SZERETNÉD FELPÖRGETNI AZ ÜZLETED?

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SZERETNÉD FELPÖRGETNI AZ ÜZLETED?"

Átírás

1

2 SZERETNÉD FELPÖRGETNI AZ ÜZLETED? A Talk Fusion átváltoztatja a honlapod látogatóit bevételtermelő vevőkké. Az E-előfizetési űrlapunk automatikusan egyre több érdeklődőt rögzít. Kezdj hozzá! 1. Jelentkezz be a videó kommunikációs központba. Majd tedd a kurzorod a Videó válaszküldő feliratú gomb fölé. Válaszd ki az E-előfizetés 2.0 hivatkozást a legördülő menüből és az E-előfizetés 2.0 webes űrlap irányítópult jelenik meg egy új ablakban.

3 2. Itt a vezérlőpulton megnézheted az összes E-előfizetés kampányodat és egyenként rákattintva lekérheted az adataikat. Egy új, automatikus érdeklődő-rögzítő űrlap létrehozásához kattints az irányítópult szalagcímén a Kattints ide feliratra, amellyel megnyitod az E-előfizetés 2.0 webes űrlapszerkesztőt. 3. A webes űrlapszerkesztőben létrehozhatod és igényeidnek megfelelően testre szabhatod az automatikus érdeklődő-rögzítő űrlapodat. Kezdd azzal, hogy kiválasztasz a webes űrlapszerkesztő animált galériájából egy látványtervet. Böngészhetsz több mint 100 látványtervből kategória szerint, vagy választhatsz a Legfrissebbek (legújabb látványtervek), Legnépszerűbbek (legtöbbet használt), Kedvenceid (általad legtöbbet használt) közül. A bal és a jobb oldali nyilak segítségével görgetheted a kategóriákat. Amikor az a látványterv jelenik meg a Galériában, amelyik megtetszik, akkor kattints rá.

4 4. A látványterved a Galéria alatt a Látványterv Stúdióban jelenik meg. Itt testre szabhatod igényeid szerint az automatikus érdeklődő-rögzítő űrlapodat. Hozzáadhatsz speciális vagy általános mezőket a bal oldali menüből, közvetlenül magában az űrlapban szerkesztheted vagy kitörölheted a mezőket, és a jobb oldali menü segítségével az űrlapodat elnevezheted, vagy tovább formálhatod a kinézetét és funkcióit. (MEGJEGYZÉS: A Talk Fusion Termék és Lehetőség űrlapok mérete és a mezők száma nem változtatható meg.) Bármikor megnézheted, hogy hogyan fog kinézni az űrlap a honlapodon, ha rákattintasz az Előnézet gombra. A Tartalom törlése gombra kattintva add meg az űrlapod alapértelmezett kinézetét és mezőit, vagy a Súgó gombra kattintva kérj segítséget.

5 5. Kezdd az űrlapod szélességének beállításával az űrlap felett jobb oldalon található csúszka segítségével. A szélesség digitális mértékegységben, úgynevezett pixelekben van megadva. Az alapértelmezett beállítás 360 Px, amely egyben a legszélesebb beállítás. Ezt akár 200 Px méretig lehet csökkenteni. 6. A következő lépésben további mezőket hozhatsz létre az űrlapodon. Alaphelyzetben az űrlapodon már ott vannak a Név és az cím mezők. Tegyük fel, hogy szeretnél egy olyan mezőt beilleszteni, ahol az előfizetőid megadhatják a telefonszámukat. Kattints a bal oldali menüben a Szám mező kijelölésre. Egy Szám feliratú mező kerül az űrlapodra.

6 7. Talán a Szám feliratú mező nem elég egyértelmű szeretnéd Telefonszám feliratúra változtatni. Addig fókuszáld a kurzorod a szám mező fölött, amíg egy ceruza és egy X nem jelenik meg, majd kattints a ceruzára. Egy előugró ablak jelenik meg, ahova begépelheted az új feliratnevet, amely automatikusan megjelenik az űrlapon. 8. Ahhoz, hogy egy mező kitöltése Kötelező legyen, használhatod a Szerkesztés ( ceruza ) előugró ablakot az Érvényesítés fülre kattintva és meggyőződve arról, hogy a Kötelező négyzetmező be lett jelölve. Ezen a módon annyi mezőt hozhatsz létre az automatikus érdeklődő-rögzítő űrlapodon, amennyit akarsz egyszerűen válaszd ki a bal oldali menüből azt a stílust, amelyik megtetszett és kattints rá, majd fókuszáld a kurzorodat az űrlapon egy új mező fölött és kattints a ceruzára a szerkesztéséhez. Az űrlapod az új mezők befogadásához függőlegesen tágulni fog.

7 9. Alapértelmezettként az automataérdeklődő-rögzítő űrlapod a Kapcsolattartó űrlap elnevezést kapja. Az elnevezés megváltoztatásához fókuszáld a kurzorodat az elnevezésre addig, amíg a ceruza ikon meg nem jelenik, majd kattints rá, gépeld be az új elnevezést az Űrlap elnevezése négyzetbe és kattints az Alkalmaz funkcióra. 10. Ahhoz, hogy törölhesd az űrlap elnevezést vagy bármely létrehozott mezőt, fókuszáld arra a mezőre a kurzorodat, kattints az X funkcióra, és erősítsd meg, hogy törölni szeretnéd azt. (MEGJEGYZÉS: Az alapértelmezett Név és cím mezők nem törölhetők.)

8 11. Adj egy szalagcímet az automataérdeklődő-rögzítő űrlapodhoz a Szalagcím könyvtár feliratra kattintva és kiválasztva egy Talk Fusion szalagcímet. Rákattintva a Szalagcímeim feliratra választhatsz a korábban használt szalagcímeid közül, vagy kattints a Szalagcímfrissítés feliratra, ha olyan szalagcímet szeretnél használni, amely a számítógéped merevlemezén található. Ha úgy döntesz, hogy mégsem tetszik az a szalagcím, amelyet kiválasztottál, akkor egyszerűen kattints az X funkcióra a törléséhez. Az E-előfizetés 2.0 webes űrlapszerkesztő jobb oldali menüje más egyéni opciókat is kínál. Megváltoztathatod az űrlapod háttérszínét, ugyanakkor az elnevezés és a mező feliratok méretét és színét is beállíthatod, hogy pontosan úgy nézzen ki, ahogy szeretnéd. Még azt is megmondhatod az űrlapodnak, hogy hova küldje az előfizetőt, miután megnyomta a Küldés gombot, ha beillesztesz egy honlap címet (pl. az Átirányítási URL-cím négyzetbe.

