Hamánek Happy Fruit:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hamánek Happy Fruit:"

Átírás

1 trnd Projektmenetrend Hamánek Happy Fruit: Tápláljuk gyermekünket 100% gyümölcsalapú desszertekkel. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

2 Segítsünk ismertebbé tenni a Hamánek Happy Fruit gyümölcsös desszerteket. A projektben szeretnénk: Örömmel üdvözlünk új projektünkben, melyben lehetőség nyílik arra, hogy kisbabánk megkóstolhassa a Hamánek Happy Fruit bébidesszertek négy különböző ízváltozatát magyarországi trnd-anyuka gyermekeivel megkóstoltatni a Hamánek Happy Fruit gyümölcsös desszerteket. Próbáld ki. Nagyon fontos a babák számára, hogy az anyatej mellett fokozatosan bevezessük az étrendjükbe a nem tejalapú bébiételeket is. Az egészséges és finom Hamánek Happy Fruit gyümölcsös desszertekkel színesíthetjük kisbabánk táplálkozását megosztani őszinte véleményünket a Hamánek Happy Fruit gyümölcsös desszertekről két online felmérés keretében. Mondd el a véleményedet. A Hamánek Happy Fruit gyümölcsös desszertekkel színesíthetjük babánk étrendjét ismertebbé tenni a Hamánek Happy Fruit termékeket kisgyermekes barátnőink, családtagjaink és ismerőseink körében, kuponok továbbadásával, közös kóstolók megszervezésével, valamint véleményünk megosztásával. Add tovább. A következő négy hétben 300 trnd-anyukával együtt próbálhatjuk ki és kóstoltathatjuk meg kisgyermekünkkel a Hamánek Happy Fruit gyümölcsalapú bébidesszerteket, és mesélhetünk róluk kisgyermekes ismerőseink, barátnőink, családtagjaink és munkatársaink körében, sőt akár ők is megkóstoltathatják gyerekükkel minél több véleményt és piackutatási kérdőívet összegyűjteni, és ez alapján megtudni, hogy mit gondolnak barátaink a Hamánek Happy Fruit gyümölcsös desszertekről. Számolj be róla. Kezdjünk is neki az ízpróbának!

3 A 4. hónaptól történő hozzátáplálásnak nagy jelentősége van. A hozzátáplálás fontossága. Tudjuk, hogy az anyatej a lehető legjobb tápanyag és energiaforrás, melyre gyermekünknek szüksége van. Egy bizonyos idő elteltével azonban a fejlődése szempontjából szintén fontos, hogy más tápanyaggal is kiegészítsük étrendjüket. Hamánek Happy Fruit gyümölcsös desszertek. Kisbabánk étrendjét az anyatej mellett a 4. hónaptól fokozatosan kiegészíthetjük olyan finomságokkal, mint például a Hamánek Happy Fruit bébidesszertek. A 100% gyümölcsalapú termékek hozzáadott cukor nélkül készülnek, és C-vitamin tartalommal rendelkeznek. Minden kanálban a legértékesebb tápanyagokhoz jut hozzá kisbabánk, az egészséges fejlődés és növekedés érdekében. 100% válogatott gyümölcs, cukor hozzáadása nélkül. Az anyatej mellett történő hozzátáplálás megkezdése 4 hónapos kortól kezdve szükséges a magasabb energiabevitel miatt, a darabos ételek fogyasztása pedig fejleszti a baba étkezési készségeit megtanul helyesen rágni és nyelni. Emellett egy másik tényező is jelentős: az új étrend folyamatos bevezetése döntően befolyásolja a baba képességeit, hogy új ízeket fogadjon el. A hozzátáplálás segít tehát, hogy az újszülött könnyebben szokjon hozzá a számára még ismeretlen ízekhez a jövőben. A Hamánek Happy Fruit desszertek négyféle harmonikus ízben kaphatóak, a legfinomabb gyümölcstermések egyedi válogatásával: Alma sárgabarackkal és őszibarackkal Alma eperrel és sárgabarackkal Banános Alma őszibarackkal és banánnal A természetesen édes négy termék közül mindegyik gluténmentes és nem tartalmaz mesterséges aromákat, valamint tejszármazékot sem.

4 A Hamánek Happy Fruit gyümölcsös bébidesszertek különböző ízei. Alma sárgabarackkal és őszibarackkal Banános A kétféle barack ízletes kombinációja számos előnyt rejt magában. A megfelelő emésztéshez fontosak azok a rostanyagok, amiket a sárgabarack tartalmaz. A benne található béta-karotin erősíti az immunrendszert. A sárgabarack továbbá vas-, szilícium-, és káliumforrás is. Az őszibarack az idegrendszerre van jótékony hatással, nyugtatja és egyben élénkíti az agyműködést. Az őszibarack is erősíti az immunrendszert, és számtalan vitamint tartalmaz (A-provitamint, B1-, B2- és C-vitaminokat), valamint foszforsavat, citrom- és almasavat, káliumot, magnéziumot, kalciumot, vasat és nátriumot. A banán fogyasztása nagyon sok okból jótékony hatású. Magas kalóriatartalmának köszönhetően energiával tölti el a szervezetet. Gazdag magnéziumban és káliumban, ami a vérnyomásra és a szívre gyakorol jótékony hatást. A kálium a csontokat is védi, illetve a hasmenéssel járó dehidrálódás során elveszített káliumot is pótolni tudja a banán, mely szintén gazdag a rostokban, amik székletlágyító hatásúak. Emellett magas a cukortartalma is, ami normalizálja a vércukorszintet és energiával tölti el a szervezetet. Alma eperrel és sárgabarackkal Alma őszibarackkal és banánnal A finom ízű eper is rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Fogyasztása a szívre és az immunrendszerre is jótékony hatással van. Gazdag forrása a folsavaknak és B-vitaminoknak. Az ízváltozatban lévő sárgabarack rostanyagai miatt segítséget nyújt a rendes emésztés szabályozásához. Béta-karotin tartalmaz, amely meggátolja a szabadgyökök kialakulását, erősíti az immunrendszert. Emellett vas-, szilícium-, és káliumforrás. A három gyümölcs kombinációja egyesíti azokat a jótékony hatásokat, amik segítenek biztosítani kisbabánk megfelelő és kiegyensúlyozott táplálkozását. Az alma tele van oldható rostokkal, melyek segítenek a megfelelő emésztés fenntartásában (székletlágyító hatással). Magas a C-vitamin és az A-vitamin tartalma, emellett pedig foszfort, vasat, kalciumot és káliumot tartalmaz.

