Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre."

Átírás

1 trnd Projektmenetrend Dove hajápolási termékek: Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. Projektblog: trnd kapcsolattartód: trnd Projekt

2 Tegyük együtt még ismertebbé a Dove hajápolási termékeket! A projektben szeretnénk: Köszöntünk új projektünkben! Nagyszerű lesz Veled együtt kipróbálni a Dove hajápolási termékeit, melyek segítenek visszaállítani hajunk szépségét. A Dove samponok és balzsamok segítenek helyreállítani a károsodott, száraz haj szerkezetét. Az expressz hajpakolások pedig ötvözik a balzsamok és pakolások előnyeit, hogy mindennapi ápolást biztosítsanak hajunk számára magyarországi trnd-partnerrel közösen kipróbálni a Dove Intense Repair Sampont és Hajbalzsamot, valamint a Dove Nourishing Oil Care Expressz Hajpakolást.... megosztani egymással a Dove hajápolási termékeiről alkotott őszinte véleményünket három online felmérésben. Próbáld ki. Oszd meg tapasztalataidat. A Dove termékcsaládjai az ápolt hajért.... még ismertebbé tenni a Dove hajápolási termékeit barátoknak és ismerősöknek átadott termékmintákkal, valamint véleményünk megosztásával. Mondd el a véleményedet magyarországi trnd-partnerrel közösen szeretnénk kipróbálni a Dove hajápolási termékcsalád 3 tagját: a Dove Intense Repair Sampont és Hajbalzsamot, valamint a Dove Nourishing Oil Care Expressz Hajpakolást. A kipróbálás mellett természetesen szeretnénk még ismertebbé tenni a termékeket családunk, barátaink és ismerőseink között.... minél több beszámolót és piackutatási kérdőívet összegyűjteni, és ez alapján megtudni, hogy mit gondolnak barátaink a Dove hajápolási termékekről. Számolj be róla. Kezdjük is el együtt!

3 A károsodott és száraz haj nyomában... Napjainkban hajápolási és hajformázási termékek számtalan variációja áll a nők rendelkezésére, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Sokan azonban nem tudják, hogy a mindennapi, szokásos hajápolás is károsíthatja a hajat. Dove Hajápolás. A Dove elkötelezte magát, hogy hatékony ápolást nyújtson, mélyen táplálja és segítsen helyreállítani az elgyengült, száraz és károsodott hajat. Dove Hair Therapy. Szeresd a hajad. Sok nő nincs tisztában azzal, hogy naponta milyen veszélyeknek van kitéve az egyik legszebb kincsünk, a hajunk. Még csak nem is gondolnánk, hogy a fésülködés, hajszárítás és hajformázás is károsíthatja hajunkat. Akár egy otthoni frizuraelkészítés, akár néhány óra a fodrásznál ugyanúgy kívül belül gyengítheti a hajszálak szerkezetét. Idővel a haj a folyamatos károsító hatások következtében nehezebben kezelhetővé válik, és megjelennek olyan általános problémák, mint a töredezett hajvég, hajszín fakulás vagy a hajszárazság. A Dove-nál a testápolás mellett az elmúlt két évben egyre nagyobb figyelmet kapott a hajunkkal való törődés. Ezért fejlesztették tovább a Dove samponok és balzsamok formuláját és illatát. Így születtek meg a Dove Hair Therapy termékek, melyek nem csak általánosan tisztítják és ápolják hajunkat, hanem az egyre gyakoribb problémákra is megoldást kínálnak. Habár sokan úgy gondolják, hogy az ő hajuk nem károsodott, hiszen nem festik, vagy nem használnak hajvasalót, a fésüléstől vagy akár a hajszárítástól is sérülhet a hajunk. A Dove két termékcsaláddal száll harcba a károsodás és a hajszárazság ellen: a Dove Intense Repair sampont, hajbalzsamot és hajpakolásokat a sérült és károsodott haj helyreállítására fejlesztették ki, míg a Dove Nourishing Oil Care termékek a száraz, durva tapintású haj ápolását tűzték ki célul.

4 Dove Hair Therapy- Intense Repair termékcsalád. A projektben a Dove Intense Repair termékek közül a sampont és balzsamot próbáljuk ki. A Dove Hair Therapy Intense Repair termékcsalád egyedülálló megoldást kínál a károsodott haj megújításában és védelmében. Belülről segítenek helyreállítani a haj szerkezetét. A Dove Hair Therapy vagyis Dove Hajregeneráló Terápia a károsodott, vagy károsodás jeleit mutató hajnak kínál megoldást a felmerülő problémákra. Ha sérült vagy töredezett a hajunk, ne hunyjunk szemet a problémák felett. A hajunk sajnos elindult a károsodás felé vezető úton, és jeleket küld nekünk, hogy segítségre van szüksége. A Dove Intense Repair termékcsalád termékeit kifejezetten a sérült, károsodott haj helyreállítására fejlesztették ki. Micro Moisture szérumot és Fibre Active molekulákat tartalmaznak. Ezek behatolnak a hajszálakba, a sérült haj fehérjéihez kapcsolódnak, és belülről segítenek helyreállítani a haj szerkezetét nemcsak a haj felületén hatnak, mint sok más termék. A termékek használatával a haj újjászületik, simává, fényessé, könnyen kezelhetővé válik. A Dove Intense Repair Sampon akár mindennapi használatra is alkalmas. Gyengéden tisztít. Használata után a haj ápolttá és rugalmassá válik anélkül, hogy elnehezülne. A Dove Intense Repair Hajbalzsam akár mindennapi használatra is alkalmas. Használata után a haj ápolttá, könnyen fésülhetővé és rugalmassá válik anélkül, hogy elnehezülne. Használata: 1. Mosd meg a hajadat. 2. Nyomj a termékből a tenyeredbe és masszírozd a hajadba, különösen a hajszálak felétől a hajvégekig. 3. Hagyd hatni 1 percig. 4. Alaposan öblítsd ki.

