Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről!"

Átírás

1 trnd Projektmenetrend Gabi popsiápolás: Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

2 Tegyük közösen még ismertebbé a Gabi popsiápoló termékeket! A projektben szeretnénk: Üdvözlünk közös projektünkben, melyben most gyermekünk kerül a figyelem középpontjába! Legújabb tesztelésünkben ugyanis babánkkal közösen ismerkedhetünk meg a Gabi popsiápoló termékeivel magyarországi trnd-anyuka gyermekével tesztelni a Gabi popsiápló termékeket. Próbáld ki. A babák bőre különleges törődést igényel. A Gabi popsiápoló A Gabi termékek segítenek gondoskodni babánk selymes bőréről. termékei segítenek abban, hogy csöppségünk bőre selymesen puha maradjon.... megosztani őszinte véleményünket a Gabi popsiápoló termékekkel kapcsolatban két online felmérés keretében. Mondd el a véleményedet.... még ismertebbé tenni a Gabi popsiápoló termékeket barátaink és ismerőseink gyermekeinek adott mintával, valamint véleményünk megosztásával. Add tovább.... minél több véleményt és piackutatási kérdőívet összegyűjteni, és ez alapján megtudni, hogy mit gondolnak barátaink a Gabi popsiápoló 250 magyarországi trnd-anyukával közösen lehetőséget kaptunk arra, hogy gyermekünkkel kipróbálhassuk a Gabi popsiápoló termékeit, valamint kisbabás barátaink, ismerőseink körében is még ismertebbé tegyük a termékeket. termékeiről. Számolj be róla. Kezdhetjük?

3 Kisbabánk bőrének gyengéd ápolása. Gabi popsiápoló termékek. Édesanyaként valószínűleg már szembesülhettünk azzal, hogy a csecsemő- és kisdedkor egyik legproblémásabb bőrfelülete a pelenkás rész. A Gabi popsiápoló termékei azonban szakértő megoldást nyújtanak a babapopsin jelentkező bőrirritációval szemben. Közös projektünkben most a Gabi Popsikrém 5in1-et és a Puha Törlőkendőt próbálhatjuk ki kisbabánk bőrén. Győződjünk meg közösen a Gabi popsiápoló termékek hatékonyságáról. A kisbaba bőrének ápolása meghitt pillanatokat jelenthet a baba és anyukája számára. A kisbabák bőre sokkal vékonyabb és érzékenyebb, mint a felnőtteké, ezért ápolása is különleges odafigyelést igényel. A kicsik bőre kisdedkorban fokozatosan érik, fejlődik, és védekezőképessége is ebben az időszakban alakul ki. Ezért az egészséges fejlődése szempontjából kisbabánk bőrének védelme megközelítően olyan fontos szülői feladatunk, mint a megfelelő táplálás biztosítása. A bőrápolás egy csodálatos módja lehet annak, hogy közösen élvezzük gyermekünkkel az együtt eltöltött időt. Használjunk akár krémet, akár más babaápoló terméket, a végeredmény ugyanaz: boldog pillanat, amit babánkkal közösen élünk át. A Gabi termékek mindegyike hipoallergén, bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt, alkohol- és színezékmentes és már újszülött kortól használható.

