GYÖNYÖRKÖDJÖN BENNE! ÉLVEZZE! ÉLJE ÁT!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "GYÖNYÖRKÖDJÖN BENNE! ÉLVEZZE! ÉLJE ÁT!"

Átírás

1 GYÖNYÖRKÖDJÖN BENNE! ÉLVEZZE! ÉLJE ÁT! KORSZERŰ ÖSSZETÉTEL Az ENERJUVE az Amway exkluzív, szabadalmazott* hatóanyag-együttese. A hajerősítő lipideket, kreatint és hajsimító 18-MEA hatóanyagot tartalmazó különleges kombinációja semlegesíti a károsodott haj negatív töltését. A hatékony hatóanyag-együttes kívülről behatol a hajba, és alapjaiban kezeli a károsodás jeleit, így szó szerint belülről javítja és revitalizálja a hajat. NÖVÉNYI EREDETŰ ÖSSZETEVŐK ÉS TÁPANYAGOK EGYEDÜLÁLLÓ KEVERÉKE A tökéletes haj a természet és a tudomány tökéletes egyensúlyából ered. Éppen ezért a SATINIQUE kollekcióban felhasznált hatóanyagok növényi eredetű összetevők és tápanyagok keverékét tartalmazzák. Az energiát adó ginzengtől a revitalizáló B5-provitaminig minden növényi eredetű összetevőt gondosan válogattunk össze annak érdekében, hogy biztosítsuk termékeink innovatív összetételét és fokozzuk a haj természetes szépségét. AZ ÚJ *USA-beli szabadalomra vonatkozik.

2 AZ ÚJ SATINIQUE KOLLEKCIÓ ENGEDJE SZABADON A HAJ EREJÉT! Bemutatjuk a 21. századi hajápolást. Komplett hajápolási és hajformázó kollekció, egyedi megoldásokkal A haj átalakítja megjelenésünket. Saját személyiségünk érzelemmel teli, dinamikus kifejezése. Mi, a a haj minden igényére. Az exkluzív ENERJUVE hatóanyag-együttes egyszerre új energiával tölti fel és SATINIQUE-nál arra törekszünk, hogy a tudomány és az érzékek kombinációjával előhozzuk a hajban megfiatalítja a hajat, lenyűgöző eredményekkel: rejlő lehetőségeket. Különleges, csúcsminőségű hajápolási termékeinket kifejezetten a haj igényeinek A haj akár 6-szor simább1 és 9-szer erősebb lesz2 A haj akár 45 mosáson keresztül megőrzi a színét3 Már egyetlen használat után a töredezett hajvégek akár 100%-át kijavítja4 figyelembe vételével fejlesztettük ki. Kínálatunk valamennyi termékében olyan összetételt alkalmazunk, amely egészséget és életerőt ad a hajnak, hogy Ön valóban szabadon engedhesse a haj erejét. GYÖNYÖRKÖDJÖN BENNE, ÉLVEZZE, ÉLJE ÁT! Fedezze fel SATINIQUE Kollekciót, amely a tudomány, a természet és a szépség merőben új ötvözetét nyújtja! (1) A Könnyű hidratáló kollekcióra, mint rendszerre vonatkozó állítás, (2, 3) Regeneráló kollekcióra, mint rendszerre vonatkozó állítás, (4) A Regeneráló éjszakai kezelésre vonatkozó állítás

3 GYÖNYÖRKÖDJÖN A TELJESÍTMÉNYBEN! Minden belülről kezdődik. Az új SATINIQUE és a korszerű ENERJUVE hatóanyag-együttes regenerálja és új energiával tölti fel a haját, hogy ra pozitív, energiával teli és egészséges legyen. Az aktív növényi eredetű anyagok és tápanyagok minden eddiginél csodálatosabbá teszik a haját. ÉLVEZZE AZ ÉLMÉNY T! Élvezze a csodálatos megjelenés örömét! A SATINIQUE három új, exkluzív illatával dúsított hatóanyagok kényeztető érzést biztosítanak a hajnak és az érzékeknek egyaránt. A gyümölcsök és a friss virágok minden érzéket megragadó élménnyel ajándékozzák meg Önt. ÉLJE ÁT AZ ERŐT! A SATINIQUE energiája és vitalitása kívül-belül pozitívan átalakítja Önt, hisz haja lenyűgöző ragyogással tanúskodik arról, mennyire jól érzi magát a bőrében. Úgy érzi, új életre kelt, készen áll arra, hogy magabiztosan és ragyogással vágjon neki a napnak, és sugárzó szépségét megmutassa az egész világnak.

