Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk"

Átírás

1 Rendelet Önkormányzati Rendelettár Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 6/2012.(III.07.) Rendelet típusa: Alap Rendelet címe: Az önkormányzat évi költségvetéséről Módosított rendelet azonosítója: Rendelet tárgykódja: B1 Tárgykód megnevezése: Költségvetés Kihirdetés dátuma: március 7. Hatályba lépés dátuma: március 7. Dokumentum készült: március 27.

2 TIS ZALÖK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TES TÜLETÉNEK 6/2012.(III.07.) önkormányzati rendelete Az önkormányzat évi költségvetéséről Tiszalök Város Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi önkormányzatok és szerveik, a köztársasági megbízottak, valamint egyes centrális alárendeltségű szervek feladat és hatásköreiről szóló évi XX. törvény 138. (1) bekezdés b) pontjában, az államháztartásról szóló évi CXCV. törvény (továbbiakban: Áht.) 23.. (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés f) pontjában kapott felhatalmazás alapján a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvény 92. (13) bekezdés a) pontjában meghatározott Pénzügyi Bizottság véleményének kikérésével az önkormányzat képviselő-testülete a 2012 évi költségvetéséről az alábbi rendeletet alkotja: A rendelet hatálya 1.. A rendelet hatálya a képviselő-testületre és annak bizottságaira, a Polgármesteri Hivatalra, valamint az önkormányzat által fenntartott intézményekre terjed ki. 2.. a./ Az Államháztartási törvény 67.. (3) bekezdése alapján a képviselő-testület a címrendet a (2)-(3) bekezdés szerint állapítja meg. b./ Az önállóan működő és gazdálkodó költségvetési szervek és az önállóan működő költségvetési szervként működő intézmények külön-külön alkotnak egy-egy címet. Ennek felsorolását a 8-as számú melléklet tartalmazza. c./ A önállóan működő és gazdálkodó Polgármesteri Hivatal igazgatási kiadása és a költségvetésben szereplő nem intézményi kiadások egy címet alkotnak. A költségvetés bevételei és kiadásai 3.. A képviselő-testület a Polgármesteri Hivatal és az intézmények együttes költségvetésének a.) Bevételi előirányzatát e Ft-ban b.) Kiadási előirányzatát e Ft-ban c.) A költségvetési hiányt e Ft-ban állapítja meg. A költségvetési egyensúly megteremtése érdekében a hiány megszüntetésére azzal megegyező összegű likvid hitel felvételét állítja be a bevételei közé.

3 A költségvetés főösszegén belül: A működési célú bevételeket: A működési célú kiadásokat: A működési forráshiány e Ft-ban e Ft-ban e Ft-ban Állapítja meg. A működési célú kiadásokon belül a kiemelt előirányzatok az alábbiak: - Személyi jellegű juttatások e Ft - Munkaadókat terhelő járulékok e Ft - Dologi kiadások e Ft - Társ-i és szoc. politikai juttatások e Ft - Működési célú pénzeszköz átadások e Ft - Kamatkiadások e Ft - Tartalékok e Ft A költségvetési létszámkeretet 180 főben, a közcélú foglalkoztatottakkal bővített létszámot 252 főben határozza meg. A felhalmozási célú bevételeket A felhalmozási célú kiadásokat A felhalmozási többlet állapítja meg. Rövid lejáratú hitel felvétel Hosszú lejáratú hitel felvétel Finanszírozási bevételek Rövid lejáratú hiteltörlesztés Hosszú lejáratú hiteltörlesztés Finanszírozási kiadások Finanszírozási pénzügyi műveletek egyenlege e Ft-ban e Ft-ban e Ft-ban e Ft-ban 0 e Ft-ban e Ft-ban 0 e Ft-ban e Ft-ban e Ft-ban e Ft-ban A városi önkormányzat összesített bevételi és kiadási mérlegét ezen belül a működési forráshiány összegét az 1. és 2. számú melléklet tartalmazza. 4.. A bevételek forrásonkénti megoszlását és részletezését a 3-es és a 4. számú mellékletek tartalmazzák. 5.. A felhalmozási célú bevételeket és kiadásokat az 5. számú és 6. számú mellékletek tartalmazzák. 6.. A Polgármesteri Hivatal és szakfeladatai az önállóan működő és gazdálkodó és önállóan működő költségvetési szervek, valamint a közcélú és közhasznú foglalkoztatás működési kiadási előirányzatát ezen belül a kiemelt előirányzatokat az alábbiak szerint állapítja meg.

4 1./ Önállóan működő és gazdálkodó Kossuth Lajos Általános Alapfokú és Művészeti Iskola évi működési kiadási előirányzatát: e Ft-ban Ebből: - személyi juttatásokat e Ft-ban - munkaadókat terhelő járulékokat e Ft-ban - dologi kiadásokat e Ft-ban - költségvetési létszámát 54,5 főben határozza meg. 2./ Önállóan működő Napköziotthonos Óvoda és Napos Bölcsőde évi működési kiadási előirányzatát: e Ft-ban Ebből: - személyi juttatásokat e Ft-ban - munkaadókat terhelő járulékokat e Ft-ban - dologi kiadásokat e Ft-ban - költségvetési létszámát 30 főben határozza meg. 3./ Önállóan működő Városi Könyvtár és Művelődési Ház évi működési kiadási előirányzatát: e Ft-ban Ebből: - személyi juttatásokat e Ft-ban - munkaadókat terhelő járulékokat e Ft-ban - dologi kiadásokat e Ft-ban - költségvetési létszámát 6,5 főben határozza meg. 4./ Önállóan működő Teleki Blanka Gimnázium Szakközépiskola Szakiskola és Kollégium évi működési kiadási előirányzatát: e Ft-ban Ebből: - személyi juttatásokat e Ft-ban - munkaadókat terhelő járulékokat e Ft-ban - dologi kiadásokat e Ft-ban - költségvetési létszámát 49 főben határozza meg. 5./ Önállóan működő és gazdálkodó Polgármesteri Hivatal és szakfeladata évi működési kiadási előirányzatát: e Ft-ban Ebből: - személyi juttatásokat e Ft-ban - munkaadókat terhelő járulékokat e Ft-ban - dologi kiadásokat e Ft-ban - költségvetési létszámát 28 főben határozza meg. 5./ Önállóan működő és gazdálkodó Önkormányzat és szakfeladatai évi működési kiadási előirányzatát: e Ft-ban

5 Ebből: - személyi juttatásokat e Ft-ban - munkaadókat terhelő járulékokat e Ft-ban - dologi kiadásokat e Ft-ban - költségvetési létszámát 12 főben határozza meg. 6./ A közcélú foglalkoztatás évi működési kiadási előirányzatát: e Ft-ban Ebből: - személyi juttatásokat e Ft-ban - munkaadókat terhelő járulékokat e Ft-ban - költségvetési létszámát átlag 17 főben határozza meg. 7./ A START munkaprogram évi működési kiadási előirányzatát: e Ft-ban Ebből: - személyi juttatásokat e Ft-ban - munkaadókat terhelő járulékokat e Ft-ban - dologi kiadásokat e Ft-ban - költségvetési létszámát átlag 55 főben határozza meg. határozza meg. A működési célú pénzeszköz átadások és a kamatkiadások részletezését a 9-es számú melléklet, a közvetett támogatásokról a kimutatást a 23. számú melléklet, a társadalmi- és szociálpolitikai juttatások részletezését a 10-es számú melléklet tartalmazza. 7.. Az év közben engedélyezett központi pótelőirányzat felosztásáról ha az érdemi döntést nem igényel a polgármester határoz a képviselő-testület utólagos tájékoztatásával a költségvetési rendelet egyidejű módosításával. 8.. A költségvetés végrehajtásának szabályai 1./ A 3. -ban kimutatott működési forráshiány részbeni fedezetének megteremtése érdekében a képviselő-testület elrendeli, hogy a Polgármesteri Hivatal készítse elő az ÖNHIKI támogatására benyújtandó igénybejelentést. 2./ A (1) bekezdés szerinti intézkedések megtételéről a támogatási igény kimunkálásáról és határidőben való benyújtásáról a polgármester gondoskodik. 9.. A képviselő-testület a fejlesztésnél képződött többletet a pénzügyi műveletek hiányának fedezésére fordítja.