5 Dove Hair Therapy- Nourishing Oil Care termékcsalád. A Dove Hair Therapy Nourishing Oil Care termékei felveszik a harcot a durva tapintású, rakoncátlan, összegubancolódó hajjal. A projektben a Dove Nourishing Oil Care termékcsaládból az expressz hajpakolást próbáljuk ki. A Dove Hair Therapy Nourishing Oil Care termékcsaládjának kifejlesztésénél azoknak a nőknek a problémáira keresték a megoldást, akiknek a haja nehezen kezelhető, könnyen kócolódik. A Dove Nourishing Oil Care Expressz Hajpakolás kettős formulája értékes argán olajat tartalmaz. Egy hajbalzsam gyorsaságával hat az elképesztően sima és fényes hajért anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után. Ezeknek a problémáknak több kiváltó oka is lehet: Szőkítés, dauer, hajfestés. Hajszárítás, hajvasalás. Klór, UV sugárzás, szmog. Gyakorlatilag bármelyikkel is nézünk szembe, a tünetek azonosak: durva, kezelhetetlen és rakoncátlan haj. Ha ezeket a tüneteket nem kezeljük, a hajunk könnyebben károsodhat. A Dove Nourishing Oil Care termékek könnyű Nutri-Oils formulát tartalmaznak. Segítenek táplálni a hajat, hogy gyönyörűen sima és fényes legyen, nem hagynak zsíros érzetet a hajszálak felületén. Esszenciális tápanyagokat (lipideket) juttatnak a száraz hajba, ezáltal segítenek csökkenteni durva tapintását és kuszaságát. Használata: Sampon használata után tégy egy kis mennyiséget a tenyeredbe, majd oszlasd el vizes hajadon a hajszálak közepétől a hajvégekig. Hagyd hatni 1-3 percig, majd alaposan öblítsd ki! Miben más az expressz hajpakolás, mint egy sima hajbalzsam? A balzsamokat mindennapos használatra tervezték, és céljuk, hogy védjék a hajszálak felszínét, könnyen kifésülhetővé tegyék a hajat. A pakolásokat a balzsamoknál ritkább, pl. heti használatra szánják, hogy regenerálják és ápolják a sérült hajat. Gazdagabb összetételük miatt előfordulhat, hogy elnehezítik a hajat. A Dove Nourishing Oil Care Expressz Hajpakolás ötvözi a balzsamok és pakolások előnyös tulajdonságait: mindennap használható, akár egy normál balzsam, de egy pakolásnak megfelelő ápoló összetevőt tartalmaz.

6 Indulócsomagod. Projektmenetrend. A projekt kezdetén minden résztvevő indulócsomagot kap a következő tartalmakkal: 1 Kicsomagolás és fényképek készítése. Saját használatra: 1x Dove Intesne Repair Sampon 250ml. 1x Dove Intense Repair Hajbalzsam 200ml. 1x Dove Nourishing Oil Care Expressz Hajpakolás 180ml. Projektmenetrend brosúra a trnd általános szájreklám ösztönző dokumentuma mely tartalmazza a háttérinformációkat a Dove hajápolási termékekkel kapcsolatban, valamint rengeteg kommunikációt inspiráló ötletet. Piackutatási kérdőívek (40 oldalas brosúra) a barátokkal és családdal folytatott beszélgetésekhez. Továbbadásra barátoknak: Próbáld ki: Először is csomagold ki az indulócsomagodat esetleg családoddal, barátaiddal, kollégáiddal közösen, és ismerd meg a tartalmát, a Dove hajápolási termékeket és a háttérinfomációkat. Majd próbáld ki a Dove Intense Repair Samponját és Hajbalzsamját, valamint a Dove Nourishing Oil Care Expressz Hajpakolást. Hajápolásra fel! Fényképek készítése: Oszd meg élményeidet a kicsomagolásról, valamint a barátokkal és családoddal tartott első kipróbálásokról, akár a közös hajmosásokról, és örökítsd meg fényképeken a pillanatait. A képeidet a beszámolókkal együtt tudod elküldeni. Ilyen egyszerű: Keress rá a oldalra, és kattints a Beszámoló írása gombra. 10x Dove Intense Repair Hajbalzsam minta 50ml. 10x Dove Nourishing Oil Care Expressz Hajpakolás minta 50ml. 30x Dove Hajápolás információs szórólap. 2 Mondd el a véleményedet. Véleményedet megoszthatod velünk a Dove hajápolási termékek projekt nyolc hete alatt úgy, hogy részt veszel három online felmérésünkben: elején: Nyitó felmérés közepén: Félidei felmérés végén: Záró felmérés A felméréseket a trnd weboldalán a Mytrnd felületen találod majd. Amint lehetőséged van kitölteni valamelyik felmérést, en értesítünk róla.

