15/2006. (IV. 19.) Budapest Főváros VIII. kerület Józsefváros Önkormányzati rendelet

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "15/2006. (IV. 19.) Budapest Főváros VIII. kerület Józsefváros Önkormányzati rendelet"

Átírás

1 15/2006. (IV. 19.) Budapest Főváros VIII. kerület Józsefváros Önkormányzati rendelet a évi költségvetésről és végrehajtási szabályairól szóló rendelet módosítása A Budapest Józsefvárosi Önkormányzat képviselő testülete ( a továbbiakban: képviselő testület ) a Magyar Köztársaság 2006.évi költségvetésről szóló 2005.évi CLIII. Törvény a helyi önkormányzatokról szóló többször módosított évi LXV. Törvény ( a továbbiakban: Ötv. ), az államháztartásról szóló többször módosított évi XXXVIII. Törvény ( a továbbiakban: Áht. ), valamint az államháztartás működési rendjéről szóló többször módosított 217/1998.(XII.30.) Kormányrendelet ( a továbbiakban: Ámr.) felhatalmazása alapján a évi költségvetésről és annak végrehajtási szabályairól szóló 8/2006. ( II.22.) rendelet módosító rendeletét alkotja: 1.. (1) A képviselő testület az Önkormányzat bevételi és kiadási előirányzatát e Ft-tal megemeli a 2005.évi pénzmaradvány címén. (2) A képviselő testület a Polgármesteri Hivatal bevételi és kiadási előirányzatát a számú mellékletben részletezettek alapján megemeli a évi pénzmaradvány címén. (3) A képviselő testület a kisebbségi önkormányzatok bevételi és kiadási előirányzatát a számú mellékletben részletezettek alapján megemeli a 2005.évi pénzmaradvány címén. (4) A képviselő testület a Polgármesteri Hivatalhoz tartozó részben önállóan gazdálkodó intézmények bevételi és kiadási előirányzatát a számú mellékletben részletezettek alapján megemeli a évi pénzmaradvány címén. (5) A képviselő testület az intézmények bevételi és kiadási előirányzatát az számú mellékletben részletezettek alapján megemeli a évi pénzmaradvány címén. 2.. (1)A képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal (11107 cím ) kiadási működési általános tartalék előirányzatát e Ft-tal csökkenti és ezzel egyidejűleg a Polgármesteri Hivatal (11105 cím ) működésre átadott pénzeszköz előirányzatát ugyan ezen összeggel megemeli a Dankó Pista Oktatási, Kulturális és Érdekvédelmi Egyesület támogatása címén. (2) A képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal ( cím) kiadás működési céltartalékon belül a kisebbségi önkormányzatok kiegészítő települési önkormányzati támogatás előirányzatát e Ft-tal csökkenti és ezzel egyidejűleg a (11108 cím) kisebbségi önkormányzatok támogatása előirányzatát ugyan ezen összeggel megemeli. (3) A képviselő testület a Bolgár Kisebbségi Önkormányzat (20700 cím ) bevételi 9/2006. ( III.13.) számú határozata alapján szolgáltatások és rendezvények kiadása címén.

2 (4) A képviselő testület a Ruszin Kisebbségi Önkormányzat ( cím ) bevételi 20/2006 ( III.13.) számú határozata alapján szolgáltatások és rendezvények kiadása címén. (5) A képviselő testület a Lengyel Kisebbségi Önkormányzat ( cím ) bevételi 10/2006. (III.10).) számú határozata alapján szolgáltatások és rendezvények kiadása címén. (6) A képviselő testület a Román Kisebbségi Önkormányzat ( cím) bevételi 8/2006.( III.13) számú határozata alapján szolgáltatások és rendezvények kiadása címén. (7) A képviselő testület a Szerb Kisebbségi Önkormányzat ( cím) bevételi 8/2006.( III.21.) számú határozata alapján szolgáltatások és rendezvények kiadása címén. (8) A képviselő testület a Horvát Kisebbségi Önkormányzat (21000 cím ) bevételi 9/2006 ( III.22.).) számú határozata alapján szolgáltatások és rendezvények kiadása címén. (9) A képviselő testület a Német Kisebbségi Önkormányzat (20300 ) bevételi települési önkormányzati támogatás és kiadás dologi előirányzatát 177 e Ft-tal megemeli a 7/2006. ( III.17.) számú határozata alapján szolgáltatások és rendezvények kiadása címén. (10) A képviselő testület a Szlovák Kisebbségi Önkormányzat ( cím ) bevételi 10/2006. ( II.28.) számú határozata alapján szolgáltatások és rendezvények kiadása címén. (11) A képviselő testület a Görög Kisebbségi Önkormányzat ( cím ) bevételi 15/2006 ( III.16.) számú határozata alapján szolgáltatások és rendezvények kiadása címén. (12) A képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal ( cím ) bevételi működésre átvett pénzeszköz - és kiadási felhalmozási támogatás értékű előirányzatát 60 e Ft- tal megemeli a Csontvelő Transzplantációs Alapítvány visszafizetése és a Heim Pál Gyermekkórház egyszer használatos eszközök vásárlásának támogatása címén. (13) A képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal ( cím) bevételi működési saját és sajátos előirányzatát e Ft-tal megemeli és ezzel egyidejűleg a kiadás dologi előirányzatát e Ft-tal megemeli földhasználati díj és áfa befizetés címén. (14) A Képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal ( cím ) kiadás működésre átadott pénzeszköz előirányzatát e Ft-tal megemeli a Pollack Mihály téri KFT támogatása címén. (15) A Képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal ( cím ) kiadás felhalmozás előirányzatát e Ft-tal megemeli a Pollack Mihály téri KFT alapítása és 51 %-os üzletrészének pénzbetéte címén.