4 RegeneRál. megfiatalít. ÉlÉnKít. regeneráló sampon és HaJBalZsam a SatiniQUe Regeneráló sampon és balzsam festett hajra szulfátmentes összetétele az enerjuve erejével regenerálja és védi az igénybevett és festett hajtat, miközben fokozza a haj fényét. a gránátalma és a szőlőmag-kivonat keveréke erőt és vitalitást ad a hajnak. Helyreállítja és megelőzi a hajvégek töredezését, új életre kelti a nagy igénybevételnek kitett hajat.* akár 9-szer erősebbé teszi a hajat.* a haj színe hosszabb ideig megmarad, akár 45 mosás után is**. *A Regeneráló sampon és balzsam festett hajra, Revitalizáló hajpakolás és Kétszeres védelmű haj spray együttes használata esetén. ** Regeneráló sampon festett hajra vonatkozó állítás.

5 megemel. ÉlÉnKít. ÉlJe át az energiát! extra DÚsÍTó sampon és HaJBalZsam vékony szálú HaJra a SatiniQUe extra dúsító sampon és hajbalzsam vékony szálú hajra az enerjuve hatóanyag-együttes erejével minden eddiginél dúsabb, erőteljesebb és élettel teli megjelenést kölcsönöz a hajnak. a könnyű makadámiamag-olaj és a szójafehérje megemeli a hajat, és dúsabb megjelenést biztosít. Soha nem tapasztalt teltséget ad a vékony szálú hajnak. a haj teltnek és vastagnak látszódik.* Csökken a haj elektrosztatikus feltöltődése. * az Extra dúsító sampon és hajbalzsam vékon y szálú hajra használata esetén.

6 lágy. Sima. CSoDálatoSan RagYogó. könnyű HiDraTáló sampon és HaJBalZsam a SatiniQUe Könnyű hidratáló sampon és balzsam összetétele az enerjuve hatóanyag-együttes erejével kombinálva mélyen hidratálja a száraz hajat, és pótolja a nedvességet a gyökerektől a hajvégekig. a kukui mag olaj és a B5-provitamin hozzájárul a kiszáradt haj helyreállításához, így használatával a haj sokkal puhább, simább és fényesebb lesz. már egyetlen használat után helyreállítja a haj létfontosságú nedvességtartalmát. Szabályozza a haj göndörödését. a haj fényes megjelenésű, és puha tapintású lesz.* akár 6-szor simábbá teszi a hajat.* *A Könnyű hidratáló sampon és hajbalzsam és a Hajegyenesítő balzsam együttes használata esetén.

7 ápolás. tisztítás. átható ÉlÉnKSÉg. 2 az 1-Ben sampon és HaJBalZsam a SatiniQUe 2 az 1-ben sampon és kondicionáló az enerjuve hatóanyag-együttes erejével könnyedén tisztítja és táplálja a hajat. a haj tökéletesen tiszta lesz, megtelik energiával és friss, élénkítő érzést nyújt. a borágómag-olaj és az e-vitamin hozzájárul a haj hidratálásához és védelméhez. tápanyagainak köszönhetően egyetlen lépésben egészségesebb megjelenésűvé teszi a hajat. a haj puha, könnyen fésülhető és egészséges megjelenésű lesz. minden használat alkalmával kíméletesen tisztít és kondicionál. tökéletes a mindennapos hajmosáshoz és hajformázáshoz.

