Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről."

Átírás

1 trnd Projektmenetrend Zendium: Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

2 Tegyük együtt ismertté az új Zendium fogkrémet. A projektben szeretnénk: Szeretettel köszöntünk új projektünkben! Abban a szerencsében részesültünk, hogy a következő hetekben elsők között ismerkedhetünk meg a Magyarországra frissen bevezetett Zendium fogkrémmel magyarországi trnd-partnerrel közösen tesztelni a Zendium fogkrémet. Próbáld ki. A száj- és fogproblémák sok kellemetlenséget okozhatnak, de az új Zendium fogkrémmel gondoskodhatunk szánk egészségéről és a különböző problémák megelőzéséről magyarországi trnd-partnerrel közösen most lehetőséget kaptunk arra, hogy teszteljük és gyermekünkkel is kipróbáltassuk a Zendium fogkrémet, valamint barátainknak, ismerőseinknek is bemutassuk az újdonságot megosztani őszinte véleményünket a Zendium fogkrémmel kapcsolatban két online felmérés keretében. Mondd el a véleményedet. Kezdjünk is hozzá! A Zendium fogkrém fokozza a száj természetes védekezőképességét megismertetni a Zendium fogkrémet barátainknak és ismerőseinknek adott mintával, valamint véleményünk megosztásával. Add tovább minél több véleményt és piackutatási kérdőívet összegyűjteni, és ez alapján megtudni, hogy mit gondolnak barátaink a Zendium fogkrémről. Számolj be róla.

3 Középpontban a száj. Zendium - a száj védelmének új módja. Közös tesztelésünk fókuszában szánk egészségének megőrzése áll. De miért is olyan fontos odafigyelnünk a megelőzésre? Talán hihetetlenül hangzik, de szánkban több mint 1 milliárdnyi baktérium található. Azonban ezek nagy része fontos szerepet játszik a száj és a fogak egészségének megőrzésében és a fertőzések elleni védelemben, ezek alkotják a száj mikroflóráját. A Zendium fogkrém napi használatával sokat tehetünk szánk egészségének megóvásáért. Közös projektünkben pedig erre most lehetőségünk is nyílik, hiszen a következő hetekben a termékcsalád két tagját is kipróbálhatjuk: míg a felnőttek a Zendium Complete Protection fogkrém előnyeit ismerhetik meg, a gyermekek fogainak biztonságáról a Zendium Kids fogkrémmel gondoskodhatunk a 15 ml-es mintaterméknek köszönhetően. Zendium Complete Protection Zendium Kids A mikroflórát célzó kutatások során kiderült, hogy a száj bakteriális egyensúlyának felborulása olyan baktériumoknak az elszaporodásával járhat, amelyek szerepet játszhatnak különböző szájproblémák kialakulásában. A mikroflóra természetes egyensúlyáról többek között a nyálban található enzimek és fehérjék gondoskodnak, amelyek képesek megküzdeni a káros baktériumokkal. A Zendiumot a száj védekezőképességének ereje ihlette, tartalmazza ezeket a fontos enzimeket és fehérjéket, és így veszi fel a harcot a káros baktériumok elleni küzdelemben. A Zendiumot a száj védekezőképességének ereje ihlette. Összhangban működik a szájjal, mivel nem tartalmaz antibakteriális hatóanyagokat*, és fokozza annak természetes védekezőképességét a baktériumok ellen. *A lepedékképződés gátlásában szerepet játszó hagyományos antibakteriális hatóanyagok.

