Tisztítás. Kérdezze meg vendégét, hogy milyen eredményt szeretne elérni.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tisztítás. Kérdezze meg vendégét, hogy milyen eredményt szeretne elérni."

Átírás

1 Mitikus olajrituálé A legkiválóbb természetes hatóanyagok és egyedülálló összetevők összeolvadásából született meg a termékcsalád. Gazdag választékának köszönhetően személyre szabott hajápolási programot ajánlhat vendégeinek és megoldást kínálhat valamennyi elvárásukra. : E-vitaminban és esszenciális zsírsavakban gazdag összetevő. Táplálja, hidratálja, fényessé és könnyen kezelhetővé varázsolja a hajat. RIZSKORPA-: E-vitaminban gazdag, antioxidáns hatású olaj. Tápláló, hidratáló és regeneráló hatású. Lágy tapintást biztosít a hajnak. GYAPOTMAG-: E-vitamint és esszenciális zsírsavakat tartalmaz. Hidratálja a hajszálat és megújítja természetes textúráját. Szöszösödésgátló hatású. Légiességet és selymességet kölcsönöz a hajnak. LENMAG: F-vitaminban, béta-karotinban, és Omega-3 zsírsavakban gazdag. A hajat mélyebben ápolja és megóvja színét. Fényt kölcsönöz a hajnak, megkönnyíti kifésülhetőségét és szöszösödésgátló hatású. SZŐLŐMAG-: C- és E-vitamint, esszenciális zsírsavakat tartalmaz és magas linolsav-koncentrációjának köszönhetően erős antioxidáns hatása van. Rendkívül gyorsan bejut a hajszál belsejébe és elnehezítés nélkül ápolja. AVOKÁDÓ-: A-, B1-, B2- és D-vitaminban és esszenciális zsírsavakban gazdag. Regeneráló és mélyápoló hatásáról ismert. Fényt és selymes tapintást biztosít. MARACUJAMAG-: C-vitamint, kálciumot és foszfort tartalmaz. Esszenciális zsírsavakban gazdag. A rendkívüli hidratáló képességének és extra könnyű textúrának köszönhetően gyorsan felszívódik, alaposan ápol és regenerál. SÁFRÁNY: Más néven a török sáfrány olaja, amely védő és regeneráló hatású. E-vitamint és Omega-6 zsírsavat tartalmaz. Egészségesen tartja a haj felszínét és védi a külső behatásoktól. Az olaj könnyen felszívódik a hajban és nem nehezíti el azt. Az eredmény egészséges és fényes haj. VÖRÖSÁFONYA-: E-vitaminban, Omega-3, Omega-6 és Omega-9 zsírsavakban gazdag. Erős antioxidáns, hidratálja és ápolja a hajat annak elnehezítése nélkül. Rugalmasságot, selymes tapintást és csodálatos fényt kölcsönöz neki. FEKETEKÖMÉNY-: Már sok évszázada használják orvosságként, mivel jelentős a vitamin-, ásványi anyag-, nyomelem- és telítetlen zsírsav-tartalma. Mélyápolást biztosít a haj elnehezítése nélkül. Selymes tapintást, fényt kölcsönöz neki és védi a hőhatásokkal szemben.

2 minden hajtípusra Tisztítás fénytelen hajra GYAPOTMAG- SÁFRÁNY AVOKÁDÓ- SZŐLŐMAG- Vékonyszálú hajra Sampon 250 ml Tippek Sampon 750 ml Sampon 250 ml Kérdezze meg vendégét, hogy milyen eredményt szeretne elérni. Mélyen táplált és regenerált hajat szeretne? Válassza a -t Válassza a -t Ezután nedvesítse meg a hajat és egyenletesen vigye fel a sampont. Masszírozza a hajba, amíg a samponban lévő olaj teljesen be nem szívódik. Alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a műveletet. Sampon 750 ml Fénnyel teli, ragyogó, mégis könnyed hajat szeretne? minden hajtípusra Ápolás fénytelen hajra GYAPOTMAG- SÁFRÁNY AVOKÁDÓ- SZŐLŐMAG- Vékonyszálú hajra BALZSAM 190 ml PAKOLÁS 200 ml Tippek BALZSAM 750 ml PAKOLÁS 500 ml BALZSAM 150 ml Válasszon megfelelő terméket vendége hajtípusa és elvárásai szerint. A kényeztető kezelést ajánlja bátran bármely vendégének, hajtípustól függetlenül. A vastagszálú normál haj intenzívebb ápolást igényel, ilyen esetben használjon tápláló pakolást. Mindössze 3 perc alatt táplált, könnyen kezelhető és fényes lesz a haj. BALZSAM 750 ml Válassza a -t Vékonyszálú hajra ajánljuk a Souffl e d Or balzsamot. Csodálatos fényt és kivételes könnyedséget kölcsönöz a hajnak, élettel telivé varázsolja a festett tincseket.