7 3 Még ismertebbé tenni a Dove hajápolási termékeket. 5 Segíts nekünk a piackutatásban. Miután meggyőződtél a Dove hajápolási termékek hatékonyságáról, segíts az összes résztvevővel együtt még ismertebbé tenni őket. Ehhez a barátaidnak, rokonaidnak és munkatársaidnak mesélhetsz a károsodott és száraz haj okairól. Dove Intense Repair Hajbalzsam és Nourishing Oil Care Expressz Hajpakolás mintákat adhatsz nekik, hogy ők is kipróbálhassák a termékeket. segíthetsz kideríteni, hogy az ő hajuk milyen veszélyeknek van kitéve, valamint háttérinformációval láthatod el őket ezzel a témával kapcsolatban. A Dove hajápolási termékek trnd-projekt hivatalos piackutatójává válhatsz! Az indulócsomagban található Piackutatási Kérdőívek segítségével 20 barátodat, ismerősödet vagy munkatársadat kérdezheted meg a károsodott és száraz haj és a Dove hajápolási termékek témakörében. Ez alkalom lehet arra is, hogy bennfentes ismereteidet megoszd velük. Pontosabb információkat a Piackutatási Kérdőívekben találsz. A legjobban annak örülünk, ha sikerül minél több véleményt összegyűjtened, és így sok kérdőívet kitöltened! Készíts pár fényképet az alkalmakról, amikor közösen próbáljátok ki a Dove hajápolási termékeit, hogy a felvételeket közös fényképalbumunkban tehessük közzé. Bár számos módja van, hogy másokkal is megismertesd a termékeket, a brosúrában további ötleteket találsz, hogyan adhatod át könnyedén ismereteidet. A projekt teljes ideje alatt a projektblogon beszéljük meg közösen a Dove hajápolási termékekkel, valamint a száraz és károsodott hajjal kapcsolatos témákat. 4 Beszélgetési beszámolók írása. A projekttel kapcsolatos kérdésekkel és javaslatokkal bátran fordulhattok hozzánk közvetlenül az szwiki@trnd.hu címen. Azután, hogy mások is megismerhették Neked köszönhetően a Dove Intense Repair és Nourishing Oil Care termékeket, fontos, hogy erről minket is tájékoztass. Minden alkalommal, amikor barátokkal, kollegákkal, ismerősökkel beszélgettél a termékekről, beszámolót írhatsz. A beszámolókból arra vagyunk kíváncsiak, hogy hány barátoddal vagy ismerősöddel beszélgettél, és ők mit gondolnak, miket kérdeztek a Dove samponjaival és balzsamjaival kapcsolatban. A beszámoló írása nagyon egyszerű: Menj fel a oldalra. Kattints a Beszámoló írása menüpontra, és máris kezdheted megszövegezni üzenetedet. A szájreklámról készült beszámoló alappillére a trnd-projekteknek, melyek akkor a legsikeresebbek, ha minél több beszámoló gyűlik össze trnd-partnereinktől, és így az Unilever, vagyis a Dove termékek gyártója könnyebben figyelemmel kísérheti közös teljesítményünket.

8 trnd alapelvek. A mondat, amit szeretnénk, ha továbbadnál: Ahhoz, hogy valóban őszinte, nyílt és sikeres szájreklám valósulhasson meg, felállítottunk néhány játékszabályt. Számodra, mint a projekt résztvevőjének, kötelező az alapelveink következő pontjainak betartása. Nyíltság. trnd-partnernek lenni nem egy titkos dolog, nem titkosügynököket alkalmazunk. Nem bújtatott reklámmal vagy a reklám egyéb, helytelen módjával foglalkozunk. Ezért minden trnd-partner számára, minden esetben kötelező megemlíteni, hogy a teszt termékeket a trnd által ismerték meg, és egy trnd szájreklám projektben vesznek részt. Semmi esetre sem szabad barátaidnak vagy ismerőseidnek eljátszanod valamit. Ugyanis nem egy ügynök vagy, aki az ajtón csönget, és el akar adni valamit. Légy nyílt és őszinte! Oszd meg saját véleményedet, és említsd meg a trnd-projektet! Őszinteség. Tulajdonképpen magától értetődő, de manapság sajnos nem mindig bevett gyakorlat: csak az őszinte szájreklám működik. Ez azt is jelenti, hogy semmit nem szabad elhallgatnod és nem szabad túloznod. Egyszerűen csak oszd meg a véleményedet a barátaiddal és ismerőseiddel. Dove hajápolási termékek: Bár nem is gondolnád, de a Te hajad is sok veszélynek van kitéve, így könnyen károsodhat. Ezért ápold és védd a Dove hajápolási termékekkel. Hallgass meg másokat. A szájreklám természetesen nem arról szól, hogy Te elmondod barátaidnak, hogy mi-merre-meddig. Hiszen barátaidnak is lehetőséget kell adni arra, hogy a veled folytatott beszélgetésnek köszönhetően saját véleményüket formálhassák a trnd-projektben szereplő termékkel kapcsolatban. Ezért örülünk annak, ha odafigyelsz rájuk, meghallgatod barátaid és ismerőseid véleményét, és azt továbbítod nekünk.

9 Ötletek az információk átadására. Ha a Dove hajápolási termékei meggyőztek hatékonyságukról, akkor ajánld barátaidnak és ismerőseidnek is. Szépségápolási tippek a kolleganőkkel. Készülődés a barátnőkkel egy közös program előtt. Számos lehetőség és alkalom adódik, hogy a Dove Intense Repair és Nourishing Oil Care termékeit megismertessük másokkal. Íme néhány ötlet, hogyan oszthatod meg barátaiddal, ismerőseiddel azokat a tapasztalatokat és bennfentes ismereteket, melyekre szert tettél: A munkahelyen egy reggeli vagy egy ebéd utáni kávézás alkalmával a kolleganőkkel gyakran cserélünk szépségápolási fortélyokat, és tippeket. Meséld el nekik, mitől lett tele a hajad újult erővel, mintha csak a fodrásztól léptél volna ki! Ajánld nekik a Dove hajápolási termékeket, adj nekik mintát, hogy ők is kipróbálhassák, és kényeztethessék a hajukat. Akár egy könnyű táncolós estét, akár egy közös színházat, mozit vagy csak egy kellemes helyen eltöltött néhány órát terveztünk barátnőinkkel, készülődjünk rá közösen. Vendégeljük meg őket a közös program előtt, és miközben közösen elkészítjük egymás frizuráját és sminkjét, beszélgessünk róla, hogy ki milyen hajápolási termékeket használ, és meséljük el nekik tapasztalatainkat a Dove termékekről. Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző szépség és wellness központok, de általában vagy nem tudunk rászánni egy teljes hétvégét, vagy az áruk túl drága. Szervezzünk otthonunkban egy szépségnapot és hívjuk el barátainkat, rokonainkat. Próbáljuk ki a Dove Intense Repair Sampont és válasszunk kedvünk szerint a hajbalzsam vagy a hajpakolás közül is. A fodrászunknál eltöltött idő alatt általában sok mindenről beszélgetünk, több téma is szóba kerül. Tereld a beszélgetést a rakoncátlan, károsodott haj irányába, és meséld el neki, hogy a Dove hajápolási termékek trnd projektjében veszel részt, és teszteled a termékeket. Megoszthatod fodrászoddal a projektben szerzett bennfentes információkat is, és megvitathatjátok, ő mit gondol a témáról. Szépségnap barátnőkkel és a család hölgy tagjaival. Beszélgetés a fodrásznál. Egészen biztos, hogy Neked is számos jó ötleted van arra, hogyan lehet még beszélgetéseket kezdeményezni a termékről. Oszd meg velünk beszámolóidban, hogyan segítesz még ismertebbé tenni a Dove hajápolási termékeit a barátaid, családtagjaid, kollégáid és ismerőseid körében. Várjuk a jó ötleteket és a fényképeket!

