Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket."

Átírás

1 trnd Projektmenetrend trnd dm active beauty: Projekt Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. Projektblog: trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

2 Tegyük együtt még ismertebbé a dm active beauty világa programot. A projektben szeretnénk: Üdvözlünk legújabb trnd-projektünkben, melyben ezúttal a dm active beauty világa program előnyeit ismerhetjük meg magyarországi trnd-partnerrel közösen tesztelni a dm active beauty kártyát. Próbáld ki. Tudtad, hogy a dm active beauty kártyával számos kedvezményre tehetsz szert vásárláskor? Még nem? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd velünk közösen a kártyával járó előnyöket! Esetleg már lelkes felhasználója vagy az active beauty világa programnak? Ebben az esetben is tartogatunk számodra meglepetéseket közös projektünk során megosztani őszinte véleményünket a dm active beauty kártyával kapcsolatban két online felmérés keretében. Mondd el a véleményedet. A dm active beauty kártya számos kedvezményre jogosítja fel használóját még ismertebbé tenni a dm active beauty kártyát barátainknak és ismerőseinknek adott regisztrációs lappal, Aktuális kedvezményeim kiadvánnyal, valamint véleményünk megosztásával. Add tovább magyarországi trnd-partnerrel együtt kipróbálhatjuk a dm active beauty kártyával járó kedvezményeket, a kártyánkra kapott ajándékpontoknak köszönhetően. Ezen kívül barátainkat, rokonainkat, ismerőseinket is megismertethetjük az active beauty programban való részvétel előnyeivel minél több véleményt és piackutatási kérdőívet összegyűjteni, és ez alapján megtudni, hogy mit gondolnak barátaink a dm active beauty kártyáról. Számolj be róla. Tesztelésre fel!

3 Hűségünk jutalma a pontgyűjtő kártyák. Jóleső érzés, ha azt tapasztaljuk, hogy egy cég számára fontosak vagyunk. Ezt felismerve egyre több vállalat bocsájt ki pontgyűjtő kártyákat hűséges vásárlói számára. A kártyákra általában vásárlásunk után a fizetett összeg mértékétől függően kapunk pontokat, melyeket a későbbi vásárláskor kedvezmények formájában használhatunk fel. Ezek a pontgyűjtő kártyák észrevétlenül lettek mindennapjaink szereplői, hiszen már tankolás, családi nagybevásárlás vagy akár szépségszalonban lévő szépítkezés után is szert tehetünk kedvezményekre hűségkártyánknak köszönhetően. dm active beauty kártya. A dm is szeretné kedvezmények és ajándékok útján meghálálni a vásárlók hűségét. Ezért hívta életre az active beauty világa programot. A dm active beauty világa program tagjaként minden levásárolt 300 Ft után 1 pont jóváírást kapunk kártyánkra. Ezután számos vonzó kedvezményre tehetünk szert összegyűlt pontjaink beváltásával. Legújabb projektünkben most ezeket a kedvezményeket ismerhetjük meg és használhatjuk fel az ajándékba kapott 300 dm active beauty pont segítségével, mely összesen Ft értékű vásárlással ér fel. A pontgyűjtő kártyák sikere nem véletlen, praktikus méretüknek köszönhetően bárhova magunkkal vihetjük őket, így nem meglepő, hogy sokaknak már akár 4-5 törzsvásárlói kártya is lapul a tárcájában.

4 A dm active beauty programmal igénybe vehető kedvezmények. Márka-joker kupon (25 pont) Kéthetente mindig megtalálhatunk egy-egy új márkát az infopultnál. A márka-joker kupon kinyomtatásával az adott márkához tartozó termékeket 25%-50% kedvezménnyel vásárolhatjuk meg - akár több terméket is egyetlen kuponnal. A kuponok kinyomtatására két hét áll a rendelkezésünkre, és még két hét a felhasználásra. Termékköre vonatkozó kupon (50 pont) A kupon felhasználásával egy adott termékkörben szereplő áruhoz 25% kedvezménnyel juthatunk hozzá. Minden hónapban új termékkörre kínál kedvezményt a dm. A kuponhoz nem csak az infopultnál, de a pénztárnál is hozzájuthatunk. Ehhez nincs más dolgunk, mint fizetéskor jelezni, hogy az adott termékre szeretnénk igénybe venni a kedvezményt. Egy kuponnal több terméket is megvásárolhatunk kedvezményesen. Joker-termék kupon (75 pont) Ennek a kuponnak a felhasználásával mi dönthetjük el, hogy melyik termékből szeretnénk 25% kedvezményt kapni. A kupont kinyomtathatjuk az infopultnál, de akár a pénztárnál is jelezhetjük, hogy fel szeretnénk használni a kedvezményt 75 pont ellenében. dm active beauty kuponfüzet (150 pont) A kéthavonta megújuló kuponfüzettel a következő kedvezményeket vehetjük igénybe: - 25% és 50%-os márka-joker kupon: a kuponnal több, azonos márkához tartozó termék vásárolható meg 25% vagy akár 50% kedvezménnyel. - 25% és 50%-os termékkupon: egy kuponnal egy termék vásárolható meg a választott kedvezménnyel. - 10%-os vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kupon. A kuponfüzetek elérhetőek az infopultnál, de a pénztárnál is kérhetjük még a vásárlás megkezdése előtt. Vevői ajándékok A dm folyamatosan különböző meglepetésekkel, egyedi ajándékokkal lepi meg törzsvásárlóit. Érdemes nyomon követnünk az aktuális ajánlatokat, hiszen néhány pont ellenében szert tehetünk például bögrére, esernyőre, naptárra vagy akár törölközőre is. Külső partneri ajánlatok Kéthavonta meglep minket a dm egy partnercégéhez tartozó ajánlattal. Hogy ezeket az egyedi ajánlatokat igénybe vehessük, pontjaink beváltásával nyomtassuk ki a kuponszelvényt, és keressük fel az akcióban résztvevő üzletet vagy szolgáltatót. A lehetőségek tárháza szinte végtelen, hiszen az ajánlatok között találhatunk többek között könyvekre, lakberendezési kellékekre vonatkozó kedvezményeket, de dm törzsvásárlói tagként akár egyedülálló utazási ajánlatokat is igénybe vehetünk. És hogy hogyan szerezhetünk tudomást az aktuális ajánlatokról? - A dm honlapjáról ( - A dm Facebook oldaláról - dm hírlevélből - dm üzletben Segítség a kedvezményes termékek megtaláláshoz: a dm üzletekben a kedvezményes termékek, termékkörök mindig jelölve vannak a polcokon, így még könnyebben értesülhetünk az aktuális akciókról.