3 3.. (1) A Képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal címen belül a kiadás felújítás Szigony u., Auróra u., József krt., felnőtt és gyermek háziorvosi rendelők akadálymentesítés felújítása előirányzatát e Ft-tal csökkenti és ezzel egyidejűleg a kiadás cím felügyeleti szervi támogatás előirányzatát e Ft-tal megemeli. (2) A képviselő testület az Egészségügyi Szolgálat ( cím ) bevételi felügyeleti szervi támogatás és kiadási felújítás előirányzatát e Ft-tal megemeli a Szigony u., Auróra u., József krt. felnőtt és gyermek háziorvosi rendelők felújítása és hozzá kapcsolódó költségek fedezete címén. (3) A képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal ( cím ) kiadás működési céltartalékon belül az oktatási, nevelési és közművelődési ágazat KJT Helyi Juttatási Szabályzat továbbképzés és szociális támogatás előirányzatát 80 e Ft-tal csökkenti és ezzel egyidejűleg a kiadás ( cím ) intézményi támogatás előirányzatát ugyan ezen összeggel megemeli. (4) A képviselő testület a Dugonics András Gimnázium ( cím ) bevételi felügyeleti szervi támogatás és kiadás személyi juttatás előirányzatát 60 e Ft-tal megemeli 3 fő közalkalmazott szociális támogatása címén. (5) A képviselő testület a Gyógypedagógiai nevelés Józsefvárosi Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Központ és Általános Iskolához tartozó Nevelési Tanácsadó ( cím ) bevételi felügyeleti szervi támogatás és kiadási személyi juttatás előirányzatát 20 e Ft tal megemeli 1 fő közalkalmazott szociális támogatása címén. (6) A képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal ( cím ) bevételi működési támogatás értékű bevétel előirányzatát és a kiadási személyi juttatás e Ft, munkaadót terhelő járulékok e Ft, dologi 4.948,8 e Ft előirányzatát ,8 e Ft-tal megemeli az országgyűlési választások költségeinek finanszírozása címén. (7) A képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal kiadás ( cím ) működési céltartalékon belül az országgyűlési választás költségeire tervezett előirányzatot e Ft-tal csökkenti és ezzel egyidejűleg a kiadási ( cím ) személyi juttatás e Ft, munkaadót terhelő járulékok e Ft, dologi e Ft előirányzatát e Ft-tal megemeli országgyűlési választások önkormányzati finanszírozása címén. 4.. (1)A képviselő testület a Józsefvárosi Kulturális Központ ( cím ) Józsefvárosi Napok feladatok bevételi felügyeleti szervi támogatás és kiadási dologi előirányzatát 342 e Ft- tal csökkenti és ezzel egyidejűleg a ( cím ) Közművelődési feladatok bevételi felügyeleti szervi támogatás- és kiadási dologi előirányzatát ugyan ezen összeggel megemeli a lakossági ingyenes angol nyelvtanfolyam költségei címén.

4 (2) A képviselő testület a Vajda Péter Ének Zene és Testnevelés Tagozatos Általános Iskola ( cím ) kiadási munkáltatót terhelő járulékok előirányzatát 526 e Ft-tal csökkenti és ezzel egyidejűleg a kiadási személyi juttatás előirányzatát 526 e Ft-tal megemeli adómentes határig üdülési hozzájárulás címén. (3) A képviselő testület a Vajda Péter Ének Zene és Testnevelés Tagozatos Általános Iskola ( cím ) kiadási személyi juttatás előirányzatán belül a jutalom előirányzatáról e Ft-ot átcsoportosít az üdülési hozzájárulás előirányzatára adómentes határig üdülési hozzájárulás címén. (4) A képviselő testület a Somogyi Béla u-i Általános Iskola ( cím ) kiadás személyi juttatás előirányzatán belül a jutalom előirányzatát e Ft-tal csökkenti és ezzel egyidejűleg az üdülési hozzájárulás előirányzatát ugyan ezen összeggel megemeli a közalkalmazottak adómentes határig történő üdülési hozzájárulása címén. (5) A képviselő testület a Somogyi Béla u-i Általános Iskola ( cím ) kiadás munkaadót terhelő járulékok előirányzatát 419 e Ft tal csökkenti és ezzel egyidejűleg a személyi juttatáson belül az üdülési hozzájárulás előirányzatát 276 e Ft-tal, dologi előirányzatát 143 e Ft-tal megemeli. (6) A képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal ( cím ) bevételi felújítás támogatásértékű bevétel előirányzatát e Ft-tal megemeli a Nap tér pályázati támogatása címén. (7) A képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal ( cím ) kiadás működési általános tartalék előirányzatát e Ft-tal megemeli. (8) A képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal ( cím ) bevételi felhalmozás támogatásértékű bevétel és kiadás felhalmozás előirányzatát e Ft-tal megemeli a évi Kulturált Ebtartás pályázaton elnyert pénzeszköz címén. (9) A képviselő testület a Józsefvárosi Családsegítő Szolgálat ( cím ) engedélyezett álláshelyét a évi költségvetési rendelet 13.számú mellékletében szereplő 37 álláshely helyett 40 álláshelyre módosítja. (10) A képviselő testület az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal kiadás ( cím ) dologi kamat előirányzatát e Ft-tal csökkenti és ezzel egyidejűleg a kiadás ( cím ) felhalmozás előirányzatán belül a BM lakásépítés előirányzatát e Ft tal megemeli. (11) A képviselő testület a Szociális Intézmények Gazdasági Hivatalához tartózó Őszirózsa Gondozó Szolgálat ( cím ) részben önállóan gazdálkodó intézmény bevételi felügyeleti szervi támogatás és kiadás dologi előirányzatát e Ft-tal törli szociális étkeztetés megtakarítása címén. (12) A képviselő testület az Önkormányzat és Polgármesteri Hivatal cím kiadás felügyeleti szervi támogatás előirányzatát e Ft tal és a cím lakóház működtetés bevételi előirányzatán belül helyiséghátralék behajtás előirányzatát ugyan ezen összeggel törli.

5 (13) A képviselő testület a Szociális Intézmények Gazdasági Hivatalához tartozó Őszirózsa Gondozó Szolgálat ( cím ) részben önállóan gazdálkodó intézmény kiadás dologi előirányzatán belül a szociális étkeztetés előirányzatát 805 e Ft tal csökkenti és ezzel egyidejűleg a felhalmozás előirányzatát ugyan ezen összeggel megemeli a szociális étkeztetéshez szükséges 7 db hűtőszekrény vásárlása címén. 5.. (1)Az ban foglalt módosítások miatt az Önkormányzat bevételi és kiadási előirányzata ,0 e Ft - ról ,8 e Ft-ra módosul. A Polgármesteri Hivatal, ezen belül az osztályok és az intézmények módosított költségvetési előirányzatait a 7. számú melléklet tartalmazza. (2) A jelen rendelet a kihirdetést követő 3. napon lép hatályba.