6 10.. A képviselő-testület a költségvetési évre likvidhitel felvételét állítja be. Ennek mértéke a megállapított forráshiány 40%-a, végső visszafizetési határideje: december 31. A hitel felvételével, a szerződés aláírásával a polgármestert bízza meg (1) Az önállóan működő és gazdálkodó költségvetési szervek és önállóan működő költségvetési szervek részére megállapított intézményi kiadások főösszegét csak a képviselő-testület módosíthatja. (2) A költségvetési intézmény a jóváhagyott bevételi előirányzatain felüli többletbevétel terhére is csak a forrásképződés mértékének, illetve ütemének figyelembe vételével az intézmény biztonságos működésének szem előtt tartásával vállalhat kötelezettséget az önkormányzat jegyzőjével történő előzetes egyeztetés és jóváhagyás után Az önállóan működő és gazdálkodó költségvetési szerv pénzellátásáról az intézményvezető egyeztetett terv alapján a Polgármesteri Hivatal köteles gondoskodni, az önállóan működő és gazdálkodó költségvetési szerv pénzellátását tartalmazó kimutatást a 21. számú melléklet tartalmazza Az önállóan működő és gazdálkodó költségvetési szervek és önállóan működő költségvetési szervek vonatkozásában a költségvetés végrehajtásának ellenőrzéséről a Polgármesteri Hivatal köteles gondoskodni. Az éves beszámoló készítésekor az ellenőrzés tapasztalatairól a jegyző köteles tájékoztatást adni Az önkormányzat intézményeinél és a Polgármesteri Hivatalnál a tervezett bevételek növekedése nem vonja automatikusan maga után a költségvetési támogatás növekedését. A kiadási előirányzatok, amennyiben a tervezett bevételek nem folynak be, nem teljesíthetők A rendelet számú mellékletei az Államháztartási törvény előírásainak megfelelő kiegészítő táblázatait tartalmazza Ez a rendelet kihirdetése napján lép hatályba. Rendelkezéseit január 1-től kell alkalmazni. Gömze Sándor polgármester Mező József jegyző Záradék: A rendelet kihirdetése március 7-én megtörtént.

7 1.sz. melléklet Me.: ezer Ft Tiszalök Városi Önkormányzat évi tervezett költségvetési bevételei Megnevezés Összeg Intézményi tevékenységből Helyi adóbevételek Jöv.pótló támogatások kieg. és közcélú foglalk Működési célú pénzeszköz átvétel Egészségbiztosítás Alap támogatása Átengedett bevételek Normatív állami támogatás Bérkompenzációs támogatás Idegenforgalmi adó kiegészítés 100 KÖLTS ÉGVETÉS I BEVÉTELEK ÖS S ZES EN: Működési célú hitelfelvétel Felhalmozási bevételek BEVÉTELEK MINDÖSSZESEN:

8 2.sz. melléklet Me.: ezer Ft Tiszalök Városi Önkormányzat évi tervezett költségvetési kiadásai Megnevezés Eredeti ei. Kossuth Lajos Ált. és Alapf. Művészeti Iskola Óvoda és Bölcsőde Városi Könyvtár és Művelődési ház Teleki Blanka Gimnázium Polgármesteri Hivatal és szakfeladata Önkormányzat és szakfeladatai START munkaprogram Közcélú foglalkoztatás Működési célú pénzeszköz átadások Társadalom és szoc. politikai juttatások Kamatkiadások Üdülőterületen járdaépítés 200 Általános tartalék Céltartalék Működési kiadás összesen: Felhalmozási célú kiadások Felhalmozási célú pénzügyi műveletek Mindösszesen

9 Tiszalök Városi Önkormányzat évi tervezett költségvetési bevételeinek részletezése Intézményi tevékenységből 3.sz. melléklet Me.: ezer Ft Megnevezés Eredeti ei. Kossuth Lajos Ált. és Alapf. Műv. Iskola Önkormányzat bevételei Polgármesteri Hivatal bevétele szolgáltatási díjbevétel Városi Könyvtár és Művelődési ház Teleki Blanka Gimnázium Alkotóház bérleti díj ÖS S ZES EN: Helyi adóbevételek Eredeti Megnevezés ei. Helyi iparűzési adó Gépjárműadó Építményadó Átengedett egyéb központi adó Pótlék és bírság Idegenforgalmi adóbevétel 100 Talajterhelési díj ÖS S ZES EN: Jövedelempótló támog. és közcélú foglalkoztatás Eredeti Megnevezés ei. Tartós munkanélk. rendsz. szoc. segély utáni kieg Rendelkezésre állási támogatás Időskorúak járadéka utáni kieg Normatív ápolási díj utáni kieg Rendszeres szociális segély utáni kieg Normatív lakásfenntartási támog. utáni kieg Jövedelempótló támogatások utáni kiegészítések összesen: START munkaprogram támogatása Közcélú foglalkoztatás támogatása Mozgáskorlátozottak közlekedési támogatása Egyszeri gyermekvédelmi támogatás MINDÖS S ZES EN:

10 Tiszalök Városi Önkormányzat évi tervezett költségvetési bevételeinek részletezése Működési célú pénzeszköz átvétel Megnevezés Eredeti ei. Központi orvosi ügyelethez településektől Gimnázium működési célű pénzeszköz átvétele Mezőőri szolgálat működéséhez 600 ÖS ZES EN: Egészségbiztosítási Alap támogatása Megnevezés Eredeti ei. Központi orvosi ügyelet finanszírozása Védőnői szolgálat finanszírozása Iskola-egészségügy finanszírozása 540 ÖS S ZES EN: Átengedett bevételek Megnevezés Eredeti ei. Helyben keletkezett SZJA 8 %-a SZJA kiegészítés ÖS S ZES EN: Normatív állami támogatás Egyéb bevételek Bérkompenzációs támogatás Idegenforgalmi adó kiegészítés 100 ÖS S ZES EN:

11

12 Tiszalök Város Önkormányzat évi tervezett felhalmozási célú kiadások 5.sz. melléklet Me: ezer Ft Megnevezés Eredeti ei. Felújítás: Járdaépítési program 500 ÉAOP-3.1.2/A-11 "Önkormányzati tulajdonú belterületi utak fejlesztése" Összesen: Beruházások: ÉAOP /D2-11 "Tiszalök Város Belvízrendezése" LEADER Komplett színpadtechnikai beruázás Tiszalökön Összesen Felhalmozási kamatkiadás: Kötvénnyel kapcsolatos kamatkiadások Fejlesztési célú hitelek kamata Hosszú lejáratú hitel kamata /célhitel/ Összesen: Felhalmozási hiteltörlesztés: MFB Iskola felújítás törlesztés LÉP Hitel Hosszú lejáratú hitel törlesztés Összesen: Mindösszesen:

13 Tiszalök Város Önkormányzat évi tervezett felhalmozási célú bevételek 6. sz. melléklet Me: ezer Ft Megnevezés Eredeti ei. Magánszemélyek kommunális adója ÉAOP-3.1.2/A-11 "Önkormányzati tulajdonú belterületi utak fejlesztése" ÉAOP /D2-11 "Tiszalök Város Belvízrendezése" LEADER Komplett színpadtechnikai beruázás Tiszalökön Tagi kölcsön visszatérülés /Felhalmozási pe. átadás/ Földterület értékestítéséből származó bevétel Fejlesztési célú hitelek kamata Összesen: Felhalmozási forráshiány /Felhalmozási hitelfelvétel/ 0 Mindösszesen:

14 7.sz. melléklet Me: ezer Ft Tiszalök Városi Önkormányzat 2012.évi tervezett kiadásai költségvetési címenként és kiemelt előirányzatonkét Megnev ezés Összes kiadás KIEMELT KIADÁSI ELŐIRÁNYZATOK Létszám Pe. Szem. jutt. M.a.terh.jár. Dologi kiad. átad. Segélyezés Felhalm. Kamat Tartalék fő Kossuth Lajos Ált. és Alapf. Műv. Iskol a ,5 Óvoda és Bölcsőde Városi Könyvtár és Művelődési ház ,5 Teleki Blanka Gimnázium Polgármesteri Hivatal és szakfeladata Önkormányzat és szakfeladatai START munkaprogram Közcélú foglalkoztatás Működési célú pénzeszköz átadás Társ. és szoc. pol.-i juttatások Felhalmozási célú kiadások Felhalmozási célú pénzügyi műveletek Járdépítés üdülőterületen Kamatkiadások Általános tartalék Céltartalék KIADÁSOK MINDÖSSZESEN: ,0

15 Tiszalök Városi Önkormányzat 2012.évi tervezett működési kiadások intézményenként és szakfeladatonként 8.sz.melléklet Me.: ezer Ft Kossuth L. Á. és M. Isk. Szakfeladat megnevez. Összesen Személyi juttatások Munkaadót terh. jár. Dologi kiadások Eredeti Eredeti Eredeti Eredeti Óvodai étkeztetés Iskolai étkeztetés Kollégiumi étkeztetés Nappali 1-4 évf Nappali 5-8 évf SNI 1-4 évf SNI 5-8 évf Felnőttoktatás 1-4 évf Felnőttoktatás 5-8 évf Művészetoktatás zene Művészetoktatás tánc, dráma Ált. isk. napköziotthonos nev Ált. isk. tanulószobai nev TÁMOP /A Közfoglalkoztatás Összesen: Óvoda és Bölcsőde Óvodai nevelés Szakm.tev.ir.és kiseg.tev Bölcsődei ellátás Összesen:

16 Szakfeladat megnevez. Összesen Személyi juttatások Munkaadót terh. jár. Dologi kiadások Eredeti Eredeti Eredeti Eredeti Városi Könyvtás és Művelődési ház Közm.könyvt.tevék Művelődési ház Múzeum Összesen: Teleki Blanka Gimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Gimnáziumi oktatás Szakközpiskolai okt Szakiskolai okt Kollégiumi ellátás Összesen Polgármesteri Hivatal és szakfeladata /Igazgatási tevékenység/ Igazgatási tevékenység Összesen

