A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért."

Átírás

1 trnd Projektmenetrend Ariel & Lenor: A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

2 Tegyük együtt ismertebbé az Ariel és Lenor termékkombinációt! A projektben szeretnénk: Üdvözlünk új projektünkben, melynek keretében a Procter & Gamble Ariel és Lenor termékkombinációját próbálhatjuk ki közösen, majd tapasztalatainkat családtagjainkkal, barátainkkal és ismerőseinkkel is megoszthatjuk magyarországi trnd-partnerrel együtt tesztelni az Ariel Mountain Spring 3az1-ben mosókapszulákat és a Lenor Gold Orchid textilöblítőt. Próbáld ki! Az Ariel Pods 3az1-ben mosókapszula nagyszerű párost alkot a Lenor textilöblítőkkel, hiszen együttes használatuk tökéletes mosást tesz lehetővé megosztani véleményünket a két termékről három online felmérés keretében. Mondd el a véleményedet! Tökéletes kombináció a mosáshoz még ismertebbé tenni a termékeket ismerőseink és barátaink körében, termékminták és szórólapok átadásával, valamint véleményünk megosztásával. Add tovább! A projekt során 2000 magyarországi trnd-partnerrel közösen tesztelhetjük az Ariel Mountain Spring mosókapszulákat és a Lenor Gold Orchid textilöblítőt, továbbá családunk, barátaink és ismerőseink körében is szeretnénk ismertebbé tenni a termékeket minél több beszámolót és piackutatási kérdőívet összegyűjteni, és ez alapján megtudni, hogy mit gondolnak barátaink a termékekről. Számolj be róla! Kezdődhet a móka!

3 Mosás az Ariel & Lenor termékekkel. Érezd a különbséget az Ariel & Lenor használatával! Öltözködésünkre szeretünk nagy hangsúlyt fektetni, hiszen ruháink nemcsak elfedik testünket, hanem azt is kifejezik, hogy kik vagyunk és hogyan érezzük magunkat: pihenünk épp, vagy aktív tevékenységet végzünk. Szeretnél kifogástalan tisztaságú és ellenállhatatlan frissességű ruhákat? Tudtad, hogy egy bizonyos illat képes emlékeket visszaidézni? Az Ariel Pods 3az1-ben mosókapszulák különleges, többrekeszes formatervezése stabilan, elkülönítve tárolja a hatóanyagokat a mosás kezdetéig, így szuper koncentrált tisztítóerőt biztosít. Az Ariel Pods 3az1-ben kapszulák különleges formatervezése elkülöníti a hatóanyagokat a mosás kezdetéig. Az Ariel és Lenor márkákról. Az Ariel régóta népszerű és innovatív mosószermárka, mely világszerte nagy hangsúlyt fektet a termékei hatékonyságának növelésére, figyelembe véve annak környezetre gyakorolt hatását is. Vedd körbe magad és családodat a szuper koncentrált Lenor öblítők hosszantartó frissességével! A Lenor Gold Orchid gazdag, keleties illata igazi luxust idéz. Mimóza, gardénia és pünkösdi rózsa illatjegyek keverednek a krémes barack, pézsma és vanília édes illatával. A Lenor az első textilöblítőjének piacra dobása, azaz 1963 óta töretlenül hisz abban, hogy a hosszantartó, kellemes illat legalább annyira fontos, mint a ruhák újszerűségének megőrzése. Az Ariel mosószercsalád legújabb terméke a 3az1-ben mosókapszula tökéletes párost alkot a Lenor öblítővel, és együtt ellenállhatatlanul friss ruhákat eredményeznek.

4 Ariel mosószer. Az Ariel Pods 3az1-ben mosókapszula három rekeszből áll, melyek együttes hatóereje mélyrehatolóan tisztít, eltávolítja a foltokat és ragyogó színt kölcsönöz a ruháknak. Lenor Gold Orchid textilöblítő. Ruháink puhasága és gyengédsége alapvető kényelmet biztosít bőrünk számára. Az Ariel 3az1-ben tisztít, eltávolítja a foltokat és ragyogóvá varázsolja a ruhákat. A szuper koncentrált Lenor több, mint egy textilöblítő. Egész napon át megőrzi a ruhák frissességét, emellett a korábbinál kevesebb, mindössze mosásonként 25 ml szükséges belőle. A szuper koncentrált Lenor textilöblítő speciális liposzómákat tartalmaz, melyek a mosás végén beépülnek a ruhákba, és extra puhaságot eredményeznek. Innovatív, FRESHLOCK technológiájának köszönhetően akár 12 órán át tartó frissességet hagy maga után, így a legapróbb érintés hatására napközben is élvezhetjük ruháink reggeli frissességét. A kapszulák különleges bevonata víz hatására teljesen feloldódik, így a benne található hatóanyagok a foltok széles skálájával képesek elbánni. Az Ariel legkiválóbb folyékony mosószer formulája pontosan annyi mosószert tartalmaz, amennyire a mosáshoz szükség van. Az Ariel Pods 3az1-ben Mountain Spring mosókapszula a nehéz helyzetekben is lenyűgöző eredményeket nyújt, valamint fehér és színes ruhák mosásához egyaránt alkalmas. A szuper koncentrált Lenor öblítő különböző illatokban kapható, hogy a legjobban passzoljon a hangulatunkhoz. Kényeztessük érzékeinket! A Gold Orchid érzéki vaníliából készül, amely lágy, élénkítő illatával lélekemelő hatással bír. Tudtad? A Lenor Gold Orchid 100 rózsa illatának erejével frissíti fel a ruhákat.

5 Indulócsomagod. Projektmenetrend. A projekt kezdetén minden résztvevő indulócsomagot kap a következő tartalmakkal: 1 Kicsomagolás és fényképek készítése. Saját használatra: 1 doboz Ariel Pods Mountain Spring 3az1-ben mosókapszula (15 db) 1 db Lenor Gold Orchid textilöblítő (1200 ml) Projektmenetrend brosúra - a trnd általános szájreklám ösztönző dokumentuma - amely háttérinformációkat tartalmaz az Ariel és Lenor termékekkel kapcsolatban, valamint rengeteg kommunikációt inspiráló ötletet Piackutatási kérdőívek (44 oldalas brosúra) a barátokkal és családdal folytatott beszélgetésekhez Közös használatra és továbbadásra ismerőseinknek: Kicsomagolás: Mindenekelőtt nyisd ki az indulócsomagodat esetleg családoddal, barátaiddal, kollégáiddal közösen, és fedezd fel a tartalmát: az Ariel Pods Mountain Spring 3az1-ben mosókapszulát, a Lenor Gold Orchid textilöblítőt, valamint a velük kapcsolatos háttérinformációkat. Fényképek készítése: Oszd meg az élményeidet a kicsomagolásról, valamint a barátokkal és családoddal tartott első kipróbálásokról, és készíts fényképeket. A képeidet a beszámolókkal együtt tudod elküldeni. Ilyen egyszerű: a Mytrnd felületeden az Ariel & Lenor projekten belül kattints a Beszámoló írása gombra. 15 csomag Ariel termékminta (egyenként 3 db kapszulával) 15 db Lenor Gold Orchid termékminta (50 ml) 15 db szórólap 2 Mondd el a véleményedet! Kipróbálás: Most már tesztelheted is az Ariel Pods Mountain Spring 3az1-ben mosókapszulát és a Lenor Gold Orchid textilöblítőt! Mosásra fel! Véleményed megosztása: A következő nyolc hétben megoszthatod a véleményed az Ariel és a Lenor termékekről három online felmérésünkben: elején: Nyitó felmérés közepén: Félidei felmérés végén: Záró felmérés A felméréseket a trnd weboldalán a Mytrnd felületen találod majd. Amint lehetőséged van kitölteni valamelyik felmérést, en értesítünk róla.

