Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat."

Átírás

1 trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

2 Tegyük még ismertebbé a MAGGI Pirított tésztás alapokat. A projektben szeretnénk: Nagy örömmel köszöntünk új projektünkben, melynek a magyarországi trnd történetében most először egy élelmiszer a főszereplője. A termékek, melyeket közösen kipróbálhatunk nem mások, mint a MAGGI Pirított tésztás alapok magyarországi trnd-partnerrel közösen kipróbálni a MAGGI Pirított tésztás alapokat. Próbáld ki. A MAGGI fixek legújabb generációjába tartozó Pirított tésztás alapok ötletes megoldást nyújtanak a háziasszonyoknak, hogy mindennap tápláló és finom ételekkel lephessék meg családjukat.... megosztani egymással a MAGGI Pirított tésztás alapokról alkotott véleményünket két online felmérésben. Mondd el a véleményedet. Ötletes megoldást nyújt tápláló és finom ételekhez.... még ismertebbé tenni a MAGGI Pirított tésztás alapokat barátoknak és ismerősöknek átadott termékmintákkal, valamint véleményünk megosztásával. Add tovább. 700 magyarországi trnd-partnerrel közösen szeretnénk kipróbálni a MAGGI új különlegességeit, a Pirított tésztás alapokat, megkóstolni az egyszerűen elkészíthető, friss és ínycsiklandozó tésztavacsorákat, valamint még ismertebbé tenni őket barátaink, családtagjaink, munkatársaink és ismerőseink körében.... minél több beszámolót és piackutatási kérdőívet összegyűjteni, és ez alapján megtudni, hogy mit gondolnak barátaink a termékekről. Számolj be róla. Jó szórakozást Mindenkinek!

3 Fortélyos ötletek a MAGGI-tól. MAGGI Pirított tésztás alapok. A háziasszonyok vágya, hogy szeretteiknek tápláló és finom ételeket készítsenek, melyek változatosak és egyben könnyen elkészíthetőek. A MAGGI márka több mint egy évszázada a minőség és az innováció képviselője az élelmiszerek piacán. Célkitűzése, hogy a háziasszonyoknak ötleteket, megoldásokat nyújtson a konyhában, a főzésben, és hozzájáruljon ahhoz, hogy az asztalra mindig tápláló, finom és egyszerűen elkészíthető ételek kerüljenek. Ki ne szeretne egyszerűen elkészítve, változatos otthoni ízeket főzni. A MAGGI fixek új generációja lehetővé teszi mindezt. A MAGGI Pirított tésztás alapok nem csupán a fűszerkeveréket, hanem a tészta alapot is tartalmazzák, így otthon, néhány lépésből elkészíthetővé válnak kedvenc tésztavacsoráink. Kiadós és finom egytálétel, háromféle ízben. A MAGGI Serpenyős fortélyok termékcsalád legújabb tagja, a három változatban kapható Pirított tésztás alap az előbbi elvárások és célkitűzések mindegyikét teljesíti. A MAGGI Pirított tésztás alap a tészta változatos elkészítéséhez nyújt segítséget. A család, a gyerekek nagy kedvencét, a tésztát most egy újabb változatban készíthetik el a háziasszonyok, néhány lépésből, serpenyőben, friss zöldségek és hús hozzáadásával. A MAGGI Pirított tésztás alap háromféle új ízben kapható: Csirkés-fűszeres, Ínyenc sertéscsíkok és Olaszos-húsos pirított tésztás alapok. A termékek előnyei, hogy a kiadós és finom egytálétel egésze egy serpenyőben készíthető el, egyszerűen és könnyen. Ráadásul friss alapanyagokkal készül, tartósítószert és ízfokozót pedig nem tartalmaz.

4 Termékvariációk. MAGGI Csirkés-fűszeres pirított tésztás alap. MAGGI Olaszos-húsos pirított tésztás alap. Ízletes csirkehús, friss zöldségek és a fűszeres, pirított tésztás alap a MAGGI-tól. Nem is kell több egy fenséges tésztavacsorához. A csíkokra vágott csirkemellel, póréhagymával és répával elkészített egytálétel garantált siker és tökéletes megoldás változatos, otthoni ízek könnyű elkészítéséhez, friss hozzávalók felhasználásával. Az olaszos ízek szerelmeseinek nyújt kiváló receptötletet a darált hús, paradicsom, hagyma, pritamin paprika és cukkini hozzáadásával készíthető, olaszos ízesítésű MAGGI alap és tészta, mely egyszerűen és gyorsan készíthető el. A friss hozzávalókat összepirítjuk, és máris kész a friss, paradicsomos, mediterrán tésztaétel. MAGGI Ínyenc sertéscsíkok pirított tésztával alap. A MAGGI fűszeralap és a tasakban található tészta igazi ínyenc vacsora elkészítését teszi lehetővé pirított sertéscsíkokkal, zöldbabbal és pritamin paprikával. Pár lépésből, rövid idő alatt ízletes vacsorát és házias ízeket varázsolhatunk a család étkezőasztalára.

5 Indulócsomagod. Projektmenetrend. A projekt kezdetén minden résztvevő indulócsomagot kap a következő tartalmakkal: 1 Kicsomagolás és fényképek készítése. Saját használatra: 1x MAGGI Csirkés-fűszeres pirított tésztás alap. 1x MAGGI Ínyenc sertéscsíkok pirított tésztával alap. 1x MAGGI Olaszos-húsos pirított tésztás alap. Projektmenetrend brosúra a trnd általános szájreklám ösztönző dokumentuma mely háttérinformációkat tartalmaz a MAGGI Pirított tésztás alapokkal kapcsolatban, valamint rengeteg kommunikációt inspiráló ötletet. Piackutatási kérdőívek (40 oldalas brosúra) a barátokkal és családdal folytatott beszélgetésekhez. Próbáld ki: Először is csomagold ki az indulócsomagodat esetleg családoddal, barátaiddal, kollégáiddal közösen, és ismerd meg a tartalmát, a MAGGI Pirított tésztás alapok termékcsaládot és a háttérinfomációkat. Majd kóstold is meg a terméket. Vágj is bele! Fényképek készítése: Oszd meg az élményeidet a kicsomagolásról, valamint a barátokkal és családoddal tartott első főzésekről, és készíts közben fényképeket. A képeidet a beszámolókkal együtt tudod elküldeni. Ilyen egyszerű: Keress rá a oldalra, és kattints a Beszámoló írása gombra. Továbbadásra barátoknak: 1x MAGGI Csirkés-fűszeres pirított tésztás alap. 1x MAGGI Ínyenc sertéscsíkok pirított tésztával alap. 1x MAGGI Olaszos-húsos pirított tésztás alap. 20x MAGGI Pirított tésztás alapok információs szórólap. 2 Mondd el a véleményedet. Véleményedet megoszthatod velünk a MAGGI Pirított tésztás alapokról a projekt hat hete alatt úgy, hogy részt veszel két online felmérésünkben: elején: Nyitó felmérés végén: Záró felmérés A felméréseket a trnd weboldalán a Mytrnd felületen találod majd. Amint lehetőséged van kitölteni valamelyik felmérést, en értesítünk róla.

6 3 Még ismertebbé tenni a MAGGI Pirított tésztás alapokat. 5 Segíts nekünk a piackutatásban. Miután megkóstoltad a MAGGI Pirított tésztás alapokat családtagjaiddal és barátaiddal, segíts az összes résztvevővel közösen még ismertebbé tenni a terméket. Ehhez a barátaidnak, rokonaidnak és munkatársaidnak mesélhetsz a MAGGI fixek új generációjáról, az ínycsiklandozó tésztavacsorákról. MAGGI Pirított tésztás alapokat adhatsz, hogy ők is kipróbálhassák a terméket. bemutathatod a MAGGI világát, a Pirított tésztás alapok összetevőinek, receptjeinek a titkát, valamint érdekes háttérinformációkkal láthatod el őket. Készíts pár fényképet azokról az alkalmakról, amikor közösen főzitek meg a Pirított tésztás alapokat, hogy a felvételeket közös fényképalbumunkban tehessük közzé. Bár számos módja van, hogy másokkal is megismertesd a terméket, a brosúrában további ötleteket találsz, hogyan adhatod át könnyedén ismereteidet. A MAGGI Pirított tésztás alapok trnd-projekt hivatalos piackutatójává válhatsz! Az indulócsomagban található Piackutatási Kérdőívekkel 20 barátodat, ismerősödet vagy munkatársadat kérdezheted meg a főzés és a MAGGI témakörében. Ez alkalom lehet arra is, hogy bennfentes ismereteidet megoszd velük. Pontosabb információkat a Piackutatási Kérdőívekben találsz. A legjobban annak örülünk, ha sikerül minél több véleményt összegyűjtened, és így sok kérdőívet kitöltened! A projekt teljes ideje alatt a projektblogon beszéljük meg közösen a MAGGI Pirított tésztás alapokkal és a főzéssel kapcsolatos témákat. 4 Beszélgetési beszámolók írása. A projekttel kapcsolatos kérdésekkel és javaslatokkal bátran fordulhattok hozzánk közvetlenül az eddie@trnd.hu címen. Azután, hogy mások is megismerhették Neked köszönhetően a MAGGI Pirított tésztás alapokat, szeretnénk, hogy erről minket is tájékoztass. Minden alkalommal, amikor barátokkal, ismerősökkel vagy kollégákkal beszélgettél a termékekről, beszámolót írhatsz. A beszámolókból arra vagyunk kíváncsiak, hogy hány barátoddal vagy ismerősöddel beszélgettél, és ők mit gondolnak, miket kérdeztek a MAGGI Pirított tésztás alapokról. A beszámoló írása nagyon egyszerű: Menj fel a oldalra. Kattints a Beszámoló írása menüpontra, és máris kezdheted megszövegezni üzenetedet. A szájreklámról készült beszámoló alappillére a trnd-projekteknek, melyek akkor a legsikeresebbek, ha minél több beszámoló gyűlik össze trnd-partnereinktől, és így a Nestlé, a MAGGI gyártója könnyebben figyelemmel kísérheti közös teljesítményünket.