4 Hogyan működik a Zendium? A fogmosás új élménye. A Zendium megalkotásakor testünk működését vették figyelembe, úttörő formulája összhangban működik a szájjal. Hogy miként? A Zendium olyan fehérjéket és enzimeket tartalmaz, amelyeket a száj is használ a baktériumok elleni küzdelemhez. A Zendium ezáltal fokozza a száj természetes védekezőképességét, és klinikailag bizonyítottan 60% extra erőt* biztosít a fogszuvasodás, az ínyproblémák és a fogérzékenység okozóival szemben. Észrevetted már, hogy fogmosás után az ételek és italok íze megváltozik, nem annyira kellemes? A Zendium használatával azonban ez nem történhet meg. Ennek az az oka, hogy megalkotása során gyengéd összetevőket használtak: kíméletes tisztítóanyagokat és enyhe ízanyagokat, melyek olyan visszafogottak, hogy az ízérzékelés közvetlenül a fogmosás után sem változik. Míg más fogkrémek összetevői irritálhatják a fogínyt és a száj érzékeny szöveteit, addig a Zendium gyengéd ápolást nyújt szánknak és fogainknak. HÁROM ENZIM A száj természetes antibakteriális hatásának fokozásáért. ENYHE ÍZANYAGOK HÁROM FEHÉRJE A száj védelméért, a baktériumok szaporodásának meggátlásáért. A KÜLÖNÖSEN ÉRZÉKENY SZÁJ ÁPOLÁSÁRA IS GYENGÉD TISZTÍTÓANYA FOGÉRZÉKENYSÉG FLUORID A fogzománc erősítéséért és a fogszuvasodás elleni védelemért. Próbáld ki a narancslé-tesztet! Igyál meg egy pohár narancslevet közvetlenül fogmosás után! A legtöbb fogkrém esetében a narancslevet keserűnek érezhetjük. A Zendium után azonban a narancslének pontosan olyan az íze, mint ahogy az várható. FOGSZUVASODÁS ÍNYPROBLÉMÁK Hogy miért? Számos fogkrém tartalmaz SLS (nátrium-lauril-szulfát) nevű tisztítóanyagot, mely köztudottan megváltoztatja az ízérzékelést. Mivel a Zendium gyengéd összetevőket tartalmaz, így minden korty narancslének olyan az íze, amilyennek lennie kell. Akár közvetlenül fogmosás után is. *Növeli a nyál baktériumok elleni védőanyagait a fehérjéket és enzimeket nem tartalmazó fogkrémekhez képest, klinikai tesztek alapján.

5 Indulócsomagod. Projektmenetrend. A projekt kezdetén minden résztvevő indulócsomagot kap a következő tartalmakkal: 1 Kicsomagolás és fényképek készítése. Közös használatra: 1x Zendium Complete Protection fogkrém 1x Zendium Kids (15 ml) minifogkrém Projektmenetrend brosúra - a trnd általános szájreklám ösztönző dokumentuma - amely háttérinformációkat tartalmaz a Zendium fogkrémmel kapcsolatban, valamint rengeteg kommunikációt inspiráló ötletet Piackutatási kérdőívek (40 oldalas brosúra) a barátokkal és ismerősökkel folytatott beszélgetésekhez Próbáld ki: Először is bontsd ki az indulócsomagodat esetleg családoddal, barátaiddal, kollégáiddal közösen, és ismerd meg tartalmát, a Zendium fogkrémet és a háttérinfomációkat. Ezután már hozzá is láthatsz a teszteléshez! Fényképek készítése: Oszd meg az élményeidet a kicsomagolásról, valamint az első kipróbálásról, és örökítsd meg fényképeken. A képeidet az alábbi oldalon keresztül tudod feltölteni: Továbbadásra barátoknak: 30x Zendium Complete Protection (15 ml) minifogkrém 30x Zendium termékismertető szórólap 10x Zendium Kids matrica 2 Mondd el a véleményedet. Véleményedet megoszthatod velünk a Zendiumról a projekt négy hete alatt úgy, hogy részt veszel két online felmérésünkben: elején: Nyitó felmérés végén: Záró felmérés A felméréseket a trnd weboldalán a Mytrnd felületen találod majd. Amint lehetőséged van kitölteni valamelyik felmérést, en értesítünk róla.

6 3 Megismertetni a Zendium fogkrémet. Miután kipróbáltad a Zendium fogkrémet, és meggyőződtél hatékonyságáról, segíts az összes résztvevővel közösen ismertté tenni a terméket. Ehhez barátaidnak, rokonaidnak és ismerőseidnek mesélhetsz a száj- és fogproblémák megelőzésének fontosságáról. ajándékozhatsz Zendium minifogkrémeket, így ők is kipróbálhatják a terméket. bemutathatod a narancslé-tesztet egy termékismertetés keretében. Készíts fényképeket azokról az alkalmakról is, amikor barátaiddal megismerteted a Zendium fogkrémet, hogy közzétehessük a felvételeket közös fényképalbumunkban. Bár számos módja van, hogy másokkal is megismertesd a terméket, a brosúrában további ötleteket találsz, hogyan adhatod át könnyedén ismereteidet. 4 Segíts nekünk a piackutatásban. A Zendium trnd-projekt hivatalos piackutatójává válhatsz! Az indulócsomagban található Piackutatási Kérdőívekkel 20 barátodat, ismerősödet vagy munkatársadat kérdezheted meg szájápolás és a Zendium termékek témakörében. Ez alkalom lehet arra is, hogy bennfentes ismereteidet megoszd velük. Pontosabb információkat a Piackutatási Kérdőívekben találsz. A legjobban annak örülünk, ha sikerül minél több véleményt összegyűjtened, és így sok kérdőívet feltöltened! Lehetőség szerint a kérdőíveket egyedül töltsék ki a beszélgetőtársaid. A projekt teljes ideje alatt a projektblogon beszéljük meg közösen a Zendium fogkrémmel kapcsolatos témákat. A projekttel kapcsolatos kérdésekkel és javaslatokkal bátran fordulhattok hozzánk közvetlenül a lunna@trnd.hu címen.