6 3 Ismertebbé tesszük az Ariel & Lenor termékeket. 5 Segíts nekünk a piackutatásban! Ha meggyőződtél az Ariel és Lenor termékek hatékonyságáról, segíts a többi résztvevővel közösen még ismertebbé tenni a termékeket. Ehhez a barátaidnak, rokonaidnak és munkatársaidnak adhatsz a csomagodban található termékmintákból, hogy ők is megismerhessék és kipróbálhassák a termékeket. mesélhetsz az Ariel és Lenor termékkombinációról, mely patyolattisztává és ellenállhatatlanul friss illatúvá varázsolja a ruháidat. beszámolhatsz a hatékony mosás tippjeiről és trükkjeiről. Az Ariel & Lenor trnd-projekt hivatalos piackutatójává válhatsz! Az indulócsomagban található Piackutatási Kérdőívekkel 20 barátodat, ismerősödet vagy munkatársadat kérdezheted meg mosási szokásaikkal, valamint az Ariel és Lenor termékekkel kapcsolatban. Ez jó alkalom lehet arra is, hogy bennfentes ismereteidet megoszd velük. Pontosabb információkat a Piackutatási Kérdőívekben találsz. A legjobban annak örülünk, ha sikerül minél több véleményt összegyűjtened, és így sok kérdőívet kitöltened! Bár számos módja létezik annak, hogy másokkal is megismertesd a termékeket, a brosúrában további ötleteket találsz, hogyan adhatod át könnyedén ismereteidet. 4 Beszélgetési beszámolók írása. A projekt teljes ideje alatt a projektblogon beszéljük meg közösen az Ariel & Lenor termékekkel és a mosási szokásokkal kapcsolatos témákat. Azután, hogy mások is megismerhették Neked köszönhetően az Ariel és Lenor termékkombinációt, fontos, hogy minket is tájékoztass erről. Minden alkalommal, amikor barátokkal, ismerősökkel vagy kollégákkal beszélgettél a termékekről, beszámolót írhatsz. A beszámolókból arra vagyunk kíváncsiak, hogy hány barátoddal vagy ismerősöddel beszélgettél, és ők mit gondolnak, miket kérdeztek az Ariel és Lenor termékekről. A projekttel kapcsolatos kérdésekkel és javaslatokkal bátran fordulhattok hozzánk közvetlenül a tiana@trnd.hu címen. A beszámoló írása nagyon egyszerű: Keresd fel a oldalt. A Mytrnd felületen a projekten belül kattints a Beszámoló írása menüpontra, és máris elkezdheted megfogalmazni az üzenetedet. A szájreklámról készült beszámoló alappillére a trnd-projekteknek, melyek akkor a legsikeresebbek, ha minél több beszámoló gyűlik össze trnd-partnereinktől, és így a Procter & Gamble, vagyis az Ariel és Lenor termékek gyártója könnyebben figyelemmel kísérheti közös teljesítményünket.

7 trnd alapelvek. A mondat, amit szeretnénk, ha továbbadnál: Ahhoz, hogy valóban őszinte, nyílt és sikeres szájreklám valósulhasson meg, felállítottunk néhány játékszabályt. A projekt résztvevőjeként számodra kötelező az alapelveink következő pontjainak betartása. Légy nyitott! trnd-partnernek lenni nem egy titkos dolog, nem titkosügynököket alkalmazunk. Nem bújtatott reklámmal vagy a reklám egyéb, helytelen módjával foglalkozunk. Ezért minden trnd-partner számára, minden esetben kötelező megemlíteni, hogy a teszt termékeket a trnd által ismerték meg, és egy trnd szájreklám projektben vesznek részt. Semmi esetre sem szabad barátaidnak vagy ismerőseidnek eljátszanod valamit. Ugyanis nem egy ügynök vagy, aki az ajtón csönget, és el akar adni valamit. Légy nyílt és őszinte! Oszd meg saját véleményedet, és említsd meg a trnd-projektet! Légy őszinte! Tulajdonképpen magától értetődő, de manapság sajnos nem mindig bevett gyakorlat: csak az őszinte szájreklám működik. Ez azt is jelenti, hogy semmit nem szabad elhallgatnod és nem szabad túloznod. Egyszerűen csak oszd meg a véleményedet a barátaiddal és ismerőseiddel. Hallgass meg másokat! A szájreklám természetesen nem arról szól, hogy Te elmondod barátaidnak, hogy mi-merre-meddig. Hiszen barátaidnak is lehetőséget kell adni arra, hogy a veled folytatott beszélgetésnek köszönhetően saját véleményüket formálhassák a trnd-projektben szereplő termékkel kapcsolatban. Ezért örülünk annak, ha odafigyelsz rájuk, meghallgatod barátaid és ismerőseid véleményét, és azt továbbítod nekünk. Ariel & Lenor: Tökéletes páros a mosásban a patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért.

8 Ötletek az információk átadására. Számos lehetőség kínálkozik arra, hogy az Ariel és Lenor termékeket megismertessük másokkal. Íme néhány ötlet, hogyan oszthatod meg barátaiddal, ismerőseiddel azokat a tapasztalatokat és bennfentes információkat, melyekre szert tettél: Télen sokan megyünk síelni a hegyekbe, a túrák után pedig rendszerint nagy halom szennyes ruhával térünk haza. A sífelvonón eltöltött percek során megoszthatjuk barátainkkal tippjeinket, hogy miként őrizzük meg ruháink tisztaságát és frissességét egész évben. Saját tapasztalataid számukra is hasznosak lehetnek. Egy sítúra alkalmával. Ha az Ariel és Lenor termékek meggyőztek a hatékonyságukról, ajánld barátaidnak és ismerőseidnek is! Családi összejöveteleken. Mindannyian rendezünk családi összejöveteleket. Egy ilyen alkalommal várjuk ki a megfelelő pillanatot, és nyugodt légkörben beszélgessünk rokonainkkal mosási szokásainkról. Megoszthatjuk velük az Ariel és Lenor termékekkel kapcsolatos tapasztalatainkat, vagyis, hogy miként varázsolták ruháinkat patyolattisztává és ellenállhatatlanul friss illatúvá. Munkahelyi megjelenésünk nagyon fontos. Egy kávé vagy ebédszünet közben kollégáinknak is elújságolhatjuk mosási tapasztalatainkat, hogy felsőink, blúzaink, ruháink, zakóink mindig makulátlanok legyenek. Ha vannak nálunk termékminták, megajándékozhatjuk őket velük, hogy kipróbálhassák a kifogástalan Ariel és Lenor termékkombinációt. Kávé- vagy ebédszünet közben a kollégákkal. Egy este a barátokkal. Ahogy családunkkal, úgy barátainkkal is rengeteg időt töltünk. Hívjuk meg őket egy pohár borra, és a beszélgetések közben meséljük el nekik, hogy ruháink mitől olyan frissek és kellemes tapintásúak. Biztosan barátaink is izgatottak lesznek, hogy kipróbálhassák a nagyszerű Ariel & Lenor párost a tökéletes mosásért. Egészen biztos, hogy Neked is számos jó ötleted van arra, hogyan lehet még beszélgetéseket kezdeményezni a termékekről. Oszd meg velünk beszámolóidban, hogyan segítesz még ismertebbé tenni az Ariel és Lenor termékeket barátaid, családtagjaid, kollégáid és ismerőseid körében. Várjuk a jó ötleteket és a fényképeket!