4 Gabi Popsikrém 5in1 és Gabi Puha Törlőkendő. Miben különbözik a bababőr a felnőttek bőrétől? Gabi Popsikrém 5in1 A Gabi Popsikrém 5in1 újszülött kortól használható, és öt különböző hatásának köszönhetően hatékonyan véd az irritáció ellen. Véd: a cink-oxid (15%) védőréteget képez az irritáció ellen. Nyugtató hatásáról ismert körömvirág-kivonatot tartalmaz. Regeneráló hatásáról ismert panthenolt tartalmaz, puhává és hidratálttá teszi a bőrt. Hatékony az enzimek ellen: gátolja az enzimek irritációt kiváltó hatását, mely elsősorban felelős a pelenkázott terület irritációjának kialakulásáért. A kisbabák bőre jelentősen különbözik a felnőttekétől, ezért is igényel különösen nagy odafigyelést. Az első években a baba bőre nagyon érzékeny és irritációra hajlamos. Születésekor a bőr még fejletlen, és legalább 2-3 évre van szükség ahhoz, hogy a felnőttekéhez hasonló, természetes védőréteg kialakuljon rajta. A kisbabák bőrén vékonyabb a felhám és a szaruréteg, ebből adódóan sokkal védtelenebb is. Bár emiatt nem kell aggódnunk, mégis jó, ha fejben tartjuk, hogy különleges a szerkezete, és ebből adódóan gondos ápolást igényel. Öt különböző hatásának köszönhetően hatékonyan véd az irritáció ellen. Higiénikus hatásáról ismert cink-oxidot tartalmaz. Szaruréteg Szaruréteg Felhám Felhám Irha Gabi Puha Törlőkendő A Gabi Puha Törlőkendőt kifejezetten a baba bőrének tisztítására fejlesztették ki. Irha Baba bőre Felnőtt bőre Gyengéd testápolóval gazdagították, mely cinktartalmának köszönhetően segít a pelenkakiütés elleni védelemben, a kamillakivonat összetevője pedig a gyulladáscsökkentő és nyugtató hatásáról ismert. A törlőkendő segítségével egyszerre tisztíthatjuk és ápolhatjuk kisbabánk popsiját. Újszülött kortól használható. A bőrfelszín nem fejlődött ki teljesen. A bőrfelszín teljesen kifejlődött. Gyengéden tisztít, és segít megelőzni a pelenkakiütést.

5 Indulócsomagod. Projektmenetrend. A projekt kezdetén minden résztvevő indulócsomagot kap a következő tartalmakkal: 1 Kicsomagolás és fényképek készítése. Közös használatra: 1x Gabi 5in1 Popsikrém 1x Gabi Puha Törlőkendő 1x Gabi mosdató kesztyű Projektmenetrend brosúra - a trnd általános szájreklám ösztönző dokumentuma - amely háttérinformációkat tartalmaz a Gabi popsiápoló termékekkel kapcsolatban, valamint rengeteg kommunikációt inspiráló ötletet Piackutatási kérdőívek (40 oldalas brosúra) a kisgyermekes barátokkal és ismerősökkel folytatott beszélgetésekhez Próbáld ki: Először is bontsd ki az indulócsomagodat esetleg családoddal, barátaiddal, gyermekes ismerőseiddel közösen, és ismerd meg tartalmát, a Gabi popsiápoló termékeket és a háttérinfomációkat. Ezután már hozzá is láthattok gyermekeddel a teszteléshez! Fényképek készítése: Oszd meg az élményeidet a kicsomagolásról, valamint az első kipróbálásrtól, és örökítsd meg fényképeken. A képeidet az alábbi linken tudod feltölteni nekünk: Továbbadásra kisgyermekes ismerősöknek: 10x Gabi 5in1 Popsikrém 1x Gabi mosdató kesztyű 2 Mondd el a véleményedet. Véleményedet megoszthatod velünk a Gabi popsiápoló termékekről a projekt négy hete alatt úgy, hogy részt veszel két online felmérésünkben: elején: Nyitó felmérés végén: Záró felmérés A felméréseket a trnd weboldalán a Mytrnd felületen találod majd. Amint lehetőséged van kitölteni valamelyik felmérést, en értesítünk róla.

6 3 Még ismertebbé tenni a Gabi popsiápoló termékeket. Miután kisbabádon kipróbáltad a Gabi popsiápoló termékeit, és meggyőződtél a azok jótékony hatásairól, segíts az összes résztvevővel közösen még ismertebbé tenni a termékeket. Ehhez a gyermekes barátaidnak, rokonaidnak és ismerőseidnek A projekt teljes ideje alatt a projektblogon beszéljük meg közösen a Gabi popsiápolással kapcsolatos témákat. A projekttel kapcsolatos kérdésekkel és javaslatokkal bátran fordulhattok hozzánk közvetlenül a címen. mesélhetsz arról, hogy a kisbabák bőre sokkal érzékenyebb, mint a felnőtteké. ajándékozz Gabi Popsikrém 5in1-et, így ők is megismerkedhetnek a termékkel. tippeket adhatsz, hogyan előzhetik meg gyermeküknél a pelenkakiütés kialakulását. Készíts fényképeket azokról az alkalmakról is, amikor barátaid próbálják ki gyermekükkel a továbbadásra szánt popsikrémet, hogy közzétehessük a felvételeket közös fényképalbumunkban. Bár számos módja van, hogy másokkal is megismertesd a termékeket, a brosúrában további ötleteket találsz, hogyan adhatod át könnyedén ismereteidet. 4 Segíts nekünk a piackutatásban. A Gabi popsiápolás trnd-projekt hivatalos piackutatójává válhatsz! Az indulócsomagban található Piackutatási Kérdőívekkel 20 kisgyermekes barátodat, ismerősödet vagy munkatársadat kérdezheted meg popsiápolás és a Gabi termékek témakörében. Ez alkalom lehet arra is, hogy bennfentes ismereteidet megoszd velük. Pontosabb információkat a Piackutatási Kérdőívekben találsz. A legjobban annak örülünk, ha sikerül minél több véleményt összegyűjtened, és így sok kérdőívet feltöltened! Lehetőség szerint a kérdőíveket egyedül töltsék ki a beszélgetőtársaid.

