Új Pampers Active Baby- Dry pelenka:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Új Pampers Active Baby- Dry pelenka:"

Átírás

1 trnd Projektmenetrend Új Pampers Active Baby- Dry pelenka: 3 nedvességfelszívó csatorna a duzzadt, nedves pelenka hatásának csökkentése érdekében. Milyen száraz pelenka! Hova tűnt a pisi? trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu

2 Ismerjük meg az új Pampers Active Baby-Dry pelenkát! A projektben szeretnénk: Minden anyuka tisztában van azzal, mennyire fontos a megfelelő termékek kiválasztása a kisbabák számára, és hogy ezekben a döntésekben milyen jelentős szerepet tölt be a többi anyuka véleménye. A következő négy hét során együtt fedezhetjük fel a pelenka történelem elmúlt 10 év során bekövetkezett legjelentősebb forradalmi változásait, a Pampers Active Baby-Dry pelenkának köszönhetően! 1 kipróbálni az új Pampers Active Baby-Dry pelenkát. Próbáld ki! A projekt során kipróbáljuk a Pampers Active Baby-Dry pelenkát, tapasztalatainkat pedig megosztjuk a többi kisgyermekes anyukával és apukával, valamint a Pampers márka képviselőivel is. 2 megosztani véleményünket online értékelések formájában a és a oldalakon, valamint három online felmérésben. Mondd el a véleményedet! 3 ismertebbé tenni az új Pampers Active Baby-Dry pelenkát ismerős anyukák és apukák körében. Add tovább! Hisszük, hogy a projekt során jól fogsz szórakozni és ami a legfontosabb, reggelente Te és kisbabád is boldogan ébredtek majd a pihentető éjszakai alvás után! 4 beszámolni az új Pampers pelenkáról szóló beszélgetéseinkről, valamint összegyűjteni ismerőseink véleményét a termékről. Számolj be róla! Itt az ideje, hogy megkezdjük négyhetes kalandunkat!

3 Forradalmian új Pampers Active Baby-Dry pelenka hogy búcsút inthessünk az éjszakai nedvességnek! Minden anyuka tudja, hogy a minőségi alvás elengedhetetlen a babák egészséges fejlődéséhez. A Pampers Active Baby-Dry pelenka a boldog reggelek kezdetét jelenti anyukák és kisbabák számára! Nincs annál jobb érzés egy anyuka számára, mint amikor reggelente egy csillogó szemű, mosolygós kisbaba köszönti, aki már alig várja, hogy felfedezhesse a világot. Ez a jó hangulat a pihentető éjszakai alvásnak és a száraz pelenkának köszönhető! Már az első használat során megtapasztalhatjuk az új Pampers pelenka egyedülállóságát. Forradalmi technológiája a 3 nedvességfelszívó csatornán keresztül segít egyenletesen eloszlatni és jobban elzárni a nedvességet, ami annyit jelent, hogy a pelus kevésbé duzzadt reggel. Mi több, olyan kényelmesnek és száraznak tűnik, hogy azon fogsz tűnődni, vajon hová tűnt a sok pisi? A Pampers által kifejlesztett forradalmian új technológia jelentős hatással van a csecsemők éjszakai kényelmére. Nézzük meg, hogy mi teszi annyira különlegessé a Pampers Active Baby-Dry pelenkákat! enkákat! Az egészséges alvás hozzájárul a csecsemők növekedéséhez, segít memóriájuk fejlődésében és fokozza tanulási készségeiket. Sőt mi több, egy jól alvó kisbaba vidámabban ébred, ennek köszönhetően aktívabban lép kapcsolatba az őt körülvevő világgal és készen áll bármilyen társas interakcióra. A babák bőre alvás közben is érzékeny az érintésre, fájdalomra és hőmérsékletváltozásra. Az olyan változások, mint a fülledtség vagy pelenkakiütés negatív hatással lehetnek a baba alvásminőségére és komoly alvási zavarokat okozhatnak. A forradalmian új technológiának köszönhetően a Pampers Active Baby-Dry pelenka hatékonyan veszi fel a harcot ezekkel a zavaró tényezőkkel. Az új Pampers Active Baby-Dry pelenka belsejében található mag három nedvességfelszívó csatornát tartalmaz A csatornák egyenletesen oszlatják el a nedvességet, így megelőzik a pelenka megereszkedését. A csatornákban található nedvszívó anyag térfogata minden terhelés során tovább tágul, így a nedvesség nem gyűlik össze a pelenka alján, és nem érintkezik kisbabánk érzékeny bőrével. A technológiailag fejlett nedvszívó anyag nem csupán szárazon tartja a pelenkát, de akkor is megfelelő illeszkedést nyújt, amikor az megtelt. Az új Pampers Active Baby-Dry innovatív technológiája olyan hatékony eszközt nyújt a szülők számára, mellyel egyszer és mindenkorra megszüntethetik azokat a problémákat, melyek kisbabájuk nyugodt, pihentető alvásának útjában állnak. Tudtad? A Pampers Active Baby-Dry pelenkák rétegei újgenerációs Micro Pearls mikrogyöngyöket tartalmaznak, melyek akár saját súlyuk harmincszorosát képesek magukba szívni. Ez 2-3 cumisüvegnyi tejnek megfelelő mennyiség!

4 Új Pampers Active Baby-Dry. A megfelelő pelenka kiválasztásával megtesszük az első lépést kisbabánk nyugodt alvásának biztosítására. A Pampers márka új Active Baby-Dry termékével olyan eszközt biztosít a szülőknek, mellyel kisbabájuk számára akár 12 órán át védelmet nyújthatnak a nedvesség ellen! Rugalmas oldalak Igazodnak a csecsemő alakjához, így egyedi védelmet nyújtanak a szivárgással szemben és növelik a komfortérzetet. Nedvességfelszívó csatornák Segítenek egyenletesen eloszlatni a nedvességet. Megbízható szárazság, melyről Te is meggyőződhetsz! Tudjuk, hogy az anyukák nem puszta hiedelmekre hagyatkoznak, amikor gyermekük kényelméről és jólétéről van szó; épp ezért egy különleges küldetésre invitálunk Téged. Kitaláltunk egy kísérletet, melynek segítségével Te is felfedezheted a pelenka történelem elmúlt 10 év során bekövetkezett legjelentősebb forradalmi változásainak titkait. Ahhoz, hogy elvégezd a kísérletet, szükséged lesz a következőkre: Nedvességfelszívó mikrogyöngyök Képesek a saját súlyuk 30-szorosát felszívni és akár 12 órán át magukba zárni a nedvességet. Gyorsan száradó rétegek Felszívják a nedvességet és elzárva tartják azt a baba bőrétől. Egy csomag Pampers Active Baby-Dry pelenka Víz Légáteresztés Mikropórusai lehetővé teszik a levegő keringetését, így szárazon tartja a kisbabák bőrét. Pamutpuhaságú* fedőréteg A nyugodt éjszakai alvás érdekében a baba bőrével érintkező fedőréteg puha és száraz. Cumisüveg Olló *Valódi pamutot nem tartalmaz.