8 feltöltődés. ÚJRaKonDiCionáláS. KeltSe ÚJ ÉletRe frizuráját! revitalizáló HaJpakolás a SatiniQUe Revitalizáló Hajpakolás a Regeneráló samponnal festett hajra és Regeneráló hajbalzsammal együtt helyreállítja a töredezett hajvégeket, a haj puhaságát, és a súlyosan károsodott hajat is akár 9-szer erősebbé teszi.* az enerjuve hatóanyag-együttes erejével kombinált hajerősítő kezelés helyreállítja és mélyen kondicionálja a hajat a hajformázás előtt. Szőlőmag-kivonatot tartalmaz, amely segít megóvni a hajat a káros környezeti hatásoktól, a kukoi mag olaj pedig egészséges megjelenésű és hidratált hajat eredményez. Hozzájárul a töredezett hajvégek helyreállításához és megelőzéséhez. a haj mélyére hatol, miközben egyenként erősíti és óvja a hajszálakat. minden hajtípusra, különösen a nagy igénybevételnek kitett, károsodott vagy festett hajra. elég kíméletes ahhoz, hogy minden nap használja. * A Regeneráló sampon és hajbalzsam, a Kétszeres védelmű hajspray és a Revitalizáló hajpakolás együttes használata esetén (a hajpakolás önmagában 6-szor erősebbé teszi a hajat).

9 formázás. SpRaY. extra erős HatáS HaJrÖgZÍTő spray a SatiniQUe Hajrögzítő spray a hajformázás befejező lépéseihez egy finom hajspray, amely egész napos tartást ad a hajnak. a hajformázás utolsó lépéseiben használható, tartós hajspray, amely egész napon át tartó védelmet biztosít a párás levegővel szemben, miközben tökéletesen kezelhetővé teszi a hajat és göndörödéstől mentes, ragyogó megjelenést biztosít. erős tartású és jobban kezelhető, puhább tapintású haj. Kíméletes, így naponta többször is használható. tökéletes megoldást kínál a különféle frizurák megalkotásához, a szálló hajszálak rendezéséhez és a hajformázás utolsó lépéseihez. egész napon át tartó védelmet biztosít a párásság ellen.

10 lágy. HiDRatál. KímÉleteSen ápol. korpásodás elleni sampon a SatiniQUe Korpásodás elleni sampon az enerjuve erejével tisztítja a hajat és a fejbőrt, segít a korpa eltávolításában és pótolja a fejbőr nedvességtartalmát. az avokádó és az e-vitamin keveréke elősegíti a tisztítást és a hidratálást. a cink-pirition segíti a korpa szabályozását és nyugtatja a száraz, viszkető fejbőrt. a fejbőr megnyugszik, csökken a szárazsága, és a kevesebb pikkelynek köszönhetően a haj egészségtől ragyogó lesz. a vizsgálatban részt vevő személyek 100%-a szerint már 4 hét elteltével láthatóan csökkent a korpa mennyisége.* * A Korpásodás elleni sampon és a Fejbőr tonik együttes használata esetén, Stephen Klinikai tanulmány C12-C001

11 ÉlÉnKít. támogat. tegye HangSÚlYoSaBBá megjelenését! HaJHullás elleni sampon és HaJBalZsam a SatiniQUe Hajhullás elleni sampon és balzsam új energiával tölti fel és serkenti a fejbőrt, valami hozzájárul a töredezett, vékony vagy ritkuló hajszálak miatti hajveszteség csökkentéséhez. a hatékony enerjuve hatóanyagegyüttest tartalmazó összetétele táplálja a hajtüszőt. ginzeng tartalma elősegíti a fejbőr hámlasztását, és biztosítja a fejbőr kezelésére alkalmazott termékek hatékonyabb felszívódását. az antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező eperfalevél-kivonat támogatja az egészséges hajnövekedést. egészségesebbé teszi a fejbőr környezetét, ezáltal serkenti a haj növekedését. a keringés élénkítésével hozzájárul a haj dúsabb, teltebb megjelenéséhez.* akár 1800 hajszállal több havonta. * A Hajhullás elleni sampon, balzsam és Fejbőr tonik együttes használata esetén.

