Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért."

Átírás

1 trnd Projektmenetrend Braun Silk-épil 9: A gyors és alapos epilálásért. Projektblog: trnd-kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

2 Legyél a Braun Silk-épil 9 trnd-online Riportere! A projektben szeretnénk: Újra előkerülhetnek a szoknyák és a tavaszi ruhák, hiszen legújabb trnd-projektünkben selymesen simává varázsolhatjuk bőrünket a Braun Silk-épil 9 epilátor segítségével. A széles epilátor fejnek és az innovatív MicroGrip csipesztechnológiának köszönhetően a Braun Silk-épil 9 gyors és hatékony epilálást tesz lehetővé. Ebben a projektben 75 trnd-partnerrel közösen szeretnénk kipróbálni a Silk-épil 9 különböző szépségápolási szettjeit, hogy utána másokkal is megoszthassuk tapasztalatainkat online értékelő oldalakon. Lássunk is hozzá! magyarországi trnd-partnerrel közösen kipróbálni a Braun Silk-épil 9 különböző szépségápolási szettjeit.... tapasztalatainkat minél több ember számára elérhetővé tenni a világhálón. A Braun Silk-épil 9 Online Riportereiként az alábbi termékértékelő oldalakon tesztbeszámolókat és értékeléseket írni: shopline.hu arukereso.hu edigital.hu Próbáld ki! Oszd meg tapasztalataidat! Braun Silk-épil 9 - az érezhetően simább és láthatóan sugárzóbb bőrért.... megosztani egymással a Braun Silk-épil 9-ről alkotott őszinte véleményünket két online felmérésben. Mondd el véleményed!

3 A Braun Silk-épil 9 szépségápolási szettjei. A szélesebb fejjel és MicroGrip csipesztechnológiával rendelkező új Braun Silk-épil 9 három különböző szépségápolási szettjét tesztelhetjük. A kiválasztott 75 trndpartner azt az összeállítást próbálhatja ki, amelyik számára a jelentkezés alapján alkalmas: Gyors és hatékony. Szélesebb epilátor fej és hosszabb csipeszek: a Braun Silképil 9 ezen újdonságai teszik lehetővé a gyors és hatékony szőreltávolítást, valamint gondoskodnak az akár 4 héten át tartó sima bőrről. Silk-épil Bonus Edition: Mindenkinek, aki az arcáról is eltávolítja a szőrszálakat, és ehhez egy külön készüléket szeretne használni. Silk-épil 9 SkinSpa 9-961: Mindenkinek, aki a szőrtelenítés mellett rendszeresen végez bőrradírozást a lábain. Silk-épil 9 SkinSpa 9-969: Mindenkinek, aki sokat utazik, emellett rendszeresen ápolja arcát és lábait, valamint a szőrszálakat nem borotválni szeretné. Az epilátor új feje 40%-kal szélesebb az eddigi Silk-épil modellekéhez képest. Ezáltal minden egyes húzással nagyobb felületet fed le, így meggyorsítva az epilálást. Az új, innovatív MicroGrip technológia a korábbinál még hosszabb 40 csipeszből áll, melyek hatékony hozzáférést biztosítanak a szőrszálakhoz. Ezáltal egy húzással több szőrszálat ragadnak meg (más Braun epilátorokkal összehasonlítva), és még a legrövidebb szőrszálakat (0,5 mm) is könnyen eltávolítják.

4 Az egész test számára praktikus. A Silk-épil 9 a test bármely részén használható: a hónaljon, a bikinivonalban, az arcon, a karon és a lábakon - a sebességet pedig Te határozod meg. Testre szabható sebesség A két sebességi fokozatnak köszönhetően az epilálást saját igényeinkhez igazíthatjuk: 1. sebességfokozat a gyengéd epiláláshoz, 2. sebességfokozat az extra hatékony epiláláshoz. Gyorsan feltölthető A Braun Silk-épil 9 akkumulátora a hozzá tartozó vezetékkel különösen gyorsan feltölthető. Csupán 1 óra töltés után akár 40 perces folyamatos használatot tesz lehetővé. Gyengéd és alapos. Éld át a gyengéd szőrtelenítést a Silk-épil 9 alábbi funkcióinak és tulajdonságainak köszönhetően: Wet & Dry Az extra kényelem és a megnyugtató élmény érdekében a Silk-épil 9 a zuhany alatt és a fürdőkádban is használható, hiszen kizárólag vezeték nélkül működik. Nagy rezgésszámú masszázs rendszer Aktívan stimulálja a bőrt, így csökkenti az epilálás kellemetlenségeit, és extra gyengédséget biztosít. Igazodik a test kontúrjaihoz A bőrrel való jobb érintkezés és a kíméletes epilálás érdekében a Braun Silk-épil 9 billenő feje egyenletesen igazodik a test kontúrjaihoz. Smartlight Az extra alapos szőrtelenítés érdekében még a legrövidebb szőrszálakat is láthatóvá teszi.