7 trnd alapelvek. A mondat, amit szeretnénk, ha továbbadnál: Ahhoz, hogy valóban őszinte, nyílt és sikeres szájreklám valósulhasson meg, felállítottunk néhány játékszabályt. Számodra, mint a projekt résztvevőjének, kötelező az alapelveink következő pontjainak betartása. Nyíltság trnd-partnernek lenni nem egy titkos dolog, nem titkosügynököket alkalmazunk. Nem bújtatott reklámmal vagy a reklám egyéb, helytelen módjával foglalkozunk. Ezért minden trnd-partner számára, minden esetben kötelező megemlíteni, hogy a teszt termékeket a trnd által ismerték meg, és egy trnd szájreklám projektben vesznek részt. Semmi esetre sem szabad barátaidnak vagy ismerőseidnek eljátszanod valamit. Ugyanis nem egy ügynök vagy, aki az ajtón csönget, és el akar adni valamit. Légy nyílt és őszinte! Oszd meg saját véleményedet, és említsd meg a trnd-projektet! Őszinteség. Tulajdonképpen magától értetődő, de manapság sajnos nem mindig bevett gyakorlat: csak az őszinte szájreklám működik. Ez azt is jelenti, hogy semmit nem szabad elhallgatnod és nem szabad túloznod. Egyszerűen csak oszd meg a véleményedet a barátaiddal és ismerőseiddel. Zendium: Fokozza a száj természetes védekezőképességét. Hallgass meg másokat. A szájreklám természetesen nem arról szól, hogy Te elmondod barátaidnak, hogy mi-merre-meddig. Hiszen barátaidnak is lehetőséget kell adni arra, hogy a veled folytatott beszélgetésnek köszönhetően saját véleményüket formálhassák a trnd-projektben szereplő termékkel kapcsolatban. Ezért örülünk annak, ha odafigyelsz rájuk, meghallgatod barátaid és ismerőseid véleményét, és azt továbbítod nekünk

8 Ötletek az információk átadására. Teszt: Mennyire ismered a szádat? 1 Miért fontos a nyál a száj egészségéhez? Számos lehetőségünk adódhat a mindennapokban arra, hogy ismertté tegyük a Zendium fogkrémet. Segítségképpen íme néhány ötlet, hogyan oszthatod meg barátaiddal, ismerőseiddel azokat a tapasztalatokat és háttérinformációkat, amikre szert tettél: 2 A. B. C. Helyreállítja a fogtöméseket. A száj természetes védekező rendszereként működik. Fehéríti a fogakat. A helyes válasz a B. A nyál olyan enzimeket és fehérjéket tartalmaz, amelyek kulcsfontosságúak a száj természetes védelmének fenntartásában. Segítik egészségesen tartani a teljes szájat. A Zendium erősíti a száj természetes védekezőképességét. Mennyi baktérium található a szájban? Uzsonna a barátokkal. Hívjuk el barátainkat egy délutáni sütizésre vagy uzsonnára. A közös időtöltés közben meséljünk a magyar piacra frissen bevezetett Zendium termékcsaládról, és osszuk meg a fogkrémmel kapcsolatos tapasztalatainkat. A még hatásosabb ismertető érdekében mutassuk be barátainknak a narancslétesztet, így ők is megbizonyosodhatnak arról, hogy a Zendium használatával nem változik az ízérzékelésünk fogmosás után. Búcsúzóul biztosan örömmel fogadják Tőlünk a továbbadásra szánt minifogkrémeket is. 3 A. B. C Több mint 1 milliárd. A helyes válasz a több mint 1 milliárd. Aggodalomra semmi ok, a legtöbb baktérium nem jelent egészségügyi kockázatot amíg egyensúlyban vannak. A Zendium olyan enzimeket és fehérjéket tartalmaz, amelyek a száj baktériumok elleni védelméért is felelősek. Hány százalékát teszik ki a fogak a száj teljes belső felületének? A. B. C. 80% 45% 25% Ebédszünet a kollégákkal. Az ebédszünet lehetőséget nyújt a kollégáinkkal folytatott közvetlenebb beszélgetésekre. Biztos érdeklődő fülekre találunk, ha ebéd közben megosztjuk a legújabb tesztelésünkkel kapcsolatos tapasztalatainkat. Van valamelyik munkatársadnak kisgyereke? Mesélj neki a Zendium gyerekek számára kifejlesztett fogkrémjéről, és küldj Zendiumos matricát a gyerkőcnek! Ha vannak nálad minifogkrémek, ebéd után kollégáid akár azonnal ki is próbálhatják a terméket. 4 A helyes válasz a 25%. A fogak felszínének területe csupán a száj felszínének 25%-át teszi ki. Gondolnia kell a fogínyér e és a száj lágy szöveteire is! A Zendium segít védelmet nyújtani a teljes száj számára. Miért érezzük más ízűnek a narancslevet fogmosás után? A. B. C. A narancslében található citromsav miatt. A kemény sörtéjű fogkefével történő fogmosás miatt. Egyes fogkrémek olyan összetevőket tartalmaznak,amelyek megváltoztathatják az ízérzékelést. A helyes válasz a C. Egyes normál fluoridos fogkrémek egy SLS (nátrium-lauril-szulfát) nevű tisztítóanyagot tartalmaznak. Az SLS befolyásolhatja az ízérzékelést. A Zendium nem tartalmaz az ízlelést befolyásoló összetevőket. 5 A gyerekeknek érzékenyebb a szájuk, mint a felnőtteknek? Neked milyen ötleteid vannak arra, hogyan lehetne megismertetni barátaiddal a terméket? Oszd meg velünk hozzászólások formájában a projektblogon: Várjuk szuper ötleteidet és a fényképeket! A. B. IGEN, a gyerekek szája érzékenyebb Nincs különbség A helyes válasz az A. Bár a felnőt t szájban is működő ízlelőbimbó van, a gyerekek működő ízlelőbimbóval rendelkeznek. Ezért érzik egyes fogkrémek ízét túl erősnek. A Zendium gyengéd összetevőket tartalmaz, így a különösen érzékeny száj ápolására is alkalmas.

