Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait!"

Átírás

1 trnd Projektmenetrend PRO PLAN Duo Délice kutyaeledel: Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

2 Segítsünk még ismertebbé tenni a PRO PLAN Duo Délice kutyaeledelt! A projektben szeretnénk: Nagy örömmel köszöntünk új projektünkben, melyben kedvencünkkel közösen ismerkedhetünk meg a PRO PLAN legújabb kutyatápjával, a Duo Délice-szel magyarországi trnd-partner kutyusával megkóstoltatni a PRO PLAN Duo Délice kutyaeledelt. Próbáld ki. A szuperprémium minőségű Duo Délice-nek köszönhetően mostantól nem kell választanunk a kimagasló tápértékű és ínycsiklandozóan finom kutyaeledelek között. Az újonnan kifejlesztett PRO PLAN Duo Délice kutyatáp ugyanis ötvözi a ropogós szemcséket a puha morzsolt falatokkal, így azontúl, hogy tápláló eledellel szolgálunk kedvencünknek, egyúttal kivételesen finom falatokkal is kedveskedhetünk neki.... megosztani őszinte véleményünket a PRO PLAN Duo Délice-szel kapcsolatban két online felmérés keretében. Mondd el a véleményedet. A PRO PLAN Duo Délice ötvözi a ropogós szemcséket a puha morzsolt falatokkal.... még ismertebbé tenni a PRO PLAN Duo Délice-t a kutyatartó barátoknak és ismerősöknek átadott termékmintákkal, valamint véleményünk megosztásával. Add tovább. 750 magyarországi trnd-partnerrel közösen lehetőséget kaptunk arra, hogy négylábú kedvencünkkel megismertessük a PRO PLAN Duo Délice kutyaeledelt. A tesztelés mellett természetesen szeretnénk családunk, barátaink és ismerőseink körében még ismertebbé tenni a terméket.... minél több véleményt és piackutatási kérdőívet összegyűjteni, és ez alapján megtudni, hogy mit gondolnak barátaink a PRO PLAN Duo Délice kutyaeledelről. Számolj be róla. Lássunk is hozzá!

3 Kedvencünk megfelelő táplálása. PRO PLAN Duo Délice kutyaeledel. A felnőtt kutya életében a helyes tartás és gondozás, valamint a következetes és szeretetteljes nevelés mellett nagyon fontos szerepe van a megfelelő táplálásnak is. A hosszú évezredek során a kutya táplálkozási szokásai alkalmazkodtak ugyan az emberéhez, mégsem mérhetjük azonos mércével az ember és az állat élelmezési igényeit. Kedvencünk táplálékigénye ugyanis bizonyos mértékig hű maradt vadon élő őseiéhez. A kutya alapvetően húsevő állat, ezért etetésénél érdemes odafigyelnünk arra, hogy táplálékának fő alkotóelemei a hús, illetve a különböző állati eredetű tápanyagok (tojás, tejtermék, zsír, kötőszövet) legyenek. Az étrend összeállításánál azonban a változatosság is fontos szempont, ezért törekedjünk arra, hogy növényi eredetű tápanyagok (rizs, zöldségfélék) is helyet kapjanak benne. Kutyánk számára tehát az az ideális étrend, amelyben kiegyensúlyozottan és megfelelő arányban szerepelnek a szükséges tápanyagok: a fehérjék, a szénhidrátok, a zsírok, a vitaminok, az ásványi anyagok és a növényi rostok. Kutyánk egészséges, hosszú életének egyik alappillére a testreszabott táplálás. E célból fejlesztették ki a PRO PLAN Duo Délice 100%-osan teljes értékű eledelt, mely a tápanyagok megfelelő arányát biztosítja, míg a kettős textúrának, vagyis a ropogós szemcsék és puha morzsolt falatok ötvözetének köszönhetően az egyedi ízélmény sem marad el. A Duo Délice használatával tehát sokat tehetünk kedvencünk egészségéért és boldogságáért, azonban további előnyöket is tartogat kutyánk számára ez az újdonság: 100%-osan teljes értékű A gondosan válogatott összetevők és a speciális főzési eljárás biztosítja a kiváló emészthetőséget. Fogak egészsége A ropogós darabkák fogkeféhez hasonlóan funkcionálnak kutyáink fogain, ezzel elősegítve a fogkőképződés csökkentését. Kiváló íz A kutyák kedvelni fogják a ropogós darabkák és az omlós falatok újszerű kombinációját. Egészséges emésztés Különböző rostforrások segítenek az emésztőrendszer egészségének támogatásában.

