Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával."

Átírás

1 trnd Projektmenetrend Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. Projekt trnd Projektblog: trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

2 Legyél az új Braun CoolTec trnd-online Riportere. A projektben szeretnénk: Új projektünk során lehetőséget kaptunk egy világújdonság, a Braun CoolTec elektromos borotva kipróbálására. A CoolTec a világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával, amely lehűti a bőrt borotválkozás közben, és ezzel minimálisra csökkenti a bőrirritációt magyarországi trnd-partnerrel közösen kipróbálni a Braun CoolTec borotvát. Próbáld ki. Braun CoolTec világújdonság. 200 magyarországi trndpartnerrel közösen szeretnénk kipróbálni a Braun CoolTec borotvát, hogy utána termékértékelő oldalakon megoszthassuk tapasztalatainkat.... tapasztalatainkat minél több ember számára elérhetővé tenni a világhálón. A Braun CoolTec Online Riportereiként az alábbi hat termékértékelő oldalon tesztbeszámolókat és értékelést írni: mediamarkt.hu edigital.hu shopline.hu arukereso.hu szepsegbolt.hu argep.hu Oszd meg tapasztalataidat.... megosztani egymással a Braun CoolTec elektromos borotváról alkotott őszinte véleményünket két online felmérésben. Mondd el a véleményed.

3 A Braun forradalmasítja a borotválkozást. A CoolTec aktívan hűsíti bőrödet. A bőr aktív hűsítése már borotválkozás közben? Ez könnyen lehetséges. Már borotválkozás közben megelőzi a bőrirritációt. A Braun olyan borotvát fejlesztett ki, amely aktívan hűsíti a bőrt borotválkozás közben. Az új technológiával kifejlesztett Braun CoolTec minden bőrtípusra használható. Normál bőrre éppúgy alkalmas, mint érzékeny bőrre. Az alábbi képeken a CoolTec és a hagyományos borotvák közötti különbséget láthatod. Hagyományos borotva hűsítő funkció nélkül: A piros szín mutatja, ahol meleggé válik a bőr borotválkozás közben. A borotva olyan speciális technológiával működik, amelyet korábban űrhajók és műholdak szerkezetéhez használtak. Ahogy az a Brauntól várható volt, elsőként kapcsolta össze ezt a technológiát a borotva működésével, mely gyengéd a bőrhöz és megelőzi a bőrirritációt.* Emellett borotvazselé és krém nélkül használható. CoolTec borotva hűsítő funkcióval: A kék szín mutatja, ahol a CoolTec borotválkozás közben aktívan hűt. * A borotva működéséről és a bőrirritációról hasznos tudnivalókat találsz a projektmenetrend végén.

4 A CoolTec Thermo-Electric- Cooling technológiája. A CoolTec hűsítő egysége. A CoolTec titkos összetevője a Braun innovatív Thermo-Electric-Cooling technológiája. Az alumínium hűsítő egység a technológia látható és bőrön is érezhető része. Míg a legtöbb borotva hőt halmoz fel a nyírófejben, melynek hatására borotválkozás közben felmelegszik a bőr, a CoolTec Thermo-Electric-Cooling technológiája egy hűtőszekrényhez hasonlóan működik. A nyírófejbe beépített alumínium egység aktívan hűsíti a bőrt a CoolTec használata során. Thermo- Electric-Cooling technológia Hőközpont Hőtranszfer Hűsítő egység be- és kikapcsolója Szőr-vágó Braun CoolTec hűsítő egysége Borotválkozás közben aktívan hűsíti a bőrt, hiszen elvezeti a forróságot a bőrfelületről. Egy hőpumpa a nyírófejtől lefelé vezeti a meleget, hogy ezáltal lehűtse a borotvafejet és elraktározza a hőt a belsejében. Annak érdekében, hogy a hűsítő egység állandó érintkezésben maradjon a bőrrel, a borotvafejbe építették és így nem mozgatható. Rögzítése továbbá azt a célt is szolgálja, hogy a borotvapengéket ne lehessen túl erősen hozzáérinteni a bőrhöz, megelőzve ezzel, hogy ledörzsölje, vagy kisebb vágásokat okozzon rajta. Hűsítés egy gombnyomással Tudtad? Különlegessége: A Thermo-Electric-Cooling rendszer egy gombnyomással be- és kikapcsolható. A CoolTec-ben lévő Tec angol nyelven a thermo electric cooling szónak felel meg. Magyarul termo elektromos hűsítést jelent.

5 További funkciók gyors áttekintése. A CoolTec az egyetlen olyan borotva, amely borotválkozás közben hűsíti a bőrt. Mindemellett a Brauntól elvárható teljesítményt nyújtja az alábbi funkciókkal kiegészítve: A háromszoros nyírórendszer két, egymástól függetlenül mozgó szitából és egy integrált pengéből tevődik össze. Ezek minden arckontúrhoz illeszkednek még a nehezebben elérhető részekhez is. Így lesz alapos a borotválkozás. Braun SensoBlade technológia: Speciálisan kifejlesztett borotvapengékről van szó, melyek elérik a különböző irányba növekvő szőrszálakat is. További jellemzői: 100% vízálló/wet&dry A Braun olyan férfiak számára fejlesztette ki a CoolTec borotvát, akik szeretnek választani a szárazon történő borotválkozás és a frissítő zuhany alatti borotválkozás között. Éppen ezért a borotva felülete teljesen zárt és 5 m-ig vízálló. Ezáltal a CoolTec folyó víz alatt gyorsan és egyszerűen lemosható vagy zuhanyzás közben is használható. A hosszúszőr-vágó segít, hogy a bajusszal és a szakállal is megbirkózz. Vezeték nélküli A teljesen feltöltött borotva maximum 45 perc borotválkozási időt és 15 perc hűsítést biztosít. Az akkumulátor egyszeri teljes feltöltéséhez 1 óra szükséges. Lehetőség van 5 perces gyorstöltésre is, amely egyszeri borotválkozáshoz elegendő.