5 Indulócsomagod. Projektmenetrend. A projekt kezdetén minden résztvevő indulócsomagot kap a következő tartalmakkal: 1 Kicsomagolás és fényképek készítése. Saját felhasználásra: 300 pont jóváírás dm active beauty kártyánkon. 1 db dm active beauty magazin. 1 db Aktuális kedvezményeim kiadvány. Projektmenetrend brosúra a trnd általános szájreklám ösztönző dokumentuma mely háttérinformációkat tartalmaz a dm active beauty világa programmal kapcsolatban, valamint rengeteg kommunikációt inspiráló ötletet. Piackutatási kérdőívek (40 oldalas brosúra) a barátokkal és családdal folytatott beszélgetésekhez. Barátaink számára: 10 db active beauty jelentkezési lap. 150 pont jóváírás barátaink kártyáján. 10 db Aktuális kedvezményeim kiadvány. 10 db dm baba bónusz tájékoztató füzet. Próbáld ki: Először is bontsd ki az indulócsomagodat esetleg családoddal, barátaiddal, kollégáiddal közösen, és ismerd meg tartalmát, a dm active beauty kártyával kapcsolatos háttérinfomációkat. Ezután már hozzá is láthatsz a teszteléshez! Fényképek készítése: Oszd meg az élményeidet a kicsomagolásról, valamint az első kipróbálásról, és örökítsd meg fényképeken. A képeidet az alábbi linken tudod feltölteni nekünk: 2 Mondd el a véleményedet. Véleményedet megoszthatod velünk a dm active beauty világa programról a projekt négy hete alatt úgy, hogy részt veszel két online felmérésünkben: elején: Nyitó felmérés végén: Záró felmérés A felméréseket a trnd weboldalán a Mytrnd felületen találod majd. Amint lehetőséged van kitölteni valamelyik felmérést, en értesítünk róla. Nem rendelkezel még dm active beauty kártyával? Semmi gond, ebben az esetben indulócsomagod egy saját részre szóló jelentkezési lapot is tartalmaz - külön borítékban. Regisztráld kártyádat minél hamarabb, hogy pontjaidat jóváírhassuk rajta!

6 3 Még ismertebbé tenni az active beauty programot! Miután kipróbáltad az active beauty kártya nyújtotta előnyöket, és meggyőződtél a program hasznosságáról, segíts az összes résztvevővel közösen még ismertebbé tenni a dm active beauty világa programot. Ehhez barátaidnak, rokonaidnak és ismerőseidnek mesélhetsz a dm active beauty kártya által felhasználható kedvezményekről. adhatsz active beauty jelentkezési lapot, így ők is a program részesei lehetnek. bemutathatod, hogy milyen egyszerű a dm active beauty kártya használata Készíts fényképeket azokról az alkalmakról is, amikor barátaiddal megismerteted a dm active beauty világa programot, esetleg közösen felkerestek egy dm üzletet. A fotókat közös fényképalbumunkban gyűjtjük a projekt során. Bár számos módja van, hogy másokkal is megismertesd a programot, a brosúrában további ötleteket találsz, hogyan adhatod át könnyedén ismereteidet. A projekt teljes ideje alatt a projektblogon beszéljük meg közösen a dm active beauty programmal kapcsolatos témákat. A projekttel kapcsolatos kérdésekkel és javaslatokkal bátran fordulhattok hozzánk közvetlenül a lunna@trnd.hu címen. 4 Segíts nekünk a piackutatásban. A dm active beauty trnd-projekt hivatalos piackutatójává válhatsz! Az indulócsomagban található Piackutatási Kérdőívekkel 20 barátodat, ismerősödet vagy munkatársadat kérdezheted meg a pontgyűjtés és a dm active beauty témakörében. Ez alkalom lehet arra is, hogy bennfentes ismereteidet megoszd velük. Pontosabb információkat a Piackutatási Kérdőívekben találsz. A legjobban annak örülünk, ha sikerül minél több véleményt összegyűjtened, és így sok kérdőívet feltöltened! Lehetőség szerint a kérdőíveket egyedül töltsék ki a beszélgetőtársaid.