9 12. Add meg az új automataérdeklődő-rögzítőd nevét a jobb oldali menü tetején található négyzetbe. Javasoljuk, hogy válassz egy olyan nevet, amelyet könnyű megjegyezni és kapcsolódik az űrlap témájához. Az E-előfizetés 2.0 webes űrlapszerkesztő automatikusan leellenőrzi, hogy nem használtad-e már azt a nevet, amelyet kiválasztottál. 13. Ha már úgy néz ki az automataérdeklődő-rögzítő űrlapod, ahogy elképzelted, akkor mentsd el a munkádat! Az Űrlapod mentése feliratra kattintás az E-előfizetés 2.0 webes űrlapszerkesztés kampány oldalára küld téged.

10 14. Gratulálunk! Sikeresen létrehoztad a saját teljesen új automataérdeklődő-rögzítő ürlapodat. Az E-előfizetés 2.0 webes űrlapszerkesztés kampány oldalán láthatod az űrlapod előnézetét, lemásolhatod az automatikusan létrehozott html kódot, hogy elhelyezhesd az űrlapot a honlapodon és csatolhasd az új vagy meglévő E-előfizetési kampányhoz. Hozz létre egy új kampányt, amelyben mi létrehozunk személyre szabott videó -eket, amelyeket automatikusan elküldünk azoknak új előfizetőknek, akik kitöltik az automataérdeklődő-rögzítő űrlapodat. Gépeld be az új kampányod nevét javasoljuk, hogy olyan nevet válassz, amely könnyen megjegyezhető és kapcsolódik a kampányod témájához és kattints az Új kampány létrehozása gombra. Innen a Kampány Stúdióba kerülsz.

11 15. A Kampány Stúdiód hasonlóan működik a Videó stúdiódhoz. Használd az egyéni sablonodat, válassz a több ezernyi előtervezett sablonból, vagy hozz létre új sablont a keretszínek, szalagcím, főcím és kép megváltoztatásával a könnyen használható képernyő ikonjaink segítségével. Ahhoz, hogy egy új sablont hozz létre a keretszín, a szalagcím, kép vagy főcím megváltoztatásával, egyszerűen egészen addig fókuszáld a kurzorodat arra a területre, amelyet meg akarsz változtatni, amíg az Opció ikon meg nem jelenik, majd válaszd ki a kívánt opciót. A szalagcímet és a képet kiválaszthatod a Talk Fusion könyvtárból, vagy tölts fel újat a számítógépedről.

12 16. Ha már elégedett vagy a sablonoddal, akkor lehet, hogy szeretnél egy videót választani vagy készíteni az új kampányodhoz. Kiválaszthatod, hogy ezt a videót a web-kameráddal szeretnéd-e elkészíteni, beimportálod a számítógépedről, felhasználsz egy elmentett videót a Videó könyvtárból vagy egy Fusion Pro videót osztasz meg. Ebben az oktatóprogramban mi egy Fusion Pro videót fogunk használni, szóval kattints a Talk Fusion logóval ellátott sablonban található hivatkozásra és a Fusion Pro Videók feliratra.

13 17. Az előugró ablakban válassz egy Fusion Pro videó kategóriát. Mi az Általános üzlet kategóriát választjuk. 18. Jelöld be a négyzetet a használni kívánt videó alatt. Az E-előfizetéssel választhatsz csak egy videót vagy amennyit akarsz! Ha befejezted, kattints a Kiválasztott videó használata/ Kiválasztott videók rendezése gombra.

14 19. Ha több mint egy videót választottál ki, akkor egy új előugró ablak fog megjelenni a videóid képével függőleges elrendezésben. Egyszerűen átrendezheted ezeket rákattintva a képekre, és le- vagy felmozgatva. Amikor abban a sorrendben vannak a videók, ahogy te szeretnéd, akkor kattints az Elvégeztem a rendezést gombra. 20. Vissza leszel irányítva a Kampány stúdiódba, amely így már tartalmazza azt az opciót, hogy több videót is csatolhatsz a Videó -edhez. Mentsd el a sablonodat és állítsd össze az üzeneted szövegét. További videók csatolásához válaszd ki a Videó könyvtárat vagy a Talk Fusion Pro videó könyvtárát és ismételd meg az előző két lépést. Az aktuális sablon elmentéséhez kattints a Sablon mentése gombra, nevezd el a sablonodat és kattints a Mentés funkcióra. Rendelkezel olyan opcióval is, hogy elmentheted az aktuális sablont alapértelmezett sablonodként. Amikor már elégedett vagy a Videó -eddel és a sablonoddal, akkor kattints az Üzenet összeállítása gombra.

15 21. Ez az a hely, ahol létrehozhatod azt a személyre szabott üzeneted, amelyet az automatikus Videó válaszküldőd elküld majd. Állítsd be az előnyben részesített időkeretet, írj saját tárgysort és üzenetet. Utasíthatod az automatikus Videó válaszküldőd, hogy illesszen be személyes üdvözletet, felhasználva a névjegyalbum Kapcsolattartó neve mezőkben található szöveget, kicserélve a Talk Fusion Facebook és Twitter URL-címeket a sajátoddal vagy teljesen eltávolítva a közösségi háló hivatkozási gombokat. Ha már elégedett vagy a kampány üzenet tartalmával, akkor kattints az Üzenet mentése gombra.

16 22. Gratulálunk! Sikeresen létrehoztál egy automatikus Videó válaszküldő kampányt az automataérdeklődő-rögzítő űrlapodhoz. Mindenki, aki kitölti az űrlapodat, megkapja a vonzó, személyre szabott videó -edet, amely a te általad megadott időben lesz elküldve. Ezen az oldalon megjelenítheted az előfizetőhöz tartozó üzenet adatokat. Szerkeszthetsz vagy előhívhatsz egyszeri üzeneteket, vagy hozzáadhatsz egy üzenetet egy adott előfizetőhöz, valamint nyomon követheted, hogy hányszor lett elküldve és megnézve az üzeneted, de kaphatsz további hasznos információkat is. Itt még törölheted is a kampányodat. (MEGJEGYZÉS: További, az előfizetők által az automataérdeklődő-rögzítő űrlapodon megadott adatok megjelenítéséhez további telefonszámok, honlap címek, Skype azonosító stb. térj vissza az irányítópulthoz, kattints a jobb oldalon az előfizető űrlapszámára, majd kattints az előfizető neve mellett található nagyítóüveg ikonra.) Mielőtt befejeznéd, vess egy pillantást arra, hogy az új előfizető, aki kitöltötte az űrlapodat, megjelent-e a címjegyzékedben.