5 Indulócsomagod. Projektmenetrend. A projekt kezdetén minden résztvevő indulócsomagot kap a következő tartalmakkal: 1 Kicsomagolás és fényképek készítése. Saját használatra: 1x Happy Fruit Alma sárgabarackkal és őszibarackkal (190 g) 1x Happy Fruit Alma eperrel és sárgabarackkal (190 g) 1x Happy Fruit Banános (190 g) 1x Happy Fruit Alma őszibarackkal és banánnal (190 g) 1x Hamánek katalógus 2x Hamánek Happy Fruit 50 Ft (~20%) kedvezményre jogosító kupon Projektmenetrend brosúra - a trnd általános szájreklám ösztönző dokumentuma - amely háttérinformációkat tartalmaz a Hamánek Happy Fruit termékekkel kapcsolatban, valamint rengeteg kommunikációt inspiráló ötletet Piackutatási kérdőívek (44 oldalas brosúra) a kisgyermekes szülőkkel folytatott beszélgetésekhez Közös kipróbálásra és továbbadásra kisgyermekes ismerőseinknek: 1x Happy Fruit Alma sárgabarackkal és őszibarackkal (190 g) 1x Happy Fruit Alma eperrel és sárgabarackkal (190 g) 1x Happy Fruit Banános (190 g) 1x Happy Fruit Alma őszibarackkal és banánnal (190 g) 10x kóstoltató kiskanál 20x Hamánek Happy Fruit 50 Ft (~20%) kedvezményre jogosító kupon 10x Hamánek katalógus Próbáld ki: Először is csomagold ki az indulócsomagodat esetleg családoddal, kisgyermekes barátaiddal, ismerőseiddel közösen, és ismerd meg a tartalmát, a Hamánek Happy Fruit bébidesszerteket, valamint a termékekkel kapcsolatos háttérinformációkat. Ezután már hozzá is láthattok gyermekeddel a kóstoláshoz! Fényképek készítése: Oszd meg az élményeidet a kicsomagolásról, valamint babád első kóstolójáról, és készíts fényképeket, hogy mi is részesei lehessünk ezeknek a pillanatoknak. 2 Mondd el a véleményedet. Véleményedet megoszthatod velünk a Hamánek Happy Fruit bébidesszertekről a projekt négy hete alatt úgy, hogy részt veszel két online felmérésünkben: elején: Nyitó felmérés végén: Záró felmérés A felméréseket a trnd weboldalán a Mytrnd felületen találod majd. Amint lehetőséged van kitölteni valamelyik felmérést, en értesítünk róla.

6 3 Tegyük ismertebbé a Hamánek Happy Fruit bébidesszerteket. 5 Szervezzünk baba party-kat a közös fotóversenyhez. Miután gyermeked megkóstolta a különböző Happy Fruit bébidesszerteket, segíts az összes résztvevővel közösen ismertebbé tenni azokat. Ehhez gyermekes barátaidnak, rokonaidnak és ismerőseidnek mesélhetsz arról, hogy a Hamánek Happy Fruit bébidesszertek 100% gyümölcstartalmúak, egészségesek és nem tartalmaznak mesterséges aromákat. szervezz egy jó hangulatú Hamánek gyerekzsúrt, ahol ismerőseid gyermekei is megkóstolhatják a finom és egészséges Happy Fruit bébidesszerteket. további érdekes bennfentes ismeretekről számolhatsz be a Hamánek Happy Fruit bébidesszertek kisbabák szervezetére gyakorolt jótékony hatásairól. A Hamánek Happy Fruit trnd-projekt során fotóversenyt tartunk a résztvevőkkel. A cél, hogy kisgyermekes barátainkkal, ismerőseinkkel és rokonainkkal közös baba party-t szervezzünk, és a vidám pillanatokat fényképek formájában örökítsük meg. Minél több baba és szülő szerepel a képen a Happy Fruit termékekkel és minél kreatívabb a fotó, annál jobb! A projekt során gyűjteni fogjuk a feltöltött fényképeket, és az utolsó héten szavazni fogunk, hogy melyik a 3 legjobban sikerült fotó. A megszavazott győztesek Hamánek Happy Fruit ajándékcsomagot kapnak majd a projekt végén. Készíts pár fényképet azon alkalmakról, amikor barátaid gyermekei kóstolják meg a desszerteket, hogy a felvételeket közös fényképalbumunkban tehessük közzé. Bár számos módja van, hogy másokkal is megismertesd a termékeket, a brosúrában további ötleteket találsz, hogyan adhatod át könnyedén ismereteidet. 4 Segíts nekünk a piackutatásban. A Hamánek Happy Fruit trnd-projekt hivatalos piackutatójává válhatsz! Az indulócsomagban található Piackutatási Kérdőívekkel 20 kisgyermekes barátodat, ismerősödet vagy munkatársadat kérdezheted meg a hozzátáplálásról, valamint a Hamánek Happy Fruit termékek témakörében. Ez alkalom lehet arra is, hogy bennfentes ismereteidet megoszd velük. Pontosabb információkat a Piackutatási Kérdőívekben találsz. A legjobban annak örülünk, ha sikerül minél több véleményt összegyűjtened, és így sok kérdőívet kitöltetned. Lehetőség szerint a kérdőíveket egyedül töltsék ki a beszélgetőtársaid. A projekt teljes ideje alatt a projektblogon beszéljük meg közösen a Hamánek Happy Fruit bébidesszertekkel kapcsolatos témákat. A projekttel kapcsolatos kérdésekkel és javaslatokkal bátran fordulhattok hozzánk közvetlenül a tiana@trnd.hu címen.