12 Kiemel. megszépít. tegye RagYogóBBá HaJSZínÉt! kétszeres védelmű HaJ spray a SatiniQUe Kétszeres védelmű spray összetételét kifejezetten a festett haj ápolására alkották meg. a könnyű fedést adó spray helyreállítja a haj természetes védelmét a környezeti hatásokkal szemben, és megóvja a hajat az UV-sugárzás és a hajformázás káros hatásaitól. gránátalma kivonata új életre kelti a fakó, száraz hajat. Csökkenti az UV-sugárzás okozta kifakulást, így a haj hosszabb ideig megőrzi színét. Ragyogóvá teszi a hajat és pótolja nedvességtartalmát, így a haj nem lesz száraz és törékeny. minden hajtípusra, de kifejezetten a fakulásra hajlamos, festett hajra. a haj akár 9-szer erősebb lesz.* * A Regeneráló sampon és balzsam festett hajra, Revitalizáló hajpakolás és a Kétszeres védelmű haj spray együttes használata esetén.

13 ÚJ energia. VÉDelem. RegeneRáló VÉDelem a HaJnaK. regeneráló éjszakai kezelés az egész éjszakán át tartó SatiniQUe Regeneráló éjszakai kezelés nem zsíros és könnyű összetételével hozzájárul a súlyosan károsodott hajszálak és töredezett hajvégek regenerálásához. megerősíti a hajszálak külső rétegét, miközben Ön alszik, így megóvja a hajat a további károsodástól. gránátalma kivonata új életre kelti a fakó, száraz hajat, a szőlőmag-kivonat pedig védelmezi a hajat a káros környezeti hatásokkal szemben. tökéletes megoldást nyújt a súlyosan károsodott, kezelhetetlen haj ápolására. festett hajra is biztonságosan alkalmazható. Hosszan tartó, sima és puha érzést biztosít. gyorsan felszívódik, nem hagy nyomot a párnán. már egyetlen használat után a töredezett hajvégek akár 100%- át kijavítja.

14 Sima. RagYogó. KifinomUlt StílUS. HaJegyenesÍTő BalZsam a SatiniQUe Hajegyenesítő balzsam védelmet nyújt a hajat érő hőhatásokkal szembeni, csökkenti az elveszített nedvesség mennyiségét, ezáltal megóvja a hajat a hajszárítással járó igénybevételtől. a haj szárítás közben sima és rendezett lesz, és egész nap ellenáll a nedvesség hatásának. Kukui dió olajat tartalmaz, amely behatol a hajszálba, és egészséges, hidratált megjelenést ad a hajnak. fitantriol-tartalma védelmet nyújt a hajformázás okozta igénybevétellel szemben. Használatával a fakó, száraz, nehezen kezelhető haj csodálatos, sima és ragyogó lesz. Hozzájárul ahhoz, hogy a haj akár 24 órán át megőrizze simaságát* akár 6-szor simábbá teszi a hajat.* elég kíméletes ahhoz, hogy minden nap használja. *A Könnyű hidratáló sampon és balzsam és a Hajegyenesítő balzsam együttes használata esetén

15 Sima. fényes. mutassa meg RagYogáSát a VilágnaK! HaJfény spray a SatiniQUe Hajfény spray egy minden hajtípusra alkalmas, könnyű spray, amely azonnali ragyogást és fényt ad különösen a fakó vagy száraz hajnak. Hidratáló és hajfényesítő tulajdonságairól ismert argán olajat tartalmaz. fokozza a haj természetes színének ragyogását. megzabolázza a szálló hajszálakat, miközben szabályozza a haj göndörödését. nem zsíros összetételének köszönhetően a haj nem lapul le.

16 HaJSZoBRáSZat. formázás. őrizze meg egyedi StílUSát! matt HaTásÚ formázó WaX a SatiniQUe matt hatású formázó wax közepesen erős tartást, természetes megjelenést ad a hajnak, és lehetővé teszi a frizura egyszerű formázását. a viasz hozzátapad a hajszálakhoz, így egész nap fenn marad. Szétválasztja a hajszálakat és közepesen erős tartást ad a hajnak. minden hajtípusra alkalmas, de különösen ideális a rövidebb frizurák formázásához és hatásának kialakításához. a haj megőrzi természetes hatását és nem tűnik zsírosnak. láthatatlan réteget képez a hajon, nem hagy foltot a ruhadarabokon.