21/2005. (V.15.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet

21/2005. (V.15.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet 21/2005. (V.15.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet a 2004.évi pénzmaradvány felhasználásról, valamint a 2005.évi költségvetés és végrehajtás szabályairól szóló rendelet módosításáról A Budapest

Részletesebben

1/2006. (I.20.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet. a 2005. évi költségvetésről és végrehajtási szabályairól szóló

1/2006. (I.20.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet. a 2005. évi költségvetésről és végrehajtási szabályairól szóló 1/2006. (I.20.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet a 2005. évi költségvetésről és végrehajtási szabályairól szóló 6/2005.(II.25.) ök. sz. rendelet módosításáról A Budapest Józsefvárosi Önkormányzat

Részletesebben

Budapest Józsefváros Önkormányzatának

Budapest Józsefváros Önkormányzatának Budapest Józsefváros Önkormányzatának 23/2003. (V.06.) ök. sz. rendelete a 2002. évi pénzmaradvány felhasználásának, valamint a 2003. évi költségvetés és végrehajtási szabályairól szóló 14/2003.( II.18.)

Részletesebben

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat 32/2008. (V. 06.) számú önkormányzati rendelete 1

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat 32/2008. (V. 06.) számú önkormányzati rendelete 1 Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat 32/2008. (V. 06.) számú önkormányzati rendelete 1 a 2007. évi pénzmaradvány felhasználása, a 2008. évi költségvetésről és végrehajtási szabályairól

Részletesebben

5/2006. (II.15.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet

5/2006. (II.15.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet 5/2006. (II.15.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet a 2005. évi költségvetésről és végrehajtási szabályairól szóló 6/2005.(II.25.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet módosításáról A Budapest

Részletesebben

16/2001. (V. 25.) sz. önk. rendelet

16/2001. (V. 25.) sz. önk. rendelet 1 16/2001. (V. 25.) sz. önk. rendelet a 2001. évi költségvetés és végrehajtási szabályairól szóló rendelet módosításáról A Józsefvárosi Önkormányzat képviselő-testülete a Magyar Köztársaság 2001.-2002.

Részletesebben

37/2007. (VI.04.) Budapest Főváros VIII. kerület. Józsefvárosi Önkormányzati rendelet

37/2007. (VI.04.) Budapest Főváros VIII. kerület. Józsefvárosi Önkormányzati rendelet 37/2007. (VI.04.) Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzati rendelet a 2007. évi költségvetésről és végrehajtási szabályairól szóló 11/2007.( II.20.) számú önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

2/2004. (I.28.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet. a 2003.évi többször módosított költségvetési és végrehajtási rendelet módosításáról

2/2004. (I.28.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet. a 2003.évi többször módosított költségvetési és végrehajtási rendelet módosításáról 2/2004. (I.28.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet a 2003.évi többször módosított költségvetési és végrehajtási rendelet módosításáról A Józsefvárosi Önkormányzat képviselő -testülete (továbbiakban

Részletesebben

2/2001. (II.5.) sz. önk. rendelet

2/2001. (II.5.) sz. önk. rendelet 2/2001. (II.5.) sz. önk. rendelet a 2000. évi költségvetés és végrehajtás szabályairól szóló rendelet módosításáról A Józsefvárosi Önkormányzat képviselő - testülete ( továbbiakban képviselő - testület

Részletesebben

38/2001. (XI.23.) sz. önkormányzati rendelete

38/2001. (XI.23.) sz. önkormányzati rendelete 38/2001. (XI.23.) sz. önkormányzati rendelete a 2001. évi költségvetés és végrehajtási szabályairól szóló rendelet módosításáról A Józsefvárosi Önkormányzat képviselő- testülete a Magyar Köztársaság 2001.

Részletesebben

29/2001. (X. 26.) számú önkormányzati rendelete

29/2001. (X. 26.) számú önkormányzati rendelete 29/2001. (X. 26.) számú önkormányzati rendelete a 2001. évi költségvetés és végrehajtási szabályairól szóló rendelet módosításáról. A Józsefvárosi Önkormányzat képviselő- testülete a Magyar Köztársaság

Részletesebben

56/2007. (X.11.) Budapest Főváros VIII. kerület. Józsefvárosi Önkormányzati rendelet

56/2007. (X.11.) Budapest Főváros VIII. kerület. Józsefvárosi Önkormányzati rendelet 56/2007. (X.11.) Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzati rendelet a 2007. évi költségvetésről és végrehajtási szabályairól szóló 11/2007. ( II.20.) számú önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

A kihirdetés módja: kifüggesztés A kihirdetés napja: 2008. október 15. Dr. Xantus Judit Jegyző

A kihirdetés módja: kifüggesztés A kihirdetés napja: 2008. október 15. Dr. Xantus Judit Jegyző A kihirdetés módja: kifüggesztés A kihirdetés napja: 2008. október 15. Dr. Xantus Judit Jegyző Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat 50/2008. (X.15.) számú önkormányzati rendelete a

Részletesebben

2/2007. (I.12.) Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzati rendelet 1

2/2007. (I.12.) Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzati rendelet 1 2/2007. (I.12.) Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzati rendelet 1 a 2006.évi költségvetésről és végrehajtási szabályairól szóló 8/2006. (II.22.) önk. rendelet módosításáról A Budapest

Részletesebben

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat. 65/2007. (XII. 10.) számú önkormányzati rendelete

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat. 65/2007. (XII. 10.) számú önkormányzati rendelete Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat 65/2007. (XII. 10.) számú önkormányzati rendelete a 2007. évi költségvetésről és végrehajtási szabályairól szóló 11/2007. ( II.20.) számú önkormányzati

Részletesebben

25/2005. (VI.15.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet

25/2005. (VI.15.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet 25/2005. (VI.15.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet a 2005. évi költségvetésről és végrehajtási szabályairól szóló 6/2005.(II.25.) ök. sz. rendelet módosításáról A Budapest Józsefvárosi Önkormányzat

Részletesebben

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat. 1/2008. (I.21.) számú önkormányzati rendelete

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat. 1/2008. (I.21.) számú önkormányzati rendelete Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat 1/2008. (I.21.) számú önkormányzati rendelete a 2007. évi költségvetésről és végrehajtási szabályairól szóló 11/2007. ( II.20.) számú önkormányzati

Részletesebben

49/2005. (XII. 07.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet

49/2005. (XII. 07.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet 49/2005. (XII. 07.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet a 2005. évi költségvetésről és végrehajtási szabályairól szóló 6/2005.(II.25.) ök. sz. rendelet módosításáról A Budapest Józsefvárosi Önkormányzat

Részletesebben

44/2004. (XI.15.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet. a évi költségvetés és végrehajtás szabályai rendelet módosításáról