7 trnd alapelvek. Ahhoz, hogy valóban őszinte, nyílt és sikeres szájreklám valósulhasson meg, felállítottunk néhány játékszabályt. Számodra, mint a projekt résztvevőjének, kötelező az alapelveink következő pontjainak betartása. Nyíltság. trnd-partnernek lenni nem egy titkos dolog, nem titkosügynököket alkalmazunk. Nem bújtatott reklámmal vagy a reklám egyéb, helytelen módjával foglalkozunk. Ezért minden trnd-partner számára, minden esetben kötelező megemlíteni, hogy a teszt termékeket a trnd által ismerték meg, és egy trnd szájreklám projektben vesznek részt. Semmi esetre sem szabad barátaidnak vagy ismerőseidnek eljátszanod valamit. Ugyanis nem egy ügynök vagy, aki az ajtón csönget, és el akar adni valamit. Légy nyílt és őszinte! Oszd meg saját véleményedet, és említsd meg a trnd-projektet! Őszinteség. Tulajdonképpen magától értetődő, de manapság sajnos nem mindig bevett gyakorlat: csak az őszinte szájreklám működik. Ez azt is jelenti, hogy semmit nem szabad elhallgatnod és nem szabad túloznod. Egyszerűen csak oszd meg a véleményedet a barátaiddal és ismerőseiddel. Hallgass meg másokat. A szájreklám természetesen nem arról szól, hogy Te elmondod barátaidnak, hogy mi-merre-meddig. Hiszen barátaidnak is lehetőséget kell adni arra, hogy a veled folytatott beszélgetésnek köszönhetően saját véleményüket formálhassák a trnd-projektben szereplő termékkel kapcsolatban. Ezért örülünk annak, ha odafigyelsz rájuk, meghallgatod barátaid és ismerőseid véleményét, és azt továbbítod nekünk. A mondat, amit szeretnénk, ha továbbadnál: Hamánek Happy Fruit: 100% gyümölcsalapú bébidesszertek, hozzáadott cukor és mesterséges aromák nélkül, az egészséges fejlődés és növekedés érdekében.

8 Beszélgetések a baba-mama tornán. Otthoni gyermekzsúr. Ötletek az információk átadására. Számos lehetőség adódhat arra, hogy Hamánek Happy Fruit bébidesszertekkel kínálhassuk meg barátaink, ismerőseink kisbabáit is. Most összegyűjtöttünk néhány példát, amikor alkalom adódhat a közös tesztelésre. Ahogy telnek a hónapok, és kisbabánk egyre nyitottabbá válik a világra, úgy vágyunk mi is egyre inkább a társasági környezetbe. A babáknak és mamáknak kifejlesztett tornák nemcsak a mozgás és közös időtöltés szempontjából hasznosak. Az anyukák itt meg tudják osztani egymással a legfontosabb tippeket és tanácsokat. Vigyünk magunkkal Hamánek Happy Fruit gyümölcsös desszerteket, és a kiskanalak segítségével a picik rögtön meg is kóstolhatják a finomságokat. Az ősz beköszöntével a szabadtéri programok helyett inkább az otthon melegében találkozunk szívesen barátainkkal. Hívd meg vendégségbe barátaidat, rokonaidat kisbabájukkal együtt. Miközben a kicsik egymással játszanak, alkalmatok nyílhat a Hamánek Happy Fruit bébidesszertekről beszélgetni, és a kiskanalakkal egy finom kóstolót is kaphatnak a gyerekek akár mind a négy ízvariációból. A kisbaba megfelelő étrendje. A kisbabák étrendjét úgy kell kialakítanunk, hogy a fontos tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok megfelelő mennyiségben jussanak a szervezetükbe, ezáltal erősítve az immunrendszert. A baba étrendjében elengedhetetlenek a fehérjék, melyek a megfelelő növekedést biztosítják. Ezeket fehér húsok, teljes kiőrlésű gabonák, hüvelyesek, fermentált nem édesített tejtermékek és tojás fogyasztásával juthatnak a kisbaba szervezetébe. A C-vitamin az immunrendszer megfelelő működését biztosítja, ezért kiemelten fontos a babák számára. A citrusféléken kívül a paprika, burgonya, csipkebogyó, káposzta és brokkoli is tartalmazza, valamint a Hamánek Happy Fruit termékek is C-vitaminban gazdagok. Az Omega-3 zsírsavak szintén fontosak az agy és az idegrendszer fejlődéséhez. A tengeri halak és halolaj tartalmú táplálék-kiegészítők fogyasztásával gondoskodhatunk a megfelelő mennyiség beviteléről. Az E-vitamin a szervezet megfelelő energiaszintjét biztosítja. A napraforgóolajban és magvakban található meg, emellett pedig csírákban, hüvelyesekben és teljes kiőrlésű termékekben. A D-vitamin a csontok építésében játszik fontos szerepet, valamint az immunrendszer fenntartásában. Halolajban (pl. szardínia, makréla) fordul elő leginkább. Neked milyen jó ötleted vannak arra, hogyan lehetne még beszélgetéseket kezdeményezni a Hamánek Happy Fruit termékekről? Oszd meg velünk hozzászólások formájában a projektblogon: A vas építi fel a vér hemoglobin tartalmát, így biztosítva az oxigén áramlását a szervezetben. Elsősorban vörös húsokban és hüvelyes és csonthéjas zöldségekben található, emellett teljes kiőrlésű gabonában, tojássárgájában és leveles zöldségekben. A cink a szervezet sejtjeinek az életképességét segíti, ezért kisebb mennyiségben, de elengedhetetlen a bevitele. Főleg tökmagban, szezámmagban és napraforgómagban található meg, de mákban, gombákban és a májban is jelen van.