7 trnd alapelvek. A mondat, amit szeretnénk, ha továbbadnál: Ahhoz, hogy valóban őszinte, nyílt és sikeres szájreklám valósulhasson meg, felállítottunk néhány játékszabályt. Számodra, mint a projekt résztvevőjének, kötelező az alapelveink következő pontjainak betartása. Nyíltság. trnd-partnernek lenni nem egy titkos dolog, nem titkosügynököket alkalmazunk. Nem bújtatott reklámmal vagy a reklám egyéb, helytelen módjával foglalkozunk. Ezért minden trnd-partner számára, minden esetben kötelező megemlíteni, hogy a teszt termékeket a trnd által ismerték meg, és egy trnd szájreklám projektben vesznek részt. Semmi esetre sem szabad barátaidnak vagy ismerőseidnek eljátszanod valamit. Ugyanis nem egy ügynök vagy, aki az ajtón csönget, és el akar adni valamit. Légy nyílt és őszinte! Oszd meg saját véleményedet, és említsd meg a trnd-projektet! Őszinteség. Tulajdonképpen magától értetődő, de manapság sajnos nem mindig bevett gyakorlat: csak az őszinte szájreklám működik. Ez azt is jelenti, hogy semmit nem szabad elhallgatnod és nem szabad túloznod. Egyszerűen csak oszd meg a véleményedet a barátaiddal és ismerőseiddel. dm active beauty: Egy kártya számtalan kedvezménnyel. Hallgass meg másokat. A szájreklám természetesen nem arról szól, hogy Te elmondod barátaidnak, hogy mi-merre-meddig. Hiszen barátaidnak is lehetőséget kell adni arra, hogy a veled folytatott beszélgetésnek köszönhetően saját véleményüket formálhassák a trnd-projektben szereplő termékkel kapcsolatban. Ezért örülünk annak, ha odafigyelsz rájuk, meghallgatod barátaid és ismerőseid véleményét, és azt továbbítod nekünk.

8 Ötletek az információk átadására. Lépjünk be a dm active beauty világába. Ha meggyőződtél a dm active beauty előnyeiről, ajánld barátaidnak és ismerőseidnek is. dm active beauty taggá válni egyszerűbb, mint gondolnánk. Íme a lépések: A törzsvásárlói programba történő jelentkezéshez csupán egy jelentkezési lapra van szükségünk, melyet a dm üzletekben, a dm active beauty infopulton elhelyezve találunk meg. A jelentkezési lap tartalmaz egy ideiglenes active beauty kártyát, mellyel akár azonnal neki is láthatunk a pontgyűjtéshez. Vásárlás a kollégákkal. Vacsora a barátokkal. Megannyi lehetőségünk adódhat a mindennapokban arra, hogy még ismertebbé tegyük a dm active beauty világa programot ismerőseink körében. Íme néhány ötlet, hogyan oszthatod meg barátaiddal azokat a tapasztalatokat és háttérinformációkat, amikre szert tettél: Maradt még időtök az ebédszünetből, esetleg munka után ráérnek kollégáid egy kis vásárolgatásra? Adj nekik jelentkezési lapot, és menjetek el a legközelebbi dm üzletbe! Mutasd meg nekik, hogy milyen sokféle kedvezményt vehetnek igénybe törzsvásárlói tagként, és akár már azonnal nekiláthatnak ők is ideiglenes kártyájukkal a pontgyűjtéshez! A hűvösebb idő beálltával szívesen töltünk több időt az otthon melegében. Hívd át barátaidat egy könnyű vacsorára vagy borozgatásra, és mesélj nekik közös tesztelésünkről, valamint a dm active beauty világa programmal kapcsolatos tapasztalataidról. Ha úgy érzed, felkeltetted az érdeklődésüket, adj nekik jelentkezési lapot, és oszd meg velük a regisztráció menetét. Így legközelebb már közösen próbálhatjátok ki a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. Ne felejtkezzünk el azonban a regisztrációról, annak érdekében hogy kézhez kapjuk végleges dm active beauty kártyánkat. A regisztrációt bármelyik dm üzletben elvégezhetjük az érintőképernyős infopult segítségével, de kényelmesen, otthonról is intézhetjük az aktiválást a oldalon keresztül. A sikeres regisztrálást követően 10 héten belül megérkezik hozzánk névre szóló active beauty kártyánk. 4 fontos tudnivaló a dm active beauty kártyáról: 1. Kártyánkat minden vásárlás alkalmával vigyük magunkkal! 2. Minden fizetés alkalmával adjuk át a kártyát a pénztárnál! 3. Minden levásárolt 300 Ft után 1 pont jóváírást kapunk. 4. A kedvezményeket az infopulton keresztül vagy a pénztárnál tudjuk beváltani. Egészen biztos, hogy Neked is számos jó ötleted van arra, hogyan lehetne még beszélgetéseket kezdeményezni a dm active beauty-ról. Oszd meg velünk hozzászólások formájában a projektblogon: Amennyiben regisztráláskor feliratkozunk a dm hírlevélre, nem fogunk lecsúszni az aktuális kedvezményekről, sőt akár kuponokban is részesülhetünk. A postai küldemények engedélyeztetésével pedig személyre szóló ajánlatokra és további kedvezményre jogosító kuponokra tehetünk szert.

