Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait!"

Átírás

1 trnd Projektmenetrend PRO PLAN Duo Délice kutyaeledel: Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

2 Segítsünk még ismertebbé tenni a PRO PLAN Duo Délice kutyaeledelt! A projektben szeretnénk: Nagy örömmel köszöntünk új projektünkben, melyben kedvencünkkel közösen ismerkedhetünk meg a PRO PLAN legújabb kutyatápjával, a Duo Délice-szel magyarországi trnd-partner kutyusával megkóstoltatni a PRO PLAN Duo Délice kutyaeledelt. Próbáld ki. A szuperprémium minőségű Duo Délice-nek köszönhetően mostantól nem kell választanunk a kimagasló tápértékű és ínycsiklandozóan finom kutyaeledelek között. Az újonnan kifejlesztett PRO PLAN Duo Délice kutyatáp ugyanis ötvözi a ropogós szemcséket a puha morzsolt falatokkal, így azontúl, hogy tápláló eledellel szolgálunk kedvencünknek, egyúttal kivételesen finom falatokkal is kedveskedhetünk neki.... megosztani őszinte véleményünket a PRO PLAN Duo Délice-szel kapcsolatban két online felmérés keretében. Mondd el a véleményedet. A PRO PLAN Duo Délice ötvözi a ropogós szemcséket a puha morzsolt falatokkal.... még ismertebbé tenni a PRO PLAN Duo Délice-t a kutyatartó barátoknak és ismerősöknek átadott termékmintákkal, valamint véleményünk megosztásával. Add tovább. 750 magyarországi trnd-partnerrel közösen lehetőséget kaptunk arra, hogy négylábú kedvencünkkel megismertessük a PRO PLAN Duo Délice kutyaeledelt. A tesztelés mellett természetesen szeretnénk családunk, barátaink és ismerőseink körében még ismertebbé tenni a terméket.... minél több véleményt és piackutatási kérdőívet összegyűjteni, és ez alapján megtudni, hogy mit gondolnak barátaink a PRO PLAN Duo Délice kutyaeledelről. Számolj be róla. Lássunk is hozzá!

3 Kedvencünk megfelelő táplálása. PRO PLAN Duo Délice kutyaeledel. A felnőtt kutya életében a helyes tartás és gondozás, valamint a következetes és szeretetteljes nevelés mellett nagyon fontos szerepe van a megfelelő táplálásnak is. A hosszú évezredek során a kutya táplálkozási szokásai alkalmazkodtak ugyan az emberéhez, mégsem mérhetjük azonos mércével az ember és az állat élelmezési igényeit. Kedvencünk táplálékigénye ugyanis bizonyos mértékig hű maradt vadon élő őseiéhez. A kutya alapvetően húsevő állat, ezért etetésénél érdemes odafigyelnünk arra, hogy táplálékának fő alkotóelemei a hús, illetve a különböző állati eredetű tápanyagok (tojás, tejtermék, zsír, kötőszövet) legyenek. Az étrend összeállításánál azonban a változatosság is fontos szempont, ezért törekedjünk arra, hogy növényi eredetű tápanyagok (rizs, zöldségfélék) is helyet kapjanak benne. Kutyánk számára tehát az az ideális étrend, amelyben kiegyensúlyozottan és megfelelő arányban szerepelnek a szükséges tápanyagok: a fehérjék, a szénhidrátok, a zsírok, a vitaminok, az ásványi anyagok és a növényi rostok. Kutyánk egészséges, hosszú életének egyik alappillére a testreszabott táplálás. E célból fejlesztették ki a PRO PLAN Duo Délice 100%-osan teljes értékű eledelt, mely a tápanyagok megfelelő arányát biztosítja, míg a kettős textúrának, vagyis a ropogós szemcsék és puha morzsolt falatok ötvözetének köszönhetően az egyedi ízélmény sem marad el. A Duo Délice használatával tehát sokat tehetünk kedvencünk egészségéért és boldogságáért, azonban további előnyöket is tartogat kutyánk számára ez az újdonság: 100%-osan teljes értékű A gondosan válogatott összetevők és a speciális főzési eljárás biztosítja a kiváló emészthetőséget. Fogak egészsége A ropogós darabkák fogkeféhez hasonlóan funkcionálnak kutyáink fogain, ezzel elősegítve a fogkőképződés csökkentését. Kiváló íz A kutyák kedvelni fogják a ropogós darabkák és az omlós falatok újszerű kombinációját. Egészséges emésztés Különböző rostforrások segítenek az emésztőrendszer egészségének támogatásában.