44/2004. (XI.15.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet. a évi költségvetés és végrehajtás szabályai rendelet módosításáról 44/2004. (XI.15.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet a 2004. évi költségvetés és végrehajtás szabályai rendelet módosításáról A Józsefvárosi Önkormányzat képviselő-testülete (továbbiakban képviselő-testület)

Részletesebben

54/2007. (IX.18.) Budapest Főváros VIII. kerület. Józsefvárosi Önkormányzati rendelet

54/2007. (IX.18.) Budapest Főváros VIII. kerület. Józsefvárosi Önkormányzati rendelet 54/2007. (IX.18.) Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzati rendelet a 2007. évi költségvetésről és végrehajtási szabályairól szóló 11/2007. ( II.20.) számú önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

44/2006. (XI.24.) Budapest Főváros VIII. kerület Józsefváros Önkormányzati rendelet

44/2006. (XI.24.) Budapest Főváros VIII. kerület Józsefváros Önkormányzati rendelet 44/2006. (XI.24.) Budapest Főváros VIII. kerület Józsefváros Önkormányzati rendelet a 2006.évi költségvetésről és végrehajtási szabályairól szóló 8/2006. (II.22.) önk. rendelet módosításáról A Budapest

Részletesebben

A kihirdetés módja: kifüggesztés A kihirdetés napja: november 28. jegyző. Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat

A kihirdetés módja: kifüggesztés A kihirdetés napja: november 28. jegyző. Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat A kihirdetés módja: kifüggesztés A kihirdetés napja: 2008. november 28. dr. Xantus Judit jegyző Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat 57/2008. (XI.28.) számú önkormányzati rendelete

Részletesebben

A kihirdetés módja: kifüggesztés A kihirdetés napja: április 24. dr. Xantus Judit jegyző

A kihirdetés módja: kifüggesztés A kihirdetés napja: április 24. dr. Xantus Judit jegyző A kihirdetés módja: kifüggesztés A kihirdetés napja: 2009. április 24. dr. Xantus Judit jegyző Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat 16/2009. (IV.24.) számú önkormányzati rendelete A

Részletesebben

A kihirdetés módja: kifüggesztés A kihirdetés napja: január 26. dr. Xantus Judit jegyző

A kihirdetés módja: kifüggesztés A kihirdetés napja: január 26. dr. Xantus Judit jegyző A kihirdetés módja: kifüggesztés A kihirdetés napja: 2009. január 26. dr. Xantus Judit jegyző Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat 1/2009. (I.26.) ök. számú rendelete 1 a 2008. évi

Részletesebben

A kihirdetés módja: kifüggesztés A kihirdetés napja: június 19. dr. Xantus Judit jegyző

A kihirdetés módja: kifüggesztés A kihirdetés napja: június 19. dr. Xantus Judit jegyző A kihirdetés módja: kifüggesztés A kihirdetés napja: 2009. június 19. dr. Xantus Judit jegyző Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat 27/2009. (VI.19.) sz. önkormányzati rendelete a Józsefvárosi

Részletesebben

37/2005. (IX.15.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet

37/2005. (IX.15.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet 37/2005. (IX.15.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet a 2005. évi költségvetésről és végrehajtási szabályairól szóló 6/2005.(II.25.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet módosításáról A

Részletesebben

33/2002. (IX.27.) sz. önkormányzati rendelete

33/2002. (IX.27.) sz. önkormányzati rendelete 33/2002. (IX.27.) sz. önkormányzati rendelete a 2002.évi költségvetés és végrehajtási rendelet módosításáról A Józsefvárosi Önkormányzat képviselő-testülete a Magyar Köztársaság 2001-2002. évi költségvetéséről

Részletesebben

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2010. (I.22.) számú önkormányzati rendelete

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2010. (I.22.) számú önkormányzati rendelete A kihirdetés módja: kifüggesztés A kihirdetés napja: 2010. január 22. dr. Xantus Judit jegyző Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2010. (I.22.) számú önkormányzati

Részletesebben

Budapest Józsefváros Önkormányzatának. a 2003.évi többször módosított költségvetési és végrehajtási rendelet módosításáról

Budapest Józsefváros Önkormányzatának. a 2003.évi többször módosított költségvetési és végrehajtási rendelet módosításáról Budapest Józsefváros Önkormányzatának 44/2003. (IX.18.) ök. sz. rendelete a 2003.évi többször módosított költségvetési és végrehajtási rendelet módosításáról A Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Halmaj Község Önkormányzatának 19/2009. (XI. 27.) rendelete az önkormányzat 2009. évi költségvetéséről szóló 1/2009. (III.02.) rendelet módosításáról

Halmaj Község Önkormányzatának 19/2009. (XI. 27.) rendelete az önkormányzat 2009. évi költségvetéséről szóló 1/2009. (III.02.) rendelet módosításáról Halmaj Község Önkormányzatának 19/2009. (XI. 27.) rendelete az önkormányzat 2009. évi költségvetéséről szóló 1/2009. (III.02.) rendelet módosításáról Halmaj Község Önkormányzati képviselő-testülete a helyi

Részletesebben

23/2001. (VII. 22.) sz. önk. rendelet

23/2001. (VII. 22.) sz. önk. rendelet 23/2001. (VII. 22.) sz. önk. rendelet a 2001. évi költségvetés és végrehajtási szabályairól szóló rendelet módosításáról. A Józsefvárosi Önkormányzat képviselő- testülete a Magyar Köztársaság 2001. - 2002.

Részletesebben

61/2005. (XII.20.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet

61/2005. (XII.20.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet 61/2005. (XII.20.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet a 2005. évi költségvetésről és végrehajtási szabályairól szóló 6/2005.(II.25.) Budapest Józsefváros Önkormányzati rendelet módosításáról A

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK. 8/2015./V.29./ önkormányzati rendelete

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK. 8/2015./V.29./ önkormányzati rendelete CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK 8/2015./V.29./ önkormányzati rendelete Celldömölk Város Önkormányzata 2015. évi költségvetésről szóló 1/2015./II.12./ önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

1/2002. (II.1.) sz. önkormányzati rendelete

1/2002. (II.1.) sz. önkormányzati rendelete 1/2002. (II.1.) sz. önkormányzati rendelete a 2001. évi költségvetés és végrehajtási szabályairól szóló rendelet módosításáról. A Józsefvárosi Önkormányzat képviselő- testülete a Magyar Köztársaság 2001.

