Braun Series 7. Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Braun Series 7. Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend"

Átírás

1 trnd Projektmenetrend Braun Series 7 Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

2 Legyél az új Braun Series 7 Online Riportere. Indulócsomagod. A projekt kezdetén minden résztvevő indulócsomagot kap a következő tartalmakkal: Nagy örömünkre a Braun ismét a trnd-közösség véleményére kíváncsi. Ebben a projektünkben a Series 7 elektromos borotvát teszteljük közösen. A Series 7 egy nagyteljesítményű elektromos borotva intelligens hangtechnológiával. Turbó fokozatban a szakáll sűrűségéhez igazítja a borotva teljesítményét, így biztosítva a különösen kényelmes és alapos Braun borotválkozást. Saját használatra és tapasztalatok gyűjtésére, amiről később Online Riporterként beszámolhatsz: 1x Braun Series cc - Clean&Charge tisztító- és töltőegységgel, valamint védőtáskával A projektben 80 trnd-partnerrel szeretnénk: kipróbálni a Braun Series 7 elektromos borotvát és a hozzá tartozó tisztító- és töltőegységet. megosztani egymással a Braun Series 7 elektromos borotváról alkotott őszinte véleményünket két online felmérésben. tapasztalatainkat minél több ember számára elérhetővé tenni a világhálón, vagyis a Braun Series 7 Online Riportereiként termékértékelő oldalakon beszámolókat és értékeléseket írni.

3 Braun Series 7. Minden férfi vágya az alapos borotválkozás. Ez azonban gyakran több időt vesz igénybe, mivel a nehezen elérhető területeket többször is le kell borotválni. Hangtechnológia turbó fokozatban. Az intelligens hangtechnológia turbó fokozatban egyedülálló a világon. Percenként mikrorezgéssel a Series 7 minden lehúzással több szőrszálat képes megragadni, így a borotva játszi könnyedséggel és különös alapossággal végzi a dolgát. A Braun válasza erre: A Series 7 elektromos borotva, amely különösen alapos Braunborotválkozást nyújt. Akár a 0,05 mm hosszúságú szőrszálak is levághatóak egyetlen lehúzással. A hangtechnológia szükség esetén turbó fokozatban még nagyobb teljesítményre képes, például sűrű arcszőrzet esetén. Mindezt két technológia teszi lehetővé: MacroMotion A bőrrel való maximális érintkezés érdekében a 40 -ban billenő borotvafej könnyedén irányítható a határozottabb kontúrok mentén. Turbó fokozat MicroMotion Az egyes vágóelemek önálló felfüggesztése a legfinomabb kontúrokra is reagál. A turbó fokozat hasonló egy olyan autóhoz, amely azonos sebességgel nagyobb teljesítményre képes a terepen.

4 Braun ActiveLift. Az OptiFoil szita. A szabadalmaztatott ActiveLift felemeli és levágja az elfekvő szőrszálakat olyan területeken is, mint például a nyak, ahol a szőrszálak a bőrre simulnak. A borotvafejen egy egyedülálló rezgő (oszcilláló) integrált nyíróegység található. Az OptiFoil szita tökéletesebb és tartósabb alaposságot biztosítja a borotválkozáshoz. A perforált vágószita különböző nagyságú lyukakkal rendelkezik, amelyek képesek megragadni a különböző irányba növekvő szőrszálakat. Az OptiFoil megvédi a bőrt a borotva pengéjétől. Percenként 130 mozdulattal készíti elő a szorosan fekvő szőrszálakat a vágás előtt, így a hosszú szálakat és a borostát is egyaránt precízen ragadja meg. A szita vágóelemei ergonomikus lyukakkal rendelkeznek. 50 év tapasztalat A Braun több mint 50 év tapasztalattal rendelkezik a sziták terén, amely lehetővé tette az OptiFoil kifejlesztését.

5 Teljesen rugalmas 4 elemből álló vágórendszer. Áttekintés: A Series 7 előnyei. A legalaposabb Braun borotva a SensoFlex és a 4 elemből álló vágórendszerrel teljesen illeszkedik az egyedülálló arckontúrokhoz. A Series 7 a Braun márka prémium borotvája. Tekintsük át a termék legfontosabb tulajdonságait összegezve. A Braun egyedülálló kombinációja a billenő borotvafej (SensoFlex) és a mozgatható borotvaszita, melyek az optimális bőrrel való érintkezést szolgálják az arc minden területén. Hangtechnológia turbó fokozattal. A borotvafej minden arckontúrhoz illeszkedik. Nagy teljesítményű akkumulátor: 6 %-kal több energiát biztosít borotválkozás közben. A négy független vágóelem egyszerre működik, és ugyanolyan pontosan levágja a hosszú arcszőrzetet, mint a borostát. Új LED-színek: világoskék kék szürke. A négy vágóelem teljesen rugalmas. Prémium design kiváló minőségű felülettel. Vágóegységek cseréje: A Braun borotva 18 hónap alatt átlagosan szőrszálat vág le. A borotva maximális teljesítményének megőrzése érdekében 18 havonta ajánlott cserélni a szita- és nyíróegységet. 5 személyre szabható üzemmóddal fokozat nélkül kapcsolható: (1) extra érzékenytől (5) az intenzívig.