9 Bébiételek: vásárolt kontra házilag készített. A lehető legjobbat igyekszünk nyújtani kisbabánknak az egészsége érdekében, ezért sok anyukában felvetődhet a kérdés, hogy a boltban vásárolt késztermék vagy az otthoni alapanyagokból házilag készített bébiételek a jobbak kisgyermekünk számára. Gondos ellenőrzés és szakértelem a Hamánek termékekben. A Hamánek termékek gyártója, a Hamé sokéves tapasztalata a garancia számunkra, hogy gyermekünk élete első hónapjaiban a legjobbat kapja. A kifejezetten babák számára kifejlesztett bébiételek és bébidesszertek gondosan ellenőrzöttek. Az egészség szempontjából akár a boltban vásárolt zöldségek és gyümölcsök, de akár a saját kertből származó termények is hordozhatnak magas rizikót magukban. A nem biogazdálkodásból származó alapanyagok ugyanis olyan káros anyagokat tartalmazhatnak, melyek a növényvédőszerekből és kártevők elleni permetből maradtak meg. Ilyen szervezetre káros anyagok például a nitrátok és a mikotoxin. A boltban vásárolt, kész bébiételek és desszertek gyártása során szigorúan felügyelik a káros anyagok mennyiségét az alapanyagokban. A Hamánek bébiételekben felhasznált termények, valamint a késztermékek vizsgálatát a legmodernebb elemzési eszközökkel felszerelt prágai Vegyészeti és technikai Főiskola élelmiszer-elemző Intézete végzi. A Hamánek bébiételek elkészítésében a cseh gyermekorvosok szövetségének képviselői, valamint táplálkozási szakértők is részt vesznek. A termékekhez a legszebb zöldségeket és gyümölcsöket, legfinomabb húsokat válogatták össze, kizárólag megbízható gazdáktól és ellenőrzött állattenyésztőktől. Minden kanál Hamánek bébiétellel kisbabánk a legértékesebb tápanyagokhoz jut hozzá, és biztosak lehetünk benne, hogy ezáltal a legjobbat kapja az egészséges fejlődés és növekedés érdekében. Azok a Hamánek termékek, amiknek a címkéjén egy levél látható, a BIO Hamánek termékcsalád tagjai. Ezen termékek alapanyagai ellenőrzött biogazdálkodásból származnak, és az érzékeny emésztésű gyermekek számára ajánlja a Hamánek. A Hamánek termékek receptjeit gyermekorvosok és táplálkozási szakértők segítettek kidolgozni. A Hamánek bébiételekben felhasznált alapanyagokat szigorú vizsgálatnak vetik alá.

10 Hamánek termékválaszték. Bio Hamánek Tények és Számok. Húsos-zöldséges ételek Hamánek Happy Fruit bébidesszertek. A 100% gyümölcsalapú termékek hozzáadott cukor nélkül készülnek, és C-vitamin tartalommal rendelkeznek. Minden kanálban a legértékesebb tápanyagokhoz jut hozzá kisbabánk, az egészséges fejlődés és növekedés érdekében. A hozzátáplálás azért fontos, mert 4 hónapos kortól kezdve szükséges a magasabb energiabevitel, emellett pedig a baba hozzászoktatása az új ízek elfogadásához. Hamánek gyümölcsalapú desszertek A Hamánek Happy Fruit desszertek négyféle harmonikus ízben kaphatóak, mindegyik termék gluténmentes és nem tartalmaz mesterséges aromákat, valamint tejszármazékot sem. Hamánek gyümölcsös kinyomós püré A legszebb gyümölcsökből válogatott termékek elkészítésében a cseh gyermekorvosok szövetségének képviselői, valamint táplálkozási szakértők is részt vesznek. A kifejezetten babák számára kifejlesztett bébiételek és bébidesszertek gondosan ellenőrzöttek. Hamánek Happy Fruit kiszerelések: 190 g Hamánek Uzsonna desszertek Hamánek italok Hamánek uzsonna desszertek tejszármazékkal Ajánlott fogyasztói ár: 225 Ft

11 trnd kapcsolattartód: 2015 trnd Central Eastern Europe Kft Budapest, Dayka Gábor utca 3.

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projektmenetrend Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projekt a Projektblogon: www.trnd.hu/hamanek-bebietelek trnd kapcsolattartód: nykki@trnd.hu Szeretnénk 1. Próbáld ki.... 500 magyarországi

Részletesebben

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit:

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: Gondoskodjunk együtt kisbabánk boldog mindennapjairól! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/bepanthen-hamanek trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt.

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. trnd Projektmenetrend Lactamil: Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. Projektblog: www.trnd.hu/lactamil trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu trnd Projekt Segítsünk

Részletesebben

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást.

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projektmenetrend Ariel Active Gel kapszulák: Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-activegel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit.

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. trnd Projektmenetrend Biovanne plus+ szépségvitamin: Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. Projektblog: www.trnd.hu/biovanne trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját!

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projektmenetrend Nestlé babaételek: Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nestle-baba trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/maggi-piritott-teszta trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait!

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Duo Délice kutyaeledel: Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pro-plan trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről.

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projektmenetrend Zendium: Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/zendium trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt ismertté az új Zendium

Részletesebben

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket.

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. trnd Projektmenetrend trnd dm active beauty: Projekt Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. Projektblog: www.trnd.hu/dm trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt még

Részletesebben

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért.

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projektmenetrend Ariel & Lenor: A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-lenor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel!

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projektmenetrend Always Ultra: Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/always-ultra trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/betadine trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat.

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projektmenetrend Posta Csomagautomata: Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/csomagautomata trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük ismertebbé a

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről!

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projektmenetrend Gabi popsiápolás: Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/gabi trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a Gabi

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-sutomargarin trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Tegyük közösen ismertebbé

Részletesebben

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről!

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Small & Mini: Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/proplan-smallmini trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen.