17 9. sz. melléklet Me: ezer Ft Tiszalök Városi Önkormányzat évi tervezett működési célú pénzeszköz átadások Megnevezés Összeg Ifjusági Alkotóház Kht. támogatása Tiszavasvári Többcélú Kistérségi Társ.: - Önkormányzati kieg. IGO Önkormányazti kieg. Szoc. Szolg Roma Nemzetiségi Önkormányzat támogatása 560 Városi Sportegyesület támogatása Városi Sportegyesület tömegsport rendezvények támogatása 200 Tagdíjak, hozzájárulások, társadalmi szervezetek támogatása / Katasztrófavédelem, Tiszatér Társulás, helyi egyesületek, civil szervezetek támogatása / MINDÖSSZESEN: Tiszalök Városi Önkormányzat évi tervezett kamatkiadások Megnevezés Összeg Munkabér hitelek 2012.évi számított kamata OTP pénzforgalmi jutalék beszedési díjak OTP folyószámlahitel kamata MINDÖSSZESEN: 8 600

18 10. sz. melléklet Me: ezer Ft Tiszalök Városi Önkormányzat 2012.évi tervezett társadalom és szoc politikai juttatások Rendszeres szociális segély Rendszeres szociális segély Aktív korúak rendszeres szociális segély 55 év felett Foglalkoztatást hettesítő támogatás Időskorúak járadéka Lakásfenntartási támogatás normatív alapon Ápolási díj alanyi jogon Ápolási díj méltányossági alapon Átmenetei segély Temetési segély Rendszeres gyermekvédelmi pénzbeli ellátás Egyszeri gyeremkvédelmi támogatás Mozgáskorlátozottak közlekedési támogatása Közgyógyellátás Köztemetés Egyéb önkormányzati eseti pénzbeli ellátás 580 Bursa Hungarica /580 e Ft/ Mindösszesen

19

20 Tiszalök Város Önkormányzat és azt követő év ekre áthúzódó kötelezettségek 11.sz. melléklet Me.:ezer Ft Megnev ezés Szerződésk. ideje Összesen MFB Általános Iskola felújítási hitel MFB LÉP beruházási hitel (15év) OTP LÉP hitel (10év) Raiffeisen kötvénykibocsátás CHF OTP Hosszú lejáratú hitel CHF Összesen Megnevezés Összesen MFB LÉP beruházási hitel OTP LÉP hitel Raiffeisen kötvénykibocsátás OTP Hosszú lejáratú hitel Összesen Megnevezés Összesen 2028 Raiffeisen kötvénykibocsátás CHF Összesen

21 12. sz. melléklet Me.: ezer Ft Önállóan működő és gazdálkodó Önkormányzat és szakfeladatai évi tervezett működési kiadásai kiemelt előirányzatonként Megnevezés Összes kiadás Személyi juttatás Munkaadót terh. jár. Dologi Zöldterület kezelés Folyóirat, időszaki kiadvány kiadása Ár- és belvízvédelemmel összefüggő tevékenységek Település vízellátása Közvilágítás Fizikoterápiás szolgáltatás Központi orvosi ügyelet Ifjúság- egészségügyi gondozás Járóbetegek gyógyító szakellátása Család- és nővédelmi egészségügyi gondozás/védőnő/ Egyéb, máshová nem sorolt járóbetegellátás/eü.központ működ./ Állat-egészségügyi ellátás Szemétszállítás M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás /Mezőőr/ Polgármesteri különkeret Sportlétesítmények működtetése és fejlesztése Intézményi karbantartás Összesen:

22 13. sz. melléklet Me: ezer Ft Önkormányzat és szakfeladatai részletezve Zöldterület kezelés Ezer Ft Hajtó és kenőanyag beszerzés /fűnyíróhoz stb./ 720 Szakmai anyagok beszerzése 160 Készletbeszerzés /munkaeszközök/ 350 Áfa 330 Összesen Folyóirat, időszaki kiadvány kiadása Ezer Ft Tiszalöki hírlap nyomdai költségei 750 Tiszalöki hírlap szerkesztői díjak 255 Tiszalöki hírlap postai díjak+közzétételi díj 325 Áfa 330 Összesen Ár- és belvízvédelemmel összefüggő tevékenységek Ezer Ft Villamosenergia (belvíz szivattyúk) 700 Javítás, karbantartás 130 Szivattyú üzemanyag költsége 400 igénybe vett szolgáltatás (bérszivattyúzás) 350 Áfa 480 Összesen Település vízellátása Ezer Ft Közkifolyók vízdíja Áfa 430 Összesen Közvilágítás Ezer Ft Villamos energia ( 660e ft/hó * 12) Karbantartási díjak ( 167e ft/hó * 12) Áfa Összesen Fizikoterápiás szolgáltatás Ezer Ft Személyi juttatás összesen: /érsebész/ 360 Munkaadót terhelő járulékok 87 Telefondíj 93 Berendezések kisjavítása 160 Áfa 75 Dologi összesen: 328 Mindösszesen: 775

23 Ifjúság- egészségügyi gondozás Ezer Ft Védőnők megbízási díja 340 Egészségügyi hozzájárulás 41 Leszámlázott szolgáltatás (iskolaorvosi díj) 315 Összesen Járóbetegek gyógyító szakellátása Ezer Ft Irodaszer, nyomtatvány beszerzése 10 Szakmai anyagok beszerzése 30 Leszámlázott megbízási díj 670 Áfa 10 Összesen Család- és nőv édelmi egészségügyi gondozás/védőnő/ Ezer Ft Közalkalmazottak alapilletményei Védőnők területi pótléka 540 Bérkompenzáció 392 összesen: Munkaadót terhelő járulékok összesen: Gyógyszerbeszerzés 40 Irodaszer, nyomtatvány beszerzés 40 Szakmai anyagok beszerzése 80 Kis értékű tárgyi eszközök beszerzése 100 Munkaruha beszerzése 100 Internet előfizetés 60 Telefondíjak 100 Postai díjak 10 Belföldi kiküldetés 60 Reprezentáció 20 Adók, díjak befizetése 20 Felosztott rezsiköltségek ( Eü. Központ működéséből) 840 Áfa 160 összesen: Mindösszesen Állat-egészségügyi ellátás Ezer Ft Igénybe vett ATEV szolgáltatás 320 Áfa 87 Összesen Háziorvosi ügyeleti ellátás Ezer Ft Hétközbeni orvosi ügyeleti díjak ( 254 napx14óx ft(ó) Hétvégi és ü.napi orvosi ügyeleti díjak (111 napx24óx ft(ó) Leszámlázott hétvégi ápolói díjak (111 napx24óx950.-ft (ó) 2 531

24 Leszámlázott hétközbeni ápolói díjak (72 nap x14óx850.-ft (ó) 857 Hétközbeni ügyeleti ápolói megb.d.( 182 nap x14óx850.-ft(ó) Megbízási díjak TB.járuléka ( 2166*0,9*0,27 ) 526 DADA Bt. gépkocsivezetői díjak MONA-TRADE BT. szervezői díja Ügyeleti gépkocsi üa. ktg. 400 Egyéb javítás 80 Telefon költség T-COM 144 Internet előfizetés 120 Ügyelet Mosás-Takarítás 480 DIGI TV előfizetési díj 36 Orvosi műszerek pótlása 192 Nyomtatványok 50 Gyógyszer vásárlás ÁFA Kiadások összesen OEP finanszírozás /13902=978, Tiszadob 3003 fő Tiszadada 2408 fő Tiszaeszlár 2743 fő Önkormányzatok által fizetendő összeg Egyéb, máshová nem sorolt járóbeteg-ellátás Ezer Ft Megbízási díj 240 Gázenergia Villamos energia 600 Víz és csatorna díjak 330 Karbantartás 290 Áfa Összesen Települési hulladék vegyes begyűjtése, szállítása Ezer Ft Szolgáltatási díj Áfa 920 Összesen Sportlétesítmények működtetése és fejlesztése Ezer Ft Szakmai anyagok beszerzése 70 Készletbeszerzések 50 Gázenergia szolgáltatás 300 Villamos energia szolgáltatás 100 Víz- és csatorna díj 30 Egyéb dologi kiadás 50 Áfa 170 Összesen 770

25 M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás /Mezőőr/ Ezer Ft Munkabér Összesen Munkáltató járulék 301 Összesen 301 Továbbképzés 30 Egyenruha beszerzés 40 Telefondíj 60 Kiküldetési költség 50 Áfa 50 Összesen 230 Mindösszesen Város-,községgazdálkodási m.n.s. szolgáltatások Ezer Ft 2 fő közalakalmazott bére fő mmktv.-es bére+1 fő mmktv.-es munkavezető bére Hétvégi ügyelet orvosi rendelőben 225 Műszakpótlék eü. Központ 150 Helyettesítés 169 Bérkompenzáció 232 Személyi juttatás összesen: fő közalakalmazott járuléka fő mmktv.-es bére+1 fő mmktv.-es munkavezető járuléka Hétvégi ügyelet orvosi rendelőben járulékok 61 Műszakpótlék járuléka eü. Központ 41 Helyettesítési megbízási díj járuléka 46 Bérkompenzáció járuléka 63 Járulékok összesen: Járművek üzemanyag költsége 350 Járművek műszaki vizsgára felkészítés, alkatrészek 550 Bocskai telep rezsi költsége 800 Szerszámok, kéziszerszámok 610 Kisgépek javítási költsége 350 Fűnyírók üzemanyag költsége 600 Munkaruha, biztosítás 500 Karbantartási anyagok 500 Áfa 740 Dologi összesen: Mindösszesen: Polgármesteri különkeret 500 Mindösszesen