6 CoolTec használata. Indulócsomagod. Az új Braun CoolTec különösen alkalmas az arc szárazon történő borotválásához. Az alábbi módon használhatod: A projekt kezdetén minden résztvevő indulócsomagot kap a következő tartalmakkal: 1 Nyomd meg a be-/kikapcsoló gombot a borotva bekapcsolásához. Saját használatra és tapasztalatok gyűjtésére, amiről később Online Riporterként beszámolhatsz: Braun CoolTec borotva CT2s Wet&Dry modell beleértve a speciális kábelt, védőkupakot, kefét, kenőolajat, töltőkagylót, állványt a töltőkagylóhoz és a használati útmutatót. 2 Nyomd meg a hűsítő egység be- /kikapcsolóját a hűsítő funkció aktiválásához. A hűsítő kapcsolón lévő szimbólum kéken világít. (Amennyiben villog a kijelző, az akkumulátor hamarosan le fog merülni.) 3 Borotválkozz meg a megszokott módon és élvezd a hűsítő érzést. A tapasztalt hűsítő élmény egyénenként változó lehet. Ezt személyes és környezeti tényezők befolyásolják (pl. bőrtípus, környezeti hőmérséklet). Tippek az optimális hűsítő hatásért: Teendőid nyomon követése: A projekt Online Riportereként számos izgalmas feladat vár Rád. A következő oldalakon bejelölheted, hogy ezek közül mely teendőket végezted már el. 1. A legjobb hűsítés érdekében ajánlatos néhány másodpercet várni a hűsítő funkció bekapcsolása után. A hűsítő funkció vezeték nélkül 15 percig működik. 2. Ne használj borotvazselét vagy krémet, hiszen így biztosítható az optimális hűsítő hatás. Továbbá így elkerülhetőek az esetleges sérülések a készülékben.

7 Teendőid Online Riporterként. 1 Kicsomagolás és kipróbálás. 3 Tesztbeszámolók írása. Először is csomagold ki az indulócsomagodat esetleg családoddal, barátaiddal, kollégáiddal közösen, és ismerd meg a tartalmát, a Braun CoolTec elektromos borotvát és a használati utasítást. A trnd Online Riportereként megkaptad a Braun CoolTec borotvát, hogy véleményt alkothass hűsítő funkciójáról, használatáról, és ezeket online dokumentálhasd. Majd próbáld ki a terméket! Mielőtt azonban elkezdenéd a próbát, töltsd fel az akkumulátort. Amint teljesen feltöltődött, kezdődhet a tesztelés. Az első benyomásaidról készíts fényképeket, melyeket később a Mytrnd felületre fel tudsz tölteni. Kész: Braun CoolTec alapos tesztelése a mindennapokban. Írj meg a hat termékértékelő oldalak mindegyikére egy értékelést. Foglald össze az általad tesztelt tulajdonságokat, a borotva előnyeit és személyes kritikádat. Mindez végső soron egy jó áttekintést nyújt, és más érdeklődők számára hasznosnak bizonyulhat. Azért, hogy értékelésedet megtaláljuk a termékértékelő oldalakon, oszd meg velünk a linkeket a Mytrnd felületen tesztbeszámolóidban. Egy részletes útmutató mindehhez ott szintén megtalálható. Kész: 2 Mondd el őszinte véleményedet. Értékelés megírása az edigital.hu oldalán és a link elküldése a trnd-nek. Értékelés megírása a shopline.hu oldalán és a link elküldése a trnd-nek. Értékelés megírása a mediamarkt.hu oldalán és a link elküldése a trnd-nek. Értékelés megírása a szepsegbolt.hu oldalán és a link elküldése a trnd-nek. Támogasd véleményeddel, ötleteiddel és javaslataiddal a Braun csapatot, melyeket a termékfejlesztések során figyelembe vesznek. A projekt négy hete alatt két felmérésben oszthatod meg velünk az új CoolTec borotváról alkotott véleményedet. A felmérések elérhetőségéről időben értesítünk majd -en keresztül. Értékelés megírása az argep.hu oldalán és a link elküldése a trnd-nek. Értékelés megírása az arukereso.hu oldalán és a link elküldése a trnd-nek. Kész: Nyitó felmérés kitöltése. Záró felmérés kitöltése. A projekt teljes ideje alatt a projektblogon beszéljük meg közösen a Braun CoolTec elektromos borotvával és a borotválkozással kapcsolatos témákat: A projekttel kapcsolatos kérdésekkel és javaslatokkal bátran fordulhattok hozzánk közvetlenül a tiana@trnd.hu címen.