9 Lenor Freshlock TM technológia. A Lenor textilöblítő használata. A Lenor textilöblítők speciális technológiával biztosítják a frissen mosott ruhák hosszantartó illatát. Ruháink hosszantartó frissessége és puhasága érdekében a mosások során használjunk Lenor textilöblítőt: Lenor használata lépésről lépésre. A Freshlock TM technológia hosszantartó frissességet nyújt. 1. Adagolás A szuper koncentrált Lenor erősebb, mint a korábbi Lenor öblítők, így mindössze 25 ml-re van szükség minden egyes mosáshoz. Nagy adag szennyes vagy nagyméretű mosógép esetén 35 ml öblítő használata ajánlott, mely extra puhaságot és frissességet eredményez. 2. Használat A mosóprogram elindítása előtt öntsünk szuper koncentrált Lenor öblítőt mosógépünk mosószer adagolójának öblítő rekeszébe. A Lenor textilöblítő speciális illatkapszulákat tartalmaz, melyek érintés hatására fokozatosan szabadítják fel magukból a fantasztikus illatot, valamint hosszantartó frissességet és puhaságot biztosítanak a ruháknak. 3. Figyelem! Ne öntsük az öblítőt közvetlenül a ruhára, valamint ne használjuk gyermekek pizsamáján vagy tűzálló címkével ellátott ruhaneműn, mivel csökkentheti a tűzállóságát. A szuper koncentrált Lenor érdekessége, hogy a mosás során kiegyenlíti a ruhákban az elektromos töltéseket és különleges puhaságot kölcsönöz nekik. Végeredményként csökkenti az elektrosztatikusságot, így megszünteti a tapadós érzetet, továbbá csökkenti a ruhák gyűrődését, ezáltal kevesebbet kell vasalnunk.

10 Az Ariel Pods mosókapszula használata. Biztonsági figyelmeztetések. A lehető legjobb eredmény érdekében kövessük az alábbi lépéseket: Ariel használata lépésről lépésre. 1. A víz típusa és a ruha szennyezettsége Lágy- illetve közepesen kemény víz, valamint enyhén vagy közepesen szennyezett ruhák esetén mosásonként egy kapszulát használjunk, függetlenül a víz hőmérsékletétől. Kemény víz és erősen szennyezett ruhák esetén mosásonként két kapszula ajánlott. 2. A kapszula elhelyezése a dobban Mielőtt a ruhákat a mosógépbe helyezzük, tegyünk egy mosókapszulát a mosógép dobjának hátsó részébe. Ariel Pods 3az1-ben mosókapszula: Szem- és bőrirritációt okozhat. Hosszú távon ártalmas a vízi szervezetekre. Használat után moss és száríts kezet! Érzékeny vagy sérült bőr esetén kerüld a bőrrel való, hosszantartó érintkezést! Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Lenyelés esetén: a szájat ki kell öblíteni. Tilos hánytatni. Azonnal fordulj toxikológiai központhoz vagy orvoshoz. Bőrre jutása esetén: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal el kell távolítani/le kell vetni. Lemosás bő szappanos vízzel. Bőrirritáció esetén: Fordulj orvoshoz! Elzárva tartandó! Gyermekektől távol tartandó! 3. A kapszula tárolása Azért, hogy megakadályozzuk a kapszula feloldódását a használat előtt, mindig zárjuk vissza a dobozt és száraz kézzel nyúljunk hozzá! 4. Figyelem! Nem ajánlott kézi- és előmosásra! Nem javasolt kényes és gyapjú anyagok mosásához sem! Ariel PODS Gyermekek elől mindig tartsa elzárva. Szuper koncentrált Lenor: A folyékony textilöblítők növelhetik a szövetek gyúlékonyságát. Az ajánlottnál több öblítő használata fokozhatja ezt a jelenséget. Ne használd a terméket gyermekek pizsamáján vagy olyan textíliákon, amelyek tűzálló jelzéssel vannak ellátva, mivel az öblítő használata csökkentheti a tűzállóságot. Emellett ne használd bolyhos anyagból készült ruhaneműkön (pl. gyapjú, velúr, zsenília vagy frottír) Szembe ne kerüljön! Amennyiben mégis a szembe kerül, bő vízzel végezzünk öblítést! Gyermekek elől elzárandó! A csomagoláson feltüntetett gyártási dátumtól számított 12 hónapon belül javasolt a felhasználása.

11 Ariel termékvariánsok. Lenor termékvariánsok. Az Ariel mosószercsalád legújabb tagja az Ariel Pods 3az1-ben mosókapszula, mely többféle változatban kapható: A Lenor különböző változatai az érzékekre hatnak és javítják hangulatunkat. Próbáljuk ki őket, hogy megtaláljuk kedvencünket! Sensitive változatok - Kényeztetés a bőrnek és puha frissesség Mountain Spring fehér és színes ruhákhoz Nehéz körülmények között is ragyogó hatást ér el. Fehér és színes ruhákhoz egyaránt tökéletes. A kimosott ruhák ragyogóan tisztává, a fehér ruhák pedig hófehérré válnak akár alacsony, 30 C hőmérsékleten is. Pure Care Fehér virág és púderes illatjegy Almond oil Barackos illatjegy lágy mandula aromával Cotton flower Fehér virág és púderes illatjegy Color élénk és ragyogó színek Megőrzi a ruhák élénk és ragyogó színét. Fehérítőmentes, intelligens folyékony mosószer, mely nemcsak a szennyeződések megtapadását és a foltok beszívódását csökkenti, hanem a ruhák fakulását is megakadályozza a színes ruhákat ragyogóan tisztává, friss illatúvá és puhává varázsolja. Soft & Fresh változatok - Megbízható és nélkülözhetetlen puhaság és frissesség Spring A tavaszi virágok frissítő egyvelege Floral Meleg, virágos illat Relaxed Levendula és kamilla ellazító Tropical A friss, reggeli harmat és leheletnyi zöld Summer A nyári virágok meleg illata Sensitive érzékeny bőrre Bőrgyógyászatilag tesztelték érzékeny bőrön. Kifogástalanul tisztítja a ruhákat, miközben gyengéd marad a bőrhöz. Prémium változatok - Kifinomult multiszenzoros illatélmény Gold Orchid Orchidea, mimóza és vanília illatjegyek lenyűgöző keveréke Diamond & Lotus Flower Elegáns és intenzív gyümölcsös virágillat Topaz & Magnolia Magnólia és bársonyos rózsák finom keveréke Touch of Lenor Fresh intenzív illat A ruhák kiválóan friss illatot árasztanak, és ragyogóan tiszták lesznek. A Touch of Lenor összetevőivel készült mosókapszula eltávolítja a makacs, beszáradt foltokat, amelyek helyére a Lenor hosszantartó frissessége lép. Exotic Twist Karamell és meleg tej Midnight Rose Rózsa, alma és dinnye keveréke Fresh Ocean Friss, gyümölcsös, virágillattal

12 Tények és Számok. Ariel Pods Mountain Spring 3az1-ben mosókapszula Szuper koncentrált Lenor textilöblítő Tisztít, eltávolítja a foltokat és ragyogó hatást kölcsönöz ruháinknak. Különböző illatvariációkban kapható, az aktuális hangulatunknak megfelelően. A kapszulák előre adagoltak, így nem kell a méréssel és kiöntéssel foglalkoznunk. A Gold Orchid illat leheletnyi vaníliával van fűszerezve. Az Ariel mosókapszula kiváló teljesítményt nyújt a legtöbb ruha számára, már 30 C-os mosási hőmérsékleten is. Mosásonként egy kapszula szükséges (lágy és közepesen kemény víz, valamint a kis és közepes szennyezett ruhaneműk esetén). Puhává és gyengéddé varázsolja a ruhákat, így teljes kényelmet nyújt bőrünknek. 25ml-es adagolás esetén 48 mosásra elegendő. 12 órán át tartó frissesség a Freshlock TM technológiának köszönhetően. A doboz 15 kapszulát tartalmaz. Kiválóan alkalmazható a Lenor textilöblítővel.