17 Sima. FormázáS. kiemelkedő hajformázás. hajformázó krém a SaTiNiQUe hajformázó krémet kifejezetten a göndör hajra fejlesztették ki. Simít, formáz és megzabolázza a szálló hajszálakat, így könnyebben kezelhetővé teszi a hajat és hosszan tartó hatást biztosít. Kukui dió olajat és E-vitamint tartalmaz, ami hozzájárul a haj egészséges, hidratált és fénylő megjelenéséhez. Nedvesítőszereket és polimereket tartalmaz a hajtincsek kihangsúlyozásához. Merevség nélküli tartást biztosít. Elég kíméletes ahhoz, hogy minden nap használja. Nedves és száraz hajra egyaránt használható. Nem ragad, nem szárad rá a fejbőrre. GYÖNYÖrkÖdjÖN BeNNe! ÉlVezze! Élje át! hU

18 megújít. megfiatalít. új ÉleTre kelti a FejBőrT. fejbőr tonik a SaTiNiQUe Fejbőr tonik elősegíti a vastagabb és teltebb haj elérését. Természetes növényi kivonatokból* álló, kivételes, szabadalmazott Fejbőr-revitalizáló hatóanyagegyüttest tartalmaz. Fűrészpálma, zöld rooibos és édesgyökér-kivonat keverékével A revitalizáló hatásáról ismert japán shiso fűszernövény kivonatát tartalmazza Csökkenti a töredezés miatti hajhullást. Segít az irritáció csökkentésében, és masszírozó hatása révén energiával tölti fel a fejbőrt. Hozzájárul a száraz, viszkető fejbőr megnyugtatásához, és fokozza a fejbőr nedvességtartalmát. Segít a korpásodás kezelésében. GYÖNYÖrkÖdjÖN BeNNe! ÉlVezze! Élje át! * amerikai szabadalom száma: 8,197,865 B hU

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ IT S ALL ABOUT BEAUTIFUL HAIR AUTHORIZED DISTRIBUTION

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ IT S ALL ABOUT BEAUTIFUL HAIR AUTHORIZED DISTRIBUTION IT S ALL ABOUT BEAUTIFUL HAIR AUTHORIZED DISTRIBUTION TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ Ismerje meg az egyetlen tartalmú hajkiegyenesítő rendszert Fehérjék különleges keveréke hajra optimalizálva! Kedves Kolléga! Napjainkban

Részletesebben

Mi jellemző a zsíros hajra?

Mi jellemző a zsíros hajra? Mi jellemző a zsíros hajra? A borsmenta a mentol forrása Kérdés: Milyen a hajam? Zsíros Elnehezedett Fakó és fénytelen Gyenge Nehezen formázható Zsíros haj Kérdés: Miért zsírosodik a hajam? A zsíros haj

Részletesebben

HAJGYÓGYÁSZAT OTTHON

HAJGYÓGYÁSZAT OTTHON HAJGYÓGYÁSZAT OTTHON A szép és egészséges haj titka Az évek múlásával nem csak a bőrünkön látszik az öregedés, de hajunk sem pompázik már eredeti szépségében. Ahogy azonban bőrünk megóvásáért is sokat

Részletesebben

FEDEZZE FEL A HAJFORMÁZÁS VÉGTELEN LEHET SÉGEIT

FEDEZZE FEL A HAJFORMÁZÁS VÉGTELEN LEHET SÉGEIT FEDEZZE FEL A HAJFORMÁZÁS VÉGTELEN LEHET SÉGEIT VÁLTOZATOSSÁG = KULCS A VENDÉGEK ÉS KREATIVI- TÁS kielégítéséhez A VENDÉGEK... A Sebastian termékekkel elcsábíthatja a legnagyobb követelményeket támasztó

Részletesebben

Kutatás és Innováció a Magaldi Life- tól. Dermo- kozmetikai Vonal Esztétikai Vonal Egészségügyi Termékek