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projektmenetrend Foresto nyakörv: Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/foresto trnd kapcsolattartód: suzanne@trnd.hu Teszteljük kutyánkkal

Részletesebben

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát.

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projektmenetrend Mr Muscle Active Capsules: Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/mr-muscle trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni

Részletesebben

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 2. osztályos tanulók részére I. félév 2. óra Készült az Európai

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-laktozmentes trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen ismertté

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projektmenetrend Baba intenzív testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba-testapolo trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát trnd Projektmenetrend Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát : trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/libero-upandgo o trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért.

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd Projektmenetrend Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-waterflex trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/duckfreshdiscs trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu *az árak boltonként eltérhetnek Utántöltő 2 x 6 db: 1.349 Ft

Részletesebben

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül.

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. trnd Projektmenetrend Príma webáruház: Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. Projektblog: www.trnd.hu/prima trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Eucerin AtopiControl:

Eucerin AtopiControl: trnd Projektmenetrend Eucerin AtopiControl: Rendszeres és tudatos bőrápolás az atópiás bőrgyulladás (ekcéma) kezelésére. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-atopicontrol trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd. trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a HERZ-et. A projektben

Részletesebben

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz.

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. trnd Projektmenetrend Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. Nonstop* frissesség a következő mosásig. Projektblog: www.trnd.hu/lenor-unstoppables Kapcsolattartó: lunna@trnd.hu *akár 12 héten át, tárolt

Részletesebben

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer FYTTIN trnd-projekt Üdvözlünk Téged legújabb közös projektünkben, amely során a FYTTIN étrend-kiegészítővel és természetes édesítőszerrel ismerkedhetünk

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projektmenetrend Baba mélyhidratáló testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Baba

Részletesebben

A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról

A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról Iskolagyümölcs - program Oktatási segédanyag 2013/2014. tanév 1. félév/2. A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról Az egészség megőrzésben nagy fontossággal bírnak

Részletesebben

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/chio-chips trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük az új Chio Chips Kettle Cooked termékeket. Indulócsomagod. A projekt kezdetén

Részletesebben

Összetevők. Elkészített tejpép 1 adag (190 g) Tejpép por 100 g. RDA%* 1 adag. Tápanyagok. Energia 1819 kj / 727 kj / 432 kcal 173 kcal

Összetevők. Elkészített tejpép 1 adag (190 g) Tejpép por 100 g. RDA%* 1 adag. Tápanyagok. Energia 1819 kj / 727 kj / 432 kcal 173 kcal Összetevők Rizsliszt (34,6%) Demineralizált savófehérje por (tejből) Sovány tejpor Növényi zsír (repce-, napraforgó-, pálmaolaj, szójalecitint tartalmaz) Kalcium-karbonát Vitaminok (C-vitamin, niacin,

Részletesebben

Életerő, Sport és Fittség

Életerő, Sport és Fittség Életerő, Sport és Fittség Guarana Tabletta Tapasztalja meg a Guarana élénkítő hatását A Guarana egy Dél-Amerikában őshonos cserje, koffein tartalma, élénkítő serkentő hatásai miatt használják Kényelmes

Részletesebben

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pecsi-sor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Legyünk profik a folteltávolításban.

Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projektmenetrend Ariel Professional: Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-professional trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé az Ariel

Részletesebben

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát.

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projektmenetrend Dove Youthful Vitality: Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/dove trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk ismertebbé

Részletesebben

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát.

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projektmenetrend Lenor DuoAroma: Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/lenor-duoaroma trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni a Lenor

Részletesebben

Gabonafélék (teljes kiőrlésű búzaliszt 18,6%, rizsliszt 4,7%, teljes kiőrlésű zabliszt 2,05%, teljes

Gabonafélék (teljes kiőrlésű búzaliszt 18,6%, rizsliszt 4,7%, teljes kiőrlésű zabliszt 2,05%, teljes Összetevők Gabonafélék (teljes kiőrlésű búzaliszt 18,6%, rizsliszt 4,7%, teljes kiőrlésű zabliszt 2,05%, teljes kiőrlésű köles 2,05%) Demineralizált savófehérje por (tejből) Sovány tejpor Növényi zsír

Részletesebben

II. félév, 2 óra. Készült az Európai unió finanszírozásával megvalósuló iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

II. félév, 2 óra. Készült az Európai unió finanszírozásával megvalósuló iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 1. osztályos tanulók részére II. félév, 2 óra Készült az Európai

Részletesebben

Téli vitaminkosár zöldségekbõl, gyümölcsökbõl

Téli vitaminkosár zöldségekbõl, gyümölcsökbõl Téli vitaminkosár zöldségekbõl, gyümölcsökbõl A téli hónapokban sem kell lemondanunk az egészséges zöldségekrõl és gyümölcsökrõl. Számos fajtájuk télen is bõvelkedik vitaminokban, gyakori fogyasztásukkal

Részletesebben

B-vitamin-csoport... 60 Folsav... 61 Nátrium... 62 Kálium... 62 Klór... 62 Foszfor... 62 Kalcium... 62 Magnézium... 63 Vas... 64 Fluor... 65 Jód...

B-vitamin-csoport... 60 Folsav... 61 Nátrium... 62 Kálium... 62 Klór... 62 Foszfor... 62 Kalcium... 62 Magnézium... 63 Vas... 64 Fluor... 65 Jód... TARTALOM Előszó... 11 ALAPISMERETEK... 13 A táplálkozás Egészségformáló szerepe... 15 A baba Első tápláléka Az AnyAtEj... 20 mesterséges és vegyes táplálás... 26 Csecsemőtápszerek... 27 Tápszerválaszték...

Részletesebben

Hiánybetegsége: hajhullás és a fogak elvesztése. Fő forrásai: asztali kősó, olajbogyó, tengeri moszat.