4 A PRO PLAN Duo Délice különleges kettős textúrája. PRO PLAN Duo Délice ízvariációk. A PRO PLAN Duo Délice három ízben is elérhető, így könnyedén kiválaszthatjuk a Kedvencünk számára legízletesebb eledelt. Racionális előny Az első osztályú alapanyagoknak és a számos, hasznos tápanyagnak köszönhetően a PRO PLAN Duo Délice használatával biztosíthatjuk kutyusunk számára a megfelelő táplálást, mely a hosszú, egészséges élethez elengedhetetlen. Érzelmi előny Azontúl, hogy a Duo Délice ropogós szemcséi értékes tápanyagokat tartalmaznak, az egyedi, puha és omlós falatkák különösen élvezetessé teszik az etetést kedvencünk számára. Marhahúsban gazdag, Csirkében gazdag, Lazacban gazdag, Így a végeredmény: Egy egészséges és boldog kutya, amilyenre minden gazdi vágyik. Analitikai összetevők Marhahúsban gazdag, Csirkében gazdag, Lazacban gazdag, Fehérje 25,0% 25,0% 25,0% Zsírtartalom 16,0% 16,0% 16,0% Nyershamu 8,0% 8,0% 8,0% Nyersrost 2,0% 2,0% 2,0% Omega 3 zsírsavak 0,3% 0,3% 0,5% Omega 6 zsírsavak 1,6% 2,1% 1,8%

5 Indulócsomagod. Projektmenetrend. A projekt kezdetén minden résztvevő indulócsomagot kap a következő tartalmakkal: 1 Kicsomagolás és fényképek készítése. Saját használatra: 3 x 700g PRO PLAN Duo Délice kutyaeledel (csirke, marha, lazac ízesítés). 1 x szilikonos etetőtálka. Projektmenetrend brosúra - a trnd általános szájreklám ösztönző dokumentuma - mely tartalmazza a háttérinformációkat a PRO PLAN Duo Délice termékkel kapcsolatban, valamint rengeteg kommunikációt inspiráló ötletet. Piackutatási kérdőívek (40 oldalas brosúra) a barátokkal és családdal folytatott beszélgetésekhez. Továbbadásra barátoknak: 5 x 700g PRO PLAN Duo Délice (marha ízesítés). 5 x szilikonos etetőtálka. 20 x PRO PLAN Duo Délice szórólap. Próbáld ki: Először is csomagold ki az indulócsomagodat esetleg családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel közösen, és ismerd meg a tartalmát, a PRO PLAN Duo Délice kutyaeledelt és a háttérinfomációkat. Majd kóstoltasd meg kutyusoddal. Etetésre fel! Fényképek készítése: Oszd meg az élményeidet a kicsomagolásról, valamint az első kóstolásról, és készíts fényképeket. Ha kedvenced is szerepel rajta, annál jobb! A képeidet az alábbi linken tudod feltölteni nekünk:» 2 Mondd el a véleményedet. Véleményedet megoszthatod velünk a PRO PLAN Duo Délice-ről a projekt négy hete alatt úgy, hogy részt veszel két online felmérésünkben: elején: Nyitó felmérés végén: Záró felmérés A felméréseket a trnd weboldalán a Mytrnd felületen találod majd. Amint lehetőséged van kitölteni valamelyik felmérést, en értesítünk róla.

6 3 Még ismertebbé tenni a PRO PLAN Duo Délice-t. Miután kedvenceddel megkóstoltattad a PRO PLAN Duo Délice kutyaeledelt, segíts az összes résztvevővel közösen még ismertebbé tenni a terméket. Ehhez a barátaidnak, rokonaidnak és ismerőseidnek mesélhetsz arról, hogy négylábú barátod hogyan fogadta a PRO PLAN finomságát. akik számára szintén nagyon fontos kutyájuk egészsége és kiegyensúlyozottsága, adhatsz Duo Délice termékmintát, így ők is megbizonyosodhatnak a termék előnyeiről. felhívhatod a figyelmüket arra, hogy ez a kutyaeledel nem csupán ínycsiklandóan finom, hanem egyúttal kimagaslóan tápláló is. Készíts pár fényképet azokról az alkalmakról is, amikor barátaid, ismerőseid kedvencei próbálják ki a PRO PLAN Duo Délice eledelt, hogy a felvételeket közös fényképalbumunkban közzétehessük. Bár számos módja van, hogy másokkal is megismertesd a terméket, a brosúrában további ötleteket találsz, hogyan adhatod át könnyedén ismereteidet. 4 Segíts nekünk a piackutatásban. A projekt teljes ideje alatt a projektblogon beszéljük meg közösen a PRO PLAN Duo Délice kutyaeledellel kapcsolatos témákat. A PRO PLAN Duo Délice trnd-projekt hivatalos piackutatójává válhatsz! Az indulócsomagban található Piackutatási Kérdőívekkel 20 barátodat, A projekttel kapcsolatos kérdésekkel és javaslatokkal bátran fordulhattok hozzánk ismerősödet vagy munkatársadat kérdezheted meg a kutyaeledelek és közvetlenül a lunna@trnd.hu címen. a PRO PLAN Duo Délice termék témakörében. Ez alkalom lehet arra is, hogy bennfentes ismereteidet megoszd velük. Pontosabb információkat a Piackutatási Kérdőívekben találsz. A legjobban annak örülünk, ha sikerül minél több véleményt összegyűjtened, és így sok kérdőívet kitöltened!