10 Minden, amit a hajról tudni kell. Természetes dolog, hogy haj nő a fejünk tetején. Mossuk, fésüljük, szárítjuk, frizurát készítünk belőle. De a haj maga nem is olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. A hajszál felépítése: Kutikula Miből épül fel a hajunk? Cortex A haj tartalmaz: fehérjét 61-94% (82%), vizet 5-30% (15%), lipideket 1,5-9% (3%), nyomokban ásványi anyagokat. Mikrofibril Makrofibril A legfontosabb fehérje a keratin, melyet aminosavak alkotnak. Keratin spirál Az egészséges haj hihetetlenül erős. Minden egyes hajszál 100 grammig terhelhető, vagyis ha a fejen átlagosan hajszál található, akkor meg tudnának birkózni akár 12 tonnával is, ha a fejbőr elég erős lenne. Milyen sokáig nő a haj? Cuticle Cortex Medulla A haj rétegei A kutikula a külső réteg, melyet tetőcserépszerűen fedő lemezkék alkotnak. Ez a réteg felelős a hajszál fényességért és védelméért. A cortex a hajszál középső rétege, mely keratinból épül fel, és a haj rugalmasságáért és erősségért felelős. A medulla a hajszál belső része. Növekedési fázis Átmeneti fázis 3-7 évig tart. 3-4 hétig tart. A hajszál 0,3-0,5 mm-t nő naponta. A haj növekedésének vége. A hajszálak 90%-a van ebben a fázisban. A hajszálak kevesebb, mint 1%-a van ebben a fázisban. Nyugalmi fázis 3-4 hónapig tart. A hajhagyma működése szünetel, a hajszál kihullik (naponta akár 100 hajszál). A hajszálak 10%-a van ebben a fázisban.

11 A károsodott haj. Fibre Active Technológia. A Fibre Active Technológia a Dove Intense Repair termékeket teszi egyedivé. Normál haj Károsodott haj A Fibre Active Technológiának köszönhetően a Dove Intense Repair Sampon és Hajbalzsam belülről segítenek újjáépíteni a hajszálak szerkezetét. De hogy is működik ez? Hajformázás hő segítségével A Fibre Active molekulák behatolnak a hajszálakba, a sérült fehérjékhez kapcsolódnak és segítenek új kötéseket kialakítani közöttük. Így a hajszálak szerkezete mérhetően stabilabbá válik. Mechanikai károsodás A hajfelszín károsodik. (a kutikula fizikai károsodása) Károsodás hő hatására A hajfelszín + a hajszálak belseje is károsodik. (fehérje lebomlás) Hasonlóan hat, mint egy ragasztó. Segít visszaállítani a sérült fehérjék szerkezetét a károsodott hajban. Hajszárítás és hajvasalás A hajszálak víztartalma csökken A Fibre Active hatóanyag nem az eredeti kötéseket építi újjá a fehérjeláncban, hanem újakat hoz létre, így segít helyreállítani a haj szerkezetét. Ahhoz lehet hasonlítani, amikor egy törött lábat fémcsavarokkal hoznak helyre. A végeredmény ugyanaz, a láb gyógyult, erős, és ugyanúgy lehet használni, mint mielőtt eltört volna. A hajszálak felszíne merevebbé válik, ezért a hajszál felületén repedések keletkeznek. Ez a haj töredezéséhez vezethet.

12 Az olajjal való ápolás titkai. Az olajok használatának sok előnye van, hiszen segítenek hajunkat puhává, simává tenni. Azonban ahogy mindennek, az olajos ápolásnak is lehet hátránya. Hiszen a természetes olajoktól a hajunk zsíros és ragadós lehet, mert réteget képeznek a hajszálak felszínén. Amikor két olajos hajszál kapcsolatba kerül, összetapadnak. A Dove technológiája a nehéz és zsíros érzés csökkentésére talált megoldást: Az olaj viszkozitásának (folyással szembeni ellenállásának) csökkentésével az olaj könnyebben eloszlatható a hajon, és így vékonyabb réteget hoz létre a hajszálakon. Olyan olajokat tartalmaznak, melyek beszívódnak a hajszálak belsejébe Miért ezeket az olajokat választották? A termékek mandula-, kókusz-, argán és ásványi olajat tartalmaznak. Érzékszervi tulajdonságok Fontos, hogy a haj könnyű legyen, ne nehezedjen el. Ez a keverék biztosítja a táplált, de mégis könnyű haj érzését. A természetes olajoknak köszönhetően hajunk puhává válik, az ásványi olaj pedig segíti a gyorsabb felszívódást, így nem nehezítik el a hajat. Lipid pótlás A mandulaolaj nagy mennyiségben tartalmaz Omega-9 zsírsavat. Azonban a mandulaolaj önmagában nem szívódna fel nagy mennyiségben a hajszálakba, viszont az olaj keverék az ásványi olaj segítségével behatol a hajszálak belsejébe, így segít táplálni a száraz hajat, esszenciális tápanyagokat (lipideket) juttatni a hajszálakba. Záró réteg A záróréteg egy védőréteg a haj számára, nem engedi, hogy a különböző összetevők mint például a víz áthatoljanak rajta. A természetes olajok hatékonyan képeznek záróréteget. A Dove könnyű Nutri-Oils formulája különböző olajok egyedülálló keverékét tartalmazza: Kókusz- és mandulaolaj, melyek más természetes olajokhoz képest könnyen behatolnak a hajszálakba, mivel rövidebb molekulaláncokból állnak. Értékes argán olaj. Ásványi olaj, mely csökkenti a keverék viszkozitását.