9 Segítség vásárláskor: a dm active beauty infopult. Közös pontgyűjtés a társkártyával. Sok szó esett már a dm active beauty infopult hasznosságáról. Most nézzük meg alaposabban, hogy miért is érdemes használnunk vásárlásainkkor. Gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne, ha közös kártyát használhatnál barátaiddal, távolabb élő rokonaiddal, és így rövidebb idő alatt több pontot gyűjthetnétek össze? A dm active beauty társkártyával erre lehetőség nyílik. Az érintőképernyős dm active beauty infopulton lekérhetjük aktuális pontegyenlegünket, kinyomtathatjuk a kedvezményre jogosító kuponszelvényeket, valamint módosíthatjuk személyes adatainkat. Amennyiben egyszerre több kupont szeretnénk kinyomtatni, az is könnyedén megoldható az infopulton keresztül. Használjuk a kuponkosár funkciót, melyet akár már kényelmesen, otthonról is összeállíthatunk. Ezután a dm üzletben egyetlen gombnyomással kinyomtathatjuk választott kuponjainkat. Társkártyát az interneten, vagy a dm üzletekben található infopulton keresztül is rendelhetünk. Egy megrendeléssel 2 db kisméretű kártya érkezik, és egyszerre maximum 4x2 társkártyát igényelhetünk. A kártyák postán érkeznek a rendeléstől számított 6-10 héten belül. Miért érdemes társkártyát igényelnünk? Babát vártok vagy most született kisbabád? A dm active beauty kártyával rendelkező törzstagok az infopultnál jelentkezhetnek a dm baba bónusz programba. A program kedvezményes vásárlási lehetőségekkel segít a babavárás és a babaápolási termékek megvásárlásában, valamint a változatos és egészséges étkezésben. - A közös számlán gyorsabban gyűlnek a pontok. - Ha családtagunk vagy barátaink mennek vásárolni, nem kell kölcsönadnunk saját kártyánkat. Akár az ország két távoli pontján is gyűjthetjük együtt a pontokat. - A pontok a társkártyákkal egyaránt gyűjthetőek és beválthatóak. - A társkártyák kisméretűek és kulcstartóra is fűzhetőek.

10 Mérföldkövek a dm magyarországi történelmében. Tények és Számok. dm active beauty. A dm több mint 20 éve van jelen a magyar piacon. Íme a piacvezető drogéria-hálózat múltjának főbb mérföldkövei: 1993: Megnyitott az első dm üzlet Pestlőrincen. A dm active beauty kártyával számos kedvezményre tehetünk szert vásárláskor. A dm active beauty világa program tagjaként minden levásárolt 300 Ft után 1 pontot írnak jóvá kártyánkon. 1996: Bevezetésre kerülnek az első sajátmárkás termékek: a Jessa, a Balea és a babylove. A kizárólag törzsvásárlók számára elérhető kedvezmények és ajánlatok kéthavonta vagy gyakrabban megújulnak. 2000: A korábbi virágos logót felváltja a jelenleg is használatos hullámos logó, és a szlogen is megváltozik: Mert itt érzem, hogy fontos vagyok. 2009: Áprilisban útjára indul az active beauty törzsvásárlói program. A dm infopultoknál található jelentkezési lap segítségével bárki egyszerűen dm active beauty törzsvásárlóvá válhat. A társkártyának köszönhetően azonos számlán gyűjthetjük a pontokat barátainkkal és rokonainkkal közösen. 2010: Ismét megváltozik a cég szlogenje. Ettől az évtől már a jól ismert Itt vagyok önmagam, itt vásárolok mondattal találkozhatnak a vásárlók. 2012: Bevezetésre kerül Magyarországon is az active beauty magazin.

11 MIX C trnd kapcsolattartód: 2015 trnd Central Eastern Europe Kft Budapest Dayka Gábor utca 3.

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást.

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projektmenetrend Ariel Active Gel kapszulák: Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-activegel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről.

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projektmenetrend Zendium: Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/zendium trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt ismertté az új Zendium

Részletesebben

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/maggi-piritott-teszta trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen.

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projektmenetrend Foresto nyakörv: Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/foresto trnd kapcsolattartód: suzanne@trnd.hu Teszteljük kutyánkkal

Részletesebben

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit.