7 trnd alapelvek. A mondat, amit szeretnénk, ha továbbadnál: Ahhoz, hogy valóban őszinte, nyílt és sikeres szájreklám valósulhasson meg, felállítottunk néhány játékszabályt. Számodra, mint a projekt résztvevőjének, kötelező az alapelveink következő pontjainak betartása. Nyíltság. trnd-partnernek lenni nem egy titkos dolog, nem titkosügynököket alkalmazunk. Nem bújtatott reklámmal vagy a reklám egyéb, helytelen módjával foglalkozunk. Ezért minden trnd-partner számára, minden esetben kötelező megemlíteni, hogy a teszt termékeket a trnd által ismerték meg, és egy trnd szájreklám projektben vesznek részt. Semmi esetre sem szabad barátaidnak vagy ismerőseidnek eljátszanod valamit. Ugyanis nem egy ügynök vagy, aki az ajtón csönget, és el akar adni valamit. Légy nyílt és őszinte! Oszd meg saját véleményedet, és említsd meg a trnd-projektet! Őszinteség. Tulajdonképpen magától értetődő, de manapság sajnos nem mindig bevett gyakorlat: csak az őszinte szájreklám működik. Ez azt is jelenti, hogy semmit nem szabad elhallgatnod és nem szabad túloznod. Egyszerűen csak oszd meg a véleményedet a barátaiddal és ismerőseiddel. A PRO PLAN Duo Délice: Tápláló és kivételesen ízletes falatok, Kedvencünk egészségéért és boldogságáért. Hallgass meg másokat. A szájreklám természetesen nem arról szól, hogy Te elmondod barátaidnak, hogy mi-merre-meddig. Hiszen barátaidnak is lehetőséget kell adni arra, hogy a veled folytatott beszélgetésnek köszönhetően saját véleményüket formálhassák a trnd-projektben szereplő termékkel kapcsolatban. Ezért örülünk annak, ha odafigyelsz rájuk, meghallgatod barátaid és ismerőseid véleményét, és azt továbbítod nekünk.

8 Ötletek az információk átadására. Az ember és a kutya barátságának kezdete. Tapasztalatcsere kutyasétáltatás közben. Online beszélgetések. Számos lehetőség adódik, hogy még ismertebbé tegyük a PRO PLAN Duo Délice-t. Íme néhány tipp, hogyan oszthatod meg barátaiddal, ismerőseiddel azokat a tapasztalatokat és bennfentes információkat, melyekre szert tettél: Kutyasétáltatás közben gyakran összefutunk más gazdikkal, akikkel könnyű szóba elegyedni a közös időtöltés során. Ilyen alkalmakkor általában kedvenceink állnak a téma középpontjában. A következő séta alkalmával oszd meg velük a teszteléssel és a PRO PLAN Duo Délice-szel kapcsolatos tapasztalataidat. Amennyiben érdekli őket a termék, adj nekik termékmintát, így legközelebb már közös élményeiteket oszthatjátok meg egymással. Szabadidődben szívesen követsz nyomon online kutyás blogokat? A PRO PLAN termékkel kapcsolatos észrevételeid biztosan hasznosak lesznek a résztvevők számára. Örömmel fogyasztja kutyusod a Duo Délice-t? Melyik íz lett a kedvence? Biztosak vagyunk benne, hogy a többi gazdi is kíváncsi lesz tapasztalataidra. Amennyiben így történik, oszd meg velünk is a linket, nagyon várjuk! :) Gyakran halljuk, hogy a kutya az ember legjobb barátja, és hűségükről is számtalan történet látott már napvilágot. De vajon honnan ered ez a szoros kapcsolat? Az ember és a kutya barátsága kb éve tart, és a szükség hozta létre. Az ősember ugyanis rájött, hogy a vadászatok során segítséget jelent számára a fürge és kiváló szaglással rendelkező vadkutya jelenléte, míg az állat kitapasztalta, hogy egy-egy sikeres vadászat után az ember maradékokat hagy maga után. Így aztán egyre közelebb merészkedett az emberhez, aki vadon folytatott életmódjánál kevésbé veszélyes, kényelmesebb körülményeket biztosított számára, amikor helyet adott neki otthonában. A kapcsolat az évezredek során sokat formálódott, de a lényeg nem változott: az ember a kutya személyében egy kivételesen hűséges és odaadó társra talált. Az ember és a kutya kapcsolatát a közös vadászatok alapozták meg. Egészen biztos, hogy Neked is számtalan jó ötleted van arra, hogyan lehetne még beszélgetéseket kezdeményezni a termékről. Oszd meg velünk hozzászólások formájában a projektblogon: Várjuk szuper ötleteidet és a fényképeket!

9 Átszoktatás a PRO PLAN Duo Délice-re. Ropogós szemcsék és puha, morzsolt falatok. Új táp bevezetése esetén mindig fontos, hogy kedvencünket fokozatosan szoktassuk át az új eledelre, ezzel ugyanis megelőzhetjük az esetleges emésztési problémákat. Amennyiben PRO PLAN Duo Délice-re váltunk egy más típusú tápról, be kell iktatnunk egy legalább 7 napos átszoktatási periódust, még akkor is, ha egy teljesen hasonlónak tűnő száraz tápról térünk át. Ez idő alatt a korábbi eledelt fokozatosan kivonjuk az étrendből, míg a Duo Délice adagot emeljük, a következő arányban: A különböző, tápláló húsokban gazdag PRO PLAN Duo Délice különlegessége az eledel külsejében is megjelenik, köszönhetően a ropogós szemcsék és omlós falatok ötvözetének. Marhahúsban gazdag eledel, 1-3. nap 4-6. nap 7-9. nap Csirkében gazdag eledel, 1/4 PRO PLAN Duo Délice a jelenlegi eledellel 1/2 PRO PLAN Duo Délice a jelenlegi eledellel 100% PRO PLAN Duo Délice Lazacban gazdag eledel, Fontos, hogy legyen mindig friss víz elérhető helyen kutyusunk számára!