17 23. Visszatérve a Videó kommunikációs központodba, mozgasd a kurzorodat a Videó ek legördülő menü fölé és kattints a Kapcsolattartók megtekintése funkcióra. 24. A címjegyzékedben a bal oldali menüben egy mappa jön létre annak a nevével, aki először csatlakozott a listádhoz az automataérdeklődő-rögzítő űrlapodról és megerősítette az címét. Azután az összes érdeklődő, aki kitölti az űrlapodat ebbe a mappába kerül, ami lehetővé teszi számodra, hogy könnyedén nyilvántartsd az érdeklődőidet!

18 E-REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP 2.0 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Az E-előfizetési űrlap egy egyszerű módja annak, hogy az emberek előfizessenek a honlapodra, ingyenes ajánlatokat vagy értékesítési információkhoz juthassanak. Minden ügyfélkapcsolati tevékenységet személyes kapcsolatfelvételnek kell követnie! Hozd létre a saját kampányodat még MA!

CÍMJEGYZÉK ÜDVÖZLÜNK A TALK FUSION CÍMJEGYZÉK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓJÁBAN

CÍMJEGYZÉK ÜDVÖZLÜNK A TALK FUSION CÍMJEGYZÉK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓJÁBAN CÍMJEGYZÉK ÜDVÖZLÜNK A TALK FUSION CÍMJEGYZÉK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓJÁBAN A hét minden napján minden órában elérhető videó kommunikációs központodból, bármikor néhány lépéssel videó e-mail-t küldhetsz. Láss

Részletesebben

ReszlAd fájl, kitöltési útmutató:

ReszlAd fájl, kitöltési útmutató: 1 ReszlAd fájl, kitöltési útmutató: A ReszlAd táblázat egy adott látogatás részletes adatait tartalmazza. A szaktanácsadó által hiánytalanul kitöltött, és elnevezett fájlt e-mail üzenetben kérjük elküldeni

Részletesebben

A webáruház kezdőlapján háromféle diavetítés beállítására van lehetőség:

A webáruház kezdőlapján háromféle diavetítés beállítására van lehetőség: KRYPTON sablon Részletes leírás a sablonhoz kapcsoló új beállításokról Diavetítés a kezdőlapon A webáruház kezdőlapján háromféle diavetítés beállítására van lehetőség: Képes diavetítés Termékes diavetítés

Részletesebben

A Google űrlap (form) használata

A Google űrlap (form) használata A Google űrlap (form) használata Az űrlap létrehozásához jelentkezzünk be a Google dokumentumok (http://docs.google.com/ ) oldalra. Az űrlap (Form) létrehozásához kattintsunk az Új létrehozása / Form menüpontra.

Részletesebben

Ez a Pixteller nyitó oldala. Itt atalálod a regisztrációs felületet, illetve, ha az már megvan, akkor a bejelentkezést >> > Login

Ez a Pixteller nyitó oldala. Itt atalálod a regisztrációs felületet, illetve, ha az már megvan, akkor a bejelentkezést >> > Login Ez a Pixteller nyitó oldala Itt atalálod a regisztrációs felületet, >>> Sign Up illetve, ha az már megvan, akkor a bejelentkezést >> > Login Ez a Pixteller nyitó oldala A regisztráció nagyon egyszerű,

Részletesebben

(2) Kattints a honlapra, és hozz létre egy fiókot. Ezzel ugyanis a későbbiekben minden programot használhatsz.

(2) Kattints a  honlapra, és hozz létre egy  fiókot. Ezzel ugyanis a későbbiekben minden programot használhatsz. Mi az a Google Űrlapok? Ez egy on-line program, amellyel egyszerűen készíthetsz kérdőíveket és felméréseket. Ennek segítségével lehetővé válik a válaszok gyors begyűjtése, rendszerezése és elemzése. A

Részletesebben

Általános e-mail fiók beállítási útmutató

Általános e-mail fiók beállítási útmutató Általános e-mail fiók beállítási útmutató Ennek az összeállításnak az a célja, hogy segítséget nyújtsunk azon Ügyfeleink számára, akik az IntroWeb Kft. által nyújtott e-mail szolgáltatáshoz be szeretnék

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ VÉRADÁS IDŐPONT SZERKESZTŐ (verzió: 1.2) 2013. április 1. Tartalomjegyzék 1. Telepítés és indítás... 3 2. Frissítés... 3 3. Beállítás... 4 4. Felület... 4 5. Véradó helyszínek...

Részletesebben

A Windows az összetartozó adatokat (fájlokat) mappákban (könyvtárakban) tárolja. A mappák egymásba ágyazottak.

A Windows az összetartozó adatokat (fájlokat) mappákban (könyvtárakban) tárolja. A mappák egymásba ágyazottak. Mappakezelés WINDOWS-7 A Windows az összetartozó adatokat (fájlokat) mappákban (könyvtárakban) tárolja. A mappák egymásba ágyazottak. A PC legnagyobb mappája, amely az összes többi mappát is magában foglalja,

Részletesebben

DKÜ ZRT. A Portál rendszer felületének általános bemutatása. Felhasználói útmutató. Támogatott böngészők. Felületek felépítése. Információs kártyák

DKÜ ZRT. A Portál rendszer felületének általános bemutatása. Felhasználói útmutató. Támogatott böngészők. Felületek felépítése. Információs kártyák A Portál rendszer felületének általános bemutatása Felhasználói útmutató Támogatott böngészők Internet Explorer 9+ Firefox (legújabb verzió) Chrome (legújabb verzió) Felületek felépítése Információs kártyák

Részletesebben

A számítógép beállításainak megváltoztatása

A számítógép beállításainak megváltoztatása Megjelenés és témák Először tekintsük át, hogy hogyan lehet a képernyőn megjelenő elemek küllemét módosítani. Válasszuk a Start menü Vezérlőpultban a Megjelenés és témák hivatkozást. Itt kattintsunk a

Részletesebben

Útmutató lépésről lépésre. Ismerkedés a TestvérTér használatával

Útmutató lépésről lépésre. Ismerkedés a TestvérTér használatával Útmutató lépésről lépésre Ismerkedés a TestvérTér használatával Profilok szerkesztése... 3 Tanárok és látogatók meghívása a TestvérTérbe... 5 Diákok meghívása a TestvérTérbe... 8 Blogok létrehozása a TestvérTér

Részletesebben

WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés

WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés Hello, és üdvözöllek a frissített pont-biz weboldalad útmutatójának áttekintésén (weboldalneved.worldventures.biz), valamint a

Részletesebben

kommunikáció Megoldások

kommunikáció Megoldások Információ és kommunikáció Megoldások Megoldások Információ és kommunikáció 1. A címsorba gépelje be a http://www.nbc.com címet! A Kedvencek hozzáadása panelen kattintunk a létrehozás gombra! Kattintsunk