5 Itt az ideje, hogy kísérletezz! Indulócsomagod. Hova tűnik a nedvesség? Végezd el a kísérletet négy, egyszerű lépésben, készíts róla videót és oszd meg kisgyermekes barátaiddal és ismerőseiddel az eredményt! A projekt kezdetén minden résztvevő indulócsomagot kap a következő tartalmakkal: 1. Szimuláld azt a helyzetet, ami egy pelenkával általában történhet Önts 150 ml langyos vizet a pelenka közepébe! 2. Ints búcsút a nedves, duzzadt pelenkának! Fogd meg a pelenkát és rázd meg, ezzel imitálva a kisbaba mozgását. Nézd meg, hogy a nedvességfelszívó csatornákban hogyan oszlik el egyenletesen a nedvesség. Saját használatra: 1 csomag új Pampers Active Baby-Dry Maxi Pack pelenka 4-es méret (58 db) Projektmenetrend brosúra Piackutatási kérdőívek a kisgyermekes barátokkal és ismerősökkel folytatott beszélgetésekhez Továbbadásra kisgyermekes barátainknak, ismerőseinknek: 10 termékminta, egyenként 2 darab 4-es méretű Pampers Active Baby-Dry pelenkával és szórólappal 10 szórólap a kisgyermekes barátainkkal és ismerőseinkkel folytatott beszélgetésekhez 3. Tapasztald meg a szárazságot! Érintsd a bőrödhöz a pelenkát és tapasztald meg, mennyire száraznak érződik! 4. Nézd meg, hova tűnt a nedvesség! Ollód segítségével vágd keresztbe a pelenkát! Figyeld meg, hogyan szívódott fel a nedvesség egyenlő arányban a három nedvességfelszívó csatornában egyedülálló megoldás a Pampers-től! Meglepődtél? Oszd meg tapasztalataidat a többi anyukával is! Töltsd fel az elkészült videót a Youtube-ra és küldd el nekünk a linket Mytrnd felületeden keresztül!

6 Projektmenetrend. 3 Ismertebbé tesszük az új Pampers Active Baby-Dry pelenkát. 1 Kicsomagolás és fényképek készítése. Miután meggyőződtünk az új Pampers pelenka előnyeiről, együtt még ismertebbé tehetjük a terméket. Ezért szeretnénk... Mindenekelőtt bontsd ki az indulócsomagodat esetleg kisgyermekes barátaiddal közösen és fedezd fel a tartalmát. Tölts el egy kis időt az új Pampers Active Baby-Dry pelenkával, nézd meg a terméket, ismerkedj meg vele majd mutasd be kisbabádnak is! Olvasd el a termékkel kapcsolatos háttérinformációkat a projektmenetrend brosúrában. Azonkívül, hogy érdekes tartalmakat olvashatsz benne, segít abban, hogy rövid időn belül Pampers szakértővé válj, és természetesen beszélj a termékről kisgyermekes barátaiddal és ismerőseiddel. mesélni kisgyermekes barátainknak az új Pampers Active Baby-Dry pelenka projektünkről. termékmintát adni azoknak a barátainknak, akiknek csemetéje 4-es méretű pelenkát hord. Bár számos módja van, hogy másokkal is megismertesd a terméket, a brosúrában további ötleteket találsz arra, hogyan adhatod át könnyedén ismereteidet az új Pampers pelenkával kapcsolatban. Végül ne felejts el fényképeket készíteni, hiszen mi is szeretnénk osztozni a vidám pillanatokban, melyeket átélsz a projek során! Látogass el a trnd.hu oldalra, jelentkezz be Mytrnd felületedre és küldd el a fényképeket a Fénykép feltöltése gombbal. 4 Beszélgetési beszámolók írása. 2 Mondd el a véleményedet! Véleményedet az új Pampers Active Baby-Dry pelenkákról megoszthatod másokkal a Pampers ( és az emag ( oldalakon. A márka képviselői is kíváncsian várják véleményedet az új Pampers pelenkákról. A projekt során három online felmérésben tudod velünk megosztani véleményedet az új Pampers Active Baby-Dry pelenkáról: Szeretnénk megosztani másokkal őszinte véleményünket és tapasztalatainkat a termékről, melyeket a Pampers csapata is kíváncsian vár! Minden alkalommal, amikor barátokkal, ismerősökkel vagy kollégákkal beszélgettél a termékekről, beszámolót írhatsz. A beszámolókból arra vagyunk kíváncsiak, hogy hány barátoddal vagy ismerősöddel beszélgettél, és ők mit gondolnak, miket kérdeztek az új Pampers Active Baby-Dry pelenkáról? A beszámoló írása nagyon egyszerű: Keresd fel a oldalt. Mytrnd felületen kattints a Beszámoló írása menüpontra, és máris kezdheted megfogalmazni üzenetedet. elején: Nyitó felmérés közepén: Félidei felmérés végén: Záró felmérés A felméréseket a trnd weboldalán a Mytrnd felületen találod majd. Amint lehetőséged van kitölteni valamelyik felmérést, en értesítünk róla. Nem vagy biztos benne, hogy mit írj a beszámolóba? Csak legyél őszinte és oszd meg velünk, hogy mit mondtak mások, például hogyan reagáltak a termékmintákra, kipróbálták-e az új Pampers pelenkát és hogy tetszett nekik a termék. Ha szeretnél, minden beszámolóra kaphatsz választ, így biztos lehetsz benne, hogy a projekt során végig melletted vagyunk és támogatunk.

7 5 Segíts nekünk a piackutatásban! trnd alapelvek. Légy Te is Pampers piackutató! Az indulócsomagban található Piackutatási Kérdőívekkel 20 kisgyermekes barátodat, ismerősödet vagy kollégádat kérdezheted meg az új Pampers pelenkával kapcsolatban. Ez jó alkalom lehet arra is, hogy bennfentes ismereteidet megoszd velük. Pontosabb információkat a Piackutatási Kérdőívekben találsz. A legjobban annak örülünk, ha sikerül minél több véleményt összegyűjtened, és így sok kérdőívet kitöltened! Ahhoz, hogy valóban őszinte, nyílt és sikeres szájreklám valósulhasson meg, felállítottunk néhány játékszabályt. Számodra, mint a projekt résztvevőjének, kötelező az alapelveink következő pontjainak betartása. Nyíltság. trnd-partnernek lenni nem egy titkos dolog, nem titkosügynököket alkalmazunk. Nem bújtatott reklámmal vagy a reklám egyéb, helytelen módjával foglalkozunk. Ezért minden trnd-partner számára, minden esetben kötelező megemlíteni, hogy a teszt termékeket a trnd által ismerték meg, és egy trnd szájreklám projektben vesznek részt. Semmi esetre sem szabad barátaidnak vagy ismerőseidnek eljátszanod valamit. Ugyanis nem egy ügynök vagy, aki az ajtón csönget, és el akar adni valamit. Légy nyílt és őszinte! Oszd meg saját véleményedet, és említsd meg a trnd-projektet! A projekt teljes ideje alatt a projektblogon beszéljük meg közösen az új Pampers Active Baby-Dry pelenkával enkával kapcsolatos témákat: A projekttel kapcsolatos kérdésekkel és javaslatokkal bátran fordulhattok hozzánk közvetlenül az alatea@trnd.hu címen. Őszinteség. Tulajdonképpen magától értetődő, de manapság sajnos nem mindig bevett gyakorlat: csak az őszinte szájreklám működik. Ez azt is jelenti, hogy semmit nem szabad elhallgatnod és nem szabad túloznod. Egyszerűen csak oszd meg a véleményedet a barátaiddal és ismerőseiddel. Hallgass meg másokat! A szájreklám természetesen nem arról szól, hogy Te elmondod barátaidnak, hogy mi-merre-meddig. Hiszen barátaidnak is lehetőséget kell adni arra, hogy a veled folytatott beszélgetésnek köszönhetően saját véleményüket formálhassák a trnd-projektben szereplő termékkel kapcsolatban. Ezért örülünk annak, ha odafigyelsz rájuk, meghallgatod barátaid és ismerőseid véleményét, és azt továbbítod nekünk.