Részletesebben

A évi költségvetési rendeletről szóló 1/2013.(III.13.) Önkormányzati rendelet módosításáról

A évi költségvetési rendeletről szóló 1/2013.(III.13.) Önkormányzati rendelet módosításáról Újszász Városi Önkormányzat 11/2013.(VIII.07.) rendelete A 2013. évi költségvetési rendeletről szóló 1/2013.(III.13.) Önkormányzati rendelet módosításáról Újszász Város Képviselő-testülete a Magyar Köztársaság

Részletesebben

Isaszeg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2011.(II.16.) önkormányzati rendelete Isaszeg Város Önkormányzat 2011. évi költségvetésről

Isaszeg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2011.(II.16.) önkormányzati rendelete Isaszeg Város Önkormányzat 2011. évi költségvetésről Isaszeg Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2011.(II.16.) önkormányzati rendelete Isaszeg Város Önkormányzat 2011. évi költségvetésről 1 Isaszeg Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi

Részletesebben

IBRÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 17/2010. (VIII. 09.) /2010. (III.05.)

IBRÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 17/2010. (VIII. 09.) /2010. (III.05.) IBRÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 17/2010. (VIII. 09.) önkormányzati rendelete Az Ibrány Város Önkormányzata 2010. évi költségvetéséről és végrehajtásának szabályairól szóló 2/2010. (III.05.)

Részletesebben

IBRÁNY VÁROS KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 6/2006. (II. 24.) KT r e n d e l e t e

IBRÁNY VÁROS KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 6/2006. (II. 24.) KT r e n d e l e t e IBRÁNY VÁROS KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 6/2006. (II. 24.) KT r e n d e l e t e Ibrány Város Önkormányzatának 2006. évi költségvetéséről és végrehajtásának szabályairól Ibrány Város Képviselő Testülete a helyi

Részletesebben

Mérk Nagyközség Önkormányzatának. 7/2013.(IX.03.) önkormányzati rendelete

Mérk Nagyközség Önkormányzatának. 7/2013.(IX.03.) önkormányzati rendelete Mérk Nagyközség Önkormányzatának 7/2013.(IX.03.) önkormányzati rendelete A 2/2013. (II.20.) rendelet - Az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről módosításáról A Képviselő-testület! Mérk Nagyközség Önkormányzat

Részletesebben

1.. 2.. A rendelet melléklete tartalmazza a kiemelt előirányzatok változásait önkormányzati összesenként, önálló és részben önálló intézményenként.

1.. 2.. A rendelet melléklete tartalmazza a kiemelt előirányzatok változásait önkormányzati összesenként, önálló és részben önálló intézményenként. Körösladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete /2009. (II.16.) ÖR. sz. rendelete a Körösladány Város Önkormányzatának 2008. évi költségvetéséről szóló 2/2008. (II.13.) sz. rendeletének módosításáról.

Részletesebben

A költségvetés bevételei és kiadásai

A költségvetés bevételei és kiadásai Rábapatona Község Önkormányzata Képviselő testületének 13/2012. (VIII.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetését megállapító 2/2012. (II.28.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

A költségvetés főbb adatai

A költségvetés főbb adatai 3/2008. /II.25../ sz. KT. RENDELET Monostorpályi Község Önkormányzatának 2008. évi költségvetésére Monostorpályi Község Önkormányzati Képviselő Testülete a helyi önkormányzatokról szóló módosított 1990.

Részletesebben

POGÁNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4/2011.(III. 21.) rendelete a évi KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL

POGÁNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4/2011.(III. 21.) rendelete a évi KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL POGÁNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4/2011.(III. 21.) rendelete a 2011. évi KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL Pogány község Képviselőtestülete az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. tv. (továbbiakban ÁHT) 65. (1) bekezdésében

Részletesebben

Óbarok Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2009. (III.10.) számú RENDELETE. az önkormányzat évi költségvetéséről

Óbarok Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2009. (III.10.) számú RENDELETE. az önkormányzat évi költségvetéséről Óbarok Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2009. (III.10.) számú RENDELETE az önkormányzat 2009. évi költségvetéséről Óbarok Község Önkormányzatának Képviselőtestülete a Magyar Köztársaság 2009.

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK. 10/2015./IX.03./ önkormányzati rendelete

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK. 10/2015./IX.03./ önkormányzati rendelete CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK 10/2015./IX.03./ önkormányzati rendelete Celldömölk Város Önkormányzata 2015. évi költségvetésről szóló 1/2015./II.12./ önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

alábbiak szerint módosítja:

alábbiak szerint módosítja: Budapest, Főváros XIX. kerület Kispest Önkormányzat képviselő-testületének...2010. (...) önkormányzati rendelete a 2010. évi költségvetésről szóló 2/2010. (II. 19.) sz. rendelet módosításáról TERVEZET

Részletesebben

Újszász Város Önkormányzat 17/2009.(XII.02.) rendelete

Újszász Város Önkormányzat 17/2009.(XII.02.) rendelete Újszász Város Önkormányzat 17/2009.(XII.02.) rendelete A módosított 2/2009.(II.18.) Újszász Város Önkormányzatának 2009. évi költségvetéséről szóló rendelet módosításáról Újszász Város Képviselő-testülete

Részletesebben

Csengőd Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2011.(II.15.) rendelete az önkormányzat 2011. évi költségvetéséről

Csengőd Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2011.(II.15.) rendelete az önkormányzat 2011. évi költségvetéséről Csengőd Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2011.(II.15.) rendelete az önkormányzat 2011. évi költségvetéséről Csengőd Község Önkormányzata Képviselőtestülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990.

Részletesebben

megemeli, és Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat évi költségvetése ezer Ft-ban

megemeli, és Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat évi költségvetése ezer Ft-ban Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 13/2011. (VII. 05.) önkormányzati rendelete a 2011. évi költségvetésről szóló 3/2011.(II.24.) rendeletének módosításáról Alsónémedi Nagyközség

Részletesebben

5. sz. napirend. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2011. június 28-i ülésére. a 2011. évi költségvetési rendelet I. módosítása

5. sz. napirend. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2011. június 28-i ülésére. a 2011. évi költségvetési rendelet I. módosítása ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2011. június 28-i ülésére 5. sz. napirend Tárgy: a 2011. évi költségvetési rendelet I. módosítása Tisztelt Képviselő-testület! Az önkormányzat 2011. évi költségvetését

Részletesebben

Hosszúhetény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. az önkormányzat és intézményei 2009. évi költségvetéséről szóló

Hosszúhetény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. az önkormányzat és intézményei 2009. évi költségvetéséről szóló Hosszúhetény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének az önkormányzat és intézményei 2009. évi költségvetéséről szóló 6/2009.(IX.14.) 8/2009.(XII.08.) rendeletekkel módosított 1/2009.(III.02.) rendelete

Részletesebben

Költségvetési bevételek és kiadások 1..