5 Silk-épil 9 kiegészítői. Attól függően, hogy az indulócsomagodba melyik szépségápolási szett került, a Silk-épil 9 epilátorral egy vagy több további kiegészítőt is kipróbálhatsz: Sonic bőrradírozó technológia 4x hatékonyabban radírozza le bőrödet, mint a kézi bőrradírozó eljárás. Borotváló fej Lehetővé teszi, hogy száraz borotvaként használd az epilátort. Hatékonyságot növelő és arcra használható fej A széles kiegészítő fej maximális érintkezést biztosít a bőrrel, míg a keskeny fej az arcon megjelenő szőrszálak eltávolítására alkalmas. Trimmelő fej Az érzékeny területeken lévő szőr eltávolítására. Töltőállvány A gyors és egyszerű töltéshez. Arcepilátor A fejen található 10 mikro-nyílásnak köszönhetően az apró szőrszálakat is gyökerestül távolítja el, és hosszantartó sima bőrt eredményez az állon, az ajak fölötti területen és a homlokon. Beauty táska Az utazások alatt a kényelmes szállíthatóság és biztonságos megőrzés céljából. Arctisztító kefe Pórusok mélyéig hatoló tisztítás csupán egy perc alatt, mikro-rezgéses masszázzsal. Eltávolítja a sminket, valamint az arcon, a T-zónában és az állon található szennyeződéseket és elhalt hámsejteket. Láthatóan simábbá teszi a bőrfelszínt, és előkészíti arra, hogy jobban beszívja a krémeket és ápoló készítményeket.

6 Indulócsomagod. Teendőid Online Riporterként. A számodra leginkább megfelelő Silk-épil szépségápolási szettet a Braun szakértőivel közösen választjuk ki a jelentkezésedkor megadott információk alapján: 1 Kicsomagolás és kipróbálás. Saját használatra és tapasztalatok gyűjtésére: 1x Braun Silk-épil 9 szett Projektmenetrend brosúra a trnd általános szájreklám ösztönző dokumentuma mely háttérinformációkat tartalmaz a Braun Silk-épil 9 epilátorról. Először is csomagold ki az indulócsomagodat esetleg családoddal, barátnőiddel, kolléganőiddel közösen, és ismerd meg a tartalmát, a Braun Silképil 9 epilátort, a különböző funkciókat és a háttérinfomációkat. Majd próbáld ki a terméket! Az első kipróbálást örökítsd meg fényképeken is, melyet a Mytrnd felületeden keresztül oszthatsz meg velünk! Kész: Braun Silk-épil 9 tesztelése a mindennapokban. 2 Mondd el őszinte véleményedet. Támogasd véleményeddel, ötleteiddel és javaslataiddal a Braun csapatot, melyeket a termékfejlesztések során figyelembe vesznek. A projekt négy hete alatt két felmérésben oszhatod meg velünk az új Braun Silk-épil 9-ről alkotott véleményedet. A felmérések elérhetőségéről időben értesítünk -en keresztül. Kész: Nyitó felmérés kitöltése. Záró felmérés kitöltése.