3 FEKETE- KÖMÉNY- Újdonság Hővédelem minden hajtípusra Séve protectrice Hővédő ápolókrém hajszárításhoz fekete kömény-olajjal A feketekömény-olaj évszázadok óta jelentős vitamin-, ásványi anyag-, nyomelem- és telítetlen zsírsav-tartalmáról ismert. Ez az egyedülálló hővédő krém védi a hajat akár 230 C-os hőhatással szemben is. Mélyápolást, selymes tapintást és fényt kölcsönöz a hajnak, annak elnehezítése nélkül. TIPP: Használja törülközőszáraz száraz hajra minden hajszárítás és hőhatással járó hajformázás előtt. MÉHPEMPŐ MARACUJAMAG- Kiválóan kiegészíti a Souffle d Or termékcsaládot. TEJ 125 ml Vékonyszálú és normál hajra Hajerősítő tej spray formában vékonyszálú normál hajra. Megerősíti, megújítja és megszilárdítja a hajat anélkül, hogy elnehezítené azt. A különleges keverék alkotórésze a hajat erősítő méhpempő és a rendkívül tápláló maracujamag-olaj. Befejező ápolás 125 ml Minden hajtípusra minden hajtípusra. Az olaj felhasználja az avokádó-olaj és a szőlőmag-olaj jótékony hatásait. Hosszantartó védelmet biztosít a párával szemben is. AVOKÁDÓ- RICH OIL 125 ml Száraz, nehezen kezelhető hajra A Rich Oil a termékcsalád legtáplálóbb olaja. Könnyű kezelhetőséget és szöszösödés elleni védelmet biztosít. Értékes rizskorpa- és argánolajat tartalmaz. A rizskorpa-olaj hidratálja a hajat és megszelídíti a rakoncátlan tincseket. Az argánolaj fényt, selymes tapintást, puhaságot és mélyreható táplálást biztosít a hajnak. Hajszárítás előtti felvitel esetén fényessé és puhává varázsolja a hajat, valamint lehetővé teszi a haj könnyebb kezelhetőségét. A frizura végső formázásakor védelmet biztosít a szöszösödés ellen. LENMAG SZŐLŐMAG- RIZSKORPA- VÖRÖSÁFONYA- COLOUR GLOW OIL AVOKÁDÓ- 125 ml SZŐLŐMAG- Festett hajra A Colour Glow Oil szépségolaj festett hajra. Csodálatos fényt biztosít és megőrzi a haj élénk színét. A lenmagolaj gazdag F-vitamin, bétakarotin és Omega-3 zsírsav forrás. Mélyrehatóan táplálja a hajszálakat és óvja a haj színét. A vörös áfonyaolaj erős antioxidáns, táplálja a hajat és csodálatos fényt kölcsönöz neki. Használja az olajat hajszárítás előtt a haj selymességének és simaságának biztosítása érdekében, valamint a végső formázáshoz a tökéletes fényért. UV szűrőt tartalmaz. Tippek Válasszon a olajak, tej közül a vendég hajtípusának megfelelően. Masszírozzon 2-3 pumpányit a törülközőszáraz hajszálakba és hajvégekbe a hajmosást követően a táplálás, hidratálás és a haj kifésülésének megkönnyítése, valamint a hajszárítás meggyorsítása érdekében. A hajszárítás előtt kombinálhatja a Séve Protectrice hővédő krémmel is. Az olajak és a tej egyaránt használható a hajszárítás után is - vigyen fel kis mennyiséget a hajszálakra és a hajvégekre, hogy fényt és párataszító hatást biztosítson nekik.

4 MITIKUS RITUÁLÉ A Mitikus Olajrituálé egy szolgáltatás a szalonokban, mely a értékes olajösszetételének és érzéki textúrájának köszönhetően minden nőhöz személyre szabottan igazodik. A szolgáltatás részét képző pihentető masszázs még kellemesebbé teszi az élményt és a vendégeket egy mitikus világba kalauzolja. A egyedi összetétele a hajat mélyrehatóan táplálja, és ezzel egyidőben hihetetlen fényt és puhaságot kölcsönöz. A termékcsoportnak köszönhetően, ajánlhatja vendégeinek az Arany olajrituálét is. 1. LÉPÉS: TISZTÍTÁS 1. Egyenletesen vigye fel a sampont (nagyjából 10 ml-t) a nedves hajra és habosítsa fel, míg a samponban található olaj teljesen felszívódik. Alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a műveletet. 2. Masszázs: Az ujjbegyei segítségével finom körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozza a fejbőrt. A tarkónál kezdje, és lassan haladjon felfelé. 3. Öblítse le. 2. LÉPÉS: ÁPOLÁS A transzparens olaj textúra és a koncentrált olajok egy különleges keveréke a precíz eredmény érdekében. ÚJ Arany olajrituálé + 15 g balzsam vékonyszálú HAJ a festett haj védelmére a száraz haj táplálására A krémes textúra és a koncentrált olajok különleges keveréke. VÉKONYSZÁLÚ HAJ + 15 g balzsam a festett haj védelmére a száraz haj táplálására VASTAGSZÁLÚ HAJ + 15 g hajpakolás a festett haj védelmére a száraz haj táplálására 1. Vékonyszálú haj esetén tegyen a tálba 15 gr balzsamot. Vékonyszálú és normál haj esetén tegyen a tálba 15 gr balzsamot, illetve vastagszálú haj esetén 15 gr hajpakolást. Festett hajnál adjon hozzá Color Glow Oil-t, illetve nehezen kezelhető, száraz hajnál Rich Oil-t. A teljes körű ápolásért pedig 1 ml-t mindkét olajból. 2. Felvitel közben a fejbőrt egész tenyerével masszírozza. A halántéknak és a homloknak különleges figyelmet szenteljen. 3. A hajat alaposan öblítse le és törölközővel dörzsölje át. Ezt követően javasoljuk a masszázs folytatását.

