútor / 4 L20 mosdócsaptelep / Clean Rim Hatékonyság és higiénia a WC-jében.

Részletesebben

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít!

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít! Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem Megnyugtat és kényelmet biztosít! Sebezhetőség a nehéz napokon A WHO adatai szerint a nőgyógyászati problémák 63%-át

Részletesebben

Új Pampers Active Baby- Dry pelenka:

Új Pampers Active Baby- Dry pelenka: trnd Projektmenetrend Új Pampers Active Baby- Dry pelenka: 3 nedvességfelszívó csatorna a duzzadt, nedves pelenka hatásának csökkentése érdekében. Milyen száraz pelenka! Hova tűnt a pisi? trnd Projekt

Részletesebben

MINDENNAPI FOGYASZTÓK A VÉLEMÉNYVEZÉREK SZEREPÉBEN.

MINDENNAPI FOGYASZTÓK A VÉLEMÉNYVEZÉREK SZEREPÉBEN. MINDENNAPI FOGYASZTÓK A VÉLEMÉNYVEZÉREK SZEREPÉBEN. Miként válhat egy átlagos fogyasztóból véleményvezér? Hogyan és miért kötelezi el magát a márka mellett, és mit vár ezért cserébe? Palotai Zoltán MÁRKANAGYKÖVETEK

Részletesebben

A szájelváltozások jelentôsége

A szájelváltozások jelentôsége A szájelváltozások jelentôsége diabéteszes betegeknél EISENHAUERNÉ FÖRDÔS ANDREA Az oktatóanyag A MAgyAr diabetes társaság vezetôsége Megbízásából, A sanofi támogatásával készült készítette A MAgyAr diabetes

Részletesebben

Higiénés betegápolás Pécsi Tudományegyetem yetem Egészségtudományi égtu Ápolás és Betegellátás Intézet Ápolástudományi Tanszék

Higiénés betegápolás Pécsi Tudományegyetem yetem Egészségtudományi égtu Ápolás és Betegellátás Intézet Ápolástudományi Tanszék Személyi higiéné Higiénés betegápolás Pécsi Tudományegyetem yetem Egészségtudományi égtu Kar Ápolás és Betegellátás Intézet Ápolástudományi Tanszék Dr. Oláh András 1, Fullér Noémi 2, Germán Zsuzsanna na

Részletesebben

Fedezze fel a lapokban rejlô ajándékot!

Fedezze fel a lapokban rejlô ajándékot! unite for children 202 Karácsonyi katalógus Fedezze fel a lapokban rejlô ajándékot! Az UNICEF termékek megvásárlásával Ön is részt vehet a Föld legkiterjedtebb segélyakciójában. Minden megvásárolt UNICEF

Részletesebben

Fogászati kezelés. A fogászati ellenőrzés, megelőzés célú vizsgálat

Fogászati kezelés. A fogászati ellenőrzés, megelőzés célú vizsgálat Fogászati kezelés Ebben a segédanyagban az alábbi témák szerepelnek: Fogászati ellenőrzés, megelőző célú vizsgálatok Az íny állapota Fogászati kezelés: tömés, húzás, fogkő eltávolítás stb. Fogászati kezelés

Részletesebben

Módszertani segédlet pedagógusoknak az alkoholfogyasztás veszélyeivel kapcsolatos órák megtartásához

Módszertani segédlet pedagógusoknak az alkoholfogyasztás veszélyeivel kapcsolatos órák megtartásához Módszertani segédlet pedagógusoknak az alkoholfogyasztás veszélyeivel kapcsolatos órák megtartásához Óravázlatok Projektötletek Megbeszélendő kérdések Az alkohol veszélyei Javasolt évfolyam: 7 8. Időbeosztás

Részletesebben