9 Zendium termékcsalád gyerekeknek és felnőtteknek. COMPLETE PROTECTION Fokozza a száj természetes védekezőképességét, és teljes védelmet nyújt, nem csak a fogaknak, hanem az egész szájnak. FRESH Gyengéd menta ízének köszönhetően az egész szájnak tiszta és friss érzetet nyújt. JUNIOR 7+ Kifejezetten a fiatal száj védelmére kifejesztve. Védi és erősíti az új maradó fogakat. Enyhe mentolos ízzel, az érzékeny fiatal száj számára kifejlesztve. KIDS 1-6 Védi és erősíti a tejfogakat. Csökkentett fluoridtartalmú, enyhe, gyümölcsös ízű fogkrém, kifejezetten gyermekek számára kifejlesztett formulával. SENSITIVE Kifejezetten az érzékeny fogúak számára fejlesztett formula. COMPLETE PROTECTION SZÁJVÍZ Enzimeket és fehérjéket tartalmaz. Alkoholmentes, gyengéd formula a száj ápolásáért.

10 A Zendium története. Tények és Számok. Bár a Zendium hazánkban még újdonság, története egészen régre nyúlik vissza. Dr. Henk Hoogendoorn mikrobiológus 1969-ben egy olyan fogkrém kifejlesztésébe kezdett, amely a természet által megtervezett módon védi a szájat. Zendium. A Zendium fogkrémmel fokozhatjuk a száj természetes védekezőképességét. A Zendium olyan fehérjéket és enzimeket tartalmaz, amelyeket a száj is használ a baktériumok elleni küzdelemhez. Dr. Hoogendoorn azt tanulmányozta, hogy a szánk természetes módon hogyan szabályozza a baktériumokat, miként védi a fogakat és a fogínyt. Így jött rá arra, hogy a száj természetes védelmét enzimek és fehérjék rendszere támogatja. E rendszer alapján kifejlesztett egy fogkrémet, amely a szájjal összhangban működik, és segíti természetes védekezőképességét. Klinikailag bizonyítottan a Zendium 60% extra erőt* biztosít a fogszuvasodás, az ínyproblémák és a fogérzékenység okozói elleni küzdelemhez. Kíméletes tisztítóanyagokat és enyhe ízanyagokat tartalmaz, melyek olyan gyengédek, hogy az ízérzékelés közvetlenül a fogmosás után sem változik. A Zendium termékcsalád 2015 augusztusa óta elérhető Magyarországon. A Zendium fogkrémek ajánlott fogyasztói ára: Ft A Zendium szájvíz ajánlott fogyasztói ára: Ft Végül ezen kutatások és fejlesztések eredményeként megszületett a Zendium, mely mára a fogorvosok által egyik leginkább ajánlott márkává nőtte ki magát Skandináviában, és idén augusztusban Magyarországon is bevezetésre került. *Növeli a nyál baktériumok elleni védőanyagait a fehérjéket és enzimeket nem tartalmazó fogkrémekhez képest, klinikai tesztek alapján.

11 FSC A trnd kapcsolattartód: 2015 trnd Central Eastern Europe Kft Budapest Dayka Gábor utca 3.

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást.