13 Dove hajápolási termékek. Dove Intense Repair termékcsalád. Dove Nourishing Oil Care termékcsalád. Dove Intense Repair Sampon és Hajbalzsam A sampon gyengéden tisztítja, a balzsam ápolja a hajat. Használatuk után a hajunk ápolt és fényes lesz anélkül, hogy elnehezülne. Dove Nourishing Oil Care Sampon és Hajbalzsam A Dove Nourishing Oil Care Sampon és Hajbalzsam könnyű tápláló olajok mellett értékes argán olajat tartalmaznak. Segítenek, hogy hajunk sima, rugalmas és táplált legyen. A könnyű Nutri-Oils formula olyan kisméretű molekulákat tartalmaz, melyek gyorsan beszívódnak a hajszálakba, hogy mélyen táplálják és esszenciális tápanyagokkal töltsék fel őket. Segít csökkenteni a haj durva tapintását és kuszaságát. Dove Intense Repair Expressz Hajpakolás Kettős hatású formulája tartalmaz: hajpakolást Fiber Active molekulákkal, mely a hajszálakba hatol, hogy belülről segítsen újraépíteni a sérült fehérjéket anélkül, hogy elnehezítené a hajat; és hajbalzsamot, mely bevonja a hajszálak külső rétegét, hogy segítse védeni a jövőbeli károsodásoktól. Dove Intense Repair Maszk Mélyen táplálja a sérült hajat, hogy erős és fényes legyen. Fibre Active molekulákkal gazdagított, melyek segítenek helyreállítani a haj fehérjéit, hogy növeljék a hajszálak belső ellenálló képességét. A legjobb eredmény elérése érdekében heti egyszeri használata javasolt. Dove Intense Repair Éjszakai Krém Segít helyreállítani a haj szerkezetét egy éjszaka alatt. Az éjszaka során a Fibre Active molekulák mélyen a károsodott hajba hatolnak, erősítik a hajat, hogy életteli, könnyen formázható legyen. Dove Nourishing Oil Care Expressz Hajpakolás Azonnali mélytápláló hatású hajpakolás egy hajbalzsam gyorsaságával az elképesztően sima és fényes, energikus, életteli hajért. Sampon használata után tegyünk egy kis mennyiséget a tenyerünkbe, majd oszlassuk el vizes hajunkon a hajszálak közepétől a hajvégekig. Hagyjuk hatni 1-3 percig, majd alaposan öblítsük ki! Dove Nourishing Oil Care Maszk Mélyen táplálja még a nagyon száraz hajat is, hogy segítsen csökkenteni durva tapintását és kuszaságát. Heti rendszerességű mélytáplálás a hihetetlenül sima és fényes, energikus, életteli hajért. Használjuk hetente egyszer a száraz haj életre keltésére. A sampon használata után csavarjuk ki a vizet a hajunkból. Vigyünk fel bőséges mennyiséget, különösen a száraz hajvégekre. Hagyjuk hatni 3-5 percig. Könnyen kiöblíthető.

14 Tények és Számok. Dove Intense Repair és Nourishing Oil Care termékcsaládok. Nem is gondolnánk, hogy a fésülködés, hajszárítás és hajformázás is károsíthatja hajunkat. A Dove termékei segítenek megoldást találni a károsodott, száraz és rakoncátlan haj problémáira. A Dove Intense Repair termékeket kifejezetten a sérült, károsodott haj helyreállítására fejlesztették ki. A Fibre Active molekulák behatolnak a hajszálakba, a sérült haj fehérjéihez kapcsolódnak, és belülről segítenek helyreállítani a haj szerkezetét. A Dove Nourishing Oil Care termékei felveszik a harcot a durva tapintású, rakoncátlan, összegubancolódó hajjal. A Dove Nourishing Oil Care termékek könnyű Nutri-Oils formulát tartalmaznak. A Dove Nourishing Oil Care Expressz Hajpakolás kettős formulája értékes argán olajat tartalmaz. Egy hajbalzsam gyorsaságával hat az elképesztően sima és fényes hajért anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után. A Dove Intense Repair Sampon és Hajbalzsam, valamint a Dove Nourishing Oil Care Expressz Hajpakolás mindennapi használatra is alkalmas.

15 trnd kapcsolattartód: 2013 trnd Central Eastern Europe Kft Budaörs, Kálvária utca 7.

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást.

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projektmenetrend Ariel Active Gel kapszulák: Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-activegel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát.

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projektmenetrend Dove Youthful Vitality: Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/dove trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk ismertebbé

Részletesebben

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért.

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projektmenetrend Ariel & Lenor: A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-lenor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/maggi-piritott-teszta trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog:  trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/cien trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Még ismertebbé tesszük a Cien termékeket. Örömmel üdvözlünk legújabb szépségápolási

Részletesebben

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait!

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Duo Délice kutyaeledel: Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pro-plan trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé

Részletesebben

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel!

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projektmenetrend Always Ultra: Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/always-ultra trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit.

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. trnd Projektmenetrend Biovanne plus+ szépségvitamin: Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. Projektblog: www.trnd.hu/biovanne trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK A szín, ami kopik: mit lehet tenni? Az egész világon a nők 75%-a festeti a haját. Élénk, ragyogó és hosszantartó hajszínt szeretne minden vendég. Megfelelő termékek nélkül

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről.

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projektmenetrend Zendium: Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/zendium trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt ismertté az új Zendium

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről!

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projektmenetrend Gabi popsiápolás: Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/gabi trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a Gabi

Részletesebben

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád:

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: trnd Projektmenetrend Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: Mindennapi hajápolás luxus összetevőkkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/essence-ultime trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen.