Részletesebben

Oszkar.com Android alkalmazás v1.2

Oszkar.com Android alkalmazás v1.2 Oszkar.com Android alkalmazás v1.2 Az 1.2 verzióban a következő funkciók érhetők el: Be- kijelentkezés Autós ajánlatok keresése, akár dátum intervallumra Pontos és közeli ajánlatok megjelenítése Autós

Részletesebben

A program telepítése

A program telepítése program telepítése Töltse le a telepítőt a www.kocheskochkft.hu internetes oldalról. Programjaink menü alatt válassza a Egyszerűsített foglalkoztatással kapcsolatos nyilvántartás programot, kattintson

Részletesebben

Elektronikus aláírás és titkosítás beállítása MS Outlook 2010 levelezőben

Elektronikus aláírás és titkosítás beállítása MS Outlook 2010 levelezőben Elektronikus aláírás és titkosítás beállítása MS Outlook 2010 levelezőben Verziószám 2.0 Objektum azonosító (OID) Hatálybalépés dátuma 2013. november 6. 1 Változáskövetés Verzió Dátum Változás leírása

Részletesebben

Citációs index időintervallumra DE MTMT Adminisztrátorok

Citációs index időintervallumra DE MTMT Adminisztrátorok Citációs index időintervallumra 2019.02.20. - DE MTMT Adminisztrátorok Szerzőnként le kell keresni adott időintervallumhoz tartozó adott évi idézéskapcsolatokat, ezeket az idézéskapcsolatokat egy közös

Részletesebben

SAP DocuSign Aláírási Útmutató

SAP DocuSign Aláírási Útmutató SAP DocuSign Aláírási Útmutató Tartalomjegyzék 1. SAP DocuSign Aláírási Útmutató... 2 2. E-mail értesítés fogadása... 2 3. A Dokumentum aláírása... 3 4. További opciók... 4 4.1 Befejezés később... 4 4.2

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés 1 TARTALOMJEGYZÉK Rendelés feldolgozása lehetőségek Rendelés keresőből Termékválasztó Gyors rendelés Rendelés kedvencek közül Rendelés

Részletesebben

CAMLAND Beruházás-megfigyelő

CAMLAND Beruházás-megfigyelő 2016 CAMLAND Beruházás-megfigyelő Felhasználói útmutató Készítette: GeoVision Hungária Kft. Tartalomjegyzék Bevezető... 2 Bejelentkezés... 2 Vezérlőpult... 3 Kamera adatlap... 4 Nézetek kezelése... 6 Felhasználók...

Részletesebben

HVK Adminisztrátori használati útmutató

HVK Adminisztrátori használati útmutató HVK Adminisztrátori használati útmutató Tartalom felöltés, Hírek karbantartása A www.mvfportal.hu oldalon a bejelentkezést követően a rendszer a felhasználó jogosultsági besorolásának megfelelő nyitó oldalra

Részletesebben

Outlook Express használata

Outlook Express használata Outlook Express használata Az induló ablak több részre oszlik Nyitott mappa tartalma Mappák Partnerek Az induló ablak nézetét testre lehet szabni a Nézet menü/elrendezés almenüjével Az eszköztár testreszabásához

Részletesebben

Tanúsítvány igénylése sportegyesületek számára

Tanúsítvány igénylése sportegyesületek számára Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. Tanúsítvány igénylése sportegyesületek számára Felhasználói útmutató ver. 1.0 Budapest, 2017. január 04. 1 A Microsigner telepítő letöltése A telepítés megkezdéséhez

Részletesebben

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Ahhoz, hogy bármilyen ios-t használó eszközt tudjunk, rendeltetésszerűen használni szükségünk van egy úgynevezett Apple ID-re. Ennek segítségével jogosultságot

Részletesebben

Oktatási segédanyag. Weboldalszerkesztési gyakorlatok

Oktatási segédanyag. Weboldalszerkesztési gyakorlatok Oktatási segédanyag Weboldalszerkesztési gyakorlatok Bevezetés A korábbi oktatási segédanyagokban megismertük a weboldalszerkesztés gyakorlatát. Ennek a segédanyagnak a célja, hogy gyakorlati példákon

Részletesebben

Blog (Google Blogger) használata

Blog (Google Blogger) használata Blog (Google Blogger) használata A blog naplószerű bejegyzések internetes közzétételére alkalmas weboldal. Elterjedtek az ún. személyes blogok, amikor egy-egy személyhez kötődő naplóbejegyzéseket találunk;

Részletesebben

WordPress segédlet. Bevezető. Letöltés. Telepítés

WordPress segédlet. Bevezető. Letöltés. Telepítés WordPress segédlet Bevezető A WordPress egy ingyenes tartalomkezelő rendszer (Content Management System - CMS), amely legnagyobb előnye az egyszerű telepítés és a letisztult kezelhetőség és a változatos

Részletesebben

Tisztelt Tulajdonosok!

Tisztelt Tulajdonosok! Tisztelt Tulajdonosok! A társasház honlapja a www.tarsashazi-manager.hu oldalon elindult, feltöltése, fejlesztése folyamatosan folyik. A honlap használatához regisztrálniuk kell a tulajdonosoknak. A regisztráció

Részletesebben

Windows 7. Szolgáltatás aktiválása

Windows 7. Szolgáltatás aktiválása Szolgáltatás aktiválása Windows 7 Az eduroam szolgáltatás igénybevételéhez a SZIE felhasználóknak előbb a https://joker.szie.hu oldalon aktiválniuk kell a szolgáltatást. Ezt a bejelentkezést követően a

Részletesebben

Prezentáció, Prezentáció elkészítése. Nézetek

Prezentáció, Prezentáció elkészítése. Nézetek Microsoft Power Point 2003 program esetén Különböző nézetek közül választhatunk, melyeket többféleképpen érhetünk el: kattinthatunk a Nézet menüre, és onnan választjuk ki a használni kívánt nézetet; a

Részletesebben

Számla- vagy sztornószámla kiállítás. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Számla- vagy sztornószámla kiállítás. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Számla- vagy sztornószámla kiállítás Üdvözlet! Ennek a videónak a célja, hogy bemutassa, milyen egyszerű a számlák és jóváírások feltöltése a Tungsten Network portálon keresztül. Az indításhoz kattintson

Részletesebben

Segédanyag az iktatáshoz. Tartalomjegyzék

Segédanyag az  iktatáshoz. Tartalomjegyzék Segédanyag az email iktatáshoz Tartalomjegyzék I. Digitális, bejövő email iktatás... 2 II. Digitális, belső irányú email iktatása... 14 III. Kimenő email iktatása... 23 I. Digitális, bejövő email iktatás

Részletesebben

Cikktípusok készítése a Xarayában

Cikktípusok készítése a Xarayában Cikktípusok készítése a Xarayában A Xaraya legfontosabb tulajdonsága az egyedi cikktípusok egyszerű készítésének lehetősége. Ezzel kiküszöbölhető egyedi modulok készítése, hiszen néhány kattintással tetszőleges