8 A mondat, amit szeretnénk, ha továbbadnál: Ötletek az információk átadására. Számos lehetőség adódik arra, hogy megismertessük az új Pampers Active Baby-Dry pelenkát kisgyermekes ismerőseinkkel és barátainkkal, akik minden bizonnyal kiemelten fontosnak tartják kisbabájuk nyugodt alvásának biztosítását. Íme néhány tipp tapasztalataid és bennfentes információid megosztására: Az új Pampers Active Baby- Dry pelenka forradalmian új nedvességfelszívó csatornái egyenletesen oszlatják el és akár 12 órán át magukba zárják a nedvességet. Közös ebéd vagy kávézás a többi anyukával A kismamák szívesen csevegnek, mialatt kisbabáik boldogan játszanak egymással. Ilyenkor alkalom nyílik arra, hogy mesélj nekik közös projektünkről és az új Pampers Active Baby-Dry pelenkákról. Ha úgy érzed, hogy csemetéd nyugodtan alszik a Pampers Active Baby-Dry pelenkának és száraz bőrének köszönhetően oszd meg tapasztalataidat másokkal is! Játszótéren Miközben az apróságok egymás társaságát élvezik, lehetőség nyílik megismerni a többi anyuka babaápolási szokásait. Ezenkívül meghallgathatod történeteiket azokról a kihívásokról, melyekkel nap mint nap szembesülnek, valamint a sikeres pillanataikról is, amikor megtalálták a tökéletes megoldást kisbabájuk számára. Adj egy Pampers Active Baby-Dry pelenka mintacsomagot azoknak, akiknek gyermeke 4-es méretet hord, és legyél Te az, akinek majd a boldog reggeli pillanatokat köszönhetik, melyeket jókedvűen ébredő kisbabáikkal élhetnek át.

9 Inspiráljunk másokat is! Baba-mama torna A baba-mama torna remek alternatívát nyújt a testmozgásra, hiszen miközben az anyukák alakformáló gyakorlatokat végeznek, minőségi időt töltenek kisgyermekeikkel. Ezek az alkalmak lehetőséget adnak arra, hogy hasonló élethelyzetben lévő anyukákkal megosszuk tapasztalatainkat, problémáinkat és örömteli pillanatainkat. Ismertesd meg velük legújabb felfedezésedet is az új Pampers Active Baby-Dry pelenkát, mely biztosítja a legkisebbek számára a jól megérdemelt nyugodt éjszakai alvást, köszönhetően a három nedvességfelszívó csatornának és mikrogyöngyöknek. Adj termékmintát azoknak, akiknek kisbabája 4-es méretet hord, és gyűjtsd be visszajelzéseiket a következő alkalommal! Születésnapi babazsúr Egy barátnőd születésnapi babazsúrt szervez? Az összejövetel tökéletes alkalom arra, hogy ismerőseiddel beszélgess az új Pampers Active Baby-Dry pelenkáról. Ez a különleges ünnep nemcsak a babáról, hanem a kellemes emlékek felidézéséről is szól, melyeket szülőként élhetünk át. Amikor beszélgetsz a többi szülővel, megfigyelheted majd, hogy egyik fő aggodalmuk kisbabájuk bőrének szárazon tartása és éjszakai nyugalmának biztosítása. Említsd meg nekik az új, vékony Pampers Active Baby-Dry pelenkát, mely nedességfelszívó csatornáinak köszönhetően akár 12 órán át szárazon tartja a babák bőrét. Ez biztosan felkelti majd figyelmüket. Oszd meg velük termékmintáidat, hogy ők is kipróbálhassák és megszerethessék az új Pampers pelenkát! Mutassuk meg másoknak is csöppségünkkel együtt töltött, boldog reggeli pillanatainkat a #vidámreggel címke segítségével! Kisbabánk bőrének ápolása és szárazon tartása a Pampers Active Baby-Dry pelenka segítségével reggel és este olyan fontos szülői feladat, mely során minőségi időt tölthetünk együtt gyermekünkkel. Új napra ébredtetek kisbabáddal? Oszd meg ismerőseiddel közös reggeli rutinotokat! Esetleg éppen önfeledten játszotok életteli csöppségeddel egy nyugodt, pihentető éjszaka után? Készíts egy fényképet és használd a #vidámreggel és #pampers címkéket. Hogyan tudod megosztani ezeket a tartalmakat? 1. lépés: Készíts egy fényképet vagy videót, melyen kisbabáddal boldogan mosolyogtok és ne felejtsd el a Pampers Active Baby-Dry pelenkát sem. Ugyanezt megteheted a többi anyukával és aprósággal is egy közös program alkalmával. 2. lépés: Tedd közzé fényképedet vagy videódat a Facebook, Instagram vagy Youtube felületeden és ne feledkezz meg a #vidámreggel és #pampers címkékről sem! Ezeket a címkéket nem csak reggel, hanem a nap során bármikor használhatod, hiszen kisbabád energiája, tanulási képességei, társas aktivitása és jó hangulata a Pampersnek és a boldog reggeli pillanatoknak köszönhetőek! 3. lépés: Küldd el nekünk a közzétett tartalmak linkjét!