Kutatás és Innováció a Magaldi Life- tól. Dermo- kozmetikai Vonal Esztétikai Vonal Egészségügyi Termékek Kutatás és Innováció a Magaldi Life- tól Dermo- kozmetikai Vonal Esztétikai Vonal Egészségügyi Termékek ÉLETRE KELTI A SZÉPSÉGED, TERMÉSZETESEN INNOVÁCIÓ OXYGEN COMPLEX OXIGÉN A BŐRÖDÉRT ELGONDOLÁSUNK

Részletesebben

Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések Általános kérdések 1. Mitől egyedülálló a Nu Skin az iparágon belül? 2. Mik azok az arsupermarkerek? 3. Melyek az öregedés látható jelei a testemen? 4. Mitől olyan izgalmas az ageloc Galvanic Body Trio?

Részletesebben

ageloc edition Egy lenyűgöző előrelépés

ageloc edition Egy lenyűgöző előrelépés ageloc edition NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II Egy lenyűgöző előrelépés Köszöntse otthonában a fiatalító kozmetikai kezelések luxus élményét az ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II-vel! A speciális

Részletesebben

Dr. Rimpler Többet nyújt, mint amennyit ígér

Dr. Rimpler Többet nyújt, mint amennyit ígér Dr. Rimpler Többet nyújt, mint amennyit ígér ÜDVÖZÖLJÜK A JÖVŐBEN, A NANOVILÁGBAN! Parányi NANO részecskék biztosítják az óriási sikert a bőrápolásban Közel 20 évet kellett várni a liposzómához fogható

Részletesebben

Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések Általános kérdések (2-3 oldal) 1. Hogyan működik az ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II készülék? 2. Használhatom az ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II t egyéb Nu Skin termékekkel?

Részletesebben

V E M M A. (Vitamins, Essential Minerals, Mangosteen, Aloe) A palackba zárt jólét!

V E M M A. (Vitamins, Essential Minerals, Mangosteen, Aloe) A palackba zárt jólét! V E M M A (Vitamins, Essential Minerals, Mangosteen, Aloe) A palackba zárt jólét! Mindenki tudja, hogy A-vitamin jó dolog! De ki akar mindennap marékszámra tablettákat szedni? Bemutatom Önnek a Vemma-t.

Részletesebben

fytofontana Diamondceutical Rendkívül gazdag összetételű gyémántpor-tartalmú elixír, amely tündöklővé varázsolja a bőrt.

fytofontana Diamondceutical Rendkívül gazdag összetételű gyémántpor-tartalmú elixír, amely tündöklővé varázsolja a bőrt. . fytofontana Diamondceutical Rendkívül gazdag összetételű gyémántpor-tartalmú elixír, amely tündöklővé varázsolja a bőrt. Az érett bőr leginkább az alapvető tápanyagok mint például az ásványok, vitaminok

Részletesebben

A Grapefruit mag kivonat

A Grapefruit mag kivonat A Grapefruit mag kivonat Miért a Grape Vital terméket válassza? TOP 4 Az egyetlen eredeti Grapefruit mag kivonat koncentrátum a világon, amely 1. vírus, 2. baktérium, 3. gombaölő és 4. sporicid* hatással

Részletesebben

ez egy álomszerű világ.

ez egy álomszerű világ. Amikor a levegő megváltoztatja az életünk minőségét, ez egy álomszerű világ. Samsung Érzékekre hangolva A környezettudatosság jegyében alkotta meg a Samsung új környezetbarát légkondicionálóját. Ezen környezettudatos

Részletesebben

Professzionális mosási rendszer kis és közepes mosodák részére

Professzionális mosási rendszer kis és közepes mosodák részére Professzionális mosási rendszer kis és közepes mosodák részére ö Szállodája van, melyben a szálloda valamennyi mosási igényét a saját mosodája elégíti ki? Esetleg egy nyugdíjas vagy szociális otthon vezetője

Részletesebben

Különböző országok különböző szokások Transzplantáció: mindig legyen remény!