Részletesebben

JLR EPC. Gyors kezdés útmutatója. Tartalom. Hungry Version 2.0. Lépésenkénti gyakorlati útmutató Képernyős útmutató

JLR EPC. Gyors kezdés útmutatója. Tartalom. Hungry Version 2.0. Lépésenkénti gyakorlati útmutató Képernyős útmutató JLR EPC Gyors kezdés útmutatója Tartalom Lépésenkénti gyakorlati útmutató.....2-7 Képernyős útmutató........8-10 Hungry Version 2.0 JLR EPC Gyors kezdés útmutatója 1. Az alkalmazásba való belépés Nyissa

Részletesebben

E-építési napló offline vezetése

E-építési napló offline vezetése E-építési napló offline vezetése Frissítve: 2016. november 24. 1 Miért van szükség az elektronikus építési napló offline vezetésére? Az e-építési napló rendszer működésének alapvető feltétele, hogy az

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv a Víziközmű Adatbeviteli Felülethez 2012. augusztus

Felhasználói kézikönyv a Víziközmű Adatbeviteli Felülethez 2012. augusztus Felhasználói kézikönyv a Víziközmű Adatbeviteli Felülethez 2012. augusztus 1 1. Bevezetés Az adatbekérő felület célja, hogy a Magyar Energia Hivatal (továbbiakban: Hivatal) a víziközműszolgáltatásról szóló

Részletesebben

Egzinet Partner Portál

Egzinet Partner Portál Egzinet Partner Portál Adminisztrációs felület Oktatási segédanyag 1 Készítsd el saját weboldalad! I. Bejelentkezés Minden Egzinet Partner Portál a http://admin.egzinet.hu adminisztrációs felületen keresztül

Részletesebben

Digitális Szabadidő Térkép mobil és web alkalmazás Útmutató

Digitális Szabadidő Térkép mobil és web alkalmazás Útmutató Digitális Szabadidő Térkép mobil és web alkalmazás Útmutató A Digitális Szabadidő Térkép mobilalkalmazás a lovas illetve vízi túrázóknak fejlesztett alkalmazás, amely jelentősen megkönnyíti és a közösséghez

Részletesebben

Hiba bejelentés azonnal a helyszínről elvégezhető. Egységes bejelentési forma jön létre Követhető, dokumentált folyamat. Regisztráció.

Hiba bejelentés azonnal a helyszínről elvégezhető. Egységes bejelentési forma jön létre Követhető, dokumentált folyamat. Regisztráció. Ingyenes Mobil helpdesk megoldás A Mobil helpdesk egy olyan androidos felületen futó hibabejelentő, amelynek néhány alapbeállítását megadva saját mobil hibabejelentő rendszere lehet, vagy partnereinek

Részletesebben

A WORDPRESS TESTRESZABÁSA (MEGJELENÉS MENÜ ELEMEI)

A WORDPRESS TESTRESZABÁSA (MEGJELENÉS MENÜ ELEMEI) Mgr. Námesztovszki Zsolt A WORDPRESS TESTRESZABÁSA (MEGJELENÉS MENÜ ELEMEI) Eötvös Loránd Tudományegyetem, Pedagógiai és Pszichológiai Kar Oktatásinformatikai rendszerek - szöveggyűjtemény Budapest, 2013.

Részletesebben

ETA tárgyfelelős. Munka az ETA-ban tárgyfelelősként

ETA tárgyfelelős. Munka az ETA-ban tárgyfelelősként ETA tárgyfelelős Munka az ETA-ban tárgyfelelősként Tartalomjegyzék Angol nyelvű tárgy létrehozása... 2 Saját tárgyak szerkesztése (idegen-nyelvű is)... 5 Nyelvi habilitáció jelölése... 8 Angol nyelvű tárgy

Részletesebben

ElektrO-ParT elektronikai alkatrész nyilvántartó program leírás.

ElektrO-ParT elektronikai alkatrész nyilvántartó program leírás. ElektrO-ParT elektronikai alkatrész nyilvántartó program leírás. 1. ábra A program, indítás után az 1. ábra szerint fog megjelenni. Ebben az ablakban tudunk új alkatrészt felvinni vagy meglévőt módosítani.

Részletesebben

PTR - Pénzbeli és Természetbeni ellátások Rendszere Migrációs RGYK-s ügyek Módosítása és törlése funkció használata

PTR - Pénzbeli és Természetbeni ellátások Rendszere Migrációs RGYK-s ügyek Módosítása és törlése funkció használata PTR - Pénzbeli és Természetbeni ellátások Rendszere Migrációs RGYK-s ügyek Módosítása és törlése funkció használata Felhasználói kézikönyv 2015. 02. 14. TÁMOP 5.4.2-12/1-2012-0001 Nemzeti Rehabilitációs

Részletesebben

Szöveges értékelés. Magiszter.NET. Elérhetőségeink: Tel: 62/550-748; 550-749 Fax: 62/550-919 E-mail: magiszternet@infotec.hu Honlap: www.infotec.

Szöveges értékelés. Magiszter.NET. Elérhetőségeink: Tel: 62/550-748; 550-749 Fax: 62/550-919 E-mail: magiszternet@infotec.hu Honlap: www.infotec. Magiszter.NET Szöveges értékelés Elérhetőségeink: Tel: 62/550-748; 550-749 Fax: 62/550-919 E-mail: magiszternet@infotec.hu Honlap: www.infotec.hu Ügyfélszolgálat: H-P 8:00-16:00 A Magiszter.Net rendszerben

Részletesebben

StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató

StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató 1 Tartalomjegyzék Alapvető tudnivalók...3 Használatba vétel előtt megadandó és ellenőrizendő adatok...3 Alanyi adómentes vállalkozás esetén...3 Számla

Részletesebben

First Voice Kft. Stilldesign Üzletág www.stilldesign.hu

First Voice Kft. Stilldesign Üzletág www.stilldesign.hu A weboldalt és az admin felületet tervezte és fejlesztette: First Voice Kft. Stilldesign Üzletág www.stilldesign.hu 1 2 www.kvtagozat.hu Belépés minden regisztrált látogatónak saját egyedi felhasználónévvel

Részletesebben

4. Válasszuk ki a dolgozót, majd nyomjuk meg az gombot. Megjelenik a dolgozó adatlapja. 5. Nézzük át, hogy minden adat helyesen van-e kitöltve, szüksé

4. Válasszuk ki a dolgozót, majd nyomjuk meg az gombot. Megjelenik a dolgozó adatlapja. 5. Nézzük át, hogy minden adat helyesen van-e kitöltve, szüksé Útmutató A 2005. évi kontroll adatszolgáltatás elkészítéséhez Előzetes teendők: 1. Töltse le és telepítse az APEH Internet lapjáról (www.apeh.hu) az ABEV2006 programot és a hozzá tartozó nyomtatványokat.