10 Tippek és ötletek a #vidámreggel és #pampers tartalmak közzétételéhez. Tippek a biztonságos és pihentető alváshoz kisbabánk számára. Aktív, elfoglalt anyukáknak: Mindig sok teendő szerepel a listádon? Tele vagy ötletekkel? A háztartás a Te felelősséged és úgy érzed, hogy a nap 24 órája sem elég kreatív energiáid számára? Kíváncsiak vagyunk arra, hogyan tudod belesűríteni mindennapjaidba a kisbabáddal töltött minőségi időt, ötletes játékokat, háztartási teendőket, bevásárlást és az én-időt is. Ossz meg velünk egy fényképet, melyen látható, hogy a Pampers pelenkával vidáman ébredő apróság mellett Te is boldog és kiteljesedett vagy. Minden anyuka tudja, hogy néha igazi kihívást jelenthet megteremteni az elalváshoz szükséges biztonságos és barátságos környezetet. A kicsi zavartalan, édes álma minden szülő számára felbecsülhetetlen! Mindig naprakész anyukáknak: Rajongasz az újdonságokért és mindig első kézből értesülsz azokról a legjobb megoldásokról kisbabád számára? A többi anyuka mindig hozzád fordul tanácsokért? A forradalmian új Pampers Active Baby-Dry pelenka nagy valószínűséggel számos boldog reggeledet kíséri majd végig. Ne habozz, készíts egy videót a Pampers otthoni kísérletről és oszd meg azokkal az ismerőseiddel, akiket érdekel egy olyan pelenka, mely a fejlett nedvességfelszívó technológiának köszönhetően akkor is kevésbé duzzadt, amikor megtelt. Szervezkedő anyukáknak: Ha mindig Te gondoskodsz arról, hogy családtagjaiddal minőségi időt töltsetek együtt, a Pampers Active Baby-Dry pelenka társad lesz a változatos családi szituációkban elsősorban az altatás során. Mit szólnál egy fotóhoz, melyen csöppséged a család társaságában élvezi boldogan a reggelt? Mindenkinek: Tudjuk, hogy kreatív vagy és mindig tele vagy jó ötletekkel. Lepj meg minket, és küldd el saját verziódat kisbabáddal közös boldog reggeleitekről #vidámreggel és #pampers címkék segítségével. Tippjeink segítségével biztosan minden rendben lesz alvás közben: Válasszunk keményebb típusú matracot! A baba fekvőhelyének kialakításakor válasszunk keményebb típusú matracot. Emellett fontos az is, hogy kisbabánknak elegendő hely jusson az alváshoz, így a plüssállatokat, játékokat, párnákat, takarókat és egyéb puha tárgyakat helyezzük tőle megfelelő távolságra. Akkor is költöztessük át az apróságot alvóhelyére, ha a járókában vagy babakocsiban aludt el. Ne legyen túl meleg! A szoba hőmérsékletét figyelembe véve gyermekünkre legfeljebb eggyel több extra réteg ruhát adjunk annál, mint amennyit mi is viselünk. Ha megfigyeljük a babát alvás közben, észrevehetjük azokat a jeleket, melyek arra utalnak, hogy melege van: kipirosodott arcocskák, gyors lélegzés, túl meleg mellkas. Helyezd a babát a hátára! A csecsemőket életük első évében mindig a hátukra fektetve kell altatni. Ha már készen áll arra, hogy hasonfekvésből magától is a hátára forduljon, nem kell többször megváltoztatni a fekvőpozícióját elalvás előtt, hagyjuk úgy aludni, ahogy neki kényelmes.

11 Pampers kisbabák számára tervezték. A Pampers márka több különféle pelenkát és bugyipelenkát fejlesztett ki, melyeket a kisbabák igényei ihlettek. A Pampers a babákra, biztonságra, kényelemre és a zavartalan fejlődésre helyezi a hangsúlyt! Az eldobható pelenkák hosszú utat jártak be azóta, hogy 1961-ben Victor Mills, a Procter & Gamble vegyészmérnöke kifejlesztette az első eldobható pelenkát saját unokája számára. Azóta ez a termék biztosan ott lapul a legtöbb kisgyermekes anyuka táskájában. A pelenkák általában kétféle terméktípusba sorolhatóak: tépőzáras pelenkák és bugyipelenkák. A Pampers márka termékei között kapható két fajta bugyipelenka is a Pampers Premium Care Pants bugyipelenka és a Pampers Pants bugyipelenka. Ezeket a termékeket attól a pillanattól kezdve érdemes használni, amikor csöppségünk már elkezdett ide-oda mozgolódni, mivel egyszerűbbé teszi a pelenkacserét azáltal, hogy gyorsan felhúzhatóak, levételkor pedig csak el kell tépni az oldalait. Ezenkívül egy ragasztócsík is található a hátulján, mellyel könnyedén összefogható a feltekert, használt pelenka. 5-csillagos bőrvédelem Magyarországon a Pampers tépőzáras pelenkái közül az alábbi jól ismert termékek érhetőek el a boltokban: Pampers Premium Care, Pampers New Baby-Dry, Pampers Active Baby-Dry és Pampers Sleep&Play. Ezeknek a pelenkáknak meghatározó eleme a rugalmas oldal, melyeket elöl kell összeragasztani, hogy kényelmes legyen a babák számára. Akár 12 órán át tartó szárazság Méret 0 Micro 1 Newborn 2 Mini 3 Midi 4 Maxi 4+ Maxi Plus 5 Junior 6 Extra Large Kényelmes illeszkedés Premium Care 5-csillagos bőrvédelem <2, Puha mint a pamut** Premium Care bugyipelenka 5-csillagos bőrvédelem, egyszerűen cserélhető New Baby-Dry és Active Baby-Dry 3 nedvességfelszívó csatorna segít a pelenka belsejében egyenletesen eloszlatni a nedvességet Légáteresztés Nedvességjelző csík A bugyipelenka további előnyei Active Boy és Active Girl bugyipelenka Könnyen felhúzható bugyipelenka izgő-mozgó babáknak Könnyű cserélni Sleep & Play Valóban száraz. Valóban megfizethető Eltéphető oldalak a könnyebb levétel érdekében *A Pampers Active Baby és Premium Care pelenkákra értve, a többi márka termékeihez képest. **valódi pamutot nem tartalmaz

12 Pampers Sensitive törlőkendők. Tények és számok. Az új Active Baby-Dry pelenkák tökéletes kiegészítője a Sensitive törlőkendő, mely gyengéden tisztítja a babák finom bőrét. Akár pelenkacsere után vagyunk, akár egy étkezés után szeretnénk letörölni csemeténk bőrét, a Pampers törlőkendők minden szituációban hasznos segítségnek bizonyulnak. Nézzük meg, hogy a Pampers törlőkendőket hogyan tervezték a babák bőrének gyengéd ápolásához: 15%-kal vastagabb, mint a Pampers Natural Clean törlőkendők. A vastagabb törlőkendők több folyadékot képesek magukba szívni, így kevesebb törlőmozdulattal végezhető el a tisztogatás. Mindemellett hatékonyabb védelmet nyújt az anyukák bőrének is, miközben pelenkát cserélnek. Pampers Soft Grip szerkezet Különleges szövésű anyaga kifejezetten a puhasága és rugalmassága miatt lett kiválasztva a törlőkendő gyártásához. A több száz mikroszál hatékonyan távolítja el a bőrön található piszkot, miközben magába szívja a folyékony állagú szennyeződéseket. Érzékeny bőrre bőrgyógyászatilag tesztelt. Parfümmentes. A termék minden összetevőjét - beleértve a gyengéd tisztító hatóanyagokat tartalmazó vízalapú balzsamot is úgy fejlesztették ki és tesztelték, hogy az még az érzékeny bőr különleges igényeinek is megfeleljen. Új Pampers Active Baby-Dry pelenka: Akár 12 órán át szárazon tartja kisbabánk bőrét Forradalmian új design három nedvességfelszívó csatornával, melyek segítenek egyenletesen eloszlatni a nedvességet Nedvességfelszívó mikrogyöngyöket tartalmaz, melyek saját súlyuk akár harmincszorosát is képesek magukba szívni Puha, pamutszerű, lélegző anyag Rugalmas oldalak: kényelmes illeszkedés az éjszakai szivárgás elleni védelemért Az alábbi méretekben kapható: 1-es méret (2-5 ), 2-es méret (3-6 ), 3-as méret (5-9 ), 4-es méret (8-14 ), 4+ méret (9-16 ) 5-ös méret (11-18 ), 6-os méret (15+ ) Ajánlott fogyasztói ár: Mid pack Ft, Value pack minus Ft, Value Pack Ft, Maxi Pack Ft, Giant Pack Ft, Giant Box Ft, Mega Box Ft. Segít megőrizni a bőr természetes ph értékét. A Pampers törlőkendők különleges balzsamot tartalmaznak, mely segít megőrizni a bőr természetes ph értékét.