6 Teendőid Online Riporterként. 1 Kicsomagolás és fényképek készítése. 3 Online beszámolók írása. Kicsomagolás és kipróbálás: Először is bontsd ki az indulócsomagodat esetleg családoddal, barátaiddal, kollégáiddal közösen, és ismerd meg a tartalmát, a Braun Series 7 elektromos borotvát a használati útmutató átolvasása által. Az első használat előtt ne felejtsd el feltölteni az akkumulátort, majd kezdődhet is a közös tesztelés. A projekt során tedd próbára a Braun Series 7 borotvát, hogy véleményt tudj formálni annak fogásáról, teljesítményéről és felszereléséről. Fényképek készítése: Oszd meg élményeidet a kicsomagolásról és a borotválkozásokról, illetve készíts fényképeket, hogy mi is részesei lehessünk ezeknek a pillanatoknak. Képeidet a Mytrnd felületeden tudod elküldeni nekünk a Fénykép feltöltése gombra kattintva. Kész: Braun Series 7 alapos tesztelése a mindennapokban és fényképek feltöltése. A trnd Online Riportereként megkaptad a Braun Series 7 borotvát, hogy véleményt alkothass a különböző funkcióiról, használatáról, és ezeket online dokumentálhasd. Írj meg a termékértékelő oldalak mindegyikére egy értékelést. Foglald össze az általad tesztelt tulajdonságokat, a borotva előnyeit és személyes kritikádat. Mindez végső soron egy jó áttekintést nyújt, és más érdeklődők számára hasznosnak bizonyulhat. Miután az oldalakon megjelent a véleményed, oszd meg velünk beszámoló formájában a linkeket a Mytrnd felületen, hogy mi is megtaláljuk az általad leírt tapasztalatokat. Kész: Értékelés megírása az edigital.hu oldalán, és a link elküldése a trnd-nek. Értékelés megírása az emag.hu oldalán, és a link elküldése a trnd-nek. Értékelés megírása az arukereso.hu oldalán, és a link elküldése a trnd-nek 2 Mondd el őszinte véleményedet. Támogasd ötleteiddel és javaslataiddal a Braun csapatot! A Braun Series 7 borotváról alkotott véleményedet megoszthatod velünk a projekt során úgy, hogy részt veszel két online felmérésünkben. A felmérések elérhetőségéről időben értesítünk majd en keresztül. A projekt teljes ideje alatt a projektblogon beszéljük meg közösen a Braun Series 7 elektromos borotvával és a borotválkozással kapcsolatos témákat: Kész: Nyitó felmérés kitöltése. Záró felmérés kitöltése. A projekttel kapcsolatos kérdésekkel és javaslatokkal bátran fordulhattok hozzánk közvetlenül a tiana@trnd.hu címen.

7 trnd alapelvek. Ahhoz, hogy valóban őszinte, nyílt és sikeres szájreklám valósulhasson meg, felállítottunk néhány játékszabályt. Számodra, mint a projekt résztvevőjének, kötelező az alapelveink következő pontjainak betartása. Nyíltság. trnd-partnernek lenni nem egy titkos dolog, nem titkosügynököket alkalmazunk. Nem bújtatott reklámmal vagy a reklám egyéb, helytelen módjával foglalkozunk. Ezért minden trnd-partner számára, minden esetben kötelező megemlíteni, hogy a teszt termékeket a trnd által ismerték meg, és egy trnd szájreklám projektben vesznek részt. Semmi esetre sem szabad barátaidnak vagy ismerőseidnek eljátszanod valamit. Ugyanis nem egy ügynök vagy, aki az ajtón csönget, és el akar adni valamit. Légy nyílt és őszinte! Oszd meg saját véleményedet, és említsd meg a trnd-projektet! Tippjeink az értékelések megírásához. A webshopokban és a termékértékelő oldalakon sok érdeklődő próbál hasznos információkat gyűjteni a Braun Series 7 borotváról, ezért is vagyunk kíváncsiak az őszinte véleményedre. A trnd-projekt Online Riportereként ezen oldalakon szeretnénk megosztani tapasztalatainkat, és tájékoztatni másokat a Braun Series 7 borotva tulajdonságairól. Lehetséges funkciók, melyekről részletesen írhatsz az interneten: Fogalmazd meg értékelésedet úgy, hogy fontos és hasznos információkat tartalmazzon. Őszinteség. Tulajdonképpen magától értetődő, de manapság sajnos nem mindig bevett gyakorlat: csak az őszinte szájreklám működik. Ez azt is jelenti, hogy semmit nem szabad elhallgatnod és nem szabad túloznod. Egyszerűen csak oszd meg a véleményedet a barátaiddal és ismerőseiddel. Hallgass meg másokat. A szájreklám természetesen nem arról szól, hogy Te elmondod barátaidnak, hogy mi-merre-meddig. Hiszen barátaidnak is lehetőséget kell adni arra, hogy a veled folytatott beszélgetésnek köszönhetően saját véleményüket formálhassák a trnd-projektben szereplő termékkel kapcsolatban. Ezért örülünk annak, ha odafigyelsz rájuk, meghallgatod barátaid és ismerőseid véleményét, és azt továbbítod nekünk. Száraz- és nedves borotválkozás a Braun Series 7 borotvával Intelligens hangtechnológia turbó fokozattal 4 elemből álló vágóegysége és OptiFoil szita Személyre szabható üzemmód Design és LED-kijelző Precíziós trimmelő a hosszú szőrszálakhoz Akkumulátor feltöltési ideje és tartóssága Tisztítás a Clean&Charge rendszerrel Moshatóság folyó víz alatt A Braun Series 7 elektromos borotva kipróbálása során szerzett tapasztalataidat oszd meg folyamatosan néhány szóban. Az, hogy milyen tippeket és tapasztalatokat szeretnél továbbadni másoknak, csakis rajtad áll. A fent említett ötletek csupán javaslatként szolgálnak a saját megfigyeléseidhez.