7 3 Tesztbeszámolók írása. trnd alapelvek. A trnd Online Riportereként megkaptad a Braun Silk-épil 9 epilátort, hogy véleményt alkothass használatáról, különböző funkcióiról, és ezeket online dokumentálhasd. Írj a termékértékelő oldalak mindegyikére egy értékelést. Foglald össze az általad tesztelt tulajdonságokat, a készülék előnyeit és személyes kritikádat. Mindez végső soron egy jó áttekintést nyújt, és más érdeklődők számára hasznosnak bizonyulhat. Annak érdekében, hogy értékelésedet megtaláljuk a termékértékelő oldalakon, oszd meg velünk a linkeket a Mytrnd felületen tesztbeszámolóidban. Kész: Értékelés megírása a shopline.hu oldalon és a link elküldése a trnd-nek. Értékelés megírása az arukereso.hu oldalon és a link elküldése a trnd-nek. Értékelés megírása az edigital.hu oldalon és a link elküldése a trnd-nek. Ahhoz, hogy valóban őszinte, nyílt és sikeres szájreklám valósulhasson meg, felállítottunk néhány játékszabályt. Számodra, mint a projekt résztvevőjének, kötelező az alapelveink következő pontjainak betartása. Nyíltság. trnd-partnernek lenni nem egy titkos dolog, nem titkosügynököket alkalmazunk. Nem bújtatott reklámmal vagy a reklám egyéb, helytelen módjával foglalkozunk. Ezért minden trnd-partner számára, minden esetben kötelező megemlíteni, hogy a teszt termékeket a trnd által ismerték meg, és egy trnd szájreklám projektben vesznek részt. Semmi esetre sem szabad barátaidnak vagy ismerőseidnek eljátszanod valamit. Ugyanis nem egy ügynök vagy, aki az ajtón csönget, és el akar adni valamit. Légy nyílt és őszinte! Oszd meg saját véleményedet, és említsd meg a trnd-projektet! A projekt teljes ideje alatt a projektblogon beszéljük meg közösen a Braun Silk-épil 9 szettekkel és az epilálással kapcsolatos témákat: A projekttel kapcsolatos kérdésekkel és javaslatokkal bátran fordulhattok hozzánk közvetlenül a tiana@trnd.hu címen. Őszinteség. Tulajdonképpen magától értetődő, de manapság sajnos nem mindig bevett gyakorlat: csak az őszinte szájreklám működik. Ez azt is jelenti, hogy semmit nem szabad elhallgatnod és nem szabad túloznod. Egyszerűen csak oszd meg a véleményedet a barátaiddal és ismerőseiddel. Hallgass meg másokat! A szájreklám természetesen nem arról szól, hogy Te elmondod barátaidnak, hogy mi-merre-meddig. Hiszen barátaidnak is lehetőséget kell adni arra, hogy a veled folytatott beszélgetésnek köszönhetően saját véleményüket formálhassák a trnd-projektben szereplő termékkel kapcsolatban. Ezért örülünk annak, ha odafigyelsz rájuk, meghallgatod barátaid és ismerőseid véleményét, és azt továbbítod nekünk.

8 A mondat, amit szeretnénk, ha továbbadnál: Ötletek az értékelések megírásához. Annak érdekében, hogy mások is megismerhessék a Braun Silk-épil 9 különböző szettjeinek előnyeit, arra kérünk, hogy oszd meg őszinte tapasztalataidat különböző termékértékelő oldalakon. Braun Silk-épil 9: Gyorsan és alaposan távolítja el a legrövidebb szőrszálakat is. A trnd Online Riportereként így továbbadhatod másoknak, hogy mit találsz kiemelkedőnek a Silképil 9 szettjeiben vagy mi az, amin még szerinted javítani lehetne. Segítségül íme néhány tipp az értékelésed megírásához: Hogy tetszik az epilátor színe és dizájnja? Milyen könnyen tisztítható maga a készülék és az egyes tartozékai? Könnyen eligazodtál a különböző kiegészítők és tartozékok használatán? Hogyan értékeled a Silk-épil 9 kezelhetőségét? Milyennek találod az epilálás gyorsaságát? Milyen tapasztalatokat gyűjtöttél a folyó víz alatti epilálásról? Mennyire vagy elégedett a Silk-épil 9 által nyújtott szőrtelenítési élménnyel? Hogyan értékeled az általad kapott szett alkatrészeit, pl.: a töltőállványt, az arctisztító kefét, az arcepilátort vagy a bőrradírozó kefét? Fontos, hogy leírásaid és értékeléseid hasznos információkat tartalmazzanak az érdeklődők számára.

9 5 érv az epilálás mellett. Alapvető tények, érdekességek. Vajon miért az epilálás a legjobb módszer a szőrtelenítéshez? Itt elolvashatod az epilálás mellett szóló legerősebb 5 érvet. 1. A bőr tovább marad sima. Azok a szőrszálak, melyeket gyökerüknél fogva távolítanak el, lassabban nőnek vissza. Ezáltal bőröd akár 4 héten át sima maradhat. 2. A szőrszálak kevésbé láthatóan nőnek vissza. A gyökerüknél eltávolított szőrszálak puhábban, vékonyabban és eltérő ütemben nőnek vissza, ezért az első pár alkalmat követően egyre kevesebb szőrszálat kell eltávolítanod. 3. A legrövidebb szőrszálakat is eltávolítja. A Braun epilátorok szabadalmazott technológiájának köszönhetően még a rövid, elfekvő szőrszálakat is eltávolítják pontosabban akár 4x rövidebbeket, mint gyantával. 4. Gyengéd, és az érzékeny bőrre is ideális megoldás. A Silk-épil csipeszei kizárólag a szőrszálakkal érintkeznek, ezért a bőrre kifejtett hatásuk minimális. Emiatt a bőrgyógyászok a szőrtelenítés bőrkímélő és egyszerű módszereként az epilálást javasolják. Szeretnéd megtudni, milyen gyorsan nőnek a szőrszálak? Azt, hogy átlagosan hány szőrszál található a női test egyes részein? Íme a válaszok: 1. Átlagosan a női lábakon , míg a hónalj területén 600 szőrszál található. A test különböző területein elhelyezkedő szőrszálak növekedési üteme eltérő. 2. A szőrszálak nem nőnek vissza sötétebben. A nőknek néha azért ez a benyomásuk, mert az újranövekedő szőrszálakat még nem szívta ki a nap, vagy nem fakította meg a víz és szappan rendszeres használata. 3. Maga a szőrszál élettelen. A hámsejtek, amelyek a szőrszálakat képzik, létrejöttük után elhalnak és megkeményednek, így alakul ki a szőrszál. A szőrszálak átlagos növekedési üteme kb. 6mm/hónap. 4. Az évszakok változása hatással lehet a szőrszálak növekedésére: egyes kutatások ugyanis azt mutatták ki, hogy tavasszal ez a folyamat némileg intenzívebbé válik. 5. Az egész testen végezhető. Különféle kiegészítőkkel (borotváló fej vagy arcepilátor), melyeket kifejezetten a kiváló végeredmény érdekében fejlesztettek ki, a test különböző részeiről is eltávolíthatod a szőrszálakat. 5. A férfiak arcszőrzetének mennyisége átlagosan közel azonos a nők lábszárán és a hónalj területén föllelhető szőrszálak összmennyiségével.