7 trnd alapelvek. A mondat, amit szeretnénk, ha továbbadnál: Ahhoz, hogy valóban őszinte, nyílt és sikeres szájreklám valósulhasson meg, felállítottunk néhány játékszabályt. Számodra, mint a projekt résztvevőjének, kötelező az alapelveink következő pontjainak betartása. Nyíltság. trnd-partnernek lenni nem egy titkos dolog, nem titkosügynököket alkalmazunk. Nem bújtatott reklámmal vagy a reklám egyéb, helytelen módjával foglalkozunk. Ezért minden trnd-partner számára, minden esetben kötelező megemlíteni, hogy a teszt termékeket a trnd által ismerték meg, és egy trnd szájreklám projektben vesznek részt. Semmi esetre sem szabad barátaidnak vagy ismerőseidnek eljátszanod valamit. Ugyanis nem egy ügynök vagy, aki az ajtón csönget, és el akar adni valamit. Légy nyílt és őszinte! Oszd meg saját véleményedet, és említsd meg a trnd-projektet! Őszinteség. Tulajdonképpen magától értetődő, de manapság sajnos nem mindig bevett gyakorlat: csak az őszinte szájreklám működik. Ez azt is jelenti, hogy semmit nem szabad elhallgatnod és nem szabad túloznod. Egyszerűen csak oszd meg a véleményedet a barátaiddal és ismerőseiddel. Gabi popsiápoló termékek: Szakértő gondoskodás kisbabánk selymes bőréről. Hallgass meg másokat. A szájreklám természetesen nem arról szól, hogy Te elmondod barátaidnak, hogy mi-merre-meddig. Hiszen barátaidnak is lehetőséget kell adni arra, hogy a veled folytatott beszélgetésnek köszönhetően saját véleményüket formálhassák a trnd-projektben szereplő termékkel kapcsolatban. Ezért örülünk annak, ha odafigyelsz rájuk, meghallgatod barátaid és ismerőseid véleményét, és azt továbbítod nekünk.