8 Témák a tesztbeszámolók írásához. Clean&Charge tisztító- és töltőegység. Íme néhány izgalmas témakör javaslat, amiről könnyedén írhatsz a Braun Series 7 tesztbeszámolóidban. Ebben a trnd-projektben tapasztalatokat gyűjtünk a Braun Series 7-ről, beleértve a Clean&Charge tisztító- és töltőegységet is. Intelligens hangtechnológia. Az intelligens hangtechnológia turbó fokozattal a szakáll sűrűségéhez igazítja a teljesítményt. Így több szőrszálat ragad meg minden lehúzással, és kényelmes borotválkozást biztosít a nehezen elérhető helyeken is. Tisztítás. A Braun az egyetlen márka, amely alkoholos tisztítófolyadékot használ, amely a baktériumok 99,999%-át elpusztítja minden tisztításnál. A tesztek kimutatták, hogy a tisztítóegység használata 10-szer higiénikusabb, mintha egyszerűen leöblítjük a borotvát csapvíz alatt. Megbízható a nehezen elérhető helyeken. A Series 7 borotva a 3 különböző borotválkozási üzemmóddal teljesen illeszkedik mindenféle arckontúrhoz, tehát az állon és a nyakon is megbízhatóan borotvál. Töltés. A Clean&Renew tisztító- és töltőegységbe helyezett borotva automatikusan töltés alatt áll, így a készülék mindig teljesen feltöltött állapottal rendelkezik. Higiénikus tisztítás. A Braun Clean&Charge tisztító- és töltőegység a baktériumok 99,999%-át elpusztítja az alkoholos tisztítófolyadéknak köszönhetően. A tisztítóegység használata 10-szer higiénikusabb a csak vízzel történő leöblítéshez képest. Ápolás. A tisztítási ciklus során a tisztító formula automatikusan átkeni a borotvakéseket, az optimális nyíróhatékonyság érdekében. A tisztítófolyadék friss, citromos illatot áraszt magából. Frissítő borotválkozás a zuhany alatt. A Wet&Dry Series 7 modellel választhatunk, hogy borotvahabbal vagy géllel, szárazon vagy nedvesen szeretnénk borotválkozni. A modell teljesen szigetelt, ezért zuhany alatt is használható. Szárítás. A készülék teljesítményének maximalizálása érdekében, a tisztítóprogram befejezése után a tisztító- és töltőegység hő induktív rendszere a borotvát alaposan megszárítja.

9 További jellemzők. A Braun Series 7 kiegészítői különösen kényelmessé teszik a borotva használatát. Precíziós trimmelő a pontos formázásért. A Series 7 precíziós trimmelője a legjobb vágóteljesítménnyel rendelkezik a hosszú szőrszálakhoz a prémium borotvák közül. Elegáns szakáll formázásához egyszerűen helyezzük fel a hosszú szakállhoz való trimmelőt. Li-Ion akkumulátor memóriahatás nélkül. Minden Series 7 borotva újratölthető, hálózatról és akkumulátorról egyaránt működik. A Braun Series 7 borotvákat 3,6V-os Li-Ion akkumulátor működteti memóriahatás nélkül. Teljesen mosható. A Series 7 teljesen szigetelt, így mosható. A Wet&Dry technológia lehetővé teszi a frissítő zuhany alatti borotválkozást habbal vagy géllel egyaránt. Teljes feltöltés mindössze 1 óra alatt. 1 óra töltési idő 50 percnyi vezeték nélküli borotválkozást biztosít. Egy gyors 5 perces töltés elég 1 vezeték nélküli borotválkozáshoz. A SmartPlug dugó automatikusan állítja a feszültséget a világ minden részén (100V-240V). Modern kijelző. A Series 7 csúcs modern kijelzővel pontosan mutatja a töltés, a telep és a részletes higiéniai állapotát a borotvának. Memóriahatás Ez a hatás bizonyos akkumulátor típusoknál lép fel. Ha gyakran feltöltjük az akkumulátort annak ellenére, hogy még van benne energia, akkor csak addig a töltöttségi szintig fog töltődni, ahol tölteni kezdtük. Ez kapacitásvesztéshez vezet. A Series 7 borotvák olyan Li-Ion akkumulátort használnak, amelynél nincs memóriahatás.