5 3. LÉPÉS: PIHENTETŐ MASSZÁZS (6 PERC) A speciális masszázs a vendéget ellazítja, feloldja a feszültséget és életre kelti érzékeit. Így a Mitikus Olajrituálé élménye még intenzívebb lesz. MASSZÁZS A FEJMOSÓNÁL 1. A haj alapos öblítését és törölközővel történő átdörzsölését követően kérje meg vendégét, hogy üljön egyenesen. 2. Masszázs: Kezeit helyezze a vendége vállára. A hüvelykujjai körkörös mozgatásával finom nyomást gyakoroljon a vállakra. MASSZÁZS A TÜKÖRNÉL 1. Alkarja segítségével, a nyaktól induló és az egész vállra kiterjedő körkörös mozdulatokkal finoman masszírozza át vendége vállát. 2. Tenyereit helyezze a fej elülső részére. A könyöke gyengéd összeszorításával enyhe nyomást gyakoroljon a fejre. 4. LÉPÉS: MITIKUS HAJSZÁRÍTÁS A rituálét a mélyreható táplálást, intenzív fényt és pára elleni védelmet nyújtó Mythic Oil alkalmazásával fejezze be A megmosott, törülközőszáraz hajat ossza 8 egyenlő szekcióra (az ábra szerint). 2. Alkalmazza a Séve Protectrice krémet, a krém és olaj kombinációját. Mindig a hajvégektől, a haj hosszán át, egészen a hajtőig haladjon. 3. A végső formázás előtt hagyja a krémet, a krém és az olaj kombinációját 2 percig hatni, hogy az eljusson a kutikulába. Ezt követően a hajat szekciónként körkefével szárítsa meg, a megszokott módon formázza. Válasszon a olajak tej közül a vendég hajtípusának megfelelően. A hajmosást követően masszírozzon 2-3 nyomásnyit a törülközőszáraz hajszálakba és hajvégekbe a táplálás, hidratálás és a hajformázás megkönnyítése, valamint a hajszárítás meggyorsítása érdekében. A hajszárítás előtt kombinálhatja őket a Séve Protectrice hővédő krémmel is. 5. VÉGSŐ ÁPOLÁS Az olaj és a tej alkalmazható a hajformázás legvégén is masszírozzon kis mennyiséget a hajszálakba és a hajvégekbe, hogy fényt és hosszantartó párataszító hatást biztosítson a frizurának.

6 MILYEN HAJTÍPUS ESETÉBEN ALKALMAZHATÓ A MYTHIC OIL? A termékcsalád a vendégei teljeskörű kényeztetését teszi lehetővé. A gazdag termékválasztéknak köszönhetően minden vendége számára személyre szabott, tápláló, fényt és selymes tapintást biztosító termékcsaládot tud ajánlani. HOGYAN HATÁROZZUK MEG A VENDÉG SZÁMÁRA LEGMEGFELELŐBB MYTHIC OIL TERMÉKET? A LEGFONTOSABB A HELYES KONZULTÁCIÓ ÉS DIAGNÓZIS 1) KONZULTÁCIÓ Először ismerje meg vendége problémáját és konzultáljon vele elvárásairól. 2) DIAGNÓZIS Ismételje el és foglalja össze, amit elmondott Önnek és tegyen javaslatot. 3) AJÁNLÁS Adjon tanácsot vendégének hajápolására vonatkozóan és javasoljon termékeket. A termékcsalád legmegfelelőbb termékének kiválasztásához gondosan tanulmányozza át a technikai lap 2. és 3. oldalát. MENNYI IDEIG TART A MITIKUS RITUÁLÉ SZOLGÁLTATÁS? A Mitikus olajrituálé szolgáltatás a masszázzsal és a hajszárítással együtt átlagosan 30 percig tart, de függ a vendég hajának hosszától is. MI A SÉVE PROTECTRICE ÉS MELY VENDÉGEIMNEK AJÁNLHATOM? A Séve Protectrice egy egyedülálló hővédő krém feketekömény-olajjal gazdagítva. Védi a hajat akár 230 C-os hőhatással szemben is. Mély ápolást, selymes tapintást és fényt kölcsönöz hajnak, annak elnehezítése nélkül. Azon vendégeknek ajánljuk, akik rendszeresen használnak hajszárítót, hajvasalót, hajsütővasat. Minden hajtípusra ajánlott. A SÉVE PROTECTRICE KOMBINÁLHATÓ JAL? Igen, hajszárítás és hajformázás előtt a Séve Protectrice kombinálható bármilyen olajjal. A Séve Protectrice krém a hajat táplálja és fényt kölcsönöz neki. Hővédő és párataszító hatású.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK A szín, ami kopik: mit lehet tenni? Az egész világon a nők 75%-a festeti a haját. Élénk, ragyogó és hosszantartó hajszínt szeretne minden vendég. Megfelelő termékek nélkül

Részletesebben

A professzionális hajápolás új dimenziója

A professzionális hajápolás új dimenziója A professzionális hajápolás új dimenziója HAJÁPOLÁS, mely tovább tart, mint eddig bármikor. Minden fő hajprobléma - mint az elvékonyodott és töredezett hajvégek, a fakó szín, a durva tapintású és fénytelen

Részletesebben

PROFESSZIONÁLIS HAJÁPOLÁS

PROFESSZIONÁLIS HAJÁPOLÁS PROFESSZIONÁLIS HAJÁPOLÁS A HAJ SZAKÉRTŐI ÁLTAL MEGALKOTVA A SÉRIE EXPERT rendkívül hatékony hajápoló termékei minden hajtípus szükségleteit kielégítik és hatásukat a hajszálak valamennyi zónájában, még

Részletesebben

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON Különleges ph semleges sampon, mely megtisztítja és felkészíti a hajat a regeneráló, újjáépítő kezelésre: kinyitja a haj rostjait, keratint, növényi proteint és betaint juttat

Részletesebben

Ahol a hajápolás merô csábítássá válik...