4 A PRO PLAN Duo Délice különleges kettős textúrája. PRO PLAN Duo Délice ízvariációk. A PRO PLAN Duo Délice három ízben is elérhető, így könnyedén kiválaszthatjuk a Kedvencünk számára legízletesebb eledelt. Racionális előny Az első osztályú alapanyagoknak és a számos, hasznos tápanyagnak köszönhetően a PRO PLAN Duo Délice használatával biztosíthatjuk kutyusunk számára a megfelelő táplálást, mely a hosszú, egészséges élethez elengedhetetlen. Érzelmi előny Azontúl, hogy a Duo Délice ropogós szemcséi értékes tápanyagokat tartalmaznak, az egyedi, puha és omlós falatkák különösen élvezetessé teszik az etetést kedvencünk számára. Marhahúsban gazdag, Csirkében gazdag, Lazacban gazdag, Így a végeredmény: Egy egészséges és boldog kutya, amilyenre minden gazdi vágyik. Analitikai összetevők Marhahúsban gazdag, Csirkében gazdag, Lazacban gazdag, Fehérje 25,0% 25,0% 25,0% Zsírtartalom 16,0% 16,0% 16,0% Nyershamu 8,0% 8,0% 8,0% Nyersrost 2,0% 2,0% 2,0% Omega 3 zsírsavak 0,3% 0,3% 0,5% Omega 6 zsírsavak 1,6% 2,1% 1,8%

5 Indulócsomagod. Projektmenetrend. A projekt kezdetén minden résztvevő indulócsomagot kap a következő tartalmakkal: 1 Kicsomagolás és fényképek készítése. Saját használatra: 3 x 700g PRO PLAN Duo Délice kutyaeledel (csirke, marha, lazac ízesítés). 1 x szilikonos etetőtálka. Projektmenetrend brosúra - a trnd általános szájreklám ösztönző dokumentuma - mely tartalmazza a háttérinformációkat a PRO PLAN Duo Délice termékkel kapcsolatban, valamint rengeteg kommunikációt inspiráló ötletet. Piackutatási kérdőívek (40 oldalas brosúra) a barátokkal és családdal folytatott beszélgetésekhez. Továbbadásra barátoknak: 5 x 700g PRO PLAN Duo Délice (marha ízesítés). 5 x szilikonos etetőtálka. 20 x PRO PLAN Duo Délice szórólap. Próbáld ki: Először is csomagold ki az indulócsomagodat esetleg családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel közösen, és ismerd meg a tartalmát, a PRO PLAN Duo Délice kutyaeledelt és a háttérinfomációkat. Majd kóstoltasd meg kutyusoddal. Etetésre fel! Fényképek készítése: Oszd meg az élményeidet a kicsomagolásról, valamint az első kóstolásról, és készíts fényképeket. Ha kedvenced is szerepel rajta, annál jobb! A képeidet az alábbi linken tudod feltölteni nekünk:» https://www.trnd.com/hu/m/p/kepek.php 2 Mondd el a véleményedet. Véleményedet megoszthatod velünk a PRO PLAN Duo Délice-ről a projekt négy hete alatt úgy, hogy részt veszel két online felmérésünkben: elején: Nyitó felmérés végén: Záró felmérés A felméréseket a trnd weboldalán a Mytrnd felületen találod majd. Amint lehetőséged van kitölteni valamelyik felmérést, en értesítünk róla.