26 14. sz. melléklet Me: ezer Ft Polgármesteri Hivatal és szakfeladatai részletezve Önkormányzatok és többcélú kistérségi társulások igazgatási tevékenysége Ezer Ft Polgármester illetménye (12*518 e Ft) Köztisztviselők illetménye Köztisztviselők egyéb pótlék Köztisztviselők nyelvpótléka Mtvk. Alapill. 4 fő fő jubileumi jutalom Bérkompenzáció Összesen Állományba nem tartozó megbízási díja Önkormányazti képviselők juttatásai Összesen Személyi juttatás összesen Munkáltatói járulékok Járulékok összesen Irodaszer nyomtatvány beszerzés Könyv folyóirat beszerzés 350 Hajtó és üzemanyag beszerzés Kisértékű tárgyi eszköz beszerzés Telefondíjak Internet díjak 450 Gáz energia szolgáltatás E-On villamosenergia Víz és csatornadíjak 550 Postai díjak Karbantartás kisjavítás 400 Járművek karbantartása Vásárolt közszolgáltatások: ügyvédi díj (12 hó * Ft) számítógép karb.-i díj (12 hó * Ft) 495 irodagép karbantartási díja (12 hó * Ft) Vásárolt termék és szolg. Áfa Áfa befizetések Belföldi kiküldetés Reprezentáció 400 Különféle díjak, adók /Bizt./ Dologi összesen Mindösszesen

27 15. sz. melléklet Me.: ezer Ft Tiszalök Városi Önkormányzat évi tervezett költségvetési bevételei Megnevezés évi teljesítés évi módosított évi tervezett Intézményi tevékenységből Helyi adóbevételek Jöv.pótló támogatások kieg. és közcélú foglalk Működési célú pénzeszköz átvétel Egészségbiztosítás Alap támogatása Átengedett bevételek Normatív állami támogatás Roma Nemzetiségi Önkorm. állami támogatása Kamatbevételek Kereset-kiegészítés Működésképtelen támogatás Egyéb bevétel Választás támogatása Kötvényfelhasználás működési célra Létszámcsökkentési pályázat KÖLTS ÉGVETÉS I BEVÉTELEK ÖS S ZES EN: Működési célú hitelfelvétel Felhalmozási célra kötvény felhasználás Felhalmozási bevételek Pénzforgalom nélküli bevétel BEVÉTELEK MINDÖSSZESEN:

28 16. sz. melléklet Me.: ezer Ft Tiszalök Városi Önkormányzat évi tervezett költségvetési kiadásai Megnevezés évi teljesítés évi módosított évi tervezett Kossuth Lajos Ált. és Alapf. Művészeti Iskola Óvoda és Bölcsőde Városi Könyvtár és Művelődési ház Teleki Blanka Gimnázium Polgármesteri Hivatal és szakfeladata Önkormányzat és szakfeladatai Roma Nemzetiségi Önkormányzat Közhasznú foglalkoztatás /2008. és 2009 évben együtt értendő/ Közcélú foglalkoztatás Start munka program TÁMOP Működési célú pénzeszköz átadások Társadalom és szoc. politikai juttatások Előző évi befizetési kötelezettség Kamatkiadások Üdülőterületen járdaépítés TÁMOP TIOP Rövid lejáratú hiteltörlesztés Általános tartalék Céltartalék Működési kiadás összesen: Felhalmozási célú kiadások Felhalmozási célú pénzügyi műveletek Működési célú hitel törlesztése Mindösszesen

29 Sorszám I. Működési célú (folyó) bevételek, működési célú (folyó) kiadások mérlege (Önkormányzati szinten) Bevételek Kiadások Megnevezés évi tény évi várható évi terv Megnevezés évi tény 17. számú melléklet évi várható Ezer forintban! évi terv Int. működési bevételek Személyi juttatások Önkormányzatok sajátos működési bevételei Munkaadókat terhelő járulék Támogatások, kiegészítések Dologi kiadások Támogatásértékű bev Egyéb folyó kiadások 5. Véglegesen átvett pénzeszk. Pénzmaradvány átadás 6. EU támogatás Támogatásértékű műk.kiadás Előző évi pénzmaradvány Garancia- és kezességváll. kiadás 8. stb. Társadalom- és szociálpol. jutt Ellátottak pénzbeli juttatása 10. Pénzforgalom nélküli kiadások 11. Kamatkiadások Tartalékok Költségvetési bevételek összesen: Költségvetési kiadások összesen: Hitel, kölcsön Hitel, kölcsön törlesztés Éertékpapír eladás Értékpapír vásárlás 18. Függő, átfutó, kiegynlítő bevételek Függő, átfutó, kiegynlítő kiadások Finanszírozási bevételek ( ) Finanszírozási kiadások ( ) ÖSSZES BEVÉTEL (15+19) ÖSSZES KIADÁS (15+19) Hiány: Többlet:

30 Sorszám II. Tőkejellegű bevételek és kiadások mérlege (Önkormányzati szinten) Bevételek Kiadások Megnevezés évi tény évi várható évi terv Megnevezés évi tény évi várható Ezer forintban! évi terv Tárgyi eszközök, immateriális javak Felújítás értékesítése Önkormányzatok sajátos felhalmozási és Intézményi beruházás tőkebevételei 3. Pénzügyi befektetések bevételei Támogatásértékű felhalmozási kiadás 4. Cél-, címzett támogatás Pénzügyi befektetések kiadásai Felhalm. célú pénzeszközátadás 5. Egyéb központi támogatás államháztartáson kívülre Fejlesztési és vis maior támogatás Tartalékok 7. Központosított előirányzatokból támogatás EU-s támogatásból megvalósuló projekt 8. Támogatásértékű bevételek Felhalmozási célú pénzmaradvány átadás Átvett pénzeszközök államháztartáson 9. kívülről Egyéb kiadások 10. EU-s támogatásból származó forrás Előző évi pénzmaradvány Költségvetési bevételek összesen: Költségvetési kiadások összesen: Hitel, kölcsön Hitel, kölcsön törlesztés Értékpapír eladás Értékpapír vásárlás 16. Finansírozási bevételek (14+15) Finansírozási kiadások (14+15) ÖSSZES BEVÉTEL (13+16) ÖSSZES KIADÁS (13+16) Hiány: Többlet:

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk Rendelet Önkormányzati Rendelettár Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 1/2013.(II.21.) Rendelet típusa: Módosító Rendelet címe: A 2012.évi költségvetés megállapításáról szóló 6/2012.(III.07.)

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Tiszalök Város Önkormányzat képviselő-testülete 2012. március 1-i ülésének. 2./a. számú napirendi pontjához.

E L Ő T E R J E S Z T É S. Tiszalök Város Önkormányzat képviselő-testülete 2012. március 1-i ülésének. 2./a. számú napirendi pontjához. E L Ő T E R J E S Z T É S Tiszalök Város Önkormányzat képviselő-testülete 2012. március 1-i ülésének 2./a. számú napirendi pontjához. A Városi Önkormányzat 2012. évi költségvetési rendeletének elfogadásához.

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk Rendelet Önkormányzati Rendelettár Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 2/2011.(III.18.) Rendelet típusa: Módosító Rendelet címe: A 2010.évi költségvetés megállapításáról szóló 2/2010.(II.18.)

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk Rendelet Önkormányzati Rendelettár Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 3/2014.(III.05.) Rendelet típusa: Módosító Rendelet címe: A 2013. évi költségvetés megállapításáról szóló 4/2013. (III.18.)

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk Rendelet Önkormányzati Rendelettár Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 9/2008.(III.03.) Rendelet típusa: Alap Rendelet címe: Az önkormányzat 2008.évi költségvetéséről Módosított rendelet azonosítója:

Részletesebben

Fülesd, 2011. augusztus 22. Záradék: A rendelet kihirdetésének időpontja 2011. augusztus 23. Dr. Birta Zsuzsanna. Körjegyző

Fülesd, 2011. augusztus 22. Záradék: A rendelet kihirdetésének időpontja 2011. augusztus 23. Dr. Birta Zsuzsanna. Körjegyző F Ü L E S D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T A K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T É N E K 1 1 / 2 0 1 1. ( V I I I. 2 3. ) ö n k o r m á n y z a t i r e n d e l e t A Z Ö N K O R M Á N Y Z A T 2 0

Részletesebben

1. A Címrend az 1. melléklet szerinti tartalommal módosul. 2. Az Önkormányzat pénzügyi mérlege a 2. melléklet szerint módosul.