Ahol a hajápolás merô csábítássá válik... Ahol a hajápolás merô csábítássá válik... Egy innovatív és összetett rendszer, amely visszaállítja a száraz és erôsen száraz haj optimális hidratációját, a hajtövektôl egészen a hajvégekig. Tápláló, a

Részletesebben

ÚJDONSÁG PAUL MITCHELL NEON HAJÁPOLÓK, FORMÁZÓK A ÉVES KOROSZTÁLYNAK! OKTÓBER

ÚJDONSÁG PAUL MITCHELL NEON HAJÁPOLÓK, FORMÁZÓK A ÉVES KOROSZTÁLYNAK! OKTÓBER ÚJDONSÁG PAUL MITCHELL NEON HAJÁPOLÓK, FORMÁZÓK A 15-25 ÉVES KOROSZTÁLYNAK! 2017. OKTÓBER Az Új NEON. Hajápolók a 15 25 Éves Korosztálynak. VIDÁM, FIATALOS, CUKORTARTALMÚ ÉS ILLATÚ TERMÉKEK Felejtsd el,

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

A fiatalság vitalitása & ragyogása

A fiatalság vitalitása & ragyogása A fiatalság vitalitása & ragyogása Végre itt a megoldás a fénytelen és elgyengült hajak számára. A Semi di Lino Diamond termékek ragyogása együtt a legújabb öregedés gátló hatóanyaggal alkotja az új, AntiAge

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

lisse DesigN keratin therapy

lisse DesigN keratin therapy lisse DesigN keratin therapy tökéletes simaság - Teljes biztonságban FormAlDehiD MENTES MADE IN ITALY A lisse Design keratin terápia alapvetôen egy hajsimító termék, de keratin dózisának köszönhetôen egy

Részletesebben

RAGE. Straightening cream. Trilling Wax

RAGE. Straightening cream. Trilling Wax RAGE A RAGE termékeket a rendkívül sokféleség jellemzi. Fényfokozó és rögzítõ hatás szerint vannak csoportosítva, így adva a fodrászok kezébe korlátlan felhasználási lehetõséget. Trilling Wax Különösen

Részletesebben

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Directa: Perlacolor A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁ Z A A Perlacolor márkanévhez tartozó színező termékpaletta ideális kiegészítője. A Directa ideiglenes

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

GYÖNYÖRKÖDJÖN BENNE! ÉLVEZZE! ÉLJE ÁT!

GYÖNYÖRKÖDJÖN BENNE! ÉLVEZZE! ÉLJE ÁT! GYÖNYÖRKÖDJÖN BENNE! ÉLVEZZE! ÉLJE ÁT! KORSZERŰ ÖSSZETÉTEL Az ENERJUVE az Amway exkluzív, szabadalmazott* hatóanyag-együttese. A hajerősítő lipideket, kreatint és hajsimító 18-MEA hatóanyagot tartalmazó

Részletesebben

A termékeink professzionális felhasználásra lettek kifejlesztve és szakemberek tesztelték egész Angliában!

A termékeink professzionális felhasználásra lettek kifejlesztve és szakemberek tesztelték egész Angliában! A Dear Barber élen jár a fejlesztésben a modern férfi haj és szakállápolás területén. A termékeink hagyományos értékeket képviselnek a legmodernebb technológiával ötvözve! A termékeink professzionális

Részletesebben

folyékony arany Marokkóból

folyékony arany Marokkóból folyékony Természetes folyékony arany Marokkóból Az argán olaj 100 %-ban tiszta, hidegen sajtolt olaj, amely a legértékesebb olajok közé tartozik. A hatásait már a régi föníciaiak is ismerték. Az argán

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 TAVASZ ÉS NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2014 TAVASZ ÉS NYÁR ÚJDONSÁGOK 2014 TAVASZ ÉS NYÁR CURL SOROZAT - GÖNDÖR HAJRA 1. KÍMÉLŐ SAMPON, GÖNDÖR HAJRA, 250ml és 1000ml 2. HAJKIBONTÓ KONDICIONÁLÓ, GÖNDÖR HAJRA, 200ml és 1000ml 3. HAJMEGÚJÍTÓ, RAJTAHAGYHATÓ PAKOLÁS,

Részletesebben

FEDEZZE FEL A HAJFORMÁZÁS VÉGTELEN LEHET SÉGEIT

FEDEZZE FEL A HAJFORMÁZÁS VÉGTELEN LEHET SÉGEIT FEDEZZE FEL A HAJFORMÁZÁS VÉGTELEN LEHET SÉGEIT VÁLTOZATOSSÁG = KULCS A VENDÉGEK ÉS KREATIVI- TÁS kielégítéséhez A VENDÉGEK... A Sebastian termékekkel elcsábíthatja a legnagyobb követelményeket támasztó

Részletesebben

Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért

Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért ÚJDONSÁG Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért A HAJHULLÁS OKAI ÖRÖKLETES HAJLAM EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁK STRESSZ / SOKK TÁPLÁLKOZÁS/FOGYÓKÚRÁK GYÓGYSZEREK KÖRNYEZETI

Részletesebben

Nutritive (táplálás) NUTRITIVE. Fürdetés. Ápolás. Formázás. Nagyon száraz, igénybevett haj. Száraz, igénybevett haj. Normál vagy enyhén száraz haj