6 3 Még ismertebbé tenni a PRO PLAN Duo Délice-t. Miután kedvenceddel megkóstoltattad a PRO PLAN Duo Délice kutyaeledelt, segíts az összes résztvevővel közösen még ismertebbé tenni a terméket. Ehhez a barátaidnak, rokonaidnak és ismerőseidnek mesélhetsz arról, hogy négylábú barátod hogyan fogadta a PRO PLAN finomságát. akik számára szintén nagyon fontos kutyájuk egészsége és kiegyensúlyozottsága, adhatsz Duo Délice termékmintát, így ők is megbizonyosodhatnak a termék előnyeiről. felhívhatod a figyelmüket arra, hogy ez a kutyaeledel nem csupán ínycsiklandóan finom, hanem egyúttal kimagaslóan tápláló is. Készíts pár fényképet azokról az alkalmakról is, amikor barátaid, ismerőseid kedvencei próbálják ki a PRO PLAN Duo Délice eledelt, hogy a felvételeket közös fényképalbumunkban közzétehessük. Bár számos módja van, hogy másokkal is megismertesd a terméket, a brosúrában további ötleteket találsz, hogyan adhatod át könnyedén ismereteidet. 4 Segíts nekünk a piackutatásban. A projekt teljes ideje alatt a projektblogon beszéljük meg közösen a PRO PLAN Duo Délice kutyaeledellel kapcsolatos témákat. A PRO PLAN Duo Délice trnd-projekt hivatalos piackutatójává válhatsz! Az indulócsomagban található Piackutatási Kérdőívekkel 20 barátodat, A projekttel kapcsolatos kérdésekkel és javaslatokkal bátran fordulhattok hozzánk ismerősödet vagy munkatársadat kérdezheted meg a kutyaeledelek és közvetlenül a címen. a PRO PLAN Duo Délice termék témakörében. Ez alkalom lehet arra is, hogy bennfentes ismereteidet megoszd velük. Pontosabb információkat a Piackutatási Kérdőívekben találsz. A legjobban annak örülünk, ha sikerül minél több véleményt összegyűjtened, és így sok kérdőívet kitöltened!

7 trnd alapelvek. A mondat, amit szeretnénk, ha továbbadnál: Ahhoz, hogy valóban őszinte, nyílt és sikeres szájreklám valósulhasson meg, felállítottunk néhány játékszabályt. Számodra, mint a projekt résztvevőjének, kötelező az alapelveink következő pontjainak betartása. Nyíltság. trnd-partnernek lenni nem egy titkos dolog, nem titkosügynököket alkalmazunk. Nem bújtatott reklámmal vagy a reklám egyéb, helytelen módjával foglalkozunk. Ezért minden trnd-partner számára, minden esetben kötelező megemlíteni, hogy a teszt termékeket a trnd által ismerték meg, és egy trnd szájreklám projektben vesznek részt. Semmi esetre sem szabad barátaidnak vagy ismerőseidnek eljátszanod valamit. Ugyanis nem egy ügynök vagy, aki az ajtón csönget, és el akar adni valamit. Légy nyílt és őszinte! Oszd meg saját véleményedet, és említsd meg a trnd-projektet! Őszinteség. Tulajdonképpen magától értetődő, de manapság sajnos nem mindig bevett gyakorlat: csak az őszinte szájreklám működik. Ez azt is jelenti, hogy semmit nem szabad elhallgatnod és nem szabad túloznod. Egyszerűen csak oszd meg a véleményedet a barátaiddal és ismerőseiddel. A PRO PLAN Duo Délice: Tápláló és kivételesen ízletes falatok, Kedvencünk egészségéért és boldogságáért. Hallgass meg másokat. A szájreklám természetesen nem arról szól, hogy Te elmondod barátaidnak, hogy mi-merre-meddig. Hiszen barátaidnak is lehetőséget kell adni arra, hogy a veled folytatott beszélgetésnek köszönhetően saját véleményüket formálhassák a trnd-projektben szereplő termékkel kapcsolatban. Ezért örülünk annak, ha odafigyelsz rájuk, meghallgatod barátaid és ismerőseid véleményét, és azt továbbítod nekünk.