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projektmenetrend Ariel Active Gel kapszulák: Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-activegel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket.

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. trnd Projektmenetrend trnd dm active beauty: Projekt Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. Projektblog: www.trnd.hu/dm trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt még

Részletesebben

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait!

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Duo Délice kutyaeledel: Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pro-plan trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé

Részletesebben

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért.

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projektmenetrend Ariel & Lenor: A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-lenor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről!

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projektmenetrend Gabi popsiápolás: Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/gabi trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a Gabi

Részletesebben

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/betadine trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen.

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projektmenetrend Foresto nyakörv: Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/foresto trnd kapcsolattartód: suzanne@trnd.hu Teszteljük kutyánkkal

Részletesebben

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/maggi-piritott-teszta trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel!

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projektmenetrend Always Ultra: Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/always-ultra trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat.

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projektmenetrend Posta Csomagautomata: Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/csomagautomata trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük ismertebbé a

Részletesebben

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is!

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projektmenetrend Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkefe: Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/oral-b trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát.

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projektmenetrend Mr Muscle Active Capsules: Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/mr-muscle trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni

Részletesebben

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit.

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. trnd Projektmenetrend Biovanne plus+ szépségvitamin: Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. Projektblog: www.trnd.hu/biovanne trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért.

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd Projektmenetrend Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-waterflex trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről!

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Small & Mini: Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/proplan-smallmini trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

Eucerin AtopiControl:

Eucerin AtopiControl: trnd Projektmenetrend Eucerin AtopiControl: Rendszeres és tudatos bőrápolás az atópiás bőrgyulladás (ekcéma) kezelésére. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-atopicontrol trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Projektmenetrend TEGYÜK NÉPSZERŰBBÉ A LENOR 3AZ1-BEN MOSÓSZERT! Legújabb projektünkben az új Lenor 3az1-ben mosószerrel ismerkedhetünk meg, mely tökéletesen összeillik a Lenor öblítővel,

Részletesebben

Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól.

Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól. trnd Projektmenetrend Sensodyne Pronamel fogkrém: Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/sensodyne-pronamel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/duckfreshdiscs trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu *az árak boltonként eltérhetnek Utántöltő 2 x 6 db: 1.349 Ft

Részletesebben

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát trnd Projektmenetrend Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát : trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/libero-upandgo o trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd. trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a HERZ-et. A projektben

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projektmenetrend Baba intenzív testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba-testapolo trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-aquaphor trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu Eucerin Aquaphor trnd-projekt

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt.

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. trnd Projektmenetrend Lactamil: Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. Projektblog: www.trnd.hu/lactamil trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu trnd Projekt Segítsünk

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-sutomargarin trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Tegyük közösen ismertebbé

Részletesebben

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz.

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. trnd Projektmenetrend Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. Nonstop* frissesség a következő mosásig. Projektblog: www.trnd.hu/lenor-unstoppables Kapcsolattartó: lunna@trnd.hu *akár 12 héten át, tárolt

Részletesebben

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30:

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: trnd Projektmenetrend Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: Csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-antipigment trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu

Részletesebben

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül.

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. trnd Projektmenetrend Príma webáruház: Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. Projektblog: www.trnd.hu/prima trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Hamánek Happy Fruit:

Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Hamánek Happy Fruit: Tápláljuk gyermekünket 100% gyümölcsalapú desszertekkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/hamanek-happy-fruit trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog:  trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/cien trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Még ismertebbé tesszük a Cien termékeket. Örömmel üdvözlünk legújabb szépségápolási

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-laktozmentes trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen ismertté

Részletesebben

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját!

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projektmenetrend Nestlé babaételek: Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nestle-baba trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel!

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük első Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projektmenetrend Baba mélyhidratáló testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Baba

Részletesebben

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát.

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projektmenetrend Lenor DuoAroma: Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/lenor-duoaroma trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni a Lenor

Részletesebben

Legyünk profik a folteltávolításban.

Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projektmenetrend Ariel Professional: Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-professional trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé az Ariel

Részletesebben

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát.

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projektmenetrend Dove Youthful Vitality: Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/dove trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk ismertebbé

Részletesebben

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal.

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projektmenetrend Vanish Oxi Action: Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vanish trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Vanish Oxi Action-t.

Részletesebben

CeraVe - A száraz bőr szakértője

CeraVe - A száraz bőr szakértője Projektmenetrend CeraVe - A száraz bőr szakértője Bőrgyógyászokkal kifejlesztve trnd Projekt www.trnd.hu/cerave trnd kapcsolattartód: rinna@trnd.hu Feladataink CeraVe nagykövetként CeraVe indulócsomagod

Részletesebben

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra.

