Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról."

Átírás

1 trnd Projektmenetrend Baba mélyhidratáló testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

2 Ismertebbé tesszük a Baba mélyhidratáló testápolót. A projektben szeretnénk: Örömmel köszöntünk új projektünkben, melyben először adódik lehetőségünk a Baba márkával való együttműködésre, és közösen próbálhatjuk ki a Baba mélyhidratáló testápolót magyarországi trnd-partnerrel közösen kipróbálni a Baba mélyhidratáló testápolót. Próbáld ki. Testünk ápolása minden évszakban kiemelten fontos. A Baba mélyhidratáló testápoló a szaruréteg mélyére hatolva biztosít hosszantartó hidratálást, hogy bőrünk puha és rugalmas legyen. Az elkövetkező négy hétben trndpartnerrel együtt próbálhatjuk ki és ismerhetjük meg a Baba mélyhidratáló testápolót, majd ismerőseink, barátaink, családtagjaink és munkatársaink körében is szeretnénk ismertebbé tenni a terméket. Hidratálásra fel! megosztani véleményünket a Baba mélyhidratáló testápolóról két online felmérésben.... ismertebbé tenni a Baba mélyhidratáló testápolót barátaink, családtagjaink és ismerőseink körében, termékminták átadásával, valamint véleményünk megosztásával. Mondd el a véleményedet. Add tovább minél több véleményt és piackutatási kérdőívet összegyűjteni, és ez alapján megtudni, hogy mit gondolnak barátaink a Baba mélyhidratáló testápolóról. Számolj be róla.

3 A bőrápolás jelentősége. Baba mélyhidratáló testápoló. A higiénia és az ápolt bőr kulcsszerepet játszanak egészségünk és jó közérzetünk megteremtésében. Bőrünk elsődleges védővonalat képez a külvilággal szemben, ezért is nagyon fontos, hogy minden évszakban kellő figyelmet fordítsunk rá. Bármilyen bőrtípusról is van szó, a hidratálás elengedhetetlen. A szárazság sérülékenyebbé teszi a bőrt, így kevésbé képes ellenállni a kórokozóknak. A Baba a bőr mélyebb rétegeinek hidratálásához ajánlja mélyhidratáló testápolóját. A minőségi bőrápolási termékek sokat segítenek nekünk abban, hogy megfelelően ápolhassuk és megóvjuk bőrünket a külső, káros hatásokkal szemben, továbbá megőrizzük bőrünk természetes egyensúlyát. Gyengéd ápolás, 1920 óta. A Baba már 1920 óta nyújt támogatást a személyes tisztálkodásban, és gyengéd ápolást biztosít a mindennapi életünkben. A Baba mélyhidratáló testápoló a szaruréteg mélyére hatolva biztosít hosszantartó hidratálást, így bőrünk puha és rugalmas lesz. Természetes zabkivonat hozzáadásával készül, mely hidratáló hatásáról ismert. Kellemes illatával mindennapi kényeztetést nyújt, emellett könnyen kenhető és teljesen beszívódik, ezáltal kellemes bőrérzetet hagy maga után.