Költségvetési bevételek és kiadások 1.. Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2013.(II.25.) önkormányzati rendelete a 9/2012.(III.26.) rendelettel. a 12/2012.(IV.25) rendelettel, a 17/2012.(V.14.) 22/2012 (VIII.23.) önkormányzati

Részletesebben

B1 IBRÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2012. (IX. 28.) önkormányzati rendelete

B1 IBRÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2012. (IX. 28.) önkormányzati rendelete B1 IBRÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2012. (IX. 28.) önkormányzati rendelete Ibrány Város Önkormányzata 2012. évi költségvetéséről és végrehajtásának szabályairól szóló 6/2012. (IV.06.)

Részletesebben

2. Az önkormányzat összesített évi költségvetése

2. Az önkormányzat összesített évi költségvetése KÁL NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 8/2016.(IX.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ 1/2016.(II.12.) ÖNKORMÁNYZAT 2016. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ RENDELETÉNEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL Kál Nagyközség Önkormányzat

Részletesebben

1. A költségvetés bevételei és kiadásai

1. A költségvetés bevételei és kiadásai K vágóörs Község Önkormányzata Képvisel -testületének 9/2010. (IX.01.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2010. évi költségvetését megállapító, 3/2010.(II.19.) önkormányzati rendelet (továbbiakban:

Részletesebben

Csepreg Város Polgármesteri Hivatala Csepreg

Csepreg Város Polgármesteri Hivatala Csepreg Csepreg Város Polgármesteri Hivatala Csepreg E L Ő T E R J E S Z T LÉ S Csepreg Város Képviselő-testületének 2008. november 26-ai ülésére A beszámolóhoz kapcsolódóan a 2008. évi költségvetési rendelet

Részletesebben

A rendelet hatálya 1. Az Önkormányzat 2009. évi költségvetése 2. A Képviselő-testület az Önkormányzat 2009. évi költségvetésének

A rendelet hatálya 1. Az Önkormányzat 2009. évi költségvetése 2. A Képviselő-testület az Önkormányzat 2009. évi költségvetésének Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2010.(IV.19.) számú Önkormányzati rendelete a 2009. évi költségvetés módosításáról az 1/2009. (I.30.) számú önkormányzati rendelettel egységes szerkezetben

Részletesebben

Költségvetési bevételek és kiadások 1..

Költségvetési bevételek és kiadások 1.. Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 22/201(VIII.2) önkormányzati rendelete a 9/201(III.26.) rendelettel. a 12/201(IV.25) rendelettel, a 17/201(V.14.) önkormányzati rendelettel módosított

Részletesebben

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék. A rendelet kihirdetése a mai napon megtörtént.

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék. A rendelet kihirdetése a mai napon megtörtént. Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013.(IX.24.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 4/2013.(III.4.) önkormányzati rendelet módosításáról Tárnokréti

Részletesebben

Mátraballa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2010. (VIII. 31.) számú rendelete. A költségvetés bevételei és kiadásai

Mátraballa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2010. (VIII. 31.) számú rendelete. A költségvetés bevételei és kiadásai Mátraballa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2010. (VIII. 31.) számú rendelete az Önkormányzat 2010. I. félévi költségvetésének végrehajtásáról Mátraballa község Önkormányzatának Képviselő

Részletesebben

XIX. /..(.) 2011. 6/2011. (III.10.)

XIX. /..(.) 2011. 6/2011. (III.10.) Budapest Főváros XIX. kerület Kispest Önkormányzata képviselő-testületének /..(.) önkormányzati rendelete a 2011. évi költségvetésről szóló 6/2011. (III.10.) rendelet módosításáról Tervezet Budapest Főváros

Részletesebben

III. számú előterjesztés

III. számú előterjesztés A rendelet elfogadásához minősített többség szükséges! III. számú előterjesztés Őcsény község képviselőtestületének 2009. december 16.án, 17órakor megtartandó ülésére A 2009. évi költségvetésről szóló

Részletesebben

Egyházasfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2012. (II. 15.) önkormányzati rendelete

Egyházasfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2012. (II. 15.) önkormányzati rendelete Egyházasfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2012. (II. 15.) önkormányzati rendelete Az önkormányzat 2011. évi költségvetésről szóló 1/2011.(II.16.) önkormányzati rendelet módosításáról Egyházasfalu

Részletesebben

Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének. 21/2009.(IX.28.) r e n d e l e t e

Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének. 21/2009.(IX.28.) r e n d e l e t e Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2009.(IX.28.) r e n d e l e t e a nagyközségi önkormányzat 2009. évi költségvetéséről szóló 4/2009. (II.27.) rendelet módosításáról Decs Nagyközség

Részletesebben

1.. Az önkormányzat működési bevételei forrásonként 5..

1.. Az önkormányzat működési bevételei forrásonként 5.. Ladánybene Község Önkormányzata Képviselő-testületének 16 /2009. ( XI.26. ) rendelete a 2009. évi költségvetésről szóló 3/2009. (II. 16.) rendeletének módosításáról Ladánybene Község Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Márkó Község Önkormányzat Képviselő-testületének 6. /2010. (IV.21.) számú rendelete az Önkormányzat évi gazdálkodásának zárszámadásáról

Márkó Község Önkormányzat Képviselő-testületének 6. /2010. (IV.21.) számú rendelete az Önkormányzat évi gazdálkodásának zárszámadásáról Márkó Község Önkormányzat Képviselő-testületének 6. /21. (IV.21.) számú rendelete az Önkormányzat gazdálkodásának zárszámadásáról Márkó Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

HIRDETMÉNY K I H I R D E T E M. Mátraterenyei Közös Önkormányzati Hivatal Mátraterenye, Kossuth út 178.

HIRDETMÉNY K I H I R D E T E M. Mátraterenyei Közös Önkormányzati Hivatal Mátraterenye, Kossuth út 178. Mátraterenyei Közös Önkormányzati Hivatal 3145. Mátraterenye, Kossuth út 178. Szám: /2017.I. HIRDETMÉNY Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 7/2017. (IX. 14.) önkormányzati rendeletét

Részletesebben

MARTFŰ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2009. (II.20.) R E N D E L E T E. a évi pénzügyi terv módosításáról

MARTFŰ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2009. (II.20.) R E N D E L E T E. a évi pénzügyi terv módosításáról MARTFŰ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2009. (II.20.) R E N D E L E T E a 2008. évi pénzügyi terv módosításáról Martfű Város Önkormányzata Képviselő-testülete a helyi önkormányzat 2007. évi

Részletesebben

2. Az R 5. -a helyébe a következők lépnek:

2. Az R 5. -a helyébe a következők lépnek: Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 24/2015. (X.29.) önkormányzati rendelete Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről szóló 2/2015. (II.11.)