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projektmenetrend Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster: Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vichy-mineral trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pecsi-sor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába.

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projektmenetrend Rubik kocka és Fáraók Kincse sorsjegyek: Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/szerencsejatek trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/chio-chips trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük az új Chio Chips Kettle Cooked termékeket. Indulócsomagod. A projekt kezdetén

Részletesebben

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit:

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: Gondoskodjunk együtt kisbabánk boldog mindennapjairól! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/bepanthen-hamanek trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

SPLAT szájápolási termékek

SPLAT szájápolási termékek SPLAT szájápolási termékek Active SPLAT Active Ápolja a szájüreget és a fogínyt. Az A és E vitamin elősegíti a szájüreg szöveteinek a gyógyulását, regenerációját. A bajkáli csucsóka, a bőrlevél és az édesvíz

Részletesebben

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád:

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: trnd Projektmenetrend Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: Mindennapi hajápolás luxus összetevőkkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/essence-ultime trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer FYTTIN trnd-projekt Üdvözlünk Téged legújabb közös projektünkben, amely során a FYTTIN étrend-kiegészítővel és természetes édesítőszerrel ismerkedhetünk

Részletesebben

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tena-lady w.trnd.hu/tena-lady trnd kapcsolattartód: artód: lunna@trnd.hu Közösen még ismertebbé

Részletesebben

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték.

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük a Head & Shoulders Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-expert trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Közösen ismertté tesszük a NIVEA EXPERT

Részletesebben

Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába!

Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába! trnd Projektmenetrend Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefe: Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/philips-sonicare trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu

Részletesebben

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák!

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projektmenetrend Tchibo-üzletek: Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tchibo trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Tchibo-üzleteket.

Részletesebben

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projektmenetrend Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projekt a Projektblogon: www.trnd.hu/hamanek-bebietelek trnd kapcsolattartód: nykki@trnd.hu Szeretnénk 1. Próbáld ki.... 500 magyarországi

Részletesebben

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre.

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. trnd Projektmenetrend Dove hajápolási termékek: Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. Projektblog: www.trnd.hu/dove-hajapolas trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt

Részletesebben

100% természetes összetevőkből.

100% természetes összetevőkből. trnd Projektmenetrend Knorr szárazalapok: 100% természetes összetevőkből. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/knorr trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Knorr 100% természetes alapokat.

Részletesebben

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 9 A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Varázsoljunk vintage hangulatot otthonunkba!

Varázsoljunk vintage hangulatot otthonunkba! trnd Projektmenetrend Bondex Vintage: Varázsoljunk vintage hangulatot otthonunkba! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/bondex-vintage trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen ismertebbé a Bondex

Részletesebben

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával.

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. trnd Projektmenetrend Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. Projekt trnd Projektblog: www.trnd.hu/braun-cooltec trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun

Részletesebben

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek SZÓFOGADÓ füzetek A SZÓFOGADÓ füzetek olyan hétköznapi dolgokban szeretnének segíteni neked, amikről nem biztos, hogy tanulni fogsz az iskolában Ilyen témák például a fogmosás, a közlekedés, táplálkozás,

Részletesebben

Braun Series 7. Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 7. Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 7 Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun Series 7 Online Riportere.

Részletesebben

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt.

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projektmenetrend Physiogel hipoallergén krémek: Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/physiogel-kremek trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-face trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Próbáljuk ki a Braun Face-t,

Részletesebben

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel!

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük közös Bonux projektünkben! Örömmel köszöntjük

Részletesebben

Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vichy-slow-age trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák?

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák? 1 RENU 28 GYIK Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? A RENU 28 arra lett kifejlesztve, hogy gyengéd és természetes módon segítse a bőrsejtek megújulását a friss, élettel teli, kiegyensúlyozott bőrért.

Részletesebben

Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért.

Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért. trnd Projektmenetrend Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért. Projektblog: www.trnd.hu/silk-epil trnd-kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél a Braun Silk-épil 9 trnd-online Riportere! A projektben

Részletesebben

MINDENNAPI FOGYASZTÓK A VÉLEMÉNYVEZÉREK SZEREPÉBEN.