8 Ötletek az értékelésekhez. trnd alapelvek. A hat termékértékelő oldalon őszinte véleményedre vagyunk kíváncsiak, hiszen más érdeklődők itt próbálnak hasznos információkat gyűjteni a termékre vonatkozóan. Ahhoz, hogy valóban őszinte, nyílt és sikeres szájreklám valósulhasson meg, felállítottunk néhány játékszabályt. Számodra, mint a projekt résztvevőjének, kötelező az alapelveink következő pontjainak betartása. Fogalmazd meg értékelésedet úgy, hogy fontos és hasznos információkat tartalmazzon. A trnd-projekt Online Riportereként ezen oldalakon megoszthatod tapasztalataidat és tájékoztathatsz másokat a Braun CoolTec borotváról. Lehetséges témák, melyekről írhatsz az interneten: Milyennek találod a CoolTec kidolgozását és minőségét? Mi a véleményed az aktív hűsítő funkcióról? Milyen a hűsítő funkció kezelhetősége? Mennyire működik jól a hűsítő funkció? Kellemesen hűsíti-e a bőrt? Milyen érzést nyújt a bőrödnek borotválkozás közben és utána? Mennyire könnyű számodra a CoolTec használata? Mennyire vagy elégedett a borotvával/hűsítő élménnyel? Ezek az ötletek javaslatként szolgálnak a saját megfigyeléseidhez. Az, hogy pontosan mely tapasztalataidat és tanácsaidat osztanád meg másokkal, csakis Tőled függ. Nyíltság. trnd-partnernek lenni nem egy titkos dolog, nem titkos ügynököket alkalmazunk. Nem bújtatott reklámmal vagy a reklám egyéb, helytelen módjával foglalkozunk. Ezért minden trnd-partner számára, minden esetben kötelező megemlíteni, hogy a tesztelt termékeket a trnd által ismerték meg, és egy trnd szájreklám projektben vesznek részt. Semmi esetre sem szabad barátaidnak vagy ismerőseidnek eljátszanod valamit. Ugyanis nem egy ügynök vagy, aki az ajtón csönget, és el akar adni valamit. Légy nyílt és őszinte! Oszd meg saját véleményedet, és említsd meg a trnd-projektet! Őszinteség. Tulajdonképpen magától értetődő, de manapság sajnos nem mindig bevett gyakorlat: csak az őszinte szájreklám működik. Ez azt is jelenti, hogy semmit nem szabad elhallgatnod és nem szabad túloznod. Egyszerűen csak oszd meg a véleményedet a barátaiddal és ismerőseiddel.

9 Ötletek a Brauntól. A legjobb eredmény elérése érdekében a Braun az alábbi három egyszerű lépést javasolja: 1 A borotválkozást mindig arcmosás előtt végezd. Szárazon történő borotválkozás. Számos férfi a szárazon történő borotválkozást, vagyis az elektromos borotva használatát részesíti előnyben. Ennek több oka is van: Valaki a gyorsaságot tartja fontosnak, míg mások a bőrrel való jó megfelelést vagy a tisztító egység általi higiéniát dicséri. 2 A borotvát mindig a bőr felületére merőlegesen (90 ) tartsd. Az elektromos borotvák nyírófeje rezgőmozgást végző pengékből tevődik össze. A bőr védelme érdekében ezek egy perforált fémfólia mögött helyezkednek el. Amikor a borotva a bőrrel érintkezik, a pengék áthatolnak a fémfólia nyílásain. A szőr kidomborodik, így a pengék le tudják vágni azt. 3 Feszítsd meg a bőrt, és a borotválkozást mindig a szőrnövekedéssel ellentétes irányban végezd. Szárazon történő borotválkozáshoz kétféle elektromos borotvát különböztethetünk meg: rezgőkéses borotva és rotációs borotva. A rotációs rendszeren alapuló elektromos borotva rendszerint három kerek nyírófejjel rendelkezik. A rezgőkéses borotváknál mint a Braun CoolTec a pengék azonban lineárisan mozognak, vagyis fel- és lefelé. A Braun szita-rendszere alaposabb és egyidejűleg gyengéd borotválkozást tesz lehetővé. A speciálisan kialakított nyílásoknak köszönhetően a nyíróegység több szőrt vág le, miközben védi a bőrt, és hosszan tartó eredményt biztosít. Cseréld rendszeresen a szita- és vágókazettát. A borotva 18 hónapon belül átlagosan szőrszálat vág le. A kifogástalan borotválkozásért a Braun a borotva maximális teljesítményének megőrzése érdekében a borotva szita- és vágókazettájának 18 havonta történő cseréjét javasolja.

10 A Braun CoolTec jégre teszi a bőrirritációt. Amikor a borotva erőteljesen érintkezik a bőrrel, bőrirritáció alakulhat ki. Az érzékeny bőrű férfiak számára akár már a hagyományos borotvával történő érintkezés is problémákat okozhat. Az érzékenység tipikus ismertetőjegyei: Látható jelei: Szárazság Hámló bőr Durva bőr Kivörösödés Kicsi, piros kiütések Apró vágások Érezhető jelei: Feszülő bőr Viszketés Égő és meleg bőr borotválkozás után Szakértők véleménye. A Braun CoolTec borotvát a brit Skin Health Alliance bőrgyógyászatilag tesztelte. A Skin Health Alliance egy olyan független, nonprofit szervezet, mely nemzetközi bőrgyógyászokkal, kutatókkal és specialistákkal működik együtt. Ezenkívül a berlini Charité - Universitätsmedizin bőrgyógyászés allergológiai professzora, Dr. Marcus Maurer is tesztelte a borotvát, és őszintén ajánlja borotválkozáshoz. A CoolTec borotvát bőrgyógyászatilag tesztelték. Mindez arra ösztönözte a Braunt, hogy számos kutatást végezzen annak érdekében, hogy jobban megértse a száraz borotválkozás okozta bőrirritációt. Pontosan ezek a kutatások tették lehetővé a CoolTec kifejlesztését. Ez a világ első számú borotvája, mely jégre teszi a bőrirritációt. Prof. Dr. Marcus Maurer Tudtad? A többi prémium borotvához hasonlóan a CoolTec tervezése, fejlesztése és gyártása is Németországban történik, biztosítva a Braun kiváló minőségét és megbízhatóságát.