10 PRO PLAN partner Kedvencünk védelmében. Tények és Számok. PRO PLAN Duo Délice. A Purina felismerte a kutya és gazdája életre szóló kapcsolatának jelentőségét, és ebből kiindulva alkotta meg a PRO PLAN termékcsaládot. Az újonnan kifejlesztett PRO PLAN Duo Délice kutyatáp egyedi módon ötvözi a ropogós szemcséket a puha morzsolt falatokkal. A különleges kettős textúrának köszönhetően a Duo Délice azontúl, hogy kimagaslóan tápláló, ínycsiklandozóan finom is. A termék három ízben elérhető: csirkében, lazacban, illetve marhahúsban gazdag receptúrák közül választhatsz. A PRO PLAN Duo Délice száraz tápra ajánlott átszoktatási idő: 7-9 nap. A termék három kiszerelésben található meg az állateledel szaküzletek polcain: 700g, 2,5kg, 10kg Szeretetteljes törődésünk mellett a PRO PLAN tudományos hátterével szeretné hozzásegíteni kutyusunkat a hosszú és egészséges élethez. Ennek érdekében a kutyák speciális igényeit kielégítő eledelek fejlesztését tűzte ki célul. Ajánlott fogyasztói ár: 700 g: Ft 2,5 kg: Ft 10 kg: Ft A Purina kutatás-fejlesztés területén szerzett több mint 85 éves tapasztalata, valamint 350 állatorvosból és táplálkozási szakértőkből álló csapata gondoskodik az újabbnál újabb áttörések elérésében, hogy a PRO PLAN termékekkel segítséget nyújtson nekünk kedvencünk megóvásában - egy életen keresztül.

11 trnd kapcsolattartód: 2014 trnd Central Eastern Europe Kft Budaörs, Kálvária utca 7.

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről!

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Small & Mini: Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/proplan-smallmini trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást.

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projektmenetrend Ariel Active Gel kapszulák: Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-activegel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen.

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projektmenetrend Foresto nyakörv: Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/foresto trnd kapcsolattartód: suzanne@trnd.hu Teszteljük kutyánkkal

Részletesebben

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/maggi-piritott-teszta trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről.

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projektmenetrend Zendium: Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/zendium trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt ismertté az új Zendium

Részletesebben

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért.

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projektmenetrend Ariel & Lenor: A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-lenor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Porcijó KOMPLEX kutyaeledel Teljes értékű állateledel. Porcijó STANDARD kutyaeledel Teljes értékű állateledel. Kiszerelések 3 kg 15 kg 30 kg

Porcijó KOMPLEX kutyaeledel Teljes értékű állateledel. Porcijó STANDARD kutyaeledel Teljes értékű állateledel. Kiszerelések 3 kg 15 kg 30 kg Porcijó KOMPLEX kutyaeledel Az átlagos aktivitású házőrző- és hobbikutyák rendszeres táplálására fejlesztettük ki. Élettanilag optimálisan beállított arányban tartalmazza az összes olyan tápanyagot, ásványi

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit.

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. trnd Projektmenetrend Biovanne plus+ szépségvitamin: Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. Projektblog: www.trnd.hu/biovanne trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel!

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projektmenetrend Always Ultra: Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/always-ultra trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket.

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. trnd Projektmenetrend trnd dm active beauty: Projekt Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. Projektblog: www.trnd.hu/dm trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt még

Részletesebben

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/betadine trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-sutomargarin trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Tegyük közösen ismertebbé

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-laktozmentes trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen ismertté

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt.

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. trnd Projektmenetrend Lactamil: Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. Projektblog: www.trnd.hu/lactamil trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu trnd Projekt Segítsünk

Részletesebben

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat.

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projektmenetrend Posta Csomagautomata: Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/csomagautomata trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük ismertebbé a

Részletesebben

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd. trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a HERZ-et. A projektben

Részletesebben

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát.

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projektmenetrend Mr Muscle Active Capsules: Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/mr-muscle trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni

Részletesebben

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Projektmenetrend TEGYÜK NÉPSZERŰBBÉ A LENOR 3AZ1-BEN MOSÓSZERT! Legújabb projektünkben az új Lenor 3az1-ben mosószerrel ismerkedhetünk meg, mely tökéletesen összeillik a Lenor öblítővel,

Részletesebben

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül.

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. trnd Projektmenetrend Príma webáruház: Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. Projektblog: www.trnd.hu/prima trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért.

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd Projektmenetrend Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-waterflex trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projektmenetrend Baba intenzív testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba-testapolo trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

Hamánek Happy Fruit:

Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Hamánek Happy Fruit: Tápláljuk gyermekünket 100% gyümölcsalapú desszertekkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/hamanek-happy-fruit trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk

Részletesebben

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját!