8 Ötletek az információk átadására. Az ember és a kutya barátságának kezdete. Tapasztalatcsere kutyasétáltatás közben. Online beszélgetések. Számos lehetőség adódik, hogy még ismertebbé tegyük a PRO PLAN Duo Délice-t. Íme néhány tipp, hogyan oszthatod meg barátaiddal, ismerőseiddel azokat a tapasztalatokat és bennfentes információkat, melyekre szert tettél: Kutyasétáltatás közben gyakran összefutunk más gazdikkal, akikkel könnyű szóba elegyedni a közös időtöltés során. Ilyen alkalmakkor általában kedvenceink állnak a téma középpontjában. A következő séta alkalmával oszd meg velük a teszteléssel és a PRO PLAN Duo Délice-szel kapcsolatos tapasztalataidat. Amennyiben érdekli őket a termék, adj nekik termékmintát, így legközelebb már közös élményeiteket oszthatjátok meg egymással. Szabadidődben szívesen követsz nyomon online kutyás blogokat? A PRO PLAN termékkel kapcsolatos észrevételeid biztosan hasznosak lesznek a résztvevők számára. Örömmel fogyasztja kutyusod a Duo Délice-t? Melyik íz lett a kedvence? Biztosak vagyunk benne, hogy a többi gazdi is kíváncsi lesz tapasztalataidra. Amennyiben így történik, oszd meg velünk is a linket, nagyon várjuk! :) Gyakran halljuk, hogy a kutya az ember legjobb barátja, és hűségükről is számtalan történet látott már napvilágot. De vajon honnan ered ez a szoros kapcsolat? Az ember és a kutya barátsága kb éve tart, és a szükség hozta létre. Az ősember ugyanis rájött, hogy a vadászatok során segítséget jelent számára a fürge és kiváló szaglással rendelkező vadkutya jelenléte, míg az állat kitapasztalta, hogy egy-egy sikeres vadászat után az ember maradékokat hagy maga után. Így aztán egyre közelebb merészkedett az emberhez, aki vadon folytatott életmódjánál kevésbé veszélyes, kényelmesebb körülményeket biztosított számára, amikor helyet adott neki otthonában. A kapcsolat az évezredek során sokat formálódott, de a lényeg nem változott: az ember a kutya személyében egy kivételesen hűséges és odaadó társra talált. Az ember és a kutya kapcsolatát a közös vadászatok alapozták meg. Egészen biztos, hogy Neked is számtalan jó ötleted van arra, hogyan lehetne még beszélgetéseket kezdeményezni a termékről. Oszd meg velünk hozzászólások formájában a projektblogon: Várjuk szuper ötleteidet és a fényképeket!

9 Átszoktatás a PRO PLAN Duo Délice-re. Ropogós szemcsék és puha, morzsolt falatok. Új táp bevezetése esetén mindig fontos, hogy kedvencünket fokozatosan szoktassuk át az új eledelre, ezzel ugyanis megelőzhetjük az esetleges emésztési problémákat. Amennyiben PRO PLAN Duo Délice-re váltunk egy más típusú tápról, be kell iktatnunk egy legalább 7 napos átszoktatási periódust, még akkor is, ha egy teljesen hasonlónak tűnő száraz tápról térünk át. Ez idő alatt a korábbi eledelt fokozatosan kivonjuk az étrendből, míg a Duo Délice adagot emeljük, a következő arányban: A különböző, tápláló húsokban gazdag PRO PLAN Duo Délice különlegessége az eledel külsejében is megjelenik, köszönhetően a ropogós szemcsék és omlós falatok ötvözetének. Marhahúsban gazdag eledel, 1-3. nap 4-6. nap 7-9. nap Csirkében gazdag eledel, 1/4 PRO PLAN Duo Délice a jelenlegi eledellel 1/2 PRO PLAN Duo Délice a jelenlegi eledellel 100% PRO PLAN Duo Délice Lazacban gazdag eledel, Fontos, hogy legyen mindig friss víz elérhető helyen kutyusunk számára!