1. A Címrend az 1. melléklet szerinti tartalommal módosul. 2. Az Önkormányzat pénzügyi mérlege a 2. melléklet szerint módosul. Petneháza Község Önkormányzata Képviselőtestületének 3/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete a Petneháza Község Önkormányzatának költségvetéséről szóló 4/2012. (II.27.) rendelet módosításáról Petneháza

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk. Rendelet típusa: A év i k öltségvetés megállapításáról

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk. Rendelet típusa: A év i k öltségvetés megállapításáról Rendelet Önkormányzati Rendelettár Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: Rendelet típusa: Rendelet címe: 2/2015.(III.05.) Alap A 2015. év i k öltségvetés megállapításáról Módosított rendelet

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk. Rendelet típusa: Tiszalök Város Önkormányzatának 2014.évi költségvetéséről

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk. Rendelet típusa: Tiszalök Város Önkormányzatának 2014.évi költségvetéséről Rendelet Önkormányzati Rendelettár Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: Rendelet típusa: Rendelet címe: Módosított rendelet azonosítója: Rendelet tárgykódja: Tárgykód megnevezése: 4/2014.(III.05.)

Részletesebben

Tiszalök Városi Önkormányzat. 92 814 Jöv.pótló támogatások kieg. és közcélú foglalk. 72 830 TÁMOP működési célú pénzeszköz átvétel/pályázat

Tiszalök Városi Önkormányzat. 92 814 Jöv.pótló támogatások kieg. és közcélú foglalk. 72 830 TÁMOP működési célú pénzeszköz átvétel/pályázat BEVÉTELEK 1.sz. melléklet Tiszalök Városi Önkormányzat Feladat finanszírozás 295 427 Intézményi tevékenység bevétele 37 71 Átvett pénzeszközök (Működési célú) 92 814 Jöv.pótló támogatások kieg. és közcélú

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk Rendelet Önkormányzati Rendelettár Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 5/2012.(III.07.) Rendelet típusa: Módosító Rendelet címe: A 2011. év i k öltségvetés megállapításáról szóló 3/2011.(III.18.)

Részletesebben

TISZADOB NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2012. (VIII. 31.) önkormányzati rendelete

TISZADOB NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2012. (VIII. 31.) önkormányzati rendelete TISZADOB NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2012. (VIII. 31.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 7/2012. (III. 30.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

Bekecs Községi Önkormányzat. 13/2009. (VII. 27.) számú rendelete

Bekecs Községi Önkormányzat. 13/2009. (VII. 27.) számú rendelete Bekecs Községi Önkormányzat 13/2009 (VII 27) számú rendelete az önkormányzat 2009 évi költségvetéséről szóló 4/2009 (III2) rendelet módosításáról 1 (1) A pótelőirányzatként biztosított központosított,

Részletesebben

Javasolt Megnevezés Mód. EI Módosítás II. Mód. EI

Javasolt Megnevezés Mód. EI Módosítás II. Mód. EI 2013.év II. Költségvetési Előirányzat Tiszalök Városi Önkormányzat 1.sz. melléklet Javasolt Megnevezés Mód. EI Módosítás II. Mód. EI Feladat finanszírozás 318 308 0 318 308 Intézményi tevékenység bevétele

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk Rendelet Önkormányzati Rendelettár Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: Rendelet típusa: Rendelet címe: Módosított rendelet azonosítója: Rendelet tárgykódja: Tárgykód megnevezése: 2/2016.(II.03.)

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk Rendelet Önkormányzati Rendelettár Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: Rendelet típusa: Rendelet címe: Módosított rendelet azonosítója: Rendelet tárgykódja: Tárgykód megnevezése: 23/2008.(X.06.)

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk Rendelet Önkormányzati Rendelettár Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 16/2008.(VII.03.) Rendelet típusa: Módosító Rendelet címe: A 2008. évi költségvetés megállapításáról szóló 9/2008.(III.03.)

Részletesebben

2010. évi terv (adatok ezer forintban) 4211001 - ÚT, AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSE ÖSSZESEN: 52 100 52 100

2010. évi terv (adatok ezer forintban) 4211001 - ÚT, AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSE ÖSSZESEN: 52 100 52 100 Költségvetési kiadások e 21.9.3. (adatok ezer 42111- ÚT, AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSE 1234 Egyéb építmények vásárlása, létesítése (Útberuházás) 38 4 38 4,% 182 Beruházás áfája 9 6 9 6,% Beruházás Összesen: 48 48,%

Részletesebben

Tételek Kiadás Saját bevételek 01 Feladat összesen: 30.000 51.808. Bérek Egyéb Alkalmi mb. Üzemeltetés Szolgáltatás Áfa és egyéb Befizetések

Tételek Kiadás Saját bevételek 01 Feladat összesen: 30.000 51.808. Bérek Egyéb Alkalmi mb. Üzemeltetés Szolgáltatás Áfa és egyéb Befizetések 1. melléklet a /2012. ( ) önkormányzati rendelethez 2011. évi költségvetés CÍMREND Jogcím: I. Szálka Község Önkormányzata II. Szálkai Német Kisebbségi Önkormányzat I. Szálka Község Önkormányzata Kötelező

Részletesebben

Bevételek forrásonkénti ill. működési és felhalmozási cél szerinti részletezése a költségvetési rendelet 4. -ához. Előirányzat Bevételi jogcímek

Bevételek forrásonkénti ill. működési és felhalmozási cél szerinti részletezése a költségvetési rendelet 4. -ához. Előirányzat Bevételi jogcímek 2. sz. melléklet Bevételek forrásonkénti ill. működési és felhalmozási cél szerinti részletezése a költségvetési rendelet 4. -ához Előirányzat Bevételi jogcímek Összesből Eredeti Működési Felhalmozási

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk Rendelet Önkormányzati Rendelettár Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 13/2010.(XII.01.) Rendelet típusa: Módosító Rendelet címe: A 2010. évi költségvetés megállapításárjól szóló 2/2010. (II.18.)

Részletesebben

1.. 841403 város-, községgazdálkodási m.n.s. szolgáltatások. 841902 központi költségvetési befizetések. 882111 aktív korúak ellátása

1.. 841403 város-, községgazdálkodási m.n.s. szolgáltatások. 841902 központi költségvetési befizetések. 882111 aktív korúak ellátása Bocskaikert Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2012.(III.26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 5/2012. (II.6.) önkormányzati rendelet módosításáról Bocskaikerti

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk. Rendelet típusa: Tiszalök Város Önkormányzatának 2013.évi költségvetéséről

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk. Rendelet típusa: Tiszalök Város Önkormányzatának 2013.évi költségvetéséről Rendelet Önkormányzati Rendelettár Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: Rendelet típusa: Rendelet címe: Módosított rendelet azonosítója: Rendelet tárgykódja: Tárgykód megnevezése: 4/2013.(III.18.)

Részletesebben

CÍMREND A B C 1 CÍM ALCÍM SZAKFELADAT 2 1. Polgármesteri Hivatal 3 1.1 Víztermelés, -kezelés, -ellátás 4 1.2

CÍMREND A B C 1 CÍM ALCÍM SZAKFELADAT 2 1. Polgármesteri Hivatal 3 1.1 Víztermelés, -kezelés, -ellátás 4 1.2 1. melléklet 1/2011.(II.16.) önkormányzati rendelethez CÍMREND A B C 1 CÍM ALCÍM SZAKFELADAT 2 1. Polgármesteri Hivatal 3 1.1 Víztermelés, -kezelés, -ellátás 4 1.2 5 1.3 6 1.4 7 1.5 8 1.6 9 1.7 10 1.8

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára Rendelet Önkormányzati Rendeletek Tára Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 1/2013.(II.20.) Rendelet típusa: Alap Rendelet címe: Izsák Város Önkormányzat 2013. évi költségvetéséről Módosított

Részletesebben

Halmaj Község Önkormányzatának 19/2009. (XI. 27.) rendelete az önkormányzat 2009. évi költségvetéséről szóló 1/2009. (III.02.) rendelet módosításáról

Halmaj Község Önkormányzatának 19/2009. (XI. 27.) rendelete az önkormányzat 2009. évi költségvetéséről szóló 1/2009. (III.02.) rendelet módosításáról Halmaj Község Önkormányzatának 19/2009. (XI. 27.) rendelete az önkormányzat 2009. évi költségvetéséről szóló 1/2009. (III.02.) rendelet módosításáról Halmaj Község Önkormányzati képviselő-testülete a helyi

Részletesebben

2010. évi terv (adatok ezer forintban) ÚT, AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSE ÖSSZESEN:

2010. évi terv (adatok ezer forintban) ÚT, AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSE ÖSSZESEN: ezer 42111- ÚT, AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSE 1234 Egyéb építmények vásárlása, létesítése (Útberuházás) 38 4 38 4,% 182 Beruházás áfája 9 6 9 6,% Beruházás Összesen: 48 48,% 55219 Egyéb üzemeltetési szolgáltatás (tervezési

Részletesebben

KISLÉTA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. A 2010. évi költségvetés teljesítéséről szóló első félévi beszámolója