11 A CoolTec kitüntetései. CoolTec modellek. A CoolTec nemcsak a bőrérzékenységre nyújt hatékony megoldást, hanem a termék design-ja is kiemelkedő. Így nyerte el a Braun CoolTec a reddot 2013 Termék Design kitüntetését. A CT2 szériában kétfajta CoolTec borotvát különböztethetünk meg. A projektben kipróbálható CoolTec CT2s mellett még a CoolTec CT2cc típus létezik. Itt láthatjátok összehasonlításukat: A CoolTec elnyerte a reddot design kitüntetést 2013-ban. Braun CoolTec CT2s modell A trnd Projekt Töltőkagylóval és védőkupakkal Szín: Fekete - kék árnyalattal reddot design kitüntetés nyertese 2013-ban Ajánlott ár: HUF A hideg kék szín és a fekete részek közötti kontraszt nyerte el a zsűri tetszését. A hűsítő egység ergonómiája, kezelése és a be-/kikapcsolója szintén meggyőzte őket. Braun CoolTec CT2cc modell A CoolTec nem az egyetlen olyan terméke a Braun-nak, amely design-ja miatt díjat kapott. Eddig több mint 250 Braun termék nyert nemzetközi Design díjat. Clean&Charge tisztító- és töltőegység a borotva tisztításához, feltöltéséhez és ápolásához, valamint töltőtartóval és védőtokkal Szín: Fekete - szürke árnyalattal Ajánlott ár: HUF Az eladási árak meghatározása a kereskedelem általános megítélésétől függ. Az egyéni fogyasztói árakra a Braun nincs hatással.

12 Tények és számok. Braun CoolTec CT2s Wet&Dry. Világújdonság: Az első számú borotva aktív hűsítő technológiával. Ez a technológia automatikusan lehűti a bőrt borotválkozás közben és megelőzi a bőrirritációt. A hűsítés egy gombnyomással működésbe kezd, és nem igényel kiegészítő gélt vagy krémet. A teljesen feltöltött borotva vezeték nélkül maximum 45 perc borotválkozási időt és 15 perc hűtési időt biztosít. Az új Braun CoolTec kifejezetten alkalmas az arc szárazon történő borotválásához, emellett zuhany alatt is használható. A CoolTec tervezése, fejlesztése és gyártása Németországban történik szeptembere óta kapható. Ajánlott ár: HUF Az eladási árak meghatározása a kereskedelem általános megítélésétől függ. Az egyéni fogyasztói árakra a Braun nincs hatással.

13 trnd kapcsolattartód: 2013 trnd Central Eastern Europe Kft Budaörs, Kálvária utca 7.

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért.

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd Projektmenetrend Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-waterflex trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 9 A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Braun Series 7. Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 7. Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 7 Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun Series 7 Online Riportere.

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

CeraVe - A száraz bőr szakértője

CeraVe - A száraz bőr szakértője Projektmenetrend CeraVe - A száraz bőr szakértője Bőrgyógyászokkal kifejlesztve trnd Projekt www.trnd.hu/cerave trnd kapcsolattartód: rinna@trnd.hu Feladataink CeraVe nagykövetként CeraVe indulócsomagod

Részletesebben

Nedves vagy száraz gyengéd borotválkozás

Nedves vagy száraz gyengéd borotválkozás Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Philips AquaTouch elektromos borotva, Aquatec nedves és száraz használatra MultiPrecision pengerendszer 45perc vez. nélk. használat/1óra töltés SmartClick

Részletesebben

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért.

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projektmenetrend Ariel & Lenor: A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-lenor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel!

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projektmenetrend Always Ultra: Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/always-ultra trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást.

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projektmenetrend Ariel Active Gel kapszulák: Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-activegel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen.

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projektmenetrend Foresto nyakörv: Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/foresto trnd kapcsolattartód: suzanne@trnd.hu Teszteljük kutyánkkal

Részletesebben

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/maggi-piritott-teszta trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Philips. OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body. trnd Projekt. Projektblog: trnd Projektmenetrend. trnd kapcsolattartód:

Philips. OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body. trnd Projekt. Projektblog: trnd Projektmenetrend. trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Philips OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/oneblade-face-body trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Projektmenetrend Philips OneBlade

Részletesebben

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/betadine trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30:

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: trnd Projektmenetrend Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: Csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-antipigment trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu

Részletesebben

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz.

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. trnd Projektmenetrend Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. Nonstop* frissesség a következő mosásig. Projektblog: www.trnd.hu/lenor-unstoppables Kapcsolattartó: lunna@trnd.hu *akár 12 héten át, tárolt

Részletesebben

Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-face trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Próbáljuk ki a Braun Face-t,

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/duckfreshdiscs trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu *az árak boltonként eltérhetnek Utántöltő 2 x 6 db: 1.349 Ft

Részletesebben

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK

BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK PROFI BOROTVA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Olvassa el figyelmesen a használati útmutatót. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre is. Ha a terméket továbbadja vagy

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

BIZTONSÁG ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BIZTONSÁG ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ MAN SHAVER MS 6040 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ B C D H E G F I A L

Részletesebben

Útmutató: Olvassa el a használati utasítást! Kicsomagolás:

Útmutató: Olvassa el a használati utasítást! Kicsomagolás: Használati utasítás Útmutató: Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket! Az ultrahangos tisztításegy egyedülálló technológia. Az ultrahang apró buborékok millióit hozza létre a vízben. Ezek az apró buborékok

Részletesebben

Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért.

Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért. trnd Projektmenetrend Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért. Projektblog: www.trnd.hu/silk-epil trnd-kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél a Braun Silk-épil 9 trnd-online Riportere! A projektben

Részletesebben

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Projektmenetrend TEGYÜK NÉPSZERŰBBÉ A LENOR 3AZ1-BEN MOSÓSZERT! Legújabb projektünkben az új Lenor 3az1-ben mosószerrel ismerkedhetünk meg, mely tökéletesen összeillik a Lenor öblítővel,

Részletesebben

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit.