10 PRO PLAN partner Kedvencünk védelmében. Tények és Számok. PRO PLAN Duo Délice. A Purina felismerte a kutya és gazdája életre szóló kapcsolatának jelentőségét, és ebből kiindulva alkotta meg a PRO PLAN termékcsaládot. Az újonnan kifejlesztett PRO PLAN Duo Délice kutyatáp egyedi módon ötvözi a ropogós szemcséket a puha morzsolt falatokkal. A különleges kettős textúrának köszönhetően a Duo Délice azontúl, hogy kimagaslóan tápláló, ínycsiklandozóan finom is. A termék három ízben elérhető: csirkében, lazacban, illetve marhahúsban gazdag receptúrák közül választhatsz. A PRO PLAN Duo Délice száraz tápra ajánlott átszoktatási idő: 7-9 nap. A termék három kiszerelésben található meg az állateledel szaküzletek polcain: 700g, 2,5kg, 10kg Szeretetteljes törődésünk mellett a PRO PLAN tudományos hátterével szeretné hozzásegíteni kutyusunkat a hosszú és egészséges élethez. Ennek érdekében a kutyák speciális igényeit kielégítő eledelek fejlesztését tűzte ki célul. Ajánlott fogyasztói ár: 700 g: Ft 2,5 kg: Ft 10 kg: Ft A Purina kutatás-fejlesztés területén szerzett több mint 85 éves tapasztalata, valamint 350 állatorvosból és táplálkozási szakértőkből álló csapata gondoskodik az újabbnál újabb áttörések elérésében, hogy a PRO PLAN termékekkel segítséget nyújtson nekünk kedvencünk megóvásában - egy életen keresztül.

11 trnd kapcsolattartód: 2014 trnd Central Eastern Europe Kft Budaörs, Kálvária utca 7.

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS TARTALOMJEGYZÉK AZ ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS BEMUTATJA A KERESETI LEHETŐSÉGEKET, A KÉSZPÉNZBEN ELÉRHETŐ BÓNUSZOKAT, A MEGSZEREZHETŐ CÍMEKET, ELISMERÉSEKET, TOVÁBBÁ

Részletesebben

Mi vagyunk az eg szs ges llateledel otthona. minőséget. g e o r g m ü l l e r, w e h r. Garantálom a legjobb 1 7 6 5 Ó T A I V Á L Á D

Mi vagyunk az eg szs ges llateledel otthona. minőséget. g e o r g m ü l l e r, w e h r. Garantálom a legjobb 1 7 6 5 Ó T A I V Á L Á D C Mi vagyunk az eg szs ges llateledel otthona L Á D I V Á L L A L K O Z Á S 1 7 6 5 Ó T A S A Garantálom a legjobb minőséget. g e o r g m ü l l e r, w e h r i n g e n / b a y. 2 Tartalom A Happy Dog vil

Részletesebben

Nestlé Fenntarthatósági és Közös Értékteremtés Jelentés 2011

Nestlé Fenntarthatósági és Közös Értékteremtés Jelentés 2011 Nestlé Fenntarthatósági és Közös Értékteremtés Jelentés 2011 Good Food, Good Life Bea és Dominik A Nestlé Hungária egyik munkatársa és kisfia a borítón Tartalom Köszöntô 2 Fôbb eredményeink 2011-ben 3