Különböző országok különböző szokások Transzplantáció: mindig legyen remény! 2015. tavasz Amit a veséről tudni kell A cukorbetegség szövődményei Különböző országok különböző szokások Transzplantáció: mindig legyen remény! NephroCare Magyarország Betegelégedettségi Program eredmények

Részletesebben

További tájékoztatásokért Olvasson le

További tájékoztatásokért Olvasson le További tájékoztatásokért Olvasson le 2 Tartalomjegyzék 1. A Homelight epilátor bemutatása... 6 1.1. A tartós szőrtelenítés a Homelight epilátorral... 7 1.2. A szőrtelenítések megtervezése... 9 1.3. A

Részletesebben

Óda a Korolenhez. A lélek és az epehólyag. Karácsonyi receptjeink 2011/12. Mikor vegyük elő terméktapasztalatok. Takács Mária cikke

Óda a Korolenhez. A lélek és az epehólyag. Karácsonyi receptjeink 2011/12. Mikor vegyük elő terméktapasztalatok. Takács Mária cikke 2011/12 www.energyklub.hu Óda a Korolenhez Mikor vegyük elő terméktapasztalatok A lélek és az epehólyag Takács Mária cikke Karácsonyi receptjeink Édes és sós sütemények 2011. december Újdonság Aktuális

Részletesebben

A FEJTETŰ FERTŐZÉSRŐL ÉS KEZELÉSÉRŐL

A FEJTETŰ FERTŐZÉSRŐL ÉS KEZELÉSÉRŐL A FEJTETŰ FERTŐZÉSRŐL ÉS KEZELÉSÉRŐL A fejtetvesség leggyakrabban a különböző gyermekközösségekben fordul elő világszerte. A gyermekek a fejüket összedugják, sugdolóznak, a játszótéren birkóznak, az iskolában

Részletesebben

15% Vásárold le a kuponokat! Hogyan legyél Te is fitness model? Sikersztorik! Fogyj le 10 kg-ot! 0% zsír és szénhidrát Peak palacsinta recept

15% Vásárold le a kuponokat! Hogyan legyél Te is fitness model? Sikersztorik! Fogyj le 10 kg-ot! 0% zsír és szénhidrát Peak palacsinta recept Magyarország első, finom táplálék kiegészítői hozzáadott cukor és szénhidrát nélkül. Tudatos, fogyni vágyó nők számára! Magazin 2012/2 www.peakgirl.hu www.peakshop.hu Vásárold le a kuponokat! Hogyan legyél

Részletesebben

Discrete Sole Ennek a különleges sarok konstrukciónak a hatására javul a súlyelosztás, a rezgéscsillapítás.

Discrete Sole Ennek a különleges sarok konstrukciónak a hatására javul a súlyelosztás, a rezgéscsillapítás. Discrete Sole Ennek a különleges sarok konstrukciónak a hatására javul a súlyelosztás, a rezgéscsillapítás. I.G.S. Az Asics Impact Guidance System, vagy I.G.S. egy fejlesztési filozófián alapuló technológiai

Részletesebben

www.markabolt.hu mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2009

www.markabolt.hu mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2009 mosógépek, mosószárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2009 2 electrolu energiatakarékos megoldások Takarítson meg időt, energiát és védje a környezetet! Ha minden 10 éves vagy annál régebbi gépet kicserélnénk

Részletesebben

ÚJ LAKOSSÁGI TERMÉKCSALÁD NAGYOBB HATÉKONYSÁG NAGYOBB MEGTAKARÍTÁS 2013 / 2014

ÚJ LAKOSSÁGI TERMÉKCSALÁD NAGYOBB HATÉKONYSÁG NAGYOBB MEGTAKARÍTÁS 2013 / 2014 ÚJ LAKOSSÁGI TERMÉKCSALÁD NAGYOBB HATÉKONYSÁG NAGYOBB MEGTAKARÍTÁS 2013 / 2014 ÚJ LAKOSSÁGI LEVEGŐ-LEVEGŐ HŐSZIVATTYÚ 2013 / 2014 KÖSZÖNTJÜK ÚJ LAKOSSÁGI TERMÉKCSALÁDUNK KATALÓGUSÁBAN A Panasonic új termékcsaládja