8 Ötletek az információk átadására. Pelenkakiütés: hogyan előzhetjük meg? Ha a Gabi popsiápoló termékek elnyerték a tetszésedet, akkor ajánld őket kisgyermekes ismerőseidnek. Babaúszás. Anyukaként számos lehetőségünk adódik ismertebbé tenni a Gabi popsiápoló termékeket kisgyermekes ismerőseink körében. Segítségül összegyűjtöttünk néhány tippet, hogyan ismertetheted meg a környezetedben lévő anyukákat a Gabi termékekkel. Egyre elterjedtebb szabadidős baba-mama tevékenység a babaúszás, ami azon túl, hogy nagyszerű közös időtöltés csöppségünkkel, lehetőséget nyújt arra is, hogy további kisbabás anyukákkal találkozzunk és cseréljünk tapasztalatot. A foglalkozást követő pelenkázás során használjuk babánk popsiján a Gabi termékeket, és ajándékozzuk meg az anyukákat is egy-egy popsikrémmel, melyet akár helyben ki is próbálhatnak kicsinyük bőrén. A pelenkakiütéssel járó kellemetlenségek a legtöbb baba és anyuka számára nem ismeretlenek. Habár szerencsére ez nem túl komoly probléma, mégsem árt tudnunk, hogyan előzhetjük meg a nem kívánt tüneteket: Cseréljük a baba pelenkáját rendszeresen, és használjunk olyan pelenkát, aminek jó a nedvszívó képessége. A nedvesség a pelenkakiütés egyik fő okozója. Tisztítsuk meg a baba popsiját gyengéden, de alaposan minden pelenkacserénél. Legyen babánk popsija teljesen száraz, mielőtt tiszta pelenkát adunk rá. Rendszeresen hagyjuk a babát pár órára pelenka nélkül, hiszen a bőre így jobban lélegezhet. Látogatás a gyermekorvosnál. Babánk másfél éves koráig havi rendszerességgel fel kell keresnünk a gyermekorvost. Mivel ilyenkor szinte elkerülhetetlen a várakozás a rendelőben, az anyukák általában beszélgetéssel töltik el a felszabaduló perceket. Biztos érdeklődő fülekre találunk, ha megosztjuk a Gabi termékekkel kapcsolatos tapasztalatainkat, és valószínűleg lesznek, akik szívesen kipróbálják babájuk popsiján a továbbadásra szánt popsiápoló krémet. Kenjünk egy vékony réteg popsikrémet a bőrre minden pelenkacserénél, mely védőréteget képez babánk popsija és a pelenka között. Neked milyen ötleteid vannak arra, hogyan lehetne még megismertetni barátaiddal a termékeket? Oszd meg velünk hozzászólások formájában a projektblogon: Várjuk szuper ötleteidet és a fényképeket!

9 A Gabi... termékskála. Fürdetés és hajápolás Testápolás, fogápolás Fürdető és sampon 2in1 Segít megtartani a bababőr hidratáltságának különleges egyensúlyát, miközben védi azt a kiszáradástól. Így amíg a picik önfeledten élvezik a habokat, addig az anyuka nyugodtan ellazulhat annak tudatában, hogy puha bababőrük már az első fürdetéstől biztos kezekben van. Kifejezetten a babák hajára és fejbőrére kifejlesztve. Lanolinos krém Mindennapos védelmet nyújt a pufók kis arcnak, orrnak és a hihetetlenül apró kezeknek, miközben simogatóan puhává varázsolja babánk bőrét. Kifejezetten a kisbabák bőrére fejlesztve: gyengéd, hipoallergén, bőrgyógyászatilag tesztelt. Édes Álom Fürdető Segít megőrizni a hidratáltság természetes egyensúlyát azáltal, hogy megvédi a puha bababőrt a kiszáradástól. Kifejezetten az esti fürdetéshez fejlesztették ki, hogy levendulás és kamillás illatával ellazítsa és megnyugtassa a babákat. Tejfogkrém A gyermek tejfogak zománca kevésbé erős, mint a felnőtteké, ezért hajlamosabbak a fogszuvasodásra. A Gabi Tejfogkrém megfelelő mennyiségű fluoridot tartalmaz, segít erősíteni a fogzománcot, és megelőzni a fogszuvasodást. Kifejezetten gyermekek számára lett kifejlesztve. 0-5 éves kor között ajánlott. Tincsszelídítő sampon Gyengéden tisztítja és ápolja a baba puha haját és fejbőrét. Könnyen kifésülhetővé teszi akár az összegubancolódott tincseket is. Megkönnyíti a hajmosást a babának és a mamának egyaránt. Kifejezetten a babák hajára és fejbőrére fejlesztették ki. Júniustól az üzletekben Naturals Fürdető Segít megőrizni a bababőr hidratáltságának természetes egyensúlyát azáltal, hogy megóvja a kiszáradástól. A fürdetőt aloe verával, mandulaolajjal, körömvirág kivonattal gazdagították, olyan természetes összetevőkkel, melyek segítenek megelőzni a bőrpír kialakulását és megnyugtatják a bőrt. Tetőtől talpig gyengéden tisztítja a baba bőrét, kellemes illatot, puha hidratáltságot hagyva maga után. Kifejezetten a babák bőrére kifejlesztve. Tusfürdő Szappanmentes és különlegesen tápláló készítmény, mely segít megóvni a baba bőrét a kiszáradástól, megőrizve hidratáltságának természetes egyensúlyát. Babánk bőre simogatóan puha és hidratált lesz fürdés után is. Kifejezetten a babák bőrére kifejlesztve. Sensitive Fürdető és Sampon 2in1 A babák finom és érzékeny bőrének igényeit figyelembe véve fejlesztették ki. Hipoallergén formulájának köszönhetően minimálisra csökkenti az allergiás reakció kialakulásának lehetőségét. Gyengéden tisztít, miközben puhává varázsolja a baba bőrét és haját, és a szemhez is kíméletes. Kifejezetten érzékeny bőrű babák számára: 0% színezék és alkohol, gyengéd, hipoallergén, bőrgyógyászatilag tesztelt, bőr semleges ph. Júniustól az üzletekben