Részletesebben

Orosháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2011. (IX.21.) önkormányzati rendelete

Orosháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2011. (IX.21.) önkormányzati rendelete Orosháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 0/011. önkormányzati e az Önkormányzat 011 évi költségvetéséről szóló, 1/011. (VI. 8.) önkormányzati tel /011 (II.07) módosításáról Orosháza Város Önkormányzat

Részletesebben

Ötvöskónyi Község Önkormányzatának. 5/2007. (IV. 17.) számú rendelete. az Önkormányzat 2006. évi zárszámadásáról és pénzmaradvány elszámolásáról

Ötvöskónyi Község Önkormányzatának. 5/2007. (IV. 17.) számú rendelete. az Önkormányzat 2006. évi zárszámadásáról és pénzmaradvány elszámolásáról Ötvöskónyi Község Önkormányzatának 5/2007. (IV. 17.) számú rendelete az Önkormányzat zárszámadásáról és pénzmaradvány elszámolásáról Ötvöskónyi Közég Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 99/2017.

Az előterjesztés száma: 99/2017. A határozati javaslat elfogadásához az Mhötv. 50. -a értelmében minősített többség szükséges! Az előterjesztés nyílt ülésen tárgyalható. Az előterjesztés száma: 99/2017. Decs nagyközség képviselő-testületének

Részletesebben

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 30/2012. (X. 19.) Ö N K O R M Á N Y Z A T I R E N D E L E T E

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 30/2012. (X. 19.) Ö N K O R M Á N Y Z A T I R E N D E L E T E Marcali Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Tel.: 85/501-000 MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 30/2012. (X. 19.) Ö N K O R M Á N Y Z A T I R E N D E

Részletesebben

Erdőkürt község Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2011. (III.08.) Kt. számú rendelete a község évi költségvetéséről

Erdőkürt község Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2011. (III.08.) Kt. számú rendelete a község évi költségvetéséről Erdőkürt község Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2011. (III.08.) Kt. számú rendelete a község 2011. évi költségvetéséről Erdőkürt község Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 24-i soros ülésére

Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 24-i soros ülésére 3. napirendi pont E LŐTERJESZTÉS Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 24-i soros ülésére Előterjesztés címe és tárgya: Csabdi Község Önkormányzat 2015. évi költségvetési rendeletének

Részletesebben

A rendelet 2. (1) bekezdés helyébe az alábbi rendelkezés lép:

A rendelet 2. (1) bekezdés helyébe az alábbi rendelkezés lép: Bátaapáti község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013.(V.2.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 3/2012. (III.12.) önkormányzati rendeletének módosításáról Mórágy

Részletesebben

Önállóan műk. és gazd. Önállóan műk. Önkormányzat kv.szerv kv.szerv összesen. összesen 15.052 ezer Ft 149 ezer Ft 15.201 ezer Ft

Önállóan műk. és gazd. Önállóan műk. Önkormányzat kv.szerv kv.szerv összesen. összesen 15.052 ezer Ft 149 ezer Ft 15.201 ezer Ft Felsőpetény Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2012. (IV.27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat és intézményei költségvetéséről szóló 5/2011. (II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

TISZAALPÁR NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 20/2013.(IX.25.) Ör. számú önkormányzati rendelete

TISZAALPÁR NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 20/2013.(IX.25.) Ör. számú önkormányzati rendelete TISZAALPÁR NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 20/2013.(IX.25.) Ör. számú önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 7/2013.(III.08.) Ör. számú rendeletének módosítására

Részletesebben

A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT

A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT 2007. március 23. 3. szám A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT A KÖZGYŰLÉS HIVATALOS LAPJA Tartalomjegyzék Szám Tárgy Oldal RENDELET 4/2007. (III. 23.) Kgy. A Baranya Megyei Önkormányzat 2007. évi költségvetéséről

Részletesebben

5.. Az önkormányzat 2003. évi teljesített működési és felhalmozási bevételei és kiadások mérlegszerű bemutatását a 6. számú melléklet tartalmazza.

5.. Az önkormányzat 2003. évi teljesített működési és felhalmozási bevételei és kiadások mérlegszerű bemutatását a 6. számú melléklet tartalmazza. Nemesszalók község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2004.(IV.30.) rendelete Nemesszalók Község Önkormányzatának 2003. évi költségvetésének végrehajtásáról Az államháztartásról szóló többször módosított

Részletesebben

2011. évi teljesítés

2011. évi teljesítés eredeti mód. Bolgár Kisebbség /2011. eredeti mód. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 36 8 /2011. összesen ( 1-4 ) 0 0 36 0 0 8 1 500 3 393 3 813 112,4% 8 000 8 000 5 723 71,5% 1 500 3 393 3 813 112,4% 8 000 8 000

Részletesebben

2. A rendelet 4. (1) helyébe a következő rendelkezés lép:

2. A rendelet 4. (1) helyébe a következő rendelkezés lép: GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK 23/2012. (XI. 30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT 2012. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ 1/2012. (II.3.) RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL 2 GYÖNGYÖSTARJÁN

Részletesebben

Tárnokréti Község Képviselő-testületének 2/2009.(II.20.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről

Tárnokréti Község Képviselő-testületének 2/2009.(II.20.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről Tárnokréti Község Képviselő-testületének 2/2009.(II.20.) rendelete az Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről Az önkormányzat képviselő-testülete az államháztartásról szóló 1992.évi XXXVIII. Tv. 65. -a

Részletesebben

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 31/2013. (XII.20. ) Ö N K O R M Á N Y Z A T I R E N D E L E T E

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 31/2013. (XII.20. ) Ö N K O R M Á N Y Z A T I R E N D E L E T E Marcali Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Tel.: 85/501-000 7. számú előterjesztés a Képviselő-testület 2013.12.19.-i ülésére MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

Részletesebben

Bekecs községi Önkormányzat 8/2005.(V.1.) SZÁMÚ RENDELETE. az Önkormányzat 2004. évi gazdálkodásának zárszámadásáról

Bekecs községi Önkormányzat 8/2005.(V.1.) SZÁMÚ RENDELETE. az Önkormányzat 2004. évi gazdálkodásának zárszámadásáról Bekecs községi Önkormányzat 8/2005.(V.1.) SZÁMÚ RENDELETE az Önkormányzat 2004. évi gazdálkodásának zárszámadásáról Bekecs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az Államháztartásról szóló többször módosított

Részletesebben

MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2009.(II.18.) R E N D E L E T E. Mátészalka Város Önkormányzata 2009. évi költségvetéséről

MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2009.(II.18.) R E N D E L E T E. Mátészalka Város Önkormányzata 2009. évi költségvetéséről MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2009.(II.18.) R E N D E L E T E Mátészalka Város Önkormányzata 2009. évi költségvetéséről (egységes szerkezetben a módosításáról rendelkező 7/2009.(III.30.),

Részletesebben

Általános rendelkezések. A rendelet hatálya a Képviselő-testületre, annak bizottságaira, az önkormányzatra és az önkormányzati hivatalra terjed ki.