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projektmenetrend Foresto nyakörv: Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/foresto trnd kapcsolattartód: suzanne@trnd.hu Teszteljük kutyánkkal

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projektmenetrend Baba intenzív testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba-testapolo trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! LÉGY BÜSZKE MAGADRA! Revalid SWISS HAIR REPAIR SYSTEM A Revalid készítményeket kifejezetten komplex hajápolásra

Részletesebben

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket.

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. trnd Projektmenetrend trnd dm active beauty: Projekt Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. Projektblog: www.trnd.hu/dm trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt még

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/duckfreshdiscs trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu *az árak boltonként eltérhetnek Utántöltő 2 x 6 db: 1.349 Ft

Részletesebben

A professzionális hajápolás új dimenziója

A professzionális hajápolás új dimenziója A professzionális hajápolás új dimenziója HAJÁPOLÁS, mely tovább tart, mint eddig bármikor. Minden fő hajprobléma - mint az elvékonyodott és töredezett hajvégek, a fakó szín, a durva tapintású és fénytelen

Részletesebben

CeraVe - A száraz bőr szakértője

CeraVe - A száraz bőr szakértője Projektmenetrend CeraVe - A száraz bőr szakértője Bőrgyógyászokkal kifejlesztve trnd Projekt www.trnd.hu/cerave trnd kapcsolattartód: rinna@trnd.hu Feladataink CeraVe nagykövetként CeraVe indulócsomagod

Részletesebben

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát.

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projektmenetrend Lenor DuoAroma: Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/lenor-duoaroma trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni a Lenor

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd. trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a HERZ-et. A projektben

Részletesebben

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/betadine trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

Legyünk profik a folteltávolításban.

Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projektmenetrend Ariel Professional: Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-professional trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé az Ariel

Részletesebben

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért.

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd Projektmenetrend Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-waterflex trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Eucerin AtopiControl:

Eucerin AtopiControl: trnd Projektmenetrend Eucerin AtopiControl: Rendszeres és tudatos bőrápolás az atópiás bőrgyulladás (ekcéma) kezelésére. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-atopicontrol trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát.

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projektmenetrend Mr Muscle Active Capsules: Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/mr-muscle trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni

Részletesebben

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON Különleges ph semleges sampon, mely megtisztítja és felkészíti a hajat a regeneráló, újjáépítő kezelésre: kinyitja a haj rostjait, keratint, növényi proteint és betaint juttat

Részletesebben

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat.

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projektmenetrend Posta Csomagautomata: Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/csomagautomata trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük ismertebbé a

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt.

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. trnd Projektmenetrend Lactamil: Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. Projektblog: www.trnd.hu/lactamil trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu trnd Projekt Segítsünk

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projektmenetrend Baba mélyhidratáló testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Baba

Részletesebben

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-aquaphor trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu Eucerin Aquaphor trnd-projekt

Részletesebben

Tisztítás. Kérdezze meg vendégét, hogy milyen eredményt szeretne elérni.

Tisztítás. Kérdezze meg vendégét, hogy milyen eredményt szeretne elérni. Mitikus olajrituálé A legkiválóbb természetes hatóanyagok és egyedülálló összetevők összeolvadásából született meg a termékcsalád. Gazdag választékának köszönhetően személyre szabott hajápolási programot

Részletesebben

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Projektmenetrend TEGYÜK NÉPSZERŰBBÉ A LENOR 3AZ1-BEN MOSÓSZERT! Legújabb projektünkben az új Lenor 3az1-ben mosószerrel ismerkedhetünk meg, mely tökéletesen összeillik a Lenor öblítővel,

Részletesebben

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30:

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: trnd Projektmenetrend Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: Csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-antipigment trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu

Részletesebben

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal.

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projektmenetrend Vanish Oxi Action: Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vanish trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Vanish Oxi Action-t.

Részletesebben

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Directa: Perlacolor A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁ Z A A Perlacolor márkanévhez tartozó színező termékpaletta ideális kiegészítője. A Directa ideiglenes

Részletesebben

A termékeink professzionális felhasználásra lettek kifejlesztve és szakemberek tesztelték egész Angliában!

A termékeink professzionális felhasználásra lettek kifejlesztve és szakemberek tesztelték egész Angliában! A Dear Barber élen jár a fejlesztésben a modern férfi haj és szakállápolás területén. A termékeink hagyományos értékeket képviselnek a legmodernebb technológiával ötvözve! A termékeink professzionális

Részletesebben

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül.

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. trnd Projektmenetrend Príma webáruház: Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. Projektblog: www.trnd.hu/prima trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-sutomargarin trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Tegyük közösen ismertebbé

Részletesebben

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is!

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projektmenetrend Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkefe: Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/oral-b trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

Ahol a hajápolás merô csábítássá válik...

Ahol a hajápolás merô csábítássá válik... Ahol a hajápolás merô csábítássá válik... Egy innovatív és összetett rendszer, amely visszaállítja a száraz és erôsen száraz haj optimális hidratációját, a hajtövektôl egészen a hajvégekig. Tápláló, a

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-laktozmentes trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen ismertté

Részletesebben

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz.

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. trnd Projektmenetrend Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. Nonstop* frissesség a következő mosásig. Projektblog: www.trnd.hu/lenor-unstoppables Kapcsolattartó: lunna@trnd.hu *akár 12 héten át, tárolt

Részletesebben

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel!

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük első Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Mi jellemző a zsíros hajra?

Mi jellemző a zsíros hajra? Mi jellemző a zsíros hajra? A borsmenta a mentol forrása Kérdés: Milyen a hajam? Zsíros Elnehezedett Fakó és fénytelen Gyenge Nehezen formázható Zsíros haj Kérdés: Miért zsírosodik a hajam? A zsíros haj

Részletesebben

A fiatalság vitalitása & ragyogása

A fiatalság vitalitása & ragyogása A fiatalság vitalitása & ragyogása Végre itt a megoldás a fénytelen és elgyengült hajak számára. A Semi di Lino Diamond termékek ragyogása együtt a legújabb öregedés gátló hatóanyaggal alkotja az új, AntiAge

Részletesebben

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába.