10 Gabi márkatörténet. Tények és Számok. Gabi popsiápolás. A Gabi közel 50 éve ápolja az újszülöttek, babák és gyermekek bőrét. A Gabi popsiápoló termékei szakértő megoldást nyújtanak a babapopsin jelentkező bőrirritációval szemben. Kezdetben a Gabi a Caola cég tulajdonában állt, később megvásárolta a SaraLee Zrt., 2010 óta pedig már az Unilever vállalathoz tartozik a márka. Habár az elmúlt évtizedekben sok változáson ment keresztül, a termékek finom illata, az ikonikussá vált kiselefánt, vagy a mosolygó babafej, ami a márka logójában a mai napig megtalálható, sokunkban idéz fel kellemes gyermekkori emlékeket. A Gabi termékek mindegyike hipoallergén, bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt, alkohol- és színezékmentes és már újszülött kortól használható. A Gabi Popsikrém 5in1 öt különböző hatásának köszönhetően hatékonyan véd az irritáció ellen. A Gabi Puha Törlőkendő gyengéden tisztít, és segít megelőzni a pelenkakiütést. A kisbabák bőre jelentősen különbözik a felnőttekétől, ezért is igényel különösen nagy odafigyelést. A jellegzetes külső elemeken kívül a Gabi számára a minőség is nagyon fontos szerepet kap a termékek megalkotása során. A termékek mögött álló nemzetközi szakembergárda elkötelezte magát a leghatékonyabb és legmegfelelőbb babaápoló termékek kifejlesztésében. Idén az összes Gabi termék új dizájnt kap, sőt a legtöbb termék formulájában is megváltozik. A Gabi Popsikrém 5in1 ajánlott fogyasztói ára: 899 Ft A Gabi Puha Törlőkendő (72 db) ajánlott fogyasztói ára: 899 Ft 2015 a változások éve a Gabi számára, hiszen idén az összes termék új dizájnt kap, sőt a legtöbb formulájában is megváltozik. A minőség azonban a jövőben is a megszokott marad. A Gabi Puha Törlőkendő (4*72 db) ajánlott fogyasztói ára: Ft

11 trnd kapcsolattartód: 2015 trnd Central Eastern Europe Kft Budapest Dayka Gábor utca 3.

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait!

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Duo Délice kutyaeledel: Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pro-plan trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé

Részletesebben

A Beiersdorf és a Nivea története

A Beiersdorf és a Nivea története A Beiersdorf és a Nivea története A hivatásos gyógyszerész Dr. Oscar Troplowitz mindig is pontosan tudta, mit akar: kifejleszteni egy magas minőségű terméket, amelyet mindenki megengedhet majd magának.

Részletesebben

A szakrális geometria és az Energy

A szakrális geometria és az Energy 2013/7-8 www.energy.sk Újdonság: Dermaton gél Az Energy napozás utáni bőrápolója Mit vigyünk magunkkal? Tanácsok utazóknak, nyaralóknak A szakrális geometria és az Energy Csanádi Mária cikke 2013. július-augusztus

Részletesebben

AZ ASEA MUTATJA AZ UTAT

AZ ASEA MUTATJA AZ UTAT ÚT A SIKERHEZ* AZ ASEA MUTATJA AZ UTAT A hálózati marketing történelmében fontos szerepet játszott számtalan olyan személy, akik túlteljesítették saját elvárásaikat, és óriási sikereket értek el bármiféle

Részletesebben

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS TARTALOMJEGYZÉK AZ ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS BEMUTATJA A KERESETI LEHETŐSÉGEKET, A KÉSZPÉNZBEN ELÉRHETŐ BÓNUSZOKAT, A MEGSZEREZHETŐ CÍMEKET, ELISMERÉSEKET, TOVÁBBÁ

Részletesebben

Kényeztető kezelések

Kényeztető kezelések www.dm-drogeriemarkt.hu 2013. május 2. szám Modern anyuka Ön melyik anyatípusba tartozik? Zöld lakók A jó közérzet érdekében a szobájához illő növényt válasszon Kényeztető kezelések Masszázs igény szerint.