10 Tények az elektromos borotválkozásról. Tények és Számok. Braun Series 7. Sok férfi részesíti előnyben a száraz borotválkozást, tehát inkább az elektromos borotva használatát választják. Ennek több oka van: Egyesek a gyorsaságát szeretik, mások a bőrhöz való illeszkedést, vagy a tisztítóegységgel elérhető higiénikus tisztaságot. Az elektromos borotva feje egy sor rezgő pengéből áll. A bőr védelme érdekében e mögött egy perforált vágószita (OptiFoil) található. A bőrhöz nyomva a szőrszálak átjutnak a nyílásokon, így a pengék könnyedén levágják azokat. Az intelligens hangtechnológia turbó fokozattal, percenként mikrorezgéssel gondoskodik a legalaposabb Braun borotválkozásról. Teljesítményét a szakáll sűrűségéhez igazítja. A 0,05 mm hosszúságú szőrszálakat is levágja. A rugalmas, 4 elemből álló vágóegység teljesen illeszkedik az egyedülálló arckontúrokhoz. Az ActiveLift előkészíti a szorosan fekvő szőrszálakat a vágás előtt. Li-Ion akkumulátor memóriahatás nélkül: 1 óra töltési idő = 50 percnyi vezeték nélküli borotválkozás. Száraz borotválkozásnál kétféle elektromos borotvát különböztetünk meg: a rezgőkéses és a körkéses borotvákat. A körkéses borotvák általában három borotvafejjel rendelkeznek, amelyek rotáló mozgást végeznek. A Clean&Charge rendszer automatikusan tisztítja, feltölti és átkeni a borotvát. Wet&Dry: lehetővé teszi a nedves borotválkozást. Használható zuhany alatti borotválkozáshoz habbal vagy géllel is. A rezgőkéses borotvák esetében mint például a Braun Series 7 egyszerű húzó mozdulatok teszik lehetővé a tökéletes irányítást és az alapos borotválkozást. Ajánlott fogyasztói ár: Ft* A Braun vágóegysége nagyon alapos, ugyanakkor gyengéd borotválkozást tesz lehetővé. A szita az ergonomikus nyílásokkal több szőrszálat képes megragadni, így megvédi a bőrt és tartósabb alaposságot biztosít a borotválkozáshoz. *Az eladási árak meghatározása a kereskedelem általános megítélésétől függ. Az egyéni fogyasztói árakra a Braun nincs hatással.

11 trnd kapcsolattartód: 2016 trnd Central Eastern Europe Kft Budapest, Dayka Gábor utca 3.

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 9 A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért.

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd Projektmenetrend Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-waterflex trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával.

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. trnd Projektmenetrend Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. Projekt trnd Projektblog: www.trnd.hu/braun-cooltec trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun

Részletesebben

Nedves vagy száraz gyengéd borotválkozás

Nedves vagy száraz gyengéd borotválkozás Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Philips AquaTouch elektromos borotva, Aquatec nedves és száraz használatra MultiPrecision pengerendszer 45perc vez. nélk. használat/1óra töltés SmartClick

Részletesebben

4 Borotvák Borotvák

4 Borotvák Borotvák 4 Borotvák 2009 Borotvák Legyen bőre ellenállhatatlanul sima! Series 7 Series 5 Series 3 Series 1 6 Borotvák 2009 Series 7 borotvák új Modell 790cc 760cc 730 1 Dinamikus fej - Sonic technológia 2 Beépített

Részletesebben

Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért.

Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért. trnd Projektmenetrend Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért. Projektblog: www.trnd.hu/silk-epil trnd-kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél a Braun Silk-épil 9 trnd-online Riportere! A projektben

Részletesebben

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/betadine trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/duckfreshdiscs trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu *az árak boltonként eltérhetnek Utántöltő 2 x 6 db: 1.349 Ft

Részletesebben

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen.