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. trnd Projektmenetrend Biovanne plus+ szépségvitamin: Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. Projektblog: www.trnd.hu/biovanne trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait!

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Duo Délice kutyaeledel: Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pro-plan trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé

Részletesebben

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat.

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projektmenetrend Posta Csomagautomata: Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/csomagautomata trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük ismertebbé a

Részletesebben

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel!

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projektmenetrend Always Ultra: Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/always-ultra trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért.

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projektmenetrend Ariel & Lenor: A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-lenor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/betadine trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül.

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. trnd Projektmenetrend Príma webáruház: Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. Projektblog: www.trnd.hu/prima trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát.

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projektmenetrend Mr Muscle Active Capsules: Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/mr-muscle trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni

Részletesebben

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért.

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd Projektmenetrend Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-waterflex trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről!

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projektmenetrend Gabi popsiápolás: Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/gabi trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a Gabi

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt.

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. trnd Projektmenetrend Lactamil: Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. Projektblog: www.trnd.hu/lactamil trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu trnd Projekt Segítsünk

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-sutomargarin trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Tegyük közösen ismertebbé

Részletesebben

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd. trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a HERZ-et. A projektben

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projektmenetrend Baba intenzív testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba-testapolo trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát trnd Projektmenetrend Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát : trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/libero-upandgo o trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-laktozmentes trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen ismertté

Részletesebben

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről!

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Small & Mini: Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/proplan-smallmini trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/duckfreshdiscs trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu *az árak boltonként eltérhetnek Utántöltő 2 x 6 db: 1.349 Ft

Részletesebben

Hamánek Happy Fruit:

Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Hamánek Happy Fruit: Tápláljuk gyermekünket 100% gyümölcsalapú desszertekkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/hamanek-happy-fruit trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk

Részletesebben

Eucerin AtopiControl:

Eucerin AtopiControl: trnd Projektmenetrend Eucerin AtopiControl: Rendszeres és tudatos bőrápolás az atópiás bőrgyulladás (ekcéma) kezelésére. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-atopicontrol trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák!

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projektmenetrend Tchibo-üzletek: Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tchibo trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Tchibo-üzleteket.

Részletesebben

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát.

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projektmenetrend Lenor DuoAroma: Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/lenor-duoaroma trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni a Lenor

Részletesebben

Legyünk profik a folteltávolításban.

Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projektmenetrend Ariel Professional: Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-professional trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé az Ariel

Részletesebben

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát.

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projektmenetrend Dove Youthful Vitality: Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/dove trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk ismertebbé

Részletesebben

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz.

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. trnd Projektmenetrend Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. Nonstop* frissesség a következő mosásig. Projektblog: www.trnd.hu/lenor-unstoppables Kapcsolattartó: lunna@trnd.hu *akár 12 héten át, tárolt

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projektmenetrend Baba mélyhidratáló testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Baba

Részletesebben

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját!

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projektmenetrend Nestlé babaételek: Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nestle-baba trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog:  trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/cien trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Még ismertebbé tesszük a Cien termékeket. Örömmel üdvözlünk legújabb szépségápolási

Részletesebben

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pecsi-sor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is!

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projektmenetrend Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkefe: Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/oral-b trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

CeraVe - A száraz bőr szakértője

CeraVe - A száraz bőr szakértője Projektmenetrend CeraVe - A száraz bőr szakértője Bőrgyógyászokkal kifejlesztve trnd Projekt www.trnd.hu/cerave trnd kapcsolattartód: rinna@trnd.hu Feladataink CeraVe nagykövetként CeraVe indulócsomagod

Részletesebben

PÉNZCSINÁLÓ PROGRAM. Működési szabályzat

PÉNZCSINÁLÓ PROGRAM. Működési szabályzat PÉNZCSINÁLÓ PROGRAM Működési szabályzat 1.) Mi az a Pénzcsináló Program? A Pénzcsináló Program (PP) lényegében egy 3 az 1-ben pontgyűjtőprogram, melyben egységes és könnyen átlátható rendszerbe szerveztem

Részletesebben

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Projektmenetrend TEGYÜK NÉPSZERŰBBÉ A LENOR 3AZ1-BEN MOSÓSZERT! Legújabb projektünkben az új Lenor 3az1-ben mosószerrel ismerkedhetünk meg, mely tökéletesen összeillik a Lenor öblítővel,

Részletesebben

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/chio-chips trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük az új Chio Chips Kettle Cooked termékeket. Indulócsomagod. A projekt kezdetén

Részletesebben

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába.

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projektmenetrend Rubik kocka és Fáraók Kincse sorsjegyek: Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/szerencsejatek trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projektmenetrend Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projekt a Projektblogon: www.trnd.hu/hamanek-bebietelek trnd kapcsolattartód: nykki@trnd.hu Szeretnénk 1. Próbáld ki.... 500 magyarországi

Részletesebben

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal.

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projektmenetrend Vanish Oxi Action: Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vanish trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Vanish Oxi Action-t.