Részletesebben

I. KÖZÖSSÉGI EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS JÓ GYAKORLATAI. Légy nyitott mindenre! című ifjúsági egészségvédelmi vetélkedő

I. KÖZÖSSÉGI EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS JÓ GYAKORLATAI. Légy nyitott mindenre! című ifjúsági egészségvédelmi vetélkedő TÁMOP-6.1.4/12/1-2012-0001 Koragyermekkori (0-7 év) program I. KÖZÖSSÉGI EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS JÓ GYAKORLATAI Ifjúsági egészségvédelem Légy nyitott mindenre! című ifjúsági egészségvédelmi vetélkedő OTH, Budapest

Részletesebben

Müncheni Magyar Babaváró

Müncheni Magyar Babaváró Müncheni Magyar Katolikus Misszió Müncheni Magyar Babaváró A Családi Lap különszáma 2010. július Tartalom: A szerkesztő előszava... 2 Első kérdéseink - A nőgyógyász válaszol... 3 Előrukkolni a nagy hírrel

Részletesebben

HOGYAN FIGYELJÜNK GYERMEKÜNKRE?

HOGYAN FIGYELJÜNK GYERMEKÜNKRE? HOGYAN FIGYELJÜNK GYERMEKÜNKRE? Útmutató szülők és gyermekgondozók számára www.ogyei.hu www.gyermekbantalmazas.hu Miért állítottuk össze ezt az útmutatót? Az Országos Gyermekegészségügyi Intézet (OGYEI)

Részletesebben

A szoptatás női művészete

A szoptatás női művészete A szoptatási segítségre és tanácsra vágyók legfontosabb információforrása A szoptatás női művészete Kézikönyv édesanyáknak Kitéphető kisokos Egy lelkiismeretes orvos diagnosztikai szakértelmét és orvosi

Részletesebben

I. évfolyam 1. szám 2012. TAVASZ INGYENES! TINIDOKI. EgészségMagazin gyerekeknek és felnőtteknek

I. évfolyam 1. szám 2012. TAVASZ INGYENES! TINIDOKI. EgészségMagazin gyerekeknek és felnőtteknek I. évfolyam 1. szám 2012. TAVASZ INGYENES! TINIDOKI EgészségMagazin gyerekeknek és felnőtteknek gyermekeink szemünk fényei! Tartalom Köszöntő 4. oldal A serdülőkor változásai 9. oldal Kánikula 13. oldal

Részletesebben

Munkakalauz. a dolgozó szülőknek

Munkakalauz. a dolgozó szülőknek Munkakalauz a dolgozó szülőknek 1 József Attila Nem tud úgy szeretni Nem tud úgy szeretni a világon senki Mint az édesanyám tud engem szeretni. Akármit kivántam megtette egy szóra, Még a csillagot is reám

Részletesebben

Viszket, köhög, tüsszög, fullad, könnyezik

Viszket, köhög, tüsszög, fullad, könnyezik XV. évfolyam 4. szám 2010. április MIT NE EGYEK, HA GYÓGYSZERT SZEDEK? BABAÚSZÁS Interjú SZILY NÓRÁVAL Viszket, köhög, tüsszög, fullad, könnyezik www.patikamagazin.hu Gyógyszertárunk ajándéka Fotó: Németh

Részletesebben

Magazin PATI KA. Kocsiba zárt légszennyezés. Mi van a pelenkában? www.patikamagazin.hu. Gyógyszertárunk ajándéka

Magazin PATI KA. Kocsiba zárt légszennyezés. Mi van a pelenkában? www.patikamagazin.hu. Gyógyszertárunk ajándéka PATI KA GALENUS KIADÓ, A GYÓGYSZERÉSZEK KIADÓJA Magazin XIII. évfolyam 1. szám 2008. január Egészségügyi ismeretterjesztô folyóirat www.patikamagazin.hu Kocsiba zárt légszennyezés Mi van a pelenkában?