Nutritive (táplálás) NUTRITIVE. Fürdetés. Ápolás. Formázás. Nagyon száraz, igénybevett haj. Száraz, igénybevett haj. Normál vagy enyhén száraz haj Formázás Ápolás Fürdetés Nutritive (táplálás) NUTRITIVE Normál vagy enyhén száraz haj Száraz, igénybevett haj Nagyon száraz, igénybevett haj Bain Satin 1 Bain Satin 2 Bain Nutri-Thermique Lait Vital Masquintense

Részletesebben

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! LÉGY BÜSZKE MAGADRA! Revalid SWISS HAIR REPAIR SYSTEM A Revalid készítményeket kifejezetten komplex hajápolásra

Részletesebben

Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért

Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért ÚJDONSÁG Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért A HAJHULLÁS OKAI ÖRÖKLETES HAJLAM EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁK STRESSZ / SOKK TÁPLÁLKOZÁS/FOGYÓKÚRÁK GYÓGYSZEREK KÖRNYEZETI

Részletesebben

- A Hajhosszabbítás termékek a következő menüpontnál találhatók! - Póthajak készítése

- A Hajhosszabbítás termékek a következő menüpontnál találhatók! - Póthajak készítése Cikk: - A Hajhosszabbítás termékek a következő menüpontnál találhatók! - Póthajak készítése Hajhosszabbítók figyelmébe! Fontos hogy hajhosszabbítás előtt, a viselő tisztában legyen a póthaj viselésével

Részletesebben

LUXURY HAIR CARE FOR LONG HAIR

LUXURY HAIR CARE FOR LONG HAIR LUXURY HAIR CARE FOR LONG HAIR A 6 -BÓL 6 CSILLAG Soren Hedegard a WHITE MINERAL termékcsaládot 6 csillagból 6-tal értékelné. A koppenhágai WHITE MINERAL egyedi hajápolócsalád, melyet kifejezetten a hosszú

Részletesebben

wella professionals Care

wella professionals Care wella professionals Care A KIVÁLÓ SZÍNÁPOLÁS ELENGEDHETETLEN A VENDÉG ELÉGEDETTSÉGÉHEZ KÜLÖNÖSEN AKKOR, HA OLYAN ÉLMÉNYBEN RÉSZESÍTJÜK, AMIT IGAZÁN ÉLVEZ. Josh Wood A Wella Professionals Color globális

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

PAUL MITCHELL TEAFA TEA TREE SPA Kezelések

PAUL MITCHELL TEAFA TEA TREE SPA Kezelések PAUL MITCHELL TEAFA TEA TREE SPA Kezelések T3 EXPERIENCE FÉRFIAKNAK Kezelési idő: 5 perc Termékek: (1) Teafa termékcsalád esszenciális olajai; Levendulás Mentás és Citromos, Zsályás illatok (2) Frissítő

Részletesebben

Nirvel Keartin Liss Hajegyenesítő keratinos csomag használata ---

Nirvel Keartin Liss Hajegyenesítő keratinos csomag használata --- Nirvel Keartin Liss Hajegyenesítő keratinos csomag használata --- A NIRVEL új kiegyenesítő termékcsaládja, a Keratin Liss NEM TARTALMAZ FORMALDEHIDET. Visszavásárlási garanciát adunk! A használati utasítások

Részletesebben

T A N F O L Y A M - BBCOSHAIR PRO 2017.szeptember 30, Budapest 1077, Rottenbiller u.66.

T A N F O L Y A M - BBCOSHAIR PRO 2017.szeptember 30, Budapest 1077, Rottenbiller u.66. T A N F O L Y A M - BBCOSHAIR PRO 2017.szeptember 30, Budapest 1077, Rottenbiller u.66. BBCOS Hidrolizált KERATINOS Tartós Hajkiegyenesítés és Hajfeltöltés ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI TANFOLYAM Kezelhető, dús

Részletesebben

Mi jellemző a zsíros hajra?

Mi jellemző a zsíros hajra? Mi jellemző a zsíros hajra? A borsmenta a mentol forrása Kérdés: Milyen a hajam? Zsíros Elnehezedett Fakó és fénytelen Gyenge Nehezen formázható Zsíros haj Kérdés: Miért zsírosodik a hajam? A zsíros haj

Részletesebben

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás Olasz Életstílus Olasz Életstílus Azok a férfiak, akik ELEGÁNS, kifinomult és megnyerô külsôt akarnak, de nagyon természetes és laza MÓDON. Mivel olaszokról beszélünk, ez az egész a stílusról szól, és

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES 60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES A kezelési idő: 60 perc A kezelés célja: a tiszta, ápolt bőr Mélytisztítás, a bőr a tökéletes hygiéniai állapotának elérése és további kezelésekre való

Részletesebben

ABC Art, Business, Culture

ABC Art, Business, Culture ABC Art, Business, Culture Paul Mitchell Művészet Üzlet (Vállalati) Kultúra J.P. DeJoria Angus Mitchell - 30 éve egy skót származású fodrász és egy kaliforniai marketing szakember 600USD-ből alapította,

Részletesebben

TerméK- KaTalógus by Kemon

TerméK- KaTalógus by Kemon Termékkatalógus by Kemon INSPIRÁCIÓ by Kemon A termékcsaládot úgy fejlesztették ki, hogy kielégítse a divat, a stílus és a kozmopolita csábítás iránti vágyunkat. A Kemon AND fi nish termékei tökéletes

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal 1. Mi a kender olaj? A kender olajat a Cannabis sativa nevű növény magjából nyerik ki. 2. Mitől jobb a kender olaj a többi, a kozmetikai