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projektmenetrend Foresto nyakörv: Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/foresto trnd kapcsolattartód: suzanne@trnd.hu Teszteljük kutyánkkal

Részletesebben

Philips. OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body. trnd Projekt. Projektblog: trnd Projektmenetrend. trnd kapcsolattartód:

Philips. OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body. trnd Projekt. Projektblog: trnd Projektmenetrend. trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Philips OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/oneblade-face-body trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Projektmenetrend Philips OneBlade

Részletesebben

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

CeraVe - A száraz bőr szakértője

CeraVe - A száraz bőr szakértője Projektmenetrend CeraVe - A száraz bőr szakértője Bőrgyógyászokkal kifejlesztve trnd Projekt www.trnd.hu/cerave trnd kapcsolattartód: rinna@trnd.hu Feladataink CeraVe nagykövetként CeraVe indulócsomagod

Részletesebben

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást.

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projektmenetrend Ariel Active Gel kapszulák: Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-activegel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel!

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projektmenetrend Always Ultra: Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/always-ultra trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért.

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projektmenetrend Ariel & Lenor: A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-lenor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projektmenetrend Baba intenzív testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba-testapolo trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit.

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. trnd Projektmenetrend Biovanne plus+ szépségvitamin: Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. Projektblog: www.trnd.hu/biovanne trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-face trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Próbáljuk ki a Braun Face-t,

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/maggi-piritott-teszta trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Projektmenetrend TEGYÜK NÉPSZERŰBBÉ A LENOR 3AZ1-BEN MOSÓSZERT! Legújabb projektünkben az új Lenor 3az1-ben mosószerrel ismerkedhetünk meg, mely tökéletesen összeillik a Lenor öblítővel,

Részletesebben

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd. trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a HERZ-et. A projektben

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről.

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projektmenetrend Zendium: Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/zendium trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt ismertté az új Zendium

Részletesebben

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül.

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. trnd Projektmenetrend Príma webáruház: Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. Projektblog: www.trnd.hu/prima trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz.

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. trnd Projektmenetrend Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. Nonstop* frissesség a következő mosásig. Projektblog: www.trnd.hu/lenor-unstoppables Kapcsolattartó: lunna@trnd.hu *akár 12 héten át, tárolt

Részletesebben

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30:

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: trnd Projektmenetrend Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: Csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-antipigment trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu

Részletesebben

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat.

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projektmenetrend Posta Csomagautomata: Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/csomagautomata trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük ismertebbé a

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog:  trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/cien trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Még ismertebbé tesszük a Cien termékeket. Örömmel üdvözlünk legújabb szépségápolási

Részletesebben

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel!

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük első Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket.

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. trnd Projektmenetrend trnd dm active beauty: Projekt Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. Projektblog: www.trnd.hu/dm trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt még

Részletesebben

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait!

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Duo Délice kutyaeledel: Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pro-plan trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé

Részletesebben

BIZTONSÁG ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BIZTONSÁG ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ MAN SHAVER MS 6040 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ B C D H E G F I A L

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer FYTTIN trnd-projekt Üdvözlünk Téged legújabb közös projektünkben, amely során a FYTTIN étrend-kiegészítővel és természetes édesítőszerrel ismerkedhetünk

Részletesebben

PET916 utasítás Tölthető és vízálló Nyakörv üzemeltetési útmutató

PET916 utasítás Tölthető és vízálló Nyakörv üzemeltetési útmutató PET916 utasítás Tölthető és vízálló Nyakörv üzemeltetési útmutató Kérjük, olvassa el a teljes útmutatót, mielőtt kezdetét veszi a termék használatának Fontos biztonsági információk Figyelem Nem agresszív

Részletesebben

BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK

BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK PROFI BOROTVA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Olvassa el figyelmesen a használati útmutatót. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre is. Ha a terméket továbbadja vagy

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-sutomargarin trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Tegyük közösen ismertebbé

Részletesebben

kényelmes kezelés. Tökéletes nap. Tökéletes befejezés. Kiváló vágási teljesítmény,

kényelmes kezelés. Tökéletes nap. Tökéletes befejezés. Kiváló vágási teljesítmény, Tökéletes befejezés. Tökéletes nap. Kiváló vágási teljesítmény, kényelmes kezelés. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az új ART 18 LI géppel. Az innovatív Durablade kiváló vágási teljesítményt

Részletesebben

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát.

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projektmenetrend Mr Muscle Active Capsules: Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/mr-muscle trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni

Részletesebben

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pecsi-sor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Akár 4 héten át tartó selymes bőr.

Akár 4 héten át tartó selymes bőr. Akár 4 héten át tartó selymes bőr. www.braun.com/hu EPILÁTOROK 20 EPILÁTOROK 2009 Epilátorok új új Silk épil Xpressive A Braun legjobb epilátora Modell 7781 WD 7281 WD 7280 7781 WD 7281 WD 7280 7180 1

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-laktozmentes trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen ismertté

Részletesebben

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projektmenetrend Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projekt a Projektblogon: www.trnd.hu/hamanek-bebietelek trnd kapcsolattartód: nykki@trnd.hu Szeretnénk 1. Próbáld ki.... 500 magyarországi

Részletesebben

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát trnd Projektmenetrend Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát : trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/libero-upandgo o trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről!