7 trnd alapelvek. A mondat, amit szeretnénk, ha továbbadnál: Ahhoz, hogy valóban őszinte, nyílt és sikeres szájreklám valósulhasson meg, felállítottunk néhány játékszabályt. Számodra, mint a projekt résztvevőjének, kötelező az alapelveink következő pontjainak betartása. Nyíltság. trnd-partnernek lenni nem egy titkos dolog, nem titkosügynököket alkalmazunk. Nem bújtatott reklámmal vagy a reklám egyéb, helytelen módjával foglalkozunk. Ezért minden trnd-partner számára, minden esetben kötelező megemlíteni, hogy a teszt termékeket a trnd által ismerték meg, és egy trnd szájreklám projektben vesznek részt. Semmi esetre sem szabad barátaidnak vagy ismerőseidnek eljátszanod valamit. Ugyanis nem egy ügynök vagy, aki az ajtón csönget, és el akar adni valamit. Légy nyílt és őszinte! Oszd meg saját véleményedet, és említsd meg a trnd-projektet! Őszinteség. Tulajdonképpen magától értetődő, de manapság sajnos nem mindig bevett gyakorlat: csak az őszinte szájreklám működik. Ez azt is jelenti, hogy semmit nem szabad elhallgatnod és nem szabad túloznod. Egyszerűen csak oszd meg a véleményedet a barátaiddal és ismerőseiddel. MAGGI Pirított tésztás alapok: Finom és tápláló tésztavacsorák a MAGGI segítségével. Hallgass meg másokat. A szájreklám természetesen nem arról szól, hogy Te elmondod barátaidnak, hogy mi-merre-meddig. Hiszen barátaidnak is lehetőséget kell adni arra, hogy a veled folytatott beszélgetésnek köszönhetően saját véleményüket formálhassák a trnd-projektben szereplő termékkel kapcsolatban. Ezért örülünk annak, ha odafigyelsz rájuk, meghallgatod barátaid és ismerőseid véleményét, és azt továbbítod nekünk.

8 Ötletek az információk átadására. Ha a MAGGI Pirított tésztás alapok meggyőztek előnyeikről, akkor ajánld őket barátaidnak és ismerőseidnek is. Egy közös ebéd a családtagjaiddal. Hívd el a barátaidat egy hétköznap este. Számtalan lehetőség van rá, hogy még ismertebbé tegyük a MAGGI Pirított tésztás alapokat. Íme néhány tipp, ahogyan megoszthatod barátaiddal, ismerőseiddel azokat a tapasztalatokat és bennfentes ismereteket, melyekre szert tettél: Hívd meg családodat egy hétvégi közös ebédre. A háromféle MAGGI Pirított tésztás alap közül garantáltan megtalálja mindenki a kedvencét. Készítsd el nekik az ízletes egytálételt, és bizonyosan várhatod a gratulációkat a finom és tápláló főztödre, valamint a remek receptötletre, melyet a MAGGI nyújt Serpenyős fortélyok termékcsaládjával. Lásd vendégül a barátaidat egy hétköznap este, és kápráztasd el őket egy MAGGI Pirított tésztás alapból készült fogással. Mutasd meg nekik, hogy egy hétköznapi vacsora is lehet ízletes és laktató, hosszas rákészülés és konyhában töltött órák nélkül. A munka után gyakran kimerülten érünk haza, ilyenkor pedig sokszor egészségtelen, és nem is igazán tápláló ételeket készítünk. Ajánld munkatársaidnak a MAGGI Pirított tésztás alapokat, ötletet adva ahhoz, hogy estére mit készítsenek el a családjuknak. Ha megtetszett nekik a receptötlet, akkor mintacsomagot is adhatsz nekik. Sőt, ha a munkahelyen van konyhátok, akár közösen is elkészíthetitek a finom ebédet, és így még a csapatmunka fejlesztését is segíthetitek! :) A piaci- vagy nagybevásárlás kitűnő alkalom lehet, hogy a friss hozzávalók beszerzése közben mesélj ismerőseidnek vagy akár más vásárlóknak arról, hogy a MAGGI Pirított tésztás alapokkal és a friss összetevőkkel ízletes tésztavacsora készíthető el pár lépésben. Jó tanács a kollégáknak, vagy közös ebéd. Bevásárlás a piacon. Vacsora-verseny barátokkal. Szervezz vacsora-versenyt barátaiddal, és készítsétek el egymásnak a MAGGI Pirított tésztás alapok három ízvariációját, majd szavazzatok, hogy ki volt a legügyesebb, és melyik sikerült a legjobban. Egészen biztos, hogy Neked is számos jó ötleted van arra, hogyan lehet még beszélgetéseket kezdeményezni a termékről. Oszd meg velünk beszámolóidban, hogyan segítesz még ismertebbé tenni a MAGGI Pirított tésztás alapokat a barátaid, családtagjaid, kollégáid és ismerőseid körében. Várjuk a jó ötleteket és a fényképeket!

9 MAGGI Pirított tésztás alapok elkészítése. Csirkés-fűszeres pirított tésztás alap: Elkészítés: 1. Vágjuk 2-3 cm széles csíkokra a húst és a zöldségeket. 2. Serpenyőben 1 evőkanál forró olajon pirítsuk a húst 3 percig. 3. Adjuk hozzá a vékonyra szeletelt zöldségeket, és pirítsuk őket további 3 percig. 4. Adjuk hozzá a fűszerkeveréket és 4 dl vizet. Főzzük, amíg a víz forrni kezd. 5. Adjuk hozzá a tésztát, főzzük és keverjük, amíg a víz elpárolog és a tészta megfő. Ízlés szerint enyhén pirítsuk össze a hozzávalókat. Friss hozzávalók: 250 g csíkokra vágott sertéshús 200 g zöldbab 1 pritamin paprika (200 g) 4 dl víz 1 evokanál napraforgóolaj Friss hozzávalók: 250 g csíkokra vágott csirkemell 200 g póréhagyma 3 darab répa (300 g) 4 dl víz 1 evokanál napraforgóolaj Ínyenc sertéscsíkok pirított tésztával alap: Elkészítés: 1. Vágjuk 2-3 cm széles csíkokra a húst és a zöldségeket. 2. Serpenyőben 1 evőkanál forró olajon pirítsuk a húst 5 percig. 3. Adjuk hozzá a vékonyra szeletelt zöldségeket, és pirítsuk őket további 3 percig. 4. Adjuk hozzá a fűszerkeveréket és 4 dl vizet. Főzzük, amíg a víz forrni kezd. 5. Adjuk hozzá a tésztát, főzzük és keverjük, amíg a víz elpárolog és a tészta megfő, ízlés szerint enyhén pirítsuk össze a hozzávalókat. Olaszos-húsos pirított tésztás alap: Friss hozzávalók: 250 g darált hús 1 pritamin paprika (200 g) 1 paradicsom (100 g) 1 hagyma (100 g) fél cukkini (100 g) 4 dl víz 1 evokanál napraforgóolaj Elkészítés: 1. Vágjuk 2-3 cm széles csíkokra a zöldségeket. 2. Serpenyőben 1 evőkanál forró olajon pirítsuk a darált húst 3 percig. 3. Adjuk hozzá a vékonyra szeletelt zöldségeket, és pirítsuk őket további 3 percig. 4. Adjuk hozzá a fűszerkeveréket és 4 dl vizet. Főzzük, amíg a víz forrni kezd. 5. Adjuk hozzá a tésztát, főzzük és keverjük, amíg a víz elpárolog és a tészta megfő, ízlés szerint enyhén pirítsuk össze a hozzávalókat.