Részletesebben

THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER

THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER Bemutatjuk a The Demi tartós gélszínezőket (keverés 1+1). Tökéletes fény, kondicionálás és fedés a Paul Mitchell-től. Kiemelkedő ragyogás A Demi a színezés mellett

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A PAUL MITCHELL ÚJ SZÍNVILÁGÁT A POP XG FÉLTARTÓS DIREKT SZÍNEZŐKKEL LILA VÖRÖS RÓZSASZÍN KÉK BORDÓ TÜRKÍZ SÁRGA NARANCS ZÖLD ÁTTETSZŐ ACÉLSZÜRKE ÉJFEKETE VILÁGOSÍTÓ

Részletesebben

HAJFORMÁZÁS. Új Styling Trendek

HAJFORMÁZÁS. Új Styling Trendek Új Styling Trendek A hajviselet trendjeit bemutató legexkluzívabb és leghitelesebb magazinok, úgy, mint a francia Numéro, az olasz Muse vagy éppen az amerikai Surface hasábjain idén, az eddigiektôl jelentôsen

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

Testápoló kozmetikai termékcsalád

Testápoló kozmetikai termékcsalád Testápoló kozmetikai termékcsalád Testápoló kozmetikai termékcsalád Az ban olyan kiváló minőségű arc- és testápoló termékek találhatók, amelyek több értékes hatóanyag mellett orchideavirág-kivonatot is

Részletesebben

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ BOTÉA - hajápoló család Botéa System 1. NORMÁL HAJ 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 3. ZSÍROS HAJ 4. KORPÁS HAJ 5. HAJHULLÁS ELLEN 7. SZÁRAZ HAJ 9. HULLÁMOS ÉS TERM. GÖNDÖR HAJ.0 Sampon.1 Balzsam.2 Krém 6. HAJNÖVEKEDÉST

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ ULTIMATE COLOR REPAIR SOROZAT FESTETT HAJRA 1. TÖKÉLETES SZÍNVÉDŐ SAMPON, FESTETT HAJRA, 250ml és 1000ml 2. TÖKÉLETES SZÍNVÉDŐ KONDICIONÁLÓ, FESTETT HAJRA, 200ml és 1000ml 3.

Részletesebben

A fejbőr és a haj specifikus kezelése

A fejbőr és a haj specifikus kezelése 30 CUTINOL A fejbőr és a haj specifikus kezelése 1. KOMPLEX NATURAL_TECH MINDEN PROGRAMBAN 2. KETTŐS HIDRATÁLÁS Közvetlen Közvetett 3. nem tartalmaz: SLS és SLES Parabének EDTA Színezék Formaldehid felszabadítók

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

G lobal Shows: Szeptember 7.: Cork, Irlanda Október 6.: Firenze, Italia Október : Citta del Messico November 3.: New York

G lobal Shows: Szeptember 7.: Cork, Irlanda Október 6.: Firenze, Italia Október : Citta del Messico November 3.: New York XPressionist S4U egyesíti... a legdinamikusabban fejlôdô divat fôvárosának minôségét és izgalmát... Milánót...és a legavantgárdabb nemzetközi hajdesign - központot... Londont. S4U a kimondottan rádszabott

Részletesebben

Daily Moisturizing. Classic Gray Shampoo. Daily Shampoo

Daily Moisturizing. Classic Gray Shampoo. Daily Shampoo samponok Power Cleanser Style Remover Erősen tisztító sampon napi használatra, minden hajtípusra Mentol és rozmaring Daily Moisturizing Hidratáló sampon normáltól száraz hajtípusra Panthenol provitamin

Részletesebben

LISSE DESIGN. Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban

LISSE DESIGN. Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban* FORMALDEHID MENTES MADE IN ITALY A piacon egyedülálló szolgáltatás

Részletesebben

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A PAUL MITCHELL ÚJ SZÍNVILÁGÁT A POP XG FÉLTARTÓS DIREKT SZÍNEZŐKKEL LILA VÖRÖS ROZSASZÍN KÉK BORDÓ 18 VIBRÁLÓ ÁRNYALAT Egymással jól keverhető színek Oxidánsra

Részletesebben

Prémium fodrászalapanyagok. Prémium hajkefék és ollók. www.frizurakellek.hu

Prémium fodrászalapanyagok. Prémium hajkefék és ollók. www.frizurakellek.hu Prémium fodrászalapanyagok Prémium hajkefék és ollók www.frizurakellek.hu Barex Italiana since 1967 Olaszországban 1967 óta gyártják a Barex cég közkedvelt, professzionális fodrásztermékeit. Ezek a termékek

Részletesebben

1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK,

1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK, BONDPLEX Kötéserősítő, hajújraépítő adalékanyag festéshez, szőkítéshez. CSAK 3 LÉPÉS a vegyszeres munkák teljes szabadságához. Nioszómákba zárt aminosav komplex. 1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK - CREATOR,

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

Ayurveda kozmetikumok

Ayurveda kozmetikumok Ayurveda kozmetikumok 2011. november 26. szombat Indiai Kulturális Központ Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető Igazgató Garuda Trade

Részletesebben

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ N E W S E X T R A 2 0 1 6 O K T Ó B E R LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ Gyors hatású, hajban maradó kozmetikai világosító termék, amelynek használatával lehetőség nyílik száraz hajat melírozni vagy

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

LISSE DESIGN Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban

LISSE DESIGN Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN FORMALD E HI D MENTES M A D E I N I T A LY Keratin Therapy Tökéletes simaság Teljes biztonságban* A piacon egyedülálló