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projektmenetrend Nestlé babaételek: Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nestle-baba trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/duckfreshdiscs trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu *az árak boltonként eltérhetnek Utántöltő 2 x 6 db: 1.349 Ft

Részletesebben

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát trnd Projektmenetrend Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát : trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/libero-upandgo o trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről!

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projektmenetrend Gabi popsiápolás: Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/gabi trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a Gabi

Részletesebben

Eucerin AtopiControl:

Eucerin AtopiControl: trnd Projektmenetrend Eucerin AtopiControl: Rendszeres és tudatos bőrápolás az atópiás bőrgyulladás (ekcéma) kezelésére. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-atopicontrol trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz.

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. trnd Projektmenetrend Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. Nonstop* frissesség a következő mosásig. Projektblog: www.trnd.hu/lenor-unstoppables Kapcsolattartó: lunna@trnd.hu *akár 12 héten át, tárolt

Részletesebben

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/chio-chips trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük az új Chio Chips Kettle Cooked termékeket. Indulócsomagod. A projekt kezdetén

Részletesebben

Legyünk profik a folteltávolításban.

Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projektmenetrend Ariel Professional: Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-professional trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé az Ariel

Részletesebben

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát.

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projektmenetrend Lenor DuoAroma: Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/lenor-duoaroma trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni a Lenor

Részletesebben

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projektmenetrend Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projekt a Projektblogon: www.trnd.hu/hamanek-bebietelek trnd kapcsolattartód: nykki@trnd.hu Szeretnénk 1. Próbáld ki.... 500 magyarországi

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projektmenetrend Baba mélyhidratáló testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Baba

Részletesebben

Állandó minőség. Das A MERA DOG cég Backwaren-Sortiment. keksz választéka ÖT CSILLAG A NÉGY TAPPANCSNAK.

Állandó minőség. Das A MERA DOG cég Backwaren-Sortiment. keksz választéka ÖT CSILLAG A NÉGY TAPPANCSNAK. MeraDog_kekszek_RZ_MD-Salesfolder_Backwar#118F9 2010.12.05. 18:21 Page 2 Állandó minőség Das A MERA DOG cég Backwaren-Sortiment keksz választéka ÖT CSILLAG A NÉGY TAPPANCSNAK. MeraDog_kekszek_RZ_MD-Salesfolder_Backwar#118F9

Részletesebben

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát.

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projektmenetrend Dove Youthful Vitality: Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/dove trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk ismertebbé

Részletesebben

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is!

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projektmenetrend Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkefe: Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/oral-b trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

A FAJ SZERINTI HELYES ETETÉS EGYSZERŰEN!

A FAJ SZERINTI HELYES ETETÉS EGYSZERŰEN! A FAJ SZERINTI HELYES ETETÉS EGYSZERŰEN! *Bedarfs- und artgerecht richtig füttern / A szükségletnek megfelelő és fajspecifikus etetés. A termékválaszték nem minden eleme nyers, ez függ az országban rendelkezésre

Részletesebben

Prémium Minőségű Szárazeledel Kutyáknak

Prémium Minőségű Szárazeledel Kutyáknak ECOPET Prémium Minőségű Szárazeledel Kutyáknak ECOPET A Farmina bemutatja új irányvonalát, az Ecopetet. Hat speciális terméket kínálunk az ember legjobb barátjának, hiszen etetésükkel kapcsolatosan számos

Részletesebben

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pecsi-sor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

FRISKIES Kutyaeledelek

FRISKIES Kutyaeledelek FRISKIES Kutyaeledelek Imádja különleges kutyáját és azt a lelkesedést és örömöt, amit a családjába csempész? Nem lenne nagyszerű, ha segíthetne neki abban, hogy energikus és egészséges maradjon? A FRISKIES

Részletesebben

PORTFÓLIÓNK. DARLING eledelek

PORTFÓLIÓNK. DARLING eledelek PORTFÓLIÓNK DARLING eledelek DARLING minőségi állateledel a család négylábú tagjai számára. Kedvencének teljes értékű étrendet biztosít ezzel a termékkel, mely a tápanyagokat és vitaminokat megfelelő arányban

Részletesebben

KITTEN 1-12 HÓNAP. Teljes értékű, kiegyensúlyozott táplálék kiscicák, vemhes vagy szoptató macskák számára.

KITTEN 1-12 HÓNAP. Teljes értékű, kiegyensúlyozott táplálék kiscicák, vemhes vagy szoptató macskák számára. www.farmina.hu A MATISSE termékcsalád a kiváló minőségű macskatápok teljes választékát kínálja mindenfajta macska számára, melyek: Étvágygerjesztőek, így a legigényesebb és legkényesebb ízlés kielégítésére

Részletesebben

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit:

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: Gondoskodjunk együtt kisbabánk boldog mindennapjairól! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/bepanthen-hamanek trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Life High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Tengerimalacok Mi az állatok tápláléka a természetben? Nyulak Gyógynövények Patkányok Bogarak Törpe Hörcsögök Bogarak Csincsillák Hörcsögök Bogarak Egerek

Részletesebben

100% természetes összetevőkből.