KISLÉTA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. A 2010. évi költségvetés teljesítéséről szóló első félévi beszámolója KISLÉTA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT A 2010. évi költségvetés teljesítéséről szóló első félévi beszámolója Kisléta Község Önkormányzat Képviselőtestülete az Államháztartásról szóló többször módosított 1992.évi

Részletesebben

Nagykarácsony Község Önkormányzata bevételeinek és kiadásainak mérlege 2012. évre

Nagykarácsony Község Önkormányzata bevételeinek és kiadásainak mérlege 2012. évre 2011. 2012. % BEVÉTELEK: INTÉZMÉNYI MŰKÖDÉSI BEVÉTELEK 3050 3100 101,6 EGYÉB SAJÁTOS BEVÉTELEK 1650 1910 115,8 ÖNKORMÁNYZATOK SAJÁTOS MŰKÖDÉSI BEVÉTELE 67062 59958 89,4 ebből: - Helyi adók, bírságok, pótlékok,

Részletesebben

Bekecs községi Önkormányzat 8/2005.(V.1.) SZÁMÚ RENDELETE. az Önkormányzat 2004. évi gazdálkodásának zárszámadásáról

Bekecs községi Önkormányzat 8/2005.(V.1.) SZÁMÚ RENDELETE. az Önkormányzat 2004. évi gazdálkodásának zárszámadásáról Bekecs községi Önkormányzat 8/2005.(V.1.) SZÁMÚ RENDELETE az Önkormányzat 2004. évi gazdálkodásának zárszámadásáról Bekecs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az Államháztartásról szóló többször módosított

Részletesebben

Költségvetési bevételek és kiadások 1..

Költségvetési bevételek és kiadások 1.. Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 22/201(VIII.2) önkormányzati rendelete a 9/201(III.26.) rendelettel. a 12/201(IV.25) rendelettel, a 17/201(V.14.) önkormányzati rendelettel módosított

Részletesebben

A. Költségvetési KIADÁSOK

A. Költségvetési KIADÁSOK 2. sz. melléklet az 1/2011. (II.10.) sz. önkormányzati képviselő-testületi rendelethez Sajókeresztúr Községi Önkormányzat 2011.évi kiadásai és bevételei összesítve és címenként (adatok eft-ban) A. Költségvetési

Részletesebben

10/2015.(IV.27.) önkormányzati rendelet az Önkormányzat évi költségvetésének végrehajtásáról MELLÉKLETEK

10/2015.(IV.27.) önkormányzati rendelet az Önkormányzat évi költségvetésének végrehajtásáról MELLÉKLETEK 10/2015.(IV.27.) önkormányzati rendelet az Önkormányzat 2014. évi költségvetésének végrehajtásáról Hatályos: 2015. április 27-től MELLÉKLETEK 4 Pénzforgalmi mérleg MAGLÓD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 2014. ÉVI ÖSSZEVONT

Részletesebben

állapítja meg. Sonkád, december 16.

állapítja meg. Sonkád, december 16. SONKÁD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 12/2010. (XII. 20.) önkormányzati rendelete A 4/2010. (II. 17.) SKKT. RENDELETTEL MEGÁLLAPÍTOTT 2010. ÉVI KÖLTSÉGVETÉS MÓDOSÍTÁSÁRÓL. Sonkád Községi Önkormányzat

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk

Rendelet. Önkormányzati Rendelettár. Dokumentumazonosító információk Rendelet Önkormányzati Rendelettár Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: Rendelet típusa: Rendelet címe: Módosított rendelet azonosítója: Rendelet tárgykódja: Tárgykód megnevezése: 1/2015.(II.04.)

Részletesebben

1.melléklet az /2018.( )önkormányzati rendelethez Káptalantóti Község Önkormányzata évi költségvetés összevont mérlege

1.melléklet az /2018.( )önkormányzati rendelethez Káptalantóti Község Önkormányzata évi költségvetés összevont mérlege Sorszám 1 2 3 4 Eredeti előirányzat 1. Működési bevételek összesen: 31 522 201 2. B1 Működési célú támogatások államháztartáson belülről 21 113 201 3. B3 Közhatalmi bevételek 9 850 000 4. B4 Működési bevételek

Részletesebben

KISSZIGET KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

KISSZIGET KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK KISSZIGET KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2013. (XII.31.) önkormányzati R E N D E L E T E az önkormányzat 2013. évi költségvetésének módosításáról Kissziget Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék. A rendelet kihirdetése a mai napon megtörtént.

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék. A rendelet kihirdetése a mai napon megtörtént. Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013.(IX.24.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 4/2013.(III.4.) önkormányzati rendelet módosításáról Tárnokréti

Részletesebben

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 10/2018.(VIII.21.) önkormányzati rendelete 1

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 10/2018.(VIII.21.) önkormányzati rendelete 1 10/2018.(VIII.21.) önkormányzati rendelet az önkormányzat 2018. évi költségvetéséről szóló 2/2018.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról Hatályos: 2018. augusztus 22-étól Maglód Város Önkormányzat

Részletesebben

3.. (1) Az önkormányzat december 31-i állapot szerinti vagyonát a következők szerint állapítja meg:

3.. (1) Az önkormányzat december 31-i állapot szerinti vagyonát a következők szerint állapítja meg: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2013.(V.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi zárszámadásáról és a pénzmaradvány jóváhagyásáról Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

9/2004.(V.1.) SZÁMÚ RENDELETE. az Önkormányzat 2003. évi gazdálkodásának zárszámadásáról

9/2004.(V.1.) SZÁMÚ RENDELETE. az Önkormányzat 2003. évi gazdálkodásának zárszámadásáról 9/2004.(V.1.) SZÁMÚ RENDELETE az Önkormányzat 2003. évi gazdálkodásának zárszámadásáról Bekecs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az Államháztartásról szóló többször módosított 1992. évi XXXVIII.

Részletesebben

ZEBECKE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

ZEBECKE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ZEBECKE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2013. (XI.05.) önkormányzati R E N D E L E T E az önkormányzat 2013. évi költségvetésének módosításáról Zebecke Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

1.számú melléklet. Módosított Teljesítés %

1.számú melléklet. Módosított Teljesítés % 1.számú melléklet Nagybakónak Község Önkormányzatának 2011. évi bevételei (ezer Ft-ban) 2011. évi Teljesítés % 1.Intézményi bevételek Közhatalmi bevételek 0 0 23 Áru és készletértékesítés 0 0 69 egyéb

Részletesebben

7/2014. (IV.29.) Önkormányzati Rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2013. (II. 15.) Önkormányzati Rendelet módosításáról

7/2014. (IV.29.) Önkormányzati Rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2013. (II. 15.) Önkormányzati Rendelet módosításáról FOLYÁS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2014. (IV.29.) Önkormányzati Rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 1/2013. (II. 15.) Önkormányzati Rendelet módosításáról Folyás Község Önkormányzat

Részletesebben

Salomvár Község Önkormányzatának 2013. évi módosított költségvetés-tervezete

Salomvár Község Önkormányzatának 2013. évi módosított költségvetés-tervezete Salomvár Község Önkormányzatának 2013. évi módosított költségvetés-tervezete Bevételek: ezer Ft Eredeti előirányzat Javasolt mód Módosított 370 000 Szennyvíz gyűjtése, tisztítása Működési célú pénzeszközátadás

Részletesebben

/1/ A rendelet 3.. /1/ bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

/1/ A rendelet 3.. /1/ bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: Harsány Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/21.(XII.15.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 21. évi költségvetéséről szóló 2/21. (II. 15.) önkormányzati rendelet módosításáról Harsány Község

Részletesebben

Költségvetési bevételek és kiadások 1..

Költségvetési bevételek és kiadások 1.. Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2013.(II.25.) önkormányzati rendelete a 9/2012.(III.26.) rendelettel. a 12/2012.(IV.25) rendelettel, a 17/2012.(V.14.) 22/2012 (VIII.23.) önkormányzati

Részletesebben

MAGYARCSANÁD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5/2015. (II. 27.) önkormányzati rendelete

MAGYARCSANÁD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5/2015. (II. 27.) önkormányzati rendelete MAGYARCSANÁD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5/2015. (II. 27.) önkormányzati rendelete Magyarcsanád Község Önkormányzat költségvetéséről, módosításáról és végrehajtásának rendjéről szóló 1/2014.

Részletesebben

3.. (1) Az önkormányzat 2013. december 31-i állapot szerinti vagyonát a következők szerint állapítja meg: 1..

3.. (1) Az önkormányzat 2013. december 31-i állapot szerinti vagyonát a következők szerint állapítja meg: 1.. Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2014.(IV.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi zárszámadásáról és a pénzmaradvány jóváhagyásáról Maglóca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék. A rendelet kihirdetése a mai napon megtörtént.

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék. A rendelet kihirdetése a mai napon megtörtént. Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013.(III.4.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 2/2012.(II.28.) önkormányzati rendelet módosításáról Tárnokréti

Részletesebben

IKLÓDBÖRDŐCE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK

IKLÓDBÖRDŐCE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK IKLÓDBÖRDŐCE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK 15/2013. (XII.31.) önkormányzati R E N D E L E T E az önkormányzat 2013. évi költségvetésének módosításáról Iklódbördőce Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Maglóca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2009.(II.20.) sz. rendelete az Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről

Maglóca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2009.(II.20.) sz. rendelete az Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről Maglóca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2009.(II.20.) sz. rendelete az Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről Az önkormányzat képviselő-testülete az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII.