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. trnd Projektmenetrend Biovanne plus+ szépségvitamin: Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. Projektblog: www.trnd.hu/biovanne trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd. trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a HERZ-et. A projektben

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről.

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projektmenetrend Zendium: Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/zendium trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt ismertté az új Zendium

Részletesebben

Mini-Hűtőszekrény

Mini-Hűtőszekrény Mini-Hűtőszekrény 10011578 100115779 Tisztelt vásárló, Gratulálunk Önnek a termék megvásárlásához. Olvassa el az egész használati utasítást alaposan és kövesse azt a lehetséges károk elkerülése érdekében.

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projektmenetrend Baba intenzív testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba-testapolo trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

A Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac rackbe szerelhető 1U telepítési útmutatója

A Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac rackbe szerelhető 1U telepítési útmutatója A Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac rackbe szerelhető 1U telepítési útmutatója Fontos biztonsági üzenetek Olvassa el alaposan az utasításokat, hogy megismerje a berendezést, mielőtt üzembe helyezi,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A BEKO HILG S TÍPUSÚ GÁZ FŐZŐLAPHOZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A BEKO HILG S TÍPUSÚ GÁZ FŐZŐLAPHOZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A BEKO HILG 64220 S TÍPUSÚ GÁZ FŐZŐLAPHOZ Forgalmazó: Hauser Magyarország Kft. 2040 Budaörs, Baross u. 89 Email: info@hauser.eu HILG 64220 S 2 HU TARTALOMJEGYZÉK 1. Fontos tudnivalók,

Részletesebben

Eucerin AtopiControl:

Eucerin AtopiControl: trnd Projektmenetrend Eucerin AtopiControl: Rendszeres és tudatos bőrápolás az atópiás bőrgyulladás (ekcéma) kezelésére. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-atopicontrol trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel!

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük közös Bonux projektünkben! Örömmel köszöntjük

Részletesebben

4 Borotvák Borotvák

4 Borotvák Borotvák 4 Borotvák 2009 Borotvák Legyen bőre ellenállhatatlanul sima! Series 7 Series 5 Series 3 Series 1 6 Borotvák 2009 Series 7 borotvák új Modell 790cc 760cc 730 1 Dinamikus fej - Sonic technológia 2 Beépített

Részletesebben

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató Termoelektromos borhűtő Modell: DX-68COMBO Használati útmutató Tartalomjegyzék I. Általános biztonsági előírások 1 II. Műszaki adatok 2 III. Kezelőszervek 3 IV. Bekötési rajz 4 V. Működtetés 4 VI. Speciális

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-sutomargarin trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Tegyük közösen ismertebbé

Részletesebben

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait!

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Duo Délice kutyaeledel: Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pro-plan trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató HU Használati útmutató Köszönjük, hogy a Hama termékét választotta. Kérjük, hogy figyelmesen és az elejétől a végéig olvassa el a használati útmutatót. A dokumentumot gondosan őrizze meg, mert még szüksége

Részletesebben

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel!

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük első Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Li-Ion Akkupack. Használati útmutató Biztonságtechnikai tudnivalók

Li-Ion Akkupack. Használati útmutató Biztonságtechnikai tudnivalók Li-Ion Akkupack Használati útmutató Biztonságtechnikai tudnivalók Használati útmutató a STABILA li-ion akkucsomaghoz és dugasztápegységhez Fontos tudnivalók Alaposan olvassa át a biztonsági tudnivalókat

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420. Minôségi tanúsítvány

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420. Minôségi tanúsítvány HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420 Tisztelt Vásárló! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki fejlesztés eredménye, egyike a gyártó

Részletesebben

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését.

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Normál és vegyes bőrre Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Hetente 2-3 a zsíros T zónában a zsíros T zónában Tisztító Tisztító Mélytisztító

Részletesebben

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket.

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. trnd Projektmenetrend trnd dm active beauty: Projekt Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. Projektblog: www.trnd.hu/dm trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt még

Részletesebben

MYJACK AUX-IN BLUETOOTH KONVERTER FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. Kérjük, hasznosítsa újra a csomagolást

MYJACK AUX-IN BLUETOOTH KONVERTER FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. Kérjük, hasznosítsa újra a csomagolást Kérjük, hasznosítsa újra a csomagolást Minden itt említett védjegy a megfelelő tulajdonosok tulajdonát képezi. Hacsak másképp nem jelezzük, a védjegyek használata nem jelenti, hogy azok tulajdonosa kapcsolatban

Részletesebben

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-aquaphor trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu Eucerin Aquaphor trnd-projekt

Részletesebben

PET916 utasítás Tölthető és vízálló Nyakörv üzemeltetési útmutató

PET916 utasítás Tölthető és vízálló Nyakörv üzemeltetési útmutató PET916 utasítás Tölthető és vízálló Nyakörv üzemeltetési útmutató Kérjük, olvassa el a teljes útmutatót, mielőtt kezdetét veszi a termék használatának Fontos biztonsági információk Figyelem Nem agresszív

Részletesebben

Ultrahangos tisztító

Ultrahangos tisztító Ultrahangos tisztító 10031204 10031205 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati

Részletesebben

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ. [Itt felvehet egy kivonatot vagy más fontos kimutatást. A kivonat általában a dokumentum tartalmának rövid összegzése.