13 Bebina o trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu 2016 trnd Central Eastern Europe Kft Budapest, Dayka Gábor utca 3.

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát

Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát trnd Projektmenetrend Kényelmes viselet, ami biztosítja a kis örökmozgók szabadságát : trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/libero-upandgo o trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást.

Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projektmenetrend Ariel Active Gel kapszulák: Fedezzük fel közösen a hatékony és kényelmes mosást. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-activegel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért.

A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projektmenetrend Ariel & Lenor: A patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhákért. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-lenor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Fresh Discs WC-öblítő korong trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/duckfreshdiscs trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu *az árak boltonként eltérhetnek Utántöltő 2 x 6 db: 1.349 Ft

Részletesebben

CeraVe - A száraz bőr szakértője

CeraVe - A száraz bőr szakértője Projektmenetrend CeraVe - A száraz bőr szakértője Bőrgyógyászokkal kifejlesztve trnd Projekt www.trnd.hu/cerave trnd kapcsolattartód: rinna@trnd.hu Feladataink CeraVe nagykövetként CeraVe indulócsomagod

Részletesebben

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Projektmenetrend TEGYÜK NÉPSZERŰBBÉ A LENOR 3AZ1-BEN MOSÓSZERT! Legújabb projektünkben az új Lenor 3az1-ben mosószerrel ismerkedhetünk meg, mely tökéletesen összeillik a Lenor öblítővel,

Részletesebben

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Betadine oldat: Hatékonyan lép fel a baktériumok, gombák és vírusok ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/betadine trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük a

Részletesebben

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz.

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. trnd Projektmenetrend Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. Nonstop* frissesség a következő mosásig. Projektblog: www.trnd.hu/lenor-unstoppables Kapcsolattartó: lunna@trnd.hu *akár 12 héten át, tárolt

Részletesebben

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projektmenetrend Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projekt a Projektblogon: www.trnd.hu/hamanek-bebietelek trnd kapcsolattartód: nykki@trnd.hu Szeretnénk 1. Próbáld ki.... 500 magyarországi

Részletesebben

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/maggi-piritott-teszta trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Eucerin Aquaphor: Speciális bőrápolás a száraz, sérült bőr számára trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-aquaphor trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu Eucerin Aquaphor trnd-projekt

Részletesebben

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen.

Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projektmenetrend Foresto nyakörv: Akár 8 hónapon át tartó védelem a kullancsok és bolhák ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/foresto trnd kapcsolattartód: suzanne@trnd.hu Teszteljük kutyánkkal

Részletesebben

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel!

Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projektmenetrend Always Ultra: Próbáljuk ki az akár 100%-os szivárgás elleni védelmet, gyengéd fedőréteggel! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/always-ultra trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről!

Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projektmenetrend Gabi popsiápolás: Gondoskodjunk közösen kisbabánk selymes bőréről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/gabi trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a Gabi

Részletesebben

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit.

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. trnd Projektmenetrend Biovanne plus+ szépségvitamin: Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. Projektblog: www.trnd.hu/biovanne trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30:

Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: trnd Projektmenetrend Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF 30: Csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-antipigment trnd kapcsolattartód: lizara@trnd.hu

Részletesebben

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért.

Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd Projektmenetrend Braun WaterFlex: Borotvahabbal használható. A verhetetlenül alapos borotválásért* és sima élményért. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-waterflex trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről.

Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projektmenetrend Zendium: Gondoskodjunk közösen szánk egészségének megőrzéséről. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/zendium trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt ismertté az új Zendium

Részletesebben

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit:

Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Bepanthen Baby & Hamánek Happy Fruit: Gondoskodjunk együtt kisbabánk boldog mindennapjairól! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/bepanthen-hamanek trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait!

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Duo Délice kutyaeledel: Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pro-plan trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé

Részletesebben

Legyünk profik a folteltávolításban.

Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projektmenetrend Ariel Professional: Legyünk profik a folteltávolításban. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/ariel-professional trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé az Ariel

Részletesebben

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül.

Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. trnd Projektmenetrend Príma webáruház: Vásároljunk online gyorsan, egyszerűen, cipekedés nélkül. Projektblog: www.trnd.hu/prima trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt ismertebbé

Részletesebben

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.

trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd. trnd Projektmenetrend HERZ: Minőségi pillanatok a HERZ finomságaival. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/herz trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen még ismertebbé a HERZ-et. A projektben

Részletesebben

Philips. OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body. trnd Projekt. Projektblog: trnd Projektmenetrend. trnd kapcsolattartód:

Philips. OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body. trnd Projekt. Projektblog: trnd Projektmenetrend. trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Philips OneBlade Face+Body OneBlade Pro Face+Body trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/oneblade-face-body trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Projektmenetrend Philips OneBlade

Részletesebben

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát.

Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projektmenetrend Mr Muscle Active Capsules: Tegyük együtt könnyebbé a házimunkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/mr-muscle trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni

Részletesebben

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer

trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer trnd Projektmenetrend FYTTIN ital és édesítőszer FYTTIN trnd-projekt Üdvözlünk Téged legújabb közös projektünkben, amely során a FYTTIN étrend-kiegészítővel és természetes édesítőszerrel ismerkedhetünk

Részletesebben

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket.

Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. trnd Projektmenetrend trnd dm active beauty: Projekt Próbáljuk ki közösen a dm active beauty kártya nyújtotta előnyöket. Projektblog: www.trnd.hu/dm trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük együtt még

Részletesebben

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel!

Projektmenetrend. Márkaguruk Klubja. Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Próbáljuk ki közösen a Bonux 3az1-ben mosószereket, és ismerkedjünk meg okos ötletekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük közös Bonux projektünkben! Örömmel köszöntjük

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projektmenetrend Baba intenzív testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. l. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba-testapolo trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat.

Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projektmenetrend Posta Csomagautomata: Vegyük át gyorsan és kényelmesen csomagjainkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/csomagautomata trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük ismertebbé a

Részletesebben

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel!