100% természetes összetevőkből. trnd Projektmenetrend Knorr szárazalapok: 100% természetes összetevőkből. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/knorr trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Knorr 100% természetes alapokat.

Részletesebben

Macskatápok. Adult Cat

Macskatápok. Adult Cat A szokásos előfordulás mellett minden termékben fehérjéhez kapcsolt formában is megtalálhatók a főbb ásványi anyagok ezzel biztosítva a teljes beépülést. Több termék tartalmazza a nélkülözhetetlen kondroitin-szulfátot

Részletesebben

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal.

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projektmenetrend Vanish Oxi Action: Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vanish trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Vanish Oxi Action-t.

Részletesebben

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád:

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: trnd Projektmenetrend Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: Mindennapi hajápolás luxus összetevőkkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/essence-ultime trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába.

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projektmenetrend Rubik kocka és Fáraók Kincse sorsjegyek: Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/szerencsejatek trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

DOG VITAL. Adult ADULT ALL BREED CSIRKEHÚSSAL. ...hogy kedvence egészséges és hosszú életű legyen PRÉMIUM MINŐSÉGŰ SZÁRAZELEDELEK

DOG VITAL. Adult ADULT ALL BREED CSIRKEHÚSSAL. ...hogy kedvence egészséges és hosszú életű legyen PRÉMIUM MINŐSÉGŰ SZÁRAZELEDELEK ADULT CSIRKEHÚSSAL Az ADULT WITH CHICKEN FORMULA egy teljes értékű kiegyensúlyozott eledel felnőtt kutyák részére, normál fizikai aktivitás esetén. Az ADULT WITH CHICKEN ALL BREED FORMULA csirkezsírt tartalmaz,

Részletesebben

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-aquaphor trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu Eucerin Aquaphor trnd-projekt

Részletesebben

CeraVe - A száraz bőr szakértője

CeraVe - A száraz bőr szakértője Projektmenetrend CeraVe - A száraz bőr szakértője Bőrgyógyászokkal kifejlesztve trnd Projekt www.trnd.hu/cerave trnd kapcsolattartód: rinna@trnd.hu Feladataink CeraVe nagykövetként CeraVe indulócsomagod

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog:  trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/cien trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Még ismertebbé tesszük a Cien termékeket. Örömmel üdvözlünk legújabb szépségápolási

Részletesebben

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra.

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projektmenetrend Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster: Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vichy-mineral trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

EGÉSZSÉGES TÁPLÁLÉK, AMELY A MACSKÁKNAK IS ÍZLIK WAHRE LIEBE (IGAZI SZERETET)

EGÉSZSÉGES TÁPLÁLÉK, AMELY A MACSKÁKNAK IS ÍZLIK WAHRE LIEBE (IGAZI SZERETET) EGÉSZSÉGES TÁPLÁLÉK, AMELY A MACSKÁKNAK IS ÍZLIK WAHRE LIEBE (IGAZI SZERETET) Az igazi szeretet, felelősségvállalást jelent. Macskánk megbízik bennünk, mi pedig gondoskodunk arról, hogy kedvencünk élvezhesse

Részletesebben

Tökéletes a. Legjobb barátoknak. Mindent vegyes táplálásról és sok egyéb

Tökéletes a. Legjobb barátoknak. Mindent vegyes táplálásról és sok egyéb Tökéletes a Legjobb barátoknak. Vegyes táplálása Mindent nagyító alatt vegyes táplálásról és sok egyéb A hűséges barátoknak pontosan azt adja, amire szükségük van. Minden kutya külön egyéniség és megvannak

Részletesebben

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre.

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. trnd Projektmenetrend Dove hajápolási termékek: Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. Projektblog: www.trnd.hu/dove-hajapolas trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt

Részletesebben

FRISKIES Kutyaeledelek

FRISKIES Kutyaeledelek FRISKIES Kutyaeledelek Imádja különleges kutyáját és azt a lelkesedést és örömöt, amit a családjába csempész? Nem lenne nagyszerű, ha segíthetne neki abban, hogy energikus és egészséges maradjon? A FRISKIES

Részletesebben

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák!

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projektmenetrend Tchibo-üzletek: Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tchibo trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Tchibo-üzleteket.

Részletesebben

FRISKIES Kutyaeledelek

FRISKIES Kutyaeledelek FRISKIES Kutyaeledelek Imádja különleges kutyáját és azt a lelkesedést és örömöt, amit a családjába csempész? Nem lenne nagyszerű, ha segíthetne neki abban, hogy energikus és egészséges maradjon? A FRISKIES

Részletesebben

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer FYTTIN trnd-projekt Üdvözlünk Téged legújabb közös projektünkben, amely során a FYTTIN étrend-kiegészítővel és természetes édesítőszerrel ismerkedhetünk

Részletesebben

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-expert trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Közösen ismertté tesszük a NIVEA EXPERT

Részletesebben

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel!