13 trnd kapcsolattartód: 2016 trnd Central Eastern Europe Kft Budapest, Dayka Gábor utca 3.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/maggi-piritott-teszta trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen.

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projektmenetrend Foresto nyakörv: Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/foresto trnd kapcsolattartód: suzanne@trnd.hu Teszteljük kutyánkkal

Részletesebben

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel!

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projektmenetrend Always Ultra: Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/always-ultra trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit.

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. trnd Projektmenetrend Biovanne plus+ szépségvitamin: Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. Projektblog: www.trnd.hu/biovanne trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd. trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a HERZ-et. A projektben

Részletesebben

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték.

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük a Head & Shoulders Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel!

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük közös Bonux projektünkben! Örömmel köszöntjük

Részletesebben

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel!

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük első Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást.

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projektmenetrend Ariel Active Gel kapszulák: Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-activegel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz.

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. trnd Projektmenetrend Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. Nonstop* frissesség a következő mosásig. Projektblog: www.trnd.hu/lenor-unstoppables Kapcsolattartó: lunna@trnd.hu *akár 12 héten át, tárolt

Részletesebben

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Projektmenetrend TEGYÜK NÉPSZERŰBBÉ A LENOR 3AZ1-BEN MOSÓSZERT! Legújabb projektünkben az új Lenor 3az1-ben mosószerrel ismerkedhetünk meg, mely tökéletesen összeillik a Lenor öblítővel,

Részletesebben

H317 - Allergiás bőrreakciót válthat ki H319 - Súlyos szemirritációt okoz H411 - Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz

H317 - Allergiás bőrreakciót válthat ki H319 - Súlyos szemirritációt okoz H411 - Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz AMBI PUR Sky Fresh Air/Simply Fresh & Clean GP2 Kibocsátási dátum: 29/01/2015 Felülvizsgálat dátuma: : Verzió: 1.0 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 2. A VESZÉLYEK AZONOSÍTÁSA** A többszörösen módosított 44/2000. (XII. 27.) EüM rendelet értelmében veszélyes keverék.

BIZTONSÁGI ADATLAP. 2. A VESZÉLYEK AZONOSÍTÁSA** A többszörösen módosított 44/2000. (XII. 27.) EüM rendelet értelmében veszélyes keverék. BIZTONSÁGI ADATLAP A biztonsági adatlap kiadásának dátuma: 2003. június 26. Felülvizsgálva: 2009. december 14. 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT AZONOSÍTÁSA** A keverék neve: A keverék felhasználása: Hidrogén-peroxidot

Részletesebben

Inox tisztítószer. Hideg zsíroldó szórófejes 750ml. 750ml. Hideg zsíroldó szórófejes 1000ml. Kerámia főzőlap tisztítószer. 750ml

Inox tisztítószer. Hideg zsíroldó szórófejes 750ml. 750ml. Hideg zsíroldó szórófejes 1000ml. Kerámia főzőlap tisztítószer. 750ml Hideg zsíroldó szórófejes Fokozott hatékonyságú hideg zsíroldó, amely gyorsan hat, tűzhelyek, sütőtepsik, és rozsdamentes acéledények tisztítására. Inox tisztítószer Biztonságosan, hatékonyan és alaposan

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1.SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK, TERMÉK ÉS A GYÁRTÓ/FORGALMAZÓ AZONOSÍTÁSA. Cork Tel: 949-475-1100. Írország Fax: 949-475-1112

BIZTONSÁGI ADATLAP 1.SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK, TERMÉK ÉS A GYÁRTÓ/FORGALMAZÓ AZONOSÍTÁSA. Cork Tel: 949-475-1100. Írország Fax: 949-475-1112 Dátum: 2011.okt.11. Kiállítás dátuma: 2014.04.02. 1.SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK, TERMÉK ÉS A GYÁRTÓ/FORGALMAZÓ AZONOSÍTÁSA 1.1. Termék megnevezése: 1.2. Termék felhasználása: Légfrissítő 1.4. Sürgő sségi

Részletesebben

A " P&G Nyári Olimpia" hivatalos programszabályzata. I. A Program szervezője

A  P&G Nyári Olimpia hivatalos programszabályzata. I. A Program szervezője A " P&G Nyári Olimpia" hivatalos programszabályzata I. A Program szervezője 1. A " P&G Termék Olimpia " (a továbbiakban: Program) szervezője a Procter & Gamble Magyarország Nagykereskedelmi Kkt. (székhely:

Részletesebben

EWG 147540 W... HU MOSÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 PL PRALKA INSTRUKCJA OBSŁUGI 32

EWG 147540 W... HU MOSÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 PL PRALKA INSTRUKCJA OBSŁUGI 32 EWG 147540 W...... HU MOSÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 PL PRALKA INSTRUKCJA OBSŁUGI 32 2 electrolux TARTALOMJEGYZÉK Electrolux. Thinking of you. Többet is megtudhat elképzeléseinkrol a www.electrolux.com

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HOTPOINT FMD 823MB EU.C http://hu.yourpdfguides.com/dref/5776919

Az Ön kézikönyve HOTPOINT FMD 823MB EU.C http://hu.yourpdfguides.com/dref/5776919 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató HOTPOINT FMD 823MB EU.C. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

H - mondatok (Figyelmeztető mondat)

H - mondatok (Figyelmeztető mondat) H - mondatok (Figyelmeztető mondat) H200 Instabil robbanóanyagok. H201 Robbanóanyag; teljes tömeg felrobbanásának veszélye. H202 Robbanóanyag; kivetés súlyos veszélye. H203 Robbanóanyag; tűz, robbanás

Részletesebben

: Ariel Color mosópor

: Ariel Color mosópor Kibocsátási dátum: 25/02/2015 Felülvizsgálat dátuma: : Verzió: 1.0 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító A termék formája Kereskedelmi megnevezés Termékkód

Részletesebben

5540 3M (TM) Espe (TM) Valux Plus Restorative 1/5 3M HUNGÁRIA Kft. BIZTONSÁGI ADATLAP

5540 3M (TM) Espe (TM) Valux Plus Restorative 1/5 3M HUNGÁRIA Kft. BIZTONSÁGI ADATLAP 5540 3M (TM) Espe (TM) Valux Plus Restorative 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2006.05. 25. Dokumentum szám: 05-7376-5 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: 5540 3M (TM) Espe (TM) Valux Plus

Részletesebben

Előszó. Tájékoztatás a jelen kezelési útmutatóval kapcsolatban. Figyelmeztetések

Előszó. Tájékoztatás a jelen kezelési útmutatóval kapcsolatban. Figyelmeztetések Előszó Tisztelt vásárlónk! Ön helyesen döntött azzal, hogy a t választotta. Ezzel jól bevált, minőségi termék birtokába jutott. Köszönjük, hogy termékünket választotta, és sok örömet kívánunk új kávédarálója

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA. Insette 2 az 1-ben légfrissítő és szagsemlegesítő