Részletesebben

jó! NYÁRI Ínyenceknek nyári örömök és kellemetlenségek Allergiás nyereményjáték videókamerát nyerhet Öngyógyítás, fájdalomcsillapítás

jó! NYÁRI Ínyenceknek nyári örömök és kellemetlenségek Allergiás nyereményjáték videókamerát nyerhet Öngyógyítás, fájdalomcsillapítás patika NYÁRI Egészségügyi magazin nyári örömök és kellemetlenségek Allergiás vagy? Tavaszi és nyári szemészeti problémák és gyógyításuk nyereményjáték videókamerát nyerhet Ínyenceknek gondolatok a piacon

Részletesebben

MAM szoptatási útmutató

MAM szoptatási útmutató MAM szoptatási útmutató Egy különleges kapcsolat - a szoptatás A szoptatás csodálatos élmény a babának. Csupa gyengédség, közelség, szeretet. Csak ne lenne az a sok nyugtalanító kérdés. Vajon fog-e menni?

Részletesebben

b.boommamazin2012 Fotógaléria kismamáinkkal Aki soha nem tanult főzni - Lila Füge A védőnő, aki családtag Túlélni az első heteket egy újszülöttel

b.boommamazin2012 Fotógaléria kismamáinkkal Aki soha nem tanult főzni - Lila Füge A védőnő, aki családtag Túlélni az első heteket egy újszülöttel b.boommamazin2012 Fotógaléria kismamáinkkal Aki soha nem tanult főzni - Lila Füge A védőnő, aki családtag Túlélni az első heteket egy újszülöttel A fotós szemszögéből - riport Ádám Judittal Divatajánló

Részletesebben

Üzleti tanácsok kezdő művészeti vállalkozók számára. www.mft.org.hu/startupguide

Üzleti tanácsok kezdő művészeti vállalkozók számára. www.mft.org.hu/startupguide Üzleti tanácsok kezdő művészeti vállalkozók számára www.mft.org.hu/startupguide Tartalomjegyzék 1. Bevezető.......................................................... 3 2. Ajánlás...........................................................

Részletesebben

Harmóniában együtt Harm Har ón mó iá ni b á a ban e n e g g y yüü tttt Harmóniában együtt HKuatyárkróm l óvod me ó áso gelo n kna zés i

Harmóniában együtt Harm Har ón mó iá ni b á a ban e n e g g y yüü tttt Harmóniában együtt HKuatyárkróm l óvod me ó áso gelo n kna zés i Harmóniában együtt Harmóniában együtt Harmóniában együtt Harmóniában Kutyákról óvodásoknak: sok minden, amit együtt a kutyatámadások megelőzése érdekében tudni érdemes Harmóniában együtt Oktatófüzet óvodásoknak

Részletesebben

A szoptatás. amit a szoptatásról tudni érdemes

A szoptatás. amit a szoptatásról tudni érdemes A szoptatás amit a szoptatásról tudni érdemes Kedves Édesanya! A szoptatás fontos a kisbaba számára, és Önnek is nagy segítséget jelent. Nincs szükség hozzá másra, csak Önre és kisbabájára. Ezzel együtt

Részletesebben

Fókuszban az anyatej. Fel k é s z ü l é s a sz o p tat á s r a. XXI. évfolyam 2. szám melléklete VÉDO NO

Fókuszban az anyatej. Fel k é s z ü l é s a sz o p tat á s r a. XXI. évfolyam 2. szám melléklete VÉDO NO VÉDO NO XXI. évfolyam 2. szám melléklete Szerző: Gitidiszné Gyetván Krisztina Hartung Vilmosné Fókuszban az anyatej Szerkesztő: Csordás Ágnes Fel k é s z ü l é s a sz o p tat á s r a várandósság alatt

Részletesebben

I. KÖZÖSSÉGI EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS JÓ GYAKORLATAI. Felkészülés a szülői szerepre, a biztonságos anyaságra

I. KÖZÖSSÉGI EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS JÓ GYAKORLATAI. Felkészülés a szülői szerepre, a biztonságos anyaságra TÁMOP-6.1.4/12/1-2012-0001 Koragyermekkori (0-7 év) program I. KÖZÖSSÉGI EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS JÓ GYAKORLATAI Szülésre felkészítő programok Felkészülés a szülői szerepre, a biztonságos anyaságra OTH, Budapest

Részletesebben

BEVÁSÁRLÓKÖZPONT. 2014. Szeptember. 20 éves. a Budagyöngye. Az Ország legnagyobb tortája. Keressük a kerület tehetségeit! Fogadj örökbe egy kutyát!