Általános rendelkezések. A rendelet hatálya a Képviselő-testületre, annak bizottságaira, az önkormányzatra és az önkormányzati hivatalra terjed ki. NYÁRLŐRINC KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2013. (III. 29.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT 2012. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ TÖBBSZÖR MÓDOSÍTOTT 1/2012. (II. 16.) ÖR RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 18-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 18-i ülésére ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. szeptember 18-i ülésére Tárgy: Javaslat Polgár Város a 2014. évi költségvetéséről szóló 5/2014. (II.14.) rendeletének módosítására Előterjesztő: Tóth József polgármester

Részletesebben

Város Polgármestere. Biatorbágy Város Képviselő-testülete 6/2011. (02.24.) Ör. számú rendeletével elfogadta évi költségvetését.

Város Polgármestere. Biatorbágy Város Képviselő-testülete 6/2011. (02.24.) Ör. számú rendeletével elfogadta évi költségvetését. Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112,113,142 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@pmh.biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés Biatorbágy

Részletesebben

Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 43/2009. (XII.18.) költségvetési és zárszámadási rendelete mérlegei és kimutatásai tartalmáról

Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 43/2009. (XII.18.) költségvetési és zárszámadási rendelete mérlegei és kimutatásai tartalmáról Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 43/2009. (XII.18.) költségvetési és zárszámadási rendelete mérlegei és kimutatásai tartalmáról Dombóvár Város Önkormányzatának képviselőtestülete a helyi

Részletesebben

Paks Város Önkormányzati Képviselő-testületének 18/2007. (XI. 20.) számú önkormányzati rendelete

Paks Város Önkormányzati Képviselő-testületének 18/2007. (XI. 20.) számú önkormányzati rendelete Paks Város Önkormányzati Képviselő-testületének 18/2007. (XI. 20.) számú önkormányzati rendelete Paks Város 2007. évi költségvetéséről szóló 3/2007.(III.12.) számú önkormányzati rendelet (továbbiakban

Részletesebben

Nagyrév Község Önkormányzat képviselő-testületének 7/2008.(III.31.) számú Önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2007. évi zárszámadásáról

Nagyrév Község Önkormányzat képviselő-testületének 7/2008.(III.31.) számú Önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2007. évi zárszámadásáról Nagyrév Község Önkormányzat képviselő-testületének 7/2008.(III.31.) számú Önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2007. évi zárszámadásáról Nagyrév Község Önkormányzat képviselő-testület a helyi Önkormányzatokról

Részletesebben

Piliscsaba Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének. 9/2009. (IV. 29) rendelete. A Önkormányzat évi költségvetésének végrehajtásáról

Piliscsaba Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének. 9/2009. (IV. 29) rendelete. A Önkormányzat évi költségvetésének végrehajtásáról Piliscsaba Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2009. (IV. 29) rendelete A Önkormányzat 2008. évi költségvetésének végrehajtásáról Záradék: Ezen rendelet kihirdetésre került Piliscsaba Nagyközség

Részletesebben

1.. 841403 város-, községgazdálkodási m.n.s. szolgáltatások. 841902 központi költségvetési befizetések. 882111 aktív korúak ellátása

1.. 841403 város-, községgazdálkodási m.n.s. szolgáltatások. 841902 központi költségvetési befizetések. 882111 aktív korúak ellátása Bocskaikert Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2012.(III.26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 5/2012. (II.6.) önkormányzati rendelet módosításáról Bocskaikerti

Részletesebben

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2013. (II. 22.) Ö N K O R M Á N Y Z A T I R E N D E L E T E

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2013. (II. 22.) Ö N K O R M Á N Y Z A T I R E N D E L E T E Marcali Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Tel.: 85/501-000 MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2013. (II. 22.) Ö N K O R M Á N Y Z A T I R E N D E

Részletesebben

Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 8/2007. (IX. 28.) Kgy. rendelet

Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 8/2007. (IX. 28.) Kgy. rendelet Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 8/2007. (IX. 28.) a Baranya Megyei Önkormányzat 2007. évi költségvetéséről szóló 2/2007. (II. 2) módosításáról A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése (a továbbiakban:

Részletesebben

Tárnokréti Község Képviselő-testületének 2/2010.(II.25.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről

Tárnokréti Község Képviselő-testületének 2/2010.(II.25.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről Tárnokréti Község Képviselő-testületének 2/2010.(II.25.) rendelete az Önkormányzat 2010. évi költségvetéséről Az önkormányzat képviselő-testülete az államháztartásról szóló 1992.évi XXXVIII. Tv. 65. -a

Részletesebben

Előterjesztés Répcelak Város Önkormányzata 2011. évi költségvetéséről szóló rendeletének módosításához

Előterjesztés Répcelak Város Önkormányzata 2011. évi költségvetéséről szóló rendeletének módosításához Előterjesztés Répcelak Város Önkormányzata 2011. évi költségvetéséről szóló rendeletének módosításához Tisztelt Képviselő-testület! Az Önkormányzat költségvetési terve az alábbi pontokon módosul: Központi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének június 30-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének június 30-i ülésére ELŐTERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 30-i ülésére Tárgy: költségvetésének módosítása Előadó: Ottó Péter polgármester Előterjesztés tartalma: határozati javaslat Szavazás

Részletesebben

6/2015. (IV.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2014. (II.06.) rendelet módosításáról

6/2015. (IV.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2014. (II.06.) rendelet módosításáról ÚJUDVAR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6/2015. (IV.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 1/2014. (06.) rendelet áról 1. (1) A 2015. július 1. és december 31.

Részletesebben