4 Miért fontos bőrünk hidratálása? Hidratálás természetes zabkivonattal. A bőr kiszáradása esetén hidratáló krémekkel kell pótolni annak víztartalmát ) szaruréteg 2) felhám 3) irha 4) bőralja Tippünk: Annak érdekében, hogy bőrünk sokáig rugalmas és fiatalos maradjon, folyamatosan gondoskodnunk kell annak belső és külső hidratálásáról. Bőrünk hidratáltságáról nem csupán annak víztartalma, hanem a felszínét borító vékony hidrolipid filmréteg is gondoskodik, mely segít megőrizni a bőr rugalmasságát és emellett hidratálja is a bőrt. Ha ez a réteg valamiért megsérül, a bőr gyorsabban kiszárad. Legjobb, ha a bőrápolási termékeket tisztálkodás után viszed fel bőrödre, a tiszta bőr ugyanis gyorsabban szívja be az aktív hatóanyagokat. A fürdés, mosakodás utáni rendszeres hidratálás segíteni fog, hogy bőröd egészséges maradjon. A megfelelő mennyiségű víz bevitele szervezetünkbe napi legalább két liter folyadék - sokat segíthet a bőr állapotán, de külső segítség is kell a hidratált bőr eléréséhez és megtartásához. A Baba mélyhidratáló testápoló nem csupán a bőr legkülső rétegét, a szaruréteget teszi puhává és rugalmassá, hanem annak mélyére hatolva biztosít hosszantartó hidratálást. A hidratálás során nemcsak bőrünk nedvességtartalma nő meg, hanem védő funkciója is javul, sőt a hidratálás a természetes hámlást is segíti. A Baba mélyhidratáló testápoló természetes zabkivonat hozzáadásával készül, mely hidratáló hatásáról ismert. A zabot, mint gabonafélét, legelterjedtebben élelmezési célokra használják a legkülönfélébb formában - zabos kekszek, sütemények valamint tej formájában is -, valamint fontos összetevője a müzlinek, sőt kenyér is készül belőle. Élelmiszerként fogyasztva koleszterinszint-csökkentő hatást tulajdonítanak neki, rosttartalmának köszönhetően pedig elterjedten használják étvágycsökkentőként is. A Baba mélyhidratáló testápoló termékben használt zabkivonat bizonyított antioxidáns hatással rendelkezik, és széleskörűen alkalmazzák a kozmetikai iparban, bőr- és hajápoló, valamint fürdőkészítmények növényi hatóanyagaként. A zab a bőrápolás mellett a test egészségének megőrzésére is jótékony hatással van. Indítsd a napodat egy nagyon egészséges, finom és laktató reggelivel. Íme recept tippünk: Almás-zabpelyhes smoothie Hozzávalók: 1 darab alma, 1,5 dl tej, 2 evőkanál zabpehely, 1 dl joghurt, 1 evőkanál méz, csipet fahéj Elkészítése: Öntsd a tejet egy pohárba, és tedd bele a zabpelyhet. Mikróban 2 perc alatt melegítsd meg, ezalatt a zabpehely egy picit megfő. Öntsd a zabpelyhet a turmixgépbe, add hozzá a darabokra vágott almát, joghurtot, mézet és a fahéjat. Turmixold össze, és már kész is. Fogyaszd egészséggel!

5 Indulócsomagod. Projektmenetrend. A projekt kezdetén minden résztvevő indulócsomagot kap a következő tartalmakkal: 1 Kicsomagolás és fényképek készítése. Saját használatra: 1x 400ml Baba mélyhidratáló testápoló Projektmenetrend brosúra - a trnd általános szájreklám ösztönző dokumentuma - amely háttérinformációkat tartalmaz a Baba testápolóval kapcsolatban, valamint rengeteg kommunikációt inspiráló ötletet Piackutatási kérdőívek (44 oldalas brosúra) a barátokkal folytatott beszélgetésekhez Továbbadásra ismerőseinknek: Próbáld ki: Először is csomagold ki az indulócsomagodat esetleg családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel közösen, és ismerd meg a tartalmát, a Baba mélyhidratáló testápolót, valamint a termékkel kapcsolatos háttérinformációkat. Majd próbáld ki, és győződj meg személyesen is az állagáról, illatáról és hidratáló hatásáról! Fényképek készítése: Oszd meg élményeidet a kicsomagolásról, valamint a barátaiddal és ismerőseiddel tartott első kipróbálásokról, és készíts fényképeket, hogy mi is részesei lehessünk ezeknek a pillanatoknak. Baba mélyhidratáló testápoló minták (20ml/tégely) Matricák, melyeket a tégelyek tetejére kell felragasztanod a továbbadás előtt 2 Mondd el a véleményedet. Véleményedet megoszthatod velünk a Baba mélyhidratáló testápolóról a projekt négy hete alatt úgy, hogy részt veszel két online felmérésünkben: elején: Nyitó felmérés végén: Záró felmérés A felméréseket a trnd weboldalán a Mytrnd felületen találod majd. Amint lehetőséged van kitölteni valamelyik felmérést, en értesítünk róla.