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projektmenetrend Gabi popsiápolás: Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/gabi trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a Gabi

Részletesebben

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád:

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: trnd Projektmenetrend Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: Mindennapi hajápolás luxus összetevőkkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/essence-ultime trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

PET998DB utasítás Tölthető és vízálló Nyakörv üzemeltetési

PET998DB utasítás Tölthető és vízálló Nyakörv üzemeltetési PET998DB utasítás Tölthető és vízálló Nyakörv üzemeltetési útmutató Kérjük, olvassa el a teljes útmutatót, mielőtt kezdetét veszi a termék használatának Fontos biztonsági információk Figyelem Nem agresszív

Részletesebben

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit:

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: Gondoskodjunk együtt kisbabánk boldog mindennapjairól! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/bepanthen-hamanek trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901

AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901 AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901 120 60 30 KETTŐS KIJELZŐ & VISIOLIGHT TM Az Aeroguard 4S kettős kijelzője révén minden érték látható. Az aktuális üzemmód

Részletesebben

Eucerin AtopiControl:

Eucerin AtopiControl: trnd Projektmenetrend Eucerin AtopiControl: Rendszeres és tudatos bőrápolás az atópiás bőrgyulladás (ekcéma) kezelésére. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-atopicontrol trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is!

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projektmenetrend Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkefe: Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/oral-b trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

Egyszerű utazókészlet a tökéletes utolsó simításokhoz

Egyszerű utazókészlet a tökéletes utolsó simításokhoz Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Orr- és fülszőrnyíróprotectube technológiával Garantáltan nem húzza a szőrszálakat Védőrendszer, ideális dőlésszög Teljesen lemosható kialakítás, AA elem

Részletesebben

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-aquaphor trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu Eucerin Aquaphor trnd-projekt

Részletesebben

Használat közben tölti vezeték nélkül gamer egereit a Logitech. Írta: Logitech június 12. hétfő, 18:36

Használat közben tölti vezeték nélkül gamer egereit a Logitech. Írta: Logitech június 12. hétfő, 18:36 Több mint négyévnyi fejlesztés után a Logitech G, a Logitech saját márkája a mai napon mutatta be két új technológiáját. A Logitech G POWERPLAY a világ első, gaming egerek számára tervezett vezeték nélküli

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projektmenetrend Baba mélyhidratáló testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Baba

Részletesebben

Elektromos borotva Használati útmutató

Elektromos borotva Használati útmutató Használati útmutató HU SMS 3011BL / SMS 3012GR SMS 3013RD / SMS 3014TQ A készülék első bekapcsolása előtt olvassa el a használati útmutatót, akkor is, ha hasonló készülékek használatát már ismeri. A készüléket

Részletesebben

S91XX, S90XX MAGYAR 87

S91XX, S90XX MAGYAR 87 S91xx/S90xx 1 S91XX, S90XX MAGYAR 87 MAGYAR 87 Bevezetés Köszönjük, hogy Philips terméket vásárolt! A Philips által biztosított teljes körű támogatáshoz regisztrálja termékét a www.philips.com/welcome

Részletesebben

Legyünk profik a folteltávolításban.

Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projektmenetrend Ariel Professional: Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-professional trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé az Ariel

Részletesebben

Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába!

Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába! trnd Projektmenetrend Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefe: Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/philips-sonicare trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu

Részletesebben

Akkumulátoros orrfűrész 18,0 V RS

Akkumulátoros orrfűrész 18,0 V RS Bahnhofstraße 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 2899 Akkumulátoros orrfűrész 8,0 V RS 29 8.0 Rendelési szám 47.874 Üresjárati löketszám 0-300 /perc Löket 29 mm Akku feszültség 8 V Akkumulátor

Részletesebben

A termékeink professzionális felhasználásra lettek kifejlesztve és szakemberek tesztelték egész Angliában!

A termékeink professzionális felhasználásra lettek kifejlesztve és szakemberek tesztelték egész Angliában! A Dear Barber élen jár a fejlesztésben a modern férfi haj és szakállápolás területén. A termékeink hagyományos értékeket képviselnek a legmodernebb technológiával ötvözve! A termékeink professzionális

Részletesebben

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába.

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projektmenetrend Rubik kocka és Fáraók Kincse sorsjegyek: Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/szerencsejatek trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt.

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. trnd Projektmenetrend Lactamil: Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. Projektblog: www.trnd.hu/lactamil trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu trnd Projekt Segítsünk

Részletesebben

Elektromos borotva Használati útmutató

Elektromos borotva Használati útmutató Használati útmutató HU SMS 4011BL SMS 4012GR SMS 4013RD SMS 4014TQ A készülék első használatba vétele előtt olvassa el a használati útmutatót, akkor is, ha hasonló készülékek használatát már ismeri. A

Részletesebben

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás.