10 Kényelmi termékek. A MAGGI technológiája. A kényelmi termékek olyan előkészített, félkész és késztermékek, amelyek a nyersanyagoknál nagyobb előkészítettségűek, és egyszerűbbé, gyorsabbá válhat velük a főzés. A kényelmi termékek története hosszú időre nyúlik vissza. Az első ilyen ételek fűszerek és fűszerkeverékek voltak, melyeket évvel ezelőtt már az egyiptomiak is használták. A 21. századi táplálkozás egyik kihívása, hogy a családok asztalára tápláló, természetes alapanyagú ételek kerüljenek. Több és több háztartásban válik elengedhetetlenül fontossá, hogy az ételek friss alapanyagokból készüljenek, és ne tartalmazzanak tartósítószert és ízfokozót. A MAGGI konyhai termékek fejlesztői a kedvező élettani hatású nyersanyagokat részesítik előnyben, és céljuk, hogy vásárlóikat a tudatos táplálkozásra ösztönözzék. Az idők folyamán az ételek természetes ízének fokozásához, valamint a vonzóbb megjelenéséhez szaftokat, alapokat és mártásokat fejlesztettek ki. A konyhaművészet és a főzés kifinomodásával a kényelmi termékek sora folyamatosan bővült. Megjelentek a bontott szárnyasok, salátaöntetek, pudingporok, mélyhűtött készételek. Egyik MAGGI termék sem tartalmaz tartósítószert, ez egy, már az őseink által is ismert technológiának, a szárításnak köszönhető. A szárítás vízelvonásos módszeren alapul, amelynek során az élelmiszernek a szabad víztartalma csökken. Ez az eljárás a legősibb tartósítási eljárások közé tartozik, a szárított zöldségeket, húsport, tejport már az ősmagyarok is ismerték. A szárítással válik lehetővé, hogy a tartósítási eljáráshoz ne használjanak tartósítószert. Mivel vízelvonás hatására nem változik meg az élelmiszerek szerkezete, ezért víz hozzáadásával a szárított termékek az eredetit megközelítő állapotúra alakíthatók vissza. A MAGGI termékei nem tartalmaznak tartósítószert és ízfokozót. A kényelmi termékek közé sorolhatóak a MAGGI termékei is: a MAGGI leves- és ízesítő kockák, az Ízvarázs ételízesítő, a főzős és instant levesek, a Finom Falatok kész tésztaételek, az instant tészták és a poralapok.

11 MAGGI fejlesztői csapatmunka. Az ötlettől a boltok polcáig. A MAGGI magyarországi csapata aktívan részt vesz a termékek kifejlesztésében. A MAGGI termékek kifejlesztése az alapötlettől a megvalósításig izgalmas feladat. Minden bizonnyal kevesen tudják, hogy az üzletek polcain található MAGGI alapok egytől egyik a MAGGI budapesti központjának boszorkánykonyhájában születtek meg. Ahhoz, hogy a MAGGI csapat minél jobb, finomabb és jól működő termékeket alkosson, a finom és fantáziadús koncepciókat mindig nagyító alatt részekre bontják, kilépve a családanya szerepéből. Például megvizsgálják a termék jövőbeni polci árát a készételhez felhasználandó friss hozzávalók értékéhez képest. A MAGGI koncepciója, hogy egy termék csak akkor lehet sikeres, ha a vele készült vacsorának jó az ár-érték aránya, négy főre vetítve. Az alapok fejlesztése nem laboratóriumi körülmények eredménye, egy újdonság születéséből a MAGGI csapata kiveszi a részét: mindenki ötleteket ad vagy tapasztalatokkal segíti a munkát. Nem csak, mint marketingesek és fejlesztők nézik a születő terméket, hanem mint kezdő és tapasztalt háziasszonyok vagy főzni szerető apukák. A közös főzések alkalmával próbálják ki azokat a koncepciókat, amelyeket méltónak tartanak egy új termékötlethez. Sokszor egy közkedvelt családi receptből, érdekes újságcikkből vagy kedvenc törzshelyek kínálatából indulnak ki. Minden esetben alapkövetelmény az étel gasztronómiai élvezete, a jó minőség és praktikum. A MAGGI csapatától megtudtuk, hogy közös történetük során kudarcok is érték már őket a közös főzések közben (pl. leégett csirkesült vagy szétolvadt rántott sajt). Az apró konyhai hibák ellenére sikerül rengeteg jópofa és finom dologra rátalálni, melyeket otthon, a családi ítélőszék előtt is szívesen bemutatnak. Nagy gondot fordítanak arra, hogy plusz táplálkozási előnnyel is rendelkezzenek a kidolgozott ötletek. A 60/40+ koncepció a Nestlé által kifejlesztett speciális, termékfejlesztés során használt módszer. Ez azt jelenti, hogy olyan termékek előállítására törekednek, amelyek legalább a fogyasztók 60%-ának elismerését kivívják ízükkel, és plusz táplálkozási előnnyel is rendelkeznek. Az íz értékelése mellett tehát vizsgálják a termékek tápanyagösszetételét, a szénhidrát-, zsír- és fehérje tartalmát. Ezt összevetik a hazai és a nemzetközi táplálkozási ajánlásokkal, illetve a konkurens termékek adataival. Az alapötletnél még nem állnak meg, több elkészítési móddal tesztelik a lehetséges receptúrát, tapasztalt fejlesztő szakácsok segítségével, folyamatosan finomítva a tasakban található alap összetevőit. Így alakulnak ki a termékcsalád elemei, ezzel a közös munkával szeretnének időről-időre a fogyasztók kedvére tenni! A MAGGI csapata bízik benne, hogy egyik legújabb termékük, a Pirított tésztás alap elnyeri majd minél többek tetszését a trnd közösségéből, és ajánljuk majd barátainknak, ismerőseinknek.

12 MAGGI márkatörténet. Több mint 120 éve a háziasszonyok, családanyák szolgálatában. A MAGGI, mint kényelmi termékmárka története 1872-ben kezdődött, amikor Julius Maggi húszas évei közepén megörökölte édesapja malmát. Mivel akkoriban a malomipar válságban volt, úgy határozott, hogy más területekre irányítja a termelőmunkát, elsőként egy vízzel felfőzhető, kész zöldséglevest, majd egy ételízesítőt alkotott meg. Az 1885-ös zürich-i Konyhaművészeti kiállításon a legmagasabb díjat, egy úgynevezett "Borsó-tészta-levesliszt" kapta, melyet Maggi alkotott meg. A MAGGI nagy segítséget jelentett a kor asszonyai számára, akik az ipari forradalom hatására egyre több időt töltöttek távol az otthonuktól és a házimunkától. Így ritkábban jutottak el a piacokra friss áruért, ráadásul az élelmiszerek hosszú eltarthatóságát sem tudták mindig biztosítani. A MAGGI a főzést segítve alapanyag keverékeket készített. Az 1886-os esztendőben három reklámplakátja jelent meg híres művészek alkotásaként, mely 3 féle egyperces levest hirdetett. Maggi később új alapanyagokat vont be a fejlesztésekbe. Így született a húsleves-koncentrátum is, melyet először kapszula formájában, később kockaként árusított. Hazánkban az első MAGGI levesek 1906-ban jelentek meg, és gyorsan népszerűvé váltak, mint ahogy azt egy akkori versike is mutatja: Kedves Mama, drága papa! Nem megyek a seregbe Egészen biz mindaddig Míg MAGGI nem lesz a levesbe A MAGGI vállalat 1947-ben a Nestlé része lett, melyet a svájci Henri Nestlé alapított 1866-ban április 11-én a Nestlé megvásárolta a szerencsi és diósgyőri gyárakat, és ezzel megalapította a Nestlé Hungária Kft.-t, mely azóta többek között a MAGGI márka építését és a kapcsolódó termékfejlesztéseket is irányítja. Közvetlenül a rendszerváltozás után a MAGGI gyártóegység egy rövid ideig Debrecenben működött. A MAGGI neve Magyarországon sokáig egybeforrt a Kék Csibével és a leveskockákkal, napjainkban a MAGGI már számos szárított élelmiszer kategóriában is jelen van.

13 MAGGI alapok. A MAGGI Omlós fortélyok alapokkal az étkezés különleges fortélyaival, illetve egy korszerű, konyhai technikával, a sütőzacskóban történő sütéssel ismerkedhetünk meg. A Ropogós fortélyok célja, hogy kevés olajjal, sütőben is elkészíthetővé váljanak a hazánkban is közkedvelt, ízletes bundázott húsok. A Fazék fortélyok segítségével gyorsan és egyszerűen készíthetünk egy tartalmas egytálételt, amely a hétköznap esték közkedvelt vacsorájává válhat. A MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alapja egy komplett, kellemesen tejszínes egytálételt kínál a család számára. Az elkészítés minden eddiginél egyszerűbb, mivel a burgonya előfőzést nem igényel. A MAGGI olaszos ízvilágú Tésztás fortélyok a mediterrán konyha hangulatát viszik a fogyasztók konyhájába. A nap érlelte paradicsom felhasználásával készült MAGGI alapok a legfinomabb bolognai és milánói tésztaételek elkészítéséhez elengedhetetlenek. A MAGGI Serpenyős fortélyok további két variációja kapható. Dobjuk fel a hétköznapokat egy ízletes görögös vacsorával! A MAGGI Gyros csirkefalatok alapja kellemes fokhagymás-sült ízt ad a csirkének, amely a finom gyros lelke lehet. Készítsük el pillanatok alatt a görög konyha egyik kedvencét! A MAGGI Mexikói chilis bab alapot ajánljuk azoknak, akiknek már alkalmuk nyílt belekóstolni a mexikói konyha ínyencségeibe, és azoknak is, akiknek még nem Egy laktató egytálétel enyhén pikáns mexikói ízekkel.

14 Tények és Számok. A MAGGI fixek legújabb generációja a MAGGI Pirított tésztás alap, mely igazi újdonságként a fűszerkeverék mellett egy családi adagos tésztát is tartalmaz a csomagban. Az új MAGGI Pirított tésztás alap megoldást kínál a tészták változatos elkészítéséhez, három ízvilággal: Csirkés-fűszeres, Ínyenc sertéscsíkok és Olaszos-húsos pirított tésztás alapokkal. Néhány lépésből, egyszerűen készíthetünk serpenyőben finom pirított tésztát, friss zöldségekkel és hússal az egész családnak. A MAGGI Pirított tésztás alapok ötletet és megoldást nyújtanak, hogy otthoni, friss hozzávalókból mindennap tápláló és finom ételeket készíthessünk. A termékek nem tartalmaznak hozzáadott tartósítószert és ízfokozót sem. A termékek kiszerelése: 185 g A boltokban 2012 májusa óta kaphatóak. Ajánlott fogyasztói ár: 439 HUF

15 trnd kapcsolattartód: 2012 trnd Central Eastern Europe Kft Budaörs, Kálvária utca 7.

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel!

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projektmenetrend Always Ultra: Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/always-ultra trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért.

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projektmenetrend Ariel & Lenor: A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-lenor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd. trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a HERZ-et. A projektben

Részletesebben

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen.

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projektmenetrend Foresto nyakörv: Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/foresto trnd kapcsolattartód: suzanne@trnd.hu Teszteljük kutyánkkal

Részletesebben

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit.

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. trnd Projektmenetrend Biovanne plus+ szépségvitamin: Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. Projektblog: www.trnd.hu/biovanne trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel!

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük közös Bonux projektünkben! Örömmel köszöntjük

Részletesebben

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel!

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük első Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték.

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük a Head & Shoulders Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Kedves Olvasó! ZSIDEK LÁSZLÓ. gasztronómiai szakértô

Kedves Olvasó! ZSIDEK LÁSZLÓ. gasztronómiai szakértô Kedves Olvasó! Ugye Önnel is többször elôfordult már, hogy munka után szinte beesett a konyhába és gyorsan valami finomat kellett összedobni vacsorára a családnak?! Ehhez azonban elôször be kell vásárolni,

Részletesebben

s z a k á c s Te v a g y! Borbás Marcsi A sűrűje 10 0 sz í v m e l enge t ő r e cep t

s z a k á c s Te v a g y! Borbás Marcsi A sűrűje 10 0 sz í v m e l enge t ő r e cep t A l e g f o n t o s a b b s z a k á c s Te v a g y! Borbás Marcsi A sűrűje 10 0 sz í v m e l enge t ő r e cep t Borbás Marcsi Asűrűje A könyv alkotói: Borbás Marcsi Antal Csilla Borbás Dorottya Krisztics

Részletesebben

Okoskonyha receptverseny 2016 játék hivatalos részvételi- és adatkezelési szabályzata

Okoskonyha receptverseny 2016 játék hivatalos részvételi- és adatkezelési szabályzata Okoskonyha receptverseny 2016 játék hivatalos részvételi- és adatkezelési szabályzata A pályázat kiírója: Nestlé Hungária Kft. (széhelye: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.; cégejgyzékszáma: 01-09- 267926

Részletesebben

Rendelés: Nestlé Professional 1534 Budapest, Pf. 789. Tel.: (1) 224-1379 Fax: (1) 224-1395 e-mail: nestleprofessional@hu.nestle.

Rendelés: Nestlé Professional 1534 Budapest, Pf. 789. Tel.: (1) 224-1379 Fax: (1) 224-1395 e-mail: nestleprofessional@hu.nestle. Rendelés: Nestlé Professional 5 Budapest, Pf. 789. Tel.: () 22-79 Fax: () 22-95 e-mail: nestleprofessional@hu.nestle.com www.nestleprofessional.hu Sajtleves baconnal Hozzávalók 0 személyre: cikkszám: 2700,

Részletesebben

Szoó Judit: Kilófaló sonkás pánkó recept

Szoó Judit: Kilófaló sonkás pánkó recept Szoó Judit: Kilófaló sonkás pánkó recept A Kilófaló életmód hozzávalói megtalálhatók a oldal Kedves Olvasóm! Fogadd szeretettel a sonkás pánkót Kilófaló módon (amely persze az év bármely napján fogyasztható!)

Részletesebben

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást.

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projektmenetrend Ariel Active Gel kapszulák: Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-activegel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Benoit extra szűz olívaolaj 500 ml, 750 ml, 5 l

Benoit extra szűz olívaolaj 500 ml, 750 ml, 5 l Product Catalogue Benoit extra szűz olívaolaj 500 ml, 750 ml, 5 l A Benoit extra szűz olívaolaj könnyű gyümölcs ízesítéssel és lágy virágillatával az igazi olíva íz fantasztikus élményét nyújtja ízlelőbimbóinak.

Részletesebben

I. GYÁLI TAVASZVÁRÓ LÁBAS-PARTY. FŐZŐ ÉS SÜTEMÉNYKÉSZÍTŐ VERSENY A TAVASZVÁRÁS BŰVÖLETÉBEN Weinbrenner Gábor emlékkupa GYÁL, 2015. MÁRCIUS 28.

I. GYÁLI TAVASZVÁRÓ LÁBAS-PARTY. FŐZŐ ÉS SÜTEMÉNYKÉSZÍTŐ VERSENY A TAVASZVÁRÁS BŰVÖLETÉBEN Weinbrenner Gábor emlékkupa GYÁL, 2015. MÁRCIUS 28. I. GYÁLI TAVASZVÁRÓ LÁBAS-PARTY FŐZŐ ÉS SÜTEMÉNYKÉSZÍTŐ VERSENY A TAVASZVÁRÁS BŰVÖLETÉBEN Weinbrenner Gábor emlékkupa GYÁL, 2015. MÁRCIUS 28. 2 Bevezető A téli időszak elmúltával véget értek a hagyományos

Részletesebben

KONYHAFŐNÖK AJÁNLATA:

KONYHAFŐNÖK AJÁNLATA: KONYHAFŐNÖK AJÁNLATA: 1. Vadvirág specialitás főnökasszony módra, hasábburgonyával 1520 Ft / csirkemellet lilahagymával, tejföllel,sajttal, füstölt sonkával töltjük, bundába kisütjük / 2. Helyi fatányéros

Részletesebben

Könnyu receptek Kevesebb koleszterin

Könnyu receptek Kevesebb koleszterin Könnyu receptek Kevesebb koleszterin Könnyu receptek Kevesebb koleszterin Az egészséges táplálkozás nem jelent éhezést! És azt sem jelenti, hogy le kell mondania a hagyományos ételekről és édességekről.

Részletesebben

TURIZMUS ÉS REGIONALITÁS

TURIZMUS ÉS REGIONALITÁS Tájjellegű ételek megjelenésének elemzése a dél-dunántúli turisztikai régió ételválasztékában Szerző: Sándor Dénes Az elemzés során harminc, dél-dunántúli turisztikai régióból származó étlap tanulmányozására

Részletesebben

Marc & Bogi CSALÁDI ÉLELMISZERÜZEM. Természetes ízek, tartósítószer és adalékanyag nélküli friss készételek francia technológiával.

Marc & Bogi CSALÁDI ÉLELMISZERÜZEM. Természetes ízek, tartósítószer és adalékanyag nélküli friss készételek francia technológiával. Marc & Bogi CSALÁDI ÉLELMISZERÜZEM Természetes ízek, tartósítószer és adalékanyag nélküli friss készételek francia technológiával. marc_bogi.indd 1 24/06/15 07:40 Marc Franciaországban nőtt fel, ahol nagyapja,

Részletesebben

Lassúfőző edény CROCK POT

Lassúfőző edény CROCK POT Lassúfőző edény CROCK POT TÍPUS: SCCQPK5025B (2,7 l) HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FIGYELMESEN OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUATÓT! LEÍRÁS A lassúfőző edény (innentől: lassúfőző) egy főző alsórészből, egy kerámia edényből

Részletesebben

lényege az, hogy mi kerül A sűrűje 2. Borbás Marcsi 100 recept a családi asztalra

lényege az, hogy mi kerül A sűrűje 2. Borbás Marcsi 100 recept a családi asztalra A magyar gasztronómia lényege az, hogy mi kerül otthon a családi asztalra. Borbás Marcsi A sűrűje 2. 100 recept a családi asztalra Borbás Marcsi Asűrűje 2. A könyv alkotói: Borbás Marcsi Antal Csilla Borbás

Részletesebben

I. A hulladék probléma elhelyezése

I. A hulladék probléma elhelyezése I. A hulladék probléma elhelyezése 4.5 4.4 4.3 4.2 4.1 Klímaváltozás Vízszennyezés Levegıszennyezés Hulladék Fajok kihalása Erıforrások kimerülése 4 3.9 3.8 1. Környezeti problémák súlyossága I. A hulladék

Részletesebben

restaurant Kedves Vendégünk, köszöntjük Önt a Hotel Füred Spa & Conference**** éttermében.

restaurant Kedves Vendégünk, köszöntjük Önt a Hotel Füred Spa & Conference**** éttermében. restaurant Kedves Vendégünk, köszöntjük Önt a Hotel Füred Spa & Conference**** éttermében. Étlapunk válogatott fogásaival betekintést ajánlunk nemcsak a hazai konyha ízvilágába, de a nemzetközi gasztronómia

Részletesebben

IV. Illéssy Gasztro Kupa

IV. Illéssy Gasztro Kupa IV. Illéssy Gasztro Kupa - országos ételművészeti verseny - Tisztelt Versenyzők, Kollégák és Diákok! Öt érzékkel áldotta meg a jó Isten alkotó bölcsessége az embert. Kétségtelen, hogy közülük az ízlésnek

Részletesebben

MINTA MENÜ (A bevásárló listát a receptek után találod.)

MINTA MENÜ (A bevásárló listát a receptek után találod.) MINTA MENÜ (A bevásárló listát a receptek után találod.) Kolbászos tészta brokkolival Adag: 4 főre Elkészítési idő: 25 perc 40 dkg tészta (penne, masni) 1 kis fej brokkoli, kis rózsákra szedve 20 dkg száraz

Részletesebben

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Akkor jó egy recept, ha az első alkalommal már ráérzel az étel tökéletes elkészítésére. 1 Csirkemell rizottó (4 adag) 400g csirkemell 125g barna rizs (1 zacskó)

Részletesebben

MUNKAANYAG. Orosz Tibor. Sűrített levesek. A követelménymodul megnevezése: Ételkészítés

MUNKAANYAG. Orosz Tibor. Sűrített levesek. A követelménymodul megnevezése: Ételkészítés Orosz Tibor Sűrített levesek A követelménymodul megnevezése: Ételkészítés A követelménymodul száma: 1465-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja: SzT-007-30 SŰRÍTETT LEVESEK ESETFELVETÉS MUNKAHELYZET

Részletesebben

KISS GÁBOR EGÉSZSÉGES, EGYSZERŰ ÉS FINOM

KISS GÁBOR EGÉSZSÉGES, EGYSZERŰ ÉS FINOM KISS GÁBOR EGÉSZSÉGES, EGYSZERŰ ÉS FINOM 33 kedvenc recept 33 kedvenc recept Bevezetés az egészséges táplálkozásba Copyright Kiss Gábor, 2016 Minden jog fenntartva! Első kiadás, 1.0-s verzió Borítókép:

Részletesebben

KÖZÖS LÁBOS FŐZÉS A SZIMPLA KERTBEN

KÖZÖS LÁBOS FŐZÉS A SZIMPLA KERTBEN Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar Neveléstudományi Intézet Andragógia és Művelődéselmélet Tanszék, Andragógia szak Tanár: Berényi Ildikó KÖZÖS LÁBOS FŐZÉS A SZIMPLA KERTBEN

Részletesebben

Suri Éva Kézikönyv www.5het.hu. Kézikönyv. egy ütős értékesítési csapat mindennapjaihoz. Minden jog fenntartva 2012.

Suri Éva Kézikönyv www.5het.hu. Kézikönyv. egy ütős értékesítési csapat mindennapjaihoz. Minden jog fenntartva 2012. Kézikönyv egy ütős értékesítési csapat mindennapjaihoz 1 Mi az, amin a legtöbbet bosszankodunk? Az értékesítőink teljesítményének hektikusságán és az állandóan jelenlévő fluktuáción. Nincs elég létszámunk

Részletesebben

Kedves kuratóriumi tagok!

Kedves kuratóriumi tagok! Kedves kuratóriumi tagok! Szeretettel köszöntünk mindenkit 2016 elsö negyedéves hírlevelünkkel. Ebben a számunkban is beszámolunk az aktuális eseményekről és projektekről, egyuttal szeretnénk felhívni

Részletesebben

Péksütemény kakaóval. Szalámis kenyér. Tejleves tésztával Sült csirkecomb párolt zöldséggel Mirinda szelet. Pizza krémes meleg szendvics

Péksütemény kakaóval. Szalámis kenyér. Tejleves tésztával Sült csirkecomb párolt zöldséggel Mirinda szelet. Pizza krémes meleg szendvics Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Reggeli Nutellás kenyér tejjel Szalámis kenyér Péksütemény kakaóval Lekváros kenyér Pirítós kenyér teával Ebéd Palóc gulyás Szilvás gombóc Tejleves tésztával Sült csirkecomb

Részletesebben

Realio Informatikai Kft. Tel.: +36 30 833 0000. info@ingatlannet.hu. 6722 Szeged, Mérey utca 12. Fax: +36 1 577 2355. www.ingatlannet.

Realio Informatikai Kft. Tel.: +36 30 833 0000. info@ingatlannet.hu. 6722 Szeged, Mérey utca 12. Fax: +36 1 577 2355. www.ingatlannet. i n g a t l a n h i r d e t ő é s k e r e s ő p o r t á l K R E D I T T Á J É K O Z T A T Ó TARTALOMJEGYZÉK 1. MIK AZOK A KREDITEK? 3 1.1. első helyre kiemelés 3 1.2. címkézés 5 2. MENNYIBE KERÜLNEK? 6

Részletesebben

A Lipton Teaintézetről. A Lipton Teaintézet küldetése a tudatos teafogyasztás folyamatos népszerűsítése, és a

A Lipton Teaintézetről. A Lipton Teaintézet küldetése a tudatos teafogyasztás folyamatos népszerűsítése, és a Sir Thomas Lipton neve mára egyet jelent a modern európai teázás megteremtésével. 1871-ben a skóciai Glasgowban nyitotta első boltját, 21 esztendős korában. 1890-ben vitorlát bontott és Ceylon felé véve

Részletesebben

Kedves Vendégünk! Napfényes Falatozó

Kedves Vendégünk! Napfényes Falatozó Kedves Vendégünk! Köszöntjük Önt a Napfényes Falatozóban! Fontosnak tartjuk, hogy az egészséges életmód kedvelőinek, a gyógyulni vágyóknak és minden érdeklődőnek megmutassuk, hogy csupán az emberi szervezet

Részletesebben

Gluténmentes étlap. 2015. november 30. december 04. hétfő kedd szerda csütörtök péntek. Tej Kenőmájas Kenyér GM Kígyóuborka

Gluténmentes étlap. 2015. november 30. december 04. hétfő kedd szerda csütörtök péntek. Tej Kenőmájas Kenyér GM Kígyóuborka 2015. november 30. december 04. Mini méz Kenőmájas Vaníliás túrókrém Kakaó Kalács Főtt tojás Paradicsom 1,58 1,35, szója 1,41 1,85 1,34 tojás Hagyma krémleves Pirított kenyérkocka Temesvári sertéstokány

Részletesebben

CUKORBETEGKÉNT IS LEHET JÓL ÉLNI! 2. rész Ahogyan ÉN diétázom

CUKORBETEGKÉNT IS LEHET JÓL ÉLNI! 2. rész Ahogyan ÉN diétázom CUKORBETEGKÉNT IS LEHET JÓL ÉLNI! 2. rész Ahogyan ÉN diétázom Kövesd a példám, és Te is kézben tarthatod cukorbetegségedet. tegyél magad és családod egészségéért! 2 Egészségesen étkezem! ElÕzÕ könyvemben

Részletesebben

Menü - 1500 kcal. 3. Hét

Menü - 1500 kcal. 3. Hét Menü - 1500 kcal Tudnivalók a diétáról: Energiaérték: 1500 kcal Protein tartalom: a napi energia-bevitel 20-25%-a, ami 75-93 grammnak felel meg Zsírtartalom: a napi energia-bevitel 30%-a, ami 50 grammnak

Részletesebben

Menü - 1800 kcal. 1. Hét

Menü - 1800 kcal. 1. Hét Menü - 1800 kcal Tudnivalók a diétáról: Energiaérték: 1800 kcal Protein tartalom: a napi energia-bevitel 20-%-a, ami 81-90 grammnak felel meg Zsírtartalom: a napi energia-bevitel 30%-a, ami 60 grammnak

Részletesebben

MagyarOK 1.: munkalapok 5

MagyarOK 1.: munkalapok 5 1. Képes szótár munkalap 1. Egészítse ki a hiányzó magánhangzókat vagy mássalhangzókat! Húsok m_ rh_ h_ s s_ rt_ sh_ cs_ rk_ h_ s sz_ l_ nn_ k_ lb_ sz sz_ l_ m_ s_ nk_ h_ l Tejtermékek t_ j v_ j s_ jt

Részletesebben

CSATLAKOZZ A KALANDHOZ!

CSATLAKOZZ A KALANDHOZ! Globális Alpha Kampány 2016 CSATLAKOZZ A KALANDHOZ! TÖBB MINT 29 000 000 EMBER VETT MÁR RÉSZT A VILÁGON ALPHÁN A TÖRTÉNELEMBEN ELŐSZÖR, MEGHÍVJUK AZ EGÉSZ VILÁGOT EGY ALPHÁRA Globális Alpha Kampány 2016

Részletesebben

52 811 02 0000 00 00 Vendéglős Vendéglős 52 811 02 0100 31 01 Étkezdés Vendéglős

52 811 02 0000 00 00 Vendéglős Vendéglős 52 811 02 0100 31 01 Étkezdés Vendéglős A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Aranyhordó Panzió, Étterem és Pizzéria - Pere REGGELI. Bacon tojással. Fokhagymás pirítós. Főtt virsli (3 db) Franciapirítós

Aranyhordó Panzió, Étterem és Pizzéria - Pere REGGELI. Bacon tojással. Fokhagymás pirítós. Főtt virsli (3 db) Franciapirítós REGGELI Bacon tojással Fokhagymás pirítós Főtt virsli (3 db) Franciapirítós Hagymás-szalonnás tojásrántotta Ham and eggs Melegszendvics Sajtos-sonkás omlett Tojásrántotta 490 Ft 690 Ft 500 Ft 700 Ft 700

Részletesebben

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van:

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van: 10 profitnövelő Facebook hirdetés tipp Karácsonyra Hirdetsz a Facebookon, de szeretnél még eredményesebb lenni? A titok a részletekben rejlik. Talán nem is sejted, milyen sok múlik azon, ha néhány dolgot

Részletesebben

LEVESEK Zöldborsó leves Hozzávalók Gombaleves Hozzávalók Erőleves Hozzávalók Olasz zöldségleves Hozzávalók Zöldséges burgonyapüré leves Hozzávalók

LEVESEK Zöldborsó leves Hozzávalók Gombaleves Hozzávalók Erőleves Hozzávalók Olasz zöldségleves Hozzávalók Zöldséges burgonyapüré leves Hozzávalók LEVESEK Zöldborsó leves Hozzávalók: ½ sárgarépa, ¼ petrezselyemgyökér, ¼ zellergumó, 1 kisebb burgonya, 1.5 dkg zöldborsó, 1 kiskanál olaj, ¼ csokor petrezselyemzöld, 3 dl zöldséglé, só, bors. A zöldségeket,

Részletesebben

Étrend: 1. hét. Tízórai: 200g natúr joghurt, 1 ek. zabkorpa Tápanyag összetétel: 126 kcal, 9,9g fehérje, 2,6g zsír, 14,7g szénhidrát

Étrend: 1. hét. Tízórai: 200g natúr joghurt, 1 ek. zabkorpa Tápanyag összetétel: 126 kcal, 9,9g fehérje, 2,6g zsír, 14,7g szénhidrát 1. nap (1110Kcal) Házi müzli (40g zabpehely, 10g mazsola, 10g mandula), 2dl 1,5% tej Tápanyag összetétel: 327 kcal, 14,2g fehérje, 10,7g zsír, 45,1g szénhidrát 200g natúr joghurt, 1 ek. zabkorpa Csirkemell

Részletesebben

Eperszörp (Ezt a receptet az alsó fűtőszálas automatákhoz ajánljuk. Felső fűtőszálas esetében maximum 300 g epret lehet tenni a tartályba.

Eperszörp (Ezt a receptet az alsó fűtőszálas automatákhoz ajánljuk. Felső fűtőszálas esetében maximum 300 g epret lehet tenni a tartályba. Eperszörp (Ezt a receptet az alsó fűtőszálas automatákhoz ajánljuk. Felső fűtőszálas esetében maximum 300 g epret lehet tenni a tartályba.) 600-700 g eper (mosva, darabolva) 150 g nyírfacukor vagy 200

Részletesebben

Babareceptek 6 hónapos kortól

Babareceptek 6 hónapos kortól Anyatejes spenót 2 marék spenótlevél (vagy 5-6 kis adag fagyasztott leveles spenót) 2 ek olívaolaj 2 ek kukoricaliszt 150 ml anyatej Jó- ha friss spenótból dolgozunk: a spenótot megmossuk, a levelek ereit

Részletesebben

Kedves Vendégeink! LiebeGäste!

Kedves Vendégeink! LiebeGäste! Kedves Vendégeink! Üdvözöljük a Vadász étteremben. Reméljük, megtalálja az Ön ízléséhez legközelebb álló ételt, melynek elfogyasztása megfelelő élvezetet fog nyújtani. Nagy gonddal és odafigyeléssel összeállított

Részletesebben

ZÖLD INTÉZMÉNY ZÖLD RENDEZVÉNYEK - ZÖLD CATERING

ZÖLD INTÉZMÉNY ZÖLD RENDEZVÉNYEK - ZÖLD CATERING ZÖLD INTÉZMÉNY ZÖLD RENDEZVÉNYEK - ZÖLD CATERING Hisszük, hogy a jó vendéglátás alapjaiban határozhatja meg egy rendezvény sikerét. Az ízek harmóniája szakértelmet, odaadást és összhangot kíván. Cateringes

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Mezőszemere Község Önkormányzat Képviselő-testület rendkívüli üléséről 2012. április 4-én (szerda) du. 18 órai kezdettel.

Jegyzőkönyv. Készült: Mezőszemere Község Önkormányzat Képviselő-testület rendkívüli üléséről 2012. április 4-én (szerda) du. 18 órai kezdettel. 138 Jegyzőkönyv Készült: Mezőszemere Község Önkormányzat Képviselő-testület rendkívüli üléséről 2012. április 4-én (szerda) du. 18 órai kezdettel. Az ülés helye: Mezőszemere Község Önkormányzat tanácskozó

Részletesebben

Főzzünk együtt! Zalai, dunántúli ételek szakkör

Főzzünk együtt! Zalai, dunántúli ételek szakkör Főzzünk együtt! Zalai, dunántúli ételek szakkör Pályázó:Zalaapáti Község Önkormányzata Projekt címe: Zalaapáti Érték-Tár Azonosító: TÁMOP-3.2.3/A-11/1-2012-0024 1 Tematika Főzzünk együtt! Zalai, dunántúli

Részletesebben

2016.05.02. A GASZTRONÓMIA JELENTŐSÉGE GASZTRONÓMIA AZ ELSŐ KÖNYVEK A GASZTRONÓMIÁRÓL

2016.05.02. A GASZTRONÓMIA JELENTŐSÉGE GASZTRONÓMIA AZ ELSŐ KÖNYVEK A GASZTRONÓMIÁRÓL - és vacsorára mit kapunk? - ez az idős hölgy cukorbeteg! - ha kérhetném, valami száraz hús legyen inkább, a Bakonyit már ismerjük. - van a csoportban két vegetariánus! - sertéshúst ne, mert mohamedánok.

Részletesebben

Levesek. Saláták - Savanyúságok

Levesek. Saláták - Savanyúságok Levesek Húsleves választott betéttel (csigatészta, házi májgaluskával) 590.- Kisfazék húsleves, gazdagon 990.- Fokhagyma krémleves, camembert kockával 630.- Hermina csuporleves (pikáns mustáros- kakukkfüves

Részletesebben

Visszajelzések osztályoktól

Visszajelzések osztályoktól Visszajelzések osztályoktól 2014. 06. 18-ai napot töltöttük Önöknél. 3-8.osztályos tanulókkal. Már a szervezésben is rendkívül rugalmasan kezelték a kéréseimet a programokkal kapcsolatosan. Ezt tovább

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ A JÚNIUSI KURZUSOKRÓL

ÖSSZEFOGLALÓ A JÚNIUSI KURZUSOKRÓL ÖSSZEFOGLALÓ A JÚNIUSI KURZUSOKRÓL Kurzus címe: Sikeres nők egymás között (mely speciális vezetői kommunikációs képzés nők számára) Kurzust vezeti: Gáspár Ágnes protokoll szakértő, Nagy Csilla stíluskommunikátor,

Részletesebben

Diétás étlap Cukorbetegek étlapja

Diétás étlap Cukorbetegek étlapja 2014. szeptember 29. - október 03. Csirkemell sonka Kápia paprika Kakaó* Bakonyi betyárleves Fahéjas almás tészta** * Zöldbableves Fokhagymás natúr szelet Petrezselymes burgonya Káposztasaláta* Csontleves

Részletesebben

Kedves. Testre szabott ajánlatunkat kérje képviselőnktől! anyaga: nemesacél és polycarbonat tulajdonsága: hűtés 2-2 db akkuval 2 x 6 liter

Kedves. Testre szabott ajánlatunkat kérje képviselőnktől! anyaga: nemesacél és polycarbonat tulajdonsága: hűtés 2-2 db akkuval 2 x 6 liter Reggelizo ajánlata Kedves Sokak számára meghatározó, ahogyan a napjuk elindul, ha kellemes, szép, nyugodt, akkor egész nap mosolyogni fognak, de ha mindenféle bosszúság éri őket, már reggel az egész napjukat

Részletesebben

Használati utasítás HU FONTOS BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK Elektromos készülékek használatakor mindig be kell tartani többek között a következő alapvető óvintézkedéseket: 1. Olvassa végig a

Részletesebben

Kedves Jegyespár, köszönjük szépen, hogy megkerestetek bennünket!

Kedves Jegyespár, köszönjük szépen, hogy megkerestetek bennünket! { e s k ü v ő i f o t ó z á s á r a j á n l a t 2 0 1 6 } Kedves Jegyespár, köszönjük szépen, hogy megkerestetek bennünket! minimum csomag alap csomag alap plusz csomag 160 ezer Ft 190 ezer Ft 220 ezer

Részletesebben

Esküvő a Monori Vigadó Étteremben

Esküvő a Monori Vigadó Étteremben Esküvő a Monori Vigadó Étteremben Ne hagyja, hogy e gyönyörű nap ezernyi apró részlete miatti aggódása elterelje figyelmét a legfontosabbakról: az élményről, a régóta tervezett nagy nap fontos és sokáig

Részletesebben

Rendelés leadás: telefonon +36 70 422 23 45 - +36 1 206 800 (munkanapokon 8-tól 16 óráig) faxon: +36 1 206 8001 (0-24 h) - online (0-24 h)

Rendelés leadás: telefonon +36 70 422 23 45 - +36 1 206 800 (munkanapokon 8-tól 16 óráig) faxon: +36 1 206 8001 (0-24 h) - online (0-24 h) A0 - XXL menü - Óriás adag A0 - XXL menü - Óriás adag A0 - XXL menü - Óriás adag A0 - XXL menü - Óriás adag A0 - XXL menü - Óriás adag Erdélyi paraszt csorbaleves és bakonyi sertésborda házi galuskával

Részletesebben

Kedves Olvasóm! Gondolkozz el, hogyan használhatnád őket a cégedben, majd irány a megvalósítás! Ehhez kívánok sok sikert. Üdvözlettel: Jagodics Rita

Kedves Olvasóm! Gondolkozz el, hogyan használhatnád őket a cégedben, majd irány a megvalósítás! Ehhez kívánok sok sikert. Üdvözlettel: Jagodics Rita Kedves Olvasóm! Ahogy ígértük, ebben az anyagban a 2014-es III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói konferencia 9 értékes gondolatát gyűjtöttük össze neked, mindegyik előadótól 1-1-et sőt, néha többet

Részletesebben

II. Illéssy Gasztro Kupa

II. Illéssy Gasztro Kupa II. Illéssy Gasztro Kupa - országos ételművészeti verseny - Tisztelt Versenyzők, Kollégák és Diákok! Nemcsak abban áll a magyar szakácsművészetnek a titka, hogy egyes ételeket milyen ízlésesen tud előállítani,

Részletesebben

MENÜ HELYBEN KÉSZÜLT, FRISSEN SÜTVE HAMBURGEREK KÓSTOLD MEG FINOMABBNÁL FINOMABB ÉTELEINKET!! Ár: 1390 Ft. Ár: 1790 Ft. Classic Burger.

MENÜ HELYBEN KÉSZÜLT, FRISSEN SÜTVE HAMBURGEREK KÓSTOLD MEG FINOMABBNÁL FINOMABB ÉTELEINKET!! Ár: 1390 Ft. Ár: 1790 Ft. Classic Burger. AMERIKAI ÉS MEXIKÓI ÉTELEK SZÉLES VÁLASZTÉKA HELYBEN KÉSZÜLT, FRISSEN SÜTVE Nálunk mindenki megtalálja álmai hamburgerét, burritóját, quesadilláját, és rengeteg különlegességet is kóstolhatsz :) Látogass

Részletesebben

ÉTLAP. Tej Mediterrán halkrém Teljes kiőrlésű kenyér. Allergének: Allergének: glutén, hal, mustár, szója, tej, tojás, zeller EN: 375 SZH: 50 ZSÍR: 10

ÉTLAP. Tej Mediterrán halkrém Teljes kiőrlésű kenyér. Allergének: Allergének: glutén, hal, mustár, szója, tej, tojás, zeller EN: 375 SZH: 50 ZSÍR: 10 Gabonapehely Mediterrán halkrém es kávé Vaj Teljes kiőrlésű kifli glutén, hal, mustár, szója, tej, tojás, 2016.MÁRC.28-ÁPR.3. 265 45 375 50 343 45 0,4 5 1,24 10 0,85 13 Tavaszi zöldségleves Sertéspörkölt

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Angol szókincsfejlesztő rendszer

Felhasználói kézikönyv. Angol szókincsfejlesztő rendszer Felhasználói kézikönyv Angol szókincsfejlesztő rendszer 2016 Üdvözlet a fejlesztőtől Sok-sok évvel ezelőtt, amikor angolul tanultam, nagy segítséget jelentett volna számomra egy számítógépes szókincsfejlesztő

Részletesebben

Miért érdemes a Hotel Pátriát választani?

Miért érdemes a Hotel Pátriát választani? Elmúlt mint száz pillanat, S tudjuk mégis, hogy múlhatatlan, mert szívek őrzik, nem szavak. Végh György Kedves házasulandó, Ifjú Pár! Bizonyára Önöket is foglalkoztatja a nagy kérdés, vajon mi a sikeres

Részletesebben

Homoktövis sorbet krém karamellellel szolgált ropogós kecskesajttal

Homoktövis sorbet krém karamellellel szolgált ropogós kecskesajttal Homoktövis sorbet krém karamellellel szolgált ropogós kecskesajttal Hozzávalók Sorbet krém 6 dl homoktövis velő 1 dl homoktövis lekvár 0,6 dl prosorbet Karamell 6 ek. cukor 2 dl Homoktövis velő Ropogós

Részletesebben

PÁLYÁZAT. Kecskeméti Táncsics Mihály Középiskolai Kollégium. intézményvezető-helyettes (magasabb vezető) beosztás ellátására.

PÁLYÁZAT. Kecskeméti Táncsics Mihály Középiskolai Kollégium. intézményvezető-helyettes (magasabb vezető) beosztás ellátására. PÁLYÁZAT Kecskeméti Táncsics Mihály Középiskolai Kollégium intézményvezető-helyettes (magasabb vezető) beosztás ellátására. Pályáztató: Klebelsberg Intézményfenntartó Központ 6000 Kecskemét, Deák Ferenc

Részletesebben

HÁROMNAPOS TÁPLÁLKOZÁSI NAPLÓ

HÁROMNAPOS TÁPLÁLKOZÁSI NAPLÓ SORSZÁM ORSZÁGOS TÁPLÁLKOZÁS ÉS TÁPLÁLTSÁGI ÁLLAPOT VIZSGÁLAT (OTÁP2014) HÁROMNAPOS TÁPLÁLKOZÁSI NAPLÓ Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet 1097 Budapest, Albert Flórián út 3/A : (36-1)

Részletesebben

VALÓDI KENYÉR. mesterek kezéből

VALÓDI KENYÉR. mesterek kezéből VALÓDI KENYÉR mesterek kezéből HARAPJON CSAK BELE.. Classico, Cereale és Vital del Mastro Panettiere! Egy kenyér, amely olyan ízű, amilyennek a kenyérnek lennie kell! A Classico, a Cereale és a Vital

Részletesebben

1.2. A program általános értékelése szakmai és szervezési szempontból egyaránt

1.2. A program általános értékelése szakmai és szervezési szempontból egyaránt Erasmus+ beszámoló Margate, Egyesült Királyság 2015. július 10-július 25. Készítette: Farkasné Bozorádi Anita 1. A tanulmányút általános értékelése 1.1 Szakmai egyeztetések a tanulmányutat megelőző időszakban

Részletesebben

FÉNYHÁLÓ Spirituális Magazin TEREMTÉSEINK TISZTA ÍGÉRETE

FÉNYHÁLÓ Spirituális Magazin TEREMTÉSEINK TISZTA ÍGÉRETE Szeretettel köszöntelek kedves Olvasó! 2015. XI / 31. szám November hónap - érzésem szerint - a letisztulást, az átláthatóságot, és az elcsendesedést hozza el számunkra, amire szükségünk is van, hiszen

Részletesebben

Bocuse d Or Hungary döntő 2016

Bocuse d Or Hungary döntő 2016 Bocuse d Or Hungary döntő 2016 Versenyszabályzat Az alábbiakban a verseny hivatalos szabályai és előírásai olvashatók. Tudnivalók a Bocuse d Or Hungary döntőről 1 Tartalomjegyzék 2. A SZERVEZŐBIZOTTSÁG...3

Részletesebben

5 perc frontális Csomagolópapír, 1.sz. mell.

5 perc frontális Csomagolópapír, 1.sz. mell. Tantárgy: szövegértés,- szövegalkotás Időkeret:2x45 perc Korosztály: 1. évfolyam Az óra célja: testtudat fejlesztése, térérzékelés tudatosítása, sajátmozgásérzék ápolása, figyelem tartósságának megteremtése,

Részletesebben

Magyar Építésügyi Technológiai Platform Stratégiai Kutatási Terv Megvalósítási Terve

Magyar Építésügyi Technológiai Platform Stratégiai Kutatási Terv Megvalósítási Terve Magyar Építésügyi Technológiai Platform Stratégiai Kutatási Terv Megvalósítási Terve Megrendelő: Magyar Építésügyi Technológiai Platform Készült: Az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit

Részletesebben

HASZÁLATI ÚTMUTATÓ OHF-118 LÉGKEVERÉSES SÜTŐ

HASZÁLATI ÚTMUTATÓ OHF-118 LÉGKEVERÉSES SÜTŐ HASZÁLATI ÚTMUTATÓ OHF-118 LÉGKEVERÉSES SÜTŐ Importálja és forgalmazza: Orion Elektronikai Kft. H-1106 Budapest, Jászberényi út 29. 1 FONTOS FIGYELMEZTETÉSEK Amikor elektromos készülékeket használ, kérjük

Részletesebben

Tartalom. Gondolkodj előre! / 16 Találd meg az alkalmas helyet! / 18 Az első lépések / 26 Gyakori problémák / 52 Hozzáállás / 58.