10 Tanácsok az epiláláshoz. Teszteljünk és rögzítsük tapasztalatainkat. Az alábbi apró trükkökkel még jobban élvezhetjük az epilálás utáni selymesen sima bőrt. Próbáld ki a Silk-épil 9 epilátort és a hozzá kapott kiegészítőket, majd a tesztek végeztével összegyűjtheted az eredményt a lenti táblázatban, mely az értékeléseid során is segítséget nyújthat. Rendszeres bőrradírozás Rendszeres bőrradírozással eltávolíthatod az elhalt hámsejteket, hogy a szőrszálak szabadon nőhessenek a bőr felületén. A legjobb eredmény érdekében a bőrradírozást egy nappal az epilálás előtt szükséges elvégezni. Az epilátor tesztelése Az epilálás időtartama Simaság Braun Silk-épil 9 Mennyi idő alatt nő vissza a szőr Száraz epilálás Az epilálandó bőrfelület legyen zsírmentes és tökéletesen száraz. Az epilálás előtt a rövid szőrszálak megemeléséhez dörzsöld át a bőrfelületet a szőr növekedési irányával ellentétesen. Vizes epilálás Száraz epilálás Egyéb észrevétel A kapott kiegészítők tesztelése Vizes epilálás A Braun Silk-épil 9 fürdőkádban és zuhany alatt is használható. Áztasd be a bőröd egy rövid ideig, majd az epilálást víz alatt végezd, ahol a szőrszálak megemelkednek, ezért eltávolításuk még könnyebb. A zuhany alatt bőröd legyen folyamatosan nedves az epilálás során. A tökéletes eredmény érdekében használhatsz egy kis mennyiségű tusfürdőt. Sonic bőrradírozó kefefej Arctisztító kefe Arcepilátor Borotváló fej Arcra használható fej Braun Silk-épil 9 Trimmelő fej

11 P&G: A vállalat. Silk-épil 9 szettek tartalma. A Braun márka a P&G-hez tartozik, csak úgy mint számos egyéb, háztartási termékekre (Ambi Pur, Ariel, Dreft), vagy szépségápolási termékekre (Pantene Pro-V, Oral-B, Gillette, Olay) épülő márka. A P&G márkák célja, hogy egyszerűbbé tegyék mindennapjainkat. A termékek minősége és a fogyasztók hűsége teszi lehetővé a vállalat számára, hogy világelső legyen az olyan alapvető termékekben, amelyek megtalálhatóak otthonainkban. A P&G-t 1837-ben a gyertyakészítő William Procter és a szappangyáros James Gamble alapította az egyesült államokbeli Ohioban. A vállalat több mint 175 éve van jelen a piacon, és a minőségi, valamint könnyen felismerhető termékek jellemzik. Napi szinten körülbelül 4,6 milliárd alkalommal kerülnek kapcsolatba az emberek Procter & Gamble termékekkel a világon. Sőt tíz háztartásból kilencben van legalább egy P&G termék. A P&G nem elégszik meg csupán annyival, hogy a Gillette-hez, Duracellhez vagy az Arielhez hasonló piacvezető márkákkal rendelkezik. Számos közösségi projekt is fűződik a nevéhez, mint például a Children s Safe Drinking Water (CSDW) program. Ez a non-profit kezdeményezés 2004 óta több mint 65 országban biztosított 6 milliárd liter ivóvizet a rászorulóknak víztiszító tasakok útján. A Silk-épil márciusa óta az alábbi szettekben kapható: Silk-épil Bonus Edition: Arcepilátorral, borotváló és trimmelő fejjel ( Ft*) Silk-épil 9 SkinSpa 9-961: Sonic bőrradírozó kefefejjel, borotváló fejjel, trimmelő és arcra használható fejjel ( Ft*) P&G: a vállalat a legnagyobb márkák mögött. Silk-épil 9 SkinSpa 9-969: Sonic bőrradírozó kefefejjel, arctisztító kefével, arcra használható fejjel és Beauty táskával ( Ft*) *Ajánlott fogyasztói ár, mely kereskedelmi lánconként változhat.