MINDENNAPI FOGYASZTÓK A VÉLEMÉNYVEZÉREK SZEREPÉBEN. MINDENNAPI FOGYASZTÓK A VÉLEMÉNYVEZÉREK SZEREPÉBEN. Miként válhat egy átlagos fogyasztóból véleményvezér? Hogyan és miért kötelezi el magát a márka mellett, és mit vár ezért cserébe? Palotai Zoltán MÁRKANAGYKÖVETEK

Részletesebben

Philips. OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body. trnd Projekt. Projektblog: trnd Projektmenetrend. trnd kapcsolattartód:

Philips. OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body. trnd Projekt. Projektblog: trnd Projektmenetrend. trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Philips OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/oneblade-face-body trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Projektmenetrend Philips OneBlade

Részletesebben

TEJ ÉS CSONTFOG ÖSSZEHASONLÍTÁSA

TEJ ÉS CSONTFOG ÖSSZEHASONLÍTÁSA TEJ ÉS CSONTFOG ÖSSZEHASONLÍTÁSA Készítette: Kozma Vanda, Kerekes Georgina Vetési Albert Gimnázium XII. A osztály 2015.03.28. A fog anatómiája A fog részei: Csontos képződmények, amelyek alapvető feladata

Részletesebben

ORAFLOR. A szájflóra kutatás innovatív termékei

ORAFLOR. A szájflóra kutatás innovatív termékei ORAFLOR A szájflóra kutatás innovatív termékei A szájflóra A szájban élő organizmusok összessége. A szervezet egészségi állapotának egyik fontos tényezője és tükre Elsődleges feladata a védelem. Folyamatosan

Részletesebben

Biovital Mom&Baby: A gondtalan babavárásért, a tervezés pillanatától a szoptatási időszak végéig. trnd projekt. trnd Projektmenetrend

Biovital Mom&Baby: A gondtalan babavárásért, a tervezés pillanatától a szoptatási időszak végéig. trnd projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Biovital Mom&Baby: A gondtalan babavárásért, a tervezés pillanatától a szoptatási időszak végéig. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/biovital trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban!

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! HOGYAN CSATLAKOZHATSZ A TE HOGY LÁTOD? KAMPÁNYHOZ? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! Mi ez az egész? A Te hogy látod? kampány

Részletesebben

A kiteljesedett, boldog élet 7 összetevője.

A kiteljesedett, boldog élet 7 összetevője. A kiteljesedett, boldog élet 7 összetevője. És ahogy őket 365 napon keresztül erősíteni tudod Hogy érzed most magad az aktuális életkerekedet látva? Örülsz, vagy néhány dolog elgondolkodtat? Esetleg egyik-másik

Részletesebben

Helena projekt. A projekt célja 12/04/2011. Campden BRI 1

Helena projekt. A projekt célja 12/04/2011. Campden BRI 1 Helena projekt Healthy Lifestyle in Europe by Nutrition in Adolescence A projekt célja A HELENA program EU FP 6-s kutatási program része volt, amely az európai fiatalok étkezési- és fogyasztási szokásainak

Részletesebben

Ismerjük meg a margarin előnyeit!

Ismerjük meg a margarin előnyeit! trnd Projektmenetrend Mindent a margarinról: Ismerjük meg a margarin előnyeit! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/mindent-a-margarinrol trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tudjunk meg többet a margarinokról!

Részletesebben

Gránátalma - a világ egyik legegészségesebb gyümölcse

Gránátalma - a világ egyik legegészségesebb gyümölcse Ezért érdemes gránátalmát fogyasztani! 1. Tele van fontos tápanyagokkal A kemény héj alatt több száz mag rejlik a gránátalmában. Ezek tele vannak hasznos tápanyagokkal. Sok benne a C- és K-vitamin, valamint

Részletesebben

Adhezív tabletta szájszárazság esetén

Adhezív tabletta szájszárazság esetén ORAHEA LTH 13434 SE 27 th Pl Bellevue WA 98005 425-451-9876 Adhezív tabletta szájszárazság esetén Az OraHealth-ről Székhely: Bellevue, Washington Világelső a korszakalkotó orális adhezív tabletta technológiában

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

Dove Original 0% dezodor:

Dove Original 0% dezodor: trnd Projektmenetrend Dove Original 0% dezodor: Alumíniumsó-mentes ápolás trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/dove-aluminiumsomentes trnd kapcsolattartód: rinna@trnd.hu Dove alumíniumsó-mentes dezodor

Részletesebben

Semleges ízű! zselatin tannát. Hasmenés kezelésére minden korosztály számára

Semleges ízű! zselatin tannát. Hasmenés kezelésére minden korosztály számára Semleges ízű! zselatin tannát Hasmenés kezelésére minden korosztály számára 7-1 liter víz kerül a vékonybélbe naponta %-9% 1,5 liter vizet szív fel a bélrendszer normál esetben a vékonybél végső szakaszába

Részletesebben

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE Termék AA Krém BB Krém CC Krém DD Krém Mit rövidít? Anti-Aging Beauty Balm / Blemish Balm Complexion Correction / Color Correction Daily Defense

Részletesebben

Különböző szűrőbetét formulák, eltérő igényekhez!