Részletesebben

Csináljunk hűséges vevőket!

Csináljunk hűséges vevőket! Csináljunk hűséges vevőket! AdWords Mennyibe kerül egy új vevő? Persze, vannak kivételek 400 Ft-ért is lehet új vevőt szerezni 1,1%-os konverzió 17 hónap alatt 141 vevő Ebből nem lehet megélni! Mennyibe

Részletesebben

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30:

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: trnd Projektmenetrend Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: Csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-antipigment trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu

Részletesebben

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit:

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: Gondoskodjunk együtt kisbabánk boldog mindennapjairól! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/bepanthen-hamanek trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra.

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projektmenetrend Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster: Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vichy-mineral trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-aquaphor trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu Eucerin Aquaphor trnd-projekt

Részletesebben

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-expert trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Közösen ismertté tesszük a NIVEA EXPERT

Részletesebben

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel!

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük közös Bonux projektünkben! Örömmel köszöntjük

Részletesebben

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád:

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: trnd Projektmenetrend Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: Mindennapi hajápolás luxus összetevőkkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/essence-ultime trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

2015.12/ 2016.01. Akár 50% megtakarítás kupononként!

2015.12/ 2016.01. Akár 50% megtakarítás kupononként! 2015.12/ 2016.01 Akár 50% megtakarítás kupononként! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: 2015.12.01-től 2016.03.31-ig. 10% kedvezmény vásárlása végösszegéből!

Részletesebben

100% természetes összetevőkből.

100% természetes összetevőkből. trnd Projektmenetrend Knorr szárazalapok: 100% természetes összetevőkből. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/knorr trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Knorr 100% természetes alapokat.

Részletesebben

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató E-DiscountGroup Partneri tájékoztató Mi az E-DiscountGroup? Ahhoz, hogy erre választ adhassunk, azt írjuk körül elsőként, hogy mi nem. Ismer nagy kedvezménnyel terméket/szolgáltatást (összességében: ajánlatokat)

Részletesebben

Újradefiniált kereskedelem

Újradefiniált kereskedelem Újradefiniált kereskedelem Magyar Termék Google rendezvény 2017. 03.06. Az előadást és az összefoglalót készítette: Csukás Zsuzsanna FMCG szakértő zsuzsanna.csukas@applause.hu Az előadás tartalma Általános

Részletesebben

Varázsoljunk vintage hangulatot otthonunkba!

Varázsoljunk vintage hangulatot otthonunkba! trnd Projektmenetrend Bondex Vintage: Varázsoljunk vintage hangulatot otthonunkba! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/bondex-vintage trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen ismertebbé a Bondex

Részletesebben

A Qpocket egy mobileszközökre optimalizált kupon applikáció

A Qpocket egy mobileszközökre optimalizált kupon applikáció A egy mobileszközökre optimalizált kupon applikáció A papíralapú kuponfüzetet váltja ki és teljesen eltér az eddig megszokott letölthető és web alapú kuponoktól is. A legfontosabb jellemzője, hogy a mobileszközökre

Részletesebben

KUPONFÜZET 2015. SZEPTEMBER 8. www.polus.hu. tta: a. t sítot

KUPONFÜZET 2015. SZEPTEMBER 8. www.polus.hu. tta: a. t sítot K Ké Képe tb bizto ztos t sítot í t ta íto tta: a: Deicchman a a n KUPONFÜZET www.polus.hu 2015. SZEPTEMBER 8. KEDVEZMÉNYES KUPONOK Vágd ki a kuponokat, és érvényesítsd az akciókat a Pólus adott üzleteiben!

Részletesebben

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg.

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. Jutalékjogosultság és kedvezmények szempontjából: 1.1.1.

Részletesebben

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 9 A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre.

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. trnd Projektmenetrend Dove hajápolási termékek: Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. Projektblog: www.trnd.hu/dove-hajapolas trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt

Részletesebben

Webes felületi lehetoség. Ügyfélkapu. Beépített CRM

Webes felületi lehetoség. Ügyfélkapu. Beépített CRM Webes felületi lehetoség Ne engedje hogy teendői helyhez kössék! Szoftverünk táblagépen is fut, így üzletkötői akár a helyszínen, elektronikusan vehetnek fel új partnert vagy új rendelést, amellyel nem

Részletesebben

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték.

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük a Head & Shoulders Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel!

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük első Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

1. Megkaptuk az elemgyűjtő dobozokat, kuponfüzeteket, plakátot mit kezdjek velük? Pontosan mi a menete az elemgyűjtésnek?

1. Megkaptuk az elemgyűjtő dobozokat, kuponfüzeteket, plakátot mit kezdjek velük? Pontosan mi a menete az elemgyűjtésnek? Gyakran ismételt kérdések: 1. Megkaptuk az elemgyűjtő dobozokat, kuponfüzeteket, plakátot mit kezdjek velük? Pontosan mi a menete az elemgyűjtésnek? A kapcsolattartó tanárnak regisztrálnia kell a oldalon.

Részletesebben

Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól.

Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól. trnd Projektmenetrend Sensodyne Pronamel fogkrém: Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/sensodyne-pronamel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tena-lady w.trnd.hu/tena-lady trnd kapcsolattartód: artód: lunna@trnd.hu Közösen még ismertebbé

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SZOKÁSOK - VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR

VÁSÁRLÁSI SZOKÁSOK - VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR VÁSÁRLÁSI SZOKÁSOK - VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR Kedves Válaszadó! A "Vásárlási Szokások - Vízöntő Gyógyszertár" Kérdőív kitöltésével segítsen nekünk, hogy az Ön számára legmegfelelőbb szolgáltatást tudjuk nyújtani.

Részletesebben

Mert minden kutya gazdara vagyik! Letöltés: www.vigyelhaza.hu/kutyakereso

Mert minden kutya gazdara vagyik! Letöltés: www.vigyelhaza.hu/kutyakereso Mobiltelefonos kutyakereső alkalmazás Mert minden kutya gazdara vagyik! Letöltés: www.vigyelhaza.hu/kutyakereso Az alkalmazásról Segítségével állatbarátoknak, állatvédő szervezeteknek, vagy a szakhatóságnak

Részletesebben

Szabályzat a Zaj Rendszerház Kft. Kedvezmény Kártya Program feltételeirıl. Zaj Rendszerház Kft. Kedvezmény Kártya Program feltételei Szabályzat

Szabályzat a Zaj Rendszerház Kft. Kedvezmény Kártya Program feltételeirıl. Zaj Rendszerház Kft. Kedvezmény Kártya Program feltételei Szabályzat Zaj Rendszerház Kft. Kedvezmény Kártya Program feltételei Szabályzat 1.) Kedvezmény Kártya A Kedvezmény Kártya Program (továbbiakban: Program ) olyan csoportos vevıjutalmazási rendszer, amelyben a Programban

Részletesebben

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY 2014 nyár Magyarország Március 15 május 15 Stratégia Márka erősítése + Végfelhasználói promóciók Tudatosság a választás során, a végfelhasználói kampány terjesztése + A

Részletesebben

PHARMAINVEST ZRT. ÁLTAL FRANCHISE SZERZŐDÉS KERETÉBEN KIADOTT BÓNUSZ PLUSZ KÁRTYA PONTGYŰJTŐ PROGRAM - MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT

PHARMAINVEST ZRT. ÁLTAL FRANCHISE SZERZŐDÉS KERETÉBEN KIADOTT BÓNUSZ PLUSZ KÁRTYA PONTGYŰJTŐ PROGRAM - MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT PHARMAINVEST ZRT. ÁLTAL FRANCHISE SZERZŐDÉS KERETÉBEN KIADOTT BÓNUSZ PLUSZ KÁRTYA PONTGYŰJTŐ PROGRAM - MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT 1. Működési Szabályzat érvényessége: Jelen Működési Szabályzat a BÓNUSZ PLUSZ

Részletesebben

QuickTime and a H.264 decompressor are needed to see this picture.

QuickTime and a H.264 decompressor are needed to see this picture. QuickTime and a H.264 decompressor are needed to see this picture. Érjük el a 2012-ben építkezni, felújítani szándékozó magyar lakosságot A kampány célja: -Elérni a 2012-ben építkező és felújító lakosságot

Részletesebben

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer FYTTIN trnd-projekt Üdvözlünk Téged legújabb közös projektünkben, amely során a FYTTIN étrend-kiegészítővel és természetes édesítőszerrel ismerkedhetünk

Részletesebben

Felhasználói tájékoztató. a BKK jegyértékesítő automatán keresztül történő számlaigényléshez kapcsolódó regisztrációs folyamathoz

Felhasználói tájékoztató. a BKK jegyértékesítő automatán keresztül történő számlaigényléshez kapcsolódó regisztrációs folyamathoz Felhasználói tájékoztató a BKK jegyértékesítő automatán keresztül történő számlaigényléshez kapcsolódó regisztrációs folyamathoz 1 Tartalomjegyzék 1 Általános rendelkezések... 3 A tájékoztató célja...

Részletesebben

Braun Series 7. Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 7. Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 7 Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun Series 7 Online Riportere.

Részletesebben

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá.

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrál, és tagságát aktiválja. A regisztráció pillanatában a tagság inaktív, a tagságot egy, a regisztrációtól számított 15 napon

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET A Wallet a Te a elektronikus pénztárcád, ide érkezik be a cégtől a jutalékod. A Walletodat a regisztráció után aktiválnod kell, ezt az első bejelentkezéskor

Részletesebben

Adatvédelmi szabályzat tájékoztató

Adatvédelmi szabályzat tájékoztató Adatvédelmi szabályzat tájékoztató Mi a Royal Delicatesse Hungary Kft-nél azon dolgozunk, hogy napról napra többet nyújthassunk vásárlóinknak. Az Ön által megadott személyes adatok kezelése kiemelt fontosságú

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014.