12 Tények és Számok. Braun Silk-épil 9. Gyors és alapos szőrtelenítést tesz lehetővé. Szélesebb fej a gyorsabb epilálásért. MicroGrip csipesztechnológiája még a legrövidebb szőrszálakat (0,5 mm) is eltávolítja. Akár 4 héten át tartó selymesen sima bőr. Wet & Dry - Az extra kényelem és a megnyugtató élmény érdekében a zuhany alatt és a fürdőkádban is használható. Minden szetthez tartozik: hatékonyságot növelő fej, nagy rezgésszámú masszázs rendszer, töltőkábel és egy kis kefe a tisztításához.

13 trnd kapcsolattartód: 2015 trnd Central Eastern Europe Kft Budapest, Dayka Gábor utca 3.

Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-face trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Próbáljuk ki a Braun Face-t,

Részletesebben

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért.

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd Projektmenetrend Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-waterflex trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 9 A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Braun Series 7. Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 7. Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 7 Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun Series 7 Online Riportere.

Részletesebben

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával.

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. trnd Projektmenetrend Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. Projekt trnd Projektblog: www.trnd.hu/braun-cooltec trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun

Részletesebben

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást.

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projektmenetrend Ariel Active Gel kapszulák: Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-activegel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/betadine trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

Akár 4 héten át tartó selymes bőr.

Akár 4 héten át tartó selymes bőr. Akár 4 héten át tartó selymes bőr. www.braun.com/hu EPILÁTOROK 20 EPILÁTOROK 2009 Epilátorok új új Silk épil Xpressive A Braun legjobb epilátora Modell 7781 WD 7281 WD 7280 7781 WD 7281 WD 7280 7180 1

Részletesebben

CeraVe - A száraz bőr szakértője

CeraVe - A száraz bőr szakértője Projektmenetrend CeraVe - A száraz bőr szakértője Bőrgyógyászokkal kifejlesztve trnd Projekt www.trnd.hu/cerave trnd kapcsolattartód: rinna@trnd.hu Feladataink CeraVe nagykövetként CeraVe indulócsomagod

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projektmenetrend Baba intenzív testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba-testapolo trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért.

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projektmenetrend Ariel & Lenor: A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-lenor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

Philips. OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body. trnd Projekt. Projektblog: trnd Projektmenetrend. trnd kapcsolattartód:

Philips. OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body. trnd Projekt. Projektblog: trnd Projektmenetrend. trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Philips OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/oneblade-face-body trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Projektmenetrend Philips OneBlade

Részletesebben

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel!

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projektmenetrend Always Ultra: Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/always-ultra trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen.

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projektmenetrend Foresto nyakörv: Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/foresto trnd kapcsolattartód: suzanne@trnd.hu Teszteljük kutyánkkal

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog:  trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/cien trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Még ismertebbé tesszük a Cien termékeket. Örömmel üdvözlünk legújabb szépségápolási

Részletesebben

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel!

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük első Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit.

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. trnd Projektmenetrend Biovanne plus+ szépségvitamin: Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. Projektblog: www.trnd.hu/biovanne trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/duckfreshdiscs trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu *az árak boltonként eltérhetnek Utántöltő 2 x 6 db: 1.349 Ft

Részletesebben

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Projektmenetrend TEGYÜK NÉPSZERŰBBÉ A LENOR 3AZ1-BEN MOSÓSZERT! Legújabb projektünkben az új Lenor 3az1-ben mosószerrel ismerkedhetünk meg, mely tökéletesen összeillik a Lenor öblítővel,

Részletesebben

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz.

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. trnd Projektmenetrend Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. Nonstop* frissesség a következő mosásig. Projektblog: www.trnd.hu/lenor-unstoppables Kapcsolattartó: lunna@trnd.hu *akár 12 héten át, tárolt

Részletesebben

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/maggi-piritott-teszta trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30:

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: trnd Projektmenetrend Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: Csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-antipigment trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu

Részletesebben

Emjoi EpiTravel. mini epilátor kezelési útmutató

Emjoi EpiTravel. mini epilátor kezelési útmutató Emjoi EpiTravel mini epilátor kezelési útmutató Köszönjük, hogy az Emjoi EpiTravel készüléket megvásárolta! Az EpiTravel a legdiszkrétebb és legkompaktabb epilátor a kényes területek és hajlatok szõrtelenítéséhez.