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ. [Itt felvehet egy kivonatot vagy más fontos kimutatást. A kivonat általában a dokumentum tartalmának rövid összegzése. Guard Control Kft 1112 Budapest Repülőtéri u. 2. Telefon+3612037557 Fax+3612033742 http://szemelykivalaszto.hu TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ [Itt felvehet egy kivonatot vagy más fontos kimutatást. A kivonat általában

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HŰTŐ- ÉS FŰTŐLÁDA MODELL: EC-987C

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HŰTŐ- ÉS FŰTŐLÁDA MODELL: EC-987C HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HŰTŐ- ÉS FŰTŐLÁDA MODELL: EC-987C Kérjük figyelmesen olvassa el ezt a használati útmutatót, mielőtt a készüléket először üzembe helyezné! Jellemzők Az autós hűtőláda tökéletes választás

Részletesebben

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projektmenetrend Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projekt a Projektblogon: www.trnd.hu/hamanek-bebietelek trnd kapcsolattartód: nykki@trnd.hu Szeretnénk 1. Próbáld ki.... 500 magyarországi

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Lábmasszírozó gép insportline Otterchill

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Lábmasszírozó gép insportline Otterchill HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 18010 Lábmasszírozó gép insportline Otterchill TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 HASZNÁLAT... 3 ELEM CSERE... 4 ALTERNATÍV HASZNÁLAT... 4 2 BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ Olvassa el figyelmesen

Részletesebben

MD-3 Nokia zenei hangszórók

MD-3 Nokia zenei hangszórók MD-3 Nokia zenei hangszórók MAGYAR Az MD-3 sztereó hangszórók kiváló hangminõséget biztosítanak egy kompatibilis Nokia készüléken vagy más audiokészüléken történõ zenevagy rádióhallgatás közben. A hangszórók

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-laktozmentes trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen ismertté

Részletesebben

ŠKODA FÉMHÁZAS POWERBANK mah. Használati útmutató

ŠKODA FÉMHÁZAS POWERBANK mah. Használati útmutató ŠKODA FÉMHÁZAS POWERBANK 10000 mah Használati útmutató Első lépések: A ŠKODA fémházas powerbank előzetesen feltöltött és használatra kész. A powerbank bekapcsolásához nyomja meg az oldalán lévő gombot.

Részletesebben

Szobai Fűtő Termosztát Adatlap&Telepítés HT01 Sorozat 2.0 Verzió

Szobai Fűtő Termosztát Adatlap&Telepítés HT01 Sorozat 2.0 Verzió Termék leírás HT01-es sorozatú Fűtő Termosztát alkalmas Vízfűtő rendszerként működni 3 amper terhelés alatt, valamint 16 amper terhelés alatt Elektromos fűtő rendszerként funkcionál. A termék egyenletes

Részletesebben

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu SAS816FHL-0 szoba termosztát egy nem programozható elektromos fűtéshez kifejlesztett, digitális hőmérséklet kijelzővel. Padlóérzékelő

Részletesebben

Verzió: 1.1 Intenso POWERBANK Q10000

Verzió: 1.1 Intenso POWERBANK Q10000 Verzió: 1.1 Intenso POWERBANK Q10000 Használati útmutató 1-8. oldal HU 1 oldal a 8-ból Használati útmutató Powerbank Q10000 Qualcomm Quick Charge a Qualcomm Technologies, Inc. terméke. Qualcomm a Qualcomm

Részletesebben

Örülök, hogy felkeltette érdeklődésedet ez a kísérlet, először is szeretném megköszönni, hogy időt szánsz rá!

Örülök, hogy felkeltette érdeklődésedet ez a kísérlet, először is szeretném megköszönni, hogy időt szánsz rá! Kedves Tesztelő! Örülök, hogy felkeltette érdeklődésedet ez a kísérlet, először is szeretném megköszönni, hogy időt szánsz rá! Alföldy-Boruss András vagyok, 28 éves, főállásomban elemző menedzser vagyok

Részletesebben

SZÁRAZ-NEDVES PORSZÍVÓ

SZÁRAZ-NEDVES PORSZÍVÓ SZÁRAZ-NEDVES PORSZÍVÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Modellszám: VC-901 A használat előtt olvassa el figyelmesen az útmutatót. FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK: A porzsák nélküli, száraz-nedves porszívó használatakor,

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő

EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő 2 MAGYAR EM8690-R1 - Vezeték nélküli füst érzékelő Tartalom 1.0 Bevezetés... 2 2.0 LED indikátor... 3 3.0 Beállítások... 3 3.1 Első használat... 3 3.2 Teszt Mód...

Részletesebben

FÜRDÔSZOBAI FÛTÔVENTILÁTOR AH-1300

FÜRDÔSZOBAI FÛTÔVENTILÁTOR AH-1300 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER FÜRDÔSZOBAI FÛTÔVENTILÁTOR AH-1300 Tisztelt Vásárló! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki fejlesztés eredménye,

Részletesebben

ZENITH AKKUMULÁTORTÖLTŐ Használati utasítás. ZBC sorozat

ZENITH AKKUMULÁTORTÖLTŐ Használati utasítás. ZBC sorozat ZENITH AKKUMULÁTORTÖLTŐ Használati utasítás ZBC sorozat A ZBC 1204 töltő mikroprocesszorral működik, ami lehetővé teszi a következő akkumulátor típusok töltését: Minden típusú elektrolittal feltöltött

Részletesebben

JProducts Limited. ames. Használati utasítás. Ultrahangos tisztító

JProducts Limited. ames. Használati utasítás. Ultrahangos tisztító ames JProducts Limited Ultrahangos tisztító Használati utasítás Útmutató: Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket! Az ultrahangos tisztításegy egyedülálló technológia. Az ultrahang apró buborékok millióit

Részletesebben

Olvassa el a kézikönyvet alaposan, mielott a használatba helyezné.