6 3 Tegyük ismertebbé a Baba mélyhidratáló testápolót. Miután meggyőződtél a Baba mélyhidratáló testápoló hatékonyságáról, segíts az összes résztvevővel közösen ismertebbé tenni a terméket. Ehhez barátaidnak, rokonaidnak és ismerőseidnek mesélhetsz a Baba mélyhidratáló testápolóban található természetes zabkivonatról. Baba mélyhidratáló testápoló mintát adhatsz, hogy ők is kipróbálhassák. Mielőtt továbbadod őket, ne felejtsd el felmatricázni a tégelyek tetejét. további érdekes bennfentes ismeretekről számolhatsz be a bőrápolásról. Készíts pár fényképet azon alkalmakról, amikor közösen próbáljátok ki a Baba mélyhidratáló testápolót, hogy a felvételeket közös fényképalbumunkban tehessük közzé. Bár számos módja van, hogy másokkal is megismertesd a terméket, a brosúrában további ötleteket találsz, hogyan adhatod át könnyedén ismereteidet. 4 Segíts nekünk a piackutatásban. A Baba trnd-projekt hivatalos piackutatójává válhatsz! Az indulócsomagban található Piackutatási Kérdőívekkel 20 barátodat, ismerősödet vagy kollégádat kérdezheted meg a Baba mélyhidratáló testápoló, valamint a bőrápolás témakörében. Ez alkalom lehet arra is, hogy bennfentes ismereteidet megoszd velük. Pontosabb információkat a Piackutatási Kérdőívekben találsz. A legjobban annak örülünk, ha sikerül minél több véleményt összegyűjtened, és így sok kérdőívet kitöltetned. A projekt teljes ideje alatt a projektblogon beszéljük meg közösen a Baba mélyhidratáló testápolóval és a bőrápolással kapcsolatos témákat. A projekttel kapcsolatos kérdésekkel és javaslatokkal bátran fordulhattok hozzánk közvetlenül a tiana@trnd.hu címen.

7 trnd alapelvek. Ahhoz, hogy valóban őszinte, nyílt és sikeres szájreklám valósulhasson meg, felállítottunk néhány játékszabályt. Számodra, mint a projekt résztvevőjének, kötelező az alapelveink következő pontjainak betartása. Nyíltság. trnd-partnernek lenni nem egy titkos dolog, nem titkosügynököket alkalmazunk. Nem bújtatott reklámmal vagy a reklám egyéb, helytelen módjával foglalkozunk. Ezért minden trnd-partner számára, minden esetben kötelező megemlíteni, hogy a teszt termékeket a trnd által ismerték meg, és egy trnd szájreklám projektben vesznek részt. Semmi esetre sem szabad barátaidnak vagy ismerőseidnek eljátszanod valamit. Ugyanis nem egy ügynök vagy, aki az ajtón csönget, és el akar adni valamit. Légy nyílt és őszinte! Oszd meg saját véleményedet, és említsd meg a trnd-projektet! Őszinteség. Tulajdonképpen magától értetődő, de manapság sajnos nem mindig bevett gyakorlat: csak az őszinte szájreklám működik. Ez azt is jelenti, hogy semmit nem szabad elhallgatnod és nem szabad túloznod. Egyszerűen csak oszd meg a véleményedet a barátaiddal és ismerőseiddel. Hallgass meg másokat. A szájreklám természetesen nem arról szól, hogy Te elmondod barátaidnak, hogy mi-merre-meddig. Hiszen barátaidnak is lehetőséget kell adni arra, hogy a veled folytatott beszélgetésnek köszönhetően saját véleményüket formálhassák a trnd-projektben szereplő termékkel kapcsolatban. Ezért örülünk annak, ha odafigyelsz rájuk, meghallgatod barátaid és ismerőseid véleményét, és azt továbbítod nekünk. A mondat, amit szeretnénk, ha továbbadnál: A Baba mélyhidratáló testápoló használatával a bőr puha és kellemes illatú lesz, továbbá nagy kiszerelésének köszönhetően sokáig elegendő.