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projektmenetrend Rubik kocka és Fáraók Kincse sorsjegyek: Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/szerencsejatek trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát trnd Projektmenetrend Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát : trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/libero-upandgo o trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt.

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projektmenetrend Physiogel hipoallergén krémek: Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/physiogel-kremek trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal 1. Mi a kender olaj? A kender olajat a Cannabis sativa nevű növény magjából nyerik ki. 2. Mitől jobb a kender olaj a többi, a kozmetikai

Részletesebben

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tena-lady w.trnd.hu/tena-lady trnd kapcsolattartód: artód: lunna@trnd.hu Közösen még ismertebbé

Részletesebben

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről!

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Small & Mini: Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/proplan-smallmini trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték.

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük a Head & Shoulders Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Hajszerkezet újjáépítô termékek: A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában.

Hajszerkezet újjáépítô termékek: A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában. A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában. Bambusz velô tartalma a termékben található természetes hidrolizált fehérjékkel helyreállítja a hajszál

Részletesebben

Hamánek Happy Fruit:

Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Hamánek Happy Fruit: Tápláljuk gyermekünket 100% gyümölcsalapú desszertekkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/hamanek-happy-fruit trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk

Részletesebben

1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK,

1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK, BONDPLEX Kötéserősítő, hajújraépítő adalékanyag festéshez, szőkítéshez. CSAK 3 LÉPÉS a vegyszeres munkák teljes szabadságához. Nioszómákba zárt aminosav komplex. 1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK - CREATOR,

Részletesebben

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák!

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projektmenetrend Tchibo-üzletek: Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tchibo trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Tchibo-üzleteket.

Részletesebben

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra.

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projektmenetrend Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster: Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vichy-mineral trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

lisse DesigN keratin therapy

lisse DesigN keratin therapy lisse DesigN keratin therapy tökéletes simaság - Teljes biztonságban FormAlDehiD MENTES MADE IN ITALY A lisse Design keratin terápia alapvetôen egy hajsimító termék, de keratin dózisának köszönhetôen egy

Részletesebben

PROFESSZIONÁLIS HAJÁPOLÁS

PROFESSZIONÁLIS HAJÁPOLÁS PROFESSZIONÁLIS HAJÁPOLÁS A HAJ SZAKÉRTŐI ÁLTAL MEGALKOTVA A SÉRIE EXPERT rendkívül hatékony hajápoló termékei minden hajtípus szükségleteit kielégítik és hatásukat a hajszálak valamennyi zónájában, még

Részletesebben

Kedves Olvasónk! Üdvözlettel, Lafferton Annamária Üzletvezető Fodrász. Web:

Kedves Olvasónk! Üdvözlettel, Lafferton Annamária Üzletvezető Fodrász.   Web: Kedves Olvasónk! Köszönjük, hogy letöltötte Hajápolási tippek és tanácsok című tanulmányunkat! Reméljük, hogy sok hasznos ötletet tudunk adni ahhoz, hogy frizurája garantáltan szép maradjon! Táplálkozásunk

Részletesebben

LUXURY HAIR CARE FOR LONG HAIR

LUXURY HAIR CARE FOR LONG HAIR LUXURY HAIR CARE FOR LONG HAIR A 6 -BÓL 6 CSILLAG Soren Hedegard a WHITE MINERAL termékcsaládot 6 csillagból 6-tal értékelné. A koppenhágai WHITE MINERAL egyedi hajápolócsalád, melyet kifejezetten a hosszú

Részletesebben

Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára!

Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára! Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára! PPD, Paraben, Ammónia, vegyszer és alkohol mentes fodrász, kozmetikai termék, fodrászkelllék a forgalmazótól, lakossági

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

folyékony arany Marokkóból

folyékony arany Marokkóból folyékony Természetes folyékony arany Marokkóból Az argán olaj 100 %-ban tiszta, hidegen sajtolt olaj, amely a legértékesebb olajok közé tartozik. A hatásait már a régi föníciaiak is ismerték. Az argán

Részletesebben

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/chio-chips trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük az új Chio Chips Kettle Cooked termékeket. Indulócsomagod. A projekt kezdetén

Részletesebben

GYÖNYÖRKÖDJÖN BENNE! ÉLVEZZE! ÉLJE ÁT!

GYÖNYÖRKÖDJÖN BENNE! ÉLVEZZE! ÉLJE ÁT! GYÖNYÖRKÖDJÖN BENNE! ÉLVEZZE! ÉLJE ÁT! KORSZERŰ ÖSSZETÉTEL Az ENERJUVE az Amway exkluzív, szabadalmazott* hatóanyag-együttese. A hajerősítő lipideket, kreatint és hajsimító 18-MEA hatóanyagot tartalmazó

Részletesebben

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját!

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projektmenetrend Nestlé babaételek: Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nestle-baba trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-expert trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Közösen ismertté tesszük a NIVEA EXPERT

Részletesebben

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ BOTÉA - hajápoló család Botéa System 1. NORMÁL HAJ 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 3. ZSÍROS HAJ 4. KORPÁS HAJ 5. HAJHULLÁS ELLEN 7. SZÁRAZ HAJ 9. HULLÁMOS ÉS TERM. GÖNDÖR HAJ.0 Sampon.1 Balzsam.2 Krém 6. HAJNÖVEKEDÉST

Részletesebben

A fejbőr és a haj specifikus kezelése

A fejbőr és a haj specifikus kezelése 30 CUTINOL A fejbőr és a haj specifikus kezelése 1. KOMPLEX NATURAL_TECH MINDEN PROGRAMBAN 2. KETTŐS HIDRATÁLÁS Közvetlen Közvetett 3. nem tartalmaz: SLS és SLES Parabének EDTA Színezék Formaldehid felszabadítók

Részletesebben

Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól.

Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól. trnd Projektmenetrend Sensodyne Pronamel fogkrém: Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/sensodyne-pronamel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

DIKSO PLEX. DEFENSIVE

DIKSO PLEX. DEFENSIVE DIKSO PLEX. DEFENSIVE Egy új VÉDELMI TECHNOLÓGIA az ÉP és EGÉSZSÉGES hajért. HÁROM TERMÉK HÁROM FÁZIS EGYSÉGES EREDMÉNY. Haja véde a technikai kezelések ala és azt követően o hon is a hétköznapokban. DIKSO

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért

Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért ÚJDONSÁG Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért A HAJHULLÁS OKAI ÖRÖKLETES HAJLAM EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁK STRESSZ / SOKK TÁPLÁLKOZÁS/FOGYÓKÚRÁK GYÓGYSZEREK KÖRNYEZETI

Részletesebben

Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért

Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért ÚJDONSÁG Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért A HAJHULLÁS OKAI ÖRÖKLETES HAJLAM EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁK STRESSZ / SOKK TÁPLÁLKOZÁS/FOGYÓKÚRÁK GYÓGYSZEREK KÖRNYEZETI

Részletesebben

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pecsi-sor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE érzés ÉRZÉKENY FEJBŐR TÜNETEK ÉS OKOK Az arc és a test bőréhez hasonlóan a fejbőr is hirtelen érzékennyé válhat. Ez a sérülékeny állapot viszketéssel, szárazság

Részletesebben

- A Hajhosszabbítás termékek a következő menüpontnál találhatók! - Póthajak készítése

- A Hajhosszabbítás termékek a következő menüpontnál találhatók! - Póthajak készítése Cikk: - A Hajhosszabbítás termékek a következő menüpontnál találhatók! - Póthajak készítése Hajhosszabbítók figyelmébe! Fontos hogy hajhosszabbítás előtt, a viselő tisztában legyen a póthaj viselésével

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit:

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: Gondoskodjunk együtt kisbabánk boldog mindennapjairól! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/bepanthen-hamanek trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába!

Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába! trnd Projektmenetrend Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefe: Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/philips-sonicare trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ ULTIMATE COLOR REPAIR SOROZAT FESTETT HAJRA 1. TÖKÉLETES SZÍNVÉDŐ SAMPON, FESTETT HAJRA, 250ml és 1000ml 2. TÖKÉLETES SZÍNVÉDŐ KONDICIONÁLÓ, FESTETT HAJRA, 200ml és 1000ml 3.

Részletesebben

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel!

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük közös Bonux projektünkben! Örömmel köszöntjük

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 TAVASZ ÉS NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2014 TAVASZ ÉS NYÁR ÚJDONSÁGOK 2014 TAVASZ ÉS NYÁR CURL SOROZAT - GÖNDÖR HAJRA 1. KÍMÉLŐ SAMPON, GÖNDÖR HAJRA, 250ml és 1000ml 2. HAJKIBONTÓ KONDICIONÁLÓ, GÖNDÖR HAJRA, 200ml és 1000ml 3. HAJMEGÚJÍTÓ, RAJTAHAGYHATÓ PAKOLÁS,

Részletesebben

Nirvel Keartin Liss Hajegyenesítő keratinos csomag használata ---

Nirvel Keartin Liss Hajegyenesítő keratinos csomag használata --- Nirvel Keartin Liss Hajegyenesítő keratinos csomag használata --- A NIRVEL új kiegyenesítő termékcsaládja, a Keratin Liss NEM TARTALMAZ FORMALDEHIDET. Visszavásárlási garanciát adunk! A használati utasítások

Részletesebben

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás Olasz Életstílus Olasz Életstílus Azok a férfiak, akik ELEGÁNS, kifinomult és megnyerô külsôt akarnak, de nagyon természetes és laza MÓDON. Mivel olaszokról beszélünk, ez az egész a stílusról szól, és

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projektmenetrend Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projekt a Projektblogon: www.trnd.hu/hamanek-bebietelek trnd kapcsolattartód: nykki@trnd.hu Szeretnénk 1. Próbáld ki.... 500 magyarországi

Részletesebben

T A N F O L Y A M - BBCOSHAIR PRO 2017.szeptember 30, Budapest 1077, Rottenbiller u.66.

T A N F O L Y A M - BBCOSHAIR PRO 2017.szeptember 30, Budapest 1077, Rottenbiller u.66. T A N F O L Y A M - BBCOSHAIR PRO 2017.szeptember 30, Budapest 1077, Rottenbiller u.66. BBCOS Hidrolizált KERATINOS Tartós Hajkiegyenesítés és Hajfeltöltés ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI TANFOLYAM Kezelhető, dús

Részletesebben

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával.

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. trnd Projektmenetrend Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. Projekt trnd Projektblog: www.trnd.hu/braun-cooltec trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun

Részletesebben

100% természetes összetevőkből.

100% természetes összetevőkből. trnd Projektmenetrend Knorr szárazalapok: 100% természetes összetevőkből. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/knorr trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Knorr 100% természetes alapokat.

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

LISSE DESIGN. Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban

LISSE DESIGN. Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban* FORMALDEHID MENTES MADE IN ITALY A piacon egyedülálló szolgáltatás

Részletesebben

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Arculat, weboldal, marketing Boros Attila e.v. Tel: +36 30 385 2705 1012 Budapest, Attila út 77. info@reklamtuning.hu www.reklamtuning.hu Kétoldalas reklámlap az üzletbe

Részletesebben

visiblecare Toning krémtusfürdő

visiblecare Toning krémtusfürdő visiblecare Toning krémtusfürdő Gyönyörűbb bőr egy tusfürdőnek köszönhetően? Természetesen. Az új Dove visiblecare Toning krémtusfürdő egyedi formulája Nutrium Moisture TM összetevővel a bőr természetes

Részletesebben

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program az egészséges hajért

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program az egészséges hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program az egészséges hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! LÉGY BÜSZKE MAGADRA! Revalid SWISS HAIR REPAIR SYSTEM A Revalid készítményeket kifejezetten komplex hajápolásra

Részletesebben