Olvassa el a kézikönyvet alaposan, mielott a használatba helyezné. Olvassa el a kézikönyvet alaposan, mielott a használatba helyezné. 1 FIGYELMEZTETÉS Az összes biztonsági és muködtetési utasítást el kell olvasni a muveletek megkezdése elott. A helytelen muveletek maradandó

Részletesebben

Akár 4 héten át tartó selymes bőr.

Akár 4 héten át tartó selymes bőr. Akár 4 héten át tartó selymes bőr. www.braun.com/hu EPILÁTOROK 20 EPILÁTOROK 2009 Epilátorok új új Silk épil Xpressive A Braun legjobb epilátora Modell 7781 WD 7281 WD 7280 7781 WD 7281 WD 7280 7180 1

Részletesebben

TORONYVENTILÁTOR

TORONYVENTILÁTOR 10031517 10031518 TORONYVENTILÁTOR Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást.

Részletesebben

KENYÉRPIRÍTÓ R-210. Használati útmutató. Kenyérpirító R-210

KENYÉRPIRÍTÓ R-210. Használati útmutató. Kenyérpirító R-210 Használati útmutató KENYÉRPIRÍTÓ R-210 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen útmutató utasításai

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató HU Használati útmutató Kezelők és kijelző 1. Bekapcsoló gomb 2. USB csatlakozó (Quick Charge 3.0) 3. Micro-USB csatlakozó 4. USB csatlakozó 5. Kapacitásjelző LED 6. Zseblámpa funkció LED-je 7. Kábel: Micro-USB

Részletesebben

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Bevezetés Köszönjük, hogy Xiaomi terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a készüléket könnyen és

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék

HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék Készülék jellemzők A vezérlőegységben egy 5000mAh akkumulátor van, melynek köszönhetően 8-10 órán keresztül működik egy töltéssel. Amikor kezd lemerülni

Részletesebben

Aroma diffúzor

Aroma diffúzor Aroma diffúzor 10029718 10029719 Kedves Vásárlónk! Gratulálunk a választásához. Kérjük, olvassa el ezt a tájékoztatót, az esetleges károk elkerülése érdekében. Az utasítások figyelmen kívül hagyása miatt

Részletesebben

Figyelmeztetés. Tápkábel/tápegység. Apró tárgyak/alkatrészek. Összeszerelés

Figyelmeztetés. Tápkábel/tápegység. Apró tárgyak/alkatrészek. Összeszerelés Figyelmeztetés Eszköz A tűz, áramütés és egyéb sérülések elkerülése érdekében: ne helyezze a készüléket vizes, nedves helyekre! ne helyezzen folyadékkal teli tárgyakat, pl. vázát a készülékre! csak ajánlott

Részletesebben

Pálcikás jégkrémkészítő

Pálcikás jégkrémkészítő Pálcikás jégkrémkészítő Termékismertető és receptek Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 69648AS2X5III Kedves Vásárlónk! A szilikonformák segítségével egy szempillantás alatt frissítő pálcikás jégkrémet készíthet.

Részletesebben

HQ-CHARGER81 HQ SZUPERGYORS UNIVERZÁLIS TÖLTŐ AAA/AA/C/D/9V AKKUMULÁTOROKHOZ

HQ-CHARGER81 HQ SZUPERGYORS UNIVERZÁLIS TÖLTŐ AAA/AA/C/D/9V AKKUMULÁTOROKHOZ MAGYAR NYELVŰ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV HQ-CHARGER81 HQ SZUPERGYORS UNIVERZÁLIS TÖLTŐ AAA/AA/C/D/9V AKKUMULÁTOROKHOZ TÖLTÉS ELŐTT OLVASSA EL AZ ÚTMUTATÓT Felhasználói kézikönyv Olvassa át alaposan ezt a kézikönyvet.

Részletesebben

A termékeink professzionális felhasználásra lettek kifejlesztve és szakemberek tesztelték egész Angliában!

A termékeink professzionális felhasználásra lettek kifejlesztve és szakemberek tesztelték egész Angliában! A Dear Barber élen jár a fejlesztésben a modern férfi haj és szakállápolás területén. A termékeink hagyományos értékeket képviselnek a legmodernebb technológiával ötvözve! A termékeink professzionális

Részletesebben

HARVIA AUTOMATA ADAGOLÓ. HU beépítési és használati útmutató

HARVIA AUTOMATA ADAGOLÓ. HU beépítési és használati útmutató HARVIA AUTOMATA ADAGOLÓ HU beépítési és használati útmutató HU Tartalom 1. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK... 3 1.1 Műszaki adatok... 3 2. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ... 4 2.1 Az automatikus adagoló használata... 4 2.2

Részletesebben

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát.

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projektmenetrend Mr Muscle Active Capsules: Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/mr-muscle trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni

Részletesebben

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák?

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák? 1 RENU 28 GYIK Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? A RENU 28 arra lett kifejlesztve, hogy gyengéd és természetes módon segítse a bőrsejtek megújulását a friss, élettel teli, kiegyensúlyozott bőrért.

Részletesebben

VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL

VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: HD-2253 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! Ez a videó kaputelefon könnyen telepíthető, használata egyszerű. A legoptimálisabb

Részletesebben

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat.