Hiánybetegsége: hajhullás és a fogak elvesztése. Fő forrásai: asztali kősó, olajbogyó, tengeri moszat. Nyomelemek, ásványi anyagok: Nevükhöz hűen csak nyomokban, egészen icipici mennyiségben szükségesek a szervezet számára, ugyanakkor ez a nagyon kicsike mennyiség egyben létfontosságú is! Néhány rövid mondat

Részletesebben

A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér?

A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér? A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér? Árpa A rizs egyik legegészségesebb alternatívája. Oldható rostokat tartalmaz, fogyasztása után pedig hosszabb ideig érezzük

Részletesebben

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád:

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: trnd Projektmenetrend Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: Mindennapi hajápolás luxus összetevőkkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/essence-ultime trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 5. osztályos tanulók részére I. félév 2. óra Készült az Európai

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog:  trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/cien trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Még ismertebbé tesszük a Cien termékeket. Örömmel üdvözlünk legújabb szépségápolási

Részletesebben

Ezek az ételek javítják az agyműködést

Ezek az ételek javítják az agyműködést Olajos halak Az olajos halak kiváló omega-3 zsírsav források. Ezek a zsírsavak fontosak, mert a test sejtmembránjainak alkotóelemei, beleértve az agysejteket is. Ezáltal tudják javítani a szerkezetét.

Részletesebben

Hogyan táplt. plálkozzunk lkozzunk. Parnicsán Kinga dietetikus

Hogyan táplt. plálkozzunk lkozzunk. Parnicsán Kinga dietetikus Hogyan táplt plálkozzunk lkozzunk egészs szségesen? Parnicsán Kinga dietetikus A táplálkozás jelentősége Táplálkozás: Az anyagcseréhez szükséges anyagok bevitele a szervezetbe. A táplálkozás célja: - energia

Részletesebben

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja Formula 1 Shake Formula 2 Multivitaminkomplex Rost tabletta Herbalife Formula 1 shake - egészséges étkezés Az ízletes Formula 1 shake finom, könnyen elkészíthető egészséges

Részletesebben

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-aquaphor trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu Eucerin Aquaphor trnd-projekt

Részletesebben

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába.

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projektmenetrend Rubik kocka és Fáraók Kincse sorsjegyek: Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/szerencsejatek trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Gabona 11% (búzaliszt, rizsliszt, kukoricaliszt, cukor, árpamaláta kivonat, zab rost, só)

Gabona 11% (búzaliszt, rizsliszt, kukoricaliszt, cukor, árpamaláta kivonat, zab rost, só) Összetevők Összetevők Glükóz szirup Szárított édesített vörös áfonya 15% (vörös áfonya, cukor, napraforgó olaj) Zabpehely 14% Puffasztott búza 13% Gabona 11% (búzaliszt, rizsliszt, kukoricaliszt, cukor,

Részletesebben

KITTEN 1-12 HÓNAP. Teljes értékű, kiegyensúlyozott táplálék kiscicák, vemhes vagy szoptató macskák számára.

KITTEN 1-12 HÓNAP. Teljes értékű, kiegyensúlyozott táplálék kiscicák, vemhes vagy szoptató macskák számára. www.farmina.hu A MATISSE termékcsalád a kiváló minőségű macskatápok teljes választékát kínálja mindenfajta macska számára, melyek: Étvágygerjesztőek, így a legigényesebb és legkényesebb ízlés kielégítésére

Részletesebben

CeraVe - A száraz bőr szakértője

CeraVe - A száraz bőr szakértője Projektmenetrend CeraVe - A száraz bőr szakértője Bőrgyógyászokkal kifejlesztve trnd Projekt www.trnd.hu/cerave trnd kapcsolattartód: rinna@trnd.hu Feladataink CeraVe nagykövetként CeraVe indulócsomagod

Részletesebben

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos A -tól Z -ig Koleszterin Kisokos A SZÍV EGÉSZSÉGÉÉRT Szívügyek Magyarországon Hazánkban minden második ember szív- és érrendszerrel kapcsolatos betegség következtében veszíti életét*, ez Magyarországon

Részletesebben

DR. IMMUN Egészségportál. A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek

DR. IMMUN Egészségportál. A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek A haj és a vitaminok A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek Hajunk állapotát nagyban befolyásolja, hogy milyen ételeket fogyasztunk. A hajhagymák vitamin vagy nyomelemhiánya

Részletesebben

Grilla Stúdiója - gyógytorna, szülésfelkészítés

Grilla Stúdiója - gyógytorna, szülésfelkészítés Az éltetõ vitaminok A vitaminok olyan szerves vegyületek, amelyek feltétlenül szükségesek testünk kifogástalan mûködéséhez. A vitamin elnevezés a vita (élet) és az amin (NH2-tartalmú kémiai gyök) szavakból

Részletesebben

Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre

Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre Készítette: Martincsevicsné Jenei Gizella Ki vagyok én? Szeretettel üdvözöllek! Martincsevicsné Jenei Gizella vagyok, egészségőr, hidegen sajtolt olajok szakértője,

Részletesebben

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Projektmenetrend TEGYÜK NÉPSZERŰBBÉ A LENOR 3AZ1-BEN MOSÓSZERT! Legújabb projektünkben az új Lenor 3az1-ben mosószerrel ismerkedhetünk meg, mely tökéletesen összeillik a Lenor öblítővel,

Részletesebben

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák!

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projektmenetrend Tchibo-üzletek: Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tchibo trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Tchibo-üzleteket.

Részletesebben

100% természetes összetevőkből.

100% természetes összetevőkből. trnd Projektmenetrend Knorr szárazalapok: 100% természetes összetevőkből. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/knorr trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Knorr 100% természetes alapokat.

Részletesebben

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből TIENS KARDI Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal A világ legtisztább vizeiből Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal Ez

Részletesebben

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal.

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projektmenetrend Vanish Oxi Action: Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vanish trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Vanish Oxi Action-t.