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről.

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projektmenetrend Zendium: Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/zendium trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt ismertté az új Zendium

Részletesebben

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs MASSZÁZSOK BOTOX ránctalanító arcmasszázs Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs 5500 Ft LEVENDULA relax masszázs Levendula relax dekoltázsmasszázs 6000 Ft Q10 regeneráló hidratáló masszázs Q10 regeneráló

Részletesebben

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket.

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. trnd Projektmenetrend trnd dm active beauty: Projekt Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. Projektblog: www.trnd.hu/dm trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt még

Részletesebben

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK LES BANDES DE CIRE FROIDE BIO HYPOALLERGENIQUES, INNOVATION ACORELLE HIPOALLERGÉN ÖSSZETÉTEL : - bio méhviasszal - bio Aloe verával gyantázás közben hidratálja és nyugtatja a bőrt

Részletesebben

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-aquaphor trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu Eucerin Aquaphor trnd-projekt

Részletesebben

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül.

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. trnd Projektmenetrend Príma webáruház: Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. Projektblog: www.trnd.hu/prima trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd. trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a HERZ-et. A projektben

Részletesebben

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer FYTTIN trnd-projekt Üdvözlünk Téged legújabb közös projektünkben, amely során a FYTTIN étrend-kiegészítővel és természetes édesítőszerrel ismerkedhetünk

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projektmenetrend Baba mélyhidratáló testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Baba

Részletesebben

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát.

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projektmenetrend Mr Muscle Active Capsules: Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/mr-muscle trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni

Részletesebben

Eucerin AtopiControl:

Eucerin AtopiControl: trnd Projektmenetrend Eucerin AtopiControl: Rendszeres és tudatos bőrápolás az atópiás bőrgyulladás (ekcéma) kezelésére. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-atopicontrol trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait!

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Duo Délice kutyaeledel: Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pro-plan trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé

Részletesebben

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projektmenetrend Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projekt a Projektblogon: www.trnd.hu/hamanek-bebietelek trnd kapcsolattartód: nykki@trnd.hu Szeretnénk 1. Próbáld ki.... 500 magyarországi

Részletesebben

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel!

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük közös Bonux projektünkben! Örömmel köszöntjük

Részletesebben

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat.

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projektmenetrend Posta Csomagautomata: Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/csomagautomata trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük ismertebbé a

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről!

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projektmenetrend Gabi popsiápolás: Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/gabi trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a Gabi

Részletesebben

Legyünk profik a folteltávolításban.

Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projektmenetrend Ariel Professional: Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-professional trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé az Ariel

Részletesebben

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték.

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük a Head & Shoulders Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád:

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: trnd Projektmenetrend Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: Mindennapi hajápolás luxus összetevőkkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/essence-ultime trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Nedves vagy száraz gyengéd borotválkozás

Nedves vagy száraz gyengéd borotválkozás Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Philips AquaTouch elektromos borotva, Aquatec nedves és száraz használatra MultiPrecision pengerendszer 45perc vez. nélk. használat/1óra töltés SmartClick

Részletesebben

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is!

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projektmenetrend Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkefe: Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/oral-b trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát trnd Projektmenetrend Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát : trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/libero-upandgo o trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pecsi-sor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát.

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projektmenetrend Lenor DuoAroma: Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/lenor-duoaroma trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni a Lenor

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-sutomargarin trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Tegyük közösen ismertebbé

Részletesebben

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-expert trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Közösen ismertté tesszük a NIVEA EXPERT

Részletesebben

3 kg/kb. 40 adag. 1970 Ft. 370 Ft 500 ml. Árjegyzék és termékismertetők TERMÉKCIKK TERMÉK LEÍRÁSA NETTÓ ÁR KISZERELÉS

3 kg/kb. 40 adag. 1970 Ft. 370 Ft 500 ml. Árjegyzék és termékismertetők TERMÉKCIKK TERMÉK LEÍRÁSA NETTÓ ÁR KISZERELÉS Használható 30-40-60oC-os gépi mosáshoz, színes- és fehér ruhákhoz egyaránt. Alkalmazás: 5kg közepesen szennyezett ruhához 1 adagolópohár mosóport rakjon a gép adagolórekeszébe. Adagolópohár a dobozban.

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát.

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projektmenetrend Dove Youthful Vitality: Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/dove trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk ismertebbé

Részletesebben

FOREO. LUNA play A LEGKISEBB INNOVATÍV ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK!