Részletesebben

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2015. tavasz/nyár

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2015. tavasz/nyár Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók Szervizprogram 2015. tavasz/nyár Tisztelt Mercedes-Benz tulajdonos! Autónk karbantartása kiemelten fontos, hiszen a vezetési élmény teljességén túl a biztonság

Részletesebben

Clarence R. Munroe szakképzett fizioterapeuta

Clarence R. Munroe szakképzett fizioterapeuta Fizioterapeutaként saját egészségügyi intézményeimben, valamint számos nagyobb, többek között a Dr. John Harvey Kellogg nevével fémjelzett híres Battle Creek-i szanatóriumban végzett negyvennyolc esztendei

Részletesebben

VAGYOK A MEGFELELŐ KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP KIVÁLASZTÁSA

VAGYOK A MEGFELELŐ KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP KIVÁLASZTÁSA IDEÁLIS TÁRS VAGYOK A MEGFELELŐ KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP KIVÁLASZTÁSA A Nikon COOLPIX fényképezőgépekkel könnyedén megörökítheti az emlékezetes pillanatokat. Legyen szó baráti találkozókról, akciódús

Részletesebben

AMIT A BRAMAC-RÓL TUDNI KELL

AMIT A BRAMAC-RÓL TUDNI KELL AMIT A BRAMAC-RÓL TUDNI KELL BETON- CSEREPEK KERÁMIA- CSEREPEK 1. rész tetõcserepek A MONIER GROUP tagja TARTALOMJEGYZÉK cserepek többlet értékei Tudnivalók a tetõcserepek felületeirõl Basic, Standard

Részletesebben

ÚJ OTTHONI TERMÉKCSALÁD MÉG NAGYOBB HATÉKONYSÁG MÉG TÖBB MEGTAKARÍTÁS 2014-2015

ÚJ OTTHONI TERMÉKCSALÁD MÉG NAGYOBB HATÉKONYSÁG MÉG TÖBB MEGTAKARÍTÁS 2014-2015 ÚJ OTTHONI TERMÉKCSALÁD MÉG NAGYOBB HATÉKONYSÁG MÉG TÖBB MEGTAKARÍTÁS 2014-2015 ÚJ OTTHONI LEVEGŐ-LEVEGŐ HŐSZIVATTYÚ 2014 / 2015 2 Jobb élet, jobb világ : a Panasonic Csoport új szlogenje jól tükrözi a

Részletesebben

T h e D e n t a l C o m p a n y. SIRONA KÉZIDARABOK A GYAKORLATBAN Minden mûvelethez a megfelelõ eszköz.

T h e D e n t a l C o m p a n y. SIRONA KÉZIDARABOK A GYAKORLATBAN Minden mûvelethez a megfelelõ eszköz. CAD/CAM RENDSZEREK KÉZIDARABOK HIGIÉNIAI RENDSZEREK KEZELŐEGYSÉGEK RÖNTGEN RENDSZEREK SIRONA KÉZIDARABOK A GYAKORLATBAN Minden mûvelethez a megfelelõ eszköz. T h e D e n t a l C o m p a n y A Sirona kézidarabok

Részletesebben

Honnan jön ez a sok méreganyag és miért hangoztatja mindenki, hogy szabaduljak meg tőlük?

Honnan jön ez a sok méreganyag és miért hangoztatja mindenki, hogy szabaduljak meg tőlük? Honnan jön ez a sok méreganyag és miért hangoztatja mindenki, hogy szabaduljak meg tőlük? Biztos vagyok benne, hogy már Ön is hallott arról, hogy mennyi méreganyaggal találkozunk nap, mint nap. Elég, ha

Részletesebben

Fontos ismeretek a masszázsfotelekről, azoknak, akik a legmegfelelőbbet szeretnék, és később sem akarják becsapottnak érezni magukat

Fontos ismeretek a masszázsfotelekről, azoknak, akik a legmegfelelőbbet szeretnék, és később sem akarják becsapottnak érezni magukat Ne vásároljon, amíg nem tud eleget! Fontos ismeretek a masszázsfotelekről, azoknak, akik a legmegfelelőbbet szeretnék, és később sem akarják becsapottnak érezni magukat Kiadványom célja, hogy segítse tisztán

Részletesebben