Részletesebben

A világ 10 legtáplálóbb étele

A világ 10 legtáplálóbb étele Koreai kutatók több, mint 1000 nyers élelmiszer tápanyag információit felhasználva becsülték meg minden étel tápanyag összetevőjét, a napi tápanyag szükséglet kielégítésének tekintetében. Egyes ételek

Részletesebben

Biovital Mom&Baby: A gondtalan babavárásért, a tervezés pillanatától a szoptatási időszak végéig. trnd projekt. trnd Projektmenetrend

Biovital Mom&Baby: A gondtalan babavárásért, a tervezés pillanatától a szoptatási időszak végéig. trnd projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Biovital Mom&Baby: A gondtalan babavárásért, a tervezés pillanatától a szoptatási időszak végéig. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/biovital trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu

Részletesebben

Összetevők. Összetevők. Sovány tej. Savótermék (demineralizált savó, savófehérje koncentrátum (tejből)) Galakto-oligoszacharidok (tejből) Szukróz

Összetevők. Összetevők. Sovány tej. Savótermék (demineralizált savó, savófehérje koncentrátum (tejből)) Galakto-oligoszacharidok (tejből) Szukróz Összetevők Összetevők Sovány tej Savótermék (demineralizált savó, savófehérje koncentrátum (tejből)) Galakto-oligoszacharidok (tejből) Szukróz Pálma olaj Napraforgó olaj Repce olaj Laktóz (tejből) Kalcium-foszfát

Részletesebben

www.tantaki.hu Oldal 1

www.tantaki.hu Oldal 1 www.tantaki.hu Oldal 1 Problémacsillapító szülőknek Hogyan legyen kevesebb gondom a gyermekemmel? Nagy Erika, 2012 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi

Részletesebben

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT Japánban emberemlékezet óta fogyasztják Beigazolódott, hogy a chlorella és a spirulina alga gátolja a rákos sejtkolóniák kialakulását, azaz hatékony a rákmegelőzésben.

Részletesebben

Úszó sportolók táplálkozása

Úszó sportolók táplálkozása Úszó sportolók táplálkozása 11-16 éves úszók részére Győr, 2017. október 30. Börzsei Cecília / Dietetikus A sporttáplálkozás célja A terhelhetőség optimalizálása Gyors kifáradás elkerülése Gyors regeneráció

Részletesebben

Az egyensúly belülről fakad!

Az egyensúly belülről fakad! Az egyensúly belülről fakad! TIENS BELSŐ EGYENSÚLY TABLETTA BELSŐ EGYENSÚLY TABLETTA A Belső egyensúly tabletta étrend-kiegészítő készítményt különösen az emésztőrendszer működésének serkentésére fejlesztették

Részletesebben

Tartalom. Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi. (Arthur Schopenhauer) Vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek

Tartalom. Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi. (Arthur Schopenhauer) Vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek Vitamin ABC Mai rohanó és stresszel teli világunkban, szinte nélkülözhetetlen hogy az ember mindig friss és energikus legyen, hogy folyamatosan a legjobb formáját nyújtsa mind a munkahelyén, mind a magánéletében.

Részletesebben

A várandós nõk táplálkozása

A várandós nõk táplálkozása A várandós nõk táplálkozása Fontos, hogy az étrend igazodjon a kismama testtömeg-indexéhez, alapanyagcseréjéhez, az aktuális állapotához, és az ízléséhez. Vegyes táplálkozással, jól megválogatott, jó minõségû

Részletesebben

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is!

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projektmenetrend Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkefe: Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/oral-b trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért. 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer

Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért. 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer Halat? Amit tartalmaz a halhús 1. Vitaminok:a halhús A, D, B 12, B 1, B 2 vitaminokat

Részletesebben

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-expert trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Közösen ismertté tesszük a NIVEA EXPERT

Részletesebben

KISS GÁBOR EGÉSZSÉGES, EGYSZERŰ ÉS FINOM

KISS GÁBOR EGÉSZSÉGES, EGYSZERŰ ÉS FINOM KISS GÁBOR EGÉSZSÉGES, EGYSZERŰ ÉS FINOM 33 kedvenc recept 33 kedvenc recept Bevezetés az egészséges táplálkozásba Copyright Kiss Gábor, 2016 Minden jog fenntartva! Első kiadás, 1.0-s verzió Borítókép:

Részletesebben

VITAMINOK- EGÉSZSÉGÜNK JÓ BARÁTAI. Prim. mag. Branislava BeloviÊ, dr. med.

VITAMINOK- EGÉSZSÉGÜNK JÓ BARÁTAI. Prim. mag. Branislava BeloviÊ, dr. med. VITAMINOK- EGÉSZSÉGÜNK JÓ BARÁTAI Prim. mag. Branislava BeloviÊ, dr. med. 2 BIZTŐSÍTSUNK MAGUNKNAK ELEGENDO MENNYISÉGŰ VITAMINT! HOGYAN? VÁLTOZATOS ÉTREND SEGÍTSÉGÉVEL! A TÁPLÁLKOZÁS PIRAMIS MINDEN EGYES

Részletesebben

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30:

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: trnd Projektmenetrend Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: Csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-antipigment trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu

Részletesebben

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra.

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projektmenetrend Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster: Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vichy-mineral trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

MULTIVITAMINOS csokoládészelet

MULTIVITAMINOS csokoládészelet www.upperbars.hu MULTIVITAMINOS Az UpperBars-nál megalkottunk egy vitaminokban, ásványi anyagokban és növényi kivonatokban gazdag szeletes csokoládé termékcsaládot, amely egyedülálló kezdeményezés Európában!

Részletesebben

A roboteró legyen veled!

A roboteró legyen veled! Vitaminok, ásványi anyagok kisgyermekeknek A roboteró legyen veled! A vitaminok A vitaminok az életfolyamatok szabályozásában vesznek részt, így hatással vannak a szervezet valamennyi működésére. A gyerekek

Részletesebben

Kiegyensúlyozott táplálkozás. Energiát adó tápanyagok. Energia. Kiegyensúlyozott étrend. Energiát nem szolgáltató tápanyagok.