Biztonsági adatlap 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA. Insette 2 az 1-ben légfrissítő és szagsemlegesítő 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Készítmény neve: Insette 2 az 1-ben légfrissítő és szagsemlegesítő Származási hely: Magyarországi forgalmazó: A termék rendeltetetése: Illatváltozatok

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 2. SZAKASZ: Veszélyesség szerinti besorolás

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 2. SZAKASZ: Veszélyesség szerinti besorolás Kibocsátási dátum: 22/01/2015 Felülvizsgálat dátuma: : Verzió: 1.0 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító A termék formája : Keverék Kereskedelmi megnevezés

Részletesebben

: Ambi Pur Anti Tobacco/Refreshing Citrus Breeze 3Vol

: Ambi Pur Anti Tobacco/Refreshing Citrus Breeze 3Vol Kibocsátási dátum: 29/01/2015 Felülvizsgálat dátuma: : Verzió: 1.0 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító A termék formája Kereskedelmi megnevezés Termékkód

Részletesebben

Biztonsági adatlap CASPER. 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt Felhasználás:

Biztonsági adatlap CASPER. 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt Felhasználás: 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 Termékazonosító Termékazonosító Formulációs kód 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-8.25CD

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-8.25CD HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-8.25CD Borhűtő FIGYELEM! HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT. KÜLÖNÖSEN FONTOS A TERMÉK ELHELYEZÉSÉVEL ÉS A KÜLSŐ ILL. BEÁLLÍTOTT HŐMÉRSÉKLETEKKEL KAPCSOLATOS

Részletesebben

: Ambi Pur Winter Garden aeroszol freshell

: Ambi Pur Winter Garden aeroszol freshell Kibocsátási dátum: 21/01/2015 Felülvizsgálat dátuma: : Verzió: 1.0 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító A termék formája Kereskedelmi megnevezés Termékkód

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Bizalmas Bizalmas - Bizalmas - -

BIZTONSÁGI ADATLAP. Bizalmas Bizalmas - Bizalmas - - BIZTONSÁGI ADATLAP 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: KEMLER GÁZPALACKOK (GÁZKEVERÉK) Termék kód: - 1.1. Felhasználás (ipari, foglakozásszerű, magán): Az anyag/készítmény szerepe:

Részletesebben

Aquamatic 1000 TMET mosógép

Aquamatic 1000 TMET mosógép FIGYELEM! HASZNÁLATI UTASÍTÁS A MOSÓGÉP KÜLSÕ- VAGY BELSÕ TISZTÍTÁSÁHOZ SOHA NE HASZNÁLJON FÉMSZIVACSOT, KEFÉT, DURVA CSISZOLÓPAPÍRT, ERÕS LÚGOS OLDATOT, GYÚLÉKONY VAGY MÉRGEZÕ TISZTÍTÓFOLYADÉKOKAT! Aquamatic

Részletesebben

A KÉSZÍTMÉNY NEVE: RADISTART STANDARD

A KÉSZÍTMÉNY NEVE: RADISTART STANDARD BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: RADISTART STANDARD 1.1. Felhasználás: szilárd, mikrogranulált kevert műtrágya 1.2. Gyártó cég neve: PLANTACO Kft. Tel.: 06/1-336-0244 1034 Budapest, Beszterce u.

Részletesebben

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát.

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projektmenetrend Lenor DuoAroma: Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/lenor-duoaroma trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni a Lenor

Részletesebben

HYDRA-V TM. márkabemutató

HYDRA-V TM. márkabemutató HYDRA-V TM márkabemutató TUDTA? Érdes Száraz Zsír hiánya DEHIDRATÁLT Vízhiány Ezek kombiná -ciója Fakó Zsíros Egyenet -len AZ ÖREGEDÉS HATÁSAI FOGYASZTÓI IGÉNY A dehidratált bőr fakó, egyenetlen és élettelen

Részletesebben

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe!

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe! A NATURLAND illóolajok 100 %-os tisztaságú, természetes eredetű, koncentrált hatóanyagok, ezért alkalmazásuk során pontosan tartsa be a felhasználási módokhoz javasolt cseppmennyiségeket! Általános felhasználási

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint UVAFLEX LAMINATING ADHESIVE

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint UVAFLEX LAMINATING ADHESIVE Oldal 1 -tól/-től 6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító U0800 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAPOT

BIZTONSÁGI ADATLAPOT Oldal 1 -től 7 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállakozás azonosítása Anyag-csoport : Az anyag vagy a készítmény azonosítása Motorolaj Motor Oil SAE 15W-40 (S-SDB) Engine oil SAE 15W-40 (S-SDB) Huile

Részletesebben

AMBI PUR Simply Fresh & Clean Biztonsági adatlap A 453/2010 sz. (EK) Rendeletnek megfelelően

AMBI PUR Simply Fresh & Clean Biztonsági adatlap A 453/2010 sz. (EK) Rendeletnek megfelelően Kibocsátási dátum: 07/01/2015 Felülvizsgálat dátuma: : Verzió: 1.0 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító A termék formája Kereskedelmi megnevezés Termékkód

Részletesebben

Cikkszám Megnevezés Kiszerelés Lista ár

Cikkszám Megnevezés Kiszerelés Lista ár PAPÍRSZOLG Papírfeldolgozó és Kereskedelmi Kkt. 2083 Solymár, Rönk utca 015/11. Telefon: 26/ 564-213, 26/564-212 papirszolg@papirszolg.hu - www.papirszolg.hu Háztartási termékek Hivatalos árlista Cikkszám

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS AWZ 7141 TARTALOMJEGYZÉK

HASZNÁLATI UTASÍTÁS AWZ 7141 TARTALOMJEGYZÉK HASZNÁLATI UTASÍTÁS AWZ 7141 TARTALOMJEGYZÉK 1. HASZNÁLAT MEGHATÁROZÁSA... 2 2. ÓVINTÉZKEDÉSEK ÉS ÁLTALÁNOS AJÁNLÁSOK... 2 3. A MOSÓ-SZÁRÍTÓGÉP HASZNÁLATA ELŐTT... 4 4. AZ ELSŐ MOSÁSI CIKLUS ELŐTT... 7

Részletesebben

1. szakasz: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1. szakasz: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása verziószám: 4.0 HU 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP k é s z ü l t a z 1 9 0 7 / 2 0 0 6 / E K ( R E A C H ), a z 1 2 7 2 / 2 0 0 8 / E K ( C L P ) é s a 453/2010/EU rendeleteknek megfelelően 1. szakasz: Az anyag/keverék

Részletesebben

BABAÁPOLÁS. Oilatum Bõrápolási tanácsadó kicsiknek és nagyoknak! Komplex bôrlágyító kezelés

BABAÁPOLÁS. Oilatum Bõrápolási tanácsadó kicsiknek és nagyoknak! Komplex bôrlágyító kezelés BABAÁPOLÁS Oilatum Bõrápolási tanácsadó kicsiknek és nagyoknak! Tartalom Ekcémás kisbabák és gyermekek bôrápolásáról Ekcémás kisbabák és gyermekek bôrápolásáról 3 A lényeg a bôrlágyítás 4 Trükkök, hogy

Részletesebben

Terméknév: EVOX Extra concentrate fagyálló hűtőfolyadék koncentrátum

Terméknév: EVOX Extra concentrate fagyálló hűtőfolyadék koncentrátum Változat: 1 Felülvizsgálat: Kibocsátás kelte: 2013. 05. 22. Oldal: 1/(14) 1. A keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító EVOX Extra concentrate fagyálló hűtőfolyadék koncentrátum