Részletesebben

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv Mikroszámla Interneten működő számlázóprogram Kézikönyv Tartalomjegyzék Weboldal 2 Regisztráció 3 Bejelentkezés 4 Főoldal 6 Menüsor szerkezete 7 Számlák 8 Beállítások 9 Fizetési módszerek kezelése 10 Kedvezmények

Részletesebben

Hiteles Elektronikus Postafiók

Hiteles Elektronikus Postafiók NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. H-1081 Budapest, Csokonai utca 3. Hiteles Elektronikus Postafiók Tárhely adminisztráció 2018.05.07. v.1.2. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. BEJELENTKEZÉS

Részletesebben

RoadRecord mobil alkalmazás használati útmutató

RoadRecord mobil alkalmazás használati útmutató RoadRecord mobil alkalmazás használati útmutató Az alkalmazás elindítása után a következő képernyőről kétféleképpen tud továbblépni. 1. A szinkronizációs adatok beállítása Amennyiben Ön még nem használta

Részletesebben

Egészségterv és edzésprogram használati utasítás

Egészségterv és edzésprogram használati utasítás TELEPÍTÉS (1) Üdvözli a Bi-LINK. Az alkalmazás használatával követheti, megértheti és irányíthatja legfontosabb egészségügyi paramétereit. Az első lépés készüléke adatainak megtekintéséhez, hogy letölti,

Részletesebben

CitiDirect BE SM Felhasználói útmutató

CitiDirect BE SM Felhasználói útmutató CitiDirect BE SM Felhasználói útmutató Bejelentkezés A CitiDirect BE SM futtatásának minimális rendszerkövetelményei megegyeznek a CitiDirect Online Banking rendszer követelményeivel. Kérjük, kattintson

Részletesebben

Tantárgyfelosztás. I. Ellenőrzés. Mielőtt hozzákezd a tantárgyfelosztás tervezéséhez, ellenőrizze le, illetve állítsa be a következőket:

Tantárgyfelosztás. I. Ellenőrzés. Mielőtt hozzákezd a tantárgyfelosztás tervezéséhez, ellenőrizze le, illetve állítsa be a következőket: Tantárgyfelosztás I. Ellenőrzés Mielőtt hozzákezd a tantárgyfelosztás tervezéséhez, ellenőrizze le, illetve állítsa be a következőket: Alkalmazott képes menü > alkalmazottak alapadatai - Alkalmazottak

Részletesebben

Dokumentum létrehozása/módosítása a portálon:

Dokumentum létrehozása/módosítása a portálon: Dokumentum létrehozása/módosítása a portálon: 1. Belépés a szerkesztőfelületre A következő webcímre belépve - http://www.zalaegerszeg.hu/licoms/login - megjelenik a szerkesztőfelület beléptető ablaka,

Részletesebben

TESZTELÉSI SEGÉDLET. regisztráció I első naplóváz elkészítése I első napló kitöltése I applikáció letöltése I naplózás applikációval

TESZTELÉSI SEGÉDLET. regisztráció I első naplóváz elkészítése I első napló kitöltése I applikáció letöltése I naplózás applikációval AZ ELSŐ ONLINE HACCP NAPLÓZÁSI RENDSZER TESZTELÉSI SEGÉDLET regisztráció I első naplóváz elkészítése I első napló kitöltése I applikáció letöltése I naplózás applikációval Regisztráció Regisztrációs folyamat

Részletesebben

Órarendkészítő szoftver

Órarendkészítő szoftver SchoolTime Órarendkészítő szoftver 2.0 verzió Tartalomjegyzék: 1., Belépés a programba...3 2., Órarend főtábla...3 3., Tanátok...4 3.1., Új tanár felvitele, módosítása...4 3.2., Tanár törlése...4 3.3.,

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Az alkalmazása megnyitása Hozzáférés a kiadványokhoz

Tartalomjegyzék. Az alkalmazása megnyitása Hozzáférés a kiadványokhoz Első lépések Tartalomjegyzék Az alkalmazása megnyitása Hozzáférés a kiadványokhoz Könyvespolc A könyvespolc elemei A könyvespolc funkciói Egy kiadvány letöltése Egy kiadvány megnyitása Olvasó modul Olvasás

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Titkositott.email - Thunderbird levelező www.titkositott.email 2 Bevezető Thunderbird levelező beállítása A felhasználói kézikönyv abban segít, hogy a titkositott.email weboldalon

Részletesebben

EU LOGIN KÉZIKÖNYV. Tartalom

EU LOGIN KÉZIKÖNYV. Tartalom EU LOGIN KÉZIKÖNYV Az EU Login az Európai Bizottság megújult felhasználó-azonosítási rendszere, amely a korábbi ECAS rendszert váltja fel. Az EU Login lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen

Részletesebben

Duál Reklám weboldal Adminisztrátor kézikönyv

Duál Reklám weboldal Adminisztrátor kézikönyv Duál Reklám weboldal Adminisztrátor kézikönyv Dokumentum Verzió: 1.0 Készítette: SysWork Szoftverház Kft. 1. oldal Felület elérése Az adminisztrációs felület belépés után érhető el. Belépés után automatikusan

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató A mobil applikáció célja, hogy a tetőfedők feltölthessék és kezelhessék a referenciáikat. Az applikáció elérhető IOS és Android rendszerű eszközökre. Belépés A tetőfedő ugyanazzal

Részletesebben

TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció

TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció 2014. második félévétől kezdődően a TERC V.I.P. költségvetés-készítő program hardverkulcsát regisztrálniuk kell a felhasználóknak azon a számítógépen, melyeken futtatni

Részletesebben

Aromo Szöveges értékelés kódolt tantárggyal

Aromo Szöveges értékelés kódolt tantárggyal Aromo Szöveges értékelés kódolt tantárggyal AROMO Iskolaadminisztrációs Szoftver - Felhasználói kézikönyv - Szöveges értékelés 1 Tartalomjegyzék Aromo Szöveges értékelés kódolt tantárggyal 1 Bevezetés

Részletesebben

RoadRecord mobil alkalmazás használati útmutató

RoadRecord mobil alkalmazás használati útmutató RoadRecord mobil alkalmazás használati útmutató Az alkalmazás elindítása után a következő képernyőről kétféleképpen tudsz továbblépni. 1. A szinkronizációs adatok beállítása Amennyiben még nem használtad

Részletesebben

Íme néhány tanács az általános feladatok használatának megkezdéséhez. Első lépések sorozat