Kiegyensúlyozott táplálkozás. Energiát adó tápanyagok. Energia. Kiegyensúlyozott étrend. Energiát nem szolgáltató tápanyagok. Nem lehet elég korán kezdeni Kiegyensúlyozott táplálkozás Energia- és tápanyagszükséglet és a fogyasztás közötti egyensúly RENDSZERESSÉG+VÁLTOZATOSSÁG+MÉRTÉKLETESSÉG Életműködésekhez alapanyagcsere Növekedéshez

Részletesebben

Táplálék. Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz

Táplálék. Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz Étel/ital Táplálék Táplálék Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz Szénhidrát Vagyis: keményítő, élelmi rostok megemésztve: szőlőcukor, rostok Melyik élelmiszerben? Gabona, és feldolgozási

Részletesebben

Prémium Minőségű Szárazeledel Kutyáknak

Prémium Minőségű Szárazeledel Kutyáknak ECOPET Prémium Minőségű Szárazeledel Kutyáknak ECOPET A Farmina bemutatja új irányvonalát, az Ecopetet. Hat speciális terméket kínálunk az ember legjobb barátjának, hiszen etetésükkel kapcsolatosan számos

Részletesebben

Helena projekt. A projekt célja 12/04/2011. Campden BRI 1

Helena projekt. A projekt célja 12/04/2011. Campden BRI 1 Helena projekt Healthy Lifestyle in Europe by Nutrition in Adolescence A projekt célja A HELENA program EU FP 6-s kutatási program része volt, amely az európai fiatalok étkezési- és fogyasztási szokásainak

Részletesebben

Tartalom. Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi. Vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek. (Arthur Schopenhauer)

Tartalom. Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi. Vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek. (Arthur Schopenhauer) Vitamin ABC Mai rohanó és stresszel teli világunkban, szinte nélkülözhetetlen hogy az ember mindig friss és energikus legyen, hogy folyamatosan a legjobb formáját nyújtsa mind a munkahelyén, mind a magánéletében.

Részletesebben

Egészséges táplálkozás. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde

Egészséges táplálkozás. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde Egészséges táplálkozás Készítette: Friedrichné Irmai Tünde Szívbarát szivárvány Értelmezési példa A lényeg, hogy húsfélékből napi 2-3 egységet javasolt fogyasztani. 1 egységnyi mennyiségek: 5-10

Részletesebben

Tihanyi András WELLNESS ÉTREND

Tihanyi András WELLNESS ÉTREND Tihanyi András Tihanyi András WELLNESS ÉTREND Mindennapi útmutató a testi-lelki egészséghez * Diétás szakácskönyvek White Golden Book Budapest A könyv szerzője TIHANYI ANDRÁS dietetikus Lektorálta DR.

Részletesebben

Elixír az izületek védelmére

Elixír az izületek védelmére Elixír az izületek védelmére Glükozamin Segíti az ízületi porcok és kötőszövetek épülését Eredmeny mar 1 7 nap utan Porcképző szulfátok Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatás Collagén peptid Elősegíti

Részletesebben

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából.

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. K A T A L Ó G U S Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. Miért a Nature s Bounty? Mert A Nature s Bounty több mint 30 éve

Részletesebben

VITAMINOK JELENTŐSÉGE ÉS FORRÁSAIK

VITAMINOK JELENTŐSÉGE ÉS FORRÁSAIK VITAMINOK JELENTŐSÉGE ÉS FORRÁSAIK KÉSZÍTETTE: GAÁL ELEONÓRA OKLEVELES TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI SZAKEMBER DEBRECENI EGYETEM Egészséges alapanyagok egészséges táplálkozás mintaprojekt a közétkeztetés minőségi

Részletesebben

Egészséges táplálkozás:

Egészséges táplálkozás: KORSZERŰ TÁPLÁLKOZÁS Egészséges táplálkozás: Az egészséges :egy megfelelően összeállított menü, a szervezetnek szükséges energia és tápanyag mennyiséget biztosítja ahhoz, hogy tartósan egészségesek maradjunk.

Részletesebben

TÁMOPP6.1.2/LHH/111BB EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS ÉS ÉLETMÓDVÁLTÁS A TOKAJI KISTÉRSÉGBEN. Vesebetegségek

TÁMOPP6.1.2/LHH/111BB EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS ÉS ÉLETMÓDVÁLTÁS A TOKAJI KISTÉRSÉGBEN. Vesebetegségek TÁMOPP6.1.2/LHH/111BB201220022 EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS ÉS ÉLETMÓDVÁLTÁS A TOKAJI KISTÉRSÉGBEN Vesebetegségek Leggyakoribb vesebetegségek: - vesekövesség - gyulladások - veseelégtelenség Az étrendi kezelés alapja:

Részletesebben

HEALTHY FOOD Egészséges Étel az Egészséges Élethez Az élelmiszer és az egészség

HEALTHY FOOD Egészséges Étel az Egészséges Élethez Az élelmiszer és az egészség HEALTHY FOOD Egészséges Étel az Egészséges Élethez Az élelmiszer és az egészség Készült a vas megyei Markusovszky Kórház Nonprofit Zrt. megbízásából, a Healthy Food Egészséges Étel az Egészséges Élethez

Részletesebben

Összetevők. Glükózszirup. Növényi olajok (pálma-, repce-, kókusz-, napraforgó-, egysejtű olaj) Kazein (tejből) Trinátrium-citrát.

Összetevők. Glükózszirup. Növényi olajok (pálma-, repce-, kókusz-, napraforgó-, egysejtű olaj) Kazein (tejből) Trinátrium-citrát. Összetevők Glükózszirup Növényi olajok (pálma-, repce-, kókusz-, napraforgó-, egysejtű olaj) Kazein (tejből) Trinátrium-citrát Trikálium-citrát Trikalcium-foszfát Magnézium-klorid Dikálium-hidrogénfoszfát

Részletesebben