Részletesebben

: Bonux Color mosópor

: Bonux Color mosópor Kibocsátási dátum: 26/02/2015 Felülvizsgálat dátuma: : Verzió: 1.0 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító A termék formája Kereskedelmi megnevezés Termékkód

Részletesebben

Bartscher GmbH Franz-Kleine-Straße 28 D-33154 Salzkotten Tel.: +49 (0) 5258 971-0 Németország Fax: +49 (0) 5258 971-120

Bartscher GmbH Franz-Kleine-Straße 28 D-33154 Salzkotten Tel.: +49 (0) 5258 971-0 Németország Fax: +49 (0) 5258 971-120 700300 V2/0614 H MAGYAR Az eredeti használati utasítás fordítása Használat előtt olvassa el a használati útmutatót, és tartsa kéznél a készülék mellett! 1. Általános információ... 184 1.1 Használati útmutatóval

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK rendelet szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK rendelet szerint Oldalszám:1/8 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG AZONOSÍTÁSA Az anyag vagy a készítmény azonosítása Kereskedelmi elnevezés: Z-GREASE LXEP 2 Hivatkozási szám: 755 Anyag/Keverék keverék Az anyag/készítmény felhasználása

Részletesebben

DARÁLÓ ÉS TURMIXGÉP B-502

DARÁLÓ ÉS TURMIXGÉP B-502 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER e l e c t r o n i c DARÁLÓ ÉS TURMIXGÉP B-502 TISZTELT VÁSÁRLÓ! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki fejlesztés

Részletesebben

Elkészítés időpontja: 2014. 05. 20. Felülvizsgálat időpontja: Verziószám: 1. 2.2. Címkézési elemek: Nem jelölésköteles.

Elkészítés időpontja: 2014. 05. 20. Felülvizsgálat időpontja: Verziószám: 1. 2.2. Címkézési elemek: Nem jelölésköteles. B I ZTONSÁGI ADATLAP 1. SZAKASZ: A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító: Zwaluw, S-T70 Mélyalapozó 1.2. A keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

1.4. Sürgősségi telefon: Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. Tel: +36 1 476 6464, +36 80 201 199

1.4. Sürgősségi telefon: Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. Tel: +36 1 476 6464, +36 80 201 199 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Gumi- és külső műanyag impregnáló REACH regisztrációs szám: - előregisztrált, várható regisztrálási idő: ld.3. pont 1.1. Felhasználás: Gumi-

Részletesebben

MSI400 190129 V1/1213

MSI400 190129 V1/1213 MSI400 190129 V1/1213 H MAGYAR Az eredeti használati utasítás fordítása Használat előtt olvassa el a használati útmutatót, és tartsa kéznél a készülék mellett! 1. Általános információ... 210 1.1 Használati

Részletesebben

1.4. Sürgősségi telefonszám Segélykérö telefonszám 06 80 20 11 99 Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2.

1.4. Sürgősségi telefonszám Segélykérö telefonszám 06 80 20 11 99 Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. ARIEL POWER CAPSULES Mountain Spring folyékony mosószer előre kiadagolt kiszerelésben Kiadás dátuma: 11/09/2012 Feldolgozva: Változat: 1.0 SZAKASZ 1: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

Részletesebben

Biztonságtechnikai adatlap

Biztonságtechnikai adatlap Biztonságtechnikai adatlap készült az 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: Voligop Kén Repce 1.2. Azonosított felhasználás:

Részletesebben

Terméknév: EVOX Terminator bogároldó folyadék

Terméknév: EVOX Terminator bogároldó folyadék Változat: 4 Felülvizsgálat: 2013. 09. 09. Kibocsátás kelte: 2007.03.20. Oldal: 1/(12) 1. A keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító EVOX Terminator bogároldó folyadék 1.2 A keverék

Részletesebben

Blux mosószerek! Tisztítószerek.

Blux mosószerek! Tisztítószerek. Blux mosószerek! Tisztítószerek. Zafír 3 kg Zafir 3v1 mosópor, vízlágyítóval és citrom illatú öblítővel. Minden típusú mosógéphez és ruhákhoz (színes, fehér) ajánlott. Mosási hőmérséklet: 30C-90C. Megbízhatóan

Részletesebben

Az Ön kézikönyve BOSCH WOL1650PL http://hu.yourpdfguides.com/dref/3655872

Az Ön kézikönyve BOSCH WOL1650PL http://hu.yourpdfguides.com/dref/3655872 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

compact Automatic Coffee experience engineered in Switzerland

compact Automatic Coffee experience engineered in Switzerland HU compact Automatic Coffee experience engineered in Switzerland 2 Fontos figyelmeztetések 3 Biztonsági tudnivalók Használat előtt olvassa el figyelmesen a Használati Útmutatót és őrizze meg azt későbbi

Részletesebben

JBY 52. H Cumisüveg- és bébiétel-melegítő. Beurer GmbH Söflinger Straße 218 89077 Ulm, GERMANY Tel.: 0049 (0)731 3989-0 www.beurer.

JBY 52. H Cumisüveg- és bébiétel-melegítő. Beurer GmbH Söflinger Straße 218 89077 Ulm, GERMANY Tel.: 0049 (0)731 3989-0 www.beurer. H JBY 52 H Cumisüveg- és bébiétel-melegítő Beurer GmbH Söflinger Straße 218 89077 Ulm, GERMANY Tel.: 0049 (0)731 3989-0 www.beurer.de Magyar Tartalom 1 A készülék ismertetése... 2 2 Jelmagyarázat... 2

Részletesebben

Terméknév: Alycol Summer Citrus illatosított nyári szélvédőmosó

Terméknév: Alycol Summer Citrus illatosított nyári szélvédőmosó BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) MOL-LUB Kft. Terméknév: Alycol Summer Citrus illatosított nyári szélvédőmosó Változat: 4 Felülvizsgálat: 2010. 02. 16. Kibocsátás

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Antibakteriális bőr fertőtlenítő

BIZTONSÁGI ADATLAP. Antibakteriális bőr fertőtlenítő BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A termék és a cég azonosítása... Termék neve: Saniswiss biosanitizer H Alkalmazás: Antibakteriális bőr fertőtlenítő Gyártó: Saniswiss SA Cím: ch. des tulipiers 19 CH 1208 Geneva Switzerland

Részletesebben

Használati utasítás YM400E

Használati utasítás YM400E Használati utasítás YM400E TARTALOMJEGYZÉK 1. Bemutatkozás 2. Termék tulajdonságai 3. Használat a. Első használat előtt b. A vezérlőpult használata c. Joghurt készítése d. Fromage blanc és fromage frais

Részletesebben

05099-hu.fm5 Page 51 Wednesday, January 3, 2001 3:14 PM

05099-hu.fm5 Page 51 Wednesday, January 3, 2001 3:14 PM 05099-hu.fm5 Page 51 Wednesday, January 3, 2001 3:14 PM TARTALOMJEGYZÉK A MOSÓGÉP HASZNÁLATA ELŐTT AZ ELSŐ MOSÁSI CIKLUS ÓVINTÉZKEDÉSEK ÉS ÁLTALÁNOS AJÁNLÁSOK A MOSÓGÉP LEÍRÁSA GYERMEKBIZTONSÁG A MOSNIVALÓ

Részletesebben

BEKO WMB 81242LMB BEKO WMB 81242LM

BEKO WMB 81242LMB BEKO WMB 81242LM BEKO WMB 81242LMB BEKO WMB 81242LM Használati útmutató 1. Fontos útmutatók a biztonsághoz és környezethez Ez a rész biztonsági útmutatókat tartalmaz, amelyek segítenek a személyi sérülés és az anyagi kár