8 Ötletek az információk átadására. Tippek a bőrápoláshoz. Ha a Baba mélyhidratáló testápoló meggyőzött, akkor ajánld barátaidnak és ismerőseidnek is. Nagyon sok ötlet és alkalom van arra, hogy ismertebbé tegyük a Baba mélyhidratáló testápolót. Íme néhány általunk összegyűjtött tipp: Használjuk ki az őszi hónapokat, és szervezzünk még barátainkkal és ismerőseinkkel közös pikniket, grillezést vagy kirándulást a szabad levegőn. Eközben hívjuk fel a figyelmüket arra, hogy ősszel is milyen fontos a hidratáló készítmények használata, hiszen így segíthetjük bőrünket, hogy a nyáron elveszített nedvességet pótolni tudja. Oszd meg velük a Baba mélyhidratáló testápolóról kapott bennfentes információidat, és adj nekik a termékmintákból, hogy ők is kipróbálhassák. Egy fárasztó aerobic edzést vagy jógát követően mindenkinek szüksége van egy jóleső zuhanyra, hogy bőrünk felfrissüljön. A fürdést követően ajándékozd meg edzőtársaidat egy Baba mélyhidratáló testápoló mintával, hogy ők is kényeztetni tudják bőrüket. Teszteljétek együtt a testápoló illatát és állagát, illetve megoszthatod velük ismereteidet a zabkivonatról, és hogy miért fontos bőrünk rendszeres hidratálása. Bőrünk rendszeres ápolása rendkívül fontos. Íme néhány bőrápolási tipp, melyeket könnyedén alkalmazhatsz a mindennapokban: Váljon a hidratálás a napi rutinod részévé. Lefekvés előtt használj hidratáló termékeket, hiszen az éjszaka folyamán a krémek jobban beszívódhatnak a bőrödbe. Próbáld meg kerülni a túl gyakori és hosszú fürdőzést, hiszen kiszárítja a bőröd, és károsíthatja annak védőrétegét. A bőrradírozás a bőrápolás egyik legfontosabb része, hiszen felszabadítja, tisztítja bőrünket, és eltávolítja az elhalt hámsejteket. Fontos, hogy kerüljük a durva mozdulatokat, eszközöket: akár dörzskesztyűt vagy szivacsot használunk (például szaunában), akár kozmetikummal radírozunk, finoman dolgozzunk, így kerülve el a hámsérüléseket. Bőrápolási rutinjaink során ne feledkezzünk el a kézről, a nyakról és a dekoltázsról sem, hiszen az egész testünk igényli a vízpótlást. Erről mélyhidratáló hatású testápolókkal hatékonyan gondoskodhatsz. A természetes bőrápolás belülről kezdődik: fogyassz minél több antioxidánsban gazdag ételt, úgy mint az étcsokoládé, a zöld tea és a bogyós gyümölcsök, melyek segítenek megóvni a bőrt, valamint javítják a közérzetedet is. Az őszi bőrmegújítás elengedhetetlen része a helyes táplálkozás és elegendő víz ivása. Neked milyen jó ötleteid vannak arra, hogyan lehetne még beszélgetéseket kezdeményezni a Baba mélyhidratáló testápolóról? Oszd meg velünk hozzászólások formájában a projektblogon:

9 A Baba testápolók... széles kínálata. Baba Intenzív Testápoló nagyon száraz bőrre Tapintunk, érintünk. Folyamatosan érintkezik a bőrünk a ruhánkkal, a levegővel, a szeretteinkkel. Fontos tehát, hogy vigyázzunk erre az érzékszervünkre, és megóvjuk a kiszáradástól. A Baba intenzív testápoló segít helyreállítani a száraz bőr természetes nedvességtartalmát, hogy ez a kapcsolat köztünk és a világ között mindig zavartalan legyen. Baba Kamillás Testápoló Sokat hallunk a kamilláról a szüleinktől, ha fáj a hasunk, ha borogatni kell a bőrünk, vagy ha inhalálnunk kell. A Baba kamillás testápoló is jótékonyan ápol. Gyorsan beszívódik, és a hidratálás mellett nyugtató hatással van bőrünkre. Egy újabb dolog, amit majd mi is megtaníthatunk a gyerekeinknek. Baba Kakaóvajas Testápoló A kakaóvaj ősi bőrápoló szer, amellyel régóta ápolják és kényeztetik a bőrt, hogy bársonyosan puha, ragyogó és illatos legyen. A Baba kakaóvajas testápoló kényeztetően hidratál, és olyan kellemessé teszi a bőrápolás perceit, mint amilyen édessé a nők teszik családjuk mindennapjait. Baba Aloe verás Testápoló Egy pohár frissítő víz vagy egy hűsítő zuhany a nyári forróságban azonnali felüdülést nyújt testünknek és lelkünknek. A Baba aloe verás testápoló egészen könnyű és friss illatú. Szinte azonnal beszívódik, és könnyed hidratálásával felfrissíti bőrünket. Mint a hűvös ital a nagy melegben, úgy nyugtatja és pihenteti érzékeinket.