Részletesebben

Mátraverebély Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (II.05.) önkormányzati rendelete a

Mátraverebély Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (II.05.) önkormányzati rendelete a Mátraverebély Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (II.05.) önkormányzati rendelete a Mátraverebély Községi Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről és a költségvetés vitelének szabályairól.

Részletesebben

Költségvetési bevételek és kiadások ezer forint ezer forint forráshiánnyal 2..

Költségvetési bevételek és kiadások ezer forint ezer forint forráshiánnyal 2.. Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 7/010.(VI.30.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 010. évi költségvetéséről szóló 1/010.(II.10.) KT. sz. rendelet módosításáról Bocskaikerti

Részletesebben

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2014.(IV.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 1/2013.(II.29.) önkormányzati rendelet módosításáról 1 KIHIRDETÉSI

Részletesebben

Petneháza Község Önkormányzata Képviselőtestületének 10/2013. (VI.21.) önkormányzati rendelete

Petneháza Község Önkormányzata Képviselőtestületének 10/2013. (VI.21.) önkormányzati rendelete Petneháza Község Önkormányzata Képviselőtestületének 10/2013. (VI.21.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 1/2013. (II. 13.) önkormányzati rendelet módosításáról Petneháza

Részletesebben

1.. (1) E rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. (2) Hatályát veszti a R. 6.2. melléklete. Kihirdetési záradék

1.. (1) E rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. (2) Hatályát veszti a R. 6.2. melléklete. Kihirdetési záradék Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2014.(II.21.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 4/2013.(III.4.) önkormányzati rendelet módosításáról Bősárkány Nagyközség

Részletesebben

Bekecs Községi Önkormányzat. 15/2009.(VIII.29.) számú rendelete

Bekecs Községi Önkormányzat. 15/2009.(VIII.29.) számú rendelete Bekecs Községi Önkormányzat 15/2009.(VIII.29.) számú rendelete az önkormányzat 2009. évi költségvetéséről szóló 4/2009. (III.2.) rendelet módosításáról 1. (1) A 2008 évi pénzmaradvány ának növelése miatt

Részletesebben

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2014.(VIII.26.) önkormányzati rendelet a 2014. évi költségvetés módosításáról Hatályos: 2014. augusztus 27-től Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2014.(VIII.26.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

Bekecs Községi önkormányzat. 12/2009.(VI.02.) számú rendelete

Bekecs Községi önkormányzat. 12/2009.(VI.02.) számú rendelete Bekecs Községi önkormányzat 12/2009.(VI.02.) számú rendelete az önkormányzat 2009. évi költségvetéséről szóló 4/2009. (III.2.) rendelet módosításáról 1. (1) A pótelőirányzatként biztosított LEKI és CÉDE

Részletesebben

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék. A rendelet kihirdetése a mai napon megtörtént.

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék. A rendelet kihirdetése a mai napon megtörtént. Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2012.(X.8.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 2/2012.(II.28.) önkormányzati rendelet módosításáról Tárnokréti

Részletesebben

Bekecs Községi Önkormányzat. 10/2009. (IV.30.) számú rendelete

Bekecs Községi Önkormányzat. 10/2009. (IV.30.) számú rendelete Bekecs Községi Önkormányzat 1/29. (IV.3.) számú rendelete az önkormányzat 29. évi költségvetéséről szóló 4/29. (III.2.) rendelet módosításáról 1. (1) A pótelőirányzatként biztosított Eu-s támogatás, előirányzatának

Részletesebben

6/2015. (IV.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2014. (II.06.) rendelet módosításáról

6/2015. (IV.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2014. (II.06.) rendelet módosításáról ÚJUDVAR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6/2015. (IV.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 1/2014. (06.) rendelet áról 1. (1) A 2015. július 1. és december 31.

Részletesebben

B1 IBRÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2012. (IX. 28.) önkormányzati rendelete

B1 IBRÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2012. (IX. 28.) önkormányzati rendelete B1 IBRÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2012. (IX. 28.) önkormányzati rendelete Ibrány Város Önkormányzata 2012. évi költségvetéséről és végrehajtásának szabályairól szóló 6/2012. (IV.06.)

Részletesebben

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2015.(II.27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 2/2014.(II.21.) önkormányzati rendelet módosításáról Maglóca Község Önkormányzatának

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzat 2008. évi költségvetésének háromnegyed-éves mérlege. Bevételek

Bánk Község Önkormányzat 2008. évi költségvetésének háromnegyed-éves mérlege. Bevételek Bánk Község Önkormányzat 2008. évi költségvetésének háromnegyed-éves mérlege Bevételek 1000 Ft-ban I. Működési bevételek Igazgatási szolgáltatási díj bevétele 0 0 7 Szolgáltatások ellenértéke 19482 19482

Részletesebben

2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉS

2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉS 214. ÉVI KÖLTSÉGVETÉS DOZMAT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Helyi Önkormányzat: DOZMAT KSH Kód: 1 8 1 6 1 5 1 Törzsszám: 4 2 3 7 7 1 Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal 9791 Torony, Rohonczi u. 6. Tel.: 94/54-521

Részletesebben

Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2014.(V.13.) önkormányzati rendelete a évi költségvetése végrehajtásáról

Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2014.(V.13.) önkormányzati rendelete a évi költségvetése végrehajtásáról Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2014.(V.13.) önkormányzati rendelete a 2013. évi költségvetése végrehajtásáról 2 Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2013. (II. 22.) Ö N K O R M Á N Y Z A T I R E N D E L E T E

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2013. (II. 22.) Ö N K O R M Á N Y Z A T I R E N D E L E T E Marcali Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Tel.: 85/501-000 MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2013. (II. 22.) Ö N K O R M Á N Y Z A T I R E N D E

Részletesebben

Ötvöskónyi Község Önkormányzatának. 5/2007. (IV. 17.) számú rendelete. az Önkormányzat 2006. évi zárszámadásáról és pénzmaradvány elszámolásáról

Ötvöskónyi Község Önkormányzatának. 5/2007. (IV. 17.) számú rendelete. az Önkormányzat 2006. évi zárszámadásáról és pénzmaradvány elszámolásáról Ötvöskónyi Község Önkormányzatának 5/2007. (IV. 17.) számú rendelete az Önkormányzat zárszámadásáról és pénzmaradvány elszámolásáról Ötvöskónyi Közég Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

Szakfeladatok kiadása

Szakfeladatok kiadása Szakfeladatok kiadása Adatok ezer/ft-ban 841126 Önkormányzati igazgatás 2009. évi 2010. évi ei. várh. ei. I. Személyi jellegű kiadás - Alapilletmény 33307,- 28811,- 31955,- Részfoglalkozt. -------- 1135,-

Részletesebben

1.. (1) E rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék

1.. (1) E rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2015.(II.26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 5/2014.(III.11.) önkormányzati rendelet módosításáról Bősárkány

Részletesebben

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2015.(II.27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 2/2014.(II.21.) önkormányzati rendelet módosításáról Tárnokréti Község

Részletesebben

Németbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2/2014.(V.13.) önkormányzati rendelete Németbánya Község Önkormányzat 2013.

Németbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2/2014.(V.13.) önkormányzati rendelete Németbánya Község Önkormányzat 2013. Németbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2/2014.(V.13.) önkormányzati rendelete Németbánya Község Önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 1/2013.(III.25.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

Németbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének 10/2013.(IX.27.) önkormányzati rendelete Németbánya Község Önkormányzat 2013.

Németbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének 10/2013.(IX.27.) önkormányzati rendelete Németbánya Község Önkormányzat 2013. Németbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének 10/2013.(IX.27.) önkormányzati rendelete Németbánya Község Önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 1/2013.(III.25.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

Az 1/2008 (II.21.) számú rendelet (továbbiakban: Rendelet) 1. szövegrészéből a Polgármesteri Hivatal megnevezés hatályát veszti.

Az 1/2008 (II.21.) számú rendelet (továbbiakban: Rendelet) 1. szövegrészéből a Polgármesteri Hivatal megnevezés hatályát veszti. Zók Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 4/2008 (IV.03.) számú rendelete az önkormányzat 2008. évi költségvetéséről szóló 1/2008.(II.21.)számú rendelet módosításáról Zók Község Önkormányzata Képviselő

Részletesebben

Megnevezés (a) 1. melléklet a 1/(II.7.) önkormányzati rendelethez Önkormányzat és Közös Hivatal összesen előirányzat (b) 1. Működési bevételek 52 463 2.Intézményi működési bevétel 18 624 3. Hatósági jogkörhöz

Részletesebben

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2016.(VIII.22.) önkormányzati rendelet az önkormányzat 2016. évi költségvetésének módosításáról Hatályos: 2016. augusztus 23-tól Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2016.(VIII.22.) önkormányzati

Részletesebben

Mályinka Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2011. (IX. 13.) önkormányzati rendelete

Mályinka Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2011. (IX. 13.) önkormányzati rendelete Mályinka Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2011. (IX. 13.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2011. évi költségvetéséről szóló 3/2011. (II. 14.) önkormányzati rendelet módosításáról Mályinka

Részletesebben

2. (1) Mátraterenye Község Önkormányzata az önkormányzat évi költségvetését

2. (1) Mátraterenye Község Önkormányzata az önkormányzat évi költségvetését Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6/2014. (IX. 15.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetésének módosításáról Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

(1) Felhalmozási kiadások előirányzata összesen ezer forint, melyből az intézményfinanszírozás összege ezer Ft.