Íme néhány tanács az általános feladatok használatának megkezdéséhez. Első lépések sorozat Íme néhány tanács az általános feladatok használatának megkezdéséhez. Első lépések sorozat 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 és Microsoft Dynamics CRM Online 2013 ősze Először is érdemes a megfelelő munkaterületet

Részletesebben

Internet bank felhasználói leírás v1.1

Internet bank felhasználói leírás v1.1 Internet bank felhasználói leírás v1.1 Miután az Internet Bank használatára leadta igénylését, 5 munkanapon belül E- mailben megkapja a Csoport, illetve a Felhasználó nevét, SMS-ben pedig az első belépéshez

Részletesebben

A Web Services protokoll használata hálózati szkennelésre (Windows Vista SP2 vagy újabb verzió, valamint Windows 7 és Windows 8 esetén)

A Web Services protokoll használata hálózati szkennelésre (Windows Vista SP2 vagy újabb verzió, valamint Windows 7 és Windows 8 esetén) A Web Services protokoll használata hálózati szkennelésre (Windows Vista SP2 vagy újabb verzió, valamint Windows 7 és Windows 8 esetén) A Web Services protokoll lehetővé teszi a Windows Vista (SP2 vagy

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv Felhasználói Kézikönyv Az eforte 5.0 e-időpont Modul használatához 1 T a r talomjegyzék 1. BEVEZETÉS... 3 1.1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK A KÉZIKÖNYVRŐL... 3 1.2. SZÜKSÉGES TECHNIKAI KÖRNYEZET A RENDSZER HASZNÁLATÁHOZ...

Részletesebben

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet.

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Csavarhat webáruház Részletes útmutató a webáruház használatához Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Cégeknek, kis- és nagykereskedőknek,

Részletesebben

VARIO Face 2.0 Felhasználói kézikönyv

VARIO Face 2.0 Felhasználói kézikönyv VARIO Face 2.0 Felhasználói kézikönyv A kézikönyv használata Mielőtt elindítaná és használná a szoftvert kérjük olvassa el figyelmesen a felhasználói kézikönyvet! A dokumentum nem sokszorosítható illetve

Részletesebben

Óranyilvántartás (NEPTUN)

Óranyilvántartás (NEPTUN) Óranyilvántartás (NEPTUN) 1. NEPTUN web felületén az óranyilvántartás elérése Az óranyilvántartás adminisztrálására az oktatónak lehetősége van az oktatói weben az Oktatás / Kurzusok menüponton. A beállított

Részletesebben

Oktatás. WiFi hálózati kapcsolat beállítása Windows XP és Windows 7-es számítógépeken. SZTE Egyetemi Számítóközpont

Oktatás. WiFi hálózati kapcsolat beállítása Windows XP és Windows 7-es számítógépeken. SZTE Egyetemi Számítóközpont Oktatás WiFi hálózati kapcsolat beállítása Windows XP és Windows 7-es számítógépeken SZTE Egyetemi Számítóközpont WLAN kapcsolat beállítása 1 Tartalom Windows XP... 2 Tanúsítvány telepítése... 2 WPA2 védett

Részletesebben

é rtésí té sék szű ré sé

é rtésí té sék szű ré sé E-mail é rtésí té sék szű ré sé Szűrési beállítások 2019. 01. 03. Tartalom E-mail értesítések szűrése...2 Gyakorlati példák szűrési feltételek megadására...2 Szűrés beállítása a levelezőrendszerben...2

Részletesebben

Aromo Szöveges értékelés normál tantárggyal

Aromo Szöveges értékelés normál tantárggyal Aromo Szöveges értékelés normál tantárggyal Aromo Iskolaadminisztrációs Szoftver Felhasználói kézikönyv -- Szöveges értékelés 1 Tartalomjegyzék Aromo Szöveges értékelés normál tantárggyal 1 Bevezetés 3

Részletesebben

Jelentkezési lap képző szervek részére

Jelentkezési lap képző szervek részére Jelentkezési lap képző szervek részére Felhasználói segédlet Tartalomjegzék Belépés Jelentkezési lap felület Kézi kitöltés menete Alapadatok megadása Korábban megszerzett vezetői engedély adatai Személyes

Részletesebben

Pénzintézetek jelentése a pénzforgalmi jelzőszám változásáról

Pénzintézetek jelentése a pénzforgalmi jelzőszám változásáról Pénzintézetek jelentése a pénzforgalmi jelzőszám változásáról Felhasználói Segédlet MICROSEC Kft. 1022 Budapest, Marczibányi tér 9. telefon: (1)438-6310 2002. május 4. Tartalom Jelentés készítése...3 Új

Részletesebben

Címzett: Kovács Gézáné Szeged, Híd u. 1. Tisztelt Kovács Gézáné! Örömmel értesítjük, hogy Ön megnyerte nyereményjátékunk 1000 Ft-os díját.

Címzett: Kovács Gézáné Szeged, Híd u. 1. Tisztelt Kovács Gézáné! Örömmel értesítjük, hogy Ön megnyerte nyereményjátékunk 1000 Ft-os díját. Körlevél l készk szítésese Mi a körlevk rlevél? l? A körlevél több személynek küldendő azonos tartalmú levél, amely azáltal válik személyessé, hogy minden levél a címzettre vonatkozó adatokat tartalmazza.

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN Jelszó igénylés E-mail cím változtatás Jelentkezési lap nyomtatás Kosár küldése e-mailben Kosár ajánlása linkkel (FLP360 weboldalra való beillesztés) Meghívó küldése NDP és

Részletesebben

Vodafone Mobile Connect telepítése

Vodafone Mobile Connect telepítése Vodafone Mobile Connect telepítése Kérjük ne csatlakoztassa a Vodafone Mobile Connect eszközt a Mac számítógépéhez. Ha esetleg már csatlakoztatta az adatkártyát vagy a modemet a Mac számítógépéhez, akkor

Részletesebben

VarioFace dokumenta cio

VarioFace dokumenta cio VarioFace dokumenta cio Tartalom Felhasználói dokumentáció... 2 1. A program felépítése... 2 1.1. Vario csatlakoztatása... 2 1.2. Főablak... 3 1.3. Képkijelölő ablak... 4 2. A program használata... 4 2.1.