10 Mennyire ismeritek a Baba márkát? Tények és Számok. Baba mélyhidratáló testápoló. Családoddal és barátaiddal együtt teszteljétek, hogy mennyire ismeritek a Baba márkát. A Baba mélyhidratáló testápoló a szaruréteg mélyére hatolva biztosít hosszantartó hidratálást, így bőrünk puha és rugalmas lesz. Természetes zabkivonat hozzáadásával készül, mely hidratáló hatásáról ismert. Kellemes illatával mindennapi kényeztetést nyújt. Ez a lágy testápoló könnyen kenhető és teljesen beszívódik, ezáltal kellemes bőrérzetet hagy maga után. Kiszerelés: 400 ml Ajánlott fogyasztói ár: 899 Ft A Baba márka 1920 óta van jelen a személyes tisztálkodásban, így mindennapi életünkben. Az évek során a jól bevált Baba szappan mellett tusfürdőkkel bővítették a termékportfóliót, majd sorra megjelentek a habfürdők, testápolók, folyékony szappanok, samponok és dezodorok is, sőt mára már külön férfitermékek is kaphatóak a Baba termékcsaládban ben ÚJ köntösbe öltözött a Baba márka, modernebb, letisztultabb csomagolást kaptak a termékek. A Baba mélyhidratáló testápolóval immáron 5 Baba testápoló közül választhatunk. A Baba termékek jellemzően nagy, gazdaságos kiszerelésben kaphatóak, amely fontos szempont lehet a vásárlás során.

11 FSC A trnd kapcsolattartód: 2015 trnd Central Eastern Europe Kft Budapest, Dayka Gábor utca 3.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projektmenetrend Baba intenzív testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba-testapolo trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást.

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projektmenetrend Ariel Active Gel kapszulák: Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-activegel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért.

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projektmenetrend Ariel & Lenor: A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-lenor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/maggi-piritott-teszta trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Eucerin AtopiControl:

Eucerin AtopiControl: trnd Projektmenetrend Eucerin AtopiControl: Rendszeres és tudatos bőrápolás az atópiás bőrgyulladás (ekcéma) kezelésére. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-atopicontrol trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/betadine trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel!

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projektmenetrend Always Ultra: Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/always-ultra trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről!

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projektmenetrend Gabi popsiápolás: Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/gabi trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a Gabi

Részletesebben

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit.

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. trnd Projektmenetrend Biovanne plus+ szépségvitamin: Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. Projektblog: www.trnd.hu/biovanne trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen.

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projektmenetrend Foresto nyakörv: Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/foresto trnd kapcsolattartód: suzanne@trnd.hu Teszteljük kutyánkkal

Részletesebben

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat.

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projektmenetrend Posta Csomagautomata: Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/csomagautomata trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük ismertebbé a

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről.

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projektmenetrend Zendium: Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/zendium trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt ismertté az új Zendium

Részletesebben

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát.

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projektmenetrend Mr Muscle Active Capsules: Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/mr-muscle trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni

Részletesebben

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát.

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projektmenetrend Lenor DuoAroma: Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/lenor-duoaroma trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni a Lenor

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/duckfreshdiscs trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu *az árak boltonként eltérhetnek Utántöltő 2 x 6 db: 1.349 Ft

Részletesebben

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait!