(1) Felhalmozási kiadások előirányzata összesen ezer forint, melyből az intézményfinanszírozás összege ezer Ft. Iktatószám: SZ/101/15/2012. Pécel Város Önkormányzat Képviselőtestületének 15/2012. (IX. 10.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2012.évi költségvetéséről szóló 3/2012. (III. 12.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

2.. 3.. (1) Az önkormányzat 2013. december 31-i állapot szerinti vagyonát a következők szerint állapítja meg: 1..

2.. 3.. (1) Az önkormányzat 2013. december 31-i állapot szerinti vagyonát a következők szerint állapítja meg: 1.. Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2014.(V.5) önkormányzati rendelete az önkormányzat zárszámadásáról és a pénzmaradvány jóváhagyásáról Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

2009. évi tényadatok BEVÉTELEK 2010. évi várható BEVÉTELEK 2011. évi előirányzat BEVÉTELEK 2009. évi tényadatok KIADÁSOK 2010. évi várható KIADÁSOK

2009. évi tényadatok BEVÉTELEK 2010. évi várható BEVÉTELEK 2011. évi előirányzat BEVÉTELEK 2009. évi tényadatok KIADÁSOK 2010. évi várható KIADÁSOK Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2009. évi tényadatok BEVÉTELEK 1. sz. melléklet táblázat 3. oszlop 8 sora = 2/a. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2/b. számú melléklet 3. oszlop 11.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Tiszalök Városi Önkormányzat képviselő-testülete 2010. február 11-i ülésének. 2. számú napirendi pontjához.

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Tiszalök Városi Önkormányzat képviselő-testülete 2010. február 11-i ülésének. 2. számú napirendi pontjához. E L Ő T E R J E S Z T É S a Tiszalök Városi Önkormányzat képviselő-testülete 2010. február 11-i ülésének 2. számú napirendi pontjához. A Városi Önkormányzat 2010 évi költségvetési rendeletének elfogadásához.

Részletesebben

1.melléklet az 1/2016.(II.29.)önkormányzati rendelethez KÁPTALANTÓTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA évi költségvetés összevont mérlege

1.melléklet az 1/2016.(II.29.)önkormányzati rendelethez KÁPTALANTÓTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA évi költségvetés összevont mérlege A B C.melléklet az /.(II..)önkormányzati rendelethez. évi költségvetés összevont mérlege Megnevezés Eredeti előirányzat Működési bevételek összesen: B Működési célú támogatások államháztartáson belülről

Részletesebben

Számszaki mellékletek

Számszaki mellékletek Számszaki mellékletek az önkormányzat 215. évi költségvetéséről szóló 1/215.(II.16.) önkormányzati rendelethez (egységes szerkezetben) Hatályos: 215. november 24-től 1 Pénzforgalmi mérleg MAGLÓD VÁROS

Részletesebben

Nagyoroszi Község Önkormányzata. 3/2012. (V.02.) önkormányzati rendelete

Nagyoroszi Község Önkormányzata. 3/2012. (V.02.) önkormányzati rendelete Nagyoroszi Község Önkormányzata 3/2012. (V.02.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetését megállapító 1/2011. (II.16.) rendelet módosításáról Nagyoroszi Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Tiszalök Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 10-én tartandó ülésének 1. számú A 2015. évi költségvetési rendelet megalkotásáról szóló előterjesztés megtárgyalása

Részletesebben

Tolmács Község Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2012. (XI.29.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetésének módosításáról

Tolmács Község Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2012. (XI.29.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetésének módosításáról Tolmács Község Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2012. (XI.29.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2012. évi költségvetésének módosításáról Tolmács Község Önkormányzat Képviselő-testülete (továbbiakban:

Részletesebben

Az önkormányzat és költségvetési szervei évi költségvetése 1.. II. A költségvetési kiadások 2..

Az önkormányzat és költségvetési szervei évi költségvetése 1.. II. A költségvetési kiadások 2.. 1 Lepsény Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2009. (II.12.) számú rendelete az Önkormányzat 2008. évi költségvetéséről szóló 2/2008 (II.15.) számú rendeletének módosításáról Lepsény Nagyközség

Részletesebben

Cirák Község Önkormányzata Képviselő-testület 1. számú melléklet A kiadási jogcímek részletezése

Cirák Község Önkormányzata Képviselő-testület 1. számú melléklet A kiadási jogcímek részletezése Cirák Község Önkormányzata Képviselő-testület 1. számú melléklet A kiadási jogcímek részletezése 2013. évi TERV Személyi juttatások EI 10 886 - rendszeres sz.j. 4 339 - nem rendszeres sz.j. 2 870 - külső

Részletesebben

Lepsény Nagyközségi Önkormányzat bevételei és kiadásai kormányzati funkciónként, illetve szakfeladatonként (eft)

Lepsény Nagyközségi Önkormányzat bevételei és kiadásai kormányzati funkciónként, illetve szakfeladatonként (eft) Lepsény Nagyközségi Önkormányzat bevételei és kiadásai kormányzati funkciónként, illetve szakfeladatonként (eft) Megnevezés Eredeti előirányzat 045160 Közutak üzemeltetése, fenntartása Karbantartási szolgáltatás

Részletesebben

POGÁNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4/2011.(III. 21.) rendelete a évi KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL

POGÁNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4/2011.(III. 21.) rendelete a évi KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL POGÁNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4/2011.(III. 21.) rendelete a 2011. évi KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL Pogány község Képviselőtestülete az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. tv. (továbbiakban ÁHT) 65. (1) bekezdésében

Részletesebben

NYÍRPAZONY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 5/2012 (IV.12.) önkormányzati rendelete

NYÍRPAZONY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 5/2012 (IV.12.) önkormányzati rendelete NYÍRPAZONY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 5/ (IV.12.) önkormányzati rendelete Az önkormányzat. évi költségvetéséről szóló 3/. (II.13.) önkormányzati rendelet módosításáról Nyírpazony Község

Részletesebben

Az önkormányzat 2011. évi kiadások módosított előirányzata eft-ban eft fő össz.eft

Az önkormányzat 2011. évi kiadások módosított előirányzata eft-ban eft fő össz.eft 3. melléklet a 1/2011. (II.21.) önkormányzati rendelethez Az önkormányzat 2011. évi kiadások módosított előirányzata eft-ban eft fő össz.eft 1.cím Önkormányzatok igazgatási tevékenysége 8 42869 1.alcím

Részletesebben

Milota Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSE BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK B E V É T E L E K

Milota Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSE BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK B E V É T E L E K Milota Önkormányzat 1. melléklet a 3/2014. (III. 10.) önkormányzati rendelethez 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSE BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK B E V É T E L E K 1. sz. táblázat Ezer forintban Sorszám Bevételi jogcím 2013.

Részletesebben

1. melléklet a 1/2012. (II.9. ) önkormányzati rendelethez 2012. évi költségvetés összesen

1. melléklet a 1/2012. (II.9. ) önkormányzati rendelethez 2012. évi költségvetés összesen Megnevezés (a) 1. melléklet a 1/2012. (II.9. ) önkormányzati rendelethez 2012. évi költségvetés összesen előirányzat (b) 1. Működési bevételek 68 513 2.Intézményi működési bevétel 26 617 3. Hatósági jogkörhöz

Részletesebben

GÁBORJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2013. (IV.25) önkormányzati rendelete a évi pénzügyi terv végrehajtásáról

GÁBORJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2013. (IV.25) önkormányzati rendelete a évi pénzügyi terv végrehajtásáról GÁBORJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2013. (IV.25) önkormányzati rendelete a pénzügyi terv végrehajtásáról Az önkormányzat képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV.

Részletesebben

1. melléklet a 4/2014. (V.8.) önkormányzati rendelethez

1. melléklet a 4/2014. (V.8.) önkormányzati rendelethez 1. melléklet a 4/2014. (V.8.) önkormányzati rendelethez Somlóvásárhely Község Önkormányzatának és intézményeinek pénzügyi mérlege Önkormányzat és intézményei összesen A B C D E F G H 1 BEVÉTELEK EredetiMódosítottTeljesítés

Részletesebben

Bánhorváti Községi Önkormányzat képviselő-testületének. 10/2014. (V. 5.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat

Bánhorváti Községi Önkormányzat képviselő-testületének. 10/2014. (V. 5.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat Bánhorváti Községi Önkormányzat képviselő-testületének Hatályos:2014-05-06 -tól Bánhorváti Községi Önkormányzat képviselő-testületének 10/2014. (V. 5.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi

Részletesebben