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projektmenetrend Posta Csomagautomata: Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/csomagautomata trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük ismertebbé a

Részletesebben

Swivel Sweeper G6 vezetéknélküli elektromos seprű

Swivel Sweeper G6 vezetéknélküli elektromos seprű HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy termékünket választotta. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Használati útmutatót. Biztonsági figyelmeztetések Győződjön meg róla, hogy az elektromos seprűt használat előtt

Részletesebben

MD-4 Nokia mini hangszórók

MD-4 Nokia mini hangszórók MD-4 Nokia mini hangszórók 9252823/2 MAGYAR E kompakt sztereó hangszórók kiváló hangminõséget biztosítanak el egy kompatibilis Nokia készüléken vagy más audiokészüléken történõ zenevagy rádióhallgatás

Részletesebben

HIT Compact céltábla HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HIT Compact céltábla HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ www.pentashot.eu HIT Compact céltábla HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Complete solution. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK ÉS EGYÉB FONTOS TUDNIVALÓK Használat előtt alaposan olvassa át a használati útmutatót! A használati útmutatónak

Részletesebben

AC feszültség detektor / Zseblámpa. Model TESTER-MS6811. Használati útmutató

AC feszültség detektor / Zseblámpa. Model TESTER-MS6811. Használati útmutató AC feszültség detektor / Zseblámpa Model TESTER-MS6811 Használati útmutató TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 3 2. Tulajdonságok... 3 3. A készülék leírása... 3 4. A hibák magyarázata... 4 5. Kezelés... 5

Részletesebben

Használati Utasítás 0828H

Használati Utasítás 0828H Használati Utasítás 0828H Digitális heti időkapcsoló vízmenetes kivitel IP 44 0828H Rendeltetésszerű használat Lámpák és elektromos készülékek automatikus kapcsolására kül- és bel térben. Technikai adatok

Részletesebben

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel 1 Mindig jó klíma A Charleston csőradiátorok biztosítják a kiegyensúlyozott és tökéletes beltéri klímát a kényelmes fűtőteljesítményt a

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projektmenetrend Baba mélyhidratáló testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Baba

Részletesebben

Használati útmutató 1/5. 1) Termékleírás. A termék részei:

Használati útmutató 1/5. 1) Termékleírás. A termék részei: 1/5 1) Termékleírás A beep&park /keeper egy olyan első és hátsó tolatóradar, amely egyben védi is parkoló járművét más autósok figyelmetlen parkolási manőverei ellen. A termék részei: Ellenőrző kijelző

Részletesebben

Magyar AV300. Kezelési útmutató. Alapvető használati és kezelési útmutató egészségügyi szakemberek számára

Magyar AV300. Kezelési útmutató. Alapvető használati és kezelési útmutató egészségügyi szakemberek számára Magyar AV300 Kezelési útmutató Alapvető használati és kezelési útmutató egészségügyi szakemberek számára Az Útmutatóról A jelen Kezelési útmutató az AV300 vénafelismerő működését mutatja be. További információkat,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU ELEKTROMOS PUMPA 12V ISUP VÍZI SPORTOKHOZ 20PSI

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU ELEKTROMOS PUMPA 12V ISUP VÍZI SPORTOKHOZ 20PSI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU ELEKTROMOS PUMPA 12V ISUP VÍZI SPORTOKHOZ 20PSI TARTALOM BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 3 FUNKCIÓK... 3 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ... 4 KÖRNYEZETVÉDELEM... 4 2 BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK Kérjük, a termék

Részletesebben

FY-64 Terheléses akkumulátor-teszter

FY-64 Terheléses akkumulátor-teszter FY-64 Terheléses akkumulátor-teszter Ez a használati útmutató tartalmazza mindazon biztonsági előírásokat, melyek betartása nélkülözhetetlen a műszer helyes használata közben. Kérjük figyelmesen olvassa

Részletesebben

Digitális karóra rögzítő. Felhasználói kézikönyv. (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra)

Digitális karóra rögzítő. Felhasználói kézikönyv. (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra) Digitális karóra rögzítő Felhasználói kézikönyv (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra) Profil: - Mikrofon - Infravörös éjszakai lámpa - USB interfész - HD kamera - Bekapcsolás/Kikapcsolás,

Részletesebben

STARSET-24V-os vezérlés

STARSET-24V-os vezérlés STARSET-24V-os vezérlés FELHASZNÁLÓI KÉZI KŐNYV 24 vdc szárnyas kapu vezérlő OLVASSA EL A KÉZIKÖNYVET GONDOSAN HASZNÁLAT ELŐTT FIGYELMEZTETÉSEK: Telepítés előtt olvassa el az utasítást gondosan. Helytelen

Részletesebben

Szoba edzőgép

Szoba edzőgép Szoba edzőgép 10022302 10022301 Tisztelt vásárló, gratulálunk Önnek a Klarfit eszköz vásárlásához. Olvassa el az egész használati utasítást alaposan és kövesse azt a lehetséges károk elkerülése érdekében.

Részletesebben

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték.

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük a Head & Shoulders Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről!

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projektmenetrend Gabi popsiápolás: Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/gabi trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a Gabi

Részletesebben

Használati útmutató Tartalom

Használati útmutató Tartalom Használati útmutató Tartalom Általános ismertetés... 2 Belső akkumulátor tesztelése...2 Jármű indítása... 2 Belső akkumulátor töltése...2 Az akkumulátorra nincs garancia... 3 Javaslatok, figyelmeztetések...

Részletesebben

Rövid útmutató Cafitesse 120

Rövid útmutató Cafitesse 120 Rövid útmutató Cafitesse 0 B-05 0.003 A készülék komponenseinek leírása Hűtőtér fedele A kockában és a képen Kártya tartó Alacsony hőmérséklet kijelző Üres állapot kijelző Stop gomb Kezelőtábla Regisztráló

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ FIGYELMEZTETÉS FIGYELEM: Olvassa el figyelmesen ezt a használati útmutató, mely fontos előírásokat tartalmaz a biztonságos használatra és a készülék karbantartására

Részletesebben