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Duo Délice kutyaeledel: Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pro-plan trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt.

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. trnd Projektmenetrend Lactamil: Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. Projektblog: www.trnd.hu/lactamil trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu trnd Projekt Segítsünk

Részletesebben

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Projektmenetrend TEGYÜK NÉPSZERŰBBÉ A LENOR 3AZ1-BEN MOSÓSZERT! Legújabb projektünkben az új Lenor 3az1-ben mosószerrel ismerkedhetünk meg, mely tökéletesen összeillik a Lenor öblítővel,

Részletesebben

CeraVe - A száraz bőr szakértője

CeraVe - A száraz bőr szakértője Projektmenetrend CeraVe - A száraz bőr szakértője Bőrgyógyászokkal kifejlesztve trnd Projekt www.trnd.hu/cerave trnd kapcsolattartód: rinna@trnd.hu Feladataink CeraVe nagykövetként CeraVe indulócsomagod

Részletesebben

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-aquaphor trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu Eucerin Aquaphor trnd-projekt

Részletesebben

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért.

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd Projektmenetrend Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-waterflex trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát.

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projektmenetrend Dove Youthful Vitality: Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/dove trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk ismertebbé

Részletesebben

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket.

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. trnd Projektmenetrend trnd dm active beauty: Projekt Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. Projektblog: www.trnd.hu/dm trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt még

Részletesebben

Legyünk profik a folteltávolításban.

Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projektmenetrend Ariel Professional: Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-professional trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé az Ariel

Részletesebben

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd. trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a HERZ-et. A projektben

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog:  trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/cien trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Még ismertebbé tesszük a Cien termékeket. Örömmel üdvözlünk legújabb szépségápolási

Részletesebben

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt.

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projektmenetrend Physiogel hipoallergén krémek: Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/physiogel-kremek trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-sutomargarin trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Tegyük közösen ismertebbé

Részletesebben

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád:

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: trnd Projektmenetrend Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: Mindennapi hajápolás luxus összetevőkkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/essence-ultime trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-laktozmentes trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen ismertté

Részletesebben

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül.

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. trnd Projektmenetrend Príma webáruház: Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. Projektblog: www.trnd.hu/prima trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz.

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. trnd Projektmenetrend Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. Nonstop* frissesség a következő mosásig. Projektblog: www.trnd.hu/lenor-unstoppables Kapcsolattartó: lunna@trnd.hu *akár 12 héten át, tárolt

Részletesebben

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát trnd Projektmenetrend Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát : trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/libero-upandgo o trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30:

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: trnd Projektmenetrend Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: Csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-antipigment trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu

Részletesebben

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra.

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projektmenetrend Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster: Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vichy-mineral trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

Hamánek Happy Fruit:

Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Hamánek Happy Fruit: Tápláljuk gyermekünket 100% gyümölcsalapú desszertekkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/hamanek-happy-fruit trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk

Részletesebben

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről!

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Small & Mini: Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/proplan-smallmini trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot?

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Őszi-téli bőrápolás Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Évszakváltás idején mindig jobban oda kell figyelnünk bőrünkre, szépségápolási szokásainkra. A nyári barnaság megőrzésének több módja van:

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal.

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projektmenetrend Vanish Oxi Action: Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vanish trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Vanish Oxi Action-t.

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-expert trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Közösen ismertté tesszük a NIVEA EXPERT

Részletesebben

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját!

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projektmenetrend Nestlé babaételek: Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nestle-baba trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projektmenetrend Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projekt a Projektblogon: www.trnd.hu/hamanek-bebietelek trnd kapcsolattartód: nykki@trnd.hu Szeretnénk 1. Próbáld ki.... 500 magyarországi

Részletesebben

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pecsi-sor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is!

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projektmenetrend Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkefe: Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/oral-b trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába.

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projektmenetrend Rubik kocka és Fáraók Kincse sorsjegyek: Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/szerencsejatek trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer FYTTIN trnd-projekt Üdvözlünk Téged legújabb közös projektünkben, amely során a FYTTIN étrend-kiegészítővel és természetes édesítőszerrel ismerkedhetünk

Részletesebben

Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vichy-slow-age trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre.