Részletesebben

Harmóniában együtt Harm Har ón mó iá ni b á a ban e n e g g y yüü tttt Harmóniában együtt HKuatyárkróm l óvod me ó áso gelo n kna zés i

Harmóniában együtt Harm Har ón mó iá ni b á a ban e n e g g y yüü tttt Harmóniában együtt HKuatyárkróm l óvod me ó áso gelo n kna zés i Harmóniában együtt Harmóniában együtt Harmóniában együtt Harmóniában Kutyákról óvodásoknak: sok minden, amit együtt a kutyatámadások megelőzése érdekében tudni érdemes Harmóniában együtt Oktatófüzet óvodásoknak

Részletesebben

Kis- és középvállalkozások ügyvitele (Kezdő vállalkozások részére)

Kis- és középvállalkozások ügyvitele (Kezdő vállalkozások részére) Cross-border training of economic experts in distance learning network project (CROSSEDU) HUSK/1101/1.6.1-0300 Szerző: Ing. Miroslav Lukčo, Kassai Műszaki Egyetem Fordította: Illés Balázs Kis- és középvállalkozások

Részletesebben

Fedezze fel az önkéntesség tanulási hasznát!

Fedezze fel az önkéntesség tanulási hasznát! Fedezze fel az önkéntesség tanulási hasznát! Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez. (Hivatkozási szám: 517741-LLP-1-2011-1-AT-GRUNDTVIG-GMP) A kiadvány a szerző nézeteit

Részletesebben

KEDVES ÚJDONSÜLT RETRIEVER GAZDI!

KEDVES ÚJDONSÜLT RETRIEVER GAZDI! KEDVES ÚJDONSÜLT RETRIEVER GAZDI! Kérjük, olvassa el és alaposan fontolja meg az itt leírtakat! Az elválás a kölyökkutya számára nem könnyű,de sokat tehetünk azért, hogy hamar feldolgozza a stresszt és

Részletesebben

A partnerszervezetek listája

A partnerszervezetek listája Kortárs képzők képzése Segédanyagok kortárs képzőknek Fenntartható tanulás a közösségben II. Az idősek szakértelmének és tapasztalatának megbecsülése Az Európai Bizottság támogatásával. A partnerszervezetek

Részletesebben

Tartalom. marketing. Kisokos

Tartalom. marketing. Kisokos Tartalom marketing Kisokos 1 3 Előszó 4 Szerzők 5 Bevezető 8 Mi az a tartalommarketing? 12 Mire használható és mire nem? 17 Milyen a jó tartalommarketing? 19 Kinek ajánlott? 23 Ki készítse a tartalmat?

Részletesebben

A direkt mail jellemzői

A direkt mail jellemzői A direkt mail jellemzői Dolgozatom témájául a direkt marketinget, azon belül a direkt mail ismertetését választottam. Azért döntöttem ennek az eszköznek a bemutatása mellett, mert az egyik legrégebben

Részletesebben

Üzleti tanácsok kezdő művészeti vállalkozók számára. www.mft.org.hu/startupguide

Üzleti tanácsok kezdő művészeti vállalkozók számára. www.mft.org.hu/startupguide Üzleti tanácsok kezdő művészeti vállalkozók számára www.mft.org.hu/startupguide Tartalomjegyzék 1. Bevezető.......................................................... 3 2. Ajánlás...........................................................