FOREO. LUNA play A LEGKISEBB INNOVATÍV ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK! FOREO LUNA play A LEGKISEBB INNOVATÍV ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK! TELJES KÖRŰ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ELSŐ LÉPÉSEK Gratulálunk, a LUNA play T-Sonic arctisztító készülék megvásárlásával megtette az igazi arctisztítás

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-laktozmentes trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen ismertté

Részletesebben

Egyszerű utazókészlet a tökéletes utolsó simításokhoz

Egyszerű utazókészlet a tökéletes utolsó simításokhoz Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Orr- és fülszőrnyíróprotectube technológiával Garantáltan nem húzza a szőrszálakat Védőrendszer, ideális dőlésszög Teljesen lemosható kialakítás, AA elem

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt.

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. trnd Projektmenetrend Lactamil: Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. Projektblog: www.trnd.hu/lactamil trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu trnd Projekt Segítsünk

Részletesebben

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra.

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projektmenetrend Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster: Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vichy-mineral trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába.

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projektmenetrend Rubik kocka és Fáraók Kincse sorsjegyek: Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/szerencsejatek trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Korszerű vérvételi eszközök - gyorsabb, könnyebb és biztonságosabb módszer

Korszerű vérvételi eszközök - gyorsabb, könnyebb és biztonságosabb módszer Korszerű vérvételi eszközök - gyorsabb, könnyebb és biztonságosabb módszer Gyors Könnyű Biztonságos Accu-Chek ujjbegyszúró rendszerek elleni harcban Partner a cukorbetegség 10 éve Magyarországon Accu-Chek

Részletesebben

4 Borotvák Borotvák

4 Borotvák Borotvák 4 Borotvák 2009 Borotvák Legyen bőre ellenállhatatlanul sima! Series 7 Series 5 Series 3 Series 1 6 Borotvák 2009 Series 7 borotvák új Modell 790cc 760cc 730 1 Dinamikus fej - Sonic technológia 2 Beépített

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tena-lady w.trnd.hu/tena-lady trnd kapcsolattartód: artód: lunna@trnd.hu Közösen még ismertebbé

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal.

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projektmenetrend Vanish Oxi Action: Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vanish trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Vanish Oxi Action-t.

Részletesebben

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon!

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Termékkatalógus Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Munkavégzés elõtti védõ krémek Munkavégzés elõtt vidd fel a kézbõrödre, így hatékony védelmet biztosíthatsz akár több órára

Részletesebben

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről!

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Small & Mini: Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/proplan-smallmini trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába!

Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába! trnd Projektmenetrend Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefe: Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/philips-sonicare trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu

Részletesebben

Hamánek Happy Fruit:

Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Hamánek Happy Fruit: Tápláljuk gyermekünket 100% gyümölcsalapú desszertekkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/hamanek-happy-fruit trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk

Részletesebben

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit:

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: Gondoskodjunk együtt kisbabánk boldog mindennapjairól! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/bepanthen-hamanek trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Epilátor. Használati útmutató 15852FV01X00IX

Epilátor. Használati útmutató 15852FV01X00IX Epilátor hu Használati útmutató 15852FV01X00IX 2018-09 374 689 Kedves Vásárlónk! Új epilátora különböző testrészek alapos és hatékony szőrtelenítését teszi lehetővé. A készülék száraz és nedves bőrön is

Részletesebben

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AKKUMULÁTOROS ABLAKTISZTÍTÓ A praktikus elszívó funkciónak és az egyszerű kezelésnek köszönhetően a Kärcher ablaktisztítóival az ablaktisztítás jelentősen könnyebb

Részletesebben

Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vichy-slow-age trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP6522 1 HP6522 Magyar 57 Magyar 57 Bevezetés Köszönjük, hogy Philips terméket vásárolt! A Philips által biztosított teljes körű támogatáshoz

Részletesebben

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot?

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Őszi-téli bőrápolás Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Évszakváltás idején mindig jobban oda kell figyelnünk bőrünkre, szépségápolási szokásainkra. A nyári barnaság megőrzésének több módja van:

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák?

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák? 1 RENU 28 GYIK Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? A RENU 28 arra lett kifejlesztve, hogy gyengéd és természetes módon segítse a bőrsejtek megújulását a friss, élettel teli, kiegyensúlyozott bőrért.