Részletesebben

H31300HUN_ _Leitfaden für LieferantenLeitfaden für Lieferanten.docx Vezérfonal Gebrüder Weiss e-beszerzési platform

H31300HUN_ _Leitfaden für LieferantenLeitfaden für Lieferanten.docx Vezérfonal Gebrüder Weiss e-beszerzési platform Vezérfonal Gebrüder Weiss e-beszerzési platform.. változat Tartalomjegyzék. Bevezetés 3 2. Regisztrációs és bejelentkezési útmutató 3 2.. Regisztrációs meghívó levél 3 2.2. Bejelentkezés 54 3. Beszállító

Részletesebben

Elektronikus pályázati űrlap (eform) létrehozása - Útmutató

Elektronikus pályázati űrlap (eform) létrehozása - Útmutató Az elektronikus pályázati űrlap (eform) létrehozása Az Európa a polgárokért programban a projektjavaslatokat elektronikus pályázati űrlap (e-űrlap) használatával kell benyújtani. A papír alapon, postai

Részletesebben

Integráció LadyBirddel

Integráció LadyBirddel Integráció LadyBirddel 1 A ShopRenter és a Ladybird integrációjához beállításokat kell eszközölnünk mind a ShopRenter, mind a LadyBird felületén. Elsőként a LadyBirdben kell elvégeznünk teendőinket, mert

Részletesebben

Energiainformációs Adattár Adatgyűjtő alrendszer felhasználói dokumentáció

Energiainformációs Adattár Adatgyűjtő alrendszer felhasználói dokumentáció Energiainformációs Adattár Adatgyűjtő alrendszer felhasználói dokumentáció Bevezető Tisztelt engedélyes! Üdvözöljük Önt a Magyar Energia Hivatal Energiainformációs Adattár - Adatgyűjtő alrendszerének felhasználói

Részletesebben

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén A CIB Internet Bankba való webes felületen keresztül történő belépés az Oracle által

Részletesebben

Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. Microsec web-szignó. Felhasználói útmutató. ver Budapest, július 06.

Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. Microsec web-szignó. Felhasználói útmutató. ver Budapest, július 06. Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. Microsec web-szignó Felhasználói útmutató ver. 1.2 Budapest, 2018. július 06. Tartalomjegyzék 1 A szolgáltatás használata... 3 2 Az web-szignó felülete és főbb

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv Felhasználói Kézikönyv PiacTér - virtuális áru- és szolgáltatás bemutató tér 2017. 07. 21. Tartalom 1. REGISZTRÁCIÓ... 2 2. BEJELENTKEZÉS... 8 3. TERMÉKEK MEGTEKINTÉSE... 9 4. SZOLGÁLTATÁSOK MEGTEKINTÉSE...

Részletesebben

IBM TRIRIGA használatának megkezdése - TRIRIGA környezet személyre szabása videó parancsfájl

IBM TRIRIGA használatának megkezdése - TRIRIGA környezet személyre szabása videó parancsfájl IBM TRIRIGA használatának megkezdése - TRIRIGA környezet személyre szabása videó parancsfájl ii IBM TRIRIGA használatának megkezdése - TRIRIGA környezet személyre szabása videó parancsfájl Tartalom IBM

Részletesebben

Üzenetkezelési szolgáltatások. Telefóniás szolgáltatások. One Number szolgáltatásokhoz

Üzenetkezelési szolgáltatások. Telefóniás szolgáltatások. One Number szolgáltatásokhoz OmniTouch 8400 Instant Communications Suite Gyors kezdési segédlet R6.0 Az OmniTouch 8400 Instant Communications Suite magas szintű szolgáltatást nyújt az IBM Lotus Notes számára. Az integráció a beépülő

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Árajánlatkészítés

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Árajánlatkészítés VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Árajánlatkészítés 1 TARTALOMJEGYZÉK VELUX árajánlat készítése Vásárlói ajánlat készítése meglévő ajánlatból Vásárlói ajánlat készítése a Termékválasztó

Részletesebben

Pázmány Péter Katolikus Egyetem

Pázmány Péter Katolikus Egyetem Pázmány Péter Katolikus Egyetem Levelezőrendszere Felhasználói segédlet (Kiegészítés) Tartalom Bevezetés... 3 Általános ismertető... 4 Levelezés... 5 Levelek írása... 6 Aláírás... 7 Mellékletek csatolása...

Részletesebben

ADATSZOLGÁLTATÁS központi honlap használata esetén

ADATSZOLGÁLTATÁS központi honlap használata esetén ADATSZOLGÁLTATÁS központi honlap használata esetén 1. A 18/2005. IHM rendelet melléklete alapján össze kell állítani a közérdekű adatokat 2. Az elkészített dokumentumok feltöltése a központi honlapra:

Részletesebben

A másolás folyamata. vagy. Xerox WorkCentre 5945/5955 többfunkciós nyomtató. Szolgáltatások kezdőlap. Munkaállapot. Érintőképernyő.

A másolás folyamata. vagy. Xerox WorkCentre 5945/5955 többfunkciós nyomtató. Szolgáltatások kezdőlap. Munkaállapot. Érintőképernyő. Xerox WorkCentre 9/9 többfunkciós nyomtató A másolás folyamata. A dokumentumokat nyomtatott oldallal felfelé helyezze a dokuadagoló bemeneti tálcájába. Állítsa be úgy a vezetőt, hogy. Nyomja meg a vezérlőpult

Részletesebben

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak 1. fejezet: Regisztráció 2. fejezet: Profil szerkesztése 3. fejezet: Hirdetésfeladás menete 4. fejezet: Hirdetések kezelése 5. fejezet: Hallgatói Pályázatok böngészése

Részletesebben

QGIS tanfolyam (ver.2.0)

QGIS tanfolyam (ver.2.0) QGIS tanfolyam (ver.2.0) I. Rétegkezelés, stílusbeállítás 2014. január-február Összeállította: Bércesné Mocskonyi Zsófia Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság A QGIS a legnépszerűbb nyílt forráskódú asztali

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. BUDAPESTI NÉMET ISKOLA WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Nyelv Választás... 3 Regisztráció... 4 Bejelentkezés...

Részletesebben

Élő online bemutatók a www.webkiallitas.hu oldalon v1.0

Élő online bemutatók a www.webkiallitas.hu oldalon v1.0 Élő online bemutatók a www.webkiallitas.hu oldalon v1.0 2014.11.20. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A www.webkiallitas.hu oldalon a kiállítóknak lehetőségük van úgynevezett online események, így például

Részletesebben

Regisztráció. Kattintson a Regisztráció fülre

Regisztráció. Kattintson a Regisztráció fülre Regisztráció 1. lépés: Regisztráció Kattintson a Regisztráció fülre 2. lépés: Regisztráció Adja meg nevét (lehet keresztnév is, de teljes név is) és e-mail címét (működő címre van szükség) Klikkeljen abba

Részletesebben

1. Origin telepítése. A telepítő első képernyőjén kattintson a Next gombra:

1. Origin telepítése. A telepítő első képernyőjén kattintson a Next gombra: 1. Origin telepítése Az Origin telepítéséhez tegye be az Origin CD-t a CDROM-ba, majd kattintson az Origin 7.5 hivatkozásra, miután elindult a CD behelyezésekor a telepítő program. Ha nem indulna el a

Részletesebben