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Tökéletes vágás. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az új Rotak fűnyírókkal. Törekedjen egy lépésben a tökéletességre a Bosch új Rotak fűnyíróival.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 6234C Fordulatszámmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Termékjellemzők... 2 2. Műszaki jellemzők... 2 3. Előlap és kezelőszervek... 2 4. Működési leírás... 3 5. Mérési folyamat... 4 6. Elem cseréje...

Részletesebben

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE

DeLaval M45S matrac 04-2009 CSLH PP FSBE matrac 04-2009 CSLH PP FSBE Komfort és megbízhatóság az istállóban! 2 A DeLaval M45S matrac egy kényelmes, megszakításmentes megoldás, erős 4 mm vastag szintetikus kétrétegű burkolattal és egy puha 40

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék

HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék Készülék jellemzők A vezérlőegységben egy 5000mAh akkumulátor van, melynek köszönhetően 8-10 órán keresztül működik egy töltéssel. Amikor kezd lemerülni

Részletesebben

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/chio-chips trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük az új Chio Chips Kettle Cooked termékeket. Indulócsomagod. A projekt kezdetén

Részletesebben

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP6522 1 HP6522 Magyar 57 Magyar 57 Bevezetés Köszönjük, hogy Philips terméket vásárolt! A Philips által biztosított teljes körű támogatáshoz

Részletesebben

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel!

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük közös Bonux projektünkben! Örömmel köszöntjük

Részletesebben

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY

MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY MULTIFUNKCIÓS INDÍTÁSI SEGÉLY HASZNÁLATI UTASÍTÁS AXR YJ006 autó indítás kiemelkedő biztonság mobil töltés s.o.s. vészvillogó figyelmeztetés Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati utasítást, melynek

Részletesebben

FÜRDÔSZOBAI FÛTÔVENTILÁTOR AH-1300

FÜRDÔSZOBAI FÛTÔVENTILÁTOR AH-1300 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER FÜRDÔSZOBAI FÛTÔVENTILÁTOR AH-1300 Tisztelt Vásárló! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki fejlesztés eredménye,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8117 Felhasználói kézikönyv a b Magyar Köszönjük, hogy Philips terméket vásárolt, és üdvözöljük a Philips világában! A Philips által biztosított

Részletesebben

BD 38/12 C Bp Pack. Megbízható tárcsás technológia. Nagy teljesítményű töltőkészülékkel. Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor

BD 38/12 C Bp Pack. Megbízható tárcsás technológia. Nagy teljesítményű töltőkészülékkel. Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor Könnyű súlyú, csendes és gyors: a tárcsafejes BD 38/12 C súroló-szárító gyorsan cserélhető, nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorral és eco!efficiency üzemmóddal rendelkezik. 1 2 3 4 1 2 Megbízható

Részletesebben

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát.

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projektmenetrend Lenor DuoAroma: Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/lenor-duoaroma trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni a Lenor

Részletesebben

ŠKODA FÉMHÁZAS POWERBANK mah. Használati útmutató

ŠKODA FÉMHÁZAS POWERBANK mah. Használati útmutató ŠKODA FÉMHÁZAS POWERBANK 10000 mah Használati útmutató Első lépések: A ŠKODA fémházas powerbank előzetesen feltöltött és használatra kész. A powerbank bekapcsolásához nyomja meg az oldalán lévő gombot.

Részletesebben

TM Intelligens akkumulátor töltő Car- Systemhez

TM Intelligens akkumulátor töltő Car- Systemhez TM-42200 Intelligens akkumulátor töltő Car- Systemhez Használati útmutató 2011 BioDigit Ltd. Minden jog fenntartva. A dokumentum sokszorosítása, tartalmának közzététele bármilyen formában, beleértve az

Részletesebben

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 többfunkciós Festőautomata páratlan rugalmassággal a jobb eredmények eléréséért A Leica ST5020 többfunkciós festőautomata bevezetésével egy új teljesítményszint

Részletesebben

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tena-lady w.trnd.hu/tena-lady trnd kapcsolattartód: artód: lunna@trnd.hu Közösen még ismertebbé

Részletesebben

Műszaki adatok. Biztonsági utasítások

Műszaki adatok. Biztonsági utasítások 10031001 Szökőkút Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást. Műszaki adatok

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

MINDENNAPI FOGYASZTÓK A VÉLEMÉNYVEZÉREK SZEREPÉBEN.