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014. HASZNOS INFORMÁCIÓK Online regisztráció Mi kell hozzá? Regisztrálni kívánó jelölt Szponzorlistáról Szponzor Amway száma Szponzor vezetékneve www.fazekas-bt.hu Fazekas Géza honlapja Szponzorlista Használati

Részletesebben

Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-face trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Próbáljuk ki a Braun Face-t,

Részletesebben

Hivatalos játékszabályzat. Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas

Hivatalos játékszabályzat. Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas Hivatalos játékszabályzat Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas 2015. november 02.-2015. december 20. Szervező: Dallas Food Kft. 1037 Budapest, Zay u. 5.

Részletesebben

Akciós feltételrendszer új előfizetőknek ősz

Akciós feltételrendszer új előfizetőknek ősz Akciós feltételrendszer új előfizetőknek 2016. ősz A.) Általános feltételek Az akció keretében Előfizető a MinDig TV Extra kártya mellé a kedvezményes áru dekóder készüléket az alábbi feltételek teljesülése

Részletesebben

Online jegyvásárlás gyakran ismételt kérdések

Online jegyvásárlás gyakran ismételt kérdések Online jegyvásárlás gyakran ismételt kérdések Hol vásárolhatok jegyeket online? A hivatalos magyar Cinema City weboldalon: www.cinemacity.hu. Milyen online fizetési módokat használhatok? Minden típusú

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Koncepció Az őszi Internetes Vásárlás Napja az e-kereskedők és az online vásárlók közös mozgalma, immár 7. éve. Most közösen

Részletesebben

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával.

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. trnd Projektmenetrend Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. Projekt trnd Projektblog: www.trnd.hu/braun-cooltec trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun

Részletesebben

CLAIR&CURTIS TELEPHELYI HÍRLEVÉL

CLAIR&CURTIS TELEPHELYI HÍRLEVÉL CLAIR&CURTIS TELEPHELYI HÍRLEVÉL 2018. április Időzítés: Április 12. és május 31. között Az építőanyag kereskedelmi szezon kezdete hagyományosan kapcsolódik a Construma kiállításhoz, így ezzel egyidejűleg

Részletesebben

Avasd be Te az olvasót kedvenc könyveid világába!

Avasd be Te az olvasót kedvenc könyveid világába! Játékleírás Folytatódik A Nagy Könyves Beavatás kreatív, fiatalos, elsősorban a középiskolás korosztályt megszólító olvasásnépszerűsítő országos játék! A harmadik évad Végtelen forrás címmel az egri Bródy

Részletesebben

Különböző adóterhekkel sokféle juttatást választhatnak a munkáltatók, amikor saját juttatási rendszerüket építik.

Különböző adóterhekkel sokféle juttatást választhatnak a munkáltatók, amikor saját juttatási rendszerüket építik. Különböző adóterhekkel sokféle juttatást választhatnak a munkáltatók, amikor saját juttatási rendszerüket építik. Az egyes speciális juttatások, a juttatások megvalósítási módja azonban más és más munkáltatói

Részletesebben

Kupon felhasználási szabályzat

Kupon felhasználási szabályzat Kupon felhasználási szabályzat 1. Fogalom meghatározások Kupon: Kedvezményre jogosító szelvény, melynek felhasználásával a vásárló az azon feltüntetett értékben, árkedvezménnyel vásárolhatja meg a számára

Részletesebben

A FARMMIX csoport Törzsvásárlói Kártya program szabályzata

A FARMMIX csoport Törzsvásárlói Kártya program szabályzata A FARMMIX csoport Törzsvásárlói Kártya program szabályzata Hatályos: 2016.03.15-től visszavonásig 1. Általános rendelkezések a. A Törzsvásárlói Kártya Program (a továbbiakban Program ) üzemeltetője a FARMMIX

Részletesebben

Biovital Mom&Baby: A gondtalan babavárásért, a tervezés pillanatától a szoptatási időszak végéig. trnd projekt. trnd Projektmenetrend

Biovital Mom&Baby: A gondtalan babavárásért, a tervezés pillanatától a szoptatási időszak végéig. trnd projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Biovital Mom&Baby: A gondtalan babavárásért, a tervezés pillanatától a szoptatási időszak végéig. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/biovital trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu

Részletesebben

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban!

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! HOGYAN CSATLAKOZHATSZ A TE HOGY LÁTOD? KAMPÁNYHOZ? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! Mi ez az egész? A Te hogy látod? kampány

Részletesebben

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók 2017. ZINC and május its influence - Termékpromóció on human body Érvényes 2017. április 27 2017. május 26 Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók Új Tanácsadók Csatlakozása Új ZINC

Részletesebben

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt.

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projektmenetrend Physiogel hipoallergén krémek: Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/physiogel-kremek trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók

Lakossági Általános Szerződési Feltételek. 9. Melléklet. Akciók Lakossági Általános Szerződési Feltételek 9. Melléklet Akciók 1. vezetékes telefon, TV, Akció megnevezése Igénybevevők köre Akció tartama Területi hatálya Feltételek Jogkövetkezmény Telepítési díjkedvezmény

Részletesebben

Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vichy-slow-age trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben