Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat."

Átírás

1 trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

2 Tegyük még ismertebbé a MAGGI Pirított tésztás alapokat. A projektben szeretnénk: Nagy örömmel köszöntünk új projektünkben, melynek a magyarországi trnd történetében most először egy élelmiszer a főszereplője. A termékek, melyeket közösen kipróbálhatunk nem mások, mint a MAGGI Pirított tésztás alapok magyarországi trnd-partnerrel közösen kipróbálni a MAGGI Pirított tésztás alapokat. Próbáld ki. A MAGGI fixek legújabb generációjába tartozó Pirított tésztás alapok ötletes megoldást nyújtanak a háziasszonyoknak, hogy mindennap tápláló és finom ételekkel lephessék meg családjukat.... megosztani egymással a MAGGI Pirított tésztás alapokról alkotott véleményünket két online felmérésben. Mondd el a véleményedet. Ötletes megoldást nyújt tápláló és finom ételekhez.... még ismertebbé tenni a MAGGI Pirított tésztás alapokat barátoknak és ismerősöknek átadott termékmintákkal, valamint véleményünk megosztásával. Add tovább. 700 magyarországi trnd-partnerrel közösen szeretnénk kipróbálni a MAGGI új különlegességeit, a Pirított tésztás alapokat, megkóstolni az egyszerűen elkészíthető, friss és ínycsiklandozó tésztavacsorákat, valamint még ismertebbé tenni őket barátaink, családtagjaink, munkatársaink és ismerőseink körében.... minél több beszámolót és piackutatási kérdőívet összegyűjteni, és ez alapján megtudni, hogy mit gondolnak barátaink a termékekről. Számolj be róla. Jó szórakozást Mindenkinek!

3 Fortélyos ötletek a MAGGI-tól. MAGGI Pirított tésztás alapok. A háziasszonyok vágya, hogy szeretteiknek tápláló és finom ételeket készítsenek, melyek változatosak és egyben könnyen elkészíthetőek. A MAGGI márka több mint egy évszázada a minőség és az innováció képviselője az élelmiszerek piacán. Célkitűzése, hogy a háziasszonyoknak ötleteket, megoldásokat nyújtson a konyhában, a főzésben, és hozzájáruljon ahhoz, hogy az asztalra mindig tápláló, finom és egyszerűen elkészíthető ételek kerüljenek. Ki ne szeretne egyszerűen elkészítve, változatos otthoni ízeket főzni. A MAGGI fixek új generációja lehetővé teszi mindezt. A MAGGI Pirított tésztás alapok nem csupán a fűszerkeveréket, hanem a tészta alapot is tartalmazzák, így otthon, néhány lépésből elkészíthetővé válnak kedvenc tésztavacsoráink. Kiadós és finom egytálétel, háromféle ízben. A MAGGI Serpenyős fortélyok termékcsalád legújabb tagja, a három változatban kapható Pirított tésztás alap az előbbi elvárások és célkitűzések mindegyikét teljesíti. A MAGGI Pirított tésztás alap a tészta változatos elkészítéséhez nyújt segítséget. A család, a gyerekek nagy kedvencét, a tésztát most egy újabb változatban készíthetik el a háziasszonyok, néhány lépésből, serpenyőben, friss zöldségek és hús hozzáadásával. A MAGGI Pirított tésztás alap háromféle új ízben kapható: Csirkés-fűszeres, Ínyenc sertéscsíkok és Olaszos-húsos pirított tésztás alapok. A termékek előnyei, hogy a kiadós és finom egytálétel egésze egy serpenyőben készíthető el, egyszerűen és könnyen. Ráadásul friss alapanyagokkal készül, tartósítószert és ízfokozót pedig nem tartalmaz.

4 Termékvariációk. MAGGI Csirkés-fűszeres pirított tésztás alap. MAGGI Olaszos-húsos pirított tésztás alap. Ízletes csirkehús, friss zöldségek és a fűszeres, pirított tésztás alap a MAGGI-tól. Nem is kell több egy fenséges tésztavacsorához. A csíkokra vágott csirkemellel, póréhagymával és répával elkészített egytálétel garantált siker és tökéletes megoldás változatos, otthoni ízek könnyű elkészítéséhez, friss hozzávalók felhasználásával. Az olaszos ízek szerelmeseinek nyújt kiváló receptötletet a darált hús, paradicsom, hagyma, pritamin paprika és cukkini hozzáadásával készíthető, olaszos ízesítésű MAGGI alap és tészta, mely egyszerűen és gyorsan készíthető el. A friss hozzávalókat összepirítjuk, és máris kész a friss, paradicsomos, mediterrán tésztaétel. MAGGI Ínyenc sertéscsíkok pirított tésztával alap. A MAGGI fűszeralap és a tasakban található tészta igazi ínyenc vacsora elkészítését teszi lehetővé pirított sertéscsíkokkal, zöldbabbal és pritamin paprikával. Pár lépésből, rövid idő alatt ízletes vacsorát és házias ízeket varázsolhatunk a család étkezőasztalára.

5 Indulócsomagod. Projektmenetrend. A projekt kezdetén minden résztvevő indulócsomagot kap a következő tartalmakkal: 1 Kicsomagolás és fényképek készítése. Saját használatra: 1x MAGGI Csirkés-fűszeres pirított tésztás alap. 1x MAGGI Ínyenc sertéscsíkok pirított tésztával alap. 1x MAGGI Olaszos-húsos pirított tésztás alap. Projektmenetrend brosúra a trnd általános szájreklám ösztönző dokumentuma mely háttérinformációkat tartalmaz a MAGGI Pirított tésztás alapokkal kapcsolatban, valamint rengeteg kommunikációt inspiráló ötletet. Piackutatási kérdőívek (40 oldalas brosúra) a barátokkal és családdal folytatott beszélgetésekhez. Próbáld ki: Először is csomagold ki az indulócsomagodat esetleg családoddal, barátaiddal, kollégáiddal közösen, és ismerd meg a tartalmát, a MAGGI Pirított tésztás alapok termékcsaládot és a háttérinfomációkat. Majd kóstold is meg a terméket. Vágj is bele! Fényképek készítése: Oszd meg az élményeidet a kicsomagolásról, valamint a barátokkal és családoddal tartott első főzésekről, és készíts közben fényképeket. A képeidet a beszámolókkal együtt tudod elküldeni. Ilyen egyszerű: Keress rá a oldalra, és kattints a Beszámoló írása gombra. Továbbadásra barátoknak: 1x MAGGI Csirkés-fűszeres pirított tésztás alap. 1x MAGGI Ínyenc sertéscsíkok pirított tésztával alap. 1x MAGGI Olaszos-húsos pirított tésztás alap. 20x MAGGI Pirított tésztás alapok információs szórólap. 2 Mondd el a véleményedet. Véleményedet megoszthatod velünk a MAGGI Pirított tésztás alapokról a projekt hat hete alatt úgy, hogy részt veszel két online felmérésünkben: elején: Nyitó felmérés végén: Záró felmérés A felméréseket a trnd weboldalán a Mytrnd felületen találod majd. Amint lehetőséged van kitölteni valamelyik felmérést, en értesítünk róla.

6 3 Még ismertebbé tenni a MAGGI Pirított tésztás alapokat. 5 Segíts nekünk a piackutatásban. Miután megkóstoltad a MAGGI Pirított tésztás alapokat családtagjaiddal és barátaiddal, segíts az összes résztvevővel közösen még ismertebbé tenni a terméket. Ehhez a barátaidnak, rokonaidnak és munkatársaidnak mesélhetsz a MAGGI fixek új generációjáról, az ínycsiklandozó tésztavacsorákról. MAGGI Pirított tésztás alapokat adhatsz, hogy ők is kipróbálhassák a terméket. bemutathatod a MAGGI világát, a Pirított tésztás alapok összetevőinek, receptjeinek a titkát, valamint érdekes háttérinformációkkal láthatod el őket. Készíts pár fényképet azokról az alkalmakról, amikor közösen főzitek meg a Pirított tésztás alapokat, hogy a felvételeket közös fényképalbumunkban tehessük közzé. Bár számos módja van, hogy másokkal is megismertesd a terméket, a brosúrában további ötleteket találsz, hogyan adhatod át könnyedén ismereteidet. A MAGGI Pirított tésztás alapok trnd-projekt hivatalos piackutatójává válhatsz! Az indulócsomagban található Piackutatási Kérdőívekkel 20 barátodat, ismerősödet vagy munkatársadat kérdezheted meg a főzés és a MAGGI témakörében. Ez alkalom lehet arra is, hogy bennfentes ismereteidet megoszd velük. Pontosabb információkat a Piackutatási Kérdőívekben találsz. A legjobban annak örülünk, ha sikerül minél több véleményt összegyűjtened, és így sok kérdőívet kitöltened! A projekt teljes ideje alatt a projektblogon beszéljük meg közösen a MAGGI Pirított tésztás alapokkal és a főzéssel kapcsolatos témákat. 4 Beszélgetési beszámolók írása. A projekttel kapcsolatos kérdésekkel és javaslatokkal bátran fordulhattok hozzánk közvetlenül az címen. Azután, hogy mások is megismerhették Neked köszönhetően a MAGGI Pirított tésztás alapokat, szeretnénk, hogy erről minket is tájékoztass. Minden alkalommal, amikor barátokkal, ismerősökkel vagy kollégákkal beszélgettél a termékekről, beszámolót írhatsz. A beszámolókból arra vagyunk kíváncsiak, hogy hány barátoddal vagy ismerősöddel beszélgettél, és ők mit gondolnak, miket kérdeztek a MAGGI Pirított tésztás alapokról. A beszámoló írása nagyon egyszerű: Menj fel a oldalra. Kattints a Beszámoló írása menüpontra, és máris kezdheted megszövegezni üzenetedet. A szájreklámról készült beszámoló alappillére a trnd-projekteknek, melyek akkor a legsikeresebbek, ha minél több beszámoló gyűlik össze trnd-partnereinktől, és így a Nestlé, a MAGGI gyártója könnyebben figyelemmel kísérheti közös teljesítményünket.

7 trnd alapelvek. A mondat, amit szeretnénk, ha továbbadnál: Ahhoz, hogy valóban őszinte, nyílt és sikeres szájreklám valósulhasson meg, felállítottunk néhány játékszabályt. Számodra, mint a projekt résztvevőjének, kötelező az alapelveink következő pontjainak betartása. Nyíltság. trnd-partnernek lenni nem egy titkos dolog, nem titkosügynököket alkalmazunk. Nem bújtatott reklámmal vagy a reklám egyéb, helytelen módjával foglalkozunk. Ezért minden trnd-partner számára, minden esetben kötelező megemlíteni, hogy a teszt termékeket a trnd által ismerték meg, és egy trnd szájreklám projektben vesznek részt. Semmi esetre sem szabad barátaidnak vagy ismerőseidnek eljátszanod valamit. Ugyanis nem egy ügynök vagy, aki az ajtón csönget, és el akar adni valamit. Légy nyílt és őszinte! Oszd meg saját véleményedet, és említsd meg a trnd-projektet! Őszinteség. Tulajdonképpen magától értetődő, de manapság sajnos nem mindig bevett gyakorlat: csak az őszinte szájreklám működik. Ez azt is jelenti, hogy semmit nem szabad elhallgatnod és nem szabad túloznod. Egyszerűen csak oszd meg a véleményedet a barátaiddal és ismerőseiddel. MAGGI Pirított tésztás alapok: Finom és tápláló tésztavacsorák a MAGGI segítségével. Hallgass meg másokat. A szájreklám természetesen nem arról szól, hogy Te elmondod barátaidnak, hogy mi-merre-meddig. Hiszen barátaidnak is lehetőséget kell adni arra, hogy a veled folytatott beszélgetésnek köszönhetően saját véleményüket formálhassák a trnd-projektben szereplő termékkel kapcsolatban. Ezért örülünk annak, ha odafigyelsz rájuk, meghallgatod barátaid és ismerőseid véleményét, és azt továbbítod nekünk.

8 Ötletek az információk átadására. Ha a MAGGI Pirított tésztás alapok meggyőztek előnyeikről, akkor ajánld őket barátaidnak és ismerőseidnek is. Egy közös ebéd a családtagjaiddal. Hívd el a barátaidat egy hétköznap este. Számtalan lehetőség van rá, hogy még ismertebbé tegyük a MAGGI Pirított tésztás alapokat. Íme néhány tipp, ahogyan megoszthatod barátaiddal, ismerőseiddel azokat a tapasztalatokat és bennfentes ismereteket, melyekre szert tettél: Hívd meg családodat egy hétvégi közös ebédre. A háromféle MAGGI Pirított tésztás alap közül garantáltan megtalálja mindenki a kedvencét. Készítsd el nekik az ízletes egytálételt, és bizonyosan várhatod a gratulációkat a finom és tápláló főztödre, valamint a remek receptötletre, melyet a MAGGI nyújt Serpenyős fortélyok termékcsaládjával. Lásd vendégül a barátaidat egy hétköznap este, és kápráztasd el őket egy MAGGI Pirított tésztás alapból készült fogással. Mutasd meg nekik, hogy egy hétköznapi vacsora is lehet ízletes és laktató, hosszas rákészülés és konyhában töltött órák nélkül. A munka után gyakran kimerülten érünk haza, ilyenkor pedig sokszor egészségtelen, és nem is igazán tápláló ételeket készítünk. Ajánld munkatársaidnak a MAGGI Pirított tésztás alapokat, ötletet adva ahhoz, hogy estére mit készítsenek el a családjuknak. Ha megtetszett nekik a receptötlet, akkor mintacsomagot is adhatsz nekik. Sőt, ha a munkahelyen van konyhátok, akár közösen is elkészíthetitek a finom ebédet, és így még a csapatmunka fejlesztését is segíthetitek! :) A piaci- vagy nagybevásárlás kitűnő alkalom lehet, hogy a friss hozzávalók beszerzése közben mesélj ismerőseidnek vagy akár más vásárlóknak arról, hogy a MAGGI Pirított tésztás alapokkal és a friss összetevőkkel ízletes tésztavacsora készíthető el pár lépésben. Jó tanács a kollégáknak, vagy közös ebéd. Bevásárlás a piacon. Vacsora-verseny barátokkal. Szervezz vacsora-versenyt barátaiddal, és készítsétek el egymásnak a MAGGI Pirított tésztás alapok három ízvariációját, majd szavazzatok, hogy ki volt a legügyesebb, és melyik sikerült a legjobban. Egészen biztos, hogy Neked is számos jó ötleted van arra, hogyan lehet még beszélgetéseket kezdeményezni a termékről. Oszd meg velünk beszámolóidban, hogyan segítesz még ismertebbé tenni a MAGGI Pirított tésztás alapokat a barátaid, családtagjaid, kollégáid és ismerőseid körében. Várjuk a jó ötleteket és a fényképeket!

9 MAGGI Pirított tésztás alapok elkészítése. Csirkés-fűszeres pirított tésztás alap: Elkészítés: 1. Vágjuk 2-3 cm széles csíkokra a húst és a zöldségeket. 2. Serpenyőben 1 evőkanál forró olajon pirítsuk a húst 3 percig. 3. Adjuk hozzá a vékonyra szeletelt zöldségeket, és pirítsuk őket további 3 percig. 4. Adjuk hozzá a fűszerkeveréket és 4 dl vizet. Főzzük, amíg a víz forrni kezd. 5. Adjuk hozzá a tésztát, főzzük és keverjük, amíg a víz elpárolog és a tészta megfő. Ízlés szerint enyhén pirítsuk össze a hozzávalókat. Friss hozzávalók: 250 g csíkokra vágott sertéshús 200 g zöldbab 1 pritamin paprika (200 g) 4 dl víz 1 evokanál napraforgóolaj Friss hozzávalók: 250 g csíkokra vágott csirkemell 200 g póréhagyma 3 darab répa (300 g) 4 dl víz 1 evokanál napraforgóolaj Ínyenc sertéscsíkok pirított tésztával alap: Elkészítés: 1. Vágjuk 2-3 cm széles csíkokra a húst és a zöldségeket. 2. Serpenyőben 1 evőkanál forró olajon pirítsuk a húst 5 percig. 3. Adjuk hozzá a vékonyra szeletelt zöldségeket, és pirítsuk őket további 3 percig. 4. Adjuk hozzá a fűszerkeveréket és 4 dl vizet. Főzzük, amíg a víz forrni kezd. 5. Adjuk hozzá a tésztát, főzzük és keverjük, amíg a víz elpárolog és a tészta megfő, ízlés szerint enyhén pirítsuk össze a hozzávalókat. Olaszos-húsos pirított tésztás alap: Friss hozzávalók: 250 g darált hús 1 pritamin paprika (200 g) 1 paradicsom (100 g) 1 hagyma (100 g) fél cukkini (100 g) 4 dl víz 1 evokanál napraforgóolaj Elkészítés: 1. Vágjuk 2-3 cm széles csíkokra a zöldségeket. 2. Serpenyőben 1 evőkanál forró olajon pirítsuk a darált húst 3 percig. 3. Adjuk hozzá a vékonyra szeletelt zöldségeket, és pirítsuk őket további 3 percig. 4. Adjuk hozzá a fűszerkeveréket és 4 dl vizet. Főzzük, amíg a víz forrni kezd. 5. Adjuk hozzá a tésztát, főzzük és keverjük, amíg a víz elpárolog és a tészta megfő, ízlés szerint enyhén pirítsuk össze a hozzávalókat.

10 Kényelmi termékek. A MAGGI technológiája. A kényelmi termékek olyan előkészített, félkész és késztermékek, amelyek a nyersanyagoknál nagyobb előkészítettségűek, és egyszerűbbé, gyorsabbá válhat velük a főzés. A kényelmi termékek története hosszú időre nyúlik vissza. Az első ilyen ételek fűszerek és fűszerkeverékek voltak, melyeket évvel ezelőtt már az egyiptomiak is használták. A 21. századi táplálkozás egyik kihívása, hogy a családok asztalára tápláló, természetes alapanyagú ételek kerüljenek. Több és több háztartásban válik elengedhetetlenül fontossá, hogy az ételek friss alapanyagokból készüljenek, és ne tartalmazzanak tartósítószert és ízfokozót. A MAGGI konyhai termékek fejlesztői a kedvező élettani hatású nyersanyagokat részesítik előnyben, és céljuk, hogy vásárlóikat a tudatos táplálkozásra ösztönözzék. Az idők folyamán az ételek természetes ízének fokozásához, valamint a vonzóbb megjelenéséhez szaftokat, alapokat és mártásokat fejlesztettek ki. A konyhaművészet és a főzés kifinomodásával a kényelmi termékek sora folyamatosan bővült. Megjelentek a bontott szárnyasok, salátaöntetek, pudingporok, mélyhűtött készételek. Egyik MAGGI termék sem tartalmaz tartósítószert, ez egy, már az őseink által is ismert technológiának, a szárításnak köszönhető. A szárítás vízelvonásos módszeren alapul, amelynek során az élelmiszernek a szabad víztartalma csökken. Ez az eljárás a legősibb tartósítási eljárások közé tartozik, a szárított zöldségeket, húsport, tejport már az ősmagyarok is ismerték. A szárítással válik lehetővé, hogy a tartósítási eljáráshoz ne használjanak tartósítószert. Mivel vízelvonás hatására nem változik meg az élelmiszerek szerkezete, ezért víz hozzáadásával a szárított termékek az eredetit megközelítő állapotúra alakíthatók vissza. A MAGGI termékei nem tartalmaznak tartósítószert és ízfokozót. A kényelmi termékek közé sorolhatóak a MAGGI termékei is: a MAGGI leves- és ízesítő kockák, az Ízvarázs ételízesítő, a főzős és instant levesek, a Finom Falatok kész tésztaételek, az instant tészták és a poralapok.

11 MAGGI fejlesztői csapatmunka. Az ötlettől a boltok polcáig. A MAGGI magyarországi csapata aktívan részt vesz a termékek kifejlesztésében. A MAGGI termékek kifejlesztése az alapötlettől a megvalósításig izgalmas feladat. Minden bizonnyal kevesen tudják, hogy az üzletek polcain található MAGGI alapok egytől egyik a MAGGI budapesti központjának boszorkánykonyhájában születtek meg. Ahhoz, hogy a MAGGI csapat minél jobb, finomabb és jól működő termékeket alkosson, a finom és fantáziadús koncepciókat mindig nagyító alatt részekre bontják, kilépve a családanya szerepéből. Például megvizsgálják a termék jövőbeni polci árát a készételhez felhasználandó friss hozzávalók értékéhez képest. A MAGGI koncepciója, hogy egy termék csak akkor lehet sikeres, ha a vele készült vacsorának jó az ár-érték aránya, négy főre vetítve. Az alapok fejlesztése nem laboratóriumi körülmények eredménye, egy újdonság születéséből a MAGGI csapata kiveszi a részét: mindenki ötleteket ad vagy tapasztalatokkal segíti a munkát. Nem csak, mint marketingesek és fejlesztők nézik a születő terméket, hanem mint kezdő és tapasztalt háziasszonyok vagy főzni szerető apukák. A közös főzések alkalmával próbálják ki azokat a koncepciókat, amelyeket méltónak tartanak egy új termékötlethez. Sokszor egy közkedvelt családi receptből, érdekes újságcikkből vagy kedvenc törzshelyek kínálatából indulnak ki. Minden esetben alapkövetelmény az étel gasztronómiai élvezete, a jó minőség és praktikum. A MAGGI csapatától megtudtuk, hogy közös történetük során kudarcok is érték már őket a közös főzések közben (pl. leégett csirkesült vagy szétolvadt rántott sajt). Az apró konyhai hibák ellenére sikerül rengeteg jópofa és finom dologra rátalálni, melyeket otthon, a családi ítélőszék előtt is szívesen bemutatnak. Nagy gondot fordítanak arra, hogy plusz táplálkozási előnnyel is rendelkezzenek a kidolgozott ötletek. A 60/40+ koncepció a Nestlé által kifejlesztett speciális, termékfejlesztés során használt módszer. Ez azt jelenti, hogy olyan termékek előállítására törekednek, amelyek legalább a fogyasztók 60%-ának elismerését kivívják ízükkel, és plusz táplálkozási előnnyel is rendelkeznek. Az íz értékelése mellett tehát vizsgálják a termékek tápanyagösszetételét, a szénhidrát-, zsír- és fehérje tartalmát. Ezt összevetik a hazai és a nemzetközi táplálkozási ajánlásokkal, illetve a konkurens termékek adataival. Az alapötletnél még nem állnak meg, több elkészítési móddal tesztelik a lehetséges receptúrát, tapasztalt fejlesztő szakácsok segítségével, folyamatosan finomítva a tasakban található alap összetevőit. Így alakulnak ki a termékcsalád elemei, ezzel a közös munkával szeretnének időről-időre a fogyasztók kedvére tenni! A MAGGI csapata bízik benne, hogy egyik legújabb termékük, a Pirított tésztás alap elnyeri majd minél többek tetszését a trnd közösségéből, és ajánljuk majd barátainknak, ismerőseinknek.

12 MAGGI márkatörténet. Több mint 120 éve a háziasszonyok, családanyák szolgálatában. A MAGGI, mint kényelmi termékmárka története 1872-ben kezdődött, amikor Julius Maggi húszas évei közepén megörökölte édesapja malmát. Mivel akkoriban a malomipar válságban volt, úgy határozott, hogy más területekre irányítja a termelőmunkát, elsőként egy vízzel felfőzhető, kész zöldséglevest, majd egy ételízesítőt alkotott meg. Az 1885-ös zürich-i Konyhaművészeti kiállításon a legmagasabb díjat, egy úgynevezett "Borsó-tészta-levesliszt" kapta, melyet Maggi alkotott meg. A MAGGI nagy segítséget jelentett a kor asszonyai számára, akik az ipari forradalom hatására egyre több időt töltöttek távol az otthonuktól és a házimunkától. Így ritkábban jutottak el a piacokra friss áruért, ráadásul az élelmiszerek hosszú eltarthatóságát sem tudták mindig biztosítani. A MAGGI a főzést segítve alapanyag keverékeket készített. Az 1886-os esztendőben három reklámplakátja jelent meg híres művészek alkotásaként, mely 3 féle egyperces levest hirdetett. Maggi később új alapanyagokat vont be a fejlesztésekbe. Így született a húsleves-koncentrátum is, melyet először kapszula formájában, később kockaként árusított. Hazánkban az első MAGGI levesek 1906-ban jelentek meg, és gyorsan népszerűvé váltak, mint ahogy azt egy akkori versike is mutatja: Kedves Mama, drága papa! Nem megyek a seregbe Egészen biz mindaddig Míg MAGGI nem lesz a levesbe A MAGGI vállalat 1947-ben a Nestlé része lett, melyet a svájci Henri Nestlé alapított 1866-ban április 11-én a Nestlé megvásárolta a szerencsi és diósgyőri gyárakat, és ezzel megalapította a Nestlé Hungária Kft.-t, mely azóta többek között a MAGGI márka építését és a kapcsolódó termékfejlesztéseket is irányítja. Közvetlenül a rendszerváltozás után a MAGGI gyártóegység egy rövid ideig Debrecenben működött. A MAGGI neve Magyarországon sokáig egybeforrt a Kék Csibével és a leveskockákkal, napjainkban a MAGGI már számos szárított élelmiszer kategóriában is jelen van.

13 MAGGI alapok. A MAGGI Omlós fortélyok alapokkal az étkezés különleges fortélyaival, illetve egy korszerű, konyhai technikával, a sütőzacskóban történő sütéssel ismerkedhetünk meg. A Ropogós fortélyok célja, hogy kevés olajjal, sütőben is elkészíthetővé váljanak a hazánkban is közkedvelt, ízletes bundázott húsok. A Fazék fortélyok segítségével gyorsan és egyszerűen készíthetünk egy tartalmas egytálételt, amely a hétköznap esték közkedvelt vacsorájává válhat. A MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alapja egy komplett, kellemesen tejszínes egytálételt kínál a család számára. Az elkészítés minden eddiginél egyszerűbb, mivel a burgonya előfőzést nem igényel. A MAGGI olaszos ízvilágú Tésztás fortélyok a mediterrán konyha hangulatát viszik a fogyasztók konyhájába. A nap érlelte paradicsom felhasználásával készült MAGGI alapok a legfinomabb bolognai és milánói tésztaételek elkészítéséhez elengedhetetlenek. A MAGGI Serpenyős fortélyok további két variációja kapható. Dobjuk fel a hétköznapokat egy ízletes görögös vacsorával! A MAGGI Gyros csirkefalatok alapja kellemes fokhagymás-sült ízt ad a csirkének, amely a finom gyros lelke lehet. Készítsük el pillanatok alatt a görög konyha egyik kedvencét! A MAGGI Mexikói chilis bab alapot ajánljuk azoknak, akiknek már alkalmuk nyílt belekóstolni a mexikói konyha ínyencségeibe, és azoknak is, akiknek még nem Egy laktató egytálétel enyhén pikáns mexikói ízekkel.

14 Tények és Számok. A MAGGI fixek legújabb generációja a MAGGI Pirított tésztás alap, mely igazi újdonságként a fűszerkeverék mellett egy családi adagos tésztát is tartalmaz a csomagban. Az új MAGGI Pirított tésztás alap megoldást kínál a tészták változatos elkészítéséhez, három ízvilággal: Csirkés-fűszeres, Ínyenc sertéscsíkok és Olaszos-húsos pirított tésztás alapokkal. Néhány lépésből, egyszerűen készíthetünk serpenyőben finom pirított tésztát, friss zöldségekkel és hússal az egész családnak. A MAGGI Pirított tésztás alapok ötletet és megoldást nyújtanak, hogy otthoni, friss hozzávalókból mindennap tápláló és finom ételeket készíthessünk. A termékek nem tartalmaznak hozzáadott tartósítószert és ízfokozót sem. A termékek kiszerelése: 185 g A boltokban 2012 májusa óta kaphatóak. Ajánlott fogyasztói ár: 439 HUF

15 trnd kapcsolattartód: 2012 trnd Central Eastern Europe Kft Budaörs, Kálvária utca 7.

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást.

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projektmenetrend Ariel Active Gel kapszulák: Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-activegel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait!

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Duo Délice kutyaeledel: Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pro-plan trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé

Részletesebben

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért.

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd Projektmenetrend Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-waterflex trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Inkább a szárnyasok húsát kedveljük, miért ne lehetne abból is gulyást készteni? Kipróbáltuk, ízlett.

Inkább a szárnyasok húsát kedveljük, miért ne lehetne abból is gulyást készteni? Kipróbáltuk, ízlett. Az alábbi receptjeinknek megvan a saját történetük Leves Inkább a szárnyasok húsát kedveljük, miért ne lehetne abból is gulyást készteni? Kipróbáltuk, ízlett. Csirkegulyás - ½ csirkemell-filé - 1 kisfej

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről.

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projektmenetrend Zendium: Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/zendium trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt ismertté az új Zendium

Részletesebben

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket.

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. trnd Projektmenetrend trnd dm active beauty: Projekt Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. Projektblog: www.trnd.hu/dm trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt még

Részletesebben

Atlantis Biliárd és Étterem étlap

Atlantis Biliárd és Étterem étlap Atlantis Biliárd és Étterem étlap (A változás jogát fenntartjuk) A *-gal jelölt ételekből fél adag is kérhető 70%-os áron. Erőleves (tészta v. tojás v. májgombóc) Francia hagymaleves (sajtos bagettel)

Részletesebben

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat.

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projektmenetrend Posta Csomagautomata: Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/csomagautomata trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük ismertebbé a

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projektmenetrend Baba mélyhidratáló testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Baba

Részletesebben

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről!

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Small & Mini: Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/proplan-smallmini trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

MOZAIK ÉTREND. 1200 kcal/nap. Reggelik: 200-240 kcal

MOZAIK ÉTREND. 1200 kcal/nap. Reggelik: 200-240 kcal MOZAIK ÉTREND A megadott étrendi minták közül válasszon kedve szerint az Ön számára javasolt energiatartalmat tartsa szem előtt! 1200 kcal/nap Reggelik: 200-240 kcal 1 Reggeli natúr joghurt 125 g friss

Részletesebben

Legyünk profik a folteltávolításban.

Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projektmenetrend Ariel Professional: Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-professional trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé az Ariel

Részletesebben

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Akkor jó egy recept, ha az első alkalommal már ráérzel az étel tökéletes elkészítésére. 1 Csirkemell rizottó (4 adag) 400g csirkemell 125g barna rizs (1 zacskó)

Részletesebben

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát.

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projektmenetrend Lenor DuoAroma: Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/lenor-duoaroma trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni a Lenor

Részletesebben

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák!

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projektmenetrend Tchibo-üzletek: Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tchibo trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Tchibo-üzleteket.

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről!

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projektmenetrend Gabi popsiápolás: Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/gabi trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a Gabi

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt.

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. trnd Projektmenetrend Lactamil: Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. Projektblog: www.trnd.hu/lactamil trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu trnd Projekt Segítsünk

Részletesebben

1300 kcal minta étrend

1300 kcal minta étrend Reggeli Tízórai Ebéd Uzsonna Vacsora Összesen Étel 1 adag (4) Fehérjés zabkása 150g Uborka 150g Paprika 150g Paradicsom 1db (52g) Főt tojás 100g Főtt rizs (zsír és olaj nélkül) 100g Sült csirkemell 200g

Részletesebben

Hamánek Happy Fruit:

Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Hamánek Happy Fruit: Tápláljuk gyermekünket 100% gyümölcsalapú desszertekkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/hamanek-happy-fruit trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk

Részletesebben

Szerző: Horváth-Lukács Judit

Szerző: Horváth-Lukács Judit Örömteli családi ünnepségre készülünk! Bendegúz, legidősebb unokám, 6. születésnapja lesz a vasárnap. A szülinapi torta kapcsán jutottak eszembe a következő gondolatok. Kedves Olvasóm! Hadd meséljek el

Részletesebben

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is!

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projektmenetrend Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkefe: Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/oral-b trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

É T L A P T E R V-Sz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch

É T L A P T E R V-Sz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch É T L A P T E R VSz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch 2014.év 26.hét Gyümölcs tea Poh. Tej Gyümölcs tea Gyümölcs joghurt Gyümölcs tea Gyümölcs tea Poh. Tej Körös pu.mell Főtt csécsi szalonna Tr.sajt Ráma

Részletesebben

2014. Október 1-5. Allergének: Allergének: Allergének: Allergének: Allergének:

2014. Október 1-5. Allergének: Allergének: Allergének: Allergének: Allergének: 2014. Október 1-5. Édes savanyú csirkecsíkok Zöldséges rizzsel lé Nizzai saláta Brauni Rántott füstölt sajt Párolt rizs Eper jam joghurt 2014. Október 6-12. Amerikai kolbászos bab fokhagymás tejföl Alma

Részletesebben

Konyhafőnök ajánlata

Konyhafőnök ajánlata Konyhafőnök ajánlata Nyitrai finom falatok hasábburgonyával Vadpörkölt dödöllével, áfonyával Kijevi pulykamell bazsalikomos, paradicsomos rizzsel Szűzérmék ínyenc módra, krokettel (pirított póréhagyma,

Részletesebben

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek. Tízórai. Ebéd. Uzsonna

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek. Tízórai. Ebéd. Uzsonna 2015. november 2-6. 45. hét Vaníliás tej, lekváros főtt virsli, Tejeskávé, reszelt sajt, margarinos kapros túrókrém, pritamin paprika főtt tojáskarika, margarinos Zöldséges burgonyaleves Pulykapörkölt

Részletesebben

Ha hétköznapokon 12.30-ig, szombaton 10.30-ig nem érkezett meg az ebédje, akkor azt a fenti telefonszámon kérjük jelezzék!

Ha hétköznapokon 12.30-ig, szombaton 10.30-ig nem érkezett meg az ebédje, akkor azt a fenti telefonszámon kérjük jelezzék! CSABAKONYHA Kft. AZ ÉTLAPOKAT KÉRJÜK CSÜTÖRTÖKIG VISSZAJUTTATNI! SZOCIÁLIS ÉTKEZTETÉSBEN RÉSZTVEVŐKNEK IS! 2015. 10. 05.- 10. 10. HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT Zöldborsó Körtés-egres Tyúkhús

Részletesebben

2013.ÁPRILIS 1-5. fehérje 17 g cukor g

2013.ÁPRILIS 1-5. fehérje 17 g cukor g 2013.ÁPRILIS 1-5 Májkrém Tojáskarika Párizsi Kígyóuborka Allergének:glutén,, tej Allergének:glutén, tojás, tej, energia 483 kcal zsír 12 g szénhidr.72 g energia 570 kcal energia 527 kcal Vegyes zöldségleves

Részletesebben

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával.

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. trnd Projektmenetrend Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. Projekt trnd Projektblog: www.trnd.hu/braun-cooltec trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun

Részletesebben

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába.

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projektmenetrend Rubik kocka és Fáraók Kincse sorsjegyek: Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/szerencsejatek trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Étlap. 1. Rántott trappista sajt...900. 2. Rántott cammambert áfonyalekvárral...950. 3. Rántott gombafej...900. 4. Kemencés burgonya...800.

Étlap. 1. Rántott trappista sajt...900. 2. Rántott cammambert áfonyalekvárral...950. 3. Rántott gombafej...900. 4. Kemencés burgonya...800. Étlap Előételek: 1. Rántott trappista sajt...900. 2. Rántott cammambert áfonyalekvárral...950. 3. Rántott gombafej...900. 4. Kemencés burgonya...800. Levesek: 5. Erőleves tojással...400. 6. Erőleves házi

Részletesebben

Kedves házasulandó pár!

Kedves házasulandó pár! Kedves házasulandó pár! Köszönjük, hogy életük egyik legfontosabb döntése előtt mint lehetséges helyszínként érdeklődnek Éttermünk iránt. Reméljük, hogy ajánlatunk elnyeri tetszésüket, és mi lehetünk azok,

Részletesebben

Ajánlatunk: Előételek: Tatár Beefsteak... 2500. Ft. Hideg libamáj zsírjában, zöldségekkel... 2950.-Ft. Görög saláta feta sajttal... 920.

Ajánlatunk: Előételek: Tatár Beefsteak... 2500. Ft. Hideg libamáj zsírjában, zöldségekkel... 2950.-Ft. Görög saláta feta sajttal... 920. Ajánlatunk: Előételek: Tatár Beefsteak... 2500. Ft Hideg libamáj zsírjában, zöldségekkel... 2950.-Ft Görög saláta feta sajttal... 920.-Ft Garnéla falatok thai curry szószban, pirított ciabattával és ropogós

Részletesebben

É T L A P T E R V-Sz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch

É T L A P T E R V-Sz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch É T L A P T E R VSz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch 2014.év 29.hét Poharas tej Gyümölcs tea Poharas tej Gyümölcs tea Gyümölcs tea Poharas tej Gyümölcs tea Szerecserúd Göcseji cs.mell Tepertőkrém Diákcsemege

Részletesebben

É T L A P T E R V-Sz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch

É T L A P T E R V-Sz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch É T L A P T E R VSz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch 2014.év 19.hét Gyümölcs tea Poharas tej Gyümölcs tea Poharas tej Gyümölcs tea Poharas tej Gyümölcs tea Gyulai májas Kocka sajt Csemege sonka Sajtkrémes

Részletesebben

Chilly con carne; 400 g 25 lei. Chilly Csárda karaj köményes burgonyával; 400 g 24 lei

Chilly con carne; 400 g 25 lei. Chilly Csárda karaj köményes burgonyával; 400 g 24 lei A csárda ajánlata: C h i l l y C s á r d a Chilly con carne; 400 g 25 lei Chilly Csárda karaj köményes burgonyával; 400 g 24 lei A konyhafőnökök ajánlata: Nagy Sándor: sertés oldalas chillys barbeque szószban,

Részletesebben

A katalógus megtekin!ető i#.

A katalógus megtekin!ető i#. Termékkatalógus A katalógus megtekin!ető i#. Megtekin!ető i#. Ta$alomjegyzék Chi-Lee, Csák Norris...1. oldal Tűzköpő, Pusztapaszta... 2. oldal Macskajaj, Füst az üstben...3. oldal Tüzes vörös chili lekvár,

Részletesebben

Különleges Feng Shui receptek! Ötletes karácsonyi ajándékok 2. rész.

Különleges Feng Shui receptek! Ötletes karácsonyi ajándékok 2. rész. Különleges Feng Shui receptek! Ötletes karácsonyi ajándékok 2. rész. Jól és sokat ad az, aki az ajándékkal mosolyt is ad. Az első részben (Különleges Feng Shui receptek! A Víz elem íze a sós 1. rész.)

Részletesebben

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt.

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projektmenetrend Physiogel hipoallergén krémek: Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/physiogel-kremek trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

É T L A P T E R V-Sz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch

É T L A P T E R V-Sz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch É T L A P T E R VSz.Otthon 1. Diabetes diéta 180Ch 2014.év 28.hét Bécsi felvágott Mozarella sajt Mecom toast sonka Sajtos párizsi Lángolt kolbász Gyümölcsös 1/2 tömlős sajt Reggeli Ráma marg. Ráma marg.

Részletesebben

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal.

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projektmenetrend Vanish Oxi Action: Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vanish trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Vanish Oxi Action-t.

Részletesebben

AJÁNDÉKCSOMAG KATALÓGUS 2013

AJÁNDÉKCSOMAG KATALÓGUS 2013 AJÁNDÉKCSOMAG KATALÓGUS 2013 Kedves Vásárlónk, Katalógusunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a megfelelő ünnepi meglepetést. Akár családtagjainak és barátainak, akár munkatársainak vagy

Részletesebben

Kalóriaszegény mintaétrend

Kalóriaszegény mintaétrend Kalóriaszegény mintaétrend Varga Gábor dr. www.gvmd.hu 1/9 1. nap 2 dl 1,5%-os tej 94 5 dkg párizsi 106 2 db abonett 60 10 dkg zöldpaprika 20 1 db kockasajt (3,3 dkg) 75 15 dkg alma 45 3 dl Garden rostos

Részletesebben

kedvező adottságok, de csökkenő termelés kemény korlátok között: időjárás, import, botrányok, feketegazdaság, A zöldség- és gyümölcsszektor - Termelés

kedvező adottságok, de csökkenő termelés kemény korlátok között: időjárás, import, botrányok, feketegazdaság, A zöldség- és gyümölcsszektor - Termelés GfK Custom Research A friss zöldség, gyümölcs vásárlások GfK Hungária / Sánta Zoltán OMÉK 2011 A zöldség- és gyümölcsszektor - Termelés kedvező adottságok, de csökkenő termelés 2 kemény korlátok között:

Részletesebben

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját!

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projektmenetrend Nestlé babaételek: Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nestle-baba trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

Alapanyagcsere igény: 1600 kcal. Beviteli irányértékek: Szélsőértékek (+/- 5%): + edzések után: 30g fehérjepor vízben feloldva. Megj.

Alapanyagcsere igény: 1600 kcal. Beviteli irányértékek: Szélsőértékek (+/- 5%): + edzések után: 30g fehérjepor vízben feloldva. Megj. Alapanyagcsere igény: 1600 kcal 180cm / 74kg Beviteli irányértékek: Kilokalória: 1600 Szénhidrát 195g (49%) Fehérje 140g (35%) Zsír 28g (16%) Szélsőértékek (+/- 5%): Szénhidrát: 185g / 205g Fehérje: 133g

Részletesebben

ANTIPASTI. Hazavinni & kipróbálni. Olasz előételek házilag. marche-restaurants.com

ANTIPASTI. Hazavinni & kipróbálni. Olasz előételek házilag. marche-restaurants.com ANTIPASTI Olasz előételek házilag Hazavinni & kipróbálni marche-restaurants.com (Töltött gomba) Funghi ripieni 200 g óriás csiperke, barna vagy fehér 10 g petrezselyemzöld 1 friss tojás 25 g zsemlemorzsa

Részletesebben

HIDEG ELŐÉTEK LEVESEK MELEG ELŐÉTELEK

HIDEG ELŐÉTEK LEVESEK MELEG ELŐÉTELEK HIDEG ELŐÉTEK Pácolt-füstölt szarvas Carpaccio fehér szarvasgombaolajjal, pirítóssal 2000 Tatárbeefsteak, lilahagyma, paradicsom, paprika és pirítós 2000 Csilis királyrák farok színes salátaleveleken 2000

Részletesebben

Pataky Zsófia vagyok, 14 éves. A legnagyobb gyerek a családban. Két testvérem van.

Pataky Zsófia vagyok, 14 éves. A legnagyobb gyerek a családban. Két testvérem van. A gyermekek Pataky Zsófia vagyok, 14 éves. A legnagyobb gyerek a családban. Két testvérem van. Pontosan 6 évvel ezelőtt, karácsonykor (amikor én 8 éves voltam a húgom pedig 5) kaptam a világ legszebb ajándékát.

Részletesebben

ÉTLAP. Ili Mama konyhája. Németbánya Kossuth Lajos utca 4. 30-267-7158

ÉTLAP. Ili Mama konyhája. Németbánya Kossuth Lajos utca 4. 30-267-7158 ÉTLAP Ili Mama konyhája Németbánya Kossuth Lajos utca 4. 30-267-7158 Magyaros levesek Gulyásleves: Lebbencsleves: Tarhonyaleves: Rántott leves: 800.-Ft 300.-Ft 300.-Ft 300.-Ft Sűrített levesek Ár: 400.-

Részletesebben

ÉTLAP. Csurgatott tojásleves Disznótoros Hagymás törtburgonya Gyümölcs. Allergének: glutén, mustár, szója, tej, tojás, zeller SZH: 49 EN: 856

ÉTLAP. Csurgatott tojásleves Disznótoros Hagymás törtburgonya Gyümölcs. Allergének: glutén, mustár, szója, tej, tojás, zeller SZH: 49 EN: 856 2015.DEC 28-JAN.3 Csirkebecsinált leves Túrógombóc vaníliás föllel Fokhagyma krémleves Csirkemáj rizottó Húsleves Főtt hús Vadas mártás Csurgatott tojásleves Disznótoros Hagymás törtburgonya Csontleves

Részletesebben

Étlap. (Éh SE) Előételek. (Bemelegítés) Ropogós libatepertő lilahagymával. Velőrózsák rántva, sült burgonya, tartármártás

Étlap. (Éh SE) Előételek. (Bemelegítés) Ropogós libatepertő lilahagymával. Velőrózsák rántva, sült burgonya, tartármártás Étlap (Éh SE) Előételek (Bemelegítés) Ropogós libatepertő lilahagymával Velőrózsák rántva, sült burgonya, tartármártás Tatárbeafsteak pirítóssal, salátaágyon Rántott sajt rizzsel, tartármártással Szezámmagos

Részletesebben

II. félév, 2 óra. Készült az Európai unió finanszírozásával megvalósuló iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

II. félév, 2 óra. Készült az Európai unió finanszírozásával megvalósuló iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 1. osztályos tanulók részére II. félév, 2 óra Készült az Európai

Részletesebben

Előételek. Házi vegyes finomságok. Levesek

Előételek. Házi vegyes finomságok. Levesek Házi vegyes finomságok Előételek (kolbász, sajt, szalonna, paprika, paradicsom, lila hagyma) Húsleves Levesek (leveszöldség, cérnametélt vagy csigatészta) Májgaluska leves (leveszöldség, májgaluska) Csülkös

Részletesebben

Étlap Saláták, húsmentes ételek, kezdő fogások

Étlap Saláták, húsmentes ételek, kezdő fogások Étlap Saláták, húsmentes ételek, kezdő fogások Tatárbeefsteak 15dkg 2200.- Cézár saláta - csirkével 1290.- - tonhallal 129s0.- - garnélával 1690.- - lazaccal 1790.- Mézes-mustáros kacsamellfilé, ruccolás

Részletesebben

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát.

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projektmenetrend Dove Youthful Vitality: Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/dove trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk ismertebbé

Részletesebben

8360 Keszthely, Martinovics I. utca 1 Web : jobarat.blogspot.com E-mail : jobarat@keszthelynet.hu Tel.: +36-83-311-422. Levesek

8360 Keszthely, Martinovics I. utca 1 Web : jobarat.blogspot.com E-mail : jobarat@keszthelynet.hu Tel.: +36-83-311-422. Levesek 8360 Keszthely, Martinovics I. utca 1 Web : jobarat.blogspot.com E-mail : jobarat@keszthelynet.hu Tel.: +36-83-311-422 Húsleves finommetélttel Húsleves házi májgombóccal 350,- Levesek Húsleves gazdagon

Részletesebben

18. hét DÁTUM A MENÜ B MENÜ. 05. 02. Hétfő Csontleves daragaluskával Csontleves daragaluskával. 05. 03. Kedd Szárnyas raguleves Szárnyas raguleves

18. hét DÁTUM A MENÜ B MENÜ. 05. 02. Hétfő Csontleves daragaluskával Csontleves daragaluskával. 05. 03. Kedd Szárnyas raguleves Szárnyas raguleves 18. hét 05. 02. Hétfő Csontleves daragaluskával Csontleves daragaluskával Lencse főzelék Pulykamell párizsiasan Pulykafasírt feltét Röszti burgonya Friss gyümölcssaláta Friss gyümölcssaláta 05. 03. Kedd

Részletesebben

A kisadag ételek a teljes adagok árának 70 %-át képezik. Ételeink többsége az Ön érdekében frissen készül, ezért szíves türelmét és megértését

A kisadag ételek a teljes adagok árának 70 %-át képezik. Ételeink többsége az Ön érdekében frissen készül, ezért szíves türelmét és megértését ÉTLAP Előételek 1. Rántott Camembert áfonyával 1260.- 2. Juhtúróval töltött gombafejek rántva 1190.- 3. Görög saláta 490.- 4. Tenger gyümölcsei, kerti zöldségekkel 1200.- Levesek Csésze Tál 5. Tejszínes

Részletesebben

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre.

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. trnd Projektmenetrend Dove hajápolási termékek: Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. Projektblog: www.trnd.hu/dove-hajapolas trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt

Részletesebben

Üdvözöljük éttermünkben!

Üdvözöljük éttermünkben! Üdvözöljük éttermünkben! Kedves Vendégünk! Örülünk megtisztelő látogatásának Kapitány éttermünk fedélzetén! Reméljük, hogy a nagy odafigyeléssel szerkesztett étlapunkon sikerül kedvére való falatokat találnia.

Részletesebben

HIDEG ELŐÉTEK LEVESEK

HIDEG ELŐÉTEK LEVESEK HIDEG ELŐÉTEK Vadászkürt kóstoló: 2500 vaddisznó pástétom, hideg libamáj, füstölt szarvas comb, juhsajt Tatárbeefsteak, lilahagyma, paradicsom, paprika és pirítós 2500 LEVESEK Fácán erőleves fürjtojással

Részletesebben

Krémlevesek. Brokkoli krémleves Camambert-kockákkal Spárga krémleves Fokhagyma krémleves Levesek

Krémlevesek. Brokkoli krémleves Camambert-kockákkal Spárga krémleves Fokhagyma krémleves Levesek Krémlevesek Brokkoli krémleves Camambert-kockákkal Spárga krémleves Fokhagyma krémleves Levesek 690 Ft Bográcsgulyás Falusi Raguleves tárkonnyal, és tejföllel 750 Ft Hideg gyümölcsleves tejszínhabbal mandulaszelettel

Részletesebben

NYÁRI RECEPT ÖZÖN. 2015. június 15. július 12. (25-28. hetek)

NYÁRI RECEPT ÖZÖN. 2015. június 15. július 12. (25-28. hetek) NYÁRI RECEPT ÖZÖN 2015. június 15. július 12. (25-28. hetek) Vendéglátóknak 25-28. hetek ELŐJEGYZÉSI AJÁNDÉK Kis Klassz Tál 240 ml 60 000 Ft-os Parti Emeletes Tortatartó 40 000 Ft-os Parti Szilikon Tepsi

Részletesebben

Diétás étlap Tej- tojásmentes étlap

Diétás étlap Tej- tojásmentes étlap 2014. szeptember 29. - október 03. Csirkemell sonka* Kápia paprika Korpás zsemle Bakonyi betyárleves TM** Citrusos mákos metélt** Zöldbableves TM** Natúr sertésszelet Petrezselymes burgonya Káposztasaláta

Részletesebben

Baldaszti's belsőépítészeti koncepció. "mert ennél jobb külföldön sincsen"

Baldaszti's belsőépítészeti koncepció. mert ennél jobb külföldön sincsen Baldaszti's belsőépítészeti koncepció "mert ennél jobb külföldön sincsen" Baldaszti's belsőépítészeti koncepció Miért nem a Culinarisba megyek fűszerért? Baldaszti's brand > kóstolva tanulás > tasting

Részletesebben

330.-/DB(KB. 20dkg.)

330.-/DB(KB. 20dkg.) A pirog vagy pirozsok egy orosz ételféleség, mely kelt tésztából készül különféle töltelékkel. Neve valószínűleg a pír, lakoma szóból ered. Oroszországon kívül a többi szláv konyhában is ismert étel. A

Részletesebben

MagyarOK A2+ munkalapok 8

MagyarOK A2+ munkalapok 8 1. Hogyan éljünk egészségesen? kártyák a sport csökkenti a stresszt a sport oldja a stresszt a sporttól alacsonyabb lesz a vérnyomás a sport csökkenti a vérnyomást a szabadban sportol a friss levegőn sportol

Részletesebben

Big Bell étterem. 301 Hagymaleves 450.- 302 Brokkoli krémleves 450.- 303 Sajtkrém leves 450.- 304 Vadgomba krémleves csipetkével 550.

Big Bell étterem. 301 Hagymaleves 450.- 302 Brokkoli krémleves 450.- 303 Sajtkrém leves 450.- 304 Vadgomba krémleves csipetkével 550. Big Bell étterem Levesek 301 Hagymaleves 450.- 302 Brokkoli krémleves 450.- 303 Sajtkrém leves 450.- 304 Vadgomba krémleves csipetkével 550.- 305 Ököruszályleves gazdagon tésztával, zöldségekkel, főtt

Részletesebben

33 811 03 0001 33 01 Diétás szakács Szakács

33 811 03 0001 33 01 Diétás szakács Szakács A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Asztalfoglalás, előrendelés

Asztalfoglalás, előrendelés Étlap Asztalfoglalás, előrendelés Asztalfoglalását 6-15-főre, nyitvatartási időben 1 nappal előtte telefonon kérjük bejelenteni. Igény szerint 6, 14 és 22 fős asztalt tudunk biztosítani. Ha ebédidőben

Részletesebben

2015 MÁRCIUS 01 / 9.HÉT / HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT VASÁRNAP

2015 MÁRCIUS 01 / 9.HÉT / HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK SZOMBAT VASÁRNAP 2015 MÁRCIUS 01 / 9.HÉT / MÁJ BRASSÓI APRÓPECSENYE MARHA LÁBSZÁR 2015 MÁRCIUS 02-TŐL 08-IG / 10.HÉT / PARADICSOM ZÖLDBORSÓ CSONT GULYÁS DARA SÁRGABORSÓ SAJT MEXIKÓI VEGYES SZELET DARÁS METÉLT TÖLTÖTT TARJA

Részletesebben

PIZZÁK. 1. MARGARÉTA 490.- 760.- 1730.- (paradicsomszósz, dupla sajt) 2. KUKORICÁS 530.- 810.- 1820.- (paradicsomszósz, kukorica, sajt)

PIZZÁK. 1. MARGARÉTA 490.- 760.- 1730.- (paradicsomszósz, dupla sajt) 2. KUKORICÁS 530.- 810.- 1820.- (paradicsomszósz, kukorica, sajt) Érvényes: 2015. december 1-től PIZZÁK 20 cm 28 cm 46 cm 1. MARGARÉTA 490.- 760.- 1730.- (paradicsomszósz, dupla sajt) 2. KUKORICÁS 530.- 810.- 1820.- (paradicsomszósz, kukorica, sajt) 3. GOMBÁS 630.- 870.-

Részletesebben

Szénhidrát. Zsír. Fehérje. 104,6 Kcal Energia

Szénhidrát. Zsír. Fehérje. 104,6 Kcal Energia Gourmet_Box_dobozmatrica_100x247.indd 1 26/11/14 15:40 L KC A 521 C P E R ÉSZ 12 T T K A AL sütőtökpürér e tálalva, sü lt céklával irkemelltlve, s c i s a y n Ta kel tö zöldfűszerek ELKÉSZÍTÉSI JAVASLAT:

Részletesebben

Táplálkozási tanácsok gyomorgyűrű beültetést követően

Táplálkozási tanácsok gyomorgyűrű beültetést követően Táplálkozási tanácsok gyomorgyűrű beültetést követően Műtétet követő 1. nap: TEA ÉS VÍZ Igyon lassan, kis kortyokban Várjon 1-2 percet a kortyok között; Egyszerre soha ne igyon többet 1 dlnél Csakis szénsavmentes

Részletesebben

ÉTLAP. Levesek. Filézett ponty hallé 7,5 DL Adag 1100 Ft Csirkeragu leves 5 DL Adag 500 Ft. Rónay-kúria ajánlatok

ÉTLAP. Levesek. Filézett ponty hallé 7,5 DL Adag 1100 Ft Csirkeragu leves 5 DL Adag 500 Ft. Rónay-kúria ajánlatok Levesek Filézett ponty hallé 7,5 DL Adag 1100 Ft Csirkeragu leves 5 DL Adag 500 Ft Rónay-kúria ajánlatok 1 személyes Rónay bőségtál: Adag 2500 Ft Grill fűszerezésű csirkemell filé roston 10 dkg, Hagymás

Részletesebben

ELŐÉTELEK LEVESEK HALÉTELEK

ELŐÉTELEK LEVESEK HALÉTELEK ELŐÉTELEK 1. Tatárbeefsteak (160 g) 2.390 Ft 2. Forró rostlapon sült Mozzarella sajt borskéregben friss zöldségekkel 1.490 Ft 3. Fácánmell csíkok friss salátaágyon, metélőhagymás-joghurtos öntettel 1.890

Részletesebben

Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól.

Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól. trnd Projektmenetrend Sensodyne Pronamel fogkrém: Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/sensodyne-pronamel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

SMART DIET. Táplálkozási kézikönyv

SMART DIET. Táplálkozási kézikönyv SMART DIET Táplálkozási kézikönyv A Smart Diet diéta segítségével elégetheti a különböző területekről a zsírpárnákat, különösen a hasról, lábakról, és a karokról. Többféle diéta létezik. Vannak szétválasztó

Részletesebben

ÖTÖSFOGAT É T T E R E M É S K Á V É H Á Z

ÖTÖSFOGAT É T T E R E M É S K Á V É H Á Z ESKÜVŐI-LAKODALMI AJÁNLATAINK 2014 Családias vendéglátás a környék legelegánsabb rendezvényhelyszínén. ÖTÖSFOGAT É T T E R E M É S K Á V É H Á Z Ötösfogat Étterem és Kávéház KEDVES JEGYESPÁR! Nagy öröm

Részletesebben

Étlap KEDÉLYBORZOLÓK ELŐÉTELEK. 1. Kaviár vajjal, pirítóssal 1.390 HUF 2. Tatár beefsteak zöld körítéssel, pirítóssal 2.690 HUF

Étlap KEDÉLYBORZOLÓK ELŐÉTELEK. 1. Kaviár vajjal, pirítóssal 1.390 HUF 2. Tatár beefsteak zöld körítéssel, pirítóssal 2.690 HUF KEDÉLYBORZOLÓK ELŐÉTELEK 1. Kaviár vajjal, pirítóssal 1.390 HUF 2. Tatár beefsteak zöld körítéssel, pirítóssal 2.690 HUF 3. Hideg ízelítő padlizsánkrém, olívaolajban pácolt pesttós fetasajt kockák pirítóssal,

Részletesebben

ELÖÉTELEK. Garnélák 2290HUF

ELÖÉTELEK. Garnélák 2290HUF ELÖÉTELEK Garnélák CAYO LARGO módra, forró fokhagymás oliva sütve, pikáns 2290HUF Polip- és egyéb tenger gyümölcsei Ceviche jégágyon tálalva (A Ceviche egy hagyományos dél-amerikai elkészítési módot jelent,

Részletesebben

BOCK HOTEL ERMITAGE & ÓBOR ÉTTEREM ÉTLAP. Az ízlésem rendkívül egyszerű. Mindenből beérem a legjobbal. Jó Étvágyat Kíván. Bock József tulajdonos

BOCK HOTEL ERMITAGE & ÓBOR ÉTTEREM ÉTLAP. Az ízlésem rendkívül egyszerű. Mindenből beérem a legjobbal. Jó Étvágyat Kíván. Bock József tulajdonos BOCK HOTEL ERMITAGE & ÓBOR ÉTTEREM ÉTLAP Az ízlésem rendkívül egyszerű. Mindenből beérem a legjobbal Jó Étvágyat Kíván Bock József tulajdonos Nemes Barbara executive chef Várdai József chef Érvényes 2014.