Tartalom. Gondolkodj előre! / 16 Találd meg az alkalmas helyet! / 18 Az első lépések / 26 Gyakori problémák / 52 Hozzáállás / 58. Tartalom 6 Bevezető 14 Hogyan nevelhetsz ehető növényeket otthon? Gondolkodj előre! / 16 Találd meg az alkalmas helyet! / 18 Az első lépések / 26 Gyakori problémák / 52 Hozzáállás / 58 Tartalom 60 Mikrozöldek,

Részletesebben

(Ezt az összeállítást nyugodtan továbbküldheti rokonainak, barátainak de kérem, semmilyen módon ne változtassa meg! A szerzői jogok tulajdonosa a

(Ezt az összeállítást nyugodtan továbbküldheti rokonainak, barátainak de kérem, semmilyen módon ne változtassa meg! A szerzői jogok tulajdonosa a 25 ötlet, amelyekkel ünnepek alatt (és után is!) kordában tarthatja családját (Ezt az összeállítást nyugodtan továbbküldheti rokonainak, barátainak de kérem, semmilyen módon ne változtassa meg! A szerzői

Részletesebben

VEZETŐKÉPZŐ KÖZPONT A CÉGVEZETÉS MŰVÉSZETE VI.

VEZETŐKÉPZŐ KÖZPONT A CÉGVEZETÉS MŰVÉSZETE VI. Lawrence VEZETŐKÉPZŐ KÖZPONT & Bennet A CÉGVEZETÉS MŰVÉSZETE VI. 1 MOTIVÁCIÓ A GYAKORLATBAN A Kedves Olvasónk Ebben a számunkban ígéretünk szerint maradunk a motiváció témakörénél. Mielőtt azonban belemélyednénk

Részletesebben

Rendszeresen nevezünk be pályázatokra, így találtuk meg a Tiniséf Sulicsata felhívását is.

Rendszeresen nevezünk be pályázatokra, így találtuk meg a Tiniséf Sulicsata felhívását is. BEMUTATKOZÁS A budapesti Kőbányai Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 8. osztályos diákjai vagyunk. Iskolánk 1978-ban épült a főváros X. kerületében, az Újhegyi lakótelep

Részletesebben

2010. II. negyedév Választási különszám VI. évfolyam II. szám Országgyűlési képviselőnk: Arnóth Sándor

2010. II. negyedév Választási különszám VI. évfolyam II. szám Országgyűlési képviselőnk: Arnóth Sándor 2010. II. negyedév Választási különszám VI. évfolyam II. szám Országgyűlési képviselőnk: Arnóth Sándor 1.Mióta foglalkozik közügyekkel? Mit jelent az Ön számára a választókerülete? - Tősgyökeres püspökladányi

Részletesebben

SZABADKAI MŰSZAKI SZAKFŐISKOLA

SZABADKAI MŰSZAKI SZAKFŐISKOLA SZABADKAI MŰSZAKI SZAKFŐISKOLA PREZENTÁCIÓ Elektronikus ügyvitel tantárgyból Facebook kampány JELÖLT MENTOR Kokrehel Grácián dr Zlatko Čović 12213218 SZABADKA, 2015. Tartalom Bevezető... 3 Facebook hírdetés

Részletesebben

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért.

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd Projektmenetrend Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-waterflex trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Ebéd. a szabadban. Az év első piknikje. menüett piknik

Ebéd. a szabadban. Az év első piknikje. menüett piknik menüett piknik Ebéd a szabadban Az év első piknikje Ki ne akarná egy kicsit süttetni magát az első kellemes tavaszi hétvégén? Bringára vagy autóra, mindenesetre kalandra fel, bátran vágjunk neki a pikniknek!

Részletesebben

JÓ GYAKORLATOK MEGOSZTÁSA

JÓ GYAKORLATOK MEGOSZTÁSA JÓ GYAKORLATOK MEGOSZTÁSA A jó gyakorlatok megosztása kiscsoportos munka keretében történt, az alábbi előre megadott témák mentén: Munkaerő-piaci igények, vállalati együttműködés, gyakorlati képzés Tanulási

Részletesebben

A mangalica fajtához kötött piacszervezés. Lázár Tamás kereskedelmi vezető CIPKER FOOD Kft.

A mangalica fajtához kötött piacszervezés. Lázár Tamás kereskedelmi vezető CIPKER FOOD Kft. A mangalica fajtához kötött piacszervezés Lázár Tamás kereskedelmi vezető CIPKER FOOD Kft. Élőállat árak A takarmány árak drasztikus növekedését késve, de követte a mangalica élősertések felvásárlási árának

Részletesebben

IX. évfolyam I. szám 2011. március Ladánybene Polgármesteri Hivatalának Információs Kiadványa. Önkormányzati hírek

IX. évfolyam I. szám 2011. március Ladánybene Polgármesteri Hivatalának Információs Kiadványa. Önkormányzati hírek Benei Hírmondó IX. évfolyam I. szám 2011. március Ladánybene Polgármesteri Hivatalának Információs Kiadványa Önkormányzati hírek Az önkormányzat képviselő-testülete 2011. február 14-én testületi ülést

Részletesebben

Ricotta gnocchi aszalt paradicsommal

Ricotta gnocchi aszalt paradicsommal Ricotta gnocchi aszalt paradicsommal Nálunk a családban egy jó ideje már szinte hagyomány lett a gnocchi (és egyéb olasz tésztaételek) készítése. Sajnos én csak havonta egyszer, egy hétvége erejéig tudom

Részletesebben

szka102_12 É N É S A V I L Á G Készítette: szegediné Gonda Zsófia SZOCIÁLIS, ÉLETVITELI ÉS KÖRNYEZETI KOMPETENCIÁK A 2. ÉVFOLYAM

szka102_12 É N É S A V I L Á G Készítette: szegediné Gonda Zsófia SZOCIÁLIS, ÉLETVITELI ÉS KÖRNYEZETI KOMPETENCIÁK A 2. ÉVFOLYAM szka102_12 É N É S A V I L Á G Mit ettem ma? Mindennap egy alma az egészség oltalma Készítette: szegediné Gonda Zsófia SZOCIÁLIS, ÉLETVITELI ÉS KÖRNYEZETI KOMPETENCIÁK A 2. ÉVFOLYAM TANÁRI ÉN és a világ

Részletesebben

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu

AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu AMBRÓZIA ÉTTEREM ÉS PANZIÓ*** H-3700, Kazincbarcika, Egressy Béni út 41. www.ambroziapanzio.hu ELLÁTÁS (Érvényes 2009. április 30.-tól visszavonásig) Reggeli: a szoba ár tartalmazza! Félpanzió I.: 900

Részletesebben

Beszámoló a CSODA-VÁR Bölcsőde működéséről

Beszámoló a CSODA-VÁR Bölcsőde működéséről Beszámoló a CSODA-VÁR Bölcsőde működéséről A közoktatási megállapodás értelmében a CSODA VÁR Gyermekcentrum Közhasznú Alapítvány által fenntartott Bölcsőde évente egy alkalommal köteles beszámolni működéséről.

Részletesebben

Inkább a szárnyasok húsát kedveljük, miért ne lehetne abból is gulyást készteni? Kipróbáltuk, ízlett.

Inkább a szárnyasok húsát kedveljük, miért ne lehetne abból is gulyást készteni? Kipróbáltuk, ízlett. Az alábbi receptjeinknek megvan a saját történetük Leves Inkább a szárnyasok húsát kedveljük, miért ne lehetne abból is gulyást készteni? Kipróbáltuk, ízlett. Csirkegulyás - ½ csirkemell-filé - 1 kisfej

Részletesebben

Amíg a konyhánkban frissen elkészülnek az ételeitek, pár gondolatot megosztunk veletek az éttermünkről és ételeinkről.

Amíg a konyhánkban frissen elkészülnek az ételeitek, pár gondolatot megosztunk veletek az éttermünkről és ételeinkről. * Étlap * Amíg a konyhánkban frissen elkészülnek az ételeitek, pár gondolatot megosztunk veletek az éttermünkről és ételeinkről. Néhány éve azért nyitottuk meg kávézó-éttermünket, hogy vidám, mediterrán

Részletesebben

Fogyókúra napok ebéd mintái

Fogyókúra napok ebéd mintái Fogyókúra napok ebéd mintái Vegetáriánus receptek Töltött cukkíni 15dkg cukkíni 45 1,5-7,5 10 dkg gomba 40 5,9 0,2 3,3 1 db tojás 70 5 5-2 dkg barna rizs 60 2,8 0,2 10,6 5 dkg gomolya 140 9 10,5 1,5 5

Részletesebben

Pizzáink töltött peremmel, 32 cm Ft. 60 cm Ft

Pizzáink töltött peremmel, 32 cm Ft. 60 cm Ft töltött peremmel, 32 cm + 250 Ft. 60 cm + 400 Ft Sajttal töltött perem: 32 cm: + 200 Ft 60 cm: + 400 Ft Sajt-bacon töltött perem: 32 cm: +250 Ft 60 cm: +500 Ft Virsli, ketchup v. mustárral 32 cm: töltött

Részletesebben