Részletesebben

KICSI DE ERŐS T-SONIC TM ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK

KICSI DE ERŐS T-SONIC TM ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK KICSI DE ERŐS T-SONIC TM ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK TELJES KÖRŰ HASZNÁLATI UTASÍTÁS AZ ELSŐ LÉPÉSEK Gratulálunk, hogy a LUNA TM play plus T-Sonic TM arctisztító készülék megvásárlásával megtetted az első lépést

Részletesebben

3 AZ 1-BEN FORRALT VIZES CSAPTELEP

3 AZ 1-BEN FORRALT VIZES CSAPTELEP A 3 AZ 1-BEN FORRALT VIZES CSAPTELEP www.hotspot-titanium.com Meleg és hideg víz Forralt víz A HotSpot Titanium A HotSpot Titanium lendületet ad konyhájának, köszönhetően az elegáns designnak, új élményeknek

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

Termékek SC 1.020 *EU

Termékek SC 1.020 *EU Termékek SC 1.020 *EU A belépő kategóriás Kärcher SC 1.020 gőztisztító erőteljes és higiénikus tisztítást tesz lehetővé vegyszerek használata nélkül. Különösen alkalmas konyha, fürdőszoba és padlótisztításhoz.

Részletesebben

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/chio-chips trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük az új Chio Chips Kettle Cooked termékeket. Indulócsomagod. A projekt kezdetén

Részletesebben

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on.

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on. Érintse a készülék fejét az arcához és lassú körkörös mozgással, kezdve az arc középpontjától haladjon kifelé. Érezni fogja a készülék vibrálását. A Deep pore cleanser, mély pórustisztító, hidratáló készülék

Részletesebben

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit!

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Horváth Mihály /építészmérnök/ Martonvásár, Rózsa u, 65 sz. Jelen konferencián a SC PROCURINT SRL Céget képviselem Testközelben vagyunk keze számára Importőr

Részletesebben

Klasszikus kozmetikai kezelések

Klasszikus kozmetikai kezelések Klasszikus kozmetikai kezelések Arctisztító kezelés (90 perc) A pórusok megtisztítása a faggyú ill. az egyéb szennyeződésektől, frissítő, regeneráló maszk. A kezelést 30 perces arc- és dekoltázs masszázzsal

Részletesebben

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus 2017 Háztartási termékkatalógus ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZER 33 felmosáshoz narancs olajjal Termékeink 2016-tól új hipoallergén illattal készülnek! www.cleaneco.hu facebook.com/cleanecohungary Általános tisztítószer

Részletesebben

Klasszikus arckezelések (Ilcsi és Algotherm kozmetikumokkal)

Klasszikus arckezelések (Ilcsi és Algotherm kozmetikumokkal) Klasszikus arckezelések (Ilcsi és Algotherm kozmetikumokkal) Tini arckezelés (18 év alatt) Méregtelenítő pórustisztító arckezelés Bioptron fényterápiával Gépes ampullás kezelés pakolásokkal Oxigénes energetizáló

Részletesebben

H2201 HIDROABRÁZIÓS KÉSZÜLÉK KEZELÉSI UTASÍTÁSA (ULTRAHANGOS PEELING v. SKINSCRUBBER)

H2201 HIDROABRÁZIÓS KÉSZÜLÉK KEZELÉSI UTASÍTÁSA (ULTRAHANGOS PEELING v. SKINSCRUBBER) H220 HIDROABRÁZIÓS KÉSZÜLÉK KEZELÉSI UTASÍTÁSA (ULTRAHANGOS PEELING v. SKINSCRUBBER) A készülék működési elve: A magas ferkvenciás rezgéseket az ultrahangos fej pengéje segítségével a bőr felületére vezetve,

Részletesebben

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját!

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projektmenetrend Nestlé babaételek: Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nestle-baba trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák!

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projektmenetrend Tchibo-üzletek: Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tchibo trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Tchibo-üzleteket.

Részletesebben

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt.

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projektmenetrend Physiogel hipoallergén krémek: Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/physiogel-kremek trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

100% természetes összetevőkből.

100% természetes összetevőkből. trnd Projektmenetrend Knorr szárazalapok: 100% természetes összetevőkből. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/knorr trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Knorr 100% természetes alapokat.

Részletesebben

csak 1.120, Az LR-termékek eladásának sikerét az LR Partnerek biztosítják.

csak 1.120, Az LR-termékek eladásának sikerét az LR Partnerek biztosítják. AJÁNLAT! I feel cool Hűsítő Lábápoló Zselé Hűsíti, frissíti a fáradt lábakat. 100 ml 632 6 p 1.650, csak 1.120, LR Health & Beauty Systems Kft. H-1087 Budapest Kerepesi út 27/A Levelezési cím: 1439 Bp.,

Részletesebben

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás 3M Autóápolás Professzionális gondoskodás A 3M a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítója az autójavítási termékek terén. Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! Tökéletes fényezés néhány egyszerű

Részletesebben

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu DermaPeel Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.com Microdermabrasio Mesotherapy icrodermabrasio esotherapy Radiofrequency

Részletesebben