Részletesebben

MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MINDENNAPI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU KÖSZÖNJÜK, HOGY A WHIRLPOOL TERMÉKÉT VÁLASZTOTTA. Ahhoz, hogy teljesebb támogatásban részesüljön, kérjük, regisztrálja készülékét: www.whirlpool.eu/register A készülék

Részletesebben

A kiállítás kelte: 2005. 11. 02. Felülvizsgálva: 2011. 01.31. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet szerint

A kiállítás kelte: 2005. 11. 02. Felülvizsgálva: 2011. 01.31. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet szerint A kiállítás kelte: 2005. 11. 02. Felülvizsgálva: 2011. 01.31. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet szerint 1. Anyag / készítmény - és cégmegnevezés 1.1. A készítmény megnevezése: Dunaplaszt Cellfix

Részletesebben

HÁZI PEDIKŰR 1) PEDIKŰR TOJÁS

HÁZI PEDIKŰR 1) PEDIKŰR TOJÁS HÁZI PEDIKŰR HU Használati útmutató Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Az első használat előtt olvassa el figyelmesen a használati útmutatót. A terméket csak olyan személyek használhatják, akik

Részletesebben

VESZÉLY. Elkészítés időpontja: 2008. 09. 09. Felülvizsgálat időpontja: 2015. 06. 01. Verziószám: 3

VESZÉLY. Elkészítés időpontja: 2008. 09. 09. Felülvizsgálat időpontja: 2015. 06. 01. Verziószám: 3 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. SZAKASZ: A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító: 1.2. A keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása: Zsírtalanító,

Részletesebben

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP Oldalszám 1/1

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP Oldalszám 1/1 BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP Oldalszám 1/1 1. A készítmény neve 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalat azonosítása 1.1. Az anyag vagy a készítmény azonosítása Kereskedelmi elnevezés: 950310 MANNOL

Részletesebben

10-20- 36/37/38-51/53 Mezitilén 108-67-8 203-604-4-0,1-0,25 N, Xi 10-37-51/53 Nafta (ásványolaj), hidrogénnel kénmentesített nehéz. 1 / 7.

10-20- 36/37/38-51/53 Mezitilén 108-67-8 203-604-4-0,1-0,25 N, Xi 10-37-51/53 Nafta (ásványolaj), hidrogénnel kénmentesített nehéz. 1 / 7. B I ZTONSÁGI ADATLAP 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: Termék kód: 1817 1.1. Felhasználás (ipari, foglakozásszerű, magán): Az anyag/készítmény szerepe: festék fémfelületre.

Részletesebben

Elkészítés időpontja: 2013. 09. 04. Felülvizsgálat időpontja: 2014. 09. 08. Verziószám: 2

Elkészítés időpontja: 2013. 09. 04. Felülvizsgálat időpontja: 2014. 09. 08. Verziószám: 2 B I ZTONSÁGI ADATLAP 1. SZAKASZ: A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító: 1.2. A keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása: Gépjárművek

Részletesebben

10-20-36/37/38-51/53 Etilbenzol 100-41-4 202-849-4-1-3 F, Xn 11-20

10-20-36/37/38-51/53 Etilbenzol 100-41-4 202-849-4-1-3 F, Xn 11-20 B I ZTONSÁGI ADATLAP 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: Termék kód: 1831 1.1. Felhasználás (ipari, foglakozásszerű, magán): Az anyag/készítmény szerepe: festék fémfelületre.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DAT-6.16C, DAT-12.33C, DAT-12.33DC, DAT-24.68DC DX-28.65C

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DAT-6.16C, DAT-12.33C, DAT-12.33DC, DAT-24.68DC DX-28.65C HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DAT-6.16C, DAT-12.33C, DAT-12.33DC, DAT-24.68DC DX-28.65C borhűtő FIGYELEM! HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT. KÜLÖNÖSEN FONTOS A TERMÉK ELHELYEZÉSÉVEL ÉS

Részletesebben

WÜRTH SZERELÉSTECHNIKA KFT BIZTONSÁGI ADATLAP 890 108 7 1/6 A kiállítás időpontja:1997.09.27. Aktualizálás kelte: 2005.04.10.

WÜRTH SZERELÉSTECHNIKA KFT BIZTONSÁGI ADATLAP 890 108 7 1/6 A kiállítás időpontja:1997.09.27. Aktualizálás kelte: 2005.04.10. BIZTONSÁGI ADATLAP 890 108 7 1/6 A kiállítás időpontja:1997.09.27. Aktualizálás kelte: 2005.04.10. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A készítmény neve: Féktisztító új (Würth-Bremsenreiniger neu 500 ml) Cikkszám: 890

Részletesebben

BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK

BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK H A készülék beállítása és használata előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást. A készülék csak így tudja a legjobb szolgáltatást és a maximális biztonságot nyújtani. A KÉSZÜLÉK LEÍRÁSA (lásd

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

Használati utmutató. Éneklő kicsi alma. 2005 VTech Kínában nyomtatva 91-02115-000-000

Használati utmutató. Éneklő kicsi alma. 2005 VTech Kínában nyomtatva 91-02115-000-000 Használati utmutató Éneklő kicsi alma 2005 VTech Kínában nyomtatva 91-02115-000-000 101x127.eps 141 lpi 45 black Kedves Szülő! Mi, a VTechnél tudjuk, hogy a gyerekek szükségletei és képességei változnak,

Részletesebben

Elektoomos faszén begyújtó

Elektoomos faszén begyújtó FZG 9001-E 3 Tartalom 29 HU TARTALOM Elektoomos faszén begyújtó KÉPMELLÉKLET... 3 1. ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI RENDELKEZÉSEK... 30 Fontos biztonsági figyelmeztetések Csomagolás Használati útmutató 2. A GÉP

Részletesebben

Biztonsági adatlap. Az 1907/2006/EC irányelv szerint. kiadás dátuma: 2009. október 27. felülír minden korábbi kiadást

Biztonsági adatlap. Az 1907/2006/EC irányelv szerint. kiadás dátuma: 2009. október 27. felülír minden korábbi kiadást 1. A termék/készítmény és az adatszolgáltató cég azonosítása A termék/készítmény azonosítása Syngenta márkanév Formulációs kód Felhasználási terület A cég azonosítása Cég Gombaölő szer Syngenta Crop Protection

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/duckfreshdiscs trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu *az árak boltonként eltérhetnek Utántöltő 2 x 6 db: 1.349 Ft

Részletesebben

Bartscher Deli-Cool PRO 2/1 GN

Bartscher Deli-Cool PRO 2/1 GN Bartscher Deli-Cool PRO 2/1 GN 405056 V1/0513 H MAGYAR Az eredeti használati utasítás fordítása Használat előtt olvassa el a használati útmutatót, és tartsa kéznél a készülék mellett! 1. Általános információ...