Projektmenetrend. Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Váljunk együtt a szájápolás szakértőivé az Oral-B Professional Care 500 és a blend-a-med Pro-Expert All-In-One termékekkel! ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük első Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát.

Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projektmenetrend Lenor DuoAroma: Élvezzük ruháink aromaterápiás illatát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/lenor-duoaroma trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé tenni a Lenor

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-sutomargarin trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Tegyük közösen ismertebbé

Részletesebben

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban!

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! HOGYAN CSATLAKOZHATSZ A TE HOGY LÁTOD? KAMPÁNYHOZ? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! Mi ez az egész? A Te hogy látod? kampány

Részletesebben

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog:  trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend Cien: A szépség mindenkié. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/cien trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Még ismertebbé tesszük a Cien termékeket. Örömmel üdvözlünk legújabb szépségápolási

Részletesebben

Finom sütemények laktózmentesen.

Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projektmenetrend Rama laktózmentes sütőmargarin: Finom sütemények laktózmentesen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/rama-laktozmentes trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen ismertté

Részletesebben

KIMBERLY-CLARK TERMÉKEK PRÉMIUM HÁZTARTÁSI HIGIÉNIAI TERMÉKEK,PAPÍRÁRUK

KIMBERLY-CLARK TERMÉKEK PRÉMIUM HÁZTARTÁSI HIGIÉNIAI TERMÉKEK,PAPÍRÁRUK KIMBERLY-CLARK TERMÉKEK PRÉMIUM HÁZTARTÁSI HIGIÉNIAI TERMÉKEK,PAPÍRÁRUK 72 Szeged, Vadkerti tér. Adószám: HU1904 Cégjegyzékszám: 0-09-0209 Bankszámlaszám: 242-400-00400 Tel.: +-70/470 Fax:+-1/700 2022

Részletesebben

Eucerin AtopiControl:

Eucerin AtopiControl: trnd Projektmenetrend Eucerin AtopiControl: Rendszeres és tudatos bőrápolás az atópiás bőrgyulladás (ekcéma) kezelésére. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/eucerin-atopicontrol trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt.

Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. trnd Projektmenetrend Lactamil: Gondoskodjunk együtt kisbabánk megfelelő fejlődéséről a szoptatás ideje alatt. Projektblog: www.trnd.hu/lactamil trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu trnd Projekt Segítsünk

Részletesebben

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is!

Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projektmenetrend Oral-B Professional Care 500 elektromos fogkefe: Tapasztaljuk meg a fogászati fogtisztítás élményét otthonunkban is! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/oral-b trnd kapcsolattartód:

Részletesebben

Szülői útmutató az első 10 napra

Szülői útmutató az első 10 napra Szülői útmutató az első 10 napra 1. Hogyan tartsuk a babát? Bármennyire is törékenynek és sebezhetőnek érezzük újszülöttünket, ne féljünk hozzáérni! Kutatások bizonyítják, hogy azok a babák, akiket naponta

Részletesebben

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték.

Projektmenetrend. Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Szabaduljunk meg együtt a korpától! Korpamentesség egy életen át*? Világszerte több millióan** tesztelték. ÜDVÖZÖLJÜK A PROJEKTBEN! Üdvözöljük a Head & Shoulders Márkaguru-projektünkben!

Részletesebben

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend TENA Lady: A gondtalan szárazság biztonsága. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tena-lady w.trnd.hu/tena-lady trnd kapcsolattartód: artód: lunna@trnd.hu Közösen még ismertebbé

Részletesebben

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: trnd kapcsolattartód:

trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog:   trnd kapcsolattartód: trnd Projektmenetrend trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/chio-chips trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé tesszük az új Chio Chips Kettle Cooked termékeket. Indulócsomagod. A projekt kezdetén

Részletesebben

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít!

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít! Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem Megnyugtat és kényelmet biztosít! Sebezhetőség a nehéz napokon A WHO adatai szerint a nőgyógyászati problémák 63%-át

Részletesebben

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját!

Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projektmenetrend Nestlé babaételek: Töltsük meg NAGY adag tápanyaggal gyermekünk KIS pocakját! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nestle-baba trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról.

Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projektmenetrend Baba mélyhidratáló testápoló: Gondoskodjunk együtt bőrünk hidratálásáról. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/baba trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Baba

Részletesebben

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal.

Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projektmenetrend Vanish Oxi Action: Birkózzunk meg közösen a makacs foltokkal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vanish trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Vanish Oxi Action-t.

Részletesebben

Hamánek Happy Fruit:

Hamánek Happy Fruit: trnd Projektmenetrend Hamánek Happy Fruit: Tápláljuk gyermekünket 100% gyümölcsalapú desszertekkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/hamanek-happy-fruit trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk

Részletesebben

2017. NOVEMBER-DECEMBER. Lapozz bele! bundazsákok a hidegben TIPPEK FOGZÁSHOZ. téli termékajánló.

2017. NOVEMBER-DECEMBER. Lapozz bele! bundazsákok a hidegben TIPPEK FOGZÁSHOZ. téli termékajánló. Lapozz bele! 2017. NOVEMBER-DECEMBER bundazsákok a hidegben TIPPEK FOGZÁSHOZ téli termékajánló www.babaszafari.hu www.babaszafari.hu Czippán Anett ajánlásával A fogzásról tipp Erre az időszakra tökéletes

Részletesebben

A tanfolyamokon a 2-3 hónapos korban történő kezdés a legoptimálisabb, de természetesen fiatalabb és idősebb babákat is szeretettel látunk.

A tanfolyamokon a 2-3 hónapos korban történő kezdés a legoptimálisabb, de természetesen fiatalabb és idősebb babákat is szeretettel látunk. Mikortól lehet alkalmazni a babamasszázst? A babamasszázst elkezdheti akár a baba születését követő első napokban is. Egy anya ha nem is tudatosan végtelen gyengédséggel masszírozza a kisbabáját szinte

Részletesebben

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra.

Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projektmenetrend Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster: Egy csepp erő a bőrünknek minden napra. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vichy-mineral trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Ismertebbé tesszük

Részletesebben

LEADEREK ÚTMUTATÓJA NIKE- ALKALMAZÁSOK

LEADEREK ÚTMUTATÓJA NIKE- ALKALMAZÁSOK NIKE- ALKALMAZÁSOK Ez a szimbólum a képzés levezetéséhez adott tippeket jelzi. Szükséged lesz a store egyik eszközére, amelyen rajta vannak az elérhető Nike-alkalmazások. BEVEZETÉS NIKE- ALKALMAZÁSOK EZT

Részletesebben

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával.

Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. trnd Projektmenetrend Braun CoolTec: A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával. Projekt trnd Projektblog: www.trnd.hu/braun-cooltec trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun

Részletesebben

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről!

Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Small & Mini: Gondoskodjunk teljes körűen kistestű Kedvencünkről! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/proplan-smallmini trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük közösen

Részletesebben

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 9. A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 9 A világ leghatékonyabb borotvája*. Kivételesen gyengéd. Titán bevonatú trimmelővel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend NIVEA EXPERT: Szakértő sminkeltávolítás a NIVEA-val. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-expert trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Közösen ismertté tesszük a NIVEA EXPERT

Részletesebben

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát.

Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projektmenetrend Dove Youthful Vitality: Fedezzük fel a dús, fényes és élettel teli haj titkát. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/dove trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Segítsünk ismertebbé

Részletesebben

ÚJ CSOMAGOLÁS. Ha többet szeretne megtudni a HARTMANN-ról és termékeinkrõl, kérjük látogassa meg honlapunkat:

ÚJ CSOMAGOLÁS.  Ha többet szeretne megtudni a HARTMANN-ról és termékeinkrõl, kérjük látogassa meg honlapunkat: DE PAUL HARTMANN AG 89522 Heidenheim Germany Ha többet szeretne megtudni a HARTMANN-ról és termékeinkrõl, kérjük látogassa meg honlapunkat: HU HARTMANN-RICO Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann

Részletesebben

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába.

Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projektmenetrend Rubik kocka és Fáraók Kincse sorsjegyek: Lépjünk be közösen a sorsjegyek izgalmas világába. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/szerencsejatek trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu

Részletesebben

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád:

Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: trnd Projektmenetrend Essence Ultime Caviar + Hair Renew termékcsalád: Mindennapi hajápolás luxus összetevőkkel. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/essence-ultime trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu

Részletesebben

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák!

Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projektmenetrend Tchibo-üzletek: Legyünk mi a legjobb Tchibo-házigazdák! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/tchibo trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu Tegyük még ismertebbé a Tchibo-üzleteket.

Részletesebben

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Pécsi Sör: A legszebb sörtradíciókat felidéző receptúrával a finom sör kedvelőinek. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pecsi-sor trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Tegyük együtt

Részletesebben

Phonak CROS B. Amikor a bármilyen irányból érkező beszédet tudja követni, life is on

Phonak CROS B. Amikor a bármilyen irányból érkező beszédet tudja követni, life is on Phonak CROS B Amikor a bármilyen irányból érkező beszédet tudja követni, life is on A CROS hallókészülékeim visszaadták a hangokat, amik visszaadták az életemet.. Angie Aspinall, Phonak CROS viselő Hallás

Részletesebben

2018. JÚLIUS-AUGUSZTUS. Lapozz bele! NYÁRI TIPPEK ÉS AKCIÓK KUPON / AJÁNLATOK / ÖTLETEK.

2018. JÚLIUS-AUGUSZTUS. Lapozz bele! NYÁRI TIPPEK ÉS AKCIÓK KUPON / AJÁNLATOK / ÖTLETEK. Lapozz bele! 2018. JÚLIUS-AUGUSZTUS NYÁRI TIPPEK ÉS AKCIÓK KUPON / AJÁNLATOK / ÖTLETEK AUGUSZTUS 1. AZ ANYATEJES TÁPLÁLÁS VILÁGNAPJA Már 13 éve ünnepeljük az Anyatejes Táplálás Világnapját az UNICEF és

Részletesebben

Újradefiniált kereskedelem

Újradefiniált kereskedelem Újradefiniált kereskedelem Magyar Termék Google rendezvény 2017. 03.06. Az előadást és az összefoglalót készítette: Csukás Zsuzsanna FMCG szakértő zsuzsanna.csukas@applause.hu Az előadás tartalma Általános

Részletesebben

ELECTROLUX DESIGN LAB 2013

ELECTROLUX DESIGN LAB 2013 ELECTROLUX DESIGN LAB 2013 Az Electrolux Design Lab egy nemzetközi formatervező verseny, amelyre friss diplomások és hallgatók nevezhetnek a jövő háztartásainak tervezett innovatív koncepcióikkal. 2013-ban

Részletesebben

A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes!

A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes! A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes! Cardo ispace matrac alvás egy más világ stílusában Képzelje el a tökéletes alvást, ami egész éjszakán át tartó könnyed, a lebegéshez

Részletesebben

Braun Series 7. Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Series 7. Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Series 7 Hangtechnológia turbó fokozattal. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-series trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Legyél az új Braun Series 7 Online Riportere.

Részletesebben

Tanulási kisokos szülőknek

Tanulási kisokos szülőknek Tanulási kisokos szülőknek Hogyan oldd meg gyermeked tanulási nehézségeit? Nagy Erika, 2015 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján

Részletesebben

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre.

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. trnd Projektmenetrend Dove hajápolási termékek: Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. Projektblog: www.trnd.hu/dove-hajapolas trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt

Részletesebben

Regisztrálj és nézz be minden nap! ÉNTESCÓM KISOKOS

Regisztrálj és nézz be minden nap! ÉNTESCÓM KISOKOS Regisztrálj és nézz be minden nap! ÉNTESCÓM KISOKOS Az Éntescóm a mi Tescónk. A TIÉD, AZ ENYÉM, MINDANNYIUNKÉ. Szeretnénk, ha ezt te is megtapasztalnád, ezért összegyűjtöttük, mi mindent kínál számodra

Részletesebben

2018. MÁRCIUS-ÁPRILIS. Lapozz bele! tavaszi újdonságok.

2018. MÁRCIUS-ÁPRILIS. Lapozz bele! tavaszi újdonságok. Lapozz bele! 2018. MÁRCIUS-ÁPRILIS tavaszi újdonságok ÚJ! A márka Az 1978 óta áll fenn, a német gyártású termékek maximálisan úttörőnek számítanak a babatermékek piacán. Egyedi fejlesztések, biztonsági

Részletesebben

Parts of my Pop-in... 7 8a

Parts of my Pop-in... 7 8a A C 5 B Parts of my Pop-in... 5 6 0 D 9 7 8a 8b HU FONTOS! KÉREM, TARTSA MEG KÉSŐBBI FELHASZNÁLÁSRA Hogyan használjuk a Pop-in pelenkákat Special precautions Ne használjon öblítőt vagy szárító lapokat

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

Kémia: minden, ami körülvesz. 5.modul: Gyakorlati feladatok: anyagok és tulajdonságaik

Kémia: minden, ami körülvesz. 5.modul: Gyakorlati feladatok: anyagok és tulajdonságaik Kémia: minden, ami körülvesz 5.modul: Gyakorlati feladatok: anyagok és tulajdonságaik TARTALOM 5.modul: Gyakorlati feladatok: anyagok és tulajdonságaik...2 1. Sodium PolYacrylate egy polimer a babák egészségéért...3

Részletesebben

Biovital Mom&Baby: A gondtalan babavárásért, a tervezés pillanatától a szoptatási időszak végéig. trnd projekt. trnd Projektmenetrend

Biovital Mom&Baby: A gondtalan babavárásért, a tervezés pillanatától a szoptatási időszak végéig. trnd projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Biovital Mom&Baby: A gondtalan babavárásért, a tervezés pillanatától a szoptatási időszak végéig. trnd projekt Projektblog: www.trnd.hu/biovital trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu

Részletesebben

Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Vichy Slow Âge: Nappali arckrém a bőröregedés kialakulóban lévő látható jelei ellen. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/vichy-slow-age trnd kapcsolattartód: alatea@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

A boldogság benned van

A boldogság benned van Halász Emese A boldogság benned van 50 lépés a boldogság felé Előszó Kedves Olvasó! Levelem hozzád, azzal kezdeném, hogy el kell mondanom pár dolgot Neked! Nagyszerű híreim vannak ugyanis. Képzeld, a boldogság

Részletesebben

Hogyan tervezz? 45 óra munka 1 héten. 20 óra munka 1 héten. 10 telefonhívás. 26 27 telefonhívás. 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás

Hogyan tervezz? 45 óra munka 1 héten. 20 óra munka 1 héten. 10 telefonhívás. 26 27 telefonhívás. 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás Hogyan tervezz? 20 óra munka 1 héten 45 óra munka 1 héten 10 telefonhívás 26 27 telefonhívás 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás 7 találkozó 4 csatlakozó 18 találkozó 10 csatlakozó Csatlakozónként 100

Részletesebben

Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól.

Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól. trnd Projektmenetrend Sensodyne Pronamel fogkrém: Segít megvédeni fogaidat a saverózió káros hatásaitól. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/sensodyne-pronamel trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

100% természetes összetevőkből.

100% természetes összetevőkből. trnd Projektmenetrend Knorr szárazalapok: 100% természetes összetevőkből. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/knorr trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé tesszük a Knorr 100% természetes alapokat.

Részletesebben

AVAS Egészségügyi Centrum Kft.

AVAS Egészségügyi Centrum Kft. AVAS Egészségügyi Centrum Kft. WOLF védőruhák és védőfelszerelések Röntgenköpenyek és röntgenkötények Egyszerű röntgenköpeny A szakma elvárásainak mindenben megfelelő köpeny kiválóan állítható a kétoldalt

Részletesebben

Phonak Virto V. Hallhatóan nagy. Láthatóan kicsi

Phonak Virto V. Hallhatóan nagy. Láthatóan kicsi Phonak Virto V Hallhatóan nagy. Láthatóan kicsi A legjobban őrzött titok Elkötelezettségünk a technológiai újítások és a meglévő technológiák határainak feszegetése felé azt eredményezte, hogy kifejlesztettünk

Részletesebben

Kérjük, aláhúzással jelezze, hogy Óvodánk melyik csoportjába jelentkezik és hogy egész napos vagy fél napos elhelyezést igényel-e!

Kérjük, aláhúzással jelezze, hogy Óvodánk melyik csoportjába jelentkezik és hogy egész napos vagy fél napos elhelyezést igényel-e! JELENTKEZÉSI LAP JELENTKEZÉS: A FENTI POSTACÍMEN VAGY SZEMÉLYES LEADÁSSAL JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2017. FEBRUÁR 16. Kérjük, aláhúzással jelezze, hogy Óvodánk melyik csoportjába jelentkezik és hogy egész

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

Gregersen pelenka nagykereskedés Árlista - Pelenkák - Kereskedők részére Érvényes 2017/02/23-től.

Gregersen pelenka nagykereskedés Árlista - Pelenkák - Kereskedők részére Érvényes 2017/02/23-től. Gregersen pelenka nagykereskedés Árlista - Pelenkák - Kereskedők részére Érvényes 2017/02/23-től. jelmagyarázatot ld. az árlista végén Gyári csomagos nadrágpelenkák Tel/Fax: 397 79 74, www.pelenka.net

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

Gregersen pelenka nagykereskedés

Gregersen pelenka nagykereskedés Gregersen pelenka nagykereskedés Árlista - Pelenkák - Kereskedők részére Érvényes 2018/01/14-től. info@diaper.hu *Regisztráljon nagyker weboldalunkon, tekintse meg képes termékkínálatunkat és adjon le

Részletesebben

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt.

Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projektmenetrend Physiogel hipoallergén krémek: Ápoljuk hatékonyan a száraz, érzékeny és irritált bőrt. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/physiogel-kremek trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

A következő kérdések az digitális média és a digitális eszközök használatát vizsgálják különböző szempontokból. Ideértjük az asztali számítógépeket,

A következő kérdések az digitális média és a digitális eszközök használatát vizsgálják különböző szempontokból. Ideértjük az asztali számítógépeket, A következő kérdések az digitális média és a digitális eszközök használatát vizsgálják különböző szempontokból. Ideértjük az asztali számítógépeket, a laptopokat, a notebookokat, az okostelefonokat, a

Részletesebben

Phonak Bolero V. Teljesítmény és megbízhatóság terén a legjobb

Phonak Bolero V. Teljesítmény és megbízhatóság terén a legjobb Phonak Bolero V Teljesítmény és megbízhatóság terén a legjobb Kalandozz a világban! Az életet élni kell. Ez csak akkor lehetséges, ha nem félünk a kalandoktól, és az élet minden csodáját igyekszünk megtapasztalni.

Részletesebben

Expressz felmérés eredmények

Expressz felmérés eredmények Expressz felmérés eredmények Felmérés időtartama: 2013 április 9-tól 16-ig WOM express survey: Superbrands Bevezetés: Expressz felmérés a trnd-től. Gyors felmérés a trnd ~60 000 fős -közösségében, melynek

Részletesebben

Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend

Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt. trnd Projektmenetrend trnd Projektmenetrend Braun Face: A világ elsőszámú arcepilátora és arctisztító készüléke. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/braun-face trnd-kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Próbáljuk ki a Braun Face-t,

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ KIZÁRÓLAG ORVOSOK ÉS GYÓGYSZERÉSZEK RÉSZÉRE

TERMÉKISMERTETŐ KIZÁRÓLAG ORVOSOK ÉS GYÓGYSZERÉSZEK RÉSZÉRE TERMÉKISMERTETŐ KIZÁRÓLAG ORVOSOK ÉS GYÓGYSZERÉSZEK RÉSZÉRE Inkontinencia vizelettartási zavar Az inkontinencia probléma Magyarországon közel egymillió embert érint, a női lakosság 0%-át és a férfi lakosság

Részletesebben

Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába!

Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába! trnd Projektmenetrend Philips Sonicare DiamondClean elektromos fogkefe: Lépjünk be együtt a fogmosás új dimenziójába! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/philips-sonicare trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu

Részletesebben

Mi Smart Csuklópánt 4 Kezelési Útmutató

Mi Smart Csuklópánt 4 Kezelési Útmutató Mi Smart Csuklópánt 4 Kezelési Útmutató Használat előtt olvassa el figyelmesen ezt a kézikönyvet, és őrizze meg későbbi felhasználás céljából. 01 Termék Áttekintő Érintőképernyő Pulzusszám Szenzor Töltő

Részletesebben

Óvodába indulok én ( felkészülés az óvodára)

Óvodába indulok én ( felkészülés az óvodára) Óvodába indulok én ( felkészülés az óvodára) Bár az óvodai beszoktatás időszaka nagy kihívás, mégis van pár aranyszabály, amely felkészítik a gyerekeket, és a szülőket is (!) az óvodakezdésre. Nézzünk

Részletesebben