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük első Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

A világ 10 legtáplálóbb étele

A világ 10 legtáplálóbb étele Koreai kutatók több, mint 1000 nyers élelmiszer tápanyag információit felhasználva becsülték meg minden étel tápanyag összetevőjét, a napi tápanyag szükséglet kielégítésének tekintetében. Egyes ételek

Részletesebben

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30:

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: trnd Projektmenetrend Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: Csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-antipigment trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu

Részletesebben

Adult. Dinner. Normál igénybevételnek kitett kutyák számára. Normál igénybevételnek kitett, kifejlett kutyák. Szárazeledel

Adult. Dinner. Normál igénybevételnek kitett kutyák számára. Normál igénybevételnek kitett, kifejlett kutyák. Szárazeledel Normál igénybevételnek kitett kutyák számára A nyersanyagok gondos kiválasztása, zsenge baromfihús, egészséges burgonya és hidegen préselt szőlőmagliszt biztosítja, hogy a BELCANDO Adult Dinner az ideális

Részletesebben

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tena-lady w.trnd.hu/tena-lady trnd kapcsolattartód: artód: lunna@trnd.hu Közösen még ismertebbé

Részletesebben

Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól.

Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól. trnd Projektmenetrend Sensodyne Pronamel fogkrém: Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/sensodyne-pronamel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Varázsoljunk vintage hangulatot otthonunkba!

Varázsoljunk vintage hangulatot otthonunkba! trnd Projektmenetrend Bondex Vintage: Varázsoljunk vintage hangulatot otthonunkba! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/bondex-vintage trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen ismertebbé a Bondex

Részletesebben

kedvenceinknek kedvenc snacket

kedvenceinknek kedvenc snacket kedvenceinknek kedvenc snacket Tartalomjegyzék RÓLUNK 03 SGS INSTITUT FRESENIUS 04 A DOKAS TÖRTÉNETE 27 A MINŐSÉG ALAPJA 28 TERMÉKFEJLESZTÉS 29 ÖSSZETÉTEL ÉS ÖSSZETEVŐK 30 KEDVENC HÁZIÁLLATAINK 31 TERMÉKKÍNÁLAT

Részletesebben

Senior 7+ Original Anti Age formulával

Senior 7+ Original Anti Age formulával Senior 7+ Original Anti Age formulával Bizonyítottan javítja a 7 éves és annál idősebb kutyák szellemi frissességét, valamint általános egészségi állapotát. A Pro Plan egyedülálló táplálkozástudományi

Részletesebben

Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vichy-slow-age trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

Biovital Mom&Baby: A gondtalan babavárásért, a tervezés pillanatától a szoptatási időszak végéig. trnd projekt. trnd Projektmenetrend

Biovital Mom&Baby: A gondtalan babavárásért, a tervezés pillanatától a szoptatási időszak végéig. trnd projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Biovital Mom&Baby: A gondtalan babavárásért, a tervezés pillanatától a szoptatási időszak végéig. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/biovital trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu

Részletesebben

LEGYEN KEDVENCE JÓ FORMÁBAN! NAPLÓ A TULAJDONOSOKNAK

LEGYEN KEDVENCE JÓ FORMÁBAN! NAPLÓ A TULAJDONOSOKNAK LEGYEN KEDVENCE JÓ FORMÁBAN! NAPLÓ A TULAJDONOSOKNAK Kedvence egészsége érdekében úgy döntött, hogy segít neki elérni az ideális testsúlyát. Minden segítséget megkap ehhez állatorvosától és a rendelő munkatársaitól,

Részletesebben

PondZoom ZOOM ACTIVE FORMULA

PondZoom ZOOM ACTIVE FORMULA www.pondzoom.hu A PondZoom kerti tavi haltápok sokéves kutatás és gyártási tapasztalat eredményei. Fejlesztésük során elsődleges szempont a tavi kedvencek egészséges fejlődése volt, így a kiindulási alapot

Részletesebben

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 9 A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt.

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projektmenetrend Physiogel hipoallergén krémek: Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/physiogel-kremek trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel!

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük közös Bonux projektünkben! Örömmel köszöntjük

Részletesebben

Katz Menu minden típusú macskának

Katz Menu minden típusú macskának Katz Menu minden típusú macskának Katz Menu minden típusú macskának Válogatós vagy jó étvágyú? Aktív vagy inkább lusta? Játékos vagy tapasztalt? Itt a KATZ MENU eleség minden típusú macskának. Az Ön kedvencének

Részletesebben

Ismerjük meg a margarin előnyeit!

Ismerjük meg a margarin előnyeit! trnd Projektmenetrend Mindent a margarinról: Ismerjük meg a margarin előnyeit! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/mindent-a-margarinrol trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tudjunk meg többet a margarinokról!

Részletesebben

Táplálék. Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz

Táplálék. Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz Étel/ital Táplálék Táplálék Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz Szénhidrát Vagyis: keményítő, élelmi rostok megemésztve: szőlőcukor, rostok Melyik élelmiszerben? Gabona, és feldolgozási

Részletesebben

Skinners Magyarország Kft. Kiskereskedelmi árlista 2013.02.11 1. oldal

Skinners Magyarország Kft. Kiskereskedelmi árlista 2013.02.11 1. oldal Kiskereskedelmi árlista 2013.02.11 1. oldal Skinner's kutyaeledelek kedvenceknek és munkakutyáknak Hypoallergén termékeink - különböző ízekben Field & Trial Duck and Rice Hypoallergenic Field & Trial Salmon

Részletesebben

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával.