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. trnd Projektmenetrend Dove hajápolási termékek: Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. Projektblog: www.trnd.hu/dove-hajapolas trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt

Részletesebben

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit:

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: Gondoskodjunk együtt kisbabánk boldog mindennapjairól! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/bepanthen-hamanek trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tena-lady w.trnd.hu/tena-lady trnd kapcsolattartód: artód: lunna@trnd.hu Közösen még ismertebbé

Részletesebben

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával.

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. trnd Projektmenetrend Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. Projekt trnd Projektblog: www.trnd.hu/braun-cooltec trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun

Részletesebben

Karácsonyi finomságok

Karácsonyi finomságok F R A N C E S ZAKÉRTŐ A N ÖVÉNYI E REDETŰ S ZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Karácsonyi finomságok Kakaó & Málna Az Ön AJÁNDÉKA ** 1990 Ft feletti vásárlás esetén Ajándékötletek már 890Ft* -tól Kézkrém 30 ml A nálunk vásárolt

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

100% természetes összetevőkből.

100% természetes összetevőkből. trnd Projektmenetrend Knorr szárazalapok: 100% természetes összetevőkből. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/knorr trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Knorr 100% természetes alapokat.

Részletesebben

visiblecare Toning krémtusfürdő

visiblecare Toning krémtusfürdő visiblecare Toning krémtusfürdő Gyönyörűbb bőr egy tusfürdőnek köszönhetően? Természetesen. Az új Dove visiblecare Toning krémtusfürdő egyedi formulája Nutrium Moisture TM összetevővel a bőr természetes

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL SPEICK NATUR KOSMETIK GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL Tradíció,szakértelem a természet adta gyógynövények alkalmazása immár 80 esztendeje. A Speick az alpok gyógynövényeit a holisztikus szemléletet

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már 890 Ft* -tól www.yves-rocher.hu Ínyenc édesség Kandírozott narancs & Mandula Igazi karácsonyi illat Kandírozott narancs

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-face trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Próbáljuk ki a Braun Face-t,

Részletesebben

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/chio-chips trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük az új Chio Chips Kettle Cooked termékeket. Indulócsomagod. A projekt kezdetén

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher.

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher. SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek már 890 Ft * -tól www.yves-rocher.hu Mennyei ínyencség Piros gyümölcsökkel... Elbűvölő csábítás Fekete gyümölcsökkel

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Ismerd meg az aloe erejét

Ismerd meg az aloe erejét Ismerd meg az aloe erejét Mi az Aloe Vera Kollekció? Az Aloe Vera Kollekcióban kímélő formulájú minőségi kozmetikumok találhatók, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező aloét tartalmaznak, és minden típusú,

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól.

Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól. trnd Projektmenetrend Sensodyne Pronamel fogkrém: Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/sensodyne-pronamel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák!

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projektmenetrend Tchibo-üzletek: Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tchibo trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Tchibo-üzleteket.

Részletesebben

(Ezt az összeállítást nyugodtan továbbküldheti rokonainak, barátainak de kérem, semmilyen módon ne változtassa meg! A szerzői jogok tulajdonosa a

(Ezt az összeállítást nyugodtan továbbküldheti rokonainak, barátainak de kérem, semmilyen módon ne változtassa meg! A szerzői jogok tulajdonosa a 25 ötlet, amelyekkel ünnepek alatt (és után is!) kordában tarthatja családját (Ezt az összeállítást nyugodtan továbbküldheti rokonainak, barátainak de kérem, semmilyen módon ne változtassa meg! A szerzői

Részletesebben

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 9 A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal 1. Mi a kender olaj? A kender olajat a Cannabis sativa nevű növény magjából nyerik ki. 2. Mitől jobb a kender olaj a többi, a kozmetikai

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel!