Különböző szűrőbetét formulák, eltérő igényekhez! Különböző szűrőbetét formulák, eltérő igényekhez! (bi-flux szűrőbetét forma megegyező, de belső összetétel( formula ) változik a felhasználáshoz igazodva) Kávé&tea szűrőbetét Minerálbalance szűrőbetét

Részletesebben

könnyed, légies és hatékonyan tisztít Megérkezett az új Tork habszappan

könnyed, légies és hatékonyan tisztít Megérkezett az új Tork habszappan * könnyed, légies és hatékonyan tisztít Megérkezett az új Tork habszappan Tork habszappannal a tiszta kezekért Megérkezett a Tork habszappan, mely hosszan tartó megoldást kínál a kéztisztítás terén. Könnyű

Részletesebben

Óvodába indulok én ( felkészülés az óvodára)

Óvodába indulok én ( felkészülés az óvodára) Óvodába indulok én ( felkészülés az óvodára) Bár az óvodai beszoktatás időszaka nagy kihívás, mégis van pár aranyszabály, amely felkészítik a gyerekeket, és a szülőket is (!) az óvodakezdésre. Nézzünk

Részletesebben

Expressz felmérés eredmények

Expressz felmérés eredmények Expressz felmérés eredmények Felmérés időtartama: 2013 április 9-tól 16-ig WOM express survey: Superbrands Bevezetés: Expressz felmérés a trnd-től. Gyors felmérés a trnd ~60 000 fős -közösségében, melynek

Részletesebben

Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre

Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre Készítette: Martincsevicsné Jenei Gizella Ki vagyok én? Szeretettel üdvözöllek! Martincsevicsné Jenei Gizella vagyok, egészségőr, hidegen sajtolt olajok szakértője,

Részletesebben

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT Japánban emberemlékezet óta fogyasztják Beigazolódott, hogy a chlorella és a spirulina alga gátolja a rákos sejtkolóniák kialakulását, azaz hatékony a rákmegelőzésben.

Részletesebben

Live Learn Laugh Phase II. Hungary

Live Learn Laugh Phase II. Hungary Live Learn Laugh Phase II. Hungary A Fogorvosok Világszövetsége és az Unilever - a Signal márka gyártója - egyedülálló együttműködési megállapodást kötött azzal a céllal, hogy a világ országaiban erősítse

Részletesebben

Jelentkezési lap a 2015.évre a Könyvelőiroda-Vezetők Klubjába.

Jelentkezési lap a 2015.évre a Könyvelőiroda-Vezetők Klubjába. Jelentkezési lap a 2015.évre a Könyvelőiroda-Vezetők Klubjába http://www.penta.hu/kvk KÖNYVELŐIRODA VEZETŐK KLUBJA (KVK), egy több száz könyvelőirodát magába tömörítő civil szakmai önszerveződés. A tagok

Részletesebben

visiblecare Toning krémtusfürdő

visiblecare Toning krémtusfürdő visiblecare Toning krémtusfürdő Gyönyörűbb bőr egy tusfürdőnek köszönhetően? Természetesen. Az új Dove visiblecare Toning krémtusfürdő egyedi formulája Nutrium Moisture TM összetevővel a bőr természetes

Részletesebben

FELMÉRÉSI TERV. 1.) Felmérési terv célja:

FELMÉRÉSI TERV. 1.) Felmérési terv célja: FELMÉRÉSI TERV 1.) Felmérési terv célja: 2.) Felmérés folyamata: 3.) Felmérés módszertanának meghatározása 4.) Kérdőív tervezésének fázisai, tesztelésének módja 5.) Interjúk előkészítésének módja 6.) Adatgyűjtés

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás Olasz Életstílus Olasz Életstílus Azok a férfiak, akik ELEGÁNS, kifinomult és megnyerô külsôt akarnak, de nagyon természetes és laza MÓDON. Mivel olaszokról beszélünk, ez az egész a stílusról szól, és

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít!

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít! Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem Megnyugtat és kényelmet biztosít! Sebezhetőség a nehéz napokon A WHO adatai szerint a nőgyógyászati problémák 63%-át

Részletesebben

A Közép-Európában előforduló egyes bőrtípusok jellemző tulajdonságai. Jellegzetességek I. bőrtípus II. bőrtípus III. bőrtípus IV.

A Közép-Európában előforduló egyes bőrtípusok jellemző tulajdonságai. Jellegzetességek I. bőrtípus II. bőrtípus III. bőrtípus IV. Védekezzünk a napsugárzás káros hatásaival szemben Napsugárzásra egészségünk megőrzése érdekében is szükségünk van. A napsugarak egy része azonban káros. Ennek a káros sugárzásának valamennyien ki vagyunk

Részletesebben