Részletesebben

Az Ön kézikönyve ZANUSSI TA1033V http://hu.yourpdfguides.com/dref/644273

Az Ön kézikönyve ZANUSSI TA1033V http://hu.yourpdfguides.com/dref/644273 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Biztonsági adatlap Szilikon paszta H

Biztonsági adatlap Szilikon paszta H Biztonsági adatlap Szilikon paszta H Elkészítés időpontja: 26.04.2005 Felülvizsgálat időpontja: 19.07.2012 Verzió: 1.04 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása: 1.1 Felhasználás: hővezető

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. NPK műtrágya oldat mikroelemekkel kiegészítve nem alkalmazható (keverék)

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. NPK műtrágya oldat mikroelemekkel kiegészítve nem alkalmazható (keverék) Oldal 1 / 9 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Termék neve: Leírása: CAS szám: EINECS szám: Genezis Pétisol termékcsalád NPK műtrágya oldat mikroelemekkel

Részletesebben

10% kedvezményes promóció részvételi feltételek. Részvételi tájékoztató

10% kedvezményes promóció részvételi feltételek. Részvételi tájékoztató 10% kedvezményes promóció részvételi feltételek I. Részvételi tájékoztató Azúr, CBA, Príma, Privát Max, Plus Market, Goods Market, Eurofamily, REÁL üzletláncok esetében Jelen 10%-os MasterCard kedvezmény

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP VESZÉLY. Elkészítés időpontja: 2013. 05. 28. Felülvizsgálat időpontja: 2015. 12. 14. Verziószám: 4

BIZTONSÁGI ADATLAP VESZÉLY. Elkészítés időpontja: 2013. 05. 28. Felülvizsgálat időpontja: 2015. 12. 14. Verziószám: 4 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. SZAKASZ: A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító: 1.2. A keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása: Növény- és talajkondicionáló

Részletesebben

Érvényes Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Heves megye Reál Pont üzleteiben. Reál citrom ízesítő 40% 0,5l PET 238 Ft/l

Érvényes Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Heves megye Reál Pont üzleteiben. Reál citrom ízesítő 40% 0,5l PET 238 Ft/l Érvényes: 2016. január 13 - január 24. Érvényes Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Heves megye Reál Pont üzleteiben. Minden kedves Vásárlónknak sikerekben gazdag boldog Új Évet kívánunk! Reál panírozott

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Terméknév: Prista Antifreeze Honosítás kelte: 2009. 05. 15. Oldal: 1/(9) 1. Anyag / készítmény és vállalat / vállalkozás azonosítása

Részletesebben

Készült az 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. Kiállítás dátuma: 2010.11.03. Felülvizsgálat időpontja: 2010.11.03.

Készült az 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. Kiállítás dátuma: 2010.11.03. Felülvizsgálat időpontja: 2010.11.03. Biztonságtechnikai adatlap Készült az 1907/2006/EK rendeletnek megfelelően. Kiállítás dátuma: 2010.11.03. Felülvizsgálat időpontja: 2010.11.03. 1. verzió ARRIXACA UNIVERZÁLIS TISZTÍTÓKENDŐ 20 DB 1, AZ

Részletesebben

: Ariel Formula Pro mosópor

: Ariel Formula Pro mosópor Kibocsátási dátum: 24/06/2014 Feldolgozva: 10/09/2014 : Változat: 1.1 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító A termék formája Kereskedelmi megnevezés Termékkód

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Honosítás kelte: 2012. 05. 09. Oldal: 1/(11) 1. A keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító A termék neve: AUTOWELD Hideghegesztő B komponens 1.2 A keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

MESTER 1000 C Hőálló Tömítő

MESTER 1000 C Hőálló Tömítő (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 8 Verziószám: 2015/01 A biztonsági adatlap elkészítésének kelte: 2015. június 1. Felülvizsgálat kelte: - Az előző verzió hatályon kívül helyezésének

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről.

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projektmenetrend Zendium: Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/zendium trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt ismertté az új Zendium

Részletesebben

MOL Hykomol Syntrans 75W-80 szintetikus közlekedési hajtóműolaj

MOL Hykomol Syntrans 75W-80 szintetikus közlekedési hajtóműolaj Változat: 1 Felülvizsgálat: Kibocsátás kelte: 2011. 07. 13. Oldal: 1/(14) 1. A keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 A keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve

Részletesebben

Dulux Grunt ICI Paints Hungary Kft. 1/4 BIZTONSÁGI ADATLAP

Dulux Grunt ICI Paints Hungary Kft. 1/4 BIZTONSÁGI ADATLAP ICI Paints Hungary Kft. 1/4 A kiállításának kelte: 2006. 01.19. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: Dulux Grunt Vizes mélyalapozó festék Gyártó cég neve:polifarb-pilawa S.A. 08-440 Pilawa ul.przemyslowa

Részletesebben

Terméknév: Natural Rubber

Terméknév: Natural Rubber BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Terméknév: Natural Rubber Honosítás kelte: 2009. 07. 24. Oldal: 1/(10) 1. Anyag / készítmény és vállalat / vállalkozás azonosítása

Részletesebben

Bartscher GmbH Franz-Kleine-Straße 28 D-33154 Salzkotten Tel.: +49 (0) 5258 971-0 Németország Fax: +49 (0) 5258 971-120

Bartscher GmbH Franz-Kleine-Straße 28 D-33154 Salzkotten Tel.: +49 (0) 5258 971-0 Németország Fax: +49 (0) 5258 971-120 3,2L 191004 V1/1214 H MAGYAR Az eredeti használati utasítás fordítása Tartalom 1. Biztonság... 262 1.1 Biztonsági előírások... 262 1.2 A szimbólumok magyarázata... 263 1.3 Veszélyforrások... 264 1.4 Rendeltetésszerű

Részletesebben

Használati útmutató. preciz.hu. Hűtőszekrény ZBA22421SA

Használati útmutató. preciz.hu. Hűtőszekrény ZBA22421SA HU Használati útmutató Hűtőszekrény ZBA22421SA Tartalom Biztonsági információk 2 Biztonsági utasítások 3 Működés 4 Napi használat 5 Hasznos tanácsok és javaslatok 6 Biztonsági információk Ápolás és tisztítás

Részletesebben

Woods légfrissítő 300 ml

Woods légfrissítő 300 ml Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK rendelet II. melléklete szerint 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító: 1.2 A keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

Veszélyes anyag tartalom CAS szám EINECS szám Megnevezés Koncentráció (%) Veszélyjel R - mondat 1330-20-7 215-535-7 xilol 7 Xn 10-20/21-38

Veszélyes anyag tartalom CAS szám EINECS szám Megnevezés Koncentráció (%) Veszélyjel R - mondat 1330-20-7 215-535-7 xilol 7 Xn 10-20/21-38 A kiállítás kelte: 2005. 11. 02. Felülvizsgálva: 2011. 07. 25. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet szerint 1. Anyag / készítmény - és cégmegnevezés 1.1. A készítmény megnevezése: EPAMIN CINKPOROS

Részletesebben

JUBIZOL homlokzati hőszigetelő rendszerek alapvakolata és ragasztója

JUBIZOL homlokzati hőszigetelő rendszerek alapvakolata és ragasztója MŰSZAKI ADATLAP 11.01.08-HUN ÉPÍTŐIPARI RAGASZTÓK EPS RAGASZTÓHABARCS JUBIZOL homlokzati hőszigetelő rendszerek alapvakolata és ragasztója 1. Leírás, alkalmazás Az EPS RAGASZTÓHABARCS a JUBIZOL EPS homlokzati

Részletesebben

Aktualizálva: 2010.10.18. 1.1. Felhasználás: Előhívószer folyékony penetráló anyagokhoz. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: MR 70 ELŐHÍVÓ, FEHÉR

Aktualizálva: 2010.10.18. 1.1. Felhasználás: Előhívószer folyékony penetráló anyagokhoz. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: MR 70 ELŐHÍVÓ, FEHÉR BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: Csomagolási forma: Kannás. 1.1. Felhasználás: Előhívószer folyékony penetráló anyagokhoz. 1.2. Gyártó cég neve: MR-Chemie GmbH Nordstr. 61-63 Tel./Fax +49 (0)2303/95151-0/+49(0)2303-95151-10

Részletesebben