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük első Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Az új termékcsalád bemutatása. Testápolók a Weledától

Az új termékcsalád bemutatása. Testápolók a Weledától Az új termékcsalád bemutatása Testápolók a Weledától Tartalom 1. Bevezetés a Natúrkozmetikumok piacába 2. Új termékcsalád 3. Új csomagolás, piaci verseny előny 4. Csomagolás. Piackutatás eredménye. 5.

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért.

Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért. trnd Projektmenetrend Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért. Projektblog: www.trnd.hu/silk-epil trnd-kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél a Braun Silk-épil 9 trnd-online Riportere! A projektben

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre

Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre Készítette: Martincsevicsné Jenei Gizella Ki vagyok én? Szeretettel üdvözöllek! Martincsevicsné Jenei Gizella vagyok, egészségőr, hidegen sajtolt olajok szakértője,

Részletesebben

csak 1.120, Az LR-termékek eladásának sikerét az LR Partnerek biztosítják.

csak 1.120, Az LR-termékek eladásának sikerét az LR Partnerek biztosítják. AJÁNLAT! I feel cool Hűsítő Lábápoló Zselé Hűsíti, frissíti a fáradt lábakat. 100 ml 632 6 p 1.650, csak 1.120, LR Health & Beauty Systems Kft. H-1087 Budapest Kerepesi út 27/A Levelezési cím: 1439 Bp.,

Részletesebben

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK LES BANDES DE CIRE FROIDE BIO HYPOALLERGENIQUES, INNOVATION ACORELLE HIPOALLERGÉN ÖSSZETÉTEL : - bio méhviasszal - bio Aloe verával gyantázás közben hidratálja és nyugtatja a bőrt

Részletesebben

Testápoló kozmetikai termékcsalád

Testápoló kozmetikai termékcsalád Testápoló kozmetikai termékcsalád Testápoló kozmetikai termékcsalád Az ban olyan kiváló minőségű arc- és testápoló termékek találhatók, amelyek több értékes hatóanyag mellett orchideavirág-kivonatot is

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( A manuka méz az új-zélandi manukafák nektárjából származik. Egészségügyi szakértők szerint magasabb tápanyag tartalommal rendelkezik, mint a hagyományos nyers mézek. Különösen erőteljes antibakteriális

Részletesebben

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák?

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák? 1 RENU 28 GYIK Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? A RENU 28 arra lett kifejlesztve, hogy gyengéd és természetes módon segítse a bőrsejtek megújulását a friss, élettel teli, kiegyensúlyozott bőrért.

Részletesebben

Bioactive Skincare. dr.organic 2009. Természet ihlette díjnyertes testápolás

Bioactive Skincare. dr.organic 2009. Természet ihlette díjnyertes testápolás Bioactive Skincare Természet ihlette díjnyertes testápolás Filozófia Ép testben ép lélek. Az egészség és a jó közérzet holisztikus megközelítése garantálja, hogy ami a testünkre kerül az ugyanolyan tiszta,

Részletesebben

KOZMETIKA NYITVA TARTÁS KEDD, CSÜTÖRTÖK, SZOMBAT. A szépség nem más, mint magabiztosság

KOZMETIKA NYITVA TARTÁS KEDD, CSÜTÖRTÖK, SZOMBAT. A szépség nem más, mint magabiztosság A szépség nem más, mint magabiztosság KOZMETIKA NYITVA TARTÁS KEDD, CSÜTÖRTÖK, SZOMBAT KŐVÁRI JUDIT KOZMETIKUSNÁL 30/656-6563 Szépüljön kedvenc wellness központjában csúcsminőségű biotechnológiai összetevők

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték.

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük a Head & Shoulders Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

BABAÁPOLÁS. Oilatum Bõrápolási tanácsadó kicsiknek és nagyoknak! Komplex bôrlágyító kezelés

BABAÁPOLÁS. Oilatum Bõrápolási tanácsadó kicsiknek és nagyoknak! Komplex bôrlágyító kezelés BABAÁPOLÁS Oilatum Bõrápolási tanácsadó kicsiknek és nagyoknak! Tartalom Ekcémás kisbabák és gyermekek bôrápolásáról Ekcémás kisbabák és gyermekek bôrápolásáról 3 A lényeg a bôrlágyítás 4 Trükkök, hogy

Részletesebben