BEVÁSÁRLÓKÖZPONT. 2014. Szeptember. 20 éves. a Budagyöngye. Az Ország legnagyobb tortája. Keressük a kerület tehetségeit! Fogadj örökbe egy kutyát! BEVÁSÁRLÓKÖZPONT 2014. Szeptember 20 éves a Budagyöngye Az Ország legnagyobb tortája Keressük a kerület tehetségeit! Fogadj örökbe egy kutyát! Tisztelt Olvasó! BUDAGYÖNGYE MAGAZIN Kiadja: Budagyöngye 2004

Részletesebben

tartalomjegyzék Többszerzõs mû. Készült a Magyar Formatervezési Tanács megrendelésére.

tartalomjegyzék Többszerzõs mû. Készült a Magyar Formatervezési Tanács megrendelésére. 5.0 version tartalomjegyzék 1. Bevezetõ... 3 2. Ajánlás... 4 3. Mielõtt nekikezdenél...... 5 4.1. Üzleti tervezés... 6 4.2. SWOT analízis... 8 4.3. Piackutatás... 10 4.4. A marketingterv... 13 4.5. A pénzügyi

Részletesebben

Andrek Andrea Léder László. APA-füzet II. Micsoda változás! Szűcs Édua illusztrációival. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kiadványa

Andrek Andrea Léder László. APA-füzet II. Micsoda változás! Szűcs Édua illusztrációival. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kiadványa Andrek Andrea Léder László APA-füzet II. Micsoda változás! Szűcs Édua illusztrációival A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kiadványa Szerzők: Andrek Andrea, pszichológus, gyakorló anya Az ELTE

Részletesebben

ÁLTALÁNOS VÁLLALKOZÁSI FŐISKOLA SZAKDOLGOZAT. Bayer Katalin Közszolgálati Alapszak 2010.

ÁLTALÁNOS VÁLLALKOZÁSI FŐISKOLA SZAKDOLGOZAT. Bayer Katalin Közszolgálati Alapszak 2010. ÁLTALÁNOS VÁLLALKOZÁSI FŐISKOLA SZAKDOLGOZAT Bayer Katalin Közszolgálati Alapszak 2010. ÁLTALÁNOS VÁLLALKOZÁSI FŐISKOLA NYELVTANÍTÁS MÁSKÉPPEN AVAGY AZ ÉLET KENYERE ALAPÍTVÁNY MUNKÁJÁNAK BEMUTATÁSA A DIFFERENT

Részletesebben

Tartalom. marketing. Kisokos

Tartalom. marketing. Kisokos Tartalom marketing Kisokos 1 3 Előszó 4 Szerzők 5 Bevezető 8 Mi az a tartalommarketing? 12 Mire használható és mire nem? 17 Milyen a jó tartalommarketing? 19 Kinek ajánlott? 23 Ki készítse a tartalmat?

Részletesebben

HAJGYÓGYÁSZAT OTTHON

HAJGYÓGYÁSZAT OTTHON HAJGYÓGYÁSZAT OTTHON A szép és egészséges haj titka Az évek múlásával nem csak a bőrünkön látszik az öregedés, de hajunk sem pompázik már eredeti szépségében. Ahogy azonban bőrünk megóvásáért is sokat

Részletesebben

Üzleti tanácsok kezdő művészeti vállalkozók számára. www.mft.org.hu/startupguide

Üzleti tanácsok kezdő művészeti vállalkozók számára. www.mft.org.hu/startupguide Üzleti tanácsok kezdő művészeti vállalkozók számára www.mft.org.hu/startupguide Tartalomjegyzék 1. Bevezető......................................................... 3 2. Ajánlás...........................................................

Részletesebben

Pénzvilága HITEL tanulmány

Pénzvilága HITEL tanulmány Pénzvilága HITEL tanulmány Mire tanít a múlt a hitelekről? A hitelfelvétel 10 nélkülözhetetlen aranyszabálya I.) Mindent arra használj, amire való! 1.) Mire használd a pénzügyi termékeket? Minden akkor

Részletesebben