Részletesebben

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE érzés ÉRZÉKENY FEJBŐR TÜNETEK ÉS OKOK Az arc és a test bőréhez hasonlóan a fejbőr is hirtelen érzékennyé válhat. Ez a sérülékeny állapot viszketéssel, szárazság

Részletesebben

Kedves Olvasónk! Üdvözlettel, Lafferton Annamária Üzletvezető Fodrász. Web:

Kedves Olvasónk! Üdvözlettel, Lafferton Annamária Üzletvezető Fodrász.   Web: Kedves Olvasónk! Köszönjük, hogy letöltötte Hajápolási tippek és tanácsok című tanulmányunkat! Reméljük, hogy sok hasznos ötletet tudunk adni ahhoz, hogy frizurája garantáltan szép maradjon! Táplálkozásunk

Részletesebben

A HAJFORMÁzás MEGVETI LÁBÁT

A HAJFORMÁzás MEGVETI LÁBÁT VAKMERŐ formázás Vissza a hetvenes évekbe: kalifornia álmodozik. a hippi a menő, mire betoppan a fényűzés, magasított diszkó talpakon, majd a haj is kitör a megszokott kerékvágásból. geri cusenza, újdonsült

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Iontoforézis v. Ultrahang v. Elektroporációs

Részletesebben

STYLING. a tökéletes frizuráért

STYLING. a tökéletes frizuráért STYLING a tökéletes frizuráért A LEGUTÓBBI TRENDEK EXKLUZÍV KIADÁSA szexisen kócos frizura matt hatással csodálatos glamour hullámok tökéletes hajformázás és hajminőség ámulatba ejtő, hamisítatlan, vizes

Részletesebben

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉS BÕRPUHÍTÁS, NYUGTATÁS Csak radírozás Radírozás +masszázs Radírozás +önbarnítás 35 perc Simító Cukor-Kiwi Testradír - A vendég a hátán fekszik. Nagy

Részletesebben

4 500 Ft Ft Ft Ft Ft Ft

4 500 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Reflex samponok - fizikai színező sampon 12 féle árnyalatban Hamvasíts szőke hajad 1.0 fekete saponnal vagy az Antiyellow-val, vagy dobd fel 6.6 vörössel pink árnyalatot adva hajadnak. Anti-Aging hatás

Részletesebben

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ IT S ALL ABOUT BEAUTIFUL HAIR AUTHORIZED DISTRIBUTION

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ IT S ALL ABOUT BEAUTIFUL HAIR AUTHORIZED DISTRIBUTION IT S ALL ABOUT BEAUTIFUL HAIR AUTHORIZED DISTRIBUTION TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ Ismerje meg az egyetlen tartalmú hajkiegyenesítő rendszert Fehérjék különleges keveréke hajra optimalizálva! Kedves Kolléga! Napjainkban

Részletesebben

akciók HOTLINE: 06/ Top Care Elixir termékcsalád, maximális ápolás a sérült hajszálakra. Moser akkus hajvágók akcióban!

akciók HOTLINE: 06/ Top Care Elixir termékcsalád, maximális ápolás a sérült hajszálakra. Moser akkus hajvágók akcióban! Az akciós ajánlatok és árak egyéni vásárlókra NEM vonatkoznak! 2018. IX. évf. 2. érvényes április 30-ig akciók Top Care Elixir termékcsalád, maximális ápolás a sérült hajszálakra. Moser akkus hajvágók

Részletesebben

OBSESSION for HAIR FASHION

OBSESSION for HAIR FASHION OBSESSION for HAIR FASHION Filozófi a ÁLLAG ZSELÉ HAB SPRAY KRÉM PASZTA GUMI WAX FLUID A megjelenés eredetisége, szabálytalansága, egyedisége. A személy tömegektôl való különbözése, antikonformizmusa.

Részletesebben

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml MARKETING ANYAG ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: VITALITÁS Elérhető: 2010 Május 1 Élvezze a MÉG FIATALOSABB ARCBöRT, AZ ACTI-RIDES FLASH AZONNALI RÁNCELTÜNTETö KEZELÉSSEL

Részletesebben

Hajszerkezet újjáépítô termékek: A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában.

Hajszerkezet újjáépítô termékek: A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában. A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában. Bambusz velô tartalma a termékben található természetes hidrolizált fehérjékkel helyreállítja a hajszál

Részletesebben

OXIDÁCIÓS HAJFESTÉKEK

OXIDÁCIÓS HAJFESTÉKEK OXIDÁCIÓS HAJFESTÉKEK A JÖVŐ HAJFESTÉKE ammóniamentes, illatmentes optimális kényelem a fejbőrnek, védelem a hajszálaknak ragyogó, határtalan színlehetőségek felvilágosítás 3 tónusig 100%-os őszhaj fedés

Részletesebben

ÉRVÉNYES JÚLIUS 9-TŐL AUGUSZTUS 5-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES JÚLIUS 9-TŐL AUGUSZTUS 5-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! JÚLIUSI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2018. JÚLIUS 9-TŐL 2018. AUGUSZTUS 5-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! THE N O 1 ITALIAN COMPANY IN

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT TOTT Í TANÚS LÁ ÁNNYAL EL TV SZABADÍTSA FEL FÉRFIAS STÍLUSÁT Az élet olyan, mint egy utazás Rohanó világban élünk és túl gyakran csak a célra összpontosítunk, ezért elmulasztjuk

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

Fodrásztermék. Hajápoló és hajformázó termékek otthoni felhasználásra. Schwarzkopf Professional fodrászok ajánlásával. Together. A passion for hair