MINDENNAPI FOGYASZTÓK A VÉLEMÉNYVEZÉREK SZEREPÉBEN. MINDENNAPI FOGYASZTÓK A VÉLEMÉNYVEZÉREK SZEREPÉBEN. Miként válhat egy átlagos fogyasztóból véleményvezér? Hogyan és miért kötelezi el magát a márka mellett, és mit vár ezért cserébe? Palotai Zoltán MÁRKANAGYKÖVETEK

Részletesebben

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless Használati útmutató jabra.com/movewireless 1. ÜDVÖZÖLJÜK...3 2. A DOBOZ TARTALMA... 4 3. A FEJHALLGATÓ VISELÉSE...5 3.1 A MAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA 4. A FEJHALLGATÓ FELTÖLTÉSE... 6 4.1 AKKUMULÁTOR TÖLTÖTTSÉGJELZŐ

Részletesebben

HAIR AND BEARD CLIPPER MC 3140 MAGYAR

HAIR AND BEARD CLIPPER MC 3140 MAGYAR HAIR AND BEARD CLIPPER MC 3140 MAGYAR A E B F C G H I J K L D 2 MAGYAR 81-91 3 BIZTONSÁG Kérjük, vegye figyelembe az alábbi utasításokat a készülék használatakor: A készülék otthoni célra történő használatra

Részletesebben

Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni.

Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni. Magasnyomású mosók Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni. Akár gyengéd ápolás, akár erőteljes tisztítás a Kärcher tökéletes megoldást kínál minden tisztítási feladathoz. Ahol korábban a kosz uralkodott,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLSŐ AKKUMULÁTOR PNI mAh

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLSŐ AKKUMULÁTOR PNI mAh HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLSŐ AKKUMULÁTOR PNI 1014 10000mAh Utasítások: Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Az első használat előtt, kérjük olvassa el ezt a kézikönyvet, a termék megfelelő használata

Részletesebben

FELCO 2 Metszőollók - Alapmodell

FELCO 2 Metszőollók - Alapmodell FELCO 2 Metszőollók - Alapmodell Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 0 1 2 > Megbízható: kényelmes és könnyű. Erős, kovácsolt alumínium fogantyú élettartam garanciával* / penge és ellenpenge

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra.

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projektmenetrend Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster: Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vichy-mineral trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

2017 sláger terméke megérkezett!

2017 sláger terméke megérkezett! 2017 sláger terméke megérkezett! Blue Alert Gold - Emeli a tétet! 2016. december 1. {jumi [*3]} Talán nem újdonság már senkinek, hogy a 2016 áprilisában élesített új, fixen telepített szupertraffipaxok,

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI Hálószobabútor-sorozat TERVEZŐ Ola Wihlborg KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Enyhe szappanos oldattal tisztítsd, majd tiszta ruhával töröld szárazra. FIGYELMEZTETÉS! BORULÁSVESZÉLY A nem rögzített

Részletesebben

PROFESSIONAL MULTI HAIR TRIMMER

PROFESSIONAL MULTI HAIR TRIMMER PROFESSIONAL MULTI HAIR TRIMMER MT 6742 MAGYAR 8 9 7 1 2 3 4 5 6 2 A B B C D E F 3 BIZTONSÁG Kérjük, vegye figyelembe az alábbi utasításokat a készülék használatakor. 7 A készülék kizárólag otthoni felhasználásra

Részletesebben

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről!

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Small & Mini: Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/proplan-smallmini trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

FELCO 17 Metszőollók- Ergonómikus - Balkezeseknek

FELCO 17 Metszőollók- Ergonómikus - Balkezeseknek FELCO 17 Metszőollók- Ergonómikus - Balkezeseknek Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 6 5 4 > Megbízható: kényelmes és könnyű. Erős, kovácsolt alumínium fogantyú élettartam garanciával* / penge

Részletesebben

FELCO 11. Metszőollók - Klasszikus modell

FELCO 11. Metszőollók - Klasszikus modell FELCO 11 Metszőollók - Klasszikus modell Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 1 0 4 > Megbízható: kényelmes és könnyű. Erős, kovácsolt alumínium fogantyú élettartam garanciával* / penge és ellenpenge

Részletesebben

Porszívózás, felmosás és szárítás egy lépésben

Porszívózás, felmosás és szárítás egy lépésben Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () AquaTrio Pro Három az Egyben Technológiával 3-az-1-ben: porszívóz, felmos és szárít Három az Egyben Technológia Látható nedves tisztítás Minden típusú kemény

Részletesebben

Hamánek Happy Fruit:

Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Hamánek Happy Fruit: Tápláljuk gyermekünket 100% gyümölcsalapú desszertekkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/hamanek-happy-fruit trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk

Részletesebben

Ft-tól. Miele. Mindenért ami igazán fontos. Elérkezett a Miele ideje.

Ft-tól. Miele. Mindenért ami igazán fontos. Elérkezett a Miele ideje. Miele. Mindenért ami igazán fontos. Elérkezett a Miele ideje. Ünnepeljük együtt a Miele evőeszközfiók 30. születésnapját Jubileumi modellek kedvezményes áron már 239 900 Ft-tól Mindenkinek van valami,

Részletesebben

Vágók 5000-es sorozat

Vágók 5000-es sorozat Vágók 5000-es sorozat 1 Az új 5000-es sorozatú vágók Könnyebb és ergonomikusabb, mint valaha, kompromisszumok nélküli teljesítmény Hajlított penge Páratlan teljesítmény Az Ön igényeire szabva A választás

Részletesebben