Részletesebben

TANANYAGKÉSZÍTÉS A SCRATCH PROGRAMOZÁSI KÖRNYEZETHEZ

TANANYAGKÉSZÍTÉS A SCRATCH PROGRAMOZÁSI KÖRNYEZETHEZ EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANANYAGKÉSZÍTÉS A SCRATCH PROGRAMOZÁSI KÖRNYEZETHEZ Témavezető: Turcsányiné Szabó Márta egyetemi docens ELTE Informatikai Kar, Média- és Oktatásinformatikai

Részletesebben

Ingyen honlap mindenkinek jár, és a siker megtanulható! A hatékony weboldalak 9 titka

Ingyen honlap mindenkinek jár, és a siker megtanulható! A hatékony weboldalak 9 titka Ingyen honlap mindenkinek jár, és a siker megtanulható! A hatékony weboldalak 9 titka A hatékony weboldalak 9 titka Hogyan mutasd be a cégedet, és terméked az interneten úgy, hogy túléld a sorsdöntő első

Részletesebben

ONLINE. Kutya-macska barátság e Kutyák nyári fürdőzése. www.hazikedvencek.hu. 3. évfolyam 2. szám 2012. nyár

ONLINE. Kutya-macska barátság e Kutyák nyári fürdőzése. www.hazikedvencek.hu. 3. évfolyam 2. szám 2012. nyár 3. évfolyam 2. szám 2012. nyár A felelős állatbarátok magazinja ONLINE www.hazikedvencek.hu Kutya-macska barátság e Kutyák nyári fürdőzése e Macskafajták e Állattartási szabályok e Az óvilági csíkos mókus

Részletesebben

Kulcsár Ella Váczi Éva. Ötletkosár. Módszertani kézikönyv és feladatlapok a kompetencia alapú és/vagy a nem szakrendszerű órákra (5. és 6.

Kulcsár Ella Váczi Éva. Ötletkosár. Módszertani kézikönyv és feladatlapok a kompetencia alapú és/vagy a nem szakrendszerű órákra (5. és 6. Kulcsár Ella Váczi Éva Ötletkosár Módszertani kézikönyv és feladatlapok a kompetencia alapú és/vagy a nem szakrendszerű órákra (5. és 6. évfolyam) Bethlen Gábor Általános Iskola és Újreál Gimnázium Ajánlás

Részletesebben

Kisvállalkozások marketingje és kommunikációja

Kisvállalkozások marketingje és kommunikációja A KIADVÁNY A VÁLLAKOZÓI AKADÉMIA CÍMŰ RENDEZVÉNYSOROZAT TAPASZTALATAI ALAPJÁN KÉSZÜLT. Kisvállalkozások marketingje és kommunikációja Az elvektől az eszközökig Miért szükséges a marketing? Hogyan készíthetünk

Részletesebben

Elbûvölô Elbûvölô macskák Elbûvölô macskák Elbûvölô macskák

Elbûvölô Elbûvölô macskák Elbûvölô macskák Elbûvölô macskák Elbûvölô Elbûvölô macskák Elbûvölô macskák Elbûvölô macskák Elbûvölô macskák A macskák fajtái, származásuk a macskák viselkedése és élettana hogyan tartsunk macskát? Általános iskolai segédanyag Elbûvölô

Részletesebben

Hogyan gyűjts sikeresen pénzt az Összedobjuk-kal? 1.) Határozd meg a célösszeget. 2.) Adj címet kampányodnak

Hogyan gyűjts sikeresen pénzt az Összedobjuk-kal? 1.) Határozd meg a célösszeget. 2.) Adj címet kampányodnak Hogyan gyűjts sikeresen pénzt az Összedobjuk-kal? A pénzgyűjtés nagy kihívás lehet, az Összedobjuk azonban jelentősen megkönnyíti számodra kampányod indítását és promótálását, végső soron pedig céljaid

Részletesebben

Üzleti tanácsok kezdő művészeti vállalkozók számára. www.mft.org.hu/startupguide

Üzleti tanácsok kezdő művészeti vállalkozók számára. www.mft.org.hu/startupguide Üzleti tanácsok kezdő művészeti vállalkozók számára www.mft.org.hu/startupguide Tartalomjegyzék 1. Bevezető......................................................... 3 2. Ajánlás...........................................................