Fodrásztermék. Hajápoló és hajformázó termékek otthoni felhasználásra. Schwarzkopf Professional fodrászok ajánlásával. Together. A passion for hair Fodrásztermék katalógus Hajápoló és hajformázó termékek otthoni felhasználásra. Schwarzkopf Professional fodrászok ajánlásával. 04/0 Together. A passion for hair A HAJTERÁPIA Tudjuk, hogy hajának ugyanannyi

Részletesebben

Prémium fodrászalapanyagok

Prémium fodrászalapanyagok Prémium fodrászalapanyagok WWW.FRIZURAKELLEK.HU FORRADALMIAN ÚJ TERMÉKEK SZŐKÍTŐPOR 400 gr KERATIN BALZSAM ÉS A KERATIN SAMPON 250 ml 1 A Barex Cég hiszi, hogy a haj szépsége minden formában és korban

Részletesebben

Természetes hatás kíméletes szárítással és formázással

Természetes hatás kíméletes szárítással és formázással Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Levegős hajformázó 5 formázó tartozék Egyenletes hőelosztás Ionos ápolás Utazótáska HP8656/00 Természetes hatás kíméletes szárítással és formázással Hajszárító

Részletesebben

2015 áprilisi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 áprilisi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 áprilisi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! AKCIÓ YE LISS A legerősebb növényi olajok (avokádó, kókusz, napraforgó, makadámdió, argán, lenmagolaj

Részletesebben

FODRÁSZAT IRÁNTI SZENVEDÉLY

FODRÁSZAT IRÁNTI SZENVEDÉLY FODRÁSZAT IRÁNTI SZENVEDÉLY Három évvel ezelõtt a Revlon Professional égisze alatt elkezdõdött egy fantasztikus kezdeményezés, mely a profi fodrászok tekintélyének megérdemelt elismerését tûzte ki célul:

Részletesebben

T E R M É K K A T A L Ó G U S

T E R M É K K A T A L Ó G U S T E R M É K K A T A L Ó G U S COLORSMETIQUE Kiemelkedo szakértelem, tökéletes harmónia a hajfestési szakértelmünk és a legfejlettebb kozmetikumok tulajdonságaival. A Revlon Professional legújabb tartós

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

A VÍZ MAGA AZ ÉLET, AZ ÉLET MAGA AZ INTERACTIVES

A VÍZ MAGA AZ ÉLET, AZ ÉLET MAGA AZ INTERACTIVES A VÍZ MAGA AZ ÉLET, AZ ÉLET MAGA AZ INTERACTIVES A VÍZ MAGA AZ ÉLET A víz elengedhetetlen az élethez. Az élõ sejtek 85-95%-a víz. Akárcsak a bõr védelmi rendszeréhez, a haj és a fejbõr egészségéhez is

Részletesebben

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE Termék AA Krém BB Krém CC Krém DD Krém Mit rövidít? Anti-Aging Beauty Balm / Blemish Balm Complexion Correction / Color Correction Daily Defense

Részletesebben

professionnel_2015_cervenec_srpen_240x335_hu.indd 3

professionnel_2015_cervenec_srpen_240x335_hu.indd 3 professionnel_2015_cervenec_srpen_240x335_hu.indd 3 22/06/15 12:27 2015. Tavasz Nyár POSTER KÜLSŐ MEGJELENÉS VENDÉG TÁVOZÁSA FOGADÁSA VENDÉG TANÁCSADÁS OTTHONI HAJÁPOLÁSRA Varázsolja el vendégét

Részletesebben

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre.

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. trnd Projektmenetrend Dove hajápolási termékek: Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. Projektblog: www.trnd.hu/dove-hajapolas trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt

Részletesebben

& B O N A P G Á S G D O

& B O N A P G Á S G D O & GYÖNY Ö RÛ HAJ B O N A P L G Á S G D O T E C H N I K A I F Ü Z E T Göndör, hullámos hajú nõk ezrei álmodnak arról, hogy a hajuk puha, selymes, könnyen kezelhetõ és formázható legyen. Rengeteg kezelés

Részletesebben

Komplex ápolóprogram a szép hajért, egészséges fejbőrért...

Komplex ápolóprogram a szép hajért, egészséges fejbőrért... Komplex ápolóprogram a szép hajért, egészséges fejbőrért... A szép és egészséges haj - hasonlóan a hozzánk tartozó illathoz, arcbőrünk és testünk gondos ápolásához - hosszú-hosszú ideje a jó megjelenés

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ ULTIMATE COLOR REPAIR SOROZAT FESTETT HAJRA 1. TÖKÉLETES SZÍNVÉD SAMPON, FESTETT HAJRA, 250ml és 1000ml 2. TÖKÉLETES SZÍNVÉD KONDICIONÁLÓ, FESTETT HAJRA, 200ml és 1000ml 3. TÖKÉLETES

Részletesebben

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Arculat, weboldal, marketing Boros Attila e.v. Tel: +36 30 385 2705 1012 Budapest, Attila út 77. info@reklamtuning.hu www.reklamtuning.hu Kétoldalas reklámlap az üzletbe

Részletesebben

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA Összetétel: Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,

Részletesebben

The Collection A Kollekció

The Collection A Kollekció The Collection A Kollekció A Kollekció - 2012 Tavasz / Nyár THE BEST OF PAUL MITCHELL PROFESSIONAL A PAUL MITCHELL LEGJOBB MODELLJEI A Paul Mitchell legjobb vágásainak és festéseinek gyűjteménye, leírásokkal

Részletesebben