Részletesebben

TÖKÉLETESRE HANGOLT VENDÉGLÁTÁS, KIFINOMULT RÉSZLETEK. A Nagy Nap. A Carmen Étterem Esküvői-Lakodalmi Ajánlatai 2015

TÖKÉLETESRE HANGOLT VENDÉGLÁTÁS, KIFINOMULT RÉSZLETEK. A Nagy Nap. A Carmen Étterem Esküvői-Lakodalmi Ajánlatai 2015 A Nagy Nap A Carmen Étterem Esküvői-Lakodalmi Ajánlatai 2015 Kedves Jegyespár! A Carmen Étterem és a Hotel Kálvária**** méltán közkedvelt az ifjú párok körében, hiszen a hely adottságainak, központi fekvésének,

Részletesebben

Étlap tervezet 2015 18. hét 2015.04.27.-2015.05.03.

Étlap tervezet 2015 18. hét 2015.04.27.-2015.05.03. 2015 18. hét 2015.04.27.-2015.05.03. GÉPSONKA ESKÁVÉ MAGVAS SULIRÚD ZALA FELVÁGOTT FÉLBARNA FÉLBARNA En: 1206 kj ( 288 kcal) Zsír: 5,8 g Feh: 9,7 g Só: 1,0 g En: 1625 kj ( 388 kcal) Zsír: 5,0 g T.Zsír:

Részletesebben

ShapeT!LT étrend. Név: P. Lizandra. Irányértékek: 150g szh 38g zsír 122g feh. ~1470 kcal

ShapeT!LT étrend. Név: P. Lizandra. Irányértékek: 150g szh 38g zsír 122g feh. ~1470 kcal ShapeT!LT étrend Név: P. Lizandra Irányértékek: 150g szh 38g zsír 122g feh ~1470 kcal ELSŐ ÉTKEZÉSEK Zabkása 50g zabpehely, 2db (70g) tojásfehérje, 100ml mandulatej, 100ml víz, stevia, 3g fehérjepor, 5g

Részletesebben

MENÜ MAGYAROS HIDEG LIBAMÁJSZELETEK PIRÍTOTT SZULTÁN KENYÉRREL, KONYAKKAL ILLATOSÍTOTT FÜGE ÉS DIÓ CHUTNEY-VAL ÉS TOKAJI BORHABBAL... 4.

MENÜ MAGYAROS HIDEG LIBAMÁJSZELETEK PIRÍTOTT SZULTÁN KENYÉRREL, KONYAKKAL ILLATOSÍTOTT FÜGE ÉS DIÓ CHUTNEY-VAL ÉS TOKAJI BORHABBAL... 4. MENÜ Elôételek és saláták MAGYAROS HIDEG LIBAMÁJSZELETEK PIRÍTOTT SZULTÁN KENYÉRREL, KONYAKKAL ILLATOSÍTOTT FÜGE ÉS DIÓ CHUTNEY-VAL ÉS TOKAJI BORHABBAL... 4.600,- GRILLEZETT MAGYAROS LIBAMÁJÉRMÉK SZARVASGOMBÁS

Részletesebben

X. Energiatakarékossági vetélkedő. Veszprém

X. Energiatakarékossági vetélkedő. Veszprém X. Energiatakarékossági vetélkedő Veszprém 011. május 19. III. feladatsor 1. oldal. oldal 3. oldal 4. oldal 5. oldal Elért pontszám: Technikatanárok Országos Egyesületének Veszprém Megyei Területi Szervezete

Részletesebben

Mottó Esküvő után keresztelünk

Mottó Esküvő után keresztelünk A Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola 2010. évi gasztronómiai versenyének programja Mottó Esküvő után keresztelünk 2010. április 15-17. BUDAPESTI Nemzetközi Ifjúsági Gasztronómiai

Részletesebben

HIDEG ELÖÉTELEK LEVESEK

HIDEG ELÖÉTELEK LEVESEK A megterített asytal nyújtotta örömöt mindannyian élvezhetjük kortól és társadalmi helyzettől függetlenül, minden nap, a Föld bármelyik résyén az élet többi szépségével együtt. HIDEG ELÖÉTELEK 100 g Sajttál

Részletesebben

LEVESEK REGGELI ÉTELEK

LEVESEK REGGELI ÉTELEK LEVESEK 1. HÁZI KÉSZÍTÉSŰ MÁJGALUSKALEVES 590 Ft 2. CSONTLEVES CÉRNAMETÉLTTEL 490 Ft 3. TÁRKONYOS RAGULEVES 730 Ft 4. TEJFÖLÖS GOMBALEVES 510 Ft 5. JÓKAI BABLEVES 990 Ft 6. FOKHAGYMAKRÉMLEVES CIPÓBAN 590

Részletesebben

II. félév 1. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

II. félév 1. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 5. osztályos tanulók részére II. félév 1. óra Készült az Európai

Részletesebben

5-6. osztályos kategória

5-6. osztályos kategória ISKOLA NEVE:. CSAPAT NEVE: TELEPÜLÉS:. 5-6. osztályos kategória 1. feladat bolti vásárlás A) Anikó, Anna, Ági, és Dóra vásárolni mennek. Mindegyiküknek van egy bevásárló listája, ami alapján a boltban

Részletesebben

HETI ÉTLAP 2013. Május 01-03

HETI ÉTLAP 2013. Május 01-03 2013. Május 01-03 TEJ, VAJAS-MÉZES IVÓLÉ LEGÉNYFOGÓ LEVES, FEJTETTBABFŐZELÉK, SERTÉSSÜLT,, SZILVÁS PITE IVÓLÉ LEGÉNYFOGÓ LEVES, SONKÁS-KUKORICÁS SZÁRNYASRAGU,, MÁKOS TÉSZTA VAJAS,, TÚRÓ 2013. Május 06-10

Részletesebben

Cukorbetegek étlapja

Cukorbetegek étlapja 2015. szeptember 28.- október 2. Diab. jam Natúr vajkrém Zöld tea* Kocka sajt Kakaó* Kalács* Főtt tojás fölös karfiolleves Tarhonyás hús Cékla savanyúság* Vajas galuskaleves Vagdalt pogácsa Burgonyafőzelék*

Részletesebben

Étlap 2013.09.30 2013.10.01. 2013.10.02. 2013.10.03. 2013.10.04.

Étlap 2013.09.30 2013.10.01. 2013.10.02. 2013.10.03. 2013.10.04. 2013.09.30 2013.10.01. 2013.10.02. 2013.10.03. 2013.10.04. Tavaszi felvágott Teljes kiőrlésű zsemle Francia hagymaleves & crumbs Natúr csirkemell Burgonyapüré Céklasaláta kedd Szerda csütörtök péntek Sonkakrém

Részletesebben

Receptgyűjtemény. Receptet küldte: Kozma Ferenc

Receptgyűjtemény. Receptet küldte: Kozma Ferenc Receptgyűjtemény Hozzávalók: Egész csirkecomb Chilis Show Tűzköpő vagy egyéb Chilifarmos csípős szósz ketchup Worcestershire szósz bors cukor igény szerint fokhagyma, bazsalikom, majoránna, kakukkfű olívaolaj

Részletesebben

ÉTLAP JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK! V : < 45. hét 2015.11.02-2015.11.06. "B^-MENÜ

ÉTLAP JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK! V : < 45. hét 2015.11.02-2015.11.06. B^-MENÜ 45. hét 2015.11.02-2015.11.06. Tízórai: Gyümölcstea, Margarin, Csirkemell sonka, Teljes kiőrlésű, Zöldpaprika Ebéd: Gulyásleves, Tejbedara, Kakaószórás, Uzsonna:, Margarin, 1/2 főtt tojás Tízórai: Gyümölcstea,

Részletesebben

33. Nemzetközi Ifjúsági Gasztronómiai Verseny

33. Nemzetközi Ifjúsági Gasztronómiai Verseny Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola 33. Nemzetközi Ifjúsági Gasztronómiai Verseny 2013. április 11-13. TÉMA Húsvét a hagyomány és evolúció jegyében A Gundel Károly Vendéglátóipari

Részletesebben

ESKÜVŐI MENÜK. November 30-ig idei áron rendelheti meg jövő évi esküvőjére a menüt!

ESKÜVŐI MENÜK. November 30-ig idei áron rendelheti meg jövő évi esküvőjére a menüt! ESKÜVŐI MENÜK November 30-ig idei áron rendelheti meg jövő évi esküvőjére a menüt! A. Ültetett, tálakon szervírozott menük A/1. Húsleves gazdagon Rántott jércemell, roston sült tarja Burgonyapüré, rizi-bizi,

Részletesebben