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. trnd Projektmenetrend Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. Projekt trnd Projektblog: www.trnd.hu/braun-cooltec trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun

Részletesebben

egészség tetôtôl talpig kedvence számára!

egészség tetôtôl talpig kedvence számára! egészség tetôtôl talpig kedvence számára! Chicopee minőségi prémium eledel Egészséges életet biztosító módszer A Chicopee egy minőségi prémium eledel, melyet arra fejlesztettek ki, hogy a család minden

Részletesebben

BiOmill. Kiváló minőségű száraz táp

BiOmill. Kiváló minőségű száraz táp BiOmill Kiváló minőségű száraz táp A BiOMill A.G. által megalkotott új tápcsalád minden egyes kutya egyedi tápanyagigényének megfelel. Mivel jelentősebb különbségek tapasztalhatók a tápanyagigényben az

Részletesebben

SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD.

SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD. Rendkívül jó fajtatiszta macskák számára SELECT GOLD Maine Coon és perzsamcskák számára. A SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD. SELECT GOLD fajtatiszta macskák számára egyedi prémium-minoség A fajtatiszta

Részletesebben

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték.

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük a Head & Shoulders Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Expressz felmérés eredmények

Expressz felmérés eredmények Expressz felmérés eredmények Felmérés időtartama: 2013 április 9-tól 16-ig WOM express survey: Superbrands Bevezetés: Expressz felmérés a trnd-től. Gyors felmérés a trnd ~60 000 fős -közösségében, melynek

Részletesebben

Rendelés: http://www.acanashop.hu acanashop@primcom.hu 06-20/250-8870

Rendelés: http://www.acanashop.hu acanashop@primcom.hu 06-20/250-8870 Az Earthborn Holistic eledelek természetes és teljes értékű táplálást kínálnak kutyájának, magas minőségű összetevőkkel. A kutyák iránti szeretetünk miatt fejlesztettünk ki ezeket a hatékony eledeleket,

Részletesebben

SMART DIET. Táplálkozási kézikönyv

SMART DIET. Táplálkozási kézikönyv SMART DIET Táplálkozási kézikönyv A Smart Diet diéta segítségével elégetheti a különböző területekről a zsírpárnákat, különösen a hasról, lábakról, és a karokról. Többféle diéta létezik. Vannak szétválasztó

Részletesebben

Az íz igazán számít! MEDITERRÁN ÍZEK. Szárított paradicsom fokhagymával. Szárított paradicsom zöldfűszeres olajban

Az íz igazán számít! MEDITERRÁN ÍZEK. Szárított paradicsom fokhagymával. Szárított paradicsom zöldfűszeres olajban Az íz igazán számít! Egyre gyakrabban kerülnek zöldségek az asztalunkra. Fontos is, hogy a mindennapi étrendünk zöldségféléket tartalmazzon, hiszen így tarthatjuk fenn testi és lelki egészségünket. Az

Részletesebben

Helena projekt. A projekt célja 12/04/2011. Campden BRI 1

Helena projekt. A projekt célja 12/04/2011. Campden BRI 1 Helena projekt Healthy Lifestyle in Europe by Nutrition in Adolescence A projekt célja A HELENA program EU FP 6-s kutatási program része volt, amely az európai fiatalok étkezési- és fogyasztási szokásainak

Részletesebben

Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába!

Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába! trnd Projektmenetrend Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefe: Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/philips-sonicare trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu

Részletesebben

A felelős állattartás néhány szabálya

A felelős állattartás néhány szabálya Tanuló neve: Dátum: A felelős állattartás néhány szabálya 1. Táplálás Egyetlen gyógyszer sem képes oly sok betegséget megelőzni, mintha olyan ételt eszünk, amilyenre szükségünk van. Gondoljunk csak arra,

Részletesebben

KUTYÁNK ETETÉSE A 4 LEGNÉPSZERŰBB ÉS LEGMEGOSZTÓBB MÓD.

KUTYÁNK ETETÉSE A 4 LEGNÉPSZERŰBB ÉS LEGMEGOSZTÓBB MÓD. KUTYÁNK ETETÉSE A 4 LEGNÉPSZERŰBB ÉS LEGMEGOSZTÓBB MÓD www.mybulldogshop.com BEVEZETŐ A kutya helyes ápolása mellett nem szabad megfeledkeznünk a helyes táplálásról sem, hiszen a kettő szorosan összefügg.

Részletesebben

Sütőipari termékkoncepciók

Sütőipari termékkoncepciók Sütőipari termékkoncepciók Ismerkedjen meg legsikeresebb és legkedveltebb koncepcióinkkal! A Zeelandia termékfejlesztése a nemzetközi fogyasztói piac felmérésein alapszik. Termékkoncepcióit ez alapján

Részletesebben

Braun Series 7. Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 7. Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 7 Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun Series 7 Online Riportere.

Részletesebben

Egészséges ételek, életmódjához igazodva

Egészséges ételek, életmódjához igazodva 1 w 01/10 5299-Herbalife Formula 1 Shakes & Express Bar Gatefold ID: 5299-F1 Shakes & Exp Bar Gatefold_HU Egészséges ételek, életmódjához igazodva Formula 1 Shake a megfelelő testsúly-kontroll megoldás

Részletesebben