Részletesebben

Magyar Gallup Intézet

Magyar Gallup Intézet MAGYAR GALLUP INTÉZET EURÓPAI TÁRSADALMI FELMÉRÉS 2010. október KÉRDEZŐI KÉZIKÖNYV Projekt Instrukciók (PAPI) Magyar Gallup Intézet 2010 10 01 TARTALOMJEGYZÉK 1. HÁTTÉR... 4 2. A MINTA...... 5 3. AZ ALKALMAZOTT

Részletesebben

Vásárlási tanácsadó az olcsokutya.uw.hu alapján

Vásárlási tanácsadó az olcsokutya.uw.hu alapján Vásárlási tanácsadó az olcsokutya.uw.hu alapján 2010 Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk kiskutyavásárlási szándékával. Kérem, hogy olvassa el, mielött kiskutyát vásárolna tőlünk. Mindig arra törekszünk,

Részletesebben

HATÉKONY VÁLLALATIRÁNYÍTÁS? CRM!

HATÉKONY VÁLLALATIRÁNYÍTÁS? CRM! HATÉKONY VÁLLALATIRÁNYÍTÁS? CRM! 2 BEVEZETŐ Van néhány dolog, amihez Magyarországon mindenki ért. Ilyen elsősorban a foci, aztán az autók. Vállalatvezetők körében ezekhez az utóbbi időben csatlakozni látszik

Részletesebben

KUTYAVILÁG KUTYAVILÁG. Kutyavilág KUTYAVILÁG KUTYAVILÁG. A kutyák származása és rokonaik Hogyan mûködik a kutya teste? A kutya és az ember

KUTYAVILÁG KUTYAVILÁG. Kutyavilág KUTYAVILÁG KUTYAVILÁG. A kutyák származása és rokonaik Hogyan mûködik a kutya teste? A kutya és az ember KUTYAVILÁG KUTYAVILÁG Kutyavilág KUTYAVILÁG KUTYAVILÁG A kutyák származása és rokonaik Hogyan mûködik a kutya teste? A kutya és az ember Általános iskolai segédanyag 1 Kutyavilág Tisztelt Tanárok! A kutyák

Részletesebben

Telenor Tedd Oda Nap szervezési dokumentáció

Telenor Tedd Oda Nap szervezési dokumentáció Telenor Tedd Oda Nap szervezési dokumentáció Közösségért szervezett nap tippek a hatékony szervezéshez Előszó A Telenor felelős vállalatként fontosnak tartja, hogy a legkorszerűbb mobiltechnológiai szolgáltatások

Részletesebben

A Nestlé Magyarországon

A Nestlé Magyarországon A Nestlé Magyarországon Fenntarthatósági és Közös Értékteremtés Rövid Jelentés Good Food, Good Life Főbb eredményeink 2013-ban 10 éves volt a NUTRIKID egészségnevelő program Nestlé Táplálkozási Iránytű,

Részletesebben

Különböző országok különböző szokások Transzplantáció: mindig legyen remény!

Különböző országok különböző szokások Transzplantáció: mindig legyen remény! 2015. tavasz Amit a veséről tudni kell A cukorbetegség szövődményei Különböző országok különböző szokások Transzplantáció: mindig legyen remény! NephroCare Magyarország Betegelégedettségi Program eredmények

Részletesebben

Üzleti tanácsok. részére

Üzleti tanácsok. részére Üzleti tanácsok fejlõdõ vállalkozások részére 2015 NEKÜNK FONTOS A FEJLŐDÉS, FŐLEG HA AZ ÖNÉ. KISVÁLLALKOZÁSOK FINANSZÍROZÁSA Szeretné zökkenőmentessé tenni vállalkozása mindennapi pénzügyeit és biztosítani

Részletesebben

Családi vállalkozások

Családi vállalkozások Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kar Gazdaságinformatikus szak Családi vállalkozások - A családi vállalkozások kialakulása, működése és sikeressége; a magyarországi helyzet bemutatása Szebellédi

Részletesebben